hits

nails for newyears

 • 30.12.2014 kl. 18:11

Etter at jeg fikk den kalenderen fra Ciaté med neglelakker, har jeg fått helt dilla på det og bytter annenhver dag. Jeg fikk jo 24 neglelakker, eller noe av det var perler og stickers til å ha på neglene, men likevel det er mange! Det er spesielt morsomt med de fargene jeg ikke hadde kommet til å kjøpt selv, som knæsjgul foreksempel. Men hvertfall så er det mange av dem som passer peerf til nyttårsaften, men jeg klarer ikke å bestemme meg hvor hvilken.

Jeg tenker en av disse ↑. Jeg skal ha på meg en svart paljettkjole i morgen så vet ikke om det blir for mye med den svarte neglelakken. Hvilken synes dere?

Same procedyre everyday

 • 30.12.2014 kl. 03:06

Heii! De siste dagene har gått i ett, tilbake til trening, jobb og venninner. I går og dagen før der startet jeg og Katrine dagen med en treningsøkt på to timer etterfulgt av en hel arbeidsdag på lageret til 3t-shop. Etter det blir vi så slitne, så begge kveldene har endt opp i kjellerstua mi med godis og filmer som Horrible Bosses, Black Swan, Harry Potter, Die Hard og Charlie st. Cloud. Haha det er fem filmer på to kvelder det.

I dag trente vi også, same procedure as errr'day. Etter det dro vi til byen og shoppet litt småtteri til nyttårsaften, og spiste nydelig mat på Tulla med Johanna. Når vi dro derfra skjedde det noe rart hahaha fordi vi skulle på butikken før vi tok bussen videre til Hanna, og da vi kom på butikken kom vi på at vi hadde glemt å betale for maten!! Jeezes det var ekkelt ass, så vi løp tilbake, mens mannen i kassa brydde seg ikke engang haha jaja, kan sove med god samvittighet.

kat klarte serr ikke å sitte i ro på et bilde haha maur i ræva eller

Når vi kom til Hanna med gjengen senere på kvelden lagde vi mat og spilte alias. Det er like morsomt hver gang, blir aldri lei


Hva gjør dere i juleferien?

nattahilsen fra meg

 • 28.12.2014 kl. 03:32

Hei! skulle til å skrive god morgen, det er jo snart det. Klokka er halv fire om natten og jeg sitter og ser Beyoncé and Jay Z On the Run. Er sikker på at det er flere enn meg som har sett det, og blitt mildt sagt dødsforelsket. Jeg skulle egentlig bare stikke innom og si at jeg har kommet hjem fra Røros og at jeg håper alle har hatt en fantastisk jul hittil (den er jo ikke over enda). Jeg skal på trening og jobb i morgen tidlig så jeg bør vel legge meg snart, men her har dere et par bilder fra den koselige julen min.

Noen som hadde en fin jul eller?? ♥

Lille julaften

 • 23.12.2014 kl. 15:24

Hei dere! I dag er det jo 23 desember, også kjent som lille julaften. Vi har vært ute og hogget juletre og skal pynte det nå. Snart er det også julegrøt til middag og jeg satser alt på at jeg får mandelen i grøten og vinner en marsipangris eller quizbok for hele familien. For dere som lurer så blogger jeg via delt internett på mobilen nå, så telefonregninga for denne måneden blir julegaven fra meg til pappa :) Uansett så har vi det uutrolig koselig på fjellet, med masse god mat og kaker, julefilm på tven hele døgnet og huset fullt av mennesker og dyr. Her er noen bilder:

Se vi fant Rudolf hehe

Ha en fortsatt fin jul, så blogges vi!

Julesnakk og vinnerne av konkurransen

 • 21.12.2014 kl. 18:25

Hei igjen! For øyeblikket sitter jeg i sofaen med kosehunden min og ser EM finale. Etter den er det rett ut døra for å komme oss til Røros. Jeg vet ikke om det er bra nok internett til å blogge der, men dere kan følge meg på instagram i håp om at jeg publiserer noe morsomt der istede.

