hits

Denne kjolen

 • 05.12.2017 kl. 09:00

//sponset produkt, i samarbeid med Frk.Wickstrøm

Denne nydelige kjolen finner dere hos Frk.Wickstrøm, HER, jeg har den i medium. 

Hva synes dere om kjolen?

Eksklusiv rabattkode på 2XU i dag

 • 03.12.2017 kl. 10:00

Hei sann! Jeg lovte dere at jeg skulle prøve å få tak i en rabattkode til dere på 2XU, og det har jeg fått til! Som dere vet så elsker jeg tightsene fra 2XU. Det gjorde jeg lenge før jeg ble sponset av dem, noe som også er grunnen til at jeg er så heldig og blir sponset av dem. Jeg kjøpte meg to 2XU-tighser i 2013 og de har vært mine faste treningskompanjonger siden, haha (jeg bruker dem fortsatt). 

Jeg bruker størrelsen Small Tall, gjorde det da og nå. Jeg føler tightsene former seg veldig etter kroppen. Jeg har jo obviously lagt på meg siden 2013 og blitt større både her og der (jeg var jo en skinny bishh), men bruker fortsatt samme størrelse. Det er kanskje derfor jeg elsker bruke de tightsene når jeg løper, fordi de sitter som støpt på kroppen.

Rabattkoden er MATHILDE2XU og gir 25% avslag på alle tightsene HER.

Den gjelder kun i dag, 3 desember - så det lønner seg å bestille i dag! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk denne i posten i går, luuuv it. #spons #reklame

Trenger du nye treningsklær?

 • 24.11.2017 kl. 06:00

I dag er det Black Friday! Og som de fleste sikkert har fått med seg, betyr det salg i en stor del av landets butikker. Det gjelder også 3T-Shop! Masse spreke treningsklær på salg, klikk HER for å se tilbudene. Dere kan også bli med i trekningen av et gavekort på hele 3000 kr i hele nettbutikken, ved å melde dere på nyhetsbrev via pop-up'en på nettsiden (i tillegg vil du da få en ekslusiv VIP-kode som gir ekstra salg på tilbudene i dag!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en sporty fredag! 

Just another jacket

 • 19.10.2017 kl. 21:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bobleakke fra Junkyard HER, jeg har den i størrelse M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg deler ut billetter til FUTURE-konsert!

 • 23.09.2017 kl. 16:15

Hei folkens! Nå er det snart klart for å klippe snora og ta vel i mot UKA her i Trondheim. For dere som ikke vet hva UKA er, så er det en kulturfestival laget av studenter. UKA byr på ulike konserter, teaterforestillinger og kule temafester. Du må heller ikke være student for å delta på arrangementene, det er Norges største kulturfestival og byr på noe for alle og enhver. Jeg har dessverre ikke mulighet til å være med på så veldig mye av det som arrangeres, MEN en ting jeg vet jeg skal er på FUTURE konsert!! Wiii gleder meg! Og ikke nok med det, men i samarbeid med UKA har jeg fått gleden av å dele ut to billetter, til en heldig vinner som får ta med seg en venn! Konserten er den 10.oktober i Dødens Dal her i Trondheim, hvor dørene åpnes 18.30. Det er 18 års aldergrense. 

Alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av billettene er å kommentere navn + e-postadresse i kommentarfeltet under dette innlegget + dele dette innlegget på Facebook!

LYKKE TIL ♥

Rabattkode

 • 21.09.2017 kl. 10:48

//Samarbeid

Hei! Jeg fikk ordnet med rabattkode til dere hos både Browrehab og Lashesbyraet. Rabattkoden er matholck og det er bare å oppgi den ved betaling, så trekkes 20% av prisen i kassa. For å si litt mer om behandlingen min. Det jeg gjorde med brynene mine er brynsløft - her inngår napping, voksing og farging. 

Når det gjelder vippeextensions så fikk jeg en blanding av volumvipper og singelvipper. Rabattkoden gjelder valgfritt nytt sett. Bestill time på browrehabsalons (→klikk her)

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a4 preset

BROWREHAB

 • 20.09.2017 kl. 17:24

//Samarbeid

Hei dere!

Jeg tenkte å si litt om gårsdagen. Jeg var nemlig på besøk hos damene på Browrehab her i Trondheim. Jeg vet ikke om dere har hørt om det? Jeg hadde hørt om salongen lenge før den kom hit, fordi noen av jentene i gjengen min er brynperfeksjonister og vurderte flere ganger å kjøre til Oslo kun for å få fikset brynene hos dem. De har nettopp åpnet i Trondheim og har et åpent og lyst lokale i Olav Tryggvasons gate, litt bortenfor Bogart Cosmo. Veldig greit at det ikke ligger gjemt i en kjeller i en bakgate, men at det er så sentralt. De har først og fremst spesialisert seg på øyenbryn, men har i tillegg samarbeid med flinke Lena (lashesbyraet på instagram), som driver med vippeextensions i samme lokale. Dere kan se hva mer de tilbyr på nettsiden deres browrehabsalons.

Jeg har selv aldri gjort noe som helst spennende med brynene mine, bare farget og nappet dem en sjelden gang, så jeg tenkte hvorfor ikke prøve det? Vippeextensions vet dere jeg har vært fan av tidligere, men har hatt en liten pause fra det fram til nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kan dere se resultatet av lashes by Lena og eyebrows by Pia.

Utrolig vel gjennomført vil jeg si! Jeg var veldig klar på at jeg ville ha øyenbrynene og vippene så naturlige som mulig, ettersom jeg liker å gå med relativt lite sminke og befinner meg aller helst i treningsklær. I går var det veldig uvant og jeg skvatt mer eller mindre hver gang jeg gikk forbi et speil haha.. Men allerede i dag er jeg blitt mer vant til det. Brynene er mørkere enn jeg er vant til, men forandring fryder. Formen på dem er akkurat slik jeg ville ha dem, og vippene ble også som bestilt, naturlig, men med en viss lengde og dådyreffekt.  

Her er noen bilder fra salongen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere?? Si fra hvis dere er interessert i en rabattkode, så skal jeg prøve å fikse det.

Går våren i møte med ny klokke

 • 27.03.2017 kl. 14:41

annonse

Hei dere! Nå tenkte jeg å vise dere en skjønnhet av en klokke, perfekt til den kommende vår- og sommersesongen, like kledelig til hverdags som på fest. Daniel Wellington har nemlig lansert en ny kolleksjon - Classic Petite med mesh strap. Mesh beskriver måten materialet i båndet er vevd sammen på, med jevnt fordelte, små hull. En klassisk look som går til det aller meste. 

De kommer i sølv og rosegull, med svart og hvitt design. Hele kolleksjonen finner dere HER. Bruk rabattkoden min "MATHILDEHOLCK15" og få 15 % på hele nettbutikken fram til 30.april! ♥ Flere enn meg som liker den nye kolleksjonen?

Buns a make her dance

 • 11.03.2017 kl. 18:29

God kveld! I går var jeg hos H2 i Munkegata igjen, og fikk en behandling med hårkur, som gjorde håret mitt silkemykt og lett. I tillegg fikk jeg lurt meg til en stilig hairstyle. Buns med innfletning ♥ Jeg jobber på Downtown hele helga, så dagen i dag har gått ut på å sove, etter treninga som var halv ti i morrest, som det var relativt tungt å stå opp til, etter å ha jobbet i natt, og ettersom jeg sto opp halv seks dagen før fordi vi hadde håndballtrening klokka seks, som det forresten ikke ble noe av fordi vi ikke kom oss inn i hallen, noe vi fant ut da vi sto utenfor hallen midt på natta og frøs. Hahah ah for noen katastrofe-døgn. Jeg merket at jeg holdt pusten mens jeg skrev hele den regla. MEN i morgen er det søndag, så jeg ber om at ingen har lagt noen planer for meg. For jeg har ikke planer om å gjøre noe som helst. Anyways, ha en digg lørdag dere ♥ Vi blogges! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om frisyren?
 

Drikker du nok vann?

