hits

En dag full av intervaller

 • 30.08.2017 kl. 23:47

Hei dere!

I morrest sto jeg opp klokka ni, halvveis av meg selv og halvveis av pappa som kom inn på rommet mitt og lurte på om jeg hadde forsovet meg. På onsdager har vi nemlig "treningsfri" på dagen, eller det vil si at det ikke er noe felles eller obligatorisk, men vi trener da vel uansett vi. Så i dag løp jeg intervaller etter frokost, for første gang siden sommerferien, vel og merke. Men det var en svettefest uten like og kjempedigg etterpå. Jeg kjørte hele 54 intervaller, noe som høres helt insane ut, men det var ikke så ille som det høres ut. Det var korte intervaller; 10/10 x 12 x 2 (ti sekunder på, ti sekunder av, tolv drag, to ganger) med 2 minutter pause mellom de to rundene. Deretter 10/15 x 12 x 2 med 2 minutter pause mellom rundene. Og til slutt 60/30 x 6 (seks 1-minuttere med 30 sekunder pause mellom hver). Denne var helt ny for meg, men jeg liker variasjon og jeg likte denne. De første fire rundene med ti-sekundere gikk helt fint, men da jeg begynte på den første ett-minutteren var føttene mine helt ferdige, det gikk såå sakte. 

Jeg løp med 2 % stigning på alle. De to første rundene med 10-sekundere løp jeg på 18 og 19 km/t. De to siste rundene løp jeg på 19 og 20 km/t. På 1-minutterne løp jeg på 16 km/t, som dere ser på bildet under til høyre. 

Da jeg kom hjem etterpå lagde jeg meg en frisk og god lunsj. Rundstykker med egg, laks og grønnsaker. Resten av dagen har gått i ett. Det er først nå jeg kan sette meg ned å fullføre et blogginnlegg og spise et ordentlig måltid siden lunsj. Etter lunsj dro jeg nemlig på photoshoot med Høyer, nok en gang. Denne gangen med flere jenter fra laget, dere kan se litt på instastory til både Høyer (hoyertrondheim) og Byåsen (byaasenhandball). Etter shooten dro jeg rett til Nidarøhallen, der jeg og de tre andre linjespillerne på laget ble intervjuet av Adressa, før vi hadde håndballtrening. Såå etter treningen dusjet hele laget i garderoben, pudret ansiktet litt og kjørte rett til Clarion Hotell. Byåsen håndball elite hadde kick off der i kveld, med mat og drikke, taler og presentasjoner av spillere, sponsorer, nye drakter og ikke minst ny logo. Jeg skal vise dere mer av det senere. Men nå må jeg ta natta! Jeg er utslitt etter dagen her haha.

God natt, vi blogges ♥

Back home

 • 29.08.2017 kl. 16:37

Hei dere! 

Det føles ut som år og dag siden jeg var hjemme! Det var utrolig godt å komme av flyet i Oslo og puste inn den friske, norske lufta. Høres ut som jeg har vært borte et halvt år nå, jeg har altså kun vært borte en uke, men det virker veldig lenge. Men dere har blitt godt ivaretatt av Moina ser det ut som! Han har vært utrolig flink må jeg si. Jeg har virkelig kost meg med å lese min egen blogg de siste dagene. Så tusen takk til gjestebloggeren for en herlig innsats! ♥

Når det kommer til treningsleiren i Ungarn, så har det vært en super uke! Vi har trent masse, og mellom treningene har vi spist og slappet av. Vi hadde for det meste to treninger om dagen, en styrketrening om morgenen, og en håndballtrening på kvelden. I tillegg var vi med i en turnering i helga, der vi spilte fire harde kamper, mot noen utrolig gode lag. Vi vant den første, men tapte de tre siste. Ikke fordi vi spilte dårlig, men rett og slett fordi de lagene vi spilte mot var bedre. 

De første dagene bodde vi på et hotell i Székesfehérvár, helt umulig å uttale, det ble bare shesheshvar. En søt, liten by. Vi fikk ikke sett så mye av den, fordi vi var for det meste i hall, i en buss på vei til en hall, eller inne på hotellet. De siste dagene bodde vi i Budapest. Der vi fikk vi være litt mer turister. Etter morgentreningen på søndagen hadde vi fri resten av dagen, og tid til å utforske byen, spise ute og shoppe. 

Hele uken har det vært sinnsykt varmt. Jeg hadde ikke forberedt meg på at jeg skulle til syden enda en gang i sommer. Jeg trodde Ungarn var litt sånn Norge egentlig, men det var 35 varmegrader og knallsol, så noe Norge var det absolutt ikke. Det var i hvert fall en herlig måte å avslutte sommeren på. 

Jeg har lånt bort kameraet mitt til Moina og Martine denne uka, så jeg har ikke tatt noen bilder selv. Men dere har kanskje sett litt på instastory. Her er to bilder, et av meg og Maja på restaurant i Budapest, og et av meg på shopping i Budapest woho. 

Runway Awards

 • 27.08.2017 kl. 17:28

Ok, dette var sykt fett!! Og det er helt klart på tide med et nytt innlegg. 

