hits

videoblogg eller ikke

 • 31.08.2013 kl. 12:02

HEI OG GOD MORGEN! Nå har jeg lest gjennom alle spørsmålene deres fra forrige innlegg og jeg lurer på om jeg skal kjøre videoblogg eller ikke. Egentlig har jeg mest lyst til videoblogg, men så tenker jeg på de utenlandske som bruker å oversette på google translate, og det kan jo bli en smule vrient å oversette en video.. Derfor må dere si hva dere har mest lyst til. Trenger svar ganske fort fordi om jeg skal lage video må jeg vell begynne snart. Videoblogg eller ikke?

spørsmålsrunde om cøliaki

 • 29.08.2013 kl. 20:21

Hei! Nå tenkte jeg å kjøre en liten spørsmålsrunde OM CØLIAKI, og bare det. For dere som ikke vet hva det er, så er det en allergi som jeg har fått følelsen av at veldig mange av mine lesere har, og inkludert meg da så klart. Jeg kan ikke spise hvetemel eller noe som har hvetemel i seg, og det er egentlig pretty much what it is all about. Har fått veldig mange spørsmål om det i det siste, og mange er veldig keene på at jeg har en spørsmålsrunde om det. Jeg vet at det er mange som ikke bryr seg om det, men jeg har forskjellige lesere som ønsker forskjellige ting, og derfor tar jeg hensyn til det :) Så ja det er bare å spørre om tips og ting dere lurer på rundt dette.

SPØR IVEII!! MEN HUSK, BARE OM CØLIAKI DA :D

den store mattedagen

 • 28.08.2013 kl. 16:18

Heeei! I dag har jeg hatt matte på skolen fra åtte til ett, kun matte liksom. Vi har fagdag, som vil si at på hele skoledagen handler det bare om ett fag og denne gangen var det matte. Vi har forresten fagdag hver onsdag. Det høres kanskje helt forferdelig ut, men det gikk helt greit. Snart skal jeg igjen på mopedkurs, det er såå kjedelig også varer det i tre timer.... Heldighvis er det siste teoritime i dag.

fin, solbrun arm xD

Sitter å chiller med min deilige fruktsalat og prøver å lese ferdig boka jeg enda ikke har klart å lese ut, ikke fordi den ikke er bra, men fordi jeg aldri klarer å velge å lese en bok over å se en film eller serie. Det enkle er ofte det beste hehehe.

hasteinnlegg

 • 26.08.2013 kl. 16:44

Heiheihei tjoho har det sinnsykt travelt nå. Skulle egentlig møte Anna og Katrine for å dra på mopedkurs for nøyaktig åtte minutter siden, men det gikk opp for meg at jeg satt i sofaen ikledd en stor t-skjorte og en skål med frukt i fanget, såå jeg får møte dem der. Ender vell opp med at pappa kjører meg.

Men ja litt om min fantastiske dag. Vi startet ikke før kvart på ti så jeg hadde en koselig morgen med gossip girl og fruktsalat. Fikk all frukten som var igjen etter kvalikken så jeg lagde tiidenes fruktsalat og det er så godt med vaniljekesam og litt kanel på. Jeg la ut bilde av morgenen min på instagram (mathildeholck) og fikk mange spørsmål om hva jeg spiste, så der har dere svaret på det! Ellers har jeg hatt en lang skoledag og nå skal jeg på mopedkurs. Så jeg må løpe, VI BLOGGES

søndagsmodus

 • 25.08.2013 kl. 20:07

God kveld dere! Ble jo en tidlig men koselig kveld i går. Anna, Katrine, Nora og Johanna var hjemme hos meg og vi så Safe Haven, for en fiin film! Har sett den to ganger i dag også haha. I morrest hadde vi kamp mot Molde, men ettersom både vi og Molde allerede hadde kommet videre i første divisjon ble det på en måte en treningskamp. Vi var ganske forberedt på å tape for å være helt ærlig, men vi klarte oss godt og tapte ikke så mye haha, husker ikke hva stillinga ble jeg. Jeg burde vell slutte å snakke så mye om håndball, er sikkert ikke så interessant for dere haha soorry.