 • 06.03.2017 kl. 22:18

Er ikke det en evig debatt, om hvor mye vann man skal drikke på en dag? Ikke vet jeg hvor mye man skal ha i seg, men jeg drikker uansett mye vann på en dag. Jeg tenker at det er bedre å drikke mye vann, enn å drikke lite vann. Jeg trener jo en del, og da drikker jeg selvfølgelig vann, men også ellers når jeg gjør lekser, ser serie eller what ever egentlig. Cluet er å ha med seg en drikkeflaske hvor en du går. For det er ingen som gidder å gå til kjøkkenet eller på toalettet, hvis du er på skole eller jobb, for å fylle opp glasset hvert tiende minutt. Med en flaske så er det problemet betydelig redusert. Da er det eneste irritasjonsmomentet at man må tisse stadig vekk haha. Men jeg har hørt at det er bra for kroppen :pp Jeg leste en plass at man kunne gange kroppsvekten sin med 0,03 for å finne ut hvor mange liter vann man skal ha i seg i løpet av en dag. Jeg fikk 2,1 liter - noe jeg leeettt overstrider. 

Jeg fikk meg ei splitter ny, superfresh, knallgrønn glassflaske fra 3T-Shop her om dagen, som hjelper meg med å få i meg nok vann. Vann blir jo mye morsommere å drikke når man drikker fra en sexy flaske vel? De har også gul, svart og rosa. En annen ting man kan gjøre for å gjøre vann litt morsommere å drikke, er å ha litt saft oppi (med eller uten sukker), men bare litt saft. Jeg synes faktisk svak saft er mye bedre enn sterk saft. Er den ikke fiiin? Dere finner den her


 

Det ble pannelugg

 • 27.02.2017 kl. 15:26

//sponset

Hello babes! I dag tok jeg turen til H2 Munkegata, for en hårklipp. Og dere kan vel gjette hva jeg endte opp med? Yes, pannelugg hehe! Jeg hadde vel allerede bestemt meg for å gjøre det da jeg skrev innlegget "haircrush", så det var egentlig ikke noe å diskutere. I was ready for a change. Jeg har aldri klippet meg på den H2'en, men den var veldig kult innredet og jentene der var utrolig koselige, og ikke minst flinke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var litt vanskelig å definere akkurat hvordan jeg ville ha det, ettersom jeg ikke var helt sikker selv. Har drevet å søkt på "fringe bangs" på Pinterest de siste dagene og det har kommet opp så mye, at jeg har blitt forvirret av meg selv. Men jeg endte opp med å be om en luftig og oppklipt lugg, litt Hailey Baldwin-inspirert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine Mathilde klippet meg ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er veldig uvant haha, kommer nok til å skvette til litt når jeg ser meg selv i speilet et par ganger. Sånn var det også når jeg klippet meg kort, men det er en tilvenningssak. Uansett så elsker jeg forandring, og jeg ble superfornøyd med luggen. Just love it. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så hva synes dere om looken?? Yeyy or neyy

Nye treningsklær

 • 19.02.2017 kl. 20:00

Nå som livet delvis er tilbake på stell, er det viktig å holde treningsmotivasjonen oppe. Og hva er vel bedre som treningsmotivasjon enn nye treningsklær?? Her er noen nyheter fra 3T-shop som falt i smak for min del. Det er samarbeid med 3T-Shop, men jeg anbefaler kun de klærne som jeg faktisk liker å trene i og kunne tenkt meg å ha hatt selv. Jeg vet hvor irriterende det er når du leser en blogg og ser bilder av, og hører om hvor fantastisk en tights eller bukse eller whatever er, så du bestiller den og har skikkelig trua, så kommer den og den ser ut som noe helt annet enn det på bildene og beskrivelsen. Derfor vil jeg ikke legge ut bilder av og anbefale de klærne jeg selv ikke synes er noe behagelige. Men likevel så er jeg jo klar over at vi alle har ulike fasonger og ting vi liker å ha på oss, så alt som faller i smak hos meg, trenger ikke nødvendigvis være en favoritt hos dere. Her er noen av mine favoritter på nettshoppen for tiden:Tights HER. Denne har jeg i medium, men jeg kunne sikkert hatt den i small også. Den er veldig lang i føttene, og høy i livet, noe jeg liker. Grunnen til at jeg kanskje skulle hatt den i small er fordi den ikke sitter som et pølseskinn på meg, og jeg liker pølseskinn når det er snakk om treningstightser. Ikke fordi jeg vil fremheve noe som helst, men fordi jeg ikke liker følelse av at tightsen detter av meg når jeg trener. 

Genser HER. Denne elsker jeg og den passer perfekt, har også den i medium. Jeg elsker fargen, formen og stoffet. Well everything. 
Tights HER, i medium. Denne er litt lavere i livet og kortere, som dere ser, men stoffet er veldig comfy.

Jakke HER, den er det mulig jeg har i small. Veldig stilig jakke da, og jeg som har en thing for the brand with the three stripes, elsker den.

Topp HER, i medium. Liker disse singlettene veldig godt, men kanskje spesielt den i burgunder.Noe dere likte? I såfall hva var deres favoritt?

CLASSIC BLACK

 • 17.12.2016 kl. 12:34

//Samarbeid med DW

Hei dere! Jeg tenkte å vise dere en klokke jeg fikk fra Daniel Wellington for litt siden. Dere har kanskje sett den lysebrune jeg la ut bilde av på instagram, den er helt nydelig, skikkelig retro og jeg elsker kombinasjonen av lysebrunt skinn, turkise visere og romertall. Men jeg fikk også en klokke fra Classic Black-kollekskjonen, og den er virkelig classy og tidløs. Den passer til alle antrekk, alle occasions, året rundt. I går kveld var jeg på juleselskap med familien, etterfulgt av julebord med venner ooog på jobb til langt på natt (travel dame), og den svarte klokken med rosegull-detailz hvilte behagelig på håndleddet hele tiden. 
For dere som henger litt etter med julegaver i år, er ikke dette en dårlig ide til søstre, mødre, venninner og kjærester. Jeg har fått muligheten til å gi dere en rabattkode, MATHOLCK - som gir 15 % rabatt på hele nettbutikken. Gå inn på www.danielwellington.com og finn deres favoritt. Her er direktelink til klokken på bildene, og her til den jeg la ut på instagram. 

Hva synes dere? Hvilken er deres favoritt? 

BLACK FRIDAY

 • 24.11.2016 kl. 22:41

//ad

Som de fleste sikkert har fått med seg så er det black friday i morgen, noe som betyr masse SALG ♥ Jeg vet at en del av leserne mine er treningsentusiaster, så jeg tenkte jeg skulle legge ut noen salgsvarer fra 3T-Shop. Hva er vel bedre enn splitternye, freshe treningsklær?? Utnytt muligheten til å unne deg selv noe fint, eller kanskje du kan se etter julegaver til en venn eller familiemedlem? Klikk her og ta turen innom nettbutikken. Der finner dere godsaker som disse:

Genser på -75 % HER

Min personlige favoritt-tights på 69% rabatt HER (tips: jeg er en typisk medium med lår og rumpe, men xs passer perf i denne. Den er super stretchy og sitter som et skudd ;pp)

Rosa kosegenser på 69% rabatt HER 


 

nødvendig investering

 • 11.09.2016 kl. 18:45

//samarbeid

Som nybakt student og alt det der så er det noen ting det bare må investeres i. Blant annet en ordentlig ryggsekk. Jeg har alltid brukt 3T-sekk som skolesekk, men etter at jeg begynte en ny epoke i livet mitt, følte jeg det var på tide med noen forandringer. Så da ble jeg lykkelig da jeg fikk tilsendt en sekk fra Junkyard. Den er fra merket Herschel, kult merke synes jeg. Så den er perff til skolesekk, med 19 liter volum og plass til macen i. Link her.Jeg fikk også tilsendt to andre ting som jeg ellers også ville investert i. En enkel adidas t-shirt (denne er herremodell, og var ikke ment for meg;)) Link her
Og et par adidassko. Gazelle♥♥♥ Link her.

Hva synes dere? 

Master of Lashes

 • 09.09.2016 kl. 09:00

//Samarbeid

God morgen dere! Nå skal jeg snart på forelesning på ntnu, men før det tenkte jeg å vise dere de splitter nye vippene mine. Nå har jeg hatt en lang periode uten vippeextensions, og jeg tenkte det var på tide å prøve noe nytt. Så denne gangen tok jeg turen bort til Vestre Rosten hos Master of Lashes (←link). Jeg fikk satt på et sett med 3D-volumvipper og jeg synes de ble utrolig fine. Det koster 1400 kr for nytt sett med volum, og 750 kr for refill, sjekk ut facebook siden hennes for produkt -og prisliste. Personlig ønsker jeg meg alltid vippene så naturlig som mulig, noe det er vanskelig å få til haha. Så det blir litt mye når jeg ikke har på noen annen sminke, men det går seg til etterhvert. Neste gang tror jeg at jeg vil prøve singel-vipper for å se hvordan det blir. Liker å teste mulighetene mine da vettu. 

