hits

Graut-tirsdag

 • 31.10.2017 kl. 12:41

Hejjj allihopa ♥

Nok en tidlig morgen her i gården, men til min store fortvilelse fikk jeg se at snøen hadde regnet bort i løpet av natten. Jaja enda lenge til jul sii. Jeg lagde meg en konge havregrøt til frokost. Havregrøt altså, deet kan jeg. Blir aldri lei. Etter frokost kjørte jeg av gårde til Olympiatoppen før klokka ble åtte og trente mage/rygg, nå skulle jeg til å si med laget, men resten av laget var på håndballtrening. På tirsdager får vi nemlig velge mellom teknikktrening i hall, eller basistrening på Olympiatoppen. Så det ble bare meg, Astrid (lagvenninne) og noen skigutter. 

Etter treninga var det godt å bare ligge litt på sofaen. Jeg så den ene episoden av Life of Kylie som kom ut på tv2sumo i går kveld. Underholdning da vettu. Nå må jeg snart hoppe i treningsklær igjen, jeg skal nemlig ha håndballtrening for noen smårollinger på Ila. Temaet er forsvar, mitt favoritt-felt <3 Etter det blir det trening og spillemøte mot helgas kommende kamp, med CSK. 

Jeg sier det igjen, havregrøten min må dere bare prøve ut:::

40g havregryn

150g/1,5dl melk og/eller vann. Jeg bruker som regel halvt om halvt

1/2 most banan

1 ss cottage cheese

1 ts peanøttsmør og syltetøy

kanel


Bland havregryn og melk/vann i en skål. Sett den i mikroen på full fres i to minutter ishhh, se an så det ikke koker over og rør litt inn i mellom. Når den har fin konsistens, ta den ut av mikroen og rør inn en spiseskje cottagecheese, den moste bananen, evt. kanel og peanøttsmøret. Gjør det mens den er kokende varm så peanøttsmøret og alt smelter inn i grøten. Til slutt tar jeg syltetøy på på toppen. Rekkefølgen her er egentlig helt uvesentlig, bare gjør det akkurat som dere vil, det er ingrediensene som er hemmeligheten. Spiser dette til frokost hver endda dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHva er deres favorittfrokost?

Winter wonderland

 • 30.10.2017 kl. 15:49

God dag! Endelig er den her igjen, mandagen. Jeg fikk en pangstart på uka klokka 06.50 i morrest. Müsli og melk, vann og tran til frokost. Inn på varmt gulv på badet, trekke på seg treningstightsen, pusse tennene og så var det å tusle ut i noe jeg ikke hadde sett på lenge, nemlig SNØ, og da mener jeg ordentlig snø. Jeg måtte skrape bilen og holdt på å fryse i hjel de første fem minuttene av turen til treningssenteret. Men jeg ELSKER det. 

Etter en kjapp styrkeøkt kjørte jeg gjennom winter wonderland og hjemom en tur før skolen. Jeg dusjet og spilte høy musikk i eget selskap (ikke julemusikk enda, even tho it's tempting). Så ordnet jeg meg og lagde en shake som jeg tok med meg videre. Jeg har vært godt humør i hele dag på grunn av denne vakre snøen. 

Her ser dere shaken min, også mellommåltidet mitt mellom frokost og lunsj. En propud-shake med frosne bær og banan. Mmm 

Genseren er fra Junkyard. Man tenker kanskje at Junkyard bare selger streetstyle, men de har faktisk veldig mye fint og classy også. Som denne ullgenseren for eksempel. Utrolig deilig stoff og god kvalitet på denne, fra et merke som er helt nytt på nettsiden. Dere finner den HER

Snør det hos dere??

Komfortable jeans

 • 29.10.2017 kl. 17:13

God søndag! Her på Heimdal snør det altså litt i dag. Det kommer og går, så jeg og mamma kom oss ut da det var relativt fint og ikke noe nedbør, for å ta litt bilder. Jeg tenkte å vise dere noen nye jeans jeg prøver ut. De er fra merket Bianco og selges på Frk.Wickstrøm. De er uuuutrolig comfy, altså beyond noe jeg har prøvd før. De ser ut som jeans, men kjennes ut som sweatpants. 

Ettersom de er så stretchy kan man gå ned noen størrelser. Jeg har 36 i disse, og må sikkert ha 40 eller mer i vanlig jeans. Jeg synes det er vanskelig å finne bukser som passer meg, ettersom jeg har en ganske smal midje, men store lår og rumpe. Så når buksen passer i beina, er den ofte for stor i midja og omvendt. Jeg tror jeg kunne hatt 34 i disse buksene også, for den sklir litt ned, så jeg må bruke belte. 

(sponsede lenker)

Lyse jeans fra Bianco, str. 36 → Frk.Wickstrøm

Mørk blå jeans fra Bianco, str. 36 → Frk.Wickstrøm

Jakke fra JOTT → Frk.Wickstrøm

Skjerf fra Tif &Tiffy → Frk. Wickstrøm

Sko fra Sketcher → 3T-Shop

Hva synes dere?

Slapp lørdag

 • 28.10.2017 kl. 18:24

Hei folkens, god lørdag kveld! Gårsdagen var utrolig morsom, det var lagsfest med Byåsenjentene. Vi hadde vors hjemme hos Jenny, med tapas og god stemning, før vi dro videre til Tag og Downtown. I dag har egentlig vært en digg hangover-dag, sett bort i fra at jeg har godteristopp da selvfølgelig. Det er egentlig litt krise på slike dager, men jeg har forsynt meg med sjokomelk og frukt. 

Jeg sto opp og spiste en perfekt frokost før jeg dro til Helena og hang med henne og Maja der. Helena spiller sammen med oss på Byåsen elite, hun er fra Island og flyttet hit denne sesongen. Hun bor forresten i hybelen til Maja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har vi ligget henslengt hele dagen og sett Iskrigerne og matchet med hockeygutter på Tinder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg kjøre å hente sushien min og så hjem til Anna. Jeg skal på Downtown i kveld også jeg. daaamn kjører todagers. Neida i kveld har jeg rollen som damen bak skranken. Jobb med andre ord. HA EN FIN KVELD DERE! ♥

Groundrules

 • 26.10.2017 kl. 11:27

Hei sann dere! Fikk litt forskjellig respons på min spontane godteristreik. Noen syntes det var en god ide og ville henge seg på, for andre var det uaktuelt. Jeg respekterer begge reaksjonene! Fikk en kommentar på at det må være lov å spise godteri i ny og ne, spesielt når man trener mye. Og tro meg jeg er helt enig, må bare understreke at dette ikke er noe langvarig eksperiment, og at jeg ikke gjør det for å bli tynnere !:) eller gå ned 2 kilo !:), men at det kun er fordi jeg synes det er morsomt med en utfordring. Dessuten finnes det jo så mange morsomme sukkerfrie alternativer nå, som jeg får testet ut. 

