hits

NEW YEARS EVE

 • 31.12.2013 kl. 17:53

Hei! Endelig er det nyttårsaften, og jeg er klar for en suuuper kveld! I dag ble jeg vekket av Thea og Martine i tolv tida og vi dro til Johanna ikke lenge etter for å finne ut hva vi skulle ha på oss. Hadde med et par kjoler hver, så bytter vi hahah like morsomt hver gang. Jeg endte til slutt opp med min egen, fra bikbok. Den er ikke så spesiell av seg, men den er veldig behagelig. Og med rett tilbehør blir den nok finere.

Jeg håper dere får en fantastisk aften, (og et nyttårskyss fra deres kjære) eller fra en random person som står vedsiden av. Doesn't matter.

Hva skal dere i kveld?

weheartit kakao

 • 30.12.2013 kl. 22:28

Hei! Akkurat nå er jeg hjemme hos Nora med Thea, Martine, Anna, Hanna og Johanna. Holder blant annet på å planlegge morgendagen, det er jo nyttårsaften wii! Bruker alltid å feire i Åre med noen venner, men i år skal jeg feire hjemme i trondheim byy. 

Dro hjem fra Åre på formiddagen, etter jeg hadde årdnet en supersøt kakao til mine supersøte, rosa kosegriser. Sånn standar weheartit kakao haha, men det er jo så søtt.

Noen som ble fristet av marshmallow kakaoen?♥

i loove it

 • 29.12.2013 kl. 22:59Hei! Jeg vurderer å lage en video med julegavene mine i år, men vet ikke heelt om jeg får tid, så jeg vil ikke gi dere falske forhåpninger. - Noe som jeg egentlig akkurat gjorde nå haha jaja. Men dere kan uansett få en liten smakebit. Elsker den genseren dere ser over her, liker den kanskje aller best fordi jeg fikk den fra mine bestevenninner hihi♥ loveyou girls

Var den ikke fin?

roolig i åre

 • 29.12.2013 kl. 19:19

Hei! Er så godt å være i Åre og bare slappe helt av. Har for det meste spilt monopol, spist ben&jerry's og sett pretty little liars. Kjøpte sesong tre før vi dro, så vi hadde noe å bli hekta på. Det er faktisk så skummelt haha, halloween episoden - jeg trodde hjertet mitt skulle hoppe ut og løpe sin vei. Nå har vi nettopp dusjet og tatt badstue, det hører virkelig med her! Så blir det taco senere ♥ Det er forresten meg, mamma, pappa, Pernille, venninnen hennes Elise og Katrine som er her.

Ha en fin kveld!♥

juletider

 • 28.12.2013 kl. 19:18

Hei dere! Nå har vi kommet frem på hytta i åre, etter en heerlig roadtrip. Helt utrolig at vi ikke ble bilsyke, fordi vi spilte iphonespill hele veien. Har blitt hekta på sånne gjette spill som gjett fargen og gjett filmen blant annet. Er egentlig dritt kjedelig og deprimerende, men funker fint som tidsfordriv når du sitter på do eller noe.

Uanseett haha, har nesten ikke tatt ett bilde i jula. Det er alt for dårlig, men desverre sannheten. Så dere kan få se de få bildene jeg tok på Røros.

I går hadde vi som sagt tradisjonelt juleselskap hjemme hos oss, med alle slektningene. Bestiller alltid maasse god mat (altfor aaltfor mye mat) så vi har igjen i flere dager etterpå, helt til vi må kaste det #scoreHvordan har jula deres vært?

dagens antrekk

 • 27.12.2013 kl. 18:19

HEEI DERE! Wohi back on track, etter noen dagers fravær. Tror aldri bloggen har vært urørt så lenge. Har vært godt med litt pause fra stress og styr egentlig, men enda bedre å være tilbake. I dag var jeg i byen med noen jenter på romjulssalget. Kjøpte to svarte topper og en svart kjole, haha sykt spennende innkjøp. Akkurat nå er det juleselskap hjemme hos meg, så jeg skjønner absloutt ikke hvorfor jeg sitter oppe i mørket og blogger, men jaja. Skal ut i kveld med masse herlige folk, før jeg drar til Åre i morgen tidlig. Haha travel hverdag. Vi blogges fra Sverige!

