hits

fuglene har forlatt redet

 • 31.08.2016 kl. 17:05

Hei! Da har jentene mine dratt til Australia og alle de som skulle forlate byen har forlatt den :( Det går greit så langt, vi er tross alt en stor familie, så til tross for at noen har dratt til milly og på folkehøyskole, og andre til Bodø og Sidney, så er det fortsatt en del som blir hjemme hos meg ♥ På mandagen var jeg med Thea, Martine, Maja og Anna, vi lagde masse snacks og bare slappet av sammen i flere timer hjemme hos meg. Bildet under til venstre var på lørdagen. Siste kvelden sammen med jentene før de dro til et annet kontinent. Den fikk vi gleden av å nyte iført joggeklær og med burger fra Stjernegrillen såklart. Bildet til høyre er fra i dag. Meg på jobb, ikke så spennende kanskje, men livet kan ikke være en actionkomedie hver dag sant. Nå skal jeg få på meg håndballklær og gjøre meg klar til kamp mot Byåsen Elite. Hvis jeg ikke nevner mer om den kampen her senere, så kan det bety at vi ble slaktet. Neida, for å si det på en annen måte så skal jeg låve å informere dere hvis kampen ender bra! Ønsk oss lykke til ♥

Tid for kos

 • 28.08.2016 kl. 20:26

Hei dere! Da er nok en håndballhelg (endelig) over. Det er jo sinnsykt artig å spille, artigst når vi spiller bra selvfølgelig, men uansett. Begge kampene i dag var irriterende jevne, vi vant den første med ett mål på sudden death, og tapte den siste med ett mål buhu :( Nå gleder jeg meg til en helg uten håndball neste uke, det blir første gang på lenge. Men før den tid gjenstår en kamp mot ingen ringere enn Byåsen elite, nå på onsdag. Det kan jo fort bli et kraftig slag i selvtilliten, men lærerikt blir det nok helt sikkert. I kveld er det søndagskveld, vet ikke hva som er søndagsfilmen, men jeg skal da klare å kose meg uansett jeg. Ha en fin kveld, så blogges vi! ♥

Gammel outfit

 • 27.08.2016 kl. 18:43

God ettermiddag folkens. For ikke så lenge siden kom jeg inn døra fra Nidarøhallen, vi spiller nemlig cup der i helga, i likhet med en hel del andre håndballag i byen. Vi hadde tre kamper i dag, vant to av dem og tapte den siste. Så i kveld skal jeg, til tross for at det er siste kvelden i fadderuka, chillen med jentene mine. Jeg vet jeg høres ut som verdens kjedeligste person, og faddergruppa mi må tro jeg er retard som aldri er med ute, men akkurat nå tar håndball opp veldig mye av tiden min, og jeg har lært (etter mange år) at alkohol er ikke idrettens beste venn. Dessuten drar tre av bestevenninnene mine til Australia på mandagen og blir der i tre måneder, og derfor er det ingenting jeg heller vil gjøre enn å kose dem ihjel før de drar. Her er en noen dager gammel outfit som ikke er blitt publisert.


Topp fra Bikbok, Skjørt fra Urban Outfitters, jakke fra Adidas

Ny sveis

 • 25.08.2016 kl. 16:45

Hei folkens! In the moment sitter jeg i en lesesal på NTNU og "studerer", ja eller blogger da som dere kanskje skjønner. Det er ganske chill da, jeg sitter her med en cola og tre venninner og leser i en bok (som ikke er så chill), men det går bra. Jeg spilte håndballkamp i går kveld, mot Skaun, og vi vant med 22 mål så det var jo greit. Da jeg kom hjem gikk jeg mer eller mindre rett i sengs. Jeg lå en time i senga og så på youtube-videoer da, skal innrømme det. Det er jo sånn når du først starter på en, enten det er en musikkvideo eller sminkevideo, så er du dømt til å bli sittende. Så blir jeg jo litt inspirert da, både av det ene og det andre, noe som ender med at jeg bestiller meg en frisørtime med en gang jeg våkner dagen etter, før klokka slår ni. Så ikke nok med at jeg sitter her i en lesesal på NTNU og studerer, jeg sitter her også med helt kort, krøllete hår.

tshirt fra zara


Hva synes dere om den nye sveisen?

healthy, glutenfree chicken nuggets

 • 23.08.2016 kl. 12:46

Dere trenger: Kyllingfilet, glutenfritt mel (eller annet mel), cornflakes, 1/2 ts hvitløkskrydder, 1/4 ts paprikakrydder, 1 ts salt, 1/2 ts pepper

