hits

som i gamle dager

 • 31.10.2015 kl. 10:37

Go morgen alle fine! Løsningsorientert som jeg er så kom jeg på et godt og gammelt alternativ til kamera-bilder, for de ville jo ikke laste seg opp på bloggen i redigert tilstand. Så hva er vel bedre da enn en aldri så liten photo booth shoot?? Haha tilbake til fjortistiden <33 

Jeg våknet relativt tidlig i morrest av meg selv, men det var diggg. Ble ikke så sen kveld i går, eller jo senkveld ble det. Måtte jo se typen drite seg ut litt på tven før jeg la meg <33 Var litt spent på hvor mye de hadde kuttet ut av showet, og det var tydeligvis hele scenen. 

uten maskara ↑ VS ↓ med maskara 

hehe selvdigger mode ON xD



Nå sitter jeg her og spiser frokostblandingen min og etterpå skal jeg en tur til byen med Anna og Trine for å shoppe og kose litt. Så vi blogges senere! Håper dere får en heeerlig dag! ♥

macen har døvva

 • 30.10.2015 kl. 15:21

Hei! Jeez for et bloggslit de siste dagene har vært. Jeg har hatt så mye å blogge om og så mye tid, men neiiida da skal macen seff bli smittet av et dødelig virus og ende på dødsleiet. Passet jævlig dårlig, okei sånt passer vel sjeldent bra. Men jeg KLIKKER av sånt, fytti så irriterende. Så nå sitter jeg her med en mac jeg låner av 3T, som heller ikke vil høre helt på meg. Så her kommer noen bilder jeg skulle poste i går, med dårlig kvalitet fordi kameraet og iphoto ikke vil samarbeide. HJERTE. Jeg som skulle blogge om den fine OD-dagen min og alt. Prøver å fokusere på at det er fredag og helg, men hva er poenget med helg hvis jeg ikke kan blogge om den?!?! Hahah åh, et sinna innlegg en sjelden gang må være lov, I'm only human......





Fikk ikke til å redigere bildet fordi det ble så utrolig dårlig kvalitet, så her ser dere et spennende bilde av en slapp fiskewok som jeg spiste til lunsj i går. SYKT spennende og fint bilde. #allnatural #nofilter #forreal

Hvordan står det til med dere da? ♥

Se lyst på mørketiden

 • 26.10.2015 kl. 19:20

Hei dere! Det merkes at klokka er stilt en time tilbake for å si det sånn, det er jo stappmørkt rundt middagstider! Men jaja det er en del av den kommende vinteren, og hvis jeg tenker meg om så er det jo litt stemning også. Det er kanskje litt verre (okei en million ganger verre) å stå opp om morgenen og å komme seg på trening når kroppen tror at det er midt på svarteste natta 70% av døgnet, meeen tenk på de koselige stundene som bare blir dobbelt så koselig når det er mørkt og kaldt ute. Når vi sitter inne under pledd og ser (jule)film og drikker kakao. Dere er enig i at det hørtes litt deilig ut vel? Dessuten se på disse herlige fargene som høsten gir oss, det er faktisk ikke en så ille årstid!


Bukse og genser fra Urban Outfitters, sko fra Junkyard, jakke fra Forever 21
Hva synes dere om den mørke tiden vi går i møte?

what time is it

 • 25.10.2015 kl. 17:21

Hei happy sunday err'body. Søndager altså, for noen herlige dager. Jeg sto opp halv elleve i morrest og spiste frokost med familien, før jeg gikk å la meg igjen og sov til ett. Og siden det har jeg ligget i sofaen, sett homeland og spist tacorester. Sånn blir det når man er ute hele natten. Klokka ble jo stilt en time tilbake i natt, så da fikk vi jo på en måte en ekstra time ute i tillegg haha. Jeg spilte håndballkamp før på dagen i går, første kampen mot Heimdal siden jeg byttet til Utleira. Det var selvfølgelig rart å spille mot tidligere lagkamerater, og flere ganger tok jeg meg selv i å tro at jeg spilte i grønn drakt igjen haha.. At the end vant vi 26-15, så det sa vi oss fornøyd med. Etter kampen dro jeg på vors til Trine med noen jenter, før vi dro til byen. Blir alltid litt stress og intervallsminking når jeg skal ute etter kamp, men jauujau slik så jeg ut i går.


