hits

Auschwitz/Birkenau

 • 30.10.2016 kl. 19:29

Her kommer enda mer fra Krakow. På onsdagen hadde vi planlagt hele dagen til punkt og prikke på forhånd. Vi sto opp tidlig for å spise frokost på en café klokka åtte, for så å dra på spa klokka ni, for så å ta bussen til Auschwitz klokka 12. På vei til frokosten vår ble vi derimot stoppet av en politibil, noe som medførte noen små justeringer i planen vår. Så langt vår hukommelse kunne rekke, hadde vi ikke rukket å gjort noe ulovlig etter kun et døgn i Polen, men tydeligvis hadde de nok på oss til å botlegge oss med 50 zloty per pers(typ 100 kr haha). Vi hadde nemlig, tro det eller ei, krysset en gate uten overgangsfelt... JESUS how cud we do somethin like dat?!? Så vi ble stående en evighet å diskutere med dem, og vi måtte oppgi alle mulige, unødvendige faktaopplysninger om oss selv. Så frokosten ble en yoghurt og en kaffe på Starbucks, før vi dro til spaet (Mariacki Spa) og fikk noen deilige massasjer etter en stressende start på dagen. 

Vi kom oss til plassen vi skulle hentes av bussen til Auschwitz i tide. Og det ble en lang og tung dag, men jeg er utrolig glad for at vi fikk dratt dit. Jeg føler det er noe alle virkelig burde få med seg i løpet av livet. En ting er å se det på film, men det er noe helt annet å faktisk være der. Å faktisk gå rundt på leiren, inn i gasskamrene, høre historier samtidig som du ser eiendeler og hår av ekte mennesker som var ofre av disse grusomhetene. Det var helt forferdelig å innse at vanlige mennesker, som du og jeg, opplevde noe så umenneskelig og urettferdig. Jeg må si at det virkelig ga inntrykk å være der. 
Først var vi på den første konsentrasjonsleiren Auschwitz 1, og senere kjørte vi omtrent 3 km unna, til Auschwitz 2 (Birkenau). Den første var mer detaljert, med jødenes eiendeler, spesifikke historier og bilder osv. Den andre er den vi kjenner best fra filmer, en enorm konsentrasjonsleir, som fungerte som en ren utryddelsesleir. Noen av dere som har vært der? 

Krakow update

 • 29.10.2016 kl. 16:15

Endelig er blogg.no oppe og går igjen! Våknet med litt angst i går da bloggen min ikke fantes lenger, men skjønte fort at det bare var en teknisk feil. Men selv om bloggen min plutselig dukket opp igjen etter litt, fikk jeg meg fortsatt ikke inn på blogg.no og blogget :( Så diverse Krakow-updates kommer nå! 

Jenteturen til Krakow var herlig! Akkurat det vi trengte. Kort oppsummert masse shopping og god mat til en billig penge. Vi dro tirsdag morgen og kom fram litt utpå dagen. Den første dagen sto det bare shopping på planen. 99,9% av shoppingen vår fant sted på Galeria Krakowska, et gigantisk shoppingsenter med masse bra butikker. Den lå rett bortenfor torget, med gådistanse fra leiligheten vår, så det var veldig greit (når sant skal sies, tok vi ofte taxi likevel heh). Vi spiste lunsj på en av restaurantene på torget, og på kvelden spiste vi på en indisk restaurant. Jeg er ikke så veldig rutinert når det kommer til indisk, men den tikka masalaen var utrolig god! 