Var nydelig vær i dag, så middagen ble servert ute i kveldssola med familien. I kveld skal jeg bare ligge i senga med Gossip Girl og is med sjokoladesaus. Er så deilig å bare kan slappe av på rommet med sola skinnende inn vinduene. Det e sånn det ska værra. Kos dere i kveld, nyt siste dagen før skolen i morgen!

regionkvalikk

 • 24.08.2013 kl. 20:08

HEELLO!! Nå er jeg skikkelig glad og totally utslitt. Spilte to superviktige kamper i dag mot Nidelv og Meldal og har enda en i morgen mot Molde. Vi holder på å kvalifiserer oss til første divisjon og vi må vinne minst to av tre kamper i helga for å komme videre til første. Derfor er det jo en strålende nyhet at vi vant 31-13 mot Nidelv og med fem-seks mål eller noe mot Meldal! Det vil si at vi er videre uansett, det er såå herlig å tenke på. Som sagt så er jeg utslitt så det blir nok en rolig lørdagskveld.I går var en superkoselig kveld, jeg fortalte jo at Katrine hadde bursdag, men jeg utelot å fortelle at vi jentene hadde stelt istand et bittelite surprise-kose-party hjemme hos meg haha. Jeg spiste middag til kat før jeg tok henne med hjem til meg og hun trodde det bare var oss ettersom de andre jentene liksom hadde planer, men i kjelleren ventet de på oss med kake, is og frukt ♥♥ Hun ble såå overrasket og glad hihi elsk. 

Bursdagsbarnet ble ikke med på bildet da haha, eller dødninghode-buksa hennes ble med da 10hi.

Hva har dere gjort hittil i helga?♥

s.e.l.f.i.e.

 • 23.08.2013 kl. 19:28

Hei folkens! Da er det endelig helg, og selv om jeg har oppmøte klokka ti i morgen tidlig føles det herlig. Katrine har bursdag i dag, så nå tar jeg turen til henne for å spise taco med familien hennes. Etter det skal vi en tur til Johanna og koose.

Da jeg kom hjem etter skolen satt jeg meg rett ned i sofaen med en smoothie og så Masterchef USA, elsker faktisk det programmet. Skjønner ikke at deltagerne vil utsette seg selv for DEET presset og stresset og neii det hadde jeg ikke klart. Men jeg har hvertfall ikke noen bilder fra dagen, så jeg fant noen bilder jeg tok for en stund siden. Lenge siden jeg har hatt photoshoot med meg selv liksom hehe, nå kommer jeg til å bli drept i kommentarfeltet med #duckface, #ugly, #killyourself men OKEI stay strong. Gratuler Katrine forresten♥♥♥Hva synes dere om bildene?

homemade slush

 • 22.08.2013 kl. 19:42

Hei alle sammen! Det er fjerde skoledag og det har vært en lang uke, gleder meg til helga som nok en gang blir fylt med håndballstuff. Men jaja en dag om gangen. I dag var klassen på tur, vi gikk til Rønningen, en veldig kjent gå-på-tur-plass i Trondheim. På hjemveien dro vi gjennom Granåsen (skihopp-bakke der vi har de tunge treningene våre) så jeg, Thea og Martine ble igjen der og sprang opp trappene og trente litt styrke før vi tok bussen hjem til dem. Når vi kom hjem stekte vi oss lapper og så Prison Break, haha ja vi har startet på nytt med SLK aka Prison Break. Shame on us, men det er like bra fortsatt.Jeg må forresten anbefale dere en drikke jeg lagde for litt siden. HOMEMADE SLUSH. Blandet bare appelsinjuice og isbiter i en blender og BAM det ble en dritgod og ikke minst sunn slush. Man kan jo bruke hvilken som helst juice.

Noen som har prøvd det før?

Ukens Spørsmål

 • 21.08.2013 kl. 22:02

hvordan linje går du?

Går studiespesialiserende på Heimdal VGS

Hvor er skills i Trondheim?

Det er en liten butikk i Nordre, rett ved Carlings, Vero Moda og Fridays blant annet.

Hvilken sekk har du?

Jeg har bestilt en bag fra Nike fra Junkyard, men at the moment bruker jeg enten en 3T-sekk eller en svart Adidas bag jeg låner av Johanna.

hvorfor starter du på skolen på mandag når erica som også er fra trondheim startet nå på onsdag?

Strinda startet på skolen forrige onsdag og Heimdal startet på mandagen, aner ikke hvorfor jeg :)

Hvor mye kosta veska og hvor kjøpte du den? Vet du hvilken str/modell du har?

Den kostet 2700, jeg kjøpte den på Suuz i Trondheim. Jeg vet ærlig talt ikke hvilken modell eller størrelse, men den har en pc-mappe/lomme i midten av veska heh.


Har søsteren din blogg?

