hits

guess what

 • 31.10.2014 kl. 23:35

Hei! Da ble bloggingen litt senere enn planlagt. Kom nettopp hjem fra halloweenkampen mot csk, som vi vant med ett mål i siste sekund, æææh finnes ikke bedre seier!!! Nå sitter jeg med mor og far og spiser HIMMELSK pizza, det har aldri smakt så godt med peppes før, og snakker håndball. Jeg skal være 100 % ærlig og si at jeg nettopp har trøkt i meg åtte pizzastykker, noe som tilsvarer en hel medium, and guess what, I feel great.

Det jeg egentlig skulle si da, er at jeg har trukket en vinner til giveawayen med sheinside, og det ble Marita Heyning! Gratulerer, du blir kontaktet på mail. Ellers så tenkte jeg det ble litt enkelt å bare vise dere hva jeg skal ha på meg på halloweenparty i morgen, så dere får gjette haha. Noen som ser det??

Ettersom jeg har vært på kamp i kveld og lillesøss er kul nok til å dra på halloweenparty, har det ikke vært noen hjemme for å gi godteri til creepy kids. Så da blir det skikkelig cheatday på meg i dag, jeg elsker det. Sunt og være litt usunn sant!


Ja hva tror dere jeg skal forestille i morgen?

knask eller knep

 • 31.10.2014 kl. 15:52

Happy Halloween da peeps! I kveld er det vel mange av dere som enten skal gå knask eller knep, se skrekkfilm med vennene, eller tilbringe kvelden på halloweenparty med morsomme kostymer. Jeg derimot skal tilbringe halloween på håndballbanen. Har kamp klokka åtte i kveld, og det er jo rundt den tia alt skjer. Like greit å slippe å åpne døra hvert andre minutt for å vitne at godteriskåla mi blir mindre og mindre for hver gang noen ringer på. Bare sånn for å se litt positivt på det haha. Jeg skal på party i morgen jeg da. 

I dag sluttet jeg halv tolv, kom hjem og sov i en time. Så lagde jeg med herlig fredagslunsj, ostesmørbrød og milkshake.Hva skal dere gjøre i kveld?

operasjon dagsverk

 • 30.10.2014 kl. 19:09

Tjoheii kjære lesere! I dag hadde vi OD-dag, operasjon dagsverk altså. Så jeg startet dagen med tidlig trening på 3T Rosten før jobb. Jeg tok ett sett med 20/10 intervaller og trente armer og rygg. Etter det kom Katrine, og vi spiste frokost der. Vi jobber jo sammen på 3T til vanlig, så vi tok den enkle veien og tilbragte dagen der som en ordinær jobbdag.

Bildet over var frokost, og bildet under var lunsj. Nam nam

I nuet sitter jeg faktisk i badekaret og blogger haha, dunno if dats normal. Ettersom jeg trente i morges og ikke har noen spesielle skolegreier jeg må gjøre, så vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på. Så da ender jeg opp i badekaret da, men hva er vel bedre enn deet. Har dere forresten noen netflix-filmer å anbefale? Gjerne en koselig film hehe ♥ ♥ ♥ Har tilogmed ordnet filmsnacks, trenger bare litt hjelp fra dere for å få kvelden komplett. Så da bare venter jeg spent på filmtips her :):)
giveaway til dere!

 • 27.10.2014 kl. 19:23

Hei! Da har jeg fått muligheten til å gi dere en giveaway i samarbeid med sheinside og den kommende Halloween. Dere kan vinne et gavekort med en verdi på 100$ som vil si ca 700 norske kroner. Bare meld dere på ved å skrive mailadressen deres i kommentarfeltet og del innlegget her. Jeg trekker en vinner på fredagen!

Nå skal jeg snart på håndballtrening. Har nettopp spist meg stappmett på havrevaffler med katy. En fin start på uka, kanskje ikke treninga.. Uansett, vi blogges!