Anne og Victoria ♥

meg og Maria ♥


Jentetur til Krakow

 • 24.10.2016 kl. 22:53

Hei dere! I morgen tidlig drar jeg til Krakow med fem jenter fra studiet. Fire av oss går statsvitenskap, og to går en annen linje på Dragvoll. Men Polen da dere! Der har jeg aldri vært, så det gleder jeg meg til.Vi skal bare være der til torsdag, så det er om å gjøre å få gjort mye på kort tid. Vi har blant annet planlagt spa, diverse restauranter, shopping og en tur til Auswitch. Jeg har aldri vært der, og jeg føler det bare er noe man må ha sett. Vi har leid oss en leilighet midt i Gamlebyen, så den er forhåpentligvis ganske sentral. Jeg tar selvfølgelig med meg macen og skal gjøre mitt beste for å få knipset noen bilder og oppdatert dere. Midlertidig er det bare å følge meg på snap - mathildeholck ♥​ Let me know hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om derfra. Jeg vet ikke hvor interesserte dere er i anbefalinger av restauranter osv, men hvis noen er det så gjør jeg det :)

Vi blogges! 

Rødvin og semsket skinn

 • 22.10.2016 kl. 12:48

I dag er det TOILLDAG og alle bare går crazyhh. And I'm like nah, å stå som nummer 79 i kø for et par sko på salg er ikke helt min greie. Problemet er at jeg ikke visste at det var toilldag i dag, så jeg hadde faktisk planer om å kjøpe meg et par sko til i kveld. Jeg skal nemlig ut med jentene på laget, etter at vi har spilt håndballkamp klokka seks mot Orkanger i kveld. Så da blir jeg vel stående som nummer 79 i kø for et par sko likevel da. Fml. Jaja jeg prøver meg på City Syd først, er forhåpentligvis ikke like mange folk der om i byen.. eller? Jeg kjøpte meg nemlig et par fine støvletter for litt siden, fordi jeg skulle ut den dagen, så rakk jeg å være på utestedet i fem minutter før en ♥idiot♥ klarte å søle et HELT FULLT glass rødvin over hele meg om mine nye støvletter i semska skinn. Så det var bare å glemme dem haha, men sånt skjer. Dere får ha en strålende dag, så blogges vi!
Bildene er fra en gang jeg ordnet meg til en eller annen bursdag, dere ser vel på håret at de er gamle. Jeg liker egentlig den tiden, å sminke meg med venninner, høre på musikk, spise noe snacks og ha god tid. Det blir vel ikke mye av det i kveld, ettersom vi må løpe intervall fra kampen til vorset. Vi bestiller heldigvis pizza og spiser der, så det blir sikkert digg. 
 

Taco for to

 • 21.10.2016 kl. 21:38

God kveld dere! Endelig er det fredag, ahh det er like godt hver gang det. I dag følte jeg meg som en god, gammaldags VGS-elev igjen. Jeg ble nemlig vekt av pappa halv åtte fordi jeg skulle på jobb. Nå om dagene bruker jeg å ta meg friheten til å sove i hvert fall til halv ni før jeg våkner av Beyonce som synger dagen min inn med Formation på høytalerne. Det er kanskje bare snakk om en time, men den timen utgjør stoooor forskjell. Så derfor var det tungt (buhu stakkars meg lizm) å stå opp så tidlig i dag. Uansett, jeg kom meg på jobb og var der i noen timer, før jeg dro på forelesning klokka tolv og kom hjem derfra halv tre, så var det håndballtrening fra fire til seks. SÅ var det helg <3<3<3 

Nå sitter jeg stappmett etter den obligatoriske fredagstacoen, hjemme hos Trine. Det er så uvant å være så få hjemme, det har jo vært sånn en stund nå, men jeg blir ikke vant til at noen av oss er i militæret, på skoler i andre byer og verdensdeler. Så i kveld er første gangen (jeg tror sånn serr ever) at jeg lager taco for to personer. Vi er som regel i snitt 5-10 på taconight haha.. Men vi koser oss da i eget selskap jeg og trinny, mens andre er på jobb eller med kjærestene sine. 

Hva gjør dere i kveld?

