hits

Når du nekter å innse at oransje ikke er din farge

 • 29.12.2017 kl. 17:22

Hei! I går dro jeg til byen en tur etter håndballtrening, for å lunsje med Johanna, Hanna, Maja og Sanne. Vi spiste nydelig mat på Olivia på Solsiden, før vi tok en kort shoppingrunde i midtbyen. Etter det det hadde vi en rolig jentekveld hjemme hos meg, med julefilm (New Years Eve) og spill (Ryktet Går) hehe koselig. Maja lå over til meg ettersom vi hadde tidlig håndballtrening i dag også, føltes som vi sto opp midt på natta da vekkeklokka ringte klokka åtte i morrest. Uansett sykt digg etterpå. Har bare slappet av resten av dagen og sett alle NM Cup-finalene fra Oslo spektrum på tv2 og Sportskanalen. Jeg var jo med i finalen selv i fjor, så det er morsomt å følge med. 

Anywayyys her er gårsdagens antrekk. I min splitter nye, knæsj-oransje boblejakke fra Ganni. Jeg takler ikke at jeg ikke kan ha på meg oransje klær bare fordi jeg har oransje hår, så da gir man f i det da og går i oransje jakke likevel. 

Hva synes dere? Hot og not ;PPP

Høstantrekk

 • 01.10.2017 kl. 18:21

Hei, god søndag kveld! I går var jeg i bursdag til ei lagvenninne på CSK, og vi dro videre fra vors hjemme hos henne til byen. Det ble en veldig morsom kveld med masse fine jenter. I dag har jeg bare tatt det med ro og slappet av med girlsa mine. Trine har flyttet ut i en leilighet med typen, som for øyeblikket er i militæret, så for å si det på gamlemåten - NYG har invadert leiligheten. We practically live there. 

Over til noe annet - det er 1.oktober i dag, noe som vil si at høsten endelig er her. Når høsten er på sitt beste så er den ganske så fantastisk vakker. Fargene, trendene og atmosfæren. Her kommer et typisk høstantrekk, med høyhalset ullgenser, jeans og denne sesongens ytterjakke. 

Jakke fra JOTT  fra Frk.Wickstrøm HER

Genser fra Bikbok

Bukse fra LEE fra Frk.Wickstrøm HER 

Skjerf fra Frk.Wickstrøm HER 

Good vibes only

 • 29.09.2017 kl. 12:50

DET ER FREDAG (!!) Bare gode vibber på en dag som denna vel. I Trøndelag er det sol og finvær. Jeg er ferdig med dagens første økt, sitter nå på kjøkkenbenken og spiser ferskt brød med egg og kaviar (undervurdert kombo blant unge) og ferskpresset appelsinjuice, mens jeg hører på my fav song atm do re mi av Blackbear <3 Alt av Blackbear er egentlig favs (I miss the old you også). Ettersom jeg nå sitter i koseshorts og en sliten bralette, så slenger jeg med en outfit fra forrige helg. Dere husker den festen jeg var på, til Moina? Vel, den hadde et artig tema, "identitetskamp". Så vi skulle kle oss ut som oss selv, slik vi streber for å være eller slik andre streber for å være. Liitt vanskelig å forklare merker jeg nå. Men det var uansett artig. Mye forskjellig som kom på festen for å si det sånn, blant annet den stereotypiske BI-studenten med dress, og den stereotypiske Dragvoll-studenten med ullgenser og Fjellreven-sekk. Selv kjørte jeg den stilen jeg helst skulle kjørt hver dag. 

Jakke fra Livid Jeans

Bukse fra Umbro

Genser fra Necessary Clothing

Bh fra Reebok HER i medium

Bag fra Reebok Classics, fant den i kjelleren

Jewlery fra Glitter

Ha en fin fredag! 

Den perfekte hverdagsoutfiten

 • 26.09.2017 kl. 15:56

Hei dere!

I morrest spiste jeg en havregrøt til frokost, før jeg dro på trening med laget klokka åtte og hadde den vanlige basisøkta vi bruker på tirsdager. Etter det har jeg vært hjemme og lest litt og bakt sunne browniecookies mmm. Konemateriale or whattt??? Just sayin. Neida xD

Vi har hatt fri fra forelesning hittil denne uka, men det er bare tirsdag, så det blir nok noen turer til skolen de neste dagene. Men det er helt greit, spesielt når jeg har fått et så fint sett fra Frk. Wickstrøm som passer perfekt til skolen. Egentlig passer det perfekt uansett om man skal på jobb, skole eller what ever. Er det noe jeg hater så er det å sitte i forelesning i tighte jeans, da føler jeg meg seriøst fanget. Så jeg har ekte kjærlighet for kule joggedresser og behagelige sett. Comfy & cool at the same time. 

Genser HER 

Bukse HER 

Jeg har både genseren og buksa i L. Det finnes også i svart (genser HER og bukse HER)

Hva synes dere om settet?

Gårsdagens film og antrekk

 • 10.09.2017 kl. 16:00

Bursdagsfeiringen i går ble ikke noe party hard opplegg, mer en koselig middag. Bursdagsbarnet skulle nemlig på jobb senere på kvelden, og flere skulle andre ting. Så jeg, Anna og Sanne dro på kino når klokka begynte å nærme seg ni. Vi hadde ikke bestilt billetter, men satset på å få plass i en sal. Etter litt frem og tilbake tidligere på dagen ble vi "enige" i anførselstegn ja, om å se den nye haifilmen 47 Meters Down. Det var kanskje mitt forslag til å begynne med, men jeg trakk det tilbake da jeg så det sto at det var skrekkfilm, på nettsiden til kinoen haha. Meen da hadde det allerede skapt interesse hos de andre tuppene så jeg bet tenna sammen. Altså det er jo ikke den typiske skrekkfilmen som gjør deg husredd, redd for å bade i havet for resten av livet kanskje, ja, men badguyen i filmen er en fisk, og jeg er ikke i kontakt med fisker så ofte, mest når jeg spiser dem til middag og da er det vel jeg som har kontrollen.

Så det endte med at vi valgte den, og gjett om vi var de eneste i hele byen som tok det valget da. Der satt vi, helt alene i en mørklagt kinosal og så tidenes skvettefilm :) Men det var jo greit at vi satt alene, vi utnyttet det med at vi snakket og hylte gjennom hele filmen haha. Min mening om filmen: Generelt dårlig story,  blir sykt irritert fordi enkelte kan være så dumme, men den var jo underholdene. 

Gårsdagens antrekk

Genser fra H&M

Bukse fra Mango

Jakke fra Armani Jeans

Dagens

 • 27.07.2017 kl. 20:24

Her kommer en blanding av dagens antrekk og dagens innkjøp. Det er ikke til å legge skjul på at innkjøpet ikke kunne passet bedre til antrekket jeg hadde på meg, så da kombinerer man. To fluer i en smekk. Jeg kjøpte denne råheite jakka fra Puma på Livid Jeans for 499 kr. 

Jakka er jo da fra Livid' Jeans

Snekkershorts fra Urban Outfitters

Singlett fra Zara

Hårbånd fra Ali-Hop

Sko fra BirkenstockHva synes dere? Harry eller hot lizm 

Feeling cute

 • 19.07.2017 kl. 23:28

God kveld ♥ Nå har vi nettopp kommet tilbake til leiligheten etter nok en fin kveld ute. Jeg tenkte bare å poste en aldri så liten outfit fra i går kveld før jeg hopper i seng med damene. Vi skal oppe å trene igjen i morgen tidlig, det har vi gjort alle dagene vi har våknet her, og det føles veldig digg, dagene virker så lange. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In love med denne toppen, den er Johanna sin, fra Zara. Føler meg veldig søt i denne altså, en pause fra den ellers litt mindre rolige stilen jeg foretrekker til vanlig. Shortsen er fra Second Female, kjøpte den på Hvaler, hårbåndet kjøpte jeg på Ali-Hop her i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Gjennomtenkt antrekk

 • 01.07.2017 kl. 18:23

Hei dere! I dag har jeg ligget i skyggen hele dagen <3 så jeg har ikke blitt noe rødere, eller jo litt, skuldrene vettu, er så eksponert for sol når jeg bader. Men sånn ær'e. Veldig behagelig å ligge i skyggen da, det er faktisk 40 grader her. Jeg renner bort. Men jeg klager ikke. 

Jeg har med meg masse kjoler med spagettistropper, men det blir ikke så fint når jeg ser ut som det danske flagget med hvit hals og røde skuldre. Så kveldens antrekk blir et svart skjørt fra Zara og en svart mesh-t-shirt fra Necessary Clothing, sånn at jeg kan late som jeg bare er tæn under. Litt vel goth for syden kanskje, men jaja. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens antrekk

 • 28.06.2017 kl. 16:00

Dere vet når det er noe dere  gjøre, som for eksempel å rydde rommet, gjøre lekser eller pakke, og dere får plutselig lyst til å gjøre alt mulig annet istede. Jeg veldig sånn. Så denne gangen ble intet unntak. I dag skulle jeg bare pakke, men når jeg begynner å stikke hodet inn i klesskapet mitt så blir jeg jo plutselig så kreativ. Så det førte til at jeg kjørte hjem til Katrine, plukket opp henne og kjørte på Stoff og Stil, som er en butikk som selger .. ja stoff og greier. Jeg følte sånn for å sy. Så jeg er i gang med å sy litt ekstra på en kjole som jeg syntes var litt for kort og kjedelig, skal sy på noen ekstra knapper på den huge Tommy Hilfiger buksedressen min og gjøre noe annet med en t-skjorte. Til kjolen kjøpte jeg et nydelig silkelignende stoff med roseprint, og det som ble til overs brukte jeg som accessories til dagens antrekk. 


Genser fra NA-KD

Buksedress fra Tommy Hilfiger (Urban Outfitters i LA)

Sko fra Superga (Høyer)

Hva synes dere?

Kreppa hår og røde lepper

 • 25.06.2017 kl. 14:54

Hello you guyz. Her kommer noen bilder av fredagens antrekk. Jeg hadde ikke planlagt noe outfit på forhånd så jeg smekket sammen et antrekk som minnet noe om et kostyme som kunne blitt brukt i Pretty Woman. Hadde først bare en bh under den hullete genseren, men endte opp med å ha på den singletten på de øverste bildene utenpå haha. Jeg følte for å gjøre en litt annerledes look, så jeg lånte kreppetanga til Anna litt spontant og went a little crazy med den i tillegg. 


Skjørt fra NA-KD

Genser fra Necessary Clothing

Singlett fra Zara

Sko fra Aldo

Dongerijakke fra Guess Hva synes dere om looken?

