hits

rydde/blogge//

 • 31.07.2013 kl. 20:29

Hei alle fiine! Endelig hjemme i hus og endelig tid for å senke skuldrene. Katrine kom med toget til hytta i går og det var egentlig meningen at vi skulle være der til i morgen, men så ble det så dårlig vær at vi dro hjem. Hadde en utrolig herlig dag i går da! Kjørte masseee vannscooter og vi kjørte den tilogmed med tube (sånn flytegreie som henger bak båten haha) og herligheeet så morsomt!!

I dag kom jeg hjem til et rom som var så rotete som det aldri har vært. Så nå er det full rydding, eller det er det jo egentlig ikke, jeg sitter her å blogger å tror jeg rydder... I kveld skal jeg poppe meg popcorn og trylle frem et herlig fruktfat før jeg setter meg ned med vampire diaries, det er hvertfall planen. Gleder meg til å komme tilbake til litt rutiner og møte min elskede Nora som har vært i Vietnam altfor lenge!

Tenkte jeg skulle anbefale dere noen høytalere som jeg kjøpte her om dagen. Dere har sikkert hørt om Music Angels? Det er små høytalere med veldig god lyd, veldig smart. Dette er nesten det samme, men jeg synes de er enda smartere. Man kan på en måte pakke dem sammen så de blir mindre, sette dem sammen eller ha dem hver for seg, og det er suuper lyd. Kjøpte dem på Teknikmagasinet for rundt 400 kr. Noen som har prøvd dem?norsk somar

 • 29.07.2013 kl. 13:50

Hei igjen! Det er superfint på hytta med sool og finvær. Har litt problemer med internett på hytta, så nå sitter jeg faktisk på 3T Steinkjer og blogger haha, alt for bloggæn ass. Husker dere da jeg fortalte dere at vi har kjøpt oss en vannscooter? Vi har den her på hytta nå, og det er så morsomt! Har noen bilder med den under her, dere ser vell på ansiktet mitt at dette var gøy haha for et gliis.Har det så koselig på hytta her, åh elsker den. Vi kjører båt, bader, soler oss og det føles som skikkelig norsk sommer! I går lagde jeg og Pernille middag, noe som for første gang ble vellykket. Jeg har jo et lite press på meg ettersom jeg fikk den nokså uventede 6eren i mat og helse, men joda det gikk overaskende bra!Ha en fortsatt herlig sommer! Vi blogges snart♥

endelig på norsk jord

 • 27.07.2013 kl. 16:29

Home shviit home! Godt å være hjemme i gode, gamle Tronheim med torden og lyn ♥ sommer ♥ Derfor drar familien på hytta på Innerøya med mimmi og beste i håp om litt finere vær der. Jeg dro på Orkanger og ikke lenge etter dro jeg til Gøteborg, dro rett derfra til Hvaler og rett til Oslo og var hjemme i en dag før vi dro til Spania, hjemme en dag før vi drar til hytta. Savner å være bosatt på Heimdal ass. 

Det var så herlig å møte jentene i går kveld, vi ler så mye når vi er sammen at jeg ikke lenger trenger å trene for å få sixpack XDXD I morrest trodde jeg jeg våknet klokka tolv, men jeg hadde stilt klokka to timer foran for å få nye liv på Candy Crush, så egentlig var bare klokka ti. Derfor gikk jeg på butikken i solskinnet (Ja det var finvær i morrest) og kjøpte ingredienser til smoothie. Det gikk litt hardt for seg når jeg kom hjem med alle slags smaker. Ble en god smoothie bestående av jordbær, bringebær, melon, pasjonsfrukt og appelsin :)

Jeg må jo bare beklage for at jeg igjen ikke har tid til å spille inn en innkjøpsvideo, men den kommer! Blir helt sykt mye å vise da, ettersom det er innkjøp fra nesten hele sommeren. Her er noe som ble kjøpt på taxfree i går da!

Vi blogges fra hytta!

