hits

Når du nekter å innse at oransje ikke er din farge

 • 29.12.2017 kl. 17:22

Hei! I går dro jeg til byen en tur etter håndballtrening, for å lunsje med Johanna, Hanna, Maja og Sanne. Vi spiste nydelig mat på Olivia på Solsiden, før vi tok en kort shoppingrunde i midtbyen. Etter det det hadde vi en rolig jentekveld hjemme hos meg, med julefilm (New Years Eve) og spill (Ryktet Går) hehe koselig. Maja lå over til meg ettersom vi hadde tidlig håndballtrening i dag også, føltes som vi sto opp midt på natta da vekkeklokka ringte klokka åtte i morrest. Uansett sykt digg etterpå. Har bare slappet av resten av dagen og sett alle NM Cup-finalene fra Oslo spektrum på tv2 og Sportskanalen. Jeg var jo med i finalen selv i fjor, så det er morsomt å følge med. 

Anywayyys her er gårsdagens antrekk. I min splitter nye, knæsj-oransje boblejakke fra Ganni. Jeg takler ikke at jeg ikke kan ha på meg oransje klær bare fordi jeg har oransje hår, så da gir man f i det da og går i oransje jakke likevel. 

Hva synes dere? Hot og not ;PPP

De siste dagene

 • 28.12.2017 kl. 13:02

Hei alle nissebarna <3333

Lenge siden sist! Jeg har vært til fjells og feiret jul med familien, og kom hjem 2.juledag for å fortsette julefeiringa med gjengen min. Jula har vært fantastisk, bare kos og avslapping med brettspill og julefilmer. Og spising da, ikke minst. Har spist så mye feit julemat at jeg tror jeg er lei til neste jul nå. Da vi kom hjem fra hytta på tirsdag var det bare å kjøre rett innom Peppes for å bryte mønsteret med en deilig pizza, før det ble vors med jentene + Markus, hjemme hos Nora og videre derfra til byen. 

I dag startet derimot håndballen opp igjen, med første trening klokka ni i morrest. Noe som sto i sterk kontrast med de foregående dagene... Men men thats life. Nå er jeg ferdigtrent og har tenkt meg til byen en tur med noen girls. Here some picccs 4 U.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen bilder fra hytta og de siste dagene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måtte bare hive med det bildet over her hahah, alle i hver sin julegenser da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og outfiten andre juledag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges ♥

La meg servere litt julestemning

 • 23.12.2017 kl. 14:57

Hei dere! I dag er det lille julaften og det er jo en gledens dag. Jeg er oppe på hytta, som jeg sier er på Røros, men som egentlig ikke er det. Vi kjører forbi Røros på vei til hytta. Vi bruker å stoppe der for å handle litt "småtteri" som vi mangler, noe som alltid ender med seks handleposer fulle av mat, som et resultat av fire sultne mennesker uten evne til vurdering. Uansett, hytta ligger mye mer øde, enda lenger oppi fjellet. Jeg elsker å være her! Ingen forstyrrelser, ikke noe stress, ikke engang internett, noe som hører veldig romantisk ut, men drar med seg en stor 4G-regning på nyåret :) Den tid, den sorg. Det samme gjelder kroppen, som nå nyter hver minste lille sjokoladebit, kakestykke, julegrøt og ribbesvor. Egentlig tror jeg at kroppen har litt godt av det, å bare koble helt ut og samle opp masse overskudd. Skulle det nå ha en negativ effekt, så er det litt den tid, den sorg det også. Jula er en tid som skal nytes til det fulle. Det er snakk om noen dager, en gang i året. Så ikke stress med å være så fornuftig, som Svein Sooth sier: "Jula er ulogisk. Vi sleper med oss ei gran innendørs, er sammen med masse folk vi ikke liker og feirer at en fyr som ikke finnes ble født for 2000 år siden. Ingenting ved jula henger på greip."

Her kommer noen bilder fra hytta som gir en god dose julestemning. 

