hits

Stockholm, dag 2

 • 29.06.2016 kl. 21:17

Heihei! Etter lite søvn og mye shopping er vi hjemme igjen fra Stockholm. Denne turen passet meg midt i blinken akkurat nå. Jeg fikk tilbragt flere dager i en storby med to av mine bff's og gjøre det jenter gjør best, nemlig å shoppe. Det var så masse salg, 50% på alle butikkene, så vi gjorde noen kupp der. Hvis dere ønsker det, så kan jeg vel lage en bitteliten Stockholm-guide, med noen anbefalinger osv. Her er noen bilder fra gårsdagen.

Vi sto opp klokka åtte, ordnet oss og spiste frokost på hotellet, som var utrolig søtt og koselig. Så gikk vi ned til shoppinggata, som egentlig lå rett utenfor stuedøra vår.
Etter lunsj var vi litt ferdige med shoppingen egentlig. Så vi bestemte oss for å gå rundt og se byen. Vi gikk ned til havna og satte oss på en herlig uteplass ved sjøen, Stranden het den. 


Hva synes dere om bildene?

Last Night

 • 28.06.2016 kl. 20:02

Hei! I går kveld tok vi taxi til gamla stan, som er gamlebyen i Stockholm, og en veldig sjarmerende del av byen. Vi spiste middag på en utrolig fin "hvitduk" restaurant, som het Mårten Trotzig. Det er det vi kaller de litt finere restaurantene med hvite duker. Bilder fra dagen i dag kommer senere!


Antrekkene våre:

Meg - Jakke fra River Island, topp fra Bikbok, bukse fra Sisters Point, sko fra Samsøe

Johanna - Kjole fra FWSS, sko fra & Other Stories

Louise - Topp fra Zara, bukse fra Zara, sko fra & Other StoriesHva synes dere?

Shop 'til you drop

 • 27.06.2016 kl. 20:40

Stockholm er jo helt fantastisk! Hei forresten, haha. I dag hadde vi på vekking klokka åtte, men likevel kom vi oss ikke ut i Stockholms gater før elleve tiden. Vi hadde det ikke travelt da, ordnet oss, slappet av litt og spiste frokost, før vi kom oss ut. Det har vært utrolig varmt og fint vær her, så føles som vi er i syden slash ordentlig storby. Ingen av oss har vært her før, men vi har alle blitt positivt overrasket. De butikkene vi har brukt mest tid på i dag er nok Adidas store, Urban Outfitters og American Apparel. Så spiste vi sushi til lunsj på East, veldig godt og veldig spicy. Selv om det er veldig yesterday news og klisjè så tok vi turen innom Starbucks. Det vil forever be in my heart uansett.


fine fiol ♥


Så ble det noen poser til slutt da, som dere ser. Nå skal vi ute å spise middag, og igjen hvis noen har noen utesteder å anbefale i sentrum så pling på hehe. Vi blogges!

Ankommet Stockholm

 • 26.06.2016 kl. 23:42

God kveld! Så herlig at dere likte håret mitt da. Jeg må innrømme at det kjennes fantastisk og jeg føler meg som en ny person. For dere som sier dere alltid har hatt langt hår og vil klippe det, men ikke tør - do it do it. Og som Coco Chanel en gang sa "A woman who cuts her hair is about to change her life" så da er det bare å vente å se hva som skjer. Uansett, vi er fremme i Stockholm! Fantastisk fin by. Jeg klarer ikke å sette fingeren på om jeg er i London eller Kina liksom. Veldig rar sammenligning, men det er sånn jeg føler det haha.

Vi kom jo fram i kveldinga, så vi gikk bare en liten runde og ble kjent med byen. Klokka ti begynte det å rumle i magene våre, så vi tok sjansen på en italiensk restaurant og spiste takeaway på rommet. Ble ikke noe classy michelin restaurant akkurat, men det er litt av sjarmen også. Så blir det nok litt mer spennende de neste dagene. 

Short hair don't care

 • 26.06.2016 kl. 17:00

Hva synes dere om min nye frisyre? ♥ yes or no

En tur innom frisøren

 • 26.06.2016 kl. 14:15

Hei babes! Om et par timer bærer det til flyplassen og videre til Stockholm. Jeg fikk så mange fine tips om ting og tang vi burde få med oss, så takk for det ♥ Jeg tar jo seff med meg kamera og mac, så får vi bare håpe det er bloggmuligheter der. Og ellers i livet mitt såå har jeg gjort noe helt crazy. Jeg våknet opp i går morrest med en helt uforklarlig innskytelse om at jeg ville klippe håret kort. Så jeg ringte frisøren og bestilte time klokka fem. Jeg har hatt langt hår så lenge jeg kan huske, og de siste årene har det gått meg helt ned til rompa, men nå var jeg pisse lei haha. Katrine kom til meg utpå dagen og vi spiste frokost/lunsj, så ble hun med meg til frisøren som personlig assistent og supporter på sidelinja, da håret ble klippet rett av. Jeg skal vise dere bilder etterpå, men nå må jeg bare pakke ferdig, så stay tuned (dere kan se en sneakpeak på snap) - vi blogges snart! veggieburger og yoghurtis

