hits

bye bye scooter

 • 30.09.2014 kl. 18:54

Hei! Våknet nettopp opp fra en liten nap, klarer ikke holde meg våken når jeg ufrivillig skrur på nattalista på spotify. Men det har ikke noe å si, for jeg har iiingenting viktig jeg skulle gjort før ferien. I morgen har jeg frii, og da er det bare to små dager igjen før jeg tar toget til Åre med nyg og nyter høstferien, som vi gjør hvert år på denne tiden. Gleder meg ♥ ♥ ♥ Og hvem vet, kanskje jeg klarer å sette sammen en liten video etter turen.

Er det forresten flere enn meg som har merket hvor sykt kaldt det er ute?? Kanskje det bare er i Trondheim, for holy shit her er det kaldt. Angret meg i sekundet jeg satte meg på scooteren i morrest og var redd for at jeg hadde frosset fast i setet når jeg kom frem. Fortsetter jeg i dette sporet ender jeg vel opp med blærekatar in no time. Vil ikke legge bort scooteren da :((

Genser fra Falke kjøpt i en liten butikk i Champery i Sveits, jakke fra Colmar og skjerf fra Exclusive

matpakketips #2

 • 29.09.2014 kl. 19:30

Hei dere! Nå skal jeg straks på håndballtrening, men først tenkte jeg å vise dere skolematen min til i morgen. Når jeg spurte dere om forslag var det maange som ville ha matpakketips, så det skal dere selvfølgelig få! Jeg lagde nettopp ferdig morgendagens, som består av havrepannekaker med bær, ost og et eple som er så fint at det ser fake ut (det er ekte jeg lover). Jeg har jo allerede en havrepannekakeoppskrift, men denne gangen prøvde jeg en litt annen utgave. Dere ser oppskriften under.

Vanligvis har jeg brukt havregryn, men denne gangen malte jeg dem til mel, og det ble en mye finere røre. Itillegg tilsatte jeg litt sukrin melis, for å gjøre dem søtere, men det trengs selvfølgelig ikke. De ble kjempegode da!Ha en fin kveld!

20% på pulsklokker

 • 28.09.2014 kl. 12:07

I dag er det 20% på alle Suunto klokker på www.3tshop.no. Jeg mottok en av dem for en stund siden og er superfornøyd. Jeg har Suunto Ambit 2 S White HR og den er genial, med den nyeste GPS-teknologien og funksjoner tilpasset til blant annet sykling, løping og svømming. I tillegg er den så behagelig på armen med den myke og elastiske reimen. Anbefales til dere aktive kvinnemennesker der ute som er på utkikk etter ny pulsklokke! De har selvfølgelig også pulsklokker til herrer :)

I dag er også siste sjanse for å melde seg på konkurransen min på instagram! Ha en fin dag! ♥

//sponset

punkt nummer ti

 • 27.09.2014 kl. 17:46

Hei dere! Jeg har skikkelig ikke-lørdagsfølelse, hvis det kan kalles en følelse haha. Jeg tror det kan være fordi hver lørdag flyr jeg som regel byen rundt, på shopping og restauranter i jeans og sminket adlete, som det så fint heter på nynorsk. Men denne lørdagen tenkte jeg å følge punkt nummer ti på den fine lista mi i forrige innlegg, det om å kose seg i eget selskap. Når sant skal sies så har jeg spilt en håndballkamp i dag også da, men den var tidlig, så den har jeg allerede glemt. Så når jeg kom hjem fylte jeg opp badekaret, tok ansiktsmaske og koset meg med favorittserien ved siden av.Jeg prøvde en ansiktsmaske (som jeg faktisk fikk i julekalenderen) som jeg fant i en skuff, vet ikke hvor den er fra. Men den var sykt god!

Hva har dere gjort i dag?

10 tips til en bedre hverdag

 • 26.09.2014 kl. 18:58

Hei dere! Takk for alle forslagene dere kom med, ble mere motivert med en gang! Jeg tenkte at ettersom jeg nettopp har vært litt stresset på grunn av skole, trening, blogg osv, så passet det perfekt med et slikt innlegg. Og jeg er sikker på at det er flere som føler det slik noen ganger, at alt går i ett og livet bare flyr forbi uten at du legger merke til det. Så innlegget her er bare for å minne meg selv og dere på å slappe av og nyte livet på best mulig måte.

