hits

etterlengtet girlsnight

 • 29.09.2013 kl. 14:32

Hei alle sammen! Da er det atter en søndag, er det virkelig en uke siden jeg skrev "I heart sundays"? Tiden går så SINNSYKT fort! Anywaays, helga her har vært skikkelig herlig egentlig. Gikk inn for å ha null planer og null stress, og det fikk jeg. På fredagskvelden var jo klassen på det arrangementet til NTNU, men det var faktisk ganske interessant. Vet ikke om dere så bilder av det på adressa.no eller i avisa? Det var utrolig mange folk der og utrolig mye kult å oppleve faktisk haha, høres ut som tidenes nørd. Nå vi kom hjem spiste jeg sushi med familien før jeg, Katrine og Martine dro til Anna og koste oss med godteri og reprise av Torsdag kveld fra Nydalen til vi sovnet på sofaen.

I går dro jeg ikke på City Syd likevell, jeg fikk bare ikke vridd meg ut av Gossip Girl-bobla mi, så der ble jeg sittende. Men senere dro alle jentene til Anna og vi lagde taco og hadde en en skikkelig etterlengtet jentekveld. Jeg måå ha verdens beste vennegjeng♥♥ Tror vi brukte to timer på å bestemme oss for en film vi kunne se. Sto mellom Precious, De Urørlige, Hysteria og Forest Gump og etter avstemning, trekking og høylytte diskusjoner ble det De Urørlige. Såå fin film!

Ida, Maja, Thea og Anna♥

Ida, Maja, Anna, Thea Johanna, Hanna♥

råååra♥

Ha en fin dag videre folkens!

for en herlig dag

 • 28.09.2013 kl. 15:52Heei dere! Var så deilig å våkne i morrest å vite at det var lørdag. Våknet i ti tiden med sola skinne inn vinduene på rommet og tok meg en løpetur på tredemølla, faktisk. Etter det kjørte jeg (haha artig å si at jeg kjørte) til butikken og kjøpte masse frukt som jeg lagde en kjempegod fruktsmoothie av wihuu. Nå har jeg sminket meg og vurderer å ta en tur på City Syd for å kjøpe litt skoleklær og andre nødvendigheter.

I kveld skal alle jentene lage taco og kose oss. Okei er det bare meg eller sier jeg 'kose' i ca 97% av alle innleggene mine??? Jaja jeg liker å kose meg OKEI hahaha. ♥kose♥ elsk♥ Vi blogges!

Hva skal dere i dag?♥

scooterlappen!

 • 27.09.2013 kl. 18:01

Hei mine kjæære! Åh for et trvelt døgn, dere aaner ikke! I dag hadde jeg tyskprøve i de to første timene, skulle eegentlig ha matteprøve i de to neste timene - jeg hadde pugget til den, men fikk ikke ta den likevell, så hadde jeg scooterprøve timen etter det igjen! OG JEG BESTO MED EN FEIL :):):):):):) #happygirl.com. Når jeg kom hjem dro jeg rett til fysioterapeuten min og nå skal jeg snart på et arrangement med skolen, Forskersnatt tror jeg det heter.

Jeg gleder meg til jeg kommer hjem og endelig kan senke skuldrene for helga med sushi og gode venninner. Og igjen, jeg håper dere forstår hvorfor blogginga mi ikke er på topp akkurat nå, jeg har så sinnsykt mye å gjøre for tiden, men tro meg jeg prøver!Når jeg kom hjem fra siste kjøretime med scooter på onsdagen var jeg så gjennomfrossen og det var så synd på meg. Så jeg tok meg et velfortjent bad, og koste meg skikkelig med gossip girl og god mat wiihu. Men ja jeg besto ja hehe er storfornøyd jeg! Haha var såå nervøs når jeg skulle ta den og trodde jeg hadde alt for mange feil. Gruet meg skikkelig til å fortelle dere at jeg ikke besto, men så gjorde jeg det!

