hits

LONDON BABY

 • 28.09.2015 kl. 18:52

Da er det bestilt Londontur på meg, mamma og Pernille i høstferien, bare en uke til nå! Åh gleder meg. Jeg har vært i London en del ganger før, både med familien, en gang med Thea, Martine og mødrene våre, og en gang med nygza for noen år siden. Men man blir ikke lei av den byen! Jeg tar gjeerne i mot tips til ting dere syns jeg må innom! Vi skal være der fra mandag til fredag, så jeg håper det blir god nok tid til å shoppe hehe. Det blir godt å reise til en annen by for noen dager, trenger litt forandring og inspirasjon, og da er London perff ♥ Flere som planlegger å reise i høstferien?

sunday funday

 • 27.09.2015 kl. 17:01

Hei, god søndag! Målet i går kveld var å ikke ende opp i sofaen alene hjemme med en grandis, og det klarte jeg. Jeg endte opp i sofaen med Hanna og Johanna og en burger. Haha det var koselig da. Vi så filmen Crash, og den anbefales! Det var ikke noen feel good film, men den ga skikkelig inntrykk, for den handler mye om raseskille og urettferdighet i samfunnet. Etterhvert dro Johanna på jobb (the struggle with working in a nightclub), så jeg og Hanna kjørte litt rundt i byen på leting etter venner. I dag har jeg ikke gjort mye. Jeg har gjort litt lekser, sett litt friends og kokt poteter for første gang. I kveld har jeg håndballkamp klokka åtte, så må vel begynne å lade opp til den etterhvert. Her var meg i går.feel ya bro

 • 26.09.2015 kl. 11:55

God morgen! I går kveld var det kanskje ikke bare jeg som pustet ut for første gang i uka her. Jeg kjenner nå at skolen tar på, og at jeg må finne fram litt ekstra motivasjon. Sier bare "feel ya bro" til han på bildet under til høyre. Så på fredagen etter en totimers historieprøve, to forbanna blaute timer i skauen med orientering i gymmen og håndballtrening var det ENDELIG tid for å puste ut og ha tacofredag med squaden. Det var et øyeblikk jeg hadde ventet lenge på. 

I dag har jeg egentlig ingen spesielle planer. Jeg har tenkt å rydde rommet, det er enda ikke helt klart for visning for dere. Ikke fordi det er så SINNSYKT mye som skal gjøres, men fordi jeg er SINNSYKT treg ♥ I kveld vil jeg finne på noe, enten ut å spise på solsiden, se håndballkamp eller dra på kino. Jeg vil se Ildprøven, altså Maze Runner 2, er det noen som har sett den?

Det værste er at jeg sikkert ender opp alene med en grandis eller noe haha, jeg skal gjøre det jeg kan for å unngå det i dag! Her er noen søte bilder fra kvelden i går. 
Hva er deres planer for dagen? 

Lillefredag

 • 22.09.2015 kl. 22:36

God kveld dere! I uka her har jeg en innlevering i markedsføring til torsdag og en stor historieprøve på fredagen, så i dag har jeg sittet med historieboka trøkt oppi trynet for det meste. Heldigvis (!!!) har vi fri i morra, så det har på en måte vært fredag i dag, så blir det onsdag aka den berømte lillelørdag i morgen. I stad kjørte jeg meg en tur og hentet Anna, så dro vi på butikken og kjøpte opp halve Rema før vi dro tilbake til meg og rigget opp til øve-til-historie-prøve-party med masse godt, weeii. Nå sitter vi fortsatt her og prater shit, sånn vi liker'e. 
Flere som har det travelt for tiden?

Innholdsrik helg

 • 21.09.2015 kl. 17:00

Hei folkens! Helt siden etter skolen på fredagen har denne helga gått i ett kjør. På fredagskvelden var jeg på bursdag til Nora, så jeg Hanna og Johanna måtte bare skynde oss rett fra trening og på jentevors før bursdagen startet. Det ble en veldig artig kveld, spesielt for meg som levde på kanskje 17 stk redbull og burn haha. Jeg hadde kamp dagen etter, så jeg holdt meg unna det meste og var heller litt sjåfør da kvelden tok slutt. Men til tross for at planen var å komme seg tidlig til sengs, var jeg nok oppe lengst av alle og kom hjem i fire-tiden etter å ha vært ute i plaskregnet med politiet et par timer. Jeg vet ikke om dere la merke til at jeg var meget fraværende på mystory den kvelden haha (ikke typisk meg), så ja vi kan vel si at mobilen min og polititet hadde en sammenheng. Men det var kommet til rette da jeg våknet dagen etter. Hele 12 timer uten mobil da vel og merke! Haha..Dagen etter var det som sagt håndballkamp, Utleira-Sverresborg. Det var åpningskampen i den splitternye Utleira-hallen, så det vaaar sånn stemning! Vi vant den med seks mål, og da ble det bankett og lagsfest på kvelden. Rett hjem fra kamp og tilbake på fest igjen, bare denne gangen med lagvenninnene. 

