hits

Litt solbrent ellers alt ok

 • 30.06.2017 kl. 20:39

Hei dere! Nå har jeg fått nok sol for i dag, så da sitter jeg i skyggen på balkongen, drikker en kald cola og blogger - det er livet eller. Dette stedet er helt nydelig! Mange assosierer Kos med en harry partyplass, men plassen har virkelig flere sider enn det. I dag har vi blitt litt kjent med hotellet, sjekket ut treningsrom, spa og minimarkedet i nærheten. Her kan jeg absolutt trives de neste dagene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere skjønner, både med tanke på overskriften og the fact at jeg er meg (en bleik ginger), så må jeg meddele at ja jeg har blitt solbrent første dagen. Ingen vits å legge skjul på det, vanskelig er det også å legge skjul på det, som dere ser på bildet under. Jeg smurte meg med 50 det skal også sies :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er utsikten fra der jeg sitter akkurat nå. Vakkert altså. Nå skal jeg ordne meg litt til middag og kle på meg noe som dekker brøstet hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette innlegget skulle blitt publisert i sjutiden, men jeg måtte ha bommet på publiser-knappen og merket det først nå, sorry bout that. Ha en fin kveld!

Soon takeoff

 • 29.06.2017 kl. 14:07

Hei dere! Da er nedtellingen over og jeg har finally ferie! Hadde siste felles trening før sommeren med laget i morrest, og flyet vårt drar nå i ettermiddag. Jeg er egentlig mest vant til å ta fly til syden sånn klokka seks om morgenen, og komme fram rundt lunsjtid. Dette blir noe annet, når vi kommer frem er det bare å legge seg, men det som er fint med det er at man våkner til en helt ny dag, på en helt ny plass. Ahh gleder meg til å bare ligge langflat på en solseng, lese boka mi og sippe på en iskald fanta i varmen. Men nå må jeg pakke videre, før det blir takeoff om ikke lenge. Ha en fin dag videre, og ha en fin ferie! Vi blogges selvfølgelig ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min lunsj og mellommåltid i dag. Skal sies at jeg spiste en toast i tillegg til den som ligger der. Det er bare grovbrød med ost og krydder inni. Og mellommåltidet på bildet under er nektarin, eple, banan og kokosyoghurt med müsli. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Dagens antrekk

 • 28.06.2017 kl. 16:00

Dere vet når det er noe dere  gjøre, som for eksempel å rydde rommet, gjøre lekser eller pakke, og dere får plutselig lyst til å gjøre alt mulig annet istede. Jeg veldig sånn. Så denne gangen ble intet unntak. I dag skulle jeg bare pakke, men når jeg begynner å stikke hodet inn i klesskapet mitt så blir jeg jo plutselig så kreativ. Så det førte til at jeg kjørte hjem til Katrine, plukket opp henne og kjørte på Stoff og Stil, som er en butikk som selger .. ja stoff og greier. Jeg følte sånn for å sy. Så jeg er i gang med å sy litt ekstra på en kjole som jeg syntes var litt for kort og kjedelig, skal sy på noen ekstra knapper på den huge Tommy Hilfiger buksedressen min og gjøre noe annet med en t-skjorte. Til kjolen kjøpte jeg et nydelig silkelignende stoff med roseprint, og det som ble til overs brukte jeg som accessories til dagens antrekk. 


Genser fra NA-KD

Buksedress fra Tommy Hilfiger (Urban Outfitters i LA)

Sko fra Superga (Høyer)

Hva synes dere?

Pakke-prosessen

 • 28.06.2017 kl. 12:17

Hei dere! Nå er det ikke lenge igjen til Hellas, iiishk (det er et happy-ord som synonym for wiii, bare mye morsommere å si). Anyways, i forkant av en sydentur kreves det litt tid til pakking. Det er jo egentlig ikke så vanskelig, bare å hive med seg alt man eier av sommerklær, og huske på at man sannsynligvis ender opp med å bruke kun én eller to av kjolene uansett. I hvert fall på dagtid, på kvelden varierer man kanskje litt mer. Men jeg vet at når det gjelder meg så river jeg med meg den mest comfye strandkjolen til frokost, gidder ikke pynte meg noe særlig da altså. 

Når jeg pakker nå så ser jeg hvor lett jeg faller for farger og mønstre haha. Jeg har nesten ingen klær som ikke har enten en knæsj farge eller noe slags mønster, helst har jeg gjerne begge deler. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare det er sinnsykt fint med masse mønster. Det har ikke noe å si om det er litt over the top, det er bare stilig og skiller seg veldig ut i mengden. Så her ser dere litt av min pakke-prosess. Ha en strålende dag!

2 ULIKE LOOKS I SOMMER

 • 27.06.2017 kl. 22:29 


Jeg synes begge disse stilene er fine, på hver sin måte. Men, jeg personlig liker selvfølgelig den rocka stilen best. Hvilken look liker dere best?

Mine planer i sommer

 • 26.06.2017 kl. 15:40

Hei dere! For min del er sommerferien rett rundt hjørnet. Eller det vil si, jeg har jo hatt sommerferie en stund med tanke på skolen og at jeg hadde eksamen 2.juni. Men ordentlig sommerferie med HELT fri, får jeg på torsdagen. Jeg har igjen seks treninger før det, men det er en grei motivasjon å tenke at jeg reiser til Hellas etter treningen på torsdag. Ye thats riiight, Hellas!! Ah det skal bli godt. Og det bringer meg tilbake til det innlegget her skulle handle om, altså mine sommerplaner! 