Ha noe å se fram til ♥ Se på kalenderen eller almanakken din og kryss av spesielle dager. Nå er det for eksempel snart høstferie, kryss av og la nedtellingen begynne! Ellers kan det være noe så enkelt som en middag med kjæresten, eller hyttetur med vennene. Ukedagene går så mye fortere når du har noe å glede deg til!

Spis sunn og fargerik mat ♥ Er det noe jeg blir spesielt glad av så er det mat haha. Og enda bedre er det om jeg kan kose meg med god samvittighet. Finn deg noen sunne oppskrifter på mat som for eksempel muffinser, pizza, knekkebrød eller hva som helst, og slipp deg løs på kjøkkenet. Spis også noe fargerikt til hvert måltid. Og da snakker jeg ikke M&M's, men frukt og grønnsaker!

Smil til verden og verden smiler tilbake ♥ Ikke vær redd for å le og vise folk rundt deg at du er glad, det sprer energi. Det er bedre med et smil for mye enn et smil for lite. Mener ikke du skal gå rundt som en joker og fake a smile hele dagen, men når venninnen din sender en video på snapchat av lillebroren som forklarer sin versjon av hvordan barn blir til, så er det lov å le selv om du sitter blant folk på bussen.

Tenk positivt ♥ Prøv å ikke fokuser på det negative. Ja vi har alle de dagene der vi føler oss nede, enten fordi vi har gått opp en kilo, våknet med en kjempekvise i panna eller fått en dårlig karakter. Men det som har skjedd har skjedd, det eneste du kan gjøre nå er å se framover. Er du lykkelig så fortsett med det du gjør, er du ulykkelig må du enten endre på noe eller fortsette i det samme sporet uten å forvente at noe kommer til å endre seg.

Kutt ut diverse stressfaktorer ♥ Ikke lev så spontant at du lar deg stresse når du ligger bak skjema. Planlegg dagen, vit at bussen går ti minutter tidligere enn du trodde, så du slipper å løpe til bussholderplassen med bare ett sminket øye. Å ha god tid enten det er før skolen, før trening eller på kvelden før du legger deg, gir en beroligende følelse, så unngår du dårlig humør.

Gjør treningen til en rutine ♥ Jeg vet hvor vanskelig det er når man har kommet ut av treningsrutinene, og strever for å komme inn igjen. Ikke la det gå for lang tid mellom treningsøktene, la det bli en del av hverdagen.Tren før skolen ♥ Åh er det noe som går fra hell to heaven på kort tid, så er det trening før skolen! Idet klokka ringer 06.00 spørs det om det kanskje frister litt mer å bare drite i den og fortsette skjønnhetssøvnen, men har du tatt deg selv i hånda kvelden før så kan du bare ikke bryte det! Bevis for deg selv at du har nok viljestyrke og jeg kan love deg det blir verdt det etterpå! Den følelsen når du er ferdig med økta, den kan bare ikke beskrives. Og langt utpå skoledagen når vennene prater om at de gruer seg til intervallene, og du skal til å si "shit ja gruer meg ass" så kommer du på at faen heller jeg er ferdig med det :D

Make every morning bright ♥ Det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen er å gå på badet og få en god dose music in my ears mens jeg renser ansiktet og ordner meg. Det får meg til å våkne på en herlig måte. Uansett hvor tidlig det måtte være klarer jeg bare ikke la være å synge med. Jeg har litt retarda musikksmak om morgenen da, hører vell mer eller mindre på countrymusikk hahaha aner ikke hvorfor, men for dere som vil sjekke den ut så finner dere den her.

Ikke utsett gjøremål ♥ Jeg kan vell nominere meg selv til nasjonens største utsetter, noe som ikke er bra. Ikke utsett puggingen til dagen før prøven, gjør litt hver dag eller hvertfall fordel arbeidet litt utover uka. Ikke sleng genseren og buksa på gulvet når du skal legge deg, kast det i skittentøyet eller brett det fint og legg det på plass igjen. Hvis ikke blir det fort et eneste stort rot der du ikke finner noe som helst, og deet vil vi vel ikke!