 Jeg har forresten trukket vinnerne i konkurransen om personlig almanakk og det ble Sylva Løkken, Ella Kongsvik, Frida Melting, Katrine Nielsen og Mille Rykke. Dere blir kontaktet på mail. Gratulerer!!

Så ønsker jeg dere en riktig riktig god jul med familie, venner og nydelig mat, også blogges vi jo før nyttår så det får jeg sagt senere!

God jul! ♥ ♥ ♥

julebord med jentene

 • 21.12.2014 kl. 15:35

Heihei! I går kveld hadde vi julebord, med masse god mat og herlig stemning. Alle hadde med noe mat hver, slik som på tapaskveldene våre, og det blir alltid såå mye mat. Det ble hvertfall en utrolig bra kveld med masse sprell og moro! Her er noen bilder.Flere som har vært eller skal på julebord i år?

på forsida i avisa

 • 19.12.2014 kl. 23:29

Hei god kveld! Har så sinnsykt tight schedule denne helga, noe man ikke skulle trodd ettersom det er juleferie og alt! I dag sluttet vi nokså tidlig etter en koselig julefrokost og julekonsert med fantastisk flinke musikkelever, og etter skolen dro jeg og kat rett på jobb. Etter jobben hadde vi juleselskap hjemme hos meg, og midt under selskapet dro jeg på håndballsamling. - Som består av to treninger i morgen også. Rett etter siste trening i morgen skal jeg på julebord med verdens beste jenter OG DAA tar jeg juleferie, og reiser til Røros!!Genser fra H&M og skjørt fra Zara

fineste bebbi minOgså er jeg på forsida av Adressavisa i dag da, med familyn ♥ Noen som har sett det?


GIVEAWAY

 • 18.12.2014 kl. 16:50

//samarbeid


Hei babes! Kort fortalt så har dere sjansen til å vinne en personlig almanakk her og nå. Bare lik facebooksiden deres HER, skriv navn og mailadresse i kommentarfeltet og lik dette innlegget. Jeg trekker hele fem vinnere! Og de trekkes i løpet av få dager, så det gjelder å være rask. Personlig almanakk finnes både på facebook, instagram (@personligalmanakk) og snapchat (pers_almanakk). Perfekt som julegave til en venn (eller seg selv hehe), for å holde orden på det nye året!

Lykke til!!

gratis graut

 • 16.12.2014 kl. 18:29

Heii! I dag var det nissedag på skolen, som vil si at alle kler seg ut som nisser og får gratis julegrøt haha. Det er jo skikkelig koselig da ♥ I tillegg er det jo så nære juleferie nå at det er lite å gjøre i timene, så det blir bare kos der å. I rettslæretimen satt alle og spiste grøt, inkludert læreren, mens vi hadde den samme diskusjonen som vi har hver dag; om hasj bør bli lovlig eller ikke. I tysk lagde vi julekort og stekte vaffler. Jeg tåler jo ikke det så læreren hadde kjøpt inn glutenfri kjeks og brownies tihi ♥Hva synes dere om dagens look da?

min karriere som...

 • 15.12.2014 kl. 09:44

... modell (dette ble tatt i forrige uke da, meg uten sminke og filter)

... fashionista - mamma, pappa prøvde dere å konvertere meg til Mor Theresa på denne tiden?!?

... rytter (var egentlig livredd hester, så hva som skjuler seg bak det nervøse smilet kan dere bare tenke dere)

... musiker - om det er meg eller Whitney Houston på bildet, er vanskelig å si, tipper publikum ikke engang hørte forskjell

... Seiler - Vind i håret, salvann i øynene, barn hengende over gelenderet kvalme som skumnisser, hva kan man si <3 hjerte

... Fotballstjerne - jeg kunne sikkert blitt god ass

... Eli Hagen - et av mine stolte øyeblikk, som dere ser

... Jeger - neida vi fant denne tassen kavende i havet, så jeg drepte han ikke altså... Makeupartist - sminkevideo på denne tiden hadde vært morsomt å sett

... Snowboardgangster - jeg følte meg kanskje kulere enn jeg så ut..

