hits

kino og antrekk

 • 31.07.2014 kl. 22:14

Hei! Jeg kom nettopp hjem fra kino med tre fine piker. Vi så den berømte sex tape, og den var morsom og liitt spesiell kan man si. Den har ikke fått så veldig bra kritikk, men det er en sånn film man liksom bare må se likevell. Det samme gjelder 22 jumpstreet, jeg måå jo bare se den. Men så elsket jeg den første filmen også da!

Her er kveldens antrekk :):) Ser forresten ut som jeg har en slags omvendt oransje ombre. Jeg har blitt helt blond i toppen av hodet og så blir det mørkere nederst, bare se selv haha. Kanskje jeg burde farge det slik?? neeida. genser fra Sheinside, skjørt fra Brandy Melville, veske fra Mulberry

Hva synes dere om antrekket?

hekta på ny serie

 • 31.07.2014 kl. 14:35

Tusen takk for så mange boktips, jeg tror mesteparten av bøkene dere anbefalte faller meg rett i smak! For første gang på leenge våknet jeg opp på rommet mitt i morrest, uten noe mas om noe som helst og uten noe som måtte gjøres. Så jeg har tilbrangt morgenen min med Keeping up with the Kardashians på skjermen, haha serien er helt gal. Jeg startet på sesong 1 og har tenkt meg gjennom hele galskapen. Jeg ser det HER.

Ny kjole fra Sheinside

Noen som likte kjolen?

hashtag stolt

 • 30.07.2014 kl. 17:07

Hei! I dag kjørte vi hjem fra hytta og kom hjem rundt ett tiden. Etter for mange dager treningsfravær måtte jeg løpe meg en tur, noe som var deilig. Tok meg selv i å smile mens jeg løp bortover i overskyet og ellers ganske trist vær. Så får jeg noen ganger slike tvangstanker som at jeg ikke kan slutte før jeg er hjemme på akkurat en hel kilometer, hvis dere skjønner. Sånn at når jeg hadde sprunget litt over 6 km og nesten kunne se huset mitt, måtte jeg løpe rundt som en galing, rundt skolen og rundkjøringer til jeg kom til 7 km haha. (litt uskyldig skryting av den lange turen min hehe) #stolt

Nå har jeg nettopp dusjet og skal ta turen til Nora med Hanna og Johanna for tacokveld ♥ Bildene under er fra i går kveld.

Det er forresten fortsatt noen uker igjen av sommerferien og jeg har lest ut alle bøkene som skulle holde ferien ut. Så hvis noen har tips til gode bøker, give mee. Jeg liker godt slike bøker som Bienes Hemmelige Liv, Drømmehjerte og Tilbake til Tall Oaks

yellowfellow jetski

 • 29.07.2014 kl. 21:41

Hei! I dag ble det endelig ny scooter. Vi hadde jo en frafør av, men pappa hadde tydeligvis en dårlig følelse med den, så vi bestemte oss (han bestemte seg) derfor for å selge den gamle og kjøpe en ny. Jeg diigger vannscootere og synes det er så morsomt å kjøre, så jeg befant meg på sjøen mesteparten av dagen.

Ellers så har vi det meste av artigheter på hytta som tube, vannski og wakeboard, og i dag prøvde jeg for første gang sistnevnte. Jeg har veldig lyst til å si at DET GIKK KJEMPEBRA, meen da er jeg ikke helt ærlig. Jeg virkelig hater å gi opp før jeg i det minste har klart det èn gang, men etter typ tjue forsøk ble papi litt lei haha. Har satt oss mål om at jeg skal klare det i løpet av sommeren da, så det er bare å keep on working.

Hva synes dere om min nye, gule venn?

