Fadderullan hei

 • 16.08.2017 kl. 11:00

I dag er dagen hvor BI-studentene går løs på fadderullan og fadderuka settes i gang for de fleste studentene i byen. Noe jeg helt ærlig har grudd meg litt til. Ikke fordi jeg ikke liker å sosialisere meg, drikke øl, være med venner, og ikke ha en bekymring i verden. Det høres jo fantastisk digg ut det, og det høres sykt artig ut å leve livet helt ut som student i Trondheim. I et annet liv ville det passet meg perfekt. Men som toppidrettsutøver må jeg prioritere litt andre ting. Jeg har håndballtrening hver ettermiddag, noe som gjør det litt vrient å være med på vors, og jeg har trening hver morgen, noe som gjør det vanskelig å være oppe så alt for sent. Men jeg skal absolutt prøve å være med på det jeg kan - fram til mandagen, da reiser jeg til Ungarn med laget, på treningssamling, og blir borte til fadderuka er ferdig haha.. Well, thats life, man kan faktisk ikke være med på alt her i livet, selv om man kanskje skulle ønske det. 

Elsker denne flasken fra Casall. For det første er den babyrosa, en farge jeg mot alle odds har fått dilla på i det siste. For det andre er den i glass, noe som er skikkelig på drikkeflaskemoten for tiden. Og for det tredje så er den ikke så stor, så den er perfekt å ha i forelesning (klarer ikke beherske meg hvis jeg har en stor drikkeflaske, drikker opp alt og må tisse hvert kvarter).

Den kommer snart inn på 3T-Shop i ulike farger, jeg skal gi dere en heads up når det skjer! 

Skjorte fra Mango

Bukse fra Levis

Sekk fra Marc Jacobs

Skikkelig creds

 • 15.08.2017 kl. 21:34

BI så langt har vært bra. Det er kanskje alltid sånn på denne tiden av året, man er kjempemotivert og tenker at dette året er mitt år,  skal jeg ta meg sammen og vekke den flinke studenten som bor inni meg. I dag var jeg på skolen fra 10 til 15, begynte egentlig klokka 9, men jeg hadde trening klokka 8 så rakk ikke komme før det. Forelesningene i dag handlet mye om studieteknikk og hvordan man kan lære mer effektivt og slike ting. Forelesningene var bra, men det som gjorde mest inntrykk på meg i løpet av dagen, var at når de delte ut gratis lunsj, som var eplejuice og wrap, så hadde de glutenfri wrap!! <333 De hadde forsåvidt glutenfritt hamburgerbrød i går også, noe som er sinnsykt bra!! Endelig kan jeg også spise det som blir delt ut av mat haha. Jeg stilte meg i den hamburgerkøa i går kun fordi Markus ville ha burger, jeg forventet ikke at de hadde glutenfritt brød. Så det er skikkelig creds til BI!!

Gårsdagens lunsj mellom skole og håndballtrening. Ristet brød med smør, avokado, strandaskinke og cherrytomater. 

Gikk til innkjøp av en liten planleggingsbok på Akademika i går, bare for å sette standarden for det nye skoleåret lixxx.

BI-studenten

 • 14.08.2017 kl. 19:00

Heisann hoppsan! Da var jeg blitt BI-student da gitt. Første skoledag vel gjennomført. Eller, det var vel egentlig ingen skoledag, men immatrikulering som man så fint kaller det. Det fant sted på Clarion Hotell i Trondheim, og var en fin seremoni med sang og taler. Etter det var det "grilling" utenfor skolen, som med andre ord betydde å stå et kvarter i kø for å få en eplejuice i venstre hånd og en burger i høyre hånd. Det er jo denne dagen det er meningen å gå rundt og mingle og treffe nye mennesker som man videre skaper gode relasjoner til og knytter evige bånd med. Expectations vs. reality. Jeg gikk rundt med fire gutter jeg kjenner fra før av (Markus inkludert), og istedenfor å si hei til de guttene som caught my eye, så swipa jeg dem til høyre på tinder etterpå istede. Great. Jeg har altså fått 0 nye venner i dag, men gleder meg til å se hva morgendagen bringer. Og ikke misforstå, jeg er alltids åpen for å treffe nye mennesker og få flere venner. I dag gjorde jeg en dårlig jobb, så skjerpings. For de som lurer så skal jeg gå årsstudium i markedsøkonomi, på deltid. 