Nei :)

Hvor er kosedressene fra?

Min jakke og bukse er fra Cubus, Pernille sin jakke er fra Bikbok og buksa er fra Cubus.


hvor ofte spiser du godteri og kaker osv? Poster du det på bloggen hver gang du koser deg med noe godt??

Jeg spiser ikke kaker så veldig ofte, mest i bursdager osv eller hvis jeg baker det en sjelden gang. Godteri kan jeg unne meg når jeg føler for det, og nei jeg poster det ikke på bloggen hver gang jeg spiser en sjokolade, da hadde nok bloggen vært ganske kjedelig. Men neida jeg spiser ikke godteri spesielt ofte, mest i helgene :)):):):)):))

kjøper du/dere all frukten til smoothier og fruktsalater selv? eller er det foreldre?

Mams og paps kjøper det meste av frukten ja, de kjøper alltid med litt frukt når de er på butikken så vi alltid har.

Hvilken Mac har du?:-)

Macbook Pro

Er skjerfet lilla?

Det skal liksom være den nye burgunder fargen til Acne, den er litt brunere og mørkere og kanskje mer lilla.

Hvorfor er du så flink til og snakke svensk og engelsk?

Haha er ikke sånn sykt spesielt god i det, men jeg vet ikke jeg, liker å lære nye språk og jeg har vell bra språkøre.

Får du mye i stipend?

Jeg har ikke søkt om det enda, men jeg tviler på at jeg får så mye.

hvordan og hvor ofte trener du? hvordan får du inspirasjon og holder treninga gående?

Jeg trener håndball kanskje tre dager i uka, i tillegg til cuper og kamper i helgene. Har jeg ikke håndballtrening så kan jeg godt dra på 3t, så jeg trener vell nesten hver dag (nesten).. Hvordan jeg får inspirasjon til å holde det gående? Hm jeg vil rett og slett være godt trent, føler meg mye bedre etter å ha trent og jeg vil gjerne holde meg på første laget, og da er det klart jeg ikke kan ligge bak.

Hvordan er ditt forhold med aurora Mohn?

Vi har et kjempebra forhold, selv om vi bor et stykke unna hverandre og på forskjellige skoler så holder vi opp forholdet overraskende bra. Snakker sammen hver dag på kik og møtes så ofte vi kan. ♥soulsisters♥


Når skal du lage den innkjøpsvideoen?:-*

Åh jeg skulle jo laget den, men så var det så mye å finne frem og jeg husket ikke halvparten av det jeg hadde kjøpt haha. Holder fortsatt på å vurdere om jeg skal lage den, vi får see.

hvem serier vil du andbefale og hvor kan man se dem?

Hm jeg har vært helt hektet på Pretty Little Liars, Vampire Diaries og Prison Break blant annet. Akkurat nå holder jeg på med Weeds og alle de kan dere se på Netflix.

hei jeg trenger privat lærer og jeg husker at du sa noe om at du hadde kan du plis si hvem du bestilte fra

Litt usikker akkurat nå, men jeg tror det var http://privatundervisningen.no/


God natt! Vi blogges i morgen♥  Hvis dere har noen spørsmål til neste gang, spør i dette innlegget.

første dag på vgs

 • 19.08.2013 kl. 21:25

I dag var vell første skoledag for veldig mange, og den er endelig overstått. Jeg begynte på videregående etter 10 år på Stabbursmoen, og det var helt sykt rart å begynne på ny skole. For det første så var det ikke lenger den lille, søte klassen min, men fuullt av folk jeg aldri har sett før. Og for det andre så er det jo liksom sånn at man må se litt ordentlig ut på skolen, og det er jeg absolutt ikke vant til haha. I fjor kunne jeg godt gå i samme joggebukse og hettegenser i en uke uten å tenke meg om et sekund hahaha. Etter en dag på vgs i jeans og sminke følte jeg meg rett og slett fanget. Jeg er superfornøyd med klassen min forresten! Kom i klasse med Thea, Martine, Johanna, Anna og Katrine av venninnene mine fra stabben. Vi sluttet klokka 11 i dag og jeg og noen jenter dro rett til byen og spiste nydelig lunsj på Bari.

Mange som ville jeg skulle vise dere det jeg skulle ha på meg i dag, men det ble for sent å begynne med det i går kveld, så dere får se det nå da hvertfall. Genseren er fra Weekday.