Her er dagens antrekk.genser fra Weekday, jakke fra Sheinside, skjerf fra acne, sko fra (eeh usikker), bukse fra Topshop og klokke fra Daniel Wellington

Hva synes dere om bildene?♥

bloggblogg

 • 21.12.2013 kl. 23:34

Hei! Jeg har glemt å fortelle dere at jeg drar til røros med familien i morgen. Vi ferier alltid jul der, på hytta til mimmi og beste, det er såå koselig♥ Hadde egentlig ikke så mye mer å fortelle. Nå skal jeg utnytte natten perfekt ved å sitte med sløve øyne og spise julemarsipan med jul i svingen på skjermen, iishk kose. Forresten var det mange som trodde Johanna hadde blogg, etter forrige innlegg. Hun har altså iiikke blogg, hun bare satt i blogcriben min og blogget med meg haha. Bloggblogg.

hahahah retardmatholck ville vise frem sin kunstneriske side. I am not a morning person ikkesant ja jeg er morsom.genseren er fra Batoko HER, den er såå god - I luuv it

Hvor feirer dere jul?

birthdaycake

 • 20.12.2013 kl. 21:30

Hei babes! Åhh endelig er det juleferie. Var bare en kort tur innom skolen før jeg dro til byen med jentene for å kjøpe siste del av julegaver. Vi spiste på Fridays og vi fikk bursdagssang og dessert av de som jobbet der. Anna har BURSDAG i daaag, sweet sixteen som skal feires i morgen. Nam her har dere gårsdagens lunsj, bli fristet.

Nå er jeg og fem andre jenter hjemme hos meg og koser oss med bursdagskaake og bursdagsbaarn. Eller jeg og Johanna har sittet oppe og blogget mens resten av jentene har sittet nede og sett på tv, haha artig da. HA EN FIN KVELD♥ 

 

Johanna i blogcriben

kat, anna, nora og trine

Hva skal dere i kveld?

månedens spørsmål

 • 20.12.2013 kl. 00:19

Hvor lenge har du spart til langt hår?

Hadde hår til øreflippen i førsteklassen, og etter det har jeg egentlig alltid hatt ganske langt hår.

har du aldri hatt kjæreste?

Neii det har jeg ikke

Hvor høy er du?

172 tror jeg


Hvorfor er dere SÅ mange på håndballaget? Er jo ikke lov å være med enn 14 på kamp uansett?:)

Vi er delt inn i et første -og et andrelag, så det er ikke noe problem.

Er det kjip å ikke kunne være med på skolefester osv pårgunn av håndballen?

Haha ja siden du nevner det, så hadde vi faktisk juleball i går som vi ikke kunne være med på pga kamp.

Hvor mange ganger trener du i uka?

Trener håndball to ganger i uka + kamper i helgene. Ellers så trener jeg på 3t så ofte jeg kan, gjerne 2-3 ganger i uka, kommer selvfølgelig litt an på lekser osv.Hvor mye satser du håndball?

Hm jeg har spilt på Heimdal med bestevenninnene mine i ti år, det har blitt en stor del av oss og vi trives veldig godt allesammen. Har desverre ingen ambisjoner om å komme på landslaget for å være ærlig, men jeg eelsker håndball og vil bli så god som jeg kan bli.


jeg har også str 40 i sko! Er det mange som kommenterer det? Spesielt hvis du går med converse?

Hahah jess da er vi ikke alene. Nei har ikke opplevd at noen har kommentert det, men jeg hadde sannsynligvis gitt faen om noen hadde gjort det også. Haha det er no de føttene jeg har da, velger heller å ha 40 i sko enn å kutte av meg tærne :) for å se litt positivt på det.

Har du noen gang blitt mobbet for å være en såkalt "ginger"? Blir du det nå?

