hits

Hvilken kjole til jul?

 • 30.11.2014 kl. 12:33

//sponset

Det er kanskje litt tidlig å tenke på, men hvorfor ikke ha det klart hvilken kjole man skal ha på seg på julekvelden? Det er jo tross alt første søndag i advent! Jeg fikk nylig to fine kjoler fra Sheinside, som jeg synes er midt i blinken begge to, og derfor trenger jeg deres hjelp til å velge en av dem.


Svart kjole HER, Rød kjole HER, ganske sikker på at jeg har begge i medium


Hvilken synes dere er finest?

pepperkakebaking

 • 29.11.2014 kl. 21:11

Hei! I morrest våknet jeg klokka ti i tipp topp form og spiste restene av nattens grandiosa til frokost. Så ordnet jeg meg og dro til byen med Katrine, Louise, Trine, Thea og Martine. Vi sullet litt rundt i butikker og spiste lunsj på Hjørnet på Britannia. Jeg kjøpte meg en herlig ullgenser, kan vise dere den senere! Slik ser jeg ut i dag. Har midtskill fordi jeg ikke fikk den bort i morrest, hadde jo musefletter på karneval i går. Men jeg likte det litt da, kanskje jeg skal ha det oftere hmm..

Klokka tre kom mami og hentet meg og vi kjørte til mimmi og beste for å bake pepperkaker ♥ ♥ ♥ Herlighet, jeg har glemt hvor godt pepperkakedeig er! Fikk hvertfall utrolig julestemning av pepperkakebaking og P7 Julekanalen på radioen. - De spiller julemusikk fra nå og gjennom hele desember. Etterpå spiste vi risengrynsgrøt til middag, aah nam. Nå måå det være flere enn meg som har julestemning vel??Ups smekken nesten åpen (!!) sikkert ingen som la merke til det før jeg sa det hahaHva har dere gjort i dag?

Black friday

 • 28.11.2014 kl. 11:39

Hei! I dag er det Black Friday, noe som betyr masse masse salg på X antall butikker all over the world. Det kommer vel opprinnelig fra USA, men blir mer kjent for hvert år. Jeg tenkte å vise dere noen salgsvarer fra 3T-Shop! De har så mye fint på salg akkurat nå!

Tights HER Satt ned fra 449,- til 249,-

Tights HER Satt ned fra 449,- til 249,-

//sponset

Hva synes dere? Hvilken av fargene likte dere best?

Glade farger

 • 27.11.2014 kl. 22:24

Åh var bra hæærlig når klokka slo fem på halv fire i dag og jeg innså at jeg hadde overlevd nok en åttetimers skoledag og at det var ikke bare helg, men langhelg ♥ Nå sitter jeg nydusjet etter håndballtrening og ser Norge-Danmark på tv2. Selv om jeg er usedvanlig glad akkurat nå, går bildene i svart-hvitt og ser usedvanlig triste ut egentlig hahah.. Men jeg hadde det travelt i morrest og tok på meg det første jeg fant, noe som var en grønn singlett, så ja bildene ble vel finere i svart-hvitt. I kveld skal jeg bare ta det rolig med Homeland, så blogges vi på black friday i morgen.Ha en fin kveld!

Sunne, glutenfrie scones

 • 26.11.2014 kl. 18:27

Etter skolen i dag var jeg i bakehumør, så jeg bestemte meg for å prøve ut sunne scones. Jeg fulgte ingen spesiell oppskrift, så de gikk over all forventning haha. De ble faktisk utrolig gode!

 

200 g mel (Jeg brukte 100 g havremel, 70 g kokosmel og 30 g glutenfri lys melblanding), 1 ss bakepulver, 2 ts xanthangummi (hvis dere ikke har xanthangummi ville jeg prøvd fiberhusk), 2 ss sukrin melis, 0,1 dl smeltet smør, 4 ss vanilje kesam, 0,5 dl melk, 50 g rosiner, 1 egg til pensling.

Bland sammen alt det tørre i en bolle, og hell deretter oppi smør, melk og vaniljekesam. "Deigen" min ble ganske smuldrete i bollen, men når jeg tok en klump og klemte den i hånden så ble den fast. Jeg prøvde to forskjellige former, som dere ser på bildene, fordi jeg var redd de tykke bollene ikke skulle bli gjennomstekte, men det ble de. Så formen dere ønsker er hipp som happ. Jeg fikk 6 stk. Pisk sammen 1 egg og pensle over dem, før dere setter dem i ovnen på 200 grader i 15-20 min.

