hits

orange is the new pink

 • 30.10.2013 kl. 18:45

Hei! I dag hadde vi frii pga avspasering, åh så herlig. Jeg hadde på vekking til halv ti og tok meg en varm dusj før jeg kjørte på butikken og handlet inn litt til frokost. I går kveld prøvde jeg ut en ny smoothie som var helt siiinnsykt god, beste jeg har smakt! Tror jeg så den på bloggen til marthe borge en gang for lenge siden. Det er hvertfall en mango og ananas smoothie. Jeg lagde selvfølgelig den til frokost også. Det dere trenger er en boks hermetisk ananas, en halv banan, et glass frosne jordbær, en hel mango og litt isbiter. Skrell mangoen og bland den med juicen fra ananasen, bananen og jordbærene i en blender. Kjør isbitene oppi tilslutt og vent til den får en deilig myk konsistens.

Her var kveldsmaten min i går, var mye oransj haha. Den nye rosablogger-fargen kanskjeee hmm. Hvis noen av dere har en smoothieoppskrift dere vil anbefale så er jeg åpen for forslag, sier aldri neitakk til en smoothie hihi.

Noen som har prøvd den før?

gratis klær #hehe

 • 29.10.2013 kl. 18:44

Hei! I går dro jeg og Johanna på City Syd for en liten mandagsshopping etter skolen, vi trenger det noen ganger. Jeg skulle egentlig bare ha en selvbruning, men de hadde selvfølgelig ikke den jeg var på utkikk etter så det ble ikke noe selftan på matern. Ble derimot litt andre ting. Jeg klarte ikke bestemme meg om jeg skulle kjøpe den hvite cardiganen dere ser under, men ettersom dere ser den under så skjønner dere sikkert at jeg endte opp med å kjøpe den. Dere skjønner, jeg fant et gavekort på 400 kr i pengboka så det passet jo bare perfekt ettersom den kostet 400. Liker å tenke jeg fikk den gratis da vøttu hehe.Cardigan fra Bikbok 400 kr (gratis) =PppPP

Helt enkel genser fra H&M 99 kr

Fikk med et par øredobber når jeg kjøpte cardiganen (enda mer gratis omg how cool)

Kjøpte en ansiktsrens på Apotek 1 bare for å prøve den ut. Jeg klarer ikke unngå å kjøpe noe når jeg er på apoteket, er så mange renser og kremer som ser så herlige ut. Den kostet rundt 140 kr.

Så tar jeg med en Tangle Teaser som jeg fikk fra Enklere Liv for en stund siden. Det er en mer kompakt verson av den vanlige typen, men har de samme egenskapene for å børste ut floker i håret på en sunn måte, uten å slite på det. Dette produktet er sponset, men helt ærlig så bruker jeg ikke annet enn tangle teaser så det bør dere prøve ut! Dere finner den HER.

Hva synes dere? (flere som liker gratis ting eller? hahaa)

matplan for uka

 • 28.10.2013 kl. 18:49

 

Hei! Nå kommer den fantastiske overraskelsen dere så lenge har ventet på. Neida dere har sikkert skjønt det allerede for tre minutter siden, ettersom det sto i overskrifta. Men ja veldig mange har spurt meg om kostholdet mitt og trening og masse rart. Så derfor starter jeg her med en motiverende matplan for uka, dette er en blanding av det jeg faktisk spiser og det jeg vil spise. Haha dere legger sikkert merke til at det er masse fisk på menyen, og det er jo ikke obligatorisk å spise fisk hver dag, men det er både kjempesunt og kjempegodt så hvorfor ikke? Jeg spiser veldig mye fisk, men selvfølgelig spiser jeg også kjøtt, som pasta og kjøttdeig eller taco og pizza i helgene. Noe som også bringer meg inn på grunnen til hvorfor jeg ikke har med lørdag og søndag på planen, og det er at det rett og slett går til helvette in the weekends. Neida men jeg spiser egentlig akkurat det jeg vil, når jeg vil i helgene og det vil jeg faktisk ikke endre på haha. Og dette er ikke noe diett for dere som tror det, not in hell. Håper dere blir inspirert og motivert eller noe :):):) Og forresten så spise jeg kveldsmat hver dag (jeg skjønte bare ikke at det gikk an å lage flere ruter) hahaha, men jeg spiser som regel bare brødskive med noe awesome på =pHva synes dere?