Så det første jeg gjør denne sommerferien er å reise til Kos med mamma, pappa og Pernille. Vi skulle egentlig ikke til syden i år, noe mine foreldre sier hvert år, fordi vi skal være på hytta hele sommeren :D "det blir sååå fint vær i Norge i sommer sjø", men her sitter vi i plaskregn og ni grader. Så vi ender alltid opp med å bestille en spontan tur til varmere strøk. Vi reiser på torsdag ettermiddag og blir der en uke.

Når vi kommer hjem har jeg to dager i Trondheim, før jeg reiser ned til Hvaler med heile squaden (eller vi er 13 av 15 som drar). Så vi kjører tre biler og blir der en uke. Det er jeg, Thea, Martine, Johanna, Hanna, Anna, Louise, Marty, Nora, Trine, Katrine, Maja og Ida som drar, og vi bor som alltid på hytta til Johanna. Så er planen å reise hjem tidlig den 16.juli fra Hvaler, for å få litt tid hjemme - ja det vil si noen få timer - før jeg, Johanna, Nora, Marty og Maja reiser videre til Malaga tidlig dagen etter, og blir der en uke. Det blir fort tre travle uker for meg det her, men jeg gleder meg til alt. 

Hva er deres planer i sommer? Norsk eller utenlandsk sommer på dere?

Når søndag er favorittdagen

 • 25.06.2017 kl. 22:40

God kveld! Denne helga har vært utrolig morsom, og den føles ekstra lang siden vi dro ut på fredagen. Så lørdagen ble på en måte en skikkelig søndag. Sov lenge og vi jentene bare hang sammen på dagen og lagde nachos på kvelden, før jeg og Johanna dro på Downtown og jobbet all night. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag kom den ordentlige søndagen og det var også godt. Jeg og Pernille har vært hjemme alene i helga, så vi våknet opp begge to i senga til mamma og pappa, haha den er best i verden. Jeg hadde ikke engang sett at hun lå der da jeg kom hjem fra jobb klokka tre. Så i morrest dro vi på en søndagsåpen butikk og kjøpte inn litt av hvert som rundstykker og frukt til en god frokost. Resten av dagen har jeg brukt på å se de to siste episodene av SKAM, hatt intervalltrening med laget i Granåsen, og begynt å pakke litt til sommerferie. Tenkte å komme med et sommerplans-innlegg i morgen.

Hva har dere gjort i helga?

Kreppa hår og røde lepper

 • 25.06.2017 kl. 14:54

Hello you guyz. Her kommer noen bilder av fredagens antrekk. Jeg hadde ikke planlagt noe outfit på forhånd så jeg smekket sammen et antrekk som minnet noe om et kostyme som kunne blitt brukt i Pretty Woman. Hadde først bare en bh under den hullete genseren, men endte opp med å ha på den singletten på de øverste bildene utenpå haha. Jeg følte for å gjøre en litt annerledes look, så jeg lånte kreppetanga til Anna litt spontant og went a little crazy med den i tillegg. 


Skjørt fra NA-KD

Genser fra Necessary Clothing

Singlett fra Zara

Sko fra Aldo

Dongerijakke fra Guess Hva synes dere om looken?

bursdagsp@arty

 • 24.06.2017 kl. 20:34

Hei dere! I går feiret Hanna og Trine 20 årsdag. De har ikke blitt 20 enda, men datoene deres er så inconvenient, fordi de er midt i ferien når alle er spredt all over the world. Så da smekka vi sammen en feiring med tapas, kakerrr og vin. Vi dro på The Mint utover kvelden, og der hadde vi det sinnsykt morsomt. 

Anna og Johanna lå over til meg i natt, og i dag må jeg ærlig innrømme at vi ikke har gjort mye. Jeg spiste pizza til frokost og etter det dro vi ens æren til City Syd for å kjøpe smågodt. Her er noen pics, outfit kommer senere ♥


Hanna, Johanna og Anna


Loui, Nora, Thea, Trine og marty

Sunnere glutenfritt brød

 • 22.06.2017 kl. 18:23

Hei! Jeg har fått noen spørsmål angående glutenfritt brød i det siste. Spiser jeg brød? Hvilket brød spiser jeg? Baker jeg selv eller kjøper jeg ferdig brød i butikken? Jeg har testet ut det meste av glutenfrie brød opp gjennom tiden, så jeg har landet på noen favoritter. Mitt absolutt favorittbrød baker mimmi til meg, men det finnes noen gode alternativ. For eksempel så har Rosenborg Bakeri et skikkelig godt, grovt glutenfritt brød i serien Godt uten Gluten. Så det kjøper jeg noen ganger. Ellers har jeg alltid et Fria-brød liggende i fryseren som jeg tar frem når det trengs. Det er også veldig praktisk å ha liggende i fryseren til venninner. 

Jeg er seff også fan av fenomenet "proteinbrød" med cottage cheese som hovedingrediens. Jeg har lagt ut oppskrift på det før, her. Og nå, i dag har jeg prøvd ut et nytt glutenfritt brød, som var utrolig enkelt. Det er rett og slett en brødmix fra Funksjonell Mat, som mer eller mindre lager seg selv. Man bare blander brødmiksen med 3 dl vann og former et brød eller flere rundstykker. Sett i ovnen på 175 grader i ca en time, eller en halvtime for rundstykker. 


