hits

Tilbud på 3T-Shop

 • 30.08.2014 kl. 10:00

God morgen! For noen dager siden var jeg på photoshoot med 3T for de nye Helly Hansen-jakkene som nettopp har kommet ut i nettbutikken deres. Og denne helga har de et supert tilbud på jakkene. Ordinærpris er 3999,- og de selger dem for halv pris!! Et skikkelig kupp dere! Dette gjelder kun denne helga, fra lørdag til søndag, så løp og kjøp! Eller dere trenger jo faktisk ikke løpe engang, bare klikk HER for hvit type eller HER for blå, så er dere godt på vei! :) Den blå finnes også for menn HER.
Hva synes dere?

NEW IN

 • 29.08.2014 kl. 22:33

Før i dag var jeg i Nidarøhallen og så noen håndballkamper, det er både trønder energi cup og kvalik til 1.div i helga. Laget mitt skal kvalifisere seg og vi har første kamp i morgen klokka ti, gleeder meg. Men hvertfall, før jeg dro til hallen i dag dro jeg innom postkontoret og hentet en pakke fra Junkyard med masse fine ting.

//sponset

T-skjorte fra Nike på salg. Ordinærpris 299 kr - nå 90 kr! Jeg har den i medium. HER

Sko fra Adidas HER

T-skjorte fra Junkyard sitt eget merke XX-XY HER. Den var veldig gjennomsiktig, så jeg gjorde et forsøk på å ha en svart t-skjorte under, noe som så ganske teit ut haha.

Sko fra Converse med gulldetaljer foran og på sidene HER

Hva likte dere best?

aprikos shake!

 • 29.08.2014 kl. 16:05

Når jeg kom hjem fra skolen i dag bestemte jeg meg for å lage en skikkelig god lunsj. Vi slutter jo halv tolv på fredager og det er så herlig. Da blir det på en måte helg allerede på torsdagen. Men hvertfall, god lunsj ble det! Jeg fant meg selv i det kreative hjørnet igjen og fant ut at jeg ville lage en sunnere milkshake-variant av tørket aprikos, melk og bananer. Var svært skeptisk i starten, men den ble faktisk utrolig god! Det ble akkurat nok til ét glass, men det var nok haha. I tillegg lagde jeg mine berømte havrepancakes med hvitost på nammis♥Noen som tør å prøve? Gi meg gjerne tilbakemelding og eventuelt tips til andre sunne varianter :)

vinnerne av konkurransen!

 • 28.08.2014 kl. 21:10

Da har jeg trukket de fem vinnerne fra konkurransen om en personlig almanakk, og det ble Celine Herlofsen, Dina Ballestad, Brit Elin Nytrø, Anne Louise Danielsen og Charlotte Ludvigsen. Grattis med dagen da, dere blir kontaktet på mail :) :) :) Og for dere andre, frykt ikke (!!) det ligger flere konkurranser på lur i nærmeste framtid. Nå stikker jeg på trening, så vi blogges! Ha en fin kveld videre! ♥ ♥ ♥

rutinert husfrue

 • 28.08.2014 kl. 20:23

Hei ♥ Jeg må bare meddele at jeg har trukket vinnerne til konkurransen, og det kommer senere i kveld! Akkurat nå sitter jeg faktisk å gjør lekser, eller nei akkurat nå sitter jeg jo åpenbart å blogger, men altså det er bøker på bildene under, så jeg ser hvertfall veldig rutinert ut her jeg sitter. Dessuten måtte jeg lage middag selv i dag, ettersom mamma og pappa skulle spise ute. Ser kanskje ikke så fristende ut (haha), men det var godt da, og sunt! Karbonadedeig og villris med brokkoli, stekt sjampinjong og løk. Føler meg skikkelig housewife, kanskje jeg bare skal rydde huset med det samme jeg er i gang.Som dere vet så har jeg markedsføring, økonomi og rettslære som valgfag, og før jeg blir drittlei av det, må jeg si at jeg synes alle fagene virker veldig interessante. Så om noen måneder, når jeg sikkert hater dem, skal jeg se tilbake på det jeg skrev her og få tilbake spiriten haha. Nei men seriøst, jeg liker dem faktisk veldig godt. Flere som har noen av dem som valgfag?