bb på skjermen

 • 27.10.2013 kl. 20:37

Hei! Hadde kamp i dag mot Steinkjer som vi vant 31-16 wiihu, har så mange skader på laget nå så jeg var litt nervøs, men det gikk jo fint! Ellers i dag har jeg ligget i senga med bare sollys skinnende inn vinduet, musikk, mat og bb på skjermen, tihi kose :):) bb= breaking bad, kanskje det blir nye SLK? (slk= social lilfe killer) nei ingenting slår Prison Break uansett. Okei unnskyld hvor mange forsto mer enn 40% av setningen der? Hahah jeg skriver bare bullshit, må skjerpe meg. Jaja Akkurat nå er jeg hjemme hos Anna, hvis noen lurte♥

En ting jeg har holdt på litt med i dag er en greie til dere, som jeg har tenkt å vise dere i morgen. Er ikke noe dere trenger å glede dere til liksom haha, men det er veldig etterspurt så why not. Noen som tør å gjette hva det er?

ekstrem dilemmadag

 • 26.10.2013 kl. 22:35

Hei! Jeg kommer faktisk ikke over hvor mange dilemmaer jeg har hver dag, det er helt sykt! Uansett hva jeg skal gjøre står jeg ovenfor et dilemma som kanskje ikke er så stort men som jeg gjør en jævlig stor sak utav. Kan være så lite som at det står mellom å ha laks eller hvitost på brødskiva og jeg kan bruke en halvtime på å bestemme meg, må ofte ty til ekstreme handlinger som at jentene må stemme (på kikgruppa) på det de helst ville hatt. I dag har vært en dilemmadag for å si det mildt. Våknet og vurderte om jeg skulle satse shopping eller trening - kom hjem fra trening og vurderte om jeg skulle ut med noen venner eller spise taco med familien - nå er jeg stappmett etter taco og vurderer å dra til en venninne eller å være hjem........ Har brukt en time på det siste dilemmaet nå og jeg troor jeg tar meg en tur haha. Åhh det er så irriterende, jeg tenker rett og slett alt for mye på uviktige ting. Haha veldig randomt innlegg, men det er jo liksom det dagen min har bestått av.

Ettersom jeg ikke klarte å bestemme for hvor kvelden skulle ta veien endte jeg opp med å sminke meg for sikkerhets skyld, så nå har jeg masse unødvenig maling i trynet. Jaja this is how I look at the moment.Flere som er sånn som meg eller er jeg helt klin kokos?

spise trene spise

 • 26.10.2013 kl. 18:14GOD MORGEN!♥ haha ja okei ettermiddag eller what the heell. I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å spise og trene haha #score. See så søt frokost hihi (♥♥♥) Dro på 3t i to tiden med Katrine, Johanna og Anna og trente litt av hvert. Først jogget vi og kjørte noen intervaller før vi trente mage, rumpe, lår, rygg og armer haha, var der i kanskje to timer. Tiden går så fort, men jeg elsker det. Vet ikke helt hvilke planer jeg har for kvelden, vi får see.

perfect breakfast

 • 25.10.2013 kl. 17:45

Hei dere! ENDELIG FREDAG og ferdig med helvettesuka. Åh gleder meg til i kveld, sushi og kose med jentene♥ Har ikke noe planer for helgen egentlig. Har en håndballkamp på søndag, men det er nok et par uker til jeg kan være med fortsatt, pga foten min :(( Men jaja som den sinnsykt utålmodige personen jeg er så synes jeg at jeg har vært flink. 

Er veldig mange som vil jeg skal blogge mer om trening og kosthold. Jeg er egentlig ikke noe stor fan av treningsblogger osv, og er litt redd for å bli oppfattet som det om jeg begynner å blogge om det. Men jeg kan vell prøve det ut og se hva som skjer. Vet ikke om det blir sånn kjempeinteressant, but I guess we can give it a shot.

