hits

Alt annet enn det jeg burde

 • 30.11.2017 kl. 14:00

Heyyy ho(e) hehe lol. Må unnskylde min dårlige humor i åpningsreplikken. Har lært på skolen at førsteinntrykk er viktig, så å starte innlegget med å kalle dere for hoes er lite rutinert for en markedsføringsstudent å være. But but, til tross for at jeg sitter på et grupperom på skolen og leser til eksamen er jeg i godt humør. Og det er jo fint. Som dere skjønner så går dagene til eksamenslesing, jeg har eksamen på tirsdag og torsdag neste uke, så det er intet annet å gjøre enn å sitte med snuten i pensum. Likevel tar jeg meg tiden til å gjøre mye annet enn akkurat det...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg på skolen fra tidlig på morgenen av med mine to studybuds, Markus og Martin. Klokka ett begynte jeg å miste konsentrasjon så jeg ringte Katrine og spurte om hun ville være med på 3T-ilsvika for ei koselig økt <3 Det ville hun selvfølgelig. Fikk forresten STRENG beskjed (neida haha) om å nevne at hun klarte challengen som jeg og Maja hadde på sist videoblogg, den med pinnen. Den som Maja IKKE klarte, bare for å gni det litt ekstra inn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg og katy har gjort "matching nocco and outfit" til en intern tvangstanke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter treningsøkta dusjet jeg på senteret og kjørte tilbake til byen for å spise middag på restaurant med mimmi, beste og Pernille klokka fem. Vi spiste på Benja Siam, en søt og hyggelig Thai-restaurant med masse god mat. Jeg spiste biff i sursøtsaus. Etter middagen kjørte jeg rett hjem og ble henta av Markus, så tilbragte vi kvelden på date <3 neida, vi var først på Kolstad-kamp, deretter så vi Byåsen-Utleira, mine to favorittlag i 2.divisjon ♥ Klapper når alle scorer jeg da. Da vi kom hjem var klokka halv ti, så da var det bare å spise fjorten knekkebrød og legge seg. Neida spiste 3. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg tilbake til lesinga, ha en strålende dag videre! Hang in there, det er fredag OG første desember i morgen!

Blåmandaa

 • 27.11.2017 kl. 20:22

God mandag! Denne morgenen var tung, jeg tror jeg slumra vekkeklokka åtte ganger før jeg vreiii meg opp klokka ni, haha. Ikke typisk meg å sove så lenge, men jeg bare måtte få helga ute av systemet. Jeg var jo ute på lørdagen, og det var skikkelig gøyy. Kom egentlig ikke inn på den uteplassen vi skulle på, fordi det var 25-årsgrense, men klarte å sjarmere min vei inn da vettu hehe. Men det ble sent og få timer søvn, ettersom jeg ikke fikk sove lenger enn til klokka ti på søndagen. Jauujau må jo levva litt innimellom. 

Jeg kom meg omsider på trening halv ti i dag og trente bein, vi har fått nye styrkeprogram nå etter at vi hadde tester. Har forresten glemt å si hvordan det gikk på testene. Vel, jeg persa på det meste av styrke, sånn frivending, frontbøy og benkpress. Beep-testen derimot var ikke like gøy, haha. Med mine tømmerstokk-lår ga jeg meg på 10.6, faen ass jeg mestrer ikke den testen noe særlig, får syra tvert. Men jeg er bare glad vi er ferdig med tester for i år, hhehe nå begynner de nyttårsvitsene sant. Det er bare tre humper i veien før juleferie nå, tre eksamener. Tirsdag og torsdag neste uke begynner det. Kjøyyr. Gleden over at desember nærmer seg, kompenserer veldig bra.

Topp HER

Håper dere har hatt en fin dag! 

All meshed up

 • 26.11.2017 kl. 14:44

Det var noen som lurte på hvilken bh jeg brukte under mesh-genseren jeg hadde på meg i innlegget i går. Jeg bruker som regel denne braletten i burgunder under de fleste mesh-toppene mine. For det første er den veldig comfy og for det andre er den i favorittfargen. Den er fra NA-KD, og toppen er fra Junkyard.

Ha en fin søndag!

Fra svette til sminke

 • 25.11.2017 kl. 17:38

Hei babes! Denne lørdagen har vært deilig så langt. Vi hadde fri fra håndballen, så jeg våknet av meg selv, lagde meg en skikkelig god frokost og brukte morgentimene på å chillen i sofaen med Stranger Things. Klokka tolv tok jeg og Maja oss en egen økt på 3T. Sykt digg å ikke ha noen planer, så null stress what so ever. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld derimot, skal jeg i to bursdager, wiiihuuu. Så etter styrkeøkta dro jeg hjem og fikk håret krølla av verdens beste lillesøss, fordi jeg er for lat til å gjøre det selv. Så nå er jeg egentlig fiks ferdig og klar for fest. Jeg skal først feire Lene med tapas og jentene, etter det skal jeg i bursdag til Marthe, ei lagvenninne på CSK og så ut på livet ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er deres planer for kvelden?

Trenger du nye treningsklær?

 • 24.11.2017 kl. 06:00

I dag er det Black Friday! Og som de fleste sikkert har fått med seg, betyr det salg i en stor del av landets butikker. Det gjelder også 3T-Shop! Masse spreke treningsklær på salg, klikk HER for å se tilbudene. Dere kan også bli med i trekningen av et gavekort på hele 3000 kr i hele nettbutikken, ved å melde dere på nyhetsbrev via pop-up'en på nettsiden (i tillegg vil du da få en ekslusiv VIP-kode som gir ekstra salg på tilbudene i dag!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en sporty fredag! 

