hits

Ukens spørsmål #46

 • 05.04.2018 kl. 22:33

 

Kordan håndba​ll-lag spille du på no?

Jeg skjønner godt at det kan være forvirrende med alle disse håndballagene haha. Det er litt vanskelig å formulere det med få ord. Jeg har en 3 års-kontrakt med Byåsen elite, men er på utlån til "samarbeidsklubben" Charlottenlund (CSK) i 1.divisjon. Så jeg trener for det meste med Byåsen og spiller kamper for CSK. 

Bilderesultat for matholck mage trening

Hva er planen din for neste håndballsesong? Skal du spille med Byåsen eller CSK?

Det er ikke godt å si, jeg lurer på det samme. Det er veldig avhengig av hvordan situasjonen utspiller seg før neste sesong med tanke på andre spillere som kommer til og fra byen. Jeg skal holde dere oppdatert! 

Har du det bra?

Jo takk som spør <3 Jeg har det bra jeg, trives med både skole og håndball og venner. Ikke noe kjærlighetssorg eller depresjon jeg kan blogge om enda. 

Hvor ser du deg selv om 5 og 10 år? :)

Jeg synes det er litt scary å tenke på, man vet jo aldri hva som vil skje. Det er litt forskjell på fem og ti år da, om fem år har det kanskje ikke skjedd så mange drastiske forandringer, men om ti år da er jeg 31, da er jeg jo skikkelig voksen....(ikke for å stresse dere over tredve som leser dette altså).  

Blir det ikke mindre rot av å trakte vanlig kaffe, i en kaffetrakter?

Nei det er faktisk null stress. Det er litt som å lage en stor kopp te. Altså jeg koker vann i vanlig vannkoker. Tar to scoops kaffepulver i filteret og heller deretter vannet i rolige, sirklete(?) bevegelser over filteret, så kaffen renner ferdig ned i kanna. Etterpå er det bare å kaste filteret med kaffepulveret oppi. Ikke no rot og søl. Derimot, nyydelig kaffe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er dette havremelet glutenfritt?

Jeg bruker faktisk hverken glutenfritt havregryn eller havremel. Det er fordi vanlig havregryn/mel i utgangspunktet er glutenfritt, men man kan ikke garantere at det er 100% glutenfritt fordi det blir behandlet i samme rom som annet mel. Jeg er ikke så hyperallergisk at jeg ikke kan spise noe som "kan inneholde spor av" gluten, sånn som for eksempel vanlig melkesjokolade. Derfor tåler jeg også å spise vanlig havregryn. 

Jeg lurte på noe angående intervalltrening på mølla! For er det ikke veldig mye styr, feks. med 17/13 intervaller eller andre korte intervaller? Jeg mener med å manuelt trykke ned tempoet eller skru det opp igjen? Eller har du stilt det inn automatisk? Håper du svarer :)

Hei sann! Dette hørtes tungvindt ut. På korte intervaller skrur jeg ikke ned tempoet i pausene, det har man ikke sjans til å rekke. Du kan jo prøve, men med høy nok hastighet skal du være så andpusten at du ikke en gang rekker å si onomatopoetikon i pausene. Jeg bare plasserer bena på sidene av mølla og står framoverbøyd og hikster etter luft i 13 sek før jeg begynner å løpe igjen. Etter 10 drag så tar jeg en lengre pause og da skrur jeg ned tempoet og går i to minutter. 

Hvor gammel er Pernille? Og hvor gammel er kjæresten hennes? :)

Hun blir 18 år i morgen (6.april) ♥ grattla søss. Hun er født i 2000 og typen er 98er som man sier. 

Hvor på ferie var du?

Aruba, en øy i Karibien. 

Hvilket hotell bor dere på? Hyatt? Jeg har vært på Aruba to ganger tidligere, og skal tilbake nå til sommeren. Det er virkelig paradis på jord uten å være helt øde :D

Vi bodde på Mariott, ikke langt unna Hyatt. Ja det var utrolig fint!

Hva kostet arubaturen med mat, reise, hotell, utflukter osv til sammen for alle fire?

Jeg synes ikke det er helt legit å snakke om sånt, hvor mye en genser koster kan jeg dele, men når det handler om så mye penger syns jeg det blir helt feil. Spesielt fordi jeg ikke betalte selv, det var mams og paps. For de som lurer av den grunn at de kunne tenke seg å reise dit selv, så er det jo bare å søke litt rundt hos reisebyråer. Til dere kan jeg si at det ble en sydentur en del dyrere enn vanlig, på grunn av prisene der nede. For det første var det mest merkebutikker som Gucci, Prada, D&G, Hermes osv, så det var mildt sagt dyrt om man skulle shoppe. Samtidig var restaurantene dyre, det vil si dyrere enn norske priser, noe som i seg selv er ganske dyrt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan unngår du å bli solbrent eller blir du solbrent på stranda ?

Jo nå skal du høre, dette er min strategi: Smøre meg med solfaktor 50, sole meg og bli kritisk solbrent, smøre meg deretter med burn-aid-aftersun for kritisk solbrente idioter, dure på med sunblock dagen etter. med badedrakt. i skyggen. resten av uka. 

Hvor er bikinitoppen fra?

Nelly. Både topp og truse i samme fine burgunder farge. Trusa er den som går litt oppover på hoftene og er en nice liten g-streng egentlig. Dere skjønner hvilken jeg mener sant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor kjøpte du levis shortsen på bildet?

Hm jeg husker ikke hvilken butikk. Hvis jeg skal gjette så muligens Urban Outfitters eller så har jeg funnet den i kjelleren. 

Hvor er badedrakten fra?

Den er fra Monki, veldig fin rygg på den. Kjøpte den rett før jeg dro så den er sikkert i butikken enda, både i svart og rusty orange. Tenkte at hvis jeg tok sistnevnte ville det se ut som jeg gikk naken på stranda, så det ble svart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det noe spesielt nippel cover du brukte under badedrakten i det innlegge "JOKES ON ME" ? (↑)

Nej bruker aldri nipple cover jeg, synes ikke nippler er noe farlig

Hvorfor skriver du aldri hvor tingene er fra?

Sorry no reason, kan bli flinkere på det

Har du alltid hatt markert mage eller er det noe som kom med treningen? Hvilke øvelser gjør du som har gitt deg markert mage?

Nei altså jeg har ikke hatt markert mage siden jeg var 13 år haha. Hvis jeg hadde kvittet meg med litt magefett så hadde det kanskje kommet frem noe i dagens lys, for musklene finnes under der et sted. Men jeg er jo glad i mat da vet dere. For ikke å rakke for mye ned på meg selv, så må jeg innrømme at trening gjør susen. Jeg trener spesifikk mage minst en gang i uka, da trener jeg med en partner. For eksempel alle mulige former i "trillebår-posisjon" der en holder beina til den andre som står i armhevingposisjon og slipper en og en fot. Også utallige former for sit-ups, sidehev, toe to bar. Jeg merker stor forskjell etter at jeg begynte med faste core-økter, så å legge til noen basic mageøvelser en til to ganger i uka anbefales. Tålmodighet er dessverre et viktig begrep her. 

Bilderesultat for matholck mat

Hvor mye trener du i uka? Hva trener du og ca hvor mange timer?

Har seks håndballøkter i uka, på mellom 1½ og 2 timer (fri på søndager). I tillegg trener jeg en eller annen form for styrke/bevegelighet om morgenen hver dag, bruker som oftest rundt 1½ time på det. 

Spiser du godteri, kaker og is? Eventuelt hvor ofte?

Ye man. Holder det til helgene. Men sånn for å ta et eksempel da, på tirsdag ble jeg tilbudt glutenfri sjokoladekake hos en venninne etter skolen og da sier jeg ikke nei takk fordi det er tirsdag. Livet er til for å leve og da sier man fanken ikke nei takk når noe sånt byr seg. Godteri spiser jeg i helg og ferie. Is kommer jeg mest sannsynlig til å spise hver dag når sommeren kommer. Får prøve å ta en lollipop innimellom så det ikke bare blir snickers og royal trippel (selv om de er bezt). 

Hva trener du med i knebøy, frivending og benkpress?

Utfordrer meg selv på 60-tallet i frontbøy (jeg tar front istedenfor vanlig knebøy fordi det er bedre for ryggen min), 40-50 i frivending, og benkpress er det veldig lenge siden jeg har trent. Tok 50 sist jeg husker. 

Hva spiser du som regel utløpet av en dag vs i helgene

Hmmm i hverdagene spiser jeg sunn, god, fargerik, norsk kost. Det vil si havregrøt til frokost, brødskive med egg og kaviar til lunsj, yoghurt og frukt til mellommåltid eller enda en havregrøt før håndballtrening, laks eller kjøttkaker med ris eller potet og grønnsaker til middag og eventuelt ei litta dessert til kveldmat, det kan være en bolle med vaniljekesam, frukt og kornblanding. Dette var bare typiske eksempler, jeg er ikke så monoton at jeg bare spiser det der haha. I HELGENE DERIMOT spiser jeg det jeg vil :) rundstykker til frokost, sushi til lunsj og pizza til kvelds for å sei det sålles. 

Hvor høy er du?

173 

Favoritt snop / både sunn og usunn

Favoritt sunn snop er alt av frukt, bær, grønnsaker og dip og proteinbarer for eks. Usunn, oh dear..... smågodt er jeg veldig svak for. Alt som er surt og søtt med knæsje farger og seff sjokolade. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det beste med Trondheim?

Jeg liker Trondheim fordi det verken er noen stor by eller noen lita bygd. Jeg kjenner plenty folk i denne byen, noe som er både positivt å negativt haha. Jeg liker å treffe på kjentfolk, men samtidig kan du ikke akkurat hooke up med noen uten at vedkomne har vært borti halve byn. For å sette det litt på spissen. You trøndere know what I mean. 

Hvor vil du bo i fremtiden?

Jeg kunne tenke meg å prøvd ut et annet land, en annen by et eller annet en gang i livet, men jeg har et ønske om å slå meg til ro her i Trondheim in the end faktisk. 

Kan du ha roomtour

Hadde en for en stund siden, har ikke forandret noe siden da. 

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #45

 • 04.02.2018 kl. 19:40

Hva var det du laget på fredagen, når du la ut video på mystory?

Det kan du spørre om, jeg er litt usikker selv. Jeg fant en altfor cute rosa maskin i kjelleren som kan lage små cupcakes. Så jeg blandet sammen en most banan, en proteinpudding, to egg og havregryn. De ble gode haha, men litt rare. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jo ganske åpenbart at dere har det ekstremt fint økonomisk i familien, men tjener du penger selv eller får du alt «servert»?

Jeg får en god del servert, som du sier, men jeg tjener egne penger og er relativt god til å spare. 

Kom bare helt random over dette, og husker så sykt godt den tiden dere drev med oreokaker. Er det ikke helt vilt å tenke tilbake på i dag? Å sitte å spise en hel jævla kake hver etter skolen eller hva det nå var. Haha, shit ass!

Haha det er helt vilt å tenke på faktisk. Det verste er at når vi sluttet å bake oreokake typ en gang i uka og tja ble litt mer bevisst på kosthold kanskje, så fikk jeg masse "hate" fordi jeg plutselig hadde forandret meg sykt og at den gamle, usunne matholck var mye morsommere. Og jeg tenker bare, hadde jeg ikke sluttet med det der hadde jeg sittet her med diabetes og highest level of fedme nå, så jeg tror det er like greit at vi tok til fornuft.

Hvilken mobil har du?

En iphone et eller annet, jeg vet ikke seks? sju? i rosegull, med knust skjerm og uten den nye oppdateringen av snapchat heldigvis.

Hvor har du kjøpt gucci belte og hvor mye kosta det?

Pernille fikk det i julegave, det er kjøpt på Gucci i Oslo, koster rett under 3000 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hva skjedde med pernille?

Hun røk korsbåndet på fotballkamp :(:(

Er du ofte i byen og er det lett å "gå seg på deg"? Lurer forresten på om det er en spesiell grunn til at gutter ikke har lov til å trene i singlet på 3T, haha. Ser du noen ganger igjennom arkivet ditt og mimrer tilbake på tildigere dager?

Nja er i byen noen ganger, men sjeldent i ukedagene. 

Fornøyd med I3? Hva skal du ha etter på?

Veldig fornøyd jeg altså! Haha høres ut som jeg er storforbruker av biler, jeg har ikke planlagt noe nytt bilkjøp i nærmeste fremtid.

Hvilken mac har du?

En macbook pro, possibly den største, jeg er litt noob på sånt. 

Hvor er genseren fra? Kjempefin! :-)

Den er fra frk.Wickstrøm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens spørsmål #44

 • 30.01.2018 kl. 09:00

Hvordan klarer du å holde til til usunn mat kun i helgene?

For meg frister det ikke å spise godteri eller junkfood i hverdagene, jeg lover dere at det ikke bare er noe jeg sier for å virke som en healthmaniac, jeg mener det. Når jeg kommer hjem fra trening på en tirsdag kveld er det ingenting som frister mer enn en god fiskesuppe til middag (kan høres ut som jeg kødder, men jeg gjør ikke det haha). Men så er vi vant til å spise ganske sunne middager i hverdagen her i familien, sånn helt vanlig norsk kost. Kjøttkaker, laks, fiskekaker, potet, pasta osv. Så spiser jeg sushi, taco, nachos og pizza i helgene. Jeg synes det er digg å gå gjennom hverdagene og spise sunn mat, for så å glede seg til å skeie ut litt i helgene. 

Også finnes det heldigvis sunnere versjoner av våre favoritt-junkfoods, som tortillapizza, bønnenachos (det er den nye favoritten i vennegjengen. Bare bytt ut kjøttet med bønner og tomater, så blir det litt sunnere) oog som dere ser på bildet under; sunne chicken nuggets. Oppskrift HER

husker du pleide å skrive at du dro på treningssenter før/etter skole osv på vgs, hvordan fikk du motivasjon til å våkne så tidlig eller eventuelt til å dra på en økt etter en lang skoledag? har virkelig 0 motivasjon etter en skoledag + har mye lekser og pugging å gjøre

Vi er en treningsvillig vennegjeng og vi gikk sammen på vgs, så vi motiverte hverandre en god del. De gangene vi sto opp klokka seks for å trene før skolen så dro vi ofte på gruppetimer på 3T, som Pulsspinn og Pulsstep. Så tidlig på morgenen kan det være vanskelig å presse seg selv, derfor anbefaler jeg gruppetimer hvor det nesten kjennes ut som du blir trent uten at du må bruke så mye energi på å psyke deg opp. Når det er sagt så må jeg innrømme at jeg aldri trente rett etter skolen, for DA var jeg sliten. Dessuten hadde jeg ofte håndballtrening på kvelden. Så hvis du er sliten etter skolen vil jeg kanskje anbefale å dra hjem, spise en god middag, kanskje ta en powernap etterfulgt av en koffeinshot, og så være klar for en økt litt senere hvis tiden strekker til. 

Når fant du ut at du hadde cøliaki?

Jeg var vel fem år tror jeg

Hvilken 3T time var dere på? :-) Nettopp blitt medlem, så har ikke prøvd noen timer enda, men den svettefesten hørtes bra ut!

Det kan sikkert missforstås når jeg skriver Ukas økt, det høres jo ut som om det var denne ukens økt liksom, men timen heter faktisk det! :) Finnes også Dagens økt. Jeg liker de timene best!

Hva spiser du før treninger når du drar rett fra skolen? (om man ser bort i fra middagsrester fra dagen før)

Brødskiver eller knekkebrød med typ ost og skinke eller favoritten Kavli Skinkeost på tube (hehe) og kanskje en sjokomelk for å få litt livsgnissst. Noe enkelt bare. Eller en variant som på bildet under her, pitabrød med philadelphia, avokado og røkt laks + en yoghurt eller noe. 

Er det noen regler for hvordan man skal kle seg og ikke kle seg på det treningssenteret du trener på?

Ja, det er ikke lov for gutter å trene i singlet, og så er det som dere da skjønner ikke lov å trene i bar overkropp eller kun sportsbh, eller i shorts på størrelse med en g-streng. 

Er det fri frakt fra 3tshop?

Det er fri frakt på bestillinger over 500 kr

Hvordan går det med søsteren din, med tanke på skaden hun pådro seg for en stund siden?:)

Det går fremover! Vi har fått en splitterny spinningsykkel i kjellerstua som hun koser seg med trutt og stadig. Ellers har hun sine øvelser som hun har fått fra fysio som hun jobber med. 

Hvordan klarer du å motivere deg til å spise sunt i hverdagene? Hver dag når jeg drar hjem fra skolen har jeg så godtesug, og det er ofte at jeg ikke klarer å motstå...

Det første du kan gjøre er å kvitte deg med alle eventuelle fristelser som ligger hjemme å venter på deg etter skolen. Heller skjær opp frukt og spis det med en yoghurt, eller kutt opp gulrøtter og knask på det. Det tror jeg vil føles bedre både når du spiser det og ikke minst etterpå. 

Tips til sunn snacks?

Her har du noen innlegg jeg har postet før. Milkshake, yoghurtis(kake), sunne cookies, mini banankake, mangosmoothie, fylt banan, frosne druer, sunn sjokolademousse, Ellers så snacker jeg frukt hele tiden, eple, appelsin, persimon og alt mulig haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan trener du eksplosiv styrke?

Det kan jeg vise dere i et eget innlegg.

Hvor mange måltider i løpet av en dag har du?

Hmm på en vanlig dag spiser jeg frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveldsmat. Så typ fem hovedmåltider, så spiser jeg ellers når jeg føler jeg trenger det. En yoghurt, knekkebrød og en banan fra eller til er ikke så farlig. 

Går du ikke ned i vekt når du trener så mye som du gjør?

Nei jeg holder meg veldig stabil der. Spiser mye vettu, både før og etter hver økt. 

Har du en gutt i kikkerten?

Det har jeg dessverre ikke altså, kjedelig til meg

Har du planer om å flytte ut?

Ingen kommentar. Neida jeg har ikke kommet så langt haha..

Hvor er de fine runde øredobblene fra? :)

Weekday

Hvor høy er du og hvor mye veier du?

I håp om å ikke skape noe form for kroppspress så sier jeg det bare som det er. Jeg er 173 (eller 74) cm høy og veier 70 kg. 

Er du fornøyd med kroppen din og hvordan du ser ut?

Det er alltids noe man skulle hatt mer eller mindre av, men alt i alt har jeg lært meg å være veldig glad og lykkelig i egen kropp.

Er det dager hvor du ikke føler deg noe fin eller bra?

Det tror jeg de fleste har, en dag hvor man har spist mye usunt eller ikke trent som man gjerne skulle gjort. Men det er ikke noe jeg går rundt å tenker så veldig mye på. Det kommer en dag i morgen, kanskje morgendagen blir bedre. 

Har du noen gang talt kalorier og prøvd å slanke deg? Du er nydelig og jeg lurer derfor på om dere også har sånn tanker

Først; tusen takk for det♥, og second; nei,  jeg har aldri telt kalorier og har ingen planer om å begynne med det. Jeg har aldri gått på noe slankekur eller diett, that shit just ain't for me. 

Ukens spørsmål

 • 22.01.2018 kl. 19:23

Hvor lange pleier øktene dine å vare?

Egentrening med styrke varer opp i mot to timer. De tunge øktene tar gjerne litt lengre tid enn de eksplosive, som er med lettere vekter. Pausene er noe av det som gjør at det tar så lang tid. Når man skal løfte tungt eller eksplosivt er det viktig med gode pauser mellom øvelsene for å yte max. 

Kan du vise noen eksempler på styrkeøkter dine?

Her har du et eksempel på en styrkeøkt på bein


Hvor lenge varer basisøktene?

De varer mellom 1,5 til to timer. 

Hvordan er det å kombinere jobb på nattklubb og som satsende håndballspiller?

Det er ikke optimalt, så ærlig kan jeg vel være haha, men jeg får det til å funke. Nattjobb passer meg egentlig godt fordi jeg føler jeg ikke går glipp av noe om natten (bortsett fra søvn som er ganske viktig da haha....) Men jeg jobber aldri natt hvis jeg har kamp eller trening dagen etter, kun frihelger eller med en dag og natt mellom før neste kamp.

Hvordan gikk det på eksamen?

Det gikk greit, jeg hadde tre eksamener, fikk A i markedsføring, og B og C i Bedriften. Men B'en og C'en telte 60% og 40% i samme fag, så tilsammen ble det en B-) hehe

Hvilken fart løper du 30/30 og 15/15 på og evt stigning?

Uhh på 30/30 ligger jeg mellom 16-18 i hastighet, og på 15/15 mellom 18-20. Jeg har alltid minst 1 i stigning, men løper ofte på 1,5 eller 2. 

Hei, jeg så nettopp innlegget ditt fra 2012 og lurte på hvordan man får bort sånne klistersår som du hadde

Åh det er det mest irriterende som finnes. Det eneste som funker er å teipe med BRUN teip på fingertuppene til sårene er borte. Husk å brett inn den ene kanten som du legger over såret, så det ikke blir revet opp igjen når du tar av teipen. 

Siden du reiser så mye i forbindelse med håndballkamper, må du betale selv for alle flyturer osv da eller betaler håndballaget?

Håndballaget betaler alt av reising, med fly og mat før kamp

Det virker som du spiser veldig fanatisk og lite? koser du deg noensinne? kan skape litt press..

Oi for the record; jeg spiser ikke veldig fanatisk og lite. Tvert i mot. Det at jeg byttet ut smågodtet med frukt på jobb forrige fredag, det får da vel være greit haha. Jeg spiser mye sunn mat, men med trykk på mye. Dessuten har jeg sagt flere ganger at jeg skeier ut i helgene, så jeg vil si jeg har et normalt, sunt, norsk kosthold. Har ikke noe ønske om å skape press i noen som helst retning.

Noe annet dere lurer på?

Ukens spørsmål

 • 17.01.2018 kl. 19:12

hvor mange timer trener du i uka? og hva trener du?

Omtrent 18 timer i uka vil jeg tro. En vanlig treningsuke for meg ser ofte slik ut: 

Mandag: Tung styrke om morgenen + håndballtrening på ettermiddagen

Tirsdag: Felles basis med fokus på mage/rygg om morgenen + håndballtrening på ettermiddagen

Onsdag: Egentrening (evt.kamp)

Torsdag: Felles basis med fokus på posisjon på banen (balanse, core, mottak, skudd og fallteknikk) og styrkesirkel om morgenen + håndballtrening på ettermiddagen

Fredag: Eksplosiv styrke om morgenen + håndballtrening på kvelden

Lørdag: Håndballtrening om morgenen eller egentrening

Søndag: Kamp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

spiser du godteri og lignende? eventuelt hvor ofte?

Ja jeg elsker godis og søtsaker haha.... Holder meg til helgene. Går i smågodt og/eller potetgull

Hvor mange lesere har du?

Et par tusen og noe, varierer litt i forhold til hvor flink jeg er til å gjøre jobben min haha

Hei! Jeg har litt gyllenrødt hår og lys hud, slik som deg. Men jeg synes du har så fin hud, bruker du en spesiell selvbruning noen ganger? :-)

Åh takk det er veldig snilt sagt, selv om jeg ikke helt ser det selv. Jeg bruker ikke selvbruning i ansiktet for tiden. Jeg hadde en favoritt, en liten sprayflaske fra Garnier av alle merker, men de selger den ikke lenger. Så nå bruker jeg ingen, men skulle gjerne gjort det, så tar gledelig i mot tips! 

hvor er buksa fra?? nyydelig passform

Dr. Denim

Hvor mye kjører du i uka?

Det blir til og fra trening to ganger om dagen, i tillegg til skole og andre greier. Kjører en del, med andre ord. 

Hvem sin bil kjører du om du skal lenger? har Pernille bil, hvor gammel er hun?

Atm har vi fortsatt Mini'en så jeg kan kjøre den, eller jeg kan kjøre pappa sin Volvo hvis jeg skal legge ut på langtur. Pernille har ikke bil (enda) fordi hun ikke er fylt 18 (enda), men kjører opp i april og blir nok bil ikke lenge etter. 

Hva fikk du til jul?

Jeg fikk veldig mye fint. Jeg hadde ikke ønsket meg noe spesielt, så for første gang var alle gavene overraskelser. Jeg fikk jakke av mamma og pappa, lue og mobildeksel fra Pernille, gavekort, noe sminke, vin, penger og andre ting. Storfornøyd jeg!

Hvor er kjolen fra?

Wow Couture

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor mangen hytter har dere, 3?

Familien min (altså mine foreldre, jeg og søsteren min) har en hytte i Åre og en på Inderøya, mens besteforeldrene mine også har hytte på Inderøya og en på Røros, der vi feirer jul. 

Lurer på hvordan du gjennomfører "30/30 x10 to ganger + 15/15 x10", hva betyr skrivemåten "30/30" ? :)

På 30/30 løper jeg i 30 sekunder og har pause i 30 sekunder, 10 ganger etter hverandre. På 15/15 løper jeg i 15 sekunder og har pause i 15 sekunder. 

hvordan tjener du penger på håndball? er det sponsorer?

Jeg får lønn fra Byåsen elite for å spille håndball

Hvor er treningstightsen fra? :)

Reebok, dere finner den HER. Anbefaler en xs for de fleste, haha okei det blir teit å si, men jeg og alle venninnene mine har denne tightsen (i flere forskjellige farger og mønstre) og alle, til tross for ulike kroppsfasonger, foretrekker xs i akkurat denne. Og vi elsker den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! siden du som oftest trener flere ganger om dagen, hvordan gjør du det med vasking av hår utover uken?

Det er et artig spørsmål! Jeg dusjer seff alltid kroppen etter en treningsøkt, men sjeldent håret (haha lol esjjjj). Jeg liker ikke å dusje håret så ofte, for det første så sliter det veldig på håret, det blir fortere fett oog det blir en mye lengre prosess. Jeg bruker heller tørrsjampo og har som regel håret i en hårtopp. Jeg vasker håret typ 3 ganger i uken. 

Hei! :-) Lurer på om du tøyer ut etter styrketrening? Trodde det var lurt å tøye ut sånn 5-10 minutter etterpå, men så hørte jeg at det vist ikke spilte noen rolle... Stemmer det?

Jeg tøyer aldri ut etter trening, selv om jeg sikkert burde gjort det. Derimot så starter jeg hver økt med å tøye ut, det synes jeg er kjempedigg. Både før styrketrening og håndballtrening. Hvis dere er interessert kan jeg sikkert vise dere noen tøye-øvelser, vet ikke om det er kult eller ikke haha. 

Studerer Johanna økonomi? Er hun fornøyd? Vurderer å studere det selv!

Johanna studerer økonomi på Handelshøyskolen med Louise og Hanna og de trives veldig. Plænti A'er på eksamen, hehe ikke si at jeg sa det.

Har du en oppskrift på de pannekakene? Og hva pleier du å ha på pannekakene? :)

Uuh jeg lager som regel pannekaker på slump, altså av det jeg finner og har her hjemme. Men basicly: 1 most banan, 60 gram havregryn, 2 egg, (1ss cottage cheese) melk eller vann, 1 ts bakepulver, kanel og kardemomme. 

På pannekakene har jeg alt mulig rart, hvitost, brunost, cottage cheese og syltetøy, peanøttsmør og syltetøy, nugatti.. jahhh dere skjønner

Processed with VSCO with f2 preset

Hvor ser du sex and the city?

HBO ((Sign up for 1 måned gratis og se alt på 4 uker, det er min oppskrift)))

Hvor er snekkerbuksa og snekkershortsen din kjøpt?

Begge er kjøpt på Urban outfitters. Buksa er fra Tommy Hilfiger

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål

 • 19.12.2017 kl. 15:08

Blir foreldrene dine noen ganger sure fordi du lager så mye mat? Foreldrene mine blir ofte sure på meg fordi det blir så mye oppvask og at jeg på en måte spiser to middager om dagen

Åh nei de blir ikke sure. De blir heller happy fordi jeg spiser opp middagsrester. Hvis alternativet er å kjøpe mat på skolen eller jobben, så må det jo være en bedre løsning å ha med seg mat hjemmefra. 

Siden dere er en såpass stor vennegjeng, har dere noen gang vært redd for at noen utenfor skal føle seg ekskludert? For eksempel da dere gikk på vgs eller når dere spilte håndball?