Ja selvfølgelig, det er jo litt av vitsen med å være ginger. Ligger i kortene at man skal bli litt mobbet, selvom det egentlig ikke gir mening i det hele tatt, er jo bare en hårfarge?Hvilke type gutter er det du faller for? badboysene, nerdene, sjarmørene, osv,? ;-)

sjarmørene haha ;););)

Bor du sentralt i Trondheim? Slik ar du kan gå til og fra Nordre gate f.eks.

Nei, tar ca 20 min med buss til sentrum, men det er ikke noe stress

Hvilket lag er det beste dere har møtt, i både bring, cuper og i serien?

Må nok bli Molde, tapte med åtte mål mot dem sist, noe som egentlig er veldig bra.

Er karakterene dine blitt bedre eller dårligere siden du begynte på videgående?

Hm ca det samme, kanskje litt dårligere haha

pynter du deg på skolen?

Neei, sminker meg, men går som regel i joggeklær

Kom du i klasse med alle de fra jentegjengen din?

Jeess I did. Vi fikk skrive navnet til èn vi ønsket å komme i samme klasse som, såå vi jentene skrev i sirkel. (Jeg skrev martine, hun skrev johanna osv) Så hvis alle skulle få komme i klasse med den de skrev, så måtte vi nesten komme i samme klasse da haha. Ække vi geniale hææ. Ida og Maja går idrett da, så går ikke i samme klasse som dem.

Noen av jentene, fra venstre: kat, johanna, ida, mei, hanna og anna

Hvilket fremmedspråk har du på skolen?

tysk

Hvor lang tid brukte du på å se forskjellen mellom Thea og Martine?

Gikk jo sammen med dem i barnehagen, så jeg husker ikke hvor lang tid det tok, men de var likere på den tiden.

Har mange av vennene dine kjæreste? Er det kjipt?

Haha nææ går greit, er god venn med alle loverboysa også. De fleste har faktisk kjæreste, men jeg skal love dere at de slipper ikke lett unna om det er snakk om å ditche girlsnight for gutta.

hva slags matte har du? p eller t? :)

praktisk

Hvor bodde dere når dere var i Lørenskog?

Thon Hotels

Bruker du sminke når du spiller kamp? Isåfall hvordan?

Varierer, men om jeg gjør det bruker jeg som regel id-pudder og litt maskara.

Hva liker du best i ansiktet ditt, og hva liker du minst?

Hm kanskje jeg liker fregnene mest og vet ikke hva jeg liker minst. Husker jeg fikk en del kommentarer om at nesa mi var så stygg en gang, haha ble bare enda gladere i nesa mi da, stakkars lille nesa liksom ikke ta deg nær av hva de slemme folkene sier til deg #staystrongHva synes dere om svarene?

julens festligheter

 • 18.12.2013 kl. 15:38

Kjenner jeg gleder meg sånn til julaften og nyttårsaften og alle festene i jula, er av den typen som elsker å pynte seg. Jeg satte sammen noen kollasjer med forslag til festantrekk til julaften, nyttårsaften og eventuelt julebord eller andre festligheter. Håper dere liker dem! Lagde kollasjene på polyvore.com

Noen dere likte? Hvilken likte dere best?

tar juleferie

 • 17.12.2013 kl. 22:47Hei dere! Har ikke noe fornuftig å komme med akkurat nå, må dusje før jeg endelig kan hoppe til sengs. Åh hvor godt det skal bli å sove - det er jo det beste som finnes! I morgen har vi mattefagdag, altså hele dagen med matte :) jess #smilefjes gange 1000. I det sekundet jeg leverer den matteprøven tar jeg juleferie uten tvil. Haha jeg trodde dønn seriøst det ikke var juleferie før neeste helg, har jo ikke rukket å gjort noe til jul. For et stress, kan vi utsette jula en uke eller??