Bilde fra 2015, med laangt hår og mariusgenser

Nå har vi vært ute å hogget juletre og skal pynte det før det blir julegrøt med mandel i til middag. Ha en flott dag videre, kos dere masse! ♥

Driving away for christmas

 • 22.12.2017 kl. 12:20

Heiii dere ♥ Endelig skikkelig julevær i Trondheim, med tunge snøfnugg og hvite tretopper. Nå nærmer julaften seg med stormskritt så det var vel på tide. Jeg har krysset fingrene for snø her hjemme, for de som skal være her. Jeg derimot reiser bort, til hytta vår på Røros, med familien i jula. Det er vår tradisjon som vi liker så godt. Vi feirer jul der oppe med mimmi og beste (morfar og mormor) og reiser hjem igjen 2.juledag. 

Hittil i dag har jeg vært på trening og en tur i byen og fått pigger på løpeskoene mine, så jeg kan løpe ute uten å få et nytt blåøye. Det kostet 300 kroner på Løplabbet i byen, genious. 

Jeg løp 30/30 x10 to ganger + 15/15 x10 to ganger, og befant meg i aktivitet på mølla i en hel time. Det skjer typ to ganger i året så det måtte dokumenteres. NÅ er det ferie!! Ahh digg. 

Jeg har ikke pakket enda, så jeg må hive meg rundt. Men først skal jeg nyte dette måltidet. Knekkebrød med kalkunfilet og hvitost + havregrøt med cottage cheese og varme skogsbær, mmmmmm ♥

Nyt dagen, dere!

Sukker- og glutenfri sjokoladekuler

 • 21.12.2017 kl. 13:50

God dag!

Nå tenkte jeg å komme med tips til litt sunnere julegodt som smaker nyydelig. Det er, som dere leste i overskriften, glutenfri og sukkerfri sjokoladekuler. Oppskriften er fra Linda Stuhaug, jeg bare viderefører det jeg synes er enkelt å lage og godt å spise. Jeg er ikke noe fan av de fitnessbloggene som har en kilometer lang liste med dyre helsekostprodukter i oppskriftene sine, simply fordi jeg ikke gidder så mye styr. Så disse sjokoladekulene er superenkle å lage!

Dere trenger:

3 dl havregryn

3 ss kakao

5 ss Sukrin gold eller annen søtning. (I følge oppskriften jeg brukte skulle det være 4 ss Sukrin+, noe som tilsvarer 8 ss Sukrin, men jeg liker at det ikke er for søtt, dessuten har sukrin en tendens til å smake "kaldt" i munnen hvis det blir for mye).

4-5 ss sterk kaffe

100 gram smeltet smør

Slik gjør dere:

Bland sammen det tørre i en bolle, vend deretter inn kaffe og smeltet smør. Smak til underveis. Sett røra i kjøleskapet i ca 20 min, så deigen blir enklere å jobbe med. Form små og store kuler, og eventuelt rull dem i kokosmasse eller kakao hvis ønskelig. De er kjempegode uten noe på også. Sett dem kaldt og nyt når det skulle friste med noe godt i jula ♥

Håper det smaker! 

Julen leger mine sår

 • 20.12.2017 kl. 18:43

Hei håå! Dagen i dag har vært en herlig dag. Den startet med en treningsøkt som for en gangs skyld inneholdt intervaller på mølla. Det er nemlig en sjelden affære i mitt liv. Ikke det at jeg er sånn kjempefan av det, jeg må vel kunne si at jeg hater det til tider, men det kan også være godt en gang i blant. Det er i hvert fall noe annet enn håndball. Jeg og Anna (som forøvrig ble 20 år i dag♥) dro sammen på 3T og startet økta med noen geriljaintervaller (20/10 x10x2). Etterfulgt av litt forskjellig styrke.

Etter treningen dro vi hjem til meg og dusjet, lagde havregrøt og så en juuulefilm <3333 Love Actually. Og testet ut Barebells sin nye Fudge-milkshake (kanskje bare de spesielt interesserte, sånne som oss, som vet hva det er). Den var iallefall jettegood. Og filmen var like koselig og klein som alltid. 

Jeg hadde fri fra håndballtrening i dag, litt fordi jeg har noen skavanker i beina som trengte hvile, og litt fordi Byåsenjentene hadde en uke fri for litt siden, da jeg fortsatt hadde kamper med CSK, så jeg får ta igjen litt av den nå. Derfor tok jeg turen til byen og handlet inn siste rest av julegaver før middag. Nå tenkte jeg å leke meg litt på kjøkkenet og bake noe sunnifisert julegodt, let me know if u wanna join me. 