bursdagspia

 • 27.08.2014 kl. 18:35

Hei dere! Sluttet klokka ett i dag og dro rett hjem for å gjøre masse nødvendige greier som lekser og blogg, men endte opp i drømmeland med nattalista på ørene. Heldigvis ble jeg vekt av pappa noen timer senere som kom hjem med fersk krabbe til middag <3 beste jeg vet. Skal ikke på håndballtrening før klokka ni i kveld så har litt tid før det.I går kveld (ganske sent) begynte jeg og skulle bake glutenfrie blåbærmuffins fra grunnen av. Nora har nemlig bursdag i dag og tradisjonen sier at det er gyldig grunn til å ha med kake og cupcakes på skolen. Så da ble det bursdagsfest i kantina. Muffinsene ble faktisk sykt gode! Kan gi dere oppskriften hvis dere vil det?
Avslutter konkurransen i dag og trekker vinnerne!

sulten på kake

 • 26.08.2014 kl. 19:45

Hei! Da er jeg tilbake i form til å blogge haha, har vært helt ødelagt i kroppen etter helga. Som dere vet så var jeg på treningsleir med håndballaget på Levanger fra fredag til søndag. Blant annet så hadde vi en turntrening faktisk, og jeg har trent muskler jeg ikke visste jeg hadde og tøyet på plasser jeg ikke visste jeg kunne tøye. Alt i alt var det en veldig morsom helg med håndballjentene. Under er noen bilder fra de siste dagene. Jeg, tvillingene og Hanna delte en koselig campinghytte og levde the west coast nigga swagga life med godteri og kortspill hele natten !! ;p

Når jeg kom hjem på søndagen, sto Stjernegrillen for tur og det ble en juicy baconcheese burger med chips og brus til middag. Etterpå inviterte katy til afterbirthdayparty med kakerrester fra familiebursdag og jeg sier ikke neitakk til det. I går derimot var det back to dieting (neida) og jeg, Anna og Katrine spiste masse god frukt og så favorittfilmen min Divergent ♥♥Hvordan har helga deres vært?

vinn personlig almanakk!

 • 24.08.2014 kl. 07:00

Det er årevis siden jeg sist hadde en konkurranse her på bloggen, så jeg tenkte det var på tide å sette i gang en til dere nå! Nok en gang samarbeider jeg med personligalmanakk.com om en giveaway til dere. Jeg mottok selv en personlig almanakk i fjor og elsket den. Den er veldig praktisk nå ved skolestart, men ellers kan du velge startmåned helt selv, så det har ikke noe å si om du kjøper en almanakk midt i året. Det som kanskje er best med dem er at du designer dem helt selv og kan tilogmed ha dine egne bilder på framsiden. Konkurransen avsluttes på onsdag og jeg trekker hele 5 vinnere så her er det stor sjangse for å stikke av med en almanakk.

Bare legg igjen en kommentar med navn og mailadresse! Og de setter svært stor pris på om dere follower dem på både instagram (@personligalmanakk) og facebook her.

Bilde fra facebooksiden deres

Lykke til!!

treningsleir på Levanger

 • 22.08.2014 kl. 15:05

Hei! Jeg sluttet på skolen halv tolv i dag, og gjør det faktisk hver fredag, såå deilig. Etter skolen dro jeg til Johanna som bare ligger hjemme om dagene med nylig operert fot :(( Hun røyk korsbåndet under en håndballkamp rett før sommeren, og opererte på tirsdagen. Etter det dro jeg hjem og lagde meg en godkjent fredagslunsj, som ikke bare ser fantastisk ut, men som smakte helt fantastisk i tillegg.

I kveld drar jeg med håndballaget til Levanger på treningsleir, så jeg må vell pakke snart. Jeg, Thea, Martine og Hanna skal bo sammen i en liten hytte hele helga, så det blir vell gøøy tenker jeg.

Havrepannekaker med lettis, rips og blåbær ♥ namHva skal dere gjøre i helga?

månedens spørsmål

 • 20.08.2014 kl. 20:15

Har du naturlige krøller?