Body fra Noisy May, de har den ikke på junkyard lenger, men de har en kjole i samme type her


Steering wheel cover

 • 24.10.2015 kl. 13:07

God morgen dere! Har dere fått med dere at sesong 4 av Homeland har kommet på netflix eller?? Haha jeg føler meg som tidenes seriehore. Det ordet kan misforstås på så mange måter, men dere skjønner hva jeg mener haha. Jeg går fra en serie til en annen hver uke omtrent, og jeg blir helt trollbundet til hver og en av dem. Jajja sånn er livet. 

Uansett, det var ikke det jeg skulle snakke om nå. Jeg har et problem i hverdagen som jeg holder på å løse. Det er jo iskaldt hver morgen for tiden, og det er så ubehagelig i det jeg setter meg inn i bilen med noe som kjennes ut som snødekte skinnseter og ratt. Jeg har varme i setene som jeg setter på med en gang, men jeg skulle så veldig gjerne hatt varme i rattet også! Derfor har jeg tenkt å løse problemet med en "steering wheel cover". Dette er sikkert definisjonen på harry for noen folk, men halleluja what do I care. 

Jeg ser selv at den hvite er litt over the top og at jeg da samtidig hadde måttet investert i en Waunderbaum og rosa terninger i frontruta. Den ved siden av synes jeg er litt for guttete, den lukter seriøst mann og volvo. Meen en fin blanding ser dere på bildet under, så jeg tror nok jeg velger den. Jeg kjøpte dem på Torshov Bilrekvisita (eller pappa kjøpte dem, og han er aware of meg og min ubesluttsomhet så da er det viktig å komme hjem med flere alternativer). 


Og her er outfiten min når jeg går ut for å ta bilder av bila mi en tidlig høstmorgen.

Hvilken synes dere jeg burde gå for?

Heftig uke

 • 23.10.2015 kl. 15:36

HOLY det er endelig helg! De siste tre tingene jeg gjorde før helga var å ha framføring i politikk, testløp i gym og prøve i religion. Alle tre tingene har verket på meg hele uka så nå er det satans godt å være ferdig med det og ta en velfortjent helg! Alle tre tingene gikk heldigvis bra så det gjør det ekstra deilig. Nå sitter jeg slengt i sofaen i den beste kosedrakten ever og ser Friends (som jeg ikke har sett på flere dager !!) og spiser bollene jeg så uskyldig bestemte meg for å bake i går kveld. Takk for masse kveldsmat-tips forresten, alt hørtes så jummy ut og jeg vil definitivt prøve ut noen av dem! Snart skal jeg på håndballtrening, (okei så jeg har nesten tatt helg) og etter det er det nygkveld med taccco og senkveld. Same procedure as eeevery week.

Bukse fra Run&Relax  og genseren finner jeg dessverre ikke på nettsiden akkurat nå




Flere som har hatt en heftig uke og er klar for helg eller? :):):)

mat som motivasjon

 • 20.10.2015 kl. 20:34

Hei dere! Først må jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldingene på videoblogg, deet er gøy det! Dere er så herlige ♥ Nå sitter jeg teoretisk sett å pugger til religionsprøve, men praktisk sett så blogger jeg jo, shame on me.. Jeg kom hjem fra håndballtrening for litt siden, tidlig trening på tirsdagene, det er egentlig ganske greit for da har jeg kvelden fri. Så nå vil jeg ordne meg noe godt, litt motivasjon for å komme i gang med arbeidet igjen. Noen tips til hva jeg kan spise til kveldsmat? Og når jeg sier noe godt, så mener jeg ikke oreokake haha.. Mer som hmm, ja så var det bare det at jeg ikke kom på noe.. Noe litt sunt og godt og ikke for vanskelig. Mange kriterier her hehe ;p


Dette spiste jeg til lunsj, før treninga. Brødskive med laks og egg oog sunn jordbær-milkshake. Den består av en frossen banan, en dobbel 0% jordbær yoghurt, litt melk og noen jordbær (frosne eller ferske). Nam det blir nydelig! 