Slik gjør dere: Sett stekeovnen på 180 grader. Grovhakk cornflakes i en blender og tilsett krydder. Sett fram tre skåler, en med mel, en med egg, og en med cornflakes. Skjær opp kylling i middels store biter. Dypp en kyllingbit i skåla med mel, deretter direkte i skåla med egg, og til slutt i skåla med cornflakes, og legg biten på et brett med bakepapir. 
Sett dem i ovnen og la de stå i 20 minutter, det viktigste er at kyllingen er gjennomstekt, så bare sjekk underveis. Når de er ferdigstekte, er de klar for servering. Legg dem på et fat og sett fram ulike dipper. Jeg bruker BBQ, mango&curry og sweet&sour. Yummyy. Utrolig god, sunn og glutenfri snacks tilegnet hvilken som helst dag. Dere må prøve!Noen som har prøvd, eller vil gjøre det?

Flink student

 • 22.08.2016 kl. 18:02

Heihei, jeg begynner å synes det er kjedelig med den samme åpningsreplikken på hvert innlegg, liksom "hei dere!" eller "hei folkens!" Det er sikkert bare jeg som tenker over det da, det er jo alltids hyggelig med et hei. Kanskje jeg skal vurdere å bringe "heia bloggen" og "hei cupcakes" tilbake på moten. Om sistnevnte noen gang har vært på moten er jeg usikker på. Uuuuansett, hei dere! (der kom den igjen) I dag hadde jeg min første forelesning som statsvitenskapstudent på NTNU, og det var ganske interessant, så jeg håper det fortsetter å være spennende framover. Jeg brukte også 2300 kr på bøker til studiet, det er mye å punge ut for bøker ass, men det er vel nødvendig også. Etter skolen kjørte jeg til sentrum og kjøpte meg en teskjorte fra Zara, som belønning for å være flink student haha..

Da jeg kom hjem ryddet jeg rommet, og kom over en bunke med kvitteringer fra Stockholm. Veldig realt egentlig, så jeg husker hva jeg egentlig har kjøpt meg. Gjør det litt lettere med tanke på innkjøpsvideo i hvert fall. Det er vanskeligere enn man skulle tro å huske hva man har shoppet på shoppingtur. Det var forresten noen som lurte på hva jeg heter på snapchat, og det er bare mathildeholck

Hviledag

 • 21.08.2016 kl. 17:22

Hei dere! Det har vært en litt hektisk helg med masse håndball. Vi har spilt fire kamper i helga, mot Bravo, Sverresborg, Levanger og Byåsen. Vi vant tre kamper og spilte 20-20 mot Levanger. Og vi sier oss veldig fornøyd med det. Nå er kroppen min gul og blå og trenger hvile haha, så planen er taco med jentene.

Da jeg kom hjem fra skolen på fredag så lagde jeg meg noe godt til lunsj, dere så det kanskje på mystorien min. Jeg har nemlig fått litt dilla på chicken nuggets. Jeg har aldri smakt det før, ettersom det er fritert, noe som betyr masse gluten. Men nå har jeg en oppskrift som er både lettvint, god og helt glutenfri! Hvis dere er interessert, så kan jeg godt legge ut oppskrift. 

Noen som er interessert? 

it's fridayyy

 • 19.08.2016 kl. 16:39

Hei dere! Er det ikke deilig med fredag?? Ikke bare for oss som faktisk har vært på skolen, men det er bare noe spesielt med fredag. Enten det blir servert taco eller sushi, om du skal på fest eller filmkveld. For meg blir dette nok en håndballhelg, med første kamp allerede i kveld klokka sju. Etter det skal jeg med noen venner på vip-vors på Provincialen, en uteplass i Trondheim. Jeg har flere kamper på lørdagen så det blir ikke noe party på meg, men blir med på vorset for å skvise ut den siste tiden jeg har med jentene mine som skal reise bort fra meg om ikke lenge.. :( 

Nå sitter jeg bare foran tven og spiser mat. Jeg så nettopp ferdig The Fall på Netflix, anbefales seerrrrr. Det var dritbra og spennende. Men nå trenger jeg desperat en ny serie (igjen). Ikke en sånn friends, how I met your mother, modern family greie, men noe spennende greier hehe. 