Smöoy

 • 25.07.2013 kl. 20:07

Har virkelig forelsket meg i en frozen yoghurt sjappe her, Smöoy! De har en sånn disk med all verdens forskjellig strø, inkludert opphakket frukt. Man kan velge mellom vanlig yoghurtis med valgfri smak med strø, eller forskjellige smoothier og masse andre morsomme greier. Dere som er på Mallorca eller i Palmaområde må virkelig teste det ut. Det er så synd at vi ikke har sånne sjapper i Trondheim, jeg vet ikke om det finnes i Oslo eller andre plasser i Norge jeg? Vi har jo selvfølgelig den youghurtisen på 7eleven, men føler ikke den er så sykt spennende liksom. Håper det kommer noe som ligner på Smöoy til Trondheim.


Noen som har smakt det før?

girls used to diss me

 • 24.07.2013 kl. 23:56Fikk denne dritkule toppen fra Sheinside for litt siden, så jeg tok den like gjerne med til Mallorca så jeg blant annet kunne ta noen fine bilder med den. Venninnene mine syntes den var helt grusom og sa at jeg ikke fikk lov til å bestille den, hahaha men what do I care? Synes den er kjempe freesh og jeg er jo gjengens fargeklatt så den passet meg utmerket. Fant ikke noen link på den akkurat nå, men kan si fra om jeg finner den senere!

Haha tør jeg spørre hva dere synes om den eller?

skummelt :((

 • 22.07.2013 kl. 19:32

Heihei! Lever fortsatt det gode liv i Palma på Mallorca, med sykdom, lyn, torden og regn :-) Haha neida det er ikke så ille, det var bare ekstreemt lyn og torden i går kveld, dere aner ikke! Hele himmelen blinket over oss i helt utrolige lyn, jeg har aldri sett noe lignende før, ikke en gang på film. Mange av mine snapchatfriends fikk et innblikk av hvordan det var haha, filmet også litt med kameraet. Men heer kan dere se noen bilder av lynet - skuummelt :(( Og ja jeg har faktisk blitt litt dårlig form, men jeg håper det går over nå som jeg har fått medisiner fra legen :(Her er noen bilder fra gårsdagen når vi tok turen inn i Palma City. Vi shoppet litt, så på en kul kirke og spiste is.Haha var ikke akkurat heldig på dette bildet, men mami var så søt at jeg bare måtte tihigårsdagens antrekk

 • 21.07.2013 kl. 22:56
Topp fra Promod i Paris, skjørt fra Bershka på Kreta, sko fra Bianco

Hva synes dere om antrekket?

min sydenrutine

 • 21.07.2013 kl. 00:09

Hei! Beklager for dårlig oppdatering, men mange av dere vet sikkert hvordan sydenlivet er. Frokost - stranda - hjem på hotellet for å drikke en iskald fanta og bare slappe heelt av - årdne seg til middag - middag - hjem på hotellet for å sove. Men likevell, som den superwomanen jeg er, klarer jeg faktisk å presse inn litt bloggtid mellom middag og bedtime. For på denne tiden av døgnet setter vi oss ute i baren på hotellet og nyter den varme lufta med en tropisk drink (sin alcohol ofc xD)

Jeg har funnet ut at det utrolig nok er myye glutenfritt her og folk er faktisk veldig obs på det. I går fant vi et creperi, hvis det er det det heter? Dere vet sånne pannekaker med nutella? Ja hvertfall der hadde de glutenfri crepe!! Det har jeg aldri smakt før og jeg hadde ikke forventet å få smake det heller haha. Jeg hadde egentlig ikke brydd meg noe om hvordan det hadde smakt, jeg blir bare så glad av å i det hele tatt få smake på det. Så for dere som er på Palma området nå, jeg anbefaler dere å ta en crepe med nutella, banan og fersk jordbær på Cool Cafè Creperie.

Noen som har en lignende sydenhverdag eller?

colors of the rainbow

 • 19.07.2013 kl. 23:18


Hva synes dere om bildene?

glutenfri pizzzza

 • 18.07.2013 kl. 20:24

HOLA! Dag 2 på Mallorca og jeg har allerede en frisk tomatfarget hud jaddaa.. Men jeg følger jo fortsatt den awesome taktikken min, bli knæsjrød og poste svart-hvite bilder på bloggen, så ser det ut som jeg er litt brun hehe. Forresten, på bildene under har jeg ikke på noe sminke, så her ser dere hvordan det ser ut etter jeg farget vippene. Haha ikke særlig pen på bildene akkurat, men er vell sånn man ser ut på feire I guess. Nå skal vi ute å spise, kan prøve å få tatt noen outfitbilder.