Så nå anbefaler jeg dere å skrelle en banan, hakke den i biter og legge den i fryseren til i morgen! Genialt for de som har brune bananer, som ingen vil spise, liggende på kjøkkenet.


Ha en fin kveld!

Videoblogg - innkjøp

 • 19.10.2015 kl. 15:42

Heii! Her kommer innkjøpsvideoen, håper dere liker den og gir litt respons! Da blir det artigere for meg å lage videoblogger også :) Skru på 720 i tannhjulet for bedre kvalitet. Har fått noen spørsmål på youtube om hva sangen heter, men det står altså helt i slutten av videoen. Enjoy!

Hva synes dere?

Lazy days

 • 18.10.2015 kl. 19:57

God søndagskveld kjære lesere! Håper dere har hatt en herlig helg med masse moro :) I går spilte jeg håndballkamp, og vi vant over Meldal med 11 mål, noe som må kunne regnes som godkjent. På kvelden spiste jeg nachos og så film med mamma og pappa, og rånet en liten runde frem og tilbake fra byen med Trine. Jeg fikk også redigert videobloggen i natt, så den kommer i morgen. 

I dag har jeg sett ferdig alle episodene av Broen, og det er litt trist men samtidig godt å ha tatt gjerningsmannen. Jeg lever meg jo sånn inn i rollen, så jeg tror det er ekte og at jeg må løse saken i egne hender haha. Håper ikke jeg er den eneste.. Jeg har også vært parkeringsvakt på RBK-kampen med noen jenter fra laget, og det var så kaldt å stå der ute i to timer at jeg måtte ta en kokende dusj da jeg kom hjem, og nå sitter jeg i ullklær og drikker kakao. Jeg hater å si det men det er litt ((((julestemning)))) Hysj matern ikke lov... Det er bare oktober...

T-skjorte fra Junkyard her 

Ha en fin kveld!

Matpakketips #4

 • 17.10.2015 kl. 15:47

Hei! I dag er det Crazy Days i byen, altså masse salg i butikkene, noe som vil si at byen er full av løpende, desperate mennesker på utkikk etter dyre klær med nedsatt pris. Jeg derimot har vært hjemme og spilt inn videoblogg til dere. Så hvis alt går som det skal, så kommer det en videoblogg i løpet av de neste dagene. Men det var egentlig ikke det jeg skulle snakke om nå. For her kommer et enkelt matpakketips til dere. Jeg tenkte det kunne være lurt å poste det i dag, så hvis noen blir inspirert til å lage en god skolemat på mandagen, så kan dere kjøpe inn ingrediensene i dag og lage den i morgen! Denne gangen er det kyllingsalat som står på menyen.
Det som er så fint med salat, er at man kan kutte opp alt man liker av grønnsaker, salatblader, frukt og eventuelt kjøtt hvis man ikke vil ha den vegetar, og blande det sammen til et kjempegodt måltid. I denne salaten har jeg 5 enkle, sunne og gode ingredienser:

♥ stekt kylling

♥ mango

♥ krispy salat

♥ avokado

♥ paprika



Hva bruker dere å spise til lunsj på skolen?

Tikker mot helg

 • 15.10.2015 kl. 18:51

Hei folkens! Det tikker mot helg og det feirer jeg med Friends og ristet brød med peanøttsmør og syltetøy ♥ my fav. Jeg skal på håndballtrening om en halvtime, og etter deet så har jeg vel mer eller mindre helg. Uka her har vært helt grei egentlig, ingen prøver eller innleveringer så langt. Neste uke derimot blir ca 75 ganger verre, men den tid den sorg. Apropos skole så.. (vent, apropos, heter det det? høres ut som aprikos men okei whatever) Uansett, med det samme vi snakker om skole så har jeg og to venninner i markedsføringsklassen laget en undersøkelse om hvilke sportsbutikker folk foretrekker, så trykk HER hvis dere vil svare på noen enkle spørsmål :)

Jeg har laget et nytt innlegg med matpakketips som kommer snart. På bildene holder jeg på å styrer med det, wanna guess what it iiz?