Ha en fin fredagskveld, vi blogges!♥

Studentlivet

 • 18.08.2016 kl. 20:22

Hei fra en ensom NTNU-student. Neida det står ikke så ille til. Jeg har da fått meg faddergruppe med faddere og andre ensomme studenter, som tilsammen ikke blir så ensomme likevel. Det eneste problemet for meg er at det er så mye håndball. Bare i dag har jeg hatt to treninger, noe som gjorde at volleyballplanene med faddergruppa gikk i dass, og festlighetene på studentersamfunnet likeså. Men jaja jeg sitter her med mine NYGz nå og chiller og prater shit, og det er ikke noe jeg liker mer enn det. Så selv om jeg går glipp av noen fester, så prøver jeg å være med på så mye som mulig, og da spesielt vorspielene med faddergruppa for å få litt venner hehe♥ Men i helga har vi cup, så da blir det ikke så mye rom til festligheter da heller, well well. Jeg tenker bare at jeg trenger ikke å drikke meg dritarita hver kveld for å være ute blant folk liksom, jeg føler russetida var i forrige uke, så jeg er kanskje ikke like gira som de eldre studentene heh, shame on me.
Jakke fra Adidas, topp og shorts fra Urban Outfitters


Første skoledag på NTNU

 • 16.08.2016 kl. 16:16

Hei folkens! Dere vil kanskje ikke tro det, men i dag hadde jeg min første skoledag på NTNU. Jeg tror ikke jeg helt skjønner enda hva jeg har begitt meg ut på. Etter to måneder med sommerferie, virker det bare som en spøk at jeg er tilbake på skolebenken, også frivillig?? Men joda her er jeg. Dagen i dag var veldig annerledes. Pappa kjørte meg og tre venninner til gløshaugen hvor alle skulle møte opp. Ingen av oss tre skal gå det samme, men det var litt betryggende å dra med noen jeg kjente likevel. Så etter noen timer med taler og musikk, møtte jeg noen jenter som skal gå samme linje som meg, og vi tok buss til Dragvoll, hvor vi skal gå. Da vi kom fram dit ble vi inndelt i faddergrupper og ble kjent med medelever og faddere. Det er jo fadderuke nå, noe som jeg har hørt kan oppleves som en ny russetid haha.. For min del blir det nok ikke  festlig, med tanke på håndballoppkjøring og trening hver dag, wihuu jessda. Men jeg skal prøve å være med på det jeg kan. Her var dagens antrekk.

Bukse fra Carlings, bluse fra Massimo Dutti, jakke fra Forever 21, sko fra Birkenstock, sekk fra Marc by Marc Jacobs

Flere som hadde første skoledag i dag? 

For et rot

 • 13.08.2016 kl. 10:00

Jeg er en sånn person som automatisk blir grinete, uansett hvor hardt jeg prøver å skjule det, når jeg får beskjed om å rydde rommet mitt eller å få orden i diverse skuffer og skap. Men det betyr ikke at jeg aldri gjør det, sant. Jeg liker bare å gjøre det når jeg er klar for det. (Hører du mamma??) Plutselig en dag er det noe som settes i bevegelse i kroppen min og får meg til å gå løs på rommet mitt og rydde og vaske til det er helt shina. Det skjer kanskje ikke så ofte, men når det først skjer så er det verdt ukene i mellom, med rot. Så da fikk jeg sagt det som var på hjertet mitt i dag. Saken er nemlig den at jeg ryddet i skuffen min på badet og vasket alle sminkekostene mine her om dagen. One small step for mankind, but a giant leap for me. Den var imponerende rotete da, så det var vel på tide ehe..
Før og etter

Så hva synes dere, imponert?

Setter kursen mot Oslo

 • 12.08.2016 kl. 09:00

God morgen dere! I dag er det fredag, og tiden er inne for å kjøre hele veien ned(eller opp, idontknow) til Follo. Jeg reiser med håndballaget og skal spille cup der. Jeg liker jo roadtrips, så med litt snacks innabords fra en random besinstasjon langs veien, det nye albumet til Beyonce i tillegg til mine andre elskede spillelister, og gode venner som passasjerer, så er jeg klar for å kjøre lengre enn langt. 


Fikk en del spørsmål om hvor denne buksa er fra. Den er fra Urban Outfitters (ofc), og jeg kjøpte den da jeg var i Stockholm. Jeg skal seriøst gå inn for å lage en innkjøpsvideo fra turen, jeg må bare komme i gang.......