Første gangen på hele helga jeg har slappet av var i går kveld da Johanna, Anna, Thea og Martine kom og vi så film og spiste godis hjemme hos meg. Helt til vi fikk vite at klassen skulle ta klassebilde i dag, så da måtte vi ty til litt effektiv brainstorming og kom fram tiiil party-tema på bildet, ettersom det gjenspeiler de fleste av oss veldig godt hehe. Kvaliteten er dårlig på bildet fordi vi ikke har fått det ordentlig enda, så det var bare for å vise sånn ca hvordan det ble, på kun noen timers varsel. 
Hvordan har helga deres vært?

trening + party = stress

 • 18.09.2015 kl. 15:20

GOD HELG DERE! Det føles ut som det var mandag for typ tjue minutter siden, med andre ord uka her har gått sykt fort. Til tross for det nogenlunde deprimerende bildet under, er jeg egentlig veldig glad altså, jeg kom hjem fra skolen i halv tolv tida med intervalltrening i gym i sistetimen, så har jeg rukket å spist tre kakestykker og sett fem episoder av Friends siden jeg kom hjem. I kveld skal jeg på bursdagsfest til min kjære Nora, men før det skal jeg på håndballtrening (noe som tilsammen er lik ==== stress <3) men det går fint! Kommer bare litt sent. 

Så tilbake til det deprimerende bildet under, jeg kunne sagt at jeg ser deppa ut fordi jeg var sliiten pågrunn av intervallene før i dag og den tunge uka som har vært. Men sannheten er at bildene ble tatt klokka elleve på onsdagskvelden og jeg rett og slett bare var jævlig trøtt. Så da vet dere det! Ettersom sikkert veldig mange av dere lurte på akkurat dette! VI BLOGGES ♥


Ukas økt - Crosstraining

 • 17.09.2015 kl. 19:21

Info om ukas økt på 3T-Ilsvika: 5 stasjoner med 2 øvelser på hver stasjon. 10 repitisjoner per øvelse før bytte av øvelse. Bytte stasjon etter 4 minutter. + Burpee-challenge til slutt.

Du trener: Bakside og forside av lår, setemuskulatur

Stå foran boksen med beina i hoftebreddes avstand. Gå ned i en knebøy ved å bøye i knær og hofter ? prøv å holde ryggen så rett som mulig. Strekk ut beina i en eksplosiv bevegelse og sving armene frem for å hoppe. Når du kommer i luften, bøy knærne for å få føttene over høyden på boksen og land i en dyp knebøy på toppen av boksen.

Tips: Pass på at hele foten lander på boksen, at knær og tær peker samme retning, at begge føttene lander på boksen samtidig og land mykt med god svikt i knærne. 

Du trener: setemuskulatur, bakside lår og korsrygg

Start med beina i hoftebredde og hold en kettlebell mellom beina med begge hendene. Bøy fra hofteleddet og skyv hoftene bakover til det strekker i bakside lår. Stram magen og skyv hoftene eksplosivt frem slik at ketllebellen svinges fremover. Sving den deretter rolig tilbake igjen og gjenta.

Tips: Dette er ikke en øvelse for armene, bevegelsen skal tas ut i hofteleddet. Hold magen sterk og ryggen rett gjennom hele øvelsen. Skyv godt i fra med hælene i gulvet.

Du trener: Forside og bakside lår, setemuskulatur, fremside skulder og magemusklene.

Stå med beina i litt bredere avstand enn hoftene. Knær og tær peker samme retning. Hold ballen foran brystet, med hendene på undersiden av ballen og albuene inn mot kroppen. Gå ned i en dyp knebøy med god vekt bak på hælene, når du når bunnen av din bøy skal du umiddelbart snu bevegelsen og strekke ut beina eksplosivt samtidig som du skyver ballen i fra deg og kaster den på et bestemt punkt på veggen. Ta imot ballen når den spretter fra veggen (hendene på undersiden av ballen) og gå rett ned i en dyp bøy igjen og repter bevegelsen.

Tips: Hold ballen og strekk armene rett frem. Når ballen berører veggen har du funnet riktig avstanden.Du trener: mage, rygg og skuldre

Ta tak i stangen slik at du henger med strake bein. Armene holdes noen centimeter bredere enn skuldrene i overarmsgrep (håndflatene vendt bort fra ansiktet). Stabiliser godt i skuldrene og lukk ribbeina godt sammen. Trekk knærne opp til brystet så høyt du klarer før du senker dem kontrollert ned igjen.

