hits

A D I D A S

 • 30.11.2015 kl. 18:55

Hei igjen! Da er det mandag og djeeven det var var vanskelig å dra seg opp fra senga i morrest. Jeg har hatt en utrolig festlig helg med masse moro da! Og til tross for at det var tungt å komme seg opp og stresse seg gjennom en kopp kaffe og et par minutter foran speilet, så er det alltid like koselig å møte klassen igjen. Spesielt når de fleste av oss har tilbringt endel av helga sammen og har masse å snakke om og mobbe hverandre for, haha. 

Rett før helga fikk jeg en pakke fra Junkyard med masse heerlig Adidas, blant annet denne kule drakten. Genser her og bukse herHva synes dere??

Dagens antrekk

 • 29.11.2015 kl. 18:29


Jakke fra Forever 21

Genser fra Urban Outfitters

Bukse fra Urban Outfitters

Sko fra Timberland Hva synes dere?

Juletradisjoner

 • 29.11.2015 kl. 17:45

Tjohei god første søndag i advent! I dag har jeg og Pernille den tradisjonelle pepperkakebakingen med mimmi, etterfulgt av pinnekjøtt til middag. Det er også juletretenning på Heimdal, men da blir det litt vel mye jul presset inn på en vanlig dag i november. Pepperkakebaking er jo alltid koselig, men det er uoverkommelig å satse på å ikke spise så mye deig, for det gjør man uansett. Vi prøvde en ny oppskrift på pepperkakedeig i år, noe vi kunne spart oss for haha. Jeg tror det var natronet i deigen som gjorde at de kokte over til store klatter i ovnen og ble til en eneste stor pepperkake. 

De klumpene dere ser på bildet over var et forsøk på hjerter til pepperkakekalenderen vår


Oufitbilder kommer senere!
Flere som har en tradisjonell pepperkakebaking før jul?

forever eighteen

 • 28.11.2015 kl. 10:13

God morgen! I går var jeg på tapaskveld hjemme hos Lene og hadde en koselig feiring av 18-årsdagen hennes. Jeg synes det er så betryggende at det fortsatt er igjen noen i gjengen som er 17 år, jeg vil aldri bli noe eldre enn 18 skjønner dere. Alle klager på hvor lenge det er til de blir 20 og at de gleder seg sånn, men jeg vil ikke bli en dag eldre! Nå er det bare en snuppelupp igjen da, hun på bildet under ♥ Det blir i desember!Jeg klarte selvfølgelig ikke å ta et bilde av hele godterimixen av damer, men noe av maten fikk dere se da. Vi serverte vegetar-kjøttboller, tomatbruchettas, vårruller, lakseruller, ost og kjeks med tilbehør og masse mer. Jeg bruker egentlig alltid å lage fylt sopp, men jeg rakk ikke det i går på grunn av den ekstreme byturen jeg bega meg ut på. Så da ble det noe så enkelt som Brie, saltkjeks og druer. Jeg skulle akkurat linke til et innlegg der jeg viser dere fylt sopp, men så ser jeg til min forskrekkelse at jeg ikke har laget et, så det må jeg gjøre! Her (link) ser dere bilder av noe av det vi bruker å ha med på tapaskveld da.

Kjøpte toppen i går på Vero Moda og buksa på Bogart Cosmo


Ha en strålende dag!

Black friday i byen

 • 27.11.2015 kl. 18:25

Heia bloggen! Haha det er så klisjè setning, men den er jo litt morsom. I dag har jeg vært på bytur med noen venninner, og vi gått rundt i butikker i heele dag. Det er lenge siden jeg har vært på en real shoppingrunde, men i dag var dagen. Det startet seff med at matholck var sulten og trengte mat, så vi dro innom den nye plassen som heter Hagen der de bare selger vegetarmat og ja sånne ting haha. Det er en skikkelig kul plass da med et bra konsept. Det var bare biittelitt lite og veldig stilt, haha de skulle spilt noe musikk, så det er et tips til dere hvis dere leser dette! Jeg spiste en glutenfri avokado -og tomat sandwitch og en smoothie, og det var skikkelig godt!