Videoblogg: My weekend

 • 23.11.2017 kl. 17:00

Her kommer en vloooog. Jeg bestemte meg for å lage en my weekend-video igjen, så her kommer noen klipp fra helga som var, fra fredag til søndag. Håper dere liker den og nyter den mens jeg har bip-test <3333 Vi bloggez

Å grue seg = å glede seg

 • 23.11.2017 kl. 12:32

Heisann folkens!

Nå har jeg gitt meg selv to fridager på rad fra blogging (!) beklager at jeg ikke har varslet om det, dere har sikkert vært kjempebekymret og savnet meg sjuki mye. Hehe neida, dere har vel bedre ting å finne på dere også. Grunnen til fraværet mitt har rett og slett vært at jeg har hatt alt for mye å gjøre, både med trening og skole. Det er jo eksamenstid, så det sier seg selv at lesing tar opp mye av dagen. Og når jeg ikke har vært på skolen eller hjemme og lest, har jeg vært på trening. 

Denne uka har vi hatt tester på Byåsen, alt fra tunge styrkeløft til eksplosive kast og hopp, og i dag er siste test-dag med diverse snacks som lengdehopp, hurtighet og sist men ikke minst bip-test ♥ Jeg har kjent litt på det de siste dagene, med tanke på disse testene og eksamen, at det er mye å grue seg til. Men jeg liker å tenke at jeg gleder meg mer til jeg er ferdig med bip-testen og eksamen, enn jeg gruer meg til selve gjennomføringen av det. Det er kanskje jævlig der og da, men enten så går det bra, eller så går det over. Med den måten å tenke på er det, for hver ting man gruer seg til, også noe å glede seg til! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så opp med hue og ikke se så nedfor ut, det er snart jul!!!! :):):)

Stay tuned, i kveld kommer det videoblogg! 

Ukens spørsmål

 • 20.11.2017 kl. 21:54

Lurer på hva du tenker om håndballfremtiden? Vil du fortsette å være lånt ut til Charlottenlund, og hva tenker du på lang sikt?

Jeg har valgt å være på utlån til CSK ut denne sesongen i hvert fall. Det kom til et punkt at jeg måtte velge hvilket lag jeg ville stå i ut sesongen, jeg hadde ikke mulighet til å hoppe frem og tilbake flere ganger, så da valgte jeg å fortsette å spille kamper for Charlottenlund. Jeg har fortsatt kontrakt med Byåsen, som er laget mitt. 

Noen spesiell grunn til at du ikke dro i militæret? Føler du hadde passet til det haha :)

Jo takk, jeg tror jeg hadde klart meg relativt bra jeg også. Men det var 3 ting som gjorde at jeg ikke dro til militæret. 1. pga håndballen, 2. pga bloggen og 3. pga at jeg har cøliaki og de ikke har noe tilbud til sånne som meg. 

Hva bruker du på bryna dine? :)

Et brynspudder fra Anastasia i fargen Caramel. 

Bilderesultat for matholck anastasia

Er det automatbil?

Min Dory er automat jaa

Hva har du brukt på leppene dine? Så fint!

Bare lipliner og lypsyl. Liplineren er fra NYX, fargen Nude Suede Shoes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du er såååå flink og motiverende når det kommer til trening!! Stå på! Men har du noen dager hvor du virkelig ikke vil trene? Ikke obligatorisk trening med laget, men feks når du skal trene på egenhånd? Hvis ja, hva gjør du da?

Tusen takk ♥♥ Ja det har jeg som alle andre vil jeg tro. Det er jo de treningene på egen hånd som er hardest å komme seg på egentlig, når ingen gir deg bot for ikke å møte opp liksom, haha. Men man må bare være målbevisst og tenke at følelsen du sitter igjen med etterpå er best i verden. Du angrer sjelden på en treningsøkt. Skru på Till I Collapse og Loose yourself av Eminem, og hvis ikke hissigproppen av en rapper alene får deg til å ville pumpe jern og kjenne svetten renne, chugg en Nocco hehe. 

Har et spørsmål etter som du drikker NOCCO: Hvor finner man NOCCO skumtomte i Trondheim? Hehe :-)

Jeg elsker Nocco, hehe sjokk. Jeg kjøper den på 3T-Rosten. Tror de fleste 3T-sentrene har den, ellers får du sikkert kjøpt den på nett og andre plasser. 

Og så lurte jeg på, er nocco sunt? Føler hvertfall det er sunnere enn sånn type red bull, men er det sunt liksom? hahah

Njææ hva skal jeg si. Mange delte meninger om alt dette sukkerfrie vi hiver i oss. Jeg skal ikke uttale meg om det ene eller det andre, for jeg har jo strengt tatt like lite peiling som alle andre. Av energidrikke så foretrekker jeg Nocco når det er i treningssammenheng i hvert fall, bare fordi jeg føler det passer settingen bedre egentlig, + at Nocco inneholder noen ekstra vitaminer og BCAA. Men skal jeg kjøre til Oslo eller jobbe på Downtown så drikker jeg Red Bull haha. 

hva studerer de andre jentene?

Noen studerer medisin, andre studerer livets skole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neida det er mye forskjellig, jeg husker fan ikke. Eiendomsmegling, økonomi og administrasjon, barnevernspedagog, og ergoterapi i hvert fall. 