Vi var på bikbok Runway awards der 5 unge lovende designere kjempet om heder, spenn og ære. At de er unge gjør dem ubundne og frie i uttrykkene sine og det fikk vi definitivt se på catwalken. Det var stor variasjon. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marti og Jaff så flotte ut. Jaff med bukse fra tomwood og adidas climacool, Marti i DKNY. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv rocket jeg en snekkerbukse som jeg har fått av Marti over en anorakk fra alexander wang og nikelab airmax plus. yeee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må bare si at jeg slet med kamerainnstillingene så endel av antrekkene er nok litt overeksponerte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ser dere Raske rever. Synes uttrykket de leker med er spennende og ser den retro sporsviben, men personlig er jeg kanskje ikke helt fan. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Michael Olestad vant og han var definitivt min og Marti's favoritt så det var gøy. Kule cuts og herlige detaljer. Dynamisk fargebruk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Synes forøvrig Kit Wan hadde et veldig spennende uttrykk! ( her må jeg bare beklage for bildekvaliteten altså) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olestad med modellene på podiet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er Edda Gimnes, Hun hadde et uttrykk preget av sterke farger med påtrykte detaljer som knapper og beltespenner. Håndverksmessig veldig spennende, men helheten minte meg på et vis om animasjonsserien winx club om noen der ute husker den fra sin barndom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen av modellene på runwayen kunne dog ha målt seg med Martine!!

Beklager lite blogging de siste dagene forresten. Det har gått i ett med å få med seg slutten av fadderopplegget tilbake i Trondheim også har jeg jobbet med selskapet hvor vi har vist oss frem på Trondheim Maker Faire og er mitt i en ny ansettelsesprosess hvor alt ansvar ligger på meg, kanskje det kommer noe om det. Nå gå min tid mot slutten, men har kost meg veldig med å få låne bloggen av Mathilde. Ser ut som hun har storkost seg i Ungarn også. Forhåpentligvis får dere et par innlegg til fra meg. Blant annet en herlig dag på Pascal og en titt på Illegal Burger som er helt vill :) 

simsalabim 

 

 

Tekstsnacks for de som er nysgjerrige // svar på litt spørsmål

 • 24.08.2017 kl. 23:41

Først og fremst må jeg takke for så mange utrolig varme og hyggelige kommentarer. Går rundt og smiler for meg selv, det treffer 😍 

Flere som har lurt på hvordan Martine og jeg møttes. Kort fortalt så møttes vi på nasch i fjor høst og ble liggende på sofaen og prate til klokken 11 morgenen etter, hyggeligste natten i mitt liv. Martine ble omsider svært stresset og dro hjem i en hast i pøseregnet med kun magetopp og jeans (hun hadde vært på 90s party) uten å ville låne paraply. Jeg var helt betatt og visste ingen annen måte å nå henne på enn den klassiske:

Så lett gikk det dog ikke, for jeg ble heftig friendsonet. Martine ville dra og klatre "as friends". Det gikk heldigvis bedre enn som så, for resten er historie. 

Også var det en som lurte på litt om forsvaret, og der føler jeg et ansvar for å si noen ord til dere som er interesserte. 

Var siste kull som gikk jegerlinja på HVBS / UB - jeger, som nå er nedlagt.

Mitt første møte med forsvaret var mildt sagt turbulent, for jeg var en ustyrlig småarrogant bølle som ikke tok pepper fra noen. Men jeg har så mye å takke Forsvaret for. Det var mitt første møte med voksenlivet og føler at jeg ble både tatt godt vare på som enkeltmenneske og godt oppdratt. Det var virkelig erfaringen som lærte meg å kunne samarbeide med hvem som helst og se alle med åpne øyne. Fikk en haug med ansvar og muligheter til å lære, og siden jeg ble ferdig i fjor er det så utrolig mye jeg har savnet med det. Litt skryt; kom omsider inn på sjøkrigsskolen, men valgte å takke nei til plassen og prøve det sivile liv. Det er det vanskeligste valget jeg har tatt og det skjer ikke for sjeldent at jeg fantaserer om hvordan ting hadde vært nå hvis jeg hadde tatt den skoleplassen. Hvis du er nysgjerrig på Forsvaret; GO FOR IT! 

Gled dere til i morgen folkens, da kommer full recap av dagens runway show som var super fett. 