Hvordan var deres første skoledag?

mindfucked

 • 18.08.2013 kl. 18:50

Hei! For andre dag på rad sto jeg opp klokka kvart over seks i dag. Vi hadde nok en tidlig kamp mot Malvik og vi vant, men gikk ut i kampen etter mot Byåsen. Tapte med ET mål, åå så kjipt. Den samme dommeren som ga meg rødt kort i går bestemte seg for å utvise meg igjen når det bare var igjen noen minutter, skjønner ikke hvorfor han hater meg sånn haha.

Jeg kom hjem og lagde meg en pizza med alt jeg kunne finne i kjøleskapet. Da snakker jeg pizza med potetgull blant annet, ble sinnsykt godt da hahah. Sovnet på et blunk etter maten og våknet opp så mindfucked som jeg aldri før har vært. Den følelsen når du våkner og tror klokka er ni på kvelden, men så er den bare fire. Har ryddet litt rom og prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen.Er dere klare for skole i morgen da?

klar for skolestart

 • 17.08.2013 kl. 22:31

Hej alla ihopa♥

I dag har vi vært på cha-cup og spilt fire kamper. Vi tapte den første mot csk 18-19, så vant vi de tre siste mot Nidelv 26-14, Ranheim 15-30 og Byåsen 26-18. Er egentlig ganske fornøyd med dagen. Må også forresten tilføye at laget har fått utdelt TO røde kort i dag hahahaha, hva faen liksom. Både jeg og Anna fikk rødt kort i dag og det er jo ganske spesielt, men jeg synes det er litt kult jeg hehe xD Har oppmøte til ny kamp klokka åtte i morgen tidlig, så det blir nok en tidlig kveld for oss jentene. Akkurat nå ligger jeg, Trine, Anna og Johanna slengt i sofaen som fire dovendyr og ler av morsomme vines og spiser verdens beste nachos.Trine som nettopp kom hjem fra syden(vises ikke liksom)♥♥

Her er gårsdagens innkjøp, kjøpte inn litt av hvert til skolestart. Alle genserene er fra Weekday. Fra venstre --> 500 kr, 180 kr og den siste hadde ingen lapp, men tror den kostet rundt 400 kr. Er perfekt med sånne deilige, helt basice topper til skolestart.joggebukse fra Nike kjøpt på Skills i byen 699 kr, den er såå herlig og fin. Diverse skolesaker fra ARK, gidder ikke å si hva hver og en ting kostet, men tilsammen ble det rundt 400 kr. Nikesko fra Skills 1900 kr ca.

Hva synes dere om innkjøpet?

bat(wo)man

 • 17.08.2013 kl. 00:45

Hei alle sammen! I dag var jeg på en kjempekoselig bytur med min kjære mamma. Vi kjøpte inn litt til skolestart, som jeg skal vise dere i morgen. Lønner seg alltid å dra på shopping med en mor i godt humør hehe. Vi tok lunsjen ute i sola på Friday's, og jeg må bare si at de har fått inn glutenfritt hamburgerbrød der, dere cøliakikere(?) måå bestille burger neste gang. Bestilte også en liten frappè og fikk det monsteret av en kaffe som dere ser under her, den var heelt syk.

Fikk forresten også en stor overraskelse av mamma og pappa, som tydelighvis har endret mening om scooter. De har nemlig meldt meg på kurs, så ja jeg skal kjøre opp likevell haha. De så vell at nesten alle venninnene mine har eller skal kjøre opp og at jeg sannsynligvis ville blitt mobbet om jeg ikke hadde det ;pPpPP neida hehe, men jeg er happy da.

Dagens antrekk i solfylte Trondheim. Genser fra Sheinside, shorts fra Beyond Retro.

God natt elsk♥ 

bytur med mine babes

 • 16.08.2013 kl. 01:51

Hello folkens! Nå er klokka snart to, men ettersom jeg er et nattdyr så er det ikke sovetid helt enda. Som sagt så var jeg i byen i dag med Martine, Thea, Johanna, Hanna, Katrine og Anna. Vi spiste på Graffi, hele gjengen bestilte kyllingfilèt, NAM det var sykt godt. Vi kjøpte inn litt til skolestart, men min store skoleshopping blir nok med mamma i morgen. Rett før vi skulle dra hjem kom Nora, så vi stakk innom Wokaway og kjøpte en milkshake før vi dro.