Håret mitt former seg faktisk etter omgivelsene på en måte. Børster jeg håret mens det er bløtt blir det helt glatt, setter jeg det i en topp blir det afro. Men jeg vil vell kanskje sii at jeg har naturlig glatt da. (På bildet under har jeg hatt en slakk flette)


Hvor ofte trener du håndball?

Har trening tre ganger i uka og ofte en del håndball i helgene


Hvor lenge har du tenkt å fortsette å spille håndball?

Jeg elsker å spille håndball, så så lenge Heimdal er et lag vil jeg fortsette. Hadde derimot laget gått i oppløsning nå, hadde jeg nok ikke byttet til et annet lag. Jeg spiller håndball for Heimdal, and that's it.

hvilke programfag har du valgt?

Markedsføring, økonomi og rettslære

Hvilken matte skal du ta?

p2 :):):)

Når du kjøper smågodt, hvor mye kjøper du hver gang og spiser du opp alt med en gang eller lar du det ligge å flyte over flere måneder liksom?

Haha interessant spørsmål. Før kjøpte jeg såå mye, haugevis liksom. Nå kjøper jeg det ikke så ofte lenger, men når jeg gjør det kjøper jeg sånn at jeg klarer å spise det opp ja, en skål ca. Og ligger det lenger enn to dager tømmer jeg zalo over det og tvinger meg til å kaste det. Smilefjes hjerte

Hvilken hytte er din favoritt?

Akkurat nå er det nok den på innerøya som er favoritten, mest fordi det er sommerhytta og jeg elsker sommer og den er helt ny.Men ellers så er jeg veldig glad i den i Åre også, trives veeldig godt der.Sminker du deg til skolen?

Gjør det i starten av en eller annen grunn, sikkert fordi nå er det lyst om morgenen og ikke så trassig å stå opp tidlig. Men etterhvert, mot mørkere tider bruker jeg heller den ekstra tiden på badet i senga.

satser du på å gjøre det bra på skolen til høsten?

Ja altså jeg har den uvanen at etter hver sommer er jeg SUPER motivert og halleluja dette blir bra, men så blir jeg drittlei og umotivert. Men denne gangen dere, skal jeg holde det oppe! (Eller hvertfall prøve).


Har du jobb?

Nei ikke utenom den lille, søte jobben jeg gjør akkurat nå neii

Er du opptatt av merkeklær?

Nei, jeg er går i det jeg føler for den dagen og ellers det jeg føler meg komfortabel og fin i, enkelt og greit.

hvor har du fått tak i ralph lauren skjorta?

Nå passet dette spørsmålet perfekt under forrige spørsmål da haha.. Kjøpte den på El Corte Ingles i Barcelona.Om du hadde valgt mellom å gå på ungdomsskolen i 3 år ekstra i stede for videregående, hadde du gjort det?

HEELL NO haha absolutt videregående. Jeg trodde aldri jeg skulle komme meg levende ut av den skolen jeg tilsammen gikk 10 hele år på! Når det endelig ble fastslått at jeg kom meg levende ut, så ikke feen om jeg ville dratt tilbake. Haha høres ut som jeg hatet ungdomsskolen, jeg gjorde ikke det altså, hadde det veldig bra, men godt å komme seg videre i livet.

Hvilke butikker anbefaler du sterkest å besøke i Berlin?

Nike Town, Hilfiger, Pimpkie, Urban Outfitters, Peek and Cloppenburg, Cotton On


Har du lyst på tatovering(er), i så fall hva og hvor?

Nei faktisk ikke, er altfor ubesluttsom for å kunne bestemt meg for hva det skulle vært. Men hvis jeg måtte hadde jeg tattovert "nyg" under storetåa.

Hva betyr nyg? Ser mange av vennene dine og du skriver det

Haha okei, en gang for lenge siden køddet vi med at vi var "New York Girls" bare fordi det er så sykt klisjé å kalle seg for noe sånt. Så ble det liksom bare en greie at vi hashtagget nyg under bilder osv. Så kom Gina Tricot ut med New York Girls t-shirts og vi kjøpte jo selvfølgelig dem for artig skyld. Dessuten er det mye lettere å bare si "ska på hyttetur med nyg" enn å ramse opp 12 navn. Så da ble vi nyg da.

