hits

days like dis

 • 30.07.2017 kl. 21:44

Hei dere! Har dere hatt en fin helg? I Trondheim har det vært supert vær hele uka, og det har vi faktisk klart å utnytte litt. På onsdag hadde vi en liten grillkveld hjemme hos meg i hagen, og i dag dro vi i Rotvollfjæra. Okei har kanskje ikke gjort så mye crazy for å utnytte finværet, men gode minner blir det uansett. Nå sitter jeg, Hanna, Maja og twinsa og chiller i sofaen og snakker om livet, og litt senere har vi tenkt å kjøre til Hestsjøen og ta et kveldsbad. Her er noen bilder fra en kveld tidligere i uka ♥ Ah jeg kommer til å savne kvelder som disse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Usynlig treningspartner

 • 28.07.2017 kl. 17:46

Morn morn dere! Okei klokka er snart fem, jeg dropper den. Men nå sitter jeg nydusjet i sofaen og spiser en typisk frokost, så jeg føler veldig at det er morgen. Jeg har ikke gjort mye i dag, men det er jo alltids digg. Jeg våknet tidlig, sto opp og satte meg akkurat her hvor jeg sitter nå nok en gang, med frokosten min og begynte på Snikskytter på Netflix. Det ligger an til å bli godt likt serie av meg det altså. Og i mens jeg satt her, så brukte jeg tre timer, fra klokka tolv til tre, på å prøve å overtale folk til å bli med meg å løpe intervaller i Granåsen, haha. Klokka tre ga jeg opp, og dro dit i eget selskap, veldig trivelig det også altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg løp en slags kort løype og latet som jeg hadde med meg en partner, så jeg (og min usynlige venn) løp stafett-intervaller. Det vil si jeg løp løypa, tok tiden, og idet jeg kom i mål, løp min usynlige venn, samtidig som jeg hadde pause, så løp vi annenhver gang da sant. Løypa tok ca ett minutt, og jeg tok den 12 ganger (6x2). Og etter det tok jeg en bonusrunde i trappa bare for å ha gjort det liksom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag?

Dagens

 • 27.07.2017 kl. 20:24

Her kommer en blanding av dagens antrekk og dagens innkjøp. Det er ikke til å legge skjul på at innkjøpet ikke kunne passet bedre til antrekket jeg hadde på meg, så da kombinerer man. To fluer i en smekk. Jeg kjøpte denne råheite jakka fra Puma på Livid Jeans for 499 kr. 

Jakka er jo da fra Livid' Jeans

Snekkershorts fra Urban Outfitters

Singlett fra Zara

Hårbånd fra Ali-Hop

Sko fra BirkenstockHva synes dere? Harry eller hot lizm 

Lunchin'

 • 27.07.2017 kl. 19:44

Disse dagene har vært herlige, jeg har ikke noe spesielt jeg skal gjøre, så jeg føler meg relativt fri. Det eneste jeg vet er at jeg skal trene, men det gjør jeg unna fra morgenen av og etter det er det fritt fram til å gjøre hva som helst. Så i dag dro jeg og Martine til byen, egentlig bare for å ta en kaffe og gå en tur i finværet, men det ble fort en skikkelig god lunsj og litt shopping også. Vi gikk til Hagen ved Solsiden og spiste der. Skjønne Melissa tok oss i mot og serverte oss en nydelig koreansk rull (min er glutenfri, uten lefse), i tillegg til både gul og grønn juice og raw sjokolade kuler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter vi hadde spist en sen lunsj, gikk vi innom Livid Jeans og Lounge, som er to av favorittbutikkene våre i Trondheim. Jeg var på utkikk etter en jakke på Livid og Martine kjøpte seg en supercute topp på Lounge. Kjolen Martine har på seg er forresten fra Samsøe. Jeg kan vise dere jakka jeg endte opp med senere. OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Photoshoot med Høyer

 • 26.07.2017 kl. 17:52

Hei dere! Jeg tar meg i å tenke borte bra, men hjemme best for tiden altså. Det kjennes godt å være hjemme, jeg har jo de samme folkene rundt meg uansett, men det er noe med denne byen. Jeg bare trives i Trondheim rett og slett. Spesielt når det er finvær og ferie da hehe. I går utnyttet vi finværet med en photoshoot for Høyer. Jeg, Maja og Marte var med for Byåsen elite. Vi var heldige med været og fikk fotografert deler av noen nye kolleksjoner. 