 

treningsdate & post workout

 • 21.06.2017 kl. 16:49

Hello! Har jeg nevnt at Anna er hjemme fra LA?? Hun kom hjem på fredagen, og selvfølgelig føles det som vi ikke har vært bort fra hverandre et sekund. I dag hadde vi vår første treningsdate på 3T siden hun dro - jeg, Anna, Johanna, Maja og Trine. Etter økta dro vi hjem til Anna og lagde kylling- og pastasalat til lunsj. Den salaten slår aldri feil, vår favv. Kylling, pasta, salat, mais, paprika, babytomater, fetaost, mango og avokado. Mmmm. 


Anna, Nora, Trinny og fiol ♥ Er ikke så gla i spotlightet 

Ansiktsmaske

 • 20.06.2017 kl. 13:54

Hei dere! I går kveld da jeg kjørte hjem fra håndballtrening møtte jeg twinsa, Hanna og loui som var ute å gikk tur på Heimdal (haha aw elsker når det skjer). Så jeg dro hjem og dusjet, før jeg kjørte til twinsa med resten av jentegjengen. Det var godt å bare chillen med dem, føles ut som år og dag siden sist. Vi satt for det meste og snakket om livet og døden og drakk fire liter brus (fordelt på sju da heh). Ting eskalerer fort i samtalene våre, i det ene øyeblikket snakker vi om tinder, og i det neste snakker vi om hvor stor sola er i forhold til jorda. Uvanlig mye science i går da, verdensrommet, forskning og Stephen Hawking.

Men nok om det. Etter morgentreningen med laget i morrest dro jeg hjem og bakte et brød haha, kan vise dere resultat senere. Så prøvde jeg ansiktsmasken min fra Lush, så jeg er spent på om huden min klikker eller ikke. Den skal liksom være mot kviser, så vi får se hva som skjer. Nå sitter jeg hjemme hos meg med Trine og Johanna og bare slapper av, før jeg skal på trening klokka fem. Vi blogges ♥

Tar helg søndags ettermiddag

 • 18.06.2017 kl. 17:50

Hejjj bloggen ♥ Litta update av helga kommer nå. Byåsen elite håndballcamp er over for denne gang og jeg tar herved helg en søndags ettermiddag. Det har gått i et kjør siden fredag, og det kjennes både på kropp og sinn nå. Men det har vært en morsom helg synes jeg. Både egne treninger, det å være trener og selvfølgelig treningskampen mot CSK. Vi vant kampen, etter 60 jevne minutter med mye fart og action. Det var så digg å spille kamp igjen!

På fredag lå vi jo en gjeng jenter fra laget på hytta til Maja. Fordi i følge Maja lå hytta sånn typ kvarter/tjue minutter unna hallen. Så jeg tenkte at det hørtes jo ut som en god ide, med tanke på at vi hadde første trening klokka åtte på lørdag, så vi slapp å stå opp så tidlig :) Smilefjeset kommer inn her med en ironisk betoning. For tror dere hytta lå sånn typ et kvarter unna hallen eller? Hell to the no. Det tok derimot lengre tid å kjøre til hytta fra hallen, enn det ville tatt å kjøre hjem. Ikke bare tok det over en halvtime å kjøre, når vi kom frem måtte vi GÅ en halv kilometer i MOTBAKKE med alle baggene :) Alle var storfornøyde da vi kom fram til hytta klokka elleve på kvelden. Men det var koselig da. Sju jenter i ei lita hytte med utedo og køyesenger. (Vi sov hjem natten etter).


En upostet outfit fra tidligere denne uka.

Shorts fra American Apparel

Tshirt fra NA-KD

Sko fra Skills

Ha en fin søndagskveld!

Kokos, sjokolade og nøtter

 • 17.06.2017 kl. 13:26

Jeg tenkte bare å stikke innom bloggen i mens jeg er hjemom mellom slagene på håndballskole. Jeg skal si mer om håndballskolen senere, jeg rekker ikke skrive så mye nå før jeg må dra tilbake. Men jeg tenkte å tipse dere om noen drikker jeg kjøpte på butikken i går. Jeg fant en Bendit smoothie i kjøleskapet, med smak av kokos og ananas, som jeg drakk med frokosten min i går. Og den var SÅ god! Jeg elsker de små, søte Bendit smoothiene, og denne er blant favorittene. Jeg er som regel litt skeptisk til kokosdrikker, fordi jeg har blitt skuffet så mange ganger, men denne var kjempegod. Og det er limited edition så den må prøves ut før den forsvinner. Etter frokosten dro jeg på butikken og kjøpte flere av den. 

I tillegg prøvde jeg ut en ny sjokolademelkgreie fra Arla, som var kjempegod. Med lite sukker og masse proteiner. Jeg kjøpte den på Rema. Hvis dere lurer da, så elsker jeg å prøve ut nye ting i matveien haha, har kanskje mer en ekstrem trang til å prøve alle nye produkter som ser morsomme ut. Kjøpte meg også masse gode nøtter når jeg først var på handletur, som jeg tok med meg som proviant og godis i helga. Nå skal vi hive oss rundt, spise litt havrepannekaker og dra tilbake til Lundamo for mer trening. Vi blogges ♥ Og let me know hvis dere prøver ut kokossmoothien, hva dere synes!  

