hits

nyter julen

 • 28.12.2015 kl. 20:12

Tjoheii alle sammen! Lenge siden sist nå, sorry bout that. Jeg har vært litt opptatt med livet, så da har bloggen blitt en smule glemt. Når jeg sier livet mener jeg ikke noe trist som har skjedd, men jeg har rett og slett vært opptatt med å leve i nuet og nyte dagene. Enten så har jeg lest bok og bare renset hodet for tanker, eller så har jeg vært på fest og dermed renset hodet på en annen måte (??) haha. Jeg har hatt noen herlige dager på hytta med familien. Har ikke tellingen på hvor mange julefilmer jeg har sett, hvor mye sjokolade jeg har spist eller hvor mange treningsøkter jeg har hatt (!), kødda sistnevnte kan telles på en hånd hehe.. Julaften var fantastisk som hvert år, men ble ferdig så altfor fort :( På lørdagen kjørte vi hjem fra hytta og jeg dro videre på vors og 2.juledag-festen på samfunnet. Det var helt greit der, ALT for stort og masse mennesker, men artig da haha.
Nå drar jeg og fiol på kino og ser Hunger Games, haha har ikke noe å gjøre, så da må man være kreativ. Vi snakkes!

kunsten å hogge juletre

 • 23.12.2015 kl. 15:56

Heii og god jul folkens! I dag er det selveste lille julaften! Denne dagen er for meg minst like viktig som morgendagen. Den starter med en heerlig julefrokost fylt med alt av sylte og rull og hundre varianter av julesild, mimmi's hjemmelagde brød og så mye annet godt. Etter det er det tid for å slappe av og kose (spise masse godis) og kanskje se en julefilm eller to. Så kommer dagens viktigste happening, nemlig hogging av juletre, på statens regning hehe.

Nå er det fineste treet på fjellet plassert i stua her og det er tid for å pynte det! Det er min og Pernille sin oppgave. I kveld blir det julegrøt til middag, og julefilmer til natten legger sitt teppe over hytta. I tillegg så er det vel Hovmesteren på TVen i kveld også, det må man jo bare se haha. Her er noen bilder fra dagen hittil!
Pappa storfornøyd med årets juletre etter mye ofring for å få tak i det haha


fine nissemor ♥

Hvordan er deres lille julaften? 

tid for julefilm

 • 21.12.2015 kl. 16:31

God dag! Nå begynner det virkelig å nærme seg julaften, med fjerde søndag i advent i går og lillejulaften i overmorgen. Ahh stemning. Nå sitter jeg alene hjemme og hører på julemusikk på alle anlegg i huset, drikker tomtegløgg og pakker inn julegaver.

I dag fikk jeg sovet helt ut, for første gang på lenge. Som jeg bruker å si, døgnrytme er et ukjent begrep for meg. Den siste tiden har jeg ikke lagt meg før seks-sju om morgenen, og likevel stått opp tidlig for å enten trene, dra til byen (eller på skolen heh..) Jaja "det e jo jul" sant. Like etter at jeg våknet i tolvtiden, sto Maja i gangen og skulle ha meg med på trening. Så vi hadde en morsom styrkeøkt med masse par-øvelser vi fant på instagram haha, fitnessfriends ♥ I kveld skal jeg og noen jenter se julefilm sammen og kosemose, så da er spørsmålet hvilken film. Her er mine absolutt favoritt julefilmer:


Hvilken er deres?

Finaledagen

 • 20.12.2015 kl. 17:11

Hei folkens! Nå håper jeg alle har rigget seg en plass i sofaen og gjør seg klare til finalen i håndball-VM, Norge mot Nederland! Jeg har sittet foran TVen og sett håndball hele dagen. Nå fikk jeg nettopp besøk av Martine og Nora som skal se finalen her. Jeg gleeeder meg, Norge må vinne! Hva skal vi tippe resultatet blir da, noen forslag? (Jeg tipper 29-25 til Norge).


mine planer i jula

 • 19.12.2015 kl. 18:02

Jula består av masse tid til venner, familie og kos - men det er også gjerne en tight schedule på juleselskaper, fester, eventuelle hytteturer og konserter som må holdes. Jeg har en del planer fremover, så jeg tenkte bare å informere dere om min timeplan, nei ukeplan er vel mer passende, i jula!

