hits

mitt 2012 del 2

 • 31.12.2012 kl. 14:40

I starten av juli dro jeg til Kreta med familien, Thea og Martine og deres familie. Der var også Anna med familien og noen venner av familien deres så det var fult av kjentfolk haha. Savner det såånn! Vi var der to uker og lå på to forskjellige hotell.

legg merke til at vi var litt over gjennomsnittet solbrent haha.
martine og meg

thea and meee

Når vi kom hjem fra syden så sto det masse hytteturer i kø og en av dem var på Hvaler, hytta til Johanna. Jeg, Anna, Pernille og Johanna tok nattoget til Hvaler, og det var noe av det morsomste! Vi fire skulle egentlig dele på en knøttliten lugar, men konduktøren så at dette ikke kom til å gå særlig bra så vi fikk enda en gratis haha. Og når jeg sier knøttliten, så snakker vi ganske så liten altså. Og selvfølgelig begynte vi å fortelle spøkelseshistorier osv og dere kan jo se for dere hvor skummelt det egentlig var. Eller kanskje bare jeg som synes det haha.

Etter denne lange togturen etterfulgt av en laang busstur så kom vi endelig frem. Jeg elsker å være på Hvaler, det er så fint.

Haha såå kommer vi til den berømte båtleiren. Vi sju jentene dro på båtleir på Fosen for å få båtserifikat og fordi vi egentlig ikke hadde noe bedre å gjøre haha. Når jeg ser tilbake på det og tenker på hvor sykt morsomt vi egentlig hadde det, så er jeg glad vi dro, men der og da syntes vi skikkelig synd på oss. Hadde hele tiden krig og krangel med lederne og det var så morsomt jeg har ikke ord.
Johanna, Hanna, Martine og Anna.
skjønner hvis de andre båtbarna ble litt redde av oss.

Hva synes dere?

mitt 2012 del 1

 • 30.12.2012 kl. 22:48

På starten av året, eller ikke helt i starten meen ganske tidlig så konfirmerte jeg meg. Det var helt klart noe jeg aldri kommer til å glemme. Bortsett fra undervisningene i kirken så var det egentlig sykt morsomt. I tillegg var jeg i Johanna sin konfirmasjon med Hanna.


Så kom 16 og 17.mai og jeg husker jeg var såå fornøyd med nytt kamera fra Canon. Dagen etter 17 haha altså den 18.mai dro jeg og åtte andre jenter (Thea, Martine, Johanna, Hanna, Anna, Katrine, Lene og Nina) til London med noen mødre. Det er den beste opplevelsen i livet mitt hittil, dere aaner ikke hvor sykt herlig det var. Starbucks og shopping i London med bestevenninnene, blir det bedre?!?
Bildet ovenfor ble tatt på flyplassen. Fra venstre: Anna, Martine, meg og Thea.
meg, johanna og lene♥
fra venstre: Hanna, Lene, Johanna, Martine, Anna, Thea.

Når vi kom hjem fra London så var det sommer og sol i Trondheim. Jeg husker jeg ble kjent med blant annet Aurora og Nora, noe jeg er såå utrolig glad for. Ellers så hadde vi maange koselige jentekvelder.

Jeg, Johanna og Hanna dro på Graffi omtrent annenhver dag og spiste den samme lunsjen hver dag, kyllinggrillspyd haha. Og ikke for å glemme den fantastiske milkshaken, har nok svidd av litt penger der ja.

Jeg kan godt kjøre en del 2 om det er ønskelig?

Skibabes i Åre

 • 30.12.2012 kl. 17:18

heihei babes!

Kom nettopp hjem fra skibakken i Åre, eller okei vi kom hjem for en liten stund siden. Nå sitter vi å spiller mario cart(?) hahaha er faktisk sykt morsomt. Men jaaa vi hadde en kjempefin dag i bakken, med sool og finvær. Dagen startet med plaskregn og tåke, men det ble bedre etter hvert. Også har jeg jo nye ski, jakke, bukse og briller,  noe som gjør det enda bedre. Her er dagens antrekk:
Katrine og Pernille

så spiste vi på en restaurant i bakken.

Noen av dere som står på slalom? vi bloggeeees

sjampanje og hjemmespa

 • 29.12.2012 kl. 22:54

Hei dere!

Har hatt en kjempefin dag og nå ligger jeg, Pernille og Katrine i sofaen og ser film på Netflix. Det er en nettside, fungerer nesten som spotfy bare at det er filmer liksom. Man starter med en måned gratis også koster det 99 kr i måneden, samme som spotify. Vi hadde nettopp en av våre tradisjonelle badstue-sjampanje-ansiktsmaske-KOSE-stunder, vi har det hver gang vi er her, kjøper inn masse produkter fra Kicks osv haha.
her er noen av de produktene vi kjøpte, alt fra shampoo til ansiktsrens og selvbruning.

og nå ligger vi som sagt og ser film meeeed Ben&Jerry's, med andre ord; jeg har det helt herlig akkurat nå!


Hva har dere gjort i dag?

julekjolen min

 • 29.12.2012 kl. 18:58
Elsker denne kjolen fra Sonextyear. Som dere vet så brukte jeg den på julaften, og den er såå behagelig å ha på samtidig som den er supersøt. Kjøpes HER for 598 ,-

Hva synes dere om kjolen?

mine nyttårsforsetter 2013

 • 29.12.2012 kl. 16:04

 - Ikke spise unødvendig mye drittmat.

 - ha flere videoblogger.

 - få langt og sunt hår.

 - trene mye og få en smæshi kropp.

 - blir drittæn i sommer.

 - få bra karakterer og være flink på skolen.

 - bli bedre i håndball.

 - kaste den muglete bollen som ligger på bordet på rommet.

 - bruke penger på en ting jeg virkelig vil ha i stede for å bruke masse penger på småtteri som aldri blir brukt uansett.

 - legge meg tidligere om kvelden for å bli opplagt til skolen.

 - STRESSE MINDRE.

 - spise sunnere.

 - ikke knuse telefonen mi (bank i bordet), faen nå kommer den til å knuses.

 - vær mye ut med venner og være sosial, jeg kan jo ikke la skolen ta fullstendig knekken på meg.

 - gjøre bloggen interessant og bedre for å få flere lesere.

 - få i gang mine retningssanser og kunne finne fram i min egen lille by.

 - get a fucking boyfriend.

savner å være sammen med Channing Tatum, miss you baby♥xD

Hva er deres nyttårsforsetter?

todays outfit

 • 29.12.2012 kl. 00:52


bukse fra Dr.Denim, tskjorte fra Monki, smykke fra Stradiavius, jakke fra Peak

You like it?♥

stemning i huset

 • 28.12.2012 kl. 22:58

Hadde juleselskap hos meg i går med hele familien og det er jo koselig deet. Hver 3.juledag har vi dette selskapet, og vi bestiller så mye mat at vi har frokost og middag hver dag helt til påske. Neida den mugler vell sikkert før det, MEN dere skjønner. Som dere ser så setter vi fram bord både på stua og kjøkkenet fordi vi er så mange. Detter er egentlig ikke noe spesielt interessant innlegg haha, men det er faktisk utrolig mange som har spurt om å få se bilder fra huset, så her får dere se noen hvertfall.