Sjokosøndag

 • 26.10.2014 kl. 18:39

For en herlig søndag det har vært! De beste søndagene er de der jeg egentlig ikke har noen ting jeg må gjøre. Så etter en liten kjøretur i byen med pappa, kom jeg hjem til et hus fullt av rykende, ferske sjokolademuffinser. Ble ekstra glad da jeg i tilegg fant ut at klokka ikke var så mye som fire, men bare tre. Klokka skal jo stilles tilbake en time i dag, så plutselig ble dagen mye lengre. Som planlagt satte jeg og Pernille oss ned med en film, Non-Stop. Jeg synes den var dritbra, elsker sånne intense actionfilmer, der det alltid skjer noe.

Jeg lagde meg også litt sunn snacks til filmen. Peanut butter cup cookies, jeez det var godt. Smakte som klumpene i Peanut Butter Cup- Ben&Jerrys'en. Det var også veldig enkelt, tok typ fem min. Slik gjør dere:

♥ 90 g peanøtter

♥ 30 g havregryn

♥ 5 steinfrie dadler 

♥ 1 ss sukrin gold, eller annen søtning

♥ 10 g cocosa (sunnere alternativ til smør) eller vanlig smør

Bland alle ingrediensene utenom smør i en blender og miks til en smuldrete blanding. Ta blandingen i en bolle og bland inn det smelta smøret. Bruk hendene og form små klumper som dere klemmer litt flate. Viktig at de ikke blir for tynne for da blir det vanskelig å få dem av etterpå. Så smelter dere litt mørk, evt sukkerfri sjokolade og smører oppå kjeksene og setter dem deretter på et fat i fryseren i 20-30 min. Det kan være litt vanskelig å få dem av fatet etterpå, jeg brukte en skarp kakespade. Noen av dem ble delt i litt mindre biter, som dere ser på bildet over. Smaker akkurat like godt da!Ha en fin kveld! ♥

my weekend

 • 26.10.2014 kl. 12:56

Hei dere! Helga her har gått så fort, alt har liksom gått i et kjør, og nå er det plutselig søndag og ny uke igjen. I dag skal jeg øvelseskjøre litt med pappa og ellers slappe helt av. Jeg og Pernille har planer om å slenge oss i sofaen, se en film og drikke kakao, fordi det er akkurat det som er meningen når det er pøsregn og nærmest orkan ute. Det øverste bildet er fra i går kveld, det til venstre er fra sushidate med nyg på Sabrura i går, og det til høyre er fra fredagskvelden. På fredagen sluttet vi tidlig, så jeg og Katrine dro på 3T og jobbet noen timer. På kvelden kom Anna, Johanna, Hadrian, Hanna og Magnus, og vi bakte (sunne) brownies. Det ble veldig godt, hvertfall med litt is ved siden av, og vi spiste opp hele kaka wii nam. Oppskrift her.Hva har dere gjort i helga? ♥

rosa ullundertøy

 • 25.10.2014 kl. 18:08

Hei! I dag har jeg tatt noen bilder med mitt nye, herlige Helly Hansen ullundertøy, jeg er seriøst in love ♥ ♥ ♥ Genseren fås kjøpt HER og tightsen HER, jeg har dem i medium. Dere kan bruke rabattkoden Mathilde og få 15% rabatt på hele nettbutikken, den varer ut neste uke! Mange skatter og finne der, det sier jeg dere. Etter den lille shooten dro jeg til byen og spiste sushi med jentene. I morgen kommer det en giveaway, så følg med da! Vi blogges babes ♥

//sponset

Hva synes dere?

min favoritt: daddelshake

 • 24.10.2014 kl. 19:47

Hei! Da er det endelig helg igjen, og jeg tenkte å komme med et lite kosetips til dere. Min alltime favourite, hverdag som helg, er daddelshake ♥ ♥ ♥ Det er så enkelt og så godt! Den består av kun tre ingredienser; frosset banan, melk og ferske dadler. Skrell en banan, skjær den i skiver og legg det i fryseren. Jeg bruker alltid å ha litt frosset banan i fryseren, always be prepared. Jeg anbefaler å legge den i fryseren kvelden før dere skal lage shaken. Så putter du banan og melk (slik at det dekker bananene + litt mer) og blander sammen i en blender til det blir en milkshake-konsistens. Så tar du ut steinene i dadlene og tar dem oppi. Jeg bruker som regel 5-7 stk, litt forskjellig, dere må bare smake dere fram.