Her er lista jeg og Anna satt å kladdet på da vi bestemte oss for dette, haha. Vet ikke om vi har dratt dette for langt jeg. Det er ingen fasit, bare en kladd altså, om dere skjønner noe av det i det hele tatt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har altså sagt at alt av proteinpuddinger, is uten sukker og proteinbarer er innafor! Og så fikk jeg gjennom at sjokomelk er greit, fordi det er bananens partner i min treningshverdag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her får dere et innblikk i den glutenfrie skuffa på kjøkkenet her hjemme. Masse artige greier der altså. Både barene fra Barebells og Nutrilett er good to go. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så får vi se da hvordan dette går! Stayyyy strong

GODTERISTOPP?!?

 • 25.10.2017 kl. 10:00

Hola mi amigos/amigas (!!) litt rusten på spansken kanskje.

Jeg skal nå ta opp et svært alvorlig tema, nemlig godteri. Neida det er ikke så alvorlig, men det som er greia er at jeg har tatt på alvor at jeg skal ha godteristopp fram til desember. Noe jeg ser på som ganske alvorlig. Jeg er oppriktig nervøs og redd for at jeg skal få abstinenser uten sjokolade. Jeg har alltid vært imponert/fascinert/irritert på de som har hatt godteristreiker, men jeg har aldri gjort det selv. Simply because jeg er for glad i godteri på lørdagskvelden, avhengig mer som kanskje. 

Men nå er det på tide med en utfordring, kjenner jeg. Og derfor sier jeg det høyt, for da er det gjort. Litt sånn som da jeg gjorde det slutt med eksen for noen år siden. Gikk å grubla på det lenge sant, men med en gang jeg sa høyt at noe måtte gjøres, så var det no way back. Dette var muligens en rar sammenligning, men det er litt sånn jeg ser på det. Men i motsetning til bruddet, er godteristoppen bare midlertidig ;);)

Uuansett, konklusjonen er i hvert fall at jeg skal prøve meg på en godteristopp fram til 1.desember! Det er ikke en veldig lang periode, men man må sette seg realistiske mål, sant? Anna og Hanna har også godteristopp så vi får holde sammen i denne vanskelige perioden. Det gjelder forresten også (can't believe I'm saying this) vanlig potetgull, sjoko/youghurtnøtter og bakst også (sukkerfrie alternativer er derimot innafor).......... Hvis flere vil henge seg på så er dere hjertelig velkommen til å være med på utfordringen. Så kan vi dele sunne (sukkerfrie) alternativer til godis og bakst, med hverandre. En ting er sikkert, fredag 1.desember blir det godteri og julebrus!!! Ikke føl noe press forresten, forstår utrolig godt at dette kan høres lite fristende ut haha.

U in??? 

Mine måltider #1

 • 24.10.2017 kl. 08:19

Det er veldig mange som lurer på hva jeg spiser i løpet av en dag. Så da tenkte jeg å kjøre i gang en ny greie, hvor jeg velger ut noen dager og viser dere hva jeg spiser i løpet av hele den dagen - alle måltider, mellommåltider og hver minste lille smugspising, tihi for det kan fort bli litt av det også. 

Da tenkte jeg å ta gårsdagen som første eksempel. For dere som følger meg på snapchat (mathildeholc), så fikk dere en forsmak. Jeg tenkte nemlig jeg skulle prøve det ut litt der også, hvis det er av interesse, å vise mer av hva jeg gjør om dagene og hva jeg spiser. Innlegget her blir nemlig litt "dagen min, time for time", jeg er jo så pratsjuk... anyways

08.30 - Jeg startet faktisk dagen med et knekkebrød med makrell i tomat, som jeg måtte sluke i meg. Jeg forsov meg nemlig EN TIME. Eller det vil si, jeg hadde stilt inn vekkeklokka på 08:30 istedenfor 07:30. Så jeg våknet av meg selv, klokka 08:28 :-D Ja nei så HERLIG tenkte jeg da, STRÅLENDE start på dagen. Jeg bruker egentlig å spise havregrøt til frokost, men det rakk jeg ikke i hastverket. Men frokost må jeg ha uansett, hvis ikke fungerer ikke kroppen min. Så da ble det andreplassen på frokosttopplista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

old pic but looks the same, uten all julepynten på sia da seff, aint nobody got time for that monday morning

09.00 - Heldigvis hadde vi fri fra felles styrketrening akkurat denne mandagen, så det hadde ikke så mye å si at jeg forsov meg, men jeg skulle uansett rekke en forelesning klokka 10.30 og rekke å trene beinøkta mi før det. Jeg kom meg omsider på 3T, tok med meg en Nocco i farta fordi jeg føler jeg blir dobbelt så effektiv med litt koffein i kroppen.

11.00 - Jeg overasket meg selv til de grader da jeg rakk (nesten) hele økta på litt over en time. Bruker vanligvis opp til to timer haha. Jeg dusjet og hoppet i joggedrakten min og kjørte til BI, og ja jeg er den eneste på BI som går i joggeklær. I forelesninga spiste jeg en Kvarg, som jeg kjøpte da jeg var i Åre. 

13.00 - Da forelesninga var ferdig kjørte jeg glad og fornøyd hjemover. Da jeg kom hjem varmet jeg opp gårsdagens middag og spiste til lunsj. Vi lager alltid litt ekstra til middag så vi barna (jeg og Pernille:) har til lunsj/skolemat dagen etter. Så i dag ble det pasta med karbonadedeig, grønnsaker og tomatsaus.  

15.00 - Klokka tre ble jeg sulten som fen. Jeg hadde håndballtrening om en time og trengte kjapt påfyll før jeg skiftet og kjørte til trening. En banan, en sjokomelk og en nøttebar fra Små Sulten gjorde susen. Jeg bruker ofte å ha slike ting i bilen og håndballbaggen hvis jeg plutselig skulle trenge litt energi. 