Dagens kaffe og antrekk

 • 05.06.2017 kl. 22:31

Etter photoshooten med Høyer dro jeg hjem og sløvet på sofaen med søstersen. Vi så serie, jeg spiste pannekaker og hun spiste grandis. Like I said i forrige innlegg - følelsen av en evigvarende weekend. Så bestemte vi oss for å utnytte finværet som hadde dukket opp. Vi kjørte til byen og satte oss på Dromedar på Bakklandet. Der bestilte vi oss en dagens kaffe, en latte macchiato og en glutenfri brownie. Vi rakk ikke sitte der så lenge før Thea, Martine og Katrine kom for å holde oss med selskap. Så satt vi der i sola en liten stund og snakket om alt og ingenting. 
Min fine kule lillesøss, som har klippet seg kort (går i søsterens fotspor da vettu)

Kjole fra NAKD

Sko fra Junkyard

Jakke funnet i kjellernHva synes dere om bildene? 

OUTFIT

 • 28.05.2017 kl. 20:20
Jakke fra Scotch&Soda

T-Shirt fra Pull&Bear

Bukse fra Monki

Sko fra SupergaWatcha thiinkk?

OUTFIT

 • 08.05.2017 kl. 14:11T-shirt fra Bikbok

Belte fra Necessary Clothing, LA

Sko fra Aldo

Hva synes dere om antrekket?

Freshh fringe

 • 02.04.2017 kl. 14:38

Hei dere, god søndag! Jeg fortalte dere jo at jeg var til frisøren i går, hos h2 Bleach & Sisters på Mercursenteret. Jeg gjorde ikke noen drastiske forandringer, bare stusset luggen for første gang siden jeg klippet den, som nå begynner å bli en stund siden, og fikk stylet en litt wavy-beach-look. Det passet fint ettersom jeg skulle i 20-årsdag i går kveld. Det ble en finfin kveld med masse herlige jenter og god stemning ♥ Her kommer noen bilder av outfit og nyklipt hår. 

Mesh-genser fra Urban Outfitters, bh fra Never Naked

Bukse fra Sisters Point

Jakke fra Dorin Frankfurt 

Klokke fra Daniel Wellington

Husk at rabattkoden (MATHILDEHOLCK15) til Daniel Wellington klokkene gjelder fortsatt, så fram til 30. april kan dere få 15 % rabatt på alle klokker og tilbehør. Så det kan lønne seg å ta turen innom nettsiden før mai plutselig dukker opp ♥Hva synes dere om looken?

A slengbukse kind of day

 • 12.01.2017 kl. 18:43

I dag fikk jeg sykt lyst til å ha på meg slengbukse, bare fordi jeg synes det er stilig. Men så har jeg fått for meg at det ser finest ut på "skinny" girls, så jeg tenkte at jeg kanskje skulle droppe det. MEN så fikk jeg heldigvis klasket meg selv i ansiktet to ganger og komme til fornuft. Slengbukse ser fint ut på alle som ønsker at det skal se fint ut, uansett størrelse jeeez. Sexy isn't a size, it's an attitude, right?Genser fra Bikbok

Bukse fra Gina Tricot

Kåpe fra Reserved

Sko fra et eller annet merke kjøpt på Carma

Hva synes dere?

Antrekk

 • 04.12.2016 kl. 19:22

Hei dere! Vi vant håndballkampen i går, 28-17 over Oppsal. Etter kampen skulle jeg på bursdag til marty, så det hjalp veldig på stemninga at vi vant, ettersom flere av oss spilte kampen. Det ble en morsom kveld ute, heile hønseflokken på tur. Og i dag har jeg ikke gjort annet enn å drukket cola og sett på håndballkamper, thats life. Ha en fin kveld videre! Her var gårsdagens antrekk. Og nei jeg har ikke blitt mishandlet, blåmerkene kommer fra håndballen haha..Kjolen er fra Bikbok, t-shirten aner jeg ikke hvor er fra, choker fra Pull&Bear. 

Hva synes dere?

Yesterdayz outfit

 • 16.10.2016 kl. 10:00
(Check out those tan ankles)

Genser fra Forever21

Bukse fra Samsøe 

Sko fra Junkyard

Jakke fra Colmar


 

Gårsdagens antrekk

 • 08.10.2016 kl. 10:00

Hei! I går var jeg på skolen fra klokka ti til to. Satt først i to timer med en gjeng kule kidz og prøvde å skrive på semesteroppgaven, men vi fant ut at å spise sjokolade og prate med hverandre om livet var mye mer interessant. Så hadde jeg forelesning i to små timer før jeg fikk gleden av å ta ferie!!!! Da var det bare å pakke sakene, hoppe i bilen, hente jentene og vende snuten mot Åre. Her var gårsdagens antrekk:


Bukse fra American Apparel, genser fra Urban, jakke fra Max Mara, skjerf fra Holzweiler og sko kjøpt på Carma (husker ikke hvilket merket).
 

Dagens antrekk

 • 01.10.2016 kl. 16:59

Hei dere! I dag var jeg i byen med mamsen og Pernille, og nå er jeg hjemme igjen og klar for sushidate med jentene. Så jeg har ikke tid til å si noe mer akkurat nå, men dere skal få høre mer om dagen min senere! Her er dagens antrekk:

Bukse fra Dr.denim (self ripped), genser fra Bikbok, sko fra Junkyard, kåpe fra River Island, sekk fra Marc Jacobs. 

Hva synes dere?

Gammel outfit

 • 27.08.2016 kl. 18:43

God ettermiddag folkens. For ikke så lenge siden kom jeg inn døra fra Nidarøhallen, vi spiller nemlig cup der i helga, i likhet med en hel del andre håndballag i byen. Vi hadde tre kamper i dag, vant to av dem og tapte den siste. Så i kveld skal jeg, til tross for at det er siste kvelden i fadderuka, chillen med jentene mine. Jeg vet jeg høres ut som verdens kjedeligste person, og faddergruppa mi må tro jeg er retard som aldri er med ute, men akkurat nå tar håndball opp veldig mye av tiden min, og jeg har lært (etter mange år) at alkohol er ikke idrettens beste venn. Dessuten drar tre av bestevenninnene mine til Australia på mandagen og blir der i tre måneder, og derfor er det ingenting jeg heller vil gjøre enn å kose dem ihjel før de drar. Her er en noen dager gammel outfit som ikke er blitt publisert.


Topp fra Bikbok, Skjørt fra Urban Outfitters, jakke fra Adidas

Old school

 • 01.07.2016 kl. 13:18

Heiijy you guys. Hvordan er det med sommerferien deres? Er jo ganske forskjellig hvordan man bruker den, om det er til reising, trening, soving eller jobbing. For meg er det litt av alt det der. I går ble det travelt med jobb - rett på trening - rett på solsiden og feire bdaygirl Maja med langbord på Graffi. Jeg jobbet i dag også, men fra nå av blir det en pause fra jobb. Før helga er omme drar jeg nemlig til Hvaler med girlsa, en tradisjon som må gjennopprettes etter fjorårets glipp. Så vi blir en uke der for å nyte livet. Jeg bure vel lage en liten plan for ferien min, to keep you updated. Ikke at jeg skal så sykt mye spennende, men kan jo være litt interresant likevel. Nå skal jeg prøve meg på en Stockholm-guide. Her var gårsdagens outfit. Genser fra Zara, skjørt fra Urban Outfitters, sekk fra Marc by Marc Jacobs

croptop & blue denim

 • 29.05.2016 kl. 18:55

Nå er det sikkert en del som sitter med en liten klump i magen og gruer seg til nynorsk eksamen i morgen. Jeg kom heldigvis ikke opp, men sitter likevel her mer Johanna og Anna som "jobber med nynorsk", noe som høres veldig fint ut når man sier det, men ikke fungerer like bra i praksis. Jeg har jo norsk på tirsdag, så det er vel ikke en dårlig ide å forberede seg litt for min del heller, men hvordan skal man liksom forberede seg?? Lese en bok eller hva .. I dunno. Personlig vil jeg mye heller bake en kake og se en film nå, så vi får se hvor samvittigheten min bærer meg. Her var gårsdagens antrekk:Bukse fra H&M, topp fra Bikbok, sko fra Marc by MJ

Hva synes dere?

Fri sjel

 • 27.05.2016 kl. 15:47

Hei folkens! Helga har ankommet og jeg tar meg nok en biltur, med countrymusikk på høytalerne og solskinn inn takviduet, til hytta med søstersen. Mam og pap kjører egen bil, så jeg og Pernille kan dra hjem i morgen. Jeg har nemlig fått for meg en greie, at helga blir mye lengre når jeg gjør to fundamentale ting. "Fundamentale" haha, ja sånn for eksempel å sove en natt på hytta og en natt hjemme. Så da gjør jeg det. Jeg elsker jo å kjøre bil, så å kjøre fram og tilbake til hytta har jeg ingenting i mot. I tillegg har jeg fått for meg at countrymusikk er den rette musikksjangeren på roadtrip. Så da går det en del i Dolly Parton og Brad Paisley, noe som er fantastisk avslappende og får meg til å føle meg skikkelig fri.

Genser fra Urban Outfitters, bukse fra Dr.denim og en gammel dongerijakke fra who knows.


Vi blogges!! Kos dere masse denne fine fredagen ♥ 

Ny regnjakke

 • 02.04.2016 kl. 18:02

Hei dere! Nå er jeg hjemme igjen etter en bytur med MASSE shopping. Neida forsinka aprilsnarr hehe, kjøpte en caps. Nå er jeg ferdig med alle aprilsnarrene for i år, jeg lover. Jeg var hovedsak i byen for Pernille sin skyld, hun har bursdag på onsdagen og ønsker seg en veske, så da må storesøss være med å velge. Hun kom hjem tomhendt, men mamma er i Oslo atm så vi får se hva som skjer. Nå har jeg dratt av meg dongeribuksa og det meste, men her var hvertfall dagens antrekk. 
Regnjakke fra Fleischer Couture (kjøpte den på Carma), Genser fra Urban Outfitters, bukse fra Dr.denim og støvler fra Burberry

Hva synes dere? 

yesterdays

 • 31.03.2016 kl. 16:39

I går kveld var jeg som sagt på Una med håndballaget og spiste drøssevis av gratis pizza, hehe nam ♥ Jeg trodde jeg skulle rekke å komme hjem og blogge litt før sengetid, men det ble en senere kveld enn forventet. Så da jeg kom hjem halv elleve gikk jeg allerede så godt som i søvne. Så her kommer yesterdays outfit.Genser fra Bikbok, Poncho fra Abercrombie & Fitch, klokke fra Michael KorsHva synes du?

Bare moro på Toga

 • 20.03.2016 kl. 14:03

Hei! Her kommer noen bilder av hvordan jeg så ut på togaparty hehe. Jeg vet det er meningen å egentlig bare surre et laken rundt kroppen og si seg ferdig med antrekket, men så kreativ var jeg ikke. Så jeg dro på Bar e Moro i byen og kjøpte kostyme til 290 kr. Jeg drar alltid dit når det er noe utkledning av any kind, de har det meste. I tillegg til kjolen hadde jeg på meg noen armbånd og greier fra H&M, egentlig en sånn krans med blader på hodet, og sånne golden-tattoos som man limer på armene osv. Jeg hadde ikke fått på meg det på bildene under, for de ble selvfølgelig tatt i en veldig stresset setting på fem minutter. 