Tips: Tenk at du skal dra stangen mot kroppen, slik at du engasjerer de riktige musklene i skuldre og rygg. 

Du trener: Bryst, forside og bakside skulder, mage og rygg.

Start i plankeposisjon. Senk deg rolig ned i en push up til du ligger på magen. Løft deretter armer og bein av gulvet ? pass på å dra skuldrene godt sammen bak på ryggen. Sett deretter hendene under skuldrene igjen og skyv deg opp til planken igjen. Pass på at du hele tiden stabiliserer mage og rygg og unngå å henge ned i korsryggen.

Tips! Er denne for tung kan du senke deg ned og opp med knærne i gulvet. 


Du trener: Rygg, bakside skulder og biceps.

Stå på gulvet med hendene i slyngen. Senk kroppen ned mot gulvet. Samle skulderbladene mens du trekker deg opp med albuene tett mot kroppen. Gjør øvelsen tyngre ved å plassere beina nærmere ankerpunktet.

Tips! Stabiliser godt i mage og rygg.

Du trener: Bakside lår, setemuskulatur og mage

Stå med beina i hoftebreddes avstand, med tær og knær pekende litt ut. Sett deg ned i en knebøy. I bunnen av bøyen, snu bevegelsen og legg vekten over på en fot samtidig som du løfter den andre og ender bevegelsen i et høyt spark. Sett foten ned og repeter bevegelsen på den andre siden.

Tips! Hold ryggen så rett som mulig under knebøyen.

Forresten så er det studenttilbud på 3T frem til oktober. En måned gratis trening, fri innmelding og 3T-sekk! Link HER 

Hva synes dere? :)

I am tha female T-BAG

 • 15.09.2015 kl. 19:20

Hei dere! Jeg vet ikke hvordan det er med andre skoler rundt i landet, men i Trondheim er det en norm at russen kødder litt med de yngste elevene på skolen, og medrussen fra andre skoler. Det har blitt ganske strengt etter noen år med skikkelig faenskap. Og da snakker vi ta klærne til en person og skyte dem opp i rakett, stenge en person inne i et forlatt hytte og mate dem med avføringsmiddel, eller kaste noen i baksetet, kjøre dem med ferga over til Fosen (ei øy), ta fra dem sko og mobiltelefon og kjøre fra dem. Hahah etter å ha hørt disse skrekkhistoriene er det like greit at vi har roet det ned noen hakk. 

I dag hadde vi aksjonsdag, med tema fengsel. Så alle måtte kle seg ut som fanger, bortsett fra våre kjære terrorsjefer som var poliiizen. Slik så jeg ut i dag da. Også er fangenummeret mitt NYG 8 for de som lurte haha.

Kjolen er Nora sin (fra Vero Moda tror jeg), cardigan fra Marlene Birger og sko fra Bianco

Hva synes dere om fange-antrekket?

plommerød kjole

 • 14.09.2015 kl. 18:53

Hei! Jeg lovte dere å vise fram kjolen jeg kjøpte da jeg var i byen på lørdag. Til tross for den negative innstillinga mi, var jeg så heldig å finne en på FØRSTE forsøk jippi. Kjøpte den på Bikbok for 299 og den revna i armen typ 40 min etter takeoff. Haha hjertee. Men den var veldig fin da og jeg elsker fargen. Så det gikk helt greit, vistes ikke noe særlig. Sånn går det når man partyer hard ;p

Slik så jeg ut da (før jeg dro hvertfall haha)Stemmer for første gang

 • 13.09.2015 kl. 16:35

Hei dere! I går var en utrolig morsom kveld med masse herlige folk! Først vorset jeg sammen med noen av jentene på laget, før vi dro på bursdag til Maria, som hadde leid et lokale i byen. Det ble ganske sent, så jeg sitter fortsatt i sofaen i nattdrakten og ser friends, har har nettopp spist frokost, men det er vel akkurat slik en søndag skal være.Det var en ting jeg tenkte å nevne for dere. Jeg ble jo 18 i år, noe som gir meg muligheten til å stemme for første gang ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i år. Da det først kom på bordet at vi kunne stemme i år, tenkte jeg at jeg ikke ville stemme fordi jeg ikke ante hva noen av partiene sto for, og ikke ante jeg hva jeg sto for heller. Men med en del svært politisk engansjerte venner i nærmeste omkrets, va det ikke vanskelig å bli oppdatert på den fronten. Dessuten valgte jeg politikk som valgfag for å bli mer engasjert i politikken, for det er jo egentlig veldig spennende hvis man gir det en sjans! En annen ting som fikk meg til å føle meg dum ved tanken på å ikke stemme, var at jeg faktisk har muligheten til å stemme. Tenk på alle de som har sloss for sin stemme, og for akkurat min stemme, og tenk på alle de som fortsatt bare drømmer om å få stemme. Det er ikke en selvfølge for alle, og derfor er det viktig at vi bruker stemmeretten vår. Valgdagen er i morgen, det er også siste mulighet til å stemme. Bruk stemmen din!