Her er noen bilder vi tok med mitt kamera underveis. Bildene som skal brukes kommer ikke ut helt enda, men jeg kan muligens vise dere når de kommer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildedryss

 • 25.07.2017 kl. 19:58

Hei dere! Da er me tilbake på norsk jord igjen, og tre uker med ferie er omme. Malaga-turen var det siste høydepunktet, og det ble en perfekt avslutning på sommerferien. Skolen starter ikke helt enda, så sånn sett har jeg fortsatt ferie, men håndballen starter på mandag, så da er det right back to rutiner. 

Vi kom hjem fra Malaga i går, tok flyet i tolv tiden på formiddagen, noe som passet meg mye bedre enn flyturen til Malaga, som gikk midt på natta og fucket opp døgnrytmen min helt. De siste dagene var helt chill, vi gjorde egentlig så og si det samme hver dag hele uka. Sto opp tidlig, gikk til treningsstudio, trente, gikk tilbake til leiligheten og spiste frokost, gikk til stranda, lå der til vi ble friterte kyllinger hele gjengen, tok taxi hjem, slappet av og spiste sjokkis, begynte sakte men sikkert å ordne oss, dro ut for å spise middag, og dro tilbake til leiligheten i halv tolv tiden. Med andre ord ikke noe motherfuckin mad ass fyllatur. Og det var helt greit. Ville ikke hatt ferien noe annerledes. Perfection in mi eyes.

Her er noen bilder fra turen som ikke har blitt postet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jordskjelv på ferie

 • 21.07.2017 kl. 19:39

I dag kom vi oss på stranda i tolv-tiden etter treningsøkta, og siden har vi ligget pal og lest bøker og sovet på hver vår solseng. Det er to hele dager igjen, og vi har ingen planer om å gjøre noe som helst annet enn vi har gjort hele uka. Merker at innleggene begynner å smelte sammen, for som sagt så gjør vi det samme hver dag, men det får bare være. Sånn er det når man er på ferie. Forresten så våknet vi jo til nyhetene om jordskjelvet rundt Tyrkia og Kos i dag, håper de som er på ferie i de rammede områdene kommer seg trygt hjem igjen.. ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Trening uten aircondition

 • 21.07.2017 kl. 08:34

Hei og hopp, god morgen! Nå skal vi oppe og trene, og planen er å trene eksplosivitet. I går trente vi på Reebok Sport Center, som ligger en liten oppvarmingstur unna leiligheten. Det er et veldig lite senter, med dårlig aircondition, men det er det billigste, til 5 euro per "session", altså ca 49 kr. Men vi trener som regel på det senteret når vi kun i hovedsak har intervaller på planen, fordi det ikke er så bredt utvalg av styrkeapparater. I dag derimot skal vi på et annet senter vi også har vært på, Viva Gym, som er mye større, mer moderne og har mange flere styrkeapparater. Fair enough koster det dobbelt så mye, altså 10 euro. 

I går løp jeg 30/30 intervaller x 10 x 2. Jeg begynte med noen drag på 17 (hastighet) med 1 incline (oppoverbakke), så gikk jeg opp på 18, og endte opp på 19 til slutt. Etter løpinga trente vi overkropp. Til frokost etter treningen blir det fort riskaker med nutella og banan. Det er ikke så veldig bra utvalg av glutenfrie brødvarer her, så hittil har jeg overlevd på et brød jeg tok med meg, men nå er det tomt så da får jeg være litt kreativ.