18.00 - Håndballtreningen varte i en og en halv time. Etter treninga kjørte jeg hjem, dusjet og spiste middag. I dag var det pasta med scampi og brokkoli som møtte meg i det jeg kom inn døra. Hands down det beste jeg får i hverdagen. Så enkelt og godt. Pappa bruker som regel en saus fra Rema, når han lager dette, som er glutenfri, Sandefjord-saus heter den. Hvitvinssaus kan også brukes. Mmmm bør prøves ut! 

21.00 - Tid for kveldsmat. I går spiste jeg en brødskive med ost og skinke og to gulrøtter som jeg snavlet mens jeg gjorde unna litt bloggreier. Kveldsmaten varierer veldig fra dag til dag. Men jeg spiser alltid kveldsmat, om det er fordi jeg kjeder meg eller er sulten varierer også, men kveldsmat må jeg ha. Det kan være brødskive, knekkebrød, yoghurt og cottage cheese eller havrepannekaker for eksempel. Glemte å ta bilde av brødskiva mi, så her har dere noen havrepannekaker. Jeg bruker som regel mellom 50-70 gram havregryn, avhengig av hvor sulten jeg er. Så tar jeg så mye melk som trengs for fin konsistens.

Man tenker ikke ordentlig over hva man spiser på en dag, før man er bevisst på at man skal ta bilder og skrive om det etterpå. Jeg hadde mye å gjøre på planen i dag og da er jeg egentlig flinkere med mat, fordi alt er så planlagt. Jeg kan vise dere en annen type dag en annen gang, hvor jeg kanskje ikke er like mye på farta, for det er da, når jeg blir sittende hjemme, at jeg begynner å spise fordi jeg kjeder meg haha.

Rop ut hvis dere likte innlegget, så jeg vet om jeg burde fortsette med det eller ikke! Vi kan late som kommentarfeltet er en meningsmåling, kommenter ja eller nei :):):)

Denne helga

 • 23.10.2017 kl. 13:46

Hei dere, god mandag! Etter ei fin og rolig helg er jeg klar for ny uke. På fredag hadde jeg, Katrine og Anna en koselig jentekveld hjemme hos meg. Jeg kom hjem fra håndballtrening halv åtte, satte The Voice på pause og pizzabaking på play. Jeg lagde min kjente favoritt, tunfiskpizza big edition. Jeg brukte den vanlige oppskriften (som dere finner HER) bare at jeg tredoblet den. 

Katrine hadde aldri smakt tunfiskpizza (jeg var helt sikker på at jeg hadde klart å lure i henne det allerede..) og ble ikke akkurat thrilled da jeg sa det var det som sto på menyen, "ka skjedd med fredagstaco?" var vel responsen jeg fikk. Da hun kom sa jeg at det ble vanlig pizza istede, men det var jo da for å få henne til å spise det. Hun spiste nå opp sine to stykker, mens jeg og Anna sikkert spiste elleve hver. We love it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På lørdag kjørte jeg, Anna og Markus til Åre på dagstur. Vi skulle ikke noe spesielt egentlig, vi bare elsker roadtrips. Men vi spiste lunsj på den søteste restauranten i Åre, Crêperie & Logi. Alle lunsj-crepene deres er glutenfri, ikke dessert-crepene tho. I tillegg til lunsj så fikk vi harryhandlet litt på Storlien. Jeg og Anna kjøpte blant annet ProPud-iskrem (vi hadde med kjølebag hahah..)

Processed with VSCO with f2 preset

På lørdagskvelden hadde vi - hva skal jeg kalle det - familieselskap ned i kjelleren min? Det er lenge siden vi har vært så mange av oss i gjengen samlet en lørdag kveld, alle er så opptatt med sitt for tiden. Men derfor er det gulllll verdt når vi får det til. Vi satt bare og snakket om alt mulig, gråt en tår og hadde latterkrampe i flere timer - kort oppsummert. 

Og i går var det kampdag. Vi spilte hjemmekamp mot Fjellhammer, og tapte 35-40 (!!!), det vil si 75 mål i en 60-minutters håndballkamp. Altså når vi scorer 35 mål, så bør vi vinne. Men så klarer vi altså å slippe inn 40 mål bakover. Det er så mye det. Så i går kveld var jeg bare litt lamslått, en drittkamp rett og slett. Mamma hadde heldigvis bakt bringebærpai, noe som hjalp litt på humøret ♥

Bilde fra kampen mot Førde på tirsdag. 

LEEts drive away

 • 21.10.2017 kl. 09:30

Hei, god lørdag! I dag har jeg treningsfri, og det unytter jeg med å dra på roadtrip med Anna og Markus, til Åre. Wiii. Der er det lenge siden jeg har vært! Skulle helst tenkt meg å være der hele helga, men jeg hadde sen håndballtrening på fredagskvelden og kamp på søndag, så jeg fant ut at weekendturen får vi ta en annen gang. Roadtrippen e jo høydepunktet læll <3 Vinterdekkene er på og vi er klare for å dure av gårde og kjøpe masse artig snadder i Shweden. 

Over til skrivefeilen i overskriften. Den var med vilje. Litt ordspill, siden jeg skulle vise frem noe nytt fra Frk.Wickstrøm. #Spons

Digg og comfy genser fra Lee HER 

Ny fav svart bukse også fra Lee HER. På tide å bytte ut Dr.Denim'en med noen litt finere svarte jeans. Jeg bruker størrelsen W29 L33. For oss damer med litt ekstra rumpe og lår passer det perf. 

Kul, fin, søt, digg t-shirt fra Lee HER.

Just another jacket

 • 19.10.2017 kl. 21:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bobleakke fra Junkyard HER, jeg har den i størrelse M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matpakkemestern

 • 18.10.2017 kl. 16:45

Hei! I dag har jeg vært liiitt i koma, fordi jeg sto opp unødvendig tidlig i forhold til det jeg trengte. Vi kom ikke hjem før sent i går kveld, vi landet vel 23.40 og jeg var ikke i seng før en time etter det. Men det var totally verdt det når vi kom hjem med 2 poeng!! Vi vant 21-25 mot Førde etter en skikkelig slitekamp. Det var gøyy, og nå ligger vi faktisk øverst på tabellen i 1.divisjon(!)