Litt innkjøp

 • 10.08.2016 kl. 19:01

Etter jobb i dag var jeg i usedvanlig godt humør, så istedenfor å kjøre rett hjem og sette meg foran sofaen med den nye serien jeg har begynt å se (The Fall på netflix) såå dro jeg på en liten shoppingtur med meg selv. Det var skikkelig avslappende og deilig. Jeg kjøpte en genser, en regnjakke og noen øredobber. Seriøst jeg har en greie for øredobber og hull i ørene. Jeg skulle gjerne hatt begge ørene fulle av hull (vell egentlig nesa og andre steder også, men det får bli i mitt andre liv, hysj), men greia er at jeg gidder ikke å ha øredobbene som frisørene skyter med, fordi jeg synes ikke de er noe fine haha, irriterende å må gå med dem i den perioden før man kan sette i egne. I tillegg er det veldig upraktisk å spille håndall med mye juggel i ørene da. 


Regnjakke fra Bikbok 599 krGenser også fra bikbok 149 kr

Øredobber fra Bikbok 99 kr, Vita  60 kr og ringene er fra en gullsmed 70 kr per stykk.

Hva synes dere?

Ssquad

 • 10.08.2016 kl. 15:41

Hei! Nå er det bare noen få dager igjen til skolestart, sorry det er litt nedtur å begynne å snakke om det unødvendig tidlig egentlig. Det er jo tross alt fortsatt sommerfeire, heh. Husk å nyt de siste dagene da, det gjør i hvert fall jeg. I går etter håndballtrening fikk jeg med noen av jentene på Fellini på Heimdal. Sminkefri i joggis satt vi der og pratet med et glass brus og hver vår dessert, haha vi er no litt søte. Det er ganske koselig på Heimdal, vi har overraskende mange pizzarestaurater her (og unødvendig mange matbutikker og frisører, av alle ting, men det er en annen sak haha), så det er fint å kunne utnytte det litt. Når ingen gidder å ha hele gjengen hjemme hos seg, så er det liksom bare å ta turen ned til "sentrum" og møtes der. I kveld skal vi på kino og se Suicide Squad. Jeg bestilte nettopp 10 billetter, litt unaturlig å betale 1250 kr på kino haha. Noen som har sett filmen?
Jakke fra Adidas 

Helvetesuka

 • 07.08.2016 kl. 20:22

Da er jeg hjemme etter ei uke på treningssamling og det kjennes på kroppen for å si det sånn. Vi har trent store deler av uka, og når vi ikke har gjort det har vi bare sovet og spist for det meste. Det har vært alt fra håndballtrening, styrke og yoga til bakkeintervaller i slalåmbakken. Dere kan følge utleirajentan på instagram for å se litt hva vi holder på med. Men jeg skal innrømme at vi har koset oss litt også da, med mye svenskgodteri og filmkvelder.  Så nå gjenstår enda en uke med håndballtreninger, før vi skal spille cup i Follo til helga. 

Nå er jeg hjemme hos meg med en hel gjeng, som klipper(skinner) Markus før han drar til militæret i morgen :(( Gonna miss him tho.Vi blogges!

mine planer til høsten

 • 04.08.2016 kl. 18:16

Hvor mange ganger har du ikke blitt spurt: Hva vil du bli når du blir stor? Noen av oss har kanskje visst det siden dag en, andre vet enda ikke, og kommer kanskje aldri til å få et nøyaktig svar på det spørsmålet. Mitt svar har alltid vært: Jeg hakke peiling.. Og det har jeg fortsatt ikke. 

Jeg har fått ufattelig mange spørsmål om mine planer for høsten, og det skjønner jeg jo. Det er jo egentlig ganske interessant hva folk skal gjøre videre etter VGS, i hvert fall synes jeg det. Jeg føler livet starter nå, som en ny og mer utfordrende level på candy crush kanskje. Mulig det er en litt på kanten sammenligning, men dere skjønner. Jeg har jo levd i 19 år fra før av, men nå åpner det seg virkelig et nytt kapittel i livet. Alle de jævlige prøvene med intensiv pugging dagen før, de søvnløse døgnene hvor redbull har vært min beste venn, og de stressende morgenene med det siste av forberedelse før en framføring. Alle de karakterene. Til sammen har vi vært gjennom hele skalaen. Én og én karakter equals én og én byggekloss som til sammen skal være med å bygge opp framtiden vår.. Æii det ble litt klisjé sorry.

Uansett, jeg endte såklart opp med å sitte på rådgivers kontor dagen før utgåelse av søkefristen, og ikke ha anelse om hva jeg skulle søke. Så etter en times samtale satte vi opp en liten liste med mulige linjer jeg kunne søke på, og det endte hovedsakelig opp med Statsvitenskap på NTNU. Årsstudium på første, deretter bachelor. Jeg aner ikke egentlig hva faget handler om, men ettersom jeg likte fag som rettslære og politikk på videregående, så skulle det være litt samme greia. 