Jeg fikk shoppet en aldri så liten julegave til hemmelig person, en bursdagsgave til piken jeg skal feste med i kveld og litt til mei selv hehe. Og før vi dro hjem spiste vi nydelig mat på den nye Frati som ligger på Torget, aaanbefales å ta turen innom der. Det var skikkelig fint og kult lokale ooog de hadde glutenfri pizza jippi!

Hvordan har dagen deres vært? ♥

Håndballkamp

 • 26.11.2015 kl. 17:48

Hei dere! I går rakk jeg ikke blogge fordi jeg hadde håndballkamp på Orkanger klokka seks, så oppmøte kvart på fem, og måtte kjøre klokka fire. Vi utnyttet muligheten til å ta en aldri så liten roadtrip, så jeg Hanna, Johanna og Mira dro innom butikken, kjøpte oss sjokolade og frukt og kjørte til kamp. Vi vant 20-31 over Orkanger, så det var verdt turen og vi ligger på delt førsteplass på lista. Etter kampen fortsatte langtur-feelingen så vi tre jentene kjørte innom ei Kro på veien hjem og spiste skikkelig kveldsmat. Nå sitter jeg her med et forslått kne og en tjukk, blå, forstuet pekefinger og skal snart på håndballtrening igjen haha. Vi har fri i morgen, så det er kind of FREDAG i dag ♥ Helg vil si en del fritid, sååå jeg trenger en ny serie. Plis gi meg noen gode forslag!
Noen som har en bra serie på lur??

Ingen lesehest akkurat

 • 23.11.2015 kl. 18:16

God dag alle herlige! I sistetimen på skolen i dag hadde vi norsk, og vi rakk såvidt å komme i gang med "særemne" (mer om det i den kommende månendens spørsmål). Så da jeg kom hjem etter skolen satte jeg meg faktisk i sofaen, alene i stillheten med boka mi for å lese.. - Så våknet jeg en time etter av at middagen var ferdig. Jeg vet ærlig talt ikke hvor mye jeg rakk å lese før jeg sovnet fredelig med boka på brystet. Jadda..

Jeg vil forresten minne dere om at dere kan stemme på meg til årets lifestyleblogger hos saleduck.no ♥ ♥ ♥ Trykk HER og stem på meg, og jeg blir utrolig glad!


Treningsgenser fra Adidas/Junkyard her 


Flere som holder på med særemne these days?

tapas til kvelds

 • 22.11.2015 kl. 14:11

Hei dere! Gårsdagen gikk unna på en-to-tre, så da jeg kom hjem fra Johanna i går kveld (mer eksakt klokka to) utnyttet jeg siste tid av lørdagen (selv om det egentlig var søndag på den tiden) til å lage meg tortillapizza som nattmat og se noen episoder av Friends. Grunnen til at hele lørdagen gikk i ett, var fordi vi hadde kamp mot Levanger, noe som gikk rett vest for å si det på en fin måte. I forkant av kampen hadde vi sukkerfri uke for å være skjerpa 100%, og vi møtte opp to timer før for å forberede oss. Og jeg vet ikke hva, men noe gikk alvorlig galt ihvertfall. Så ja vi tapte, hvis dere ikke allerede hadde skjønt det haha. Da jeg kom hjem var det tapas med familien, så kom Trine og Johanna og deltok i diskusjonen om hvorfor kampen hadde gått til helvett. Så dro vi hjem til Johanna, og jeg spiste godteri for første gang på noe som virket som et år, men egentlig bare var en uke.. 
Det er tid for månedens spørsmål, og jeg tar jo utgangspunkt i spørsmålene dere har stilt i forskjellige innlegg den siste måneden, men hvis det er noe spesielt dere lurer på så er det bare å spørre i dette innlegget! :) Ha en fin dag!

13 Tegn på at julen nærmer seg

 • 21.11.2015 kl. 11:41

℘ Snøøen har endelig ankommet Sør-Trønderlag! As we speak er det en stor sol på himmelen som lyser opp den kritthvite snøen som har lagt seg på bakke og trær, wiii.

℘ Lukten av utbrent stearinlys. Hadde det vært en luktefunksjon på bloggen skulle dere fått luktet den lukten jeg mener. Men den lukten er liksom min definisjon på advent, av en eller annen grunn.