Flere som synes det er godt med helg igjen eller?♥

skikkelig kosedag

 • 25.09.2013 kl. 17:50

HOLA! I dag hadde vi engelsk fagdag på skolen, og det var en skikkelig kosedag. I de tre timene før lunsj lå vi slengt utover på madrasser i gymsalen og leste hvert vårt eksemplar av The Hunger Games - og med lesing tror jeg vi alle forstår at jeg mener prating. I lunsjen dro læreren på butikken og kjøpte inn masse god mat, vi hadde nemlig med 30 kr hver for å kjøpe inn. Så koste vi oss på langbord med kaker, boller, frukt og masse mat, jåå. Vi sluttet klokka ett og da dro jeg, Johanna, Anna og Martine hjem til meg og så filmen hunger games, den er jo faktisk utrolig bra! Tror neste filmen eller del 2 kommer i November en gang.

Nå skal jeg snart på siste kjøretime med scooter åååh gruer meg. Har en skikkelig dårlig følelse :((( Skal kjøre SJU MIL på scooter, halleluuja det er langt. Skal pakke meg inn i all verdens klær, holdt på å fryse ihjel sist gang. Plis ønsk meg lykke til da - I'll need it. Meeei i dag:

heelt perfekt

 • 23.09.2013 kl. 23:33

Hei! I dag har vi spilt en heelt katastrofal kamp som jeg ikke skjønner at har skjedd. Laget vårt går gjennom en litt vanskelig periode akkurat nå, tror ikke jeg vil forklare så sykt mye mer, men jeg ser fram til at vi finner oss selv og kommer oss tilbake til topps snart. Etter kampen satt jeg, Thea og Martine igjen i hallen og bare snakket om nederlaget haha, mens foreldrene våre og treneren satt på et rom vedsiden av. Etter kanskje en times tid bestemte vi oss for å sitte på til mamma til nærmeste gourmet matbutikk og kjøpe alt de hadde av forskjellige oster og masse nammenam, noe som passet meg heelt perfekt.


Vi har fri i morgen, men jeg er uansett stuuptrøtt, så jeg tror jeg skal finne senga snart.

God natt mine søte små♥ 

I heart sundays

 • 22.09.2013 kl. 21:20

Jeg står fortsatt på mitt og sier at jeg elsker søndager. Det er liksom ikke meningen å ha en plan for denne dagen, den eneste planen man har er å ikke ha noen plan. I dag har jeg ligget i sofaen og sett gossip girl, jeg er faktisk på min åttende episode for dagen nå. I morgen er det ny skoleuke all over again, men tiden går jo så fort at jeg rekker ikke klage engang. Dessuten har vi fri på tirsdagen ♥♥♥ 

I morgen har vi ny håndballkamp i første divisjon, glææææde mæ. Oi jeg glemte kanskje å fortelle hvordan sist kamp gikk, den jeg gledet meg så sykt til haha. Joda det var en jævlig kamp mot Byåsen som vi tapte med et mål i siste sekund, såå sinnsykt irriterende at jeg blir sint av tanken. De tre siste kampen vi har spilt mot hverandre har enten vi eller dem vunnet med bare et mål. Men mer om håndball i morgen. Nå skal jeg fortsette min ikke-planlagte kosekveld med meg selv.lørdagens festligheter

 • 22.09.2013 kl. 16:14

Hei og god morgen! Eller formiddag eller ettermiddag eller hva man vil kalle det. Hadde en morsom kveld i går med de herligste jentene i byyn hjemme hos Kamilla. Først var vi jo bare sju jenter hjemme hos johnypony med sushikos, så tok vi bussen derfra litt senere og møtte resten av gjengen. Jeg tok faktisk ikke ett bilde av meg selv i går, så jeg vet egentlig ikke hvordan jeg så ut haha, iikke typisk meg. Hadde heller ikke med kamera videre utover kvelden, men det ble tatt to brukbare bilder da.

Ida, Thea, Anna, Johanna, Katrine og Martine ♥

Imorrest ble det funnet en liiit overstekt pizza i ovnen til Johanna, hahaha er det mulig. Den var bare en smule svidd liksom.

Flere som hadde en fin kveld i går?

