hits

Vakre Rhodos

 • 26.07.2016 kl. 22:47

Hei babes! Jeg bare fortsetter å kose meg på Rhodos jeg. I går dro vi inn til byen etter frokost, fordi mamma mente vi var solbrente, noe jeg mener var sterkt overdrevet. Jeg på en annen side var mer stressa over å ikke få solet meg nok. Jeg hadde på meg alt for mye klær i forhold til varmen, det var helt insane. Så jeg kom hjem et par vannflasker og en vifte rikere, en vifte jeg kjøpte av en dame i en bod. Den ble min beste venn den dagen. Det var en fin by da, det skal sies. Vi tok taxi til gamlebyen og gikk gjennom typ 27 klisslike butikker etter hverandre. Det gikk for det meste i fake merkevesker, sånne hvite blondetunikaer og hennatattooshops. Men det er jo litt av sjarmen. 
Hadde på meg en enkel topp og min elskede snekkershorts, men skulle heller foretrukket å gått naken i 37 varmegrader. 

På kvelden spiste vi på hotellet. De har så nydelig mat her, og det er så enkelt og bare være i område og slippe å ta taxi frem og tilbake. I tillegg er det underholdning etter middagen, så vi tar oss som regel en drink i baren før vi dynker oss i aftersun og kryper til køys. 


Kjole fra Guess, sko fra Samsøe


Min greske vacay

 • 23.07.2016 kl. 18:10

Vi har ankommet Rhodos, og det er utrolig vakkert her! Den perfekte ferieplass for en sånn som meg, som bare vil ligge pal på solsengen (helst i skyggen med tanke på Edward Cullen genet jeg ble født med), på stranden, med en drink i hånden og brusende bølger av saltvann noen meter lenger ned. Nå sitter jeg, som jeg alltid gjør på denne tiden av døgnet i syden, ute på verandaen og blogger. Vi skal snart ute å spise, men jeg skal prøve å finne en desent outfit å ta bilder av før den tid. 
Følte trangen til å starte min greske vacay med en gresk salat til lunsj. Ettersom jeg har en relativt dårlig tone med både tomaten og rødløken, så er jo det ganske imponerende. Eller tomat har jeg faktisk begynt å få litt sansen for - etter et år med frivillig tvangsforing av tomat, i et håp om å en gang like det. Kan vel krysse det av bucket listen min snart. Vi blogges, kos dere!

lørdag 23. juli

 • 23.07.2016 kl. 10:15

God morgen mine venner

Når dere leser dette innlegget er jeg kanskje på vei til Rhodos, eller så har heten allerede truffet meg på vei ut av flyet. Jeg skal være på Rhodos en uke med familien, og jeg gleder meg. Eller sannheten er at jeg allerede har begynt å grue meg til vi skal hjem. Haha det er så teit da. Uansett, jeg hadde ikke så mye å dele med dere akkurat nå. Men jeg ville bare si det, også vil jeg sende varme tanker til alle menneskene som har kjent på redsel, smerte og tap de siste dagene. Det er umulig å lukke øynene for det som skjer i verden. I kveld, eller i går kveld for dere nå, var det Munchen som fikk gjennomgå. Det er så trist og det gjør meg rasende at ikke uskyldige mennesker kan føle seg trygge på gaten. Ta vare på hverandre, og ikke gå glipp av de små øyeblikkene sammen. ♥ xxxx

 

Norsk sommer på sitt beste

 • 22.07.2016 kl. 14:09

Hei dere! Beklager mitt plutselige fravær. De siste dagene har bare gått ut på å nyte den norske sommeren som fikk gradestokken til å stige rett til værs. Opp mot 30 grader flere plasser i landet, det er jo helt utrolig. Det var ikke snakk om å ligge inne med netflix and chill da altså. Jeg og Johanna tok saken i egne hender og kjørte til Fosen på onsdagen, til hytta til Thea og Martine. Muligens verdens koseligste hytte. Katrine har hytte ikke så langt unna, så hun kom også til dem og vi sov over en natt. Da jeg og Johanna kjørte hjem i går kveld føltes det likevel som vi hadde vært der en uke, vi rakk å gjøre masse på to dager. 