Jeg vet det høres litt sketchy ut med dadler. Jeg assosierer det med svisker osv, men seriøst dere må bare prøve denne! Det er ikke noen spesiell smak på dadlene når du blander det med andre ting, det gir bare en utrolig søt og god smak.

Jeg lagde det senest til frokost i morrest, naam god start på dagen!

Gi meg gjerne tilbakemelding ♥

20 kr på flaxlodd

 • 23.10.2014 kl. 19:22

Hei! Da har jeg trukket vinneren av Glimt-konkurransen, og det ble Hannah Aune, du blir kontaktet av dem på mail ♥ Får alltid litt dårlig samvittighet ovenfor dere andre som ikke vinner, men sånn er det vel bare. Jeg driver ikke å vinner noe særlig selv, vil ikke si jeg er noen millionærlotto-kandidat akkurat. Eller jeg vant faktisk 20 kr på flax en gang, og brukte det på enda et flaxlodd som jeg ikke vant noe på. My kinda luck. Uansett så kommer jeg strakss med en liten giveaway i forbindelse med Hallooween snart.

I dag har jeg vært på skolen i åtte timer, og når jeg kom hjem halv fire var jeg faktisk overraskende full av energi. Så jeg skrudde på musikk på full guffe, skjærte opp det jeg fant av frukt og gjorde unna litt bloggreier. Nå derimot ligger jeg slengt på sofaen med kuwtk. Hvis jeg ikke hadde sagt noe nå, hadde dere trodd at det var meg på bildet under da? Haha det er nemlig Pernille, men er jo greit å kunne ha en dobbeltgjenger når man ikke gidder å bli fotografert selv.

xoxo kiss kiss blogges

happyphotos

 • 22.10.2014 kl. 19:35

Long time no see, sånn er det når det er mye skole, håndball og jobb. Har vært noen sene dager og kvelder i det siste og det kjennes på kroppen. Når jeg kommer hjem fra jobb har jeg mest lyst til å bare krype under dyna og sovne inn haha.. Jeg har ikke gjort noe spesielt kult denne uka, så jeg har ikke hatt nooe å blogge om. Har egentlig ikke så mye å komme med i dag heller, men føler jeg uansett må gi litt livstegn. Ettersom jeg ikke har noen bilder å blogge, kan dere få gleden av å se noen gamle skatter jeg fant på telefonen. Nå skal jeg spise litt fruktsalat og se New Girl på netflix før jeg drar på trening. Vi blogges så fort jeg har noe spennende å komme med!Hva synes dere om mine happyphotos?

spennende helg

 • 19.10.2014 kl. 14:07

Hei god søndag! Har ikke gjort mye i helgen. På fredagen jobbet jeg og Katrine før vi hadde fredagstaco med jentene hjemme hos Johanna. I går våknet jeg relativt tidlig, fikk unna litt mailer og bloggting, rakk seff ikke å blogge selv, bra prioritering. Så dro jeg på håndballkamp til lillesøss og spiste pizza med familien. Det var ikke en helt vanlig pizza haha, jeg lagde faktisk søtpotetpizza. Den ble helt grei, men bunnen var litt tykk så den ble ikke sprø. Neste gang skal jeg ha den mye tynnere.