21.09.2013

 • 21.09.2013 kl. 18:19Heello! i dag var jeg i byen med jentene og shoppet litt, for det meste var det stress om hva vi skulle ha på oss i kveld. Er så greit at vi bruker samme størrelse så vi kjøper alle en topp også bytter vi med hverandre etterpå haha, fint sammarbeid. Nå er vi hjem til Johanna, altså meg, Ida, Johanna, Anna, Thea, Martine og Katrine og spiser sushi og koser oss. Vi skal ta bussen videre til Kamilla om noen minutter og møte flere herlige jenter der. Tror det blir en super kveld! Håper dere også får det♥ KOOS DERE I KVELD!

my scooooter

 • 19.09.2013 kl. 20:58

Heeihei! Har matteprøve i morgen så jeg bør egentlig øve til den nå, men bloggen først (neida kødda hehe skole går først). Kom nettopp hjem fra trening og nå skal jeg ta meg en etterlengtet dusj og se om jeg får tid til litt matte etterpå. Vi har vår første seriekamp i morgen, og jeg er såå gira!! Har faktisk fått en helt forjævlig lyskestrekk, men det holder meg ikke av banen med det første hvertfall.

Det var ganske mange som ville se scooteren min, and here it iis. Jeg kjøpte den på Lundamo Auto og jeg fikk et spesialtilbud på 18 900 kr, egentlig tror jeg den koster bortimot 3000 kr mer. Og den heter Speedfight Iceblade.Er den ikke fiin?

videoblogg: cøliaki del 2

 • 18.09.2013 kl. 21:26

Her er del 2 av spørsmålsrunden om cøliaki. Ble bare en 'reste'videoblogg på en måte, ettersom del 1 hadde blitt så lang så lagde jeg heller en liten video i tillegg. Håpe dere liker den og får svar på det dere lurte på!

Hva synes dereeee?

deilig med frii

 • 18.09.2013 kl. 15:41

Kan ikke beskrive hvor deilig det var med fri i dag. Våknet likevell klokka ni, men lå å slumret i en time før jeg fikk dratt meg opp av senga. Jeg lagde meg en god frokost, så dro jeg på 3t med Katrine, Anna og Johanna. Gleder meg sånn til jeg kan scootre til 3t og alle andre plasser. Fikk faktisk scooteren min i dag! Kjøpte en Speedfight Iceblade(?) rett før helga og den er så fiin. Skal på kjøring igjen i dag, haha har litt blandede følelser om å slippe meg selv løs alene i trafikken på en maskin jeg ikke har helt kontroll over. Jaaaja sikkert bra!

Etter treningsøkta vår spiste vi dææilig sushi på 3t, naamnam.

Hvordan har deres dag vært?

hjemmelagde muslibarer

 • 17.09.2013 kl. 17:55

Jeg fikk tips av ei venninne om en oppskrift på superenkle og ikke minst gode muslibarer som jeg tenkte å videreføre til dere! Jeg gidder ikke å sitte her å anbefale dere ting som jeg egentlig ikke liker, så jeg hadde ikke gitt dere oppskrifta her hvis jeg ikke virkelig synes de var gode, men det synes jeg virkelig. De er perfekte på skolen og etter trening foreksempel.

Det dere trenger er:

3 dl Frokostblanding/ Musli (Se på bildet til venstre nedenfor, det er en kjempegod glutenfri musliblanding)

3 ss sukrin/ en dæsj honning

1 egg

1 eggehvite

6 ss peanutsmør

30 g mørk sjokolade (Jeg bruker ca to rekker, 6 ruter)

Ha frokostblanding, peanutsmør og sukker i en bolle, tilsett egg og bare eggehviten fra det andre egget. Hakk opp sjokoladen og ha den sammen med resten av ingrediensene. Rør fort og godt. Lag så store barer som du selv ønsker. Jeg lager ca 6-7 muslibarer, synes det blir perfekt størrelse. Trykk dem godt sammen på en stekeplate og la dem stå midt i ovnen i 20-25 min på 160 grader.