Haha elsker den yoghurt-reklamen til Tine, dere skjønner hvordan jeg mener ikkesant? Blir så godt humør av den, så jeg ble litt inspirert hehe :):):)

Hva synes dere om mer fokus på kosthold og trening?

litt innkjøp

 • 23.10.2013 kl. 22:26

Hei! Tenkte å vise dere noe småtteri jeg har kjøpt i det siste, altså ting som jeg egentlig har glemt å vise på bloggen.


Kjempefin og enkel kjole fra bikbok for bare 149 kr

Genser fra Vila, kjøpt på Kaktus i Åre, ca 150 kr

Også genser fra Vila kjøpt på Kaktus for ca 150 kr den også. (hvit bh oooooopsi)

Helt klart funnet ny favorittbukse fra Carlings. Før var det nok Dr.denim, men disse synes jeg er myye bedre og finere. Dr.denim blir ødelagt etter noen vasker, mens denne holder seg i tillegg til at den er super stretchy (?) ja kjøpt på Carlings for 399 kr.

Hva synes dere om innkjøpene?

dagens antrekk

 • 22.10.2013 kl. 19:38

Hei! Var hjemme fra skolen i dag fordi jeg følte meg skikkelig dårlig i går kveld og i natt. Likevell våknet jeg i åttetiden og sto opp en time etter det. Var ikke en av de ligge-på-sofaen-med-kakao-film-og-kose dagene heller, har naturfagframføring + to innleveringer til i morgen, så jeg måtte faktisk prøve å gjøre det. Kjenner jeg gleder meg til helg igjen.. Og heer er dagens antrekk.

Slik ser det ut rundt meg i skrivende stund. Hvis dere ser på skjermen på macen så er det sushi, skulle egentlig legge ut bilde av middagen, men tenkte å begrense matbildene to hakk. Det har hvertfall åpnet en Sushi Bar på Heimdal eeendelig, nam kommer til å bli fattig på penger og rik på sushi fremover. Ha en fin kveld dere♥

festglade heimdalinga

 • 19.10.2013 kl. 18:37

Hei! I går kveld var det heimdalfest, altså for elevene på Heimdal Vgs. Først var vi noen jenter hjemme hos Alexandra, før vi tok minibuss med en del andre jenter til festplassen. Festen helt okei, men jeg dro hjem ganske tidlig egentlig. Var morsomt så lenge det varte da! Tok noen dårlige mobilbilder.

I morrest ble jeg vekt av Katrine som ringte å ville ha frokost. Så jeg, Katrine, Trine og Johanna dro på butikken og handlet inn til nydelig frokost, brownies og is. Perfeekt. I kveld skal jeg bare slappe av med noen jenter. Dere får ha en strålende lørdagskveld, take care. Hva er deres planer for kvelden?

"itj nå grandis her i gården"

 • 17.10.2013 kl. 21:46

HEI♥♥ Lenge siden sist, går litt opp og ned, meen jeg lever fortsatt. Har absolutt ingenting interessant å si om livet mitt akkurat nå. Dro hjem til Johanna etter skolen for å gjøre ferdig et prosjekt, som selvfølgelig endte opp med at begge sovnet. Eller først lagde vi oss en herlig smoothie og god lunsj og satt å snakket og alt annet enn vi skulle gjort. Og det var etter det vi sovnet.Litt etter ble vi vekt av pappa jacobsen (jonnys papa, Jim) som hadde lagd yndlingsretten vår, kokt laks med potetstappe og brokkoli♥ aaah nam! Etter det sovnet vi igjen...... Hahaha og jeg ble deretter vekt av mamma jacobsen en time senere og fant ut at jeg var forlatt av min kjære venninne som hadde dratt på trening... hahah jaaja :/ 

Bildet under var det Jim som sendte pappa med teksten "itj nå grandis her i gården" haha. Hvis dere ser nøye etter ser jeg ut som en tjukk, latterfull, liten unge :) Syntes bare det var så søtt, med de grønne jakkene og alt. Klarer aldri å holde meg når han skal begynne å ta bilde haha. Så det var dagen min kort oppsummert, hvordan har deres dag vært?