℘ Julelys i trær og på hus, og julepynt i vinduene. Er det noe som virkelig setter stemning i jula, så er det alle lysene så langt øyet kan se, spesielt inne i byene.

Julemusikk på radioen, Klem FM og P7 Klem spiller julesanger aall the time og de står på hjemme hos oss 24/7 allerede

℘ Reklamer på tven om julegavesalg og julemat 

Pepperkaker og klementiner blir omtrent hverdagskost i desember. Hvertfall hvis man heter Mathilde og har en pepperkakekalender som henger i det store vinduet på kjøkkenet hver eneste jul. Blir kanskje ikke bare ribben som ruller i år.

Julebrus og julemarsipan i ALLE matbutikker, bensinstasjoner, kiosker, ja you name it. Men altså jeg klager ikke! I love it

℘ Ribberull og andre jule-relaterte pålegg har funnet veien til søndagens frokostbord

Kjøpesentrene fylles med stressa mennesker som løper rundt og handler julegaver. Det er kanskje litt tidlig enda, men allerede nå har jeg hørt folk som har begynt å stresse med julegavene. Og vi jentene har allerede rukket å trekke secret santa!

℘ Butikkene kommer med masse nye juleprodukter, som jeg bare måå kjøpe fordi det enten står jul på dem eller fordi det er et reinsdyr eller et juletre på.

 Spotify blir bombadert av julesanger i feeden, og man tar selv i bruk julelista man follower eller har laget selv. Min finner dere her

℘ Gløgg. Nam sier jeg bare. Da snakker vi jul da.

Og til slutt..

℘ Julefilmer på kalde vinterdager, under et pledd med en stor kopp varm kakao. Hjemme Alene, The Holiday og Love Actually er mine favoritter, men jeg liker så og si alle julefilmer. Og hvertfall på en mørk og kald onsdag etter skolen med bestevennene. Men deet er det litt for tidlig for enda spør du meg! Må spare litt julestemning til desember å!

Hva synes dere? Noe dere synes mangler her? 

Fylt pitabrød

 • 19.11.2015 kl. 18:49

 Hei! For litt siden spurte jeg dere om tips til en litt kul, men ikke for avansert, god kveldsmat som funker i hverdagen. Jeg fikk massse gode tips og ble veldig inspirert. Så da kom jeg opp med krabbepita. Det er kanskje litt ekstra luksus med krabbe da, er ikke så ofte man spiser det, men hvorfor ikke egentlig? Det er jo fantastisk godt, og sunt! Personlig er krabbe noe det beste jeg kan få servert fra havet. 


Det dere trenger til dette er:

♥ Et pitabrød, jeg bruker det glutenfrie fra Hatting, kjøper det på blant annet Rema 1000

♥ Et fylt krabbeskjell, kan kjøpes hos fiskehandleren eller butikker som Meny

♥ Et egg, hardkokt 

♥ En avokado, jeg tok ut innmaten i den ene halvdelen

Man kan jo selvfølgelig putte hva man vil inni et pitabrød, så dette er bare et forslag og en anbefaling! Forresten så brukte jeg også naturell mager kesam, sitron og pepper i tillegg. Et litt sunnere alternativ til majones. Og det ble nydelig!


Noen som ble fristet til å prøve? 

Dagens antrekk

 • 17.11.2015 kl. 21:13

Heihei! I dag har det vært solskinn i Trondheim og det kjennes på humøret. Til tross for å måtte skrape is på bila om morgenen så er det fint. Jeg kunne selvfølgelig tenkt meg litt snødryss over Trøndelag, som hadde stått til den julestemninga som vokser inni meg. Det henger ikke helt sammen når jeg og Johanna synger til julesanger på vei til og fra trening, og dagens antrekk (til tross for litt kalde farger) kunne vært et antrekk på en norsk sommerdag i juni. Well well, håper det blir snø snart. Nå sitter jeg i kjelleren til Loui med noen NYGz og spiser mandariner og snakker om alt mellom himmel og jord. Just an ordinary tuesday night. Her er dagens antrekk: (Haha husker dere denne frisyren btw ↓ hadde den sist da jeg var 3 år kanskje) Bukse fra Dr.denim (Urban), genser fra Topshop, sko fra Adidas (Junkyard) 