I dag hadde jeg da på vekking halv åtte, sto opp, pakket en bag med treningsklær, mat til en hel generasjon og skolesaker, og tok del i den berømte rush-trafikken på vei til byen. Jeg kom omsider fram til 3T-Midtbyen og tok beinøkta mi der. Jeg har egentlig litt angst for å trene blant mennesker (litt er muligens en understatement), for etter at 3T-Rosten bygde ut en egen PT-avdeling i tredje etasje, så har jeg nesten bare trent der. Men samtidig liker jeg jo å kaste meg sjæl utafor komfortsonen til tider også, og da er det lite som slår ei real beinøkt i all offentlighet for min del. Etter det dro jeg på biblioteket og jobbet med litt skole med gutta boys som jeg skriver eksamensoppgave sammen med.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et tips til matpakke i ukedagene er havrepannekaker! Fyr opp ei stor røre en kveld og stek så du har til flere matpakker. Det er lettvint og skikkelig godt.

I disse pannekakene hadde jeg 2 modne bananer, havregryn og melk, 3 egg, kardemomme, kanel og bakepulver. 

Som dere ser prøvde jeg med Prim på, noe som derimot ikke anbefales i matpakken. Alt for av med mellomleggspapiret haha. Følte meg som den dusten i forelesninga som spiste pannekakene alene mens Primen lå igjen i matboksen. Brunost blir enklere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en strålende dag videre! 

En liten tur til Førde

 • 17.10.2017 kl. 07:30

God morgen! Nå er jeg straks klar for avreise. I dag er det nemlig kamp, CSK mot Førde, i Førde, noe som betyr reisedag! Vi tar fly fra Værnes halv ti, og videre derfra til Førde. Kampen er klokka 17.30. Det blir en lang dag og vi kommer ikke hjem før sent, men kamp er morooo! Jeg har forhåpentligvis pakket med meg alt jeg trenger av kampklær og utstyr + litt mat, det vil si rundstykker med pålegg og diverse nøtter -og energibarer (anbefaler de grønne og rosa barene fra Småsulten). Jeg har gått på flere smeller opp gjennom tidene med skinkost-tuber og yoghurter som går rett i søpla når jeg kommer i tollen, så nå smører jeg enkelt og greit på på forhånd, learning by doing. Vi skal også spise lunsj på Scandic før kamp da, men har alltid med masse mat in case of emergency. I tillegg har jeg med en ipad for å spionere litt på motstanderen, har nemlig satt opp skjult kamera i hallen deres. Neida skal se på tidligere spilte kamper hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Havregraut til frokost, kvar dag. Sorry mye forvirrende innslag i dette innlegget, tror hjernen min fortsatt sover.

Ønsk oss lykke til!! ♥

Egen parkeringsplass

 • 16.10.2017 kl. 15:01

Tjohoo go mandag folkens! Nå har jeg vært i forelesning, som bare varte i to timer. Jeg burde sikkert sittet igjen på lesesal og lest etterpå, men dere vet, det er ganske enkelt heller å kjøre hjem for å "lese der". Well.. En ting som var positivt med å ta turen på skolen i dag da, eller det var masse positivt med det, men en av tingene var at jeg fikk prøve ut min nye parkeringsplass. Jeg nevnte jo problemet mitt med det dyre parkeringshuset for litt siden, og fant ut at jeg ville skaffe meg en egen parkeringsplass på havna. And so I did. Den er litt bortenfor den inngangen jeg bruker til vanlig, men takket være at Markus av en eller annen grunn er lommekjent på BI (skjønner ikke hvorfor, vi har gått der like lenge og jeg kan fortsatt prestere å rote meg bort), såå fant vi en inngang rett ved plassen min. Det er greit på dager som dette, når det høljjjjer ned. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mi spot ↓ med eget tre og greier. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere får en fin mandag videre! Btw se tilbudet på vippeextensions på det siste bildet jeg la ut på insta. Vippene er sponset, men jeg kommer selvfølgelig med ærlige meninger. For første gang er jeg faktisk 100% fornøyd med vippene. Jeg har alltid syntes vippene er finest når jeg har hatt dem i to-tre uker, når de holder på å falle av haha.. Fordi jeg hater det når det blir for mye, og vil mye heller ha for lite. Men denne gangen ble de perfff, veldig naturlig og pent. Klikk dere inn her for bestilling: https://browrehabtrh.bestille.no/oncust2#!/booking

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens spørsmål

 • 15.10.2017 kl. 14:40

Har du spilt noen kamper for byåsen så langt i sesongen?

Nei jeg kan ikke spille for Byåsen så lenge jeg er på utlån til CSK. 

Hvor mye trener du i løpet av en uke? Hvor mange timer og hvordan trener du?

Trener to ganger om dagen fra mandag til fredag, en styrkeøkt på morgenen og en håndballøkt på ettermiddagen (eventuelt kamp på onsdag). Så har vi en håndballøkt på lørdag formiddag, og fri på søndag, ved mindre vi har kamp. Både styrkeøktene og håndballøktene ligger på mellom en og en halv til to timer. Så det ligger vel på en 11 økter i uka, utenom kamp.

Blir du aldri utslitt av å ofte ha 2 treninger om dagen

Man blir veldig vant til det, alt handler om rutine. Det er ikke sånn når vekkeklokka ringer på mandag morgen klokka sju, at jeg blir liggende i senga å vurdere om jeg skal gidde å trene eller ikke, jeg bare gjør det. Selv om det noen ganger kan være godt med en fridag. Ellers så er det perioder som er tyngre enn andre, og jeg har fått breakdowns, hvor det rett og slett har blitt for mye belastning for både hodet og kropp. Og det er helt ok, det er en del av gamet. 

Hva holder vennene dine på med? Hva studerer de?

Alle er i hvert fall i Trondheim, noe jeg eelsker. I fjor var gjengen spredt litt over alt på kloden, men nå er vi ikke lenger enn gådistanse unna hverandre (de to som bor i Klæbu ødelegger denne strekningsmålingen min en smule), når vi skal til dem er det bare å fylle opp campingbilen og smøre matpakke for å sei det sålles. Neida tar 20 min å kjøre. 