#tb summer

 • 15.10.2013 kl. 19:45

Hei dere! Jeg fikk høre at det faktisk var meldt snø i dag! Vil ikke legge bort scooteren allerede :(( Men jeg synes det er så sykt, føles ut som det var sommerferie nettopp liksom. Vet ikke om jeg blir glad eller depressed av å bla gjennom sommerens minner på mobilen og macen, er så mange herlige øyeblikk som jeg aldri kommer til å glemme. Skulle ønske jeg kunne sagt at jeg raskt bare satt sammen to kollasjer med bilder fra sommeren, men jeg blir jo sittende å se på alle bildene så jeg tror jeg har brukt tre timer på dette jeg hahaha shit. Jaja kos dere med bildene da.. ♥

Flere som savner sommeren eller?

hade høstferie..

 • 13.10.2013 kl. 21:15

Hei! Akkurat nå er jentene samlet og vi har en av våre berømte oppsummeringssøndager, hahaha alltid like morsomt. Nå blir det sikkert å se søndagsfilmen, som eeer The Bodyguard med Whitney Houston, den er så fiin! Håper dere for en cosy søndagskveld og lader opp til morgendagens helvet ♥

Her er noen sykt kule bilder av meg :P Bare for å ha noen bilder å komme med. Tok dem på Mallorca i sommer og tenkte jeg kunne redigere dem litt festlig, så here you go! 

Hva synes dere om bildene?♥

bursdagsvovven

 • 12.10.2013 kl. 20:40

Hei dere! Åh endelig norsk luft!!! Ikke at det er sånn betydelig stor forskjell på svensk og norsk luft, but I can feel it anyway..... Etter en liten diskusjon (jeg ville hjem, resten ville dra hjem i morgen) så fikk jeg viljen min, og vi bestemte oss for å dra hjem etter middagen i dag. Middagen var forresten en pizza bestående av alle middagsrestene fra uka, hahaha høres helt disgusting ut I know, men det er faktisk helt genialt. Taco, biff og tapas stappet oppå en deig og voilà tidenes gourmetmåltid.

Jeg har hatt en utrolig koselig ferie på hytta da, først med jentene og deretter med familien. Har tatt badstue og koset meg med hjemmespa omtrent hver kveld, ligget slengt med en film i verdens deiligste sofa (no kidding) og spist masse god mat. Nå er det snart tid for skole igjen, så jeg må bare kose meg fullt ut i kveld. Håper dere også gjør det!

Forresten så glemte jeg faktisk å si at Mia hadde bursdag i går!! Forferdelig dårlig gjort av meg.. Vi hadde Coton-birthday-party med alle nærmeste vennene til Mia, superkoselig!

Neida haha, bare nesten.. Under ser dere søte bursdagsbarnet på stolen sin rundt middagsbordet. ilu vovven

Nyyt lørdagskvelden da dere!

tid for koos

 • 11.10.2013 kl. 17:22

Hei dere! Først må jeg bare si tusentakk for de fine tilbakemeldingene i forrige innlegg, dere er så herlige! Leser gjennom hver og en av kommentarene og smiiler. I dag har jeg bare slappet av i sofaen, alene hjemme med en film og masse god mat. Hørtes ikke det bare fantastisk ut? Resten av familien dro ned til sentrum for å shoppe osv, mens jeg ble igjen på hytta. Lagde meg fire fruktskåler og smeltet sjokolade, naam alt for lenge siden sist. Legg også merke til at jeg har to glass (med alkoholfri drikke xp). Syntes det så litt trist ut med bare et glass, så jeg later som jeg har selskap tehe, kosepartner søkes!!! Neida har jo Mia. (Mia er en hund) xDD (Som forresten ikke vil kose med meg uansett). #foreveralone

Hva gjør deere i dag?