Forresten så er øyet mitt helt fint igjen! Såret har grodd og ruren har falt((pilket bittelitt)) av :D Har bare litt tørr hud igjen. Så det er digg. 

Og enda en forresten, her er min nye bil:::: Jeg har ikke kjøpt den, jeg leaser denne gang for å prøve noe nytt. En nydelig navy-blue BMWi3, hun heter Eleven ♥ barnslige meg må ha navn på alt hehe.

Ha en strålende 20.desember!

Ukens Spørsmål

 • 19.12.2017 kl. 15:08

Blir foreldrene dine noen ganger sure fordi du lager så mye mat? Foreldrene mine blir ofte sure på meg fordi det blir så mye oppvask og at jeg på en måte spiser to middager om dagen

Åh nei de blir ikke sure. De blir heller happy fordi jeg spiser opp middagsrester. Hvis alternativet er å kjøpe mat på skolen eller jobben, så må det jo være en bedre løsning å ha med seg mat hjemmefra. 

Siden dere er en såpass stor vennegjeng, har dere noen gang vært redd for at noen utenfor skal føle seg ekskludert? For eksempel da dere gikk på vgs eller når dere spilte håndball?

Det har alltid vært en fare for det og vi har vært gjennom masse styr opp gjennom hele barne- og ungdomsskolen på grunn av det. Det ble nesten slik at foreldres og læreres frykt for at noen skulle bli utestengt utgjorde mer ugagn enn selve situasjonen. Alle kommer ikke like godt over ens og alle kan ikke være bestevenner, det blir bare verre når voksne skal blande seg inn å tvinge barn til å være bestevenner. Barn kan være ekle mot hverandre, så lær barna å være snille og vennlige mot alle, men ikke at de må være bestevenner med alle. For jeg kunne sagt nå at jeg ville gjort ting annerledes og at jeg hadde gjort ting annerledes hvis det skjedde nå, men når sant skal sies så vil jeg omgås med mennesker som gir meg glede og energi i hverdagen, de som har motsatt effekt er det ikke vits å bruke tid på.

Bruker du og låne spinning sal aerobicsalen eller Yogasalen med lage eller alene?

Hm nei egentlig ikke. Drar på fellestimer om jeg har behov for yoga eller spinning

Hva synes du om gutter i tights?

Jeg kom faktisk til å tenke på det her om dagen, hva trener egentlig gutter i? Jeg synes de skal få trene i det de føler seg komfortable i, om det er tights så er det vel bare gønne på i tights. Personlig synes jeg kanskje shorts ser best ut, not that it matters what I think.

Har du solgt bilen din?

Nope

Hvilken bil har du fått deg?

BMW i3. Hentet gullet her i dag.Hvilken bil kjører foreldrene dine?

Volvo et eller annet, XC90 er det vel

Hvor mye veier du?

Hele 70 kilo ;-)

tjener du penger selv eller får du alt fra foreldrene dine?

Jeg tjener egne penger på bloggen, håndball og på Downtown.

Jeg går siste året på videregående har blitt veldig motivert til å utvikle meg til å bli en bedre håndballspiller. Den eneste måten å gjøre det på er å trene, trene og trene. Problemet mitt er at tiden ikke strekker til. For i tillegg til å trene typ 2 ganger om dagen så må jeg på skolen og gjøre lekser (har også ambisjoner om å prestere godt på skolen) + hverdagslige ting. Vet jeg må prioritere noe fremfor det andre, men er så usikker for aner ikke hva jeg skal gjøre etter vgs... Har du noe råd og veiledning? Thanks

Hei du! For starters, pust! Hvis jeg skjønner deg rett så trener du allerede to ganger daglig? Da jeg gikk på videregående trente jeg ikke mer enn en gang om dagen. Jeg begynte på skolen klokka åtte om morgenen og hadde håndballtrening på ettermiddagen/kvelden, i tillegg til lekser og pugging til prøver. En gang i blant dro jeg og venninnene på 3T før skolen, men det sier seg selv at det ikke ble hver dag. De andre jentene som går på laget mitt nå, gikk idrettslinja og fikk trent i løpet av skoledagen og fordelt de tre årene med videregående på fire år. Jeg gikk vanlig studiespess på tre år, noe jeg ikke angrer meg for. Det jeg prøver å si er at den eneste måten å bli en bedre håndballspiller på, er ikke nødvendigvis og trene, trene og trene. Det handler ikke om å trene mest, men å trene best. Ha fokus på håndballtreningene, vær engasjert og lærevillig. Etter vgs har du en hel masse muligheter. Du kan ta et friår, ta opp fag, studere eller jobbe mens du spiller håndball. Bare senk skuldrene litt, det er ikke meningen at du skal finne ut av alt enda, det er en del av det å leve.