Krabbelunsj in the making

Jeg bare elsker poloroid-bilder. De fanger liksom ikke bare figurene på bildet, men hele stemninga i øyeblikket. 
Dag nummer to startet med frokost halv ti, og allerede da var det skikkelig varmt og godt ute. Etter frokost kjørte vi til butikken og kjøpte litt mat og frukt, som vi tok med oss på piknik med den lille gummibåten vår. Vi kjørte til en fin liten strand og tilbragte så og si hele dagen der, (helt til klokka begynte å nærme seg fem og jeg hadde blitt knæsjrød på ryggen). Martine, Johanna, Katrine, Thea og meg

Hva synes dere om bildene?

Videoblogg: Russetid mai 2016

 • 20.07.2016 kl. 08:20

Jeg har jo lovet dere en video med klipp fra russetiden, så jeg har jobbet med det i den siste tiden. Jeg er så glad for at jeg filmet så mye som jeg gjorde i mai, jeg har såå mange sykt funnye klipp på macen som jeg kan sitte å se om og om igjen uten å bli lei. Grunnen til at det har tatt så lang tid med videoen, er fordi jeg hele tiden kan endre noe, ta bort et klipp og erstatte med et annet, bytte sang, lage den dobbelt så lang osv osv. Til slutt må man rett og slett sette ned foten og si seg fornøyd. Jeg har såppas mange klipp at jeg sikkert kunne laget enda en, men jeg prøvde å holde den med en lende som holdt den interessant for alle, og ikke bare meg og mine nærmeste som sikkert kunne sittet å sett videoklipp fra RT i flere timer haha, så la oss ta en ting av gangen. Her kommer en video fra min russetid, mai 2016 - ei heeerlig tid jeg aldri vil glemme. Jeg håper dere liker den!

Hva synes dere om videoen?

Trollfjorden

 • 17.07.2016 kl. 16:18

Hei dere! Litt change of plans, istedenfor å kjøre båt i dag og i morgen, og til slutt ende opp i Bodø for å ta fly hjem i morgen kveld, såå gir vi oss her. Vi kaster inn håndkleet etter noen jævlige timer i storm i dag. Eller nå snakker jeg egentlig for de andre i båten, jeg for min del hadde det dritfett. Jeg hadde på meg sånn skikkelig sjømannsdrakt og satt oppe på dekk med sjøspruten piskende i ansiktet. Så vi kan vel si det slik at alle hadde vi hatt en fin båttur - bortsett fra de som som var sjøsyke og spydde (noe som gjaldt de aller fleste). Så vi måtte snu halvveis og nå er vi tilbake til Svolvær. Herfra tar jeg, mamma, pappa og Pernille en spontan løsning med overnatting på Hurtigruta, og vil forhåpentligvis være trygt fremme i Trondheim i morgen tidlig. Resten av gjengen tar fly herfra om noen timer. 

I går derimot var en herlig dag, med fantastiske utsikter. Vi kjørte båten gjennom Trollfjorden, og guud hvor vakkert. Fjellene var skyhøye, med planter og bekker rennende nedover, vannet var helt klart og sola skinte såvidt gjennom et tynt skylag. Flere som har vært der?
Hva synes dere om bildene?

Stortrives på seilbåt

 • 16.07.2016 kl. 15:28

Hei sann dere! Nå som stresset har senket seg og humøret er oppe, er jeg virkelig glad jeg kan nyte denne litt annerledes ferien for fullt. Som jeg tidligere har nevnt, eller i alle fall gjort et forsøk på å forklare kort, så bor jeg på en stor, eldgammel seilbåt med mamma, pappa, Pernille, mine to onkler og besteforeldre + noen menn som styrer skuta. Etter at vi tok Hurtigruta til Bodø og tok taxi til båten, lå vi over i båten i Bodø en natt. Det var en veldig koselig by, med noen fine spiseplasser og litt shopping som vi fikk med oss. 

I går var vi innom Kjerringøy før vi dro videre til Skrova, der vi overnattet til i dag, og nå er vi på farten igjen. Bildene under er fra torsdag og fredag. Bildene fra dagen kommer senere.
Jeg må bare si at vannet faktisk er så turkist som det ser ut som, det er ikke redigert slik for at det skal se varmt og godt ut, for varmt er det sannsynligvis ikke. Nå har ikke jeg prøvd å bade i det, men vi er nå et stykke oppi nord. Fargen kommer av stor tetthet med alger i vannet. 
Dette bildet er fra Kjerringøy 

Hva synes dere om bildene?