(etter ti min ga jeg opp å finne på en overskrift)

 • 19.10.2016 kl. 21:59

Først må jeg bare si tusen takk for alle tilbakemeldingene på treningsvideoen. Så koselig av dere! Akkurat nå sitter jeg og ser sesong tre av Empire på Viaplay, ain't nobody told me it was out already. Elsker Empire hehe. I dag ble jeg vekt halv ni av Pernille som skulle ha meg til å gjøre henne en tjeneste som jeg ikke husker engang fordi jeg sannsynligvis tok telefonen halvt i søvne. Men tjenesten innebar i hvert fall at jeg måtte gå ned til kjøkkenet, så da var det liksom gjort. Jeg var herved våken. Jeg kom på at vaskeren skulle komme klokka ni så jeg pakket en sekk med treningsklær og vanlige klær, shampoo, balsam og lunsj og kjørte til Anna for å bli servert frokost der. Hun skulle på jobb klokka ti så da dro jeg på trening. Jeg dusjet og ordnet meg på 3T etterpå og dro rett på jobb, som da også er på 3T haha.. Og ellers i kveld har jeg vært i Trondheim spektrum og sett håndballkamp herrer, Kolstad mot Halden, og Kolstad vant med to mål jippi. Så nå er det bare å sveipe gjennom tinder i håp om å matche med noen håndballboys ;ppp haha kødda. Vi blogges babes. 


Sånn serr da jeg begynner å gå tom for overskrifter haha.. Jeg lurte på hvor mange år med blogging det skulle ta ass. Men for real hva kunne man kalt dette innlegget da? Overskriftsinspo much needed haha

Videoblogg: Treningsprogram

 • 18.10.2016 kl. 20:25

Hei dere! Her kommer en video med et treningsprogram jeg og Anna satte sammen etter Master Mania på 3T, inspirert av treningsguru Funkygine. Det er enkle øvelser som ikke behøver noe utstyr eller manuale vekter, og kan gjøres hvor som helst egentlig. Programmet består i hovedsak av 9 øvelser, vær kreativ og kom på en egen øvelse til slutt hvis du er en av OCD'ene som må ha et rundt tall haha. 

Jeg kjører alltid dette programmet tre ganger etter hverandre. Dere kan velge selv om dere gjør en og en øvelse tre ganger før dere går over til neste, og sier dere ferdig med den øvelsen, eller om dere kjører alle øvelsene en gang og kaller det første runde, så deretter kjører samme på runde to og tre. Det kommer på det samme. 

Håper dere liker videoen! Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger og del den gjerne videre ♥ 

Klærne jeg har på i videoen er fra 3T-shop. Tights her, str S. Topp her. Sportsbh her

work it work it

 • 18.10.2016 kl. 15:31

Hei dere! Nå har jeg finally spilt inn og redigert treningsvideoen, så den kommer i løpet av dagen! Stay tuuned. Jeg satt oppe i natt med det, før jeg visste ordet av det var klokka nemlig halv tre. Det var ikke meningen å bli så sen, men klokka går så sykt mye fortere om natten ass.. Jaja. Det var litt av en milepæl å komme seg opp av senga og på trening i morrest. Jeg trente det programmet jeg skal vise dere etterpå, med min partner og co-founder av treningsprogrammet, Anna. Her er noen fails fra videoen. 

DCIM\100GOPRO\GOPR0937.

DCIM\100GOPRO\GOPR0943.

DCIM\100GOPRO\GOPR0942.
Noen som gleder seg til videoblogg? (I hope so♥♥)

Mine siste innkjøp

 • 17.10.2016 kl. 17:48

I de siste ukene har det blitt litt shopping på meg. Jeg shopper ikke sånn veldig mye til vanlig egentlig, er ikke hver lørdag jeg har tid til å dra til byen for å shoppe, ofte på grunn av kamp eller reising, eller rett og slett fordi netflix og sofakos frister mer på en regntung lørdag. Men de to siste helgene har jeg faktisk vært på shopping to ganger. Først i Åre, og nå på Lørdag i Trondheim. Så jeg tenkte å vise dere mine siste innkjøp.

Kjole fra Zara 349 kr. Jeg kjøpte denne i medium uten å prøve den først, jeg giddet ikke prøveromskøa rett og slett haha. Så da jeg kom hjem syntes jeg den var litt kort (..noen som har den som er enige?) Så jeg dro tilbake i dag og byttet den i large i håp om å få den lengre, men jeg tror ikke det gjorde så mye forskjell egentlig. Det var bare så utrolig fin farge på den at jeg måtte ha den uansett. 