I dag har jeg spist fellesfrokost med familyn og faktisk rukket å satt livet mitt i fare på øvelseskjøring med pappa. Neida går helt greit haha, har overlevd hittil..... Nå skal jeg snart spille håndballkamp, så vi snakkes senere! Ha en fin dag ♥ ♥

Hva har dere gjort i helga?

Hydro Silk

 • 17.10.2014 kl. 18:00

//sponset innlegg

Hei! Da er det på tide med en anbefaling, og i dag skal jeg introdusere dere for Hydro Silk barbersystem. Jeg personlig, synes barbering av legger er unødvendig bruk av tid og noe slit i seg selv. Dessuten er det en hel prossess, der jeg først må barbere leggene og deretter smøre dem inn i fuktighetskrem for ikke å gjøre huden tørr og irritert. Men med Hydro Silk gir du beskyttelse og fuktighet til huden din idet du begynner å barbere deg, og med 5 blader er du ferdig på null komma niks. Jeg har prøvd den ut og jeg elsker den! I tillegg er designet veldig fint, og det er jo også litt viktig, spør du meii da. Hvis dere ønsker å prøve den, kan dere bestille prøvepakke HER

Den har med en sugekopp-henger så du enkelt kan henge den opp i dusjen eller på speilet for å ha den lett tilgjengelig.

Hva synes dere? 

appelsintre i stua

 • 16.10.2014 kl. 19:15

Heii solstråler! Hadde langdag i dag, og da er det såå godt å komme hjem. I tillegg gleder jeg meg ekstra til å komme hjem til middag for tiden haha, vi har nemlig bestilt fra Godt Levert. De kommer på døra med oppskrift og råvarer til middager for hele uka, eller så mange dager man ønsker, så slipper man å tenke ut hva man skal lage og å handle inn til det. Vi har hatt det i tre dager nå, og det blir så sykt god mat. Gourmet hele uka liksom, ja takk!

Så da jeg kom hjem var jeg overhappy fordi skolen var ferdig for dagen, det luktet nydelig mat i hele huset og sola skinte haha. Mamma har dessuten fylt hele stua med blomster (og appelsintrær) dønn serr, så jeg fikk litt summerfeeling da jeg tråkket inn der gitt.

Her har vi en liten palme

Og jada her ser dere det berømte appelsintreet, hva det gjør inn i stua vår må dere ikke spørre meg om, men jeg liker det. I dag er det forresten lillesøster som stiller (u)frivillig opp på bloggen. Genseren er fra Choies, den var litt liten til meg. Akkurat denne er utsolgt nå, men de har jo masse annet kult selvfølgelig!Hvordan har dagen deres vært?

Vinn vippesett hos Glimt!

 • 15.10.2014 kl. 20:51

Da kjører jeg i gang en konkurranse der dere har muligheten til å vinne et nytt sett med vippeextensions hos Glimt! Ordinærpris for nytt sett hos senior er 1490 kr, så det hadde ikke vært dumt å hive seg med på denne konkurransen. Det dere trenger å gjøre er å like facebooksiden til Glimt HER, kommentere mailadressen deres i kommentarfeltet og trykke liker-knappen under dette innlegget.

Glimt holder til i Innherredsveien 2A, like ved Solsiden. For timebestilling ring 73 01 13 62

Lykke til!

Videoblogg - ÅRE 2014

 • 13.10.2014 kl. 18:38

Hei! Haha da har jeg laget en liten video med klipp fra hytteturen. Jeg lagde den natt til lørdag, så jeg har ikke brukt så altfor mye tid på den, men den ble helt ok I guess. Jeg synes hvertfall det er så morsomt å sitte for meg selv og redigere. Jeg får liksom oppleve hele turen en gang til haha fønni. Jeg tror forresten ikke det går an å se den på mobilen, hvis noen vet hvordan jeg får den tilgjengelig på mobil, so let me know. Men uansett, håper dere liker den!!

Sett på 720p (tannhjulet nederst til høyre på skjermen) for bedre kvalitet.

