hits

My chiapudding-story

 • 28.11.2016 kl. 20:42

Mulig jeg er den eneste resterende i verden med interesse for sunn og god mat som ikke har prøvd chiapudding enda.. Men det er altså tilfellet. Jeg skjønner ikke hvordan det går an egentlig, jeg føler jeg prøver alt slags artig supermat som kommer på moten, og chiapuddingen lever absolutt sine beste år nå. Men uansett, det jeg prøver å si er at jeg prøvde det for første gang i dag! Jeg fikk et skikkelig kick i går kveld klokka tolv, når jeg skulle til å legge meg. Da kom jeg på at, chiapudding ska æ bætre ha te frokost i morra. Så jeg fant fram litt chiafrø og kokosmelk, blandet sammen og satte i kjøleskapet. En viktig detalj som hører med historien er at jeg hadde mareritt hele natten om at chiafrøene hadde svellet helt sykt og puddingen hadde blitt gigantisk og ødelagt hele kjøleskapet. Så klokka fire våknet jeg helt svett og måtte rett og slett gå ned å sjekke om det virkelig hadde skjedd. Og der, på den øverste kjøleskapshylla sto en perfekt liten chiapudding. Aw that moment, sov godt etter det heldigvis. Ingen flere chiapudding-mareritt. 


Jeg blandet sammen 3 ss chiafrø og 2 dl lett kokosmelk og satte i kjøleskapet. Jeg toppet med bringebær, mandler, solsikkefrø og kanel. Det finnes sikkert utallige varianter, så hvis dere har noen å anbefale blir jeg kjempeglaa ♥ Jeg likte denne, men jeg ble liksom ikke frelst. Det ble litt kvalmende med så mye kokossmak etter hvert, men det er bare meg da. Vi liker alle forskjellige ting, så jeg er sikker på at mange kommer til å like denne. Vet dere forresten om det selges ferdige chiapuddinger noen plass, cafe eller lignende i Trondheim? Og hvordan de smaker?

Har dere prøvd det? Hvilken er deres favoritt?

Første søndag i advent

 • 27.11.2016 kl. 19:12

God kveld og happy første søndag i advent! Litt crazy at jula er rett rundt hjørnet, følte det var høstferie i forrige uke ellerno. Men uansett, jula er jo fantastisk koselig. I dag hadde vi den tradisjonelle pepperkakebakedagen hjemme hos mimmi og beste. Vi lager pepperkakekalender hvert år, og i år er intet unntak. Så da er det viktig å ha den klart før 1.desember. Jeg og Pernille dro dit klokka ett, og spiste først vaffler til lunsj - eller frokost for min del som fortsatt var stuptrøtt etter jobbnatten. Kaffe har derfor vært hovedinntak i dag. Så bakte vi pepperkaker i noen timer. Jeg fikk Pernille til å spise en svær pepperkakedeigklump for 200 kroner, hun synes fortsatt at det var verdt det, desperate tider nå i jula tydeligvis, så det var jo gøy. Klokka fem dro vi på Torget for å se juletretenningen, og etter det dro vi på Benja Siam, en thai-restaurant og spiste god middag. 

Hvordan har søndagen deres vært?

Jobbjenta

 • 26.11.2016 kl. 20:08

Hei dere! Ble det noen kupp på dere i går? Jeg dro en kjapp tur til byen etter skolen, i fem tiden, når hysteriet hadde roet seg. Og kom hjem med en genser - som ikke var på salg - meg i et nøtteskall. Jaja endte opp med å slå til på Nelly senere på kvelden, når jeg satt på jobb heh.. Jobber jo på Downtown, og i går var det veeldig rolig, sikkert pga været og eksamenstid. Så jeg håper i hvert fall at en av de sju kjolene jeg bestilte, passer da :) 

Jeg jobber i kveld også, så nå sitter jeg hjemme hos Hanna med Thea, Johanna og Anna før jeg drar på jobb. Haha må forresten dele noe morsomt som skjedde i natt. Jobben min er å sitte i "coveren" og ta betalt og stemple inn folk. Så skulle jeg gi en av damene i køa stempel, og hun så plutselig livredd ut, pekte på stempleren min og spurte "er det elektrisk støt i den der". Hahah ja du skjønner, her sitter jeg å gir kundene elektrisk støt. Drømmejobben ass.  