Det har alltid vært en fare for det og vi har vært gjennom masse styr opp gjennom hele barne- og ungdomsskolen på grunn av det. Det ble nesten slik at foreldres og læreres frykt for at noen skulle bli utestengt utgjorde mer ugagn enn selve situasjonen. Alle kommer ikke like godt over ens og alle kan ikke være bestevenner, det blir bare verre når voksne skal blande seg inn å tvinge barn til å være bestevenner. Barn kan være ekle mot hverandre, så lær barna å være snille og vennlige mot alle, men ikke at de må være bestevenner med alle. For jeg kunne sagt nå at jeg ville gjort ting annerledes og at jeg hadde gjort ting annerledes hvis det skjedde nå, men når sant skal sies så vil jeg omgås med mennesker som gir meg glede og energi i hverdagen, de som har motsatt effekt er det ikke vits å bruke tid på.

Bruker du og låne spinning sal aerobicsalen eller Yogasalen med lage eller alene?

Hm nei egentlig ikke. Drar på fellestimer om jeg har behov for yoga eller spinning

Hva synes du om gutter i tights?

Jeg kom faktisk til å tenke på det her om dagen, hva trener egentlig gutter i? Jeg synes de skal få trene i det de føler seg komfortable i, om det er tights så er det vel bare gønne på i tights. Personlig synes jeg kanskje shorts ser best ut, not that it matters what I think.

Har du solgt bilen din?

Nope

Hvilken bil har du fått deg?

BMW i3. Hentet gullet her i dag.Hvilken bil kjører foreldrene dine?

Volvo et eller annet, XC90 er det vel

Hvor mye veier du?

Hele 70 kilo ;-)

tjener du penger selv eller får du alt fra foreldrene dine?

Jeg tjener egne penger på bloggen, håndball og på Downtown.

Jeg går siste året på videregående har blitt veldig motivert til å utvikle meg til å bli en bedre håndballspiller. Den eneste måten å gjøre det på er å trene, trene og trene. Problemet mitt er at tiden ikke strekker til. For i tillegg til å trene typ 2 ganger om dagen så må jeg på skolen og gjøre lekser (har også ambisjoner om å prestere godt på skolen) + hverdagslige ting. Vet jeg må prioritere noe fremfor det andre, men er så usikker for aner ikke hva jeg skal gjøre etter vgs... Har du noe råd og veiledning? Thanks

Hei du! For starters, pust! Hvis jeg skjønner deg rett så trener du allerede to ganger daglig? Da jeg gikk på videregående trente jeg ikke mer enn en gang om dagen. Jeg begynte på skolen klokka åtte om morgenen og hadde håndballtrening på ettermiddagen/kvelden, i tillegg til lekser og pugging til prøver. En gang i blant dro jeg og venninnene på 3T før skolen, men det sier seg selv at det ikke ble hver dag. De andre jentene som går på laget mitt nå, gikk idrettslinja og fikk trent i løpet av skoledagen og fordelt de tre årene med videregående på fire år. Jeg gikk vanlig studiespess på tre år, noe jeg ikke angrer meg for. Det jeg prøver å si er at den eneste måten å bli en bedre håndballspiller på, er ikke nødvendigvis og trene, trene og trene. Det handler ikke om å trene mest, men å trene best. Ha fokus på håndballtreningene, vær engasjert og lærevillig. Etter vgs har du en hel masse muligheter. Du kan ta et friår, ta opp fag, studere eller jobbe mens du spiller håndball. Bare senk skuldrene litt, det er ikke meningen at du skal finne ut av alt enda, det er en del av det å leve.

Syns å huske du nevnte at en i gjengen studerte ergoterapi? Isåfall hvem og hvor krevende syns den personen at det er?

Nora studerer ergoterapi. "Joa e ikke sånn shit fy faen det her va spennende. Men e du interessert i å hjelp menneska og e kreativ når det kjem te løsning av problema så e kanskje ergoterapi nå for dæ. En ting som e bra e at vi har sykt my praksis, og praksis veldig tidlig så du får kjent på om studie e rett for dæ eller ikke" - Quote Nora. 

Kommer det ofte folk opp til deg og vil ta bilde eller slå av en prat, og hva syns du om det?

Det skjer ikke så ofte lenger, var mye mer av det før haha. Jeg har alltid syntes det er utrolig hyggelig da, både med bilde og en prat.


Her var det noen søte jenter jeg møtte i Åre.

Handler du mye på ebay eller wish o.l.? Ev. hva - og kan du ha en ebay haul eller innkjøpsvideo snart? Har nettopp begynt å følge deg sånn ordentlig, og må si jeg liker deg!

Så sniiilt ♥ Jeg handler dessverre ikke på ebay eller wish, har generelt handlet veldig lite i det siste, så har ikke så mye å lage innkjøpsvideo av. 

Kunne du har fortalt mer om hva du studerer og hvordan det er å kombinere den med håndballen?

Jeg studerer årsenhet (årsstudium) i markedsøkonom på BI, på deltid. Haha sounds complicated. Jeg har hatt fagene Bedriften og Markedsføringsledelse dette semesteret. Grunnen til at jeg studerer deltid er på grunn av håndballen. Når studiefriendsa mine drar på forelesning om morgenen så drar jeg på trening, så drar jeg rett fra trening til skolen og rett fra skolen til ny trening på kvelden. Det krever en del planlegging og har en tendens til å bli travle dager, men det hadde det sikkert blitt som fulltidsstudent også. Det går veldig bra å kombinere håndballen med studie og jeg har likt hverdagen godt dette semesteret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan du og Pernille har sister-tag ?

Interesting suggestion my friend, har du noe forslag til hva vi kunne gjort da?

Når du spiller håndball, foretrekker du parkettgulv eller sånn belegg? Eller merker du ikke noe forskjell?

Jeg foretrekker faktisk sånn belegg haha. Gjerne lyseblått gulv med banen tegnet opp i masse farger. Synes de gulvene er bedre å lande på. 

Hei! kan du dele oppskriften på de glutenfrie pepperkakene?

Jeg bruker en ferdig pepperkakedeig fra Fria. Den er kjempegod! Jeg finner den i frysedisken på Meny. 

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål

 • 12.12.2017 kl. 07:19

Hvem studerer barnevernspedagog? Kunne du fått personen til å skrive litt om hvordan det er? Har veldig lyst til å studere det selv :)

Ida studerer det.  "Det e morsomt og interessant. Litt krevende til tider, men føle æ får utfordra mæ på ting æ vanligvis ikke e så komfortabel med." - Quote Ida. 

Hva er VIP avdelingen? forskjellen på det og nede på 3t?

Det er en egen avdeling for de som betaler ekstra for personlig trener eller har betalt for VIP-medlemskap. Forskjellen er basicly at det ikke er så mange folk der og at det er litt mindre selvfølgelig. 

Do u have a boyfriend? If yes, what is his name?

Nope <33

Funnet deg ny bil?

Jaa, får den i løpet av uka eller neste uke wihu

deltar du på gruppetimer?

Ikke veldig ofte, men det hender seg når jeg har fri fra håndball. Jeg var mye oftere før, da likte jeg tabata, Ukas økt på Ilsvika og pulsstep veldig godt. 

Får du Gratis ting i 3t shop og mat og slik på 3t?

Hm nei jeg betaler for mat og sånt i kassa, men har en rabattprosent. Også har jeg samarbeid med 3T-Shop gjennom bloggen da, så får noe derfra. 

Kan du fortelle litt om hvor du tok piercingene dine??

Hvor i landet eller hvor på kroppen? Haha. Tok i øret, den ene ovenfor tragus, hvor det er vanligst å ta, og den heter rook eller daith. Og den andre (ringen) heter orbital. Jeg tok den på en piercing-sjappe på Heimdal. Sykt sjabalabba-jalla. Fikk veldig følelsen av at det kom til å bli det siste jeg skulle gjøre i dette livet. Men overlevde da. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du virker som en skikkelig morsom og kul jente!! Du fikk meg faktisk til å gjøre et litta comback på håndballbanen! Angrer ikke et sekund! Men jeg lurer på om du kan vise hva du får i julekalenderen din hver dag?

Utrolig koselig å høre! Tusen takk for det ♥ Jeg og Pernille får gave annenhver dag, og det er kanskje ikke så spennende å se. Vi får en del nødvendigheter som vi har ønsket oss, som shampoo og balsam, hårspenner, proteinbarer, sengetrekk og ja alt mulig egentlig haha. Men jeg kan vise dere hvis det kommer noe funny. 

Veldig randomt, men lurer på om du kjenner Johannes Høsflot Klæbo? eller har møtt han eller noe siden dere bor i samme by hehe

Han gikk idrettslinja en klasse over meg på Heimdal videregående, så jeg vet godt hvem han er, men kan ikke si jeg kjenner han. 

Hvilket 3T senter er din favoritt?

Rosten, så kommer Ilsvika

Kan du fortelle litt om hvor mye du tok i de ulike øvelsene på testinga?

Uhh jeg husker dårlig, men jeg tror jeg tok 67,5 kg i frontbøy, 60 kg i benk oog 47,5 eller 50 kg i frivending i hvert fall. Skal oppdatere dere mer neste gang. 

Har du mål om landslaget? Vet du vil bli så god som mulig, men er det noe du jobber mot?

For meg handler det veldig om å ta et steg om gangen og ikke ha det for travelt. Det er klart det er fint å ha store ambisjoner og mål, men sånn som ting er nå så er ikke landslaget mitt store mål. Først er det å bli god nok til å spille i eliteserien. 

Hvor er jumpsuiten fra? :)

Bikbok! Utrolig comfy og diigg til under 500-lappen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål

 • 20.11.2017 kl. 21:54

Lurer på hva du tenker om håndballfremtiden? Vil du fortsette å være lånt ut til Charlottenlund, og hva tenker du på lang sikt?

Jeg har valgt å være på utlån til CSK ut denne sesongen i hvert fall. Det kom til et punkt at jeg måtte velge hvilket lag jeg ville stå i ut sesongen, jeg hadde ikke mulighet til å hoppe frem og tilbake flere ganger, så da valgte jeg å fortsette å spille kamper for Charlottenlund. Jeg har fortsatt kontrakt med Byåsen, som er laget mitt. 

Noen spesiell grunn til at du ikke dro i militæret? Føler du hadde passet til det haha :)

Jo takk, jeg tror jeg hadde klart meg relativt bra jeg også. Men det var 3 ting som gjorde at jeg ikke dro til militæret. 1. pga håndballen, 2. pga bloggen og 3. pga at jeg har cøliaki og de ikke har noe tilbud til sånne som meg. 

Hva bruker du på bryna dine? :)

Et brynspudder fra Anastasia i fargen Caramel. 

Bilderesultat for matholck anastasia

Er det automatbil?

Min Dory er automat jaa

Hva har du brukt på leppene dine? Så fint!

Bare lipliner og lypsyl. Liplineren er fra NYX, fargen Nude Suede Shoes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du er såååå flink og motiverende når det kommer til trening!! Stå på! Men har du noen dager hvor du virkelig ikke vil trene? Ikke obligatorisk trening med laget, men feks når du skal trene på egenhånd? Hvis ja, hva gjør du da?

Tusen takk ♥♥ Ja det har jeg som alle andre vil jeg tro. Det er jo de treningene på egen hånd som er hardest å komme seg på egentlig, når ingen gir deg bot for ikke å møte opp liksom, haha. Men man må bare være målbevisst og tenke at følelsen du sitter igjen med etterpå er best i verden. Du angrer sjelden på en treningsøkt. Skru på Till I Collapse og Loose yourself av Eminem, og hvis ikke hissigproppen av en rapper alene får deg til å ville pumpe jern og kjenne svetten renne, chugg en Nocco hehe. 

Har et spørsmål etter som du drikker NOCCO: Hvor finner man NOCCO skumtomte i Trondheim? Hehe :-)

Jeg elsker Nocco, hehe sjokk. Jeg kjøper den på 3T-Rosten. Tror de fleste 3T-sentrene har den, ellers får du sikkert kjøpt den på nett og andre plasser. 

Og så lurte jeg på, er nocco sunt? Føler hvertfall det er sunnere enn sånn type red bull, men er det sunt liksom? hahah

Njææ hva skal jeg si. Mange delte meninger om alt dette sukkerfrie vi hiver i oss. Jeg skal ikke uttale meg om det ene eller det andre, for jeg har jo strengt tatt like lite peiling som alle andre. Av energidrikke så foretrekker jeg Nocco når det er i treningssammenheng i hvert fall, bare fordi jeg føler det passer settingen bedre egentlig, + at Nocco inneholder noen ekstra vitaminer og BCAA. Men skal jeg kjøre til Oslo eller jobbe på Downtown så drikker jeg Red Bull haha. 

hva studerer de andre jentene?

Noen studerer medisin, andre studerer livets skole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neida det er mye forskjellig, jeg husker fan ikke. Eiendomsmegling, økonomi og administrasjon, barnevernspedagog, og ergoterapi i hvert fall. 

Hvor har du kjøpt Oatie-barene?

Jeg kjøpte den på en Spar-butikk i Førde faktisk haha. Har ikke sett dem i Trondheim :(

Vet du om de nye proteinwafers - barene på 3T er glutenfri?

Ahh det skal jeg ikke si for sikkert, men jeg tipper de ikke er det. 

Så fin tights! Kor e den fra? :-)

Umbro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trener du på 3t gratis? Hvor ofte trener du på 3t og når? Trener du noen ganger nede kanskje vi sees en dag.

Jeg trener der gratis både på grunn av mor og far, i tillegg til at Byåsen elite har avtale med 3T og får trene oppe på VIP-avdelingen. Jeg trener der som regel på onsdager og fredager, men sjelden nede dessverre. 

Oppfølger til spørsmålet om cøliaki; synst ikkje du det er stress med cøliaki når du er ute å reiser heller? Eg har hatt cøliaki i ganske mange år no og er der at eg veit kva eg kan og ikkje kan ete og, og synst ikkje lenger det er noko problem, MEN føler det alltid er stress å finne mat når eg er ute å reiser eller på kafe/restaurant - Enten i den forstand at dei ikkje har noko, eller at eg føler dei ikkje har peiling. Feks; at dei seie pomfrien er glutenfri, men om om eg då spør om det blir brukt samme frityr til pomfri å nuggets så seie dei ja, altså at dei ikkje skjønna at den ikkje lenger er glutenfri då.. kva tenker du om det? Føler du at folk forstår «alvoret» av smitte og tar deg seriøs, eller oppleve ikkje du sånt som et problem?

Jeg skjønner veldig godt hvor du kommer fra, og jeg har opplevd mye dårlig service for å si det sånn. For det første så er jeg ikke hyperallergisk, så jeg kan spise ting som "kan inneholde spor av gluten", slikt som Pringles, Melkesjokolade og french fries. Samtidig er jeg veldig enkel å ha med å gjøre i matveien, det vil si jeg er vant til å ikke kunne spise det som alle andre kan. For eksempel da jeg var i Oslo og spilte håndballkamp på søndagen, og resten spiste pasta bolognese før kamp, spiste jeg ris bolognese, hvis man kan kalle det det, haha. Det finnes som regel alltid et alternativ. Også er det bare å være klar på at det ikke kan være i kontakt med gluten, hvis de på kjøkkenet ikke forstår det så har de ingenting på et kjøkken å gjøre. 

Ukens spørsmål

 • 12.11.2017 kl. 15:33

Hvordan ble du "oppdaget" av Byåsen?

Jeg spilte på Utleira i 2.divisjon, som lenge har hatt et tett samarbeid med Byåsen elite. Så det startet vel for to sesonger siden, at Byåsen hadde mangel på linjespillere. Så jeg begynte å trene med dem litt nå og da, når de trengte det. Så kom fjorsesongen, da de virkelig ikke hadde noen linjespillere, og jeg gjennom samarbeidet kunne spille for begge lagene. Så jeg var med på alle kampene deres (mest på benken, skal sies), selv om jeg fortsatt var Utleira-spiller. Så kom NM20, hvor Byåsen elite stilte med lag, der jeg og et par fra Utleira fikk muligheten til å være med. Vi spilte oss frem til finalen i Oslo spektrum og vant! Jeg gjorde en bra kamp i finalen, noe som sikkert hjalp litt. 

Hvordan opprettholder du motivasjonen til å rekke alt du skal ila en dag når det er mye skole, trening, ha med mat, osv?

Jeg er veldig rutinemenneske og blir fort vant til et mønster. I tillegg har jeg strukturert dagene mine slik at alt klaffer veldig greit, så det går ganske smooth egentlig. Jeg legger ofte fram treningsklær og lager matpakker kvelden før, eller så har jeg på vekking ti minutter før for å ordne det. Det skal sies at jeg gruer meg litt til mandag morgen for da vet jeg at uka går i ETT kjør. Men jeg elsker å trene så det å få holde på med det jeg elsker er en motivasjon i seg selv.

Hvilke blogger leser du jevnlig?

Jeg er egentlig ingen fast bloggleser av noen blogger, men jeg stikker gjerne innom annais, ericakvam og krisssy når jeg er i gang. Det er vel de jeg kjenner meg mest lik kanskje. Jeg er i hvert fall ingen fan av clickbait-bloggerne. Det er kjedelig det. 

hvordan går det på kjærlighetsfronten, har du kjæreste? hvem i gjengen din har og har ikke kjærester?​

Er ikke noe kjærestejente jeg vettu, har ikke kjæreste nei. Av jentene i gjengen min har 10/14 kjæreste haha... Katrine, tvillingene, Johanna, Lene, Martyparty, Trine, Anna, Ida og Nora har kjæreste. Jeg, Maja, Loui og Hanna har ikke. 

Hvordan gikk tinderdaten?​
Gikk bra det, eller det vil si det blir ikke stasjonsvogn og fjellhytte med den unge mannen i min framtid, men det var hyggelig altså. Dating er jo litt koselig egentlig, bare å late  som man er med i en romantisk komedie og ikke tenke at det er crazy kleint. 

Hva er dine topp tre matretter?

Ahh det er vanskelig spørsmål ass, jeg elsker jo det meste. Men hvis jeg skal velge tre (middags)retter så må jeg si hjemmelaget cæsar-salat (faktisk noe av det beste jeg får), sushiiii ofc og (jeg vil si taco, får jeg lov??) taco eller nachos. Blir aldri lei av det. 

Hva er dine topp tre styrkeøvelser?

Frivending med overstøt, frontbøy og skulderpress kanskje. 

Har du lyst til å ta over 3T når du blir eldre?

Jeg elsker 3T, både det som skjer på innsiden og hvordan det fremstår på utsiden. Jeg står for de samme verdiene og det sier seg selv at trening er en stor del av livet mitt. Det har alltid vært en drøm å videreføre familiebedriften og det er det fortsatt. 

Tror du at du vil bo i Trondheim for alltid? Eller et annet sted i Norge, evt. utlandet?

Hmm vanskelig spørsmål. Akkurat nå er jeg litt bundet til Trondheim på grunn av håndballen, men jeg kunne godt tenke meg å reise mer, både i landet og i utlandet. Kunne for eksempel bodd i utlandet et år og studert og spilt håndball der, det tror jeg hadde vært gøy. 

Hvordan synes du det er å leve med cøliaki?

Det synes jeg er nada complicatos, haha spansken der. Nei jeg synes faktisk det er null problem, tenker ikke over det i det hele tatt, er veldig vant til det og vet hva jeg kan og ikke kan spise. De eneste gangene det er litt slitsomt er når jeg er sjuki gira på nattmat og burgersjappa på hjørnet ikke har en dritt glutenfritt, bortsett fra pomfritt OMG det rima. Da kan jeg bli litt irrrrr for jeg vil ha burger som alle andre ikke sant. 

Får du noen gang dårlig samvittighet hvis du spiser noe usunt?

Ja og nei. Altså nei, når jeg på lørdagskvelden spiser pizza og godteri så får jeg ikke dårlig samvittighet i det hele tatt, men noen ganger når det går over styr og jeg spiser meg kvalm på kake eller noe så kan jeg spørre meg selv om dette virkelig var nødvendig liksom haha. 

hvor er genseren fra? :)

Urban Outfitters om jeg ikke husker heelt feil. 

Spiser du ofte proteinbarer?

Næ ikke ofte, men jeg spiser det litt her og der, 1-2 ganger i uka kanskje. Enten som mellommåltid fordi jeg flyr rundt mellom treninger og skole, eller som snacccks fordi det er så godt hehe. Jeg syns Barebells og Yippie sine er best.

Hvor mange timer trener du i uka?

Lets count. Jeg trener ca 8 timer styrke/basis i uka, fordelt på alle dagene i uka bortsett fra lørdag og søndag. + ca 8-10 timer håndballtrening. Så jeg trener vel rundt 16-18 timer i uka. 

Hva trener du med i ulike styrkeøvelser?

Det finnes tusenvis av ulike styrkeøvelser, så det er lettere for meg hvis du peker på noen spesifikke. 

Hvor liker du best å spise ute i Trondheim?

Jeg liker Una og Olivia på Solsiden veldig godt, og Frati på Torget. Litt kjedelig kanskje og de er vel mest middagsplasser, men de har utrolig god mat. Til lunsj liker jeg meg på Hagen og Sushibar. 

Eier foreldrene dine alle 3T sentrene?

Ja

Tv-serier å anbefale?

Imposters/Svindlerne på NRK TV (!!) anbefales på det sterkeste. Spennende, morsom og fine folk å se på. 

Hva ønsker du deg til jul? Trenger tips til egne ønsker!

Jeg ønsker meg et nytt objektiv til Olympuskameraet mitt og hangups-stativ-greie som kan henges i huset en plass.

Hvilke treningstightser liker du best? Jeg sliter personlig med at tightsene sklir ned under økta.

Det tror jeg nok det er flere som gjør! Jeg slet veldig med det før og erfarte at de kuleste tightsene med masse mønster på fra Adidas og Reebok, egner seg best til styrketrening, fordi de har en tendens til å skli ned når jeg løper. Personlig er jeg superfan av 2xu sine tightser. Jeg bruker vel stort sett dem til både styrke og løping nå. Her er link til noen 2xu-tightser. Jeg skal prøve å skaffe en rabattkode til dere! I'll update you.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du vurdert å flytte fra Trondheim?

Nei ikke på ordentlig, ikke enda

hva er den beste hangover maten for deg?

Hmm alt?? Haha. Pizza og nachos, og toast som en enklere versjon, er alle sikre vinnere. I tillegg må jeg ha sjokomelk haha, weirdo. 

hvor er den svarte genseren i bilde fra? og hvilken str?

Den er mørkegrønn, kjøpte den på Urban Outfitters i LA, str M, men den er veldig oversized, love it. Hva er dine tips for å bli best mulig i håndball?

Det viktigste av alt er kanskje å balansere så du ikke overtrener og blir lei og umotivert i tidlig alder. Det handler ikke om å trene mest, men om å trene best. En annen ting, bli obs på hva du er god til (er det forsvar, finter, kontra eller langskudd for eksempel) og jobb med å bli enda bedre og kanskje best til akkurat det. 

Tjener du mye på bloggen?

Jeg tjener ikke veldig mye, men jeg tjener litt både fra blogg.no og samarbeidspartnere

Hva synes foreldrene dine om bloggen?

Jeg har egentlig ikke spurt dem sånn direkte om det, men jeg tror de er stolte over at jeg gjør min egen greie. De er i hvert fall faste lesere haha. 

Paris vs London?

London baby

Noe dere lurer på til neste gang?

Månedens spørsmål

 • 15.10.2017 kl. 14:40

Har du spilt noen kamper for byåsen så langt i sesongen?

Nei jeg kan ikke spille for Byåsen så lenge jeg er på utlån til CSK. 

Hvor mye trener du i løpet av en uke? Hvor mange timer og hvordan trener du?

Trener to ganger om dagen fra mandag til fredag, en styrkeøkt på morgenen og en håndballøkt på ettermiddagen (eventuelt kamp på onsdag). Så har vi en håndballøkt på lørdag formiddag, og fri på søndag, ved mindre vi har kamp. Både styrkeøktene og håndballøktene ligger på mellom en og en halv til to timer. Så det ligger vel på en 11 økter i uka, utenom kamp.

Blir du aldri utslitt av å ofte ha 2 treninger om dagen

Man blir veldig vant til det, alt handler om rutine. Det er ikke sånn når vekkeklokka ringer på mandag morgen klokka sju, at jeg blir liggende i senga å vurdere om jeg skal gidde å trene eller ikke, jeg bare gjør det. Selv om det noen ganger kan være godt med en fridag. Ellers så er det perioder som er tyngre enn andre, og jeg har fått breakdowns, hvor det rett og slett har blitt for mye belastning for både hodet og kropp. Og det er helt ok, det er en del av gamet. 

Hva holder vennene dine på med? Hva studerer de?

Alle er i hvert fall i Trondheim, noe jeg eelsker. I fjor var gjengen spredt litt over alt på kloden, men nå er vi ikke lenger enn gådistanse unna hverandre (de to som bor i Klæbu ødelegger denne strekningsmålingen min en smule), når vi skal til dem er det bare å fylle opp campingbilen og smøre matpakke for å sei det sålles. Neida tar 20 min å kjøre. 

Men de studerer mye forskjellig som jeg ikke husker navnet på haha... Tre går på Handelshøyskolen (Johanna, Hanna og Louise), to på Gløs (Thea og Martine), to på andre campuser på NTNU (Ida og Nora), to på BI (meg og Mark), og resten tar opp fag på Sonans (Trine og Anna) og tar nye fag på Bybroen (Katrine). Wow ble svett av å skrive det der, det var de jeg husket, har helt sikkert faila på et eller annet. 

Er det negativt å ikke ha gangsperr etter en treningsøkt? Bør man egentlig få gangsperr dagen etter trening for at økten skal ha vært god/hard/slitsom nok?

Neinei det må man ikke. Jeg hater når jeg blir så støl etter en beinøkt at det er vondt å gå. Det skjer hvis det går for lang tid mellom tunge økter, som regel kjører jeg tung bein på mandag og fredag. Hvis du ikke blir støl kan det jo tyde på at du trener tungt regelmessig.

Har du noen gang vært på regionale eller nasjonale samlinger?

Har vel vært på noen regionale, men ikke nasjonale. 

Hvilket lag spilte du på når du var jr/aldersbestmte lag? Spilte du bring og lerøy ogsånn?

Da spilte jeg på Heimdal <333 Ja vi spilte i Bring.

Får du mye spilletid på csk?

Ja har fått spilt masse, kjempegøyy

Er det stor nivåforskjell mellom å spille kamper i 1. div og 2. div?

Ja nivået er så klart høyere, men det er ikke for høyt heller. Det var mye større forskjell å gå rett fra 2.div til elite, det føltes litt som et slag i trynet om jeg kan si det haha. Så jeg er veldig glad jeg har mulighet til å få kamptrening i 1.divisjon, samtidig som jeg trener med elite.

Hvorfor spilte ikke du NM20 med byåsen?

Jeg får heller ikke spille for NM20-laget til Byåsen så lenge jeg er på utlån til et annet lag. 

Hvilket forhold hadde du til Arne, og hvordan reagerte du da han ble sparket?? Hva synes du om at Roger fikk ta over som hovedtrener?

Jeg vil helst ikke uttale meg så mye om akkurat det, det folk trenger å vite er vel allerede skrevet i avisa. Men jeg hadde et godt forhold til Arne, og jeg har også trua på at Roger vil gjøre en god jobb som hovedtrener :)

hvor lenge er du på utlån til csk?

I hovedsak er det fram til 1.november, så kan jeg velge å fortsette etter det. 

hva synes du at hovedtreneren i byåsen fikk sparken?

Ingen kommentar, som de sier

Trives du i byåsen og csk og føler deg på riktig plass?

Ja trives veldig godt med begge

Hvordan er det å spille på Byåsen? Ble du tatt godt i mot på laget?

Jeg hadde trent en del med gjengen før jeg signerte kontrakt, så jeg kjente de i hvert fall litt da jeg begynte. Men jeg blir bedre og bedre kjent med dem, jeg mener vi er jo sammen hver dag opp til flere ganger om dagen haha. De er noen gærninger med skyhøyt konkurranseinstinkt hele gjengen, men jeg liker dem veldig godt alle sammen ♥

Kjente du noen på csk før du begynte å spille for de?