 

Lunsj til 3 euro

 • 20.07.2017 kl. 19:35

Hola amigos. Hvordan er været hjemme i norden da (eller eventuelt andre land)? Har hørt at det er blitt litt bedre i Trondheim i hvert fall, og det varmer et solbrent hjerte. Her er det sol og finvær, heldigvis er det ikke for varmt. Jeg hørte det skulle være hetebølge i Spania denne uka, men vi har ikke merket noen uutholdelig hete så langt, så vi klager ikke. Litt solbrente er vi hele gjengen, men det er jo sånn man må regne med. Rompa mi er knæsjrosa og puppene har fått en mer jordbær-is med litt lys sjokolade i, kind of color. Men vi storkoser oss!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går spiste vi lunsj på en litt artig plass. Jeg tror den het Soom og lå ved havna. Det kan vel sammenlignes med en slags Burger King, bare med baguetter og at det var litt mer restaurantfeeling. De hadde en del glutenfrie alternativer, så det var jo gøyy. Det var jeevlig billig, men vi skjønte fort at det var meningen å kjøpe seg typ fire baguetter hver, ikke en, for de var knøttsmå haha. Men lunsjen kostet oss ca 3 euro, altså typ 30 norske kroner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Feeling cute

 • 19.07.2017 kl. 23:28

God kveld ♥ Nå har vi nettopp kommet tilbake til leiligheten etter nok en fin kveld ute. Jeg tenkte bare å poste en aldri så liten outfit fra i går kveld før jeg hopper i seng med damene. Vi skal oppe å trene igjen i morgen tidlig, det har vi gjort alle dagene vi har våknet her, og det føles veldig digg, dagene virker så lange. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In love med denne toppen, den er Johanna sin, fra Zara. Føler meg veldig søt i denne altså, en pause fra den ellers litt mindre rolige stilen jeg foretrekker til vanlig. Shortsen er fra Second Female, kjøpte den på Hvaler, hårbåndet kjøpte jeg på Ali-Hop her i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hangry kids

 • 19.07.2017 kl. 19:09

Heia! I går kveld tok vi turen til havna for å se hvordan livet var der. Det er bare en liten walk unna leiligheten vår, og det er jo bare trivelig. På havna var det kjempestemning, en del butikker og mange restauranter. Vi gikk litt i butikker først, jeg kjøpte meg solbriller, Johanna og Nora kjøpte seg noe sminke, og barna (Maja og Martine) fant seg et hoppeslott å se på (i dag er sjansene store for at barna prøver hoppeslottet). Så ble Maja hangry og vi måtte finne oss en restaurant asap <3 Vi landet på en Mexican slash Indian restaurant, og vi fikk servert nydelig mat. De hadde tilogmed glutenfri soft tacos, og da blir jo a matholcken så gla. Mette og fornøyde vendte vi hjemover. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg spiste chicken fajitas med glutenfri tortillas. Delischh. 
 

Den beste tiden

 • 18.07.2017 kl. 20:26

God kveld! Etter vi hadde solet oss i noen timer i går, dro vi tilbake til leiligheten for å slappe av litt og nyte den beste tiden i syden hvis du spør meg - nydusjet med aftersun klistret mellom rompa og lakenet på senga, munching av snacks, og blogging for min del (stalking på insta for andres del kanskje). Etter en liten stund ordnet vi oss og dro ut for å spise middag. Vi ligger midt i turistparadis og det er jo litt av sjarmen. Masse minimarkets og fine damer som selger armbånd og småtteri. En utrolig koselig kveld. Og nå sitter vi her, second night, og følger det samme mønsteret. Vi blogges ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maja, Marty, Johanna, Nora og meg ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Greetings from Spanien

 • 17.07.2017 kl. 18:52

Hei sann fra Spania! Dagen i dag har vart i eevigheter, føles det som. Flyet til Malaga gikk klokka seks i morrest (natt), så mye søvn før den tid skal jeg ikke skryte på meg. Rettere sagt ble det ingen søvn i det hele tatt. I går kveld da jeg kom hjem fra Hvaler var jeg helt skutt og bestemte meg for å hoppe i seng så fort jeg hadde pakket ferdig, men jeg suger til å pakke så jeg gikk og sullet fram til klokka elleve, stekte meg en pizza og ble sittende oppe. Makan til døgnrytme. 