Søta med rødt BI-bånd på arma og en flik av en bæsjepose hengende ut lomma. 

Bukse fra Mango

Jakke fra B-Denim

T-shirt fra Necessary Clothing

Sko fra Skills

Solbriller fra Gucci

Flere som nærmer seg første skoledag? (Flere som begynner på BI og kanskje?)

Hjemme igjen og første skoledag

 • 14.08.2017 kl. 15:40

Hei folkens! Jeg beklager at bloggen har blitt satt på vent noen dager. Jeg hadde jo med meg macen på treningssamling i Lillehammer for å blogge derfra, men something came up. Så på lørdag brukte jeg hele dagen på å kjøre bil til Tønsberg, for å spille to kamper for elitelaget som var med på Skjærgårdslekene (Norges største eliteturnering), for så å kjøre tilbake til Lillehammer igjen samme kveld. Jeg rakk så vidt å sitte på telefonen i ti sek på hele dagen, noe som er alvorlig lite for en som ellers er litt eller meget avhengig av mobilen. Men det var veldig gøy å få være med å spille og jeg elsker jo å kjøre bil så noen ekstra timer bak rattet med høyttalerne på fullt gjorde meg ingenting. Vi tapte mot Larvik i første kampen, og vant de tre neste og endte opp på en tredjeplass, med Vipers og Larvik på første og andre. 

På søndag var jeg tilbake på treningssamling på Lillehammer og våknet til nok en frokost etterfulgt av en siste håndballtrening. Så pakket vi sammen og kjørte hjem til Trondheim. I løpet av de siste fem dagene har jeg kjørt bil i 20 timer, og 15 av dem på to dager. Da jeg kom hjem i huset mitt i går, var jeg utslitt, mer i hodet enn i kroppen. Jeg fikk servert en nydelig middag, og etter det så sluknet jeg egentlig. Først på sofaen, og så gikk jeg og la meg halv ti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom på i går morrest at det var den 13.august. Jeg har nemlig aldri kontroll på dager og datoer om sommeren. Men jeg husket at jeg hadde første "skoledag" på BI den 14.august. Så jeg fikk et biittelite panikkanfall da jeg innså at det var i dag. Tenkte jeg skulle få chillen litt når jeg kom hjem, but no. Mer om første skoledag tenkte jeg å si etterpå. Hvis det er noe dere lurer på angående skolen, så bare spør her så tar jeg det med i neste innlegg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You don't know squat

 • 10.08.2017 kl. 13:17

Jeg har fått en del spørsmål i det siste om hvor mye jeg tar i ulike styrkeøvelser. Så jeg tenkte jeg kunne si litt om det. Jeg har jo alltid vært fan av styrketrening, spesielt gruppetimer på 3T med tabata, Ukas økt osv. Der det er masse ulike styrkeøvelser og man bare kjører på, intensivt i en time, til man er helt dævv i hele kroppen. For meg er det det som har vært styrketrening. Helt til jeg begynte på Byåsen elite, da fikk jeg smake på hva ordentlig styrketrening var, eller jeg skal ikke uttale meg om hva ordentlig styrketrening er, men en annen type kan man si. Vi har en egen trener til styrketrening, og han legger opp egne planer til hver enkelt spiller ut i fra utgangspunkt og posisjon på banen. Da jeg fikk et styrkeprogram begynte jeg å skrive treningsdagbok, noe jeg heller aldri har gjort før. Men jeg må bare si at det funker utrolig bra. Spesielt for sånne som meg som har (insane)dårlig hukommelse. For seriøst, når dere spurte meg før hvor mye jeg tok i benk og knebøy osv, så var det ikke fordi jeg ikke ville, at jeg ikke svarte på det, men jeg husket seriøst ikke hva jeg tok, og jeg gadd jo heller aldri skrive det ned. Så på hver trening tok jeg liksom det som føltes ok der og da, og hadde null peiling på om det var tyngre eller lettere siden sist. Jeg må bare le litt av meg selv når jeg tenker på det. Some things has definitely changed. 