Mat for gudene

 • 24.08.2017 kl. 13:32

Har dere hørt historien om Atlantis?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det sies i hvert fall at det var så fint der at gudene ble sjalue og senket byen i havet. Nei, det begynte ikke å regne på maten vår, men tror likevel at gudene ble sjalue. Mamma er beinhard miljøaktivist og dyrker alt som lar seg dyrke av grønnsaker, bær, urter, krydre og blomster. Det nyter vi godt av hver gang vi er hjemme i Oslo. I går lagde vi middag med ting som vi kunne dra rett opp av jorda og hive i gryten på en liten primus. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste vi hadde med oss bort i hagen var en gryte med lammekjøtt og lammekraft + diverse krydder og oljer til salaten. På bildet: Gulrøtter, grønnkål, bønner og en japansk salatvekst som smaker litt sennepsaktig 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA '

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma dyrker endel spiselige blomster som smaker nydelig og får Salatene til å se syke ut, man skulle nesten tro noe var giftig, men alt er spiselig. Det som kuttes på bildet er løkblader. Gjør seg supergodt i salat med en frisk smak som blir fyldig med olivenolje og en konsistens fra himmelen som kan minne litt om lemongrass, bare litt tykkere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Martine stod for å komponere salaten dere ser. De oransje blomstene er blomkarse og smaker som en nydelig mild blanding av pepper og timian med et subtilt etterdrag av sitronmelisse og sukker. De mindre blomstene dere ser er oregano. Resten av salaten er forskjellige typer salat fra hagen, litt løk og løkblader (grunnen til at man ikke får dette i butikken er at de visner så fort, men rett opp fra jorda smaker de magisk). En fransk balsamicoeddik og litt ekstra jomfru olivenolje. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resultatet ble fantastisk. Alt i gryten skaper så mye aroma at det ikke trengs noe buljong eller smaksforsterkere. Det hele ble fyldig og godt med lammekraften. For min del handler mat om at det skal smake godt, eller "knulle i kjeften" som jeg liker å si. Er helt gal etter ferske grønnsaker. For de av dere som er helsebevisste tror jeg ikke man får kokt opp et stort sunnere måltid heller. Alt var forøvrig hjemmedyrket! 

Og for å avslutte i sann rosablogg-stil; hva har dere spist? <3 

OsloViben

 • 24.08.2017 kl. 10:44

Halla, Folkens

Takk for herlig feedback ❤ Tenker dette innlegget blir en salig blanding av alt dere lurer på, så bare å scrolle og se på det som måtte falle i smak. Videoblogg hadde vært dritgøy, kanskje vi får til det også!

Først til deg Mia; enig, Martine er verdens herligste og det har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg får kalle henne min. Jeg er så forelsket selv om det snart har gått et år. Da går ballen videre til deg som ville vite litt om foroldet; Det er intenst, kjærlighet er skikkelig altoppslukende; når ting er bra vet man at det ikke går an å føle det bedre; og når vonde småting dukker opp føles det ut som himmelen revner.

Vet ikke om jeg har noen fun fact om Mathilde dere ikke vet om, men kanskje det kommer noe snacks ila uka 😊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første visningen vi så var Tom Wood. Personlig digger jeg det meste de lager. Årets kolleksjon var i stor grad preget av Denim og lyse farger. Det var mange helt ville antrekk, best likte jeg Denim-overallsene de viste.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Visningen fant sted på SALT bar på langkaia nede ved Operaen. Sinnsykt kul venue og velge til et runway show. Bygget bak er inspirert av et klippfisk-stativ og rammet inn showet på en kul måte!

Kjapp ting; hvis dere vil se stories fra Fashion week og ha litt live innsikt i alt det herlige vi driver med så følg meg på insta: @Moinamt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil bare vise frem dette bildet av Martine som sminker seg i stuevinduet hjemme. Det første som møtte oss da vi ankom byen var lunsj i hagen med grønnsaker fra parsellen til Mami.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter Showet tok vi turen opp til Ekeberg restaurant som ligger nydelig til med utsikt over hele byen. Martine ville dit fordi Harry Hole stadigvekk er der i bokserien til Jo Nesbø. Men stedet er flott. Vi bestilte en ostedessert på deling, men fikk likevel dobbel porsjon. Det er deilig å være i en atmosfære som får livet til å føles eventyrlig.

Anna, Barry, Mari og Tiril: Det kommer masse bilder med litt tekst videre. Også kan jeg jo kanskje si noe litt kjapt om meg selv; som dere allerede vet; kunst, filosofi og mote er det som ligger mitt hjerte nærmest. Er 22 år, vokst opp midt i Oslo. Etter videregående gikk jeg befalsskole og ble i Forsvaret i to år. Etter det begynte jeg på industriell økonomi og teknologiledelse på ntnu, men fant ut at jeg ville gjøre noe mer kreativt, så jeg byttet til industriell design. Det virker supert. Utover det er jeg med å bygge opp et selskap hvor vi bygger en hanske til å styre droner med og har det veldig gøy og travelt med det.  Der var basicsa dekket; kommenter i vei og dere vil ha mer spicy details rundt noe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er en bjørkecocktail fra Himkok, landets beste cocktailbar. De brygger blant annet sin egen Gin og jeg vet ikke om noen andre mer gjennomgående fullførte barer. Må sjekkes ut. Olivenen i glasset er forøvrig fylt med kraftkar- kåret til verdens beste ost og drinken som helhet var ingenting annet enn perfekt balansert.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min bestekompis Jafar sine sko fra runway showet i dag. Hva synes dere? De er en collab mellom adidas og raf simons. Helt grove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(har prøvd alt som stod i min makt for å få rotert dette bildet, men verden hater meg i dag) SORRY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tim Wendelboe har kaffe i verdensklasse. Vi har vært der hver gang vi er i Oslo, denne gangen prøvde vi is-capuccinoen. Den er som alt annet de serverer intet annet enn utsøkt. Bildet taler vel for seg selv. Kan nevne et lite hint av citrus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På formiddagen i dag måtte jeg ta med min kjære trønder til et velkjent sted. Vi fikk tatt oss tid til en piknikkdate i Frognerparken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var innom den franske bazaren på løkka. De har mye fint, kan nevne gamle LV vesker og champagne bøtter fra 70-tallet.

kan noen forresten si ifra hvordan man roterer bilder. fyfaen as, umulig.