Hvor har du kjøpt Oatie-barene?

Jeg kjøpte den på en Spar-butikk i Førde faktisk haha. Har ikke sett dem i Trondheim :(

Vet du om de nye proteinwafers - barene på 3T er glutenfri?

Ahh det skal jeg ikke si for sikkert, men jeg tipper de ikke er det. 

Så fin tights! Kor e den fra? :-)

Umbro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trener du på 3t gratis? Hvor ofte trener du på 3t og når? Trener du noen ganger nede kanskje vi sees en dag.

Jeg trener der gratis både på grunn av mor og far, i tillegg til at Byåsen elite har avtale med 3T og får trene oppe på VIP-avdelingen. Jeg trener der som regel på onsdager og fredager, men sjelden nede dessverre. 

Oppfølger til spørsmålet om cøliaki; synst ikkje du det er stress med cøliaki når du er ute å reiser heller? Eg har hatt cøliaki i ganske mange år no og er der at eg veit kva eg kan og ikkje kan ete og, og synst ikkje lenger det er noko problem, MEN føler det alltid er stress å finne mat når eg er ute å reiser eller på kafe/restaurant - Enten i den forstand at dei ikkje har noko, eller at eg føler dei ikkje har peiling. Feks; at dei seie pomfrien er glutenfri, men om om eg då spør om det blir brukt samme frityr til pomfri å nuggets så seie dei ja, altså at dei ikkje skjønna at den ikkje lenger er glutenfri då.. kva tenker du om det? Føler du at folk forstår «alvoret» av smitte og tar deg seriøs, eller oppleve ikkje du sånt som et problem?

Jeg skjønner veldig godt hvor du kommer fra, og jeg har opplevd mye dårlig service for å si det sånn. For det første så er jeg ikke hyperallergisk, så jeg kan spise ting som "kan inneholde spor av gluten", slikt som Pringles, Melkesjokolade og french fries. Samtidig er jeg veldig enkel å ha med å gjøre i matveien, det vil si jeg er vant til å ikke kunne spise det som alle andre kan. For eksempel da jeg var i Oslo og spilte håndballkamp på søndagen, og resten spiste pasta bolognese før kamp, spiste jeg ris bolognese, hvis man kan kalle det det, haha. Det finnes som regel alltid et alternativ. Også er det bare å være klar på at det ikke kan være i kontakt med gluten, hvis de på kjøkkenet ikke forstår det så har de ingenting på et kjøkken å gjøre. 

Real studentz

 • 18.11.2017 kl. 22:13

Hei folkens! I går kveld hadde vi girlsnight hjemme hos meg med burger og en hel masse kakkling. Jeg skjønner ikke at vi ikke går tom for ting å snakke om, men det kakles i ett kjør fra vi ser hverandre til vi sier bye bitches og drar hver vår vei. Tre av kaklehønene ble igjen og hadde sleepover, så da sovnet vi ikke før typ halv tre. Men sleepover er det koseligste som finnes, seriøst. 

I morrest våknet vi klokka ti, lå og dro oss en stund før vi sto opp og lagde frokost. Etter det ordnet vi oss og kjørte til Handelshøyskolen for å bruke lørdagen så fornuftig som over hodet mulig, nemlig til å lese. Vi satt på skolen fra ett til sjuuuuuuu. Holy moly. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klokka sju stakk vi innom Rema for å kjøpe noe digg til kvelds, og jeg skjønner at grandis blir et lett valg for studenter. For det var ingenting som frista mer enn ferdigpizza etter seks timer med nesa i ei bok. Jeg og Hanna kjøpte hver vår og dro hjem til meg, mens de to andre hadde andre planer. Nå må jeg pakke og ordne litt for jeg reiser til Oslo i morgen tidlig for å spille kamp mot Skrim! Ha en fin kveld videre ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

​My faaav, glutenfri Ristorante mozarella

Treningsglade barn

 • 17.11.2017 kl. 16:32

Heisann hoppsan

Endelig fredag, er det ikke digg? Dagen min startet med en treningsøkt på 3T med Maja, mens resten av Byåsenjentene er på vei til Hviterussland for å spille match i Europacup i helga. Vi trente eksplosiv styrke, ettersom begge har egne kamper i helga. I tillegg prøvde vi ut noen rare, artige ting. Jeg tok med kamera så vi filmet litt, får se hva jeg gjør med det haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skiller mellom tunge bein-økter og eksplosive. Den eksplosive biten fokuserer mer på hurtige bevegelser og kortere avstand når det kommer til knebøyen. Som dere ser på bildet over så går vi ikke veldig langt ned, vi har heller på flere kilo. 