Meg for to timer siden. Nydusja og klar for nattklubb si. Sykt god sjokkis btw, helnøtt anbefales
 

BLACK FRIDAY

 • 24.11.2016 kl. 22:41

//ad

Som de fleste sikkert har fått med seg så er det black friday i morgen, noe som betyr masse SALG ♥ Jeg vet at en del av leserne mine er treningsentusiaster, så jeg tenkte jeg skulle legge ut noen salgsvarer fra 3T-Shop. Hva er vel bedre enn splitternye, freshe treningsklær?? Utnytt muligheten til å unne deg selv noe fint, eller kanskje du kan se etter julegaver til en venn eller familiemedlem? Klikk her og ta turen innom nettbutikken. Der finner dere godsaker som disse:

Genser på -75 % HER

Min personlige favoritt-tights på 69% rabatt HER (tips: jeg er en typisk medium med lår og rumpe, men xs passer perf i denne. Den er super stretchy og sitter som et skudd ;pp)

Rosa kosegenser på 69% rabatt HER 


 

Ei litta videodagbok

 • 23.11.2016 kl. 19:56

Hei igjen! Jeg filmet litt av dagen i går, når jentene kom hjem. Klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg skulle lage en liten video av det eller droppe det. Så det endte med at ubesluttsomme meg gjorde en blandings. Dermed ble det noen klipp, men jeg glemte jo helt å filme når vi spiste lunsj og pratet om alt som har skjedd de siste månedene. Vi har mye å prate om til vanlig, så dere kan jo tenke dere nåå. Men jeg legger ut noen klipp av gårsdagen i korte trekk, også for å få dere i litt god gammaldags julestemning. 

Gjensynsglede!!

 • 23.11.2016 kl. 15:51

Hei dere! I går landet våre kjære aussiegirls på norsk jord, etter tre måneder på et annet kontintent. For dere som ikke helt henger med så har Johanna, Hanna og Louise studert exphil og exfac i Australia den siste tiden. For dere som har følgt meg en stund så vet dere sikkert godt hvem de er. Og ja som sagt så kom de hjem i går! Jeg og jentene kjørte full bil til Værnes før lunsj i går for å møte dem på flyplassen. Det ble et tårevått møte hahah... Ahh som vi hadde savnet hverandre da. Vi er så lite vant til å være borte fra hverandre så lenge. Og da mener jeg at det som regel ikke går mer enn noen dager før vi møtes. Det er sinnsykt herlig å ha de hjemme igjen, selv om det føles ut som tiden har gått utrolig fort. For med dagens Snapchat, Telegram og Facetime har vi snakket sammen hver dag og gjort at distansen mellom oss ikke har føltes så stor.
→ meg, Louise, Thea, Johanna, Lene, Hanna, Trine, Anna og Martine

Etter turen til flyplassen dro vi hjem til Thea og Martine og spiste god lunsj ♥ Og vi spiste i tre timer.
Homemade Müsli

 • 22.11.2016 kl. 09:33

Hei! Her kommer oppskrift på en supersunn, næringskrik og god müsli jeg lagde for noen dager siden. Jeg fikk tips om den av en kostholdsveileder på 3T, dere kan sjekke ut deres kostholdsveiledning på nett her. Dere må prøvde denne, den er utrolig god og gir deg en skikkelig kick-start på dagen som holder lenge.5,5 dl havregryn

2 dl solsikkekjerner

2 dl gresskarfrø

1 dl linfrø

0,5 dl hakkede mandler

3 dl eplejuice

3 ss nøytral olje

(For litt ekstra julestemning, krydre med diverse krydder som kanel, kardemomme osv). 