Noen som vil prøve?

Hello

 • 26.11.2014 kl. 14:56

Heii og god onsdag! Har igjen vært opptatt med fremføringer og prøver, men nå er helvetes-uka over og jeg har fri på fredagen, så det vil si helg i morgen! Har ikke noen spesielle planer for helga annet enn karneval på fredagen (hvis jeg finner kostymet mitt som jeg igjen har klart å rote bort, så det ser dårlig ut) og pepperkakebaking med grandma ♥ ♥

Jeg rakk forresten ikke å svare dere på hvordan filmen var i forrige uke, når jeg så den siste Hunger Games filmen. Den var hvertfall veldig bra, jeg synes kaaanskje de to første var litt bedre, men det er bare fordi jeg elsker når de er innpå arenaen. Uansett så er det en film man må ha sett, hvis man har sett de første hvertfall. Ellers så har jeg ikke så mye mere å si, men det kommer et innlegg litt senere med oppskrift på noe nammis ♥ Bildene under var antrekket på mandagen, som jeg ikke rakk å poste.

Skjorte fra Vero Moda, bukse fra Pieces, cardigan fra Massimo Dutti, sko fra Nike


med livet i behold

 • 24.11.2014 kl. 16:34

Hei dere! Etter jeg dro på kino på fredagen glemte jeg helt å si at jeg skulle tilbringe helga i Ålesund med håndballaget. Vi dro tidlig på lørdagsmorgenen og kom hjem i går kveld. Noen av dere så sikkert at jeg la ut bilde fra hotellet i Ålesund på instagram, vi lå forresten på Rica Parken Hotel. Jeg har hvertfall hatt en utrolig morsom helg med håndballjentene. Laget vårt er ekstremt redusert akkurat nå så vi dro ni spillere, altså nok til to innbyttere, noe som er liite. Den første kampen var mot Midtsund og den andre var mot Aksla, og vi vant begge! I den første kampen fikk vi en ryggskade som endte med ambulanse og sykehus, men det gikk heldigvis bra. I den andre kampen hadde vi dermed bare en innbytter, og etterhvert ble jeg dælja i bakken med trynet først hahaha, men fortsatte å spille med kul i panna og noe som så ut som en mislykket botox-operasjon. Så vi overlevde helga med to skader og to seire, og dro dermed hjem med 4/4 poeng, happyyy!

Hahah fylte bare halve leppa med botox, tar resten neste uke → → →

Hvordan har helga deres vært?

Mockingjay på kino

 • 21.11.2014 kl. 19:19

Hei! Åh gud så deilig med fredag igjen. I dag har Lene bursdag, så vi jentene har jo tradisjon med cupcakes til bursdagsbarnet, og i dag ble intet unntak. Alle syntes tydeligvis det var mye viktigere enn å øve til gymprøven haha. Etter skolen ble jeg og Katrine satt i arbeid og jobbet i fire timer på 3T før vi endelig tok helg for godt. I kveld skal jeg på kino med Louise, Markus, Ida og Katrine og se Hunger Games, gleeeeder meiii. Elsker både den første og andre filmen, så da håper jeg treeren står til forventningene.

Nå må jeg få av meg ullgenseren og begynne å ordne meg, er allerede for sen ut haha. Ingen overraskelse kanskje. Ha en fin kveld!Flere som gleder seg til Mockingjay eller? Kanskje noen har sett den allerede også :)

grønn og glad

 • 20.11.2014 kl. 18:14

Hei! Nå er jeg så sliten og trøtt, har vært på regional landslagssamling fra elleve til fire i dag. Var jo like greit å slippe en åttetimers skoledag da hehe. Hadde sen kamp i går også, mot Byåsen, noe som endte i stygge tall for den grønne siden haha. Støtter likevel fargen min og befinner meg nå i en grønn joggedress fra Cubus ♥ Bildene er gamle da, en usminket mathild i grønn joggedress er kanskje ikke like delikat, derfor er det fint å ha arkivet fullt av bilder jeg bare kan velge mellom.