Bukse fra Samsøe, kjøpte den på Høyer 999 kr, i medium. Likte den så godt at jeg tok den på meg med en gang jeg kjøpte den (hahah..) så det er den jeg har på meg på outfiten i innlegget under. 

Slengbukse i fløyel fra Monki, 350 kr, størrelse 38. 

Bomberjakke i silke fra Scotch & Soda, størrelse small, kjøpte den på Hanson i Åre, 1600 kr.

Så handlet jeg selvfølgelig litt sminke på Kicks i Åre. En negllakk fra Opi i fargen Yank My Doodle. Den ultimate høstfargen, love it.


Et øyenbrynskit + øyenbrynspenn fra Anastasia, 250 kr per stykk. De anbefales!

Noe dere likte?

Yesterdayz outfit

 • 16.10.2016 kl. 10:00
(Check out those tan ankles)

Genser fra Forever21

Bukse fra Samsøe 

Sko fra Junkyard

Jakke fra Colmar


 

Fin dag i Trondheim

 • 15.10.2016 kl. 19:21

God kveld! I dag har vært en bra dag. Jeg hadde absolutt ingen planer for dagen da jeg våknet. Eller jeg hadde i hvert fall ikke noe jeg måtte gjøre. I går kveld snakket vi jentene om å ta en koselig bytur bare. I går kveld var forresten en sykt digg kveld. Jeg, Martine, Thea, Trine og Katrine kjørte til byen og kjøpte oss burger på Bror. NAM sier jeg bare, den er best. Så kjørte vi hjem til Trine og så The Stream, Skavlan, Senkveld og alle disse fredagstradisjonene i norsk kultur. 

Uansett, dagen i dag. Vi dro til byen. Vi handlet litt, jeg kjøpte meg to bukser, en kjole og en bitteliten søstergave til Pernille. Jeg kan vise dere innkjøpene i morgen! Vi tok en kaffepause i shoppingen på Dromedar Kaffebar og tok en real lunsj på Frati til slutt før vi dro hjem. Det var sinnsykt fint vær og vi opplevde å bli litt forelsket i vår egen by, der vi satt på cafe og drakk kaffe med sola skinnende inn vinduene, og skuldrene helt senket uten noe vi skulle gjort. I tillegg er det den siste dagen vår med Katy som drar tilbake til Karmøy på folkehøyskole i morgen. 


Katrine, meg, Thea og Martine. Btw må bare gi en liten shoutout til hun som er sint på meg fordi hun tror jeg bare kødder med at det finnes en Thea. Og at jeg tar meg tiden til å klippe inn et ekstra bilde av Martine i hvert bilde jeg har publisert av de to, haha. Hun syntes det er sykt drøyt av oss å lage en instagramprofil til denne Thea, som egentlig ikke eksisterer. Aw artige mennesker i verden <3

Glutenfri parmapizza <333

Thea og meg

Funky dag

 • 14.10.2016 kl. 17:29

Hei dere, god fredag!! I natt lå jeg over til Trine (igjen, på grunn av klovnefrykt), selv om jeg måtte forlate henne klokka 05.20 i morrest, for å dra på håndballtrening klokka 06.00. Jadda. Ikke akkurat noe koselig morgenstund :( Etter treningen dro jeg innom skolen for å endelig levere semesteroppgaven. Det er sykt godt å få det av skuldrene. Og etter at det var gjort så dro jeg på 3T med Pernille, for å dokumentere treningsprogrammet jeg har lovt dere. Jeg kunne lagt ut bilde av treningsdagboken min, der vi (Jeg og Anna) har satt opp øvelsene, men vi har noen rare navn på enkelte av øvelsene så det er ikke sikkert alle ville forstått dem. Derfor holder jeg på å jobbe med en treningsvideo, wihoo. 