Håndballhelg

 • 16.06.2017 kl. 14:44

God fredag dere! Denne helga blir det ikke mye chilling på sofaen med serie og pottis. Vi har nemlig håndballskole på Lundamo denne helga. Altså at vi byåsenspillerne er trenere for kids opp til 16-årsalderen, i tillegg til at vi skal ha en del treninger selv + en treningskamp mot CSK 1.divisjon. Vi jentene roadtripper til Lundamo om ikke så lenge, så har vi egen håndballtrening klokka fem, og skal være trenere etter den. Noen av oss skal natte over i hytta til Maja i natt, som ligger rett ved hallen, så vi slipper å kjøre frem og tilbake. Vi har egen styrketrening i morgen tidlig, og treningskamp på ettermiddagen. Men i morgen kveld kommer jeg hjemom en tur og sover i senga mi, før jeg drar tilbake søndags morgen. Fullt kjør si. Her var noen av "trenerteamet" i går. Vi spiste lunsj/middag på Olivia på Solsiden. Ladet opp til helga med pizza, pasta og italiensk is. Ha en strålende helg, så blogges vi! ♥

Gluten- og sukkerfri banankake

 • 15.06.2017 kl. 15:04

Hei dere! Nå tenkte jeg å komme med et innlegg til alle bakeglade bananelskende babes der ute! Nemlig oppskrift på en sunnere banankake. Det er en perfekt løsning på hvordan å bruke de brune bananene som ligger på kjøkkenbenken. Herlighet jeg har aldri skrevet et innlegg med så mange b'er før.

Det er flere måter å lage denne godsaken på, noen er sunnere enn andre, noen er søtere enn andre, og her er det egentlig bare å følge smaksløkene og magefølelsen. Min variant ble en gluten- og sukkerfri banankake i brødform. Den er likevel søt og smaker helt kake. Oppskrift under bildet. 

Jeg brukte en "sunnere kakemiks" fra Funksjonell Mat, som man finner i glutenfri-hylla på de fleste matbutikker tror jeg. Dermed fikk den den tradisjonelle kakesmaken. Det går også an å bruke annet mel, for eksempel havremel, eller kjøre halvt om halvt med havremel og kakemiks. 

Jeg brukte ikke hele pakken, men ca 170 gram av den. I tillegg trenger du:

3 egg

2 eller 3 modne bananer (kommer an på hvor mye banansmak du ønsker, jeg brukte 2)

litt vann eller melk

Hvis du bruker havremel eller annet mel istedenfor kakemiksen, kan det være greit å tilsette 2 ts bakepulver + søtning. I tillegg kan du tilsette det du vil av tilbehør som nøtter, tørket frukt, sjokolade osv. Jeg lagde en plain kake uten noe i. 

Mos bananene med en gaffel. Tilsett det tørre, eggene og resten av ingrediensene og bland sammen til en jevn røre. Hell røren i en brødform, eller annen form og stek på 175 grader i 30-40 minutter. 

Mmmmm NYT! ♥

Månedens spørsmål

 • 14.06.2017 kl. 09:00

hvem er du i dag vs deg for 3 år siden?

Vel, for tre år siden var jeg kanskje mer usikker på meg selv, selv om jeg alltid egentlig har følt meg ganske sikker på meg selv, føler jeg likevel at jeg er meg selv mere nå. Da jeg var yngre husker jeg det var om å gjøre å ha akkurat det alle andre hadde, og se mer eller mindre prikk like ut - we're talking hvite converse, skinnjakke og jeans (den moten varte alvorlig lenge spør du meg). Men uansett, nå synes jeg det er mye morsommere å se litt annerledes ut og være litt annerledes. Vi er alle unike, so why not embrace our differences. Men det var ikke meningen at dette skulle bli en preach om selvtillit haha. En annen ting som har forandret seg er at jeg satser håndball nå, en hel del mer enn jeg gjorde for 3 år siden, og at trening har blitt en større del av hverdagen. 

Lurer på hva dere betalte for helikopterturen i Las Vegas? Har tenkt oss til USA neste år og tenker å gjøre det samme!​ 

Vi betalte rundt 8000 kroner til sammen for turen.Hva er de beste treningsøvelsene for å stramme opp kroppen/ få større rumpe?

Hmm for å stramme opp kroppen kan du kjøre intervaller, men hvis du tenker styrkeøvelser (til rompa), så ville jeg kjørt øvelser som omfatter store deler av kroppen, og beina i dette tilfellet, som knebøy, hipthrust, markløft.

Hvordan trives du på studiet?

Det studiet jeg gikk på*. Jeg trivdes helt ok på studiet. Haha når jeg sier "ok" høres det ut som jeg hadde det helt jævlig, men det hadde jeg ikke altså. Det var helt greit, ikke helt min greie, men likevel veldig interessant og lærerikt. 

Hvor vanskelig er det og hvor mange eksamner osv?

Jeg gikk deltid (50%), som vil si at jeg hadde halvparten av det de andre på studiet hadde. Det er egentlig to fag, så de andre hadde to semesteroppgaver og to eksamener hvert semester, mens jeg kun gikk det ene faget, og hadde dermed en semesteroppgave og en eksamen. Jeg syntes faget var veldig interessant. Første semester handlet om internasjonal politikk, altså hvordan ulike land samarbeider osv, politisk sett. Og andre semester var mer norsk politikk og mer om politisk økonomi. Begge er veldig omfattende fag, men hvis man er flink til å lese og møte opp i forelesninger så skal det ikke være noe problem. 

Har du tanker på hva du vil videre med både håndballen og studier?

Jeg vil satse håndball nå. Men samtidig skal jeg gå deltidsstudie på BI. 

Hvordan kamera har du på bildet? Hvor kjøpte du den?:)

Jeg har Olympus Pen E-PL8, fikk det i julegave, men det er kjøpt på Japan Photo.

Hvilken serier følger du med på i dt siste?