Tenkte å kjøre månedens spørsmål i morgen, så hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre i dette innegget! Hva synes dere om bildene?♥

håndballsnakk

 • 16.12.2013 kl. 18:29

Hei! I morgen har vi stoor geografiprøve og på onsdag har vi stoor matteprøve, noe som tilsier lite fritid. Har gjort litt i dag, men skal til kat nå for å pugge mer (hun har glutenfri kake, så det var et lett valg). Mange lurte på hvem vi vant mot i helga og hva resultatene ble. Vi vant mot Lørenskog med et mål, uavgjort 20-20 mot Bækkelaget og tapte 32-24 mot Haslum. De to første var jo på lørdag, samme dagen som vi sto opp klokka fem, så neste gang reiser vi nok på fredagen så vi ikke er helt utslitte til kampene. Men jaja kan jo ikke skylde på det heller. Alle lagene var morsomme å spille mot, jæævlig stress mot Bækkelaget ettersom det ble uavgjort og de ledet med ett mål når det var igjen ti sek hahaha. Kampen mot Haslum var helt klart den artigste og beste. Neste bringrunde blir i Drammen!

Her er forresten lagbildet vi tok for noen uker siden.Noen av dere som er med i bring? Hvordan har det gått så langt?

endelig hjem

 • 15.12.2013 kl. 19:39

Hejj folkens! Nå har vi endelig kommet hjem etter en godt overstått håndballhelg i Lørenskog. Vi spilte en uavgjort, en seier og et tap, og vi er alle ganske fornøyde med helga egentig. Har vært kjempemorsomt med jentene hele turen og jeg gleder meg allerede til neste bringrunde. Har sovet 11 timer på to og et halvt døgn :) Jeg er sååå trøtt haha. Sitter for meg selv å vurderer om det er innafor å legge seg nå, og klokka er halv åtte. Jeg har ikke hatt med noe kamera, men her får dere noen dårlige mobilbilder.Ha en fin kveld, så blogges vi♥

blogger i søvne

 • 13.12.2013 kl. 23:49

HEEI wohi heia. Nå bør jeg egentlig legge meg med tanke på at jeg skal opp klokka fem i natt, meen yolo ikke sant. Skal spille Bring i Lørenskog i helga, så skal ta fly grytidlig imorgen med laget. Vi skal spille mot Bekkelaget, Lørenskog og Haslum i løpet av helga. Gleder meeii til håndballhelg. (Jeg har ikke begynt å pakke, så jeg må gjøre det før jeg sovner) Lever på kanten.

Vurderer faktisk å blogge i natt før jeg drar. Hahaha hvis jeg hadde gjort det hadde jeg vært klin sinnsyk da, men jeg er jo det, så hvem vet. Okei hva er det jeg driver med, blogger i søvne #notgood snakker bare bullshit. Jaja god natt♥ 

hei E

litt nytt

 • 11.12.2013 kl. 21:30

Hei! Jeg har helt glemt å informere dere om hvem som vant junkyard konkurransen, jeg har trukket vinner og snakket med henne, så det er årdnet! Vinneren ble Nikita. Også har jeg jo enda en konkurranse gående, den med vottene. Vinneren der ble Vilde Thorud! Du vil bli kontaktet på mail :) Ellers så har jeg noen klær jeg skal vise dere fra sheinside.

HER

Denne fant jeg desverre ikke link til

HER

Og kjolen har dere allerede sett

Hva likte dere best?bebbi matholck

 • 10.12.2013 kl. 18:59

 Hei! For en god stund siden hadde jeg noen innlegg med bilder fra fjortisstiden blant annet, noe dere tydelig syntes var ganske morsomt. Derfor tenkte jeg å vise dere noen bilder fra eenda lengre tilbake i tid. Haha jeg synes hvertfall det er litt gøøy å se tilbake på så gamle bilder. Ser dere noen som helst form for forandring opp gjennom tidene eeller?

Første skoledag haha awii. Jeg og Johanna hadde selvfølgelig matchende klær, noe vi hadde omtrent resten av skoleåret også. Mini meangirls.

Mamma, meg og Pernille på peppes en sommerdag.