↑ Her mister jeg en gloheit kjøttbit på kjøkkenbenken, og her kaster jeg den gloheite kjøttbiten tilbake i stekepanna ↓ dat face tho


Månedens spørsmål

 • 13.10.2015 kl. 19:42

 

Hvor kjøpte dere totally spies kostymene?

Vi kjøpte den grønne og gule på superkul.no, og den blå på Bare Moro i Trondheim. Men bare så dere vet det så var det ikke "totally spies kostymer" det var bare fargedrakter som egnet seg veldig godt til det. Så jeg skjønner at dere ikke finner det hvis dere søker spesifikt på totally spies kostyme.

Hvordan var disse draktene med tanke på størrelsene? hvilke størrelse hadde dere?

Jeg tror vi hadde M, mulig den blå var i S, men alle passet hvertfall. De er ganske stretchy så det var ikke noe problem, og hvis de blir for små er det bare å klippe av nederst på foten (sokken) og på armen (hansken) så blir det bedre. 

Hvor kjøpte dere beltet, eller fulgte det med?

Vi lagde dem faktisk selv. Eller det vil si, vi kjøpte inn sølvfarget stoff og en hjerteformet beltespenne og kjørte bort til bestemora til Johanna så hun lagde dem for oss :) Takk mimmi

Hvilke(n) serie ser du på nå?

Broen ♥ ♥ ♥ Aldri undervurder en svensk/dansk-serie! 

Kan du laga video snart?

Ja det ska jeg prøve å få gjort!

Er pernille kaptein på fotballaget sitt?

Ja det tror jeg sannelig

er han fyren kjæresten din?

Neinei, det er verdens beste kompis

bind vs tampong?

Haha well.. tampong da må jeg vel si

Skal du inn i militæret?

Nei, kan ikke forlate dere på den måten! Kunne forsåvidt blitt norges første militær-toppblogger 

Hvordan ble alle i gjengen din så gode venner?

Mange av oss har gått i samme klasse i over ti år og har vært bestevenner siden førsteklassen, dessuten har hele gjengen spilt på samme håndballag på fritiden, og har på den måten klart å holde sammen. Nå går flesteparten av oss i samme klasse, mens to går på en annen linje på Heimdal, og to går på en annen skole. 

Er vennegjengen din fremdeles like sammespleiset som dem var?

Ja absolutt, jeg tror at hvis vi noen gang skulle gått lei av hverandre så hadde det vært for flere år siden. 

Er ikke hanna med i nyg lengre?

Haha jo always, har nok ikke skjedd noen drastiske forandringer siden sist

Når gjengen din overnatter hos noen, er dere alltid alene da? Hvordan får dere ut foreldrene?

Det varierer litt, noen ganger crasher vi bare hos en av oss med hele familien hjemme, og andre ganger er vi alene hjemme og har HJEMME ALENE FEST neida haha..

Hva slags app snakket du og vennene dine i?

Telegram ♥♥♥

Hvor er kjolen din fra?/ Hvor er den grå kjolen med snøring fra?

Den til venstre er fra miinto.com og den med snøring er fra Gina Tricot

hvor kjøper du/der de røde koppene dere har på fester? har letet overalt men finner det ikke :(

Vi kjøper dem på Coop

får du spille mye på ditt nye lag :) ? er det ikke høyere nivå?

Det er et høyere nivå enn jeg var vant til før jeg byttet ja, men jeg får mer spilletid enn forventet!

Får du betalt for å spille håndball for Utleira?

Hehe nei dessverre

e d bære dæ, johanna og hanna av gjengen din som fortsatt spella?

Det er bare vi som spiller på Utleira, men Maja spiller på Byåsen og Ida spiller på CSK 

Jeg lurte på hvor mange ganger du trener i uka? ( inkludert håndballen)

Jeg har håndballtrening mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Så har jeg egentrening på onsdag, og som regel kamp på lørdag eller søndag.


Er det sånn at dere ikke får lov å trene i noe annet enn adidas på treningene siden dere blir blir sponset?

Riktig

Trener du aldri hjemme? Er det bare på treningsstudio?

Jeg har en tredemølle hjemme, men jeg foretrekker å løpe ute og trene på 3T

Har du en treningsplan, eller bare trener du det du får lyst til der og da?