Men uansett, vi kom oss til flyplassen, fikk sovet litt på flyet og var gira på livet da vi landet i Malaga. Vi tok taxi til leiligheten vår som ligger ganske så i sentrum av Malaga, med gådistanse til stranda. Så vi har ligget på stranda i hele dag og badet og slappet av. Når vi våknet, litt over fire, etter at alle hadde sluknet, hadde sola forsvunnet bak noen skyer og vi gikk til et supermarked og handlet inn masse mat som vi tok med og innredet leiligheten med. Når mat er livet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fan så bra uke

 • 16.07.2017 kl. 23:23

Neimen hello! Da er jeg en svipptur hjemom Heimdal, etter en unforgettable(-french montana) uke på Hvaler. Det er den beste uka jeg har levd so far i livet mitt tror jeg, noe jeg sier hvert år etter den samme turen, men jeg mener det. Selv om vi jentene ikke kunne kjent hverandre noe bedre enn vi allerede gjør, så er det mye som skjer på et år, mye vi går gjennom sammen som gjør oss enda sterkere og enda tryggere på hverandre. Og på disse turene så kommer det frem så alt for godt hvor viktige vi er for hverandre og hvor utrolig heldige vi er som har et slikt forhold til hverandre. Vi er søstre som krangler og ler, er frekke i kjeften til hverandre og vet akkurat hva som skal til for å få hverandre i bedre humør igjen. Så spør du meg blir turene bare bedre og bedre med årene. Jeg har vondt i føttene etter å ha besteget fjell i høyhæler klokka fire om natten, vondt i hodet etter å sovet for lite for å ikke gå glipp av et sekund for mye, og vondt i smilebåndene etter å ha ledd meg til tårer flere ganger om dagen. Konklusjon: Det har vært ei fan så bra uke.

Et kroneksempel på en utfordring med tanke på at vi er så mange, og da skal det sies at vi er mange med mange sterke meninger, er hva man skal ha til middag. 13 jenter, 7 kvelder, og en million forskjellige forslag og muligheter. Men løsningsorienterte som vi er så ordner det seg uansett. Fram til i går hadde vi klart å bli enige om alle middagene uten problem, men på lørdag var vi hangover og da har man sine sære favoritter som må respekteres. Dermed laget vi salmalaks med ris og soyasaus til de som ville ha det, nachos til de som ville ha det og pasta carbonara til de som ville ha det. Så spiste vi middag sammen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg pakke ferdig kofferten min som ligger fint plassert tom på stuegulvet at the moment, hoppe til køys og lade opp til nok en ferietur. Denne gangen til Spania, med fire av de samme jentene. Vi fant ut at vi ikke orket å være hjemme i kaldt regnvær, så vi drar til Malaga i natt og blir en uke.

De siste 48 timene

 • 15.07.2017 kl. 18:15

Hei igjen! Gårsdagen er den lengste dagen jeg har levd på lenge. Herlighet så mye vi har klart å stappe inn på de siste 48 timene. Noen av oss har vært våken i 33 timer, med typ en og en halv times powernap, and that's it, mens andre har fått sovet ut litt i dag. Dere skjønner, vi var ute på livet i Strømstad i går, bevisst på at vi ikke kom oss hjem før morgenen etter. Vi tok nemlig ferga over til Strømstad klokka seks på ettermiddagen, og det var den siste ferga som gikk, før den neste klokka ni morgenen etter. Og målet i mellomtiden var å finne oss et vorspiel, en fest og et nach for så selvfølgelig å rekke den samme ferga tilbake til Skjærhalden igjen etter soloppgang. Med andre ord så hadde vi ingen plan what so ever. Men vi elsker det spontant og det hele gikk pretty damn smooth om jeg ska få si det sjæl.