Sett ovnen på 170 grader. Bland havregryn, frø, olje og eplejuice i en stor bolle. Bre alt utover en langpanne og sett i ovnen i 40-45 minutter. Følg med og rør rundt med skje hvert tiende minutt, slik at det ikke brenner seg. Ta ut og la det lufte seg godt, knekk opp de store bitene i den størrelsen du ønsker. Det var egentlig veldig godt med store biter synes jeg. Jeg spiser det gjerne med biola, cottagecheese og bær eller syltetøyNoen som vil prøve?

Dagens visdomsord

 • 20.11.2016 kl. 16:05

Hei dere! Etter en lang natt med jobbing på nattklubb var det godt å komme hjem og krype langsomt opp i senga (realitet: ta springfart og dunke hodet i skråtaket). Men det var sinnsykt godt å legge seg til slutt. I morrest våknet jeg av at sola skinte inn vinduene, lukten av ferske rundstykker og lyden av svak julemusikk fra kjøkkenet, ahh finnes det noen bedre måte å våkne på en søndag?? I don't think so. Etter frokost bestemte jeg meg for å ta med Anna på en spinningtime og litt styrke etterpå. Og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Det er så alt for lett å tenke at nejjj det er søndag, det er ikke meningen å trene - og det er forsåvidt sant, det er tross alt hviledag. Men HVOR herlig er det ikke når du faktisk har gjennomført en økt til tross for denne hviledagen? Det er deilig skal jeg si deg. Kvelden er fortsatt ung, så det er ikke for sent enda heller! Og på søndager har jeg litt den tankegangen at "alt er bedre enn ingenting", så uansett hvor lite eller hvor mye man trener på en slik dag, så er det bedre enn om man ikke hadde trent i det hele tatt. Dagens visdomsord by matholck xD

Nå blir det pinnekjøtt til søndagsmiddag med familien. Julstemningen smyger seg inn på meg nå kjenner jeg. Ha en herlig søndagskveld dere, virkelig kos dere masse!

Jeg lagde forresten en hjemmelaget müsli her forleden dag, som jeg tenkte det kunne vært fint å dele med dere. Hvis det er noen interesse for det, give me a heads up! Her er den med cottagecheese, biola og blåbær.

Takk for i dag

 • 19.11.2016 kl. 18:58

Hei folkens! I dag har jeg ikke gjort mye, har ikke gjort noe som helst egentlig. Jeg sto opp halv elleve, litt stressa for å rekke alt jeg skulle gjøre i dag. Så jeg løp en tur på tredemølla i kjelleren imens jeg så en episode av Aber Bergen på Ipaden. Multitasking på høyt nivå. Så dusjet jeg og ble plutselig klar over at jeg ikke hadde en dritt jeg skulle gjort i dag(???), så hvorfor jeg var så stressa må gudene vite. De neste fem timene gikk da ut på å diskutere med meg selv (altså engelen og djevelen på skulderne mine diskuterte) om jeg skulle dra på skolen og lese, om jeg skulle dra til byen og shoppe, eller om jeg skulle lage meg noe godt og se en film. Til slutt hadde jeg brukt så lang tid at jeg ikke giddet noe av det, så Anna klarte å dra meg med på 3T haha. FOR en lørdag da gitt. Så fant jeg nettopp ut at jeg jobber i natt, var egentlig sykt gira på å bare chillen. Jaja skal i det minste hive i meg en real burger fra Bror med girlsa før jeg gjør noe som helst annet. Dette var en sykt rar lørdag, takk for i dag. Genser fra Urban Outfitters

Hvordan har dagen deres vært?