På onsdager har vi jo egentrening og da får vi en plan fra den fysiske treneren på håndballaget, og hun er ofte med på 3T og presser oss til vi nesten møter veggen. Digg.

Skal dere ha buss i russetiden?

Nei det er ikke vanlig i Trondheim

Hvor bestilte du russeklær fra?

russedress.no

Skal du ha snekkerbukse eller dress?

Haha nå blir'e klekk. Jeg skal ha snekkerbukse!

har du noen gang vært ordentlig, og da mener jeg skikkelig, skikkelig såret av en gutt?

Nei holder meg for det meste unna sånt 

hvordan går det på kjærlighetsfronten?

Haha neii tar livet med ro da, har jo en plan om å være gift fra jeg er tredve og utover, så da må jeg i hvertfall nyte disse unge årene som singel og ikke stresse med det allerede nå

Er du fornøyd med kroppen din?

Ja altså det er vanskelig å ikke svare feil på det spørsmålet. Jeg ser ikke ut som en vs-modell haha, men jeg går ikke rundt og er ufornøyd med kroppen min av den grunn. 

Hvor mange forhold har du vært i?

Bare ett!

Hvordan rase er hunden din, mia? Og hvor gammel er hun?

Hun er av rasen Coton Detulear og ble 9 år på mandagen! ♥

Har du noen planer eller tanker om hva du skal gjøre etter vidergående?

Åh for å være ærlig hater jeg det spørsmålet, haha jeg aner ikke hva planen er etter vgs og det bekymrer meg litt

Har du tenkt å studere hjemme i Trondheim?

Jag vet inte.. I'll let you know when I know

Er ikke 3T en familiebedrift? Er det slik at du tenker å ta over en dag om du får muligheten?

Det er en familiebedrift ja, det gjenstår å se hva som skjer i fremtiden. Det sies jo at den tredje generasjonen alltid fucker opp, og jeg er vel den tredje så.. 

Siden foreldrene dine er sjefer på treningssenteret, får du trene gratis der?

Ja det gjør jeg

hva gjør dere når det er bursdager osv? går dere ut eller er dere for det meste hjem? å hva gjør dere når dere er hjemme?

Det varierer litt. Noen ganger drar vi ut og andre ganger er vi hjem til en av oss med kake og kos bare. I år blir jo alle 18 år sa da har vi for det meste dratt ut og feiret.

Har du store pupper i forhold til å være så trent? haha, når jeg trener er jeg bare redd får å få minde pupper.

Nei jeg har ikke store pupper, uansett hadde jeg heller ville vært godt trent enn å ha store pupper, men det er jo kanskje bare meg

hva heter du på snapchat?

mathildeholck

Ka bestille du på burger king som e glutenfritt? :)

Glutenfri cheeseburger, chips og milkshake funker jo det haha

Er det vanskelig å kjøre scooter i Trondheim? Avansert/mye trafikk? Anbefaler du å kjøpe scooter? Vurderer det sterkt, men er veldig usikker! Pliz svar! Det kan hjelpe meg mye!!

Det smarteste kjøpet jeg har gjort er å kjøpe meg scooter, så ja jeg anbefaler det! Livet ble såå mye enklere og jeg fikk så mye ekstra tid fordi det var hade buss og hade må-bare-vente-på-at-mamma-kommer-å-henter-meg. Trafikken i Trondheim er ikke noen IQ-test, det klarer du fint!

Et sted du har lyst til å besøke atm?

Hmm akkurat nå vil jeg til Maldivene eller Hawaii, og når jeg har matet kontoen min litt vil jeg til New York!

er teoriprøven vanskelig?

Næsj jeg tror jeg besto en gang på teoritentamen-appen før jeg tok den og gikk LETT i mål med hele 7 feil :-) perfekt det, øvde ikke et sekund for mye haha. Men prøven er faktisk mye lettere enn appen spør du meg.

Fikk du bil lappen av moren og faren din eller betalte du alt selv?

Det tror jeg inngikk i 18-årsgaven

Er det god plass inni bilen din?