Det skal også sies at jeg trodde jeg var sånn helt ok sterk, til jeg begynte på Byåsen haha. Ei litta selvtillitsknekk kan man si at jeg fikk da jeg så hvor sterke de andre jentene på laget faktisk var. Og jeg som strekspiller skal liksom være blant de sterkeste. Men jeg må bare innse at jeg er ny i denne divisjonen og har ikke vært vant til en sånn treningsmengde, by far. Så alt til sin tid.  

Men ja dere har spurt om hvor mange kilo jeg trener med, så da kan vi dele det med hverandre og motivere hverandre til å bli enda sterkere, sant? Jeg tar forresten ikke vanlige knebøy, men frontbøy, fordi jeg lett kan få litt trøbbel med ryggen. Men jeg trener med 50 kg i frontbøy. Jeg trente med tyngre før, men de ble ikke godkjent når vi testet, fordi jeg ikke gikk langt nok ned, så nå føler jeg at jeg starter litt from scratch og går heller lenger ned, sånn at rompa rekker å vippe nedover før jeg presser opp. Når jeg gjør frivending bruker jeg 40 kg (stanga er 20 kg + en 10 kg på hver side), og kjører som oftest 5 reps x 3 set. I benken trener jeg også som regel med 50 kg. Og jeg vil øke i alle øvelsene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne toppen bruker jeg altså i ren selvironi. Dere finner den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja da vet dere det, men når det kommer til hvor mange kilo jeg har på skuldrene når jeg tar squats eller what ever, så prøver jeg å ikke tenke så mye på det. Det viktigste er at jeg gjør det ordentlig og at jeg sammenligner meg med meg selv og ikke alle rundt meg. Hvis dere vil dele med meg hvor mye dere tar så er det bare gøy å motiverende for meg, så del gjerne! :)

Treningssamling

 • 09.08.2017 kl. 09:49

God morgen dere! Nå kom jeg akkurat hjem fra en kjapp morgenøkt og sitter her med min andre frokost for dagen. De travle dagene fortsetter, og nå skal jeg straks pakke sammen det siste som skal være med på treningssamling i Lillehammer (på Lillehammer?? nei i Lillehammer sant? wtf. Uansett, det er Byåsen junior elite som har treningssamling, så jeg skal være med dem fram til søndagen. Det er et annet lag enn jeg spiller med til vanlig, og jeg kjenner ikke så mange der, men det går sikkert fint, jeg gleder meg. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg gjør det med blogging der, vil liksom ikke være helt nørd i et hjørne med macen og rosabloggen på treningssamling, men samtidig så vil jeg litt det også haha. Men jeg må faktisk tenke litt på hvor mye plass jeg har. Jeg skal kjøre min bil, med tre andre jenter, med til sammen sikkert åtte bagger, så om det kommer til det punktet at det står mellom å få plass til macen eller håndballskoene så (blir det et hardt valg å ta) må det nesten bli håndballskoene haha.

My errday breakfast - 50 gram havregryn + melk i mikroen på full guffe. Når den har fin konsistens, rør inn en halv most banan + en spiseskje cottage cheese. Topp med kanel, sukker, bringebær og valnøtter. Blir aldri lei.