Jeg kjørte 6 reps x 3 på 70 kg, Maja på 90 kg. Dette er en av øvelsene, og også den som ser mest normal ut. Det er en del rare øvelser også haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildet over kjøres det hopp i trapbar (som er den greia jeg holder i, hvis noen skulle lure). Jeg hopper med beina strak først og lander i den stillingen dere ser på bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter økta dro jeg hjem, så litt Iskrigerne på Sumo og spiste lunsj før jeg kjørte ned til byen for å fylle på vippeextensions. Jeg setter på vipper på Browrehab til flinkeste Lena ? Skal vise dere resultatet senere, men nå må jeg stikke på håndballtrening, før fredagskvelden ringes inn med jentekveld etterpå. Vi blogges, ha en nydelig fredag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

en svindyr lunsj

 • 16.11.2017 kl. 15:54

Heiiii

Nå sitter jeg på skolen, fortsatt i ekstase over å ha vunnet kahooten i sistetimen. Jeg sitter og knasker knekkebrød, banan og sjokomelk som oppladning til trening om en time. Da jeg var i kiosken og skulle kjøpe sjokomelka i stad, gikk jeg rundt med bananen min, som jeg hadde med meg hjemmefra, i hånda. Så mannen i kassa bare "heihei, da var det en sjokomelk, en banan.."  og jeg bare "eeh nei den hadde jeg med meg" liksom sykt stressa i frykt for å måtte betale typ åtte kroner ekstra, før mannen fortsatte "..en macbook og en iphone hehehe" og jeg da skjønte at han tulla med meg og ramsa opp alt jeg hadde i hendene. Så da lo vi godt og det er det mest spennende som har skjedd i dag. Jeg har nemlig vært på skolen fra HALV ÅTTE i morrest til nå, med andre ord ikke en veldig spennende dag. Meen det er fredag i morgen så det er bare å henge i og få ting gjort før helga kommer.

Bukse fra Levis, regnjakke fra Samsøe

Dette er meg når været er bipolart og ikke klarer å bestemme seg for om det er vinter eller høst. Det regner i det ene øyeblikket og snør i det andre. Dermed ender jeg opp som en ispinne i regnjakke. Nå har jeg tatt fram parkasen for å si det sånn. 

Mine måltider #2

 • 14.11.2017 kl. 20:58

Heisann hoppsan. Da tenkte jeg å komme med episode to i serien om mine måltider. Sist gang viste jeg dere måltidene mine i løpet av en mandag, denne gangen blir det dagen i dag, altså en tirsdag. Forskjellen på mandager og tirsdager er at jeg har forelesning på mandag og ikke på tirsdag, ellers er de ganske like, med en treningsøkt om morgenen og en håndballøkt på ettermiddagen. 

Men den lille forskjellen, altså om jeg er på skolen eller ikke, påvirker faktisk kostholdet mitt biittelitt. Når jeg vet at jeg skal være borte hele dagen tar jeg med meg matpakker (og/eller kjøper mat der jeg er) og har relativt grei kontroll. Er jeg hjemme på kjøkkenet og leser derimot.. 

07.30 - Jeg hadde på vekking ti på halv og fant fram treningstights og t-skjorte som jeg la fra meg på badegulvet, før jeg subbet til kjøkkenet i morgenkåpa mi og lagde meg frokost. Det ble noe lignende det dere ser på bildet under, alt det samme egentlig bortsett fra Noccoen. Dette er mine to favoritt-müslier, begge er selvfølgelig glutenfri. Jeg tar litt av begge, topper med cottage cheese, melk og banan. Dette er express-varianten, når jeg ikke har tid til havregrøt. 

Treninga var på Olympiatoppen med laget, basisøkt med fokus på mage/rygg og tøying. Den varte fra åtte til halv ti ca. 

09.30 - Etter treninga kjørte jeg hjem og hev i meg en banan og en liten sjokomelk på veien, mens det dalte ned snø og jeg hørte på Juleradioen. Har litt blandede følelser når det gjelder julemusikk før 1.desember egentlig..

10.00 - Etter en kjapp dusj var planen å lese til eksamen, men først måtte jeg fylle på med næring. Jeg lagde meg en omelett av to egg, litt ost og grønnsaker og to brødskiver med røket laks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12.00 - På denne tiden begynner jeg å kjede meg noe så til de grader mens jeg leser. Dette skjer hver gang jeg leser hjemme. Så jeg begynner å titte rundt på kjøkkenet i håp om å finne noe godt å tygge på. Jeg er jo ikke sulten, bare kjeder meg. Disse barene Oatie er veldig søte og gode. De er laget av dadler, er fri for melk, nøtter, sukker og gluten. Det ble et sånt stykke, en kopp med kaffe og æii pære. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14.00 - Så var det på tide med mere mat haha.. Høres ut som det eneste jeg gjør er å spise. Jeg hadde håndballtrening klokka fire så da er det viktig å få i seg noe mat før den. Jeg lagde meg en havregrøt med cottage cheese, kanel og sukrin.

Håndballtreninga var med CSK, forberedelser til morgendagens kamp mot Viking, den varte fra fire til halv seks. 

18.30 - En time senere satt jeg med middagen foran meg. Laks, potet, stekte erter, rotgrønnsaker og kesam. 

21.00 - Det er dagens måltider så langt, men klokka er bare ni så vi får se om det blir noe kveldsmat senere. Håper dere likte innlegget! Og husk at det er dere som har bedt om at jeg skal vise måltidene mine, det er ikke meningen å legge fram dette som noen fasit eller som et forsøk på å være noen kostholdsveileder av noe slag. Jeg lytter bare til min egen kropp, på samme måte som dere må lytte til deres ♥ Ha en fin kveld videre.

Kul i caps

 • 13.11.2017 kl. 18:46

hallo i luken 

Mandagen er her og jeg har ingenting å blogge om. Jeg dro hjemmefra klokka åtte i morrest, på trening og har vært på skolen hele dagen - drukket iskaffe, spist luksuslunsj fra salatbaren på Rema og lest - helt til rushtrafikken begynte og jeg da bestemte meg for å ta del i den <3 ender alltid opp i rushen <3 Nå har jeg middagen (laks og potet) godt planta i maggan og sitter her og lurer på hva jeg skal blogge om. Det fine med blogg er at du bare kan begynne å skrive det du tenker, så plutselig har du et innlegg, selv om innlegget kanskje får en karakter 2-. 