Noen som har prøvd noe lignende?

oppsummering på søndager

 • 16.09.2013 kl. 18:40

Helåå! En ny uke er igang og mandagen er snart overstått, vi har fri på onsdag av en eller annen grunn så det er jo snart helg igjen! Hadde en kjempekoselig helg på den nye hytta med familien, blir nok vanskelig å rive meg bort derfra i sommer! I tillegg til hytta har vi et sånt lite, åh hva heter det igjen?? Sånn lita hytte vedsiden av på en måte, med tv-stue, bad og to soverom. Så det blir vell der jeg og venninnene kommer til å bo.

Når jeg kom hjem i går dro jeg til hallen for å se guttefinalen i Trønderenergicupen og etter deeet dro jeg til Johanna med Maja, Martine, Katrine, Anna og Ida og spiste sushi, så film og snakket ut om ting som hadde skjedd i helga hahaha. Veldig nødvendig med en oppsummering på søndager. Nå skal jeg faktisk på min første kjøretime med scooter!!!! Ønsk meg lykke til da dere!♥
hyttekosii

 • 14.09.2013 kl. 14:27

Hei dere! Var så deilig å komme fram på hytta i går kveld. Det var nesten helt tomt der, det eneste som sto i den store stua var et spisebord og to sofaer. Vi var alle trøtte og sultne når vi kom frem så vi giddet ikke å begynne å styre med noen verdens ting. I morrest våknet jeg med sol i øynene og jeg fikk et helt annet syn på hytta enn jeg hadde fått i går kveld. Nå var det så lyst og stort og heerlig. Hittil i dag har vi innredet rommene våre og lagt på trekk på senger og sofaer, og det begynner å se veldig fint ut. Jeg klarte SELVFØLGELIG å glemme av minnekortet til kameraet hjem så jeg kan ikke ta bilder med kameraet haha at det gåår an. Men jeg er på Steinkjer nå og skal prøve å få tak i et nytt minnekort.Her er litt av rommet mitt. Elsker den maritime stilen med blått og hvitt ♥ VI BLOGGES SNART

Hva synes dere om hytta så langt?

fredag den trettende

 • 13.09.2013 kl. 15:24

Woho i dag er det fredag den 13 og det skal jo være ulykkesdag. Har ikke opplevd noen skikkelig ulykke enda (bank i bordet), men dagen er langt i fra omme, så jeg er smånervøs. Neida (joda) er egentlig ikke så overtroisk av meg, men man vet jo aldri. Snart skal jeg i Nidarøhallen for å se sverresborg-klæbu gutter og etter deet drar jeg på hytta med familien. Skal bli godt å komme seg litt bort fra håndball og skole og bare slappe av. Vi har kjøpt oss ei hytte på Inderøya (Og ja den heter inderøya fordi det bor mange indere der;P) Den er ikke helt ferdig, men vi skal begynne å innrede den litt nå, kan jo sikkert ta litt bilder og vise dere♥ Tror faktisk ikke vi har internett der enda, så for å blogge må jeg vell inn til Steinkjer igjen, skal prøve å få til det da! Her er dagens antrekk:

Bukse fra Topshop, cardigan fra Monki (katrine sin), skjerf fra Acne, klokke fra Marc Jacobs

Hva synes dere?

så godt som helg

 • 12.09.2013 kl. 21:01

Hei! Herligheeet så fort ukene går, rekker ikke henge med i det hele tatt. Vi hadde naturfagprøve på skolen i dag, og det gikk egentlig helt greit eller jeg aner ikke jeg haha. Når jeg kom hjem følte jeg hadde helg igjen, helt til jeg kom på at jeg hadde to håndballkamper. Vi klarte jo å kvalifisere oss til 1.div, men vi har også et lag i 2.div og der mangler vi bakspillere, så derfor blir det dobbelt opp med kamper både for første og andrelaget. jaaaaja, den første kampen spilte vi likt 9-9 mot Byåsen 6 og andre kampen vant vi 10-20 mot Skaun. Og NÅ har jeg så godt som helg. Har igjen en skoledag, og etter det kjører jeg og familien på ny-hytta vår på Inderøya♥♥ Nå sitter jeg med masse mat og koser meg med Gossip Girl. Elsker å lage et skikkeig kongemåltid og bare slenge meg ned og bli der resten av kvelden.