Men de studerer mye forskjellig som jeg ikke husker navnet på haha... Tre går på Handelshøyskolen (Johanna, Hanna og Louise), to på Gløs (Thea og Martine), to på andre campuser på NTNU (Ida og Nora), to på BI (meg og Mark), og resten tar opp fag på Sonans (Trine og Anna) og tar nye fag på Bybroen (Katrine). Wow ble svett av å skrive det der, det var de jeg husket, har helt sikkert faila på et eller annet. 

Er det negativt å ikke ha gangsperr etter en treningsøkt? Bør man egentlig få gangsperr dagen etter trening for at økten skal ha vært god/hard/slitsom nok?

Neinei det må man ikke. Jeg hater når jeg blir så støl etter en beinøkt at det er vondt å gå. Det skjer hvis det går for lang tid mellom tunge økter, som regel kjører jeg tung bein på mandag og fredag. Hvis du ikke blir støl kan det jo tyde på at du trener tungt regelmessig.

Har du noen gang vært på regionale eller nasjonale samlinger?

Har vel vært på noen regionale, men ikke nasjonale. 

Hvilket lag spilte du på når du var jr/aldersbestmte lag? Spilte du bring og lerøy ogsånn?

Da spilte jeg på Heimdal <333 Ja vi spilte i Bring.

Får du mye spilletid på csk?

Ja har fått spilt masse, kjempegøyy

Er det stor nivåforskjell mellom å spille kamper i 1. div og 2. div?

Ja nivået er så klart høyere, men det er ikke for høyt heller. Det var mye større forskjell å gå rett fra 2.div til elite, det føltes litt som et slag i trynet om jeg kan si det haha. Så jeg er veldig glad jeg har mulighet til å få kamptrening i 1.divisjon, samtidig som jeg trener med elite.

Hvorfor spilte ikke du NM20 med byåsen?

Jeg får heller ikke spille for NM20-laget til Byåsen så lenge jeg er på utlån til et annet lag. 

Hvilket forhold hadde du til Arne, og hvordan reagerte du da han ble sparket?? Hva synes du om at Roger fikk ta over som hovedtrener?

Jeg vil helst ikke uttale meg så mye om akkurat det, det folk trenger å vite er vel allerede skrevet i avisa. Men jeg hadde et godt forhold til Arne, og jeg har også trua på at Roger vil gjøre en god jobb som hovedtrener :)

hvor lenge er du på utlån til csk?

I hovedsak er det fram til 1.november, så kan jeg velge å fortsette etter det. 

hva synes du at hovedtreneren i byåsen fikk sparken?

Ingen kommentar, som de sier

Trives du i byåsen og csk og føler deg på riktig plass?

Ja trives veldig godt med begge

Hvordan er det å spille på Byåsen? Ble du tatt godt i mot på laget?

Jeg hadde trent en del med gjengen før jeg signerte kontrakt, så jeg kjente de i hvert fall litt da jeg begynte. Men jeg blir bedre og bedre kjent med dem, jeg mener vi er jo sammen hver dag opp til flere ganger om dagen haha. De er noen gærninger med skyhøyt konkurranseinstinkt hele gjengen, men jeg liker dem veldig godt alle sammen ♥

Kjente du noen på csk før du begynte å spille for de?

Jeg visste av noen, men kjente ingen veldig godt nei

Tjener du penger fra byåsen?

Ja

Har familien deres et godt forhold?

Yes we have

Hvilket forhold har du til markus?

Vi er kjærester<3 endelig var det sagt! Neida vi er bestfriends haha og han er singel damer

Har han bare dere jentene til venner? og er dere hans nærmeste?

Han har plænti venner, men vi jentene er hans bestevenner (siden du spør meg haha, spør du han så sniker han kanskje til seg at han har en guttebestevenn også, but naah). Trives du på studie du går?

Jeg trives veldig godt, synes fagene er interessante og folkene som går der er veldig ok. Haha og med ok mener jeg veldig hyggelig å omgås med, høres helt jævlig ut når jeg bare sier ok. 

Hei! Var du for noen år siden Totally spies på Halloween? Isåfall hvor fikk du tak i kostymet? Har du noen gode råd for hvor man kan få kjøpt det?

Det er veeeldig mange som lurer på hvor vi kjøpte totally spies-kostymet noen år tilbake. The thing is, det er ikke noe totally spies-kostyme. Vi kjøpte to tettsittende fargedrakter på Bare Moro og en av dem på en kostyme-nettside, kjøpte sølvfarget stoff og hjerteformet beltespenne på Stoff og Stil og sydde belter selv, og kjøpte rosa solbriller og vannpistoler på BR Leker. Dette begynte vi med dagen før kostymefesten da hahah, lenge leve kreativitet og spontanitet. Der e vi go. 

Ida aka Clover, matholck aka Sam & fiol aka Alex ♥

Har håndballaget deres noen retningslinjer når det kommer til kosthold? :)

Nei ikke som jeg vet. Bare at vi helst bør hive i oss banan og sjokomelk rett etter trening. Og det er jo ikke det værste haha.

Hei, passer denne tightsen til jogging OG legday? Eller er den mest tilegnet en spesiell form for trening synes du

Det er alltid et problem for meg når jeg kjøper tightser, fordi som regel så egner de seg til det ene eller det andre. Og helst foretrekker jeg tightser som sitter som et slangeskinn, uten å være gjennomsiktig eller ukomfortabel, slik at de passer til all slags trening. Og DET gjør denne tightsen. Med hånda på hjertet best tights ever. Dere finner den HER. Jeg bruker str ST.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva heter skoene du har på på bildet? :-) De er sååå fine!

NMD_R1 Shoes. Takk! 

Hvordan går det med studie på fulltid og satsing på håndball? Har du vurdert å kun studere f.eks 50%?

Jeg studerer deltid allerede, så det går veldig bra

Hvordan er det å gå på BI kontra Dragvoll?

Vel jeg trives bedre på BI, både på grunn av fagene og fordi jeg har blitt bedre kjent med andre studenter. På Dragvoll hadde jeg en liten girlsquad, vi som dro til Krakow sammen, hvis dere husker det. Og jeg ble utrolig gla i de jentene, som jeg også savner veldig mye.. Men jeg kjente liksom ikke så veldig mange andre enn dem. Det blir jo litt sånn når jeg ikke kan være med på så mye av fester og ting som skjer, på grunn av håndballen. Men på BI kjente jeg en del av de som går der litt fra før, og da blir det liksom litt enklere og mer naturlig å bli enda bedre kjent. 