vafler til lunsj

 • 28.07.2014 kl. 23:12

Hei igjen! I natt (eller klokka åtte i morrest), avhenger av hvordan man ser det, våknet jeg av at resten av familyn skulle kjøre hjem til Trondheim. Når jeg våknet igjen klokka halv tolv trodde jeg det bare var en drøm haha. Pernille var her da, så vi sto opp og lagde oss god frokost. Det var faktisk litt overskyet i dag, fortsatt varmt, men ikke sånn Spania-feeling som det har vært i det siste. Likevell startet jeg dagen med en god bok ved sjøen. Senere tok vi båten til en liten havn med nærmeste butikk, og jeg kjørte for første gang helt på egen hånd haha. Helt utrolig, og jeg som har båtlappen og alt. Deet ær'e ikke mange som har assa.  - - -  Og dermed ble det glutenfrie vafler på jentene til lunsj.fineste pia og fineste mia ♥

privat paradis

 • 28.07.2014 kl. 18:18

Hei! De siste dagene har gått i ett, har rett og slett ikke satt av tid til blogging. I går og dagen før hadde vi besøk av et vennepar, altså foreldrene til Elise + Elise og Johanna. Det har vært jo så utrolig fint vær, har bare ligget ute på hver vår solseng og lest bøker, hørt på musikk, badet, kjørt båt og spist herlig grillmat. I går kjøpte pappa faktisk en vannscooter og dro for å hente den utpå dagen. Han kom hjem med den og kjørte en runde før den bare kortsluttet haha, så det var jo ganske nedtur kan man si. Men den har vært på reparasjon i natt og skal tydeligvis være tilbake på brygga i løpet av kvelden i perfekt stand.Hvordan har dere det?♥

salg og innkjøp

 • 25.07.2014 kl. 22:06

Hei god kveld! Jeg tenkte å vise dere innkjøpene fra her om dagens lille shopping. Var masse salg i butikkene og da er det jo så morsomt å shoppe. Ja er vell ikke så mye mere å si om det, here you go.

teskjorte fra H&M 99 kr

jumpsuit fra Bikbok 99 kr

skjørt fra Only 99 kr

Noe dere likte?

kameler på hytta

 • 25.07.2014 kl. 20:11

Hei! Endelig får jeg til å blogge litt. Vi har enda ikke ordnet med internett på den nye hytta, så akkurat nå blogger jeg via delt internet fra iphonen til pappa. I morrest hentet jeg og Pappa en stykk trøtt Johanna på togstasjonen. Og på vei tilbake til hytta (dere kommer ikke til å tro det) så vi fire kameler stående å spise gress på en fotballbane!!! WHAT, vi var trøtte hele gjengen, men vi drømte faktisk ikke. Vi måtte selvfølgelig snu for å ta bilde av dem, men det synet er det desverre bare mine snappchatters som får nyte..Vi blogges senere!

tidlig morgen

 • 23.07.2014 kl. 23:57

Hei! I dag våknet jeg tidlig på grunn av sola som skinte inn vinduet, prøvde å tvinge igjen øynene, men det gikk bare ikke. Og det skal sies at når jeg sier tidlig så mener jeg klokka åtte ja. Det endte opp med at jeg lagde meg en kopp te, surret meg inn dyna og så en film. Etterhvert sto jeg opp og bestemte meg for å jogge meg en tur, noe som var døden i denne varmen. Når jeg kom hjem rakk jeg bare å ta meg en slurk av vannflaska mi før Johanna sto på kjøkkenet og skulle ha meg med på 3t. Sier ikke nei takk til det. Eller jo jeg vurderte det når hun var fast bestemt på at vi skulle GÅ dit. Etter jeg fikk scooter vet jeg ikke lenger hva 'gå' betyr, likevel endte vi opp til fotts.

Etter flere timer trening dro vi på city syd for å belønne oss med litt shopping. Endte opp med en jumpsuit, en topp og et skjørt. Jeg kan vell vise dere det senere.I morgen tidlig tar jeg toget til hytta, for å slappe av og kose meg i min private syden. Og når jeg sier tidlig mener jeg halv sju ja. Kjøpte meg et blad og litt godis til turen. Sushien ligger desverre godt plassert i magen min allerede, ups..Hvor tilbringer dere ferien deres?

litt om cruiset

 • 23.07.2014 kl. 13:05

Det er veldig mange som spør hvordan det egentlig er å være på cruise, om det er så bra som alle skal ha det til. Og spør du meg så er det helt fantastisk, kan ikke sammenlignes med noe annet. Bare stemningen ved å vite at du faktisk befinner deg på en båt, som minner mye mer om en liten by. Det er en promenade der, som de kaller det, som rommer nesten en hel etasje. Det er på en måte gågata, med butikker, caféer, parfymeri og restauranter osv på begge sidene. Hver kveld foregikk det noe morsomt i promenaden, alt fra danseshow til supersalg på på klokker og vesker.