Hva synes dere?

pepparkakssmak

 • 16.11.2015 kl. 16:20

Jeg elsker matshopping i Åre, de har så mye artig mat som vi ikke har hjemme. Da jeg var der på lørdagen prøvde jeg noen nye varianter, blant annet kvarg. Kvarg har vi jo i Norge også, men jeg kan banne på at vi ikke har kvarg med pepperkakesmak! Haha smakte på den nå nettopp og herlighet så rart, er som å ta ei skjei med kald pepperkakedeig i munnen. Jeg skulle ønske jeg kunne gitt dere alle en smaksprøve haha. Den er helt uten tilsatt sukker, med 11% protein og 0,3 % fett. Jeg kjøpte en giga med pepperkakesmak og to små med vanilje. I tillegg til to cottage cheese med frukt/nøtter, eeelsker dem.

Noen andre som ville falt for fristelsen?

Også må jeg vise dere den nye absolutt favorittkosebuksa mi atm, den er fra Reebok. Jeg fikk den sponset av 3T-shop. Jeg tror jeg har den i S, så den er på en måte løs men litt tight samtidig. Mamma har den vel i L, og da blir det mer som en haremsbukse, som hun bruker på zumba osv. Dere finner den HER. 
Så den ikke herlig ut? :):)

roadtrip

 • 15.11.2015 kl. 16:10

Heii sann! I går kveld da vi kom hjem fra roadtripen til nabolandet, dro jeg og noen friends hjem til Ida og lagde god mat og drakk vin. Så bestemte noen av oss for å take it to the next level, så klokka tolv dro vi til byen og hadde det festlig der! Ble en artig kveld, som endte med to stk slitne mat og kat hjemme hos meg.

Her er noen bilder fra gårsdagen.


#cashflow 
Her er da meg i min sedvalige stress setting. Er jo som regel litt sent ute, så da gjelder det bare å hive seg i bila og gønne på for å hente jentene. I farten ble det også glemt å lukke buksesmekken ser jeg nå, så da er det fint å ha en kattepus som kan dekke til det upassende. Apropos upassende så kunne jeg kanskje funnet på noe annet enn en kattepus akkurat der da.

Vi spiste lunsj på Max selvfølgelig

ahh snø <3<3 har sånn julestemning

nästa stopp Åre

 • 14.11.2015 kl. 19:28

Dere husker det jeg sa i går om at jeg angret på at jeg ikke kidnappet noen venninner og kjørte til Åre denne helga. Weell it sort of happened. Sent i går kveld fikk jeg med Anna og Ida på tanken, og vips så var vi på vei til Sverige ved morgengry. Nå er vi faktisk hjemme igjen, fant ut at vi bare trengte en dagstur. Det har vært en lang og fin dag med masse julestemning og kos. Vi bare gikk litt rundt i sentrum, spiste lunsj og kjørte med julemusikk på full guffe. Jeg har noen bilder, men de skal dere få se litt senere. Akkurat nå holder jeg på å finne ut av hvor jeg skal gjøre av meg i kveld, så vi snakkes!
Dagens antrekk: bukse fra Urban, genser fra H&M, sko fra Timberland og hjemmestrikka jakke. Hva synes dere? 

them braids tho

 • 13.11.2015 kl. 17:40

Fredag fredag fredag fredag ♥ Endelig kan jeg puste ut. I helga har jeg ikke en dritt å gjøre, angrer meg egentlig for at jeg ikke kidnappet noen venninner og kjørte til Åre for å tilbringe helga der. Nei når jeg kjenner litt på det så angrer jeg meg faktisk veldig. Jeg har ikke en eneste håndballkamp eller noe jeg har lovet noen å gjøre, haha er det galt av meg å bli stressa over at jeg ikke har noe jeg skulle gjort?? Forresten, en ting jeg vil dele med dere! Jeg er nominert til å bli årets lifestyle-blogger hos saleduck.no. Jeg hadde blitt kjempeglaad om dere gikk inn på linken og stemte på meg ♥♥ Klikk heeer for å se de nominerte (og stemme på meg hvis du vil hihi)