Hva synes dere om vippene?

SOMMERSALG

 • 02.07.2016 kl. 20:35

Nå er det sommersalg på 3t-shop, med masse fine treningsklær på opptil 60 % avslag. Merker som Adidas, Reebok, Helly Hansen og flere. Det er jo der jeg jobber, så det kan fort bli meg som pakker bestillingene deres, hvis dere kjøper noe hehe.  Jeg anbefaler dere å ta turen innom. Her er noen av mine tidligere favoritter fra shoppen. 


T-shirt HER


Singlett HER

Noe dere likte?

To par nye sko

 • 11.06.2016 kl. 10:57

//sponset

I går fikk jeg to par nye sko fra Junkyard i posten. Nå er det jo faktisk sommerferie, så det er kanskje på tide å investere i litt sommersko. Det paret, fra Birkenstock, er perfekt til sommeren, anywhere at anytime. Og paret fra Samsøe er perfekt til sommerens fester. Begge to er også veldig behagelig å ha på. Nå har ikke jeg de mest flatterende føttene, både med blåmerker, sokkemerker (haha lol) og et lag med hvitt dun for å beskytte meg mot kulda, meen det får bare være. Vend fokuset mot skoene haha :):)

Sandaler fra Birkenstock HER 

Sko, Vanessa fra Samsøe HER Hvilket par likte du best?

NEW IN

 • 18.04.2016 kl. 17:09

//samarbeid

Etter skolen i dag dro jeg innom postkontoret og hentet en pakke jeg har gledet meg til å få. Nemlig 13 flotte deksler i samarbeid med CaseApp! ← direktelink. På nettsiden kan man designe egne deksler til telefonen og skins til laptops, og det er superenkelt. Vi så det som en gylden mulighet til å designe NYG-deksler både med tanke på russetida og ellers. Så det er jo et tips til andre russegrupper og vennegjenger der ute ♥

I tillegg har jeg fått muligheten til å gi dere en rabattkode, koden er MATHOLCK20 og den varer til 8.mai!


#caseapp

Hva synes dere om dekslene?

Nytt fra 3T-shop

 • 03.04.2016 kl. 13:33

//samarbeid

Hei god søndag! I dag lå jeg å slumret i senga med sola inn vinduet fram til klokka tolv. Det er jo ikke noe som er bedre enn å vite at du ikke har noe du trenger å stresse med, så det er bare å ligge der til du blir lei liksom. Nå har jeg spist frokost og har planer om å trene litt. I kveld skal jeg på landskamp, Norge-Island i Trondheim spektrum. Vi blogges!

Jeg finner ikke toppen på nettsiden at the moment, men HER er den i grønn og HER er den i en lignende type

Tightsen finner dere HER, sportsbhen er en gammel modell så dere finner de nye sportsbhene HER. Begge deler er fra Adidas.
Hva synes dere om treningstøyet?

Hårserum fra MayBeauty

 • 14.03.2016 kl. 19:24

//samarbeid

I disse dager med høyt forbruk av hairextensions og glattetang er det viktig at ikke selve håret går i glemmeboka. Uansett hvordan frisyre eller farge man har på håret, er det ingenting som er finere enn sunt og friskt hår. Med litt hjelp på veien trenger ikke det være så vanskelig å oppnå. For en stund siden fikk jeg et hårserum fra MayBeauty.

 Jeg påfører den nederst i tuppene når jeg kommer ut av dusjen, og lar håret tørke naturlig. Jeg har ganske langt hår så det har fort en tendens til å se pistrete og krusete ut, da er det perfekt med dette hårserumet. Det blir mykere og lettere å håntere og det ser mye friskere ut, så det anbefales å prøve! Jeg gir dere 30 % avslag med rabattkoden matserum30, bare trykk her.

Rabatt på ullundertøy!!

 • 10.01.2016 kl. 18:41

Hei folkens! Dette er et innlegg først og fremst til mine russevenner av år 2016, gutter som jenter. Nå er det ikke lenge igjen til russekickoff i Åre for Trondheimsrussen, det er faktisk kommende helg - og til den anledningen har jeg i samarbeid med 3T-Shop fått muligheten til å gi dere et eget tilbud på ullundertøy fra Helly Hansen. De har et stort utvalg med forskjellige typer i ulike farger og mønstre, både for flickor og pojkar <- trykk på linkene og ta en titt! 

Skriv inn rabattkoden ÅRE2016 og få 30 % rabatt på alt av ullundertøy fra Helly Hansen på 3tshop.no

Når du har valgt varene dine klikker du på handlekurven din, og før du trykker på "gå til kasse" så trykker du "bruk rabattkode", skriv deretter inn koden og prosenten trekkes automatisk. Dette tilbudet er selvfølgelig ikke bare for årets russ, hvem som helst kan bruke den, jeg bare passer på at ingen av mine russevenner må gå naken på afterski i Åre ;pp Det er 1-4 dager leveringstid og hvis du er av den utålmodige typen, kan du hente den på 3T-shoppen (ved 3T-Rosten) allerede dagen etter!

Her har vi to ulike typer. Jeg har på meg et sett av Helly Hansen Warm, og de tre andre har på seg Helly Hansen Wool Grafic. Jeg må bare informere dere om at størrelsene på Wool Grafic er veeldig små, og jeg som er en typisk medium ikke hadde sjans til å få den over rompa. Så alle vi fire har medium i både over -og underdel på bildene, bare at jeg har en annen type, der medium faktisk passet perfekt. Medium i Wool Grafic ville jeg heller sammenlignet med S eller XS. Det er ikke så stor forskjell i selve stoffet bortsett fra at min er litt varmere. Bare spør i kommentarfeltet hvis det er noe dere lurer på!
Thea i rosa, Johanna i hvit, Martine og meg i hver vår blå ♥

Fotografert av Pernille Holck ♥

Hva synes dere?

Vippegurii

 • 15.12.2015 kl. 20:23

//sponset

Hei folkens! I forrige uke var jeg hos vakre Delaram og satte på vippeextensions, og det er deeilig å ha vipper igjen. Det er jo perfekt med vipper i disse juletider med julebord, juleselskap og nyttårsfester hver helg. Jeg har 3D-vipper nå for første gang, og det anbefales, jeg er utrolig fornøyd. Jeg trodde det betydde tre ganger så mye vipper og litt vel voldsomt, men de er bare mye bedre for mine naturlige vipper. Akkurat nå kan dere bli med i trekningen av et gavekort på 3D-vipper hos Deli´s eyelashes som trekkes på julaften. Alt dere trenger å gjøre er å like facebooksiden hennes HER. Dere kan også følge henne på instagram: delieyelashes. Dere kan kjøpe gavekort til en venninne eller søster ellers også, og ikke glem å bestille time på nyåret, ingenting føles bedre enn å våkne med et par ferdigsminkede øyne en tidlig vintermorgen!

Hva synes dere?

May beauty face mask

 • 10.12.2015 kl. 11:00

//sponset

Nå er det på tide med en liten anbefaling på bloggen! Før var jeg en stor fan av ansiktsmasker, og tok det ofte en søndagskveld i badekaret, men nå har jeg det liksom for travelt til å unne meg det. For litt siden fikk jeg en ansiktsmaske fra Maybeauty.no. Jeg prøvde den i helga og det føltes herlig. Den er dyptrensende og skal fjerne blackheads, kviser, død hud og olje. Jeg har fått muligheten til å gi mine lesere 30 % rabatt på ansiktsmasken, bare trykk på →denne← linken så aktiveres rabattkoden automatisk.