Senere i går kveld kom Thea og vi så er driiiiiitdårlig film. Sikkert noen som synes den er morsom, men holy crap den var dårlig. 'That's my Boy' med Adam Sandler og Andy noe fra Lonely Island og Blair fra Gossip Girl. Den ser skikkelig morsom ut på coveret og traileren men trust me, it's so not worth it.
Hva synes dere om bildene?

aaand action

 • 28.12.2012 kl. 21:17

Hei kjære lesere♥

Nå sitter jeg faktisk i Sverige på hytta med familien og Katrine. Spiller et teit terningsspill som jeg alltid vinner i, begynner å bli litt kjedelig haha. Spilte inn en videoblogg før i dag, og etter at alle familiemedlemmene en etter en hadde kommet inn og forstyrret ble jeg til slutt ferdig. Seeeelvfølgelig glemte jeg noen gaver men jaja. THIS IS ME TODAY. Kommer antrekk og enda et innlegg litt senere.

Jeg aaner ikke hva som skjedde med øyenvippene mine, haha ser ut som jeg har en gigaklump på det ene øyet. Tipper mange tenkte sånn 'hvorfor sa hun det, jeg la ikke merke til det før hun sa det' haha det tenker jeg ofte hvertfall.

Vi blogges snaaart

outfits of 2012

 • 27.12.2012 kl. 23:12

Noen dere likte?

bilder fra julaften

 • 27.12.2012 kl. 19:04

Heihei! I natt lå jeg over til Anna med Hanna og i går kveld koset vi oss med de andre jentene med film og godteri. Vi så She's the man IGJEN. Har seriøst ikke tellinga på hvor mange ganger jeg har sett den filmen nå altså, tror det blir oppi 12 ganger ca. Jeg blir aldri lei! Vi ler mer og mer for hver gang vi ser den, hahaha flirer bare av tanken. Nå har vi familieselskap her i gården og de som følger meg på twitter har vell fått en smakebit av det (jeg heter foresten mathildeholck på twitter). Men jeeessjess i morgen har jeg tenkt å lage en video der jeg viser julegavene jeg fikk i år. Her er noen bilder fra min herlige julaften forresten.

meg og Pernille♥
meg, Pernille, mamma, Frode og Kjartan♥Hadde dere en fin julaften?

I am baaack

 • 26.12.2012 kl. 17:41

Hei babes!

Åh endelig hjemme, etter et kjempe koselig opphold på Røros med familien. Akkurat nå sitter jeg og ser hjemme alene på tv2, jula er jo ikke over enda. Etterpå skal jeg møte jentene og vi skal sikkert se film og spise godteri og koose oss. Blir godt å se dem igjen, klarer meg ikke uten så lenge haha. Forresten så så jeg at Katrine hadde svart på deres spørsmål om meg, hiiihi så morsomt! Bildene under ble tatt i går. Jeg tror lua er fra xxl og jakka er fra Only.

Hva synes dere om bildene? Noen som har savnet meeeej? xD

Svar på spørsmålene

 • 26.12.2012 kl. 16:50

Er hun utadvendt?

Ja, hun er veldig utadvendt, men ikke på en påtrengende måte. Hun er veldig lett å bli kjent med og hun sørger for at stemningen aldri blir klein.

Er hun opptatt av kommentarer på bloggen?

Nei, jeg tror hun har blitt flink til å ikke ta seg nær av kommentarer. Haha, det har jeg etter bare noen dager med gjesteblogging. Mathilde har en leser som heter Tina som ikke liker meg så godt skjønner dere.

Hva er Mathildes største uvane?

Haha, at hun smatter i søvne!

Hvordan er hun som person?

Utadvendt, morsom og omtenksom.

Blir hun fort forelsket?

Kanskje ikke så fort forelesket, men jeg tror ikke det skal så mye til før hun får et lite crush ;)

Liker hun navnet sitt?

Ja, det tror jeg.

Om hun kunne velge selv, hva ville hun hett da?

Tror hun ville ha beholdt Mathilde Caroline.

Har hun hatt kjæreste? Hvor mange har hun hatt?

Ingen seriøse, bare guttene i klassen på barneskolen.

Hvordan var førsteinntrykket ditt av Mathilde?

Haha, jeg har kjent henne i snart ti år, så det husker jeg ikke.

Hvem er bestevennen/e hennes?

Hun har menge venner, men de nærmeste er nok Anna, Hanna, Johanna, Martine, Thea, Aurora, Nora og meg.

Er hun "på g" med noen?

Nei, ikke som jeg vet om :)

Er hun noe annerledes på bloggen enn det hun er i virkeligheten? (Personlighet)

Hun er veldig humor-fylt og har mye selv-ironi, og det synes jeg kommer godt fram på bloggen.

Har Mathilde kjæreste? Om ikke, vil hun ha en?

Nei, hun har ikke kjæreste, men jeg tror nok at hun vil ha det ja.

Blir hun sett på som "loff"(slask) siden hun bare går med joggeklær på skolen?

Haha nei, på skolen vår går alle i joggebukse.

Hvor lang tid bruker hun på badet?

Hun bruker så lang tid som hun har, og det er som regel ikke så veldig lenge. Hun kan ikke å beregne hvor lang tid ting tar skjønner dere, så hun begynner å ordne seg når vi andre er klare til å dra. Dette resulterer ofte i at vi mister bussen.

Hvorfor en hun så god i engelsk? Haha :)

Hm.. Jeg vet ikke helt, kanskje fordi hun har reist ganske mye?

Hvordan er hun som person når hun ser en dritfin gutt når dere er f.eks i byen eller på er\t kjøpesenter?

Da gjør hun sånn her:Hvordan musikksmak har hun?

Du kan finne spotify-listene hennes her og høre selv.

Er hun lett å bli kjent med?

Ja, veldig!

Hva synes du om stilen hennes?

Liker den :)

Hvor i Afrika skal hun?

Sør-Afrika

Hva vil hun bli?

Det siste jeg hørte var at hun vil bli lege, men på vår alder endrer man jo mening ganske ofte.

Er hun og søsteren gode venner?

Ja. De krangler innimellom, men det gjør jo alle søsken..

Er hun flink i håndball?

Ja

Scorer hun mål i hver kamp?

Ja

Spiller hun på J14 eller J16?

J16

Har hun fint hus?

Å ja! Drømmehuset!

Kjenner hun mange som er eldre enn henne?

Hun kjenner en del 96' og 95'ere.

Beskriv henne med ett ord.

Morsom.

Spiser hun mye usunt?

Tja, ikke mere enn andre.

Trener hun mange ganger i uka?

Tre++

Er det noen gutter i klassen til Mathilde som liker henne?

Tror alle guttene i verden liker henne, så ja.

Hvor kjøper hun de leppeskrubbene? (Popcorn scrub osv..)

Lush tror jeg

Hva er det beste minnet du og Mathilde har hatt?

Det må være da vi var i London i Mai.Er hun typen som du kan snakke med, uten at hun sier det vidre?

Ja, helt klart. Det er som regel Mathilde jeg kommer til hvis jeg trenger å snakke med noen.