Hadde jeg kunne bestemt helt selv nå, hadde jeg nok slengt meg i sofaen med en kakao og noe annet godt og sett (!sesong 3! av) Homeland, men neiida jeg har en stor gymprøve i morgen, så kvelden tilbringes hjemme hos katy med gymboka trøkt langt oppi trynet :) Gleder meg til helg kjenner jeg!Flere som gleder seg til helg??

En liten forklaring

 • 19.11.2014 kl. 19:44

Hei! Long time no see. Har vært to sene kvelder med trening og skole, så da blir bloggen litt reservert. Jeg har fått en del tilbakemeldinger på ukeplanen min, og jeg føler jeg må forklare meg litt bedre. De måltidene som er satt opp på den planen, er ikke de eneste måltidene mine på en dag, men de bestemte måltidene mine, som frokost og middag. Når jeg kommer hjem fra skolen kan jeg godt lage meg en havregrøt eller ta en brødskive før middagen. Det samme gjelder når jeg kommer hjem fra trening om kvelden, så spiser jeg selvfølgelig noe før jeg legger meg. Disse små måltidene tok jeg ikke med, fordi jeg spiser ikke noe fast. Dere må ikke tro jeg overlever dagen på to knekkebrød, en fiskemiddag og en smoothie haha.. Jeg må vel lage en plan med absolutt alle måltidene mine en gang. Det var også noen som lurte på om jeg ikke spiser noe før jeg trener om morgenen? Jeg drikker gjerne en kaffe og spiser en banan, så spiser jeg heller ordentlig frokost etterpå. Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

Dette er meg i dag, dro en tur til byen med mami etter skolen for å se på vinterjakke og kjøpe litt klær. Er så koselig når de setter opp julelys i byen, og forresten har dere sett at det har kommet nisser på Tine-melka?? ♥ Det nærmer seg jul folkens ♥

genser fra Choies, bukse fra Gina Tricot, sko fra Uggs.

Hva synes dere?

Ukeplan

 • 16.11.2014 kl. 12:40

Hei! Da er det søndag og på tide å forberede seg på en ny uke. Jeg lagde en plan over den kommende uka, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Den inneholder måltider og treningsøkter for mandag til søndag. Ettersom jeg har sene skoledager, lesker og sene håndballtreninger flere dager i uka, må jeg noen ganger ty til en økt før skolen.

Under "middag" på tirsdag, onsdag og torsdag står det "godt levert". Vi har nemlig bestilt slik at vi får råvarer og oppskrifter til middager på døra, fra Godt Levert. Det går an å bestille forskjellige menyer, vi har en som heter Grete Roede, som er litt sunnere middagsretter. Håper dere finner motivasjon eller noe i ukeplanen min, så blogges vi!


Hva synes dere?

don't waste time

 • 15.11.2014 kl. 18:59

Hei! Kom akkurat hjem fra håndballkamp, (som vi vant da hehe jess). Godt å komme hjem med en litt vond rygg og ellers godt humør. I kveld kommer Johanna og Anna (+boyfriend) og vi skal bare slappe av og lage noe godt å spise. Jeg har forresten noen klær fra Junkyard som jeg ikke har vist dere enda. Alle plaggene er faktisk fra Junkyard sitt eget merke xx-xy - don't waste time. Den hvite genseren fant jeg desverre ikke link til.

Solbriller her

Skinnjakke her, nedsatt fra 699 til 350!

Bh/topp her

//sponset

Hva synes dere? Hva likte dere best?

gårsdagens

 • 14.11.2014 kl. 20:20

Den kjolen jeg har på meg på bildene, endte jeg faktisk ikke opp med å dra i likevel. Jeg og jentene hadde vors hjemme hos Louise, og der ble det litt kjolebytting haha, så jeg endte opp med en annen. Men denne er fra Nelly, i think, lånte den av Trine. Hva synes dere? ♥

smålig cheatday

 • 14.11.2014 kl. 19:20

Heii! I går kveld var jeg på Heimdal-fest på Karma, et utested i byen, med elever fra skolen og andre plasser rundt omkring. Det ble en veldig morsom kveld, noe enda morsommere var naturligvis å ha gym klokka åtte i morrest. Heldigvis sluttet vi til lunsj, takk gud for det. Jeg og Johanna dro innom butikken på vei hjem og kjøpte oss litt sjokkis. Så dro jeg hjem, satte på ovnen og ordnet meg ostis ♥ ostesmørbrød er alltid mye bedre enn jeg husket det, blir like overrasket hver gang. 