Det følger med en kost/pensel slik at det blir enklere å påføre og uten så mye søl.
Jeg smurte den svarte masken i hele ansiktet bortsett fra øynene og munnen, og lot den være på i 45 minutter. Da masken var dratt av og restene skylt bort, føltes huden helt myk og herlig! Det føltes ut som alt av urenheter ble dratt rett av med masken, og etterlot seg en helt ny og frisk hud! Det anbefales virkelig å prøve!Noen som har prøvd den?

favoritter fra 3t-shop

 • 04.11.2015 kl. 10:00

//sponset

Hei, god morgen! I dag har jeg fri, så jeg tenkte jeg kunne utnytte anledningen til å vise dere noen av de treningsklærne jeg fikk fra 3T-shop på OD-dagen. For de som lurer, så jobbet jeg hjemme på OD-dagen i forrige uke hehe.. Jeg ryddet rommet mitt, dro på 3T og fikk disse klærne jeg skulle blogge om, og ellers litt andre bloggreier. Så det var jo en grei dag! Men uansett ja, her er noen av overdelene jeg fikk. Og forresten så må dere ikke tro at jeg får en bønsj av klær som jeg tar bilder av og lyver om at jeg liker. Jeg har valgt de ut selv og meningene er 100 % ærlige!


Ah denne er såå god. Det er en vanlig genser fra Adidas, men den har det herlige stoffet på hele innsiden. Jeg finner den ikke på nettsiden akkurat nå, men når jeg gjør det så skal jeg gi dere link! Hvis dere finner den selv, så har jeg den i medium.

(Fin lapp i nakken haha). Denne genseren er perfekt til å løpe ute med når det går mot kaldere tider. Den holder deg varm og tørr på hele turen og er veldig komfortabel. Dere finner den HER  jeg har den i small.

Også en av favorittene mine. Jeg har den i lys turkis, lilla og nå svart. Den er veldig tynn og god. Jeg bruker den både på trening og fritiden, HER i turkis og HER i svart. Jeg har dem i small.


Behagelig og kul sportsbh, husker ikke hvilket merke.. Haha neida Adidas seff. Jeg har den i medium, HER

Noe dere likte? Hva likte dere best?

praktiske sminkemapper

 • 04.07.2015 kl. 16:45

/sponset

Hei dere! I dag skal jeg introdusere dere for nettbutikken happywifey.no, som selger produkter innen sminke og skjønnhet. Jeg var så heldig å få tre toalettmapper fra dem for litt siden, og jeg liker dem veldig godt. Størrelsen på dem er perfekte. I den største har jeg hudpleieprodukter som sminkefjerner, ansiktsrens, deodorant, parfyme ol. I den mellomste har jeg typiske sminkegreier som pudder, øyenskygge, koster osv. Og den minste er perfekt til å ha med i veska når jeg for ekspempel skal ute, med en concealer, leppestift slike små nødvendigheter. Passet meg perfekt å få disse rett før jeg drar på sydenferie!

Dere kan få 10 % rabatt på toalettmappene ved å bruke rabattkoden MATHILDE tilogmed 8.juli!

Er de ikke søte? ♥

NEW LASHES

 • 26.05.2015 kl. 09:00

//Sponset

Rett før 17.mai satte jeg på nye vippeextensions, denne gangen hos Salong Bliss, og jeg ble veldig fornøyd! Så nå tenkte jeg å tilby dere en rabatt, så dere kan få det litt billigere. Alt dere trenger å gjøre er å tilføye ved timebestilling at dere har fått en rabatt av meg.

Ordinærpris: 1590 kr

Studentpris: 1290 kr

Som dere ser er det allerede en studentrabatt, så den rabatten jeg gir dere nå, gjelder i tillegg til den som allerede er der (hvis du er student selvfølgelig)! Jeg gir dere 20 % rabatt og den varer ut juni!

Dere kan bestille time på facebook-siden deres HER, og det letteste er å sende dem en melding på facebook.Hva synes dere?

Brands 350 sommerkolleksjon

 • 01.05.2015 kl. 18:00

reklame

Nå går det raskt mot sommer, og butikkene fylles med sommerklær. Personlig har jeg blitt en stor fan av nettshopping og synes det er både lettere og morsommere. I samarbeid med nettsiden brands350.com skal jeg vise dere to topper fra sommerkolleksjonen deres. Brands350 er en nettside som selger ekte merkeklær fra USA for en utrolig billig penge. I sommerkolleksjonen finner dere blant annet teskjorter i alle sommerens farger fra merker som Ralph Lauren og Hilfiger. I tillegg gir jeg dere muligheten til å få 10% rabatt på alle varene på nettsiden, bare skriv inn kupongkoden MATHILDE10

Rosa- og hvitstripet T-skjorte fra Hilfiger til 299 kr HER

Svart Ralph Lauren T-skjorte til 299 kr HER, jeg har begge skjortene i medium.

Hva synes dere? Hvilken likte dere best?

spørsmålsrunde om trening

 • 20.04.2015 kl. 17:58

Hei og god mandag - Ny uke, nye muligheter! Som dere sikkert vet så er jo trening en stor del av livet mitt, og mange av dere virker veldig interesserte i hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det. Så nå har jeg endelig tenkt å ta et stort steg, og faktisk vise dere noen treningsprogram til ulike muskelgrupper og ta bilder som viser underveis. Jeg har inngått et samarbeid med 3T-Treningssenter slik at de hjelper meg å sette opp passende treningsprogram, tar bilder og hjelper til med å svare på eventuelle spørsmål dere har.

Derfor tenkte jeg nå å kjøre en liten spørsmålsrunde med spørsmål om trening og litt rundt det, så jeg vet litt hva jeg skal gå ut i fra i programmene.

Spør i vei folkens!

Brands 350

 • 22.03.2015 kl. 12:23

sponset

Nå tenkte jeg å vise dere en ny nettside, www.brands350.com. De selger merkeklær fra USA for en mye billigere pris enn i Norge. Det er åpent kjøp i 30 dager, med null toll og gratis frakt til Norge. Jeg var litt skeptisk i starten, om merkene faktisk var ekte. Så fikk jeg tilsendt to Victoria's Secret bher, og de er uten tvil ekte. Jeg elsker VS-undertøy, ikke bare fordi de ser helt smashing ut, men også fordi de er så behagelige. Victoria's Secret er bare et av mange merker de selger, som Calvin Klein, Michael Kors, Ralph Lauren og Tommy Hilfiger.
Forresten så er det på tide med månedens spørsmål igjen, så hvis det er noe dere vil ha med så spør i vei. Gjerne kom med noe nytt, hvis det er noe rart dere lurer på haha. Det er morsomt for meg også å ikke bare svare på hvilke fag jeg har på skolen, men noe jeg må tenke litt over før jeg svarer liksom.

love these lashes

 • 09.03.2015 kl. 08:00

Sponset behandling

Er det en ting jeg helst vil unngå en tidlig mandags morgen, så er det å begynne å styre med maskara og sminke generelt. Likevel så føler jeg meg mye mere komfortabel når jeg ikke kommer på skolen med et ansikt som ser ut som det er plukket rett ut av en Ringenes Herre film. Derfor har jeg, som mange andre falt for vippeextensions. Da er det bare å stå opp og se så godt som ferdigsminket ut uten å ha gjort noe som helst. Jeg satte på et nytt sett med vipper for noen uker siden hos Glimt, og de har holdt utrolig bra! Jeg satte de på før jeg dro til syden, og jeg tenker å bestille time for nytt sett i uka her.

Glimt holder til i Innherredsveien 2A, like ved Solsiden i Trondheim. Dere kan gå inn på facebooksiden deres her, eller bestille time på 73 01 1362Da jeg var der sist fikk jeg med meg et sett med øyenskygger fra Nova Lash, som ikke skader vippene. Jeg har alle tre fargene på bildene. Hva synes dere?

Adidas all over

 • 06.03.2015 kl. 15:31

Aiaiiai nok en fredag, shit dagene går unna! I morrest hadde vi egentrening i gymmen, så hele klassen befant seg på nærmeste treningssenter, 3T-saupstad. Etter det hadde vi to timer tysk, ogsåå var det helg. Jobben min de siste dagene har jo vært taxisjåfør, nå som jeg har lappen og alt. Så da jeg hadde kjørt de som skulle kjøres til trening og jobb etter skolen, dro jeg hos en Mini-forhandler med pappa for å lære litt om bilen. I kveld skal jeg ut med jentene, så jeg skal do my best og ta noen outfitbilder til dere i løpet av kvelden.

Bildene under tok jeg i morrest før treningen, syykt fint vær i Trondheim for tiden ass! Neida tuller bare hehe.