Bilde fra Krakow. Anne, wessi og bakhodet til Maria ♥

Hvordan går det med tanke på skole og venner når du har så mange treningstimer i uken? Er selv idrettsutøver, med studie og venner som jeg også vil prioritere. Trening kommer alltid først, men lurer enkelt og greit på hvordan du får det til å gå rundt. Og om du kanskje har noen tips.

Det er klart det er mye tid som går til trening og studie, og veldig mye handler om prioritering. Jeg må innrømme at jeg var direkte bekymret for hvordan det skulle gå når jeg gikk over til Byåsen, med tanke på vennene mine. Jeg har alltid vært en av de mest sosiale blant oss, hun som aldri vil gå glipp av noe, derfor var jeg redd jeg kom til å være for sliten og for travel til å møtes like mye. Men det er alltids rom for litt hverdagskos. Noen ganger leser vi sammen, andre ganger lager vi middag sammen etter trening, og i helgene henger vi alltid sammen, i tillegg til at en del av oss jobber sammen på DT. Så skal det jo sies at jeg spiller på samme lag som Maja, så at vi ikke har blitt lei av hverandre er jo et under haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere likte svarene, ha en fin søndag videre! 

TUNFISKPIZZA

 • 14.10.2017 kl. 18:23

Hei sann dere! Nå tenkte jeg å komme med oppskrift på gårsdagens homealone-post-workout-pre-work pizza. Haha, men for å gjøre det litt enklere kan vi heller kalle den for tunfiskpizza. Jeg regner egentlig med at de som er villige til å prøve noe sånt, allerede har gjort det. Jeg måtte i hvert fall prøve det med en gang jeg hørte om det. Og hvis det er noen som ikke har hørt om det, så må jeg bare avklare med en gang at det altså er i bunnen tunfisken er, ikke i fyllet. For dere som synes det er artig å utforske litt ny mat, og som er opptatt av sunn mat så anbefaler jeg virkelig å prøve denne! (For de som ikke er interessert i sunn mat, så er det kanskje enklere å fyre opp en grandis). But that's kinda boring. Den er også seff glutenfri.

Dere trenger:

70 gram havregryn

1 boks med tunfisk i vann (bruk også vannet i blandingen)

1 egg

Bland sammen alt og krydre med masse godt krydder (grillkrydder, oregano, hvitløk osv). Sett ovnen på 200 grader. Bre deigen utover et bakepapir. Jeg vil gjerne ha bunnen så tynn som mulig uten at det går hull i den. Sett pizzabunnen i ovnen i ca kvarter ++. Vent til bunnen er blitt nedkjølt før du tar på fyllet. 

Ta deretter på alt av fyll. Ubesluttsom som jeg er så delte jeg pizzaen i to og kjørte hvit saus på den ene siden og tomatsaus på den andre. Den hvite sausen min er laget av kun mager kesam og pesto, simple as that. Tomatsausen kjøpte jeg ferdig (det fikk være grenser til hvor flink jeg skulle være som kokk tenkte jeg). Av fyll brukte jeg sjampinjong, tomat og lettost. Så tok jeg på spekeskinke og ruccola etterpå. Sett i ovnen nok en gang og vent til osten er smeltet og den ser ferdig ut. 

Superenkel, supersunn og suuupergod! Dette må dere prøve!

Har du prøvd denne varianten?

Denne fredagen

 • 13.10.2017 kl. 16:11

Hei dere! I dag er det freeeedag, men ikke hvilken som helst fredag, fredag den trettende you guyz. Så vær litt forsiktig i dag da, ved mindre dere ikke engang er en liten smule overtroisk, da er det ingen grunn til å bekymres seg. 

I går gikk dagen min i ett. Jeg dro fra morgentrening og rett på skolen, hvor jeg glemte av macen så jeg ikke fikk blogget, så dro jeg på trening igjen, håndball denne gangen, og så var jeg hjemme i sju tida. På vei hjem stakk jeg innom butikken og kjøpte inn til kylling -og pastasalat, så kom Moa og Maja på sen middagskos. Vi så blant annet håndballkamp, Tertnes-Vipers, som ble spilt på onsdag. 

Don't mind den grønne brusboksen som står på bordet. Maja bare måtte ha en Urge. Liksom serr, drikker folk Urge? Jeg trodde det bare var for de som gamet World of Warcraft og Call of Duty osv

 

Dagen i dag har gått relativt rolig for seg fram til nå. En trist nyhet ble lagt på bordet i gruppechatten. En av jentene måtte avlive verdens snilleste hund i dag på grunn av sykdom, og det er så ubeskrivelig trist når sånne ting skjer... Den hunden har vært et familiemedlem i jentegjengen siden vi var bittesmå, og han var gift med Mia (hunden min) haha ah, utrolig at vi blir så knyttet til disse små dyrene.. ♥ 

På grunn av det som har skjedd tar jeg hennes vakt jobber jeg for henne i natt. Derfor har jeg nå stått på kjøkkenet og laget litt av hvert av mat for dagen. Skrubbsulten som jeg var kjørte jeg på og bakte proteinrundstykker til lunsj og tunfiskpizza til kvelds, samtidig. Rundstykkene er laget av 1 pakke cottage cheese (420g i think?), 70 gram havregryn, 1 egg og 1 ts bakepulver. 

Pizzaen tenkte jeg å ha med på jobb i kveld. Jeg drar rett fra håndballtrening til jobb, så jeg må forsåvidt ha den med på trening også. Derfor må jeg lage den ferdig såppas tidlig på dagen. Oppskriften kan jeg legge ut i et innlegg hvis noen er interessert! 

Mmmm

Hvordan har deres fredag 13. vært så langt?

Kampdag

 • 11.10.2017 kl. 18:05

Hei dere! 

Gårsdagen var digggg. Først håndballtrening, så ordnet jeg meg kjapt i hallen og dro rett til et kollektiv med masse kule folk. Jeg rakk ikke være på vorset så lenge, dørene til konserten åpnet nemlig klokka seks. Vi dro dit i åttetiden og minglet med kul bakgrunnsmusikk til Future kom på scenen. Og jeg elsket det! Helt min type musikk og folk generelt. Kvelden nådde toppen da jeg og Loui kjørte innom drive thru på maccern og kjøpte burger og milkshake. 