Jeg visste av noen, men kjente ingen veldig godt nei

Tjener du penger fra byåsen?

Ja

Har familien deres et godt forhold?

Yes we have

Hvilket forhold har du til markus?

Vi er kjærester<3 endelig var det sagt! Neida vi er bestfriends haha og han er singel damer

Har han bare dere jentene til venner? og er dere hans nærmeste?

Han har plænti venner, men vi jentene er hans bestevenner (siden du spør meg haha, spør du han så sniker han kanskje til seg at han har en guttebestevenn også, but naah). Trives du på studie du går?

Jeg trives veldig godt, synes fagene er interessante og folkene som går der er veldig ok. Haha og med ok mener jeg veldig hyggelig å omgås med, høres helt jævlig ut når jeg bare sier ok. 

Hei! Var du for noen år siden Totally spies på Halloween? Isåfall hvor fikk du tak i kostymet? Har du noen gode råd for hvor man kan få kjøpt det?

Det er veeeldig mange som lurer på hvor vi kjøpte totally spies-kostymet noen år tilbake. The thing is, det er ikke noe totally spies-kostyme. Vi kjøpte to tettsittende fargedrakter på Bare Moro og en av dem på en kostyme-nettside, kjøpte sølvfarget stoff og hjerteformet beltespenne på Stoff og Stil og sydde belter selv, og kjøpte rosa solbriller og vannpistoler på BR Leker. Dette begynte vi med dagen før kostymefesten da hahah, lenge leve kreativitet og spontanitet. Der e vi go. 

Ida aka Clover, matholck aka Sam & fiol aka Alex ♥

Har håndballaget deres noen retningslinjer når det kommer til kosthold? :)

Nei ikke som jeg vet. Bare at vi helst bør hive i oss banan og sjokomelk rett etter trening. Og det er jo ikke det værste haha.

Hei, passer denne tightsen til jogging OG legday? Eller er den mest tilegnet en spesiell form for trening synes du

Det er alltid et problem for meg når jeg kjøper tightser, fordi som regel så egner de seg til det ene eller det andre. Og helst foretrekker jeg tightser som sitter som et slangeskinn, uten å være gjennomsiktig eller ukomfortabel, slik at de passer til all slags trening. Og DET gjør denne tightsen. Med hånda på hjertet best tights ever. Dere finner den HER. Jeg bruker str ST.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva heter skoene du har på på bildet? :-) De er sååå fine!

NMD_R1 Shoes. Takk! 

Hvordan går det med studie på fulltid og satsing på håndball? Har du vurdert å kun studere f.eks 50%?

Jeg studerer deltid allerede, så det går veldig bra

Hvordan er det å gå på BI kontra Dragvoll?

Vel jeg trives bedre på BI, både på grunn av fagene og fordi jeg har blitt bedre kjent med andre studenter. På Dragvoll hadde jeg en liten girlsquad, vi som dro til Krakow sammen, hvis dere husker det. Og jeg ble utrolig gla i de jentene, som jeg også savner veldig mye.. Men jeg kjente liksom ikke så veldig mange andre enn dem. Det blir jo litt sånn når jeg ikke kan være med på så mye av fester og ting som skjer, på grunn av håndballen. Men på BI kjente jeg en del av de som går der litt fra før, og da blir det liksom litt enklere og mer naturlig å bli enda bedre kjent. 

Bilde fra Krakow. Anne, wessi og bakhodet til Maria ♥

Hvordan går det med tanke på skole og venner når du har så mange treningstimer i uken? Er selv idrettsutøver, med studie og venner som jeg også vil prioritere. Trening kommer alltid først, men lurer enkelt og greit på hvordan du får det til å gå rundt. Og om du kanskje har noen tips.

Det er klart det er mye tid som går til trening og studie, og veldig mye handler om prioritering. Jeg må innrømme at jeg var direkte bekymret for hvordan det skulle gå når jeg gikk over til Byåsen, med tanke på vennene mine. Jeg har alltid vært en av de mest sosiale blant oss, hun som aldri vil gå glipp av noe, derfor var jeg redd jeg kom til å være for sliten og for travel til å møtes like mye. Men det er alltids rom for litt hverdagskos. Noen ganger leser vi sammen, andre ganger lager vi middag sammen etter trening, og i helgene henger vi alltid sammen, i tillegg til at en del av oss jobber sammen på DT. Så skal det jo sies at jeg spiller på samme lag som Maja, så at vi ikke har blitt lei av hverandre er jo et under haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere likte svarene, ha en fin søndag videre! 

Månedens spørsmål

 • 14.06.2017 kl. 09:00

hvem er du i dag vs deg for 3 år siden?

Vel, for tre år siden var jeg kanskje mer usikker på meg selv, selv om jeg alltid egentlig har følt meg ganske sikker på meg selv, føler jeg likevel at jeg er meg selv mere nå. Da jeg var yngre husker jeg det var om å gjøre å ha akkurat det alle andre hadde, og se mer eller mindre prikk like ut - we're talking hvite converse, skinnjakke og jeans (den moten varte alvorlig lenge spør du meg). Men uansett, nå synes jeg det er mye morsommere å se litt annerledes ut og være litt annerledes. Vi er alle unike, so why not embrace our differences. Men det var ikke meningen at dette skulle bli en preach om selvtillit haha. En annen ting som har forandret seg er at jeg satser håndball nå, en hel del mer enn jeg gjorde for 3 år siden, og at trening har blitt en større del av hverdagen. 

Lurer på hva dere betalte for helikopterturen i Las Vegas? Har tenkt oss til USA neste år og tenker å gjøre det samme!​ 

Vi betalte rundt 8000 kroner til sammen for turen.Hva er de beste treningsøvelsene for å stramme opp kroppen/ få større rumpe?

Hmm for å stramme opp kroppen kan du kjøre intervaller, men hvis du tenker styrkeøvelser (til rompa), så ville jeg kjørt øvelser som omfatter store deler av kroppen, og beina i dette tilfellet, som knebøy, hipthrust, markløft.

Hvordan trives du på studiet?

Det studiet jeg gikk på*. Jeg trivdes helt ok på studiet. Haha når jeg sier "ok" høres det ut som jeg hadde det helt jævlig, men det hadde jeg ikke altså. Det var helt greit, ikke helt min greie, men likevel veldig interessant og lærerikt. 

Hvor vanskelig er det og hvor mange eksamner osv?

Jeg gikk deltid (50%), som vil si at jeg hadde halvparten av det de andre på studiet hadde. Det er egentlig to fag, så de andre hadde to semesteroppgaver og to eksamener hvert semester, mens jeg kun gikk det ene faget, og hadde dermed en semesteroppgave og en eksamen. Jeg syntes faget var veldig interessant. Første semester handlet om internasjonal politikk, altså hvordan ulike land samarbeider osv, politisk sett. Og andre semester var mer norsk politikk og mer om politisk økonomi. Begge er veldig omfattende fag, men hvis man er flink til å lese og møte opp i forelesninger så skal det ikke være noe problem. 

Har du tanker på hva du vil videre med både håndballen og studier?

Jeg vil satse håndball nå. Men samtidig skal jeg gå deltidsstudie på BI. 

Hvordan kamera har du på bildet? Hvor kjøpte du den?:)

Jeg har Olympus Pen E-PL8, fikk det i julegave, men det er kjøpt på Japan Photo.

Hvilken serier følger du med på i dt siste?

Jeg ser Orange is the New Black i skrivende stund. Men i tillegg ser jeg The Killing, Empire og selvfølgelig SKAM for tiden. Jeg har også planer om å teste ut The Keepers på Netflix. Også må jeg vel begynne på Orphan nå som det kommer ny episode hver søndag. So ye, this is pretty much my lyfe rit now. 

Hva skal du i sommer?

Jeg har ikke så mange planer, men to ting som er spikret er Hvaler-tur med hele girlssquaden andre uka i juli og Malaga med fire av jentene uka etter. Når du nå får proffkontrakt, satser du 100 % på håndballen, eller skal du fullføre studiet du driver med?

Jeg gikk årsstudium, så jeg har allerede fullført det - men nei jeg skal ikke gå videre med det. Jeg skal begynne på BI til høsten og samtidig satse på håndballen. 

Har du noen spesielle i kikkerten for øyeblikket?

Jeg ser ikke gjennom noen kikkert, kall det heller et mikroskop. Det er i hvert fall det man skulle trodd jeg ser gjennom hvis man ser på forholdsstatistikken min. Bruker litt lenger tid på å finne kjærligheten her i gården si.

Favorittøvelse for styrketrening av ryggen?

Nedtrekk og pullups. Favorittøvelser som jeg hater og elsker samtidig. 

Beste treningstips?

Skriv i en treningsdagbok. I hvert fall hvis du trener styrke. Jeg har vært dårlig på det, og derfor aldri kommet helt i en god flow, fordi jeg aldri husker hva jeg tar i de ulike øvelsene. Dermed har jeg trent med de samme vektene, uten å blir noe sterkere eller se noen framgang. Nå har jeg begynt med treningsdagbok, og det er noe helt annet. Nå har jeg mye bedre kontroll og det gjør treningen mye mer meningsfull. 

Får du aldri dårlig samvittighet etter å ha spist noe usunt? Isåfall, hvordan "takler" du det?

Jeg får sjelden dårlig samvittighet av å spise noe usunt. Når jeg spiser noe usunt er det et valg jeg tar, og da er det jo som regel verdt det Jeg trener en del, så å spise noe usunt her og der føles ikke så farlig. Men jeg skjønner hva du mener, jeg har selvfølgelig sittet med følelsen selv, når jeg har spist en helt boks med Ben&Jerrys eller fire kakestykker når jeg egentlig kunne begrenset meg til to. Men det er bare å komme seg over det og tenke at det kommer en ny dag i morgen, da er det bare å hive seg på en treningsøkt så er angrepet på kaloribomben dagen før helt glemt. Det kan være jeg takler det med tankegangen at hvis jeg trener først så trenger jeg ikke få dårlig samvittighet for å spise en ferdigpizza og S'mores til dessert etterpå. Men vi har alle ulikt forhold til mat og trening og må tilpasse det egne behov og ikke prøve for hardt å følge andres plan. Men balance is key sant <3

Hvordan går det med deg for tiden?:)<3

Det går veldig bra, tusen takk som spør ♥

hvor er antrekket fra? drit fin bralette, og bukse!

Bhen er fra Urban Outfitters, T-shirten er fra Necessary Clothing, buksen er frs NA-KD. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor og hvor mye trener du med håndballlaget i uka? Hvordan er fordelingen med ball- og halltrening og styrketrening?

Vi trener som regel to ganger om dagen. En styrke/basis økt om morgenen - enten styrke på 3T, eller basis på Olympiatoppen, + en håndballøkt i hall eller utholdenhet i granåsen senere på dagen. Men nå er det jo sommerferie, så det blir nok ikke seende likt ut i sesongen.

Føler du deg noen ganger mer sliten på håndballtreningene mtp at du har trent tidligere på dagen? Merker du forskjell på hvor mye du klarer og "ta ut" på håndballtreningen om du har trent før på dagen eller ikke? Spiller selv, og vet liksom ikke om det lønner seg å trene tidligere på dagen også...

Ja jeg har noen slike dager, der jeg kjenner meg sliten i kroppen og kanskje ikke klarer å yte like mye som jeg ville hvis jeg var helt uthvilt. Men igjen så føler jeg at jeg får igjen for å trene styrke før håndballtrening i det lange løp, og kroppen blir vant til det. Du kan jo prøve deg fram, og kanskje informere treneren om at du har lyst til å kjøre egentrening på dagen, før håndballtrening, så du kan få vite litt om hvilke håndballøkter som vil være lettere enn andre, og at du da eventuelt kan trene styrke før dem.

hvor er brillene fra?

Quay, på Høyer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er planene dine neste år?

Jeg skal gå deltidsstudie på BI i markedsøkonomi

Hvilket av valgfagene dine på vgs likte du best og dårligst, og hvordan var "vanskelighetsgraden" på de?

Jeg hadde markedsføring, økonomi og rettslære andreåret, så byttet jeg ut økonomi med politikk tredjeåret. Jeg syntes økonomi var kjedelig og vanskelig (ironisk nok skal jeg gå økonomi neste år), men jeg vil så gjerne knekke koden og skjønne det, så da må jeg jobbe videre med det. De andre tre fagene likte jeg veldig godt. De var en del skriving i alle, men så lenge man fulgte med i timene så var det ikke noe problem. Jeg likte kanskje markedsføring best.

Kan du skrive litt om hvordan det var å gå statsvitenskap? Var det interessant? Tenker du å fortsette med noe lignende neste år eller bare spille håndball? Takk for svar på forhånd, det er så spennende å følge med på bloggen din!! :):)

Jeg angrer ikke på at jeg tok et årsstudium i det, selv om det kanskje ikke er noe jeg vil gå videre med. Det var veldig interessant og lærerikt og jeg anbefaler det egentlig for de som ikke helt vet hva de vil. Man trenger ikke ha noen spesiell bakgrunnskunnskap for å gå det, jeg valgte egentlig å gå det nettopp fordi jeg ikke hadde så mye kunnskap fra før, og ville lære mer om det. 

Hvor får man kjøpt de blåbærene???

Jeg kjøper dem på Spar, men jeg tror de fås kjøpt på Joker eller Kiwi også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var det mye pensum på studiet?

Ja det var en del bøker å lese. Første semester var kanskje mest, i tillegg til at noen av bøkene var på engelsk og dansk. Men frykt ikke, jeg kom meg gjennom det, and so will you. Dessuten, når jeg sier "kom meg gjennom det" så er det egentlig en løgn. Jeg kom meg ikke gjennom det. Jeg kunne umulig lese alt, men det gikk jo bra likevel. For meg er det null vits i å lese alt, da har jeg glemt en tredjedel allerede på halvveien. Jeg må lese oppsummeringer, sammendrag og tidligere eksamensoppgaver.

Kan du skrive litt om hva du tenker å studere neste år? tenker du å bli i trondheim?

Jeg skal bli i Trondheim ja, as much as I would love to travel, elsker jeg byen min, så det er helt ok å være stuck her. Jeg skal spille håndball på Byåsen elite og studere deltid på BI. 

Hvor er bikinien fra?

Forever 21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hvem er du på fest?

Når jeg (for tiden: en sjelden gang) er på fest er jeg hun som tåler mest alkohol og liker å vise det frem og utfordre alle andre helt til vi er levende gelèklumper hele gjengen :) smilefjes hjerte. Og jeg er ikke en av de som sitter i et hjørne og snakker med en person, jeg er en danser !! :D;p

Hvilken aldersgrense er det på Heidis, og vet du hvordan prisene er der typ i forhold til Downtown?

På Heidis er det 20 på fredager, og 23 på lørdager. Jeg har ikke vært der på en helgedag enda så jeg vet ikke hva det koster. På DT koster det i hvert fall 100 på fredager og 150 på lørdager. 

Kjøpte du denne på nakd? Lurte på en ting da isåfall, hva kommer tollen på?

Den er fra NA-KD ja, jeg fikk den sponset så jeg er litt usikker på hvordan det er med toll osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor tok du piercing i øret og hvorfor akkurat der?

Syntes det var stilig haha. Har ikke sett så mange med piercing akkurat der, så jeg tenkte why not. Og nei det er ikke tragus, tror den kalles forward helix. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor klippet du håret ditt?

Trengte en forandring, har ikke angret et sekund på det.

Hvor er kjolen din fra?

Det er en slags t-shirt fra Bikbok. Jeg har den i L, skulle tross alt bruke den som kjole. 

Hva synes dere om svarene? ♥

månedens spørsmål

 • 06.03.2016 kl. 22:03

Hvor mange ganger i uken trener du?

Håndball mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Egentrening onsdag og i helgene når jeg ikke har kamp

Har du lyst å bli boende i Trondheim hele livet?

Jeg vil ut å oppleve verden og kanskje bo i utlandet en stund, men jeg vil settle med mann og barn i Trondheim ja

Hvor er kjolen din og Nora sin fra?

Den grå fikk jeg av Miinto, merket Kouture. Den Nora har på kjøpte jeg på Nelly.

// Lurer på hvilken krølltang du bruker?

Disse krøllene var det Loui som lagde med sin krølletang, hun kjøpte den i London merket het Aria i think

Kunne du hatt en innlegg hvor du postet ukensmenyen din en hel uke?

Det har jeg gjort før, men kan vel gjøre det igjen! :)

Kan du spise vanlig havregryn og havremel?

Ja jeg gjør det. Jeg vet det finnes en havregryn som det står spesifikt "glutenfri" på, men jeg tåler matvarer som kan inneholde spor av gluten. 

Hva for deg bedre humør på en dårlig dag?

Nygkveld med ben&jerrys og she's the man 

Lyst på kjæreste?
Det hadde sikkert vært koselig, men jeg stresser ikke med det hehe

Trener du mage ofte? Og har du noen tips til gode hjemmeøvelser for mage?:)

Jeg trener egentlig ikke så ofte mage, har blitt lært at magen blir trent ved å gjøre andre basise styrkeøvelser. Men når jeg gjør det så er jeg stor fan av slyngeøvelser og romaskinen slik dere ser under. 

Dine planer etter vgs?

Nei jeg prøver å finne på noe, men det er ikke så lett. Så mange muligheter, but yet so hard. Jeg vil egentlig reise masse og oppleve verden, men så holder håndballen meg litt tilbake igjen, så mulig jeg blir hjemme en stund til

Dine 3 beste egenskaper og 3 ting du ikke liker så godt med deg selv?

Hmm okei beste er kanskje at jeg tør å gå utenfor komfortsonen min, at jeg ikke tar meg selv så høytidelig og at jeg er mega sosial. Så noe jeg ikke liker hmm, at jeg er veldig uryddig, sykt dårlig til å planlegge og har skremmende dårlig retningssans. Veldig irriterende til tider. 

And I have the only one question: what should I do for Thea AND Martine to communicate with me?

Haha good question, det er ikke alltid like lett. Send dem litt gourmet mat, noen oster og en scampi ellerno i posten så blir de sjarmert.

Hva er det beste me nyg?

At vi har vært gjennom så mye sammen og kjenner hverandre inn og ut, frem og tilbake, opp og ned

Kunne du komt med litt flere innlegg kanskje om trening og kosthold og slikt?:)

Jeg skal se hva jeg får til! Kunne det vært interesse for en ny spørsmålsrunde rundt det?

Trener du rumpa noe spesielt? Liksom har du noen gode øvelser for den?

Nei trener ikke noe spesielt for rumpe egentlig, men hip-thrust, markløft og bulgarsk utfall er fine øvelser

Hvilket kamera og objektiv bruker du?

Jeg har Canon 600D og et objektiv med 50 mm linse

tjener du mye penger på bloggen?

Gidder egentlig ikke være så høytidelig rundt dette, jeg tjener minstelønna på blogg.no som er 2500 kr i måneden, men så har jeg noen avtaler med sponsorer i tillegg.

Om du ikke spilte håndball, hva ville du gjort da?

Jeg ville hatt to ekstra hull i øret, vært en utrolig god danser med en drøm om å bli proff i utlandet, hatt kjæreste og sannsynligvis en tatovering kun få visste om

Snuser du?

En gang i blant 

Før dere kunne dra ut på byen osv, og dere var typ 16 år uten at foreldrene deres syntes at det var grei at dere kunne drikke alkohol; hvor hadde dere fester?

(hjemme alene when no one knew) eller så dro vi til andre partypeople 

hvordan holder dere gjengen borte fra drama, og hva gjør dere om det skjer?

De fleste i gjengen er veldig dramasky, altså liker å holde seg langt unna drama og opptrer som fredsmeglere hvis det dukker opp noe. Og liksom drama med andre utenfor gjengen er vi hvertfall ikke gira på, har sjeldent noe i mot andre. Og selv om noen har en tendens til å tro vi er veldig skumle, så er vi egentlig veldig kule snille jenter altså (for det meste), hehe xD

DCIM\100GOPRO\GOPR0512.

tenker du mye på kosthold?

Ja eller ikke sånn ekstremt, men jeg liker å spise sunt. Jeg elsker jo M&M og ben&jerrys seff, kunne sikkert spist det hver dag, men å være inne i en sunn rutine er herlig og jeg føler meg myye bedre da. 

hvor mange armhevinger klarer du å ta

Det har jeg ikke testet haha, hmm det må jeg finne ut av. Tipper 10 militær og 20 vanlig 

Hvorfor er markus alltid med dere? Er han kjæreste med noen i nyg?

Ikke kjæreste med noen nei, bare bestevenn med hele gjengen

hva drikker dere på fest?

We got champagne and vodka

Hvor i Åre har dere hytte?

Litt ovenfor sentrum, Solbringen heter det 

kunne du lagt ut roadtrip-listen din?

ROΛDTRIP

Kan du svare på hvor du har kjøpt den blå adidas joggedressen du viste i et tidligere innlegg?

Jeg kjøpte den på JD Sports i London

Hvile utesteder med 18årsgrense er det i Trondheim?

Akkurat nå sliter vi litt faktisk. Karma var jo vårt kjære hjem, men det er nede for en stund nå og jeg er litt usikker på når det åpner igjen. Ellers så er Nattergalen, der vi feiret nyttårsaften, åpen for 18. Også var det vel snakk om at Frimurerlogen skulle åpne for 18, alle disse er veldig sentralt i midtbyen. 

blir du ofte gjenkjent på gata? har folk stoppet deg for å ta bilde eller autograf?

Har blitt spurt om både det ene og det andre haha, men jeg vil ikke si at det skjer ofte, merker heller blikkene som flyr med vinden

ser du på deg selv som et forbilde?

Dette er et litt vrient spørsmål. Jeg vedder på at det blir styr nå hvis jeg antyder selv at jeg er et forbilde, hva tror hun at hun æær liksom. Neida et forbilde er jo noen man ser opp til, av forskjellige årsaker. Noen kan si jeg er et dårlig forbilde fordi jeg er åpen om alkohol og greier på bloggen, mens andre kanskje ser på akkurat ærlighet som et kriterie for et godt forbilde. Bloggen min er ikke til for å skape et bilde av noe som er perfekt, men mer for å skape et ærlig bilde av en normal jente som ikke pynter så veldig på sannheten. Pynter litt da, med vippeextensions og pudder, men ellers haha.. Så kanskje jeg er et forbilde for noen langt, langt der ute.

Hvordan er en bra nyg fest?

Vi har som regel vors ikke fest, så kan gå ut i fra vors. Først og fremst masse drikke, gjerne fargerike hjemmelagde drinker, kortstokk, party favours (kødda) et heindundranes annlegg (helt avhengig av kule naboer) og et bord som kan danses på. 

Er det mye drama på fest siden dere er så mange i en gjeng og mange har kjæreste?

Nei er lite med det, kjærestene er goodboys så det går veldig fint

Har du jobb?

Nei jeg blogger og spiller håndball, så det tar opp mye tid, men jeg må vel komme meg ut i arbeidslivet snart 

Har du lyst til å flytte ut ganske kjapt etter vgs, eller fortsatt bli boende hos mor og far der det fortsatt er ganske trygt? ahah

Haha jeg vil egentlig bli boende hos mamma og pappa så lenge jeg kan (før det blir creepy). 30 år og boende hos parents er kanskje ikke så kult

Hvilken concealer bruker du?

Fra Este Lauder

Hvordan har du håret når du sover haha?

Jeg takler egentlig ikke å ha det løst for da ligger jeg liksom å bader i hår, så enten høy slakk hestehale/topp eller flette

Trener absolutt alle i gjengen din?

Noen mer enn andre haha, alle trener ikke så mye som vi som spiller håndball

Har du russebukse eller dress?

Bukse, så nå blir jeg vel drept av Oslo-russen ;p

Skal du på noen av de store russe arrangementene?

Jeg skal på Landstreffet i Stavanger, også er jeg litt usikker på Tryvann

Hvordan ser russekortet ditt ut?

Haha herr we go xDhvor bodde dere på russekickoff i Åre?

Tott

Hva kostet det?

Rundt 3k tror jeg

rente dere slalom?

Ikke vi nei, men det var noen få som gjorde det

var det mange folk der?

Ja det var en del, i underkant av tusen stk tipper jeg

hvordan var stemningen?

Det var sykt bra stemning hele helga, skikkelig artig

Hva gleder du deg mest til med russetiden?

Ah gleder meg til alt haha, men LS mest kanskje

Hvor mye har du totalt investert i russetiden så langt? altså russebukse, nyg logo, hettejakker, ol.?

For russebukse og sånt utstyr så betalte jeg vel 2 200 kr. Logoen designet vi selv, Martine tegnet (!) også fikk vi fikset hettegensere med en god deal. Tror vi betalte 500 kr per pers for hettegenser og vanlig hvit genser med logo. I tillegg bestilte vi klistermerker med logoen på, som ble rundt 1 800 kr. Så har vi noen andre greier på gang hehe. 


 

månedens spørsmål

 • 02.12.2015 kl. 17:06

Ka e secret santa? :)

Overraskende mange som lurer på dette! Vi har det både i vennegjengen og i klassen og jeg liker det.  Bare skriv alle navnene på de som skal være med på lapper og krøll dem sammen. Legg dem i en skål og så trekker man en lapp en etter en. Det navnet man får skal man kjøpe en gave til. Det er ikke verre enn det! Og selvfølgelig hvis man trekker seg selv, så kan man få trekke en ny lapp hehe :) Så må man gi gaven til den personen man har, uten at den ser hvem som kommer med den da, thats the tricky part. Legg den på trappa, i postkassa, i skapet på skolen eller som NYG gjorde på julebord, gjem dem rundt i huset så finner vi dem i løpet av kvelden.

har du en god oppskrift på glutenfrie pepperkaker?

Sist nå så prøvde vi en ny oppskrift, som mimmi fant på denne bloggen. Det er kanskje de beste pepperkakene vi har laget, på smak. Utsendemessig derimot var de ikke like stor suksess haha. Jeg tror jeg ville droppet Natronet, fordi de hevet seg ekstremt mye. 

Har du noen gang fikset på leppene dine? De er kjempefine!

Nei det har jeg ikke, men tusentakk!

Skal dere på Landstreffet i Bergen?

Nei vi skal til Stavanger

Tok du lappen på automat? eller bare har du automatbil?

Jeg tok lappen manuell, men har ikke kjørt med gir én dag siden jeg kjørte opp. Har automatbil ♥

Hvilken størrelse bruker de i bukser?

Det varierer litt, men jeg er vel en 38

Dritfett! Hvilke størrelser har du? :D

Medium / 38

Jeg har lyst å prøve den ut, anbefaler du det? :)

 Haha jaa 

hva skal du skrive om på særemne? har du kommet igang? og når skal du levere?

På Heimdal har vi en litt annen ordning, som gjør særemne myye enklere. Vi kaller det "bokbad" og det er muntlig. Vi skal jo lese to bøker, men istede for å skrive 1234532 sider om det, skal vi sitte i grupper og diskutere temaet. Vi begynner vel med det neste uke, og jeg har bare såvidt startet. Heh. Men jeg er så glad for at vi gjør det sånn istede. Jeg har lest Bursdagsgaven og Tilbake til Tall Oaks. 

Hva er særemne?

Det er en maajor norskoppgave alle har i tredjeklassen og som alle frykter haha

hvor mange programfag får man velge i vg2 og vg3?

Hvordan var dette igjen da.. Andreåret hadde jeg økonomi, rettslære og markedsføring i tillegg til tysk. Og tredjeåret var jeg ferdig med tysk (ettersom jeg hadde språk tre år på undomskolen), så da fikk jeg bytte ut et programfag med et annet. Så jeg byttet ut økonomi med politikk, noe jeg er veldig fornøyd med.

hvilke programfag har du?

Markedsføring, rettslære og poltikk

Skal du i militæret?

Nej

går studie vg1 men vurderer å søke helse til neste år pga er alt for skolelei. er studie alltid så stress?

Hmm det er veldig forskjellig fra person til person. Jeg synes ikke studie er så veldig stress, selvfølgelig er noen uker mer dritt enn andre, men samlet synes jeg det går veldig greit. Uansett så er det viktigste at det funker for deg, det er trassig å måtte streve seg til depresjon og tårer for å komme gjennom skoleåret, men skolelei det er vi alle til tider.