en passende overskrift

 • 10.10.2013 kl. 23:20

Hei dere! Nå er det høstferie og jeg burde egentlig ha good tid til å blogge, men av en eller annen grunn synes jeg ikke det er like festlig som jeg syntes før. Det er sikkert bare en frase som går over etterhvert, men akkurat nå er jeg ganske umotivert når det gjelder blogginga. Kanskje dere har merket at jeg er lite oppdatert og blogger mindre enn vanlig. I tillegg har jeg fått sinnsykt mye pepper i det siste pga en pelsjakke JEG IKKE HAR KJØPT. Får kanskje fem meldinger daglig om at jeg fortjener å bli flådd levende, og det er helt greit å ha sterke meninger og jeg hadde helt sikkert tatt i mot dritten på en annen måte om jeg faktisk hadde kjøpt foreksempel en Canada Goose, men når jeg i tillegg ikke støtter pelsindustrien med å kjøpe meg jakke med ekte pels så skjønner jeg ikke hvorfor noen av dere klikker mentalt og vil ha meg torturert og drept for det. Kanskje var det dumt av meg å legge ut bilder av de fire vinterjakkene, men hovedsaklig tenkte jeg på de fire bestemte 'jakketypene', fire forskjellige typer som er fine til vinteren. Det er da ingen som har sagt at de trenger å inneholde ekte pels. Ellers synes jeg jo det er supert å se at så mange er i mot pelsindustrien, men husk også at jeg står fram med navn og ansikt med mine meninger, mens 99% av dere som sier jeg burde bli flådd levende, står gjemt bak anonym. Jeg sier bare at noen av dere også kanskje burde passe på hva dere kommenterer hos andre, før dere sier dere vil ha meg drept, fordi dere tror jeg støtter pelsindustrien, noe jeg sletters ikke gjør.

Jeg har fått mye dritt på bloggen her siden dagen jeg startet, og det har egentlig aldri gått særlig inn på meg. Men jeg tenker på de stakkars menneskene som faktisk kjøper seg enten Parajumper, Svea eller Goose, hvor mye dritt slenger dere ikke etter dem?? Og det er nok ganske mange bloggere som blir påvirket av kommentarene på bloggen. Så som sagt, det er ikke bare vår jobb som bloggere å passe på hva vi skriver. Vi har alle lov til å ha egne meninger om ting, men plis hold det litt relevant og saklig da. Det var egentlig ikke dette jeg skulle fram til, men at når jeg i første runde er umotivert, og får jeg drøssevis av hatmeldinger slengt i trynet i tillegg, så blir jeg ikke akkurat mer gira. Jeg er på ingen måte ute etter symati, men sier bare det jeg har på hjertet. Uansett så må jeg si tusentakk til alle dere som fortsatt holder ut og leser bloggen min, jeg har virkelig lyst til å bare klemme hver og en av dere♥♥♥ you make my day

Jeg har ingen interesse av å blusse opp tidenes fight i kommentarfeltet på bloggen min om alt fra pelsindustri til nettmobbing. Dette var egentlig ment som en slutt på diskusjonen der dere fikk høre min mening også. Hvis dere har en trang til å fortsette denne diskusjonen som ikke vil ta slutt uansett, er det ingen som stopper dere fra å finne et diskusjonsforum. Men bloggen min er ikke rette plassen :) Så takk for meg og god natt!

ut på tur aldri sur

 • 10.10.2013 kl. 19:25

Hei dere! Var helt utslitt i hele går, sov hele togturen hjem til Trondheim, sov på sykehuset og sov på vei tilbake til Åre. Var bare en snartur innom sykehuset for å ta mr på foten min pga lyskestrekken (en slags røntgen greie) men jeg sovnet tvert jeg fikk en seng og våknet av at en mann prøvde å få liv i meg hahah var helt mindfucked og skjønte ikke hvor jeg var. Når jeg var ferdig der kjørte familien back to Åre. Haha stress. Men jeg blir (nesten) ikke lei av å være her, for det er jo såå koselig.