Fiskepinner

 • 18.11.2016 kl. 21:59

Hei folkens! Once again er det helg. Jeg har egentlig ikke helt fredagsfølelse, det kan ha noe med at jeg de to siste dagene har spist taco og pizza til middag heh, så kroppen min tror vel det er søndag?.. Det skal sies at det var veggistaco og pitapizza da, så jeg er ikke så gæren som jeg hørtes ut som der. Taco og pizza på en hverdag lizzzm jesus christ ro need. Neida. Så denne fredagskvelden, etter åtte timer på lesesal på Dragvoll (høres sykt nerd ut, er ikke så nerd) så ble det fiskepinner og potetmos med ketchup til medda. De har jo fått glutenfrie fiskepinner på Coop, og det eer så godt da! Jeg smakte det for første gang ever, denne uka, namnam anbefales. Uansett, vi jentene sitter nå og ser The Stream, det er jo i hvert fall et sikkert tegn på fredag. Ha en herlig kveld, så blogges vi! ♥

Oppskrift: enkelt proteinbrød

 • 17.11.2016 kl. 08:50

Klar for ei litta oppskrift?? Torsdagsbrød er på menyen i dag. Dere har kanskje prøvd de berømte cottage-cheese rundstykkene som alle fitstagram-brukere spiser for tiden. Mine finner dere HER (hørtes ut som jeg la meg selv under kategorien fitstagram-bruker nå haha). Men det er faktisk en av de sunnere oppskriftene som er skikkelig gode. Spiser det ikke bare fordi det er sunt liksom, men fordi de faktisk er skikkelig gode. Men uansett, nå har jeg egentlig bare byttet form på dem, lagt dem i en brødform for litt variasjon. Og det var ganske så enkelt med brødskiver, føles liksom litt mer naturlig enn å spise rundstykker all the time. Her kommer oppskriften:


Proteinbrød

500 g cottage cheese (mager eller original)

500 g havregryn (evt. ta halvparten havremel)

4 egg

1 ss bakepulver

1 ts salt

Oppå strødde jeg gresskarfrø, linfrø og solsikkefrø


Sett ovnen på 180 grader varmluft. Bland cottage cheese og egg i en bolle og kjør over det med en stavmikser. Vend inn det tørre og la røra svelle et par minutter. Ha deigen i en brødform og sett den på nederste rille i ovnen i ca 45 min, eller til det har fått en gyllen farge. Ta det ut og la det avkjøles når det er ferdig. Jeg anbefaler dere å dele det opp i flere deler og fryse ned. 

Og ja jeg har en fjøl med navnet mitt på haha. Fikk den av Martine som hadde laget den på sløyden da vi gikk sjette klasse eller noe, aw. En cøliaker trenger en egen brødfjøl vettu, step one det. Har dere prøvd det ut?

Stay strong i vinter

 • 15.11.2016 kl. 16:07

Vi vet hvordan det er. Når den mørkeste tiden i året kommer snikende rundt hjørnet. Den kommer kanskje når vi minst venter det. Og dermed kommer all den dritten vi hadde fortrengt eksistensen av. Vi snakker tørr hud, tørt hår, bleik kropp, kald kropp og vinterdepresjon. Det er ikke meningen å virke skikkelig negativ her altså, just facing the truth haha. Men poenget mitt er at det er greit å snakke om det, sånn at vi er klare over det til den kommer, altså vinteren. Sånn at vi kan være forberedt på hva vi skal gjøre for å komme oss helskinna gjennom den sammen. Dermed lager vi en liste med utfordringer, and ways to get past them. 