Jeg ser Orange is the New Black i skrivende stund. Men i tillegg ser jeg The Killing, Empire og selvfølgelig SKAM for tiden. Jeg har også planer om å teste ut The Keepers på Netflix. Også må jeg vel begynne på Orphan nå som det kommer ny episode hver søndag. So ye, this is pretty much my lyfe rit now. 

Hva skal du i sommer?

Jeg har ikke så mange planer, men to ting som er spikret er Hvaler-tur med hele girlssquaden andre uka i juli og Malaga med fire av jentene uka etter. Når du nå får proffkontrakt, satser du 100 % på håndballen, eller skal du fullføre studiet du driver med?

Jeg gikk årsstudium, så jeg har allerede fullført det - men nei jeg skal ikke gå videre med det. Jeg skal begynne på BI til høsten og samtidig satse på håndballen. 

Har du noen spesielle i kikkerten for øyeblikket?

Jeg ser ikke gjennom noen kikkert, kall det heller et mikroskop. Det er i hvert fall det man skulle trodd jeg ser gjennom hvis man ser på forholdsstatistikken min. Bruker litt lenger tid på å finne kjærligheten her i gården si.

Favorittøvelse for styrketrening av ryggen?

Nedtrekk og pullups. Favorittøvelser som jeg hater og elsker samtidig. 

Beste treningstips?

Skriv i en treningsdagbok. I hvert fall hvis du trener styrke. Jeg har vært dårlig på det, og derfor aldri kommet helt i en god flow, fordi jeg aldri husker hva jeg tar i de ulike øvelsene. Dermed har jeg trent med de samme vektene, uten å blir noe sterkere eller se noen framgang. Nå har jeg begynt med treningsdagbok, og det er noe helt annet. Nå har jeg mye bedre kontroll og det gjør treningen mye mer meningsfull. 

Får du aldri dårlig samvittighet etter å ha spist noe usunt? Isåfall, hvordan "takler" du det?

Jeg får sjelden dårlig samvittighet av å spise noe usunt. Når jeg spiser noe usunt er det et valg jeg tar, og da er det jo som regel verdt det Jeg trener en del, så å spise noe usunt her og der føles ikke så farlig. Men jeg skjønner hva du mener, jeg har selvfølgelig sittet med følelsen selv, når jeg har spist en helt boks med Ben&Jerrys eller fire kakestykker når jeg egentlig kunne begrenset meg til to. Men det er bare å komme seg over det og tenke at det kommer en ny dag i morgen, da er det bare å hive seg på en treningsøkt så er angrepet på kaloribomben dagen før helt glemt. Det kan være jeg takler det med tankegangen at hvis jeg trener først så trenger jeg ikke få dårlig samvittighet for å spise en ferdigpizza og S'mores til dessert etterpå. Men vi har alle ulikt forhold til mat og trening og må tilpasse det egne behov og ikke prøve for hardt å følge andres plan. Men balance is key sant <3

Hvordan går det med deg for tiden?:)<3

Det går veldig bra, tusen takk som spør ♥

hvor er antrekket fra? drit fin bralette, og bukse!

Bhen er fra Urban Outfitters, T-shirten er fra Necessary Clothing, buksen er frs NA-KD. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor og hvor mye trener du med håndballlaget i uka? Hvordan er fordelingen med ball- og halltrening og styrketrening?

Vi trener som regel to ganger om dagen. En styrke/basis økt om morgenen - enten styrke på 3T, eller basis på Olympiatoppen, + en håndballøkt i hall eller utholdenhet i granåsen senere på dagen. Men nå er det jo sommerferie, så det blir nok ikke seende likt ut i sesongen.

Føler du deg noen ganger mer sliten på håndballtreningene mtp at du har trent tidligere på dagen? Merker du forskjell på hvor mye du klarer og "ta ut" på håndballtreningen om du har trent før på dagen eller ikke? Spiller selv, og vet liksom ikke om det lønner seg å trene tidligere på dagen også...

Ja jeg har noen slike dager, der jeg kjenner meg sliten i kroppen og kanskje ikke klarer å yte like mye som jeg ville hvis jeg var helt uthvilt. Men igjen så føler jeg at jeg får igjen for å trene styrke før håndballtrening i det lange løp, og kroppen blir vant til det. Du kan jo prøve deg fram, og kanskje informere treneren om at du har lyst til å kjøre egentrening på dagen, før håndballtrening, så du kan få vite litt om hvilke håndballøkter som vil være lettere enn andre, og at du da eventuelt kan trene styrke før dem.

hvor er brillene fra?

Quay, på Høyer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er planene dine neste år?

Jeg skal gå deltidsstudie på BI i markedsøkonomi

Hvilket av valgfagene dine på vgs likte du best og dårligst, og hvordan var "vanskelighetsgraden" på de?

Jeg hadde markedsføring, økonomi og rettslære andreåret, så byttet jeg ut økonomi med politikk tredjeåret. Jeg syntes økonomi var kjedelig og vanskelig (ironisk nok skal jeg gå økonomi neste år), men jeg vil så gjerne knekke koden og skjønne det, så da må jeg jobbe videre med det. De andre tre fagene likte jeg veldig godt. De var en del skriving i alle, men så lenge man fulgte med i timene så var det ikke noe problem. Jeg likte kanskje markedsføring best.