I dag var vi på tur, hehe ut på tur aldri sur. Dette er den tradisjonelle turen som alltid tar sted i høstferien, bare at Anna og kat bruker å være med :(( Var ikke det samme uten, men vi har heldighvis risset inn navnene våre i veggen på hytta vi spiser i, so no one can forget us.

klasse av meg

babes

mamma og mia MAMMAMIA hoho artig

I nuet holder jeg faktisk på å sovne, vet ikke om dere merker det på skrivinga mi jeg haha. Flere som bruker å gå tur i høstferien eller? :):):)

siste dag i åre

 • 08.10.2013 kl. 23:41

Hei dere! Åh for en herlig dag det har vært! Jeg våknet rundt 11 tiden i morrest og trodde det var en tredje verdenskrig utenfor, men det var heldighvis bare Katrine og Thea som hadde bestemt seg for å lage frokost til oss, men klarte ikke å få ut rundstykkene fra fryseren hahah. Hele huset våknet etterhvert og vi spiste en god blanding av vanlig frokost og gårsdagens taco. Så satt vi å koste oss i et par timer før vi dro ned til sentrum igjen og gjorde unna siste del av shoppingen. Spiste lunsj på Broken og handlet inn til middagen.

Martine, Ida, Nora, Hanna, Thea, Anna, Katrine, Johanna♥ verdens aller beste jenter #iishk #elsk #goose hahaha

Bildene under er fra tacokvelden. Begge kveldene har vi avsluttet middagen med en god, gammeldags runde Alias (det er et jæævlig stressende spill) hahahah flirer av tanken, sykt hvor høyt vi roper når vi skal forklare alle ordene. I morgen tar vi tog hjem grytidlig, så vi snakkes når jeg kommer hjem!

Hvordan har deres dag vært?

ny vinterjakke

 • 08.10.2013 kl. 20:26

Heii! Som jeg nevnte i forrige innlegg så har jeg kjøpt meg vinterjakke! Hadde ikke trodd at i den andre butikken vi kom inn i så fant jeg den perfekte jakka. Ettersom jeg er så ubesluttsom og som regel angrer meg etter jeg har kjøpt meg noe dyrt så gikk jeg the easy way og kjøpte en som er veldig lik den jeg hadde i fjor haha. Call me crazy buut, jeg var veldig komfortabel i min forrige jakke så da vet jeg hvertfall at jeg blir det i år også. Den er heller ikke sååå lik, det er bare fargen, og den fargen elsker jeg, dessuten er det en mye finere og mer femi form på den nye. Den er fra Peak og kostet 4000 kr, noe som egentlig er en veeldig bra pris for en fin vinterjakke spør du meg. Man får jo nesten to slike for prisen av en Goose liksom.

OG BARE FOR Å FÅ DET KLART, hooly shit så mange sinte kommentarer jeg fikk etter jakke-innlegget mitt. Denne jakka har ikke ekte pels!!!! Jeg har heller aldri eid en jakke med ekte pels så plis chill out.

Hva synes dere om jakka?♥

"sweden here we come"

 • 07.10.2013 kl. 17:53

HEJJ ALLIHOPA! Jeg har glemt å si at jeg og jentene dro til Åre i morrest haha! Altså jeg, Johanna, Anna, Hanna, Martine, Thea, Katrine, Nora og Ida. Enn at jeg har glemt å fortelle det, har vært litt stress fordi vi visste ikke hundre prosent om vi skulle før vi omtrent satt på toget. Vi dro halv åtte i morrest, en overtrøtt og latterfull gjeng som sikkert ødela morgensøvnen for en del gjester på toget hahaha neida. Men det er vanskelig å holde kjeft når vi er på tur sammen ass, har så mye å snakke om! Vi er på hytta mi og skal være her frem til onsdag.

Johanna, meii og Ida♥

Vi kom fram i ti tiden og handlet inn til en heerlig frokost før vi bestilte en maxitaxi og kjørte den lille veien opp til hytta. Etter deet sminket vi oss og vandret ned til sentrum igjen for å handle godis, klær og mat. Til overraskelse så kjøpte jeg meg faktisk vinterjakke, viser dere den senere! Så tok vi atter en taxitur opp til hytta og nå sitter vi her og slapper av for fuullt før det blir tææcco i kveld. Åh som jeg koser meg nå, med verdens beste jenter alene på en hytte, dette kan ikke bli annet enn perfekt.