Hva synes dere?

Dagens antrekk

 • 15.03.2016 kl. 18:42

Hei dere! Nå er vi snart halvveis i uka og det er ikke nådeløst lenge til ferie lenger, jippi. Jeg skryter ikke så veldig ofte av meg selv på skolen, men nå synes jeg at jeg fortjener litt skryt. Jeg fikk nemlig en 6 på innlevering i markedsføring i går, og en 5+ på en rettslæreprøve i dag (!) omgomg føles godt. Det er jo to av valgfagene mine. Det er en del av dere som har spurt om jeg kan skrive litt om hva jeg synes om valgfagene mine, så hvis det fortsatt er interesse for det så kan jeg godt gjøre det (?) Det kjennes at det nærmer seg skoleslutt, når uka består av minst 4 ting som enten skal leveres, framføres eller ha prøve i. Alt blir hopet opp på slutten uansett.. Jaja det betyr bare at russetiden is coming up. 

Her er dagens antrekk


Bukse fra Carlings, jakke fra Forever 21, t-skjorte fra Junkyard, sko fra Junkyard, skjerf fra Acne Tycks? ♥

A D I D A S

 • 30.11.2015 kl. 18:55

Hei igjen! Da er det mandag og djeeven det var var vanskelig å dra seg opp fra senga i morrest. Jeg har hatt en utrolig festlig helg med masse moro da! Og til tross for at det var tungt å komme seg opp og stresse seg gjennom en kopp kaffe og et par minutter foran speilet, så er det alltid like koselig å møte klassen igjen. Spesielt når de fleste av oss har tilbringt endel av helga sammen og har masse å snakke om og mobbe hverandre for, haha. 

Rett før helga fikk jeg en pakke fra Junkyard med masse heerlig Adidas, blant annet denne kule drakten. Genser her og bukse herHva synes dere??

Dagens antrekk

 • 29.11.2015 kl. 18:29


Jakke fra Forever 21

Genser fra Urban Outfitters

Bukse fra Urban Outfitters

Sko fra Timberland Hva synes dere?

Dagens antrekk

 • 17.11.2015 kl. 21:13

Heihei! I dag har det vært solskinn i Trondheim og det kjennes på humøret. Til tross for å måtte skrape is på bila om morgenen så er det fint. Jeg kunne selvfølgelig tenkt meg litt snødryss over Trøndelag, som hadde stått til den julestemninga som vokser inni meg. Det henger ikke helt sammen når jeg og Johanna synger til julesanger på vei til og fra trening, og dagens antrekk (til tross for litt kalde farger) kunne vært et antrekk på en norsk sommerdag i juni. Well well, håper det blir snø snart. Nå sitter jeg i kjelleren til Loui med noen NYGz og spiser mandariner og snakker om alt mellom himmel og jord. Just an ordinary tuesday night. Her er dagens antrekk: (Haha husker dere denne frisyren btw ↓ hadde den sist da jeg var 3 år kanskje) Bukse fra Dr.denim (Urban), genser fra Topshop, sko fra Adidas (Junkyard) 


Hva synes dere?

nästa stopp Åre

 • 14.11.2015 kl. 19:28

Dere husker det jeg sa i går om at jeg angret på at jeg ikke kidnappet noen venninner og kjørte til Åre denne helga. Weell it sort of happened. Sent i går kveld fikk jeg med Anna og Ida på tanken, og vips så var vi på vei til Sverige ved morgengry. Nå er vi faktisk hjemme igjen, fant ut at vi bare trengte en dagstur. Det har vært en lang og fin dag med masse julestemning og kos. Vi bare gikk litt rundt i sentrum, spiste lunsj og kjørte med julemusikk på full guffe. Jeg har noen bilder, men de skal dere få se litt senere. Akkurat nå holder jeg på å finne ut av hvor jeg skal gjøre av meg i kveld, så vi snakkes!
Dagens antrekk: bukse fra Urban, genser fra H&M, sko fra Timberland og hjemmestrikka jakke. Hva synes dere? 

them braids tho

 • 13.11.2015 kl. 17:40

Fredag fredag fredag fredag ♥ Endelig kan jeg puste ut. I helga har jeg ikke en dritt å gjøre, angrer meg egentlig for at jeg ikke kidnappet noen venninner og kjørte til Åre for å tilbringe helga der. Nei når jeg kjenner litt på det så angrer jeg meg faktisk veldig. Jeg har ikke en eneste håndballkamp eller noe jeg har lovet noen å gjøre, haha er det galt av meg å bli stressa over at jeg ikke har noe jeg skulle gjort?? Forresten, en ting jeg vil dele med dere! Jeg er nominert til å bli årets lifestyle-blogger hos saleduck.no. Jeg hadde blitt kjempeglaad om dere gikk inn på linken og stemte på meg ♥♥ Klikk heeer for å se de nominerte (og stemme på meg hvis du vil hihi)

Her var gårsdagens antrekk:


Bukse fra Reebok her, genser fra Urban, skjorte fra Noisy MayHva synes dere?

what time is it

 • 25.10.2015 kl. 17:21

Hei happy sunday err'body. Søndager altså, for noen herlige dager. Jeg sto opp halv elleve i morrest og spiste frokost med familien, før jeg gikk å la meg igjen og sov til ett. Og siden det har jeg ligget i sofaen, sett homeland og spist tacorester. Sånn blir det når man er ute hele natten. Klokka ble jo stilt en time tilbake i natt, så da fikk vi jo på en måte en ekstra time ute i tillegg haha. Jeg spilte håndballkamp før på dagen i går, første kampen mot Heimdal siden jeg byttet til Utleira. Det var selvfølgelig rart å spille mot tidligere lagkamerater, og flere ganger tok jeg meg selv i å tro at jeg spilte i grønn drakt igjen haha.. At the end vant vi 26-15, så det sa vi oss fornøyd med. Etter kampen dro jeg på vors til Trine med noen jenter, før vi dro til byen. Blir alltid litt stress og intervallsminking når jeg skal ute etter kamp, men jauujau slik så jeg ut i går.


Body fra Noisy May, de har den ikke på junkyard lenger, men de har en kjole i samme type her


the ultimate outfit

 • 12.10.2015 kl. 19:04

Er det en ting som kan gjøre en solfylt dag med shoppingplaner, storby og full konto til noe rævva, så er det ukomfortable klær. Det er uaktuelt for meg å gå i trange jeans ved slike anledninger altså, det går bare ikke. Så hva er vel bedre med en jumpsuit da? Ziip så er alle klærne av og jeg sparer tjue min med bukse-dansen for å få en trang jeans til å sitte på rumpa. (Ved klespoker er jumpsuit kanskje ikke den ideelle outfiten lenger, så ikke skyld på meg hvis du sitter der splitter naken etter tre runder, heh)


Jakke fra Forever 21

Jumpsuit fra Topshop

Sko fra junkyard

Solbriller fra Ralph by Ralph Lauren

Veske fra MK


Hva er deres ideelle shoppingantrekk?

månedens spørsmål kommer i morgen!!!

Old school outfit

 • 11.10.2015 kl. 13:56


Genser og skjørt fra Urban Outfitters

Jakke fra Forever 21

Sko fra Adidas

Hva synes dere om antrekket?

plommerød kjole

 • 14.09.2015 kl. 18:53

Hei! Jeg lovte dere å vise fram kjolen jeg kjøpte da jeg var i byen på lørdag. Til tross for den negative innstillinga mi, var jeg så heldig å finne en på FØRSTE forsøk jippi. Kjøpte den på Bikbok for 299 og den revna i armen typ 40 min etter takeoff. Haha hjertee. Men den var veldig fin da og jeg elsker fargen. Så det gikk helt greit, vistes ikke noe særlig. Sånn går det når man partyer hard ;p

Slik så jeg ut da (før jeg dro hvertfall haha)Nytt antrekk

 • 04.08.2015 kl. 18:26

Kjole fra Ted Baker London, sko Michael Kors, solbriller Ralph Lauren - Kjøpte alt i Palma, MallorcaHva synes dere? ♥

upostet outfit

 • 14.07.2015 kl. 09:00

Det var en del som lurte på hvor denne jumpsuiten var fra, da jeg postet innlegget her ↓ for noen helger tilbake. Og som dere ser, ved hjelp av mine tegnekunskaper, så er den fra Topshop !! ... Haha det er litt tørrblogging det her, jeg skal innrømme det. Akkurat nå er det faktisk natt til lørdag 11.juli og jeg reiser til syden med jentegjengen om noen få timer. Og det er jo aldri sikkert med internettilgang osv, så derfor publiserer jeg dette nå i dag, så dere har litt å gjøre før dere ser meg igjen (for dere har sikkert ikke noe annet i sommerferien deres enn å sitte inne å lese bloggen min haha...) Men hvis jeg til nå ikke har klart å blogge, så kan dere følge meg på instagram og snapchat (mathildeholck begge plassene), så får dere sannsynligvis noen oppdateringer der, ved mindre mobilen min blir slukt av en hai -  som det forresten ikke finnes så mye av i Spania, så det går nok bra. Vell, jeg burde sikkert sove nå, såå see you soon!

oh so serious

sommerlig antrekk

 • 06.07.2015 kl. 17:08

Hei! I helga har det vært utrolig fint vær og nesten for varmt. Det har gått mye i soling, reker, grilling og fest. På lørdagen vorset jeg med noen jenter før vi dro ut med en hel gjeng, og det ble en morsom kveld! Jeg har vel noen hverdagsbilder fra helga å siden dere liker det, eller blir det kanskje helgedagsbilder haha. Her var lørdagens antrekk:

Modelling ;p

Topp fra Nelly, skjørt fra Zara, sko fra Toms
Hva synes dere? ♥

dagens antrekk

 • 24.06.2015 kl. 16:36

I dag var jeg på byvandring med lillesøster og bestemor, noe som alltid er koselig. Det er martna i Trondheim, som vil si masse boder med forskjellig mat og duppedingser, så det er jo gøy. Nå skal jeg snart på fotballkamp og se Rosenborg mot et eller annet lag, det sier litt om hvor interessert jeg er, men katy hadde en billett til overs så jeg tenkte bare yolo osv. Hehe neida. Jeg har noen flere bilder fra dagen, men først dagens antrekk:

Genser fra Bikbok

Bukse fra Dr.Denim

Kåpe/vest fra Topshop

Sko fra Din Sko

Veske fra Michael KorsHva synes dere?

trøndelag byr på finvær

 • 19.06.2015 kl. 15:22

I dag er det faktisk finvær i Trondheim, noe jeg ikke har sett mye til siden i fjorsommer. Det er så rart, helt fra mai i fjor var det finvær heele sommeren, mens i år har det vært dårlig helt til langt inn i juni og jeg tør ikke si noe om hvordan det skal fortsette. Uansett må sommerdagen nytes, så jeg tok turen til byen for å sette på vipper på Salong Bliss og tusle litt rundt etterpå. Jeg sovner hver gang jeg setter på vipper fordi det er så godt, og i dag våknet jeg av at jeg selv snorket hahaha jeez. Må være interessant å være vippedamen min, snakker sikkert i søvne å.          