Etter byturen dro noen av oss hjem til meg, og senere leide vi Magic Mike og spiste masse godt hjemme hos Anna. Var en superkoselig dag!Flere som må på skoleshopping før mandagen?

dagens antrekk

 • 15.08.2013 kl. 20:15

bukse fra Dr.Denim, jakke fra B-Denim, skjerf fra Acne, veske fra Michael Kors

Hva synes dere?

kongefrokost

 • 15.08.2013 kl. 19:44

Hei! I morrest hadde jeg på vekking tidlig fordi jeg måtte ut av huset før vaskeren kom. Så jeg pakket med meg litt klær og sminke og dro til Anna før elleve for å spise frokost. Vi lagde nydelig frokost med pannekaker, smoothies og frukt♥ Etter frokosten sminket vi oss og dro til byen med jentene i fiiinværet. Mer om byturen etterpå, her er bilder av kongefrokosten.

Vi fant en pakke med glutenfri pannekakemix på butikken og bestemte oss for å lage dem. Vi har prøvd dem før, og de blir ganske gode haha. Smaker litt sunnere enn vanlige pannekaker så vi liker å tro at de er sunne. Vi lager dem forresten som lapper og ikke pannekaker, blir mye bedre når de er mindre.

Så det ikke godt ut?♥

modell for en dag

 • 15.08.2013 kl. 01:54

Haha hoho heei!

Våknet opp i dag og skvatt da jeg så meg på en helside i adressavisa hahah, er ikke noe som skjer hver dag liksom. Sitter egentlig ikke å leser avisa, men mamma hadde selvfølgelig bladd opp på siden før hun dro på jobb. Jeg var på en fotoshoot for 3T for en stund siden og plutselig var jeg både i avisen og på nettsiden 3T.no. For dere som ikke er fra Trondheim, så er 3T et treningssenter. Er sikkert noen som lurer på hvorfor jeg er på reklamen deres, og det er ganske enkelt fordi mamma og pappa eier bedriften og jeg takker selvfølgelig ikke neitakk til å være modell for en dag hehe.
Bildene over er fra nettiden, mens det bildet i den lille ruten i midten rett over her er det som var på helsiden i avisa.

Flere som har vært med på en reklame eller i avisa før?

mine måltider

 • 13.08.2013 kl. 21:46

Er utrolig mange som interesserer seg i hvilken mat jeg spiser om dagen, liksom frokost - lunsj - middag - kveldsmat. Og det som interesserer dere, interesserer meg. I går når jeg bestemte meg for å vise dere måltidene mine, hadde jeg heldighvis en bra dag så jeg spiste faktisk ganske sunt. Derfor ser jeg jo ut som tidenes eirinkristiansen (ikke negativt forresten), men dere må vite at jeg ikke spiser dette hver dag da.


Frokost: Til frokost spiser jeg omelett bestående av to egg, to spiseskjeer melk, ost og skinke og en fruktsmoothie som består av forskjellige ingredienser for hver dag. Dette spiser jeg hver dag, men det blir vell fort forandret når skolen starter og jeg ikke har like god tid om morgenen.

Lunsj: Jeg, Anna og Martine lagde en nydelig fruktsalat med yoghurt. Det bruker jeg egentlig å spise til lunsj ganske ofte ellers også.

Middag: Kokken i meg slo til igjen og lagde en kjempegod kyllingsalat med pasta, agurk, tomat, oliven og grønne salatblader. Ellers spiser jeg veldig mye forskjellig til middag, alt fra fisk til kjøtt og ja alt mulig.

Kveldsmat: Jeg, Johanna og Anna lagde lapper, nom nom :D Og ja vi lagde alle glutenfrie. Jeg spiser alltid kveldsmat, som oftest to brødskiver med makrell eller ost eller noe.

 

Om dere har noen spørsmål angående måltider og mat generelt må dere bare spørre!

take me back

 • 12.08.2013 kl. 15:22Ååh savner Mallorca helt sykt! Det var så fint der, og alt var så herlig. Jeg er alltid sånn at de siste dagene gleder jeg meg skikkelig til å komme hjem, og når jeg endelig er hjemme skjønner jeg ikke hva jeg tenkte på. Nå pøser det ned med regn i Trondheim, så da er det både fint og pinefullt å se tilbake på bilder fra Mallorca. TAKE ME BACK

fruity morning

 • 11.08.2013 kl. 22:52

Helluu long time no see. Da er endelig tiidenes håndballhelg over, åh kjenner jeg er sliten helt inn til beinmargen og levra. Skulle egentlig ha 12 timer trening i helga, men vi kuttet (HELDIGVIS) ned til 10, som om ikke det er helt sykt det også. Det er grunnen til ekstremt dårlig oppdatering. Men jaja i helga har jeg ikke gjort mye annet enn håndball selvfølgelig, har for det meste laget smoothie egentlig haha. Har blitt heeelt hekta på det.