Kos deg i eget selskap ♥ Unn deg selv litt ekstra kos i hverdagen. Tenn duftlys og fyll opp badekaret med skum før du senker skuldrene og hører på dine rolige favorittsanger (ikke kos deg så mye at du sovner i badekaret, kan føre til store komplikasjoner). Ta på deg kosedressen og sett deg ned med en stor kopp te og nystekte rundtstykker og se serien du er hekta på mens du hører ulingen fra uværet utenfor. Gjør noe som får deg til å slappe av og virkelig sette pris på hverdagen.Hva synes dere om innlegget? Del det gjerne videre!

give me some

 • 25.09.2014 kl. 18:49

Hei dere! Fikk en del spørsmål om oppskrift etter innlegget med belgiske vaffler, og jeg skulle jo selvfølgelig bare skrevet den med en gang, meen. Den er altså ikke så spennende som den kanskje så ut til. Det var en søndagskveld vi bestemte oss for å prøve det ut, så vi måtte bruke det vi hadde i skap og skuffer på kjøkkenet. Og ettersom vi er en gjeng med #lovefitnessmotivationnopainnogain ble det en røre av mager vaniljekesam, egg, litt vann, en teskje bakepulver og kardemomme, natreen (søtningsmiddel) og en stor dose havregryn (kvernet i blender til mel). Vi improviserte med det meste, men det ble brukbare vaffler til slutt (så fort vi klæsja på litt peanøttsmør, is og sjokoladesaus hvertfall) haha..

Som jeg sa til dere tidligere så skjer det ikke så sykt mye spennende i det ellers så kule livet mitt akkurat nå, derfor har jeg ikke så mye å blogge om. Jeg ville satt stor pris på om dere kom med noen forslag til hva jeg kunne blogget om på dager som dette! Bare skriv masse ting dere vil se mer av på bloggen. Er det fine bilder der jeg later som jeg er modell, er det stygge bilder der jeg er mer eller mindre meg selv, er det hverdagsinnlegg eller innlegg om mat og trening, whaatever just give me some :):):)

Meg i dag, hettegenser herfra og tights fra Nike

mimre mimre

 • 23.09.2014 kl. 19:32

Hei! Er i en sånn periode nå der jeg står opp tidlig, drar på skolen, kommer hjem sent, spiser middag, drar på trening, kommer hjem sent, sover lite. Disse periodene bruker å være litt kortvarige, til jeg liksom finner balansen, men akkurat nå er det ille. Så for å finne litt ro i sjela, setter jeg meg ned og ser på gamle, koselige bilder og mimrer i veii. Det jeg savner mest akkurat nå, må være hytta i Åre. Er det en plass i verden jeg virkelig kan senke skuldrene og bare kose meg skikkelig, så er det der. Med den koselige byen, masse svensk godteri, badstue, lounge musikk, film og Ben&Jerry's kan det ikke bli stort bedre. Flere som liker å se tilbake og mimre litt for seg selv?Hva synes dere om bildene? ♥

belgiske vaffler og søndagsfilm

 • 22.09.2014 kl. 23:04

Hei dere! Da er klokka elleve og jeg kom akkurat ut av dusjen etter trening. Dagen i dag har faktisk bestådd av lekser for det meste, har ikke rukket å blogge før nå. Hadde økonomiprøve i dag, har matteprøve i morgen og norskframføring på onsdagen.. Er som regel sånn etter skolestart. Alle fagene skal gå gjennom det første kapittelet i boka, og så kommer det en prøve. Og det er jo megafunny når alle fagene kommer med disse prøvene samme uka. Går fra to måneder uten å skrive en bokstav eller telle et tall, til BANG rett på med allskens helvete. Men jaja livet er herlig.

I går hadde jeg besøk av tre fine piker og vi lagde belgiske vaffler med peanøttsmør, vaniljeis og sjokoladesaus ♥ SNICKERS ♥ fytti det var heaven on a plate. Så var det Bridesmades som var søndagsfilmen på tv3 og den er jo såå morsom hahaha.God natt ♥

rabattkode

 • 21.09.2014 kl. 19:52

Hei! I helga har jeg spilt en del håndballkamper, noe som kjennes på kroppen. Spilte den siste nå, for damelaget til Heimdal, mot Klæbu, som ble uavgjort. Jeg sitter igjen med en knallblå, stor og sjarmerende leppe som kom fra en albue rett i trynet. Men over til noe annet, jeg fikk almanakken min i posten her om dagen. Og for dere som ikke hadde flaks nok til å stikke av med en på konkurransen min, gir jeg dere nå en rabattkode på personligalmanakk.com ! Koden er D-DFBC-YRIY og den gir 10% på alle produkter på nettsiden. Her kan dere se hvordan min ser ut:

Nå kom akkurat Katrine, Anna og Maja inn døra, så da blir det atter en kosesøndag med film og healthy waffles ♥♥

Hva har dere gjort i helga?

mangel på retningssans

 • 19.09.2014 kl. 22:10

Hei og god fredagskveld dere! Startet dagen i dag rett på med orientering i gymmen i førstetimen. Og er det en ting jeg absolutt ikke behersker så er det å orientere seg med kart. Jeg har over hode ikke retningssans. Det positive med det er at jeg lærer noe nytt om min egen hjemby hver dag. Er ikke så altfor lenge siden jeg lærte meg veien fra Trondheim Torg til Mercur senteret på egen hånd, og for dere som bor i Trondheim så skjønner dere tegninga. Det negative derimot er jo at i slike tilfeller som dagens gymtime, så sliter jeg fælt.

Vi sluttet på skolen halv tolv, og jeg og Kat dro rett til 3T for å jobbe på lageret noen timer. Haha dere ser det er en del jobb som må gjøres ↓

Og etter det dro jeg hjem og spiste min typiske før-håndballkamp-rett, altså grovbrød med sild og laks + et egg, og så litt Kardashian, før jeg dro for å spille kamp. (Som til tross for at jeg spiste supermaten min, ikke gikk så veldig bra heh.. fucc) Nå drar jeg på tacokveld med noen venner fra klassen ♥Hvordan har dagen deres vært?

turtleneck sweater

 • 18.09.2014 kl. 18:35

Hei peeps ♥ I morrest våknet jeg tiidlig, så jeg bestemte meg for å utnytte tida til å transformere meg fra et dovendyr med gjenklistrede øyne, til en sminket pike med jeans og høyhalset genser. Snakk om å ta den helt ut. Det er ikke akkurat typisk matholck schoolstyle for å si det sånn, men det var faktisk ikke så ille. Skal ikke legge skjul på at det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å rive av meg alt og hoppe i joggisen, men det var et godt forsøk. Her er dagens outfit (tatt like før drapet på antrekket..)Tatt tattoo forresten ;p M for what??? (My future husband) Neida hehe tuller

Sko fra Converse fra Junkyard, bukse fra Topshop, turtle neck genser fra H&M, cardigan fra Minus, klokke fra DWHva synes dere om antrekket?

Smilefjes, hjerte

 • 17.09.2014 kl. 18:28

Hei! Etter skolen i dag dro jeg en tur på City Syd med Katrine, i dagens outfit som besto av rød joggebukse og blå hettegenser. Så mer eller mindre ut som en forvirret russ som ikke klarte å bestemme seg for farge. Så som dere skjønner var ikke antrekket verdt en photoshoot til bloggen. Derfor er det fint jeg har macen full av selfies fra opp gjennom tidene som jeg kan leke meg med. Senere i dag har jeg trening, og den er ikke ferdig før halv elleve.. Så når jeg kommer hjem er jeg jo seff superhyper og får ikke sove. Må overleve morgendagens åttetimers skoledag på kaffe og koffeinsjokk. Gleder meg. Smilefjes, hjerte.

Håper dere får en fin kveld og en god natts søvn (i motsetning til meg)! ♥ ♥ ♥

Xanthan Gum

 • 16.09.2014 kl. 15:06

For litt siden fikk jeg en kokebok av mamma "Glutenfri Baking", som jeg var så excited over, helt til jeg fant ut alle oppskriftene inneholdt et eller annet jeg aldri hadde hørt om, nemlig denne xanthangummien. Jeg søkte litt rundt og fant ut at det tydeligvis er noe man tar i glutenfri bakst for at det skal oppføre seg mer som bakst med gluten. For det er sikkert flere enn meg som har erfart at glutenfri bakst ikke er så enkelt å jobbe med. Det blir enten for vått eller for tørt og smuldrer opp. Derfor ringte jeg til helsekoster i Trondheim og spurte om de hadde det, men de hadde ikke hørt om det engang. Så jeg endte opp med å bestille det over nett her, 139 kr.Jeg har nå prøvd tre oppskrifter fra den boka, med dette stoffet. Og alle tre forsøkene har blitt suksess. Det var to forskjellige typer muffins og minipizza. Dere husker kanskje at jeg lovet dere oppskriften på blåbærmuffinsene jeg lagde på bursdagen til Nora, vel her har dere den:

Bare så dere vet det så er ikke dette innlegget sponset på noen som helst måte, det er rett og slett bare en anbefaling til dere! Jeg får så mange mailer og kommentarer fra folk som nettopp har fått diagnosen cøliaki og som ikke aaner hva de skal gjøre. Til dere anbefaler jeg å kjøpe Xanthan Gum (hvis dere liker å bake da), og til alle andre anbefaler jeg også kokeboka. Den fås kjøpt hos bokhandlere.

Boka inneholder faktisk ikke bare oppskrifter, men masse nyttig informasjon om cøliaki og glutenfri mat. Lister over hvilke matvarer som inneholder gluten, og som ikke inneholder gluten, symptomer, diagnose og masse mer. Nyttige nettsider: www.utengluten.no, www.allergikost.no, www.kinsarvik.no, www.matshop.no

 

Håper det var til hjelp!

ny uke og nytt design

 • 15.09.2014 kl. 18:33

Hei alle chicazz (y chicos??) hade, er så ferdig med spansk haha. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har nytt design og header hehe. Det er veldig enkelt, men jeg synes det er veldig fint da. Får litt mer høstfeeling med de lilla tonene. Det er som vanlig Soft Webdesign som har laget det. De lager skreddersydde og brukervennlige design til en rimelig pris, facebooksiden deres finner dere her.Ellers så er det mandag igjen da, og vi så filmen 8 Mile med Eminem i norsktimen, noe som allerede har vippet uka opp på topplista over best week of the year, bare fordi jeg elsker å se film på skolen. Og til den ene personen som kommer til å klikke i kommentarfeltet og lure på hvorfor i helvete Eminem var på skolen vår og så film med oss, så var det ikke det jeg mente. (Eminem er med i filmen, skjønner? ;););) Gjorde litt lekser med siss når jeg kom hjem, og etter deet lagde jeg faktisk middag. Kylling og grønnsaker stekt i kokosmelk, er så nammis! (Det er forresten ikke det som er avbildet under haha, det var lunsjen..)Hva synes dere om designet? Hvis det er noen som er helt allergisk mot det, let me know whyy.

money makers

 • 14.09.2014 kl. 15:49

Hei dere! I går kveld dro vi ut i byen for å spise, noe som var veldig koselig. Vi dro på en thai restaurant jeg aldri hadde vært på, og ble positivt overrasket. Det var såå god mat, og så søte thaidamer som jobbet der. Det lå rett over gata til restauranten Eld, inn i et lite smug på en måte. Ser litt jalla ut på utsiden, men inn var det veldig koselig. Vi satt på et stort rødt teppegulv, med føttene nedi en grop i gulvet haha, fikk veldig thailandsk stemning.

Jeg spiste biff i østerssaus med stekte grønnsaker og ris, nam!!!Nå skal jeg faktisk på jobb! Jeg og Katrine startet å jobbe på lageret på 3t, på fredagen, i sju timer! Jeg var så sliten som jeg aldri har vært, hadde kun med meg en skyr som jeg overlevde på. Det er første gangen i mitt liv at jeg jobber, liksom fysisk og ikke med blogg, og faktisk tjente penger haha. Jeg følte det var jobbuka, eller OD dagen ellernoe. Men nå skal vi altså jobbe litt til, og tjene eenda mere penger ;ppppHva skal dere gjøre i dag?

sommer året rundt

 • 13.09.2014 kl. 18:10

Hei! Nå skal jeg snart ta bussen til byen for å møte noen jenter og spise på en eller annen thai restaurant jeg aldri har hørt om. Forhåpentligvis er det skikkelig god mat der, for jeg er skrubbsulten. Men først tenkte jeg å vise dere noe jeg fikk fra sheinside for en stund siden. Fikk det i sommer da, så egner seg kanskje ikke like godt akkurat nå, but like whatevz.