NÅ over til noe annet, i dag er det kampdag! Både for det ene og det andre laget jeg spiller for. Byåsen har kamp mot Storhamar klokka halv ni, og jeg spiller for Charlottenlund mot Levanger klokka åtte. Kjipt at de går så tett for da får vi ikke sett hverandre sine. Men jeg gleder meg uansett til kamp! Ønsk oss lykke tiiil :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å kjøre i gang månedens spørsmål igjen, så peis på med what ever dere lurer på, så svarer jeg i ett innlegg! 

Konsert-tirsdag

 • 10.10.2017 kl. 16:16

Heyyoo

I kveld er det Future-konsert, og jeg gleder meg!! Jeg har håndballtrening fra fem til halv sju som vanlig, men jeg klarer da å smette inn ei litta konsert i mellom slagene skal dere se. Jeg får dusje og ordne meg i hallen og kjøre avsted der det skjer. Thea, Martine og Louise skal også, så jeg møter de på vors hvis jeg rekker det før konserten starter. Jeg skal selvfølgelig ikke drikke, ettersom jeg har kamp i morgen, så jeg blir sikkert den eneste edrue på konserten. Neida haha, jeg får bære de som trenger å bli bært hjem jeg da :)))) Give me a call if u need help! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke fra Junkyard, jeg har jo en greie for fargerike klær, så da falt valget på denne kule jakka fra Reebok med røde armer. Jeg fant ikke akkurat denne på nettsiden, men trykk på linken og se en som er liitt mindre fargerik.

Bukse fra Mango

Sko fra Skills

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere som skal på konsert i kveld?

Tacorester?

 • 09.10.2017 kl. 19:35

Hello, god mandag!! Dagen min startet med en digg havregrøt klokka halv åtte og styrketrening med laget en halvtime senere. Dagens økt besto av:

Frivending med overstøt 4x4 (40kg)

Frontbøy 5x4 (45kg)

Bulgarsk utfall med stang 8x3 per fot (40kg)

Ettbeinsstrakmark 8x3 per fot (35kg)

Tåhev (40kg) + ankelhopp 10x3


Jeg hadde egentlig tenkt å dra rett på skolen, men fjerne matti her klarte seff å glemme igjen posen med rene klær hjemme. Så kjørte jeg hjemom, fikk i meg en god lunsj og kjørte avgårde til forelesning klokka 10.30. Tips til dere som har igjen tacorester fra helga - lag en tacoomelett :-) Enten med eller uten kjøttet. Jeg liker den best med bare grønnsaker. 2 egg og litt melk/vann er basen, så er det bare å peise på med favorittene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fortsatt fin kveld, vi blogges! ♥

En vinner i kjolesamlingen

 • 08.10.2017 kl. 19:14

//sponset antrekk

Jeg elsker denne kjolen fra By Malina. Fargen, fasongen, detaljene - bare alt ved den. Den blir nok en vinner når festsesongen nærmer seg. Jeg har den i størrelse medium. Dere finner den HER 

Når festsesongen kommer er det greit å ha en fin kjole på lager. Vi vet alle hvordan det er å stresse som fy når man skal på en eller annen fest og ikke har peiiling på hva man skal ha på seg. Har man en kjole, har man liksom et helt antrekk. Sett bort i fra sko og jakke da, som forsåvidt kan være enda vanskeligere.

Kåpen dere ser på bildet er fra Dry Lake, også i størrelse medium. Passer også perf til vinterens fester. Den finner dere HER

Både kjole og kåpe er fra Frk.Wickstrøm, se mer på instagram (frkwickstrom) eller frkwickstrom.no

Hva synes dere om antrekket?

Vinneren av Future-billetter

 • 07.10.2017 kl. 10:56

God morgen!

I dag er det lørdag og jeg skal til byen med mamma og Pernille klokka 11, okei det ble nettopp utsatt en halvtimes tid ser jeg, for her sitter jeg nydusjet, usminket, med frokosten min, i en stor t-skjorte og chiller. Men ja jeg skal til byen i hvert fall, til tross for et helvetes regnvær, but but koselig læll. 


Nå tenkte jeg å avsløre vinneren av billettene til Future-konserten. Den er jo på tirsdag, så det var vel strengt tatt på tide. Vinneren ble Hanna Wirum Rød !! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin lørdag!

Kjentfolk på kveldens Senkveld

 • 06.10.2017 kl. 22:09

God fredagskveld! Jeg tenkte bare å stikke innom for å si det egentlig. Jeg kom hjem fra håndballtrening halv ni. Det er litt sent på en fredagskveld, men det gjør det ekstra godt når treninga er ferdig og det er HELG ♥ Jeg kom hjem til et spisebord fullt av sushi og det kjentes helt riktig. NAM. Nå sitter jeg i sofaen med mamma og Pernille og ser The Voice, og gleder oss til Senkveld nå 22.15. For på kveldens Senkveld kommer det nemlig kjentfolk! Lagvenninne på Byåsen elite, Marit, er gjest i kveld! Noe som er utrolig kult! Så det må dere se!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fortsatt fin fredagskveld! Vinneren av billettene er trukket og legges ut i morgen!

Think fashion. Do secondhand.

 • 06.10.2017 kl. 14:25

Hei dere!

I går kveld tok jeg med meg min mest kulturelle bestevenninne, Katrine, på åpningen av en ny secondhand-shop i Trondheim. Til vanlig er jeg kanskje bare en basic bitch, men sammen med henne blir alt som ellers høres kjedelig ut, veldig interessant og vakkert. Noen personer gir så mye uten at de vet det selv. Det er ikke alltid at ord gjør størst inntrykk, noen ganger er selve vesenet og tilværelsen til en person nok i seg selv. Det gjelder henne. 

Åpningen var i andre etasje på Mercursenteret, hvor den ellers vil holde til. Butikken heter Sarah Panter, og selger da som dere sikkert skjønner, bruktklær. Vi har ikke noe imponerende utvalg av bruktbutikker her i Trondheim så det var absolutt på tide med et tilskudd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes det er genialt å selge videre klær man ikke bruker lenger, og endelig har vi en plass vi enkelt kan gjøre det. Jeg fikk solgt noen ting på Tise tidligere i år da den bølgen kom, men den bølgen seilte også avgårde ganske fort for min del. Det ble mest stress egentlig. Dessuten er det veldig greit at du kan prøve klærne før du kjøper dem.