MEN selv om teksten er dårlig kan jeg krydre denne blåmandagen med noen bilder av meg selv iført en spenstig caps. Den er, som dere ser i veluur, noe som er kuult nå om dagen. Den er også i min favorittfarge, burgunder-ish. Den er fra Frk.Wickstrøm, her, råstilig spør du meii. 

Jakken er fra Scotch & Soda.

Ha en fortsatt fin mandag, dere! 

Ukens spørsmål

 • 12.11.2017 kl. 15:33

Hvordan ble du "oppdaget" av Byåsen?

Jeg spilte på Utleira i 2.divisjon, som lenge har hatt et tett samarbeid med Byåsen elite. Så det startet vel for to sesonger siden, at Byåsen hadde mangel på linjespillere. Så jeg begynte å trene med dem litt nå og da, når de trengte det. Så kom fjorsesongen, da de virkelig ikke hadde noen linjespillere, og jeg gjennom samarbeidet kunne spille for begge lagene. Så jeg var med på alle kampene deres (mest på benken, skal sies), selv om jeg fortsatt var Utleira-spiller. Så kom NM20, hvor Byåsen elite stilte med lag, der jeg og et par fra Utleira fikk muligheten til å være med. Vi spilte oss frem til finalen i Oslo spektrum og vant! Jeg gjorde en bra kamp i finalen, noe som sikkert hjalp litt. 

Hvordan opprettholder du motivasjonen til å rekke alt du skal ila en dag når det er mye skole, trening, ha med mat, osv?

Jeg er veldig rutinemenneske og blir fort vant til et mønster. I tillegg har jeg strukturert dagene mine slik at alt klaffer veldig greit, så det går ganske smooth egentlig. Jeg legger ofte fram treningsklær og lager matpakker kvelden før, eller så har jeg på vekking ti minutter før for å ordne det. Det skal sies at jeg gruer meg litt til mandag morgen for da vet jeg at uka går i ETT kjør. Men jeg elsker å trene så det å få holde på med det jeg elsker er en motivasjon i seg selv.

Hvilke blogger leser du jevnlig?

Jeg er egentlig ingen fast bloggleser av noen blogger, men jeg stikker gjerne innom annais, ericakvam og krisssy når jeg er i gang. Det er vel de jeg kjenner meg mest lik kanskje. Jeg er i hvert fall ingen fan av clickbait-bloggerne. Det er kjedelig det. 

hvordan går det på kjærlighetsfronten, har du kjæreste? hvem i gjengen din har og har ikke kjærester?​

Er ikke noe kjærestejente jeg vettu, har ikke kjæreste nei. Av jentene i gjengen min har 10/14 kjæreste haha... Katrine, tvillingene, Johanna, Lene, Martyparty, Trine, Anna, Ida og Nora har kjæreste. Jeg, Maja, Loui og Hanna har ikke. 

Hvordan gikk tinderdaten?​
Gikk bra det, eller det vil si det blir ikke stasjonsvogn og fjellhytte med den unge mannen i min framtid, men det var hyggelig altså. Dating er jo litt koselig egentlig, bare å late  som man er med i en romantisk komedie og ikke tenke at det er crazy kleint. 

Hva er dine topp tre matretter?

Ahh det er vanskelig spørsmål ass, jeg elsker jo det meste. Men hvis jeg skal velge tre (middags)retter så må jeg si hjemmelaget cæsar-salat (faktisk noe av det beste jeg får), sushiiii ofc og (jeg vil si taco, får jeg lov??) taco eller nachos. Blir aldri lei av det. 

Hva er dine topp tre styrkeøvelser?

Frivending med overstøt, frontbøy og skulderpress kanskje. 

Har du lyst til å ta over 3T når du blir eldre?

Jeg elsker 3T, både det som skjer på innsiden og hvordan det fremstår på utsiden. Jeg står for de samme verdiene og det sier seg selv at trening er en stor del av livet mitt. Det har alltid vært en drøm å videreføre familiebedriften og det er det fortsatt. 

Tror du at du vil bo i Trondheim for alltid? Eller et annet sted i Norge, evt. utlandet?

Hmm vanskelig spørsmål. Akkurat nå er jeg litt bundet til Trondheim på grunn av håndballen, men jeg kunne godt tenke meg å reise mer, både i landet og i utlandet. Kunne for eksempel bodd i utlandet et år og studert og spilt håndball der, det tror jeg hadde vært gøy. 

Hvordan synes du det er å leve med cøliaki?

Det synes jeg er nada complicatos, haha spansken der. Nei jeg synes faktisk det er null problem, tenker ikke over det i det hele tatt, er veldig vant til det og vet hva jeg kan og ikke kan spise. De eneste gangene det er litt slitsomt er når jeg er sjuki gira på nattmat og burgersjappa på hjørnet ikke har en dritt glutenfritt, bortsett fra pomfritt OMG det rima. Da kan jeg bli litt irrrrr for jeg vil ha burger som alle andre ikke sant. 

Får du noen gang dårlig samvittighet hvis du spiser noe usunt?

Ja og nei. Altså nei, når jeg på lørdagskvelden spiser pizza og godteri så får jeg ikke dårlig samvittighet i det hele tatt, men noen ganger når det går over styr og jeg spiser meg kvalm på kake eller noe så kan jeg spørre meg selv om dette virkelig var nødvendig liksom haha. 

hvor er genseren fra? :)

Urban Outfitters om jeg ikke husker heelt feil. 

