hits

streeess

 • 30.11.2013 kl. 14:49

Hei! Nå har jeg det drittravelt, bussen til byen går om fem minutter. S.T.R.E.S.S. Jaja tenkte bare å stikke innom å si hei egentlig. Skal som dere sikkert skjønte, til byen nå med Johanna og Nora. Det er egentlig ingenting jeg mangler og har ikke planer om å kjøpe noe som helst. Men ettersom det er så nyydelig vær i trondheim nå så tar jeg turen likevell. Kødda været er helt jævlig, så jeg aner ikke hvorfor jeg gidder.

Bildene over var fra frokosten i går haha, sykt interessant. Her er meg i nuet. Genseren er fra Ralph Lauren :) Vi bloggeeeees

frokost nr 2

 • 29.11.2013 kl. 23:11

Hei kjære dere! I dag våknet jeg til frokost på senga laget av kat♥ Jeg har uten tvil verdens beste venner, er ikke alle som får nydelig frokost på senga neii! Etter vi hadde spist dro hun til byen og jeg dro til Johanna med Anna og lagde dagens andre frokost haha. Vi lagde frokostpannekaker og milkshake blant annet. Ettersom jeg sto for pannekakene var det bare et spørsmål om når jeg skulle fucke til hele greia, og det klarte jeg utmerket godt da jeg tok oppi for mye bakepulver :):) Istede for at pannekakene hevet seg, hevet magen seg etterpå, så alle hadde dritvondt i magen hahahahaha er det mulig. Det var sykt deilig med steinmage når vi skulle spille kamp da, alle tre holdt på å dø før kampen. Men det gikk bra likevell og vi vant mot Ranheim med 16 mål. Hvis dere er snille barn så kan jeg kanskje vise dere noen håndballklipp, selv om det er ganske kleint. Er jo mange som ikke bryr seg en dritt selvfølgelig, det er det alltid, meeen uansett. Er det noen som er interesserte i det?

fredag på en torsdag

 • 28.11.2013 kl. 20:58

Hei! Såå herlig å ha fri i morgen, deilig med langhelg. Kom nettopp hjem fra håndballtrening, har også kamp i morgen mot Ranheim, giira. Skal nok bare slappe av i kveld og kose meg med en film ellernoe. Skjønner seriøst ikke hva jeg holdt på med før netflix kom til verden. Har holdt på med samme film i tre dager nå, sovner hveer gang så jeg får aldri sett den ferdig... Men den er skikkelig bra da (hehe selv om jeg sovner) Extremely Loud and Incredibly Close heter den. Haha har gått rundt å anbefalt den til alle rundt meg, selv om jeg ikke har sett den ferdig :):):):) tihi

Jeg og Johanna tok turen hjem til en sovende Martine etter skolen, så vi hoppet alle tre under pledd i sofaen og ble liggende i mørket og kose med ski på tven - juulestemning.

Flere som har langhelg?

makes no sense

 • 27.11.2013 kl. 21:21

Hei dere! Uka her startet med et smell på mandagen, gymprøve?!?! Hva betyr det liksom, ååh gym er så irriterende. Synes helt ærlig det ikke skulle vært karakter i gym, skulle bare vært en time med morsomme aktiviteter i uka liksom, bare som en avlastning. For det er jo med på snittet, og skal virkelig karakteren min i GYM avhenge hvilken jobb jeg kan få og ikke? Hvor flink jeg er til å slå hjul og stå på hender liksom HÆÆ makes no sense. Må være noen der ute som er enige med meg... Jaja verden hadde nok vært annerledes om jeg var president B)

I dag hadde vi også naturfagprøve, noe som kunne gått bedre haha, jaja var bare så glad for å få det overstått. På fredagen har vi fri, så det blir vell fredag for oss i morgen :):) jeeiii. Skal prøve hardt å blogge bra for dere i helga, my first priority!Kjøpte meg en sånn kul ku-ring på H&M for litt siden. Jeg luurer på om den faktisk skal være i nesa hahaha, jeg aner ikke. Jeg har den i øret hvertfall og jeg elsker den.

oppskrift: sunne boller

 • 27.11.2013 kl. 17:20

Hei! Da tenkte jeg å legge ut oppskriften på de sunne, eller mindre usunne bollene jeg og kat lagde for litt siden. Det som va litt morsomt med den var at de ble knøttsmå, men det var fordi vi heller ville ha mange små enn få store da. Ble ca 16 små boller. I tillegg lagde jo vi glutenfrie, er ikke så stor forskjell på det og vanlige.

