hits

Treasure hunting

  • 08.11.2017 kl. 09:13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

Good mornings alle morgenfugler og alle som ikke er det! Nå sitter jeg og njuter en skikkelig god frokost i eget selskap. Rundstykker med røkt laks, egg, avokado, juice og kaffe. Jeg vil bli flinkere til å kose meg litt i hverdagen. Det er tross alt hverdag 5/7 dager i uka. Så derfor tok jeg meg en treningsfri morgen. Når sant skal sies har jeg tenkt å lese etter denne frokosten, men likevel en veldig rolig og behagelig morgen hittil. 

Jeg har nevnt før at jeg elsker å gå i mammas gamle klesskap nede i kjelleren og se etter kule klær. Luckily for me har mamma nemlig tatt vare på mye av det hun brukte på 90-tallet. Og det er jo veldig tydelig at 90-tallsstilen som er tilbake på moten. Så istedenfor å bruke masse penger på å kjøpe inn nytt, så ser jeg etter originals på roterommet til mamma og hjemme hos mimmi. Begge de damene har vært og er noen moteintusiaster. Buksa på bildene over var en hidden treasure, no doubt. Det er mammas gamle, den er fra Moschino, med sleng og roseprint og den sitter som et skudd. I just love it.

Hva synes dere?

Komfortable jeans

  • 29.10.2017 kl. 17:13

God søndag! Her på Heimdal snør det altså litt i dag. Det kommer og går, så jeg og mamma kom oss ut da det var relativt fint og ikke noe nedbør, for å ta litt bilder. Jeg tenkte å vise dere noen nye jeans jeg prøver ut. De er fra merket Bianco og selges på Frk.Wickstrøm. De er uuuutrolig comfy, altså beyond noe jeg har prøvd før. De ser ut som jeans, men kjennes ut som sweatpants. 

Ettersom de er så stretchy kan man gå ned noen størrelser. Jeg har 36 i disse, og må sikkert ha 40 eller mer i vanlig jeans. Jeg synes det er vanskelig å finne bukser som passer meg, ettersom jeg har en ganske smal midje, men store lår og rumpe. Så når buksen passer i beina, er den ofte for stor i midja og omvendt. Jeg tror jeg kunne hatt 34 i disse buksene også, for den sklir litt ned, så jeg må bruke belte. 

(sponsede lenker)

Lyse jeans fra Bianco, str. 36 → Frk.Wickstrøm

Mørk blå jeans fra Bianco, str. 36 → Frk.Wickstrøm

Jakke fra JOTT → Frk.Wickstrøm

Skjerf fra Tif &Tiffy → Frk. Wickstrøm

Sko fra Sketcher → 3T-Shop

Hva synes dere?

En vinner i kjolesamlingen

  • 08.10.2017 kl. 19:14

//sponset antrekk

Jeg elsker denne kjolen fra By Malina. Fargen, fasongen, detaljene - bare alt ved den. Den blir nok en vinner når festsesongen nærmer seg. Jeg har den i størrelse medium. Dere finner den HER 

Når festsesongen kommer er det greit å ha en fin kjole på lager. Vi vet alle hvordan det er å stresse som fy når man skal på en eller annen fest og ikke har peiiling på hva man skal ha på seg. Har man en kjole, har man liksom et helt antrekk. Sett bort i fra sko og jakke da, som forsåvidt kan være enda vanskeligere.

Kåpen dere ser på bildet er fra Dry Lake, også i størrelse medium. Passer også perf til vinterens fester. Den finner dere HER

Både kjole og kåpe er fra Frk.Wickstrøm, se mer på instagram (frkwickstrom) eller frkwickstrom.no

Hva synes dere om antrekket?

Adidas feber

  • 04.10.2015 kl. 18:03

I helga har det vært Master Mania på 3T, noe som betyr gruppetimer med noen av de beste instruktørene fra hele verden, og masse shoppiing på senteret. Jeg var innom og kjøpte meg litt spreke treningsklær fra Adidas, som by the way er det nye favorittmerket. Byttet ut Nike-stempelet mitt med Adidas. Og det er jo greit ettersom håndballaget er sponset av dem og vi ikke får trene i noe annet, og at 3T-shop selger haugevis av det - anbefaler dere å sjekke ut!


Lys turkis genser HER i størrelse S

Rosa singelett HER i størrelse M 


Hettejakke HER i størrelse M 

Hva likte dere best?


Forresten så er det på tide med en månedens spørsmål igjen, så bare legg igjen en kommentar i innlegget her hvis det er noe du vil jeg skal svare på! 

 

Hvilken kjole til jul?

  • 30.11.2014 kl. 12:33

//sponset

Det er kanskje litt tidlig å tenke på, men hvorfor ikke ha det klart hvilken kjole man skal ha på seg på julekvelden? Det er jo tross alt første søndag i advent! Jeg fikk nylig to fine kjoler fra Sheinside, som jeg synes er midt i blinken begge to, og derfor trenger jeg deres hjelp til å velge en av dem.


Svart kjole HER, Rød kjole HER, ganske sikker på at jeg har begge i medium


Hvilken synes dere er finest?

3 sommerlige antrekk

  • 31.05.2013 kl. 16:56


Dongerijakke fra Bikbok, tupetopp fra Primark, skjørt fra American Apparel i London. Topp fra Pull&Bear, skjørt fra Sharia, sko fra Bianco.
Topp fra Batoko, shorts fra Runwaydreamz, sko fra en skobutikk i Afrika.

Hvilket antrekk likte dere best?

mine fire favoritt topper

  • 05.11.2012 kl. 19:04

Var mange som likte da jeg la ut mine favoritt gensere, så her kommer et enkelt innlegg om mine fire favoritt topper om sommeren! Let me know if you want more of thiiis♥

Den blå er fra Gina Tricot, den hvite er fra New Look i London.

Den med blomster-mønster er fra Pull&Bear, den lyserosa er fra Topshop (om jeg ikke husker helt feil)

Hvilken likte du best?♥

mine fire favoritt gensere

  • 31.10.2012 kl. 17:26

rosa genser fra Bikbok, mønstret genser fra Gina Tricot


fra Bikbok


fra Topshop

Hvilken likte dere best? Skal jeg ha flere slike innlegg?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no