Spiser du ofte proteinbarer?

Næ ikke ofte, men jeg spiser det litt her og der, 1-2 ganger i uka kanskje. Enten som mellommåltid fordi jeg flyr rundt mellom treninger og skole, eller som snacccks fordi det er så godt hehe. Jeg syns Barebells og Yippie sine er best.

Hvor mange timer trener du i uka?

Lets count. Jeg trener ca 8 timer styrke/basis i uka, fordelt på alle dagene i uka bortsett fra lørdag og søndag. + ca 8-10 timer håndballtrening. Så jeg trener vel rundt 16-18 timer i uka. 

Hva trener du med i ulike styrkeøvelser?

Det finnes tusenvis av ulike styrkeøvelser, så det er lettere for meg hvis du peker på noen spesifikke. 

Hvor liker du best å spise ute i Trondheim?

Jeg liker Una og Olivia på Solsiden veldig godt, og Frati på Torget. Litt kjedelig kanskje og de er vel mest middagsplasser, men de har utrolig god mat. Til lunsj liker jeg meg på Hagen og Sushibar. 

Eier foreldrene dine alle 3T sentrene?

Ja

Tv-serier å anbefale?

Imposters/Svindlerne på NRK TV (!!) anbefales på det sterkeste. Spennende, morsom og fine folk å se på. 

Hva ønsker du deg til jul? Trenger tips til egne ønsker!

Jeg ønsker meg et nytt objektiv til Olympuskameraet mitt og hangups-stativ-greie som kan henges i huset en plass.

Hvilke treningstightser liker du best? Jeg sliter personlig med at tightsene sklir ned under økta.

Det tror jeg nok det er flere som gjør! Jeg slet veldig med det før og erfarte at de kuleste tightsene med masse mønster på fra Adidas og Reebok, egner seg best til styrketrening, fordi de har en tendens til å skli ned når jeg løper. Personlig er jeg superfan av 2xu sine tightser. Jeg bruker vel stort sett dem til både styrke og løping nå. Her er link til noen 2xu-tightser. Jeg skal prøve å skaffe en rabattkode til dere! I'll update you.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du vurdert å flytte fra Trondheim?

Nei ikke på ordentlig, ikke enda

hva er den beste hangover maten for deg?

Hmm alt?? Haha. Pizza og nachos, og toast som en enklere versjon, er alle sikre vinnere. I tillegg må jeg ha sjokomelk haha, weirdo. 

hvor er den svarte genseren i bilde fra? og hvilken str?

Den er mørkegrønn, kjøpte den på Urban Outfitters i LA, str M, men den er veldig oversized, love it. Hva er dine tips for å bli best mulig i håndball?

Det viktigste av alt er kanskje å balansere så du ikke overtrener og blir lei og umotivert i tidlig alder. Det handler ikke om å trene mest, men om å trene best. En annen ting, bli obs på hva du er god til (er det forsvar, finter, kontra eller langskudd for eksempel) og jobb med å bli enda bedre og kanskje best til akkurat det. 

Tjener du mye på bloggen?

Jeg tjener ikke veldig mye, men jeg tjener litt både fra blogg.no og samarbeidspartnere

Hva synes foreldrene dine om bloggen?

Jeg har egentlig ikke spurt dem sånn direkte om det, men jeg tror de er stolte over at jeg gjør min egen greie. De er i hvert fall faste lesere haha. 

Paris vs London?

London baby

Noe dere lurer på til neste gang?

Pannekakelørdag

 • 11.11.2017 kl. 19:02

Hola mi amigos!! God lørdag. I dag har jeg ikke gjort mye, noe som har vært godt. Jeg startet dagen med håndballtrening i morrest. Det er ikke før etter den at jeg tar ordentlig helg. Så etter treninga var det max DIGG å slenge seg i sofaen med havrepannekaker med sjokko og peanøttsmør og serie, homealone. Da har jeg det som plommen i egget, kunne gjort det hele dagen. 

Søta med navneskilt på påleggene sine <3 Nåde den som rører nugattin min. Neida, jeg har det så jeg ikke får i meg noen brødsmuler med gluten i. 

Nå sitter jeg og Perna og ser Stranger Things, vi skal snart lage taccco og jeg skal jobbe i natt. HA EN SHINY LØRDA ♥

Hjertelig velkommen Kompis

 • 10.11.2017 kl. 23:08

God kveld mine fine ♥

Det har vært en digg fredag. Som dere kanskje så på snap var det en tidlig morgen for min del, noe jeg egentlig liker. På den måten rekker jeg å gjøre masse på en dag (og blir stuptrøtt klokka halv ti på kvelden).. I kveld var jeg på håndballtrening med CSK fra halv seks til sju, og etter det kjørte jeg hjemom, tok en kjapp dusj og dro ned til Heimdal sentrum<33 Det er nemlig en glede å meddele at Kompis har åpnet restaurant her. Det er en burgerrestaurant typ som Bror og Sot. Jeg kan godt finne på å kjøre til Solsiden ens ærend for å kjøpe takeaway-burger, men nå trenger jeg ikke gå mer enn 100 meter for det! DIGG. 