En gang i uka her må jeg til byen for å kjøpe inn ting til skolestart, eventuelt skolesekk eller bag eller noe og litt ting og tang. Gruer meg faktisk sånn til skolestart HOLY SHIT, er 10 år siden jeg startet på ny skole, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men har mine fleste venninner der da, så jeg overlever sikkert.

Nei alle smoothiene var ikke til meg haha

Gleder eller gruer du deg til skolestart?

unblogged pictures

 • 09.08.2013 kl. 15:44Fant ut at jeg hadde en del bilder fra syden som jeg ikke har postet, hihi dumme meg. Kan jo samle sammen noen upostede bilder and show them to you guys xD

Hva synes dere om bildene?

kose addicted

 • 08.08.2013 kl. 20:14

Tjoheeii alle sammen! I går kveld var en så herlig kveld, er ikke veldig ofte alle heimdaljentene klarer å samle seg på en plass. Som oftest er det treninger, kjærester eller late kropper som ikke klarer å rive seg fra serien de ser på. MEEN i går var alle sammen hjemme hos Johanna. Vi lagde pizza og kyllingsalat og satt å spiste og snakket hele kvelden. I ett-tiden dro jeg, Thea og Martine hjem og sov til dem.Våknet i morrest av at Thea og Tobias (shæærestene) begynte å se Prison Break all over again, haha kunne ikke gå glipp av det. Så vi lagde oss frokost og satt med dyner og koset oss med vår gode, gamle serie. Vekker faktisk minner altså, den serien der er helt utrolig. ♥Team Michael♥

I helt tilfeldig rekkefølge (haha): Thea, Martine, Ida, Nora, Hanna, Johanna, Anna, Katrine. Var ingen som var sånn skikkelig gira på å ha photoshoot så det ble litt dårlig med bilder.

Nå skal jeg en tur til Anna med Johanna, vi blogges senere! ♥♥♥ 

vaffelfrokost

 • 07.08.2013 kl. 22:00

Hei folkens! Har litt dårlig samvittighet for at jeg blogger så sent hver dag, jeg kommer liksom ikke på det før det er et kvarter til trening så da rekker jeg det ikke. Men nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter en forferdelig trening. Det var ikke det at det var så slitsomt, men jeg har fått tre jævla kjøttsår på fingrene av klisteret på ballen - det er såååå vondt. Jeg kan godt vise dere, men da må dere nok bli advart på forhånd, kanskje senere.

Men hveeertfall i dag kom ENDELIG Johanna og Anna hjem fra New York og Italia ♥♥ Så i morrest kom Anna og Katrine til frokost og vi laget nydelige vaffler og satt ute på hverandaen. Etter litt kom også Johanna og det var utrolig godt å se dem igjen. I kveld skal alle jentene (Johanna, Hanna, Thea, Martine, Katrine, Anna, Ida, Nora og meii) til Johanna og koooose, tihi elsker kos.Ha en triivelig aften dere! ;)

trio reunion

 • 06.08.2013 kl. 22:57

Heihei! I går kveld dro jeg til Thea og Martine med Katrine. Vi kjøpte inn frukt og sjokolade og leide en film, nemlig Spring Breakers. Hahaha det er den dårligste filmen jeg har sett, eller den kommer like etter 'Få meg på for faen'. - Og det er ille. Det var absolutt ingen handling og det var bare sanger og forskjellige klipp rørt sammen til en skikkelig fæl suppe av dritt :) Så ja det var min mening om filmen haha. Var en koselig kveld da, sett bort i fra den fæle suppa..

I dag tok jeg, Nora og Aurora turen til Solsiden for sommerens reunion, på Graffi oofc♥ Har ikke sett rora på fire uker og det var utrolig herlig å møte henne igjen, har virkelig savnet henne. Det er jo alltid like koselig og morsomt med disse jentene, ler såå mye iløpet av en kveld. 


 ♥♥ helt normalt

Flere som har en mening om filmen?

håndball er supert xD

 • 05.08.2013 kl. 21:39

Kjedelig å blogge for tiden altså, sikkert kjedelig å lese den også, haha jeg gjør jo faktisk ikke noe annet enn å spise og se film eller serier. Sto opp i morrest å laget min tradisjonelle frokost; omelett og smoothie nam #instafit #instahealthy liksom hehe. Lagde faktisk fire smoothier i dag haha. Elsker å bare kjøre all frukt jeg finner i en blender. Melon, banan, fersken, mango, yoghurt, juice og alt. 