Vi spiste middag på Skagerak ved havna i Strømstad, og begynte å snakke om hvordan vi skulle finne oss et vors. Vi kjenner ingen her og som sagt hadde vi ingen plan. Men så spottet vi noen kjekke svensker på et bord litt bortenfor, så vi gikk bort og spurte hva deres plan for kvelden var #noshame. Dermed ble det ordnet med vors hjemme hos en av pojkarna der. Videre gikk kvelden til The Cod, som er en uteplass i Strømstad, hvor vi ble kjent med flere nye folk som tok oss inn i varmen resten av kvelden. Og tro det eller ei, men hele gjengen kom seg på ferga klokka ni i morrest, like gla som da vi gikk i land i nabolandet kvällen førut. Her er noen pics fra tidligere på dagen i går.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Rekeaften

 • 14.07.2017 kl. 00:13

Hei! I dag ringte vekkeklokka halv åtte, og jeg, Johanna, Ida, Anna og Maja kjørte avgårde til Fredrikstad for å trene på Kråkerøy treningssenter. Det ble en tidlig, men god økt. Vi trente litt forskjellig bein og overkropp. Sola var allerede oppe da vi dro klokka åtte, så da vi kom hjem igjen halv tolv var det bare å slenge seg på brygga og ut i havet. Nok en dag med sol og sommer her i Bølingshavn. Etter flere timer i sola med bading og stupe-øving tok vi på oss tørre klær og kjørte båten over til Sand for å spise lunsj. Eller lunsj og lunsj.. Klokka ble fem før vi rakk å få maten, og vi var så sultne at det var på hengende håret før hele gjengen ble hangry (hungry+angry), men vi overlevde med humøret i behold. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi kom hjem fra "lunsjen" klokka sju, og da hadde vi allerede kjøpt inn åtte kilo reker som vi skulle spise til "middag", så det ble en sen rekeaften klokka ti i kveld. Men hva er vel bedre enn laaange sommerdager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ut mot havet

 • 12.07.2017 kl. 18:15

Hei! I går kveld bestemte vi oss litt spontant for å dra ut, og slike spontane kvelder må være den beste oppskriften på det som ender med phrasen "bad decisions make good stories". Denne kvelden ble da intet unntak. Vi begynte å drikke vin og andre saker etter vi hadde spist egne pizzaer på grillen på verandaen. Da hadde vi også snakket med noen som hadde hytte på en øy et lite stykke unna. Og vi tenkte seff at det hørtes ut som en strålende ide, å kjøre et stykke med bil til en brygge (en av oss var edru) og bli hentet med båt der. Så kommer oppfølgingsspørsmålet; hvordan kommer vi oss hjem etter festen? Nei det hadde vi ikke tenkt på. Så når klokka tikket mot tre og båtføreren som hadde hentet oss, selv hadde drukket, gikk det opp for oss at vi var stuck på øya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lang historie kort; vi kom tilbake til hytta, gående i sola, klokka sju om morgenen. Vi spiste litt nattmat/frokost før vi gikk og la oss, ganske utslitte, men med overraskende godt humør. Men sola var jo kommet på himmelen, så klokka halv elleve sto vi opp, etter tre timers søvn, smurte oss inn med solkrem og rigget oss til ute. Der har vi ligget til nå, snakket, sovet, lest bøker, spilt bordtennis og flere spill. For en digg dag. Nå er halve gjengen på vei til butikken for å handle inn til middag, mens andre halvdel sitter i hytta og spiser is, lakkerer negler og blogger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nakenbading

 • 11.07.2017 kl. 15:42

I går startet vi dagen med ei rolig (not) intervalløkt. Vi jogget ca 2,5 km som oppvarming, til vi kom til den bakken vi bruker å løpe i. Så kjørte vi ulike typer bakkeintervall, til alle var utkjørt. Så jogget vi hjem igjen og ordnet oss en real fellesfrokost. Vi hadde allerede kastet i oss en banan og litt havregryn før økta. 