Dett er forøvrig Troy?s burger. Den må prøves! Den jeg spiste har trøffelmayo og sopp. Martine gikk for barbeque.

takk for meg :) neste post kommer snart.

First touchdown

 • 22.08.2017 kl. 13:54

Hei, kjære lesere :) Mitt navn er Moina og jeg har som Mathilde skrev om i forrige post vært så utrolig heldig å få låne bloggen et par dager. Det er store sko å fylle og jeg håper jeg klarer å produsere innhold som alle dere flotte lesere har sansen for. Derfor ønsker jeg å begynne med å spille ballen til alle dere. Jeg ønsker meg at dere spiller meg god ved å kommentere hva dere har mest lyst til å lese om. Mathilde har jo fortalt litt om hva som intresserer meg. Det som skjer de neste dagene er at Martine og jeg skal gjøre vår herlige vibe i Oslo. Vi skal på fashion week, vi skal drikke kaffe som er så god at de beste cafeene i Paris bestiller den fra Norge, vi skal se masse kunst og ikke minst er vi helt gale etter mat; Oslo har virkelig gourmet OG fastfood i verdensklasse; så det blir kanskje å koste på seg noe "steeeez munch" som jeg liker å kalle det også.

Mannlig gjesteblogger

 • 21.08.2017 kl. 15:00

Nå er jeg på vei til Ungarn, på treningssamling med Byåsen elite. Dette innlegget er forhåndsskrevet. Enten så sitter jeg på flyet, eller så har jeg kommet frem og ligger på et hotellrom, eller så er jeg muligens på trening nå. Det kommer helt an på når jeg bestemmer meg for å publisere dette innlegget. Men en ting er sikkert, og det er at jeg har dratt fra Trondheim, fordi felles avreise var 06.00 i morrest. 

Vi skal være i Ungarn, eller mer nøyaktig Budapest, i en uke, fra mandag til mandag. Og vi skal både trene håndball, fysisk og spille kamper der nede. Så jeg er veldig spent og ser fram til de kommende dagene. 

While I'm sweating my ass of in another country, har jeg ordnet slik at en gjesteblogger skal ta over jobben min enn så lenge. Og denne gangen er det en gutt som skal blogge! Den var ny eller? Det er nemlig Moina, kjæresten til Martine, som skal få bryne seg på denne rosabloggen. Dere synes kanskje det er rart at det er Moina og ikke Martine som har fått utfordringen, men personlig synes jeg han passer perfekt til jobben. Han er en kreativ sjel med masse energi og med et øye for både mote, kunst og fotografi, så dette tror jeg blir interessant. De to skal i tillegg på Moteuka i Oslo i løpet av uken, så dere får helt sikkert et innblikk i hva som skjer der. Jeg gleder meg i hvert fall masse til å lese min egen blogg fra Ungarn. 

Dere hører fra meg om en uke, eller for dere som følger meg på instagram og snapchat er det ikke utenkelig at jeg gir fra meg noen lyder der. Uansett så håper jeg dere vil gi Moina en sjanse ♥ Ha en strålende uke! 

Ukens tips

 • 21.08.2017 kl. 08:00

Hei dere, god mandag! Senere i dag kommer jeg med en litt exciting news for yaa. Så bare for å gjøre dere ekstra nysgjerrig skal jeg ikke si mer enn det. Haha anyways. Nå tenkte jeg å komme med et lite tips til dere, som enkelt kan gjøre dagen til en forelder, søster, bror, kjæreste, venninne eller et helt kollektiv noen hakk bedre, allerede fra de første morgentimene. Det er nesten helt gratis og det tar ikke mer enn ett minutt å lage ferdig.

Det er nemlig noe så enkelt som å skjære en sitron i skiver, ha dem i en mugge med vann og eventuelt isbiter, skrive en søt beskjed på en gul post-it lapp og la den stå i kjøleskapet til en person du er glad i åpner opp og ser den. Det er ofte veldig lite som skal til for å gjøre dagen til en person litt bedre ♥

Ha en fin dag dere! 