Hahaha dette bildet er så morsomt. Gjengen på venstre side; meg, (glade) martine, thea, johanna og anna på halloween

meg, mamma og pernille på en eller annen konsert

meg og twinsa på 17.mai - babes i bunad

bebbi matholck

 Jeg, Hanna, Johanna og Pernille på Hvaler, spiller monopol såklart

 gjengen på håndballcup

 B gjengen på en av tusen rideleirer

Hva synes dere om slike innlegg?

worldfamous xD

 • 08.12.2013 kl. 23:57

haha hei dere! Jeg vet noen av dere har fått med seg det bildet som ligger ut på forskjellige nettsider, av meg og fem andre venninner. Det ble først lagt ut på en facebook side med 2,5 millioner følgere med teksten "I wouldn't have survived high school in norway"  og deretter på andre facebooksider og reddit blant annet. Jeg skjønte ikke hva som var så big deal, men iløpet av natten virker det som det har gått verden over. På to timer hadde jeg plutselig 40 000 utenlandske lesere på bloggen og i dag har jeg hatt enda flere hahah waat liksom. Skjønner hvertfall ikke hvordan de fant bloggen min, men fikk plutselig mange kommentarer på innlegget HER, som har med det bildet. Uheldigvis telles jo ikke utenlandske lesere da, meen artig uansett. Mange som lurer på hvorfor de la ut bilde av oss og hvorfor flere utenlandske nettsider også har gjort det, og jeg aaner ikke haha. Verden kan virke så sykt liten noen ganger. Men det er jo litt morsomt da, kjendiser for en natt.


Noen som har sett det? haha

new dress

 • 08.12.2013 kl. 19:22

Fikk nettopp en nydelig kjole fra sheinside. Er alltid like skummelt å bestille kjole på nettet, for sjangsen for at den passer perfekt er egentlig litt tvilsom. Meen denne satt som et skudd, og var så behagelig å ha på! Elsker at den har et sånt classy og søtt preg over seg. Direktelink her, jeg har den i M. Noen som likte den?

tradisjonell pepperkakebaking

 • 07.12.2013 kl. 22:36

Hei hei dere! I dag har vært en suuper koselig dag, herligste på lenge. Våknet klokka ti for å dra til frisøren med Johanna. Vi klippet oss på H2, stusset bare, så det er ikke så big difference. Etter det dro vi til Katrine, der heele jentegjengen var. Det er nøyaktig ett år siden sist vi hadde forrige pepperkakebakedag. Vi bakte pepperkaker hele dagen, såå koselig. Julemusikk, pepperkaker, gløgg, godteri og julebrus - blir jo ikke bedre. Største forskjellen mellom i år og i fjor var vell at det ikke begynte å brenne i år :) #score

Nå sitter jeg hjemme hos Anna med Nora og Trine. Vi har laget og spist taco og sett håndballkamp, Norge mot Spania (Norge vant for dere som ikke fikk med dere kampen) De er verdensmestere nå!!!! Syykt. Neida kødda hehe, var åpningskampen :) Artig haha hade. Her er noen bilder fra dagen.

 #nissemor

 Anna og en hårete Nora ♥ hannababy

Flere som har en tradisjonell pepperkakebaking?

mine julegaveønsker

 • 07.12.2013 kl. 11:36

Mange har etterspurt hva jeg ønsker meg til jul, og heer har dere en liten liste over ting jeg kunne tenkt meg, kanskje dere også kan bli inspirert
I tillegg kjører jeg en liten konkurranse til dere, i sammarbeid med 3T. Premien er et par heerlige votter fra Therese Johaug's nye kolleksjon til en verdi av 449 kr. Direktelink til vottene finner dere på 3T-shop sin nettside HER. Det dere må gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget med navnet og mailen din, så trekker jeg en vinner i løpet av morgendagen!

steemning

 • 06.12.2013 kl. 20:26

Heii! Nå snør det skikkelig og er helt hvitt ute, jeg får sånn julestemning av det♥ I går når jeg kom hjem fra trening var jeg så trøtt at jeg slukna rett etter middagen, men jeg tok noen stemningsbilder av middagen da haha. Koose. I kveld skal jeg bare slappe av, så blir det frisørbesøk og pepperkakebaking med værdas beste jenter imorgen!