Syns å huske du nevnte at en i gjengen studerte ergoterapi? Isåfall hvem og hvor krevende syns den personen at det er?

Nora studerer ergoterapi. "Joa e ikke sånn shit fy faen det her va spennende. Men e du interessert i å hjelp menneska og e kreativ når det kjem te løsning av problema så e kanskje ergoterapi nå for dæ. En ting som e bra e at vi har sykt my praksis, og praksis veldig tidlig så du får kjent på om studie e rett for dæ eller ikke" - Quote Nora. 

Kommer det ofte folk opp til deg og vil ta bilde eller slå av en prat, og hva syns du om det?

Det skjer ikke så ofte lenger, var mye mer av det før haha. Jeg har alltid syntes det er utrolig hyggelig da, både med bilde og en prat.


Her var det noen søte jenter jeg møtte i Åre.

Handler du mye på ebay eller wish o.l.? Ev. hva - og kan du ha en ebay haul eller innkjøpsvideo snart? Har nettopp begynt å følge deg sånn ordentlig, og må si jeg liker deg!

Så sniiilt ♥ Jeg handler dessverre ikke på ebay eller wish, har generelt handlet veldig lite i det siste, så har ikke så mye å lage innkjøpsvideo av. 

Kunne du har fortalt mer om hva du studerer og hvordan det er å kombinere den med håndballen?

Jeg studerer årsenhet (årsstudium) i markedsøkonom på BI, på deltid. Haha sounds complicated. Jeg har hatt fagene Bedriften og Markedsføringsledelse dette semesteret. Grunnen til at jeg studerer deltid er på grunn av håndballen. Når studiefriendsa mine drar på forelesning om morgenen så drar jeg på trening, så drar jeg rett fra trening til skolen og rett fra skolen til ny trening på kvelden. Det krever en del planlegging og har en tendens til å bli travle dager, men det hadde det sikkert blitt som fulltidsstudent også. Det går veldig bra å kombinere håndballen med studie og jeg har likt hverdagen godt dette semesteret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan du og Pernille har sister-tag ?

Interesting suggestion my friend, har du noe forslag til hva vi kunne gjort da?

Når du spiller håndball, foretrekker du parkettgulv eller sånn belegg? Eller merker du ikke noe forskjell?

Jeg foretrekker faktisk sånn belegg haha. Gjerne lyseblått gulv med banen tegnet opp i masse farger. Synes de gulvene er bedre å lande på. 

Hei! kan du dele oppskriften på de glutenfrie pepperkakene?

Jeg bruker en ferdig pepperkakedeig fra Fria. Den er kjempegod! Jeg finner den i frysedisken på Meny. 

Noe dere lurer på til neste gang?

Gleder meg ikke til julaften

 • 18.12.2017 kl. 16:03

Hei! Jeg får ikke sagt hvor deilig det er med juleferie haha, sorry til dere som ikke er ferdig med alle eksamener enda, men jeg må bare få sagt det. Dere får se på det som en liten motivasjon. Jeg trives sånn om dagen at jeg ikke gleder meg til julaften engang, jeg bare gleder meg over akkurat nå, så får julaften bli en kjempebonus. Dere ble litt skremt av den overskriften? Tenkte bare hvilken Grinchen er det jeg leser bloggen til.

Selv om jeg er oppe tidlig å trener, så føler jeg at dagen starter når jeg kommer hjem fra morgenøkta, som i dag ikke ble før halv ti, så jeg var hjemme litt over elleve. Da dusjet jeg, lagde meg en god lunsj og så ferdig filmen jeg startet på i senga i går kveld, Dear John. Ikke spør meg hvorfor det ble den filmen, jeg skulle jo egentlig se en julefilm, men jeg tror det var synet av Channing som fikk meg til å gjøre det. Vanskelig å si nei, hvis du skjønner hva jeg mener.