Det dere trenger er:

 • 80 g Mandelmel (vi tok glutenfri fin kakemiks istede)
 • 4-5 ss Sukrin
 • en klype salt
 • toppet teskje bakepulver
 • 2-3 ss fiberhusk
 • 2 ss kardemomme, elvnt kanel (er også godt uten noe av det)
 • 1 egg
 • 3 ss mager kesam
 • litt smør

Nå er ikke jeg den fødte baker, så vi gjorde det ikke så avansert. Vi tok ikke helt nøyaktig av ingrediensene, improviserte litt. Så tok vi bare alt i en bolle og tilføyde litt mel etter behov for at deigen skulle bli fast og fin. Satte ovnen på rundt 200 grader, avhengig av størrelse, de sto i ovnen i ca 20 min, se til dem litt innimellom.

Haha når jeg ser på dem nå så synes jeg litt synd på oss, det ser jo ut som peppernøtter eller klinkekuler eller noe hahaha. Men de var sykt gode!! Spesielt med brunost eller hvitost :):):) Jeg mener det, de var kjempegode faktisk.

Noen som tør å prøve?

behind the scenes

 • 24.11.2013 kl. 23:57

Hei dere! I dag er det jo søndag, så det er tid for å oppsummere helga, haha har blitt en slags rutine det nå. Jeg synes hvertfall at det er morsomt å lese andre sine blogger når vi får se litt mobillbilder og behind the scenes liksom. Så da liker jeg å tenke at dere liker det samme som meg.

Helga startet med en tomålsseier mot csk, noe som var siiiinnsykt herlig! Vi tapte mot dem sist søndag (bare for å nevne det:-))) så det var godt å ta revansj. Etter kampen var jeg og Nora hjem til Johanna og så reprise på torsdag kveld fra nydalen og spiste byens beste burger, fra stjernegrillen såklaart.

På lørdagen dro jeg til byen med Anna og Johanna og møtte Hanna, Martine og Nora der. Vi var på utkikk etter et kveldsantrekk og kom hjem med litt forskjellig. Spiste middag på Friday's (glutenfri burger jeeess hihi nam) kooselig♥


En gjeng grønne, glade sjeler - En stk overhappy matholck - #instahealthy #eatclean - helgas andre burger - friday's med jentene - mat og joh sovende på bussen hjem fra byen (jeg bare later som hyssj) - og de tre siste bildene ble tatt hjemme hos Johanna før vi tok turen videre! (Fra venstre: Nora, Anna, meii, Martine, Trine, Maja og Thea) Har alt i alt vært en super helg med masse morsomme moments, gir helga en score på 10/10.

Hvordan var deres helg på en skala fra 1-10? haha artig da

 

gårsdagens antrekk

 • 24.11.2013 kl. 14:56

I går var jeg i byen med jentene og med en gang vi kom hjem var det rett på sminkefronten for å gjøre oss klare for kvelden. Kan vise dere noen bilder fra gårsdagen senere om dere ønsker det, haha vet ikke hvor interessant det er jeg men jaaja. Her var uansett gårsdagens antrekk!

Genser fra Choies, bukse fra H&M, sko fra Nilson Shoes, skjerf fra Acne
Likte dere antrekket?

freiitag

 • 22.11.2013 kl. 18:25

Hei! Og plutselig var det fredag igjen, kommer ikke oover hvor fort dagene går. Etter skolen ble jeg og Maja med twinsa hjem og så atter en julefilm haha. Polarekspressen all over again faktisk. Jeg sovnet på akkurat samme plass som sist og våknet på samme plass også haha, weiird. Nå holder jeg på å lade opp til kamp mot csk, giiiira. Kjører om sånn ca et kvarter så jeg må vell få ræva i gir.