Hvordan er Mathilde med og rundt gutter? Er hun frempå og sprudlende som vi ser henne på bloggen, eller er hun sjenert og tilbakeholden?

Hun er den samme sprudlende personen hun alltid er.

Han hun noen stil-idoler?

Miley Cyrus og Demi Lovato

Hvordan ble dere kjent?

Vi ble kjent da vi begynte i første klasse på samme skole.

Jeg har hørt snakk om at moren hennes er en kjent komiker, hvem er egentlig moren til Mathilde?

Haha, nei Hilde er nok ikike komiker, men det du mener er sikkert julebordet til 3T. Da underholdt hun nemmelig sammen med Morten Ramm.Nå har Mathilde kommet hjem så nå takker jeg for meg! Men dere blir ikke helt kvitt meg enda, for jeg drar nemelig til Åre med Mathilde og familien på fredag.

-Katrine

tenkte bare å stikke innom

 • 25.12.2012 kl. 23:40

♥ hei søte julenisser

hahaha kødda, julenisser wtf. Okeeeei hei, jeg har fikset litt internett! Men det er bare mobilbilder som kan opplastes så da kan dere få se noen bilder fra mitt superspennede liv her på Røros. Det går for det meste i godteri, film, mat og søvn, men det er egentlig akkurat det jeg liker best. Hadde jeg vært hjem nå hadde jeg sannsynlighvis sittet her med sminke fordi jeg hadde følt at jeg måtte blogge og jeg tror ikke jeg hadde klart å ligget i sofaen hele dagen og sett film, fordi jeg hadde følt at jeg hadde gått glipp av så mye. Så det å ikke ha internett eller noen kjente oppå her er herlig. Også er det litt festlig å faktisk lese sin egen blogg da haha, katy is such a good blogger. Men jeg gleder meg å komme hjem å blogge litt skikkelige bilder og jeg kommer tilbake om en kanonkule!

ja her er da altså meg. Jeg har vell sett ut sånn som på det første bilde mestparten av oppholdet. På det andre bildet var jeg faktisk ut en tur, vi skulle til kirka på julaften :)

her sover jeg og Mia aaawi
Hadde en super julaften i går med masse fine julegaver. Bildet under er meg i går, dere kan få en nærmere titt på kjolen senere om dere vil.

 Vi snakkes i morgen for da kommer jeg hjem! Håper dere hadde en super dag i går og husk at jula er ikke over da!

Spørsmål om Mathilde

 • 25.12.2012 kl. 21:34

Hei igjen! Jet tenkte å holde en liten spørsmålsrunde der dere kan stille spørsmål om Mathilde, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan i løpet av morgendagen.

Noe dere lurer på?

-Katrine

God jul!

 • 24.12.2012 kl. 23:37

Hei! Mathilde mangler fortsatt internett, så dere får nøye dere med meg i noen dager til. Jeg er litt usikker men jeg tror hun kommer hjem på onsdag. Jeg vet ikke med dere men her er vi i alle fall ferdige med å åpne pakkene. Det var bare meg og foreldrene mine og lillebroren min i år, så det tok ikke så lang tid. Nå sitter vi og ser film og prøver det vi fikk i julegave.


Dette var antrekket mitt i kveld. Kjolen er fra Indiska.

Nå vil jeg bare ønske alle sammen en fortsatt fin julaften, så snakkes (blogges?) vi skikkert i morgen!

-Katrine

Christmas outfits

 • 23.12.2012 kl. 23:01

Nå har jeg laget noen kollasjer i Polyvore med inspirasjon til antrekk til forskjellige anledninger nå i julen. Det er jo opp til hver enkelt hvor mye an skal pynte seg, så jeg har laget noen med jeans og en fin topp og noen med kjole og høye heler. Selv kommer jeg til å ha kjole på juleaften og jeans på nyttårsaften. Håper dere liker dem :)

 

Kollasjene er laget her.

Hva skal dere ha på dere på juleaften og nyttåersaften? -Katrine

edit; Tusen takk til alle dere som ønsket meg god bedrig tidligere, dere er så koselige <3

Katrine gjesteblogger

 • 23.12.2012 kl. 18:05

Hei alle sammen! Som dere vet er Mathilde på Røros og har ikke nett, så hun spurte meg om jeg kunne blogge for henne og det sa jeg selvfølgelig ja til! Har hatt blogg selv før, men det var ikke noen stor suksess.. men jeg skal gjøre så godt jeg kan :)

Når familien Holck feirer jul så skal det gjøres rett! De drar som sagt på hytta på Røros sammen med besteforeldrene og noen onkler og tanter, og på Røros er det jo masse snø og hytta er sånn ordentlig hytte-hytte, så det er nok av julestemning! På lille juleaften drar de ut og hogger juletre, og på juleaften blir de hentet i hest og slede som tar dem med til kirka. Skikkelig eventyr-jul!

Jeg vet ikke hvordan det er der dere bor men her i Trondheim er det ikke mye julestemning å finne. Det må i så fall være i byen, men det er så kaldt ute at jeg tror ikke det er så mange som drar dit nå. Selv er jeg syk og har nesten ikke vært ute av huset på over en uke, så jeg kan nesten ikke tro at det er juleaften i morgen! Jeg har dessverre ikke noe kamera, så jeg får ikke tatt noen bilder, men jeg har laget en kollasj med bilder fra weheartit som jeg håper gir dere litt julestemning. 

Senere tenkte jeg å lage et innlegg med outfit-inspo til juleaften, julebord og nyttårsaften. God Jul!

Nå har jeg julestemning!

 • 23.12.2012 kl. 17:56

Hei dere! Da prøver jeg å blogge fra mobilen og jeg kjenner at jeg allerede er drit irritert på autocorrect som ødelegger alt og jeg gidder ikke å skru den av.. Men uansett heihei jeg har savnet dere. Har sååånn julestemning her, dere aner ikke. Altså jeg leser bøker frivillig! og jeg spiser sild og jeg går i nattdrakten hele dagen og baare slapper av. Og vet dere hva, tanken på at jeg ikke har internett er egentlig sykt avslappende. Har tatt litt bilder siden sist som dere kan få se.

I dag er det jo lille julaften og hvert år så hogger vi juletre på denne dagen. Det er egentlig ikke lov hihi hysj that's a secret between us. Ogsååå noe jeg må si dere! Det er stappfult av rudolfer her! Eller reinsdyr eller hva du måtte kalle dem haha. Så en hel flokk i dag, men jeg skremte dem bort heh. Skjønner ikke hvorfor assa.

Er forresten reine dyrehagen her på hytta. Onklene mine er her og har med sine to nydelige hunder, og pluss Mia blir det jo underholdning i massevis.