Tørt hår

Finn en shampoo og en balsam som gir masse fuktighet. Ikke dusj håret for ofte, det sliter nemlig unødvendig på håret. Sett det heller opp i en hårtopp og kun dusj kroppen, en gang i blant. Som håndballspiller har jeg treninger omtrent hver dag, og noen ganger flere ganger om dagen, og da prøver jeg å dusje håret minst mulig (før det begynner å se ut som spagetti selvfølgelig). I tillegg går det an å bruke oljer til håret som gir det styrke og fuktighet, som Maroccanoil foreks. Og for guds skyld ikke gå ut i minusgrader med vått hår, la det tørke først! Håndballaget dusjer i hallen etter trening og da kjører jeg hjem med turban på hodet om nødvendig.Tørr hud

Jeg er så ille når det kommer til tørr hud, spesielt på hendene. Jeg vet det høres fælt ut, men knoklene mine begynner å blø, simply fordi jeg er tørr liksom. Så hver kveld før jeg legger meg, smører jeg inn hendene med den feeteste kremen of all times, fra Locobase. I tillegg har jeg gått til innkjøp på flere små tuber med krem for tørr og sensitiv hud, som jeg har med meg i veska, skolesekken, penalet, bilen osv osv.. Kjøpes blant annet på apotek, helsekost og parfymeri. 


Bleik hud

Som dere kanskje skjønner så er jeg ikke den tæneste jenta i gata, og det gjør meg kjempetrist og misunnelig på alle andre. Haha nei, det hadde vært sørgelig du. Det at jeg er like hvit som snøen i januar, det går helt fint. Jeg gidder ikke engang prøve med solarium, for det hadde bare ført til unødvendig stusselig bankkonto + tidlig rynkete ansikt og hudsykdommer. Men da er det jo så fint at vi har noe som kalles selftan. Jeg bruker en krem fra Saint Tropez, den er litt dyr og litt farlig (kan bli skjollete om man har lys hud og ikke gjør det ordentlig), men jeg elsker den. I tillegg bruker jeg en liten sprayboks fra Garnier til ansiktet. Jeg bruker ikke selvbruning "aktivt", om jeg kan kalle det det. Men når jeg føler meg skikkelig ille, så hjelper det med litt farge på kropp og ansikt. 

Kulde

Allerede har vel Trøndelags november blitt kåret til den kaldeste på 90 år (fy flate det har vært noen kalde dager), og noe av det værste jeg vet er å fryse. Så det gjelder å holde seg varm i vinter. Gi opp de slitte conversene, det er ikke greit om vinteren ass. Tro meg jeg har vært 13 år og fast bestemt på å gå i skinny jeans og converse i troen om at det nye Acne skjerfet skulle holde meg varm. Men det gjelder å finne seg noen skikkelige vintersko, en varm jakke, med en varm genser under, og votter. Jeg er en frossenpinn og drikker derfor mye te og går med ullundertøy og ullsokker hjemme haha.Den berømte vinterdepresjonen

Med kulda kommer ofte trangen til å holde seg inne, og hvis man er skikkelig uheldig blir man tvunget til det av den smittsomme influensaen. Det er en kveld på byen det, et hook med en sjarmerende fyr og et tilbud om å smake på en drink, og der ligger du plutselig med Ibux, Cosylan og full pakke. Men det skal ikke stoppe oss fra å komme oss ut blant folk, og ikke minst på trening! Her må vi holde hverandres motivasjon oppe folkens. Vi kan gi oss selv et par dager på å fordufte feberen, men så er det back on track. Små gleder som Nocco med skumnissesmak, og nye proteinbarer kan hjelpe oss over dørstokken en vinterdag.

 


Dette var altså fem punkter som jeg ser på som en utfordring om vinteren, men som jeg alltids skal klare å vinne over. Flere som har det litt sånn som meg? Kanskje dere har flere punkter, og noen jeg har glemt. Del dem gjerne i kommentarfeltet, men bare hvis det finnes gode råd for å overvinne dem! :) 