Etter en time på sofaen tok jeg turen til Lade for å handle litt julegaver. Selv om det har vært en treeeeg prosess, så er jeg vel så og si ferdig med julegavene. Og av en eller annen grunn er jeg nada stressa. Kjenner ikke på det i det hele tatt, så det må være et godt tegn, eller? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg på håndballtrening, før det blir sen middag med familien og feiring av pappas bursdag ♥ Btw ukens spørsmål er rett rundt hjørnet.

Rolig søndag

 • 17.12.2017 kl. 21:28

Heisann! Jeg skulle egentlig blogget tidligere, men det tok litt tid å komme seg etter det norske tapet i VM-finalen... Så dere kampen eller? Jeg hadde håpet på en spennende finale, men seier også da selvfølgelig. Vel vel, får prøve igjen neste år.

I går spilte jeg årets siste håndballkamp med CSK, mot Grane Arendal, som vi vant! Digg å ta juleferie med to poeng ekstra i sekken. Etter kampen dro vi ut å spiste på Røft. Jeg dro hjem etter det, så det ble en behagelig søndagsmorgen her hjemme i morrest. Etter frokost og noen episoder Jul i Blodfjell, dro jeg og Pernille på City Syd for å shoppe litt julegaver. Vi kom dit kvart over ett og fant ut at det ikke åpnet før to, så vi satt i bilen i 45 minutter og ventet :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og sånn går det med øyet. Det har kommet en rur på såret, og det klør sånn at for å unngå arr så må jeg ha plaster.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter shoppinga (som endte med en julegave hver), dro vi på 3T og tok oss en søndagsøkt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trente overkropp. Her ser dere dagens program:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag?

A day to remember

 • 15.12.2017 kl. 13:16

Jeg kan ikke tro at jeg har juleferie! Det er mye diggere enn jeg hadde sett for meg i starten av dette semesteret. Jeg tenkte at deltidsstudie ikke kom til å bli noe stress, men det blir jo alltid det. Skippertak er et kjent begrep. Jeg har tross alt hatt tre eksamener i desember, så noe walk in the park har det ikke vært. Men i dag er jeg hvert fall utrolig glad for at jeg er ferdig med alle eksamenene og kan dra hjem og se en julefilm etter morgentreninga, og ikke dra rett på skolen. Btw så må jeg bare meddele at jeg tok min aller første ordentlige pullup i dag på trening!! Haha det høres kanskje ikke så sjuki ut, men for meg er det det. Jeg har drevet og kjedet meg ihjel med 10 reps pullups i lilla strikk leeenge uten å føle noen fremgang. Så for noen uker siden gikk jeg ned til svart strikk og 5 reps. Og i dag tok jeg min aller første uten noe strikk jippi #proudofmiself #slowlyprogressing

Så nå sitter jeg og koser meg med havrepancakes og feirer juleferie + 1pullup. Jeg skal faktisk sette på Brigdet Jones nå, åååh koselig. 

Til disse (perfekte) havrepannekakene brukte jeg:

3 egg

60 gram havregryn

1 ss cottage cheese

1 most banan

kardemomme, kanel, bakepulver

Ha en strålende dag dere! 

Mine måltider #3

 • 14.12.2017 kl. 21:26

Her kommer nok en episode av "mine måltider", som da er en helt ny, siick spennende thrillerserie på flixern. Neida ekke det. Men det er mitt bidrag til litt hverdagsunderholdning. 

Dagen i dag startet klokka 06.30. På slike dager, når jeg skal opp å leke A-menneske tilogmed før avisbudet har rukket å gjort jobben sin, så legger jeg mobilen på gulvet et stykke unna senga, for å forsikre meg om at jeg må reise meg opp for å slå av den maltrakterte melodien som skriker i ørene mine. 