Kjøpte denne smukke strandbagen på en sånn jallabutikk som jeg kaller dem, der de selger ALT mulig. Elsker sånne butikker!

Har tenkt litt og funnet ut at det ikke er såå mange andre bloggere på topplista som har cøliaki, jeg vet faktisk ikke om noen andre. Så det er jo en fin mulighet for meg å anbefale dere diverse restauranter osv som har glutenfri pizza osv. Så foreksempel den restauranten vi spiste lunsj på i dag hadde glutenfri pizzabunn og den var nydelig! Den het Abracadabra Pizza Magic og lå rett ved stranden Palma Nova. Vi bruker alltid å ta med ferdige pizzabunner å be dem om å lage en pizza av det, men her trengte vi ikke det!

Palma de Mallorca

 • 17.07.2013 kl. 23:57

Åh heeei! Hadde faktisk ikke trodd det kom til å være bra nok internett til å blogge, men tjoheii lykkerus. Haha dere blir nok ikke kvitt meg så lett, eller når jeg tenker meg om er det jo bare å krysse meg ut MEN OOKEI. Uansett da så er vi endelig fremme i Palma på Mallorca etter en slitsom morgen. Vi kom frem til hotellet i ett-to tiden og det er såå herlig her. Vi spiste lunsj og gikk rett ned på stranden. Det er en bitteliten, søt strand rett nedenfor hotellet og jeg kunne godt overlevd med bare den, men når vi skulle ute å spise middag i stad fikk vi øye på en myye større sandstrand bare fem min unna hotellet. Så vi skal hvertfall prøve ut den i morgen, er sikkert stappfullt der men.Hvordan har deres dag vært?♥

siste innkjøp før avreise

 • 16.07.2013 kl. 22:49

En bok til meg (En trygg havn) og en til Pernille (Toner fra et Piano). Er jo umulig å ikke elske filmene til Nicholas Sparks. Dere kjenner sikkert til The Lucky One, Safe Haven, The Notebook, The Last Song og Dear John. Jeg elsker hvertfall alle filmene, så hvorfor ikke prøve bøkene også? Safe Haven er faktisk den eneste filmen jeg ikke har sett, så det passer bra å ta den. 149 kr per bok på Ark.

Noen nødvendigheter på en sydentur + at jeg har en ekstrem trang til å kjøpe en fresh neglelakk hver gang jeg er på shopping haha, sinnsykt sært. Har sånn ca hele Essie samlingen snart, neida joda. Kjøpte det på H&M.

Jeg og Pernille falt for samme farge i dag, hun kjøpte seg bikinien på Lindex til 99 per del og jeg kjøpte behåen på H&M til 129 kr. Fargen er forresten mye finere i virkeligheten.

Vi var forresten en tur innom mimmi og beste i kveld for å overlate dem Mia, som skal bo hos dem mens vi er borte. Med det samme jeg var der utnyttet jeg sjansen til å finne meg en bok til. Mange av dere nevnte Drømmehjerte som en anbefaling, og jeg har bare hørt gode ord om den, SO LETS GIVE IT A SHOT.

Ønsk meg god tur til Mallorca! Krysser fingre og tær for at vi blogges så fort som mulig, kommer til å savne dere i mellomtiden♥

travel dame

 • 16.07.2013 kl. 12:39

Vi kom endeliig hjem i går kveld, etter en lang kjøretur fra Oslo. Vi pakket ut koffertene klare for å pakke dem på nytt, denne gangen setter vi kursen mot Palma i Mallorca♥♥♥♥♥ jiiippiii gleder meg sånn til late dager på stranden. Det beste jeg vet er tiden etter vi har vært på stranden og bare slenger oss på senga med all verdens sydengodteri og brusbokser haha. 

Vi drar i natt, så denne dagen vil gå ut på å pakke og kjøpe inn litt nødvendige ting. Må en tur på postkontoret for å hente en pakke, jeg skal til frisøren snart å farge vippene og så må jeg helt klart kjøpe meg en god bok. Er det noen som har en bok å anbefale?