Sendte en snapchat av måltidet mitt og det tok ikke lang tid før Katrine sto på døra og ba om det samme. Litt senere dro vi på Mix og leide Maleficent og koset oss med film og godis hjemme hos meg. Jeg sovnet vel og merke under filmen, men katy sier den var bra så jeg tror på henne. Så nå har jeg nettopp bestilt meg en stjernegrillenburger og gleder meg til den #tshitday. Gårsdagens antrekk kommer senere i kveld!Hvordan har dagen deres vært?

En litt sunnere hverdag

 • 12.11.2014 kl. 20:11

 Hei! Jeg vet at mange av dere er opptatte av å ha et sunt og riktig kosthold, så jeg tenkte å komme med noen tips til dere, for å få en litt sunnere hverdag uten å måtte endre noe veldig drastisk. Jeg legger ofte merke til nye produkter i matbutikken som jeg prøver ut og som blir nye favoritter. Nedenfor ser dere noen produkter som har vært i butikken lenge og som de fleste kjenner, og vedsiden av ser dere et lettere og sunnere alternativ til det. Produktene kjøpes i vanlige matbutikker rundt omkring i landet. Jeg har hvertfall byttet ut det ene med det andre i hverdagen og det føles veldig greit. Det skal sies at jeg kan spise en Ben&Jerry's og drikke en Litago sjokomelk når jeg føler for det, men jeg foretrekker det andre fra mandag til torsdag hvertfall. Jeg antar at det er mange som kommer til å si hvor forferdelig det er med lettprodukter osv, men uansett dette er mine tips til de som er interessert. Jeg er ikke noen spesialist, så jeg sier bare hvordan jeg gjør det. Håper det faller i smak hos noen!

↓ Cappuccino er en klassiker. Den er veldig søt og jeg drakk den noen ganger før, helt til de to andre kom. Caffe Latte Zero er tilsatt søtstoff fra Stevia og smaker nesten like søtt som de andre, mens Barista Con Latte er helt uten sukker og det kjennes på smaken. Jeg liker uansett den best, bare fordi den hvertfall smaker mer kaffe enn karamellsaus haha.

Som sagt dette er ikke noen fasit på hvordan et kosthold skal være, jeg bare deler mine meninger!

Hva synes dere? Noen som har tips til andre sunne alternativer?

Ny SLK?

 • 11.11.2014 kl. 19:03

Heii! For noen dager siden lastet jeg ned et program som åpnet for netflix på alle verdens språk, altså blant annen amerikansk netflix. På fredagen startet jeg å se Homeland, og på søndagen ble jeg ferdig med sesong 1 hahah.... Det er 12 episoder på 50 min på tre dager, og jeg blir nesten flau av å si det, but it's the truth. Gjorde ikke så mye annet i helga da med andre ord. Lastet det forresten ned her. Skal innrømme at jeg startet på sesong 2 etter skolen i dag, og at jeg klør etter å fortsette nå. Jeg vet at dette bare er en fase, akkurat nå er jeg bare veldig, ekstremt, super addicted. Husker jeg var akkurat slik med Prison Break også, som etterhvert fikk navnet SLK (social life killer). Er vel flere som vet hvordan det føles?

↑ The Homeland Crib

Hvilke serier er dere hekta på atm?

perfekte vintersko

 • 10.11.2014 kl. 17:10

Hei! Haha jeg må bare si dere har vært slappe på kommentarfronten i det siste. Det er helt greit, jeg forventer ikke veldig mange kommentarer når jeg poster et innlegg, men litt flere enn to hadde jo vært fint. En smule demotiverende når det virker som ingen egentlig bryr seg om noe av det jeg skriver. Spesielt det med oppskrifter osv har jeg jo fått inntrykk av at dere vil se mer av, så er derfor litt rart med respons fra kun en bloggleser og barry jamil selvfølgelig, han er jo en trofast kommentator haha. Poenget mitt er at jo flinkere dere er til å gi tilbakemelding, jo lettere blir det for meg å blogge om ting dere synes er interessant!