Hva synes dere? ♥

spørsmål og svar - hyttetur

 • 12.10.2014 kl. 20:33

Hei! I dag har jeg ikke gjort annet enn å trene på 3T med Johanna og Anna. Både i går og i dag startet vi med 30 min cardio (gå i oppoverbakke på tredemølla), i går hadde jeg legday + arms, og i dag hadde vi chestday, altså bryst på norsk da haha. I kveld har vi nygkveld, har masse å snakke om og diskutere angående sydentur til neste år osv. Blir vel koselig. Dere hadde noen spørsmål fra hytteturen vår forrige helg, så jeg kan jo bare svare på dem nå.

Hvor i åre ligger hytta?

Den ligger rett ovenfor sentrum, tar noen minutter å gå. Tok ofte taxi hjem likevel da haha, den ellers så spreke gjengen.

Tar dere alltid tog dit?

Ja altså det blir jo sikkert siste året med tog dette da. Neste år kjører jo forhåpentligvis de fleste bil.

Hvem sin hytte er det dere pleier å være på?

Nå var vi jo på min i Åre, men ellers er det litt forskjellig. Blant annet Johanna sin på Hvaler og Katrine sin på Fosen.


Var alle i nyg med?

Nei Thea, Martine og Maja kunne ikke være med :(( next time ♥

Hvor mange er dere i nyg?

12 glade piker

Var du på hytta med Erica? dere begge skrev et innlegg om hyttetur i åre samme dag, så bare lurte!

Nei de var på en hytte ikke så langt unna, så vi var ikke på samme hyttetur nei :)

Hvordan gjør dere det økonomisk på hytteturene? hvordan fordeler dere betalingen liksom, og blir det ikke dyrt?

Det er det mange som har lurt på. Til vanlig drar vi sammen i butikken og plukker alt vi skal ha sammen, så ber vi dem i kassen dele det på 10 eller hvor mange vi måtte være, så alle får betale samme andel av summen. Men på Ica i Åre gjorde de ikke slik, så vi fikk et slag i trynet da vi sto der med den fullstappa handlevogna og butikken stengte hahaha. Så jeg betalte hele greia, så overførte de bare beløpet etterpå. Vi har også prøvd sånn "Hanna tar agurken og osten og Thea tar kyllingen"-ish, men da blir det jo helt feil. Og etter vi har betalt fellesmaten, går vi inn igjen og kjøper det vil ha for oss selv. Shmart.


Når står dere opp? Og hva finner dere på de dagene dere er der?:-)

De første våkner vel rundt 10 også spiser hele gjengen frokost sammen klokka 11. Først slapper vi gjerne av med godteri og spill en stund, før vi eventuelt ordner oss og tar turen til sentrum. Jeg elsker å slappe av med spill, film, godteri og snakking, så jeg kan godt gjøre det hele dagen. Ellers så går vi tur eller trener, litt forskjellig hva vi finner på egentlig.

Drikker dere på hytta?

Hvis redbull zero calories, redbull zero sugar, coca cola life, coca cola zero og smoothie telles, så ja.

Hvor mange soverom har dere siden dere var så mange?

Det er fem sengeplasser på det ene soverommet, i leiligheten er det to dobbeltsenger, en på soverommet og en sofaseng i stua og oppe er det en dobbeltseng.

Går alle jentene godt overens med foreldrene dine og søstera di?

Ja de var der ikke samtidig som oss da, men de går veldig godt overens ja.

Kan du legge ut video fra turen?

Ja har faktisk satt sammen noe, så den kommer iløpet av morgendagen tror jeg.