Når du møter eksen på byen

 • 20.08.2017 kl. 17:39

Denne helga har det vært 3T topphåndball-weekend, en cup for håndballag i 2. og 3. divisjon. Og jeg var med og spilte for Byåsen bredde. Vi spilte en kamp på fredag og to på lørdag, to seiere og en uavgjort, så vi kom til finalen. Finalen gikk i dag klokka ett i Utleira-hallen, mellom Byåsen bredde og Utleira, altså mine gamle lagvenninner. Litt som å møte eksen på byen kan man si. Folk rundt tenker bare ooh ohh, detta blir dårlig stemning. Haha neida, det gikk veldig bra. Klart jeg savner jentene mine, men vi har da like godt forhold til hverandre fortsatt. Av alle kampene i helga, var denne uten tvil den artigste å spille, fordi vi den bydde på ekstra motstand og prestisje. Stillinga var 9-9 til pause, men i andre omgang gikk Utleira forbi og vant til slutt. Noe som var helt ok, det var fortjent. Så ble det en andreplass på oss til slutt, og jeg sier meg fornøyd med den, fornøyd med jentene på laget og hvordan vi fremstår som et lag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens pre-match frokost. Rundstykker med eggerøre og røkt laks. Kaffe. Juice. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trønderfest og en viktig ting

 • 18.08.2017 kl. 13:11

Heisann! I går var det trønderfÆst med stor Æ for studentene på BI. Noe som høres ut som en enkel og billig løsning på en temafest, men egentlig er jævlig vanskelig. For hvordan kler man seg ut som en trønder? Det første man tenker er jo selvfølgelig bart og skinnvest, men det er mest for guttaboys, jentene derimot har en større utfordring. Men så kom jeg på at jeg er jo trønder sjæl, og tenkte hva ville matholcken hatt på seg? Så jeg kledde meg ut som meg selv jeg da, med hullete boyfriend-jeans og en Puma-jakke fra 60-tallet som mitt politi-søskenbarn forbinder med de narkomane i gata vår. Neste gang tar jeg på meg en 3T-sekk og slippers med sokker i, funker det også. Jeg hadde håndballtrening til klokka sju, skyndte meg hjem og ordnet meg og dro på vors en time senere. Det ble en trivelig kveld med trivelige mennesker og god stemning. 


Det er forresten noe jeg vil dele med dere. Kanskje dere har fått med dere at en BI-student er savnet i Trondheim. Rakavan forsvant fra en fadderfest natt til tirsdag, og ingen har sett eller hørt fra han siden. Klikk inn på artikkelen HER og les mer om saken, så vi alle kan være obs hvis vi ser eller har sett noe som kan være til hjelp og få Rakavan trygt hjemme igjen. Og til alle andre som enten er faddere eller fadderbarn nå, være flinke til å passe på hverandre ♥

Fadderullan hei

 • 16.08.2017 kl. 11:00

I dag er dagen hvor BI-studentene går løs på fadderullan og fadderuka settes i gang for de fleste studentene i byen. Noe jeg helt ærlig har grudd meg litt til. Ikke fordi jeg ikke liker å sosialisere meg, drikke øl, være med venner, og ikke ha en bekymring i verden. Det høres jo fantastisk digg ut det, og det høres sykt artig ut å leve livet helt ut som student i Trondheim. I et annet liv ville det passet meg perfekt. Men som toppidrettsutøver må jeg prioritere litt andre ting. Jeg har håndballtrening hver ettermiddag, noe som gjør det litt vrient å være med på vors, og jeg har trening hver morgen, noe som gjør det vanskelig å være oppe så alt for sent. Men jeg skal absolutt prøve å være med på det jeg kan - fram til mandagen, da reiser jeg til Ungarn med laget, på treningssamling, og blir borte til fadderuka er ferdig haha.. Well, thats life, man kan faktisk ikke være med på alt her i livet, selv om man kanskje skulle ønske det. 

Elsker denne flasken fra Casall. For det første er den babyrosa, en farge jeg mot alle odds har fått dilla på i det siste. For det andre er den i glass, noe som er skikkelig på drikkeflaskemoten for tiden. Og for det tredje så er den ikke så stor, så den er perfekt å ha i forelesning (klarer ikke beherske meg hvis jeg har en stor drikkeflaske, drikker opp alt og må tisse hvert kvarter).

Den kommer snart inn på 3T-Shop i ulike farger, jeg skal gi dere en heads up når det skjer! 

Skjorte fra Mango

Bukse fra Levis

Sekk fra Marc Jacobs

Skikkelig creds

 • 15.08.2017 kl. 21:34

BI så langt har vært bra. Det er kanskje alltid sånn på denne tiden av året, man er kjempemotivert og tenker at dette året er mitt år,  skal jeg ta meg sammen og vekke den flinke studenten som bor inni meg. I dag var jeg på skolen fra 10 til 15, begynte egentlig klokka 9, men jeg hadde trening klokka 8 så rakk ikke komme før det. Forelesningene i dag handlet mye om studieteknikk og hvordan man kan lære mer effektivt og slike ting. Forelesningene var bra, men det som gjorde mest inntrykk på meg i løpet av dagen, var at når de delte ut gratis lunsj, som var eplejuice og wrap, så hadde de glutenfri wrap!! <333 De hadde forsåvidt glutenfritt hamburgerbrød i går også, noe som er sinnsykt bra!! Endelig kan jeg også spise det som blir delt ut av mat haha. Jeg stilte meg i den hamburgerkøa i går kun fordi Markus ville ha burger, jeg forventet ikke at de hadde glutenfritt brød. Så det er skikkelig creds til BI!!