Hvordan går det med dere andre håndballbabes? Synes det er interessant å vite hvordan det står til med andre lag :):)

vinnerne av konkurransen

 • 10.09.2013 kl. 20:57

Heei! Da har jeg trukket to vinnere som forhåpentligvis finner seg en venn hver de kan invitere med seg til Oslo i helga! (eller en mor eller en søster eller hva som helst haha) Vinnerene ble Lone Vethe og Henriette Hauge Klopstad! Dere vil få tilsendt mail om videre informasjon.

Nå skal jeg snart på trening, eller treninga begynner halv ti og varer faktisk til elleve. Noe jeg synes er aaaaaaltfor sent.... Da kommer jeg ikke hjem før halv tolv og er ikke ferdigspist og ferdigdusjet før nærmere halv to. Noe som tilsvarer en helt forferdelig onsdag dagen etter. Håper virkelig vi får endret det treningstidspunktet snart. Men ja nå må jeg begynne å årdne meg til trening, vi blogges!♥Jeg og Mia hadde en liten photoshoot i hagen i dag hiihi, er hun ikke søt?♥♥

Vinn to billetter til Eric Saade

 • 09.09.2013 kl. 20:22

Hei! I sammarbeid med Artistpartner AS deler jeg ut to biletter til to heldige vinnere til Eric Saade konserten i Oslo Sentrum førstkommende lørdag. Slik at de to som vinner kan ta med seg en person hver. Konserten finner sted på sentrum scene klokka 20.00 og du må ikke være over 18 år for å delta. Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under innlegget her med navn og e-postadresse + like innlegget her via facebook knappen nedenfor (om du har facebook)

Jeg trekker vinnerne så tidlig som i morgen så det gjelder å være raske!! LYKKE TIL♥

 

helga i bægen

 • 08.09.2013 kl. 21:55

HEI FOLKENS! Lenge siden sist eller hvaa. Håper dere skjønner hvorfor jeg ikke har hatt tid til å blogge, selvom jeg sa at det kunne hende jeg fikk det til. Uansett så har jeg hatt en utrolig morsom helg med laget i Bergen. Har hatt så mange latterkramper at det er rart om jeg ikke nærmer meg sixpack. Vi dro på fredag rett etter skolen og kom frem i seks/sju tiden på kvelden. Når vi kom frem skiftet vi til treningsklær og tok en joggetur, noe som ikke egentlig var sæærlig populært. På kvelden spiste vi på hotellet og lå på rommene og så The Voice og spiste godteriii ♥kos.

På lørdagen hadde vi to kamper, en mot Gneist som vi tapte med fire mål - SINNSYYKT kjipt, og en mot Jotun som vi vant med 19 mål. Vi kom ikke videre til Bring denne gang, men skal ha enda en kvalikk om en måned så vi håper og har trua på å komme videre da! Har ikke hatt med noe kamera, men har tatt noen få bilder med mobilen haha.

Nå er jeg endelig hjem og ligger på rommet og slapper av med masse godt og film. Godnatt kjære lesere♥

svar på spørsmål om cøliaki

 • 05.09.2013 kl. 20:32

Da er endelig svarene på spørsmålsrunden heer, ble ganske mange spørsmål så jeg bestemte meg for å dele det i to. Del 2 er altså allerede spilt inn, så den kommer snart den også. Senest rett over helga pga Bergenturen i morgen. Unsett så håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på og om spørsmålet ditt ikke var med, så ikke fortvil. Det kommer som sagt en del 2!!