Kjole fra Urban Outfitters, cardigan fra Samsøe, sko fra Bianco


Hva synes dere om antrekket?

outfit

 • 16.06.2015 kl. 08:00

Kjole Vero Moda

Cardigan Samsøe

Skinnjakke Choies

Sko Bianco

Veske Marc Jacobs

Hva synes dere?

gårsdagens antrekk

 • 14.06.2015 kl. 17:00Skjørt Cotton On

Jakke B Denim

Solbriller Rayban

Tshirt Levi's fra Junkyard, som forresten har Summer Sale, så dere kan spare opp til 70 % på tusenvis av produkter

Hva synes dere?

back in buizniz

 • 16.04.2015 kl. 19:46

Halleluja! Nå går Macen's sykefravær endelig mot slutten, og når jeg forstår meg på alt det nye av oppdateringer og redigeringsprogram som er programert så blir det så gæælii tid for bra blogging igjen. Det har ikke skjedd så sykt mye de siste dagene, jeg har funnet tiiiidenes morsomste app som heter Dubsmash, jeg har fått en 6- på tysk muntligprøve, treneren på håndballaget mitt har slutta og as we speak så er pappa ute å kjører på jakt etter en guttegjeng som bestemte seg for å hoppe på panseret på bila mi og lage tidenes bulk. Men bortsett fra det liksom så er livet ganske normalt. I morgen er det fredag og helg, noe som blir veldig deilig etter en uke med fire dager med prøver. Livet på studiespess er ikke barebare det heller. Her var antrekket mitt på tirsdag:Genser fra H&M, bukse fra Bikbok, klokke fra DW og sko fra New BalanceHva synes dere?

yesterdays look

 • 07.03.2015 kl. 08:00

Hei! I går kveld var jeg som sagt "ut" med jentene, noe som egentlig får det til å høres ut som vi festet natta lang ute på byen, noe vi ikke gjorde. Først hadde vi bestilt bord til åtte på Nyfiken på Solsiden, en utrolig herlig italiensk restaurant, som ingen av oss hadde vært på (ikke så rart med tanke på at 90 % av gangene vi er i byen ender vi opp på Graffi), og deretter dro halvparten av oss på kino og så den berømte fifty shades (som jeg heller ikke skal uttale meg så mye om) (men den var bra da, litt shady, på kanten, kan man trygt si, men bra) ups jeg uttalte meg visst likevel, klarer ikke holde kjeft haha.. Uansett her var kveldens look.

Bukse fra Topshop, veske fra Marc by Marc Jacobs, sko fra New Balance (junkyard HER), cardigan fra Marlene Birger, topp fra Gina Tricot

Hva synes dere?

all dressed up

 • 22.02.2015 kl. 16:06

Hei! Nå er jeg tilbake i kalde Norge og det snøør faktisk. Litt av en kontrast å komme hjem til skole, grovbrød og parkas etter en uke bestående av ferie, iskrem og bikini. Jaja jeg har hatt en fantastisk uke med familien og plassen, været, alt passet meg helt perfekt. Jeg har igjen litt bilder jeg ikke rakk å få blogget, hadde en uke på meg da men likevel haha.. Her er antrekket jeg hadde på meg siste kvelden.

Kjolen er fra Junkyard HERHva synes dere?

gult og stripete antrekk

 • 19.02.2015 kl. 20:43

Hei! I dag har det vært litt overskyet så vi tok turen nedi gata og så litt i butikker og spiste club sandwich til lunsj. Det er faktisk en del fine butikker her, ikke sånn typisk harry-grancanaria-stil, men ordentlige butikker som Hilfiger, Ralph Lauren, Hugo Boss, også Mint (posen på bildene under) som har andre merker som Michael Kors, Burberry, Juicy Couture og flere. Veldig mye fint å se på hvertfall.

Litt senere på dagen kom sola tilbake og jeg sovnet godt på solsenga. Nå kom jeg nettopp hjem fra joggetur med mamma og pappa, faktisk den tredje mens vi har vært her, tommel opp for det ass. Eller nettopp og nettopp da, jeg sitter her egentlig nydusjet og skal spise middag snart.kjole fra Choies HER i medium, klokke fra Daniel Wellington, sko fra Tommy Hilfiger, solbriller fra Rayban

Hva synes dere?

kveldens antrekk

 • 18.02.2015 kl. 01:40

Kjolen er fra Zara, lånte den med meg av Johanna ♥

Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 29.01.2015 kl. 22:22

Hei dere! Nå er det faktisk såå lenge siden jeg har hatt outfit på bloggen. Før var det liksom det det handlet om, en ny outfit hver dag og det var alt en blogg trengte. Kanskje jeg må bli litt flinkere da. Problemet er bare at jeg ikke kler meg så sykt fashionista i hverdagene. Dere ser jo stilen under, er ikke akkurat noe Anette Haga dere ser vandrende rundt i Trondheims gater, men jajja det er veldig komfortabelt og veldig meg.

Skulle egentlig publisere dette innlegget mye tidligere, men som vanlig fikk jeg det ubertravelt og måtte skynde meg på håndballtrening før jeg rakk å gjøre så mye mer. I morgen er det fredag og helg og det gler vi oss alle til eller hvaaa? Det finnes ikke noe annet alternativ enn JA til det spørsmålet der. Vi blogges i morgen ppl! ♥

Fikk saiko rødt hår i dette lyset haha, bildene er faktisk ikke redigert i det hele tatt

Både bukse (i strl. M) og genser (i strl. S) fra Junkyard

Hva synes dere?

krøllete nyttårslook

 • 02.01.2015 kl. 15:36

Hei! Akkurat nå er jeg i Åre med familiy and friends. Vi dro i går, og blir her resten av ferien. Vi har blitt hektet på ny serie, 24, så kommer til å sitte stuck med det og sjokolade de neste dagene. Har så myye godt, og det må jo spises opp før ferien er over, sant ;-) Vi har med slalåmski da, så vi får se om vi tar oss en tur i bakken. Ellers så holder jeg på å lage årskavalkade, noe som tar litt tid for jeg har så mange bilder å gå gjennom haha. Men dere ønsker vel det?

Jeg sa jeg skulle vise dere antrekket på nyttårsaften, fordi jeg trodde jeg hadde tatt noen greie outfitbilder. Desverre var jeg mer i fokus enn kjolen heh, well. I tillegg fikk jeg nettopp en comment på insta om at jeg var fjortiss som ikke smilte med tennene, så jeg er veldig komfortabel med å legge ut bildene under da haha funny. Jaja får leve med å være fjortiss forever.

kjolen er fra Nelly
Antrekk

 • 11.12.2014 kl. 13:24

I dag ligger jeg hjemme med en blåbærmuffins og lurer på hvilken film jeg skal skru på. Jeg så nettopp ferdig sesong 3 av Homeland, så nå har ikke livet noe mening. Haha neida. Jeg ligger ikke hjemme fordi jeg er deprimert eller skulker skolen altså, jeg har influensa. Det å spille håndballkamp i går var nok ikke det smarteste, men når vi er så få er vi avhengige av de vi har. Uansett, her er gårsdagens antrekk som aldri ble publisert.

Ullgenser fra Gina Tricot, støvler fra Burberry (mama sine)Hva synes dere?

En liten forklaring

 • 19.11.2014 kl. 19:44

Hei! Long time no see. Har vært to sene kvelder med trening og skole, så da blir bloggen litt reservert. Jeg har fått en del tilbakemeldinger på ukeplanen min, og jeg føler jeg må forklare meg litt bedre. De måltidene som er satt opp på den planen, er ikke de eneste måltidene mine på en dag, men de bestemte måltidene mine, som frokost og middag. Når jeg kommer hjem fra skolen kan jeg godt lage meg en havregrøt eller ta en brødskive før middagen. Det samme gjelder når jeg kommer hjem fra trening om kvelden, så spiser jeg selvfølgelig noe før jeg legger meg. Disse små måltidene tok jeg ikke med, fordi jeg spiser ikke noe fast. Dere må ikke tro jeg overlever dagen på to knekkebrød, en fiskemiddag og en smoothie haha.. Jeg må vel lage en plan med absolutt alle måltidene mine en gang. Det var også noen som lurte på om jeg ikke spiser noe før jeg trener om morgenen? Jeg drikker gjerne en kaffe og spiser en banan, så spiser jeg heller ordentlig frokost etterpå. Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

Dette er meg i dag, dro en tur til byen med mami etter skolen for å se på vinterjakke og kjøpe litt klær. Er så koselig når de setter opp julelys i byen, og forresten har dere sett at det har kommet nisser på Tine-melka?? ♥ Det nærmer seg jul folkens ♥

genser fra Choies, bukse fra Gina Tricot, sko fra Uggs.

Hva synes dere?

gårsdagens

 • 14.11.2014 kl. 20:20

Den kjolen jeg har på meg på bildene, endte jeg faktisk ikke opp med å dra i likevel. Jeg og jentene hadde vors hjemme hos Louise, og der ble det litt kjolebytting haha, så jeg endte opp med en annen. Men denne er fra Nelly, i think, lånte den av Trine. Hva synes dere? ♥

turtleneck sweater

 • 18.09.2014 kl. 18:35

Hei peeps ♥ I morrest våknet jeg tiidlig, så jeg bestemte meg for å utnytte tida til å transformere meg fra et dovendyr med gjenklistrede øyne, til en sminket pike med jeans og høyhalset genser. Snakk om å ta den helt ut. Det er ikke akkurat typisk matholck schoolstyle for å si det sånn, men det var faktisk ikke så ille. Skal ikke legge skjul på at det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å rive av meg alt og hoppe i joggisen, men det var et godt forsøk. Her er dagens outfit (tatt like før drapet på antrekket..)Tatt tattoo forresten ;p M for what??? (My future husband) Neida hehe tuller

Sko fra Converse fra Junkyard, bukse fra Topshop, turtle neck genser fra H&M, cardigan fra Minus, klokke fra DWHva synes dere om antrekket?

middag på solsiden

 • 07.09.2014 kl. 12:33

God morgen alle fine! I går var jeg på koselig bytur med Katrine. Det var så herlig vær, så vi følte vi måtte utnytte det på best mulig måte. Gikk først litt rundt i butikker og prøvde å finne noe spennende, men det resulterte dessverre i lite innholdsrike shoppingposer. Jeg kjøpte Alias, et spill for å ha på hytta og boka Norges Lover, trenger den til rettslære på skolen. Til slutt ga vi opp shoppingen og gikk til Solsiden for å spise en tidlig middag i kveldssola.