Kan du skrive litt om hvordan det var å gå statsvitenskap? Var det interessant? Tenker du å fortsette med noe lignende neste år eller bare spille håndball? Takk for svar på forhånd, det er så spennende å følge med på bloggen din!! :):)

Jeg angrer ikke på at jeg tok et årsstudium i det, selv om det kanskje ikke er noe jeg vil gå videre med. Det var veldig interessant og lærerikt og jeg anbefaler det egentlig for de som ikke helt vet hva de vil. Man trenger ikke ha noen spesiell bakgrunnskunnskap for å gå det, jeg valgte egentlig å gå det nettopp fordi jeg ikke hadde så mye kunnskap fra før, og ville lære mer om det. 

Hvor får man kjøpt de blåbærene???

Jeg kjøper dem på Spar, men jeg tror de fås kjøpt på Joker eller Kiwi også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var det mye pensum på studiet?

Ja det var en del bøker å lese. Første semester var kanskje mest, i tillegg til at noen av bøkene var på engelsk og dansk. Men frykt ikke, jeg kom meg gjennom det, and so will you. Dessuten, når jeg sier "kom meg gjennom det" så er det egentlig en løgn. Jeg kom meg ikke gjennom det. Jeg kunne umulig lese alt, men det gikk jo bra likevel. For meg er det null vits i å lese alt, da har jeg glemt en tredjedel allerede på halvveien. Jeg må lese oppsummeringer, sammendrag og tidligere eksamensoppgaver.

Kan du skrive litt om hva du tenker å studere neste år? tenker du å bli i trondheim?

Jeg skal bli i Trondheim ja, as much as I would love to travel, elsker jeg byen min, så det er helt ok å være stuck her. Jeg skal spille håndball på Byåsen elite og studere deltid på BI. 

Hvor er bikinien fra?

Forever 21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hvem er du på fest?

Når jeg (for tiden: en sjelden gang) er på fest er jeg hun som tåler mest alkohol og liker å vise det frem og utfordre alle andre helt til vi er levende gelèklumper hele gjengen :) smilefjes hjerte. Og jeg er ikke en av de som sitter i et hjørne og snakker med en person, jeg er en danser !! :D;p

Hvilken aldersgrense er det på Heidis, og vet du hvordan prisene er der typ i forhold til Downtown?

På Heidis er det 20 på fredager, og 23 på lørdager. Jeg har ikke vært der på en helgedag enda så jeg vet ikke hva det koster. På DT koster det i hvert fall 100 på fredager og 150 på lørdager. 

Kjøpte du denne på nakd? Lurte på en ting da isåfall, hva kommer tollen på?

Den er fra NA-KD ja, jeg fikk den sponset så jeg er litt usikker på hvordan det er med toll osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor tok du piercing i øret og hvorfor akkurat der?

Syntes det var stilig haha. Har ikke sett så mange med piercing akkurat der, så jeg tenkte why not. Og nei det er ikke tragus, tror den kalles forward helix. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor klippet du håret ditt?

Trengte en forandring, har ikke angret et sekund på det.

Hvor er kjolen din fra?

Det er en slags t-shirt fra Bikbok. Jeg har den i L, skulle tross alt bruke den som kjole. 

Hva synes dere om svarene? ♥

Innkjøp

 • 13.06.2017 kl. 16:10

Hei! Her kommer innkjøpene mine fra gårsdagen. Jeg kjøpte ikke så mye, men tenkte det var morsomt med et innkjøpsinnlegg uansett. Så lenge siden ♥ Så here we go. 

Jeg kjøpte disse skoene, på Skills. Jeg kjøpte dem i størrelse 40, men nå lurer jeg på om de er litt for små (haha store føtter<3). Noen som har samme modell, som vet om de går ut litt? De er supersøte da, litt for sukkersøtt for meg kanskje, men liker det. Så kjøpte jeg en ansiktsmaske på Lush. Jeg har alltid vært litt skeptisk til Lush, fordi jeg tenker de bare putter oppi hva som helst ettersom det er hjemmelagde produkter. Men samtidig er det jo litt sjarmerende og jeg har hørt masse bra om produktene, so I figured i'd give it a shot. 

Og til slutt kjøpte jeg en bikinioverdel på Bikbok. Jeg har kjøpt meg den trusa på Nelly som alle har for tiden (hvis dere skjønner hvilken jeg mener), den som er så høyt oppe på hoftene. I hvert fall, jeg har kjøpt den i svart, så jeg tenkte denne toppen kunne passe fint. Også er det leopardmønster, som jeg har fått litt dilla på for tiden. Det ligger sånn i gråsonen mellom harry og moteriktig hele tiden, og det digger jeg. Hva synes dere om innkjøpene?

Simply the best

 • 12.06.2017 kl. 18:01

Hei babes! Da var det manda igjen da, ny uke - nye muligheter. Jeg sto opp klokka ni i morrest og dro på 3T med Johanna og Maja klokka ti for å trene styrke. Etter treningen (eller in the middle of it) bestemte vi oss for å trosse regnværet og dra på en aldri så liten bytur. For selv om det regnet og minnet mer om høst enn sommer, så var det faktisk sommersalg i byen. Så jeg, Trine, Maja og Ida kjørte av sted. Som vanlig suger jeg på salg og kom ikke hjem med en eneste salgsvare, men litt shopping ble det på den korte turen. Jeg kan vise dere innkjøpene, hvis bloggverden fortsatt ser på innkjøps-innlegg som legit?? I dunno, holder vi på med det enda? Jaja jeg kan no gjøre det uansett. Må vise dere senere da, for nå skal jeg på håndballtrening. Og forresten så holder jeg på å svare på spørsmålene til månedens spørsmål, just so you know ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tights HER , sportsbh HER - begge fra 3tshop.no

Er ikke så spennende i matveien for tiden, men tre grove brødskiver med makrell, etter en treningsøkt slår aldri feil hos meg. Jeg elsker makrell i tomat ♥ Så enkelt og greit. Mmm. Brødet kjøpte jeg på Rosenborg Bakeri og er helt glutenfritt (og kjempegodt)!
 