Husk å trykke på tannhjulet til høyre for bedre kvalitet. ENJOOY♥

Hva synes dere?

stay tuned

 • 05.09.2013 kl. 18:02

Heii! Hadde på meg min elskede kosedress fra Nike i dag, aldri hatt på meg noe så behagelig før naam. Vi har kommet godt i gang på skolen, har to innleveringer denne uka og minst to prøver neste uke, så det er litt stress, men det går bra. Videoen er ferdig og kommer i dag, so stay tuned! Har også en nyhet til dere, jeg skal faktisk til Bergen i helga med håndballaget for å kvalifisere oss til Bring. Jeg vet ikke hvordan det blir med blogging jeg, men jeg skal nok klare å oppdatere dere på en eller annen måte. Uansett kommer jeg sikkert til å oppdatere mer på instagram, så dere kan jo følge med der (mathildeholck). Flere som skal kvalifisere seg til Bring i helga?

school must haves

 • 04.09.2013 kl. 15:52

Jeg hentet en pakke fra Junkyard.com på vei hjem fra skolen i dag, og det var ikke en liten pakke, den var giiiga. Jeg bestilte meg klær derfra for noen dager siden, etter det jeg ser på som nødvendigheter på skolen.

En bag fra Nike som jeg kommer til å bruke på skolen HER. Et par lave, hvite converse HER. 

Superdigg hettegenser fra Nike HER. Jeg har den i L, den er veldig liten i størrelsen.

Disse buksene fra Nike er heelt perfekte og jeg rett og slett ELSKER dem! Stoffet er så deilig og så er de stramme nederst og det liker jeg. Nesten alle venninnene mine har bestilt dem eller har dem allerede, og jeg anbefaler dem på det sterkeste. Jeg har begge i L, de er også veldig små i størrelsen. Den blå HER og den grå HER

Hva synes dere?

sponset.

so little time, so much to do

 • 03.09.2013 kl. 19:32

Hei! Ja over her er et supert bilde av dagens frokost, som jeg tok med mobilen fordi jeg som sagt ikke får lastet over bilder fra kameraet til macen :((((( Har vært deppa over det siden jeg fant det ut, og derfor har jeg holdt meg selv på pinebenken og ungått å blogge. Har egentlig vært litt avslappende da, nå som skolen er tilbake for fullt kjenner jeg at det kommer til å bli sykt travelt og myye å gjøre. Og for meg som er så avhengig av litt hverdagkos, så må jeg faktisk ha litt tid til overs for å legge meg ned og se serier og kose meg. 

Bare så dere vet det så er videoen på veeii, bruker litt tid på å redigere osv, men den kommer snart! Har kommet mange spørsmål etter jeg lagde den ferdig også, så det spørs om jeg får svare på de senere, jeg er litt usikker enda. Nå drar jeg på trening, så vi får snakkes i morgen!♥
god og dårlig nyhet

 • 01.09.2013 kl. 21:11

Hei dere! Jeg har en god nyhet og en dårlig nyhet som er så dårlig at den telles som tusen dårlige nyheter. Nå er dere sikkert kjempe nervøse og holder på å dø av redsel, neida det er ikke såå dårlig for dere, mest for meg. Okei god eller dårlig først? Ingen respons, uukei ettersom alle sammen alltid tar den dårlige først, så gjør jeg det motsatte. God nyhet først. Jeg har spilt inn spørsmålsrunden på videoblogg og etter seks timer med å prøve å få lastet over videoen til macen gikk det TILSLUTT. Det er fantastisk nok ALLTID noe galt når jeg skal lage videoblogg, ALLTID. Jeg holdt på å knuse alt jeg så jeg var så sint, måtte gå meg en tur for å roe meg ned, det var helt krise seriøst. Den dårlige nyheten er at det er noe galt med enten macen, minnekortene mine eller kameraet som gjør at halvparten av bildene (og videoene) jeg tar, ikke kan lastes over til macenn. Det anser jeg som en katastrofal hendelse i livet mitt akkurat nå.

Jeg er faktisk fortsatt sint og stressa, men prøver å kontrollerer meg :) smilefjes. I går kveld hadde jeg det superkoselig sammen med mine herlige jenter. Vi kjøpte oss burger på stjernegrillen og dro hjem til Johanna. Vi så selvfølgelig MGP jr og heiet på Unik 4 og han søte gutten som lignet på en mini Justin Bieber.

Dette er meii i dag, crazy spennende bilder

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no