Haha julestemning på skolen, me and markus måtte prøve ut hver vår juledrikke. Noisyen smakte bare for sterk saft mens litagoen var sykt god faktisk! Legg merke til at den har smak av brente mandler, naam.

en søt gjeng dovendyr

Hva gjør dere i nuet? ♥

anti-frys antrekk

 • 21.11.2013 kl. 21:56

Hei! Har egentlig ikke så mye å fortelle, så jeg vet ikke hva jeg skal skrive haha. Jeg kan jo fortelle dere en litt morsom historie da ettersom jeg ikke har noe budskap. Dere husker den gangen jeg var på jentekveld til Nora og vi spiste sushi osv? Jeg tenkte å stikke innom butikken og kjøpe en six-pack julebrus til oss, såå det gjorde jeg. Det var første julebrus-shoppingen for året så ja det var et år siden sist jeg hadde sett en julebrus. Hahhahaha sitter å ler mens jeg skriver. For jeg kom i kassa med en six-pack Dahls Juleøl :)))) Kassadamen så på meg som om jeg var tidenes retard, men jeg skjønte det etterhvert. Haha etterpå tenkte jeg bare jo takk for at du synes jeg ser ut som en åttende klassing da :) Med andre ord så gikk jeg en smule kleint berørt og byttet til julebrus. Så det var dagens morsomme historie. Haha kommer med så mye randomt.. ;pp Artig da

Her er dagens ullete antrekk. Cardigan fra Choies, skjerf fra Bikbok, bukse fra Topshop, sko fra Uggs. Hva synes dere?

VAKKER

 • 21.11.2013 kl. 16:07

Fikk en herlig bok i posten fra Image Akademiet, Vakker heter den. Den består av over 300 sider med sminke og tips, er ikke det bare drømmen?! Har bladd gjennom den et par ganger og den er like spennende fortsatt, står såå mye nyttig der. Det er Norges eneste fagbok om sminke og den koster 499 kr. Dere kan bestille den HER  -  Produktet er sponset.

Noen som ble fristet?

offisielt hvitt

 • 20.11.2013 kl. 17:26

Woho da er heimdal offisielt hvitt og scootern er satt bort. Gruer meg til å traske frem og tilbake fra bussholdeplassen på kalde, snøfylte dager. Var så enkelt å bare kjøre scooteren til skolen :(( Vi sluttet halv ett i dag og jeg dro rett hjem, lagde meg mat og har hørt på julesanger på spotify (HER er julelista mi) helt til nå. Så irriterende at jeg har julestemning allerede, håper jeg ikke blir lei før jula kommer da...

  Ellers så må jeg komme meg på 3t snart for å trene litt, åh så må jeg rydde rommet også, det er HELT bomba. Kjenner jeg gleder meg sååånn til helg nå!

Flere som har liitt for tidlig julestemning?

hurry up december

 • 19.11.2013 kl. 23:30

Heihei! I går var jeg hjemme hos katy og bakte boller og hjemmelagde müslibarer. Naam, vi fikk bare et innslag av at vi måtte lage noe, så vi bestemte oss for å prøve en ny bollevariant. Nemlig sunne boller! De ble faktisk utrolig gode og det ble stor stemning rundt bordet på skolen i dag da vi hadde med 16 biiittesmå boller hahaha. Kan helt sikkert legge ut en oppskrift til dere, og müslibarene har jeg allerede lagt ut oppskrift på HER.

I dag dro jeg og Thea hjem til meg etter skolen og spiste pannekaker til middag og så julefilmen Polarekspressen på Netflix. Åååh hvorfor gjør jeg det mot meg selv, nå har jeg sånn julestemning og det er ikke en gang desember.......... I tillegg hadde vi kosestund med te og kjekser og julesanger i sistetimen på skolen haha.. Jaja nå er jeg nydusjet etter trening og klar til å hoppe i seng, god natt!♥Vil dere jeg skal legge ut oppskrift?

min favoritt

 • 17.11.2013 kl. 17:47

Hei dere! Mange av dere lurer på om jeg kan lage en sminkevideo osv og det skal jeg prøve å få til, men i mellomtiden kan jeg vell dele noen tips! Så dagens favoritt eller hva jeg skal si er en dipliner fra L'oreàl. Det er en flytende eyeliner som er enkel å påføre og får et fint resultat. Jeg har prøvd eyeliner i blyantform også, men liker denne mye bedre. Jeg er litt fan av markerte "katteøyne" og denne er perfekt for det. Du kan omtrent velge selv hvor tykk linje du vil ha, med tanke på trykket du gir når du tegner streken. Tror den selges omtrent overalt, men jeg har brukt å kjøpe den på Vita. Husker ikke akkurat hva den koster, men rundt hundre tror jeg.Før brukte jeg eyeliner så og si hele tiden, men i det siste har jeg kuttet det ut. Okei det er ganske lenge siden jeg kuttet det ut egentlig, bildene over er fra i sommer (Se hvor blondt hår jeg hadde!!) Jeg bruker det fortsatt på fest og lignende, men ikke på skolen foreksempel. Er kanskje ikke så sykt stor forskjell haha, men jeg synes det da. Hva synes dere er finest, med eller uten eyeliner? Se bildet under.