Orange is back

 • 10.06.2017 kl. 17:55

Hey peeps ♥ I dag er det lørdag, og en lørdag uten planer er den beste lørdagen. Jeg har trent og sett gårsdagens episode av SKAM, som forresten var craycrayy haha. Så har jeg seff begynt på Orange, sesong 5 kom på Netflix i går, men hittil (episode 4) har den ikke vært så exciting :( 

Anywayys da, nå er det år og dag siden sist jeg har hatt månedens spørsmål. Så da er det bare å kjørrrra på. Spør i dette innlegget om du har noe du ønsker å vite, eller så svarer jeg på de spørsmålene som har blitt stilt på bloggen hovedsakelig gjennom mai. 
Jakke fra Adidas Originals

Ice cream for breakfast

 • 09.06.2017 kl. 11:25

Tjoheii god morgen! I dag har jeg ikke noen photoshoot på planen, eller tv-innspilling, ikke engang tidlig trening - en rolig morgen med andre ord. Det har vært en morsom uke da, med masse spennende oppgaver og jeg har møtt masse nye, flinke folk. I det siste føler jeg at jeg har blitt litt mer A-menneske. Det har utvilsomt noe med været å gjøre da. Det er så mye enklere å stå opp tidlig og med et smil om munnen når sola skinner inn vinduet og lyser opp rommet. Så selv om jeg hadde kunne sovet så lenge jeg ville i dag, så hadde jeg på vekking klokka ni. Da lagde jeg meg en hjemmelaget sorbet-is av mango, ananas, banan og eplejuice, og satte meg ute i sofaen på verandaen i solfaktor 20. Jeg lagde isen med en stavmikser. Jeg synes det funker bedre enn smoothieblender når jeg vil ha en såppas tykk iskrem-konsistens, men det kommer vel helt an på blenderen også. Jeg sitter fortsatt her ute i sola, men tenkte å ta turen innom 3T for en styrketrening nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en strålende dag! 

TV-innspilling

 • 07.06.2017 kl. 21:18

Hei dere! I dag har jeg vært med på noe veldig gøyy. Jeg har allerede røpt det på snap, men tenkte jeg måtte si det her også. Jeg var nemlig på innspilling med NRK i dag for en episode i Newton. Dere husker vel det programmet?? Jeg så det kun når jeg var liten, men jeg husker det utrolig godt enda. Så derfor var det med glede at jeg sa ja til å være med da de ringte. Dagens episode handlet om å slå verdensrekorden i vannballongkasting - så lagt som mulig, med mottak, uten å sprekke den. Verdensrekorden er på 38,5 meter. Med andre ord mission impossible. Én ting var å kaste vannballongen langt nok, en annen ting var å faktisk ta i mot den, uten å få den splæsha i hele trynet. Heldigvis var det jeg som sto for kastinga, og Lydia (programlederen) som fikk noen kraftige dusjer med kaldvann, selv om hun fikk hevne seg på meg til slutt. Dere kan legge til nrknewton på snap for å se litt av dagens innspilling :)):)) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere enn meg som så på Newton, eller ser det enda? ♥

Solrik brunsj

 • 06.06.2017 kl. 14:41

Hei! I morrest var jeg på trening med laget, vi har fast basisøkt hver tirsdagsmorgen klokka åtte på Olympiatoppen, med fokus på mage/rygg. Etter treningen hadde sola dukket opp igjen, og da blir jeg alltid så glad i livet. Så jeg kjørte innom butikken, kjøpte frukt, juice og en pose med rundstykke-mix fra Det Glutenfrie Verksted - jeg elsker det merket, anbefales for alle med glutenfritt kosthold. De har bollemix, browniemix, musli, vaffelmix og masse mer. Så lagde jeg meg en nydelig frokost/lunsj/brunsj.I morgen skal jeg være med på noe spennende og nytt for min del! Vi blogges senere, ha en fin dag!

Dagens kaffe og antrekk

 • 05.06.2017 kl. 22:31

Etter photoshooten med Høyer dro jeg hjem og sløvet på sofaen med søstersen. Vi så serie, jeg spiste pannekaker og hun spiste grandis. Like I said i forrige innlegg - følelsen av en evigvarende weekend. Så bestemte vi oss for å utnytte finværet som hadde dukket opp. Vi kjørte til byen og satte oss på Dromedar på Bakklandet. Der bestilte vi oss en dagens kaffe, en latte macchiato og en glutenfri brownie. Vi rakk ikke sitte der så lenge før Thea, Martine og Katrine kom for å holde oss med selskap. Så satt vi der i sola en liten stund og snakket om alt og ingenting. 
Min fine kule lillesøss, som har klippet seg kort (går i søsterens fotspor da vettu)

Kjole fra NAKD

Sko fra Junkyard

Jakke funnet i kjellernHva synes dere om bildene? 