Hittil denne uka har jeg vært på bursdagfest til to venninner som feiret sammen, det var på torsdagen, så det ga fredagen en litt redusert start på dagen haha, neida. Jeg tok faktisk iingen bilder, utrolig nok, så her er et random bilde av gjengen i finstas og god form.

I går kveld var det juleselskap hjemme hos oss. Det er tradisjon hvert år, vi slår sammen pappa sin bursdag og det typiske juleselskapet med all slags julemat ahh nam. I tillegg så vi selvfølgelig landskampen, og jeez jeg hadde nesten maxpuls gjennom hele siste del. Så nå gleder vi oss til finale mot Nederland!!

I kveld skal verdens beste jente, vår godeste Anna feires ♥ Hun blir 18 år en gang for alle, og kan bli med ute på byen med resten av Trondheim. Så vi skal spise og drikke hjemme hos henne først, og stå først i køa på karma når klokka slår tolv, hahah neida. Gleder meg hvertfall masse til fest med jentene, og jeg skal nok få oppdatert dere, so don't you worry ;-) ♥


mi beauty ♥

På tirsdagen drar jeg med familien, altså mamma, pappa, Pernille og Mia (the dog) på hytta på Røros, der mimmi og beste allerede har flyttet inn for jula. Åh jeg gleder meg sånn, elsker å feire jul på fjellet! Og jeg håper virkelig at jeg får blogget derfra. Er alltid litt problemer med internettet når vi kommer, men jeg skal gjøre så godt jeg kan!

2.juledag er jo romjulas store festdag, og her i byen feires det på Samfunnet, hvor det er 18 årsgrense til denne anledningen. Hele byen skal dit så det må jo bare bli bra!

Så sist men ikke minst har vi selveste NEW YEARS EVE og glede oss til! Årets siste og første fest! Hvert år blir det slik at vi har det sykt morsomt på vorspiel, men så vil vi videre etterhvert, og det er jo få som gidder å få huset rassert med hjemmefest på nyttårsaften. Ikke den beste måten å starte det nye året på kanskje. Så i år bestemte vi jentene oss for å leie et lokale og arrangere en skikkelig nyttårsfest for våre mange venner spredt rundt i byen! Så 31.desember holdes THE BALL DROP, som vi så fint kaller det. Dere som har sett Sex and the City og maange andre serier og filmer bør vite hva det betyr! :) 


Hva er deres planer i jula? ♥

så ble det jul igjen

 • 18.12.2015 kl. 14:42

Ah nåå har jeg endelig juleferie! Det føles så herlig å ikke ha noe som helst som trykker på skuldrene, jeg føler meg lett som en fjær (hvis jeg ser bort i fra de fire kakestykkene dagens måltider har bestått av..) Jaja beste unnskyldninga i hele verden er "DET E JO JUL DA" we can do whatever for det er jo jul, sant.

Skoledagen besto av den tradisjonelle julekonserten der elevene på musikklinja underholder, og de eer så flinke. Jeg blir like imponert hvert år. Så var det kake og kos med klassen ♥ Da jeg kom hjem satt jeg og Pernille oss ned med en film, jeg skulle ønske jeg kunne si at det var en julefilm, men jeg skal innrømme at vi så Step Up med Channing Tatum fra 2006. Klarte på en eller annen måte å få julestemning uansett haha. I kveld har vi juleselskap hjemme hos familien Holck, så nå skal jeg slappe av litt før jeg må rydde og ordne klart litt.