Blåmandag

 • 14.11.2016 kl. 17:39

Hei god mandag dere! Denne uka møtte meg ganske så brått i morrest, da vekkeklokka ringte 05.30. Jeg og Anna skulle nemlig på pulsspinn på 3T-Rosten. Jeg gikk inn på telegram for å sjekke om hun var våken, og jammen sto det at hun sist hadde vært pålogget for 40 min siden. En person er tydeligvis litt forvirret etter en helg med nattvakt på jobben. Så hun sov altså ikke et minutt i natt, og hadde enkelt døgnet for første gang i sitt liv da vi spiste lunsj klokka tolv i dag. At hun ikke har dævva enda forundrer meg. Men litt blå under øynene og generelt ganske trøtt kom vi oss på pulsspinn, så dro vi på Dragvoll for å gjøre lekser etter det. Aw flinkiser <33 Må være lov å gi seg selv litt applaus på slik en blåmandag. I hvert fall etter at man oppdager en saftig bot i frontruta når man skal hjem fra skolen. Komisk at jeg herved har betalt mer i parkeringsbot der enn semesteravgiften på skolen xD
Skal sies at det ble et relativt stort inntakk av Nocco under lesinga på skolen, for å holde øynene oppe. 


Hvordan har dagen deres vært?

Lørdager som denne

 • 12.11.2016 kl. 16:09

Hei folkens! I dag er en sånn dag hvor jeg ikke gjør noe som helst. Jeg har håndballkamp klokka seks, og da blir det bare sånn at jeg ikke gjør noe før på dagen. Derfor liker jeg bedre å ha tidlig kamp på lørdager. I dag har jeg da altså ligget i sofaen og sett serie og spist frokost, hele dagen egentlig. Eller etter at jeg hadde sett ferdig alle episodene av Frikjent sesong 2, som ligger ut på TV2 Sumo, så kjedet jeg meg litt og bestemte meg for å vaske sminkekostene mine. Dæh så kreativ, og guud så spennende da gitt. Men jeg liker å si fra til dere hver gang jeg vasker kostene mine. For det skjer nemlig typ 2 ganger i året, og jeg har en mistanke (eller et lite håp) om at det finnes flere som er like elendige som meg, og da er det bare fair at jeg sier i fra til dere når jeg gjør det så vi kan stå sammen i elendigheten sant. Jaja nå begynner det heldigvis å nærme seg kamp!! (Klokka seks i Utleirahallen mot Bækkelaget). Ønsk oss lykke til <3<3<3 Vi bloggesSunne cookies med tre ingredienser

 • 10.11.2016 kl. 09:00

I går hadde jeg og Anna en skikkelig bakedag. Vi bestemte oss for å fylle opp matlagrene, nå som Donald er presss kan jo hva som helst skje, så det er lurt å forberede seg på det verste. (Neida hehe). Vi lagde knekkebrød, proteinbrød, müsli og cookies, alt helt fra bunnen av. Nå tenkte jeg å vise dere oppskriften vi brukte på sjokoladecookies, inspirert av fitfocuse. Det er en superenkel grunnoppskrift som kan styles med hva som helst.


Det dere trenger er:

2 modne bananer

1 dl havregryn

50 gram mørk sjokolade +(vi brukte også hakkede mandler)

 

Kjør banan og havregryn i en blender til det blir en jevn masse. Rør inn sjokolade, nøtter og/eller andre godsaker og krydder. Fordel dem så store som dere vil. Med denne røra fikk jeg og Anna fire store. La dem stå i ovnen på 200 grader i ca 15 min. Avkjøl på rist. Noen som vil prøve?? Del gjerne innlegget videre

Kanye for president

 • 09.11.2016 kl. 19:09

Hei dere! Var det noen som var våken i natt? Eller våknet dere like overrasket som meg? Det var ikke avgjort hvem som skulle bli USAs neste president da jeg våknet klokka halv seks i morrest, men det var allerede gjort ganske klart hva utfallet kom til å bli. Jeg må si at jeg mildt sagt ble sjokkert. Jeg hadde virkelig trodd at Clinton kom til å dra i land seieren til slutt. Jeg var helt bombesikker. Men der tok jeg sannelig feil. Vel, det amerikanske folket har talt og jeg går ut fra at flertallet er fornøyd med resultatet. Nå er det ikke annet å gjøre enn å vente og se hva Trump har å komme med. Og hvem vet, kanskje han har mer i skallen enn han har gitt uttrykk for. Jeg har i alle fall tenkt å gi fyren en sjanse, så håper jeg bare at jeg slipper å våkne til tredje verdenskrig i løpet av de årene han blir sittende som verdens mektigste mann. Så blir det vel Kanye neste gang da, gledingz til det. 