Photoshoot med Høyer

 • 05.06.2017 kl. 18:30

Hei dere! Første mandag etter eksamen, og det er så digg for nå kjennes hverdagen ut som en evigvarende helg. Eller det vil si, jeg sto opp halv åtte for å trene styrke med laget, men trene må jeg gjøre uansett, så da er det like greit å gjøre seg ferdig med det så tidlig som mulig. Etter treningen skyndte jeg meg hjem en tur for å dusje og sminke meg. Så kjørte jeg ned til byen for å være med på en photoshoot med Høyer, i samarbeid med Byåsen elite. Det var jeg, Teo og Alstad som fikk gleden være modelzz, og fine Julie tok bildene. Det var i hvert fall veldig morsomt, og så masse fine klær da!! Vi tok bilder i joggisen i dag, det vi trives best i. Legg til hoyertrondheim på snap for å se some booty in action ;p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Pizzatime

 • 04.06.2017 kl. 16:14

Hei babes! I går var en finfin dag - helt til jeg fant ut at det var pinsehelg og at alle butikkene stengte før jeg rakk å tenke. Jeg trente fra morgenen av fordi jeg og Pernille skulle på shopping sammen resten av dagen. Vi shopper sjeldent sammen, og når vi først gjør det da, så velger vi seff den ene dagen da alle butikkene stenger klokka fire. Vi kom oss faktisk gjennom et par butikker, lykkelig uviten om at tiden var i ferd med å løpe fra oss. Helt til vi kom til Urban der jeg hadde sett meg ut en joggebukse jeg ville kjøpe. Så jeg plukket opp buksa, og i det jeg gjorde det hørte jeg en litt sur stemme bak meg si "du kan godt prøv den, men du får ikke kjøp den for æ stengt kassa no". Åhkeyyy tenkte jeg, kundeservice hva er det liksom. Men oh well da fikk jeg spart de 600 kronene. 

Da vi hadde innsett at slaget var tapt og at vi måtte kansellere shoppingen, kjørte vi til Solsiden og spiste en sen lunsj på Una. Det var koselig da ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spiste en glutenfri, hvit pizza som het "Bianca". Mmm delicious

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser - H&M

Tights - Nelly

Jakke - vintage fra min bestemor

Sko - Adidas
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Lagsfest

 • 03.06.2017 kl. 14:06

Jeg har jo ikke fått snakket ordentlig med dere på lenge, så jeg må bla litt tilbake i livsarkivet og fortelle dere om lagsfesten på tirsdagen. Yes you heard it right, party on a tuesday. Vi begynte allerede klokken halv fem, hjemme hos Maren. Der hadde vi noen konkurranser og artige leker, før vi tok maxitaxi til byen for å spise middag på Frati. Men da vi var ferdigspiste der, var vi langt i fra ferdig for kvelden. Da bar turen videre til Kieglekroa, en slags pub i byen, og videre derfra dro vi til Heidis, som er en ny uteplass her i byen. Dere så kanskje mystoryen av Maja som danset på bordet til "gimme gimme gimme a man after midnight"? Ja, vel det var på Heidis haha. So this was me, basicly.

Det var i hvert fall en utrolig morsom dag og natt, med en herlig gjeng ♥ Her er noen snapshots


Mathild, Maria, Maren og Moa ♥ 
 

Ferdig med eksamen

 • 02.06.2017 kl. 17:29

Hei dere, god fredda! Daaaaa var man endelig fiks ferdig med eksamen, statsvitenskap og ntnu for now. Eksamen i dag gikk ikke sånn strålende, nok en gang gikk jeg etter kun tre timer, når vi egentlig har fem, noe jeg ikke ser på som et veldig bra tegn. Det vil nemlig si at jeg ikke hadde noe mer å komme med, og at de som satt to timer lengre hadde en del mer å komme med. BUT BUT det er ikke noe å gjøre med nå. Nå er det sommerferie, sola skinner og jeg har INGENTING å finne på (jippppii?!?) Seriøst hva skal man gjøre nå, alle vennene mine er opptatt med enten sydentur, jobb, eksamen eller andre ting, så det var jo ikke så veldig exciting å bli ferdig med eksamen egentlig. Når klokka slo tolv i dag tenkte jeg liksom weyyyyy sommerferie ass faen party og livet osv, også 20 minutter etter så bare nehhj blir det fredagskveld hjemme i soffan, aleine med et glass saft da. Så hvis noen vil hive seg med på byen i kveld så er det bare å rope ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så her sitter jenta med litt blandede følelser. Drikker grønnsakssmoothie when she specifically asked for vodka. 
Hva er deres planer for kvelden? Trenger inspirasjon 

Lever på kanten

 • 01.06.2017 kl. 16:19

Midt i siste innspurt av eksamenslesing så må jeg bare stikke innom for å si at jeg lever, på kanten vel og merke. Nå er jeg bare så klar for å bli ferdig med eksamen. Jeg føler meg ikke trygg i det hele tatt, noe som derimot ikke passer overhode med det jeg har brukt dagen på i dag, ettersom jeg sitter her og blogger, spiser og gjør meg klar til dagens andre treningsøkt. Jeg burde sittet pal fra soloppgang til midnatt i dag og lest, og det ville jeg kanskje gjort et par år tilbake, men nå er det nye prioteringer som tar opp plass i en travel hverdag. Jaja i morgen på denne tiden er jeg ferdig for lenge siden, and I can't waiiiit. 

Her er noen bilder fra et liv på en annen kant. Back to LA med min bestie. Har brukt det faktum at hun kommer hjem om ikke mange dagene, som motivasjon til å komme meg gjennom pensum. Snart er alle hjemme i vår fine Trondheim by og har sommerferie ♥ Blir ikke bedre enn det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anna ♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildene er fra en restaurant i downtown LA, The perch. Det var en fet plass på en rooftop. Og jeg tør nesten låve dere at det var minst fire kjendiser der (hvis to av dem var oss) ;p 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no