merkelig døgnrytme

 • 12.09.2015 kl. 11:00

Hei, god lørdags morgen! I morrest våknet jeg først ti på sju av meg selv, noe som selvfølgelig er rart ettersom jeg la meg relativt sent i går. Og uansett, altså jeg hadde jo ikke fått det til på en vanlig hverdag om jeg hadde prøvd engang. Jeg lå å halvsov og drømte rare drømmer som jeg ikke visste om var sanne eller ikke, når jeg våknet igjen klokka åtte. Da ble jeg rastløs og sto opp. Det skjedde forresten noe merkelig en annen dag i uka her også. Jeg sto opp midt på natta og begynte å ordne meg til skolen haha, det er så mindfucked det. Jeg skjønte ikke at det var midt på natta før jeg skrudde på radioen og hørte "Jeg er en enhjøøørning", for energy spiller alltid den sangen om natten, og da sakte men sikkert begynte det å ringe en bjelle.

Uansett, i de siste tre timene jeg har vært våken nå, har jeg bare slappet av og sittet ute i sola. Det er så fint vær i Trondheim! Skikkelig rart, i hele sommer har det vært dårlig, men når det går mot vinter, nei daa skal vi ha 23 grader og sol. Men jeg klager ikke. Etterpå skal jeg en tur til byen med noen av jentene, shoppe og spise lunsj bare. I kveld skal jeg på bursdag til en venninne, så jeg trenger et antrekk, noe som er stress for sannsynligheten for at jeg finner noe fint er minimal. Men jaja dere får høre det om jeg finner noe. Vi blogges ♥


Ha en strålende dag!

mine topp 8 forbruk i hverdagen

 • 10.09.2015 kl. 18:27

I morrest da jeg satt med frokosten min, som besto av en skål med havregryn og en kopp kaffe, kom jeg til å tenke på at jeg har hatt den samme frokosten hver dag en lang periode. Så tenkte jeg videre på alle de andre tingene jeg har brukt en god stund nå, som jeg har blitt avhengig av å ha i hverdagen. Så nå skal jeg vise dere mine største hverdagsforbruk som jeg kom på. Jeg vet at åtte er et rart tall, og selv hadde jeg nok tenkt "Hvorfor åtte, når du først har kommet så langt, hvorfor ikke bare ta ti", men til min store forskrekkelse blekket kameraet, og da bestemte skjebnen at jeg bare skulle vise dere åtte forskjellige ting.

♥ Kanel

Av alle ting haha. Jeg bruker det på og i sykt mye forskjellig mat, som havregrøt, frukt, yoghurt og havrepannekaker. Det gir så mye smakog det både lukter og smaker vidunderlig, bare prøv en spiseskje en gang. Haha neida plis ikke prøv det.


♥ Ansiktsrensen min fra Shiseido

Jeg har brukt den i nærmere to år tror jeg, og da skjønner dere at jeg liker den veldig godt. Det er en rens, en fuktighets"olje" og ansiktskrem. Jeg har dem i den originale størrelsen, og reisekit som er genialt når jeg er på reisefot.

♥ Kaffe ♥

Det er min guilty pleasure. Jeg høres kanskje ut som en 40 år gammel, sigarittelskende kvinne, men det er sant. Jeg liker best å drikke det til frokost, men kan godt ha med meg en sånn "takeaway" kopp på skolen. Jeg liker all slags kaffe, cappuccino, cafe latte, kald, svart whatever. Det er kanskje ikke sånn kjempesunt, men det er sunnere enn Red Bull, som er alternativet. 

Bananer ♥

Det spiser jeg en del av, både fordi det er godt og fordi det gir mye energi. Jeg trener ganske mye, og så tar det gjerne en stund før jeg kommer meg hjem og får spist, så da er det greit å hive i seg en banan så jeg ikke dør før jeg rekker hjem. Ellers så kan jeg bruke det på havregrøt, i frokostblandinger og på min andre store guilty pleasure: ristet brød med peanøttsmør og syltetøy. Da snakker vi energibooomb.

♥ kjære, snille, gode Carmex

Hva skulle jeg gjort uten deg? Du er med meg over alt og beskytter meg mot tørre lepper, hjerte. På nattbordet, i toalettmappa, på skolen og i bilen. "You can have my heart, but my lips belong to carmex" er det ikke det de sier? Haha. 