Ja det var denne ukens preken, håper ikke vi trenger flere haha. På fredagen fikk jeg en pakke fra Junkyard med blant annet Uggs ♥ ♥ ♥ Verdens beste skotøy om vinteren. Jeg har et par store, grå fra før av, men de er ikke så veldig fine akkurat. Disse er mye mindre og nettere, dere finner dem HER. Jeg har størrelse 8 som vil si 39, og bruker egentlig 40 i andre sko, så de er store i størrelsen.
//sponset

Hva synes dere?

glutenfrie tortillalefser

 • 08.11.2014 kl. 22:18

God kveld! Tidligere denne uken hadde vi en sunnere hverdagstaco til middag, og da er det jo naturlig å bruke grove lefser. Ettersom jeg har cøliaki og er opptatt av et sunt kosthold, er det et problem at jeg ikke har funnet grove tortillalefser i butikken. Jeg bruker noen lyse "wraps" fra Schär som kjøpes på de fleste matbutikker i glutenfri-avdelingen. Men nå var det på tide å ta tak i problemet på egen hånd, så jeg bestemte meg for å bake mine egne grove tortillalefser, uten gluten, egg og melk! Ideelt for allergikere. Jeg skal ikke si det var det enkleste jeg har bakt, men det var verdt det!

♥ Bland tørrgjæren med lunktent vann og olje. La det stå i romtemperatur i ca 20 minutter.

♥ Bland melet og xanthangummien i en stor bolle og lag et rom midten av melet, så du kan helle gjærblandingen oppi. (Tilsett eventuelt krydder, salt, pepper etc. hvis det er ønsket)

♥ Legg deigen på melet bakebord og kna den godt. Del deigen i 8-10 biter og trill dem til boller.

♥ Klipp ut et stykke bakepapir i sirkel i ca samme størrelse som du vil ha lefsene, gjerne litt større. Legg en bolle på melet bakebord, legg bakepapiret over bollen og skjevle, slik at deigen fester seg til bakepapiret (og ikke bordet!) Jeg trengte en del mel på bordet for at det ikke skulle sette seg fast. Kjevle dem ut så tynt du får til.

♥ Varm en teflonpanne på middels varme og legg tortillalefsen med bakepapiret ned på plata, som du ser på bildet under  ↓   Stek den i 2-3 minutter eller til du ser den gyllen under, før du snur den, river av bakepapiret og steker den andre siden i nye 2-3 minutter. Hvis det ikke løsner, må du snu den tilbake og steke den litt mer. Hvis bakepapiret blir brent eller ødelagt må du klippe en ny sirkel, min overlevde alle åtte lefsene.

♥ Nyt lefsene varme eller kalde med ditt favorittfyll. De var best samme dagen, og i motsetning til mange andre glutenfrie lefser jeg har prøvd, sprakk de faktisk ikke når jeg brettet dem til tacowraps. Håper dere liker dem!

heia grønt team

 • 08.11.2014 kl. 09:30

God morgen! I går kveld slappet jeg bare av hjemme med familien. Pappa kom hjem fra fasan-jakt i England og vi spiste et festmåltid av sushi. Jeg vurderte om jeg skulle begynne å se Homeland eller Scandal, og endte opp med å liksom skulle prøve første episode av begge og se hvilken som var mest spennende, men seff ble jeg jo stuck på den jeg så først, som var Homeland. Jaja så utålmodig og rastløs som jeg er så er jeg nok hekta på begge to før jeg vet ordet av det.

Uansett, nåå er jeg egentlig på vei ut døra. Roadtrip til Levanger står for tur. Skal spille håndballkamp der, så heia grønt team sant? hjerte ♥
Vi blogges senere! Ha en fin dag ♥

dagen i dag

 • 05.11.2014 kl. 19:12

Hei! I dag hadde jeg jo fri, men likevel sto jeg opp klokka ni for å få mest mulig utav dagen. Jeg startet dagen med å lage meg en herlig pannekakefrokost. Jeg kan legge ut en oppdatert oppskrift på sunne pannekaker snart!

Etter frokosten dro jeg og Anna på 3t og trente tjue minutter cardio (fort gange i oppoverbakke) og shoulders.