Her var gårsdagens antrekk:


Bukse fra Reebok her, genser fra Urban, skjorte fra Noisy MayHva synes dere?

countdown

 • 11.11.2015 kl. 18:13

Hei dere! Onsdag kveld, vi er midtveis og det vil si countdown til helg (og jul). Shit apropos sistnevnte så må jeg innrømme til min store skuffelse at jeg drakk julebrus i går. For en tragedie, FØR desember da dere. Også er jeg sikkert den eneste igjen på jorda med den høytidelige tradisjonen å vente til desember med det. Jajja, i dag har jeg ikke gjort annet enn å se en norsk film på skolen, Victoria, så det kunne absolutt vært verre. Etter skolen øvde jeg litt til en historieprøve, før tornerose så vakkert sovnet i sofaen og ikke våknet før middagen sto på bordet :) Sånn kan det gå. Snart har jeg tenkt meg på 3T en tur med Anna, og så tar jeg kvelden for godt!Kveldsmaten består av 1 dl store havregryn, en spiseskje cottage cheese(!verdt å prøve!), litt skogsbær og melk. Rør rundt på middels varme til den blir tykk og god ♥ Blå(fjell)grøt ♥ heh
Ha en strålende kveld! Vi blogges 

monday vibes

 • 09.11.2015 kl. 18:55

I dag er det mandag, men ikke en hvilken som helst mandag! ...... Just kidding, det er den mest mainstreame mandagen på lenge, så jeg har ikke noe fornuftig å dele med dere, annet enn disse youtubevideoene som dere kan kose dere med mens dere sitter på do, på bussen (med headphones kanskje) eller på sengekanten rett før sovetid. Mitt mål med dette er altså å få dere til å trekke litt på smilebåndet, og kanskje felle en tåre? Hvem vet? Enjoy ♥ 

 

Hvilken likte dere best??

ungdom og friluftsliv

 • 08.11.2015 kl. 17:56

Hei dere! I dag har jeg faktisk, mot alle odds, gått tur ute i naturen. Martine og Thea ringte på facetime og ville ha meg med på søndagstur, og ikke lenge etter sto jeg, tvillingene, Louise og Katrine klar for å gå ut på tur aldri sur i skauen. Det er litt koselig å finne på noe istedefor å ligge inne og se serie heele dagen, får hvertfall litt bedre samvittighet når man setter seg ned med farsdags-kaka etterpå. Så vi gikk en tur til Rønningen og satte oss på Cafen der og spiste lunsj. Og som et lite brudd på den noske tradisjonelle skogsturen så hadde rosabloggern med seg speilrefleks og knipset litt her og der da, men det er bare sånt man må regne med these days.

Og bare for å liksom fullføre hele den norske nasjonalfølelsen med turen og det hele, så ble det grovbrød med brunost, hvitost og trønderfår OG kakao da jeg kom hjem. 

Hva har dere gjort på farsdagen?

Lovable saturday

 • 07.11.2015 kl. 14:47

Hei folkens! Åh så godt det er med helg igjen. I går trente jeg før skolen med Anna, så jeg kunne si meg ferdigtrent klokka to. På kvelden dro jeg og jentene hjem til Lene og bestilte pizza og hadde et heerlig vors før vi dro på bursdagsfest til noen venninner. Jeg elsker å dra ut på fredager for da føles helga så lang. Lørdagen blir liksom søndag også vips så fikk vi en ekstra søndag etter søndagen. 

I dag skal jeg ikke gjøre mye. Har hentet en pakke på postkontoret som jeg er spent på hva inneholder, skal svare på en del mailer, også blir det nygkveld hjemme hos meg med burger og shitprat i kveld. 


Åh må bare vise dere en liten bit av babyen min som har operert og må ha på seg drakt og skjerm rundt halsen :(( Hun er verdens søteste da (og hater å bli tatt bilde av)

Etter skolen i går var jeg en tur innom Rosenborg Bakeri på City Syd og kjøpte meg nystekt brød og en blåbærmuffins hihi, var jo tross alt fredag. Men jeg må bare anbefale det, spesielt det grove brødet var fantastisk godt. ↓


Kompanserte litt da ikke sant, blåbærmuffins på den ene siden, og grovbrød med leverpostei og agurk på den andre. Balance is the most important thing.