Concealeren min ♥

Den er fra Estee Lauder, og jeg er addicted. Ikke at jeg bruker så mye sminke, men det er alltid en liten rødhet eller urenhet som kan dekkes og da er denne perfekt. Jeg har den i fargen 01 Light. Tror ikke du finner den så mye lysere enn det haha..

Nøtti Frutti ♥ jippi jeii

Nøtter er sunt (i rimelige doser) og kjempegodt! Vi har alltid minst én sånn pakke i skapet på kjøkkenet, som hele familien går rundt å snavler litt av her og der. En neve nøtter før og etter trening er supert, og også det gir energii. Denne er uten salt, og har både nøtter, rosiner og tørket frukt. Min favoritt!

Tyggis og sukkerfrie pastiller ♥

Dette er jo helt nødvendig på skolen. Når jeg kjeder meg begynner jeg å crave sånne småting, så da er skolen absolutt en arena for Dent Oi og Senses.
Hva er deres største forbruk i hverdagen? Har vi noe til felles?

Crosstraining på 3T-Ilsvika

 • 08.09.2015 kl. 20:05

Samarbeid

I forrige uke åpnet vi et nytt treningssenter i Trondheim, 3T-Ilsvika. I anledning dette fikk jeg og håndballjentene være med på en skikkelig crossfit-økt med en instruktør på onsdagen. Dæven det var tungt! Men så deilig etterpå da! Eller det vil si, jeg kan ikke huske sist jeg var så støl etter en treningsøkt, men uten tvil verdt det. De har timer som varer i 55 minutter, og ekspress-timer som varer i 30 min. Så mange forskjellige øvelser som brenner på spesielt mage, rumpe og lår. Jeg har tenkt å vise dere litt mer detaljert de øvelsene vi gjorde senere! Her har dere noen bilder med laget:Takk for en herlig økt, we'll be back soon! 

Hva tenker dere, noen som ble gira på en aldri så liten crossfit-økt?

Siden sist

 • 08.09.2015 kl. 15:14

Hei folkens! Sorry fravær, gi meg anmerkning, jeg skal skjerpe meg!! Men når jeg ikke er på skolen eller trening, så har jeg har jeg mye å gjøre hjemme, som blant annet lekser som kommer før bloggingen. Dessuten skal jeg ikke lyve, jeg HAR sett ferdig Empire, men jeg tenkte jeg gjorde meg en tjeneste, jo mere jeg så - jo fortere ble jeg ferdig, for dermed å kunne fokusere på resten av livet mitt. Den er SYKT bra da, jeeez dere må se den serien. Det er en serie med mye niggamusikk hvis jeg kan si det haha, noe jeg elsker hvertfall. Noen av sangene fra serien ligger nederst på lista mi freak of the week

I helga var vi med på sommercupen, og vi kom på førsteplass! Vi lå under med seks mål i første omgangen, så vant vi med ett mål til slutt! Det er jo morsomt. Ellers i helga har jeg bare slappet av inn i mellom kampene. På fredagen var jeg hjemme hos Katrine med en hel gjeng, og på lørdagen var Anna og typen hjemme hos meg og vi bare så film og spiste godteriii

 Så nederste bilderekke er min måte å med glede formidle at helga er over og jeg er tilbake på skolebenken. Særlig glad ble jeg da jeg kom hjem nettopp, og fant ut at jeg hadde glemt av mobilen på skolen. Har dere en sånn hylle på veggen i klasserommet for å legge mobilene oppi? Ja, vell hver gang jeg skal være englebarn å legge den oppi der da, så glemmer jeg den ofc!! 

Det kommer snart litt treningsinnlegg, så stay tuned!

Hvordan går det med dere? ♥

spørsmål og svar - mallorca

 • 04.09.2015 kl. 16:00

Hvorfor valgte dere Mallorca?

Først og fremst fordi vi ikke visste om noen andre som skulle dit, for vi gidda ikke partytur med hele trondheim. Det hørtes dritartig ut i Rhodos der alle var, men vi bestemte oss bare for å ta en ordentlig tur med bare oss jentene. Second reason var rett og slett bare at det var enkelt å komme seg dit med direkte fly, og det er sandstrand, shopping og egentlig perfekt for oss.

Hva heter plassen dere var på?

Can Pastilla, Palma de Mallorca

var det fin strand?

Jaa utrolig fin strand. Den var laang og brei, og vi hadde den nesten for oss selv!

hva het hotellet?

Fontanellas Playa

Hvor mye penger må man regne med å bruke på en slik tur?