Ja den kunne nok lett blitt brukt som en liten familiebil. Den har ikke så stort bagasjerom, men det er heller ikke knøttlite liksom, det funker perfekt for meg med skolesekk, håndballbag, litt klær og noe rot.

Er den god å kjøre?

Ja elsker å kjøre den. Det er jo automat så det er jo veldig greit

Hva syntes du er det beste med den?

Jeg synes alt er bra med den, men det beste er kanskje at det er såppas god plass inni, selv om den ofte blir regnet som en liten bil ettersom det er Mini. Også er den jo veldig søt da ♥

Når du hører på musikk er det god bass i høytalerne da?

Ja jeg er avhengig av bra anlegg med masse bass for å cruise rundt med

Hva synes dere om svarene?

 

the ultimate outfit

 • 12.10.2015 kl. 19:04

Er det en ting som kan gjøre en solfylt dag med shoppingplaner, storby og full konto til noe rævva, så er det ukomfortable klær. Det er uaktuelt for meg å gå i trange jeans ved slike anledninger altså, det går bare ikke. Så hva er vel bedre med en jumpsuit da? Ziip så er alle klærne av og jeg sparer tjue min med bukse-dansen for å få en trang jeans til å sitte på rumpa. (Ved klespoker er jumpsuit kanskje ikke den ideelle outfiten lenger, så ikke skyld på meg hvis du sitter der splitter naken etter tre runder, heh)


Jakke fra Forever 21

Jumpsuit fra Topshop

Sko fra junkyard

Solbriller fra Ralph by Ralph Lauren

Veske fra MK


Hva er deres ideelle shoppingantrekk?

månedens spørsmål kommer i morgen!!!

Visiting Victorias'

 • 11.10.2015 kl. 17:45

Hei dere! Her kommer en liten London-boost igjen. Dere som ikke har vært ute å reist utenlands på en stund får jo kjent litt på følelsen gjennom meg og bloggen hehe! Det kan jo være greit det å, også får dere kanskje litt ideer om hvor dere vil reise neste gang dere skal på tur. Jeg vil hvertfall anbefale London på det sterkeste.

Det jeg husker mest fra denne dagen, (det var vel torsdag) var 1 at jeg, mamma og Pernille spiste lunsj på et supersøtt pannekakehus My Old Dutch i Kensington, et lite stykke unna med taxi. Herligheet en giga nutellapannekake med jordbær, banan og iskrem hadde ikke vært feil nå heller det. Er nok aldri feil. Og 2 at vi dro på den beryktede Victorias' Secret og shoppet undertøy wihu. Her er noen bilder fra dagen.



Vi holdt oss for det meste i Bond Street den dagen, den er rett ved Oxford Street. Både Bond og Regent Street (som krysser Oxford) er de gatene med de fineste og (alt for) dyre merkene. VS lå i Bond Street, ved butikker som Louis Vuitton, Chanel, Burberry og ja dere skjønner. 


VS var en veldig fin butikk med masse fint undertøy, jeg ble kanskje ikke helt blown away slik som mange andre jenter blir av å være der, men jeg kjøpte meg en bh og noen truser. De er veldig flinke de som jobber der da og det er veldig bra service, så du finner hvertfall den bhen som passer deg




Flere som har vært på VS eller ønsker å dra dit?

Old school outfit

 • 11.10.2015 kl. 13:56


Genser og skjørt fra Urban Outfitters

Jakke fra Forever 21

Sko fra Adidas

Hva synes dere om antrekket?

den kulturelle dagen

 • 10.10.2015 kl. 13:05

Med så mye fokus på shopping til meg og lilleøss prøver mamma å snike litt kunst og kultur inn i bildet. Så dag 2 ble fylt med både det ene og det andre haha. Vi kjørte undergrounden til London Bridge, på andre siden av Themsen, for å se The Shard, som er Londons høyeste bygning og eneste skyskraper. Vi kjøpte billetter og tok heisen opp i 69ende etasje, så kunne vi ta trappene opp i etasje 72. Bygningen var veldig moderne og utsikten var fantastisk. Bare sjekk den utsikten ↓ !!! Haha artig