Gårsdagens lunsj mellom skole og håndballtrening. Ristet brød med smør, avokado, strandaskinke og cherrytomater. 

Gikk til innkjøp av en liten planleggingsbok på Akademika i går, bare for å sette standarden for det nye skoleåret lixxx.

BI-studenten

 • 14.08.2017 kl. 19:00

Heisann hoppsan! Da var jeg blitt BI-student da gitt. Første skoledag vel gjennomført. Eller, det var vel egentlig ingen skoledag, men immatrikulering som man så fint kaller det. Det fant sted på Clarion Hotell i Trondheim, og var en fin seremoni med sang og taler. Etter det var det "grilling" utenfor skolen, som med andre ord betydde å stå et kvarter i kø for å få en eplejuice i venstre hånd og en burger i høyre hånd. Det er jo denne dagen det er meningen å gå rundt og mingle og treffe nye mennesker som man videre skaper gode relasjoner til og knytter evige bånd med. Expectations vs. reality. Jeg gikk rundt med fire gutter jeg kjenner fra før av (Markus inkludert), og istedenfor å si hei til de guttene som caught my eye, så swipa jeg dem til høyre på tinder etterpå istede. Great. Jeg har altså fått 0 nye venner i dag, men gleder meg til å se hva morgendagen bringer. Og ikke misforstå, jeg er alltids åpen for å treffe nye mennesker og få flere venner. I dag gjorde jeg en dårlig jobb, så skjerpings. For de som lurer så skal jeg gå årsstudium i markedsøkonomi, på deltid. 

Søta med rødt BI-bånd på arma og en flik av en bæsjepose hengende ut lomma. 

Bukse fra Mango

Jakke fra B-Denim

T-shirt fra Necessary Clothing

Sko fra Skills

Solbriller fra Gucci

Flere som nærmer seg første skoledag? (Flere som begynner på BI og kanskje?)

Hjemme igjen og første skoledag

 • 14.08.2017 kl. 15:40

Hei folkens! Jeg beklager at bloggen har blitt satt på vent noen dager. Jeg hadde jo med meg macen på treningssamling i Lillehammer for å blogge derfra, men something came up. Så på lørdag brukte jeg hele dagen på å kjøre bil til Tønsberg, for å spille to kamper for elitelaget som var med på Skjærgårdslekene (Norges største eliteturnering), for så å kjøre tilbake til Lillehammer igjen samme kveld. Jeg rakk så vidt å sitte på telefonen i ti sek på hele dagen, noe som er alvorlig lite for en som ellers er litt eller meget avhengig av mobilen. Men det var veldig gøy å få være med å spille og jeg elsker jo å kjøre bil så noen ekstra timer bak rattet med høyttalerne på fullt gjorde meg ingenting. Vi tapte mot Larvik i første kampen, og vant de tre neste og endte opp på en tredjeplass, med Vipers og Larvik på første og andre. 

På søndag var jeg tilbake på treningssamling på Lillehammer og våknet til nok en frokost etterfulgt av en siste håndballtrening. Så pakket vi sammen og kjørte hjem til Trondheim. I løpet av de siste fem dagene har jeg kjørt bil i 20 timer, og 15 av dem på to dager. Da jeg kom hjem i huset mitt i går, var jeg utslitt, mer i hodet enn i kroppen. Jeg fikk servert en nydelig middag, og etter det så sluknet jeg egentlig. Først på sofaen, og så gikk jeg og la meg halv ti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom på i går morrest at det var den 13.august. Jeg har nemlig aldri kontroll på dager og datoer om sommeren. Men jeg husket at jeg hadde første "skoledag" på BI den 14.august. Så jeg fikk et biittelite panikkanfall da jeg innså at det var i dag. Tenkte jeg skulle få chillen litt når jeg kom hjem, but no. Mer om første skoledag tenkte jeg å si etterpå. Hvis det er noe dere lurer på angående skolen, så bare spør her så tar jeg det med i neste innlegg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You don't know squat

 • 10.08.2017 kl. 13:17

Jeg har fått en del spørsmål i det siste om hvor mye jeg tar i ulike styrkeøvelser. Så jeg tenkte jeg kunne si litt om det. Jeg har jo alltid vært fan av styrketrening, spesielt gruppetimer på 3T med tabata, Ukas økt osv. Der det er masse ulike styrkeøvelser og man bare kjører på, intensivt i en time, til man er helt dævv i hele kroppen. For meg er det det som har vært styrketrening. Helt til jeg begynte på Byåsen elite, da fikk jeg smake på hva ordentlig styrketrening var, eller jeg skal ikke uttale meg om hva ordentlig styrketrening er, men en annen type kan man si. Vi har en egen trener til styrketrening, og han legger opp egne planer til hver enkelt spiller ut i fra utgangspunkt og posisjon på banen. Da jeg fikk et styrkeprogram begynte jeg å skrive treningsdagbok, noe jeg heller aldri har gjort før. Men jeg må bare si at det funker utrolig bra. Spesielt for sånne som meg som har (insane)dårlig hukommelse. For seriøst, når dere spurte meg før hvor mye jeg tok i benk og knebøy osv, så var det ikke fordi jeg ikke ville, at jeg ikke svarte på det, men jeg husket seriøst ikke hva jeg tok, og jeg gadd jo heller aldri skrive det ned. Så på hver trening tok jeg liksom det som føltes ok der og da, og hadde null peiling på om det var tyngre eller lettere siden sist. Jeg må bare le litt av meg selv når jeg tenker på det. Some things has definitely changed. 