IN OSLO

 • 14.07.2013 kl. 19:24

Hei dere! Kanskje noen la merke til at jeg postet det siste innlegget 05.39 i natt haha. Jeg la meg ca seks og våknet i ti tiden i morrest. Det var en veldig morsom kveld, kanskje ikke like morsomt for alle av oss hahaha neida joda det var hvertfall morsomt å våkne med alle jentene å snakke om det vi hadde gjort.

Etter frokost dro vi ned på brygga og badet og kjørte vannscooter, jaa forresten så har vi kjøpt vannscooter!! Det er såå morsomt, herreguud, får skikkelig kick av å kjøre den. Har ikke noe bilde av den nå, men vi skal ha den på hytta så dere får vell se den senere en gang. Anyways, etter en god dose scooterkick kjørte jeg og familien min til Oslo, så nå sitter vi bare å slapper av i huset til onklene mine. Vi skal ligge over her i natt før vi kjører hjem i morgen. Nå skal vi ut å spise, så vi snakkes senere!

kveldens antrekk

 • 14.07.2013 kl. 05:39Dere fikk se deler av kjolen min i forrige innlegg, men her er hvertfall noen bilder der dere ser den godt. Den er fra H&M og den kostet 199 hvis noen skulle lure. Beltet er Ida sitt og klokken er fra Guess.

Likte dere kjolen?

skalldyrsaften

 • 13.07.2013 kl. 22:15

Hei folkens og good kveld! I kveld er den berømte skalldyrsaften som er tradisjon hver sommer her på Hvaler. Vi har tidenes bord dekket med all verdens skalldyr og maasse folk! Kvelden er godt i gang og vi har tenkt oss ut en tur etterpå. Er ikke så mange folk rundt i strøket her akkurat, men vi var faktisk så heldig å bli invitert på fest hahaha, lar ikke denne sjangsen gå fra oss. Her er noen få bilder, kommer antrekk senere!Ha en stråålende kveld!

gårsdagen

 • 12.07.2013 kl. 18:06

Heei cuties! Ble en gangske sen kveld/natt i går så jeg rakk ikke å blogge. Vi tok bussen til Fredrikstad i fire-fem tiden for å spise og shoppe og dro hjem igjen i åtte tiden. Når vi kom hjem slappet vi av litt og spiste før vi hadde bordtennisturnering. Noe såå morsomt haha, jeg begynner å bli ganske god altså, liker jeg å tro selv hvertfall. Etter turneringa lå vi henslengt på rommet og så serier til laangt på natt. Det startet en ny serie på Netflix i går som heter Orange Is the New Black og vi jentene har tenkt å gi den en sjanse. Jeg er på episode fire nå, ser egentlig annenhver episode av Vampire Diaries og denne nye oransje serien, klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal satse på. Men uansett, den virker faktisk ganske bra, dere bør prøve den ut!

Vi spiste forresten på Pizzanini, hvis noen skulle lure.

Jeg kjøpte noen småting i Fredrikstad, men jeg går ikke så nøye innpå det. Tenkte heller å ha en innkjøpsvideo med klær jeg har kjøpt både i Gøteborg og på Hvaler. Eller okei alt er fra H&M haha så enkelt var det.

Hva synes dere om en innkjøpsvideo?

dagens antrekk

 • 11.07.2013 kl. 22:37
shorts fra Levis, topp fra Bikbok, sko fra Converse, solbriller fra Ray Ban, klokke fra Guess

Hva synes dere?

volleyballjentene

 • 10.07.2013 kl. 23:25

Hei peepz yo sap

Begynner å få litt farge på vampyrkroppen nå, eller nei er egentlig ikke så veldig mye å skryte av haha. Jeg håper sånn familien tar vett til seg å blir med på sydentur. Men i nuet lever jo det perfekte liv i Norges syden, her på Hvaler. I går kveld bestemte vi oss for å ta en joggetur i kveldssola og etter det tok vi et førrfriskandes bad - heerlig

I dag startet vi dagen med å sole oss, så kom vår kjære Katrine, som hadde med en haug med taxfree godis så deet ble jo populært. Litt senere jogget vi til en strand for å spille volleyball. Der møtte vi tre kjekke karer som ville være med. Hahaha komisk hvor sinnsykt dårlig vi er i volleyball.... Nå ligger vi på rommet med film og godteri og utnytter disse late dager.