første kamp i Bring

 • 16.11.2013 kl. 15:56

Hei dere! Haha må beklage mitt lille bloggfravær. Var fast bestemt på å blogge med en gang jeg kom hjem fra skolen i går, meeen så sluknet jeg på sofaen med nattamusikk på ørene og der ble jeg liggende i noe som føltes som en uke. Vi sluttet to og jeg våknet mindfucked as fuuck klokka halv sju!??!!?!?!? Sover ikke så lenge om natten engang hahaha. Da kom Ida på døra og vi gikk til Johanna og var der hele kvelden med hele jentegjengen (Martine, Thea, Johanna, Hanna, Anna, Maja, Nora, Ida) bortsett fra kati som var syk :(((

I helga er første Bringrunden vår, noe som dere håndballbabes antageligvis vet hva er, men dere som ikke interesserer dere i håndball antageligvis ikke vet hva er. Men Bring er hvertfall landsserien for jenter 16, de antatt beste lagene i landet spiller mot hverandre. Vi hadde vår første bring kamp nå nettopp og vi vant mot FET wohii. Dette var faktisk også første kampen min på sju uker!! Var såå deilig å spille igjen. Vi har også en kamp igjen klokka seks og vi spiller i csk hallen for dere som lurte på det.

Her sitter jeg og Pernille nå med hver vår smoothie og lader opp til neste kamp, haha nei hun skal ikke spille altså.. ØNSK OSS LYKKE TIL DA :):):):)

nytt fra sheinside

 • 13.11.2013 kl. 20:38

Hei! Fikk en pakke fra sheinside for litt siden, og det var så mye fint! Er skikkelig fornøyd med alt. Hva likte dere best?

Deilig ullgenser HER

Svart blazer HER

Nydelig kjole med skikkelig godt stoff og bra kvalitet HER tror jeg har den i M og den passet perfekt
Skinnjakke HER

//sponset

lykkemodus

 • 12.11.2013 kl. 19:57

Hei dere! Jeg har en gladnyhet som dere sikkert ikke bryr dere så mye om, meen det gjør jeg. Jeg skal være med på håndballtrening for første gang på over en måned haha iiiiishk. Tida har egentlig gått sykt fort, men jeg har vært kjempetålmodig spør du meg. Gleder meg sånn til å komme tilbake, håper ikke det blir vondt ellernoe på treninga nå da så hele lykkemoduset mitt blir knust i tusen knas.

Angående konkurransen så vet jeg at det er en feil med 'Liker' knappen nederst i innlegget, så det gjør ikke noe om dere ikke har fått det til. Litt usikker på når jeg skal trekke vinneren, men det blir så fort som mulig! Her er dagens fashionista outfit. Jeg kompanserer heldigvis Nikebuksa med en genser fra Element.Ha en fin kveld folkens! ♥♥♥

helga i et innlegg

 • 10.11.2013 kl. 15:35

Da er det søndag igjen, og det har vært en kjempekoselig helg faktisk. På fredagskvelden var det jo sushi med familien før jeg dro hjem til Anna og var der med Hanna og typen. Hele gjengen holdt på å dø av reprisen av torsdag kveld fra nydalen, norsk humor er seriøst gull. Gårsdagen var en av de bedre lørdagene, stresset ikke et sekund, noe som var sinnsykt deilig. Ble vekt av Johanna med Face Time halv tolv. Starter alltid lørdagen med å snakke på Face Time et par timer haha.

Litt senere kom Thea og var klar for å bake en shvæær sjokoladekake, så det gjorde vi. DEN VAR HELT SYK naaam. Johanna og Anna hørte rykter om kaka så de kom på døra ikke lenge etter. Vi spiste ca åtte kakestykker hver.