Vi blogges! ♥

Heltid foran kamera

 • 07.08.2017 kl. 21:12

Hei hei! Da var det mandag igjen, dagen som sjelden blir betegnet som noen kosedag. I dag har jeg vært på farta omtrent hele dagen, og morgendagen blir ikke noe mindre hektisk. Dagen i dag startet med fotoshoot og filming med laget, til et prosjekt som slippes rundt sesongstart. Jeg hadde oppmøte klokka 9 og holdt på foran kameraet i en halvtimes tid. Klokka 10 hadde jeg styrketester, noe som gikk helt ok, men jeg ble litt forbanna der også fordi jeg ikke hadde så mye framgang som jeg hadde håpet :) så jeg kjørte til 3T i 12 tiden og gjorde noen øvelser jeg vil bli bedre i (frontbøy og frivending blant annet). Da jeg kom hjem følte jeg meg bare sykt fascinert og inspirert av styrketrening generelt, så jeg kokte meg en havregrøt og satte meg ned med dokumentaren "Fittest on Earth" på Netflix. Klokka fire var det ny runde med photoshoot for det samme prosjektet, og en time senere hadde vi håndballtrening. I morgen skal vi holde på foran kameraet fra åtte til fire(!!) Og ha håndballtrening klokka fem. Lange dager <3333 Jeg er spent på hvordan resultatet av alle disse timene foran kamera turns out in the end (det bør bli bra haha).

Før jeg forlot mitt andre hjem (3T-Rosten), før i dag, kjøpte jeg med meg en god dose proteingodsaker, som dere ser på bildet under, som jeg vil teste ut. Consider me a fan of these products. 

My fav day

 • 06.08.2017 kl. 18:14

God dag, god dag, lenge siden sist! Det har vært en travel, men fin helg. På fredag var jeg til Sanne, med noen jenter og spiste taco og bare slappet av. På lørdagen var jeg med håndballaget hele dagen, fra 10 til 17. Vi hadde to felles treninger på 3T, så lunsj, og et møte med en del snakk om kommende sesong, oog til slutt en slags Amazing Race, der vi kjørte rundt i byen, inndelt i lag, og måtte gjennom en del utfordringer før det var førstemann tilbake. Laget mitt kom på andreplass, men det var veldig gøyy. 

I dag er det søndag og sannsynligvis min favorittdag. Jeg jobbet på Downtown i natt, så jeg sov til halv tolv i morrest. Det er det diggeste som finnes, når du har en dag der du helt bevisst ikke setter på vekkeklokka, og bare lar kroppen få bestemme helt selv når den skal våkne. Så da jeg våknet i dag spiste jeg frokost ute i sola på verandaen og avtalte med jentene å spille volleyball og bade på Lian. Så det har jeg gjort i dag.

Nå sitter jeg her, klar for å innta en ny serie, så hvis noen har noen gullkorn på lager, please share. Jeg ser Snikskytter på Netflix nå, men det kommer kun ut en episode i uka, så jeg må ha noe i tillegg til den altså. 

VIDEOBLOGG: Hvaler 2017

 • 03.08.2017 kl. 13:00

Hei dere! Da har jeg fått smelta sammen ei røre av videoer fra Hvaler-turen. Det var litt av en utfordring å redigere denne videoen, for av en eller annen grunn blir vi mer og mer nakne med årene som går. Det vil si at vi som regel sprader rundt i trusa eller i Evas drakt når vi er sammen om sommeren. Og for å ikke bli rapportert for blotting, måtte jo disse klippene siles ut. Men vi har heldigvis filmen en hel masse, så det var nok av klipp med påkledde jenter også. Jeg håper dere liker den, og at ikke humoren vår blir for intern til tider. 

Anyways, ENJOY og gi meg gjerne en thumbs up på Youtube hvis dere liker den ♥

Hva synes dere om videoen?

Better mood

 • 02.08.2017 kl. 19:34

Hei! Nå som jeg leser innlegget jeg skrev i går så innser jeg, slik som jeg som regel gjør dagen etter jeg har skrevet noe i frustrasjon, at jeg kanskje burde holdt det for meg selv. Men dere har etterspurt mer personlige innlegg om tanker og følelser osv, så da fikk dere en smakebit på noe som kom rett fra levra. Uansett, det tok meg tre timer, før jeg innså at det finnes mye verre ting i verden, som gjør at jeg ikke kan sitte å klage over noe så tåpelig. Så Maja kom til meg og lagde en god middag før vi dro på oss joggisen og kjørte av gårde til Robbie Williams konserten i Granåsen. Vi hadde egentlig ikke planer om å dra, ikke billetter heller vel og merke, men vi snek oss inn på Olympiatoppen og fikk med oss hele konserten med top view. Sånt kommer man utvilsomt i bedre humør av. Så dagens tips; neste gang du føler deg nedfor og lei, dra på Robbie Williams konsert, null stress.