Men nå må jeg dra, julegrøten venter hihi. Vi snakkes forhåpentligvis senere! Ha en strålende kveld videre!

gårsdagens antrekk

 • 22.12.2012 kl. 18:53

Hei folkens! Nå har jeg en dårlig nyhet og en liitt god nyhet, så hvilken vil dere høre først?.. Ookei let's go for the bad one first. Her på hytta er det ikke særlig bra internettilgang, noe som gjør det litt vrient for meg å blogge, selv om jeg har veldig lyst :( Altså jeg får inn internett på macen via mobilen, men bildene mine er for store filer til å bli lastet opp, og jeg er ikke en av de bloggerne som liker å blogge uten bilder. Men over til den liitt gode nyheten. Jeg har mulighet til å mobilblogge ser det ut som, så jeg skal nok få til det da. Og jeg vet at det ikke er det beste, men det er vell bedre enn ingenting right? Eller kanskje ikke haha, vil dere at jeg skal mobilblogge? Uansett, de bildene under er fra i går, la dem i utkast så jeg kunne publisere dem nå. Genseren er fra Bikbok.Noen som har noen tips når det gjelder internettet? Hva synes dere om bildene?

heading up to Røros

 • 21.12.2012 kl. 15:14

Ååh da er det endelig juleferie!! Og nå kan jeg ta ferie fo reeal liksom. Men greia er at jeg ikke skal ferie jul hjemme, og det har jeg heller aldri gjort. Har bare feiret jul til tante eller på Røros til besteforeldrene mine og ett år var vi i Thailand, noe som ikke akkurat var en fin jul ettersom vi holdt på å dø i en tsunami, men ookei nok om det. Vi drar hvertfall om en times tid til Røros. Elsker å være på den hytta, det er så.. Røros på en måte, skikkelig hyttehytte hvis dere skjønner haha. Jeg skal gjøre alt som står i min makt for å få internett der, for dere vil sikkert at jeg blogger derfra :))


Ble også forresten ferdig med de siste julegavene i dag, ettersom vi sluttet halv tolv så hadde jeg masse tid. På skolen i dag var det bare kosestund med film og julefrokost, luuv it.Nå sitter jeg her og pakker og spiser, og snaaart er det avreise. Håper vi snakkes på Røros da!! Ha en strålende dag videre♥

Hvor feirer dere jul?

sminkevideo: smokey eyes

 • 20.12.2012 kl. 23:03

Hei babes♥ Da er sminkevideoen ferdigredigert og dere er hjertlig velkommen til å se på den og legge igjen en kommentar, hihi. Forresten så må jeg bare si at det er første gangen jeg har sånn snakkeprogram der jeg liksom har sånn opptak istede for å prate direkte, okei nå er det ingen av dere som skjønner hva jeg snakker om, men dere skjønner det når dere ser videoen. Men det jeg skulle si var at det erutrolig kleint hahaha, dere skulle bare visst hvor mye jeg lo av meg selv i løpet av opptakene. Og bare for å få det sagt så er jeg absolutt ikke noe profesjonell sminkør, jeg fant faktisk på denne øyeskygge-looken mens jeg holdt på haha, så don't go so hard on me please..

Skru på 1080hd for mye bedre kvalitet

Hva synes dere?
Del den gjerne videre via facebook knappep under, hvis dere likte den :)

my stressy day

 • 20.12.2012 kl. 19:30

Hei folkens! Nå sitter jeg i sofaen og ser på 'cupcake krigen' hahah blir såå sulten av det at jeg har bestemt meg for å bestille en pizza... Og ja utrolig nok så ser jeg ikke csi, men det er fordi jeg har sett ferdig hele sesongen, så jeg må starte på en ny. Uansett så er det noe som irriterer meg nå, og det er at jeg sitter her med sminke, fordi jeg hadde tenkt meg til byen med Nora for å ta bussen videre til Aurora, but nåra got sick... Så nå sitter jeg her da.. Her er forresten dagens antrekk.


Dette er dagen min i litt feil rekkefølge. Jeg hadde med kake til Anna på skolen i dag ettersom hun blir 15 år, endelig, nesten ett år etter meg! Det øverste bildet til venstre var meg når jeg hadde sminket meg og var på vei til Aurora, før jeg fikk vite at noen var syke og at vi ikke giddet likevell.. Sinnet mitt gikk utover my siss, Pernille.


Her er noen bilder av meg og bursdagsbarnet, gratuler henne♥♥

Hva har dere gjort i dag?

nydelig omelett på 60 sekunder

 • 20.12.2012 kl. 16:49

Nå tenkte jeg å anbefale dere en sunn og god lunsj som bare tar ett minutt å lage! Jeg og flere av venninnene mine lager dette hver dag i matfriminuttet. Dette er også et supert frokost alternativ, og hvis man kombinerer med eventuelle grønnsaker og grovt brød ved siden av skal du ha fått i deg masse energi.

Det man trenger er egg, hvitost, melk og gressløk eller lignende hvis man ønsker det.

For èn posjon bruker jeg 1 egg og 1 spiseskje med melk, og litt ost. Bland sammen alle ingrediensene med en gaffel eller hva som helst og sett dem i mikrobølgeovnen på ca 1000 i ett minutt.Hvis den er våt i midten setter du på litt lenger, men hver gang jeg har gjort det på denne måten har den blitt perfekt så det skulle ikke være noe problem.


Noen som har tenkt å prøve?

kommer snart sminkevideo

 • 19.12.2012 kl. 19:45

Hei dere! Nok en avslappet skoledag med juleverksted og pepperkaker haha. Dro hjem etter skolen og så CSI Miami og spiste godteri med Hanna, er så hekta jeg får ikke saaagt det!! Og forresten, når det gjelder watchseries.eu så har de lagt ned til 16 januar eller noe sånt, så det er grunnen til at dere ikke får til å se serier der. Men for dere som lurer så ser jeg csi miami på dvd og ikke på noen nettside.Forresten så har jeg spilt inn en sminkevideo som jeg må redigere før dere får se den. Det er ikke noe spesielt, bare sminke som går ann å bruke på annledninger som julaften og nyttårsaften foreksempel. Så hvis dere er interissert i å få litt sminketips så stay tuned!

Noen som gleder seg til sminkevideo?♥

siste julegaveshopping

 • 18.12.2012 kl. 20:33

heihei♥

Etter skolen gikk jeg hjem og sminket meg før jeg og jentene dro til byen for å kjøpe siste rest av julegavene. Er så herlig nå rett før jul at jeg ikke trenger å tenke på lekser osv etter skolen. Haha det var forresten mange som missforsto da jeg sa at jeg hadde tatt juleferie, jeg har ikke droppet ut av skolen og tenkt å skulke de siste skoledagene og jeg har heller ikke teoretisk sett fått juleferie enda. Meeen på skolen denne uka skal vi bare se film, besøke kirka og ha juleverksted så det er veldig useriøst og derfor har jeg i mine øyne allerede tatt juleferie, pliiiiis forstå meg haha det kan ikke være bare jeg som tenker sånn? hahah

prøvde å ta et bilde av den fine gjengen, men selvfølgelig så enten blekker telefonen min, en av medlemmene (kat) blir flau og går eller et romskip lander rett foran kameraet og ødelegger heeele bildet... happens all the time!
er så koselig i Trondheim med alle lysene og sånn når det blir mørkt.
spiste salat på jordbær pikene, sikkert kjempe interessant å lese om altså, men for mine glutenfri babes så har de glutenfritt brød der. På jordbær pikene på Trondheim Torg altså, men de har det sikkert på andre steder også.