På kvelden hadde vi kamp mot Molde, noe som ikke gikk særlig bra sist gang vi spilte mot dem haha. Gikk bedre denne gangen da, var likt gjennom hele førsteomgangen, men så tapte vi med åtte mål til slutt. Etter kampen dro jentene til Nora og vi spiste hjemmelaget sushi, pizza, taco, godteri, potetgull, brownies, jordbær og smeltet sjokolade WOW vi spiste så mye at alle hadde vondt i mange etterpå hahaha. (Det er sunt å gi litt faen en gang i blant) Jeg og rora dro hjem til meg og sovnet etter det.

Hvordan har helga deres vært?

videoblogg: Sør-Afrika

 • 09.11.2013 kl. 20:16

Hei! De fleste av dere som har vært faste lesere gjennom tidene vet sikkert at jeg var i Sør-Afrika i forrige vinter, og når jeg var der så filmet jeg en del. Planen var jo at jeg skulle lage en videoblogg til dere, men jeg kom liksom aldri i gang med det og til slutt ble det bare glemt. Derfor bestemte jeg meg for litt siden for å prøve å sette sammen en 'tilbakeblikk' video med klipp fra turen. Turen var bare helt fantastisk og Sør-Afrika er virkelig ubeskrivelig! Det er umulig å forklare, det må oppleves. Håper dere liker videoen jeg har laget og gi meg gjeerne tilbakemelding♥

Sett på 720p hd for bedre kvalitet ENJOOY!

Hva synes dere om videoen?

vinn gavekort fra junkyard

 • 09.11.2013 kl. 12:16

Da kjører jeg i gang en konkurranse i sammarbeid med junkyard.no. Dere kan vinne et gavekort med en verdi på 2000 kr!!! Det dere må gjøre er:

 • like facebooksiden til junkyard HER
 • legge igjen en kommentar på bloggen min med linker til plagg fra junkyard til en maksverdi på 2000 kr
 • trykke 'liker' knappen nederst i innlegget her

I tillegg har jeg enda en surprise til dere. Dere kan også bestille dere produkter fra junkyard.no og få hele 20% avslag hvis dere skriver inn rabattkoden: matholck, når dere kommer til kassen. Den gjelder kunn i dag (lørdag).LYKKE TIL! Usikker på når jeg trekker vinneren enda, men jeg gjør det vell snart!

fin start på helga

 • 08.11.2013 kl. 18:07

Hei dere! Etter skolen i dag dro jeg og Anna på butikken og handlet inn til sunne pannekaker som vi dro hjem til meg og lagde. Dere finner oppskriften min HER. Pannekakene var bare helt nydelige og jeg skjønner ikke hvordan de kan være sunne??? Etter vi hadde spist oss forderva på pannekaker tok vi turen til 3t der vi var med på 45 minutter pulsspinn. Det er helt forferdelig når du sitter i det, men guuud så deilig etterpå! Nå sitter jeg her nydusjet og skal begynne å årdne meg litt snart. Skal i nidarøhallen med Thea og Martine og se en håndballkamp ;-) I kveld blir det sushikos med familien og reprise på Torsdag Kveld fra Nydalen. Vi blogges senere i kveld!Hvordan har dagen deres vært?

månedens spørsmål

 • 07.11.2013 kl. 16:34

hvor lagde du matplanen, er det gratis?

Lagde den i picmonkey og ja det er gratis

Hva heter du på weheartit?

mathildeholck

Har du mye uren hud? isåfall har du noen tips til å dekke/fjerne kviser?

Huden min kommer helt an på hva jeg spiser, om jeg spiser mye sjokolade så får jeg uren hud og jeg HATER å ha kviser. Har bare lyst til å låse meg inn på et rom og bli der til den er borte, så jeg prøver å ikke spise så mye usunt og drikker mye vann. Jeg bruker en concealer fra The Balm og ellers vanlig sminke bare.

blir alle klærne, f.eks de fra junkyard sponset, eller må du betale selv?

Klærne jeg har fått fra Junkyard har vært sponset ja.

hvilke str har du i buksen og hva heter den?