"Property of #NYG if found call ********"

Hvordan går det med deg?

Joda det går faktisk ganske bra ♥

Er det slutt mellom deg og kjæresten?

Dette spørsmålet har jeg fått kanskje fem ganger om dagen de siste ukene, og jeg har ikke helt vært klar for å svare på det før nå. Jeg er offisielt singel og det går helt fint med meg. Trenger vell ikke si noe mere om den saken :) Synes bare dere må få vite det, ettersom dere er en ganske stor del av hverdagen min også ♥ Og tusentakk for alle fine kommentarene jeg har fått rundt det, dere er så gode ♥

Er det noen fra vennegjengen din som ikke har kjærste nå?

Ja vi er vell hele fem single ladies nå

Hvordan skaffer du deg så mye energi gjennom en hel dag med skole, trening for så å henge med venner?

Det er vell trening og venner som holder energien oppe. Men det er sant, etter en åttetimers skoledag er det ikke intervaller på mølla som frister mest. Man må bare være bestemt og tenke at det faktisk er mer værde å trene først ogsåå legge seg på sofaen, enn å ligge på sofaen hele kvelden uten å gjøre en dritt.

Er det lenge siden du kjøpte den hvite og blå kjolen fra hm?

Kjøpte den i starten av sommerferien.

Hvem av jentene i gjengen er din aller beste venninne?

Jeg kan nok ikke sette nummer på bestevenninnene mine, de er alle nummer en.


Trener vennene dine også så mye?

Ja det er litt forskjellig, noen trener mer enn andre, men alle trener ganske mye vil jeg si.

Hvilken veske bruker du på fest?

Når jeg er på bursdager til venner for eksempel, bruker jeg Michael Kors veska. Men ellers bruker jeg en gammel, svart skinnveske som det ikke har så mye å si at jeg mister, hvis dere skjønner.

Hva slags skoleveske bruker du?

I fjor brukte jeg en svart Nike bag, men jeg liker egentlig bedre å bruke sekk, så jeg bruker en beige 3t-sekk.

Oppskrift på kaka? Så sykt god ut:D

Det er en vanlig kakeblanding fra Toro. Både langpanne og mørke og lyse muffins fra Toro er glutenfrie.Hva slags mac har du?

Macbook Pro 15 tommer

Hvis du bruker selvbruning, smører du deg på ryggen?

Haha nei. Unnskyld for at jeg ler, men fikk et bilde i hode av meg som står med en eller annen kost og smører meg med selvbruning på ryggen. Kan bare tenke meg hvor skjoldete jeg hadde blitt.

Hvordan lager du glutenfrie vaffler?

Den usunne versjonen er en glutenfri vaffelmix fra Toro, mens den sunne versjonen (min favoritt) finner dere oppskrift på HER

Blir du brun, ettersom håret ditt er rød/oransj?

Æii det er en ærlig sak, jeg blir nok ikke så brunHvis dere har noen spørsmål til neste gang, så er det bare å legge igjen en kommentar her ♥

tidlig på bloggfronten

 • 20.08.2014 kl. 08:30

Heihei! I går sluttet jeg sent på skolen og dro rett hjem til Katrine etterpå for å gjøre mattelekser. Hahah enn det da, lekser allerede, shit. Senere dro vi på trening og kom hjem akkurat sent nok til at jeg ikke rakk å blogge. I dag derimot er jeg på bloggfronten før dere rekker å komme hjem fra skolen tilogmed. Vi har nemlig turdag i dag, og har oppmøte klokka ti.

