hits

2 ULIKE LOOKS I SOMMER

  • 27.06.2017 kl. 22:29 


Jeg synes begge disse stilene er fine, på hver sin måte. Men, jeg personlig liker selvfølgelig den rocka stilen best. Hvilken look liker dere best?

julekjolen min

  • 29.12.2012 kl. 18:58
Elsker denne kjolen fra Sonextyear. Som dere vet så brukte jeg den på julaften, og den er såå behagelig å ha på samtidig som den er supersøt. Kjøpes HER for 598 ,-

Hva synes dere om kjolen?

nytt fra sonextyear.com

  • 10.12.2012 kl. 17:48

Hei dere!♥

Fikk en pakke i posten når jeg kom hjem fra skolen i dag, det er såå herlig å komme hjem til det! Den var fra sonextyear.com og besto av fem klesplagg, tre topper, en kjole og en shorts. Anbefaler alle å ta turen innom nettsiden deres, for de har utrolig mye fint! En av mine absolutt favoritt nettsider.

Nydelig topp med gullfarget palljetkrage. Perfekt til bursdager og nyttårsaften foreksempel.

Elsker denne t-skjorta allerede! den er stor og har superdeilig stoff ♥ luuv it

Dritkul topp med trekantet mønster. Passer perfekt på fest og med en shorts, men det er kanskje liiiitt kaldt for det akkurat nå haha

Ååh denne kjolen er bare så søt! Tror kanskje jeg kommer til å bruke den på juleaften. Elsker kjoler og topper med slik krage sånn som den har.

Også fikk jeg til slutt denne shortsen fra runwaydreamz. Jeg har en shorts fra runwaydreamz fra før og jeg bare elsker alle shortsene derfra, de er så råå også sitter de perfekt! Den er forresten i medium.

Hva synes dere?

//sponset innlegg

nyttårsball - og julekjoler

  • 22.11.2012 kl. 16:09

Da er det snart desember, og time for cute dresses! Er jo mange fine kjoler på nett, som foreksempel på nelly. Okei det er jo nesten bare nelly..? haha jeg finner hvertfall ingen andre plasser når jeg tenker meg om. Personlig kommer jeg nok ikke til å bestille meg noen nyttårsball eller julekjole i år, kun fordi jeg ikke gidder haha. Hvis jeg finner en syyyk kjole i en eller annen butikk kommer jeg sikkert til å kjøpe den, men generelt så hater jeg det stresset med å finne THE PERFECT DRESS liksom. Så om jeg ikke finner noe, skraper jeg vell sammen noe fint fra klesskapet. Okei nå hørtes jeg ut som en uteligger.

Her er hvertfall noen tips til dere da! Alle er foresten fra Nelly.

hvit kjole HER svart kjole HER

beige/grå kjole HER mønstrete kjole HER

Eller hvis dere vil gå for noe enda litt finere, så er jo maxikjoler helt nydelige spør du meg! Er kanskje litt vanskeligere å danse med hæla i taket, men altså hvis du går i tiende foreksempel, så vil du kanskje være litt ekstra fin på det siste skoleballet!

rød kjole HER svart kjole HER

Noen dere synes var fine? Andre kjolenettsider dere vil anbefale?

need your help

  • 03.11.2012 kl. 16:24

Daa trenger jeg litt hjelp! Jeg skal være fargerik indianer i kveld og jeg har ikke kjøpt noen superkul drakt, så jeg skrapte sammen litt klær fra meg og mine venninner haha. Jeg hadde det klart hva jeg skulle ha på meg, heeelt til i morrest når jeg ikke fant den 'indianer-toppen' jeg hadde tenkt å ha på meg. Jeg roter bort alt seriøst, ååh... Så derfor står det mellom to søte topper nå, og dere må hjelpe meg å velge hvilken!

Så det er denne toppen:Eller denne toppen:
Hvilken synes du jeg burde gå for? :-)

URBAN OUTFITTERS

  • 17.09.2012 kl. 21:57

Dere vet kanskje at jeg eelsker Urban Outfitters? Hvertfall så gikk jeg inn på nettsiden, altså HER, og de har faktisk så mye fint! Her plukket jeg ut noe av det jeg likte best, vil ha alt! Haha.

Her er en dritkul topp jeg prøvde sist gang jeg var der, men problemet er jo at jeg bor i kalde Norge så nåår kan jeg bruke den liksom. Joda sommeren og syden ogsånt, men jeg ser ikke det i nærmeste framtid hvertfall :-) Jeg DIGGER uansett Urban Outfitters! Det anbefales helt klart å ta turen innom der neste gang dere er i en by med den butikken, eller så kan dere jo bestille da, men jeg vet faktisk ikke om de leverer til Norge?Noen flere som liker den butikken? oog flere som likte toppen over eller?♥♥

MINE FAVORITT SHORTSER

  • 23.08.2012 kl. 18:00

Hei deere!

Da tenkte jeg å vise dere mine favoritt shortser, har egentlig flere favoritter også, men helt ærlig hadde jeg ikke nok kleshengere haha.. Men uansett her er de, og bildene under viser når jeg har dem på!

Bildet tatt i London. Shortsen er fra Bikbok, kjøpte den rett før sommeren.

Denne er fra Urban Outfitters i London, fra Levis. Eeelsker den! kostet ca 350 kr

På alle de tre bildene over har jeg på meg shorts fra Runwaydreamz, Levis det også. Dette er min absolutte favoritt. Kostet litt over 1000 kr.

Den over er egentlig mye mer lilla, den er fra Topshop London. Husker ikke hva den kostet.

Opprinnelig bukse fra Gina, som jeg har klippet opp og satt på nagler.


Shortsen over er også Levis fra Urba Outfitters, ca 350 kr.

Hva synes dere folkens?

 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no