Etter frokost freshet vi oss opp litt og kjørte til Fredrikstad for å shoppe og spise lunsj. Da vi kom hjem fra Fredrikstad stelte vi i stand bordtennis-turnering. Vi hadde tre puljer, to gikk videre fra hver pulje, kvartfinale med vinn eller forsvinn, semifinale, bronsefinale og finale. Vi spilte til sammen 20 kamper i turneringa haha. Og æ vant heile shiten sei. Sykt artig med bordtennis faktisk. Etter turneringa var vi nesten svett hele gjengen, så da ble det BADING. Her er noen bilder av oss som bader naken. Neida, badet ikke naken, clickbait deluxe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Etter en 10 timers kjøretur

 • 10.07.2017 kl. 20:11

Hei dere! Da har jeg tatt turen mot varmere strøk i Noreg, og befinner meg på Hvaler med girlsa. Dette er jo da den tradisjonelle turen vår, men med rekord i år på 13 jenter. Det er ganske godt gjort at det klaffer akkurat den uka for alle, med jobb og andre ferier, så storfornøyd med den. Vi kjørte i går morrest, tre biler. Vi brukte 10 timer, noe som føltes ut som 4. Og det var inkludert noen tissepauser, en middagsstopp på Elgstua i Elverum, en bollestopp på Espa (det er et must oog de har glutenfrie boller) + at min bil kjørte seg en smule bort og endte opp med noen ekstra runder rundt om i Oslo sentrum, heh. Vi kom nå fram til slutt, i like godt humør. Da lempet vi bagasjen inn i huset, spiste en banan og dro på en joggetur haha. Ikke med mål om å forbrenne mest mulig cals, men rett og slett for å røre på bena etter den lange kjøreturen. Så ble det nydelig taco til kvelds ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

En pause fra hverdagen

 • 06.07.2017 kl. 18:45

Hei igjen! Da er det ikke lenge til dette lille eventyret er over. Vi reiser fra Kos i kveld og er hjemme til regntunge Trondheim tidlig i morgen. Veldig rar tid å reise på, jeg er ikke vant til å dra på kvelden, heller grytidlig om morgenen. Men men da fikk vi hele dagen i dag på å bare kose oss og slappe av. Jeg sto opp litt før åtte (for å rekke å  kapre den beste tredemølla) og løp 1minutters intervaller x 20. Jeg merker at det er mye tyngre å løpe her, men jeg har ikke helt funnet ut hvorfor. Det kan selvfølgelig være varmen eller at jeg spiser mindre(eller mer is og sjokkis=)) Jeg spiser kanskje ikke mindre enn vanlig, men vi har kun tre store måltider om dagen - frokost, lunsj og middag - til vanlig spiser jeg flere mellommåltider. Men uansett så er syden ment som en pause fra hverdagslivet, så litt annerledes må det være. Dessuten ligger jeg for det meste langflat i skyggen og er ikke veldig mye aktiv ellers på dagen haha. 

Når jeg kommer hjem er det bare å kaste alt til vask og begynne å pakke til neste ferie → HVALER ♥ Men først skal jeg faktisk i bryllup, nå på lørdagen, til en lagvenninne som gifter seg. Jeg har ikke vært i bryllup siden jeg var ett år og var brudepike i mamma og pappas bryllup, noe jeg ikke husker noen ting av, så jeg gleder meg masse! 

Hvordan er ferien deres så langt? ♥

Summer accessories

 • 06.07.2017 kl. 10:13
Klokke og armbånd fra Daniel Wellington - Classic Petite Bondi & Classic Cuff

Bruk rabattkoden MATHILDEHOLCK og få 15 % rabatt på ditt neste kjøp på danielwellington.com. Rabattkoden varer fram til 31 juli ♥ #danielwellington #ad

Bikini fra Forever 21

Kimono fra Bikbok

Bandanaen er selfmade

Mine treninger i ferien

 • 05.07.2017 kl. 10:09

Hei dere! Fikk en del spørsmål om treningene mine i ferien, så jeg tenkte å forklare litt. Vi har delt inn de fire ukene i ferien i en lett uke, en medium uke, og to harde uker. Vi har satt opp programmene våre selv, ut i fra hvor mange utholdenhetsøkter, hurtighetsøkter, styrkeøkter og basisøkter vi skal gjennom på en uke. Jeg satt opp sommerprogrammet mitt før ferieplanene var helt spikret, som for eksempel denne sydenturen med familien som kom ganske så spontant. Så det ble en tung uke her på Kos, en medium uke på Hvaler, en lett uke i Malaga og enda en tung uke til sist. 