Noe av det beste var jo at blant annet pizzarestauranten (som hadde glutenfri pizza) og caféen (som hadde glutenfrie cookies) var all inclusive, så jeg kunne spise så myye jeg orket haha. Prøvde å begrense meg da for å unngå å senke skipet pga overvekt.

Gikk heldigvis bra, det var et veldig bra treningssenter der som hjalp meg.

Vi jentene unnet oss også litt ekstra kos, så jeg og Pernille dro på Spa med top to toe body massage og mamma dro på en neglesalong og fikk fikset neglene. Og jaa vi befinner oss fortsatt på en båt!! De har også klatrevegg, fotball/basketbane, surfebasseng (!) teatersal, kinosal og kasino. På en uke rakk jeg ikke å se alt det morsomme engang, det er så stort! Under kan dere se restauranten vi spiste fantastisk middag på hver dag.Dere husker kanskje at det var fotball VM på denne tiden, og det var jo hundrevis av fotballfans på cruiset som ikke kunne gå glipp av noe. Derfor var det et stort rom for fotballfans med sikkert tjue tv'er, jeg kødder ikke. Var sykt bra stemning! Eller kanskje ikke for mannen med den gule brasil-skjorta da..

Det er andre gangen jeg har vært på cruise, det forrige het Voyage of the Seas og det jeg var på nå het Liberty of the seas. De var veldiig like, og skuffer aldri. Må forresten også si at vi faktisk så delfiner hoppe i bølgene rett nedenfor oss!! Jeg har aaldri sett en ekte, fri delfin. Det var så vakkert, trodde jeg drømte haha.Hvis dere har noen spørsmål, så spør her så kan jeg svare i kommentarfeltet :)

Noen av dere som har vært på cruise før?

formal night

 • 22.07.2014 kl. 17:14

Hei! Da hopper jeg noen dager tilbake og plutselig er jeg tilbake på cruiset. Det var 'formal night' to av dagene faktisk, altså en kveld der man kler seg litt finere. Derfor passet det fint med en ny maxikjole fra Gina Tricot som jeg fikk i posten noen dager før avreise bare. Den er så fin! Elsker enkle maxikjoler i lette sommerstoff. Jeg bruker forresten slike silicon cups istede for bh under kjolen. Skal ikke legge skjul på at disse bildene ble tatt rett før jeg satte meg på en måte som fikk den ene stroppen til å revne heh ;-))Hva synes dere om kjolen?


Vil forresten minne om å sende varme tanker til alle som ble rammet av angrepet på Utøya og i Oslo den 22.juli ♥♥ Tre år har allerede gått..

det skjeve tårn i pisa

 • 21.07.2014 kl. 17:45

Hei igjen! Hvis dere har forstatt meg rett så vet dere at cruiset stoppet i forskjellig byer hver dag. Og en av dagene stoppet det i La Spezia i Italia. Da tok vi selvfølgelig turen til Pisa i Toscana som tok en time i bil, og deer ventet intet annet enn det skjeve tårn i pisa. Og det var skjevt!! Hahah seriøst. Noen som har vært der?

Det går faktisk an å gå opp i tårnet, bare 294 trinn hehh. Når vi kom dit var det overraskende liten kø for å komme opp i forhold til mengen av mennesker som var der. Så vi stilte oss i køa lykkelige og uvitne om at det var så fullbooket at neste ledige omvisning var om fleere timer hahah.

Det krydde av folk som sto å lente seg i lufta for å få de spektakulære bildene der de liksom lener seg til tårnet.

Når vi kom tilbake til cruiset kjøpte vi oss (eller fikk da hehe, siden det var inkludert) hver vår fantastisk søte cupcake. De hadde utrolig nok masse utvalg av glutenfrie, og dermed var matholck i lykkerus.