↑ Slik så den ut fra utsiden, og heer ser dere litt av utsikten ↓



Etter The Shard skulle vi besøke en ny begivenhet, men magene rumlet så det ble tid for lunsj først. Vi tok en ny underground mot Old Truman Brewery som var plassen vi skulle til, i Brick Lane. Der skjedde det noe rart. I det ene øyeblikket var jeg midt i London City med store butikker og masse mennesker rundt meg, og i det andre øyeblikket var jeg i Bangladesh. Dere hørte riktig haha, vi gikk gjennom en eller annen India/Tyrkia/Bangla/China-Town i Brick Lane og det var så mye restauranter med bare lokal mat, og jeg bare så for meg dårlig mage resten av dagen haha. Så det tok sin tid før vi fant en kul Mexican restaurant og da maktet vi ikke gå lenger uten mat.


Restauranten het D/F Mexico og det var faktisk en skikkelig kul plass, oog de hadde glutenfri tacos <333 Made my tummy happy

The Brewery var en plass med mange søte popup-stores (små butikker som selger rare klær og ting), og der dro vi på et slags museum med kostymer som har vært med i kjente filmer og på kjente mennesker. Alle kostymene er laget av en familiebedrift som heter Angels. Det var blant annet klær fra filmer som The Grand Budapest Hotel, Titanic og Indiana Jones, og klær som Kanye West og Beyonce hadde hatt på seg under spesielle eventer. Ganske interessant må jeg faktisk innrømme. 

 

Antrekk

 • 07.10.2015 kl. 20:49

I går ble det litt shopping, men kortet ble ikke så brent som jeg kanskje var redd for. Det ble mest hysterisk løping rundt i butikkene for å rekke å kjøpe mest mulig på kortest mulig tid, noe som sjeldent er en god ide. Jeg tipper flere av dere kjenner seg igjen, første dagen i storby og du vil bare få med deg alt med en gang, despite the fact at du skal være der i fire dager til. Det er en blanding av sol og lett regn i været, men temperaturen er helt fin. Så det var en liten værmelding. Dagen i dag var litt mer innholdsrik og jeg er enda mer sliten i føttene nå. Bildene fra i dag må dessverre komme litt senere. Nå sitter jeg og Pernille på hotellrommet og ser film på tven, med hver vår caramel macchiato og glutenfri brownie fra Starbucks. Om litt er vi ready for Maze, Gordon Ramsay's restaurant og jeg er suulten hehe. 

Her er gårsdagens antrekk





Genser fra Bikbok

Skjorte fra Noisy May (link)

Skjørt fra Junkyard

Sko fra Adidas (link)



Ha en fantastisk kveld!

Arrived

 • 06.10.2015 kl. 21:15

Hei dere! Nå sitter jeg på hotellrommet i herligste London by og slapper av med senga full av poser og dead feet. Dagen startet med at vi byttet fra hotell Amsterdam til Radisson Blu i Oxford Street, noe som var helt verdt det. Det første hotellet var veldig typisk englesk, lite og søtt med toasted bread and jam for breakfast. Det var jo koselig, men radisson er litt mer storbyhotell og passer oss mye bedre. 

Jeg har selvfølgelig tatt bilder fra dagen, men macen min er såå treg at jeg måtte ha droppet middagen hvis jeg skulle rukket å blogge dem nå.. Så ja dette var bare en liten update for å bekrefte at jeg lever og har det bra! Forhåpentligvis blogges vi snart med noen litt mer spennende bilder!




Adidas feber

 • 04.10.2015 kl. 18:03

I helga har det vært Master Mania på 3T, noe som betyr gruppetimer med noen av de beste instruktørene fra hele verden, og masse shoppiing på senteret. Jeg var innom og kjøpte meg litt spreke treningsklær fra Adidas, som by the way er det nye favorittmerket. Byttet ut Nike-stempelet mitt med Adidas. Og det er jo greit ettersom håndballaget er sponset av dem og vi ikke får trene i noe annet, og at 3T-shop selger haugevis av det - anbefaler dere å sjekke ut!


Lys turkis genser HER i størrelse S

Rosa singelett HER i størrelse M 


Hettejakke HER i størrelse M 

Hva likte dere best?