Igjen har jeg litt tight schedule så får ikke så mye tid til overs (til kuwtk) (og bloggen da seff) desverre. Etter skolen drar jeg på photoshoot med 3t for så å dra rett på håndballtrening - smiiilefjes. Uansett, dagens antrekk er ikke så sykt spennende (jeg er fullpakket med turklær), men her var gårsdagens:t-shirt fra H&M, bukse fra Gina Tricot, cardigan husker jeg ikke hvor er fra, og sko som dere ikke ser, fra Toms.

første skoledag

 • 18.08.2014 kl. 18:32

Hei! Det var selvfølgelig rart å plutselig begynne på skolen igjen. I alle disse år har det vært sånn at siste uka før skolestart må jeg liksom legge meg tidligere og forberede meg, kjøpe inn nye klær og skolesaker. Men i år skjedde det bare alt for fort og før jeg rakk å få med meg noe som helst satt jeg godt plassert på skolebenken igjen. Det er uansett godt å ha bestevenninnene i samme klasse og Norababy kom også inn på Heimdal og samme klasse som oss ♥ 

Kjedelig førsteskoledag antrekk, svarte jenas og genser fra Gant i Trondheim.

Når jeg kom hjem var jeg over gjennomsnittet fokusert på og komme tilbake til gode mat - og treningsvaner. Så jeg lagde skolemat til i morgen i en awesome matboks jeg fikk fra mami (kjøpt på Rimi). Består av kylling, ris, gulrøtter og mango nom nom. Og tok deretter turen på en 8 km lang joggetur (!!) dævv i føttene, men værde etterpå.Så kommer det spørsmålet dere minst venter......: Hvordan var deeres første skoledag? <3<3<3

back to normal

 • 17.08.2014 kl. 21:41

Heei! Jeg må si at i løpet av ferien har jeg på en måte fått en slags avstand til bloggen som jeg ikke har hatt før. Jeg har ikke vært like innstilt på å MÅ blogge hver dag og jeg har tatt det ganske med ro. Jeg håper selvføgelig at ting vil gå tilbake til normalt nå som jeg kommer tilbake til vanlige rutiner osv. Jeg vet at dere har masse spørsmål som jeg ikke har svart på, og det er vell på tide å (slippe katta ut av sekken?) Var det riktig valg av ordtak? Ja uansett dere skjønner hva jeg mener. Så først og fremst tar jeg en månedens spørsmål her og nå, så bare legg igjen en kommentar hvis det er noe du lurer på. Og etterhvert, hvem vet kanskje det snart kommer en spørsmålsrunde :) Og forresten til alle som lurer, kjolen i forrige innlegg er fra H&M.

God natt ♥

bursdagsfest

 • 17.08.2014 kl. 16:33

Hei! I går var jeg på bday party med mange herlige jenter og feiret Maja og Ingvild. Jeg og mine heimdalbabes startet kvelden hjemme hos Louise og dro derfra etter noen timer med masse latter og moro. Jeg skulle egentlig ta noen bilder før jeg dro til loui, ment fant ut at jeg allerede var en halvtime forsein da jeg skulle rigge opp kameraet osv. Dette resulterte i to bilder der jeg ser sint og lei meg ut. Så det er jo supert haha.. Hardt å være fotomodell. (Jeg bare tuller)

Her er noen bilder fra kvelden

ida, hanna, johanna, meg og anna

Hvordan var deres kveld?

dagens lille skuff

 • 16.08.2014 kl. 15:37

God morgen! Begynner å bli tynt igjen på feriefronten, bare to dager til skolestart. For litt siden var det hele to måneder til, tiden går så fort. Jeg skal hvertfall nyte den siste lørdagskvelden i ferien med masse fine jenter på bursdagsfest i kveld.

I morrest våknet jeg med Mia i senga (det er hunden min, for dere som ikke visste det og syntes det hørtes rart ut) og vi lagde oss brødskive med leverpostei til frokost og spiste sammen ved bordet. Hun er en meget luksuriøs hund og godtar ikke forskjellsbehandling på noe vis. Etter det fikk jeg endelig ræva i gir og leste ferdig de siste sidene av Et Helt Halvt År og til min store forskrekkelse felte jeg ikke en eneste tåre. Jeg satt spent å ventet på når breaking pointet skulle komme og jeg skulle brase ut i tårer, but it never came.... Så jeg leste ferdig boka, og den var bra, men helt ærlig hadde jeg gledet meg skikkelig til å grine litt. Det må være noe galt med meg da skjønner jeg, ettersom alle som har lest den før meg sier det er umulig å lese den med tørre øyne. Dagens skuff, jaja..