Johanna, Anna og meeii♥

Er dere ferdige med julegavene for i år?

green and yellow

 • 17.12.2012 kl. 22:14Hva synes dere om bildene?

litt nytt

 • 17.12.2012 kl. 20:26

Var jo i Åre med Anna på lørdag så jeg kjøpte bare noe småtteri som dere kan få se nå. Jeg kjøpte ting til juleaften og nyttårsaften blant annet og jeg skal prøve å lage en sminkevideo tilegnet disse 'aftenene' haha. Alt dette er forresten kjøpt på Kicks og er sannsynlighvis billigere der enn i Norge. Er ikke så sykt mange butikker i Åre sentrum akkurat, jeg tror 80% av tingene de selger er til slalom eller snowboard og lignende, så derfor handler vi alltid inn en del fra Kicksen der og ikke i Norge.


to øyenskygger fra Makeup Store, 140 per.
falske vipper 119 kr
falske negler 119 kr
175 kr


Også kjøpte jeg et lim til de falske øyenvippene, men jeg husker ikke hva det kostet.

Noe dere likte?

livet som syk blogger

 • 17.12.2012 kl. 13:11

Hei dere! Da jeg våknet i morrest hadde jeg skikkelig hodepine så jeg ble hjemme fra skolen og sov helt til nå. Lagde meg nettopp en nydelig frokost med kanelsnurr og kakao, og leste litt i boka mi, men nå ligger jeg og ser på CSI Miami haha. Man må jo unne seg noe når man er syk vell... Jeg tipper jeg blir frisk til i morgen da, håper hvertfall det!dagens antrekk hehe

Ønsk meg god bedring♥♥

miss those summernights

 • 16.12.2012 kl. 21:37

Hadde et slikt innlegg for en stund siden og nå var det tydelighvis noen som savnet det så da kjører en del 2. Kjenner jeg savner sommeren sånn, når jeg ser gjennom disse bildene og jeg gleder meg til neste sommer. Flere som gjør det?

En av mange sommernetter med jordbær og sjokolade med verdens beste jenter♥

grillkveld med gjengen.
Kommer aldri til å glemme turen her. Jeg og jentene dro til London med noen mødre, savner det såånn! Kommer helt sikkert flere slike turer om ikke lenge.


en av mange båtturer i Trondheimsfjorden med familen og veninnene.


meg og Martine en eller annen sommerkveld♥

Dette bildet er også fra London.


Dette er fra Hellas i sommer med Thea, Martine og Anna, miss it so much♥♥

Hva synes dere om bildene?

atter en jentekveld

 • 16.12.2012 kl. 17:10

Hei folkens! Holdt på å si god morgen meen så så jeg på klokka at det er mer som kveld, så god kveld!♥ Har ligget under dyna i sofaen og hatt CSI Miami-maraton i hele kveld og nå starter håndballkampen så det er på tide å skifte kanal. Alle dere håndballfans der ute må ikke glemme den, det er tross alt finale, Norge mot Montenegro på tv2 nåå.

I går kveld kom jentene til meg og vi bare pratet, lo og hadde det kjempe koselig, like always. Anna lå over og vi sto opp i 10 tiden i morrest fordi vi skulle spille håndballkamp mot Flå og det skulle alle andre jentene som var her i går også. Jeg hadde egentlig ikke noe særlig trua på den kampen ettersom vi tok over for Heimdal 94 som egentlig skulle spilt den, men hadde en annen kamp samtidig, så vi spilte mot et 18års lag! Og vi vant faktisk 20-24!

Hanna og Ida♥
Ida og Johanna♥
Thea og meg♥

Martine, Johanna, Ida, Anna, meg og Thea♥

Flere som ser håndballkamp nå eller?

dagstur til sverige

 • 15.12.2012 kl. 19:12

Sto opp klokka åtte i morrest for å kjøre til Sverige med pappa og Anna. Så kjørte vi innom city syd og kjøpte en serie, CSI Miami for å koose oss med. I Åre kjøpte vi oss bare litt småtteri og spiste lunsj før vi dro hjem igjen. Og nå sitter jeg her alene og depper over livet..... Neida joda, møter vell jentene senere også får vi se hva vi finner på♥ Forresten så møtte vi julenissen i dag xDXDxDDxXD hehe

Har litt lite blogglyst for tiden og stresser ganske mye på grunn av bloggen faktisk, så hvis dere synes det er dårlig blogging for tiden så vet jeg ikke helt hva jeg skal si egentlig. Men hvis det er noe dere spesielt vil se eller høre om på bloggen så blir jeg glad for forslag og tilbakemeldinger, loveyou babes♥

Noe dere savner på bloggen?

videoblogg: my weekend

 • 15.12.2012 kl. 09:09

Hei og god morgen! Da er det like før vi drar til Sverige, jeg må bare drikke litt kaffe og sprute litt kaldt vann i ansiktet mitt for å våkne først.. Men uansett, da har jeg laget ferdig 'my weekend' videobloggen, må bare si at jeg satt oppe hele natt for den! Jeg synes ikke den ble noe bra egentlig haha, skjedde utrolig lite akkurat den helga jeg skulle filme, så det var ganske kjipt. Men jeg håper uansett at dere liker den da! Har vært litt lite på videobloggfronten i det siste så jeg har tenkt å skjerpe meg for jeg synes jo også at videoblogg er morsomt.

sett på 1080hd for bedre kvalitet!

Hva synes dere?

topp kjendizz

 • 14.12.2012 kl. 23:03

Hei dere! Kom nettopp hjem fra min gode, gamle fredagstrening og er dødsliten. Nå sitter jeg og Johanna nydusjet med pizza og godteri og ser film, koose. I morgen tidlig drar jeg og Anna til Åre for å shoppe litt av hvert, som foreksmpel godteri haha. Så vi snakkes enten i Sverige eller når jeg har kommet hjem :)

Forresten så må jeg fortelle dere noe, haha jeg er i denne månedens topp-blad! Er litt kleint egentlig også er jeg utrooolig uheldig på bildet... Pappa kjøpte bladet og bladde gjennom alle sidene tilogmed de der jeg var med og han så ikke at det var meg. Jeg kjenner meg ikke igjen jeg heller haha, men jajaaa. Har helt siden jeg var liten alltid drømt om å være i toppbladet hahaha, MY DREAM CAME TRUE
Hva synes dere?♥

my colorful unicorn sweater

 • 14.12.2012 kl. 17:56

Fikk nettopp tilsendt en supersøt genser fra madlady.se og jeg eelsker den! Det jeg liker best er at den er nesten for søt haha også er den så god!

Hva synes dere?

Ukens Spørsmål

 • 13.12.2012 kl. 22:22

er du i slekt med l0ve?

nei :)

Blir du glad når folk sier at du er pen?

Ja haha blir ikke alle det?

Hvilken serie vil du ambefale mest? Kan du si kort om hver seriene du ser på? og hvilken nettside du ser de på?