Genser fra Bikbok

Flere som fikk juleferie i dag? 

min uredigerte hverdag

 • 17.12.2015 kl. 20:21

Hei dere! I dag har jeg av en eller annen grunn tatt sabla mange bilder med telefonen, så why not share them with you guys. Dagen startet som vanlig klokka halv seks (kødda det skjer veldig sjeldent) da var det tid for en time PulsStep på 3T med Anna. Så spiste vi en koselig frokost der etterpå.

Da vi kom på skolen var det tydeligvis nissedag, noe jeg hadde glemt litt heh. Men det var koselig med juleverksted og gløgg i førstetimen. Vi lagde kort til alle i klassen og la det i egne konvolutter som vi får i morgen. Så jeg får altså en konvolutt med hilsner fra heeile klassen (Jeg satser på at guttene i klassen ikke leser innlegget her, så jeg ikke røper hva som står på kortet deres hehe..) ♥ Resten av dagen gikk ut på å se en ny film eller serie i hvert fag, og da vi kom til sistetimen (klokka nærmet seg tre) var det heeldigvis noe galt med filmgreia, så vi fikk dra hjem. Jeez. 

Også et random bilde av lunsjen min, som jeg seriøst kunne levd på. Knekkebrød, skinkeost og sjokomelk er noe av det beste jeg får. Lett å glede meg haha. Også glemte jeg jo helt å si at jeg og Thomas kom på førsteplass i Kahoot i dag, det måtte jo dokumenteres. Så kom jeg hjem og hadde dilemma om jeg skulle dra på bursdagsfest etter håndballtreninga som var ferdig klokka ti, eller ikke. I tillegg fikk jeg øye på to nye kviser i panna som også hadde negativ virkning på holdningen min. MEN så kom nyheten om at treninga var avlyst, så da sprang jeg en tur på 3T (for andre gang i dag vel og merke) og rakk ei lita økt. Og nå sitter jeg i finstasen og er i sjokk over at jeg faktisk rakk å poste dette innlegget! 


Det ble veldig mye shitprat, men jaja det var dagen min! Ha en fin kveld! ♥

ny mac nye muligheter

 • 16.12.2015 kl. 17:40

Hei! Nå er jeg ferdig med alt av skole for i år. Ah så digg å si det da du. Er ikke hver dag man kan komme med en slik påstand. Jeg føler meg også ganske lettet fordi jeg har fått en splitter ny mac. Den forrige har jeg hatt helt siden starten av min bloggkarriere, så det kom ikke som noe sjokk da den streiket for aller siste gang. Dermed har jeg nesten ingenting på denne macen og alt føles så rent og pent. Jeg skal prøve å ikke fucke opp denne med alt av programmer, bilder og virus med en gang da. - Eller det tar vel ikke så lang tid å fylle opp med bilder for denne selfiedronninga, but I'll try my best though. Forresten så må jeg bare si fra om en liiten ting som jeg ikke liker å si fra om.. Men jeg synes dere har vært litt kjedelige på kommentarfronten i det siste, noe som gjør meg litt umotivert :( Jeg forventer ikke så mye, men jeg føler på en måte at jeg snakker til en vegg (noe jeg forsåvidt gjør), men bare en liten hilsen eller kritikk for den del haha whatever you wanna say ♥ Og bare så dere vet det så er jeg ofte innom de bloggene som kommenterer, kanskje jeg må bli flinkere til å legge igjen kommentarer hos dere også! Uansett var ikke meningen å ta fram strengstemmen altså ♥ Ha en fin dag videre!