Tre timer senere er jeg på dagens andre måltid, og i dag blir det servert hjerteformet egg til luns. Jeg kjøpte denne artige dingsen på Hvaler i sommer, måtte jo prøves ut, jeg er jo rosablogger and shit.

Nå har jeg slått meg ned klar for å se Burlesque for andre gang det siste døgnet. Jeg elsker den filmen, vil bare hoppe inn i rollen til Christina Aguilera haha :L #lol ;p

Hvordan skal dere utnytte feriens siste helg?

dagens bytur

 • 15.08.2014 kl. 23:59

Hei! Herlighet klokka er sent, det har vært en laang dag. Jeg sto opp klokka ti og dro på trening med Johanna en time etter. To timer senere dro vi hjem igjen for å ordne oss og komme oss til byen en time etter det igjen. I følge hoderegningen min har vi nå kommet til klokka to? Da vi kom til byen møtte vi Nora og dro på Friday's og spiste maaasse god mat og shoppet til butikkene stengte. Da jeg kom hjem ble jeg invitert på fredagstaco til familien kat og nå sitter jeg og kat hjemme hos meg og ser film.Her er dagens antrekk: bukse fra Topshop, topp fra Ralph Lauren, jakke fra Choies her, sko fra Toms
Hva synes dere om antrekket?

I woke up like this

 • 14.08.2014 kl. 20:54

Hei sann hello! I dag våknet jeg, wait foor it, klokka halv ett!! Det er rekord, jeg har ikke våknet så sent dagen etter nyttårsaften engang. I går kveld var jeg på en liten sommerfest med folk fra klassen og litt rundt om kring i byen, noe som var veldig morsomt. Var ikke like morsomt å våkne i morrest med gårsdagens sminke. Men morgenen ble betydelig bedre når jeg fikk beskjed om at vi skulle ha trening i granåsen om to timer :):):) Haha neii, men det var herlig etterpå da. Treningen var faktisk ganske morsom også, vi var seks stk som møtte opp fra laget, og på oppvarmingsjoggeturen (som egentlig skal vare rundt 20 min) så rotet vi oss bort i skogen og kom tilbake en time senere hahaha.

smil til kamera

liten gjesp under photoshoot må være lov

 Joggedressen fra Adidas fikk jeg forresten fra 3t. Den 25 august relanserer de nettsiden sin og får masse fine klær. I'll let you know when that time comes.

sunne og gode flapjacks

 • 13.08.2014 kl. 19:02

Hei! I dag hadde jeg absolutt ingenting å gjøre så jeg bestemte meg for å utforske litt på kjøkkenet. Det resulterte i kjempe gode (og sunne!!) flapjacks. Det er müslibarer på en måte, tror jeg? Og de er selvfølgelig glutenfrie. Dere husker kanskje de barene med peanøttsmør som jeg brukte å lage? Disse var like gode, men helt uten peanøttsmør. Helt klart verdt å prøve!

Dere trenger:

♥ 50 g sukrin (eller annet søtningsmiddel)

♥ 3-4 ss honning

♥ 0,5 dl olje (jeg brukte olivenolje)

♥ 2 egg

♥ 210 g store glutenfrie havregryn

♥ 40 g tørkede tranebær

♥ 10 g solsikkekjerner

♥ 25 g kokosstrø

♥ 85 g tørkede aprikoser (grovhakkede)

♥ 50 g mørk sjokolade

♥ 1 ts kanel

♥ 1/4 ts kardemomme

 

Fremgangsmåte:

Varm opp sukring, honning og olje sakte, på lav varme i en kjele. Rør rundt til sukkeret har løst seg opp og du har en gjevn blanding. Bland resten av ingrediensene i en bolle og hell den varme blandingen oppi. Bland godt sammen. Hell deretter blandingen i en form (ca 25 x 18) eller ca halve delen av en langpanne. Bruk en skje og press røren ned slik at overflaten blir jevn. Stek på 150 grader i ca 30 min. Avkjøp flapjacksene i formen og skjær i biter når den er kaldSå ikke de bare fantastisk gode ut??