Jeg regnet med å bruke rundt 15 000 kr på hele turen

Hva er det pengene "går med til", altså hvilke utgifter har man?

Det gikk for det meste i solseng og parasoll (som vi betalte for hver dag) is, brus og godteri (som vi også betalte for hver dag haha) og ellers restaurantbesøk og eventuell shopping. I tillegg til det var vi jo ute på nattklubb som kostet litt, og leide oss en racerbåt hehe

hvor masse penger brukte du på flybilett og hotell?

Jeg, Anna og Johanna brukte 8500 kr og resten brukte 8000 kr - men så tok ikke jeg fly hjem med jentene da, så det blir jo litt fucked, (jeg var igjen en uke med familien)

hvor mange var dere?

Vi var ni jenter

er alle i gjengen like gode venner, eller er d sånn at noen er bedre venn med noen enn andre?

Vi kan snakke med alle om alt, men det er jo ikke alltid man kan si det til alle sammen samtidig, for vi er jo så mange. Så da er det gjerne et par som får vite det først, så kommer det ut til resten like etter. Hvis ikke tar vi det bare opp på chat-gruppa. Det er jo noen som er mer med enkelte enn andre, pga skole og håndball osv, men vi er en ekstremt spleisa gjeng.

Tok du virkelig tattovering der?

Haha nei sorry I did not. Det var bare henna. Og hvis jeg skulle tatt tatto, hadde jeg nok gjort det hjemme i Norge uansett.

Tok alle tattoo? Hvor mange var det i såfall som gjorde det?

Henna tattoo* Hmm jeg husker ikke hvem som tok og ikke jeg, men noen av oss gjorde det hvertfall.

Var det noen som ikke kunne bli med pga mangel av penger etc?

Nei hadde det vært et problem, så hadde vi valgt en tur som passet budsjettet til alle, sånn at alle kunne vært med.

Hvordan fikk dere alle råd til å dra?

 De fleste av oss har jo jobb

var det vanskelig å være på tur når en har kjæreste? (om en vennine av deg har)

Om en venninne av meg har?? Jeg vil bare meddele at jeg var den eneste av oss ni jentene som dro, som var singel der nede! Hahaha er det mulig, what is happening to the universe??

hvor mye ble kostnadene?

For reisen og hotell ble det 8500 kr, det er ikke inkludert mat, shopping osv.

ville dere anbefalt å dra til mallorca, KOS eller gg? hva er forskjellen fra kos og gg - mallorca?

Oi nå må jeg tenke haha, hva kan gg stå for?.. Helvet jeg kommer ikke på noe. Sikker på du ikke mener gc - grand canaria?

Uansett, jeg har vært både på Mallorca og Kos. Og begge er fine steder, men jeg synes Mallorca var perfekt for turen vår. Utelivet var helt greit, kunne sikkert vært liitt mere partyopplegg, men det blir jo så gøy som man gjør det til selv. Og ellers, strandlivet og shopping var veldig bra.

shoppet du masse?

Njæ jeg kjøpte meg solhatt, strandkjole, sandaler og håndduk for det meste haha. Jeg shoppet vel mer andre uka med mamma og pappa. 

Er dette noe dere har spart til lenge?

Næh eller altså folk har jo jobbet litt her og der, så vi har vært sikre på å få til en sånn tur ja

Hvor mye lommepenger hadde du med?

 5000 kr ca

Hvilken reiseoperatør/selskap reiste dere gjennom?

Apollo og ticket

Hvilket flyselskap fløy dere med?

SAS

Hvordan var det med trening på turen?

Haha en dag sto vi opp tidlig og gikk ned i treningsrommet en times tid. Men vi ble bare dårlig av det, kvalm og svimmel, så vi gadd ikke det noe mer haha. Men vi var jo i aktivitet hele tiden da, hoppet og badet på stranda og danset på byen.

Var det fylla hver kveld?

Nei ikke hver kveld. Vi kunne godt dra ut å spise på restaurant, og bare gå rundt i gata etterpå, eller spille volleyball på stranda. Men vi drakk jo vin og drinker, uten å ta den helt ut liksom.

Klarte dere og kose dere, eller ble det mye tanker rundt kosthold?

Neii vi bestemte oss for å ikke tenke noe som helst på kosthold.

Var alle gode venner hele tiden, eller ble det en del krangler?

Altså vi er som søstre, vi har kjent hverandre hele livet og vet akkurat hva som skal til for å få hverandre irritert og akkurat hva som må gjøres for å få oss i godt humør igjen. Så det er klart det blir litt småkrangling, for vi sier det vi mener rett ut og alle vet det ikke menes noe vondt med det. Men er det noe som er helt sikkert så er det at hvis det er noe problem så blir ikke det liggende i lufta lenge, vi tar det ganske med en gang og ordner opp så er vi ferdige med det.