Noen som ble fristet av de søte cupcakesene? cupcakesa? cupkakene? hahahaha hade

home sweet home

 • 21.07.2014 kl. 11:16

Heeei! ENDELIG HJEMME ♥♥♥ Åh jeg har hatt to fantastiske uker med familien, først på cruise i middelhavet og deretter en rolig uke i verdens koseligste, lille by utenfor Barcelona. Dere fikk jo et lite innblikk i hvordan det var på cruiset, men på hotellet i Sitges var internettet så dårlig at jeg ikke fikk lastet opp bilder. Føles nesten litt fjernt for meg å blogge nå ettersom det er så lenge siden, men godt er det hvertfall å være tilbake. Jeg har jo såå masse gøy å fortelle, både fra den ene og den andre uka. Blir nok litt krøll i rekkefølgen på dagene, men det går vell fint. Her er noen bilder dere kan smake på mens jeg setter sammen flere innlegg.Haha får tårer i øynene av å se på bildet, sola var så sterk at jeg var blind i noen minutter etter det ble tatt

Litt brune filter da hehe ;-)) men sukkersøt bikini ♥

masse glutenfri pizza wihuuuVar såå nydelig der!

Hva synes dere om bildene?

city of love

 • 10.07.2014 kl. 20:39

Hei igjen! Dagen i dag har vært så sinnsykt lang. Den startet klokka kvart over seks i dag, altså 06.15!! Vi skulle nemlig ta slik en tradisjonell turistbuss til the center of Roma - city of love. Roma er jo Emor baklengs, som betyr kjærlighet ♥ Det var en så søt gammelby, med masse søte små butikker og italienske restauranter på hvert hjørne. Vi var også å så blant annet Kolloseum, der gladiatorene kjempet for mange mange år siden. Ja og for at jeg ikke skal kjede dere ihjel med masse histore så kan de ultrainteresserte søke opp resten av historien på google :) :)

fine turistfamilienDet ser så sykt ut med slike menn som sitter i lufta. Men etter tjue minutter gransking klarte vi å komme til en løsning. Noen som kan gjette hva han gjør?

og når vi kom hjem, halv seks i ettermiddag ble det pizza slice for alle penga. Eller nei det er faktisk gratis for så mye pizza vi bare orker her på cruiset, noe som gjør saken egentlig enda verre haha. Sitter i senga med pizza, brus og Shrek på tven.

Hva synes dere om bildene?

frokost ved havet

 • 08.07.2014 kl. 20:30

Hei dere! I dag ble vi vekket av roomservice som kom med herlig frokost. Vi spiste selvfølgelig ute på verandaen ved havet. Vi skulle egentlig stoppe i Marseilles i Frankrike i dag, men pga storm og streik i havneområdene, ble det slik at vi har holdt oss på sjøen i hele dag. Hadde egentlig planer om å møte mine savnede tvillinger og familien, som er på ferie in France, så det var jo litt kjipern men men. I stede ble det soling, og det er jo herlig det og.I kveld blir det nok en tidlig kveld, ettersom det er semifinale i vm i kveld klokka 22. Brasil mot Tyskland (heia brasiil) ♥♥ Flere som skal se den eller? Hvem heier dere på?

the little white one

 • 08.07.2014 kl. 10:00


Kjole fra Gina Tricot

Elsker denne kjolen, ryggen er så fin! Brukte den til middagen i går kveld, med et par enkle ballerinas som gave it a classy look. Okei det kledde meg virkelig ikke å leke Jan Thomas hahaha. Ikke noe motepoliti her i gården..

Hva synes dere om kjolen?

first day in france

 • 07.07.2014 kl. 20:29

Hei kjære lesere! Nå har det seg slik at vi har ordnet med internet, and I am so happy! Jeg har ikke internett heele tiden og jeg har også begrenset med tid til å blogge, men som dere ser så er det prioritert høyt på skalaen likevel. Uansett så har jeg det utrooolig herlig på cruise, det er så fint her! Det ligner faktisk på det forrige cruiset jeg var på, på en prikk, men det gjør jo bare at jeg kjenner meg litt bedre igjen i de store gangene.

I dag stoppet båten i Toulon i Frankrike, og det var en fantastisk søt, liten by. Gatene var fulle av boder med forskjellig tapasgreier, grønnsaker og saftige frukter. Smakte noe annet enn det man får på Rema for å si det sånn! (No offence) =)

topp fra Gina Tricot og shorts fra Levis

spiste lunsj på en typisk fransk restaurant

Nå holder jeg og Pernille på å ordne oss for kvelden, og det er 'formal night' i kveld, så altså litt finere kledd. Er så deilig å komme tilbake på rommet å dusje, spise pringles, smøre seg inn i aftersun og sakte men sikkert få ræva i gir å ordne seg. Hva synes dere om bildene?