I dag dro jeg og Pernille til byen for møte mimmi og beste og dra sammen med dem på Body Worlds Vital, som er en utstilling som pågår her i Trondheim. Veldig koselig å være en dag sammen med dem ♥ Utstillingen var ganske utrolig. Hvordan de klarer å ta så godt vare på ekte døde kropper og organer og fremstille dem på den måten de har klart, er rett og slett ganske utrolig. Jeg hadde gledet meg litt ekstra fordi jeg faktisk er med på en bitteliten del av utstillingen haha. Vi hadde nemlig besøk av noen kameramenn på en håndballtrening før sommeren, der vi spilte inn noe som skulle være med på denne utstillingen. Men det viste seg at det var i en egen bod eller noe, utenfor selve museet, og det var ikke åpnet enda, så jeg fikk ikke sett det i dag da.. Men artig var det uansett. 

Dårligere resultat

 • 01.08.2017 kl. 18:54

Finnes det i det hele tatt noe surere enn å gjøre det dårligere på re-testinga, enn den første testen, etter en treningsperiode som i bunn og grunn skulle gjøre deg i bedre form? Én ting er når du går fra en håndballkamp der du spilte skikkelig bra, til en håndballkamp der du kanskje ikke gjorde det like bra, men å få se det svart på hvitt, at jo du har faktisk blitt dårligere form enn du var før sommeren, det kjennes ikke greit. Nå skriver jeg dette innlegget i en god del frustrasjon og jeg har lært at det egentlig aldri er en god ide, men i HELVETTE, jeg er forbanna på meg selv :) 

For å forklare da. Vi hadde bip-test før sommeren, og re-test nå etter sommeren. Før sommeren sprang jeg på 11.1 noe som jeg syntes var helt greit. Så i dag så kjentes kroppen helt grei og jeg trodde jeg skulle klare å slå den, men da jeg kom til level 10 så stivnet jeg helt i lårene og det var helt jævlig. Så på 10.4 så ga jeg meg. Jeg måtte seriøst kjempe for å holde inn tårene, så skuffet var jeg. Men det er ingenting å gjøre med nå, så jeg må bare kvele denne frustrasjonen og skuffelsen og get on with my life :) Det kommer flere tester, ingen tvil om det (så det er bare å glede seg til neste?) haha..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Topp HER 

Shorts og sports-bh fra 3T-Shop

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Re-testing

 • 01.08.2017 kl. 14:03

Hei! Da er hverdagen tilbake, og det kjentes klokka 07.15 i morrest da vekkerklokka ringte. Da var det bare å komme seg opp, hoppe i treningsklærne, lage seg en rask havregrøt og komme seg på dagens første trening. Det var basistrening med fokus på mage/rygg. Jeg kjenner allerede at jeg kommer til å bli utrolig stiv i magen. Heh ikke vært helt konge på basistrening i ferien kanskje. Klokka halv ti var jeg hjemme igjen. Jeg lagde meg en god lunsj og spiste mens jeg redigerte litt på en kommende videoblogg. Lunsj før klokka ti da dere, det er det lenge siden jeg har hatt, jeg vil heller kalle det en god frokost nummer to. Den ordentlige lunsjen kommer nå før neste trening. Klokka fire skal vi nemlig re-teste blant annet hurtighet og utholdenhet. De samme testene som vi hadde før ferien, med BIP-test og tjo og hei, GLEDINGS jadda neida. Men greit å få det overstått. Ellers, ha en fin dag da dere! 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 19 år og kommer fra Trondheim. På bloggen min legger jeg ut hverdagsinnlegg, antrekk, anbefalinger, videoblogger og alt annet jeg måtte finne på! Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no