Klær fra 3T-shop

Btw det er ikke med hang-ups i programmet, så ikke vær redde haha, jeg bare later som på bildet over


Grunnen til at dette på flere måter var en Funky dag, er fordi en: treningsprogrammet jeg spilte inn har vi kalt FUNKY og to: fordi etter treninga dro jeg på City Lade med Katrine, Anna, Lene og Ida og kjøpte oss yoghurtis på Funky Frozen Yoghurt, ahh its the best.
 

Why whyy

 • 12.10.2016 kl. 20:33

Har dere fått med dere klovnehysteriet som har blitt en ny trend?? Tydeligvis har noen gærninger fått for seg at det er kult å kle seg ut som drapsklovner og skremme vettet av folk. Det freaker meg helt ut haha. Klovner, liksom hvorfor ødelegge klovner for barna (inkludert meg)?? Jeg skulle gjerne lagt ut bilde og vist dere hvordan de ser ut, men det egner seg bare ikke her altså, de eeer så skumle. I går kveld fikk jeg ikke sove, jeg måtte lukke alle persienner i hele huset og se på Friends i senga i håp om å sovne. Så tikket det inn en varsel på gruppechaten, rett før jeg entret drømmeland, med meldingen "Dem e i Trondheim", og jeg trodde jeg skulle dø. Sovnet til slutt da, men jesus i kveld sover jeg ikke alene. Anna, Trine, Thea og Martine kommer å holder meg med selskap.. Sleepover ♥

Hva tenker dere om dette klovnefenomenet?

Bare en liten powernap?

 • 11.10.2016 kl. 16:15

Det siste døgnet har jeg følt meg mindfucked minst tre ganger. Jeg kom hjem fra Åre i går kveld og trodde jeg hadde god tid før håndballtrening, men etter at jeg hadde laget meg mat fikk jeg melding om at vi skulle kjøre om to min. Så jeg rakk ikke å spise mat. Skrubbsulten og stressa kjørte vi til trening, eller mer som en tom hall. Treninga startet nemlig ikke før om en time likevel. Men i rushet hadde jeg glemt dusjtøy (=bot), og kom for sent (= også bot), så gud ga meg kanskje en ny sjanse. Vi kjørte hjem igjen, og tilbake en halvtime etterpå haha... Rakk i hvert fall å spise.

I morrest var jeg håndballtrener på Utleira sin håndballskole, noe som tæret på psyken som fæn. Finnes ikke bedre prevansjon enn å være lærer for åttogførti barn i tolvårsalderen for å seii det sånn ;-) hehe. Så da jeg kom hjem klokka tolv, skulle jeg bare ta meg en powernap, som turned in to TRE TIMER tung søvn. Så ja jeg våknet mer eller mindre nettopp, det tok meg en time å komme meg opp av sofaen også.
Nå er det en time til oppmøte - i kveld er det håndballkamp mot csk, noe som kan bli spennende. Den er i Utleirahallen klokka 18.15 for de som lurer.

 

Girls have more fun

 • 10.10.2016 kl. 23:16

Søndag i seg selv er en fantastisk deilig dag, men enda bedre er den når du vet du har fri dagen etter også. Så i går, når to av tre biler kjørte hjem fra hytta, og åtte jenter ble til fire, så var det bare å senke skuldrene og slappe helt av. Vi dro ned til byen og kjøpte oss litt småting, noe sminke på Kicks (as always) og ellers middag og godis til kvelden. Det ble stekt laks, risotto og grønnsaker til middag, namm mat kan vi altså.

Men føør vi dro ned til byen så sminket vi oss faktisk. Vi bruker egentlig ikke å sminke oss, har ikke med en eneste jeans eller bh når vi drar til Åre. Men så var det litt artig å sminke seg, og ikke minst å sminke hverandre. Etter byturen, og enda mere sminking av hverandre, renset vi huden, tok ansiktsmaske og badstue. Og etter middagen så vi dokumentaren Amanda Knox på Netflix, vi er litt freaky og elsker slike skrudde dokumentarfilmer om jævlige drap og rettssaker. Så den var perf for oss. Etter det var det bare å holde seg våken med pepsi max, sjokolade og smalltalk, før debatten mellom Trump og Hilary startet klokka 04.00.. Trine blekka før vi rakk å få på tven på soverommet, Katrine blekka etter andre spørsmål, og jeg og Anna holdt ut en halvtime før vi også sovnet. 