Joggedress (genser og tights) fra Adidas - Junkyard, HER i small og HER i mediumVippegurii

 • 15.12.2015 kl. 20:23

//sponset

Hei folkens! I forrige uke var jeg hos vakre Delaram og satte på vippeextensions, og det er deeilig å ha vipper igjen. Det er jo perfekt med vipper i disse juletider med julebord, juleselskap og nyttårsfester hver helg. Jeg har 3D-vipper nå for første gang, og det anbefales, jeg er utrolig fornøyd. Jeg trodde det betydde tre ganger så mye vipper og litt vel voldsomt, men de er bare mye bedre for mine naturlige vipper. Akkurat nå kan dere bli med i trekningen av et gavekort på 3D-vipper hos Deli´s eyelashes som trekkes på julaften. Alt dere trenger å gjøre er å like facebooksiden hennes HER. Dere kan også følge henne på instagram: delieyelashes. Dere kan kjøpe gavekort til en venninne eller søster ellers også, og ikke glem å bestille time på nyåret, ingenting føles bedre enn å våkne med et par ferdigsminkede øyne en tidlig vintermorgen!

Hva synes dere?

Julegave guide

 • 11.12.2015 kl. 16:10

Hei! Da går vi inn i den siste travle tida før jul, og kjenner jeg meg selv og mine nærmeste rett så har vi spart alt stresset til siste liten, så vi blir å løpe etter julegaver bare dagene før julaften. Til alle dere "utsettere" der ute som ikke har julegavene klart enda (inkludert meg), her kommer en liten hjelpe-guide som kan få dere på sporet. Håper den kommer til nytte!

Flere som er litt sent ute på julegavefronten?

May beauty face mask

 • 10.12.2015 kl. 11:00

//sponset

Nå er det på tide med en liten anbefaling på bloggen! Før var jeg en stor fan av ansiktsmasker, og tok det ofte en søndagskveld i badekaret, men nå har jeg det liksom for travelt til å unne meg det. For litt siden fikk jeg en ansiktsmaske fra Maybeauty.no. Jeg prøvde den i helga og det føltes herlig. Den er dyptrensende og skal fjerne blackheads, kviser, død hud og olje. Jeg har fått muligheten til å gi mine lesere 30 % rabatt på ansiktsmasken, bare trykk på →denne← linken så aktiveres rabattkoden automatisk.

Det følger med en kost/pensel slik at det blir enklere å påføre og uten så mye søl.
Jeg smurte den svarte masken i hele ansiktet bortsett fra øynene og munnen, og lot den være på i 45 minutter. Da masken var dratt av og restene skylt bort, føltes huden helt myk og herlig! Det føltes ut som alt av urenheter ble dratt rett av med masken, og etterlot seg en helt ny og frisk hud! Det anbefales virkelig å prøve!Noen som har prøvd den?

årets helligste event

 • 09.12.2015 kl. 18:54

Hei dere! Til tross for at jeg hadde fri fra skolen i dag (har fri hver femte onsdag) så ble det en nokså tidlig morgen likevel. Jeg og Thea og Martine skulle nemlig på et møte med bedriften som skal trykke russe-logoen vår, klokka åtte! Så ja ansiktet ble lett pudret av øyne fulle av søvn og kaffekoppen ble med i bila, trivelig morgen og en fin start på dagen da. Møtet gikk fint, så da håper vi at vi har ting litt under kontroll til det nye året. 

Etter møtet hadde vi pepperkakebaking hjemme hos katy, same procedure as every year. Alle bortsett fra Trine og Hanna går jo på Heimdal og hadde fri, mens de hadde hver sin prøve og sluttet tidlig, så det passet jo perfekt. Det ble en koselig dag med (ikke i mitt tilfelle) vellykkede pepperkaker. Jeg begynner å face at jeg ikke er den fødte baker og konditør(?is dat even a word?) men jaja, alle kan ikke være gode i alt - bruker jeg å si til meg selv når jeg drukner i mine egne tårer :( neida hehe.

Hanna syntes dette synet var verdt å ta bilde av, fordi det så ut som jeg hadde mitt eget matprogram - Mathildes Jul (kommer neste år på NRK super)

Maja prøvde ut sine foto-skills, ble meget fornøyd med dette bilde av den 300 grams havregrøten hennes

Pepperkaker og gløgg ♥ nam

Fineste marti ♥


Dagens visdomsord: Samle jentegjengen hjemme hos en av dere, bli enige om hvem som kjøper inn hva og gjør pepperkakebakingen til en juletradisjon. En huskeliste til ting man kan kjøpe inn: Nonstop i julens farger, skumnisser, julebrus, pepperkakedeig, melis, gløgg og mandariner. 