Ska du på russetur te Åre i januar? Vess ja, kordan dato? :)

Jeppp og jeg gleeder meg. 15-17 januar om jeg ikke tar helt feil

Hva skal du etter vgs?

Ich veit nicht, vurderer sterkt et friår

Vurderte du noen gang å dra på utveksling vg2? Eventuelt hvorfor/hvorfor ikke?

Nei det ville jeg ikke. For tidlig å fly fra reiret rett og slett. Ville ikke misset et av vgs-årene for noen ting, jeg har hatt det konge

Var dere i nyg en vennegjeng på ungdomsskolen og eller ble dere kjent når dere begynte på vgs?

Vi ble en vennegjeng allerede i førsteklassen på barneskolen og har holdt sammen siden den gang. Men vi ble ikke NYG før første vgs da vi fikk et par nye søstre.

Hvilken str har du i Adidas joggedressen?

I den blå har jeg 12/38 i buksa og 10/36 i jakka

hvor er adidasdrakten fra?

Kjøpte den på JD i London, jdsports.com

var bil-teori prøven vanskelig?

Nope (sier hun som fikk 7 feil), men besto !

var kjøreprøven vanskelig?

Nehh blir mer som en vanlig kjøretime, bare at du gjerne har en puls på 90 men ellers

Hvilken modell er solbrillene? :-)

Ralph Lauren Two-Toned Cat Eye 

Når drakk du for første gang? Drikker jentene i nyg selvom de ikke har fyllt 18?Hvordan stilte foreldrene dine seg til at du drakk alkohol før du fylte 18? Snakket dere åpent om det, var det greit?

Spennende tema, nå må jeg memorisere litt. Jeg drakk vel for aller første gang litt vel ung. Men jeg begynte ikke å feste noe særlig før (ifølge instagrammen min, 200 uker siden) ca tre år siden da. 

Jeg lurte på hvordan forhold du har til alkohol. Du trener mye, men fester også tilsynelatende en del. Hvordan funker denne kombinasjonen for deg?

Altså jeg skal ikke legge skjul på at jeg liker å feste, og jeg er 18 år så det ser jeg ikke noe galt med. Ikke fordi jeg er gammel nok, men mer fordi jeg er ung nok. Jeg er bare ung en gang og jeg blir ikke noe yngre enn jeg er akkurat nå, så da vil jeg leve ungdomslivet. Men det er sant, jeg trener mye og det er vel ikke den beste kombinasjonen ifølge boka. Jeg drikker ikke før kamp og heller ikke før viktige treninger. I morgen har vi skolefest og jeg deltar seff som den festlige jenta jeg er, men klinkende edru skal jeg også være på grunn av viktig kamp på lørdag!

drikker du rødvin? Hvordan lærte du å drikke det?

Everyday I spend my time drinking wine, feeling fine (håper alle synger samme sang inni seg nå). Ja jeg liker rødvin og jeg lærte meg det bare ved å drikke det haha. Det ser jo sykt digg ut å sitte med et glass rødt en lørdagskveld foran tven. Okei det hørtes bare trist ut lol. Men ja learning by doing.

Hvilken størrelse har du i Pjen din?

Medium

Kunne du noen gang tenkt deg å blitt med i serien bloggerne? Hvorfor/ hvorfor ikke

Hmm jeg ler litt av tanken, hadde sikkert vært morsomt xD 

White collar! Hvis du ser denne, kan du si hva du syns?

Jeg har sett litt, men jeg synes ikke det er såå spennende. Liker serier der det tar en hel sesong å fange skurkene, og ikke ny skurk hver episode, hvis du skjønner meg.

Koss størrelse har du i den gensern? E den veldig tettsittende? sykt fin!!!

Jeg har den i small, så den er ganske tettsittende. 

Hvor kjøper du glutenfri pepperkakedeig? :)

De selger det i frysedisken på noen matbutikker (hvertfall Meny), fra merket Fria. Men ellers så kan du bake selv!

Hva spiser du i løpet av en dag?

Til frokost spiser jeg havregrøt, kornblanding eller brødskive med makrell

Mellom frokost og lunsj blir jeg ofte sulten, så jeg drikker enten en kaffe, spiser en banan, yoghurt eller litt nøtter

Til lunsj spiser jeg som regel salat fra salatbaren på skolen (bruker alt for mye penger på dette)

Til middag har vi som regel fisk eller kylling med ris og salat/grønnsaker. Har helt vanlige norske middagsretter, ikke noe hokus pokus diett greier

Hva er det beste du vet å spise..? til frokost, lunsj, middag & mellommåltid?

↑ ↑ ↑ ↑ men min guilty pleasure i hverdagen er pitapizza og cola hehe 

Vil du anse deg selv som ginger?

Gulrotfarget hår og edward cullen hud - hm ja det vil jeg si

hva heter du på snapchat?

mathildeholck
Noe dere lurer på til neste gang?

 

Månedens spørsmål

 • 13.10.2015 kl. 19:42

 

Hvor kjøpte dere totally spies kostymene?

Vi kjøpte den grønne og gule på superkul.no, og den blå på Bare Moro i Trondheim. Men bare så dere vet det så var det ikke "totally spies kostymer" det var bare fargedrakter som egnet seg veldig godt til det. Så jeg skjønner at dere ikke finner det hvis dere søker spesifikt på totally spies kostyme.

Hvordan var disse draktene med tanke på størrelsene? hvilke størrelse hadde dere?

Jeg tror vi hadde M, mulig den blå var i S, men alle passet hvertfall. De er ganske stretchy så det var ikke noe problem, og hvis de blir for små er det bare å klippe av nederst på foten (sokken) og på armen (hansken) så blir det bedre. 

Hvor kjøpte dere beltet, eller fulgte det med?

Vi lagde dem faktisk selv. Eller det vil si, vi kjøpte inn sølvfarget stoff og en hjerteformet beltespenne og kjørte bort til bestemora til Johanna så hun lagde dem for oss :) Takk mimmi

Hvilke(n) serie ser du på nå?

Broen ♥ ♥ ♥ Aldri undervurder en svensk/dansk-serie! 

Kan du laga video snart?

Ja det ska jeg prøve å få gjort!

Er pernille kaptein på fotballaget sitt?

Ja det tror jeg sannelig

er han fyren kjæresten din?

Neinei, det er verdens beste kompis

bind vs tampong?

Haha well.. tampong da må jeg vel si

Skal du inn i militæret?

Nei, kan ikke forlate dere på den måten! Kunne forsåvidt blitt norges første militær-toppblogger 

Hvordan ble alle i gjengen din så gode venner?

Mange av oss har gått i samme klasse i over ti år og har vært bestevenner siden førsteklassen, dessuten har hele gjengen spilt på samme håndballag på fritiden, og har på den måten klart å holde sammen. Nå går flesteparten av oss i samme klasse, mens to går på en annen linje på Heimdal, og to går på en annen skole. 

Er vennegjengen din fremdeles like sammespleiset som dem var?

Ja absolutt, jeg tror at hvis vi noen gang skulle gått lei av hverandre så hadde det vært for flere år siden. 

Er ikke hanna med i nyg lengre?

Haha jo always, har nok ikke skjedd noen drastiske forandringer siden sist

Når gjengen din overnatter hos noen, er dere alltid alene da? Hvordan får dere ut foreldrene?

Det varierer litt, noen ganger crasher vi bare hos en av oss med hele familien hjemme, og andre ganger er vi alene hjemme og har HJEMME ALENE FEST neida haha..

Hva slags app snakket du og vennene dine i?

Telegram ♥♥♥

Hvor er kjolen din fra?/ Hvor er den grå kjolen med snøring fra?

Den til venstre er fra miinto.com og den med snøring er fra Gina Tricot

hvor kjøper du/der de røde koppene dere har på fester? har letet overalt men finner det ikke :(

Vi kjøper dem på Coop

får du spille mye på ditt nye lag :) ? er det ikke høyere nivå?

Det er et høyere nivå enn jeg var vant til før jeg byttet ja, men jeg får mer spilletid enn forventet!

Får du betalt for å spille håndball for Utleira?

Hehe nei dessverre

e d bære dæ, johanna og hanna av gjengen din som fortsatt spella?

Det er bare vi som spiller på Utleira, men Maja spiller på Byåsen og Ida spiller på CSK 

Jeg lurte på hvor mange ganger du trener i uka? ( inkludert håndballen)

Jeg har håndballtrening mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Så har jeg egentrening på onsdag, og som regel kamp på lørdag eller søndag.


Er det sånn at dere ikke får lov å trene i noe annet enn adidas på treningene siden dere blir blir sponset?

Riktig

Trener du aldri hjemme? Er det bare på treningsstudio?

Jeg har en tredemølle hjemme, men jeg foretrekker å løpe ute og trene på 3T

Har du en treningsplan, eller bare trener du det du får lyst til der og da?

På onsdager har vi jo egentrening og da får vi en plan fra den fysiske treneren på håndballaget, og hun er ofte med på 3T og presser oss til vi nesten møter veggen. Digg.

Skal dere ha buss i russetiden?

Nei det er ikke vanlig i Trondheim

Hvor bestilte du russeklær fra?

russedress.no

Skal du ha snekkerbukse eller dress?

Haha nå blir'e klekk. Jeg skal ha snekkerbukse!

har du noen gang vært ordentlig, og da mener jeg skikkelig, skikkelig såret av en gutt?

Nei holder meg for det meste unna sånt 

hvordan går det på kjærlighetsfronten?

Haha neii tar livet med ro da, har jo en plan om å være gift fra jeg er tredve og utover, så da må jeg i hvertfall nyte disse unge årene som singel og ikke stresse med det allerede nå

Er du fornøyd med kroppen din?

Ja altså det er vanskelig å ikke svare feil på det spørsmålet. Jeg ser ikke ut som en vs-modell haha, men jeg går ikke rundt og er ufornøyd med kroppen min av den grunn. 

Hvor mange forhold har du vært i?

Bare ett!

Hvordan rase er hunden din, mia? Og hvor gammel er hun?

Hun er av rasen Coton Detulear og ble 9 år på mandagen! ♥

Har du noen planer eller tanker om hva du skal gjøre etter vidergående?

Åh for å være ærlig hater jeg det spørsmålet, haha jeg aner ikke hva planen er etter vgs og det bekymrer meg litt

Har du tenkt å studere hjemme i Trondheim?

Jag vet inte.. I'll let you know when I know

Er ikke 3T en familiebedrift? Er det slik at du tenker å ta over en dag om du får muligheten?

Det er en familiebedrift ja, det gjenstår å se hva som skjer i fremtiden. Det sies jo at den tredje generasjonen alltid fucker opp, og jeg er vel den tredje så.. 

Siden foreldrene dine er sjefer på treningssenteret, får du trene gratis der?

Ja det gjør jeg

hva gjør dere når det er bursdager osv? går dere ut eller er dere for det meste hjem? å hva gjør dere når dere er hjemme?

Det varierer litt. Noen ganger drar vi ut og andre ganger er vi hjem til en av oss med kake og kos bare. I år blir jo alle 18 år sa da har vi for det meste dratt ut og feiret.

Har du store pupper i forhold til å være så trent? haha, når jeg trener er jeg bare redd får å få minde pupper.

Nei jeg har ikke store pupper, uansett hadde jeg heller ville vært godt trent enn å ha store pupper, men det er jo kanskje bare meg

hva heter du på snapchat?

mathildeholck

Ka bestille du på burger king som e glutenfritt? :)

Glutenfri cheeseburger, chips og milkshake funker jo det haha

Er det vanskelig å kjøre scooter i Trondheim? Avansert/mye trafikk? Anbefaler du å kjøpe scooter? Vurderer det sterkt, men er veldig usikker! Pliz svar! Det kan hjelpe meg mye!!

Det smarteste kjøpet jeg har gjort er å kjøpe meg scooter, så ja jeg anbefaler det! Livet ble såå mye enklere og jeg fikk så mye ekstra tid fordi det var hade buss og hade må-bare-vente-på-at-mamma-kommer-å-henter-meg. Trafikken i Trondheim er ikke noen IQ-test, det klarer du fint!

Et sted du har lyst til å besøke atm?

Hmm akkurat nå vil jeg til Maldivene eller Hawaii, og når jeg har matet kontoen min litt vil jeg til New York!

er teoriprøven vanskelig?

Næsj jeg tror jeg besto en gang på teoritentamen-appen før jeg tok den og gikk LETT i mål med hele 7 feil :-) perfekt det, øvde ikke et sekund for mye haha. Men prøven er faktisk mye lettere enn appen spør du meg.

Fikk du bil lappen av moren og faren din eller betalte du alt selv?

Det tror jeg inngikk i 18-årsgaven

Er det god plass inni bilen din?

Ja den kunne nok lett blitt brukt som en liten familiebil. Den har ikke så stort bagasjerom, men det er heller ikke knøttlite liksom, det funker perfekt for meg med skolesekk, håndballbag, litt klær og noe rot.

Er den god å kjøre?

Ja elsker å kjøre den. Det er jo automat så det er jo veldig greit

Hva syntes du er det beste med den?

Jeg synes alt er bra med den, men det beste er kanskje at det er såppas god plass inni, selv om den ofte blir regnet som en liten bil ettersom det er Mini. Også er den jo veldig søt da ♥

Når du hører på musikk er det god bass i høytalerne da?

Ja jeg er avhengig av bra anlegg med masse bass for å cruise rundt med

Hva synes dere om svarene?

 

månedens spørsmål

 • 26.03.2015 kl. 21:20

Skal du på noe sydentur sammen med jentene i sommer? Isåfall, hvor har dere tenkt dere, og når?

Vi skal til Ios, i starten av juli


Scorer du i hver håndball kamp du spiller, og er du den jenta som får spille mye ute eller må sitte mye på benken?<3

Hmm vanskelig å si hvor mye jeg scorer, det varierer jo litt. Denne sesongen har jeg spilt hele kampen så og si hver kamp.

Var du på vinterlyden? Har du hørt om Isac Elliot, og i så fall hva synes du om han?

Nei var ikke der, har ikke noe spesielt forhold til han, men jeg husker han hadde en bra sang for litt siden hvertfall :)

Hvordan ser ditt liv ut 20 år fra i dag?

Om tjue år er jeg vel 38 år, da har jeg to barn, en hund, er gift og bor i Trondheim. Eller så bor jeg singel, med to hunder (som har blitt kjærester, så selv om jeg faktisk bor alene er jeg konstant tredje hjulet på vogna) og bruker opp alle pengene mine på utesteder hvor jeg desperat prøver å finne meg en framtidig ektemann.


Hva liker du aller best med familien din?

At vi har det veldig fint sammen og reiser mye, spiser god mat og opplever masse.

Er kroppen din bygd slank, eller er du mer "vanlig"? Altså hvis vi sammenligner deg med Heidi Løke, eller en på landslaget, er kroppen din da like kraftig (og jeg kan kalle det det?) eller er den slank (sånn Aylar type)?

Jeg tror jeg har ganske kraftig benbygning egentlig, ikke noe Aylar-type. Det eneste er at jeg har så smal midje i forhold til rompe og lår, (noe som gjør det svært vanskelig å finne kjoler og bukser som passer). Men ellers så spiser jeg godt med mat og bygger muskler fort, så helt klart mer håndballkropp enn modellkropp haha.

Hva hadde du gjort om du fant ut at du var gravid akkurat nå?

Hadde først og fremst freaket helt ut, men jeg hadde aldri klart å hatt en beibi i så ung alder.

Hvem er den aller viktigste personen i ditt liv?

Åh jeg kan ikke plukke ut en

Hvilke to ting klarer du deg ikke uten?

Mat og drikke ;p

Hvor ser du Sex and the city?

Free-TV-Video-Online HER 

Kan du spise pringles? Det inneholder jo hvete? Hvordan godteri kan/kan ikke du spise?

Hvis jeg ikke tar helt feil så inneholder det hvetestivelse, og det kan jeg faktisk spise. Så ved mindre det står inneholder gluten eller hvetemel så er det spiselig for min del. Ellers kan jeg spise det meste av sjokolade som ikke har kjekse i seg, og det meste av potetgull. Jeg kan faktisk ikke spise heksehyl (utrolig nok) og jeg kan ikke spise chilinøtter.

hvem fra nyg spiller håndball?

Jeg, Martine, Thea, Maja, Hanna, Ida, og Johanna som er skadet at the moment


forresten hvilket proteinpulver bruker du hvis du bruker?

Jeg bruker ikke proteinpulver

hvordan er du når det kommer til forelskelse og kjærlighet? Er du mer guttekompis typen, eller er du den som faller raskt for en gutt og forelsker deg?

Faller helt klart ikke rakst for en gutt, og blir ikke forelsket. Jeg er guttekompis typen, litt irriterende noen ganger haha.

Har du noen gang godt på en sikklig fylla smell?

( Ja:/ )

Hvilke glutenfrie pølsebrød spiser du?

Noen fra Mikalsens Bakeri, men de selges hvertfall i frysedisken på Life.

kordan størrelse har du i jakken?

Medium I think

Kunne du lagt ut mere treningsøvelser- og treningsprogram/tips her på bloggen?

Ja jeg ser det er veldig etterspurt, så jeg skal se hva jeg kan gjøre

Går du på P-piller?

Ja jeg går på det

koss 3t-senter er bildet i fra?

Opp i PT-salen på Rosten


Hvis du skulle vært med i et realityprogram der ute, hvilket ville du valgt?

Det måtte jo blitt enten mamma søker kjæreste eller gift med første blikk seff. Neida jeg aner ikke.

Hva slags mat klarer du ikke å motstå?

Glutenfri mat haha, hvis jeg er på restaurant og det står Glutenfri Pannekaker!!, så må jeg bare ha det. Det er rart, men jeg blir så tiltrukket av det ordet, og føler et slags ansvar for å støtte den glutenfrie maten, slik at de fortsetter med det.

Viss du var strandet på en øde øy og kunne ha fått en ting, hva ville du ha hatt? (En tur gjem teller ikke )

Faen ass var jo det jeg tenkte på, hah. Hvis jeg satser på å overleve på mat og drikke som jeg finner der (kanibalisme er en mulighet), så hadde det vært kjekt med solkrem da, vedmindre vi snakker om en øy i winter wonderland, da hadde jeg byttet det ut med kuldekrem eller uggs.

Hvor er genseren fra?

H&MHva synes du om guttene som går på toppidretts linja på Heimdal?

Haha... Hva skal jeg si, jeg kjenner jo en del av dem, mange snille, gode gutter der ja ;-) 

trener du på et "privat" treningssenter? Noe igjennom foreldrene dine? Tror jeg husker at jeg leste en gang at du skrev at det var det var uvant for deg å trene når det er andre folk fordi du hadde blitt så vandt med å trene alene!?

Jeg trener på en måte i en VIP-treningssal, der man kan betale mer for å få trene litt i fred. Jeg får det gjennom mamma og pappa ja.

Hva betyr NYG?

Det er ikke så farlig hva det betyr haha lang historie, det er ganske internt. Så det er bare NYG, en jentegjeng på 13 stk. (og NYB da, for guttene i gjengen).

Hva har du i de leddene eller va er det?

Speltlompe/tortillalefse med hvitløk-philadelphia, kalkunfilet og agurk, og med philadelphia og egg.


Hvordan går det med kjærlighetslivet?

Like spennende som denne sesongens paradise hotel. Neida desverre ikke fullt så spennende...

Hva var den største overgangen fra us til vgs? Og hva er det beste med vgs i forhold til us?

Oi hmm, den største forskjellen var vel menneskene. Jeg gikk på samme skole med de samme lærerene og medelevene i 10 år!! Ellers så synes jeg det beste med vgs er at det er mye friere; mobiltelefon, caps, tyggis og lekser er ikke så syke temaer lenger liksom. Det er mer vårt ansvar å følge med.

Hva jobber foreldrene dine som?

Administrerende direktør og sjef i 3T

Hvor er din sportsklokke fra i dette innlegget?

Den er fra SUUNTOHvordan hadde du det etter bruddet med eksen? Hvor lenge hadde dere vært sammen, og var det vanskelig å komme over han?

Det er litt unaturlig å skrive om nå egentlig, men vi var ikke sammen så lenge, og jeg hadde allerede mistet følelsene da vi gjorde det slutt

Har du vurdert å bli veganer? Hva er ditt syn på den livsstilen, og hvis du ikke kunne tenke deg å være veganer, hvorfor ikke?

Jeg kunne aldri blitt veganer, er alt for glad i foreksempel egg. Jeg vet ikke helt hva det vil si å være veganer, så jeg skal ikke uttale meg noe om det, men jeg synes bare det høres litt sykt ut. 

Det virker som vennegjengen din finner på ting så lett! Planlegger dere turer/kvelder godt eller er det spontant? Og hvem tar insiativet?

Det er både planlagt og spontant, det varierer. De fleste tar initiativet og vil finne på noe, så det er ikke noe sånn "omg æ har invitert to daga på rad, no e det dokkers tur" hahah, det hadde vært slitsomt. Men vi planlegger ting hele tiden for å ha noe å glede oss til.

Jeg lurer på hvor lang tid du brukte på lappen ca? Når du begynte å kjøre med kjøreskole, evt om du hadde øvelseskjørt mye på forhånd med foreldre osv?

Øvelseskjørte ikke så veldig mye med foreldrene mine egentlig, ettersom alle bilene våre har automat og jeg selvfølgelig kjøpte opp til manuell. Jeg husker faktisk ikke hvor lang tid jeg brukte på det, alt jeg vet er at jeg startet med øvelseskjøring alt for sent. Gikk bra likevel da!

Kan du fortelle og vise bilder av bilen din?

Det er en Mini Countryman med firehjulstrekk og automat. Hvor stor motor osv må du ikke spørre meg om, jeg har ikke peiling.


Så spørsmålet på erica kvam sin blogg, og syns det var et morsomt spørsmål. Så, hvem i KUWTK ville du bodd hos/med? og hvorfor?

Der må jeg nok svare det samme som Erica også, helt klart Khloe. Hun er jo så energisk og kul, og jeg kunne rett og slett ikke bodd med noen av de andre haha.

Hva er den beste serien du noen gang har sett? En serie du kan se opp igjen og opp igjen uten å bli lei liksom.

Prison Break, og Homeland

Hvis du kunne byttet liv med en person i 1 dag, hvem hadde det vært og hvorfor?

Miley Cyrus, fordi det måtte være awesome og få twerke så bra hver dag

Har du noen gang hatt fest hjemme? Eller dro dere alltid til andre når dere dro ut på fest?

Jeg har bare hatt jentefester, ikke noe big deal liksom, liker best å være hjemme hos andre (da kan jeg ødelegge massse og være helt vill liksom) haha kødda. 

Hva pleier du å drikke på fest? og har du noe tips til noen gode blandinger?

Kalinka og den brusen som humøret velger, blir som regel redbull

Virker som om alle foreldrene til vennene i gjengen deres er gode venner, stemmer det? og er det derfor dere resier så mye sammen osv

De kommer alle veldig godt overens, og kan invitere hverandre på middag og hytteturer osv, så det er ganske praktisk for vår del

Hva sybtes du om abort?

Det er jeg ikke imot i det hele tatt, og det hadde nok blitt min løsning om jeg hadde blitt gravid nå.

Hva veier du?

Jeg veier 69 kg

Hvor mange barn har du lyst på?

Minst to og maks tre, så jeg blir sikkert en av de heldige som får trillinger etter det første barnet er født, så blir jeg firebarnsmor after all.

Kan du si dine øvingsmetoder før en prøve på skolen, i de ulike fagene hvis du har forskjellige?

Hmm hvis det er snakk om typiske lesefag, som historie foreks, så leser jeg som regel kapittelet, skriver stikkord og gjør relaterte oppgaver. Jeg pugger alltid med noen, så da kan vi ofte spørre hverandre spørsmål fra stoffet.

Hvordan er det å bo i Trondheim? Er det mye som skjer, er det liksom masse å finne på?

Det er jo litt hvordan du gjør det til selv. Man kan jo dra på fest, utesteder, restauranter, kino, også er det endel shopping. Så det er mye å gjøre, hvis man bare gidder

Drømmeferien din?

Har flere drømmeferier, men en av dem er: Tre uker i USA med familien, innom LA, Las Vegas, Hollywood, California. Oppleve nye mennesker, god mat, ta fine bilder og blogge. Bo på ulike hoteller, med ulike stiler. Noen travle dager med sightseeing og shopping, andre rolige dager på stranda. Åh jeg drømmer meg bort.


om du kunne fått valget om å se ut slik som du gjør nå, eller ha naturlig brunt eller blondt hår, hva ville du valgt?

Ville hatt som jeg har nå

Kanskje litt rart spørsmål, men hvem betaler mat osv når dere ha jentekvelder? Betaler dere litt hver eller er det den som "hoster" som betaler?

Vi deler på det vi kjøper inn. Nå er vi på gang med et nyg-bankkort haha, så vi kan legge inn penger der og bruke dem på hytteturer osv.

Hvor i Trondheim har de best glutenfrie kafeer og restauranter, og hva bestiller du?

Hmm ingen sånne spesielt brae caféer, men Jordbær Pikene (glutenfritt hvitløksbrød), Waynes Coffee (pecannøtt-pai). De fleste restaurantene her tilbyr noe glutenfritt. 

Hvor synes du det er best å dra på ferie for å shoppe?

Miami og London er jo de sykeste shoppingbyene, men jeg liker kanskje København like godt, fordi det er så mye enklere der. De har ca de samme butikkene, bare at alt er mye mindre og lettere å komme seg gjennom på en dag.Hva synes dere? Noe til neste gang?

månedens spørsmål

 • 07.02.2015 kl. 09:00

Når blir du 18 ? 

7. februar, altså i dag wiiKan du lage flere videoer?

Jeg elsker å lage videoblogger, men det tar jo litt tid da. Jeg rekker jo å lage en del innlegg på den tiden jeg bruker på en video. Men gjerne kom med forslag til hva jeg kan videoblogge om. Vet ikke om dere liker de meg-og-jentene-på-tur-videobloggene eller de når jeg sitter og snakker bullshit for meg selv haha.

Kan du fortsette å legge ut sunne oppskrifter?

Ja :)

Hvor på Gran Canaria skal du i vinterferien?

Mas Palomas Meloneras, ååh gleder meg

Hva drikker du på fest?

Perfekt å svare på det i dag da ;p neida haha. Det er litt forskjellig, går kanskje mest i vin og kalinka

får du lov av foreldrene dine å drikke alkohol?

Ja, blir ikke oppfordret til det men altså. For å være helt på kanten ærlig, så ser jeg litt på det som øvelseskjøring. Hadde vi bare kjørt opp på 18årsdagen uten noe øvelseskjøring hadde vi jo endt opp i grøfta med en gang, på samme måte som alkohol. Trenger litt øvelsesdrikking ;p (med kvalifisert lærer seff)

Har du et godt forhold til foreldrene dine?

Ja 

Hvor er joggedressen fra?

Run&Relax fra 3T-shop HER

Hvilke jente og guttenavn liker du best?

 Oi vanskelig, nei shit det aner jeg ikke..

Hvilken sminke bruker du til hverdags?

Hmm når jeg sminker meg på skolen bruker jeg vel concealer fra Bobbi Brown, pudderfondation fra Bare Minerals, sjokoladepudderet fra TooFaced, maskara og bryntegner fra litt forskjellig.

Har du og nyg alltid gått i samme klasse? Går hele nyg i samme klasse nå?

8 av oss har gått i samme klasse i 10 år. 9 av oss går i samme klasse nå, 2 går idrett på samme skole og 2 går på annen skole. 

skal du til syden med venner i sommer?

Ja jeez gleder meg, skal til en plass i Hellas da hehe


Har du tatt botox i leppa?

Nei

hvor får man tak i kakemiksen?

Jeg kjøpte den på Meny

Drikker du te?? Har du en favoritt?

Tja gjør det en gang i blant, men tar liksom det vi har hjemme. En som er sykt god er strawberry-cupcakes smak fra Lipton

lager du headerene dine selv?

Nei desverre, sånt er jeg skikkelig dårlig på

hvor lenge har du spilt håndball?

Det blir vel 12 år tenker jeg, startet i 1.klasse og har gått siden

dette er to år gammelt

Er det fortsatt bestemoren din som baker brød til deg? I så fall, har du mulighet til å legge ut oppskriften?