Hva synes dere om bildene?♥

har det helt perfekt

 • 09.07.2013 kl. 01:12

Hei! Nå er det nattinatt egentlig, så mange leser vell dette i morgen. I dag våknet vi i 10 tiden og satte i gang med å trene. Vi startet med en joggetur på 5 km, så hadde vi intervaller og styrke til slutt. Helt forjævlig in action, men så deilig etterpå. Vi skiftet til bikini og spiste frokost i sola før vi la oss på brygga og solet oss og badet som vanlig. Når vi fastslo at vi hadde blitt røde nok, satte vi oss i skyggen og spilte kort. Jeg får ikke sagt hvor herlig det er her, jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre. Eller jeg kunne vært liiitt brunere kanskje, men bortsett fra det er det ingenting jeg ville endret på!

I morgen har vi tenkt oss til Strømstad for å spise og det blir vell kooos. Ha en good natt, håper dere våkner opp med sol i morgen♥

Magisk fanta ==PP hahahaha holdninga til Martine på bildet over.. Ja egentlig på bildet under også haha....

Hvordan er deres ferie? HAR DERE DET BRAAA?!?!?

Ukens Spørsmål

 • 08.07.2013 kl. 21:30

Hvilke butikker var det i gøteborg?

De hadde de vanlige butikkene som Bikbok, Gina, H&M, Monki, Lindex osv. Men så hadde de også veldig mange morsomme butikker med litt dyrere merker. Foreksempel et senter som het NK, der hadde de maasse fine og dyre merker. Og ikke for å glemme topshop, den er ikke så stor, men det er topshop.

Jeg så videoen din på youtube der du laget dipdye :D Går det bort i vask? Farget det av når det er tørket?

Det går bort i vask ja, etter en eller to dusjer så er det borte. Nei det gikk ikke bort når det tørket :)

Er det sånn at alle på laget er gode venner, eller er "resten av jentene" kun dine bestevenninner?

De fleste på laget er gode venner, men når jeg sier "jentene" så mener jeg bestevenninnene

Hvor har du og kat kjøpt genserene? :)

Jeg fikk min genser på talentsamlinga på Orkanger, og kat sin fra en random sportsbutikk på Lillehammer

Rart spørsmål, men hvor mye av ben and jerry's boksen pleier du å spise når du først spiser ben and jerry's? :)

Heeeh da spiser jeg nok hele boksen på en gang uten å nøle

Hvem av venninnene dine har kjæreste?

Thea, Martine, Hanna og Ida har kjæreste (♥♥)

Hvordan er det å ha glutenallergi på håndballcupper og sånn? Hva gjør du angående mat og sånt? Tar du med mat?

Haha det er ganske komisk. Pappa ordner ut og ringer og styrer for at jeg skal få det samme som resten, så for min del så går det ganske greit. Men jeg har ofte med meg egne osteloffer og kjekser osv og da blir jeg mobbet på det sterkeste fordi de ser rare ut haha :-((((( But I stay strong

Er det lett og bli venn med deg?

Jeg har aldri prøvd å bli venn med meg, så det blir litt vanskelig å si. Men jeg har aldri hatt noe problem med å bli venn med noen og jeg troor egentlig at jeg er lett å bli kjent med

Hvor er toppen og lipglossen fra?

Toppen er fra Vero Moda, lipglossen er en korallfarget fra Mac


Hva syns du om den bloggen kalt sisteplass?

Jeg leser ikke bloggen hennes, men jeg har jo vært innom den og hun virker som en morsom person! Har ikke noe imot henne og synes det er kult at hun blogger som hun gjør.

hva heter du på vine????????????

mathilde holck tror jeg, men jeg er absolutt ikke noe viner for å si det sånn haha

Liker du hester?

Jeg har vært på uttalige rideleirer og gått på ridning, likevell er jeg livredd for det store dyret. De er jo fine å se på og alt sånt, men jeg er faktisk redd dem haha.

Er du og Nora gode venner, er Nora venner med dine venner også?