Serien jeg synes er helt klart best er 90210 uten tviil. Alle seriene jeg ser handler jo om det berømte tenåringsdramaet, kjærlighet, vennskap og blabla ja dere skjønner. Jeg ser seriene på www.watchseries.eu som er en gratis nettside og du trenger heller ikke bruker for å se.

blir du lei deg når folk sier du er ginger?

ja griner meg i søvn hver kveld :((((((( Nei jeg blir absolutt ikke lei meg. Altså hvis du er blond og jeg kaller deg blond, blir du lei deg? Eller hvis du er brunette og jeg kaller deg brunette, begynner du å gråte da? I don't think so.

hva var snittet ditt i fjor? hvor tror du at du ligger iår?

jeg har alltid hatt 4.9 i snitt, men i år tror jeg det blir fra 4.6 til 4.8

Ser du ned på de som er yngre enn deg, eller ikke er fullt så pen som deg?

Nei nei nei og nei så absolutt ikke herregud..

hvilken rase er huden deres og hvor mye kostet den?

Hun er av rasen Coton de Tulear, og hun kostet 13000 svenske kroner ettersom vi kjøpte henne i Sverige.

Hvor hadde du hatt lyst til å bo i verden?

Hvis jeg hadde fått valgt hadde det nok blitt Miami, Florida eller London kanskje.

Er det sant at du er drit frekk i virkeligheten?

wow du får det virkelig til å høres ut som om det går rykter om at jeg er dritfrekk haha. Nei jeg vil absolutt ikke si at jeg er frekk på noen som helst måte?

Leser du alle kommentarer?

Yesss I do

hva er det du spiser?

Haha glutenfrie lefser..... De er faktisk dritgode!

Kan du forklare det med privatlærer?

Oookei hør nå. En liten stund før tentamen bestilte jeg meg en privat mattelærer i håp om å lære meg litt matte. Mattelæreren min heter Oda og er ei kjempegrei jente som går på NTNU og er mildt sagt et mattegeni. Hun er hos meg to timer i uka og det hjelper faktisk sykt. Nå tror sikkert 60% av dere at jeg er dum og er problembarn fordi jeg har hjemmeundervisning haha, men det har ingenting med det å gjøre. Jeg skjønner ikke en dritt av det mattelæreren min på skolen sier og jeg får null motivasjon av det, derfor prøver jeg noe nytt. Og jeg anbefaler det! HER er nettsiden jeg bestilte fra.

kan vi få se runwaydreamz shortsen på?

Ja det kan dere, bare ikke aaakkurat nå

Du vet vell at du er i toppbladet?

Haha ja jeg vet det :)

hvor lang avstad er det mellom deg og gjengen din? altså husene

Ikke langt i det hele tatt, vi går til og fra hverandre ja og noen av dem kan jeg se fra huset mitt

hvor høy er du?

1.70

Hvilket lag og hvilken posisjon spiller du på?

Spiller midtback på Heimdal


Noe dere lurer på til neste gang?

hater sprøyter

 • 13.12.2012 kl. 18:18

I dag var jeg på en 'utenlandsvaksine' legeplass i byen med familien, for å ta vaksiner før vi drar til Sør-Afrika. Jeg har sikkert tatt over hundre sprøyter i løpet av livet mitt, men fortsatt kan jeg ikke fordra det. Hadde egentlig syke forventninger om at det skulle bli helt jævlig, men det var ikke det, kjente nesten ikke stikket engang. Som dere vet så er jeg veldig skeptisk til Afrika ettersom det er noe helt annet enn det jeg er vant til liksom. Ikke forstå meg feil, det er sikkert nydelig der og folkene er sikkert kjempegreie, men altså jeg er litt nervøs når det gjelder reiser osv og det må jeg jo få lov til å være :))
 klipte bort toppen av ansiktet mitt, THAT FACE sier jeg bare hahaha

Og ikke for å skremme verken dere eller meg. Men det er en mygg der nede, og nei det er ikke malaria jeg snakker om, men en mygg som det ikke finnes noen motgift mot og ja bare les dette:

Etter sprøytene syntes jeg vi fortjente belønning og det fikk vi.


Kommer ukens spørsmål etterpå, så hvis det er noe dere vil ha svar på så kan dere spørre i dette innlegget♥


Vinneren av almanakk konkurransen ble forresten Sanne Myrmel som er kontaktet på mail!

feel safe whenever

 • 12.12.2012 kl. 19:23

For en stund siden mottok jeg to voldtektsalarmer fra Enklere Liv og jeg er kjempefornøyd! Nå for tiden er det stappmørkt ute og jeg synes det er dritskummelt å gå ut alene om kvelden og noe som gjør det litt mindre skummelt er en voldtektsalarm. Disse to er superenkle og du kan ha dem på deg til en hver tid.

Den første er en supersøt, rosa alarm som har en 'clip on' effekt så du kan feste den til buksa, jakka eller vesken din. For at den skal utløses kaster du den bare fra deg slik at den ene delen fortsatt henger igjen. Det kommer en ekstremt høy og ubehagelig lyd som uten tvil vil vekke oppsikt blant menneskene i nærheten. En kjempe enkel detalje som kan gjøre store forskjeller! Denne kjøpes HER

Den andre alarmen heter Hit Back noe som betyr at du kan bruke den til å slå med. Det er så enkelt at du kan feste den til nøkkelen din og for å utløse den trykker du på knappen under, men om du bare vil bruke nøkkelen til å beskytte deg med, drar du i en snor. Denne gir også en intens lyd og er litt større i størrelse. Denne kan kjøpes HER

Har du voldtektsalarm?
innlegget er skrevet i sammarbeid med enklereliv.no

nå har jeg tatt ferie

 • 12.12.2012 kl. 15:19
Nå er jeg lei av skole, lei av å stå opp tidlig, lei av stress og jeg vil bare ha ferie!!!!! Så derfor har jeg bestemt meg for å rett og slett ta feire. Kom hjem etter skolen og skulle egentlig ha mattelærer, men altså ettersom jeg har tatt ferie så ble det ikke det. Okei haha, det er ikke sånn at jeg skal droppe ut av skolen og ta den slags ferie, men ettersom jeg er ferdig med alle prøver og fremføringer for i år så er det ikke noe poeng i å overstresse seg for ingenting. Nå sitter jeg og gjør det jeg elsker mest av alt, drikke te, spise god mat og se på serier. Og dette skal jeg gjøre hver dag fram til juleaften, og kjenner jeg meg rett så kommer jeg til å gjøre det en god stund etter julaften også haha. Har sett pretty little liars, 90210, gossip girl, frustrerte fruer og sex and the city som jeg kommer på nå, men selfølgelig ikke alle sesongene da, så mjeg tror jeg må starte over igjen å finne ut hvilke jeg mangler.

Noen som har noen serier å anbefale?

beautiful sunset

 • 11.12.2012 kl. 20:45Pernille tok disse bildene av meg, Thea og Martine når vi var i Hellas i sommer. Nydelige bilder synes dere ikke?