Noen som gleder seii? :))

toilldag og lørdagspizza

 • 11.10.2014 kl. 21:25

Hei hei! I morrest ringte vekkerklokka 07.00 og planen var å dra til byen med Johanna. Det var nemlig 'Toilldag' i dag, altså salg på (nesten?) alle butikkene i byen. Og det var bare noen salgsvarer på Høyer og Retro så det var førstemann til mølla. Dere vil ikke tro det, men Katrine sto opp klokka fem i natt og tok bussen til byen for å stille seg utenfor Høyer som ikke åpnet før ni hahah crayy. Det var kun én Alexander Wang veske, som var satt ned fra 6900 til 2700 og den skulle hun ha. Jeg derimot ble liggende i senga. To timer senere, fem over ni, ble jeg vekt av Katrine som ringte "Den e miiiiin!" hahaha da sto hun utenfor med veska, i sjokktilstand. Bra jobba kate, velfortjent.Jeg la meg og sov igjen, og etter to nye timer våknet jeg for tredje gang denne morgenen. Jeg lagde meg frokost og dro på 3T med Johanna og Anna litt senere. Nå har jeg og mamma laget hjemmelaget pizza, som lukter namnam i hele huset. Resten av lørdagskvelden skal tilbringes hjemme hos Anna med loverboy, third wheel love it ;p Ha en fin kveld!

supersøt og økologisk

 • 09.10.2014 kl. 20:16

Hei! Jeg og Katrine ble jo igjen i Åre, og jeg har kanskje glemt å fortelle at resten av familien kom oppover etterhvert. Så nå er det jeg, katti, Pernille, Elise og mamma og pappa som er her. Vi drar hjem igjen i morgen da, så har vi helga hjemme før skolen starter igjen. Jeg hater å komme rett fra en ferie og rett tilbake på skolen, jeg må liksom ha vært hjemme et par dager først, hvis dere skjønner haha. Kan jo hende det er bare jeg som er sær selvfølgelig.

Vi har hatt noen avslappende dager i Åre de siste dagene også da. Det har gått i mye kos og god mat, men jeg og pappa tok oss faktisk en joggetur her om dagen haha... Gleder meg til å komme hjem å trene igjen altså.

Jeg fant meg forresten et supersøtt, økologisk matmerke (Renée Voltaire) som jeg kjøpte litt av hvert fra på Ica. Over ser dere cashew og sesamsmør, som et alternativ til peanøttsmør. Det smakte litt tørt, men jeg kan se for meg det er perfekt til sauser og desserter. Ved siden av ser dere et sjokopålegg med hint av appelsin, og det var kjempegodt!Her var desserten vår en kveld, nam nam nam. Smeltet sjokolade og frukt slår aldri feil. Bakerst til venstre ser dere et søtpotetgull (yes du hørte riktig) fra det samme merke. Vi prøvde både søtpotetgull og potetgull av tørkede bananer i tynne skiver med krydder, og begge var faktisk utrolig gode. Den med bananer var veldig spicy, men den andre vil jeg heller spise enn noe annet potetgull, helt seriøst.

 Det er forresten mange som lurer på litt forskjellig om hytteturen med jentene, så hvis det er noe dere lurer på så kan dere spørre her og jeg svare i et innlegg. ♥ ♥ ♥

hjemmelaget sorbet

 • 08.10.2014 kl. 13:20

Her om dagen lagde jeg og Katrine et sunt alternativ til dessert. Vi lagde hjemmelaget mango -og bringebær sorbet. Det var veldig enkelt og vi fulgte egentlig ingen spesiell oppskrift. Vi brukte to vaniljeskyr, en pakke frosset mango, en pakke frosset bringebær og honning som søtning. Jeg tipper at gresk yoghurt sikkert er bedre og kanskje med annen søtning, som natreen eller sukrin melis, og så anbefaler jeg en frosset banan i tillegg for perfekt konsistens. Det er som en vanlig smoothieoppskrift bare at man må lage den litt tykkere enn vanlig. Vår ble litt vel bløt så vi satte den i fryseren en stund.

Vi swirlet (haha morsomt ord som betyr å blande flere farger inn i hverandre) rosa og gul sammen, så de ble litt ekstra fine å se på.