Ja herlighet det er på tide å få den oppskrifta ut på bloggen. Jeg har aldri prøvd å bake det selv, har jo en luksusbestemor som kommer med ferskt brød med en gang jeg er tom. Men jeg skal prøve det, og legge det ut når den tid kommer!

Favoritt frokost?

Hmm kan vise dere litt bedre senere, men enten cottage cheese med frukt og havregryn, eller en sånn "flakes and berries" frokostblanding, eller havregrøt med bær.


Hvilke fag har du på videregående nå, og hvordan er de?

Nå har jeg markedsføring, økonomi og rettslære som valgfag, ellers har jeg norsk, historie og gym. Neste år bytter jeg ut økonomi med politikk og rettigheter troor jeg. Jeg liker ikke økonomi særlig godt, det er liksom et ekstra mattefag i mine øyne. Markedsføring er også en utfordring fordi det er så myye stoff. Rettslære synes jeg er veldig interessant og det er vel favorittfaget mitt nå.

Hva er planene dine for etter videregående?

Ikke spør meg om det da :/ Har ikke peiling..

Hvor ser du deg selv om 10 år? :D

Standup komiker og breakdancer på heltid, neida i kassa på BK, neida aner virkelig ikke.

Når ble gjengen din en gjeng? Liksom på VGS eller US?

Både og, tok med gjengen fra us til vgs og utvida litt der da haha

spiller alle i vennegjengen håndball?

Alle har spilt håndball, og det var en tid da alle spilte på Heimdal, men nå spiller ikke alle nei ♥


Når starter du på skolen?

08.00 hver dag

Har du noen tips til å få finere mage og bli mer fornøyd med kroppen sin?

Få orden på kostholdet først. Det er lite vits i å trene litt her og der og spise bare dritmat. Jeg har hørt at kostholdet gir 70% av resultatet, og treningen gir 20%, så det er noe å tenke på.

Hvor liker du helst å spise i Trondheim?

Graffi, Sebastian og Una Pizzeria er sånne koselige plasser jeg kunne tilbringt en lørdagskveld på. Lunsjplasser jeg liker er Sabrura, Bari og Kvikk bar.

Hva er din favoritthelgekos?

Hmm mye forskjellig godt da, men smågodt slår som regel ikke feil. Hvis du tenker på et sunnere alternativ, så er jo frukt og smeltet, sjokolade en sikker vinner.

Har du et godt forhold til lillesøsteren din?

Ja bff's <3<3<33


Hva er det beste til du kan få til middag en ukedag?

Laks, potet, agurksalat og kesam ♥ kylling, ris og salat ♥ wok med kylling eller svinekjøtt ♥ og kyllingburger med masse nam

Jobber du med skolearbeid i helgene?

Hm heh nei, helg er hellig for meg ass.

Hva er ditt beste mellommåltid tips?

Cottage cheese med (hva enn du liker), eple/banan kanel og rosiner. Denne er en favoritt:


Syns du d er dyrt å spise sunt?

Njæ joda jeg skjønner hva du mener. Heldigvis er det mamma og pappa som handler, jeg skriver bare liste over hva jeg trenger. Men det er klart at en pose smågodt er mye billigere enn en fruktsalat på en lørdagskveld, kan lett bli en enkel utvei.

synes du Parajumperen er varmere enn peak jakken?

Jaa en helt annen verden, fryser ikke i pj'en nei

Hva bruker du å rense huden med?

En serie fra Shiseido ↓


Snuser du? Ser sånn ut i første bildet...trodde du var 'alt for helsa' jente? Ellllller tar jeg helt feil?

"Alt for helsa jente" er vel liitt å ta i, men nei jeg snuser ikke

Hvor pleier du å handle klær mest, dyre butikker slik som høyer, eller butikker som hm, bikbok osv?

Hmm handler nok mest på bikbok, zara osv

Har du noen gang trynt på mopeden eller krasjet?

Neii faktisk ikke

Bor du langt unna skolen?:)

Tar fem til sju minutter å kjøre, så er ikke så veldig langt unna nei

Hvor ofte trener du i uka?

Har håndballtrening mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Kamper som regel på lørdag og søndag, så prøver jeg å presse inn noen timer på 3T i løpet av uka.

hvortid begynte dere å spille håndball med klister?

16 år tror jeg

Hvis du skal beskrive vennegjengen din med tre ord, hva ville det blitt?

Livsglad, lojal og jævlig morsom


 


Det var alt for denne gang, legg igjen en kommentar hvis det er noe du vil ha svar på neste gang, så skal jeg prøve så godt jeg kan å svare på det! 

månedens spørsmål

 • 12.12.2014 kl. 13:49

Er du fornøyd med formene/kroppen din?

Det er alltid noe man vil endre på, er det ikke slik hos de fleste? Så jeg trener jo for å bli så fornøyd som jeg kan bli. Men med andre ord, uten å bryte janteloven totalt, så er jeg såppas fornøyd at jeg ikke gidder noen drastiske forandringer hverdagen hvertfall.

Har du eller noen av vennene dine noen gang vært nær en spiseforstyrrelse? Fortell litt om det hvis det har skjedd?

Nei heldigvis ikke!

Kan du vise bilde av drømmekroppen din?

Jeg har egentlig ikke en bestemt drømmekropp, men en veltrent og sunn kropp


Har du hatt reggis?

Nope!

Hvor lang tid tar det før du får bestillinger fra sheinside i posten? utrolig desp. står 5-28 dager for freeshipping å jeg trenger en kjole innen nærmere tid....

Uh ville kanskje ikke satset på det, det kan ta sin tid desverre

Hvilke serier ser du på?

Så ferdig sesong 3 av Homeland i dag, så jeg begynte faktisk på White Collar etter anbefaling fra en syk venninne som lå hjem og så på det

 

Hvordan skole og linje gåt du på? Hvorfor går du ikke idrett?

Jeg går på Heimdal VGS, studiespess med økonomi, markedsføring og rettslære som valgfag. Jeg går ikke idrett, fordi jeg ikke vil gå fire år, og fordi jeg er redd jeg ville bitt lei av håndball, ettersom mye av fritiden går ut på det også. Variasjon i hverdagen er jo viktig.

Har du kjæreste?

Nejj det har jag inte

snuser venninnene dine?

Noen fåå

Hva vil du jobbe som?

Jeg håper jo at bedriften til mamma og pappa fortsatt er oppe og går da, men bortsett fra det aner jeg ikke


Er det mye konflikter i jentegjengen? Sånn vanlig jentedrama, eller er dere så sammensveiset som det ser ut som?

Det er veeldig lite drama, og vi snakker alltid om det hvis det er et problem. Altså vi krangler om småtteri, men ler av det etterpå


Tar alle i vennegjengen din sol?

Nei vi er dårlige på det altså, kjører heller selvbruning (orange is the new black hehehe) med tanke på helsa osv sant ;)

Er du fortsatt venn med Aurora?

Jeg og rora er fortsatt gode venner vi, men hverdagen er travel og derfor møtes vi alt for sjeldent.

Tjener du på bloggen?

Ikke noe å skyte av, men tjener litt gryn her og der

Kan du lage en video med småklipp fra hverdagen din igjen? Kjempe gøy å se på :D

Det skal du ikke se bort i fra :)

Hva skal du gjøre etter videregående?

Hm er det meningen å ta et friår? Jeg aner ikke, men det høres jo deilig ut haha

Hva får du i snitt på skolen? til sommeren i fjor, siden du ikke har fått julekarakterene enda

Jeg fikk 4.7 hvis jeg ikke husker heelt feil.

Hvem er din aller bestevenn?

Jeg har flere av dem

hva ønsker du deg til jul?

Jeg ønsker meg noen varme og fine votter. Shit jeg må komme på noe mer...

Hvilke blogger leser du?

Jeg er egentlig skikkelig dårlig på å lese blogger, har liksom ikke tid. Men jeg leser auroramohn, l0ve og annais for det meste. Ellers så er jeg innom flere andre blogger også

Har du noen tips/inspirasjon til å fortsette å trene i hverdagen? Jeg har ofte begynt å trene og laget meg en treningsplan, men det ender opp med at jeg trener en gang og neste gang er 1 mnd etterpå?

Æii det er kanskje litt klisjè, men bare tenk just do it og hopp inn i noen spreke treningsklær. Når det er gjort er egentlig det værste over. Vær strukturert og målrettet, en personlig trener kan også være en bra ting. Motivasjonen må jo være tanken på følelsen når du er ferdig, for den er helt fantastisk.

Hvordan klarer du å holde skolemotivasjonen oppe?

Jeg tenker først og fremst på framtiden, og at jeg bare lurer meg selv hvis jeg ikke gjør det jeg må. Dessuten er gode karakterer en stor motivasjon i seg selv.

Hva synes du er morsomst med håndball?

Når vi spiller bra sammen som et lag og vinner tette kamper, det er det beste med håndball. Og ellers er det jo mye reising med de herlige jentene, som også teller mye.

Hvor mange spillere er dere på håndballaget?

Hmm tre-fire stk...? Neida haha vi har en del skadet (og en del quitters), så akkurat nå kan jeg telle spillerne på to hender

Hvor ofte har dere organiserte treninger?

Jeg har fire håndballtreninger i uka, utenom kamp

Føler du har et perfekt liv, og at du aldri kjeder deg! Er dette riktig?

Jeg har nok ikke et perfekt liv, men jeg klager absolutt ikke. Det å ha en såppas stor vennegjeng gjør vel at jeg kjeder meg mindre, for det er alltid noen å finne på noe med.

hvor ofte fester dere?

For sjeldent spør du meg haha, neida en gang i blant. Var mer av det før kjærestene kom inn i familiebildet

Hvilken serie/divisjon spiller laget deres i?

Vi spiller i første divisjon j18, og damelaget spiller i 2.div og 3.div

Hvor på banen spiller du og er du flink? Mye spilletid og mål?

Jeg spiller midtback (og strek at the moment, fordi vi sliter litt med spillere). Får mye spilletid ja, står ikke på det haha. Scorer noen mål i hver kamp I guess :)

Jeg har bare noen spørsmål angående trening og kosthold. Hvordan kan jeg få trening inn i livet mitt, når jeg ikke har mulighet til å dra på studio, og hvordan kan jeg få hverdagen sunnere og unngå fristelser? Har du noen tips til sunne og enkle hverdagsretter man kan lage på hybel?

Det at du ikke har mulighet til å dra på et senter er jo en uutmerket unnskyldning til å jogge ut med favorittmusikken på ørene og bare kose seg egentlig. Før hatet jeg å jogge, men så lagde jeg meg spotifyliste Run or die trying og lastet ned Nike-appen (på appstore), og da fikk jeg snudd det til en positiv ting. Når det gjelder mat, så er livretten min den enkleste retten i boka, nemlig karbonadedeig, ris og ketchup haha det må du prøve! Havregrøt og kyllingsalat er også enkle lunsj og middagsretter.

Har du nært forhold til moren og faren din?

Ja det vil jeg si

Har du noen glutenfrie juleoppskrifter?

Ja hvis dere er interessert?


Hordan pepperkakedeig bruker du som det ikke er mel i? Hvor kjøper man det?

Jeg har prøvd tre forskjellige pepperkakedeiger denne måneden haha, alle glutenfri selvfølgelig. En av dem lagde mimmi selv, en annen lagde jeg og jentene sukkerfri, og den siste kjøpes i frysedisken på Meny, fra merket Fria.

Hvem er ditt forbilde og hvorfor?

Når jeg var liten var det Hanna Montana, og når jeg ble eldre byttet jeg til Miley Cyrus. Jeg vet ikke hvorfor, men drømmen min var alltid å bli enten profesjonell danser, sanger eller skuespiller, og hun var alle de tre. Nå for tiden er hun jo litt gal i hodet, og det digger jeg ved henne
Hvilken vinterjakke bruker du?

Parajumper, kill me now.

Leverer du inn skoleoppgaver og sånt på trøndersk eller bokmål? jeg lurer veldig, hilsen nysgjerrig jente fra oslo

Haha vi leverer inn på bokmål ja, trøndersk hadde egentlig vært litt morsomt da


Skal du feire jul i Åre?

Feirer alltid på Røros
Hva synes dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

månedens spørsmål

 • 20.08.2014 kl. 20:15

Har du naturlige krøller?

Håret mitt former seg faktisk etter omgivelsene på en måte. Børster jeg håret mens det er bløtt blir det helt glatt, setter jeg det i en topp blir det afro. Men jeg vil vell kanskje sii at jeg har naturlig glatt da. (På bildet under har jeg hatt en slakk flette)


Hvor ofte trener du håndball?

Har trening tre ganger i uka og ofte en del håndball i helgene


Hvor lenge har du tenkt å fortsette å spille håndball?

Jeg elsker å spille håndball, så så lenge Heimdal er et lag vil jeg fortsette. Hadde derimot laget gått i oppløsning nå, hadde jeg nok ikke byttet til et annet lag. Jeg spiller håndball for Heimdal, and that's it.

hvilke programfag har du valgt?

Markedsføring, økonomi og rettslære

Hvilken matte skal du ta?

p2 :):):)

Når du kjøper smågodt, hvor mye kjøper du hver gang og spiser du opp alt med en gang eller lar du det ligge å flyte over flere måneder liksom?

Haha interessant spørsmål. Før kjøpte jeg såå mye, haugevis liksom. Nå kjøper jeg det ikke så ofte lenger, men når jeg gjør det kjøper jeg sånn at jeg klarer å spise det opp ja, en skål ca. Og ligger det lenger enn to dager tømmer jeg zalo over det og tvinger meg til å kaste det. Smilefjes hjerte

Hvilken hytte er din favoritt?

Akkurat nå er det nok den på innerøya som er favoritten, mest fordi det er sommerhytta og jeg elsker sommer og den er helt ny.Men ellers så er jeg veldig glad i den i Åre også, trives veeldig godt der.Sminker du deg til skolen?

Gjør det i starten av en eller annen grunn, sikkert fordi nå er det lyst om morgenen og ikke så trassig å stå opp tidlig. Men etterhvert, mot mørkere tider bruker jeg heller den ekstra tiden på badet i senga.

satser du på å gjøre det bra på skolen til høsten?

Ja altså jeg har den uvanen at etter hver sommer er jeg SUPER motivert og halleluja dette blir bra, men så blir jeg drittlei og umotivert. Men denne gangen dere, skal jeg holde det oppe! (Eller hvertfall prøve).


Har du jobb?

Nei ikke utenom den lille, søte jobben jeg gjør akkurat nå neii

Er du opptatt av merkeklær?

Nei, jeg er går i det jeg føler for den dagen og ellers det jeg føler meg komfortabel og fin i, enkelt og greit.

hvor har du fått tak i ralph lauren skjorta?

Nå passet dette spørsmålet perfekt under forrige spørsmål da haha.. Kjøpte den på El Corte Ingles i Barcelona.Om du hadde valgt mellom å gå på ungdomsskolen i 3 år ekstra i stede for videregående, hadde du gjort det?

HEELL NO haha absolutt videregående. Jeg trodde aldri jeg skulle komme meg levende ut av den skolen jeg tilsammen gikk 10 hele år på! Når det endelig ble fastslått at jeg kom meg levende ut, så ikke feen om jeg ville dratt tilbake. Haha høres ut som jeg hatet ungdomsskolen, jeg gjorde ikke det altså, hadde det veldig bra, men godt å komme seg videre i livet.

Hvilke butikker anbefaler du sterkest å besøke i Berlin?

Nike Town, Hilfiger, Pimpkie, Urban Outfitters, Peek and Cloppenburg, Cotton On


Har du lyst på tatovering(er), i så fall hva og hvor?

Nei faktisk ikke, er altfor ubesluttsom for å kunne bestemt meg for hva det skulle vært. Men hvis jeg måtte hadde jeg tattovert "nyg" under storetåa.

Hva betyr nyg? Ser mange av vennene dine og du skriver det

Haha okei, en gang for lenge siden køddet vi med at vi var "New York Girls" bare fordi det er så sykt klisjé å kalle seg for noe sånt. Så ble det liksom bare en greie at vi hashtagget nyg under bilder osv. Så kom Gina Tricot ut med New York Girls t-shirts og vi kjøpte jo selvfølgelig dem for artig skyld. Dessuten er det mye lettere å bare si "ska på hyttetur med nyg" enn å ramse opp 12 navn. Så da ble vi nyg da.

"Property of #NYG if found call ********"

Hvordan går det med deg?

Joda det går faktisk ganske bra ♥

Er det slutt mellom deg og kjæresten?

Dette spørsmålet har jeg fått kanskje fem ganger om dagen de siste ukene, og jeg har ikke helt vært klar for å svare på det før nå. Jeg er offisielt singel og det går helt fint med meg. Trenger vell ikke si noe mere om den saken :) Synes bare dere må få vite det, ettersom dere er en ganske stor del av hverdagen min også ♥ Og tusentakk for alle fine kommentarene jeg har fått rundt det, dere er så gode ♥

Er det noen fra vennegjengen din som ikke har kjærste nå?

Ja vi er vell hele fem single ladies nå

Hvordan skaffer du deg så mye energi gjennom en hel dag med skole, trening for så å henge med venner?

Det er vell trening og venner som holder energien oppe. Men det er sant, etter en åttetimers skoledag er det ikke intervaller på mølla som frister mest. Man må bare være bestemt og tenke at det faktisk er mer værde å trene først ogsåå legge seg på sofaen, enn å ligge på sofaen hele kvelden uten å gjøre en dritt.

Er det lenge siden du kjøpte den hvite og blå kjolen fra hm?

Kjøpte den i starten av sommerferien.

Hvem av jentene i gjengen er din aller beste venninne?

Jeg kan nok ikke sette nummer på bestevenninnene mine, de er alle nummer en.


Trener vennene dine også så mye?

Ja det er litt forskjellig, noen trener mer enn andre, men alle trener ganske mye vil jeg si.

Hvilken veske bruker du på fest?

Når jeg er på bursdager til venner for eksempel, bruker jeg Michael Kors veska. Men ellers bruker jeg en gammel, svart skinnveske som det ikke har så mye å si at jeg mister, hvis dere skjønner.

Hva slags skoleveske bruker du?

I fjor brukte jeg en svart Nike bag, men jeg liker egentlig bedre å bruke sekk, så jeg bruker en beige 3t-sekk.

Oppskrift på kaka? Så sykt god ut:D

Det er en vanlig kakeblanding fra Toro. Både langpanne og mørke og lyse muffins fra Toro er glutenfrie.Hva slags mac har du?

Macbook Pro 15 tommer

Hvis du bruker selvbruning, smører du deg på ryggen?

Haha nei. Unnskyld for at jeg ler, men fikk et bilde i hode av meg som står med en eller annen kost og smører meg med selvbruning på ryggen. Kan bare tenke meg hvor skjoldete jeg hadde blitt.

Hvordan lager du glutenfrie vaffler?

Den usunne versjonen er en glutenfri vaffelmix fra Toro, mens den sunne versjonen (min favoritt) finner dere oppskrift på HER

Blir du brun, ettersom håret ditt er rød/oransj?

Æii det er en ærlig sak, jeg blir nok ikke så brunHvis dere har noen spørsmål til neste gang, så er det bare å legge igjen en kommentar her ♥

månedens spørsmål

 • 14.06.2014 kl. 17:56

Kan du leggge ut spotify work out lista di?

Her


har dere alltid frukt og masse sånt hjemme, eller kjøper du det inn?

I huset mitt er frukt et must, må alltid ha tilgjengelig frukt haha.

Jeg skjønner ikke helt hvordan du har tid å energi til å gjøre så mye som du gjør, altså blogg, skole, venner, trening, familie, hytta og kjæreste? Så hvordan får du det til?

Det samme spørsmålet blir jeg stilt ofte av meg selv og andre. Det er sant jeg gjør veldig mye, men når det er sagt så går jeg på skole med venner, kjæresten er venn med mine venner, jeg drar på hytta med kjæreste eller venner, trener med venner og blogger om hytta, trening, venner og kjæreste. Hahah det ga sikkert ingen mening, men det jeg prøver å si er at, alt på en måte går sammen så det ikke blir så mye likevel.

Skal du gå realfag eller samfunn?

Samfunn - økonomi, rettslære og markedsføring

Hvordan språk har du, og er dette siste året eller skal du ha det tredje året også?

Jeg har tysk, og jeg skal bare gå to år ja

Hvor er shortsen og genseren fra?

Om jeg ikke husker helt feil så har jeg kjøpt shortsen på Urban Outfitters, og genseren er kjøpt på en butikk som ikke finnes lenger i Sverige heh sry


Pleier du å spise sunt i hverdagen? Er det sånn at du sier nei til kake liksom?

Jeg pleier å spise så sunt som mulig i hverdagene. Det er ikke så ofte jeg kan si ja til kake fordi jeg som regel ikke tåler det, men hvis jeg først blir tilbytt en glutenfri kake, da skal jeg låve deg at jeg gir blanke i hvilken dag det er haha.

Når du sier du jogget bort helgens godsaker, hvordan gjorde du det? Hvor langt jogget du? Jogger du hver dag?

Nei det var jo ikke helt seriøst at jeg hadde jogget bort helgas godsaker, men jeg jogget i en time og nei jeg jogger ikke hver dag.

Hva har du med til lunsj på skolen? Og har dere kantine med sunn mat? Eller går det i sjokomelk og boller på skolen?

Det går absolutt ikke i sjokomelk og boller nei. Noen ganger har jeg med kyllingsalat eller brødskive med et eller annet på, andre ganger kan jeg kjøpe salat i salatbaren i kantina. Vi har mye usunt i kantina, men også en del sunt som salat og diverse yoghurter osv.

Hvor mange trappetrinn er det i Granåsen? Og hvordan orker du å løpe opp der? Det er jo så langt eller?

Vet ikke nøyaktig hvor mange, men det er langt ja haha. Det er helt jævlig, men no pain no gain er det ikke det de sier ;p

Hvor ser du Orange?

♥ ♥ Netflix ♥ ♥ 


Hvor ofte trener du?

Prøver å få til å trene hver dag

Kan du ha spørsmålsrunde med kjæresten der begge svarer?

ææii den er jeg skeptisk på haha

Angrer du på at du valgte studiespesialisering? Ville du gått noe annet f.eks. idrett?

Angrer ikke et sekund :)

får du mye fregner om sommern? det ser ikke ut som du har fegner.. syntes du det er fint med fregner?

Ja jeg får masse fregner, men de vises ikke så godt fordi de er så lyse. Jeg synes det er kjempesøtt og sjarmerende med fregner haha. Okei når jeg ser på bilder fra sommeren i fjor nå, så vises dem jo ikke i det hele tatt... wtf skal ikke jeg liksom være ginger.


Hvilket kamera bruker du? :-)

EOS 600D

Har noen av de andre jentene blogg?

Nope

Jeg klarer ikke å klikke på linken, kan du fortelle hvor du fikk dekselet med lader fra? Kjempesmart for konsert osv. 

Her er link til dekselet :)

Hvis du har bruker på Polyvore, hva heter du da? :)

Jeg har ikke bruker

Hva er det du dypper jordbærene oppi? Så utrolig godt ut!:)

En glutenfri frokostblanding som heter Kick! Den er utrolig god. Selges på vanlige matbutikker som rema, rimi osv.


Tåler du havre når du har Cøliaki?

Jepp

Kan man få kjøpt glutenfri oreokake, eller lager du selv?

Jeg lager selv, har skrevet oppskrift på den HER

Bruker du pulsklokke? Hvordan modell har du? Og anbefaler du den? Og isåfall hvor får man kjøpt den?

Ja bruker en fra Suunto som er best i test, så den anbefales. Kjøpte den på 3t.

Er du glad i å ta fly og syns du de går fint å fly over lange strekninger ?

Når jeg var sånn typ tre år så eeelsket jeg å fly, men etter det som skjedde i Thailand fikk jeg litt skrekk for det meste, så jeg hatet det en periode. Men nå igjen så liker jeg det fordi som regel skal jeg someplace good når jeg tar fly.

Hvordan møttes du og Knut?

Vi har veldig mange fellesvenner så vi møtte på hverandre flere ganger og ble venner og snakket veldig mye, såå ble vi etterhvert litt mer enn venner da tihi. Long story short :):):)

Kan du anbefale Speedfight? hva er bra/dårlig med den?

Hm jaa jeg anbefaler den. Det som er bra med den i forhold til andre scootre synes jeg, er at den er mye tyngre og stødigere, når jeg kjører noe annet nå føles det som jeg sitter på et leketøy i forhold. Men den går ikke like fort som de andre, eller hvertfall ikke min da.

Noe dere lurer på til neste gang?

månedens spørsmål

 • 19.04.2014 kl. 23:03

Kan du plis skrive et innlegg om helix piercingen din? Tok du med pistol eller nål? Hos frisør eller studio?

Jeg tror ikke jeg trenger å skrive et helt innlegg om det haha. Jeg tok det på en frisør på Trondheim Torg, med pistol.

Hvor høy er du?

Rundt 173 - 174 cm

Hvor mange push-ups greier du?

Haha jeg har faktisk en 50 days challenge med meg selv, der jeg tar en armheving mer for hver dag. Startet med 1, så 2 osv og jeg skal helt opp til 50. Er på 27 nå haha jessda.

Bare lurer på en ting, hvilken sportsbh bruker du til vanlig?

Forskjellige fra Nike

weheartit

Hvordan trener du mage?

Jeg trener egentlig ikke så mye styrke på magen. Mange tror at jo flere sit-ups du klarer jo finere mage får du, men det er ikke helt rett. Fordi du kan jo bygge så mye muskler du vil på magen, men du må også kvitte deg med fettet, ved å foreksempel løpe. Dessuten så trener du veldig mye mage uten at du merker det. Når du tar andre øvelser som blant annet knebøy så strammer du magen og dermed trener du den. Du kan få six-pack uten å ta en eneste sit-up. Men intervaller er fint, løp i 20 sek på tredemølle med høy hastighet og 10 sek pause x 10.

 

Hei! Lurer på hvordan det går med cøliakien og alkohol sammen? :) Kjenner ei som har cøliaki, og hun kan ikke drikke alkohol (på grunn av gjæren, såvidt jeg har forstått).

Hm jeg kan ikke drikke vanlig øl, bortsett fra Corona, fordi det er så veldig lavt innhold av gluten i akkurat den. Det er likevell litt, så jeg vil ikke anbefale det til en med sterke allergiske reaksjoner. Ellers er det flere alkoholholdige drikker uten gluten, som foreksempel vin.

Hvor har du kjøpt ralph lauren t-shirten?

Fikk den fra kjæresten ♥♥ (den er fra Zalando)Når man har cøliaki, slutter kroppen å vokse sånn som puppene liksom?

Haha neii

Har alle i gjengen din kjæreste? åååå

Hmm så og si, de fleste har vell det nå ja hehe

hvordan er det å ha fått kjæreste? :)

Neii det er veldig fint og koselig, haha vet ikke hva jeg skal si.

hvor redigerer du lyset på bilder? hvordan?

Jeg redigerer bildene lysere i Gimp, det kan lastes ned gratis, bare søk på google. Under ser dere forskjellen - den øverste delen av bildet er før og den nederste er etter.


Bruker du selvbruning, og isåfall hvilken? :)

St. Tropez Intensifier på kroppen og en spray for ansiktet fra Garnier.

hvor kjøper du glutenfrie tacolefser?

Jeg kjøper det faktisk på nærmeste Ica-butikk, men også på Meny blant annet.

glutenfri tortillapizza

Hva er ditt favoritt klesmerke?

Hmm Nike

Såå fint! Skjørtet var jo bare rå lekkert! hvilken modell og størrelse er det?

Vet ikke hvilken modell, men størrelse S eeeller M husker ikke helt, dette var sikkert kjempe mye til hjelp haha..

Hva synes dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

månedens spørsmål

 • 14.02.2014 kl. 17:41

Kan du legge ut bilde av deg med ditt naturlige hår uten at du har retta det?

Når jeg tørker håret helt uten å sette opp i topp blir det ganske så glatt, men hvis jeg legger meg om kvelden med vått hår våkner jeg opp med afro, så jeg prøver å unngå det da haha. Her er det helt naturlig:


Leser foreldrene dine bloggen? I så fall hva synes du om det?<3

Haha ja de leser bloggen hver dag. Jeg bryr meg egentlig ikke, har ikke noe å skjule for dem på bloggen uansett :)

Har du noengang brydd deg om du spiser altfor mye kalorier i løpet av en dag, eller bryr du deg ikke om slikt?