Hvilke tanker har dere rundt valget? Happy or not? 

kaldt ute, kaldt inne

 • 08.11.2016 kl. 17:01

... kaldt i hjertet, kaldt i sinnet. Neida. Men faen så kaldt det er ute nå (sorry uttrykket). Det er en sånn stikkende kulde som jeg hadde glemt at eksisterte. Jeg dro på skolen i går med sneakers og en kåpe og jeg holdt litterally på å dævva. Så etter skolen kjørte jeg ned til sentrum og møtte mamma og Pernille for litt parkas-shopping. Alle selgere med varme jakker i butikken sin ville elsket meg i den tilstanden jeg var i. Jeg var nemlig desperat etter noe godt og varmt å pakke kroppen inn i. Dermed landet jeg på den første jeg fant. En parkas fra Holzweiler på Carma. Den var varm og god, stor, grønn, uten pels og ikke altfor dyr - you got me. Så da er årets parkas innabords og snøen kan trygt dale ned uten at jeg fryser ihjel. Etter shoppingen dro vi tre damerne og spiste nydelig middag på Frati.

Det ble en ganske lang dag i går. For i mellom den første forelesningen fra ti til tolv og den neste øvingen fra to til fire, dro jeg på et møte med Armourstore. De selger treningsklær fra merket Under Armour. Jeg snappet litt for 3T-shop mens jeg var der (følg snap3t-shop) og fikk med meg det antrekket dere ser under. (Og ja jeg har klippet meg kortere hehe, forgot to mention). Blitt helt obsessed med kort hår jeg nå, elsker det. 

I morrest var jeg på trening med Anna, og vi måtte seff prøve ut den nye Noccoen, med skumnisse-smak wohooo. Det er en spennende smak å satse på altså. Jeg hadde ingen forventninger, men den var overraskende god. Kunne ikke drukket en sup mer enn jeg gjorde, da hadde jeg blitt kvalm, men jeg klarte hele boksen, og den anbefaler jeg dere å prøve ut!

sundaymood

 • 06.11.2016 kl. 18:28

God søndag kveld dere! Det har vært en rolig dag, slik søndager er ment til å være. I går kveld var jeg på bursdag til Anne og Victoria, to av de jeg dro sammen med til Krakow. Det var utrolig morsomt. Jeg var den eneste av de som skulle på byen som ikke var tjue, så mens resten dro på Downtown, dro jeg på Samfundet for å møte noen av jentene mine - Nora, Trine, Thea og Martine. Vi hadde det kjempegøy på Samfundet vi, fikk oss noen nye friends fra Hønefoss og greier. Etter et par timer dansing og runder med øl kjøpte vi oss sesamburger, og jeg, Trine og Thea hadde sleepover. Vi våknet tidlig i morrest, men sto opp sent, lå å slumret og lo av gårsdagen i noen timer. Så spiste vi en deilig søndagsfrokost med rundstykker, egg og sjokomelk, Anna kom innom og vi så en film. Og det var pretty much dagen min. Nå er det søndagsmiddag med familien som står for tur. 

Hvordan har helgen deres vært?

Den første snøen

 • 03.11.2016 kl. 18:27

Shit just got real i morrest da det faktisk begynte å snø! Jeg har liksom ikke rukket å gledet meg til jul enda (selv om det kanskje fortsatt er litt tidlig), men i fjor var jeg liksom i julebobla allerede før november, og det er jo egentlig skikkelig krise. Da risikerer man jo å gå lei før jula kommer. Så heldigvis har jeg klart å holde meg unna julemusikk, pepperkaker og julebrus til nå. Ja julebrus i hvert fall.. Det er en prinsippsak, ikke julebrus før desember, that's a no go. Men nå som det er snø er det helt innafor med julemusikk og julefilmer i følge meg da hehe. Så nå er det bare å buckle up og sette på Polarekspressen. 
genser fra Pull&Bear

Hvordan står det til med julestemning hos dere?