Det skal også sies at jeg trodde jeg var sånn helt ok sterk, til jeg begynte på Byåsen haha. Ei litta selvtillitsknekk kan man si at jeg fikk da jeg så hvor sterke de andre jentene på laget faktisk var. Og jeg som strekspiller skal liksom være blant de sterkeste. Men jeg må bare innse at jeg er ny i denne divisjonen og har ikke vært vant til en sånn treningsmengde, by far. Så alt til sin tid.  

Men ja dere har spurt om hvor mange kilo jeg trener med, så da kan vi dele det med hverandre og motivere hverandre til å bli enda sterkere, sant? Jeg tar forresten ikke vanlige knebøy, men frontbøy, fordi jeg lett kan få litt trøbbel med ryggen. Men jeg trener med 50 kg i frontbøy. Jeg trente med tyngre før, men de ble ikke godkjent når vi testet, fordi jeg ikke gikk langt nok ned, så nå føler jeg at jeg starter litt from scratch og går heller lenger ned, sånn at rompa rekker å vippe nedover før jeg presser opp. Når jeg gjør frivending bruker jeg 40 kg (stanga er 20 kg + en 10 kg på hver side), og kjører som oftest 5 reps x 3 set. I benken trener jeg også som regel med 50 kg. Og jeg vil øke i alle øvelsene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne toppen bruker jeg altså i ren selvironi. Dere finner den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja da vet dere det, men når det kommer til hvor mange kilo jeg har på skuldrene når jeg tar squats eller what ever, så prøver jeg å ikke tenke så mye på det. Det viktigste er at jeg gjør det ordentlig og at jeg sammenligner meg med meg selv og ikke alle rundt meg. Hvis dere vil dele med meg hvor mye dere tar så er det bare gøy å motiverende for meg, så del gjerne! :)

Treningssamling

 • 09.08.2017 kl. 09:49

God morgen dere! Nå kom jeg akkurat hjem fra en kjapp morgenøkt og sitter her med min andre frokost for dagen. De travle dagene fortsetter, og nå skal jeg straks pakke sammen det siste som skal være med på treningssamling i Lillehammer (på Lillehammer?? nei i Lillehammer sant? wtf. Uansett, det er Byåsen junior elite som har treningssamling, så jeg skal være med dem fram til søndagen. Det er et annet lag enn jeg spiller med til vanlig, og jeg kjenner ikke så mange der, men det går sikkert fint, jeg gleder meg. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg gjør det med blogging der, vil liksom ikke være helt nørd i et hjørne med macen og rosabloggen på treningssamling, men samtidig så vil jeg litt det også haha. Men jeg må faktisk tenke litt på hvor mye plass jeg har. Jeg skal kjøre min bil, med tre andre jenter, med til sammen sikkert åtte bagger, så om det kommer til det punktet at det står mellom å få plass til macen eller håndballskoene så (blir det et hardt valg å ta) må det nesten bli håndballskoene haha.

My errday breakfast - 50 gram havregryn + melk i mikroen på full guffe. Når den har fin konsistens, rør inn en halv most banan + en spiseskje cottage cheese. Topp med kanel, sukker, bringebær og valnøtter. Blir aldri lei.

Vi blogges! ♥

Heltid foran kamera

 • 07.08.2017 kl. 21:12

Hei hei! Da var det mandag igjen, dagen som sjelden blir betegnet som noen kosedag. I dag har jeg vært på farta omtrent hele dagen, og morgendagen blir ikke noe mindre hektisk. Dagen i dag startet med fotoshoot og filming med laget, til et prosjekt som slippes rundt sesongstart. Jeg hadde oppmøte klokka 9 og holdt på foran kameraet i en halvtimes tid. Klokka 10 hadde jeg styrketester, noe som gikk helt ok, men jeg ble litt forbanna der også fordi jeg ikke hadde så mye framgang som jeg hadde håpet :) så jeg kjørte til 3T i 12 tiden og gjorde noen øvelser jeg vil bli bedre i (frontbøy og frivending blant annet). Da jeg kom hjem følte jeg meg bare sykt fascinert og inspirert av styrketrening generelt, så jeg kokte meg en havregrøt og satte meg ned med dokumentaren "Fittest on Earth" på Netflix. Klokka fire var det ny runde med photoshoot for det samme prosjektet, og en time senere hadde vi håndballtrening. I morgen skal vi holde på foran kameraet fra åtte til fire(!!) Og ha håndballtrening klokka fem. Lange dager <3333 Jeg er spent på hvordan resultatet av alle disse timene foran kamera turns out in the end (det bør bli bra haha).