Noen som tør å prøve?

uposted outfit

 • 13.08.2014 kl. 14:27

For litt siden var jeg på grillkveld med noen venner, og klarte å få tatt noen bilder før jeg dro, men glemte å poste dem. Jakken er fra Sheinside, kortarmet type her og langarmet type her, jeg vet faktisk ikke hvilken av dem jeg har haha. Shorts fra Levis' og topp fra Brandy Melville.

Hva synes dere?

fargerik mat

 • 12.08.2014 kl. 16:42

Hei dere! Long time no see.. De siste dagene har jeg egentlig bare trent hele dagen, først på 3t og deretter håndballtrening. Jeg er dødssliten i kroppen nå etter legday i går og armer i dag, føler meg som en stor gelé. Og når jeg har hatt tid til overs har jeg vært så sliten at jeg bare har lagt meg i sofaen og sett kuwtk - altså Kardashian ikkesant :):) Nå etter noen dager fravær skulle jeg se om det var noen fantastisk kule bilder på kameraet mitt, men det var jo selvølfgelig bare bilder av mat.... haha meg i et nøtteskall. Men ettersom jeg ikke har så mye annet å dele akkurat nå, så får dere bare kose dere med en masse matbilder.


Øverst til venstre var lunsjen min her om dagen, nydelig omelett med salat og grove rundstykker med røket laks. Neste var faktisk fra i går kveld, hadde kosekveld med to av jentene og vi lagde fruktsalat. Nederst til venstre var da jeg kom hjem fra hytta på søndagen og bestemte meg for å lage tortillapizza ettersom kjøleskapet ikke hadde så mye annet å by på, (en tortillalefse, ta på anything you want og sett i ovnen i 5-7 minutter på 220 grader.) Og sist men ikke minst, eller jo egentlig minst. En liten skål med frukt som mellommåltid.Vi blogges senere i dag, forhåpentligvis om noe annet enn mat!

et helt halvt år

 • 07.08.2014 kl. 17:43

Heii! I dag dro jeg hjem fra hytta til katy for å være med på håndballtrening. Det er jo tid for oppkjøring til ny sesong og greier. Jeg har ikke rørt en håndball på typ to måneder så det kan bli spennende. Ellers, bare for å informere dere om mitt veldig interessante liv at the moment, så drar jeg på hytta mi med familyn i morgen. Blir vell siste helga på hytta i år, pga masse travle helger framover mot vinteren :(( buhu.. Dere får kose dere videre og nyyt den siste tiden med ferie! Så blogges vii ♥

Jeg har valgt meg bok forresten! Låner den av Katrine, som syntes den var veldig bra. Eller det vil si; da foreldrene hennes kom hjem fra ett eller annet fant de henne hyylgrinende på rommet med den boka i hendene. Akkurat den episoden gjør meg litt skeptisk, men jeg har valgt å sette den på prøve. Såå vi får se. Vet at mange av dere har lest den, og dere synes den var bra eller??
små barn store gleder

 • 06.08.2014 kl. 19:44

Heeihei! Dagen i dag kan beskrives med ett ord: Ekte friluftsliv! Det var vell strengt tatt to ord, men uansett. Det har ikke regnet så mye på lenge, så derfor tok vi på oss regnklær og løp ut som små barn. Først spilte vi en lang runde med Kubb, og da vi ble enige om at det begynte å bli kjedelig, bestemte vi oss for å seile oss en tur. Ja dere hørte riktig. Bortsett fra at familien min en gang hadde en seilbåt, har ingen av oss noen gang seilt før. Det gikk faktisk overraskende bra, hadde helt klart forventet å falle ut i vannet.

Etter seilturen vår dro vi inn og bakte boller. Så fikk vi besøk av søskenbarnet til Katrine som hadde med mann og barn. Er så morsomt med småbarn så vi ble jo barnevakter for dagen hihi. Nå skal vi sette oss ned å se Pirates of the Carribean og kooose oss.