Vel, det ble havregrøt til frokost. Morgenens høydepunkt uten tvil. Den får meg til å glede meg biittelitt til å stå opp faktisk. 40 gram havregryn, melk så det dekker grynene → i mikroen i 2 min ishh → rør inn to skjeer med cottage cheese, så addd noe nøtter og bær ♥

Etter frokost bar det til første treningsøkt, på Olympiatoppen med byåsenjentene. Basistrening, etterfulgt av styrkesirkel, etterfulgt av en varm dusj og rett på BI for å skrive ferdig eksamensoppgaven i markedsføring. Jeg og guttene leverte i dag, fristen er i morgen, så det er digg. Da jeg kom på BI trengte jeg litt kjapt påfyll, så jeg prøvde en proteindrikk fra Skyr og spiste en banan. 

Litt senere på dagen, typ klokka ett, spiste jeg lunsjen min (som også er livretten min atm): pasta i sandefjordssaus (glutenfri saus, selges på Rema) med brokkoli og scampi. Som dere ser klarte jeg ikke å vente med bildet før jeg hadde spist opp halvparten. 

Klokka tre kjørte jeg hjem fra BI, glaaaa og fornøyd med å ha levert oppgaven. Jeg kjørte hjem for å få noen minutter på sofaen og litt mer mat før håndballtrening. To ristede brødskiver med peanøttsmør og syltetøy ble inntatt rett før klokka fire. Min signaturrett. Så bar det til ny trening klokka fem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg kom hjem klokka halv åtte var jeg egentlig skrubbings. Jeg bruker alltid å spise middagsrester etter trening. Fammen spiser klokka fem og jeg spiser når jeg kommer hjem fra trening. Men i dag hadde vi ikke noe middag, så jeg klappet sammen to knekkebrød og et egg i full fart. Boring I KNOW, but thats life sometimes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bake pepperkaker med mamma, så vi blogges!! Ha en herrrlig aften ♥

Ukens spørsmål

 • 12.12.2017 kl. 07:19

Hvem studerer barnevernspedagog? Kunne du fått personen til å skrive litt om hvordan det er? Har veldig lyst til å studere det selv :)

Ida studerer det.  "Det e morsomt og interessant. Litt krevende til tider, men føle æ får utfordra mæ på ting æ vanligvis ikke e så komfortabel med." - Quote Ida. 

Hva er VIP avdelingen? forskjellen på det og nede på 3t?

Det er en egen avdeling for de som betaler ekstra for personlig trener eller har betalt for VIP-medlemskap. Forskjellen er basicly at det ikke er så mange folk der og at det er litt mindre selvfølgelig. 

Do u have a boyfriend? If yes, what is his name?

Nope <33

Funnet deg ny bil?

Jaa, får den i løpet av uka eller neste uke wihu

deltar du på gruppetimer?

Ikke veldig ofte, men det hender seg når jeg har fri fra håndball. Jeg var mye oftere før, da likte jeg tabata, Ukas økt på Ilsvika og pulsstep veldig godt. 

Får du Gratis ting i 3t shop og mat og slik på 3t?

Hm nei jeg betaler for mat og sånt i kassa, men har en rabattprosent. Også har jeg samarbeid med 3T-Shop gjennom bloggen da, så får noe derfra. 

Kan du fortelle litt om hvor du tok piercingene dine??

Hvor i landet eller hvor på kroppen? Haha. Tok i øret, den ene ovenfor tragus, hvor det er vanligst å ta, og den heter rook eller daith. Og den andre (ringen) heter orbital. Jeg tok den på en piercing-sjappe på Heimdal. Sykt sjabalabba-jalla. Fikk veldig følelsen av at det kom til å bli det siste jeg skulle gjøre i dette livet. Men overlevde da. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du virker som en skikkelig morsom og kul jente!! Du fikk meg faktisk til å gjøre et litta comback på håndballbanen! Angrer ikke et sekund! Men jeg lurer på om du kan vise hva du får i julekalenderen din hver dag?

Utrolig koselig å høre! Tusen takk for det ♥ Jeg og Pernille får gave annenhver dag, og det er kanskje ikke så spennende å se. Vi får en del nødvendigheter som vi har ønsket oss, som shampoo og balsam, hårspenner, proteinbarer, sengetrekk og ja alt mulig egentlig haha. Men jeg kan vise dere hvis det kommer noe funny. 

Veldig randomt, men lurer på om du kjenner Johannes Høsflot Klæbo? eller har møtt han eller noe siden dere bor i samme by hehe

Han gikk idrettslinja en klasse over meg på Heimdal videregående, så jeg vet godt hvem han er, men kan ikke si jeg kjenner han. 