Jeg har sett på kaloriinnholdet på matvarer for moro skyld før, men jeg har aldri brydd meg om hvor mye kalorier jeg skal ha på en dag osv. Spiser det jeg vil når jeg vil, men jeg liker sunn mat så derfor blir det ikke såå usunt.

Hvilken selvbruning bruker du ? :)

Jeg bruker selvbruningskrem fra St.Tropez, dark tanning ellernoe

Hvilken foundation bruker du ?

Bruker pudderfondation fra Bare Minerals ID i fargen Fairly Light


Kan du legge ut mer bilder fra jentekvelder?

Ja selvfølgelig, hvis dere synes det er interessant så

Hvordan er du så tynn når du spiser så mye usunt?

Først og fremst er jeg ikke tynn og jeg spiser ikke mye usunt. Jeg vil anse meg selv som normal både kroppslig og på matfronten.

Har du hatt noe form for spiseforstyrrelser?

Nei heldigvis ikke

Hvorfor har du ikke spansk lenger?

Jeg hadde spansk i tre år på US, men følte ikke at jeg kunne nok spansk til å forsette på et høyere nivå. Derfor fikk jeg starte med blanke ark med tysk på VGS

Kan du vise et bilde av deg selv uten sminke?

Det har jeg gjort flere ganger, men here you go


Hvor har du hytte?

Inderøya, Åre og Røros.

Tjener du penger på bloggen?

Tjener litt ja :)

Faget du er dårligst i og faget du er best i?

Faget jeg er dårligst i er nok matte haha, er ikke noe sæærlig fan av det. Det er jeg er best i er egentlig litt vanskelig, holder meg rundt femmern på de fleste andre fag, men jeg liker både engelsk, samfunnsfag og geografi ganske greit.

Hvor ser du gossip girl?

På amerikansk netflix, bare søk opp på google "hvordan laste ned amerikansk netflix" eller noe i den duren, så får du det forklart.Hvorfor går du ikke idrettslinja?

trener myye håndball i uka, så jeg synes det blir nok. Ellers så har jeg ikke noe lyst til å gå 1 år ekstra

Krangler du mye med familien din? Hvis ja, hva om?

Nei vi krangler veldig lite, noe jeg er veldig glad for. Har vi et problem med noe, snakker vi heller om det på en ordentlig måte.

Er jentegjengen din spontan?

Haha vi kan være over gjennomsnittet spontan til tider, noe som ikke alltid fører til så veldig gode ideer, men veeldig mye morsomt


Vet foreldrene dine at det er alkohol på fester, bursdager osv du er på? Hva synes de om det?

Er eeekstremt mange som spør om akkurat dette temaet, og jeg har vell valgt å skyve det litt under senga. Ja de er klare over at det er alkohol på fester og bursdager, og det er egentlig bare sånn det er. Jeg er 17 år nå og i Trondheim er det faktisk ganske vanlig at ungdommer er på fest og drikker. Ikke misforstå, jeg sier ikke at alle gjør det, eller at det er det riktige å gjøre. Jeg personlig drar på fest med vennene mine fordi det er så morsomt å pynte seg og møte kjentfolk, og føler absolutt ikke noe press. Det er vanskelig å skrive om dette på bloggen, fordi uansett hva jeg sier blir jeg angrepet i kommentarfeltet. Men uansett så er jeg åpen og ærlig med mamma og pappa om det og det er det viktigste, det anbefaler jeg dere også å være. Og husk at dette er veldig forskjellig fra person til person.

Har de glutenfri pizza på una? :)

Jess og den er nydelig

Hvilke valgfag skal du ta neste år?

Jeg har søkt økonomi, markedsføring & ledelse og rettslære

Hvor gammel er Pernille?

tre år yngre enn meg, jeg ble nettopp 17, hun har bursdag i april, do the math :-)))))) født i 2000

bor du alene?

Nei bor med verdens beste family

mami og perna ♥

Hvordan kjører du 4x4? Og hvilken hastighet på draget, og i pausene?

Dere må ikke ta utgangspunkt i at det jeg gjør er det som er fasiten nå, men på 4x4 så løper jeg med en hastighet på ca 14 km/t altså nivå 14 på tredemølla. Etter 4 minutter jogger jeg rolig på rundt nivå 8, før jeg fortsetter igjen etter 2 min med pause.

Er du ikke redd for å falle av tredemøllen når du løper intervaller?:)

Haha nei man må jo nesten regulere farten slik at man ikke løper så fort at man faller av

hvilke hastighet ligger du på i intervallene? i 20/10 intervallene. Må bare si at jeg blir skikkelig inspirert av deg!:-)

Tusentakk :) På 20/10 intervallene ligger jeg på en hastighet rundt 18 km/t altså nivå 18. I pausen hopper jeg av og står på fotplatene eller hva jeg skal si, på siden av båndet.

vet du om det intervallene dine fungerer for å flate magen mer? Vist jeg gjør det 4 ganger i uken, om det skjer resultater på magen?

Ja disse intervallene er for magen, jeg vil tro at du merker resultater ganske fort. Uansett trenger du ikke kjøre dem mer enn et par ganger i uka.

Hvor kjøpte du treningstoppen? <3

Hmm det er lenge siden, men jeg tror XXL, de har utrolig mange fine nike topper.


Hva synes dere om svarene?

månedens spørsmål

 • 17.01.2014 kl. 15:31

shaver du armene dine?

haha nei, vil nok ikke anbefale det heller

Hva står øverst på ønskelista nå?

Undertøy og bikini fra VS kanskjee

Hva skal du utdanne deg til, og skal du bo i Trondheim resten av livet?

Åh det har jeg virkelig ikke peilig på. Jeg er jo av den sorten som drømmer om å dra til New York og gjøre store ting der, meen altså jeg vet ikke.


Du har sagt at du aldri har vært i et seriøst forhold før. Visst du hadde fått deg kjæreste, ville du ha delt det med oss på bloggen, eller er det for privat?

Jeg hadde vell sagt det på bloggen ja :)

Spiller du instrument?

Neei haha skulle ønske jeg kunne det da, spilt gitar eller noe.

Hvilke valgfag skal du ha på skolen til neste år?

Vurderer reiseliv, markedsføring eller økonomi eller noe.

Hva gjør du de dagene du absolutt ikke har blogginspirasjon?

Det er en del av de dagene, men jeg får nesten dårlig samvittighet hvis jeg ikke blogger haha så jeg prøver å blogge på de dagene også. Jeg har tusenvis av bilder på macen, så om jeg en dag ikke gidder å ha photoshoot med meg selv kan jeg jo bare ta noen gamle. Eller blogge om mat eller sminke eller noe jeg til vanlig ikke blogger like mye om.


Jeg bare lurte på om du gjør mye lekser osv? Jobber du mye med skolearbeid? OG får du gode karakterer?

Vi har egentlig ikke så mye lekser, men vi har en del prosjekter, innleveringer og prøver. Jeg fokuserer veldig på de tingene vi får karakter på og jeg får helt greie karakterer. Fikk 4,6 i snitt første termin på vgs og er egentlig fornøyd med det.

Føler du at du blir behandlet annerledes, siden du er toppblogger, eller trur du folk ville behandlet deg likt hvis du ikke var toppblogger?

Det er jo selvfølgelig litt annerledes, men jeg vet jo ikke hvordan livet mitt hadde vært om jeg ikke hadde startet bloggen, så det er litt vanskelig å si. Men det hadde nok ikke vært helt det samme nei.

Hei syns du ligner veldig på erica kvam. Er dere i familie?

Det tar jeg som et kompliment, men nei vi er ikke i familie haha :)

Er livet enklere eller vanskeligere som blogger?

Er ikke så mye forskjell bortsett fra at det selvfølgelig tar litt ekstra tid i hverdagen. Kan være litt vanskelig å prioritere riktig, med tanke på skole osv.

Er ikke du og Aurora venner lengre?

Joo

Hvem syns du er den beste spilleren på Heimdal altså laget ditt?

Alle er gode på hver sin plass og har hver sine egenskaper så jeg klarer ikke velge ut en spiller.

er du sunn eller spiser du mye dritt?

Spiste mye mer dritt før haha, men jeg har funnet ut at jeg føler meg mye bedre og har masse overskudd når jeg spiser sunn mat. Dessuten er sunn mat like godt som annen mat hvis man bare gjør det rett.

Hvordan gjør du og gjengen din angående julegaver, blir det ikke litt dyrt? Hvor mye bruker dere liksom på hver?

Vi bruker alltid å kjøpe en litt finere gave til hver, istede for å kjøpe masse smågaver som man ikke trenger. Tror vi brukte 1200 kr på hver i år.

Noen tips til en god og rask middag?

Stekt kylling med ris eller pasta og salat

hvilken selvbruning bruker du?

Saint Tropez på kroppen og en spray fra Garnier i ansiktet

tar du sol?

Nope, det e'kkje sunt

Bruke du sminke på vgs?

Ja, har noen dager der jeg ikke bruker sminke, men som oftest ja.

Går du m alle vennan dine på vgs?

Nei Nora går på kvt, Hanna går på tiller og Aurora går på cha, men ellers.

Når du lager oreokake, bytter du bare ut kjeksene eller er det en annen oppskrift som er glutenfri? Og har du noen restauranter i Trondheim å anbefale? Hvordan takler du å ha sykdommen?

Bytter ut kjeksene. Graffi og Fridays. Takler det helt supert :)

Har du hatt regulering? Du har så fine tenner!

Takk! Nei jeg har ikke hatt det.


Får du trene gratis på 3t ettersom foreldrene dine eier det?

Ja

Er du ofte på fest?

Sier ikke neitakk til en fest hvis det ikke er håndball i veien, men jeg er ikke såå ofte på fest nei.

Hvor lange matfrii har dere, siden der når å dra hjem å lage " kongelunsj"?

Kongelunsjene våre var nok på US, da bodde både jeg og Johanna en halvmeter fra skolen så vi var hjemme hos oss i friminuttene og spiste.

Kjøper du ofte dyre merkeklær?

Nei

Har du noen gang hatt tider hvor du egentlig ikke har villet dra ut av huset og hatt kjempedårlig selvtillit og selvbilde?

Nei

hvem fra jentejengen er du mest med?

Er vell mest med de som går i klassen min, men går jo på håndball med hele gjengen så vi er jo på trening sammen og på fritiden.

kan du ha flere videoklipp av når dere jentene er sammen?

Ja det kan jeg sikkert

Skal dere ha to hytter eller skal dere selge den ene?

Jeg antar du mener på Innerøya. Mimmi og beste har en hytte der og vi kjøpte nettopp en, så vi skal beholde begge ja.

Noe dere lurer på til neste gang?

månedens spørsmål

 • 20.12.2013 kl. 00:19

Hvor lenge har du spart til langt hår?

Hadde hår til øreflippen i førsteklassen, og etter det har jeg egentlig alltid hatt ganske langt hår.

har du aldri hatt kjæreste?

Neii det har jeg ikke

Hvor høy er du?

172 tror jeg


Hvorfor er dere SÅ mange på håndballaget? Er jo ikke lov å være med enn 14 på kamp uansett?:)

Vi er delt inn i et første -og et andrelag, så det er ikke noe problem.

Er det kjip å ikke kunne være med på skolefester osv pårgunn av håndballen?

Haha ja siden du nevner det, så hadde vi faktisk juleball i går som vi ikke kunne være med på pga kamp.

Hvor mange ganger trener du i uka?

Trener håndball to ganger i uka + kamper i helgene. Ellers så trener jeg på 3t så ofte jeg kan, gjerne 2-3 ganger i uka, kommer selvfølgelig litt an på lekser osv.Hvor mye satser du håndball?

Hm jeg har spilt på Heimdal med bestevenninnene mine i ti år, det har blitt en stor del av oss og vi trives veldig godt allesammen. Har desverre ingen ambisjoner om å komme på landslaget for å være ærlig, men jeg eelsker håndball og vil bli så god som jeg kan bli.


jeg har også str 40 i sko! Er det mange som kommenterer det? Spesielt hvis du går med converse?

Hahah jess da er vi ikke alene. Nei har ikke opplevd at noen har kommentert det, men jeg hadde sannsynligvis gitt faen om noen hadde gjort det også. Haha det er no de føttene jeg har da, velger heller å ha 40 i sko enn å kutte av meg tærne :) for å se litt positivt på det.

Har du noen gang blitt mobbet for å være en såkalt "ginger"? Blir du det nå?

Ja selvfølgelig, det er jo litt av vitsen med å være ginger. Ligger i kortene at man skal bli litt mobbet, selvom det egentlig ikke gir mening i det hele tatt, er jo bare en hårfarge?Hvilke type gutter er det du faller for? badboysene, nerdene, sjarmørene, osv,? ;-)

sjarmørene haha ;););)

Bor du sentralt i Trondheim? Slik ar du kan gå til og fra Nordre gate f.eks.

Nei, tar ca 20 min med buss til sentrum, men det er ikke noe stress

Hvilket lag er det beste dere har møtt, i både bring, cuper og i serien?

Må nok bli Molde, tapte med åtte mål mot dem sist, noe som egentlig er veldig bra.

Er karakterene dine blitt bedre eller dårligere siden du begynte på videgående?

Hm ca det samme, kanskje litt dårligere haha

pynter du deg på skolen?

Neei, sminker meg, men går som regel i joggeklær

Kom du i klasse med alle de fra jentegjengen din?

Jeess I did. Vi fikk skrive navnet til èn vi ønsket å komme i samme klasse som, såå vi jentene skrev i sirkel. (Jeg skrev martine, hun skrev johanna osv) Så hvis alle skulle få komme i klasse med den de skrev, så måtte vi nesten komme i samme klasse da haha. Ække vi geniale hææ. Ida og Maja går idrett da, så går ikke i samme klasse som dem.

Noen av jentene, fra venstre: kat, johanna, ida, mei, hanna og anna

Hvilket fremmedspråk har du på skolen?

tysk

Hvor lang tid brukte du på å se forskjellen mellom Thea og Martine?

Gikk jo sammen med dem i barnehagen, så jeg husker ikke hvor lang tid det tok, men de var likere på den tiden.

Har mange av vennene dine kjæreste? Er det kjipt?

Haha nææ går greit, er god venn med alle loverboysa også. De fleste har faktisk kjæreste, men jeg skal love dere at de slipper ikke lett unna om det er snakk om å ditche girlsnight for gutta.

hva slags matte har du? p eller t? :)

praktisk

Hvor bodde dere når dere var i Lørenskog?

Thon Hotels

Bruker du sminke når du spiller kamp? Isåfall hvordan?

Varierer, men om jeg gjør det bruker jeg som regel id-pudder og litt maskara.

Hva liker du best i ansiktet ditt, og hva liker du minst?

Hm kanskje jeg liker fregnene mest og vet ikke hva jeg liker minst. Husker jeg fikk en del kommentarer om at nesa mi var så stygg en gang, haha ble bare enda gladere i nesa mi da, stakkars lille nesa liksom ikke ta deg nær av hva de slemme folkene sier til deg #staystrongHva synes dere om svarene?

månedens spørsmål

 • 07.11.2013 kl. 16:34

hvor lagde du matplanen, er det gratis?

Lagde den i picmonkey og ja det er gratis

Hva heter du på weheartit?

mathildeholck

Har du mye uren hud? isåfall har du noen tips til å dekke/fjerne kviser?

Huden min kommer helt an på hva jeg spiser, om jeg spiser mye sjokolade så får jeg uren hud og jeg HATER å ha kviser. Har bare lyst til å låse meg inn på et rom og bli der til den er borte, så jeg prøver å ikke spise så mye usunt og drikker mye vann. Jeg bruker en concealer fra The Balm og ellers vanlig sminke bare.

blir alle klærne, f.eks de fra junkyard sponset, eller må du betale selv?

Klærne jeg har fått fra Junkyard har vært sponset ja.

hvilke str har du i buksen og hva heter den?

Merket heter Now and Then og jeg har størrelse small


Jeg lurte på om hvor du kjøpte peak jakka, hva modellen heter og hvilken størrelse du har

Kjøpte den på Peak Performance i Åre, modellen vet jeg ikke hva heter og jeg har størrelse S i jakka.

kan du komme med videoer snart? digger deeg

heeeh jada joda ja

Koss har du det fortida? :)

Neii så koselig da, jeg har det egentlig ganske bra tror jeg. Er mye stress med skole og blogg til tider, i tillegg har jeg jo en skade i foten som gjør at jeg ikke kan spille håndball, meen bortsett fra det da så har jeg det bra haha. Har også verdens beste venner heelt dønn seriøst kunne ikke hatt det bedre med dem!

Bruker du basiron? Funker det?

Jeg har prøvd det og brukte det litt en periode. Det er forresten en ansiktsrens mot uren hud. Den er veldig bra synes jeg og det funker hvis du har tidenes kvisutbrudd en dag liksom, men den er også ekstremt sterk så den bleker faktisk huden etterhvert. Derfor bruker jeg det ikke fast lenger.

Favoritt sjokolade?

Smash uten tvil

Hvilken linje går du?

Studiespesialiserende på Heimdal VGS

Har kjæreste? Har du noen i kikkerten?

Haha har ikke kjæreste nei, meen den derre kikkerten o_O hmm who knows ;);)

hvor er toppen fra?

Batoko.comkan du ha sminkevideo snart? du sminker deg utrolig fint og naturlig! :)

Tusen takk! Jo det kan jeg sikkert haha, synes det er så kleint med sminkevideoer meen vi får se.

Hva betyr håndball for deg?

Jeg eelsker å spille håndball og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten det, men jeg satser likevell ikke håndball.

Kan du ikke si litt om Bring serien og hvilke forhåpninger dere har og hvor dere skal å spille?

Bring starter jo neste uke og vi har gledet oss skikkelig til det. Nå er tre av backene på førstelaget skadet og vi vet ikke helt når folk kommer tilbake 100% men jeg er hvertfall gira uansett og jeg hååper jeg kommer tilbake snart :(( Vi er klare over at det er sykt gode lag med, men vi har trua vi.

kjenner du noen fra Inderøya? :)

Nei kjenner noen som har hytter der, men ikke som bor der nej

er du fortsatt venn med aurora mohn?

Haha ja det er jeii ♥♥♥

Hvor går du til fysioterapeut?

I Granåsen til ei som heter Gunvor

strl i genseren? Tror jeg har størresle M


Størrelsen i Svea joggebuksa?

Den bestilte jeg til Katrine og hun er jo langbeint til tusen, så jeg bestilte den i L. Og jeg kunne heller ikke hatt den noe mindre faktisk haha, så ja den er i L.

hva er favorittsangen(e) dine?

Hmm for tiden så er det Dark Horse - Katy Perry, The Monster - Rihanna & Eminem og #GETITRIGHT - Miley Cyrus.

Er du fornøyd med personligheten din? Hvordan oppfatter du deg selv?

Fornøyd med personligheten min? hm altså hadde jeg syntes at jeg var tidenes bitch så hadde jeg sikkert gjort noe med det haha. Oppfatter meg selv som ei snill og grei jente xD

Hvilken klesbutikk liker du best å kjøpe klær i?

Oi vanskelig. Tror ikke jeg har noen favorittbutikk egentlig, i Trondheim shopper jeg vell helst på Bikbok og Weekday kanskje.

Lurer på om du har sett det bildet av jentegjengen din på twitter der mange har på goose? haha må si jeg bare digger dere.

Hahaha jada det har jeg sett. Vi synes bare hele greia er sykt morsomt. Vi er jo fullt klar over hvordan det ser ut og det var jo derfor vi stilte oss opp på den måten og tok bilde, fordi det var så komisk. At enkelte kommer med kommentarer om at "det er intet håp for menneskeheten" og "Du er ginger du er maktesløs" er vell kanskje litt urelevant haha, men vi gir faen og flirer av det :)

Er du aldrig uvenner med dine veninder?

Nei vi nok aldri hatt en skikkelig krangel. På kikgruppa og ellers diskuterer vi ofte om småting og kan komme med en del spydige kommentarer som for.eks "haha koffår gjor du det, du e så jævlig støgg" (Må beklage språket) Men avslutter alltid med "elsk da" for å vise at det ikke er noen sure miner.månedens spørsmål

 • 02.10.2013 kl. 18:03

Hvordan får du så fint hår , og hvorfor er det ikke slitt?

Veell takk for at du synes det da! Jeg gjør egentlig ingenting med det, bortsett fra å vaske med vanlig shampoo og balsam og bruke moroccanoil en gang i blant.

er Mac verdt pengene?

Jeg som blogger synes det ja, så jeg kan ha den med på alle bildene jeg tar ;) Neida haha, jeg valgte egentlig mac pga imovie i første runde, men jeg tror jeg ville hatt mac uansett om jeg var blogger eller ikke.

er ikke du og nora bestevenner lenger siden du ikke skrev noe om hun når hun hadde bursdag??

Jeg og Nora er bestevenner fortsatt vii, hahah jeg vet ikke hvorfor jeg ikke la ut bilde eller noe, men jeg hadde akkurat slettet ALLE bildene på telefonen så det var ikke så mye å velge mellom akkurat.

Hva syns du om Miley Cyrus opptreden under MTV VMA'S?

Haha halleluja at folk gidder å ha så sterke meninger om episoden der skjønner jeg ikke. Jeg legger elsk på dama der uansett.

Har du bare jentevenner, eller henger du med gutter og?

Har en deel guttevenner ja, de interesserer seg bare ikke så mye i blogg haha.

Har noen av dine veninner blogg?

Nei ikke bortsett fra Aurora :)

Hvor redigerer du bildene dine?

Redigerer farger i Gimp og effekter i picmonkey

Hvor høy er du?

Hm 172 cm tror jeg

Hvilket lag spille du på? (handball)

♥♥HEIMDAL♥♥

Hvilken posisjon har du på håndballbanen?

Jeg spiller midtback, men akkurat nå har jeg en skade i foten så jeg er ikke med at the moment, men håper det går fort over.

Var det foreldrene dine som oppdrettet 3t?

Bestefaren min, altså mamma sin pappa :)

Har du lyst på piercing? isåfall hvor?

Nei faktisk ikke. Var en kort periode jeg hadde lyst på piercing i navlen, men jeg er sååå glad jeg ikke tok. No offence til dere som har altså, jeg personlig synes bare det er finere uten :)

Hvor er genseren fra?

Weekday

Har du hatt noen 'ekte' forhold med en gutt?

Nei haha det har jeg ikke, never been in luuv

Hvilken matte har du? P eller T?

Smarte mathild går på P hehe (det er for de liitt mindre matteinteresserte, for å si det på en pen måte)

Jeg og venninnene mine prøver å ha jentekvelder men kan ikke fordi foreldrene skal være der samtidig også øderlegger de alt. Hvor er deres når dere har slike kvelder??? PLIS SVAR; litt nød!

Veldig ofte er flere av oss alene hjemme så da er det jo null stress. Men ellers så er foreldrene våre ganske gode venner de også så det er ikke noe problem å kaste dem ut av et hus og inn i et annet haha.


Kan du ha spørsmåls runde der vennene dine skal svare på video?

Haha det hadde jeg likt å sett jeg også, for all del jeg kan godt prøve å overtale dem til det, can't promise anything though.


Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål

 • 21.08.2013 kl. 22:02

hvordan linje går du?

Går studiespesialiserende på Heimdal VGS

Hvor er skills i Trondheim?

Det er en liten butikk i Nordre, rett ved Carlings, Vero Moda og Fridays blant annet.

Hvilken sekk har du?

Jeg har bestilt en bag fra Nike fra Junkyard, men at the moment bruker jeg enten en 3T-sekk eller en svart Adidas bag jeg låner av Johanna.

hvorfor starter du på skolen på mandag når erica som også er fra trondheim startet nå på onsdag?

Strinda startet på skolen forrige onsdag og Heimdal startet på mandagen, aner ikke hvorfor jeg :)

Hvor mye kosta veska og hvor kjøpte du den? Vet du hvilken str/modell du har?

Den kostet 2700, jeg kjøpte den på Suuz i Trondheim. Jeg vet ærlig talt ikke hvilken modell eller størrelse, men den har en pc-mappe/lomme i midten av veska heh.


Har søsteren din blogg?

Nei :)

Hvor er kosedressene fra?

Min jakke og bukse er fra Cubus, Pernille sin jakke er fra Bikbok og buksa er fra Cubus.


hvor ofte spiser du godteri og kaker osv? Poster du det på bloggen hver gang du koser deg med noe godt??

Jeg spiser ikke kaker så veldig ofte, mest i bursdager osv eller hvis jeg baker det en sjelden gang. Godteri kan jeg unne meg når jeg føler for det, og nei jeg poster det ikke på bloggen hver gang jeg spiser en sjokolade, da hadde nok bloggen vært ganske kjedelig. Men neida jeg spiser ikke godteri spesielt ofte, mest i helgene :)):):):)):))

kjøper du/dere all frukten til smoothier og fruktsalater selv? eller er det foreldre?

Mams og paps kjøper det meste av frukten ja, de kjøper alltid med litt frukt når de er på butikken så vi alltid har.

Hvilken Mac har du?:-)

Macbook Pro

Er skjerfet lilla?

Det skal liksom være den nye burgunder fargen til Acne, den er litt brunere og mørkere og kanskje mer lilla.

Hvorfor er du så flink til og snakke svensk og engelsk?

Haha er ikke sånn sykt spesielt god i det, men jeg vet ikke jeg, liker å lære nye språk og jeg har vell bra språkøre.

Får du mye i stipend?

Jeg har ikke søkt om det enda, men jeg tviler på at jeg får så mye.

hvordan og hvor ofte trener du? hvordan får du inspirasjon og holder treninga gående?

Jeg trener håndball kanskje tre dager i uka, i tillegg til cuper og kamper i helgene. Har jeg ikke håndballtrening så kan jeg godt dra på 3t, så jeg trener vell nesten hver dag (nesten).. Hvordan jeg får inspirasjon til å holde det gående? Hm jeg vil rett og slett være godt trent, føler meg mye bedre etter å ha trent og jeg vil gjerne holde meg på første laget, og da er det klart jeg ikke kan ligge bak.

Hvordan er ditt forhold med aurora Mohn?

Vi har et kjempebra forhold, selv om vi bor et stykke unna hverandre og på forskjellige skoler så holder vi opp forholdet overraskende bra. Snakker sammen hver dag på kik og møtes så ofte vi kan. ♥soulsisters♥


Når skal du lage den innkjøpsvideoen?:-*

Åh jeg skulle jo laget den, men så var det så mye å finne frem og jeg husket ikke halvparten av det jeg hadde kjøpt haha. Holder fortsatt på å vurdere om jeg skal lage den, vi får see.

hvem serier vil du andbefale og hvor kan man se dem?

Hm jeg har vært helt hektet på Pretty Little Liars, Vampire Diaries og Prison Break blant annet. Akkurat nå holder jeg på med Weeds og alle de kan dere se på Netflix.

hei jeg trenger privat lærer og jeg husker at du sa noe om at du hadde kan du plis si hvem du bestilte fra

Litt usikker akkurat nå, men jeg tror det var http://privatundervisningen.no/


God natt! Vi blogges i morgen♥  Hvis dere har noen spørsmål til neste gang, spør i dette innlegget.

Ukens Spørsmål

 • 02.08.2013 kl. 00:00

tips tip sunne og gode mellommåltider?

oppskjært frukt med yoghurt eller knaskegulrøtter foreksempel :)

hvilket hotell er dere på i Palma?

Son Caliu Hotel Spa-Oasis

hvordan beskriver du deg og stilen din?

Først og fremst fargerik. Også veldig forskjellig, har egentlig ingen fast stil, kler meg etter vær og humør.

hvordan ser du forskjell på tvillingene? prøver alltid å se om det er noe med dem som ikke er likt, men klarer ikke se noe som helst!

Haha sliter nesten mer med å finne likheter mellom dem. Men det er jo sånne småting som at Martine har litt skjevt smil (hehe sorry mårtimelunu) og Thea har litt rundere hodeform, men jeg legger jo ikke merke til slike ting lenger haha. Det ville vært slitsomt.

er det sånn i deres vennegjeng at alle forteller alt til hverandre, eller bare at to og to

Vi står hverandre veldig nære og forteller hele gjengen om det er noe.

har du spilt fotball?