Merket heter Now and Then og jeg har størrelse small


Jeg lurte på om hvor du kjøpte peak jakka, hva modellen heter og hvilken størrelse du har

Kjøpte den på Peak Performance i Åre, modellen vet jeg ikke hva heter og jeg har størrelse S i jakka.

kan du komme med videoer snart? digger deeg

heeeh jada joda ja

Koss har du det fortida? :)

Neii så koselig da, jeg har det egentlig ganske bra tror jeg. Er mye stress med skole og blogg til tider, i tillegg har jeg jo en skade i foten som gjør at jeg ikke kan spille håndball, meen bortsett fra det da så har jeg det bra haha. Har også verdens beste venner heelt dønn seriøst kunne ikke hatt det bedre med dem!

Bruker du basiron? Funker det?

Jeg har prøvd det og brukte det litt en periode. Det er forresten en ansiktsrens mot uren hud. Den er veldig bra synes jeg og det funker hvis du har tidenes kvisutbrudd en dag liksom, men den er også ekstremt sterk så den bleker faktisk huden etterhvert. Derfor bruker jeg det ikke fast lenger.

Favoritt sjokolade?

Smash uten tvil

Hvilken linje går du?

Studiespesialiserende på Heimdal VGS

Har kjæreste? Har du noen i kikkerten?

Haha har ikke kjæreste nei, meen den derre kikkerten o_O hmm who knows ;);)

hvor er toppen fra?

Batoko.comkan du ha sminkevideo snart? du sminker deg utrolig fint og naturlig! :)

Tusen takk! Jo det kan jeg sikkert haha, synes det er så kleint med sminkevideoer meen vi får se.

Hva betyr håndball for deg?

Jeg eelsker å spille håndball og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten det, men jeg satser likevell ikke håndball.

Kan du ikke si litt om Bring serien og hvilke forhåpninger dere har og hvor dere skal å spille?

Bring starter jo neste uke og vi har gledet oss skikkelig til det. Nå er tre av backene på førstelaget skadet og vi vet ikke helt når folk kommer tilbake 100% men jeg er hvertfall gira uansett og jeg hååper jeg kommer tilbake snart :(( Vi er klare over at det er sykt gode lag med, men vi har trua vi.

kjenner du noen fra Inderøya? :)

Nei kjenner noen som har hytter der, men ikke som bor der nej

er du fortsatt venn med aurora mohn?

Haha ja det er jeii ♥♥♥

Hvor går du til fysioterapeut?

I Granåsen til ei som heter Gunvor

strl i genseren? Tror jeg har størresle M


Størrelsen i Svea joggebuksa?

Den bestilte jeg til Katrine og hun er jo langbeint til tusen, så jeg bestilte den i L. Og jeg kunne heller ikke hatt den noe mindre faktisk haha, så ja den er i L.

hva er favorittsangen(e) dine?

Hmm for tiden så er det Dark Horse - Katy Perry, The Monster - Rihanna & Eminem og #GETITRIGHT - Miley Cyrus.

Er du fornøyd med personligheten din? Hvordan oppfatter du deg selv?

Fornøyd med personligheten min? hm altså hadde jeg syntes at jeg var tidenes bitch så hadde jeg sikkert gjort noe med det haha. Oppfatter meg selv som ei snill og grei jente xD

Hvilken klesbutikk liker du best å kjøpe klær i?

Oi vanskelig. Tror ikke jeg har noen favorittbutikk egentlig, i Trondheim shopper jeg vell helst på Bikbok og Weekday kanskje.

Lurer på om du har sett det bildet av jentegjengen din på twitter der mange har på goose? haha må si jeg bare digger dere.

Hahaha jada det har jeg sett. Vi synes bare hele greia er sykt morsomt. Vi er jo fullt klar over hvordan det ser ut og det var jo derfor vi stilte oss opp på den måten og tok bilde, fordi det var så komisk. At enkelte kommer med kommentarer om at "det er intet håp for menneskeheten" og "Du er ginger du er maktesløs" er vell kanskje litt urelevant haha, men vi gir faen og flirer av det :)

Er du aldrig uvenner med dine veninder?

Nei vi nok aldri hatt en skikkelig krangel. På kikgruppa og ellers diskuterer vi ofte om småting og kan komme med en del spydige kommentarer som for.eks "haha koffår gjor du det, du e så jævlig støgg" (Må beklage språket) Men avslutter alltid med "elsk da" for å vise at det ikke er noen sure miner.junkyard

 • 06.11.2013 kl. 21:22

Hentet en pakke fra Junkyard på postkontoret på mandag. Elsker å få ting derfra, de har såå mye fint! Her er det jeg fikk denne gangen.