Vintage

 • 15.07.2016 kl. 10:00


T-shirt fra Gina Tricot

Snekkershorts fra BDG, Urban Outfitters

Sko fra Birkenstock, Junkyard


Hva synes dere om bildene?

"I am not the first hacker"

 • 14.07.2016 kl. 11:44

Hei! En tur til Bodø med Hurtigruta skulle være avslappende og behagelig. Det eneste jeg skulle gjøre var å sitte oppe i cafeen med pensjonistene og lese boken min og drikke kakao. Det var det eneste jeg hadde planlagt. Vel boken ble fort byttet ut med mail og sosiale media, og kakaoen ble fort store mengder kaffe. Men nå er endelig dramaet over.

Det som skjedde var at jeg kom i direkte kontakt med hackeren i går kveld, som nå utga seg for å være en som hadde hacket den første hackeren, og ville hjelpe meg. Jeg tror selvfølgelig det var det samme mennesket, som ble skremt av truslene han fikk og til slutt krøp til korset. Det er mange spørsmål jeg aldri vil få svar på. Hvem var han? Hva ville han? Hvorfor ga han den til slutt tilbake? Jeg visste ikke om jeg kunne stole på personen når han sa han trengte mine gamle passord og koder for å endre passord og gi meg tilgang til kontoen igjen. Er det fortsatt den samme fyren, som nå trenger mine opplysninger fordi Instagram er i gang med å slå ned på han? Eller er det faktisk noen som prøver å hjelpe meg? På en eller annen måte endret han passord, uten at jeg sendte han noe, og idet jeg fikk det passordet logget jeg inn tvert og endret passord fem ganger på under et minutt. Etter det har jeg ikke hørt et ord fra hverken den første hackeren, eller den andre, hvis det i det hele tatt var en hacker nummer to. 


Jeg la ut et bilde på Instagram i dag der jeg forklarte kort hva som har skjedd. Jeg er fortsatt litt usikker på om jeg skal poste de gamle bildene jeg rakk å lagre før han slettet dem, eller om jeg skal starte helt fra scratch. Jeg blir ikke helt vant til at den ellers så fargerike brukeren er helt tom. Jeg ble kontaktet av Adressa i dag, som vil høre om det som skjedde. Og det er klart at dette er et problem som det bør settes fokus på.

I natt sov jeg innmari godt haha, og nå skal jeg virkelig prøve å slappe av og nyte resten av båtferien med familien. Tusen takk til alle som hjalp meg i går, jeg tror virkelig ikke jeg hadde klart det uten all støtten fra dere. At så mange rapporterte han og kommenterte bildene han la ut, tror jeg skremte han. Så tusen takk, dere er herlige! ♥Et offer for hacking

 • 13.07.2016 kl. 16:44

Heihei. Det har vært noen slitsomme timer, de siste 14 timene. Lite mat og søvn og mye stress og tårer. Jeg vet ikke hvorfor jeg blir så sinnsykt lei meg, det trykker sånn i hjertet, og jeg kan for første gang kanskje forestille meg hvordan det er å ha kjærlighetssorg haha.. Det er kanskje en rar og urettferdig sammenligning, jeg vet ikke, men følelsen av at noe jeg var virkelig glad i har blitt revet fra meg ligger der. Så er det på tide å avsløre at det er instagram-profilen min jeg prater om. Det høres så overfladisk ut, at jeg griner over at en person stjal insta-profilen min, buhu hvor gammel er du liksom. Men faen ass det føles helt jævlig. Jeg ble hacket i natt av en hackergruppe, og jeg som lå fredelig og sov med flymodus på telefonen fikk jo ikke med meg dette med det første. Så jeg våknet av at Pernille kom inn på rommet mitt i ett tiden. Da hadde mine venninner sett det og ringt henne for å vekke meg. Det første jeg tenkte var at dette er en spøk, hvorfor skulle noen seriøst bruke tid og energi på å hacke meg? Men da jeg så profilen først, og så at navnet, bioen og profilbildet var endret til noe noen fra Saudi-Arabia hadde skrevet og tatt, da økte stressnivået betydelig. Det ble heller ikke dempet da jeg så at han var halvveis i å slette alle mine flere hundre bilder. Følgerne jeg hadde er en ting, seriøst sykt kjipt, jeg hadde 50k followers som jeg brydde meg om og var skikkelig stolt over - men bildene.. Jeg hadde bilder der som betydde så ufattelig mye for meg, som kunne beskrive det livet jeg har levd de siste fem årene. Instagram var ikke arbeidsplassen min, det var den plassen der jeg delte høydepunktene i livet mitt. Jeg så på det som den minnebrikken som tok vare på alt hodet mitt ikke hadde kapasitet til å huske på. Alle de fantastiske minnene som ble satt i bevegelse bare av å se på et av de bildene. Et bildet sier virkelig mer enn tusen ord, det kan jeg skrive under på. 