Thea og Martine♥


 Johanna og Nora ♥

Håper dere får en fin kveld!♥

fire fine vinterjakker

 • 06.10.2013 kl. 20:28

Da er vintersesongen på vei og det er tid for kjøp av vinterjakker. Liker egentlig godt å bare kan kaste på seg en stor, varm parkas, men jeg er jo så siinnsykt ubesluttsom så det blir nok ikke vinterjakke på meg med det første. Uansett så har jeg funnet noen jakker jeg synes er fine. Jeg har prøvd alle de tre nederste jakkene og de er såå fine. Jeg synes jo også at Goose og Svea er sykt fine, men finnes det en sjel i Trondheim som ikke har dem? Goose har jeg ikke planer om uansett, fordi så og si alle i gjengen har det, men Svea ser jeg kanskje på som en backupløsning.

HER // HER

 

HER // HER

HER // HER

HER // HER

Hvilken likte dere best? Om dere vet om noen fine så gjeerne kommenter en link! :)

we made iit!

 • 05.10.2013 kl. 21:55

 Heeei! Åh vi klarte bringkvalikken! Vi spilte to kamper i dag, en mot Nidelv og en mot Stjørdal og vi vant begge. I morgen skal vi spille mot Ranheim, men uansett hva som skjer så er vi sikret. Er så deilig å slippe å bekymre seg for morgendagen. I nuet er jeg hjemme hos Johanna og spiser piizza med Hanna, kooselig♥ Jeg var en snartur i byen i morrest før kampene med mami for å se på vinterjakker. Jeg fant to fine, eller jeg fant mange fine, men jeg er såå ubesluttsom så jeg hadde ikke sjangs til å klare å bestemme meg. Jeg kan sikkert vise dere bilder av dem senere.
Hvordan har deres dag vært?

tidsfordriv på en fredag

 • 04.10.2013 kl. 22:04

Hei! Da er det eendelig høstferie og det er så deilig! Etter skolen i dag dro jeg hjem til Thea og Martine og vi lagde en nydelig lunsj bestående av is, daimsjokolade, peanøtter og jordbær♥♥ DEET var godt det. Litt senere dro vi på spillermøte med laget, som en liten peptalk før kvalikken i morgen (og neei jeg skal ikke spille som sagt, men jeg skal jo være med forde daa). 

Er kanskje ikke alle som har så store planer i kveld, tipper mange bare har tenkt å slappe av på sofaen med en pizza og kanskje en film, enten alene eller med venner. Det er hvertfall en typisk fredagskveld her i gården. Hvis det er tilfellet hos noen av dere så har jeg noe dere kan kose dere litt med. Alle videoene er fra X factor 2013 haha, men jeg elsker å se på slike videoer. Hvilken liker dere best?


 
 
Hahahah den under har jeg med bare fordi den er så sinnsykt komisk og jeg har faktisk sangen på hjernen.
 
 
 

stakkars matmor

 • 03.10.2013 kl. 18:24

Hei! Jeg var til fysioterapeut i går og fikk en trist nyhet. Jeg har nevnt tidligere at jeg har fått en lyskestrekk, og den har bare blitt verre.. Det har også gått over til hofta pga feilbelastning osv, så det ser ikke så lyst ut akkurat nå. Ikke nok med at jeg ikke får være med på treningene, men jeg kan ikke være med i bringkvalikk i helga heller :(((((( Skal ha på håndballdrakt, sitte på benken og være ekstracoach, men jeg får nok ikke spille ved mindre det er krisesituasjon. Vet ikke hvor lang tid jeg må være ute av håndballen, men håper det går over fooort!

Ettersom jeg ikke kan trene noe annet enn styrke i overkropp fortiden, må jeg prøve å holde kostholdet på rett linje, så jeg slo til med en deilig kylling -og pastalunsj.

Flere som har vært ute av idretten før pga skade?

månedens spørsmål

 • 02.10.2013 kl. 18:03

Hvordan får du så fint hår , og hvorfor er det ikke slitt?