Her var gårsdagens antrekk:

Katrine: cardigan fra Vila, bukse fra Topshop, tshirt fra Carlings, sko fra Kroatia (?) og veske fra DKNY

Matholck: cardigan fra Minus, skjørt fra Only, tshirt fra Monki, sko fra Junkyard og veske fra Mulberry

Hva synes dere om antrekkene?

dagens bytur

 • 15.08.2014 kl. 23:59

Hei! Herlighet klokka er sent, det har vært en laang dag. Jeg sto opp klokka ti og dro på trening med Johanna en time etter. To timer senere dro vi hjem igjen for å ordne oss og komme oss til byen en time etter det igjen. I følge hoderegningen min har vi nå kommet til klokka to? Da vi kom til byen møtte vi Nora og dro på Friday's og spiste maaasse god mat og shoppet til butikkene stengte. Da jeg kom hjem ble jeg invitert på fredagstaco til familien kat og nå sitter jeg og kat hjemme hos meg og ser film.Her er dagens antrekk: bukse fra Topshop, topp fra Ralph Lauren, jakke fra Choies her, sko fra Toms
Hva synes dere om antrekket?

uposted outfit

 • 13.08.2014 kl. 14:27

For litt siden var jeg på grillkveld med noen venner, og klarte å få tatt noen bilder før jeg dro, men glemte å poste dem. Jakken er fra Sheinside, kortarmet type her og langarmet type her, jeg vet faktisk ikke hvilken av dem jeg har haha. Shorts fra Levis' og topp fra Brandy Melville.

Hva synes dere?

formal night

 • 22.07.2014 kl. 17:14

Hei! Da hopper jeg noen dager tilbake og plutselig er jeg tilbake på cruiset. Det var 'formal night' to av dagene faktisk, altså en kveld der man kler seg litt finere. Derfor passet det fint med en ny maxikjole fra Gina Tricot som jeg fikk i posten noen dager før avreise bare. Den er så fin! Elsker enkle maxikjoler i lette sommerstoff. Jeg bruker forresten slike silicon cups istede for bh under kjolen. Skal ikke legge skjul på at disse bildene ble tatt rett før jeg satte meg på en måte som fikk den ene stroppen til å revne heh ;-))Hva synes dere om kjolen?


Vil forresten minne om å sende varme tanker til alle som ble rammet av angrepet på Utøya og i Oslo den 22.juli ♥♥ Tre år har allerede gått..

the little white one

 • 08.07.2014 kl. 10:00


Kjole fra Gina Tricot

Elsker denne kjolen, ryggen er så fin! Brukte den til middagen i går kveld, med et par enkle ballerinas som gave it a classy look. Okei det kledde meg virkelig ikke å leke Jan Thomas hahaha. Ikke noe motepoliti her i gården..

Hva synes dere om kjolen?

todays

 • 04.07.2014 kl. 19:59

Som sagt så var jeg en tur i byen i dag for å fylle på vipper. Bildene under er før jeg dro i morrest, og det er de vippene som er igjen fra sist gang. Jeg har ikke på noe maskara, men dere ser kanskje at det begynner å bli litt tynt. Uansett så vil jeg ikke ha altfor lange og tykke vipper som ser unaturlige ut, men sånn som jeg har det nå synes jeg er fint. Skulle selvfølgelig hatt et "etter" bilde også, men så utspekulert er jeg ikke haha.

Her er dagens antrekk:Topp fra Choies, skjørt fra Pimpkie, sko fra Bianco, klokke fra Daniel Wellington og solbriller fra Ray Ban

Hva synes dere om antrekket?

gårsdagens antrekk

 • 20.06.2014 kl. 16:06

Hei! I går hadde klassen min avslutningsfest hjemme hos en av oss og det var en veldig morsom kveld. Jeg har noen bilder på kameraet mitt, men det ligger hjemme hos ei venninne, så jeg henter det senere. Rakk å ta noen bilder før jeg dro, så her er gårsdagens antrekk.body fra Monki, shorts fra Urban Outfitters

Hva synes dere? ♥

overskrifter overskrifter

 • 24.05.2014 kl. 19:33

Hei dere! Jeg har skikkelig problemer med overskrifter på innlegg for tiden, er kanskje ikke så rart, jeg har jo tross alt brukt opp det meste av dem. Jeg kommer hvertfall ikke på noe spennende for tiden... Uansett, jeg var en tur i byen tidligere i dag med Hanna og Johanna. Vi spiste nydelig lunsj på Bari, de har forresten glutenfritt brød :):):):) Vi klarte endelig å styre bort fra Graffi ettersom vi spiser der hver gang vi er i byen, meeen skuffende nok måtte vi ty til dessert på Graffi (milkshake ups). Nå har jeg kastet av meg dongeribuksa og hoppet inn i noe langt mer komfortabelt og skal etterhvert ta turen til typen. Håper alle har hatt en finfin lørdag så langt og kos dere masse videre i kveld!♥Kjedelig outfit menmen, ble litt travelt i morrest. Genseren er fra Vila, jakka er fra noe vanskelig jeg ikke vet hvordan skrives og buksa er fra Bikbok.

Hva har dere gjort eller skal gjøre i dag?

kveldens antrekk

 • 11.04.2014 kl. 19:03Hei alle fine! Var godt å komme hjem fra skolen i dag og innse at det faktisk endelig er påskeferie på ordentlig. Hadde bare kake og kos i sistetimen og lagde et lite fredagsmåltid bestående av tortillapizza med Pernille når jeg kom hjem. Nå skal jeg og flere jenter hjemme hos Anna før vi drar videre på heimdal release party, altså en skolefest der blant annet årets russelåt blir avslørt hehe jeii gleder meg faktisk. Så jeg håper det blir en fin kveld og håper alle dere koser dere også! Nyt første dagen i påska med masse påskegodt ♥♥ Ha en fin kveld!

Kjøpte egentlig hele antrekket når jeg var i byen på onsdag, så ja dette var innkjøpet og kveldens antrekk. Skjørt fra Zara, topp og tupetopp fra Bikbok.

Hva synes dere?

sundayy outfit

 • 06.04.2014 kl. 17:46

Hei! Hadde tre kamper i går, vant to og tapte en. Hadde nok det kjipeste tapet vi noensinne har tapt, med ett mål. Hadde vi vunnet hadde vi kommet til semifinale, men neiiidå.. Uansett var det en veldig morsom dag da, med masse håndball og bøttevis med yoghurtis mellom kampene. Jeg og Thea dro til Solsiden og kjøpte yoghurtis til 400 kr tilsammen hahaha, healthy girls med bra oppladning til kamp. Skjedde en skade i den siste kampen som gjorde at vi måtte stoppe kampen og vente en halvtime til ambulansen kom, så vi kom hjem i elleve tiden på kvelden. Kom hjem til nydelig sushi da, deet var perfekt. Hvordan har helga deres vært? ♥ Her er dagens antrekk.genser fra element, jakke fra colmar, bukse fra nike, sko fra helly hansen

Hva synes dere?

smilefjes x2

 • 04.04.2014 kl. 15:28

Hei dere! I dag er det skikkelig sommervær i Trondheim, prøver å se bort ifra faktum at det faktisk snødde i går haha, men idaag er det sommer. Det første jeg gjorde etter at vi sluttet i dag var å tryne i gjørma på vei til bussen :) smilefjes. Det andre jeg gjorde etter at vi sluttet i dag var, etter å endelig ha kommet meg til bussen, finne ut at jeg mistet telefonen i gjørma da jeg falt :) smilefjes x2. Haha kunne jo fortsatt å fortalt om dagen min på denne måten, men det hadde nok blitt litt slitsomt. Eller jo en gang til - det første jeg skal gjøre etter jeg har publisert innlegget her da, er å skifte til håndballkamp. Gleeder meii.

Dette er dagens (overraskende nok) pyntete outfitcardigan fra Bikbok, t-shirt fra Ralph Lauren

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk

 • 22.03.2014 kl. 20:08

Hei dere! Våknet av meg selv klokka åtte i dag og fikk rett og slett ikke sove etter det uansett hvor hardt jeg prøvde. Så jeg så en episode Pretty Little Liars i senga, helt til det var igjen 5% batteri og jeg løp rundt i huset som en gal (desverre forgjeves) for når jeg kom tilbake var den like død som beina mine. En fantastisk fin start på dagen. Har hatt en ellers fin dag da heldigvis haha. Dro til byen med jentene klokka ett og spiste sushi på Sabrura på Byhaven, nyyydelig sushi. Vi spiste så mye vi ville for 189 kr, det er jo helt sykt. Satt der nesten hele dagen hahah. Kjøpte meg en fin vårjakke og et mobildeksel som jeg kan vise dere senere! Nå må jeg stikke, så vi blogges i kveld :):) Her er dagens antrekk.


  mami ville være model for a day

Jakke fra en eller annen butikk på 60-tallet sikkert, genser fra Nike, bukse fra Dr.Denim og sko fra Nike

Hva synes dere om antrekket?

ny/gammel jakke

 • 02.02.2014 kl. 00:21

Hei! I trondheim er det sommer i hodet mitt, liksom det er jo ikke snø ute så jeg griper sjansen til å bytte ut parkasen med en litt lettere jakke. Fant en eeldgammel jakke som har tilhørt enten mamma eller pappa en gang i tiden. Det ble dagens antrekk da, vintage osv liksom.  Vet ikke hvor jakka er fra, men den er sikkert ikke på markedet lenger uansett haha, buksa er fra topshop, ullgenseren under er fra Vila og de unike skoene er fra Converse, noe som var et suupert og varmt valg i februar, men det er jo sommer i trondheim så who cares.

Hva synes dere?

gårsdagens antrekk

 • 25.01.2014 kl. 18:41

Kjolen er fra Gina Tricot

Hva synes dere om bildene?♥

dagens antrekk

 • 27.12.2013 kl. 18:19

HEEI DERE! Wohi back on track, etter noen dagers fravær. Tror aldri bloggen har vært urørt så lenge. Har vært godt med litt pause fra stress og styr egentlig, men enda bedre å være tilbake. I dag var jeg i byen med noen jenter på romjulssalget. Kjøpte to svarte topper og en svart kjole, haha sykt spennende innkjøp. Akkurat nå er det juleselskap hjemme hos meg, så jeg skjønner absloutt ikke hvorfor jeg sitter oppe i mørket og blogger, men jaja. Skal ut i kveld med masse herlige folk, før jeg drar til Åre i morgen tidlig. Haha travel hverdag. Vi blogges fra Sverige!