Forresten så er det på tide med en månedens spørsmål igjen, så bare legg igjen en kommentar i innlegget her hvis det er noe du vil jeg skal svare på! 

 

min venn mac marmor

 • 03.10.2015 kl. 19:47

Hei fine lesere! Jeg har sånn søndagsfølelse da, blir vel sånn når man er ute på en torsdag. Fredagen var en morsom dag, det skal sies haha. Jeg våknet opp hjemme hos Johanna med hele jentegjengen som lå over. Vekkeklokka ringte sju og da var det bare å dra seg selv (og eventuelt de andre) opp av senga (eventuelt sofaen). Det ble redbull og burger king til frokost før to stemningsfulle historietimer sto for tur. Vi spiste lunsj hjemme hos meg, som besto av mye sjokomelk, rundstykker og skinkost. På kvelden var jeg til Markus (som forresten ikke er kjæresten min for de som lurer), og så film og spiste grandiis namnam. Det var en dag full av drittmat <3

Fire fine fra torsdagen ↓
I dag våknet jeg halv ett og trodde jeg hadde forsovet meg bigtime til skolen. Deilig start ja. Så bestemte jeg meg for jogge en liten tur som endte med 1,1 mil, og det er ikke noe jeg gjør hver dag altså. Siden jeg kom hjem har jeg sittet henslengt i sofaen med ny favorittserie. For første gang i historien gir jeg en svensk/dansk serie en sjanse. Den heter Broen og er faktisk steinbra om jeg skal si det selv. Jeg ser den på Netflix.

Også må jeg vise dere macen min, som også har vært en god venn for dagen. Fikk et "skin" i marmor av Caseapp for å freshe opp macen litt med, og det gjorde det sannelig. Jeg synes den ble utrolig fin!Jeg har en rabattkode til dere som gir 20 % rabatt, bare skriv inn MATHOLCK20 


Hva synes dere?

litt nytt i livet mitt

 • 01.10.2015 kl. 16:02

Heellå peeps! Nå er det bare en håndballtrening og et par timer på skolebenken igjen før det offisielt er høstferie! Tok egentlig ferie etter norsk skrivedag i går, for nå er det ikke noe spesielt som skal gjøres før helga. I kveld er det Heimdalbørst, altså skolefest for Heimdal vgs, og jeg gleeeeder meg. Vi er jo russ i år, så det er vi som arrangerer det hele. Vi jentene har planer om å ha sleepover etter festen også haha bare for å gjøre litt ekstra utav det. Vi vurderte å booke oss inn på hotell, fordi det er torsdag og kanskje ikke den beste dagen å ligge hjem til noen på ettersom alle bor med family, men så fant vi ut av det likevel og flytter inn til fiol for natten. 

I dag tok vi nytt klassebilde. Dere husker jo det fine party-bildet jeg viste dere for litt siden. Det ble tydeligvis ikke godkjent av ledelsen fordi vi spilte på fyll og alkohol, hahah latterlig spør du meg! Så jeg håper rektoren liker det nye bildet vårt bedre da :) Skikkelig stemning ogsånn

I går etter skrivedagen dro jeg, tvillingene loui og fiol på cafe etter skolen, for å feire at vi var ferdig med helvettesdagen som egentlig ikke var så jævlig som vi ga uttrykk for. Så dro jeg innom en frisør fordi jeg fikk et kick ut av intet for å ta hull i øret. Så jeg tok to hull haha.. ikke spør hvorfor, cuz idk. 

Da jeg kom hjem fikk jeg et nytt kick for å rydde på badet. Altså det er jo noe som burde blitt gjort før, men det var godt å få ordnet litt for en gangs skyld. Her er underveisbilde, det ble veldig fint og ryddig, jeg lover!

Og hvis noen har lagt merke til at jeg har en blå prikk over det ene øyet, så er det ikke faila sminke, selv om alle tror det. Tro meg, jeg prøvde å gni den bort først jeg å haha. Men neida jeg har faktisk fått en veldig søt, liten, sjarmerende blåflekk der da, perfect. En fingerpoke i øyet og Voilá modelface. 




Så det var litt nytt i livet mitt da! Haha, ha en fin kveld! ♥

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no