Før jeg forlot mitt andre hjem (3T-Rosten), før i dag, kjøpte jeg med meg en god dose proteingodsaker, som dere ser på bildet under, som jeg vil teste ut. Consider me a fan of these products. 

My fav day

 • 06.08.2017 kl. 18:14

God dag, god dag, lenge siden sist! Det har vært en travel, men fin helg. På fredag var jeg til Sanne, med noen jenter og spiste taco og bare slappet av. På lørdagen var jeg med håndballaget hele dagen, fra 10 til 17. Vi hadde to felles treninger på 3T, så lunsj, og et møte med en del snakk om kommende sesong, oog til slutt en slags Amazing Race, der vi kjørte rundt i byen, inndelt i lag, og måtte gjennom en del utfordringer før det var førstemann tilbake. Laget mitt kom på andreplass, men det var veldig gøyy. 

I dag er det søndag og sannsynligvis min favorittdag. Jeg jobbet på Downtown i natt, så jeg sov til halv tolv i morrest. Det er det diggeste som finnes, når du har en dag der du helt bevisst ikke setter på vekkeklokka, og bare lar kroppen få bestemme helt selv når den skal våkne. Så da jeg våknet i dag spiste jeg frokost ute i sola på verandaen og avtalte med jentene å spille volleyball og bade på Lian. Så det har jeg gjort i dag.

Nå sitter jeg her, klar for å innta en ny serie, så hvis noen har noen gullkorn på lager, please share. Jeg ser Snikskytter på Netflix nå, men det kommer kun ut en episode i uka, så jeg må ha noe i tillegg til den altså. 

VIDEOBLOGG: Hvaler 2017

 • 03.08.2017 kl. 13:00

Hei dere! Da har jeg fått smelta sammen ei røre av videoer fra Hvaler-turen. Det var litt av en utfordring å redigere denne videoen, for av en eller annen grunn blir vi mer og mer nakne med årene som går. Det vil si at vi som regel sprader rundt i trusa eller i Evas drakt når vi er sammen om sommeren. Og for å ikke bli rapportert for blotting, måtte jo disse klippene siles ut. Men vi har heldigvis filmen en hel masse, så det var nok av klipp med påkledde jenter også. Jeg håper dere liker den, og at ikke humoren vår blir for intern til tider. 

Anyways, ENJOY og gi meg gjerne en thumbs up på Youtube hvis dere liker den ♥

Hva synes dere om videoen?

Dårligere resultat

 • 01.08.2017 kl. 18:54

Finnes det i det hele tatt noe surere enn å gjøre det dårligere på re-testinga, enn den første testen, etter en treningsperiode som i bunn og grunn skulle gjøre deg i bedre form? Én ting er når du går fra en håndballkamp der du spilte skikkelig bra, til en håndballkamp der du kanskje ikke gjorde det like bra, men å få se det svart på hvitt, at jo du har faktisk blitt dårligere form enn du var før sommeren, det kjennes ikke greit. Nå skriver jeg dette innlegget i en god del frustrasjon og jeg har lært at det egentlig aldri er en god ide, men i HELVETTE, jeg er forbanna på meg selv :) 

For å forklare da. Vi hadde bip-test før sommeren, og re-test nå etter sommeren. Før sommeren sprang jeg på 11.1 noe som jeg syntes var helt greit. Så i dag så kjentes kroppen helt grei og jeg trodde jeg skulle klare å slå den, men da jeg kom til level 10 så stivnet jeg helt i lårene og det var helt jævlig. Så på 10.4 så ga jeg meg. Jeg måtte seriøst kjempe for å holde inn tårene, så skuffet var jeg. Men det er ingenting å gjøre med nå, så jeg må bare kvele denne frustrasjonen og skuffelsen og get on with my life :) Det kommer flere tester, ingen tvil om det (så det er bare å glede seg til neste?) haha..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Topp HER 

Shorts og sports-bh fra 3T-Shop

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Re-testing

 • 01.08.2017 kl. 14:03

Hei! Da er hverdagen tilbake, og det kjentes klokka 07.15 i morrest da vekkerklokka ringte. Da var det bare å komme seg opp, hoppe i treningsklærne, lage seg en rask havregrøt og komme seg på dagens første trening. Det var basistrening med fokus på mage/rygg. Jeg kjenner allerede at jeg kommer til å bli utrolig stiv i magen. Heh ikke vært helt konge på basistrening i ferien kanskje. Klokka halv ti var jeg hjemme igjen. Jeg lagde meg en god lunsj og spiste mens jeg redigerte litt på en kommende videoblogg. Lunsj før klokka ti da dere, det er det lenge siden jeg har hatt, jeg vil heller kalle det en god frokost nummer to. Den ordentlige lunsjen kommer nå før neste trening. Klokka fire skal vi nemlig re-teste blant annet hurtighet og utholdenhet. De samme testene som vi hadde før ferien, med BIP-test og tjo og hei, GLEDINGS jadda neida. Men greit å få det overstått. Ellers, ha en fin dag da dere! 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no