Jeg og Nora er bestfriends og jeg savner henne såånn nå som hun er i Vietnam! Jeg, Nora og Aurora var veldig mye sammen i fjorsommer og vi har vært mye sammen etter det også, derfor har jeg vært sammen med dem samtidig som de andre jentene og sånn har de blitt kjempegode venner de også.

Hvem av vennene dine bor du nærmest?

Vi bor egentlig ganske nære alle sammen, men jeg bor bare noen meter unna Johanna

Fineste minne du har?

Det må utroooolig nok være båtleiren med mine bestevenninner. Haha folk synes det er så morsomt at vi faktisk var på båtleir, men jeg har aldri ledd så mye på en uke og vi gjorde oppholdet så sykt bra hahaah flirer bare av tanken.

Skal laget ditt være med i Bring til høsten? Og skal du være med?

Ja vi skal hvertfall kvalifisere oss så får vi se hvordan det blir :)

Spiser dere opp hele jævla kaka samme dag?! :0

Haha er det egentlig så vanskelig å forstå, JAA vi spiser hele jævla oreokaka på samme dag AND WE LOVE IT.Noen spørsmål til neste gang?

båttur til skjærhalden

 • 07.07.2013 kl. 23:12

Hello! I dag har vi ligget i flere timer å slikket sol, innsmurt i babyolje hele gjengen. Jeg skal ikke utelukke at vi ble ganske solbrente, meeen det er jo greit. Etter det dusjet vi og tok båten til Skjærhalden for å handle inn litt mat og med det samme var vi på en sånn flette-bod så vi kjøpte fotlenker og fikk flettet håret med skjell.Når vi kom hjem fikk vi nydelig middag og nå ligger vi på rommet. Jeg tror sånn seriøst jeg er i syden nå, alt føles heelt som syden. I morgen skal vi kanskje ta turen til en strand, bra blir det uansett.Jeg vet ikke helt hva dere synes om at jeg blogger bare hverdagsinnlegg når jeg er her, men jeg gjør så mye hele tiden så det blir vanskelig å sette av tid til andre ting å blogge om. Skal prøve å være litt mer kreativ, men kan ikke love noe. Fint om dere kommer med noen forslag♥♥

heaven is a place on earth

 • 06.07.2013 kl. 23:07

Hei! Jeg, Anna og mamma kjørte fra Göteborg i morrest og kom frem til Hvaler et par timer senere. Hvaler er nok uten tvil Norges fineste plass, det er sååå nydelig her. Nå er det jeg, Anna, Johanna, Hanna, Ida, Thea og Martine som er her. Det er jo på hytta til Johanna, så foreldrene hennes er her også, pluss noen andre foreldre. I dag har vi badet og solet oss, og en del av oss ble ganske lett solbrent for å si det litt vell mildt ..(Martine).. hahah

Etter en stund med soling tok vi båten til Fredrikstad. Det ble litt endring i planene da vi gikk tom for bensin midt ut på fjorden hahah. I full panikk begynte vi å veive med armene, og straks kom en båt med to unge menn bort til oss ;-)) Så vi ble invitert ombord og båten vår ble tauet inn til en besinstasjon (for dere småjenter som leser dette, ikke gå ombord på en båt med to fremmede menn). Det er så sinnsykt typisk oss å rote oss bort i slike ting, men det blir så morsomme minner ut av det. Når vi kom fram til bensinstasjonen kjøpte vi oss tiiidenes is med både kuler og softis, i tillegg fikk vi et beger vedsiden av med ekstra strøssel haha #cool

Nå ligger vi bare på rommet og koser oss ♥♥ Har det så bra akkurat nå! Kos dere masse i kveld, så snakkes vi i morgen babes!

grønne kaninøra hehe

 • 06.07.2013 kl. 00:08

hej alle ihopa

Er jo tross alt i Sverige enda, så følte jeg måtte slå an med litt svensk heehe. Jo da vi ble slått ut i dag, mot et svensk lag, noe som gjør alt mye verre haha. Vi tapte på første-målet-vinner og det er så JÆVLIG kjipt. Og det værste er at de fikk straffe som superstjernekeeperen vår Thea, reddet. Men så fikk de enda en straffe og da scoret de og kampen var over. Vi dro på Starbucks etterpå, som en liten trøst.