Denne uka har jeg stått opp mellom sju og åtte hver dag og trent en økt før frokost (bortsett fra søndag, da hadde jeg fridag), og noen dager trent en økt før middag også. Så hittil har jeg hatt tre tunge styrkeøkter med både bein og overkropp, og tre intervalltreninger. Intervalltreningene har vært 4/4 intervall, 12 x 2 minuttere (med 1 minutts pause), og i morrest kjørte jeg løp i motbakke og noen trappeløp. Skulle egentlig ha langkjøring, men møllene var opptatt på treningsrommet og det hadde blitt alt for varmt med langkjøring ute etter at sola har stått opp. Så jeg får heller ta igjen den. Hvis dere har flere spørsmål, så er det bare å spørre! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Singlett fra Reebok HER i medium 

Tights fra Reebok HER i small

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

egendesignet detalj

 • 04.07.2017 kl. 19:06

Hei dere! Husker dere jeg fortalte at jeg ville sy på noe ekstra på en kjole som jeg syntes var for kort og kjedelig, vel her er den fiks ferdig. Ikke så ekstremt stor forskjell, men nok til at det ble en ny kjole - og ingen andre har samme. Kjolen er opprinnelig fra American Apparel, det nederste stoffet jeg(/mamma/Katrine) har sydd på er fra Stoff og Stil. Skoene er fra Samsøe. Hva synes dere?♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Morgentrening

 • 03.07.2017 kl. 10:06

God morgen dere! Selv om jeg er på ferie betyr ikke det at jeg har treningsfri. Men heldigvis ser jeg ikke på ferie og trening som kontraster, de kan enkelt flettes inn i hverandre. På byåsen elite har vi fått egne programmer for sommeren, så det er fullt kjør med egentrening. I dag har jeg tung bein på planen, så jeg var oppe klokka sju for å gjøre meg ferdig før frokost og før temperaturen rekker å stige opp til 40. Det jeg ikke visste var at gymmen på hotellet ikke åpnet før åtte. Så da spør man seg selv hva i helvette man skal finne på i en time før det åpner. Å dra tilbake til rommet for å sove var et alternativ. Men så fikk jeg en ide som hørtes enda morsommere ut. Så jeg dro på rommet og hentet Booty Builder-strikk og begynte beinøkta i trappa utenfor hotellrommet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine er fra 3T-Shop og kan kjøpes HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så enkelt å ha med seg disse på ferie, og så mye man kan gjøre med dem. Jeg gjorde litt forskjellig, som å gå opp trappen med brede trinn og bøyde knær, og å gå sidelengs opp trappen i knebøyposisjon 5 ganger på hver for. I tillegg kjørte jeg litt spenst - hopping i trappen med samlede føtter, én og én fot, og korte spurter opp. Så enkelt kan en treningsøkt gjøres, enten du er på hytta, hjemme eller på et hotell der treningsrommet ikke har åpnet enda. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker dere alle en fin dag! 

Gjennomtenkt antrekk

 • 01.07.2017 kl. 18:23

Hei dere! I dag har jeg ligget i skyggen hele dagen <3 så jeg har ikke blitt noe rødere, eller jo litt, skuldrene vettu, er så eksponert for sol når jeg bader. Men sånn ær'e. Veldig behagelig å ligge i skyggen da, det er faktisk 40 grader her. Jeg renner bort. Men jeg klager ikke. 

Jeg har med meg masse kjoler med spagettistropper, men det blir ikke så fint når jeg ser ut som det danske flagget med hvit hals og røde skuldre. Så kveldens antrekk blir et svart skjørt fra Zara og en svart mesh-t-shirt fra Necessary Clothing, sånn at jeg kan late som jeg bare er tæn under. Litt vel goth for syden kanskje, men jaja. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no