Uansett, jeg har sendt mail til Instagram og gjort det jeg kan gjøre til nå. Vennene mine har rapportert og kommentert på bildene han har lagt ut, så han stadig vekk sletter og legger ut nye. Slik jeg har skjønt det, er dette med hacking blitt en kjent sak, og en sak som har kommet ute av kontroll. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil få tilbake hverken bildene eller brukeren min. Så nå sitter jeg bare her og venter på at noe skal skje. Eller ikke skje.

Jeg har blitt hacket

 • 13.07.2016 kl. 02:17

Hei dere! Nå trenger jeg virkelig deres hjelp. Som noen av dere allerede har sett, så har jeg blitt hacket på instagram. Det er en eller annen fyr, antagelig på andre siden av jordkloden, som har hacket meg og som nå sletter bildene mine og har byttet passord så jeg ikke kommer meg inn. Jeg har sendt mail til Instagram og gjort det de har bedt meg om, men jeg sitter her likevel midt på natten som et nervevrak i håp om å på en eller måte få den tilbake i god behold. Hvis noen selv har opplevd å blitt hacket på denne måten, eller vet noe som helst om det, så pliiis hjelp meg. Legg igjen en kommentar eller send meg melding på Facebook eller en mail. Takk på forhånd, hilsen en stresset meg.

 

 

Resten av ferien

 • 12.07.2016 kl. 14:58

Nå er vi jo kommet et godt stykke ut i ferien, men det er fortsatt tid igjen. Hittil har jeg vært litt hjemme og brukt tida på å henge med venner, jeg har jobbet noen dager oog jeg har klippet håret. Ikke at det er noen huge event å klippe seg, men for meg å klippe av det lange gullhåret var litt stort altså, må si det. Må også legge til at jeg ikke angrer et sekund på det, nå vil jeg egentlig bare ha det kortere, herregud det vokser da ut igjen. 

Rett etter hårklippen dro jeg jo til Stockholm på shoppingtur med to av mine bffs. Jeg har tenkt å vise dere hva jeg kjøpte der, jeg har bare ikke hatt tid enda. Og nå kom jeg nettopp hjem fra en uke på Hvaler med flere venninner. ↓ #tb Hvaler2013 

Ogsåå kommer vi til det som skal skje videre i mitt spennende liv. I morgen reiser jeg til ..wait for it.. Lofoten? Jeg har ikke helt fått med meg hva som skal skje egentlig, men jeg skal ta hurtigruta med familien, til en seilbåt som min bestefar har kjøpt, så skal vi seile rundt i nord i de kommende dagene.

Vi kommer hjem (hvis vi overlever sjørøverne i nord) på mandagen. Så skal jeg være hjemme fram til lørdag, da drar jeg med mamma, pappa og Pernille til Rhodos, og skal være der en uke. ↓ #tb til en sydentur mange år tilbake i tid. Hva er deres planer resten av ferien?