Jeg var jo på trening i dag og det var faktisk ikke så jævlig som jeg hadde trodd. Jeg har håndballtrening onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. 12 timer trening i helga!!! Er det menneskelig, liksom overlever man sånt? Jeg er usikker ass. Jaja nå skal jeg til Thea og Martine og spise noe godt og se en film, såå lenge siden vi har vært sammen nå. Gleder meii♥ Ha en fin kveld!

Her har jeg altså ligget i hele dag (bortsett fra når jeg har laget smoothie selvfølgelig)

 

world war Z

 • 04.08.2013 kl. 23:12

Heii! Kom hjem fra byen for litt siden, var på kino med Katrine og Hanna. Vi så The Heat :) Derfor det står world war Z i overskrifta ;) hehe neida hehe vi så world war filmen og den var faktisk sykt bra. Hvis du er fan av dommedagsfilmer og zombier så er den perfekt. Jeg er ikke noe zombieelsker akkurat, men den minnet litt om I am Legend, bare bedre. Noen som har sett den?

I morgen skal jeg ta det med ro, lage meg god frokost og se favorittserien. Men når klokka slår fire er jeg vell godt på vei til trening (eller kjenner jeg meg rett så er jeg kanskje ikke på vei enda..) Jaja nå startet håndballtreningene skjønner dere. Treninger i Granåsen, altså de værste kondis, hurtighet og styrketreningene dere kan tenke dere, GLEDER MEG. Her var kinoantrekket mitt forresten.shorts fra Sheinside, genser fra Zara, sko fra Converse, klokke fra Michael Kors og hårstrikk fra H&M hehe kødda

Hva synes dere?

makan til festmåltid

 • 03.08.2013 kl. 23:12

Heeei! Da er det lørdagskveld og tid for kosekos. Var en veldig snar tur i byen i dag, jeg snakker et kvarter liksom. Jeg skulle dit først å fremst for å kjøpe en jakke til en kompis som hadde lagt den av, men ikke hadde mulighet til å hente den selv, haha komplisert meen. Når jeg først var der så stakk jeg innom Platekompaniet for å kjøpe tredje sesong av de kjære vampyr dagbøkene hihi. De har bare sesong 1 og 2 på Netflix so I figured, why not just buy the rest. Når jeg kom hjem dro jeg og Pernille på butikken og kjøpte inn til nachos og ikke lenge etter sto Katrine på trappa med sjokolade og frukt, så det ble litt av et festmåltid. Elsk♥♥♥♥♥♥

Hva har dere gjort i dag?

middagstips by (mat)holck

 • 03.08.2013 kl. 17:50

Hei! Da tenkte jeg utrolig nok å komme med et enkelt middagstips. Det er egentlig bare helt vanlig laks, bare tilberedt på en litt annen måte enn det jeg bruker til vanlig hvertfall. Men det er veldig godt, veldig enkelt og veldig sunt = ikke noe negativt med denne retten altså (vedmindre du ikke liker laks hehe, da er det på tide å begynne å like det) Haha høres ut som jeg blir sponset av grillet laks og holder på å reklamere for det hahaha. Uanseett det dere trenger for en person er:

♥ 1 stk laksefilet

♥ aluminiumsfolie

♥ diverse grønnsaker av eget ønske

♥ smør og rømme

♥ eventuelt potet

Slik gjør dere: Ta en bit aluminiumsfolie og legg laksefileten din oppå. Legg dine oppskjærte grønnsaker oppå og rundt laksen, (jo mere jo bedre) og gjerne krydre med litt forskjellig. Ta deretter litt smør på laksen for at den ikke skal bli tørr, det blir ekstra godt om du tar på litt rømme også.

Når du har kommet så langt er det bare å pakke sammen laksen inni folien og legge den på grillen i ca 10-15 min.

Nå har jeg desverre ikke et 'etter-bilde' men det får dere lage dere selv! Ble helt nydelig mat, og dere ser vell på gjengen under at de koset seii. Anbefaler dere å ha noe potet vedsiden av, enten stekt, kokt eller grillet haha :)Noen som vil prøve det?

friday night

 • 02.08.2013 kl. 18:48

Hei! Har bare slappet av med siste episoder av vd (hehe kul forkortelse av vampyr dagbøkene) Men så kom Nora for litt siden, skulle gjeerne vist dere et av de tusen bildene vi tok, men hun er jo ikke helt lett når det kommer til bilder, såå det ble ikke noe av det. Bare samme, gamle meg hehe.. Nå drar vi til Nora for å kose, så vi snakkes!! Ha en herlig kveld alle herlige lesere!