Hvilket 3T senter er din favoritt?

Rosten, så kommer Ilsvika

Kan du fortelle litt om hvor mye du tok i de ulike øvelsene på testinga?

Uhh jeg husker dårlig, men jeg tror jeg tok 67,5 kg i frontbøy, 60 kg i benk oog 47,5 eller 50 kg i frivending i hvert fall. Skal oppdatere dere mer neste gang. 

Har du mål om landslaget? Vet du vil bli så god som mulig, men er det noe du jobber mot?

For meg handler det veldig om å ta et steg om gangen og ikke ha det for travelt. Det er klart det er fint å ha store ambisjoner og mål, men sånn som ting er nå så er ikke landslaget mitt store mål. Først er det å bli god nok til å spille i eliteserien. 

Hvor er jumpsuiten fra? :)

Bikbok! Utrolig comfy og diigg til under 500-lappen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe dere lurer på til neste gang?

Vellykka julebord

 • 11.12.2017 kl. 12:42

Heisann, god mandag morgen! Jeg håper og tror at dere har hatt en bedre morgen enn meg. Uansett om dere mistet bussen på vei til skolen, er på jobb og skal være der i åtte timer, eller what ever. Mandagen blir ikke blåere enn min. 

Jeg var jo på julebord på lørdagen, med Byåsen. Det var så morsomt haha, guuri. Et alle tiders julebord. Jeg, tro det eller ei, holdt herrenes tale, noe som kan være noe av grunnen til at det ble inntatt litt vel mye vin (både før og etter talen), noe som igjen har sammenheng med denne usedvanlige blå mandagen. Julebordet bydde på god mat og drikke og morsom underholdning. Utover kvelden bestemte noen av jentene oss for å ta turen innom byen da, for å sjekke forholdene der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dis was me. Før ulykken. Haha neida, joda. 

Uansett, det som skjedde da var at jeg og Maja skulle løpe til en taxi for å kjøre til byen. Vi løp over en isbelagt vei i stiletthæler og med en høy nok promille til at jeg ikke husker at vi tryna som feen. Men det gjorde vi altså. Tryna. Skikkelig. Så jeg begynte rolig å blø fra ansiktet, men det brydde vi oss ikke noe særlig om haha. Vi satt oss i taxien, hvor taxisjåføren bare så sjokkert på meg og spurte om han skulle kjøre oss til legevakta. Vi forsikret han om at det ikke var nødvendig, men fikk tak i et plaster. Så dro vi på byen da, på Studio. Det var veldig morsomt (fikk jeg høre), wish I remembered something :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De som følger meg på snap (mathildeholc) har vel fått med seg hvordan jeg ser ut. Noe som minner om TCMN etter en tur på byen for noen år siden. Bildet til høyre er meg på byen. Bildet til venstre er meg i morrest. Så det fortsetter bare å hovne opp og blir blåere og blåere haha. 

Ukens spørsmål kommer straxx, just so you know

Juleferien nærmer seg

 • 08.12.2017 kl. 09:42

Heii! Da er jeg ferdig med 2/3 eksamener og har bare en innlevering igjen, som skal leveres den 15.desember. Den siste uka har gått i et kjør med skole. Jeg hadde jo hjemmeeksamen på tirsdag, og en eksamen i går. Nå føler jeg endelig at jeg kan puste med magen og kjenne litt på juleferie. Jeg har ikke tenkt meg på skolen i dag, men en tur til byen for å prøve å få gjort unna litt julegaver. I helga skal jeg blant annet på julebord med Byåsen og pepperkakebaking med jentene. 

Ettersom jeg har levd i en joggedress med fett hår og uten sminke de siste dagene, skal jeg spare dere for det synet og heller gi dere noen throwbacks. Mimrer tilbake til LA tidligere i år. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan står det til med eksamener hos dere?