Ja i 3 år faktisk, men jeg husker såvidt hvordan man sparker en ball. Var ganske gøy å spille da, men ved et tidspunkt må man velge hva man vil satse på, så jeg gikk ganske enkelt for håndball

Hvor redigerer du bildene dine?

Gimp og Picmonkey

Er det egentlig lov med vannscooter i Norge? har hørt at det er forbudt jeg,så da gjør jo dere noe ulovlig da?..

Det er lov nå :):) Ikke på alle plasser, men vi vet hvor vi kan og ikke.

har du noen gang tatt sol?

Ja det har jeg, men jeg tar ikke sol nei

når ble dere 7 venninne samlet?

Haha var plutselig mye venninne spørsmål her. Johanna ble naboen min før vi begynte på skolen så vi ble fort bestevenner. I barnehagen ledet på en måte jeg og Thea og Martine hver vår gjeng haha, altså liksom deres gjeng mot min gjeng hahahaa sykt komisk å tenke på. Men så begynte vi på skolen og etterhvert ble vi bestevenner, sammen med Hanna, Johanna, Katrine og Anna. Vi ble en veldig sterk gjeng som fikk navnet Vennegjengen. Etterhvert tror jeg folk begynte å føle seg truet og det ble altfor mange mobbesaker og nei dere aaner ikke. Er alt for mye rundt det der som jeg ikke engang kan skrive her. Bare på grunn av at vi sju jentene var bestevenner.

Katrine, Anna, meii, Hanna, Johanna, Thea, Martine ♥Hvilke blogger leser du?

annais, auroramohn, l0ve er egentlig de jeg leser fastfast (Go Trondheim heeeh) men jeg leser også betinabf, krisssy, maddepaddee og noooen ganger andreabadendyck

hvilken linje skal du gå på til høsten?

Studiespesialiserende på Heimdal VGS

Hvor mange land har du vært i?

Hm det er jeg usikker på. Jeg har hvertfall vært i Frankrike, USA, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Thailand, Spania, Sør-Afrika, Swaziland, England, Mexico, Hellas, Kroatia, Slovenia, Italia og det tror jeg var alle.

har dere baseng hjemme eller på hytta

På hytta :)

Hvor ser du vampire diaries?

På netflix

hvor ligger hytten deres, evt. hvor langt unna Steinkjer?

Den ligger på inderøya, halvtime unna Steinkjer ca.

hvor er det skjørtet fra??

H&M


Ukens Spørsmål

 • 08.07.2013 kl. 21:30

Hvilke butikker var det i gøteborg?

De hadde de vanlige butikkene som Bikbok, Gina, H&M, Monki, Lindex osv. Men så hadde de også veldig mange morsomme butikker med litt dyrere merker. Foreksempel et senter som het NK, der hadde de maasse fine og dyre merker. Og ikke for å glemme topshop, den er ikke så stor, men det er topshop.

Jeg så videoen din på youtube der du laget dipdye :D Går det bort i vask? Farget det av når det er tørket?

Det går bort i vask ja, etter en eller to dusjer så er det borte. Nei det gikk ikke bort når det tørket :)

Er det sånn at alle på laget er gode venner, eller er "resten av jentene" kun dine bestevenninner?

De fleste på laget er gode venner, men når jeg sier "jentene" så mener jeg bestevenninnene

Hvor har du og kat kjøpt genserene? :)

Jeg fikk min genser på talentsamlinga på Orkanger, og kat sin fra en random sportsbutikk på Lillehammer

Rart spørsmål, men hvor mye av ben and jerry's boksen pleier du å spise når du først spiser ben and jerry's? :)

Heeeh da spiser jeg nok hele boksen på en gang uten å nøle

Hvem av venninnene dine har kjæreste?

Thea, Martine, Hanna og Ida har kjæreste (♥♥)

Hvordan er det å ha glutenallergi på håndballcupper og sånn? Hva gjør du angående mat og sånt? Tar du med mat?

Haha det er ganske komisk. Pappa ordner ut og ringer og styrer for at jeg skal få det samme som resten, så for min del så går det ganske greit. Men jeg har ofte med meg egne osteloffer og kjekser osv og da blir jeg mobbet på det sterkeste fordi de ser rare ut haha :-((((( But I stay strong

Er det lett og bli venn med deg?

Jeg har aldri prøvd å bli venn med meg, så det blir litt vanskelig å si. Men jeg har aldri hatt noe problem med å bli venn med noen og jeg troor egentlig at jeg er lett å bli kjent med

Hvor er toppen og lipglossen fra?

Toppen er fra Vero Moda, lipglossen er en korallfarget fra Mac


Hva syns du om den bloggen kalt sisteplass?

Jeg leser ikke bloggen hennes, men jeg har jo vært innom den og hun virker som en morsom person! Har ikke noe imot henne og synes det er kult at hun blogger som hun gjør.

hva heter du på vine????????????

mathilde holck tror jeg, men jeg er absolutt ikke noe viner for å si det sånn haha

Liker du hester?

Jeg har vært på uttalige rideleirer og gått på ridning, likevell er jeg livredd for det store dyret. De er jo fine å se på og alt sånt, men jeg er faktisk redd dem haha.

Er du og Nora gode venner, er Nora venner med dine venner også?

Jeg og Nora er bestfriends og jeg savner henne såånn nå som hun er i Vietnam! Jeg, Nora og Aurora var veldig mye sammen i fjorsommer og vi har vært mye sammen etter det også, derfor har jeg vært sammen med dem samtidig som de andre jentene og sånn har de blitt kjempegode venner de også.

Hvem av vennene dine bor du nærmest?

Vi bor egentlig ganske nære alle sammen, men jeg bor bare noen meter unna Johanna

Fineste minne du har?

Det må utroooolig nok være båtleiren med mine bestevenninner. Haha folk synes det er så morsomt at vi faktisk var på båtleir, men jeg har aldri ledd så mye på en uke og vi gjorde oppholdet så sykt bra hahaah flirer bare av tanken.

Skal laget ditt være med i Bring til høsten? Og skal du være med?

Ja vi skal hvertfall kvalifisere oss så får vi se hvordan det blir :)

Spiser dere opp hele jævla kaka samme dag?! :0

Haha er det egentlig så vanskelig å forstå, JAA vi spiser hele jævla oreokaka på samme dag AND WE LOVE IT.Noen spørsmål til neste gang?

Ukens Spørsmål

 • 26.06.2013 kl. 14:00


På den vine videoen din der du springer med såpebobler også filmer dere Nora, er det hennes latter?

Haha ja det er jo teoretisk sett hennes latter, men hun ler jo ikke sånn til vanlig da......

Ville du byttet pernille mot noen andre mennesker?

Ja ville kanskje byttet henne mot Selena Gomez <3 Omg ;pPpp Neida selvfølgelig ville jeg ikke det, har verdens beste søster.kan du og pernille lage en videoblogg ilag der dere svarer på spørsmål vi stiller dere

hmm kanskje det

du blogger bare om at du er med jenter, er du aldri med gutter?

Det er kanskje sant det, men det er bare fordi mine guttevenner ikke er så fotogene he he

har du noe på gang med noen eller er kjærlighetslivet helt dødt?

La oss si det sånn da, kjærlighetslivet mitt er sånn ca like dødt som du ville vært om du det ble påkjørt av en trailer og deretter spist av en hai xD


Hva løper du 3000 meteren på? Og har du god kondis? :)

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg løper på hverken 3000m eller 60m, er såå lenge siden jeg tok tiden på det. Jeg tror ikke jeg har noe spesielt bra kondis at the moment heller.

Hvilket kamera har du?

Det samme som jeg hadde sist gang dere spurte haha, canon eos 600d

Du har et helt unikt utseende, har du mye fregner, eller dekker du det til med sminke?

Åh tusentakk! Jeg har en del fregner i ansiktet, men de er så lyse at de vises nesten ikke. Jeg sminker ikke over dem bevisst nei, jeg synes det er kjempefint med fregner!

Skal dere til Larvik på pw-cup neste år eller noen kommende cuper?

Ikke på pw-cup nei, skal på partille i Gøteborg

Hvordan bunad er det tvillingjentene har? :)

De har kystdrakt


Hvordan gikk det med skriftlig eksamen? Hva fikk du i bokmål og nynorsk?

Fikk karakter 4 på begge, og jeg er egentlig fornøyd med det. Er bare så glad alt det styret der er over og at det endelig er ferie!

blir ikke tvillingene (martine og thea?) lei av å være med hverandre?

ææi altså samtidig som de er tvillinger så er de også bestevenninner så det blir jo litt som å bo med bestevenninna haha

skal du ha botox?

Har ikke noen plan om det nei. Hvis du sikter til 'Saving up for Botox' sparebøssa mi, så har jeg den bare fordi den er råkul. Kjøpte den på Åre Tobakk i Åre sentrum.

Har du noen gang gått på en annen sport enn håndball?

Jeg har gått på ballett, fotball, allidrett(?), turn, ridning, klatring og dans som jeg kommer på nå haha

Hvor gammel er foreldrene dine?:)

De er 46 begge to.

Kan vi ikke få en roomtour? :)

Jeg har lagt ut en rom-video allerede, og det er gjort veldig lite endringer siden sist såå her er den.

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål

 • 25.05.2013 kl. 11:43

Hvilken bunad har du?

Blå trønderbunad

Har dere basseng på hytta?

yes we have :)

Hadde også norskeksamen i dag, hvilken oppgave valgte du?

Jeg husker ikke hvilket nummer det var på bokmåleksamen, men jeg valgte hvertfall den der vi skulle skrive en faktatekst om våre nasjonale helter. Og på nynorskeksamen valgte jeg oppgave 3 der vi skulle skrive en fortelling om en helt som selv ikke syntes han fortjente heltestatus eller noe sånt tull.

Er det ikke lovt med sminke på eksamen??

Haha jo, men jeg kunne aldri funnet på å hatt på meg sminke på eksamen. Stått opp tidligere for det liksom, heell no.

Hvor gammel er søstera di?

Hun er 13, tror jeg..? Det er 3 år mellom oss og jeg er 16 såå ja 13 haha. Hun vil alltid være 10 år i mine øyne så jeg blir fort forvirret.

Hvor er genseren til Johanna fra??

weekday

er du halvt svensk? siden du snakker så masse svensk :) eller har du bare vert ofte i sverige?

Så vidt jeg vet så slekter jeg ikke noe særlig på svensker, men ja jeg har vært en del i Sverige så jeg antar at det er derfor jeg liker så godt å snakke svensk. Vi har jo hytte i Åre.

Er macbook verdt pengene?

Hm godt spørsmål egentlig. Jeg tviler egentlig på at mac er noe spesielt bedre enn en vanlig pc. Faktisk så er det ganske mye slit med mac, eller hvertfall med min og jeg kjenner mange som også har opplevd det. Jeg ville ha mac i første runde kun for Imovie, og synes jeg helt klart er det beste med mac haha. Stardisken min er ikke veldig stor og ting henger seg ofte opp sånn at jeg må skru den av og på hele tiden. og det er jævlig irriterende!

Hvor er bikinien din fra, den var syykt fin!

Victoria's Secret

Hvor ofte trener du? Og hva gjør dere nå som håndballsesongen er ferdig? Du har sååå fin kropp

åå tusentakk! Nå som håndballsesongen er ferdig har vi minst to treninger i granåsen (noe som vil si driiithard trening) Vi starter med en løpetur på ca 4 km. Hurtighet; intervaller og annen spurting. Utholdenhet; Løpe opp skihopptrappene. Spenst; forskjellige hoppeøvelser i tribunene. Og forskjellige styrkeøvelser. Vi varierer litt, men det går mye i det jeg nettopp sa. Bortsett fra de treningene har vi også noen håndballtreninger, når vi finner en hall. Såå har vi 3t der vi også trener ganske ofte, enten gruppetimer eller styrke og løping i styrkesalen.

hvor er shortsen og toppen din fra?

Shortsen er fra Urban Outfitters i London og toppen er fra Choies.com

er shenside en trygg nettside

Jeg er veldig fornøyd med servicen deres og jeg har hvertfall aldri hatt noen dårlige opplevelser med dem.

Kan du ikke lage en video sammen med venninene dine eller noe sånnt?

Jeg har jo laget noen, men så fort mai er overstått kommer jeg ut med en mai video, med venninnene mine :)

Ukens Spørsmål

 • 25.04.2013 kl. 20:34

Hei dere! Jeg fikk litt dårligere tid enn planlagt, så jeg rakk ikke å lage noe video denne gangen. Men neste gang satser jeg på å få det til, så hvis noen har noe de lurer på til da så er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget :) Håper dere forstår.


Hei. Jeg lurte på om du egentlig har Cøliaki... Du har nevnt flere ganger mat som er glutenfritt... Å spise glutenfritt er ikke en "diett" hvis du tror det... Det er folk som har en funksjonshemning som må spise den!

Jeg går ikke på noe glutenfri diett nei haha. Hvis du ser på det som en funksjonshemming så er vell jeg funksjonshemmet for jeg har cøliaki :)

Va slags goteri kan du spise siden du är gluten ? :)

Det som er glutenfritt veell. Neida joda, jeg kan spise det meste, det er veldig lite godteri med hvetemel.

hvor skal du i sommer?

Nesten hver sommer drar vi på hytta og tenkter at det blir fint vær i Norge. Så tar vi oss i å sitte inne med ullklær og pøsende regn utenfor, så da tar vi ofte turen sørover likevell. Men uansett så skal jeg på håndballcup, sannsynlighvis syden og forhåpentlighvis masse koselige hytteturer og sene sommerkvelder med mine kjæreste venner.

Hvilken sjamo/balsam/hårkur bruker du for å få håret ditt så mykt?

Jeg bruker shampoo og balsam fra S Factor og en hårkur fra Maroccanoil en gang i blant.

Hvilket kamera og objekt har du?:-)

Canon Eos 600D med 50mm kameralinse.

Hvis du blir tatt ut i jr.landslaget i håndball takker du nei?

Hahah altså hvis jeg hadde blitt invitert på teselskap hjemme hos Channing Tatum ville jeg vell heller ikke takket nei, det er bare det at sannsynligheten for at det skjer er minimal.

Er det ikke sykt slitsomt at de nærmeste vennene dine heter Anna, Hanna og Johanna? Haha hadde klikka for meg serr

Neeh er jo veldig vant til det da, men det har vært noen episoder med det haha. Foreksempel når vi har vært på rideleirer, båtleir eller bestilt andre ting "Hei jeg skal reservere plass til Hanna, Johanna, Anna, Thea, Mathilde, Martine Katrine".

Hvilken farge/hva heter fargen du har i bobbi brown fondationen din?

Den er i fargen Porcelain. Jeg kjøpte den i London så det er ikke sikkert de har akkurat den i Norge.


Kan du legge ut en video der du bare snakker engelsk, trenger ikke å være lang :) du snakker så bra engelsk! utrolig misunnelig! :D

Det hadde vært såå kleint, eller jeg snakker jo egentlig mye engelsk i videobloggene uansett da haha.. Jaja vi får se!

hvilken skole skal du gå på i videregående?

Jeg har søkt på Heimdal vgs og håper på å komme inn der.

blir du sur om noen spør om du kan lese bloggen dems??

Nei selvfølgelig ikke! det er mange som spør om jeg kan ta en titt på bloggen deres, og jeg har ikke tid til å dra innom hver eneste en, men jeg gjør det veldig ofte faktisk.

Kan du legge ut et bilde av deg i "fjortis perioden"

Åh jeg hadde såå mange bilder fra den tiden på en pc, men den er kastet eller noe så jeg har mistet alle :((( Så dere får nøye dere med en kollasj jeg hadde i et innlegg for en stund siden.


Kan du lage flere videoer fra dagene dine med venner og slikt?

Ja absolutt, jeg synes selv det er kjempemorsomt med sånne videoer, så hvis dere ønsker det såå.

Hvor høy er du? Er du den høyeste i klassen?

Jeg er ca 172-173 og nei jeg er ikke høyest i klassen. De fleste guttene er høyere og noen jenter, men jeg er langt i fra lavest.

 

Hvis dere lurer på noe til neste gang, legg igjen en kommentar :) Den kommer på videoblogg!

Ukens Spørsmål

 • 14.04.2013 kl. 15:13

Hei! Har sakte men sikkert sluttet med ukens spørsmål, men jeg har tenkt å starte med det igjen! Såå her er denne ukens spørsmål og hvis det er noe dere lurer på til neste gang, så legg igjen en kommentar i dette inlegget.

hvilket lag spiller du på?

Heimdal j16 :)

Lurer på hva du ønsker å oppnå med håndballen?

Helt ærlig så ønsker jeg ikke å oppnå noe som helst egentlig. Har spilt håndball i nesten ti år bare for at jeg synes det er morsomt og så spiller jo bestevenninnene mine på samme lag så. Også ser jeg jo på det som trening da, jeg trener jo håndball flere ganger i uken. Har ikke noe plan om å bli verdenskjent håndballspiller for å si det sånn haha.

hvilken størrelse har du i gensrene?

Jeg synes Choies genserene er veldig små i størrelsene så jeg bruker å bestille M eller L hvis det ikke er onesize.

Hvorfor ser u på pb nå?

Har aldri vært noe spesielt interessert i Prison Break før nå. Har aldri tenkt over når folk har snakket om det liksom. Men så begynte en venninne å se det og hun sa det var HELT SYKT så jeg tenkte ookei jeg må vell prøve. Og nå er jeg så stuck foran skjermen og har sett hele sesong 1 på noen få dager.

På hvilken nettside ser du Prison Break?

Netflix.

Hvordan redigerte du bildene?

I Picasa lager jeg kollasjen også redigerer jeg effekten i Pixlr.com (det er helt gratis)

e du svensk?

Haha neei, jeg bare liker å tro at jeg kan å snakke litt svensk da.

HVAAA ER DEN LEFSA DU SPSIER? HVOR FÅR DU KJØPT DET?

Jeg skjønner ikke hva som er så siiinnsykt spennende med den lefsa jeg spiser hahaha. Hver gang jeg legger ut bilde eller skriver at jeg spiser lefse så utløses en hel lefsedebatt i kommentarfeltet! Det er en tjukklefse som kjøpes på helsekost og er glutenfri. Den er sykt god og smaker ikke glutenfritt i det hele tatt. Okei da har jeg sagt det, håper ikke det er noe mer dere lurer på angående den lefsa, haha jeg sitter og ler for meg selv akkurat nå.

jeg bare lurte på hvilken hunderase det er?

Coton de Tulear.

Er du fan av justin bieber?

Nei vil ikke kalle meg noe fan av han nei, men jeg er hvertfall ikke 'hater' haha. Likte den tiden når han sang One Time og One Less Lonely Girl ogsånn jeg.... Boyfriend blir litt over the top for synes jeg.

Har du et kjendisforbilde?

Ja Miley Cyrus faktisk, har vært fan av henne helt siden starten av Hannah Montana.

har du egetli fregner?

Ja faktisk så har jeg det, men de er så lyse at de nesten ikke vises og spesielt med litt sminke forsvinner de helt. Men om sommeren vises de mye mere da. (bildet under er fra i fjor sommer)

Hvem tar bildene dine?

Enten så tar søsteren min, Pernille dem, hun er kjempefliink. Eller så bruker jeg kamerastativet mitt.

Hvor er klokka fra?

Den er fra Guess, jeg kjøpte den på flyplassen i Amsterdam.Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål

 • 07.01.2013 kl. 23:04

Hvordan kom du på topplisten, tjener du penger på blogg?

Jeg har blogget i snart 2 eller 3 år og det er først nå jeg har fått betalt, så det har ikke vært sånn superenkelt hele veien for å si det sånn. Før hadde jeg ca 200 lesere hver dag helt til Aurora linket meg og jeg havnet på topp 100 med ca 1500 lesere. En stund etter det ble jeg kjent med Aurora og var mye med henne og hun linket meg igjen og jeg fikk flere og flere lesere. Så jeg kom på topplista i hovedsak pga Aurora. Det kommer ann på hvor jeg ligger på lista, men jeg har begynt å tjene litt i det siste ja :)

Har du extensions?

Jeg har ja, men jeg bruker dem aldri.

Hva er din favoritt Ben&Jerry's smak?

ååh det er så mange! Alle venninnene mine går for de standare Half Baked og Cookie Dough og tørs ikke prøve noe annet, men jeeeeg har jo glutenallergi så jeg tåler ikke dem. That's why I'm so spontaneous when it comes to food. Så jeg har prøvd omtrent alle smakene (som jeg tåler da), og mine favoritter er Chunky Monkey og Phish Food.

Har du ridd? Liker du hester?

Haha ja jeg har ridd, både gått på ridekurs og rideleir. Før brukte jeg og jentene å dra på rideleir hver sommer, bare for å få litt variasjon i ferien liksom. Vi hadde det dritmorsomt og jeg savner det egentlig. Men altså, mine venner var hesteglade, gode ryttere, mens jeg.... Ja jeg var helt ærlig livredd for det svære beistet (ikke ta det personlig kjære hester).

Hvilket lag spiller du på? Og skal laget deres på Petter Wessel cup til helga?

Jeg spiller på Heimdal j16 og nei vi skal ikke på den cupen.

Hvordan er miljøet på laget? Er alle venner liksom? Snakker du med alle?

Jeg vil si det er utrolig bra miljø på laget, og ja jeg snakker med alle :)

Har du to dusjer? Koffer det?

yees, why? Because it's awesome

Har du eget bad?

hm nei, det er i kjelleren, men jeg bruker det hele tiden bortsett fra når jeg dusjer om morgenen. Haha tvangstanker aner ikke hvorfor.

Hvor er håndballshortsen din fra?

Den er fra Cabo Sport.

Har du farget håret? Hva er din naturlige hårfarge?

Jeg aldri verken farget eller stripet håret så det dere ser på bloggen er jo helt naturlig. Men den kan se veldig forskjellig ut fra bilde til bilde haha, noen ganger ser det nesten blondt ut og andre ganger helt rødt. Om sommeren blir det utrolig lyst og om vinteren er jeg for det meste likbleik og kraftig gingerHvor mange søsken har du?

Jeg har en lillesøster, Pernille og hun er 12 år (tror jeg, neida hun er det haha) .......... tror jeg?

Går du og Aurora på samme skole?

noope

Er det noen tapere i klassen din?

klassen min består av en gjeng aper og jeg vil egentlig si at vi alle er tapere på hver vår gode måte, hvis det er mulig =PXD

Kan du vise et bilde av foreldrene dine?Hva er det flaueste du noen gang har gjort?

oh dear lord, where should I begin.... Neida jeg har utrolig nok gjort ekstremt mye flaut, men jeg blir faktisk svært sjelden flau over det haha.

 Har du mange guttevenner?

Har flere jentevenner liksom, men jeg har en del ja.

Er det bare dere sju som er venninner, har du ingen flere? Og er venninnene dine venner med dine andre venner som rora og nora osv?

Jeg har ikke bare sju venninner nei haha, jeg har sju bestevenninner og mange venninner! Nå har jeg sagt venninner så mange ganger i hodet mitt at det ikke lenger er noe ord.. Men hvertfall, neineinei jeg vet jeg får det til å høres ut som om vi sju er liksom en helt lukket gruppe, ettersom vi er med hverandre all the time, men selvfølgelig har vi flere venner og mange av dem er også venner med Aurora og Nora foreksempel.

Martine, Anna, Thea, meg og rora♥

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål

 • 13.12.2012 kl. 22:22

er du i slekt med l0ve?

nei :)

Blir du glad når folk sier at du er pen?

Ja haha blir ikke alle det?

Hvilken serie vil du ambefale mest? Kan du si kort om hver seriene du ser på? og hvilken nettside du ser de på?

Serien jeg synes er helt klart best er 90210 uten tviil. Alle seriene jeg ser handler jo om det berømte tenåringsdramaet, kjærlighet, vennskap og blabla ja dere skjønner. Jeg ser seriene på www.watchseries.eu som er en gratis nettside og du trenger heller ikke bruker for å se.

blir du lei deg når folk sier du er ginger?

ja griner meg i søvn hver kveld :((((((( Nei jeg blir absolutt ikke lei meg. Altså hvis du er blond og jeg kaller deg blond, blir du lei deg? Eller hvis du er brunette og jeg kaller deg brunette, begynner du å gråte da? I don't think so.

hva var snittet ditt i fjor? hvor tror du at du ligger iår?

jeg har alltid hatt 4.9 i snitt, men i år tror jeg det blir fra 4.6 til 4.8

Ser du ned på de som er yngre enn deg, eller ikke er fullt så pen som deg?

Nei nei nei og nei så absolutt ikke herregud..

hvilken rase er huden deres og hvor mye kostet den?

Hun er av rasen Coton de Tulear, og hun kostet 13000 svenske kroner ettersom vi kjøpte henne i Sverige.

Hvor hadde du hatt lyst til å bo i verden?

Hvis jeg hadde fått valgt hadde det nok blitt Miami, Florida eller London kanskje.

Er det sant at du er drit frekk i virkeligheten?

wow du får det virkelig til å høres ut som om det går rykter om at jeg er dritfrekk haha. Nei jeg vil absolutt ikke si at jeg er frekk på noen som helst måte?

Leser du alle kommentarer?

Yesss I do

hva er det du spiser?

Haha glutenfrie lefser..... De er faktisk dritgode!

Kan du forklare det med privatlærer?

Oookei hør nå. En liten stund før tentamen bestilte jeg meg en privat mattelærer i håp om å lære meg litt matte. Mattelæreren min heter Oda og er ei kjempegrei jente som går på NTNU og er mildt sagt et mattegeni. Hun er hos meg to timer i uka og det hjelper faktisk sykt. Nå tror sikkert 60% av dere at jeg er dum og er problembarn fordi jeg har hjemmeundervisning haha, men det har ingenting med det å gjøre. Jeg skjønner ikke en dritt av det mattelæreren min på skolen sier og jeg får null motivasjon av det, derfor prøver jeg noe nytt. Og jeg anbefaler det! HER er nettsiden jeg bestilte fra.

kan vi få se runwaydreamz shortsen på?

Ja det kan dere, bare ikke aaakkurat nå

Du vet vell at du er i toppbladet?

Haha ja jeg vet det :)

hvor lang avstad er det mellom deg og gjengen din? altså husene

Ikke langt i det hele tatt, vi går til og fra hverandre ja og noen av dem kan jeg se fra huset mitt

hvor høy er du?

1.70

Hvilket lag og hvilken posisjon spiller du på?

Spiller midtback på Heimdal


Noe dere lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL

 • 28.11.2012 kl. 19:25

hvordan smelter du sjokolade?

Tar en kaserolle med vann og setter på plata. Tar en plastskål eller noe lignende med sjokoladebiter oppi og legger på vannet i kaserollen. Så smelter jo sjokoladen etterhvert da :-)

Koffor e du alltid så fin og pynta på bloggen, men på skolen ser du ut som en slask?

haha skjønner ikke hvorfor min tydelighvis uvanlige livsstil er så sykt interessant? Jeg har på meg joggebukse og en eller annen jakke eller hettegenser på skolen fordi det er behagelig og jeg kommer ikke på en eneste grunn til hvorfor jeg skal pynte meg for noen jeg har kjent i 10 år. Og hvorfor jeg er pynta på bloggen? For det første synes jeg ikke at jeg er noe spesielt pyntet, men ok. Kanskje fordi jeg ikke sminker meg eller har på meg mine fineste klær på skolen, så bruker jeg de i helgene.

Kan du legge ut videoen av underholdningen med moren din, haha?

Haha da kommer mamma til å bli flau.. Men som sagt så var hun jo Dj Dan med Morten Ramm haha. Synes hun tar seg bra ut jeg da, ser nesten ikke forskjell. (mamma er til venstre forresten, for de som ikke så det liks000m haha)

Har Anna blogg?

desveeerre

hvor har du hytte?

Innerøya, Røros,(de er besteforeldrene mine sine hytter) også kjøpte vi nettopp enda en på Innerøya i tillegg til en i Åre.