Her er dagens antrekk.genser fra Weekday, jakke fra Sheinside, skjerf fra acne, sko fra (eeh usikker), bukse fra Topshop og klokke fra Daniel Wellington

Hva synes dere om bildene?♥

gårsdagens antrekk

 • 24.11.2013 kl. 14:56

I går var jeg i byen med jentene og med en gang vi kom hjem var det rett på sminkefronten for å gjøre oss klare for kvelden. Kan vise dere noen bilder fra gårsdagen senere om dere ønsker det, haha vet ikke hvor interessant det er jeg men jaaja. Her var uansett gårsdagens antrekk!

Genser fra Choies, bukse fra H&M, sko fra Nilson Shoes, skjerf fra Acne
Likte dere antrekket?

anti-frys antrekk

 • 21.11.2013 kl. 21:56

Hei! Har egentlig ikke så mye å fortelle, så jeg vet ikke hva jeg skal skrive haha. Jeg kan jo fortelle dere en litt morsom historie da ettersom jeg ikke har noe budskap. Dere husker den gangen jeg var på jentekveld til Nora og vi spiste sushi osv? Jeg tenkte å stikke innom butikken og kjøpe en six-pack julebrus til oss, såå det gjorde jeg. Det var første julebrus-shoppingen for året så ja det var et år siden sist jeg hadde sett en julebrus. Hahhahaha sitter å ler mens jeg skriver. For jeg kom i kassa med en six-pack Dahls Juleøl :)))) Kassadamen så på meg som om jeg var tidenes retard, men jeg skjønte det etterhvert. Haha etterpå tenkte jeg bare jo takk for at du synes jeg ser ut som en åttende klassing da :) Med andre ord så gikk jeg en smule kleint berørt og byttet til julebrus. Så det var dagens morsomme historie. Haha kommer med så mye randomt.. ;pp Artig da

Her er dagens ullete antrekk. Cardigan fra Choies, skjerf fra Bikbok, bukse fra Topshop, sko fra Uggs. Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 15.08.2013 kl. 20:15

bukse fra Dr.Denim, jakke fra B-Denim, skjerf fra Acne, veske fra Michael Kors

Hva synes dere?

gårsdagens antrekk

 • 21.07.2013 kl. 22:56
Topp fra Promod i Paris, skjørt fra Bershka på Kreta, sko fra Bianco

Hva synes dere om antrekket?

kveldens antrekk

 • 14.07.2013 kl. 05:39Dere fikk se deler av kjolen min i forrige innlegg, men her er hvertfall noen bilder der dere ser den godt. Den er fra H&M og den kostet 199 hvis noen skulle lure. Beltet er Ida sitt og klokken er fra Guess.

Likte dere kjolen?

dagens antrekk

 • 11.07.2013 kl. 22:37
shorts fra Levis, topp fra Bikbok, sko fra Converse, solbriller fra Ray Ban, klokke fra Guess

Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 17.06.2013 kl. 22:46

Så koselig å se at dere likte headeren og designet, er jo tross alt dere som skal lese bloggen såå. Anywaays her er halvparten av det jeg hadde på meg i dag haha, fant ut at jeg bare tok bilder av 50% av meg, men jaja dere får se genseren da :)

genseren er fra Sheinside

Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 26.05.2013 kl. 20:39

Heihei, vi dro ikke på kino likevell haha. Stakk hodet ut av døra og fant ut at det nærmet seg 50 varmegrader ute og da var jeg ikledd svarte jeans og en genser. Så vi dro på butikken og kjøpte is istede, jaada. Byttet til en løs jumpsuit før det heldigvis, hvis ikke hadde jeg ligget utsvettet og død på bakken nå tror jeg. Ble en litt tidligere kveld enn planlagt da, så da ble det noen outfitbilder til dere♥

Jumpsuit fra Gina Tricot, sko fra Footway (converse) og jakke fra Zara.

Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 04.04.2013 kl. 17:45

Hei dere! I dag var klassen på teater i byen og så Bør Børson Jr. Haha den var jo helt grei den, lo kanskje ikke like mye som læreren som satt vedsiden av oss hahaha. Lo mer av henne enn selve skuespillet. Var noen flere skoler der, det var egentlig veldig fult av elever. Er alltid like kleint når det blir sånne gruperinger og ingen prater med noen andre enn de fra klassen haha, jaja. Når vi skulle dra så manglet det en elev så vi måtte vente en god stund i byen før vi fant ut at vedkomne var på en egen buss haha, så vi kom hjem litt sent da.

Resten av kvelden går med til å pugge til musikkprøve og engelskfremføring. Stikker vell en tur til Johanna senere, for å pugge og bake haha, ender alltid opp med det. Dette er dagens antrekk.


genser fra Monki, skjorte fra Guess, bukse fra Dr.Denim

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk

 • 23.03.2013 kl. 16:49

Sto opp klokka ni i morrest for å rekke å dusje, sminke meg, ta bilder og komme meg avsted til byen før klokka tolv. Det var en koselig bytur med mine kjære Hanna, Johanna og Katrine. Vi spiste herlig mat på Graffi. Jeg seriøst eeelsker graffi, alt er så bra med det. Anbefaler dere kylling grillspyd og kyllingfilet og selvfølgelig den spektakulære sjokolademilkshaken! I dag var det også rimelig billig haha, skjedde noe veldig feil med betalingen skjønner dere. Johanna og Hanna skulle betale 85 kr, Johanna betalte med en 200-lapp og fikk tilbake 185 kr, Hanna betalte med en 100-lapp og fikk tilbake 85 kr. Så de betalte ca 20 kr da hahaha, jaja.

Oi jeg har forresten glemt å si at nå sitter familien min i bilen klare for å kjøre til Åre, mens jeg selvfølgelig sitter her og blogger NICE JOB. Så nå må jeg løpe!!!! Jeg skal være i Sverige i omtrent hele påskeferien, så vi blogges derfra! Her er dagens antrekk:Så kommer pappa og vil være med på photoshoot


jakke fra Levis, genser fra Choies, halsen fra (???) veske fra Michael Kors, klokke fra Guess, solbriller fra Mokki.

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk

 • 08.03.2013 kl. 23:41
jakke fra Levis, genser fra Monki, bukse fra Topshop, solbriller fra Mokki.

Hva synes dere?

kveldens

 • 30.01.2013 kl. 21:39
Her er kveldens antrekk, hope you like it♥♥ nååå må jeg løpe, kos dere i kveld!

Hva synes dere?

TODAYS

 • 12.01.2013 kl. 15:03

heeei♥

Hadde egentlig tenkt meg til byen med Johanna og Hanna i dag, men ettersom jeg er så treg så kom jeg meg ikke de rakk og komme hjem. Så nå sitter vi tre hjem til meg og bare slapper av. Vet ikke helt hva vi finner på i kveld, haha okei det sier jeg hver lørdag. Som sagt så har mimmi og beste bodd her i noen dager, fordi mamz og papz er i Sveits, så da er det litt av et sunt kosthold for å si det mildt. Det er jo tross alt treningsgud-bestefar som bor her hahaha. Så i går hadde vi krabbe, dagen før hadde vi laks og i dag dere, på lørdag skal vi ha fersk fisk, lever og rogn (lever som i et kropsorgan 'levver') haha for de som ikke skjønte det.

Uansett dette er meeg i dag. Toppen er fra Sonextyear og buksa er fra Dr.Denim

Hva synes dere om antrekket?

todays outfit

 • 29.12.2012 kl. 00:52


bukse fra Dr.Denim, tskjorte fra Monki, smykke fra Stradiavius, jakke fra Peak

You like it?♥

outfits of 2012

 • 27.12.2012 kl. 23:12

Noen dere likte?

gårsdagens antrekk

 • 22.12.2012 kl. 18:53

Hei folkens! Nå har jeg en dårlig nyhet og en liitt god nyhet, så hvilken vil dere høre først?.. Ookei let's go for the bad one first. Her på hytta er det ikke særlig bra internettilgang, noe som gjør det litt vrient for meg å blogge, selv om jeg har veldig lyst :( Altså jeg får inn internett på macen via mobilen, men bildene mine er for store filer til å bli lastet opp, og jeg er ikke en av de bloggerne som liker å blogge uten bilder. Men over til den liitt gode nyheten. Jeg har mulighet til å mobilblogge ser det ut som, så jeg skal nok få til det da. Og jeg vet at det ikke er det beste, men det er vell bedre enn ingenting right? Eller kanskje ikke haha, vil dere at jeg skal mobilblogge? Uansett, de bildene under er fra i går, la dem i utkast så jeg kunne publisere dem nå. Genseren er fra Bikbok.Noen som har noen tips når det gjelder internettet? Hva synes dere om bildene?

kjører varm klesstil

 • 07.12.2012 kl. 23:50

Er så sykt kaldt ute for tiden så derfor slår jeg til med en god, gammel ullgenser! Ønsker meg Uggs til jul for det er alt for kaldt for converse nå.. Har hørt at mange synes det er helt forferdelig med Uggs og at det er såå stygt. Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre? Haha det er vinter, jeg er bleik, trøtt, sulten og stygg på denne tiden av året så hvorfor ikke bare toppe det hele med et par kjempegode sko? Dessuten synes jeg faktisk ikke det er så stygt heller jeg, nei jeg synes faktisk de er søte! Så babes, ikke bry dere om hva alle sier hele tiden. Uggs er varme, jeg vil være varm punktum.
genser fra Bikbok, Dr.Denim, skjorte fra H&M

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk

 • 30.11.2012 kl. 12:55


bukse fra Dr.Denim, jakke fra Levis, skjorte fra Gilly Hicks.

Nå tar jeg turen til byen for å møte Aurora, så snakkes vi etter det! Foresten så tror jeg at jeg må bytte ut dongerijakka med parkas fordi det ble så kaldt haha.

Hva synes dere om antrekket? Ha en strålende dag videre!

dagens antrekk

 • 24.11.2012 kl. 21:06

Jakke fra Levis, ullgenser fra Bikbok, bukse fra Topshop, veske fra Mulberry, hals fra Bikbok og sko fra Nilson Shoes

Hva synes dere?

antrekket dere likte best

 • 22.11.2012 kl. 22:34

Hadde et sånt 'hvilket antrekk' innlegg for litt siden og fikk masse kommentarer på hvilket antrekk dere syntes var finest. Så da tenkte jeg å vise dere det antrekket som ble stemt frem som det fineste haha, og det ble deeeette.bukse fra topshop, hals fra bikbok, topp fra aurora sitt klesskap og sko fra nilson shoes.

You like iiiit?

todays

 • 15.11.2012 kl. 21:12
Bukse fra Carlings, skjorte fra Urban Outfitters, hals fra Bikbok

opsi her måtte jeg dra på meg buksa litt, ser det ut som..?


Hva synes dere om bildene?