Obsession

 • 11.07.2016 kl. 17:00

I det siste har jeg (med kardashian voice) litterally been falling in love with red lips. Jeg har alltid elsket å bruke sterke farger på leppene, og jeg har egentlig en greie for mørke lepper - det vil si mørk rød, lilla/burgunder og brun. Men akkurat nå er jeg forelsket i en helt lys, men fortsatt spydig, nesten oransje rødfarge. Det er nok fordi det er sommer og tid for friske farger. På bildene under har jeg mikset min egen farge av litt forskjellige produkter, men det er en lebestift jeg er inspirert av, nemlig en fra YSL i fargen Rouge Pur Couture 13. Johanna kjøpte den da vi var i Stockholm. Jeg er også litt obsessed med å ha samme fargen på negllakken som på leppene. Så det vil si jeg har den samme rødfargen på neglene at the moment. 
Jakke fra JD sport, bukse fra Urban Outfitters, sko fra Junkyard


Hva synes dere om fargen, og hva er deres favoritt på leppene?

Godt og blandet

 • 11.07.2016 kl. 14:09

Hei babes!! Jeg har hatt en dødsherlig uke på Ibiza, neida har vært på Hvaler, men det kunne like gjerne vært det. Når vi er på Hvaler kan det ikke sammenlignes med noen annen hyttetur, men mer en sydentur. Uka har vært godt og blandet og bestått av både soling og bading, god mat og trening, båtturer og festligheter. Har rukket å gjøre mye på noen dager, for å si det sånn. Kort sagt har vi vært på Skjærhalden og spist is, shoppet i Fredrikstad, og festet i Strømstad. Sistnevnte var sykt artig, vi var på et utested som heter The Cod, og deer hadde vi det gøy. Grunnen til at jeg ikke har fått blogget kan dere jo prøve å gjette. Okei ukens sommernøtt: Er grunnen til at matholck har vært en sugen blogger 1) at hun ble brent av brennmanet på begge armene og ikke fikk til å skrive. 2) at hun fikk servert en hvetebolle på Espa og ble så dårlig at hun ikke orket. Eller 3) at hun glemte av laderen til kameraet hjemme og da det blekket så hun ingen lys i tunnellen. Vinneren får en hvetebolle. Neida hehe, her er noen bilder.
Fine Ida, Hanna og Katrine ♥ Og takk for i år Hvaler, you did good.

Sommer på Hvaler

 • 05.07.2016 kl. 22:00

Hei dere! Vi kom fram til Hvaler tidlig på søndagskvelden, etter en finfin roadtrip på ni timer. Da vi kom fram fant vi oss en søndagsåpen butikk og handlet litt nødvendigheter og frokost til morgendagen. Så ble det EM og grandis før vi hoppet i seng med hver vår serie eller bok. Både i går og i dag har vi startet dagen med en treningsøkt. I går jogget hele gjengen og trente litt styrke etterpå, og i dag løp jeg og Johanna intervaller. Det er så godt etterpå, også kan man unne seg en ekstra is da hehe. En i tillegg til de 10 man naturligvis spiser utenom ofc. Ellers så bruker vi dagene her på å sole oss, bade og kjøre båt. Koser oss gløgg ihjel da, med andre ord. Her er noen bilder. Stockholm guide mini edition

 • 04.07.2016 kl. 17:45

Her kommer en liten Stockholm-guide. Jeg har jo bare vært her en gang, så noen veldig utdypet guide blir det da ikke. Men jeg hadde en utrolig fin opplevelse i Skandinavias hovedstad, så jeg kan følge dere raskt gjennom den. 

Hotellet

Vi bodde på HTL Kungsgatan. Det var veldig sentralt, eller det vil si jeg har aldri bodd så sentralt før. Det var ikke snakk om å ta noe taxi til shoppinggata, den var  mindre enn fem minutter unna. Hotellet passet oss perfekt. Det var veldig mange studenter der, og det var veldig hippt og moderne. Vi var kanskje litt for innstilt på å gjøre turen så billig som mulig, så vi bestilte tydeligvis rom i kjelleren på hotellet. Det var under bakken, altså zero windows, så det vil jeg absolutt ikke anbefale. Vi byttet hotellrom dagen etter, så da ble alt bra. Frokosten var veldig enkel, men akkurat det vi trengte. Noe pålegg, croissanter, (glutenfritt brød), smoothies, yoghurt og frukt. 