Har du bunad?

jepp, trønderbunad


kan du være så snill å legge ut spotify listene dine en gang til, fordi jeg mistet spotify kontoen min der jeg hadde så mange sanger på. såå pliis kan du legge de ut en gang til?:(:):)

sitt på do      best på fest      julestemning

Hvor kjøpte du den hvite høyttaler greien er den bra?

Interia, ja anbefales!

hvordan er ditt naturlige hår?

Jeg har aldri farget eller stripet det så sånn som du ser det ellers på bloggen er jo mitt naturlige hår da. Men det forandres veldig gjennom årstidene. Om sommeren er jeg så godt som blond og på vinteren blir det knalloransj, neida ikke knalloransj men hverfall mye sterkere 'gull'farge

sånn som bildet over her, ser håret mitt ut om sommeren. Ganske lyst, nesten blondt. Er også enda lysere enn på bildet.

Men ellers så ser håret mitt ut som bildet over her. Gullaktig/blondginger/redhead/jordbærblond WHATEVER

kunne du skrivet litt om når du fikk cøliaki ? Og hvordan du synes det er å ha det ?

Cøliakien er egentlig ikke noe problem for meg, jeg har det jeg trenger liksom! Altså nesten alt med hvetemel finnes også uten hvetemel. Det eneste jeg ikke har funnet enda er nudler haha! I WANT NUDLES.. Jeg er faktisk bombesikker på at jeg hadde vært tjukk nå hvis jeg ikke hadde hatt cøliaki. Fordi hver gang jeg går forbi et bakeri holder jeg på å sprekke, men det er ikke sånn som de som har 'sunn'uke osv som ikke kan spise foreksempel krembolle, jeg KAN jo faktisk ikke spise det haha. Men ja jeg har hatt det hele livet men merket det ikke før jeg var 5 år.

Hvor var du i Hellas?

Kreta faktiiisk


haha eelsker dette bildet! Sånn her satt vi hver kveld og spiste sjokolade og potetgull, drakk fanta og spilte uno, naken med en morgenkåpe over etter å ha badet hele dagen.

Men kan du ha "badet mitt" video? haddet vert så bra

haha det forslaget har jeg ikke hørt før! Men det var jo ikke så dumt, kanskje deet

Hvor høy er du?

1.70


Hva synes dere om svarene?

Ukens Spørsmål

 • 21.11.2012 kl. 19:11

Hvor lager du de collagene dine?

Picasa 3

Hvor er t-skjorten fra?

Pepe Jeans i London


Har du botox ?

Haha får faktisk ganske mange spørsmål om dette, og sannheten er at JA jeg har det. neida, jeg har absolutt ikke botox :-)

hvilket redigeringsprogram brukte du på bildene?

Pixlr.com, brukte innstillingen som heter Bokeh


Går du på 1-10 skole?

jeeepp, gått på samme skole, med de samme personene i 10 år!!

"i jentegjengen vår er det liksom om å se styggest ut og ingen orker og sminke seg eller ordne seg på skolen" hehe ja syns æ ser det ja mm

Fikk denne kommentaren etter en outfit i forrige uke eller noe. Altså den dagen var jeg i byen med klassen og da ville jeg sminke meg? Til vanlig ser vi ut som mummitrollene og teletubbies and we like it that way. Så hvis jeg poster 'sminkebilder' i hverdagene er de enten forhåndsskrevet eller så har vært en spesiell plass på skolen eller etter skolen. You know my name, not my story!!!!! xDD

hvor har du kjøpt genseren din hen?

Topshop

Er du model?

nei, selv om det kan se ut som jeg tror det selv noen ganger hahaha

Hva slags jakke har du ?

Peak


har du twitter?

ja, heter mathildeholck

which camera do you use ?

Canon Eos 600D

Hva synes du om folk som vil ta bilde av deg?

Det synes jeg er bare er morsomt!

Leser du alle kommentarene dine?

ja det gjør jeg!

hvis bilde me shortsen er ditt, hvor er shortsen fra da?

Den er fra Topshop og er Anna sin foresten!


Du hadde vært fin med brunt hår? vil du virkelig være ginger?

Hadde jeg ikke ville vært det hadde jeg vell farget det.

Har du mattelærer?

Haha ja, i tiende vil jeg få gode karekterer i matte og med den læreren jeg har på skolen nå føler jeg ikke at jeg lærer noe. Det er jo tentamen nå snart og da er det supert med litt hjemmeundervisning. Faktisk flere av venninnene mine som har kjøpt seg det nå også.

Kan du ha flere deler av gamle bilder av deg? Er så morsomt å se!

Haha joaa hvis dere vil det så... er litt flaut skjønner duu

Kan du lage en liste med ting du ønsker deg til jul?

Deeet kommer snart! :-)

Dro du og venninnene dine til London alene??

Nei vi dro med mødrene våre, så vi var ni jenter pluss mødre haha! Var litt vanskelig å bestille oss bord hver kveld osv, men gikk fint. Den turen må være det beste jeg har opplevd i mitt liiiv!


there you can see a hot mama in the background

 

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål

 • 06.11.2012 kl. 15:27

Lure bare på hva skriften du bruke i starten på de fleste videoene dine?

Før så brukte jeg forskjellig nesten hver gang, men nå har jeg blitt totalt forelsket i American Typewriter Light.

leser du ofte bloggene til de som kommenterer bloggen din?

Jeg går ofte innom de som kommenterer ja :-) Men jeg kommenterer ikke særlig mye fordi jeg er redd for at andre vil legge igjen kommentarer på blogger med mitt navn. Hvertfall, om noen har fått stygge kommentarer på bloggen sin fra mitt navn, så er det ikke meg!

Hvilken skole går du på?

Jeg går på Stabbursmoen Skole

hvor får du inspirasjon din ifra når det kommer til klær?

Får inspirasjon fra weheartit.com, andre blogger og forskjellige blader.

heter du mathilde caroline holck?

jepp!

har du jobb?

Nei

Hvor har du fått tapeten på rommet ditt fra?

Det er nok denne tapeten du mener, og den er Pernille sin :-) Jeg tok noen bilder på rommet hennes og fikk hundrevis av kommentarer om hvor man kunne kjøpe den haha. Den er fra Fargeriket Reinås.

Kan du synge??

haha jeg har faktisk gått på sang og jeg synger heeeele tiden. Men det betyr ikke at jeg nødvendighvis må være flink til å synge! Familien min og vennene mine har sannsynlighvis blitt så vant til det at de ikke gidder å bry seg, og jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre jeg heller. Jeg driter i om det er forferdelig å høre på, fordi jeg elsker synge, and that's my story :-) For noen år siden var jeg foresten helt into songwriting og skrev sanger hver dag! Har tatt vare på mange av dem og noen er faktisk ganske fine, men jeg kommer nok ikke til å legge dem ut på bloggen!

Hvor redigerer du bildene dine? :)

Jeg redigerer dem lysere og klarere i Gimp. Farger og effekter i PicMonkey og Pixlr.

Språk på ungdomskolen?

Spansk

Hva har du tenkt å søke på til VGS?

Skal først og fremst hospitere Studiespesialisering med entreprenørskap på Thora Storm, men jeg vurderer vanlig studiespesialisering på heimdal.

Er hummel håndballen din god?

Jess, jeg anbefaler den! Og også alle andre håndballer med ekte skinn, jeg synes ikke det er noe vits i å kjøpe håndball som ikke er i ekte skinn, det er såå stor forskjell!

når har du bursdag?

7.februar

Skal du på Justin bieber konsert i april og One direction konsert?

haha neei :-)

hvordan lagde du de strekene i ansiktet på bursdagen?

Brukte noe ansiktsmaling-halloween-greier. Men jeg mener, hva som helst kan brukes :-)

Hvilken person er du på skolen? Den stille og alene, mobberen eller bråkmakeren liksom

haha jeg og vennene mine er vell de gale i klassen, de som finner på de sprøeste og morsomste tingene :-)

Hvor ofte trener du?

Jeg trener håndball 2-3 ganger i uka i tillegg til kamper da selvfølgelig, og ellers trener jeg litt på 3t :-)

Hvilken årstid liker du best?

SOMMER
UKENS SPØRSMÅL

 • 14.10.2012 kl. 16:05

Hvor er jakken din fra?

Den er fra Peak og jeg kjøpte den i fjor, troor jeg!

Er du singel?

jeeeessss

Er du god i håndball? Hvilken posisjon spiller du?

Hmm jeg har ikke spilt mot meg selv da så jeg vet ikke hva de som spiller mot meg synes haha. Men jeg vil ikke si jeg er helt rævkjørt forvirra utpå banen heller da ;pPPpP

Har du mac? Hvilken air eller pro?

Jeg har Macbook Pro

Hvorfor er du så tan???? haha du skal jo være bleik........

guess I'm just born as a tan ginger! Om vinteren blir jeg kritthvit da. Bilde under ble tatt litt før sommerferien, eller i starten, husker ikke helt.Hva syns du om canada goose?

synes de er dritfine! Haha synes det er så morsomt at så mange ikke vil gå med de nå, fordi det liksom ikke er sosialt akseptert før snøen kommer! Mange ser på de som snobber og at de liksom brifer med jakka da ikke saant. So while their freezin im hot xD

Hvem er du mest med av jentene i vennegjengen din?

Er egentlig med alle nesten like mye, både i hverdagene og i helger. Okei vi er egentlig med hverandre hele tiden haha.

katrine, anna, mathilde, hanna, johanna, thea, martine♥

Har du cøliaki ? :)

Ja! Det betyr at jeg ikke tåler hvetemel og jaaa jeg overlever, det er ikke så ille som det høres ut.

hvor i Åre har du hytte???

fem til ti minutter walk fra byen.

hvordan ordner du håret sånn på siden?

Gjorde det i syden, så jeg vet ikke hvordan de har gjort det, men det er jo bare veldig små fletter da.Blir du mobbet pga du er ginger?

Ja, og jeg griner nesten hver dag på grunn av det.. Nei halleluja det blir jeg ikke! Altså det er jo en eller annen idiot en gang i blant som bare slenger en 'alle med oransj hår er stygge' eller 'haha du er ginger, du er stygg'. Men da er jeg ganske sikker på at den personen som sier det ikke har det så bra med seg selv, så jeg tenker bare stakkars menneske.

Går du og alle jentene i "gjengen" din i samme klasse?

Ja og det har vi gjort i 10 år!

blir du mye flørta med/ropt på osv når du er i syden av randoms? siden du er ginger liksom, har hørt det er de som blir mest lagt merke til siden det er så sjeldent :)

Hahaha dere skulle bare visst! Okei det hørtes sykt overfladisk ut haha, men jeg tror nåkk ikke det er hver dag de ser den hårfargen, jeg får ganske mye oppmerksomhet ja. Husker da jeg var i London med jentene og det første jeg hørte da jeg ankom flyplassen var 'LOOK DADDY, LOOK THAT'S A GINGER!' hahaha ja hei heh..

Hvor er buksa fra?

Den er fra Gina Tricot
 

UKENS SPØRSMÅL

 • 01.10.2012 kl. 20:52

hvordan fungerer watchseries.com

Jeg tror det er lettere for dere å finne det ut, enn for meg å forklare meen. Du trenger ikke bruker, det er helt trygt og 100% gratis. Du søker bare opp den serien du ønsker å se, så trykker du på den! (hææ seerr gjør du? ;pPpp) Ja også kommer det opp forskjellige sesonger og episoder, og du fortsetter bare og trykke på den du vil se! Nå kommer det opp mange "Watch this link" nedover siden, og du bare trykker på den øverste. Ogsåå "click here to play" AND THEN ENJOOY

Hvor er genseren fra?Bikbok.

Hvordan tar du bildene av deg selv, når du ikke har noen andre til å ta de for deg? Bruker du stativ ogsånt? Tar du outfitbildene dine selv?

Som oftest på outfit osv så er det søsteren min Pernille som tar de, men om hun ikke er tilgjengelig så haer jeg både kamerastativ og selvutløser-fjernkontroll, så det går egentlig helt greit!

Hur lång är du och vil du dela med oss vad du väger?

jeg er 170 cm tror jeg. Vet jeg har skrevet før at jeg er 175, men deet er jeg ikke hahaha, im so stupid. Men om jeg deler vekten min med dere blir det jo ikke igjen så mye da.. he he he neida jeg tror jeg veier rundt 50.


Hvor skal du i høstferien?

Skal hvertfall en tur til hytta vår i Åre også skal jeg spille i Bring (håndballgreier) helt i slutten, gleder meg!

Du er kjempe pen og elsker bryna dine! Kunne du lagd sminkevideo, med hvordan du tegner bryna også?

Tusentakk! Jeg har en video om hvordan jeg fikser bryna mine, check it out HERE

Hva er det du har på brødskiva?? Rosa makrell?Ja jeg nekter å spise ting som ikke er rosa. Så jeg farger alltid foreksempel brunosten, nuggatien, roastbiffen og i dette tilfellet makrellen rosa! Haha nei det er hjemmelaget syltetøy.... ?

Hvor er den grønne jakka du har på deg på bildene på aurora sin blogg ifra?


Den er fra Topshop i København.

Hvilket kamera har du? 

Canon EOS 600D

Hvordan redigerer du bildene dine?

redigerer i Kurver, under kategorien Farger i Gimp. Og ofte på outfits osv i Picmonkey.com, forskjellige effekter!

Hvor har du kjøpt denne kjolen?? Måå ha den


Den er fra River Island!


Hvor mange søsken har du ?

Har en lillesøsterHvor er den Starbucks koppen fra? er den av plastik? hvor kan du kjøpe de?


Jeg kjøpte den på Starbucks i London. Den er av veldig hard plastikk, troor jeg? Eller er det glass, neei jeg tror det er plastikk altså :-)

Hva synes du om svarene? Noe du lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL

 • 20.09.2012 kl. 16:00

Hvordan ordner du bryna dine, vokser du eller napper?

Jeg napper og tegner på med bryntegner.

Var det vont å ta hull i øret oppi der?

Nei ikke i det hele tatt! Men det ble vondere etterpå, det plaget meg ikke noe, bortsett fra når noen kom borti eller når jeg skulle sove på den siden. Men å ta selve hullet kjente jeg nesten ikke.Har du noen bra nettsteder man kan se på serier gratis?

jaaa, www.watchseries.eu!

Hviken vgs tenker du å gå på å hvilken linje?

Åh egentlig har jeg ikke peiling. Tenker studiespesialisering, men aaner ikke hvor!

Også lurer jeg på hva favoritt fargen din er?

Jeg vet ikke om jeg har noen spesiell favorittfarge, liker egentlig alle fargene! MeN grønn, peach/korall, marineblå og rosa.

Når begynte du med sminke?

hmm om jeg ikke tar heelt på trynet feil nå, så tror jeg sjette/sjuende..??

Har du snapchat?


Håper bildet gir dere det svare dere leter etter.

Går du på samme skole som Nora? Eller går hun på samme skole som Aurora? Eller ingen av delene? Hvis du kjenner hun fordi hun går på håndball, hvordan kjenner da Aurora henne?

haha joo nå skal du høre. Ingen av oss går på samme skole, og jeg kjenner ikke Nora gjennom håndball. Vi har spilt mot hverandre mange ganger ja, men det var ikke sånn vi ble kjent. Altså i Trondheim er det egentlig sånn at nesten alle (jaa nesten, ikke alle haha) 97/96/95ere kjenner hverandre, eller hvertfall vet om hverandre da. Så vi ble egentlig bare venner, and now we are soulsisters ;ppPP,;,pPP


Hvor mange land har du vært i?

Oj det husker jeg ikke, men det er ganske så mange! De jeg kommer på i farten er; England, Frankrike, Spania, Hellas, USA, Sverige, Danmark, Tyskland, Thailand, Mexico, Italia, Kypros.

Har en leser kommet bort til deg?

Jaa♥ er så koselig

Hvorfor er du nesten alltid bare med den ene tvillingen, og ikke begge?

Haha skjønner ikke hvorfor dette er såå interresant. Altså de er jo ikke en person da, de er jo to personer som ikke hele tiden er sammen med hverandre. Jeg er ca like mye med begge to og mange ganger, kanskje oftest med de begge. Det er ikke noe grunn til at jeg bare er med en av dem, når jeg er det.

Hvilken skole går du på? jeg bor også i trondheim

Går på Stabbursmoen skole

Har søstera di blogg?

Noope

 

Hva synes dere om svarene? Noe mer dere lurer på?

UKENS SPØRSMÅL

 • 06.09.2012 kl. 23:43

 

Har aldri skjønt det der med tvillingene.. Er begge søstrene dine, eller hvaa?

Får mange spørsmål om dette, og jeg sjønner ikke hvorfor så mange tror vi er søstre bare fordi vi er med hverandre ofte? Nei de er tvillinger og kanskje vi ser på oss tre mere som søstre, men det er bare fordi vi er bestevenner hvis dere skjønner!

det nederste bilde ble tatt i fjor sommer.

Bor du på Tiller?

nope, Heimdal

Har du brukt photoshop på spøkelsesbildet?

Et av tuuusen spørsmål, svaret er NEI jeg har ikke brukt photoshop eller noen form for redigering! Bare for å få det sagt så har jeg ikke peeiling på hvordan slike ting fungerer en gang! Ble sykt mye styr rundt det bildet altså, kom på toppsladring og har fått masse hate comments 'du er fake og gay' hahaha omg you are making me cryy baby

Hvis du har rødt hår, hvorfor har du så mørke vipper?

Akkurat nå er det fordi jeg har farget dem til frisøren. Og for de som lurer så skal det vare i to til tre uker, og det sitter fortsatt på til meg hverfall! Er faktisk så sykt herlig å slippe å tenke på det.

Hvilke blogger leser du?


krisssy - nette nestea - annais - l0ve - tcmn - ssbk - auroramohn - explode - andreabadendyck - carolinecf - ulrikke lund - kristineam

Hvordan kan du være så brun når du er ginger?

Å halloo jeg er egentlig ikke brun, minner meg selv om en ung Bree Van de Kamp noen ganger. Eller okei det var litt overdrivelse, jeg er ikke såå bleik, hverfall ikke om sommeren. Men jeg gjør ikke noe spesielt altså. Jeg har jo selvfølgelig vært borti solarium og betakaroten før, men det funka ikke særlig for meg, har ikke tålmodighet nok for den slags.

Hva heter du på instagram og twitter?


mathilde holck

Hvilket hotell sov du på i København?

Et som het Marriott, var kjempe fint!

Har du noe kallenavn?

Nesten alle kaller meg bare mat eller matholck hehe

Hva synes dere? Noe mer dere lurer på?

 

Ukens Spørsmål

 • 18.08.2012 kl. 23:50

Hvor lenge har du spillt håndball?

Siden 1.klasse, altså ni år ca.

haha søtt bilde som ble tatt på en cup for leenge siden.

hvordan e du i sammen med venner og på skolen? populær,skjenert, stille eller noe i den duren

sjenert, snakker ikke med noen, har ingen venner.

hvor mye tjener du på bloggen din? Hvis du gjør det da

tjener ikke stort nei, men liitt.

Har du kjærest? om ikke, hvordan er det mulig??

Haha nope

Er det lett og gjøre inntrykk på deg?

Beklager men jeg skjønner ikke helt spørsmålet? Gjøre inntrykk, altså ja hvis du er søt og snill osv så får jeg vell et bra førsteinntrykk da..?

Hvorfor startet du å blogge hovedsaklig? pga erica?

Haha hæ? pga erica kvam? whaaat hvorfor skulle jeg deet. Nei jeg startet for kanskje to år siden, bare fordi alle andre gjodre det egentlig også var jeg liksom enesten som ikke slettet den.. Alle mine venninner har nok hatt blogg.

hvor får du all inspirasjonen din fra?

Weheartit, diverse blogger, moteblader osv

Hva er det dyreste du eier som er bare ditt?

Hm, som bare er mitt.. Kameraet mitt sikkert.

Topp 3 fav blogger?

åh vanskeig spørsmål.. De bloggene jeg leser for det meste er Livingdoll, Ulrikke Lund, auroramohn, l0ve, explode, annais og Nette Nestea.

Hvilke land har du vært i?

England, Frankriket, Spania, Hellas, USA, Sverige, Danmark, Tyskland, Thailand, Mexico, Italia, Kypros som jeg kommer på.bildene over er tatt sist gang jeg var i Hellas.

Har du noe dyr?

Har en hund, rase Coton.

Har du silikon i leppene?

Haha ååh jeg skjønner egentlig ikke hvorfor alle spør om det. Nei jeg har ikke det! Nora skrev det jo foresten, men det var bare tull haha..Noe dere lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL

 • 13.07.2012 kl. 11:44

Hvilket hotell bor dere på?

Vi bodde første uka på Grecotel Kalliston og andre uka på Avra Imperial. Begge kjempe brae hoteller, med herlig basseng og sjø og service og alt.

Hvor mye betalte du ca for sånn flette på siden?

Jeg betalte 2 euro per flette og jeg hadde fem fletter, så det ble 10 euro tilsammen. Noe som tilsier ca en hundrelapp, billiig.

Tok du flettene i vanlig frisørsalong?

neinei, tok det i Chania på sånn jallagreie, dere veet. Eller det var faktisk ikke sånne store, svarte damer som sitter i veikanten og fletter, det var vell kanskje mer en liten salong. Men altså ikke frisørsalong nei.


jævla creepy med de dukkene i vinduet. Men de var veldig koselige der da og nøyee.

Har ikke du klippet håret?

joo men det vistes ikke så godt på de bildene jeg la ut... Vil jo at det skal se så langt som mulig ut, så jeg redigerte håret lengre... Neeeida haha

Kan du legge ut tips til butikker i Chania området?

Nå er jeg verdens dårligste til å huske gatenavn og retningssansen min er på bunn, så jeg kan desverre ikke forklare hvor de ligger. Men altså de ligger i Chania da, spør taxisjåføren eller noe. Uansett så har de Pull & Bear, Zara, Stradiavius, Bershka, Sephora og en Estetique. De tre første klesbutikkene måå dere innom, elsker dem!!

Tar du bildene dine selv eller tar noen dem for deg?

Noen ganger tar jeg med selvutløser og andre ganger tar Pernille, søsteren min bildene. Hun er veldig fliink, har det etter søstraaa neida. jo

Hvor mye kostet og hvor kjøpte du Mokki brillene?

Goodt spørmål..... jeg kjøpte dem på en butikk i byen, heh. Jeg husker ikke hva den heter. Men de kostet rundt 300 kr tror jeg.

Hvor er skoene fra?

Bianco.

hvor er den grønne bikinien fra?

Den er fra Victoria's Secret

Kan du lage et innlegg om forholdet til deg og kjæresten din? Har lissom aldri sett han på bloggen før

hahaha lurer på hva som fikk dere til å tro at vi var kjærester?? Joakim var med Anna, Malin og deres familier på ferie, ikke med oss. Vi møtte dem i Chania og that's it sorry ass.

Hvor redigerer du bildene dine?

Iphoto og Pixlr

Hvor høy er du?

ååh hater å ikke vite sånt når jeg ligger i senga og ikke gidder å resie meg opp for å måle meg...... Blir det helt på trynet om jeg sier ca 175??? heh jeg skal finne ut av det, lover.

Har du noen speilrefleks kamer tips??

Gjett oooom, helt klart Canon Eos 600D, BEST SHIT EVER

Kan du ha bloggvurdering når du kommer hjem?

Det vil jeg gjerne, men heh va er det sånn egentlig? Er det meningen å vurdere en annen blogg, eller hundre blogger liksom?

Har du botox i leppene dine?

JA FOR HUNDREDE GANG, nei haha jeg har ikke det.

Farger du brynene dine?

Nei farger dem ikke, bare tegner på dem. Jeg prøvde en gang med sånn billig Depend fargegreier fra Vita eller noe. Det funka jævlig dårlig.....

Noe dere lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL

 • 14.06.2012 kl. 22:24

 

Går du i samme klasse som Aurora?

Neei, går ikke på samme skole heller.

Kan du si hvor du har kjøpt det? (skjørtet)


Jeg har kjøpt det i London på American Apparel.

Liker du håret ditt ?

Hvis jeg hadde hatet det, hadde jeg helt sikkert farget det :)

Blir du ofte kalt ginger?

Haha jaa, men det er bare av venner osv. Og hvis noen som jeg ikke kjenner kaller meg det for å være frekk liksom, såå ler jeg bare av dem.

Blir du fort brun?

Jeg blir ikke fort brun i forhold til brunetter osv da, men i forhold til andre rødhårete såå har jeg nåkk litt mer pigment enn de fleste tror jeg. Men det er jo veldig forskjellig fra person til person.

Hvordan oppfører du deg mot di som kaller deg navn?

Jeg har såppas selvironi at den som mobber meg mest for hårfargen, er helt klart meg selv. Men har egentlig aaldri skjønt greia med det der. Altså det er jo akkurat det samme som å ha brunt hår, eller blondt eller what ever. Såå mange blonde jeg har sett som er likbleke, ikke at det er noe galt med det, skjønner bare ikke hvorfor enkelte rødhårete blir mobbet osv, synes det er kjeempe fint jeg, spesielt de som har sånn naturlig helt rødt nesten. Men helt ærlig så kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre og tar meg absoultt ikke nær av sånt tull.

Heeyy, i lov your videos!!!!!! how you editor it? please rpl:)))))))

Haha taakk, jeg redigerer i imovie på mac! :-)

Kan du si hva den siste sangen fra innkjøp del to heter?

Feelgood - A-Lee ft Elisabeth Carew

Tror du at du kunne hatt spørsmålrunde ?:)

Deeet skal jeg sørge for!

Hvor er toppen fra?


Den er fra New Look i London.

Noe mer dere lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL

 • 31.05.2012 kl. 21:32

Har fått mange spørsmål igjen om Runwaydreamz shortsen: Hvilken str og hva kostet shortsen?

Jeg har størrelse XS og den kostet litt under 2000 kr med frakt, toll og moms.

hvor er den toppen som du har på deg på headern din fra ?

Den er Johanna sin, og er fra Bikbok. Men de selger den nåkk desverre ikke nå lenger.

jeg tåler heller ikke hvetemel og lurte bare på om det var mye glutenfritt i london? Skal der om noen uker ;)

Jeg merket egentlig ikke noe forskjell fra Norge da. Jeg har som regel med meg nåkk av brød og alternativer, men foreksempel på hotellet var det null problem fordi de hadde masse glutenfritt. Og ellers spiste jeg egentlig sushi og biff og drakk kaffe fra starbucks :-)

Kjenner du ei som heter toril ebbesen? I så fall;hvordn kjenner du henne? Vet du hva hun jobber som?

Dette spørsmålet flyttes direkte over til gruppa der jeg beholder alle de mest randome spørsmålene jeg får. Jeg tror det er frysøren til to av venninnene mine, så hun jobber som frisør. Og jeg kjenner henne ikke så godt nei.

Ååå, jeg lurer såå, er Thea og Martine tvillinger? De er så sinnsyyyyykt lik!!!<3

Haha jaaa de er tvillinger.


Thea, Martine

Kan du lage en video fra London?

hm joda kanskje, ja kan jo det. Kanskje litt sent nå, men vi får se.

Har du basseng på hytta:o?

ja

Hvordan sminker du deg??


sånn ca

Hva gjør du for å få så fin kropp? Kan du lage treningspogram og hva man burde spise?

Gjør vell absolutt ingenting annet enn å spise usunt og trene håndball. Kan sikkert årdne et inlegg om trening ja :-)

 

Noe mer dere lurer på?

UKENS SPØRSMÅL

 • 28.03.2012 kl. 23:43

Hvor er shortsen fra? (den på bildet)


Den er fra Gina Tricot og koster 299.

Hvilken rase er hunden din?

Coton De Tulear, coton betyr bomull da og dere skjønner sikkert hvorfor rasen heter det.

Kan du få ny header snart?

Ja det kan jeg, er på saken. Si fra hvis dere har noen ønsker om hvordan den skal se ut.

Hvor er toppen fra?


Den er fra Gina den også.

Hvor er hennes blå jakke fra?


Den er fra Carlings.

Har kommet veldig mange spørsmål om Victoria Secret bikiniene og runwayshortsen, priser, størrelser osv som jeg kan svare på i et eget innlegg.

Noe mer dere lurte på? Skal jeg begynne med ukens spørsmål?

 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no