... Fjortiss fra helvet (ingen kommentar)... Michael Jackson  - neida det er egentlig Pernille, hun begynte å grine når jeg tegnet henne om til MJ

Haha hva synes dere? Hvilkern karriere kledde meg best?

sminkevideo

 • 14.12.2014 kl. 14:44

Da har jeg faktisk spilt inn og redigert en sminkevideo til dere, deet hadde dere ikke trodd! Igjen er jeg veldig heldig med startbildet da haha.... Håper veldig at dere liker den, så kanskje det blir mer av det framover.

Trykk på tannhjulet og sett på 1080p for bedre kvalitet!


Hva synes dere? ♥

en overraskelse

 • 13.12.2014 kl. 21:55

Hei dere! I dag var jeg en tur i byen for å handle litt julegaver, så nå er tre julegaver (+en til meg selv) krysset av på lista. Det er så koselig i byen på denne tiden av året, med julepynt hengende over gågaten så langt du kan se. På vei hjem kjøpte jeg og Anna oss en pakke brente mandler fra en snill mann på gaten, nam nam. Nå har jeg tenkt meg en tur til tvillingene for å ha en morsom kveld med dem, loverboysa og katy.

I morgen kommer en overraskelse til dere, woho - stay tuned og såntHva gjør dere i kveld?

månedens spørsmål

 • 12.12.2014 kl. 13:49

Er du fornøyd med formene/kroppen din?

Det er alltid noe man vil endre på, er det ikke slik hos de fleste? Så jeg trener jo for å bli så fornøyd som jeg kan bli. Men med andre ord, uten å bryte janteloven totalt, så er jeg såppas fornøyd at jeg ikke gidder noen drastiske forandringer hverdagen hvertfall.

Har du eller noen av vennene dine noen gang vært nær en spiseforstyrrelse? Fortell litt om det hvis det har skjedd?

Nei heldigvis ikke!

Kan du vise bilde av drømmekroppen din?

Jeg har egentlig ikke en bestemt drømmekropp, men en veltrent og sunn kropp


Har du hatt reggis?

Nope!

Hvor lang tid tar det før du får bestillinger fra sheinside i posten? utrolig desp. står 5-28 dager for freeshipping å jeg trenger en kjole innen nærmere tid....

Uh ville kanskje ikke satset på det, det kan ta sin tid desverre

Hvilke serier ser du på?

Så ferdig sesong 3 av Homeland i dag, så jeg begynte faktisk på White Collar etter anbefaling fra en syk venninne som lå hjem og så på det

 

Hvordan skole og linje gåt du på? Hvorfor går du ikke idrett?

Jeg går på Heimdal VGS, studiespess med økonomi, markedsføring og rettslære som valgfag. Jeg går ikke idrett, fordi jeg ikke vil gå fire år, og fordi jeg er redd jeg ville bitt lei av håndball, ettersom mye av fritiden går ut på det også. Variasjon i hverdagen er jo viktig.

Har du kjæreste?

Nejj det har jag inte

snuser venninnene dine?

Noen fåå

Hva vil du jobbe som?

Jeg håper jo at bedriften til mamma og pappa fortsatt er oppe og går da, men bortsett fra det aner jeg ikke


Er det mye konflikter i jentegjengen? Sånn vanlig jentedrama, eller er dere så sammensveiset som det ser ut som?

Det er veeldig lite drama, og vi snakker alltid om det hvis det er et problem. Altså vi krangler om småtteri, men ler av det etterpå


Tar alle i vennegjengen din sol?

Nei vi er dårlige på det altså, kjører heller selvbruning (orange is the new black hehehe) med tanke på helsa osv sant ;)

Er du fortsatt venn med Aurora?

Jeg og rora er fortsatt gode venner vi, men hverdagen er travel og derfor møtes vi alt for sjeldent.

Tjener du på bloggen?

Ikke noe å skyte av, men tjener litt gryn her og der

Kan du lage en video med småklipp fra hverdagen din igjen? Kjempe gøy å se på :D

Det skal du ikke se bort i fra :)

Hva skal du gjøre etter videregående?