Finn en feil på bildet over. Det ligger da et brød midt på sminkebordet vårt. Nemlig fordi det var planlagt å spise frokost, men gårsdagens taco bare fristet sykt mye mer enn rundstykker og roastbiff. Skulle tro vi var hangover as fuck, men det var vi altså ikke. 

Lebestiften kjøpte Trine på Kicks, den er fra Anastasia i den litt oransje tonen. Very pretty I love it


missed my baby so much 

Koser oss

 • 09.10.2016 kl. 13:21

Heihei! Det er så digg å være i Åre, det eneste vi gjør er å chillen, gå ned til sentrum, kjøpe mat, spise mat, spise mer og spille spill. That's lief, totalt feriemodus. Vi har vært her siden fredagen, seks av oss dro hit utpå dagen på fredag, mens Lene og Katrine kom sent på kvelden etter å ha hentet Katrine på flyplassen. Hun kom rett fra folkehøyskolen, så vi hadde ikke sett henne in real på seks uker(!!), aldri vært så lenge borte fra hverandre.  
meg og Nora ♥

I går spilte vi pakkeleken haha, har dere hørt om den? Alle hadde med seg tre gaver hver, til typ 50 kr per gave. Så legger vi først alle gavene på midten av bordet og kaster terninger om dem. Får man to like terninger så kan man velge seg en. Og når alle gavene er utdelt, så setter en av oss på nedtelling på telefonen. Mellom 10 og 30 minutter, og det er kun den ene personen som vet hvor lang tid vi har på oss. Mens klokka teller ned, fortsetter vi å kaste terninger, bare at nå tar vi gaver fra hverandre hvis vi får to like. Og når alarmen på telefonen går, etter en viss periode så sitter alle med et viss antall gaver. (Vi gjør det slik at man er sikret å få en gave uansett). Noen kan sitte igjen med fem (jeg), andre kan sitte igjen med en (Martine haha). Artig lek altså, veldig stressende på slutten når man ikke vet hvor god tid man har igjen på å stjele gaver. Gårsdagens antrekk

 • 08.10.2016 kl. 10:00

Hei! I går var jeg på skolen fra klokka ti til to. Satt først i to timer med en gjeng kule kidz og prøvde å skrive på semesteroppgaven, men vi fant ut at å spise sjokolade og prate med hverandre om livet var mye mer interessant. Så hadde jeg forelesning i to små timer før jeg fikk gleden av å ta ferie!!!! Da var det bare å pakke sakene, hoppe i bilen, hente jentene og vende snuten mot Åre. Her var gårsdagens antrekk:


Bukse fra American Apparel, genser fra Urban, jakke fra Max Mara, skjerf fra Holzweiler og sko kjøpt på Carma (husker ikke hvilket merket).
 

10 ting jeg skal gjøre i høstferien

 • 07.10.2016 kl. 12:30

 Hva skal dere gjøre i høstferien?

Høstferie??

 • 06.10.2016 kl. 17:00

Nå har jeg blitt så gammel at jeg ikke har den tradisjonelle høstferien, hvor klassen går på tur og drikker kakao og spiser marie-kjeks siste dagen før ferien. Og man kommer hjem rød i kinnene og venter på middag før man skal på hyttetur med fammen, for så å ha fri resten av uka. Nå er jeg student, og som student så er det liksom ikke slik lenger, trist men sant. Jeg savner de turene med klassen, selv om det kunne ende i at jeg enten tråkket i hundebæsj eller satte meg på en svartsnegle, aw. 