Litt senere dro vi til byen nok en gang for å shoppe enda litt mer. Jeg eeelsker Gøteborg, for en nydelig by! Jeg skjønner ikke helt hva som skjer, for det er liksom salg OVERALT. Og da snakker jeg på hver eneste butikk så er det liksom opp til 80% salg.

Fine Katrine og Anna over her. And this is todays outfit. Sko fra Bianco, shorts fra Beyond Retro, topp fra Batoko, jakke fra (?), skjerf fra Acne

Nå har jeg, Anna, kat og mamsii nettopp spist middag ute og nå ligger vi og ser Vampire Diaries. Resten av jentene dro til Hvaler i dag, men vi ville ligge i den søte hytten en natt til haha, så vi drar i morgen tidlig. Gleder meeeeii.

Vi blogges i morgen♥

duckface

 • 05.07.2013 kl. 00:45

Hei! Nå er det leggetid for oss spreke håndballspillere som skal opp tidlig i morgen og spille nok en håndballkamp. Hittil har vi spilt fem kamper, vunnet tre og tapt to. Hahah helt sykt komisk når vi spiller i plaskregn ute på kunstgressbaner med klister på fingrene. Det blir bare tull, men det er morsomt da.

I går sto vi opp tidlig, spiste frokost på verandaen og tok turen til en innsjø med alle jentene. Vi spilte volleyball og badet og det var kjempekoselig♥

Haha forresten, se nøye på nebbet til anda. Ser dere at det ser ut som hodet til en hund? Haha matholckhumor. Så et bilde av det på twitter så jeg måtte bare sjekke ut om det virkelig stemte, og det ser jo faktisk ut som et hundehode.

I dag etter kampene dro vi hjem i de søte, små hyttene våre og dusjet og sminket oss før vi tok taxi til byen for å SHOPPE JESS. Var utrolig mye salg der! Kjøpte meg en del, blant annet Ray-Bans. Kan vise dere når jeg kommer hjem! Nå har jeg og Anna nettopp sett ferdig kveldens siste episode av Vampire Diaries, så nå er det nattinatt.

koser oss på cup

 • 03.07.2013 kl. 10:16

Hei dere! Det er veldig tregt internett her, så det tar en evighet å blogge, men jeg prøver så godt jeg kan. Først må jeg bare si at det er såå fint her, og jeg elsker byen. I går spilte vi en kamp mot det Brazilianske bylaget, og vi vant 21-11. Etter kampen dro vi hjem å spiste og ordnet oss litt før vi dro til Liseberg. Det er et gigantisk tivoli for de som ikke vet det. Vi blir som småunger på tivoli haha det er så morsomt.Etter tivoliet var det åpningssermoni for Partille Cupen. Det var som åpningssermonien til OL og Melodi Gran Prix all over again, det var helt sykt bra egentlig. Masse sang og dans også ble alle landene representert, så de gikk over scenen med flagg osv. Det var stappfullt av folk, og det var faktisk ganske mange som kjente meg igjen haha. For dere som kom bort og ville ta bilde, hvis dere legger det ut på instagram foreksempel så gjerne hashtag #matholck ellernoe så jeg får sett det :)))) Synes bare det er morsomt når dere kommer bort, og det synes hvertfall venninnene mine haha...

Noen av dere som har vært med på Partille Cup før?

on the road again

 • 02.07.2013 kl. 11:35

Hei! I går var en lang, men morsom dag. Jeg og mamma sto opp sju, så hentet vi Anna og moren og satte av gårde mot Sverige. Med to forvirrede damer og en gps som førte oss i helt feil retning tok det faktisk tolv timer for oss før vi kom frem til plassen. Det er såå koselig her! Vi bor i små, rosa hytter hele gjengen, altså hele håndballaget. I går kveld satt vi jentene i en av hyttene å spilte kort, så film og spiste godteri. Jeg og Anna ligger sammen i en hytte med mødrene våre og ja det er bare så koselig haha. Nå skal vi ut å spise frokost på verandaen, også har vi håndballkamp litt senere, mot et Braziliansk lag.

Vi skal enten på shopping eller Liseberg etterpå, vi blogges ♥

 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no