Hm er det meningen å ta et friår? Jeg aner ikke, men det høres jo deilig ut haha

Hva får du i snitt på skolen? til sommeren i fjor, siden du ikke har fått julekarakterene enda

Jeg fikk 4.7 hvis jeg ikke husker heelt feil.

Hvem er din aller bestevenn?

Jeg har flere av dem

hva ønsker du deg til jul?

Jeg ønsker meg noen varme og fine votter. Shit jeg må komme på noe mer...

Hvilke blogger leser du?

Jeg er egentlig skikkelig dårlig på å lese blogger, har liksom ikke tid. Men jeg leser auroramohn, l0ve og annais for det meste. Ellers så er jeg innom flere andre blogger også

Har du noen tips/inspirasjon til å fortsette å trene i hverdagen? Jeg har ofte begynt å trene og laget meg en treningsplan, men det ender opp med at jeg trener en gang og neste gang er 1 mnd etterpå?

Æii det er kanskje litt klisjè, men bare tenk just do it og hopp inn i noen spreke treningsklær. Når det er gjort er egentlig det værste over. Vær strukturert og målrettet, en personlig trener kan også være en bra ting. Motivasjonen må jo være tanken på følelsen når du er ferdig, for den er helt fantastisk.

Hvordan klarer du å holde skolemotivasjonen oppe?

Jeg tenker først og fremst på framtiden, og at jeg bare lurer meg selv hvis jeg ikke gjør det jeg må. Dessuten er gode karakterer en stor motivasjon i seg selv.

Hva synes du er morsomst med håndball?

Når vi spiller bra sammen som et lag og vinner tette kamper, det er det beste med håndball. Og ellers er det jo mye reising med de herlige jentene, som også teller mye.

Hvor mange spillere er dere på håndballaget?

Hmm tre-fire stk...? Neida haha vi har en del skadet (og en del quitters), så akkurat nå kan jeg telle spillerne på to hender

Hvor ofte har dere organiserte treninger?

Jeg har fire håndballtreninger i uka, utenom kamp

Føler du har et perfekt liv, og at du aldri kjeder deg! Er dette riktig?

Jeg har nok ikke et perfekt liv, men jeg klager absolutt ikke. Det å ha en såppas stor vennegjeng gjør vel at jeg kjeder meg mindre, for det er alltid noen å finne på noe med.

hvor ofte fester dere?

For sjeldent spør du meg haha, neida en gang i blant. Var mer av det før kjærestene kom inn i familiebildet

Hvilken serie/divisjon spiller laget deres i?

Vi spiller i første divisjon j18, og damelaget spiller i 2.div og 3.div

Hvor på banen spiller du og er du flink? Mye spilletid og mål?

Jeg spiller midtback (og strek at the moment, fordi vi sliter litt med spillere). Får mye spilletid ja, står ikke på det haha. Scorer noen mål i hver kamp I guess :)

Jeg har bare noen spørsmål angående trening og kosthold. Hvordan kan jeg få trening inn i livet mitt, når jeg ikke har mulighet til å dra på studio, og hvordan kan jeg få hverdagen sunnere og unngå fristelser? Har du noen tips til sunne og enkle hverdagsretter man kan lage på hybel?

Det at du ikke har mulighet til å dra på et senter er jo en uutmerket unnskyldning til å jogge ut med favorittmusikken på ørene og bare kose seg egentlig. Før hatet jeg å jogge, men så lagde jeg meg spotifyliste Run or die trying og lastet ned Nike-appen (på appstore), og da fikk jeg snudd det til en positiv ting. Når det gjelder mat, så er livretten min den enkleste retten i boka, nemlig karbonadedeig, ris og ketchup haha det må du prøve! Havregrøt og kyllingsalat er også enkle lunsj og middagsretter.

Har du nært forhold til moren og faren din?

Ja det vil jeg si

Har du noen glutenfrie juleoppskrifter?

Ja hvis dere er interessert?


Hordan pepperkakedeig bruker du som det ikke er mel i? Hvor kjøper man det?