Siden dere var så mange og dere var der en stund, ble det av og til dårlig stemning?

Ja når en av oss ikke har fått i seg noe mat på fem timer og vi fortsatt surrer rundt i byen for å finne en restaurant, så kan det bli litt amper stemning haha. But then you eat a snickers, cuz you're not you when you're hungry

Skulle dere ikke egentlig til Ios?:-)

Jo haha vi skulle en hel mange plasser vi! Først Rhodos, så Ios - eller det vil si vi bestilte faktisk Ios og hadde alt klart, meen så ombestemte vi oss i siste liten og landet på Mallorca.

Var tvillingene med?

Jeess

Var det vondt å ta flettene?

Hmm nei jeg syntes ikke det, men noen måtte felle en tåre fordi det lugget sånn haha

Hva pleier du å gjøre for å bevare fargen?

For det første får jeg ikke sånn ekstremt mørk og dyp farge, hvis noen lurte haha. Og for det andre gjør jeg ikke stort for å bevare det lille jeg får, smører meg kanskje inn med en fuktighetskrem en gang i blant.

Var turen godt planlagt?

Nei den var litt på kanten spontan, og plutselig var vi der uten egentlig noen plan. Men det er det som gjør det så bra, for da har vi ingen forventninger, og blir heller positivt overrasket når vi finner på noe sjuki.

Ble dere syke etter turen?

Jeg ble faktisk litt syk etter første dagen, fordi vi faila med airconditionen, og det satt i hele uka. Men ingen ble syke etter turen nei.

Så du la ut bilde av at dere trente, hvordan i all verden kunne dere trene når dere var ute, regner med hele, natten før?

Superwomen hele gjengen altså

Dro dere med noen andre dere kjente?

Nope

Blir det aldri dårlig stemning mellom dere? Jeg holder ikke ut lenge med 'vennene' mine, og vi ender alltid med diskusjoner..

Vi er veldig like, men samtidig veldig forskjellige. Så vi har ulike meninger og syn på ting. Dere skulle bare hørt oss diskutere politikk og samfunnsproblemer. Med andre ord, det blir diskusjoner. Men jeg har holdt ut hele livet, og hadde ikke holdt ut uten.

Kan du også fortelle litt om hva dere gjorde, og hvordan en typisk dag for dere var der nede?:)

En typisk dag var stå opp klokka ni, smøre oss inn med solkrem og spise frokost, før vi gikk rett ned på stranda. Der solet vi oss, leste bok, hørte på musikk og snakket og lo i timesvis. Vi hadde jo også kjøpt oss mange "badedyr" som vi kalte dem, sånne oppblåsbare flytegreier, som vi synes var veldig artig haha. Så spiste vi lunsj, drakk en mojito eller en sex on the beach her og der. Vi lå gjerne på stranda til fire-fem tida. Så gikk vi på rommet, dusjet og ordnet oss og hadde småvors. Så dro vi ut for å spise, enten syklet vi bortover gata vår eller så tok vi taxi til Palma, også ble det gjerne en litt for sen kveld. Hadde underskudd på søvn hele uka haha. 

Hvordan var romfordelingen?

Jeg, Johanna og Anna ♥ Thea, Martine og Louise ♥ Ida, Katrine og Lene ♥

Hvordan kom dere frem til hvem som skulle dele rom med hvem?

Nesjj var ikke noe problem å fordele rom, kunne ligget på rom med hvem som helst av jentene. Det var bare sånn noen sa "Ska vi ligg på rom eller?" og resten bare "Ja så ligg vi på rom, og dem på rom osv, supert supert".

Hvor mange var det som reiste? Hele nyg gjengen?

Nei alle ble ikke med, Maja, Nora, Hanna og Trine var på andre sydenturer and couldn't make it .. :(

Er alle i nyg fylt 18? Viss ikke fikk de som ikke var 18 også være med?

Nei tre var 17, men det stoppet ingen fra å dra nei.

ble dere kjent med andre folk der på deres alder?

Nææsh ble ikke ordentlig kjent med noen nei

møtte dere på gutter som var utro med sine kjærester hjemme i norge?

Nei heldigvis ikke (som jeg vet).

Lurer på om dere spiser mye drittmat når dere er på ferie??

Ja er det ferie så er det ferie altså, is, burger, pizza, brus, sjokolade...

Hva pleier du å bestille på resturante?

I syden går det mest i club sandwich, caesar salad, nachos, pizza eller grillet kylling egentlig


Har de glutenfri mat der?