Jeg og jentene mine er jo oppvokst på Heimdal og elsker plassen mer enn noen annen plass. Det er en sånn special kind of love. Så vi tenkte jo vi måtte ønske våre kompiser velkommen, og det gjorde vi ved å tilbringe fredagskvelden hos dem. Dette er forresten ikkeno spons hvis noen skulle tro det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glutenfri Kompis med søtpotetfries mmmmm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine marti ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Louise, Johanna og Thea ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ba jeg en ung herremann ta bilde av oss. Bare dritten i midten som klarer å sitte stille og smile til kamera da, for en gjeng haha.

Snikksnakk

 • 10.11.2017 kl. 09:00

Hei sann!

Jeg tenkte å prøve ut ukens spørsmål igjen. Jeg har drevet med månedens spørsmål i ny og ne en stund, men jeg klarer liksom ikke å gjøre det til en rutine. Dessuten er det ofte jeg svarer på spørsmål i kommentarfeltet, men det er jo ikke alltid dere går tilbake og sjekker hva jeg har svart. Hvis jeg heller svarer på spørsmål en gang i uka, så kanskje dere tar dere tid til å spørre mer i kommentarfeltet også. Jeg svarer på denne ukens spørsmål i løpet av helga, når uka nærmer seg slutten. Så hvis dere lurer på noe nå så bare fyr løs. Ha en fortsatt fin fredag! 

Processed with VSCO with p5 preset

Dagen i dag

 • 09.11.2017 kl. 16:10

Hei sann! 

Litt om dagen i dag... Jeg var oppe før klokka sju i morrest, chugget en halv Nocco og spiste en skål med müsli før jeg tok på meg treningsklær i en fei. Jeg pakket en simpel matpakke (knekkebrød med avokado, skinke og ost + en yoghurt og en banan) (tok et bilde av det), kastet skolesekken og håndballbaggen på ryggen og klarte seff å komme forseint på trening, BOT. jadda. Vi har felles basistrening på torsdagsmorgenen, der vi kan velge mellom klokka 07.30 og 09.30. Vi linjespillerne bruker å ha litt spesialisert strektrening på den tidlige, så da er det ingen kjære mor på morrakvisten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en effektiv økt var jeg ferdig trent og dusja før halv ti, og kunne kjøre av gårde glad og fornøyd til skolen. Jeg satt meg på lesesal og fikk lest litt til eksamen, min første er 5.desember :( :) :( :) blanda følelser asss. Forresten, knekkebrød på lesesal er dårlig deal. Iskaffe og yoghurt derimot går bra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg i kantina på BI og spiser det de serverer som dagens varmmat, risotto med spekeskinke (matpakken holdt nok ikke), og skal straks kjøre av gårde til håndballtrening. Føler meg som det pakkeselet på tur da. Bilen er stappa av blant annet treningsklær og bananer haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jauujau off we go. Ha en strålende dag videre dere, så blogges vi! 

Treasure hunting

 • 08.11.2017 kl. 09:13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

Good mornings alle morgenfugler og alle som ikke er det! Nå sitter jeg og njuter en skikkelig god frokost i eget selskap. Rundstykker med røkt laks, egg, avokado, juice og kaffe. Jeg vil bli flinkere til å kose meg litt i hverdagen. Det er tross alt hverdag 5/7 dager i uka. Så derfor tok jeg meg en treningsfri morgen. Når sant skal sies har jeg tenkt å lese etter denne frokosten, men likevel en veldig rolig og behagelig morgen hittil. 

Jeg har nevnt før at jeg elsker å gå i mammas gamle klesskap nede i kjelleren og se etter kule klær. Luckily for me har mamma nemlig tatt vare på mye av det hun brukte på 90-tallet. Og det er jo veldig tydelig at 90-tallsstilen som er tilbake på moten. Så istedenfor å bruke masse penger på å kjøpe inn nytt, så ser jeg etter originals på roterommet til mamma og hjemme hos mimmi. Begge de damene har vært og er noen moteintusiaster. Buksa på bildene over var en hidden treasure, no doubt. Det er mammas gamle, den er fra Moschino, med sleng og roseprint og den sitter som et skudd. I just love it.

Hva synes dere?

Min karriere som...

 • 07.11.2017 kl. 11:33

Hei hå! Jeg sitter egentlig å leser til eksamen, men dere vet hvordan alt annet blir en million ganger mer interessant. Så da ble jeg sittende å se på gamle bilder og videoer. Derfor tenkte jeg å brake løs med et kort #tb innlegg til mine gode, gamle glansdager. Enjoyy, og ha en fin tirsdag videre!

... Entertainer? Her har jeg og Pernille et av våre mange show som "the sisters holck" og pappa står som vanlig å filmer at vi driter oss ut. Artig det. Videoene er enda artigere.

... Midtback, på Heimdal. Skikkelig glansbilde dette her. Denne karrieren varte jo faktisk i 10 år??

... Bestevenninna til Christina Aguilera. Vi har fortsatt kontakt, liksom snapper og sånn, men savner a mye.

... Charter-Svein. Uttt på tur da ser dere, storfornøyd med en pose moreller og sjølfletta hår.

... FHM-covergirl. Fikk noen tusenlapper for denne shooten. Synes bildene ble veldig fine.

... Fashionista på ferri med glutenfri pizza

... Promqueen (hahah). Vi følte oss så fine her jeg låver. Lene til venstre, Johanna i midten og jeg til høyre. Alltid vært babes vi nygsa. 

Haha hva synes dere? Hvilken karriere kledde jeg best?