↓↓ Learn how to swirle ↓↓


Noen som ble fristet? Gi gjerne tips til andre lignende oppskrifter!

Livin' Streetwear

 • 06.10.2014 kl. 18:24

Hei, nå tenkte jeg å introdusere dere for merket Livin' Streetwear. Det er en kompis som har merket så derfor fikk jeg tilsendt noen snapbacks og t-skjorter for både gutter og jenter. Tilfeldigvis fikk jeg dem når jeg og jentene hadde tapaskveld for en stund siden, så da ble det en morsom photoshoot som endte opp på instagram. Dere finner nettsiden deres på www.livinstreetwear.no.Hva synes dere?

//sponset

DETOX DAY

 • 06.10.2014 kl. 13:24

God morgen! Nå er det forferdelig stille her, det er nemlig bare jeg og Katrine som er igjen på hytta. Siste pulje tok toget hjem tidlig i morrest, noe som føles som en drøm for jeg var virkelig ikke mentalt tilstede, husker ingenting haha. I går sto vi opp like tidlig som dagen før og begynte å stelle istand til frokost. Vi står jo opp til litt forskjellige tider, men når frokosten er servert er alle tilstede. Vi har spist såå sykt usunt i helga, så jeg hadde kjøpt en pakke med en interessant (grønn, for ikke å glemme) detox smoothie, som tydeligvis skulle rense kroppen, som vi måtte prøve.

Nam jaa, heh

Etter frokosten fortsatte noen av oss den rensende morgenen med en time med badstue og ansiktsmaske, mens resten av gjengen ordnet seg for å ta en tur ned til byen.

Johanna har operert kneet, derfor det ser litt udelikat ut, hjerte.Byttet ut colaen med cola zero og cola life og grønne sugerør da #healthy hahaha. Den cola life er det sikkert mange som kommer til å spørre om. Jeg syntes den smakte så og si det samme som zero.

I går kveld etter litt vell mange runder "Games" (et kortspill for dere som ikke vet det), ble det kylling med pasta og salat til middag.

Hva synes dere om bildene?

Sulten på biff

 • 05.10.2014 kl. 15:01

I går kveld kom som sagt resten av the clique og vi fikk endelig noen høytalere som funket, så da ble det partii mens vi ordnet oss for kvelden. Vi dro på Beefalo Steak & Sushi som ligger rett ovenfor Åre Tobakk og spiste middag. Er jo nesten en selvfølge at vi tar sushi når slike muligheter byr seg, men alle sammen endte faktisk opp med hvert sitt kjøttstykke. Åh gud det var så godt. Etter den salaten til lunsj var det velfortjent med litt ordentlig mat.

Dette var forresten ikke min mat, bare sånn at dere ikke skal tro at de hadde glutenfritt hamburgerbrød. Jeg spiste en god gammaldags biff med bærne.

Og dette var et forsøk på å ta et koselig bilde av hjemturen i mørket. Like we all turned into ghosts.
Anna, Nora, Trine, matern og JohannaHva synes dere om bildene?

Første morgen i Åre

 • 04.10.2014 kl. 19:41

Hei! I dag våknet vi i ti tiden, noe som var overraskende tidlig i forhold til at vi la oss ganske sent i går, men uansett ikke kult å sove bort dagen da. Vi lagde nydelig frokost og slappet av med gårsdagens godteri før vi ordnet oss sakte men sikkert haha. Etterhvert tok vi turen ned til sentrum og gikk litt rundt i butikker og kjøpte noe her og der. Så tok vi en kjapp lunsj på togstasjonen og handlet inn til kvelden. Vi skal likevel spise middag ute i kveld, ettersom vi er ti sultne jenter så tenkte vi at noen andre kunne få æren å lage maten for oss. Ellers har vi det som plommen i egget hele gjengen, kunne ikke hatt det bedre!

nutellaloooveHaha Nora lagde armbånd til gjengen før vi dro, sånn at vi skal kjenne igjen hverandre på gata liksom hehe lol. Det er det Nora driver med på fritida forresten, lager armbånd. Ta kontakt hvis interessert.