Gleder meg til etter skolen i morgen!! Det er det sikkert mange andre som gjør også, heeeeelg ikkesant. Har noen dårlige nyheter for meg da som jeg kan dele, og det er at jeg skal spille en kamp på Stølen klokka ett og en på OPPDAL klokka SEKS på LØRDAGSKVELDEN! Ere muulig. Jaja helga mi er bare ødelagt liksom, ikke no stress ass. Men det blir bedre blogging uansett, så jeg gleder meg, håper dere også gleder dere hih.

hvilket antrekk?

 • 12.11.2012 kl. 20:44
Hvilken likte dere best?


Kommer en konkurranse i morgen, som det ikke er verdt å gå glipp av, so stay tuned!

dagens antrekk

 • 11.11.2012 kl. 19:53

Hei folkens! Håper dere har hatt en fin søndag! Det har i hvertfall jeg hatt :-) Våknet opp i morrest med Thea og Martine og spiste heerlig søndagsfrokost. Vi hadde en liten, koselig farsdagsfeiring før jeg måtte skifte om til håndballkamp mot Nidelv. Vi slo faktisk rekord igjen!! hahaha vi fikk nemlig 33 mål, jiippi. Etter kampen spiste vi middag for så å dra til mimmi og beste (besteforeldrene mine tihi) for å fete oss opp litt! Er helt utrolig hvor mye mat besteforeldre serverer, haha.

Uansett her var antrekket mitt før jeg dro på kamp:


bukse fra Dr.Denim, jakke fra Levis, topp fra Gina Tricot

Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 02.11.2012 kl. 23:44


Everything is from Topshop

you like it?

upostet outfit

 • 01.11.2012 kl. 18:54

jakke fra B Denim, topp fra Pull&Bear, skjørt fra American Appeal, sko fra Nilson Shoes

Hva synes dere om antrekket?

Casual Outfit

 • 28.10.2012 kl. 17:39


genser fra Gant, skjorte (under genseren) fra Guess, bukse fra Topshop

Nydusjet, nysminket og stappmett drar jeg til Fridays. Haha spiste nettopp middag, men jeg sier ikke neitakk til enda en middag jeg altså! Men nå går bussen straks, så ha en koselig søndag videre folkens, så snakkes vii♥

Hva synes du om antrekket?

dagens antrekk

 • 20.10.2012 kl. 14:32

Hei dere! Var på trening fra ti til tolv i dag, er så herlig etterpå! Også får man liksom mye bedre tid, og bedre samvittighet når jeg propper i meg masse usunn mat etterpå, er dere ikke enige? Uansett, nå har jeg det megaultrasuper travelt, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg bruker tid på å skrive sånne lange ord som det.. åh jeg får det alltdi sånn stress, jaja. Jeg skal til byen for å møte Aurora, Thea og Martine, vi skal spise på Graffi (hihi etter mitt ønske) og se på en danseoppvisning eller noe :-)

Her er litt outfit bilder jeg tok i dag. Er ikke de beste bildene jeg har hatt, men hadde det sykt travelt so I guess that is an excuse.jakke fra Topshop, bukse fra H&M, hals fra Bikbok, genser fra Vero Moda, sko fra Nilson Shoes.

 

Hva synes du?

eldgamle outfits

 • 13.10.2012 kl. 20:11

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Nr 4


hahah husker de bildene over her, den tia ass.

Hvilken likte dere best?

lik gjerne innlegget!

kråkereir på hodet

 • 12.10.2012 kl. 20:25

Dusjet nettopp, that't why my hair look like shit. Nå har jentene ankommet og det kommer til å bli en kooselig kveld♥ Ha en fin kveld dere også!! Genseren er foresten fra bikbok

Hva synes dere om antrekket?

gårsdagens antrekk

 • 11.10.2012 kl. 15:20skjorte fra Urban Outfitters, hals fra Bikbok, neglelakk fra Essie, bukse fra Topshop

Hva synes dere om antrekket?

foresten legg merke til at jeg har fått en sånn 'facebook-knapp' under hvert innlegg! Så hvis dere liker innlegget så kan dere jo like innlegget haha :D

DAGENS ANTREKK

 • 08.10.2012 kl. 23:33Genser (Anna sin, fra Monki) bukse fra Weekday, ring fra Glitter og smykke fra Bershka.

Hva synes dere?

DAGENS ANTREKK

 • 05.10.2012 kl. 22:29jakke fra Topshop, bukse fra H&M genser fra Vero Moda, vest fra Topshop, smykke fra Urban Outfitters

Hva synes dere om dagens antrekk?

DAGENS ANTREKK

 • 29.09.2012 kl. 17:49genser fra Bikbok, bukse fra Topshop, armbånd fra diverse butikker, jakke fra B-Denim

Hva synes dere om antrekket?

antrekk ++

 • 27.09.2012 kl. 17:50

Hei dere! Har hatt en helt ok dag, kan ikke vente til helga, gleder meg sååånn og det sier jeg hver dag haha! Tror Martine og Thea kanskje skal ligge over her i helga, dere elsker jo dem så det går vell bra♥ Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg med noe! Jeg har mistet facebook-knappen min som skal komme i slutten av hvert innlegg, noen som vet hvordan jeg får den tilbake??? Hehe jeg kan linke bloggen som finner det ut! I'll do anything! Jaja håper noen finner en super løsning. Uansett her er dagens antrekk!
skjorta er fra Pull and Bear, hals fra Bikbok, sko fra Nilson Shoes

Hva synes dere om antrekket?

DAGENS ANTREKK

 • 23.09.2012 kl. 17:35

toppen er fra rora sitt klesskap, bukse fra topshop, sko fra Nilson Shoes, hals fra Bikbok

Hva synes dere om antrekket?♥

KVELDENS ANTREKK

 • 21.09.2012 kl. 23:59


topp fra Vila, bukse fra Bikbok

Tok bildene før jeg dro i kveld, ble foresten en suuper kveld, haha en av de beste på lenge faktisk! I morgen skal jeg ligge over til Aurora, gleder meii♥ Har planer om å spille inn videoblogg i morgen, noen som har noen spesielle ønsker? :-)))))

Noen som likte antrekket foresten?

vanskelig med outfit-pics

 • 15.09.2012 kl. 19:08

var en søt kiddo som datt av sykkelen ved siden av så jeg så litt sjokka ut (pil ned) he heogså var det litt vanskelig å ta bilder, for det kom alltid en rar dame og bare hoppet inn i bildet. WHO ARE YOU AND WHAT ARE YOU DOING ON MY PHOTOSHOOT

genser fra Bikbok, skjorte (under) fra Guess, bukse fra Topshop, sko fra Nilson Shoes.

Hva synes du om antrekket?

KLAR FOR HØSTEN

 • 14.09.2012 kl. 23:45

Her er noen outfit bilder Pernille tok av meg før jeg dro på trening, hope you like'em♥ Begynner å bli skikkelig kaldt ut, men jeg er ikke heelt klar for å ta frem vinterjakka enda. Så det går i dongerijakke med en genser under og en herlig ull-hals! Men jeg elsker høst-motene, så jeg er klar for det.

bukse fra H&M, genser fra Bikbok, hals fra Bikbok, smykke fra Urban Outfitters, boots fra Nilson Shoes, jakke fra --(don't remember)

Hva synes dere om antrekket?

DAGENS ANTREKK

 • 09.09.2012 kl. 18:53


Topp fra Gina Tricot, jakke og bukse fra Topshop.

Hei! Har ikke gjort mye i dag, var i Nidarø Hallen en stund og så på håndballkamper med blant annet Anna og Nora, før vi dro hjem. Åh er så flaut på slike cuper(?) når du må gå forbi den laange siden av håndballbanen og det er fult av folk på tribunen og du kan vedde en hundrings på at du blir truffet av ballen..... Ble heldighvis ikke truffet i dag, men det har skjedd før haha! Uansett nåå må jeg rydde litt før jeg tar turen til mine kjæreste tvillinger og deres kjæreste kjærester (tihi) er liksom det femte hjulet på vogna :-(((( living the life without a boyfriend sucks, håper flere enn meg føler det sånn....

Foresten så har jeg litt forskjellige innlegg på lur, dere bør glede dere til blant annet videoblogg og konkurranser! skrives konkurranse med to 'R'er eller to 'S'er, haha klarer aldri å lære meg det!

Hva synes dere om antrekket?

ARMY JACKET

 • 05.09.2012 kl. 07:36


bukse fra Bikbok, jakke fra Topshop, sko fra Nilson Shoes, topp fra Gina Tricot

Hva synes dere om antrekket?

GÅRSDAGENS ANTREKK

 • 02.09.2012 kl. 12:25

Bukse fra gina tricot, topp fra new look, armbånd Hm og gina tricot, solbriller fra mokki.

Hva synes du?:)

GÅRSDAGENS ANTREKK

 • 27.08.2012 kl. 16:24

 


topp fra Primark, dongerijakke fra B-Denim, bukse fra Bikbok, jakke fra H&M

Hva synes dere om antrekket?

lilla sebramønster

 • 25.08.2012 kl. 17:53


Fotograf// Pernille Nikoline

Jakke fra Levis, bukse fra H&M, topp fra Gina Tricot, lilla hår (haha) fra Gina Tricot.

Dro en liten tur til byen med Katrine i dag og møtte Thea, Martine, Anna, Tobias og Daniel. Vi satte oss først på Jordbær Pikene, men fant ut at egentlig ingen ville spise der så vi dro til Deli De Luca og tok en matbit. Jeg og Katrine dro hjem etter en times tid fordi vi måtte hjem til meei. Fordii - okei nå skal jeg forklare dere. Mine besteforeldre skal på bryllup så det er altså venninnen til mimmi som kjenner noen som kjenner noen osvosv som har unger fra Amerika som mamma da har tatt på seg ansvaret å passe på mens foreldrene er i bryllup eller noe.... Ja avansert, men derfor må jeg være hjemme og leke (haha) med de ungene. Håper ikke de leser bloggen min nå da, ettersom jeg er superkjendiz i Amerika hahaha ikke heelt enda... Men hvertfall det er helga mi da, og jaa de skal faktisk ligge over. Men vi snakkes!

Uansett, hva synes dere om antrekket?

 

dagens

 • 24.08.2012 kl. 17:28genser fra Bikbok, skjorte fra Guess, bukse fra Bikbok.

Dro fra skolen klokka kvart over tolv i dag, fordi jeg og pappa skulle på sykehuset.. :(( Ikke no dramatisk besøk akkurat, var bare sånn årlig sjekk angående cøliakien, men jeg måtte ta en sprøyte da. Har ikke tellingen på hvor mange sånne sprøyter jeg har tatt opp gjennom livet, men deeet er mange! Var så sykt komisk, fordi legen eller sykepleier eller hva hun var, var dansk! Så jeg skjønte kanskje 10 % av det hun sa, var egentlig ganske flaut. Så hele tiden bort på pappa og bare ´heeh ka sir hu?´.. Etter det dro jeg og pappa og kjøpte litt forskjellig faktisk. Elsker å shoppe med pappa (noen ganger haha) fordi han gidder ikke å vente så det er bare sånn ´okei bare legg det på så går vi´ liksom. Viser dere det etterpå!