Sportsbh HER

Shorts HER

Hettejakke HER

  T-skjorte HER

Hva synes dere?

ny favorittights

 • 11.02.2015 kl. 21:23

God kveld! Nok en travel uke går meg hus forbi, og jeg henger bare såvidt med. Kan nesten ikke vente til vinterferie og varmere strøk, herreguud skal bli godt! I går hadde jeg, Anna og Johanna sleepover igjen og "øvde" til økonomiprøve. Det var koselig da ♥ 

Nå tenkte jeg å vise dere min nye favorittights, (hater sånne ord, tre like bokstaver etter hverandre, samme med fotbaLLLag.) Jeg blir forvirret. Men uuansett da. Jeg har alltid elsket 2XU fordi de sitter som slangeskinn på kroppen. Nå har det seg slik at 2XU tightsen har blitt et symbol på norske tenåringsjenter, og det hadde vært fint med noe nytt kanskje. Fikk en tights fra 3T-shop som sitter minst like godt! Den er fra Skins, HER jeg har den i small.

// reklame
Noen som har prøvd den? Hva synes dere?

tips til morsdag og valentines

 • 14.01.2015 kl. 15:28

Snart er det februar, som er en av mine favoritt måneder, og det er masse som skjer. Først og fremst blir jeg 18 år (!!), men i tillegg er det morsdag, og valentinesday ♥ Jeg vet hvor stressende det kan være, å slite rundt i butikker og ikke finne noe å kjøpe, og plutselig våkner du en søndag og har helt glemt å kjøpt gave til enten mamma eller kjæresten. Vi har jo alle ulike budsjetter, men en gave trenger ikke nødvendigvis koste så mye. Jeg kom over en utrolig søt nettbutikk Epicdesign som har masse fine ting til slike anledninger eller som en liten gave til seg selv. Den kreative damen som står bak nettbutikken har også en blogg som dere finner her

//Samarbeid

Fant dere noe likte? Hvilken av de over likte dere best?

Black friday

 • 28.11.2014 kl. 11:39

Hei! I dag er det Black Friday, noe som betyr masse masse salg på X antall butikker all over the world. Det kommer vel opprinnelig fra USA, men blir mer kjent for hvert år. Jeg tenkte å vise dere noen salgsvarer fra 3T-Shop! De har så mye fint på salg akkurat nå!

Tights HER Satt ned fra 449,- til 249,-

Tights HER Satt ned fra 449,- til 249,-

//sponset

Hva synes dere? Hvilken av fargene likte dere best?

don't waste time

 • 15.11.2014 kl. 18:59

Hei! Kom akkurat hjem fra håndballkamp, (som vi vant da hehe jess). Godt å komme hjem med en litt vond rygg og ellers godt humør. I kveld kommer Johanna og Anna (+boyfriend) og vi skal bare slappe av og lage noe godt å spise. Jeg har forresten noen klær fra Junkyard som jeg ikke har vist dere enda. Alle plaggene er faktisk fra Junkyard sitt eget merke xx-xy - don't waste time. Den hvite genseren fant jeg desverre ikke link til.

Solbriller her

Skinnjakke her, nedsatt fra 699 til 350!

Bh/topp her

//sponset

Hva synes dere? Hva likte dere best?

perfekte vintersko

 • 10.11.2014 kl. 17:10

Hei! Haha jeg må bare si dere har vært slappe på kommentarfronten i det siste. Det er helt greit, jeg forventer ikke veldig mange kommentarer når jeg poster et innlegg, men litt flere enn to hadde jo vært fint. En smule demotiverende når det virker som ingen egentlig bryr seg om noe av det jeg skriver. Spesielt det med oppskrifter osv har jeg jo fått inntrykk av at dere vil se mer av, så er derfor litt rart med respons fra kun en bloggleser og barry jamil selvfølgelig, han er jo en trofast kommentator haha. Poenget mitt er at jo flinkere dere er til å gi tilbakemelding, jo lettere blir det for meg å blogge om ting dere synes er interessant!

Ja det var denne ukens preken, håper ikke vi trenger flere haha. På fredagen fikk jeg en pakke fra Junkyard med blant annet Uggs ♥ ♥ ♥ Verdens beste skotøy om vinteren. Jeg har et par store, grå fra før av, men de er ikke så veldig fine akkurat. Disse er mye mindre og nettere, dere finner dem HER. Jeg har størrelse 8 som vil si 39, og bruker egentlig 40 i andre sko, så de er store i størrelsen.
//sponset

Hva synes dere?

julekalender for jentene

 • 03.11.2014 kl. 19:16

Heii! Akkurat nå sitter jeg og hører på julelista mi på spotify, og det har jeg gjort hele dagen, har såå julestemning! Får som regel tidenes julestemning i starten av november, så er jeg lei når desember kommer. Haha skal prøve å unngå det i år da, men jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang skal bli lei av jul, det er jo så fantastisk koselig ♥ ♥ ♥ For å dele litt av julestemninga mi så tenkte jeg å gi dere en rabattkode på en julekalender og et neglelakksett fra Makestyle.no! Det er for dere jenter da, en julekalender med 24 nydelige neglelakker fra Ciatè HER og ett mindre sett med neglelakker i julens farger og dufter også fra Ciatè HER. En perfekt førjulsgave til seg selv, en venninne, kjæreste, søster eller datter foreksempel! Hvis dere skriver inn Ciajul i handlekurven på Makestyle.no får dere 10% rabatt på disse produktene fram til 15 november.

// samarbeid

Flere som har litt vel tidlig julestemning i år?

giveaway til dere!

 • 27.10.2014 kl. 19:23

Hei! Da har jeg fått muligheten til å gi dere en giveaway i samarbeid med sheinside og den kommende Halloween. Dere kan vinne et gavekort med en verdi på 100$ som vil si ca 700 norske kroner. Bare meld dere på ved å skrive mailadressen deres i kommentarfeltet og del innlegget her. Jeg trekker en vinner på fredagen!

Nå skal jeg snart på håndballtrening. Har nettopp spist meg stappmett på havrevaffler med katy. En fin start på uka, kanskje ikke treninga.. Uansett, vi blogges!

rosa ullundertøy

 • 25.10.2014 kl. 18:08

Hei! I dag har jeg tatt noen bilder med mitt nye, herlige Helly Hansen ullundertøy, jeg er seriøst in love ♥ ♥ ♥ Genseren fås kjøpt HER og tightsen HER, jeg har dem i medium. Dere kan bruke rabattkoden Mathilde og få 15% rabatt på hele nettbutikken, den varer ut neste uke! Mange skatter og finne der, det sier jeg dere. Etter den lille shooten dro jeg til byen og spiste sushi med jentene. I morgen kommer det en giveaway, så følg med da! Vi blogges babes ♥

//sponset

Hva synes dere?

Hydro Silk

 • 17.10.2014 kl. 18:00

//sponset innlegg

Hei! Da er det på tide med en anbefaling, og i dag skal jeg introdusere dere for Hydro Silk barbersystem. Jeg personlig, synes barbering av legger er unødvendig bruk av tid og noe slit i seg selv. Dessuten er det en hel prossess, der jeg først må barbere leggene og deretter smøre dem inn i fuktighetskrem for ikke å gjøre huden tørr og irritert. Men med Hydro Silk gir du beskyttelse og fuktighet til huden din idet du begynner å barbere deg, og med 5 blader er du ferdig på null komma niks. Jeg har prøvd den ut og jeg elsker den! I tillegg er designet veldig fint, og det er jo også litt viktig, spør du meii da. Hvis dere ønsker å prøve den, kan dere bestille prøvepakke HER

Den har med en sugekopp-henger så du enkelt kan henge den opp i dusjen eller på speilet for å ha den lett tilgjengelig.

Hva synes dere? 

Livin' Streetwear

 • 06.10.2014 kl. 18:24

Hei, nå tenkte jeg å introdusere dere for merket Livin' Streetwear. Det er en kompis som har merket så derfor fikk jeg tilsendt noen snapbacks og t-skjorter for både gutter og jenter. Tilfeldigvis fikk jeg dem når jeg og jentene hadde tapaskveld for en stund siden, så da ble det en morsom photoshoot som endte opp på instagram. Dere finner nettsiden deres på www.livinstreetwear.no.Hva synes dere?

