En vinner i kjolesamlingen

  • 08.10.2017 kl. 19:14

//sponset antrekk

Jeg elsker denne kjolen fra By Malina. Fargen, fasongen, detaljene - bare alt ved den. Den blir nok en vinner når festsesongen nærmer seg. Jeg har den i størrelse medium. Dere finner den HER 

Når festsesongen kommer er det greit å ha en fin kjole på lager. Vi vet alle hvordan det er å stresse som fy når man skal på en eller annen fest og ikke har peiiling på hva man skal ha på seg. Har man en kjole, har man liksom et helt antrekk. Sett bort i fra sko og jakke da, som forsåvidt kan være enda vanskeligere.

Kåpen dere ser på bildet er fra Dry Lake, også i størrelse medium. Passer også perf til vinterens fester. Den finner dere HER

Både kjole og kåpe er fra Frk.Wickstrøm, se mer på instagram (frkwickstrom) eller frkwickstrom.no

Hva synes dere om antrekket?

Adidas feber

  • 04.10.2015 kl. 18:03

I helga har det vært Master Mania på 3T, noe som betyr gruppetimer med noen av de beste instruktørene fra hele verden, og masse shoppiing på senteret. Jeg var innom og kjøpte meg litt spreke treningsklær fra Adidas, som by the way er det nye favorittmerket. Byttet ut Nike-stempelet mitt med Adidas. Og det er jo greit ettersom håndballaget er sponset av dem og vi ikke får trene i noe annet, og at 3T-shop selger haugevis av det - anbefaler dere å sjekke ut!


Lys turkis genser HER i størrelse S

Rosa singelett HER i størrelse M 


Hettejakke HER i størrelse M 

Hva likte dere best?


Forresten så er det på tide med en månedens spørsmål igjen, så bare legg igjen en kommentar i innlegget her hvis det er noe du vil jeg skal svare på! 

 

Hvilken kjole til jul?

  • 30.11.2014 kl. 12:33

//sponset

Det er kanskje litt tidlig å tenke på, men hvorfor ikke ha det klart hvilken kjole man skal ha på seg på julekvelden? Det er jo tross alt første søndag i advent! Jeg fikk nylig to fine kjoler fra Sheinside, som jeg synes er midt i blinken begge to, og derfor trenger jeg deres hjelp til å velge en av dem.


Svart kjole HER, Rød kjole HER, ganske sikker på at jeg har begge i medium


Hvilken synes dere er finest?

3 sommerlige antrekk

  • 31.05.2013 kl. 16:56


Dongerijakke fra Bikbok, tupetopp fra Primark, skjørt fra American Apparel i London. Topp fra Pull&Bear, skjørt fra Sharia, sko fra Bianco.
Topp fra Batoko, shorts fra Runwaydreamz, sko fra en skobutikk i Afrika.

Hvilket antrekk likte dere best?

mine fire favoritt topper

  • 05.11.2012 kl. 19:04

Var mange som likte da jeg la ut mine favoritt gensere, så her kommer et enkelt innlegg om mine fire favoritt topper om sommeren! Let me know if you want more of thiiis♥

Den blå er fra Gina Tricot, den hvite er fra New Look i London.

Den med blomster-mønster er fra Pull&Bear, den lyserosa er fra Topshop (om jeg ikke husker helt feil)

Hvilken likte du best?♥

mine fire favoritt gensere

  • 31.10.2012 kl. 17:26

rosa genser fra Bikbok, mønstret genser fra Gina Tricot


fra Bikbok


fra Topshop

Hvilken likte dere best? Skal jeg ha flere slike innlegg?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På bloggen min legger jeg ut hverdagsinnlegg, antrekk, anbefalinger, videoblogger og alt annet jeg måtte finne på! Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no