Ukens Spørsmål

 • 02.08.2013 kl. 00:00

tips tip sunne og gode mellommåltider?

oppskjært frukt med yoghurt eller knaskegulrøtter foreksempel :)

hvilket hotell er dere på i Palma?

Son Caliu Hotel Spa-Oasis

hvordan beskriver du deg og stilen din?

Først og fremst fargerik. Også veldig forskjellig, har egentlig ingen fast stil, kler meg etter vær og humør.

hvordan ser du forskjell på tvillingene? prøver alltid å se om det er noe med dem som ikke er likt, men klarer ikke se noe som helst!

Haha sliter nesten mer med å finne likheter mellom dem. Men det er jo sånne småting som at Martine har litt skjevt smil (hehe sorry mårtimelunu) og Thea har litt rundere hodeform, men jeg legger jo ikke merke til slike ting lenger haha. Det ville vært slitsomt.

er det sånn i deres vennegjeng at alle forteller alt til hverandre, eller bare at to og to

Vi står hverandre veldig nære og forteller hele gjengen om det er noe.

har du spilt fotball?

Ja i 3 år faktisk, men jeg husker såvidt hvordan man sparker en ball. Var ganske gøy å spille da, men ved et tidspunkt må man velge hva man vil satse på, så jeg gikk ganske enkelt for håndball

Hvor redigerer du bildene dine?

Gimp og Picmonkey

Er det egentlig lov med vannscooter i Norge? har hørt at det er forbudt jeg,så da gjør jo dere noe ulovlig da?..

Det er lov nå :):) Ikke på alle plasser, men vi vet hvor vi kan og ikke.

har du noen gang tatt sol?

Ja det har jeg, men jeg tar ikke sol nei

når ble dere 7 venninne samlet?

Haha var plutselig mye venninne spørsmål her. Johanna ble naboen min før vi begynte på skolen så vi ble fort bestevenner. I barnehagen ledet på en måte jeg og Thea og Martine hver vår gjeng haha, altså liksom deres gjeng mot min gjeng hahahaa sykt komisk å tenke på. Men så begynte vi på skolen og etterhvert ble vi bestevenner, sammen med Hanna, Johanna, Katrine og Anna. Vi ble en veldig sterk gjeng som fikk navnet Vennegjengen. Etterhvert tror jeg folk begynte å føle seg truet og det ble altfor mange mobbesaker og nei dere aaner ikke. Er alt for mye rundt det der som jeg ikke engang kan skrive her. Bare på grunn av at vi sju jentene var bestevenner.

Katrine, Anna, meii, Hanna, Johanna, Thea, Martine ♥Hvilke blogger leser du?

annais, auroramohn, l0ve er egentlig de jeg leser fastfast (Go Trondheim heeeh) men jeg leser også betinabf, krisssy, maddepaddee og noooen ganger andreabadendyck

hvilken linje skal du gå på til høsten?

Studiespesialiserende på Heimdal VGS

Hvor mange land har du vært i?

Hm det er jeg usikker på. Jeg har hvertfall vært i Frankrike, USA, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Thailand, Spania, Sør-Afrika, Swaziland, England, Mexico, Hellas, Kroatia, Slovenia, Italia og det tror jeg var alle.

har dere baseng hjemme eller på hytta

På hytta :)

Hvor ser du vampire diaries?

På netflix

hvor ligger hytten deres, evt. hvor langt unna Steinkjer?

Den ligger på inderøya, halvtime unna Steinkjer ca.

hvor er det skjørtet fra??

H&M


sheinside fashion

 • 01.08.2013 kl. 15:25

Jeg har noen flere plagg fra Sheinside å vise dere. Grå cardigan her, bukse her. Skjørtet fant jeg desverre ikke direktelink til, men det er fra sheinside og de har mange fine skjørt, verd å sjekke ut!
Hva synes dere? ♥ ♥


Vurderer å kjøre ukens spørsmål senere, så om dere har noen spørsmål dere ønsker å få svar på så spør i dette innlegget! Jeg har også fått inn en del spørsmål om cøliaki og glutenfri mat og lurer faktisk på om jeg skal ha en spørsmålsrunde bare om det, hvordan høres det ut for dere?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no