god natt fra oslo

 • 05.07.2014 kl. 22:59

bukse og topp fra H&M, jakke fra eh usikker, sko fra Toms og veske fra Michael Kors

Nå ligger jeg og Pernille utslitte på hotellrommet og ser VM. Jeg har egentlig ikke noe mer å si haha, vil bare utnytte internett når jeg først har det. Såå god natt kjære lesere! Håper vi blogges snart igjen ♥

Hva synes dere om antrekket?

en ny dag

 • 05.07.2014 kl. 15:38

Hei! I dag starter reisen til syden, har gledet meg såå lenge. Vi kommer oss ikke lenger enn til Oslo i dag, men det er en start. Vi må nemlig natte over på et hotell i Oslo før vi tar flyet til Barcelona i morgen tidlig. Først en uke på cruise i middelhavet etterfulgt av en rolig uke i Barcelona. I dag har jeg bare slappet av og pakket litt her og der, er jo bare å kaste alle sommerklærne man eier i en stor koffert og si seg ferdig egentlig. Akkurat nå sitter jeg selvfølgelig å blogger mens jeg ser Grey's Anatomy på tven og burde vell gjøre viktigere ting ettersom vi reiser om et par timer. Vet ikke helt hvordan det blir med blogging på cruiset :((( Men jeg håper det ordner seg. 

Flere som setter snuten mot varmere strøk?

todays

 • 04.07.2014 kl. 19:59

Som sagt så var jeg en tur i byen i dag for å fylle på vipper. Bildene under er før jeg dro i morrest, og det er de vippene som er igjen fra sist gang. Jeg har ikke på noe maskara, men dere ser kanskje at det begynner å bli litt tynt. Uansett så vil jeg ikke ha altfor lange og tykke vipper som ser unaturlige ut, men sånn som jeg har det nå synes jeg er fint. Skulle selvfølgelig hatt et "etter" bilde også, men så utspekulert er jeg ikke haha.

Her er dagens antrekk:Topp fra Choies, skjørt fra Pimpkie, sko fra Bianco, klokke fra Daniel Wellington og solbriller fra Ray Ban

Hva synes dere om antrekket?

last 24 hours

 • 04.07.2014 kl. 18:02


Hei folkens! Da er jeg tilbake på trøndersk jord, kom hjem sent i går. Jeg og Hanna tok først flybussen fra Fredrikstad til Gardemoen, TO timer i buss med en mac som hadde igjen 20 min før den blekket :) jess. Jaja ble en koselig tur med hjemmelagde boller og kaffe, og når jeg sier det på den måten skjønner jeg hvorfor Hanna spurte om jeg følte meg som en gammel mann der jeg satt haha...

Da jeg kom hjem rakk jeg ikke være hjemme mer enn fem minutter før Katrine sto på døra med godteri og brus, klar for jentekveld haha ♥ Så vi lagde oss tortillapizza og satt opp hele natten og snakket og spilte kort faktisk.I dag tok jeg turen til Solsiden i hovedsak for å fylle på med vippeextensions. Etter det vandret jeg litt rundt i byen og kjøpte noen småting og fikk meg en sponset lunsj hos Kvikkbar, nyydelig smoothie og sushi ♥♥ Kommer outfit litt senere, vi blogges! 

sommeridyll

 • 02.07.2014 kl. 22:14

Hei dere! I dag er siste hele dagen på Hvaler, jeg og Hanna drar nemlig hjem i morgen kveld. Vi har hatt en utrolig fin sistedag da. For første gang sto vi ikke opp klokka tolv-ett, men kom oss faktisk opp halv ti. Så tok hele gjengen (mor og far i huset, storebror og kompis og oss tre jentene) turen til Koster med båt. Fant oss en egen liten strand og lå på berget og solet oss og spiste masse godt. Etter noen timer (for mye for noen) i sola, dro vi til Strømstad og spiste middag på restaurant.

På vei hjem igjen var det syke bølger på sjøen og det er jo såå morsomt, men så skjedde det et lite uhell hahaha. Far i huset var litt tung i røvi og landet på ei glassplate som gikk i tusen knas upsii.Hva skjer her????hannababe og johannababe

Nå sitter vi på rommet, spiser svensk godteri og hører på dårlig musikk. Tror vi skal se en film senere, noen som har noen netflix forslag??

Hva har dere gjort i dag?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no