Jeg har prøvd tre forskjellige pepperkakedeiger denne måneden haha, alle glutenfri selvfølgelig. En av dem lagde mimmi selv, en annen lagde jeg og jentene sukkerfri, og den siste kjøpes i frysedisken på Meny, fra merket Fria.

Hvem er ditt forbilde og hvorfor?

Når jeg var liten var det Hanna Montana, og når jeg ble eldre byttet jeg til Miley Cyrus. Jeg vet ikke hvorfor, men drømmen min var alltid å bli enten profesjonell danser, sanger eller skuespiller, og hun var alle de tre. Nå for tiden er hun jo litt gal i hodet, og det digger jeg ved henne
Hvilken vinterjakke bruker du?

Parajumper, kill me now.

Leverer du inn skoleoppgaver og sånt på trøndersk eller bokmål? jeg lurer veldig, hilsen nysgjerrig jente fra oslo

Haha vi leverer inn på bokmål ja, trøndersk hadde egentlig vært litt morsomt da


Skal du feire jul i Åre?

Feirer alltid på Røros
Hva synes dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

Antrekk

 • 11.12.2014 kl. 13:24

I dag ligger jeg hjemme med en blåbærmuffins og lurer på hvilken film jeg skal skru på. Jeg så nettopp ferdig sesong 3 av Homeland, så nå har ikke livet noe mening. Haha neida. Jeg ligger ikke hjemme fordi jeg er deprimert eller skulker skolen altså, jeg har influensa. Det å spille håndballkamp i går var nok ikke det smarteste, men når vi er så få er vi avhengige av de vi har. Uansett, her er gårsdagens antrekk som aldri ble publisert.

Ullgenser fra Gina Tricot, støvler fra Burberry (mama sine)Hva synes dere?

Lillelørdag

 • 10.12.2014 kl. 18:38

Hei! I dag hadde vi frii, og det føles skikkelig som lørdag. Sto opp ti, lagde meg mat og så litt Homeland, før jeg tok bussen til Katrine. Vi har jo vår årlige pepperkakebaking hjemme hos henne. I tillegg til trakk vi secret santa. Det er slik at vi skriver alle navnene våre på lapper også trekker vi et navn hver, og den vi trekker skal vi kjøpe julegave til. Sånn at vi slipper å kjøpe en til alle, eller en dyr gave til hver, som vi gjorde i fjor. For når vi er så mange blir det litt kaotisk.

burde fått tildelt en pris for fantastisk pynting altsåDagens antrekk kommer litt senere!

Hva synes dere om bildene?

family tiime

 • 09.12.2014 kl. 21:10

Hei! I dag kom noen folk fra adressavisa for å intervjue oss om Thailand, og det gikk helt greit. Det kommer på trykk den 22. desember tror jeg, blir vel interessant. Jeg har en tendens til å være litt uheldig på slike intervjubilder, men jaja. Jeg og Pernille utnyttet sjansen til å ta noen bilder selv da.

noe som endte i catfight...

Så bestemte hele familien seg for å bytte ut treningen med en velfortjent pizza og julebrus + EM i håndball på tven.

Flere som følger med på EM?

lader opp til jul

 • 08.12.2014 kl. 17:59

Hei! Tenkte å kjøre en månedens spørsmål med spørsmål dere har sendt inn i november, så hvis det er noe dere vil ha med så spør i dette innlegget! I morgen kommer det forresten en journalist og fotograf fra avisa for å intervjue meg og familien min om tsunamien i Thailand, siden det er 10 år siden det skjedde. Jeg vet at det er mange som vil jeg skal skrive om det på bloggen, og jeg har vurdert det, så vi får se.. Planen for resten av uka her er å bare slappe av og lade opp til jul egentlig. Jeg har igjen to prøver før jul, men de er i neste uke. Så blir det den tradisjonelle pepperkakebakingen og julelunsj med nyg på onsdag. Her har dere litt stemningsbilder


Ha en fin dag!