Shopping 

Hvis man følger Kungsgatan oppover, så kommer man ganske fort til butikkene. I området vårt var American Apparel, som var en av mine favorittbutikker på delt førsteplass med Urban Outfitters, som lå i Biblioteksgatan. Videre oppover krysser man Sveavägen, hvor Adidas Store ligger. Den var herlig, med masse fine treningsklær i tillegg til noe Adidas Originals. Andre butikker jeg vil anbefale er Brandy Melville (Kungsgatan) og & Other Stories (Biblioteksgatan) og ellers butikker som River Island, Hollister, Mango osv. De kjøpesentrene vi var innom, som også er de to av de største, var NK og Gallerian. Men vi likte oss best i gatebutikkene. NK var et varehus som besto for det meste av de dyre merkene, så det var mest for å gå rundt å se for oss uten en million cash i lomma. Gallerian hadde mer vennlige butikker. For litt ekstra eksklusiv shopping er Birger Jarlsgatan utmerket, med butikker som Gucci, Louis Vuitton, Mulberry og Versace.


Spisesteder

For å finne de beste spisestedene som passer til hver enkeltes ønsker og krav, så vil jeg anbefale å søke på nett og lese anbefalinger. Jeg kan liksom ikke anbefale restauranter jeg selv ikke har prøvd ut. Men jeg anbefaler dere å ta turen innom Gamle Stan, som er en typisk gamleby med en rekke koselige restauranter og nydelig mat. Vi spiste også sushi på en søt restaurant, East som ligger på Stureplan, blant flere fine restuaranter. 


Ellers så anbefaler jeg dere å ta turen til Havna, der er det fint å bare gå langs havet. Vi satte oss på en bar som het Stranden og som mer eller mindre fløt på havet. Og andre ting som å ta pauser mellom shoppingintervallene og spise masse yoghurtis. Håper dette var litt til hjelp. Har dere noen gode tips som burde vært med?

Heading south

 • 03.07.2016 kl. 08:00

Hei dere, nå er klokka tidlig til søndag og sommerferie å være. I dag er pretty much det eneste jeg skal gjøre å kjøre bil. Jeg drar til Hvaler med Johanna, Hanna, Katrine og Ida. Roadtrip er jo det beste vi vet, som en god nummer to etter Stjernegrillen på en lørdagskveld i hvert fall. Så en hel dag med god musikk, jentesnakk, godteri og reising slår sjeldent feil. Nå må jeg banke i bordet i håp om at jeg ikke krasjer bila eller noe da ehe.. Vi blogges seff fra Hvaler, men oppdaterer sikkert snap oftere. Jeg snapper jo om helt randome ting, hvis det er noe spesielt dere vil se mer eller mindre av, så give me a heads up. 

Vi blogges! Ha en herlig dag dere ♥

SOMMERSALG

 • 02.07.2016 kl. 20:35

Nå er det sommersalg på 3t-shop, med masse fine treningsklær på opptil 60 % avslag. Merker som Adidas, Reebok, Helly Hansen og flere. Det er jo der jeg jobber, så det kan fort bli meg som pakker bestillingene deres, hvis dere kjøper noe hehe.  Jeg anbefaler dere å ta turen innom. Her er noen av mine tidligere favoritter fra shoppen. 


T-shirt HER


Singlett HER

Noe dere likte?

Old school

 • 01.07.2016 kl. 13:18

Heiijy you guys. Hvordan er det med sommerferien deres? Er jo ganske forskjellig hvordan man bruker den, om det er til reising, trening, soving eller jobbing. For meg er det litt av alt det der. I går ble det travelt med jobb - rett på trening - rett på solsiden og feire bdaygirl Maja med langbord på Graffi. Jeg jobbet i dag også, men fra nå av blir det en pause fra jobb. Før helga er omme drar jeg nemlig til Hvaler med girlsa, en tradisjon som må gjennopprettes etter fjorårets glipp. Så vi blir en uke der for å nyte livet. Jeg bure vel lage en liten plan for ferien min, to keep you updated. Ikke at jeg skal så sykt mye spennende, men kan jo være litt interresant likevel. Nå skal jeg prøve meg på en Stockholm-guide. Her var gårsdagens outfit. Genser fra Zara, skjørt fra Urban Outfitters, sekk fra Marc by Marc Jacobs

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no