Videre til semifinale

 • 02.11.2016 kl. 22:33

Heihei! Litt håndballsnakk må være lov i blant, eller hva? For tiden er det i hvert fall mye håndball som opptar min hverdag, så det er naturlig for meg å skrive om det i min offentlige dagbok hehe. Laget mitt, altså Utleira, har samarbeid med Byåsen elite, og derfor er jeg med og spiller NM20 i byåsendrakt. Vi hadde kvartfinale i dag, mot Stabæk på hjemmebane, som vi vant jippi(!!), så nå gjenstår semifinale i slutten av november, og hvis vi kommer oss til finalen så skal vi spille i Oslo Spektrum. Ahh hvor artig hadde ikke det vært?? Resten av uka består av trening, og ny kamp på lørdagen. Da i Utleiradrakt, mot Byåsen denne gangen, i 2.div. Det blir litt forvirrende kanskje, men jeg gleder meg. For dere som ikke spiller håndball skjønner jeg at dette kan være like interessant som det er for meg å lese om pissmaur, men for dere som er litt håndballfans så er det kanskje spennende å høre litt om håndball også? Det er ikke så mange bloggere som blogger om håndball, så da kan vel jeg ta litt ansvar og stå opp for oss spesielt interesserte (tommel opp emoji).
 

Litt av hvert

 • 01.11.2016 kl. 22:36

Hei dere! Jeg er ikke den personen med det mest underholdende livet akkurat nå. Krakow-turen tok på og immunforsvaret sviktet, så her sitter jeg med tett nese og hals.. Jeg tygger vitaminer og halstabletter som godteri og drikker så mye te med honning og sitron at jeg må stå opp om natten og tisse når klokka runder 03.00. Jajja jeg prøvde meg på håndballtrening i dag, og skal på trening i morgen tidlig, og kamp i morgen kveld, haha høres ikke helt bra ut i forhold til formen, men det får gå. Vi har ny kamp i NM20 i morgen, i Nidarøhallen klokka 18.00 mot Stabæk. Det er kamp om semifinale, så det blir spennende !!
For de som lurer på litt om Krakow. Den indiske restauranten vi spiste på het Hot Chili, anbefales hvis du liker indisk (de lagde tikka masalaen glutefri). Vi bodde i en fin leilighet med sengeplass til seks, via Pergamin Apartments. Den var perfekt for oss, nok med plass, billig og veldig sentralt. Det var gådistanse til både torget og gallerian der vi shoppet. Vi bestilte Auschwitz-turen gjennom seekrakow.com, som student. Vi hadde pickup-point på Hard Rock cafe på torget, noe som passet oss veldig bra, så vi tok med takeaway-lunsj fra Hard Rock og spiste på bussen (tror egentlig ikke det var helt lov, men når ellers skulle vi spise?? Det var ikke lov å spise på leiren, og det var en lang dag).. Anbefaler og ta med noe mat og drikke, og som meg, ha en snickers i lomma til enhver tid. Den andre kvelden husker jeg ikke hva restauranten vi spiste på het engang, jeg var så sulten og sliten etter Auschwitz at jeg ikke la merke til det. Men det var mange bra restauranter der, jeg bare anbefaler dere å bestille bord. Og så må jeg selvfølgelig anbefale dere den utroolig søte frokostplassen vi spiste på den siste dagen, Wesola Cafe! My fav place in the world atm. De var ikke så flinke på glutenfritt i Krakow generelt, men på Wesola hadde de en del faktisk. Spør meg gjerne i kommentarfeltet hvis dere lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan. 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no