//sponset

20% på pulsklokker

 • 28.09.2014 kl. 12:07

I dag er det 20% på alle Suunto klokker på www.3tshop.no. Jeg mottok en av dem for en stund siden og er superfornøyd. Jeg har Suunto Ambit 2 S White HR og den er genial, med den nyeste GPS-teknologien og funksjoner tilpasset til blant annet sykling, løping og svømming. I tillegg er den så behagelig på armen med den myke og elastiske reimen. Anbefales til dere aktive kvinnemennesker der ute som er på utkikk etter ny pulsklokke! De har selvfølgelig også pulsklokker til herrer :)

I dag er også siste sjanse for å melde seg på konkurransen min på instagram! Ha en fin dag! ♥

//sponset

sommer året rundt

 • 13.09.2014 kl. 18:10

Hei! Nå skal jeg snart ta bussen til byen for å møte noen jenter og spise på en eller annen thai restaurant jeg aldri har hørt om. Forhåpentligvis er det skikkelig god mat der, for jeg er skrubbsulten. Men først tenkte jeg å vise dere noe jeg fikk fra sheinside for en stund siden. Fikk det i sommer da, så egner seg kanskje ikke like godt akkurat nå, but like whatevz.

Toppen er onesize så den er litt liten til meg, men skulle ønske den passet for den er jo så fiin. De har den i mange farger, bare se her. Skjørtet fant jeg desverre ikke linken til.

Hva synes dere?

//sponset

Vippeextensions hos Glimt

 • 13.09.2014 kl. 11:10

God morgen alle fine! På onsdagen var jeg hos Glimt for å sette på vippeextensions igjen. Det ligger ved Bakke Bro og ikke langt i fra Solsiden. Har jo vært der før og blir like fornøyd hver gang! Det er så herlig å våkne om morgenen og være fiks ferdig ordnet. Så dette er meg i nuet:

Det var Christina som satte på vippene mine, veldig koselig og flink dame! Hun er senior, det er det midterste nivået. Ellers så har de lærling, som er det billigste, og master som er det beste og som naturligvis koster litt ekstra. Jeg anbefaler helt klart Glimt hvis dere skal sette på vippeextensions, har hørt flere skrekkhistorier fra andre salonger der vippene blir helt ødelagte etterpå, det har heldigvis ikke jeg opplevd hos Glimt! Dere kan bestille time på 730 11 362.


Hva synes dere?

//Sponset i samarbeid med Glimt Bli Ny

Tilbud på 3T-Shop

 • 30.08.2014 kl. 10:00

God morgen! For noen dager siden var jeg på photoshoot med 3T for de nye Helly Hansen-jakkene som nettopp har kommet ut i nettbutikken deres. Og denne helga har de et supert tilbud på jakkene. Ordinærpris er 3999,- og de selger dem for halv pris!! Et skikkelig kupp dere! Dette gjelder kun denne helga, fra lørdag til søndag, så løp og kjøp! Eller dere trenger jo faktisk ikke løpe engang, bare klikk HER for hvit type eller HER for blå, så er dere godt på vei! :) Den blå finnes også for menn HER.
Hva synes dere?

NEW IN

 • 29.08.2014 kl. 22:33

Før i dag var jeg i Nidarøhallen og så noen håndballkamper, det er både trønder energi cup og kvalik til 1.div i helga. Laget mitt skal kvalifisere seg og vi har første kamp i morgen klokka ti, gleeder meg. Men hvertfall, før jeg dro til hallen i dag dro jeg innom postkontoret og hentet en pakke fra Junkyard med masse fine ting.

//sponset

T-skjorte fra Nike på salg. Ordinærpris 299 kr - nå 90 kr! Jeg har den i medium. HER

Sko fra Adidas HER

T-skjorte fra Junkyard sitt eget merke XX-XY HER. Den var veldig gjennomsiktig, så jeg gjorde et forsøk på å ha en svart t-skjorte under, noe som så ganske teit ut haha.

Sko fra Converse med gulldetaljer foran og på sidene HER

Hva likte dere best?

Vippserum fra Xlash

 • 18.06.2014 kl. 15:07

reklame

Hei! Nå tenkte jeg å skrive et innlegg om et produkt jeg mottok i posten i går. Det er et vippeserum fra Xlash som skal gjøre vippene mørkere, tykkere og lengere etter kun 3 uker! Nå har jo jeg nettopp satt på vippeextensions så jeg må prøve det ut når jeg er ferdig med det. Men for dere andre som ikke vil bruke altfor mye penger på extensions så er jo dette perfekt og mye bedre for vippene.

Man hører om slike vidunderprodukter annenhver dag, men dette produktet har jeg faktisk trua på. Xlash er også blitt kåret til det beste og mest solgte vippeforlengende middelet på markedet og har 100% fornøyd garanti, som vil si at hvis du ikke er fornøyd får du pengene tilbake.

HER er nettsiden deres og gjerne lik facebooksiden deres HER Under ser dere et bilde av før- og etter bruk av Xlash. Det er forresten ikke meg på bildet :)Fordeler med Xlash:

♥ gjør vippene lengre, tykkere og mørkere

♥ produktet er laget av 100% planteekstrakter

♥ er ikke testet på dyr

♥ 100% fornøyd garanti

Akkurat nå kan dere få 100 kr avslag hvis dere bruker rabattkoden MATHILDE (trykk her) Den varer fra i dag og tilogmed fredag.

Noen som har prøvd det, eller ønsker å prøve det?

nytt fra miinto

 • 07.06.2014 kl. 10:00

Hei! Dette innlegget er forhåndsskrevet. Denne gangen har jeg forberedt meg litt på langhelg uten internett, så jeg har laget noen innlegg på forhånd. For en liten stund siden mottok jeg en kjole fra Kouture og et par sko fra Toms, fra miinto.no

kjolen fra Kouture finner dere her

skoene finner dere her, jeg har de i strl 39, og de vier seg ut etter kort tid

Noe dere likte?

Frisk Hud

 • 21.04.2014 kl. 17:57

I dag har jeg tenkt å anbefale dere en bok som nettopp har kommet ut i butikkene. Den er skrevet av Rolah O. Lønning, hun er en lege som har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin. Boka er en guide til vakker og problemfri hud, som inneholder bilder og anbefalinger til produkter som hjelper mot ulike problemer. Den omhandler blant annet tørr hud, fet og uren hud, anti-aldring, celluliter, mat og trening for frisk hud og redusering av strekkmerker. Jeg har sett gjennom boka og synes den er veldig fin og hjelpsom. Hvis dere er interesserte i boka kan dere finne den HER eller i bokhandlere over hele landet.Noen som fattet interesse for boka? :):)

Reebok

 • 17.04.2014 kl. 12:40

Hei! Tenkte å vise dere noe nytt treningstøy jeg fikk i samarbeid med 3t for en stund siden. De kommer på 3T-Shop i løpet av høsten, jeg kan si fra når de er i butikken. Både sports-bhen og toppen er fra Reebok, og jeg synes begge er superfreshe og ikke minst behagelig.

sportsbhen har samme "rygg" som toppen forresten

Hva synes dere?

20% på miinto.no

 • 31.03.2014 kl. 11:00

I dag fra klokka 12.00 til i morgen klokka 12.00 er det 24 hour shopping spree på miinto.no. Det vil si at det er 20% rabatt på alle varene på nettsiden! Nettsiden har utrolig mye fint, og merker som blant annet Gant, Barfota, 2nd Day, Tiger of Sweden og Tommy Hilfiger + mange mange flere. Så løp og kjøp alle shoppinggale girls!Militærgrønn vårjakke HER, neglelakk HER, parfyme HER, nydelig genser i korall HER, rosa Gant skjorte HER, t-skjorte fra 2nd Day HER, Valentine Sweater HER, blå og hvit stripet bluse HER, mørkegrønn kjole HER

Noe dere likte?

anorakk fra barfota

 • 30.03.2014 kl. 11:53

Fikk en utrolig fin anorakk i posten rett før helga, fra BuyHelse. Jeg har den i fargen mint, men den kommer også i rosa, creamy, hvit og grå. Den passer perfekt nå som det går mot lysere tider i tillegg til at den likevel er vindtett. Jeg har den i strl. S/M og den passet perfekt! Her har dere de forskjellige variantene, og hvis dere kjøper en anorakk eller hva som helst over 1000 kr får dere velge med dere et gratis skjerf.

Hva synes dere?