Hva er deres planer for kvelden?

photoshoot D:

 • 05.12.2013 kl. 17:44

Heii! I klassen har vi julekalender som består for det meste av gigantiske sjokolader og sjokoladeposer, og idag vant jeg hiiihi. Fikk den sjokoladen jeg hadde kjøpt selv, en giga walters mandler♥♥♥♥ passet meg perfekt på en dag som denne! Etter skolen dro jeg og Johanna på XXL for å handle inn litt treningsklær (julegaver til oss selv). Så ble det photoshoot i prøverommet da D: omg så teit vi ee. (hahah elsker den smilyen D:) Nå skal jeg på håndballtrening snart. Ha en fin kveld!


living the good life

 • 03.12.2013 kl. 23:44

Hei! Så fint at så mange likte videoen, taakk for fine kommentarer! I dag var klassen på tur i regnværet. Jeg og Johanna rakk ikke bussen fra heimdal til byen, vi sto og banket på bussdøra, men han nektet å åpne hahah OOKEI, jævla suure bussjåfører.. Kom oss til byen til slutt og da fikk vi beskjed om å ta trikken til Ila (som vi heller ikke rakk) vi får liksom alltid til å faile. Jaja blir gode historier av det. Kom oss fram til klassen, etter gjentatte intervaller etter bussene. Etter å ha gått en liten tur satt vi og spiste, klissblaute og kalde med hver vår kakao i en håndballhall haha. Var en koselig tur da. Bildet under er da den spreke klassen vår.

I morgen har vi forresten fri igjen, aah living the good life. Når jeg kom hjem fra skolen koooset jeg meg og hadde fredagsfølelse hihi. GODNATT KJÆRE DERE♥
videoblogg: my weekend

 • 03.12.2013 kl. 17:02

Heihåå! Har vært litt dårlig på videobloggfronten i det siste, så for å gjøre det godt igjen har jeg satt sammen en liten video med klipp fra helga. Var egentlig dårlig valg av helg og lage video fra, men jaaja selvom det ikke skjedde så sykt mye spennende så var den koselig! Jeg klarte å presse inn noen (kleeeine=) håndballklipp fra kampen på fredagen til dere som har så lyst til å se det, så jeg håper dere blir fornøyde!
Skru på 1080hd i tannhjulet i høyre hjørne for bedre kvalitet. Hååper dere liker den, og gir tilbakemelding♥♥
Hva synes dere?

første desember

 • 01.12.2013 kl. 18:57

Hei dere! Våknet i dag og spiste en herlig julefrokost med familien. Etter frokosten begynte vi å pynte litt med julestjerner og julepynt, åå får sånn stemning av det. Jeg og Pernille tok noen fine bilder med Mia (tha doggg) som dere kan se under her ♥ Nå ligger jeg og kat henslengt i sofaen og skal ut døra for å kjøpe inn litt marsipan til oppsummeringssøndagen med jentene. I går var faktisk første lørdagen in history at ikke noen av oss var sammen hahah, føltes helt rart egentlig. Men uansett dere får ha en fiin første desember, så blogges vi i morgen!

Hva synes dere om bildene?

julegavetips

 • 01.12.2013 kl. 02:07

iiishk kommer ikke over at det er 1.desember i dag!! Har ventet så lenge på å endelig kunne høre på julemusikk og se julefilmer MED GOD SAMVITTIGHET. Det er altså 24 dager til jul, så vi må sette i gang med julegaveshopping før tiden løper fra oss, noe den har en tendens til å gjøre i desember. Jeg sliter hvert år med å finne ut hva jeg skal kjøpe til andre og ikke minst, hva jeg selv ønsker meg. Jeg tenkte å dele noen tips til dere nåå, så kan jeg sikkert lage min egen ønskeliste også hvis dere vil.


Liker dere denne typen innlegg? Skal jeg lage et innlegg med mine egne ønsker?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no