♥  ♥  ♥

fint på fosen

 • 05.08.2014 kl. 19:07

Hei folkens! Akkurat nå sitter jeg, Thea, Martine og Katrine på hytta til kat og spiller kortlang. Tydeligvis et sykt kult kortspill som jeg egentlig ikke skjønner dritten av :) Jaaja det har vært en veldig fin dag her på Fosen. Tvillingene kom ganske tidlig i morrest (de har hytte rett i nærheten) og vi bestemte oss for å ta båten til en liten holme, der vi grillet pølse og marshmallows til lunsj, nammis.

Fant en giga larve som fortjente å være med på bloggen

Hvordan har dere det?

crazy kveld

 • 04.08.2014 kl. 09:09

Hei! I følge planen skal jeg nå snart befinne meg på båten på vei til Fosen med Katrine. Jeg har nemlig forhåndsskrevet dette innlegget, skrev det da jeg kom hjem fra grillkveld i går. Ja det var hvertfall en utrolig fin og morsom kveld med mine nære og kjære. Tidligere på dagen kjøpte vi inn masse grillmat, dro hjem til katy og stekte potetbåter og grønnsaker og bakte kake hihi. Flink som jeg er hadde jeg med kamera og fikk altså dokumentert det hele.

Startet som en liten gruppe på seks sultne barn, men med en gang det ble kjent at vi serverte nybakt sjokoladekake ble vi fort populære.

Da vi skulle avslutte kvelden skjedde noe som gjorde at den ble litt lengre enn planlagt haha. Jeg og Thea skulle bære ned det bordet vi hadde brukt på verandaen, og lite visste vi om at glassplata ikke satt fast så den sklei rett ut og ned den lille trappa i TUUSEN knas. Thea fikk ofc hele glassplata over seg så plutselig fant vi oss selv i en typisk Grey's Anatomy episode der jeg ble sittende med pinsett og plukke glasskår ut av henne. Okei hørtes veldig dramatisk ut, var ikke såå crazy. Vi kom oss alle hjem med livet i behold. - såvidt.

Ha en fin dag så blogges vi fra Fosen!

logge på livet

 • 03.08.2014 kl. 13:51

God morgen! Som vanlig starter dagen med Kardashian. Jeg begynner faktisk på sesong 3 nå, etter hvor mange dager. Er vell på tide å komme seg opp, logg av pcen for å logge på livet hehe. Hører reklamen går på tven akkurat nå så den måtte bare få være med. Nå tenker jeg meg en tur til Katrine som nettopp kom hjem fra syden. Har ikke noen spesielle planer for dagen, men blir godt å slappe av med jentene. Det er vell ikke noe mer å si om dagen min haha, sykt kjedelig innlegg. Jaja tjohei håper dere får en finfin dag!

matmarked i byen

 • 02.08.2014 kl. 19:31

Hei dere! I dag dro jeg til byen med Thea og Martine, og vi var allerede fremme på den tiden jeg til vanlig bruker å stå opp på. Det var nemlig siste dag med matmarked i byen, og det er jo så koselig. Vi er tre av gjengens desidert største matelskere så det er jo drømmeland for oss å kunne gå rundt å smake på diverse oster og artigheter. Etter noen timer satte vi oss på Bari og spiste herlige blåskjell til lunsj!

fine Thea og de giga kaserollene med blåskjell vi ble servert.

Her er dagens antrekk:

t-skjorte fra H&M, shorts fra Levi's og sko fra Thommy HilfigerHva har dere gjort i dag?

hyttebilder

 • 01.08.2014 kl. 16:12

God dag fine lesere! Mange av dere har vist stor interesse for den nye hytta, så jeg så gjennom bildene mine og fant noen brukbare bilder derfra. Så i dag blir det desverre ikke noe fitness eller fashion inspo, men litt interior inspiration. Det kan vell ikke skade med litt variasjon i hverdagen! Hytta er ikke helt ferdig, som dere kanskje ser, men vi har kommet ganske langt. Mangler den lille røde hytta vedsiden av, den skal pusses helt opp, noe jeg gleder meg veldig til!

Haha dette var en hyttegave, ikke noe mamma har kjøpt selv, bare for å si det.


Hva synes dere?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no