Vinn gavekort på 2000 kr

 • 25.03.2014 kl. 22:10

God kveld! Nå er det på tide med nok en konkurranse, og igjen har dere muligheten til å vinne et gavekort på junkyard til en verdi av 2000 kr! Det dere må gjøre er å like fanpagen deres på facebook HER og sjekk ut instagramprofilen deres @junkyardcom. I tillegg må dere linke opp favorittplaggene deres til en maksverdi på 2000 kr i kommentarfeltet og dele dette innlegget på facebook.LYKKE TIL! Avslutter konkurransen etter noen dager :)

nytt fra junkyard

 • 11.03.2014 kl. 17:39

Hei! Hentet en pakke i går med masse fine ting fra junkyard, jippii. De har forresten fri frakt hvis du handler over 399 kr til og med 16.mars, løp og kjøøp. Tenkte kanskje å kjøre en konkurranse i samarbeid med dem snart, noen som vil det?

Topp fra Cheap Monday 100 kr her

Sko fra Nike 1199 kr her

Tights fra Nike 299 kr her. Det er forresten ikke sånn typisk treningsstoff, men vanlig stoff, bare så dere vet det.

Mine elskede joggebukser fra Nike 399 kr her. Denne bestilte jeg til Pernille, i xs. Hun er veldig tynn og den er tight til henne. Det er hun på bildet over.

Noe dere likte?

attitude is everything

 • 17.02.2014 kl. 17:18

Haha klein overskrift, men til mitt forsvar fikk jeg en genser fra Choies der det står "attitude is everything" så jeg tenkte å være litt kul. Var tydeligvis i det grå hjørnet da disse toppene ble valgt, var ikke myye farger akkurat. De tre øverste toppene er utsolgt på nettsiden, men de har mange andre fine topper, sjekk ut nettsiden deres her.

HER

Hvilken likte du best?

sportsbh med lommer

 • 26.01.2014 kl. 12:15

Fikk tilsendt en sportsbh fra Kangarun, som er en ungdomsbedrift startet av noen jenter. Det som er greia med den er at den har to sidelommer der man kan ha nøkler, mobil, ipod, penger eller hva man måtte ønske. Jeg synes det er en super ide og sportsbhen i seg selv er kjempegod. De har alle størrelser fra XS til XL, jeg har M og de koster 250 kr. Dere kan like facebooksiden deres her for eventuelt bestilling. Noen som ønsker å prøve den ut?

CHOIES.COM

 • 09.01.2014 kl. 21:41Fant ikke noe link til denne toppen, men her er en som ligner.

Ser ikke ut som det er igjen flere av denne, men de har mange andre sweatshirts med tiger print, foreksempel her og her.

Haha jeg elsker denne jakka, har sånn skikkelig Michael Jackson preg over seg. Vet ikke når man kan bruke den, men den er uansett fin i klesskapet haha. Fant desverre ingen link på denne heller, men dere kan sjekke ut de andre jakkene choies har HER

Noe dere likte?

genialt batterideksel

 • 07.01.2014 kl. 21:39

Jeg fikk et mobildeksel i posten like etter jul, og det er ikke et hvilket som helst deksel.. Endelig har jeg et deksel med innebygd batteri ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Hva er vell egentlig mer nødvendig enn det i hverdagen? Jeg vet ikke om jeg er den eneste som føler at iphone 5 sluker batteriet, men med dette dekselet er jo ikke det noen sak. De har også samme greia for samsugn galaxy S4 HER og iphone 4s HERDet er med en liten lader i pakken. Så det er bare å lade opp dekselet på nesten samme måte som en iphone, og TADAA plutselig har du dobbelt opp med batteri :)

Noen som ble interessert eller?

what does the fox say

 • 04.01.2014 kl. 13:30

Fikk noe litt spesielt i posten rett før jul, tenkte bare å vise dere det nå. Haha det er en revedrakt, liksom av alle ting i hele verden, så fikk jeg en revedrakt. Og jeg rett og slett elsker den! Den minner meg veldig mye om de berømte onepiecene, bare at denne er mye mer behagelig oog ikke for å glemme at det er en revedrakt hahaha. Den er jo fin hvis du liker å skille deg litt ut på foreksempel carneval, utkledningsbursdag eller halloween, men også på hyttetur og kosekvelder. De har faktisk en egen nettside kun for denne dressen, HER og facebookside HER
Hva synes dere? Er den ikke kuul

litt nytt

 • 11.12.2013 kl. 21:30

Hei! Jeg har helt glemt å informere dere om hvem som vant junkyard konkurransen, jeg har trukket vinner og snakket med henne, så det er årdnet! Vinneren ble Nikita. Også har jeg jo enda en konkurranse gående, den med vottene. Vinneren der ble Vilde Thorud! Du vil bli kontaktet på mail :) Ellers så har jeg noen klær jeg skal vise dere fra sheinside.

HER

Denne fant jeg desverre ikke link til

HER

Og kjolen har dere allerede sett

Hva likte dere best?new dress

 • 08.12.2013 kl. 19:22

Fikk nettopp en nydelig kjole fra sheinside. Er alltid like skummelt å bestille kjole på nettet, for sjangsen for at den passer perfekt er egentlig litt tvilsom. Meen denne satt som et skudd, og var så behagelig å ha på! Elsker at den har et sånt classy og søtt preg over seg. Direktelink her, jeg har den i M. Noen som likte den?

VAKKER

 • 21.11.2013 kl. 16:07

Fikk en herlig bok i posten fra Image Akademiet, Vakker heter den. Den består av over 300 sider med sminke og tips, er ikke det bare drømmen?! Har bladd gjennom den et par ganger og den er like spennende fortsatt, står såå mye nyttig der. Det er Norges eneste fagbok om sminke og den koster 499 kr. Dere kan bestille den HER  -  Produktet er sponset.

Noen som ble fristet?

nytt fra sheinside

 • 13.11.2013 kl. 20:38

Hei! Fikk en pakke fra sheinside for litt siden, og det var så mye fint! Er skikkelig fornøyd med alt. Hva likte dere best?

Deilig ullgenser HER

Svart blazer HER

Nydelig kjole med skikkelig godt stoff og bra kvalitet HER tror jeg har den i M og den passet perfekt
Skinnjakke HER

//sponset

junkyard

 • 06.11.2013 kl. 21:22

Hentet en pakke fra Junkyard på postkontoret på mandag. Elsker å få ting derfra, de har såå mye fint! Her er det jeg fikk denne gangen.

Helt enkel genser fra Wrangler 399 kr HER

Hettegenser fra Element 599 kr HER
Deilig joggebukse fra Svea 599 kr HER

Ullgenser perfekt til kulda som kommer 399 kr HER
Hva synes dere?

//sponset

school must haves

 • 04.09.2013 kl. 15:52

Jeg hentet en pakke fra Junkyard.com på vei hjem fra skolen i dag, og det var ikke en liten pakke, den var giiiga. Jeg bestilte meg klær derfra for noen dager siden, etter det jeg ser på som nødvendigheter på skolen.

En bag fra Nike som jeg kommer til å bruke på skolen HER. Et par lave, hvite converse HER. 

Superdigg hettegenser fra Nike HER. Jeg har den i L, den er veldig liten i størrelsen.

Disse buksene fra Nike er heelt perfekte og jeg rett og slett ELSKER dem! Stoffet er så deilig og så er de stramme nederst og det liker jeg. Nesten alle venninnene mine har bestilt dem eller har dem allerede, og jeg anbefaler dem på det sterkeste. Jeg har begge i L, de er også veldig små i størrelsen. Den blå HER og den grå HER

Hva synes dere?

sponset.

nytt fra sheinside

 • 14.06.2013 kl. 18:32

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra sheinside.com, så jeg tenkte å vise dere hva jeg fikk.

Denimskjorte HER
Rolling Stones genser (som krympet i vasken haha) HER
Shorts HER

Noe dere likte?

new in from sheinside

 • 15.05.2013 kl. 17:17

Hei! Da jeg kom hjem fra skolen i går hadde jeg fått en pakke fra sheinside med tre overdeler jeg valgte meg ut for litt siden. Det var et lite lyspunkt etter den ikke så heldige 3eren jeg fikk i spansk haha. Så da tenkte jeg bare å vise dere det jeg fikk. Jeg har lagt til direktelink til hvert plagg.