Annapep og pepsiFant slike store bøtter med salat på Ica som var såå godt, så det var lunsjen min. Er ikke hver dag jeg finner en salat på butikken uten hverken krutonger eller pasta, mi so hapi

♥ Nå sitter vi bare og slapper av og venter på pulje to, altså Lene, Katrine og Ida. De kommer med toget nå, så går vi ned til byen og spiser om en stund.

ten tickets to sweden

 • 03.10.2014 kl. 23:09

Heii! Da har vi ankommet Åre, for en stund siden. Kom frem i sju-åtte tiden og det første vi gjorde var å shoppe på Ica til butikken stengte og vi var de eneste igjen, noe som vi selv syntes var veldig festlig haha. Jeg fikk selvfølgelig panikk da jeg ikke fant pengboka mi, og trodde verden skulle gå under. Men etter en liten leteaksjon og et par telefoner til mi papi, fant jeg den nederst i baggen da hehe standard. Vi kom oss etterhvert til hytta og satte i gang med fredagstaco. Vi var forresten sju stykk som dro i dag; meg, Anna, Hanna, Johanna, Trine, Nora og Louise. Så kommer det tre til i morgen.

Fineste Hanna og Anna

Nå sitter vi bare å kulen med svenskgodt og enda mer svenskgodt, ah kunne ikke hatt det bedre.Vi blogges i morgen!

Høstrengjøring

 • 03.10.2014 kl. 00:08

Hei tjohei klokka er tolv null stress. Kom hjem fra trening for en time siden og sitter her som en kald, våt gråmus inntullet i pledd og spiser kveldsmat for meg selv. Haha sånn er livet med sen håndballtrening tre ganger i uka. Er ikke rart kaffe er blitt førsteprio på ukesbudsjettet for tiden. Jeg har også vært i hallen siden klokka sju, altså fra 19.00 til 23.00. Skulle egentlig blogge dette innlegget føør jeg dro til hallen, men plutselig fikk jeg slengt i trynet av Johanna (som vanlig) at "vi kjøre om ti min", så da ble det ikke tid til mye mer enn å hive på seg håndballklærne. Først hadde vi spillermøte, deretter så vi kamp mellom Heimdal og Byåsen 2 div, og til slutt hadde vi egen trening..

Jeg rakk å gjøre unna litt høstrengjøring før jeg dro da, jeg ryddet faktisk rommet! Liksom bildet under er ikke til å tro engang. Og nei pappa, jeg har ikke dyttet alt under senga.... Jeg måtte uansett pakke til Åre og dessuten hater jeg å komme hjem etter ferie til et bomba rom.Genser fra 3Tshop HER

Nattinatt ♥

solskinnsdag

 • 01.10.2014 kl. 18:33

Hei dere! I dag var det faktisk sol i Trondheim, seff ble det finvær etter jeg tok avskjed med scooteren, så nå er det vel på'n igjen da. Det kjentes hvertfall på humøret da jeg våknet at det var sol ute. Jeg våknet halv elleve, fri i dag jeg da sjø. Først tok jeg en dusj, spiste en frisk og god frokost, ordnet meg og dro til byen med pappa. Vi kjøpte litt håndballgreier før han kjørte meg til Glimt hvor jeg fikset vippene til ferien. Jeg skal forresten ordne en liten konkurranse til dere snart i samarbeid med de vippefine damene der borte.

Vaniljekesam, müsli og granola, ♥norske epler♥, druer, banan, kanel og honning = heaven. Slik ser jeg ut i dag, bildene tok jeg før jeg satte på vipper sånn by the wayy.

Elsker min lille oransje, fra Bogart Cosmo

Hva synes dere om bildene?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no