You like the photos?

me at the moment

 • 10.12.2012 kl. 21:37

Kom nettopp hjem fra 3t og er utslitt i hele kroppen haha... I morgen skal jeg jobbe konstant med et norskprosjekt som skal fremføres på onsdag og etter det har jeg mer eller mindre juleferie, er ferdig med alle tentamenene såå jeg gidder ikke bry meg om skole og lekser osv, NÅ VIL JEG HA FERIE. Gleder meg faktisk sånn til juleferien, skal bare slappe av med serier og godteri, ullsokker og varme, gode klær. Meeen nå må jeg ikke drømme meg bort... This is me at the moment ;-))));-))


dette er en av de toppene jeg fikk fra sonextyear forresten! Told you I loved it

Flere som gleder seg til juleferie?

nytt fra sonextyear.com

 • 10.12.2012 kl. 17:48

Hei dere!♥

Fikk en pakke i posten når jeg kom hjem fra skolen i dag, det er såå herlig å komme hjem til det! Den var fra sonextyear.com og besto av fem klesplagg, tre topper, en kjole og en shorts. Anbefaler alle å ta turen innom nettsiden deres, for de har utrolig mye fint! En av mine absolutt favoritt nettsider.

Nydelig topp med gullfarget palljetkrage. Perfekt til bursdager og nyttårsaften foreksempel.

Elsker denne t-skjorta allerede! den er stor og har superdeilig stoff ♥ luuv it

Dritkul topp med trekantet mønster. Passer perfekt på fest og med en shorts, men det er kanskje liiiitt kaldt for det akkurat nå haha

Ååh denne kjolen er bare så søt! Tror kanskje jeg kommer til å bruke den på juleaften. Elsker kjoler og topper med slik krage sånn som den har.

Også fikk jeg til slutt denne shortsen fra runwaydreamz. Jeg har en shorts fra runwaydreamz fra før og jeg bare elsker alle shortsene derfra, de er så råå også sitter de perfekt! Den er forresten i medium.

Hva synes dere?

//sponset innlegg

pepperkakebaking

 • 09.12.2012 kl. 23:10

Hei folkens! Hadde problemer med å laste over bilder til bloggen i sta så jeg holdte på å klikke haha.. Var til Katrine og bakte pepperkaker med jentene i kveld, sånn som vi gjør hvert år. Er alltid like koselig, med julemusikk og pepperkaker etterfulgt av pizza til kveldsmat♥ Nå sitter jeg å ser på søndagsfilmen og gruer med til skolen i morgen, meen det blir sikkert ikke så ille, eller hva er det jeg sier JO det blir ille....... Okei haha jeg tok noen få bilder i kveld, here you go

Sånn her er forresten pepperkakekalenderen vår ut! Tjohoo

Hva har dere gjort i dag?

I love sundays

 • 09.12.2012 kl. 14:39

God morgen alle sammen! Åh jeg elsker søndager, kan bare slappe av hele dagen og ikke stresse et sekund. Har spist frokost og ordnet meg nå så tar jeg snart turen til Katrine der vi jentene skal bake pepperkaker. Men først må jeg skrive på noen adresser på konf-kortene som skulle vært sendt ut for lenge siden, men selvfølgelig ligger jeg ganske lagt etter skjemaet, jaaaaja.

Når jeg kom hjem fra byen i går fikk jeg en melding fra tvillingene om at noe veldig trist hadde skjedd så jeg dro til dem med en gang med kake♥ Var der et par timer før jeg dro til Johanna med Hanna, Inez og Jenny og vi spiste godteri og så film. Chernobyl Diaries het filmen, og den var driiiiitskummel! Tilsammen ble det en kveld med både latter og tårer.Vi blogges♥♥

early in the wintermorning

 • 08.12.2012 kl. 19:56


Hva synes dere om bildene?

fairytale cupcakes

 • 08.12.2012 kl. 18:04Heeei dere! Hadde på vekking i morrest klokka 9, selvfølgelig ingen som hadde planer om å stå opp da, så vi ventet en time før våknet av nok en vekkeklokke. Lå og slumra i tjue min med Candy Crush, haha et spill på iphone som vi er såå hektet på. Så sto vi opp og ordnet oss, Anna og Johanna kom og vi dro til byen. Vi glemte å spise frokost, noe jeg egentlig ikke takler fordi jeg blir så sulten at jeg blir farlig.. Men det ble frokost på Fairytale Cupcakes. -En supersøt, og når jeg sier supersøt mener jeg en suuupersøt cafè midt i byen der de selger cupcakes for det meste. Jeg tror det er på fredager og lørdager eller noe de har glutenfrie også! Så til alle mine glutenfreebabes out there, dere bør ta turen innom, ja hvis dere bor i Trondheim da..

Fikk ikke kjøpt så mange julegaver, men noen, nei hæ jeg bare kjøpte en?!.... jaja.

de to over her er glutenfri


Nå skal jeg bare rydde litt ogsåånn før jeg møter Jenny og Inez, don't know what we'll do tonight.

Ha en fin lørdagskveld!

kjører varm klesstil

 • 07.12.2012 kl. 23:50

Er så sykt kaldt ute for tiden så derfor slår jeg til med en god, gammel ullgenser! Ønsker meg Uggs til jul for det er alt for kaldt for converse nå.. Har hørt at mange synes det er helt forferdelig med Uggs og at det er såå stygt. Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre? Haha det er vinter, jeg er bleik, trøtt, sulten og stygg på denne tiden av året så hvorfor ikke bare toppe det hele med et par kjempegode sko? Dessuten synes jeg faktisk ikke det er så stygt heller jeg, nei jeg synes faktisk de er søte! Så babes, ikke bry dere om hva alle sier hele tiden. Uggs er varme, jeg vil være varm punktum.
genser fra Bikbok, Dr.Denim, skjorte fra H&M

Hva synes dere om antrekket?

raise your hand liksom

 • 07.12.2012 kl. 22:07
Hei folkens! Dette var noen raske bilder av meg etter skolen før jeg dro på mc.donalds med Hanna og Johanna for å spise nydelig, delikat, sunn mat. Skulle egentlig til byen med rora og Nora så that's the reason for taday's makeup folkens, slaaapp av jeg har ikke blitt gal. Kan poste dagens antrekk, men nåå må jeg hoppe i dusjen!! Nå ligger jeg ikke sjokkerende på badegulvet med tvillingene, kom nettopp hjem fra trening skjønner dere. I kveld skal vi bare slappe av med mat og film også drar vi til byen i morgen for å handle litt julegaver osv!


Snakkes senere, nå maser de sånn på meg heeer.

almost fridaaay

 • 06.12.2012 kl. 22:12

God kveld! Kom på at jeg har vært en ræva blogger, hvertfall etter min smak and that's not my style.. Men tingen er at i denne uka har vi hatt tentamener og jeg har vært opptatt med pugging og trening og ja dere skjønner vell. Så nå gleder meg sykt til helg, også første helga på leeenge uten håndballkamper! Jeg har planer om å lage en weekend-film denne helga, som starter i morgen. Så om dere ser meg sprade rundt i gatene i Trondheim med kamera i hendene er det fordi jeg er på jobb haha! Men selvfølgelig blir den ikke ferdig før etter helga da :-)


Snakkes i morgen, you are my favourites♥♥

konkurranse: personlig almanakk

 • 06.12.2012 kl. 20:31

Hei! Da tenkte jeg, ettersom vi har kommet godt inn i desember at jeg kunne kjøre en aldri så liten konkurranse nå før jul. Denne gangen kan du vinne en personlig almanakk fra personligalmanakk.com. Mange av dere har sikkert sett eller vært med i den samme trekningen på andre blogger, men nå får dere da en ny sjanse! Jeg har også bestilt meg en personlig almanakk og kan vise dere den når den kommer! Håper så mange som mulig melder seg på, LYKKE TIL♥

Det dere må gjøre er å like DENNE facebooksiden og det er kun lov å delta en gang! Jeg kommer til å holde konkurransen gående i 3-5 dager.