Toppen er onesize så den er litt liten til meg, men skulle ønske den passet for den er jo så fiin. De har den i mange farger, bare se her. Skjørtet fant jeg desverre ikke linken til.

Hva synes dere?

//sponset

Vippeextensions hos Glimt

 • 13.09.2014 kl. 11:10

God morgen alle fine! På onsdagen var jeg hos Glimt for å sette på vippeextensions igjen. Det ligger ved Bakke Bro og ikke langt i fra Solsiden. Har jo vært der før og blir like fornøyd hver gang! Det er så herlig å våkne om morgenen og være fiks ferdig ordnet. Så dette er meg i nuet:

Det var Christina som satte på vippene mine, veldig koselig og flink dame! Hun er senior, det er det midterste nivået. Ellers så har de lærling, som er det billigste, og master som er det beste og som naturligvis koster litt ekstra. Jeg anbefaler helt klart Glimt hvis dere skal sette på vippeextensions, har hørt flere skrekkhistorier fra andre salonger der vippene blir helt ødelagte etterpå, det har heldigvis ikke jeg opplevd hos Glimt! Dere kan bestille time på 730 11 362.


Hva synes dere?

//Sponset i samarbeid med Glimt Bli Ny

rosin i tanna

 • 11.09.2014 kl. 20:17

Hei dere! Jeg var såå sliten etter skolen i dag, åtte timers skoledag gjør noe helt spesielt med meg. Dessuten var det siste faget økonomi, og jeg tenkte det ikke hadde så mye å si å bare chillen littegranne, men våknet fort da vi fikk høre at vi måtte få godkjent oppgaven før vi fikk dra hjem. - Og en oppgave i økonomi tar seriøst et ååår. Så vi jentene ble seff sittende igjen på overtid og stakkars Johanna som tar taxi fra skolen pga skadet fot rakk den ikke hahaah, så en haltende Johanna på krykker måtte ty til busstur. Jeg og Katrine dro på butikken i halvsovende tilstand og kjøpte inn til wok, så dro vi hjem til henne og slappet av.

Ellers tok vi klassebilde i dag, og klassen min fant ut i går kveld klokka ni at vi skulle være troll. Og det ble vi. Med rutete skjorter, bustete hår, rosin i tanna og sotete sminke + fregner av en eller annen grunn. Noen timer etter shooten kom vi på at what har troll liksom fregner?? Aner ikke hvor vi fikk det fra, men fikk en søt, liten julenissetwist på det hele da.


sliten og sulten ungdom

Hvordan har dagen deres vært?

choco-peanut-banana-coffee-shake

 • 11.09.2014 kl. 08:00

Hei og velkommen til matholck's matkrok, i dag skal jeg dele med dere et fantastisk godt alternativ til sjokolademilkshake! Skulle hatt et eget matshow ass... Neida blir vel snart saksøkt fordi jeg har forgiftet en stakkars skjel med mine 'fantastiske' veier til en sunn livsstil. Håper ikke det da heh! Ja hvertfall da, så som sagt har jeg kommet fram til en overraskende god og sunn(ere) milkshake-variant. Den består av så enkelt som ♥ 1 frosset banan. Del opp i biter før du legger den i fryseren i et par timers tid ♥ 1 ss peanøttsmør ♥ 1-2 ss svart kaffe. Jeg liker kaffesmaken så jeg tar gjerne litt ekstra. Men husk!!! Bland ut kaffen med kokende vann, ikke ta ka kaffepulver rett oppi haha, gjett hvem som allerede har prøvd det :):):).... ♥ Og til slutt Styrk melk med kakao, proteinpulver med sjokoladesmak eller vanlig sjokoladepulver for dem som ikke har noen av delene. Jeg har ikke målt opp nøyaktig hvor mye sjokomelk jeg bruker, men bare prøv deg frem. Jeg liker den best når den er ganske tykk.

Den er supergod både som lørdagskos og som recovery etter trening.

Noen som ble fristet? Gi meg gjerne tilbakemelding!

VIP kveld

 • 10.09.2014 kl. 14:16

Hei! På mandagen var jeg på VIP kveld hos 3T, det var tilbud på varer som nettopp har kommet ut i nettbutikken deres. Jeg tok med meg noen av jentene og vi koset oss med shopping og tapas. Haha har spist tapas omtrent hver dag de siste dagene.. Jeg tok med kameraet og det ble noen brukbare bilder utav det.