Nytt design

 • 07.12.2014 kl. 02:11

Heii! Nå er det sent på natt, og jeg sitter oppe med småjentene og hører på julemusikk og får neglene mine lakkert i julens farger. I kveld var jeg hjemme hos Hanna med Martine og så film og spiste taco. Vi så Edge of tomorrow, og den var sykt mindfucked men bra da, og fine hovedpersoner. Før i dag var jeg på en liten shoppingtur med papi, og etter det spilte jeg håndballkamp. Før oss spilte Heimdal i 2.div mot Meldal og det ble 23-23, og kampen etter spilte vi (j18) 23-23 mot Junkeren, det er litt craycray da akkurat samme stilling liksoom.

Ellers så har jeg nytt design da! Julestemninga smittet over til bloggen. Det er nok en gang min gode venn fra Soft webdesign som har laget det. Hva synes dere?

savner dagslys

 • 05.12.2014 kl. 23:24

Det at nettene blir lange og kulda setter inn stemmer ikke helt her på Heimdal. Eller, selv om det kanskje er like mørkt som natten omtrent hele døgnet, så virker det som om det går en halvtime fra jeg sovner om kvelden, til vekkerklokka ringer neste morgen. Og når det gjelder kulda, så må jeg inrømme at jeg savner snø i desember, nå ligner det mer på høstvær. Men jaja julestemning har jeg uansett, og etter jobb i dag tok jeg igjen de tapte episodene av Jul på Månetoppen (på nrksuper.no).

Bare så dere vet det, så skjønner jeg hvis dere synes bloggingen har vært ræva de siste dagene, det synes jeg hvertfall selv. Grunnen til det er at jeg er liiittegranne avhengig av å ta bilder til bloggen i dagslys, jeg er ikke noe spesielt fan av blitz. Og i denne uka har jeg dratt på skolen før sola har stått opp og kommet hjem fra skolen etter sola har gått ned. Derfor blir det godt med helg og endelig litt dagslys igjen, har savnet det.

Her måtte jeg dessverre ty til blitz

tihi dagens pepperkake

Flere som savner snurten av litt dagslys?

snakk om produktiv dag

 • 03.12.2014 kl. 20:44

Heii! Herlighet for en produktiv dag det har vært. Jeg startet på skolen til vanlig tid og vi hadde rettslære hele dagen, noe som var utrolig chill egentlig. Vi sluttet klokka ett så jeg, Nora og Johanna dro på 3T og trente til vi ble kvamle haha, seriøst jeg ville spy. Legday, min værste fiende(♥). Etter det dro vi hjem og dusjet før vi tok bussen til det nye huset til Katrine. Hun flytter inn i helga, og jentene bidrar seff med maling av vegger. Så det ble en koselig ettermiddag med maling og julestemning etterfulgt av felles gjennomgang av matteleksa etterpå haha. Godt å faktisk få noe ut av dagen, istede for å ende opp på sofaen med en serie, helt til man sovner og våkner tre timer senere. Nå har jeg det litt over grensa til travelt (igjen).. Skal på håndballtrening, så vi blogges!

Ahh smakte julebrus for første gang på et åår, ja jeg har klart å holdt meg! Så for alle som hadde veddemål med meg om det, you lost.

Hadde det litt moro med veggen da hehe

Jeg fant fram Onepiecen haha, perfekt maledrakt

skjønneste kati med bittesmå, søte fletter som man nesten ikke ser engang

Ha en fin kveld!

Desember i mitt hjerte

 • 02.12.2014 kl. 17:02

Åh endelig er det desember! Jeg har nesten ikke klart å vente i en måned nå. Eller det vil si, jeg startet jo med julemusikk i starten av november, så jeg har vel ikke klart å vente helt. Jeg trodde ikke juletida kom til å være like høytidelig for meg når jeg ble eldre, men halleluja jeg gleder meg som en unge! Jeg bare elsker alt med julen og det vet jeg det er flere som gjør. Jeg har både gavekalender på veggen og pepperkakekalender i vinduet i år som i alle år, blir aldri for gammel for det vel? Det er så deilig, for det lukter pepperkaker i huset gjennom hele desember. Jeg og jentene holder på å arrangere vår tradisjonelle pepperkakebaking, julelunsj, secret santa og julebord før jul, gleder meg til alt framover. Flere som har slike tradisjoner på denne tiden av året?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no