Den berømte galaxy-genseren, den er så fiin. Og så herlig stoff både utenpå og hvertfall inni! Link HER
Tror ikke det er igjen noen av denne t-skjorta, men de har i hvit HER og svart HER
Kjempesøt turkis skjorte, blir sikkert masse brukt i sommer. Direktelink HER.

Noe dere likte?

new in fra batoko.com

 • 26.04.2013 kl. 18:23

Husker dere da jeg hadde en sånn 'my wishlist' greie i påska? Hvertfall så var Coca-Cola og Jack Daniel's toppene på den ønskelista. Rett etter det fikk jeg sponset dem, og jeg ble såå glad for de er jo råkule, er dere ikke enig?? Rød Coca-Cola HER. Svart Jack Daniel's HER, hvit HER. Jeg fant ingen link til den hvite colaen, den er nok utsolgt. Men jeg må bare si at jeg er utrolig fornøyd med toppene, det var onesize og de passet meg perfekt. Anbefaler alle å ta turen innom nettsiden deres, batoko.com. De har så mange dritkule topper og shortser til en billig penge!


Hva synes dere?

nytt fra sheinside.com

 • 17.04.2013 kl. 18:44

Hei dere! Tenkte å vise dere litt klær jeg fikk i posten av sheinside.com her om dagen. Dere må bare ta turen innom nettsiden deres, de har såå masse fint! Spesielt genserne er så fine, bare trykk på 'topper' og så 'sweatshirts'. Jeg må bare beklage, men både batman- og kenzo genseren er faktisk utsolgt nå, så det finnes ikke link til dem.

Digger denne batman-genseren, den har sånn kosestoff på innsiden, så det er nok en av de deiligste genserne jeg noen gang har hatt på meg, helt sant! Jeg hadde den på meg på tentamen i dag, og det sier litt, for da har jeg på meg det mest behagelige jeg kan finne i klesskapet. Det er liksom den ultimate kosegenseren, også er den jo dritkul i tilegg.
Kjempefin (og billig!) Kenzo-look-a-like. Veldig lett og behagelig å ha på seg.

Veldig fin, rosa kjole med gullpaljetter på skuldrene. Passer kjempefint til sommeren. Det eneste som er litt negativt er at underskjørtet er litt kort og 'hoved'skjørtet er litt gjennomsiktig, men det går helt fint. LINK

Noe dere likte?♥

nytt fra choies.com

 • 06.04.2013 kl. 19:39

Da tenkte jeg å vise dere det nye jeg fikk fra choies.com her om dagen. Jeg fikk fire gensere, to topper, et armbånd/ring og et par øredobber! Og er suuperfornøyd. Grunnen til at jeg valgte så mange 'fake chanel' gensere er fordi jeg ga den ene til Katrine, så hun fikk den svarte, mens jeg har den grå og den rosa. Dirkektelink over hvert bilde.

Kjempekul topp med ørneprint, HER Grå fake Chanel, HER Denne er helt klart en av mine favoritter. Det er så herlig rosafarge! Direktelink HER
Det var denne jeg ga til Katrine. HER
Denne finner du HER Åh elsker denne pandatoppen♥♥ Men jeg har leitet gjennom heele nettsiden og finner den ikke :(( so sooorey
Ring/Armbånd HER og øredobber HER

Noe dere likte?

armbånd fra topptrend

 • 20.03.2013 kl. 19:11Fikk en hel haug med armbånd og smykker fra Toptrend og de er sååå fine! Dere må ta turen innom nettsiden deres HER. De har masse av utvalg på armbånd, smykker, ringer, øredobber og mye mer i alle slags fasonger og farger.

Flere som liker denne nettsiden?

ny genser fra choies.com

 • 03.03.2013 kl. 22:08

Fikk tilsendt en pakke fra Choies for en liten stund siden. Sannheten er at jeg fikk en telefon av noen gutter som sa jeg skulle møte dem fordi de hadde en pakke til meg fra Hong Kong, og jeg bare lo og tenke haha hvem er det som prøver å lure meg nå. Det er jo så standar ikkesant, pakke fra Hong Kong haha. Ja uansett, jeg møtte ikke guttene, men noen dager etter fikk jeg en pakke på døra fra Hong Kong så det var faktisk ikke tull. Jeg fikk denne suuperfine genseren fra Choies.com og jeg absolutt elsker den! Den har så fine detaljer på armene.
Dere bør virkelig ta turen innom nettsiden deres, jeg linket til den ovenfor her. De har maaasse fine klær til rimelig pris. Og noe som også er veldig bra med nettsiden er at det er ekstremt kort leveringstid, jeg fikk den bare etter et par dager. Og jaa jeg fikk den sponset.

Hva synes dere om genseren?

vann med smak

 • 11.02.2013 kl. 14:49

Hei dere!

Tenkte å komme med en liten anbefaling nå. For litt siden fikk jeg tilsendt en pakke fra 'Vann Pluss' og det de selger er smakspulver som man kan tilsette vann for et bedre alternativ enn saft, brus og kaffe foreksempel. Det er superenkelt og smaker godt. Det er seks forskjellige smaker i hver pakke og jeg tror man får to pakker på kjøpet i tillegg til en flaske.

Her kan du se noen av smakene de har. Tropisk frukt, blåbær/solbær, eple&pære, sitron, iste/iskaffe og pink lemonade.

Dette er genialt på trening, og også ellers. Dere finner nettsiden deres HER

Noen som har prøvd det?

// sponset innlegg med egne meninger

min personlige almanakk

 • 07.01.2013 kl. 18:34

For en stund siden mottok jeg en personlig almanakk fra personligalmanakk.com og jeg elsker den! Når jeg først fikk den ble jeg litt overasket over at den var så liten og jeg husker ikke hvordan størrelse jeg bestilte, men kanskje jeg kom borti og bestilte den minste, I don't know. Men så tenkte jeg at jo mindre jo bedre eegentlig fordi da er den så mye lettere å ha med seg rundt om kring. Den er helt genial å ha på skolen for du kan skrive ned alle prøvene, leksene, viktige møter (haha) eller når treningen din er. Det som er kulest med den er jo at den er egendesignet og man kan sekv bestemme forside, bakside og innhold.


Ja her ser dere forsiden og baksiden min. Man velger ikke mange bilder til forside, men jeg lagde en kollasj i picasa og brukte den som forsidebilde.

Ellers, så som sagt så er innholdet egendesignet og man kan velge hvordan oppsettet skal være, hvilke farger og så ser dere at jeg har en 'Good Luck' øverst og det er en slags header da haha. Glemte å ta bilde av de bakerste sidene på almanakken, der er det nemlig full oversikt over alle dagene i 2013, alle bursdagene som du har lagt inn og spesielle høytidsdager. Og på de hellt bakerste sidene har jeg sudoku, noe som også er frivillig med flere alternativer.


Alt i alt så er jeg superfornøyd med den og jeg vil helt klart anbefale den videre til dere, perfekt bursdagsgave foreksempel! :)

Noen som fikk lyst på en personlig almanakk?

//reklame, med egne meninger.

på vei til byen

 • 24.11.2012 kl. 12:28
Liker ikke helt det med haste innlegg, men sånn ble det bare. For nå skal jeg springe ned til bussholdeplassen og møte Johanna. Så drar vi til byen! Det blir antrekk og innkjøp senere:)!!!

anbefaling - feather extensions

 • 16.11.2012 kl. 16:14


For en liten stund siden fikk jeg en pakke i posten med fjær-extensions og forskjellige tilbehør fra SOAR. Jeg var jo på utkledningsbursdag rett etter jeg fikk dem, så det passet bra da jeg bestemte meg for å være indianer. Jeg prøvde dem ut, og de holdt faktisk ut hele kvelden! Dere ser at noen av dem har en sånn 'spenne' som det er lett å feste, mens de andre ikke har noe for å feste i håret, men derfor var det med litt forskjellig utstyr.Fikk med en hel konvolutt med hvite 'mikroringer' som de kalles. Jeg har enda ikke helt funnet ut hvordan de brukes, men det er akkurat det jeg holder på med nå! Skal visstnok være veldig lett, så jeg finner vell fort ut av det. HER kan du se de forskjellige typene av feather extensions.

Jeg er veldig fornøyd med produktene, og anbefaler dem! Men det er helt klart at de ville blitt brukt mye mer om sommeren, fordi det er jo ganske sommerlig!
Hva synes dere?

//sponset produkt

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no