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk!

 • 20.08.2012 kl. 19:04jakke// noe vintage greier, shorts// TopShop, sko// Converse, topp// Gina Tricot

Heeei i dag er jeg ikke all dressed up fordi det er første skoledag, men fordi jeg skulle på shoppiing etter skolen. Så et er grunnen altså! Skulle bare kjøp skoleting og deet gjorde jeg jo, på en måte.. Man må jo alltids ha en stor og god kosedress til skolestart eller hvaa? Så jeg, Katrine og Martine kjøpte oss hver vår kosedress fra Bikbok i blå, grå og lilla. Jeg kan vise dere det senere! Var egentlig helt ok å starte på skolen igjen, eller definisjonen på 'ok' er vell at okei jeg skal liksom prøøve å holde ut et år til og at ettersom jeg spiste seks muffinser på skolen i dag, overlevde jeg heldighvis. Men uten de muffinsene hadde jeg sikkert ikke klart det. Er såå irriterende at vi må legge på trekk på bøkene i uka her! Åh det må være det værste med skolestart....

Hva synes dere om dagens antrekk?

dagens antrekk

 • 17.08.2012 kl. 18:48


shorts fra TopShop, veske fra Vero Moda, topp fra Gina Tricot, sko fra Bianco

Hva synes dere om antrekket?

colorfull clothing

 • 15.08.2012 kl. 00:43

sko fra Converse Store, topp fra Weekday, tubebh fra Primark London, armbånd fra H&M, shorts fra LevisYou like?

TODAYS

 • 13.08.2012 kl. 22:08topp og skjorte fra Topshop, shorts fra Urban Outfitters, Levis,  ørepynt og armbånd fra Gina Tricot, Solbriller fra ?

Hva synes dere?

Dagens Antrekk

 • 02.08.2012 kl. 23:11

Topp fra New Look, shorts fra Topshop lilla Converse fra Converse i London,

Hva synes dere?

gårsdagens antrekk

 • 01.08.2012 kl. 00:20Shorts fra Urban Outfitters, topp fra Carlings, armbånd fra H&M og Gina Tricot, veske fra H&M :-)

Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 29.07.2012 kl. 23:41

Hadde på meg et veeldig enkelt antrekk ettersom vi skulle til Tusenfryd. Håper dere liker det.

genser og bukse fra Bikbok

Hva synes du?

Dagens Antrekk

 • 19.07.2012 kl. 14:00

shorts fra Runwaydreamz (Anna sin) vi i runways klubben deler på shortsene vii hehe. sko fra Converse, topp fra Pull&Bear

Nå stikker jeg og Anna til byen, så vi snakkes etter deet♥

Hva synes dere?

Dagens Antrekk

 • 18.07.2012 kl. 00:15

shorts fra Bikbok, vest fra Carlings, gaaammel genser fra Bikbok, smykke fra Urban Oufitters

den forrige outfitten var faktisk tull altså, for de som ike skjønte det :DDD

Hva synes dere?♥ 

Dagens Antrekk

 • 17.07.2012 kl. 19:41

her er dagens antrekk. fikk noen nye klær av mine kjære bestemor, som jeg da har tenkt å bruke hver dag. er kanskje en grunn til at hun valgte å ikke ta dem selv, men ellers synes jeg de er fult brukelig

Og nå har bestefar (beste) ordnet vafler til oss <3<3<3<3


Ha synes dere om antrekket? xDxDxD

dagens antrekk

 • 13.07.2012 kl. 15:09

 topp fra Pull &, Bear bukse fra Bikbok, armbånd og ring fra ?? gina eller noe

veeet det ikke ser så kledelig ut med hvit hodebunn altså haha, men hva kan jeg gjøre med det? liker flettene så jeg vil ikke ta ut de med en gang.

Hva synes dere?

 

HVILKET ANTREKK?

 • 13.07.2012 kl. 12:14tror kanskje jeg liker dette best (?)Hvilket av disse antrekkene likte dere best?

KVELDENS ANTREKK

 • 07.07.2012 kl. 23:12

skjørt fra American Apparel, vest fra Carlings, skjerf fra Marc by Marc Jacobs (mamma sitt) solbriller fra Mokki

Hva synes dere om antrekket?

kveldens outfit

 • 05.07.2012 kl. 23:07

shorts Levis, jakke H&M, solbriller Mokki

Hva synes dere?


CLASSY N COOL

 • 05.07.2012 kl. 00:33

Har ikke no mange bilder fra dagen i dag akkuat, men det går for det meste i det samme som før. Her er uansett dagens outfit, kjørte en veldig klassisk stil som dere kanskje ser. Jeg er litt nervøs akkruat nå, fordi dere skjønner at i morgen skal vi på et nytt hotell. Det er på Kreta det også, faktisk bare 10 min unna haha. Laaang historie, men da aaaner jeg ikke om det er internett der!!! Blir faktisk så stressa av den tanken. Men for all del så håååååper jeg at det funker like greit som det har gjort her og at vi blogges! Ikke gi meg helt opp da, uansett hvis det ikke funker med blogging derfra kommer det sikkert mange fine bilder etterpå.

Skjorte fra Primark, skjørt fra Sharia, jakke fra h&m, sko fra Primark, solbriller fake Rayban

Hva synes dere?♥

 

 

OUTFIT

 • 04.07.2012 kl. 00:45

SHORTS LEVIS, TOPP NEW LOOK (PERNILLE SIN)♦

HVA SYNES DERE?

sunnyday outfit

 • 02.07.2012 kl. 12:44

 

 

topp fra Bikbok, shorts fra Levis på Urban Outfitters

hva synes dere?♥

elsker denne kjolen

 • 30.06.2012 kl. 22:57

maxikjole fra en turistbutikk, sko fra Marc by Marc Jacobs.


 
Hva synes dere?

yesterdays outfit

 • 30.06.2012 kl. 14:31Tok noen litt enkle outfitbilder i går, men det får gå. Dere skal få bedre bilder av kveldens antrekk!

Skjørtet er fra Only, toppen er fra Primark, solbriller fra Mokki.

Hva synes dere?

gårsdagens syyke antrekk

 • 26.06.2012 kl. 12:50


nydelige øyne altså
Har falt heeelt for denne jumpsuiten, elsker den! Er så godt å bare slenge den på. Var ikke akkurat så sykt antrekk, bare et klesplagg liksom, men haha. I Trondheim var det nydelig vær i går, på dagen. Så da gikk det for det mste i bikini og shorts, men utpå kvelden og i dag piissregner det :(( Skal til syden snart nå, det blir herlig!

Hva synes dere om antrekket?

kjøra påå

 • 23.06.2012 kl. 18:33

Heeieiiei nå har jeg og kat årdnet oss og kjøpt inn litt god mat osv. blir sikkert en koooslig kveld. Katrine og Aurora skal sove iver i natt, ikke sjokkerende har hun med seg kjøttdeig så vi kan spise nachos haha. Håper dere får en nyydelig og heeerlig kveld videre folkens!

topp fra primark, shorts fra runwaydreamz, ringer fra gina tricot,

dagens antrekk

 • 20.06.2012 kl. 23:39


næmmen sjååå a, kor fin


haha for det meste thea sine klær.

shorts runwaydreamz, topp river island

Hva synes dere?

outfit 17.05.12

 • 19.06.2012 kl. 07:36

jaa du ser rett, det er ikke dagens dato som står i overskrifta. Dette er en outfit jeg ikke rakk å poste på søndagen!
genser fra Bikbok, skjorte fra Guess, bukse fra Topshop,

Hva synes dere?

dagens antrekk 15.05.12

 • 15.06.2012 kl. 22:31bukse fra Topshop, jakke fra Bikbok, øredobber fra Bikbok, armbånd fra Afrika, veske fra Only

Hva synes dere?

Gårsdagens Outfit

 • 06.06.2012 kl. 08:42
Bukse fra Carlings, genser fra Topshop

Hva synes dere?

hvilket antrekk?

 • 03.06.2012 kl. 18:36


Her er noen av mine mai antrekk.

Hvilket av dem likte du best?

på mitt kleineste

 • 02.06.2012 kl. 02:48

haha nåkk en bunke kleine outfitbilder......... but you'll have to deal with iiit


nydelig assa ekke måte på

bukse Bikbok, vest Topshop


todays clothing

 • 31.05.2012 kl. 20:50
store fine øynegenser Gina Tricot, bukse Topshop, jakke Helly Hansen

you like?

upostet outfit

 • 30.05.2012 kl. 23:48

Tenkte jeg kunne poste en av London-oufittene som ikke ble postet.

t-skjorte fra Pepe Jeans, jakke og armbånd fra Gina Tricot, sko fra Converse, Shorts fra Levis

Hva synes dere?

London Outfit

 • 22.05.2012 kl. 18:19

topp fra New Look, shorts fra Runwaydreamz, jakke fra Gina Tricot

Hva synes dere om antrekket?

My closet is stuffed with stuff, but I've always got nothing to wear

 • 15.05.2012 kl. 19:20I dag var jeg ute og gikk meg en tur, helst spontant ble lyset veldig bra. Da tok jeg en pose og vips så sto Katrine der med et kamera, helt tilfeldig.Jakke fra Gina Tricot, genser og shorts fra Bikbok, armbånd fra Topshop

Hva synes dere?

Dagens Antrekk

 • 10.05.2012 kl. 19:17

topp fra Gilly Hicks (Miami), jakke fra Bikbok, skjørt fra Shana (London), briller fra Italia. Fotograf: Pernille Nikoline♥

Hva synes du?

dagens antrekk

 • 27.04.2012 kl. 13:59


shorts fra Bikbok, gammel topp fra Bikbok, strømpebukse fra Cubus? jakke fra Gina.

What ya theeenk

dagens antrekk

 • 23.04.2012 kl. 15:18

toppen er fra Bikbok, buksa er fra Gina Tricot.

Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 19.04.2012 kl. 22:07


jakke fra Bikbok, skjerf fra Marc by Marc Jacobs, skjorte fra Cubus

 

13.04.2012

 • 13.04.2012 kl. 18:00


skjorte fra Bikbok, vest fra Carlings

Hva synes dere?

dagens outfit

 • 11.04.2012 kl. 23:47

 

LIKE?

kveldens outfit

 • 26.03.2012 kl. 00:15


topp fra Carlings, bukse fra Weekday¨

Hva synes dere?

dagens antrekk

 • 20.03.2012 kl. 20:35

jakke fra Vero Moda, shorts fra Bikbok

Hva synes dere?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no