Hva skal dere gjøre i helga?

Siste innkjøp

 • 06.11.2015 kl. 16:12

Forrige helg var jeg i byen og spiste lunsj på Fairytale Cupcakes med noen nygz og nybz, så kjøpte jeg meg et par sko med det samme. Det er jo vinter (hvor er snøen?!?) så vintersko trenger man (snart?!). Jeg har et par lave uggs fra i fjor, men jeg følte det var på tide med noe nytt. Så jeg kjøpte et par hvite sko fra Timberland, på Urban for 1899 kr.
Genser fra Bikbok 299 kr


Mobildeksel fra Karma 150 kr

Hva synes dere? :)

favoritter fra 3t-shop

 • 04.11.2015 kl. 10:00

//sponset

Hei, god morgen! I dag har jeg fri, så jeg tenkte jeg kunne utnytte anledningen til å vise dere noen av de treningsklærne jeg fikk fra 3T-shop på OD-dagen. For de som lurer, så jobbet jeg hjemme på OD-dagen i forrige uke hehe.. Jeg ryddet rommet mitt, dro på 3T og fikk disse klærne jeg skulle blogge om, og ellers litt andre bloggreier. Så det var jo en grei dag! Men uansett ja, her er noen av overdelene jeg fikk. Og forresten så må dere ikke tro at jeg får en bønsj av klær som jeg tar bilder av og lyver om at jeg liker. Jeg har valgt de ut selv og meningene er 100 % ærlige!


Ah denne er såå god. Det er en vanlig genser fra Adidas, men den har det herlige stoffet på hele innsiden. Jeg finner den ikke på nettsiden akkurat nå, men når jeg gjør det så skal jeg gi dere link! Hvis dere finner den selv, så har jeg den i medium.

(Fin lapp i nakken haha). Denne genseren er perfekt til å løpe ute med når det går mot kaldere tider. Den holder deg varm og tørr på hele turen og er veldig komfortabel. Dere finner den HER  jeg har den i small.

Også en av favorittene mine. Jeg har den i lys turkis, lilla og nå svart. Den er veldig tynn og god. Jeg bruker den både på trening og fritiden, HER i turkis og HER i svart. Jeg har dem i small.


Behagelig og kul sportsbh, husker ikke hvilket merke.. Haha neida Adidas seff. Jeg har den i medium, HER

Noe dere likte? Hva likte dere best?

matholcks diary

 • 02.11.2015 kl. 18:36

Hei takk for sist (skulle jeg til å si haha). Håper dere har hatt ei finfin hæljj, det har nemlig jeg! På fredag dro jeg rett fra håndballtrening og hentet Katrine på jobb før vi kjørte innom en pizzabakende plass og kjøpte oss takeaway. Vi tok med oss den vellduftende pizzaen og parkerte i sofaen hjemme hos meg med brus, godis og film. Vi så den nye filmen der Cara er hovedperson, Paper Towns. Sånn helt ærlig synes jeg den var dritdårlig, sorry for being all negative and shit, but for real tho. Hun, som liksom var en av hovedpersonene stakk jo av helt i begynnelsen av filmen, og noe særlig mer av henne fikk vi ikke se før en liten snurt på slutten. Litt skuff der, men jajja kvelden var kozii. Noen av dere som har sett den?

Så på lørdag var jeg i byen med noen av jentene og senere hadde jeg koselig kveld med gjengen hjemme hos Anna på selveste halloween. Første halloweenen jeg ikke er på en eller annen fest eller noe :( Men vi bakte grønn oreokake og ga ut godteri til små djevler som ringte på. I tillegg har jeg spilt to håndballkamper i helga, et surt tap mot Molde på lørdag, og seier mot Ålesund i går! Haha dette ble skikkelig dagbok-innlegg. Håper dere liker dagboka mi da. Her kommer noen gamle, randome bilder som minner meg litt om jul, bare fordi det ikke er lenge til nå og JEG GLEDER MEG ♥

Ha en fin kveld!

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no