Hos Sarah Panter kan du pante dine egne klær, sko og tilbehør mot penger. Mer info ser dere på skiltet nedenfor og på sarahpanter.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter vi hadde sett på litt klær og tatt noen bilder dro vi på Bror og spiste byens beste burger. Glutenfri til meg og Vegan til Katrine ofc. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere som er glade for litt vintage fashion her i byen?


Jeg trekker forresten vinneren av Future-billettene i kveld, så det siste sjanse å melde seg på!!

Dagen i dag - jorda rundt på 12 timer

 • 05.10.2017 kl. 16:12

God dag folkens! Klokka har rundet fire og arbeidsfløyta på NRJ har blåst ut som et tegn på at arbeidsdagen er over. Jeg derimot befinner meg sånn ca halvveis i den uvanlig godt planlagte dagen min. 

Jeg sov skikkelig dårlig i natt fordi jeg konstant drømte at jeg hadde glemt å pakke til en sydentur med familien. Så når de "kom hjem fra jobb" og jeg skulle være ferdigpakket, så stresset jeg til tuuuuusen for å klare å pakke ferdig alt på fem minutter, noe jeg seff ikke ville klart for en million kroner. Jeg våknet kanskje fem ganger helt svett, gang på gang fordi jeg ikke hadde pakket og løp rundt i huset som en gærning. En av gangene jeg våknet husker jeg at jeg tok meg på halsen for å kjenne pulsen min. 

Utslitt etter natten våknet jeg halv ni - spiste frokost, pakket ferdig en bag full av treningsklær og mat ↓↑(3 lefser med skinke og ost, 1 kyllingsalat, 2 Skyr, 1 kanelbolle og minigulrøtter) og dro på trening med laget. Vi hadde styrkesirkel med ulike styrkeøvelser på overkropp (medisinballkast i vegg med rotasjon, kast stor ball i vegg i sittende posisjon, slyngeøvelser) + fotarbeid (korte intervaller med vendinger osv) 20/40, altså jobb i 20 sek og pause i 40 sek. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter treningen kjørte jeg til BI og hadde forelesning fra 12.30 til 15.15, og nå sitter jeg her og nyter en kaffe og rester fra kanelbolledagen i går. Jeg har håndballtrening klokka fem, så jeg blir bare sittende her fram til da. Etter håndballtreningen skal jeg på åpningen av en ny vintage-butikk her i Trondheim; Sarah Panter. Og etter det skal jeg ute å spise med min brother from another mother Katrine xD Hvis dere har noen tips til kule restauranter i Trondheim, typ ikke Graffi, så gi meg en heads up! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi bloggez babes 

Ny kombo?

 • 04.10.2017 kl. 18:53

Hei dere!

I morrest dro jeg på 3T og hadde styrketrening med min lil'sis, etterfulgt av en spenstig lunsj hjemme og deretter bibliotek-date med to kompiser i byen. Jeg tror ikke jeg har nevnt det her, men Pernille røk korsbånd og menisk i en fotballkamp i sommer. Alle idrettsutøvere vet at det betyr et helvete. Så siden operasjonen har det vært litt opp og ned, men nå begynner hun å komme seg igjen, og krykkene forlates om noen dager. Jeg er nesten like happy som henne for det, for jeg har vært litt slave de siste ukene <3 always a pleasure.

Dette var noen dager etter operasjonen. 

Så over til den spenstige lunsjen min. Jeg har nemlig hørt så mye om den nye kombinasjonen makrell i tomat & cottage cheese, and I'm like whuut. Men så går te tre sek og jeg tenker well why not. Jeg elsker makrell i tomat og jeg elsker cottage cheese, det kan da ikke være så galt. 

Min dom: Jeg ble ikke frelst. Det smakte godt (men jeg liker jo alt). Så jeg foretrekker det heller hver for seg. Knekkebrødet til venstre ble dagens vinner. 

Favoritt-tights og fargerik mat

 • 03.10.2017 kl. 15:54

Hei sann dere! Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt. Jeg har vært på trening og ellers sittet hjemme og gjort litt skolegreier. Jeg har et arbeidskrav som må leveres innen fredag, så det er greit å bli ferdig med det i god tid. Nå sitter jeg med min andre havregrøt for dagen i fanget og slapper av med litt Modern Family før håndballtrening. 

Dette er meg gla og fornøyd etter treninga i morrest. Jeg dro også innom matbutikken på vei hjem og handlet inn litt til uka. Denne tirsdagen er denne ukens mandag for meg. Rakk ikke tenke i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tightsen er som dere sikkert ser fra 2XU, som er mitt favoritt-merke for treningstightser, NO DOUBT. Jeg har seks 2XU tightser, og alle i størrelsen ST (altså Small Tall). Den passer perfekt. Den er lang nok i beina og stram nok til at den verken glir opp eller ned, sitter som støpt. Som dere skjønner så er dette min nye favoritt, jeg har den samme i blå også, men fargen her er bare smashing. Bestill den HER og få gratis frakt ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er innkjøpet fra matbutikken, som resulterte i en fargerik og sunn lunsj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Høstantrekk

 • 01.10.2017 kl. 18:21

Hei, god søndag kveld! I går var jeg i bursdag til ei lagvenninne på CSK, og vi dro videre fra vors hjemme hos henne til byen. Det ble en veldig morsom kveld med masse fine jenter. I dag har jeg bare tatt det med ro og slappet av med girlsa mine. Trine har flyttet ut i en leilighet med typen, som for øyeblikket er i militæret, så for å si det på gamlemåten - NYG har invadert leiligheten. We practically live there. 

Over til noe annet - det er 1.oktober i dag, noe som vil si at høsten endelig er her. Når høsten er på sitt beste så er den ganske så fantastisk vakker. Fargene, trendene og atmosfæren. Her kommer et typisk høstantrekk, med høyhalset ullgenser, jeans og denne sesongens ytterjakke. 

Jakke fra JOTT  fra Frk.Wickstrøm HER

Genser fra Bikbok

Bukse fra LEE fra Frk.Wickstrøm HER 

Skjerf fra Frk.Wickstrøm HER 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no