Klokka ett kom jeg hjem fra trening til nystekte mimmibrød ♥ ♥ ♥ Mimmi baker de beste brødene i verden, jeg må få oppskriften så jeg kan gi den videre til dere. Jeg fryser forresten ned tre av brødene haha, spiser ikke fire på en gang liksom.

Jeg satt meg da ned med brødskive med servelat (seriøst undervurdert, anbefaler alle å kjøpe seg en servelat) og lekser jeeeii.

Etter en stund gikk jeg tur med hunden. Skikkelig spennende tur. Det var fullmåne, så jeg tok bilde av den. I et sekund trodde jeg den var kjempestor og fin, så oppdaget jeg at det jeg trodde var månen, bare var en lyktestolpe, og at den ekte månen var bitteliten i forhold. Jeg lo litt for meg selv før jeg ble klein og dro hjem.


Da jeg kom hjem var Katrine der, og jeg og Pernille hadde laget middag så det var koselig med besøk. Vi spiste noe så spennende som kjøttdeig og spagghetti. Nam nam. Nå står kat på kjøkkenet og baker sunne boller til oss. Senere i kveld skal jeg på håndballtrening, men først skal det smake godt med boller! Vi blogges babesHvordan har dagen deres vært?

hellig kosetid

 • 04.11.2014 kl. 19:23

Hei! Nå sitter jeg nok en gang i badekaret og blogger, har det liksom blitt en greie nå? Haha jaja det er så koselig. Dessuten har jeg fri imorgen, så det er ikke noe jeg må gjøre. Vi har fri hver femte onsdag, og jeg blir like happy hver gang. Jeg har sen trening i kveld da, så det blir godt å komme hjem og sove litt ekstra etterpå. Nå skal jeg fortsette kosetiden min med en julefilm i badekaret. Kos er seriøst motoren i livet mitt, haha det er så hellig! Husker jeg og Anna ble sjokkert da tysklæreren vår sa at det ikke var et bestemt ord for "kose" på tysk. Like whaat, hva er meningen med livet da? Haha neida lol

Her var forresten den koooooselige lunsjen min da jeg kom hjem fra skolen i går. Det er den samme havrepannekake-oppskriften min, bare at jeg brukte havremel istede for havregryn og de ble mye finere spør du meg!

Flere som like avhengig av kos som meg? Haha plis si ja

julekalender for jentene

 • 03.11.2014 kl. 19:16

Heii! Akkurat nå sitter jeg og hører på julelista mi på spotify, og det har jeg gjort hele dagen, har såå julestemning! Får som regel tidenes julestemning i starten av november, så er jeg lei når desember kommer. Haha skal prøve å unngå det i år da, men jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang skal bli lei av jul, det er jo så fantastisk koselig ♥ ♥ ♥ For å dele litt av julestemninga mi så tenkte jeg å gi dere en rabattkode på en julekalender og et neglelakksett fra Makestyle.no! Det er for dere jenter da, en julekalender med 24 nydelige neglelakker fra Ciatè HER og ett mindre sett med neglelakker i julens farger og dufter også fra Ciatè HER. En perfekt førjulsgave til seg selv, en venninne, kjæreste, søster eller datter foreksempel! Hvis dere skriver inn Ciajul i handlekurven på Makestyle.no får dere 10% rabatt på disse produktene fram til 15 november.

// samarbeid

Flere som har litt vel tidlig julestemning i år?

delayed halloweenparty

 • 02.11.2014 kl. 15:41

Hei god morgen, klokka tre! I går var jeg jo på halloweenparty med mine kjære venner, og det ble tidenes morsomste kveld. Elsker å kle meg ut, og mange av dere skjønte jo også va jeg skulle forestille. Dere konkluderte vel med tysk-October-fest-dame. Jeg hadde egentlig hvite strømper og blå sløyfer, som hørte med kostymet, men hooly shiit jeg klarte seff å rote det bort i mitt eget hus. Jeg hadde det på meg kvelden før, og likevel klarer jeg det!! Dette fant jeg jo ut kort tid før vi skulle dra, så jeg klippet opp en rød 17-mai strømpebukse og lagde strømper og sløyfer av den. Når jeg en vakker dag finner dem, skal jeg drepe dem. Rive dem fra hverandre med et smil om munnen <3 hjertee

noen bilder fra kvelden
Hva gjorde dere i går kveld?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no