Hva synes dere om bildene? ♥

festing og utroskap

 • 08.12.2015 kl. 17:20

God dag, god dag! I morgen har jeg fri, så jeg liker å tenke at det er fredag i dag. Sluttet ikke så altfor sent på skolen, så da jeg kom hjem lagde jeg meg tortillapizza og så my guilty pleasure SKAM hehe. Dere kan se den her. Det er så sykt klisjè. Livet på vgs med russetid, festing, utroskap og intriger, haha elsker det. Forresten sorry hvis jeg skuffa dere med overskrifta, dro en mammatilmichelle med superexciting overskrift. (no hate though) ♥

I morgen skal jeg først med Thea og Martine på en eller annen fabrikk for å prøve å ordne ferdig logo-gensere og utstyr til russetida (med det samme vi er inne på temaet liksom). Håper vi blir ferdig med det snart så jeg kan vise dere og si litt mer om planer for mai 2016 <33333 i mellomtiden er det bare å svippe innom nyg2016 på insta og følge oss på ferden!


Vi blogges babezz ♥

morgenstund har gull i munn

 • 05.12.2015 kl. 20:17

Hello ...... It's me. Gjett en gang hvilken sang jeg har på hjernen haha. Den er jo så fiin. Jajja dagen i dag startet med en koselig morgenstund med masse julestemning. Jeg og Pernille dekorerte pepperkakene til den årlige pepperkakekalenderen vår som henger i vinduet på kjøkkenet. (Vi er liiitt seint ute i år da). Etter det var det håndballkamp som sto på planen, "erkefiendene" Utleira mot Charlottenlund. Det var siste kampen vår før jul, og nå fortjeener vi juleferie! Vi vant med noen få mål, så det var en spennende og stressende kamp, men dææh det var godt å gå ut av den hallen med seier i lomma.

Ha en herlig kveld! Og husk håndball VM klokka halv ni!!

Now we party

 • 04.12.2015 kl. 23:03

Hei dere! Torsdag kveld arrangerte vi årets siste Heimdalbørst, det er altså skolefest for vgs-elever på Heimdal og andre. Vi hadde neonparty og jeezus det var artig! Jeg hadde aldri vært på det før, men det blir nok ikke min siste gang min kropp er dekket i grønn, rosa, oransj og gul neonmaling (som ikke gikk av med det første, for å si det sånn). Uansett, for å vise dere litt hvordan kvelden min gikk til har jeg laget en tegneserie til dere.


Så ja det ble en artig kveld, og kanskje en enda artigere skoledag med kreativ dans i gymmen dagen etter. Jeg var jo (så og si) edru, så dagen i dag ble ikke påvirket av mye annet enn lite søvn. Etter håndballtreninga i dag har jeg bare slappet av, og nå sitter jeg og Hanna og ser en ny serie (TAKK for alle tipsene jeg fikk på snap hehe), det endte opp med How to Get Away with Murder på Netflix. Ha en herlig kveld! 


Hva synes dere om bruken av tegneserie som virkemiddel på bloggen da? ;p

månedens spørsmål

 • 02.12.2015 kl. 17:06

Ka e secret santa? :)

Overraskende mange som lurer på dette! Vi har det både i vennegjengen og i klassen og jeg liker det.  Bare skriv alle navnene på de som skal være med på lapper og krøll dem sammen. Legg dem i en skål og så trekker man en lapp en etter en. Det navnet man får skal man kjøpe en gave til. Det er ikke verre enn det! Og selvfølgelig hvis man trekker seg selv, så kan man få trekke en ny lapp hehe :) Så må man gi gaven til den personen man har, uten at den ser hvem som kommer med den da, thats the tricky part. Legg den på trappa, i postkassa, i skapet på skolen eller som NYG gjorde på julebord, gjem dem rundt i huset så finner vi dem i løpet av kvelden.

har du en god oppskrift på glutenfrie pepperkaker?