Veell takk for at du synes det da! Jeg gjør egentlig ingenting med det, bortsett fra å vaske med vanlig shampoo og balsam og bruke moroccanoil en gang i blant.

er Mac verdt pengene?

Jeg som blogger synes det ja, så jeg kan ha den med på alle bildene jeg tar ;) Neida haha, jeg valgte egentlig mac pga imovie i første runde, men jeg tror jeg ville hatt mac uansett om jeg var blogger eller ikke.

er ikke du og nora bestevenner lenger siden du ikke skrev noe om hun når hun hadde bursdag??

Jeg og Nora er bestevenner fortsatt vii, hahah jeg vet ikke hvorfor jeg ikke la ut bilde eller noe, men jeg hadde akkurat slettet ALLE bildene på telefonen så det var ikke så mye å velge mellom akkurat.

Hva syns du om Miley Cyrus opptreden under MTV VMA'S?

Haha halleluja at folk gidder å ha så sterke meninger om episoden der skjønner jeg ikke. Jeg legger elsk på dama der uansett.

Har du bare jentevenner, eller henger du med gutter og?

Har en deel guttevenner ja, de interesserer seg bare ikke så mye i blogg haha.

Har noen av dine veninner blogg?

Nei ikke bortsett fra Aurora :)

Hvor redigerer du bildene dine?

Redigerer farger i Gimp og effekter i picmonkey

Hvor høy er du?

Hm 172 cm tror jeg

Hvilket lag spille du på? (handball)

♥♥HEIMDAL♥♥

Hvilken posisjon har du på håndballbanen?

Jeg spiller midtback, men akkurat nå har jeg en skade i foten så jeg er ikke med at the moment, men håper det går fort over.

Var det foreldrene dine som oppdrettet 3t?

Bestefaren min, altså mamma sin pappa :)

Har du lyst på piercing? isåfall hvor?

Nei faktisk ikke. Var en kort periode jeg hadde lyst på piercing i navlen, men jeg er sååå glad jeg ikke tok. No offence til dere som har altså, jeg personlig synes bare det er finere uten :)

Hvor er genseren fra?

Weekday

Har du hatt noen 'ekte' forhold med en gutt?

Nei haha det har jeg ikke, never been in luuv

Hvilken matte har du? P eller T?

Smarte mathild går på P hehe (det er for de liitt mindre matteinteresserte, for å si det på en pen måte)

Jeg og venninnene mine prøver å ha jentekvelder men kan ikke fordi foreldrene skal være der samtidig også øderlegger de alt. Hvor er deres når dere har slike kvelder??? PLIS SVAR; litt nød!

Veldig ofte er flere av oss alene hjemme så da er det jo null stress. Men ellers så er foreldrene våre ganske gode venner de også så det er ikke noe problem å kaste dem ut av et hus og inn i et annet haha.


Kan du ha spørsmåls runde der vennene dine skal svare på video?

Haha det hadde jeg likt å sett jeg også, for all del jeg kan godt prøve å overtale dem til det, can't promise anything though.


Noe dere lurer på til neste gang?

sushiiNAM

 • 01.10.2013 kl. 18:12

Heii dere! Hahah har fått noen kommentarer i det siste om at jeg har med bilder av mat i hvert innlegg, komisk egentlig. Vet ikke hvorfor, men jeg liker både å spise mat og å ta bilder av den såå sånn går det da. Får ikke noen klager på det da, men for all del jeg kan jo kutte ned på matbildene hahah er det mulig.

I går ble det ikke noe tid til blogging. Etter skolen falt jeg pladask i sofaen og ble værende i mine drømmer frem til sju tiden da Johanna ringte i halvveis søvne hun også og bare "hmm trreniing" Haha var et forsøk på å få meg med på 3t. Så ikke lenge etter hadde vi en skikkelig styrkeøkt i et par timer, heeerlig start på uka!

I morgen har vi matte hele dagen og skal ha matteprøve, så jeg, Anna og Johanna er hjemme hos Anna nå og skal liiksom øve. Kjøpte med oss sushi på veien så NEI HOLY SHIT her kom enda et matbilde hahah samma faen dere overlever, HA EN STRÅLENDE DAG VIDERE!♥Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no