Men saken er at jeg får til å lage meg en høstferie uansett. I neste uke er det nemlig "skriveuke" på universitetet, noe som betyr null forelesninger eller øvinger. Det skal utnyttes som ferie. Så i morgen drar jeg til Åre med jentene mineee jippi jeii. Tilogmed Nora, som studerer i Bodø, og Katrine som går på Folkehøgskole en annen plass i verden, skal være med på den tradisjonelle høstferie-turen vår til Åre. SYKT dårlig av de tre i Australia som nekter å fly til Norden for the weekend ass.... Neida ser den lissom. 


Et lite tilbakeblikk på hets og hat for canada goose i Åre noen år tilbakeTilbakeblikk på hets og hat når jeg kjøpte meg ny vinterjakke det samme året, som var uten pels, men fikk haters likevel fordi de ikke ville høre på meg aw <3


Tacofredda etter ankomst på hytta er nok en tradisjon som må opprettholdes jah

Har dere høstferie??
 

Jeg selger klær

 • 06.10.2016 kl. 09:59

Hei dere! Har dere hørt om appen Tise? Det hadde ikke jeg før nå nylig, men det er en skikkelig cuute app. Det er en blanding av Instagram og basicly nettshopping, som vil si at folk legger ut bilder av ting/klær de selger, så kan folk like bildene og avtale kjøp, smart ikke sant? Det er Jenny Skavlan som har kommet opp med denne appen, og hun er jo en skikkelig vintage-entusiast, noe jeg også er skikkelig fan av. 

Jeg har lenge vurdert å lage meg en nettside hvor jeg kan selge klær, sånn alà salgsblogg, men nå når jeg skulle iverksette planene mine så dukket denne appen opp og gjorde det litt enklere for meg. Jeg har alltid tenkt at det er stress å selge klær, men nå er det bare å pakke inn og sende (eller evt. avtale å møtes en plass) og vippse penger på null komma niks. 

Jeg heter mathildeholck. Har ikke lagt ut noe mye enda, men det kommer mer etterhvert! Så det er bare å sjekke ut. Dere må ikke nøle med å sende en melding på appen hvis dere lurer på noe med størrelse, pris - eller hva som helst. 

Flere som har hørt om appen?

NYTT DESIGN

 • 05.10.2016 kl. 17:53

hELLO! (Hadde på caps look så det ble en klin sinnyk opening-line) Har dere lagt merke til noe nytt på bloggen?? Jadaa jeg har nytt design og header, endelig. For å holde et hardt grep om sommeren, så stiller jeg sterkt i shorts på headeren da, noe som sikkert kommer til å irritere oss utover den kalde vinteren men jaja.. Jeg liker at den er litt lystig og leken hehe, blir litt glad av den om jeg får være ærlig. Det er skjønne Kristine Valberg som har laget det, og hun er superflink. Hun har utrolig mange fine design på nettsiden sin kvdesign.no - sjekk den uut ♥ Dette er forresten designet "Chanel". 

Kategorier, arkiv og "søk i bloggen" finner dere nederst på siden. Der er det bare å slå seg løs, det er mange gullkorn fra flere år tilbake på denna bloggen skjønner dere #2012. Hvis det er noe dere lurer på eller vil si angående designet, så legg igjen en kommentar og jeg svarer :)Hva synes dere om designet og headeren?

Grønn frokost

 • 04.10.2016 kl. 16:38

Hei dere! Dagen i dag består for min del av trening og skole x2. Jeg sto opp klokka halv ni i morrest, etter en relativt dårlig natts søvn bestående av en hel del dogåing og mareritt om vepser under dyna. Så til frokost drakk jeg en knæsjgrønn smoothie av spinat, mandarin, banan, ingefær og mango. Klokka ni dro jeg på 3T med Anna og vi trente det nye styrkeprogrammet vårt "Funky" som vi satte sammen i går, IKKE inspirert av bootcampen med Funkygine i det heele tatt altså. Med andre ord, veldig inspirert. Hvis dere vil, kan jeg legge det ut til dere. Det er veldig greit og man trenger ikke noe annet enn sin egen kropp til å gjennomføre det. 