Sist nå så prøvde vi en ny oppskrift, som mimmi fant på denne bloggen. Det er kanskje de beste pepperkakene vi har laget, på smak. Utsendemessig derimot var de ikke like stor suksess haha. Jeg tror jeg ville droppet Natronet, fordi de hevet seg ekstremt mye. 

Har du noen gang fikset på leppene dine? De er kjempefine!

Nei det har jeg ikke, men tusentakk!

Skal dere på Landstreffet i Bergen?

Nei vi skal til Stavanger

Tok du lappen på automat? eller bare har du automatbil?

Jeg tok lappen manuell, men har ikke kjørt med gir én dag siden jeg kjørte opp. Har automatbil ♥

Hvilken størrelse bruker de i bukser?

Det varierer litt, men jeg er vel en 38

Dritfett! Hvilke størrelser har du? :D

Medium / 38

Jeg har lyst å prøve den ut, anbefaler du det? :)

 Haha jaa 

hva skal du skrive om på særemne? har du kommet igang? og når skal du levere?

På Heimdal har vi en litt annen ordning, som gjør særemne myye enklere. Vi kaller det "bokbad" og det er muntlig. Vi skal jo lese to bøker, men istede for å skrive 1234532 sider om det, skal vi sitte i grupper og diskutere temaet. Vi begynner vel med det neste uke, og jeg har bare såvidt startet. Heh. Men jeg er så glad for at vi gjør det sånn istede. Jeg har lest Bursdagsgaven og Tilbake til Tall Oaks. 

Hva er særemne?

Det er en maajor norskoppgave alle har i tredjeklassen og som alle frykter haha

hvor mange programfag får man velge i vg2 og vg3?

Hvordan var dette igjen da.. Andreåret hadde jeg økonomi, rettslære og markedsføring i tillegg til tysk. Og tredjeåret var jeg ferdig med tysk (ettersom jeg hadde språk tre år på undomskolen), så da fikk jeg bytte ut et programfag med et annet. Så jeg byttet ut økonomi med politikk, noe jeg er veldig fornøyd med.

hvilke programfag har du?

Markedsføring, rettslære og poltikk

Skal du i militæret?

Nej

går studie vg1 men vurderer å søke helse til neste år pga er alt for skolelei. er studie alltid så stress?

Hmm det er veldig forskjellig fra person til person. Jeg synes ikke studie er så veldig stress, selvfølgelig er noen uker mer dritt enn andre, men samlet synes jeg det går veldig greit. Uansett så er det viktigste at det funker for deg, det er trassig å måtte streve seg til depresjon og tårer for å komme gjennom skoleåret, men skolelei det er vi alle til tider.

Ska du på russetur te Åre i januar? Vess ja, kordan dato? :)

Jeppp og jeg gleeder meg. 15-17 januar om jeg ikke tar helt feil

Hva skal du etter vgs?

Ich veit nicht, vurderer sterkt et friår

Vurderte du noen gang å dra på utveksling vg2? Eventuelt hvorfor/hvorfor ikke?

Nei det ville jeg ikke. For tidlig å fly fra reiret rett og slett. Ville ikke misset et av vgs-årene for noen ting, jeg har hatt det konge

Var dere i nyg en vennegjeng på ungdomsskolen og eller ble dere kjent når dere begynte på vgs?

Vi ble en vennegjeng allerede i førsteklassen på barneskolen og har holdt sammen siden den gang. Men vi ble ikke NYG før første vgs da vi fikk et par nye søstre.

Hvilken str har du i Adidas joggedressen?

I den blå har jeg 12/38 i buksa og 10/36 i jakka

hvor er adidasdrakten fra?