Hjemmeeksamen

 • 05.12.2017 kl. 19:55

Sjallabais

Nå har jeg litt høl i hue etter å ha sittet med hjemmeeksamen i åtte og en halv time. Eller, det er en stund siden nå faktisk. Men jeg føler meg fortsatt litt tappet for krefter. De som kjenner meg vet jeg har en tendens til å være dårlig på å disponere tid, noe som passer seg dårlig på hjemmeeksamen. Du har liksom så mange timer at det kjennes litt chill i starten, så ender du opp med å sitte å vugge på stolen 20 minutter før innleveringsfristen, fordi du holder på å tisse deg ut, men ikke kan la 30 sek go to waste. Thats me. Men jeg fikk levert. Det kjennes helt greit, men man vet jo aldri. Jeg svarte forresten på eller-oppgaven, om lederrollen. Vi får velge mellom enten og eller

Jeg satt på et kontor på 3T-Rosten og skrev oppgaven, noe som funka fint. Da jeg hadde levert oppgaven dro jeg hjem, tok på meg kjeldressen og møtte Anna, Martine, Hanna og Johanna for å gå en lang tur i det vakre vinterværet og få luftet hodet litt. Det var digg det. Vi gikk laangt.

Jeg må også nevne at jeg har ansvaret for byåsen elite sin snapkonto i de neste dagene (byaasenelite). Dere må bare gå inn og followe byåsen sin snap hvis dere vil det ♥

Ha en fin kveld! 

Denne kjolen

 • 05.12.2017 kl. 09:00

//sponset produkt, i samarbeid med Frk.Wickstrøm

Denne nydelige kjolen finner dere hos Frk.Wickstrøm, HER, jeg har den i medium. 

Hva synes dere om kjolen?

Eksklusiv rabattkode på 2XU i dag

 • 03.12.2017 kl. 10:00

Hei sann! Jeg lovte dere at jeg skulle prøve å få tak i en rabattkode til dere på 2XU, og det har jeg fått til! Som dere vet så elsker jeg tightsene fra 2XU. Det gjorde jeg lenge før jeg ble sponset av dem, noe som også er grunnen til at jeg er så heldig og blir sponset av dem. Jeg kjøpte meg to 2XU-tighser i 2013 og de har vært mine faste treningskompanjonger siden, haha (jeg bruker dem fortsatt). 

Jeg bruker størrelsen Small Tall, gjorde det da og nå. Jeg føler tightsene former seg veldig etter kroppen. Jeg har jo obviously lagt på meg siden 2013 og blitt større både her og der (jeg var jo en skinny bishh), men bruker fortsatt samme størrelse. Det er kanskje derfor jeg elsker bruke de tightsene når jeg løper, fordi de sitter som støpt på kroppen.

Rabattkoden er MATHILDE2XU og gir 25% avslag på alle tightsene HER.

Den gjelder kun i dag, 3 desember - så det lønner seg å bestille i dag! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk denne i posten i går, luuuv it. #spons #reklame

Vel gjennomført godteristreik

 • 01.12.2017 kl. 23:18

DESEMBER DA DERE

Er det ikke herlig? Da jeg våknet klokka seks (i natt?) og måtte tisse, så klarte jeg ikke sove etterpå fordi jeg innså at det var 1.desember, haha. Jeg gikk å la meg igjen, men jeg klarte seriøst ikke sovne, så jeg bare sto opp. Jeg lagde meg havregrøt til frokost og dro på 3T. Jeg hadde en artig trening i helt eget selskap, tydeligvis ingen andre som trener så tidlig på en fredagsmorgen, wonder why xD. 

Etter treninga dro jeg på BI og satt der med Markus, helt til vi bestemte oss for å dra å møte jentegjengen på City Lade og kjøpe oss yoghurtiiis. Jeg og Anna har hatt godteri-bakst-snacks-streik i fem uker og broke it off today med denne yoghurtisen. Målet var å holde seg clean fram til 1.desember, and so we did. Det var ikke et forsøk på en diett eller noe, var bare en utfordring vi tok på strak arm. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alltid koselig å gjøre noe spesielt ut av dagen. Jeg, Ida, Johanna, Anna, Markus, Lene og Trine (med baby, Jenny) møttes for å kjøpe iis. Fikk sukkersjokk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter isen dro vi hver vår vei igjen, noen hjemover og andre tilbake til skulen da...... Satt på skolen fram til klokka fem, og hadde håndballtrening klokka halv seks. Noen pics fra dagens håndballtrening nedenfor. Forberedelser til søndagens kamp mot Fana. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere har hatt en fin start på denne måneden!

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no