Etter økta vår dro jeg hjem og spiste en ordentlig frokost og lagde lunsj som jeg tok med meg på skolen, hvor jeg sitter nå. Om en time drar jeg på håndballtrening, og etter det skal jeg rett på "Quiz-kveld" med studentvenner på restauranten Bror i byen, aner ikke hva det innebærer (men jeg lukter takeaway-burger i løpet av kvelden). 

De har begynt å selge ferdigposer med grønn smoothie på butikken. Kan hende de har gjort det lenge, men jeg så det i hvert fall for første gang på Spar. Da er det bare å tilsette appelsinjuice and that's it. EasypeasyDårlig bilde av den gode lunsjen min, fortjener et bilde på bloggen likevell. BFree lefser med philadelphia, kokt skinke, agurk, avokado, egg, tomat og mango ♥♥Mmm♥♥

Dere må ha en strålende dag! 

Det var søndagsøkta si det

 • 02.10.2016 kl. 18:54

Hei peeps! Jeg nevnte i stad at jeg skulle på boothcamp med Funkygine som en del av Mastermania på 3T denne helgen, og jeg regner med at en del kjenner igjen det navnet eller?? Jeg og Anna er i hvert fall huge fans hahah :)):) Så vi kjørte til 3T med sommerfugler i magen, samma fan om det hølljjregna og nærmet seg minusgrader ute. Og ja forresten, jeg glemte kanskje å si at boothcampen skulle være utendørs haha. Heldigvis for oss lider været i Trondheim av humørsvingninger, så plutselig stoppet det å regne og sola tittet frem, noe som hjalp litt til tross for at vi lå i vått gress og krabbet mesteparten av tiden. Boothcampen var steinhard, men utrolig morsom. Sinnsykt bra trening! 


Victoria, meg, Jørgine (aka Funky), Anna og Anne - storfornøyd og klissblaut etter økta
Aw besties <333;p

Da jeg kom hjem tok jeg meg et velfortjent bad for å få varmen i kroppen. Så ble det proteins i form av sushi (hehe when sushi is life) til lunsj, og nest siste episode av Narcos. Jeg er snaart ferdig med den serien, og jeg gleder meg haha.. Dere må ha en super kveld videre, så blogges vi! 

gavekort og sushibuffe

 • 02.10.2016 kl. 11:29

Hei dere! I går var jeg i byen med mamma og Pernille for å handle klær til mamma (faktisk). Hun fikk gavekort av oss i bursdagsgave og vi gikk derfor inn for å handle et helt antrekk til henne, noe som var veldig gøy (spesielt når klærne/skoene passer til meg også hehe). Så det var en koselig dag i byen, med lunsj på Bari. Etter lunsjen var det egentlig bare å forberede magen på mere mat, for da var det sushidate med jentene som sto for tur. Vi prøvde ut den nye Sabrura på City Syd, og den overrasket positivt, tommel opp for det. Nora er nemlig in town for the weekend, og det måtte feires med sushi og girlsnight. Så etter at alle var stappmette på sushibuffee så dro vi hjem til Anna og kooset oss. Jeg og Martine dro når klokka begynte å nærme seg halv ti, fordi vi jobbet på DT i natt. Så det ble en lang dag, og jeg kom meg ikke i seng før halv fire. Men nå er jeg oppe og går igjen, og skal snart på boothcamp med Funkygine, på Mastermania på 3T - gleder meeeei. 


Ida ♥

Min noris♥

Hvordan har helga deres vært?

Dagens antrekk

 • 01.10.2016 kl. 16:59

Hei dere! I dag var jeg i byen med mamsen og Pernille, og nå er jeg hjemme igjen og klar for sushidate med jentene. Så jeg har ikke tid til å si noe mer akkurat nå, men dere skal få høre mer om dagen min senere! Her er dagens antrekk:

Bukse fra Dr.denim (self ripped), genser fra Bikbok, sko fra Junkyard, kåpe fra River Island, sekk fra Marc Jacobs. 

Hva synes dere?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no