Helt enkel genser fra Wrangler 399 kr HER

Hettegenser fra Element 599 kr HER
Deilig joggebukse fra Svea 599 kr HER

Ullgenser perfekt til kulda som kommer 399 kr HER
Hva synes dere?

//sponset

kveldsmaten

 • 05.11.2013 kl. 22:46


nam innrøm at du er sjalu på kveldsmaten da #grønt #instahealthy #instacooolHei! I dag har jeg ikke gjort annet enn å være på skolen og til min herlige fysioterapeut som sier at foten min ser mye bedre ut, oog på trening med laget. Vi tok forresten lagbilde i dag så dere kan jo få se det senere, jeg er den heldige som får velge bilde HEHE skal redigere meg selv superkul så jeg blir stjerna i bildet lizm, neida bare tuller ;);) Nå holder mamma på å klikke fordi det liksom er så 'rotete' overalt, haha er så ryddig nå som det aldri kommer til å bli under mitt tak i fremtiden men OKEI MAMA. Må også dusje og prøve å komme meg i seng før midnatt, noe som ser ut til å gå dårlig. Jeg skal kjøre månedens spørsmål i morgen, så hvis det er noe dere vil ha svar på så er det bare å legge igjen en kommentar♥ Sov godt mine kjære småå

venter til siste liten

 • 03.11.2013 kl. 21:14

Hei! I dag er det eneste jeg har gjort å sitte på rommet med en giga pizza for meg selv og en geografitekst hengende over skuldrene mine. Har hatt ca tre uker på oss på denne teksten, men jeg klarer ikke å gjøre noen ting hvis jeg ikke har press på meg haha så jeg venter aaalltid til siste liten før jeg starter. Shæmpe smart! Oppgaven er å skrive om en naturkatastrofe, så jeg skriver om tsunamien i Thailand. Er endelig ferdig nå da, så nå er det søndagskosen med jentene som står for tur. Eller de jentene som er igjen da, noen har dichet for loverboysa (sisters before misters da eller hæ???) Neida går bra hehe ;) Ingen sure miner, se hvor glad jeg ser ut på bildene :DDhahahaha morsomt


Hva har dere gjort på denne fine søndagen da?

lørdagskveld

 • 02.11.2013 kl. 23:22

Hei! Sitter hjemme hos Anna med Thea og Martine akkurat nå. Vi har leid film, After Earth og kjøpt inn masse godt til kvelden. Er så deilig å bare ta seg en skikkelig kosekveld med bestevenninnene, mangler selvfølgelig seks andre jenter for at det skulle vært komplett, men jaja vanskelig å være så mange hele tiden. I går var en kjempe morsom kveld med masse herlige folk. Elsker å kle meg ut, og det som var så gunstig med å være troll var at jo styggere jeg var jo bedre var det haha, det er ikke hver dag. Tok noen få dårlige mobilbilder som dere får nøye dere med.


Har noen kompiser som ville satt veldig stor pris på om dere kunne støttet klesmerket deres ved å followe livinstreetwear på instagram. Jeg follower de 15 første som gjør det så kommenter gjerne om du har gjort det :):):) Dere ser en av capsene deres på bildet over.

halloween woho

 • 01.11.2013 kl. 21:27

Hallo! (ween) kødda hahah heia :):) Sykt spennende overskrift ikkesant? Joda jeg vet halloween var i går, men er vell ikke noe galt i å feire i dag. Nå er musikken på full guffe i stua og vi varmer opp til kveldens halloweenfest. Og nei den er ikke hos meg altså, skal ta bussen snart haha. Kommer til å få en rekke kommentarer om hvor fjortiss vi er osv haha og jeg tenker bare å spare dere for den energien og si at vi vet det =P griner hver kveld pga det ass. Neida litt seriøst da. Vi skal på halloweenparty i kveld ja, og jeg skal forestille et troll. På bildet under har jeg ikke sminket meg sotete i trynet da, så jeg ser faktisk litt mer troll ut enn det der.(babe) Katrine, Johanna og Nora

KOS DERE MASSE I KVELD♥

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no