Oppladning til bortekamp

 • 05.11.2017 kl. 11:46

God morgen alle fine! I går kveld var jeg hos Sanne med masse herlige jenter. Kanskje dere så henne på Eventyrlig Oppussing på tv3 denne uka btw, hehe? Vi hadde det i hvert fall veldig koselig med nachos og brus, og vin for noen, og vodka for de som dro den enda lenger og ville ute på byen. Etterhvert kom det flere girls og ble med på festen xD Brusen ble på de som skulle jobbe på DT, de som var hangover fra dagen før og de som hadde håndballkamp dagen etter (altså i dag), det var heldigvis ikke bare meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hanna, Andrea, Sanne, Stine og Johanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er da på vei til Oslo nå. Helt nøyaktig sitter jeg i bilen på vei til Værnes med macen i fanget og risikerer å bli bilsyk haha. Jeg skal til Oslo og spille kamp mot Aker. Kampen er ikke før klokka seks, i Njård-Hallen, så det blir en lang dag. Ønsk oss lykke til! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viktig med selfies

 • 04.11.2017 kl. 17:54

Hei hå! God lørdag. Ble ikke noe bloggings i går, mamma hadde lånt kameraet mitt til et prosjekt med 3T-Shop og dermed ble det liggende i bila. Så når jeg hadde jålet meg opp for å ta noen bilder før jeg skulle til byen, så var jo seff ikke kameraet noen sted å finne. Heldigvis har jeg jo favorittbarnet, Olympus-kameraet, så jeg dro innom Elkjøp og kjøpte et minnekort så jeg i det minste kunne ta noen snapshots i bila på vei til byen med det. Selfies er megaviktig!!

Det jeg skulle i byen var overraskende nok det vi kaller for en Tinderdate, say whaat gurl. Jeg er egentlig ikke veldig stor på akkurat det, men for en gangs skyld tenkte jeg hell with it, må jo levva litt og ikke være så uptight. Å være utafor komfortsonen er jo litt min guilty pleasure, så det var på tide å tøye grensene litt. Etter en vellykka date kjørte jeg avgårde på håndballtrening og hadde kosekveld med nygs+markus hjemme hos meg etter det. Fin fin fredda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg vært på håndballtrening og stått på en Kiwibutikk og solgt Byåsen-brødet (håndballaget har lansert et eget brød i samarbeid med Bakehuset), og i kveld skal jeg hjem til Sanne og spise nachos med noen girlss. 

Hvordan har helga deres vært så langt?

Ny bil??

 • 02.11.2017 kl. 20:18

Buckle up mates, for noe som noen vil oppfatte som et veldig materialistisk innlegg og sikkert klikke litt for det :) De som kjenner meg vet hvor glad jeg er i å kjøre bil. Jeg kunne kjørt Oslo tur/retur når som helst. Men så har det jo veldig med å gjøre hvilken bil jeg kjører da, jeg elsker jo å kjøre rundt i min kjære Dory. Hun står alltid utenfor og venter på meg, hver morgen og kveld, fører meg akkurat dit jeg vil, har samme musikksmak som meg og minst like dårlig retningssans <3 Vi har stått sammen i grønne og røde lys, steinsprut, bulker og kræsjer <3 Ekte vennskap rett og slett. 

Men nå har vi kommet til et veiskille og....nok poesi. Jeg kunne tenkt meg en ny bil, thats the point. Jeg har sett en del på BMW I3, og prøvekjørte den for noen uker siden. Jeg tror nemlig EL-bil kunne vært veldig praktisk og lønnsomt for min del. Jeg kjører veldig mye, til og fra trening to ganger om dagen + til og fra skole i tillegg. 

Her er noen bilder av i3'en jeg prøvekjørte (and fell in love with)..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om i3'en?

Vi får se hva som skjer, men hvis noen kjenner noen som kunne vært interessert i å kjøpe min kjære Mini Countryman, så er det bare å kontakte meg på facebook eller legge igjen et lite hint i kommentarfeltet. Her er'a snuppa mi ♥

Glutenfri smuldrepai uten sukker

 • 01.11.2017 kl. 20:48

Mine sukkerfrie dager fortsetter, jeg har nå gått i vel en uke eller noe uten godteri haha, lever fortsatt. Jeg har gjort det klart for familien at det ikke er noe vits i å prøve å friste meg med kaker eller candy. Derfor er mamma så grei å tilpasser dessertene i huset til eldstedattras behov. Ikke nok med at jeg er problembarn fra før av med cøliakien, nå skal jeg være allergisk mot sukker også haha.

På søndag bakte mamma derfor glutenfri eple-smuldrepai uten tilsatt sukker, inspirert av Funkygine. Den ble deliiiich. 

Dette trenger dere til epleblandingen:

400 g epler (vi brukte mange mini-epler fra mimmi's epletre, men det er vel ca 3)

2 ss sukrin gold

1 ss potetmel

1 1/2 ts kanel

Dette trenger dere til smuldrepaien:

75 g smør

3 ss sukrin gold

2 dl havregryn

2 dl havremel 

en neve hakkede mandler + evt rosiner hvis ønskelig

Dette gjør dere:

Fordel epleblandingen i en ildfast form og strø deretter smuldredeigen over. Stek den på 200 grader (kan bli litt svidd på toppen, så evt skru ned varmen litt) i 40 minutter. 

Serveres med vaniljeis, eller for mitt vedkomne sukkerfri is eller vaniljekesam. NAM. Holder seg flere dager innpakket i plast i kjøleskap, så er det bare å varme litt i mikroen. 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no