Kjøpte den på JD i London, jdsports.com

var bil-teori prøven vanskelig?

Nope (sier hun som fikk 7 feil), men besto !

var kjøreprøven vanskelig?

Nehh blir mer som en vanlig kjøretime, bare at du gjerne har en puls på 90 men ellers

Hvilken modell er solbrillene? :-)

Ralph Lauren Two-Toned Cat Eye 

Når drakk du for første gang? Drikker jentene i nyg selvom de ikke har fyllt 18?Hvordan stilte foreldrene dine seg til at du drakk alkohol før du fylte 18? Snakket dere åpent om det, var det greit?

Spennende tema, nå må jeg memorisere litt. Jeg drakk vel for aller første gang litt vel ung. Men jeg begynte ikke å feste noe særlig før (ifølge instagrammen min, 200 uker siden) ca tre år siden da. 

Jeg lurte på hvordan forhold du har til alkohol. Du trener mye, men fester også tilsynelatende en del. Hvordan funker denne kombinasjonen for deg?

Altså jeg skal ikke legge skjul på at jeg liker å feste, og jeg er 18 år så det ser jeg ikke noe galt med. Ikke fordi jeg er gammel nok, men mer fordi jeg er ung nok. Jeg er bare ung en gang og jeg blir ikke noe yngre enn jeg er akkurat nå, så da vil jeg leve ungdomslivet. Men det er sant, jeg trener mye og det er vel ikke den beste kombinasjonen ifølge boka. Jeg drikker ikke før kamp og heller ikke før viktige treninger. I morgen har vi skolefest og jeg deltar seff som den festlige jenta jeg er, men klinkende edru skal jeg også være på grunn av viktig kamp på lørdag!

drikker du rødvin? Hvordan lærte du å drikke det?

Everyday I spend my time drinking wine, feeling fine (håper alle synger samme sang inni seg nå). Ja jeg liker rødvin og jeg lærte meg det bare ved å drikke det haha. Det ser jo sykt digg ut å sitte med et glass rødt en lørdagskveld foran tven. Okei det hørtes bare trist ut lol. Men ja learning by doing.

Hvilken størrelse har du i Pjen din?

Medium

Kunne du noen gang tenkt deg å blitt med i serien bloggerne? Hvorfor/ hvorfor ikke

Hmm jeg ler litt av tanken, hadde sikkert vært morsomt xD 

White collar! Hvis du ser denne, kan du si hva du syns?

Jeg har sett litt, men jeg synes ikke det er såå spennende. Liker serier der det tar en hel sesong å fange skurkene, og ikke ny skurk hver episode, hvis du skjønner meg.

Koss størrelse har du i den gensern? E den veldig tettsittende? sykt fin!!!

Jeg har den i small, så den er ganske tettsittende. 

Hvor kjøper du glutenfri pepperkakedeig? :)

De selger det i frysedisken på noen matbutikker (hvertfall Meny), fra merket Fria. Men ellers så kan du bake selv!

Hva spiser du i løpet av en dag?

Til frokost spiser jeg havregrøt, kornblanding eller brødskive med makrell

Mellom frokost og lunsj blir jeg ofte sulten, så jeg drikker enten en kaffe, spiser en banan, yoghurt eller litt nøtter

Til lunsj spiser jeg som regel salat fra salatbaren på skolen (bruker alt for mye penger på dette)

Til middag har vi som regel fisk eller kylling med ris og salat/grønnsaker. Har helt vanlige norske middagsretter, ikke noe hokus pokus diett greier

Hva er det beste du vet å spise..? til frokost, lunsj, middag & mellommåltid?

↑ ↑ ↑ ↑ men min guilty pleasure i hverdagen er pitapizza og cola hehe 

Vil du anse deg selv som ginger?

Gulrotfarget hår og edward cullen hud - hm ja det vil jeg si

hva heter du på snapchat?

mathildeholck
Noe dere lurer på til neste gang?

 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no