Gå innpå www.3tshop.no og sjekk ut klærne. De har forresten fått inn de superdeilige adidasbuksene, her, jeg har den i både S og M, men liker S best.Noen som fikk øye for noen fargerike treningsklær?

fredagskveld på en søndag

 • 08.09.2014 kl. 17:42

Hei dere! I dag er det mandag og vi starter uka med blanke ark. Eller nei det er vel en stund siden skolestart nå, så skrivebøkene er nok allerede skravlet på. Uansett, denne helga var utrolig fin og jeg følte den varte en uuke. Sånn blir det når man har festligheter på fredagen, da blir liksom helga så lang. Dessuten hadde vi atter en fredagskveld i går, med pizza, godteri og film. Jeg, Katrine og Anna tilbrangte formiddagen på 3T før dro hjem til meg og bakte nydelig, glutenfri pizza og så The Other Woman.

mine bestiser

naam

Litt dårlig kvalitet på bildet kanskje? Det kan være det er et ord i oppskrifta dere ikke har hørt om før, 'Xanthangummi'. Det er noe man kan tilsette i glutenfri bakst for at den blir bedre å holde på med. Jeg kan egentlig forklare mer i et annet innlegg!

Ha en fin kveld, vi blogges!

middag på solsiden

 • 07.09.2014 kl. 12:33

God morgen alle fine! I går var jeg på koselig bytur med Katrine. Det var så herlig vær, så vi følte vi måtte utnytte det på best mulig måte. Gikk først litt rundt i butikker og prøvde å finne noe spennende, men det resulterte dessverre i lite innholdsrike shoppingposer. Jeg kjøpte Alias, et spill for å ha på hytta og boka Norges Lover, trenger den til rettslære på skolen. Til slutt ga vi opp shoppingen og gikk til Solsiden for å spise en tidlig middag i kveldssola.

Her var gårsdagens antrekk:

Katrine: cardigan fra Vila, bukse fra Topshop, tshirt fra Carlings, sko fra Kroatia (?) og veske fra DKNY

Matholck: cardigan fra Minus, skjørt fra Only, tshirt fra Monki, sko fra Junkyard og veske fra Mulberry

Hva synes dere om antrekkene?

tapaskveld

 • 06.09.2014 kl. 22:21

God kveld! Tenkte å vise dere bildene fra gårsdagens herlige tapaskveld med jentene. Alle hadde med to 'retter' hver og det ble såå mye mat. Men hvis det ikke blir for mye mat er det heller ikke nok haha. Mamma og pappa fikk hvertfall tapas til middag når de kom hjem fra hytta i dag og enda er det mer igjen. Det ble en veldig vellykket kveld med masse latter og moro og ikke minst god mat!Louise, Martine, Ida og meg

Mat, Kat, Trine, Nora og Johanna

Ida, meg og Nora

Martine, Mathilde, Hanna, Katrine, Trine, Nora og Johanna

Hva synes dere om bildene?

konemateriale

 • 06.09.2014 kl. 14:03

God morgen kjære lesere! I går hadde jentegjengen tapaskveld hjemme hos meg, litt for å feire bursdagen til noen av oss og litt for å feire at livet er herlig. Jeg har masse bilder fra kvelden, men de må dere få se litt senere. Akkurat nå skal jeg ut i sola og jogge meg en tur har jeg tenkt. Senere i dag skal jeg kanskje til byen med katy for å kjøpe noen nødvendigheter, men tida går fra meg så jeg har det litt travelt. Jeg skulle egentlig publisere ett innlegg før jentene kom i går, men som kjent er jeg ikke verdensmester på å beregne tid, så jeg rakk ikke. Under ser dere hvertfall meg i mitt ess, med fokle rundt halsen og bakst i hånda.Hva er deres planer for dagen?

sunn og god eplegrøt!

 • 04.09.2014 kl. 16:52

Hei! For en stund siden var jeg på matmarked i byen og jeg fikk selvfølgelig sneket med meg noen oppskrifter. Blant annet denne havregrøten som ikke trenger å kokes! Den skal altså spises kald, og den er såå god!