Ja de hadde noe, men jeg har vært på plasser med mer tilbud på glutenfri mat på Mallorca. Palmanova har veldig mye bra!

Spleiste dere på alt eller måtte dere betale hver for seg?

På restauranter var det et skikkelig mareritt å betale. For i Norge sier vi jo bare "Jeg skal betale for en pizza og en brus", også betaler du for det og ferdig med den saken. Men her fikk vi jo en check på hele bordet tilsammen med en million i sum nederst (neida men dere skjønner), så måtte vi liksom gjøre drittjobben med å regne ut hva hver og en måtte betale, også legge på korrekt sum i kontanter på bordet. Ikke snakk om at vi kunne betale èn og èn med kort nejjj. Men vi kranglet oss til det noen ganger, mens andre ganger kunne en av oss betale alt, så vipset de over penger med en gang.

Spiste dere frokost på hotellet eller ute på restaurant?

Vi hadde inkludert frokost, og den var sinnsykt bra, med masse frukt og grønt og nam (også masse glutenfritt!)

Når dere spiste ute betalte alle sin egen mat? Eller betalte en alt og fikk igjen penger fra resten etterpå?

Vipps er en fantastisk app altså

Fikk dere rom nære hverandre, typ ikke flere etasjer i mellom?

Vi var på forskjellige etasjer, men det hadde ikke noe å si fordi det var helt åpent i midten av hele hotellet, gjennom alle etasjene hvis dere skjønner. Så vi kunne snakke med hverandre fra den ene etasjen til den andre uten problem. Eller kanskje det var et problem, for de andre gjestene på hotellet heh.

Hvor ofte var dere ute (som i på byen med drikke)?

Sånn ordentlig ut på byen med nattklubb osv var vi bare tre ganger, men vi var jo ute i byen hver kveld

Var dere på magaluf?

Nei vi hadde tenkt å dra på Martin Garrix konsert i maga, men vi ombestemte oss for alle var ikke så gira og vi ville heller være hele gjengen sammen.

Var det noe som gikk skeis/ikke ble som dere trodde/endte i litt dårlig stemning?

Nei, vi hadde som regel ikke noe plan eller forventninger, så dermed ble vi ikke skuffa heller

Frister det til gjentakelse med en sånn type tur?

Jeg kunne ikke fått nok av det, helt seriøst! Kan ikke vente til neste.

Ville du ha dratt tilbake?

Absolutt!

Når dere var på stranda, badet alle samtidig eller var det noen som lå og passet på verdisakene deres?

Det var som regel noen som leste bok eller sov når resten badet så vi byttet litt på uten problem. Men vi kunne bade hele gjengen også når vi ble litt revet med!

Hva var det beste på turen?

Da vi leide en båt og kjørte til en lagune og badet og drakk champagne

Fortell om det mest _latterlige_ som skjedde på turen.

Oi haha den er vanskelig, jeg tror jeg lo i sju dager i strekk liksom så alt var jo latterlig morsomt. Men kanskje når Martine kom veldig fornøyd på stranda en dag og hadde kjøpt seg en enkel, fin strandbag, før vi oppdaget at det sto "I've been a bad girl" på. Og hvis dere kjente Martine hadde dere skjønt hvor komisk og ironisk det er. Eller da Louise skulle gå inn eller ut (husker ikke helt) av hovedinngangen på hotellet, noe som var en stor glassdør, som hun da ikke så, og kræsjet rett i glassdøra foran alle i resepsjonen. 

Fikk alle lov av foreldrene sine?

Jaa jeg tror ikke vi spurte en gang, det var mer sånn vi skal til syden sammen, deal with it, hjerte

Måtte du mase mye på foreldrene dine for å få lov?

Neinei

Ble dere aldri slitne? Så mange jenter, og så mye kjøør (virket det litt som).

Nei mann, det vi levde den uka er drømmelivet ;pHva synes dere om svarene?

Vinnerne av konkurransen

 • 01.09.2015 kl. 16:03

Hei! Nå har jeg trukket vinnere av almanakk-konkurransen, og det bleeee

Julie Husa, Helene Våga, Tuva, Guro Skara og Kajsa Høegh, GRATTIS ♥ Dere vil motta en mail med en kode, så dere kan lage deres egen almanakk for det kommende skoleåret :) 

I dag åpner vi nytt treningssenter i Trondheim, 3T-Ilsvika! Så jeg skal på åpningen halv fem, og deretter ute å spise med hele familien and celebrate. I morgen skal jeg dit med håndballaget og trene, men det skal dere få høre mer om senere! VI BLOGGES ♥ 


(Og herlighet, spørsmålsrunden om Mallorca kommer! Jeez jeg hadde helt glemt det, sorryy)

Ha en finfin dag! 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no