Skriv inn navn og mailadresse i kommentarfeltet.fikk låne disse bildene av erica forresten♥

julegaveønsker 2012

 • 05.12.2012 kl. 17:07
1: fra Kremmerhuset, 1: smoothiemaskin(?), 3: Lauren Conrad bøkene, 4: Bh fra VS, 5: fjerde sesong av 90210, 6: Lulu's, 7: krølltang fra Gorgeous Curl Wand, 8: Marc Jacobs klokke, 9: Moroccan Oil, 10: Canon Objektiv, 11: morgenkåpe fra VS, 12: tøfler fra VS, 13: leppestifter fra YSL, 14: Marc Jacobs pc mappe, 15: Uggs, 16: Too faced bronzer

Hva ønsker du deg til jul?

første steg til treningsmotivasjon

 • 04.12.2012 kl. 20:44

Det første steget du må gjøre om du mangler treningsmotivasjon, eller du må jo selvfølgelig ikke da, men det jeg ville gjort, er å kjøpe nye treningsklær. Og nå er det snart jul så da er det perfekt å ønske seg det! I sta var jeg på XXL og kjøpte litt treningsklær, men det var for det meste det standare som jeg trenger liksom. Det jeg ønsker meg er superspreke farger som rosa, oransje, blå og lilla treningsskjorter osv. Desverre synes jeg at det er utrolig dårlig utvalg på flere sportsbutikker og jeg leter som en gaaal etter nettsider med fine treningsklær. Nelly har faktisk ganske mye da, men kanskje ikke så sykt mye fargerikt som jeg snakker om.

Den blå sportsbehåen kan du finne HER og den rosa kan du finne HER

denne buksa ser bare såå herlig ut, dere kan finne den HER og shortsen kan dere finne HER

Vet du om noen nettsider med fine treningsklær?

sunlightpictures

 • 04.12.2012 kl. 17:36


Hva synes dere om bildene?

hva jeg bruker på leppene mine

 • 03.12.2012 kl. 19:39

Får hundrevis av spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine, så da tenkte jeg å vise dere deet. Bruker ikke alltid alt dette, men det er hvertfall det jeg bruker mest til vanlig.


Det jeg starter med er lipsyl-skrubb fra The Body Shop, med små biter i som skal friske opp leppene. Deretter bruker jeg O-plump fra Smashbox som skal hovne dem opp så de blir fyldigere. Jeg vet ikke om det blir så store forandringer, men det føles hvertfall litt sånn, fordi den svir ganske mye de første gangene, men det viser bare at det skjer noe med leppene. Det blir også en veldig fin rosafarge av den,

Så bruker jeg en lipliner som dere ser på bildet over, fra Chanel. Det er en nydelig rosafarge med et lite hint av korall som passer til de fleste rosa lebestifter faktisk. Det er praktisk at den har en liten kost på enden så man kan blande sammen liplineren med lebestiften. Etter jeg har tatt på den påfører jeg en lebestift fra Dior med en nydelig rød/rosa/korall/fersken farge. Det som er så fint med den er at jeg selv kan velge hvordan den skal se ut. Tar jeg på veldig mye blir den veldig fin rød/oransje, men hvis jeg tar på litt svakere blir den rosa. Jeg er helt forelsket i den og den er uten tvil min favoritt. Fargen heter: Dior Addict Extreme 639.Etter det tar jeg enten på en lyslys rosa fra Viva La Diva eller en herlig fersken farget fra Guerlain, den kommer nok opp på en god nummer to av mine favoritter. Den ser ut som den er ganske lik den fra Dior, men den er mye mer frisk og oransj. Jeg liker å blande lebestifter for å finne den perfekte fargen, ved å blande Dior med Viva blir det en litt lysere rosafarge, men jeg er ikke noe særlig stor fan av Viva fordi de er så dårlig kvalitet.


Her har jeg på meg mye av både Dior og Guerlain, se så fint det blir! Jeg synes hvertfall det!

Hva synes dere?

del gjerne innlegget hvis du likte det!

pepperkaker, gavekalender og julemusikk

 • 02.12.2012 kl. 20:15

Hei dere! Kom nettopp hjem fra sesongens siste håndballkamp, som vi vant! Jeg er helt mørbanka med blåflekker overalt og en punktert rumpeball haha.. Det var forresten mot Levanger. Så nå skal jeg slutte å plage dere med all håndballpraten for en stund hvertfall. Våknet klokka 11 i morrest til herlig søndagsfrokost med familien♥ Klokka 12 kom min private mattelærer for å gå gjennom litt forskjellig før tentamen som er i morgen. Og ettersom det tar en time å kjøre til Levanger så rakk jeg ikke gjøre noe mer i dag..

For å snakke om noe annet, såå er det så herlig å tenke på at det faktisk er desember!!  Pepperkaker, gavekalender og julemusikk, aah love it!


Nå ligger jeg på mitt elskede badegulv, og skal straks hoppe i dusjen! Blir vell litt matteøving etterpå også da, kanskje vi snakkes senere!

Hva har dere gjort i dag?

etter ti timer i bil..

 • 01.12.2012 kl. 23:33

.. så sitter jeg utslitt, stappmett, kvalm og trøtt i sofaen nå. Måtte stå opp halv åtte i dag for å kjøre til Rørvik å spille håndballkamp. Jeg og Ida satt på til pappa og vi hadde det egentlig dritkoselig. Jeg hadde blant annet leid tre filmer som vi så i tillegg til masse mat, is, godteri, dyner, puter og ullpledd! Vi vant foresten 18-23 (om jeg ikke husker feil)! Møtte også en herlig jentegjeng i hallen som ville ta bilde med meg, desverre startet kampen så jeg kunne liksom ikke utsette den, men uansett så vil jeg hilse til dem da!

Her er et lite bildedryss fra dagen min:


martine, ida, thea♥ ut på tissepause i soloppgangen haha


så ble det WORK THAT ASS når vi kom frem for å varme opp til kampen!


Hva synes dere om bildene?

friday's date på en fredag

 • 01.12.2012 kl. 07:53

Nå er egentlig klokka åtte på en lørdagsmorgen og jeg sitter her utrolig nok å blogger, haha.Nå skal jeg kjøre til Rørvik for å spille kamp, som jeg fortalte dere i går. Jeg kommer ikke hjem før seeint i kveld så derfor blogger jeg nå også får vi se om det blir noe mer blogging.

I går var jeg på Friday's date med Aurora og det var som alltid kjempe koselig. Vi dro først på Solsiden og fikk oss en sponset smoothie på Kvikk Bar også dro vi videre inn til byen og Friday's.


the love of my life

Ha en herlig lørdag dere!

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no