Det dere trenger er

♥ 6 dl store havregryn

♥ 4 dl eplejuice

♥ 2 dl gresk yoghurt

♥ 1 eple

♥ en neve nøtter (mandler, valnøtter)

Slik gjør dere

Bland havregryn og eplejuice i en bolle med lokk (eller plastfolie) og sett i kjøleskapet i en til to timers tid, til havregrynene har svellet og trukket inn i vesken. Rasp et eple og ha i bollen. Bland inn yoghurten. Dere kan bruke enten naturell yoghurt eller med vaniljesmak. Med vanilje blir den naturligvis søtere, noe jeg synes er ekstra godt. Hakk opp noen nøtter og dryss over rett før servering.Grøten er veldig mektig og oppvekkende, så den passer perfekt til skolemat eller frokost. (Jeg lagde den kvelden før og lot den stå i kjøleskapet over natten). Dette var skolematen min i dag:Noen som tør å prøve?

if my mother only knew

 • 03.09.2014 kl. 19:14

Hei! Været i Trondheim har litt humørsvigninger fra dag til dag, går fra å være en høsttung regnværsdag som tatt ut i fra grinescenen i en film, til å være tilbake til 20 grader og sol. Dagen i dag var sistnevnte, så det er jo greit! Er så koselig når man fortsatt kan sitte ute i teskjorte og spise middag på verandaen. Ellers, i dag hadde vi økonomi hele dagen fra åtte til ett, og for dere som lurer så heter det bare økonomistyring. Og det var helt ok, men godt å komme hjem etterpå seff.

me and my superwoman, genseren min er fra Choies og kat sin er fra en eller annen plass i Kroatia

Jeg og Pernille dro ut for å ta et par bilder, da det plutselig dukket opp en lost førsteklassekid som ville være med på bildene. Vi bor jo to meter fra skolen så han var ikke så bortkommen.. (bare så det ikke skal se ut som grov kidnapping liksom). Haha på genseren hans sto det "If my mother only knew" så for å ikke avsløre ham har han fått et esel i ansiktet.

ufrivillig powernap

 • 02.09.2014 kl. 21:22

Hei dere! Jeg våknet akkurat fra en ufrivillig powernap på sofaen, så jeg er 70% i koma når jeg skriver dette innlegget. I dag har jeg absolutt ingenting å blogge om. Hadde langdag på skolen og dro rett derfra til 3T og ble der i to timer. Kom hjem til tomt hus, med middagen ventende på kjøkkenbenken. Noe så smakfult og kreativt som omelett. Tok en varm dusj, nærmere helsefarlig varm, så nesten ikke gjennom dampen da jeg kom ut. Så nøt jeg middagen med kardashian søstrene ved min side. Haha nøt?? Så nytet jeg, så nøyt jeg kanskje? Ja whatever. Her var dagens frokost, havregrøt med kanel, jordbær og banan.Slenger med et bilde til, hater innlegg med bare ett bilde :) Så det var dagen min kort oppsummert. Skikkelig kul og interessant. Jeg må seriøst ta meg en kaffe eller noe, holder på å sovne igjen. Okei natta folkens, blogges forhåpentligvis i en litt mer livlig tilstand i morgen! ♥

Hvordan har dagen deres vært?

familynight

 • 01.09.2014 kl. 19:28

Heihei god kveld alle! I helga hadde vi jo kvalik til første divisjon i håndball og vi klarte å kvalifisere oss heldigvis, åhh så lettet over det. På lørdagskvelden kom Katrine på familiemiddag og vi spiste nyydelig biff. Mamma og pappa hadde nemlig brullypsdag, vært gift i 17 år og greier! Så da benyttet de sjansen til å lage noe ekstra godt. Litt senere kom Thea og Martine til dessert, og vi ble sittende rundt spisebordet hele kvelden og snakke om alt mulig rart.

(Jeg og kat drikker forresten ikke vin, det er mamma og pappa sin)

beste mami og kat ♥

fine martine ♥

mamma lagde karamellsaus og is til dessert, nammm det var sykt.

mine babes ♥ ♥

I går var jeg så sliten etter all håndball, lå i sofaen hjemme hos tvillingene med Tobias, Daniel og Katrine og så film det meste av dagen. Avsluttet kvelden og helga med nygkveld hjemme hos Johanna med sjokoladekakekos hihi.

Hva har dere gjort i helga?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no