Jeg kom inn på bachelor først og ble satt på venteliste på årsstudium, på 5.plass, med 15 elever totalt i klassen, så jeg forventet egentlig ikke å komme inn. Men så kom jeg inn på årsstudium likevel, wihuu. Det er jo egentlig det samme, bare at bachelor hovedsakelig går over tre år. Jeg valgte årsstudium. Så ja det er pretty much min plan til høsten. Jeg skal gå litt skole, spille håndball, blogge og jobbe. Samtidig som bestevennene mine spres over store deler av verden. For første gang i livet skal vi være borte fra hverandre på ordentlig. Noen skal til andre byer i Norge for å studere eller gå i militæret, noen til andre kontinenter som Australia, USA og delvis Afrika. Jesus, vi skal oppleve mye forskjellig det kommende året, både sammen og på egen hånd. Gleder meg til vi sitter samlet igjen hele gjengen med hver vår burger i hånda og kan snakke om alt vi har gjort. 

Også et lite bilde av meg som harry potter på slutten her, føler det er obligatorisk å se litt sånn ut når man starter på NTNU, no offence :)
Hva er deres planer til høsten?

Another day another seiltur

 • 03.08.2016 kl. 10:00

En av dagene i Rhodos bestemte vi oss for å leie en seilbåt for en dag. Med sju dager på det samme hotellet og den samme stranda er det fort gjort å bli litt rastløs, og da passet dette perfekt. Vi fikk med oss fire takeaway-pakker med club sandwitch til hele familien fra hotellet og tok taxi til havna tidlig om morgenen. Der sto det en fantastisk fin seilbåt å ventet på oss, med shipper og full pakke. Vi eide en seilbåt før, en 40 fot Jeanneau, og den var stor og fin spør du meg. Men denne var enda større, en 50 fot Bavaria. Kunne lett bodd noen dager i den for å si det sånn. Vi seilte hele dagen, fra øy til øy og badet fra båten. Det var så herlig. Det var noe annet enn å seile i Trondheimsfjorden og i Nord. Og ja vi ble solbrente <33 mildt sagt


Hva synes dere om bildene?

Lets go oppkjøring

 • 02.08.2016 kl. 10:00

Hei folkens! Etter noen få dager hjemme er det på tide å komme seg ut døra igjen. Så neste stopp blir Åre, med håndballaget. Vi drar i dag og kommer hjem igjen på lørdag(??) eller søndag, så skal vi være hjemme noen dager før vi drar til Follo for å spille. Vi hadde samme greia i fjor, det er liksom startsskuddet til oppkjøringa for årets sesong. Jeg har mer eller mindre tatt litt lett på treninga etter russetida egentlig, ups. Så det blir noen helvettes dager framover med blod svette og tårer.. Jajja godt å komme seg på banen igjen. Jeg spiller forresten fortsatt linjespiller for Utleira, ikke noe forandringer der, hvis noen skulle lure på det. 
 

A book is a device to ignite the imagination

 • 01.08.2016 kl. 11:10

Hei dere! Da er jeg hjemme igjen fra en herlig sydentur på Rhodos. Det er så godt (og nødvendig) med en sånn uke, bort fra alt stress og alle forpliktelser. Man kjenner det kanskje ikke før man tar seg selv i å bruke tiden når man våkner, eller før man legger seg, på å lese en bok istedenfor å skynde seg å sjekke alle snaps, telegram-meldinger og hvilket nytt produkt Kylie har kommet med over natten. Hvertfall er det slik for meg. Jeg leser aldri bok, men i syden er jeg en skikkelig leseløve. Akkurat nå leser jeg Sønnen av Jo Nesbø, og jeg er helt hekta. Ikke hver dag jeg velger å lese en bok over å se en serie på Netflix, men faen så bra det føles egentlig. Jeg har også prøvd ut den veldig omtalte boken Calendar Girl: Forført, i sommer. Den er veldig spesiell da, jeg må få si det. Nå har ikke jeg lest 50 Shades, men jeg kan tenke meg at disse bøkene er nært beslektet. Den får ikke toppkarakter fra meg, jeg ville mye heller brukt tiden på en skikkelig god, fin bok eller en spenningsroman, som den jeg leser nå. Etter den skal jeg prøve meg på Kunsten å høre hjerteslag, som jeg har hørt mye bra om. Nå ble det mye snakk om bøker her, jaja. Hvilke bøker leser dere i sommer? Noen å anbefale?Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no