 • 24.06.2016 kl. 19:53

Heii dere! Dagen i dag har vært sykt digg. Jeg var på jobb i noen timer, og for dere som lurer på hvor jeg jobber så jobber jeg på lageret til 3T-Shop. Etter jobb dro jeg og Pernille på City Syd og kjøpte minst mulig (drar jo på shoppingtur til Stockholm på søndagen) og spiste lunsj på Jordbær Pikene. Jeg er jo litt sånn at jeg vil prøve nye ting hele tiden og ikke settle down med kun en favoritt, så i dag ble det glutenfri veggieburger med søtpotetfries til lunsj. Det var faktisk veldig godt, det er første gang jeg smaker vegetarburger. 

Etter det møtte jeg Johanna, Hanna og Louise, og etter litt avslapping i sola bestemte vi oss for å cruise byen rundt i sommerbila med høy musikk og uten tak. Vi kjørte til City Lade og kjøpte hver vår bøtte med verdens beste yoghurtis. Nå sitter vi hjemme hos Loui med flere venner og skal spise middag. Og sånn går no dagan. Er ikke så mye som skjer, men det er jo litt av sjarmen med sommerferie. 


 

Rastløs og spontan

 • 22.06.2016 kl. 15:42

Hei dere! Jeg gjør sykt lite spennende for tiden, så er liksom ikke så mye å blogge om.. Jeg har jo begynt å jobbe og når jeg ikke gjør det så trener jeg eller ser på Orange. Men jeg er en rastløs person og klarer ikke å holde meg i et slikt mønster veldig lenge. Så jeg, Johanna og Louise bestilte oss meget spontant en tur til Stockholm. Vi drar førstkommende søndag og blir der til onsdagen. Jeg trenger litt kule klær som matcher mitt kule sinn, så shopping it is. Det er liksom ikke London eller New York, men Stockholm er da langt i fra ingenting, finnes sikkert noe å kjøpe der og tenker jeg. Hvis noen har noen tips til hva vi kan gjøre, hvor vi kan spise, shoppe eller what so ever, legg gjerne igjen en comment ♥ ♥ ♥

Sko og genser fra Junkyard, bukse og topp fra 3T-Shop

Noen av dere som har vært i Stockholm før?

Podkast-lytter

 • 20.06.2016 kl. 20:03

Hei babes! Det virker som om noen av dere likte videoen, og det er braa. Det var jo faktisk deres forslag å kjøre en slik video, så det er ikke forgjeves å komme med tips altså, jeg leser alt dere skriver husk! ♥

I dag har jeg vært på jobb og håndballtrening (-for første gang på to måneder) og nå kom nettopp Katrine, fiol og Anna inn døra. En annen ting jeg har gjort de siste dagene er å utforske livet som podkast-lytter. Har dere hørt om podkast? Jeg hadde ikke det før noen dager tilbake, men nå er jeg skikkelig inn i det. Det er jo på en måte en slags lydbok, digg å høre på enten når man rydder rommet eller trener, eller whenever egentlig.

Det er bare to podkaster jeg hører på at the moment da, det er Treningspodden og Tusvik og Tønne

Hvilke podkaster hører dere på?

Videoblogg - Never have I ever

 • 19.06.2016 kl. 19:11

I går så spilte jeg inn en videoblogg starring Ida, Johanna, Louise, Anna, Nora (og Hanna, som er personen vi bare hører, men ikke ser). Det er en tradisjonell never have I ever - video. Eller "jeg har aldri" som det så fint heter på norsk. Hvis dere ikke har hørt om det før, så tipper jeg dere skjønner greia ganske fort, men så vet nok de fleste av dere hva dette er, og mange har sikkert vært med på drikkelek-versjonen av den. 

Skru på 1080p hd på kvaliteten nederst til høyre på videoen, for bedre kvalitet. Håper dere liker den, og gi meg gjerne tilbakemeldinger! ♥

Hva synes dere?

Send oss te hollywood

 • 18.06.2016 kl. 22:29

Hei dere! Litt sen blogging i dag, men det er jo lørdda så vi får kanskje være opp litt senere også, hehe. I dag har jeg gjort mye, eller nei hovedsakelig har jeg gjort to ting, men det tok hele dagen. Jeg og jentene spilte inn videoblogg haha, never thought I'd say that. Det tok jo noen timer, så mye som vi skravler i munnen på hverandre, men det var veldig artig. Hele gjengen hadde ikke mulighet til å være med da, så vi ble seks stykker + en som arbeidet backstage (med andre ord nektet å være med). Etter filminnspilling dro jeg på restaurant med familien + mimmi og beste, for å feire at jeg er ferdig med videregående og Pernille ferdig med ungdomsskolen. Så nå sitter jeg stappmett og venter på at fiol skal rulle inn døra og holde meg med selskap denne regntunge lørdagskvelden.Noen som gleder seg til en god gammeldags klein videoblogg?

Never have I ever?

 • 17.06.2016 kl. 18:15

Hei! Jeg lovte meg selv da eksamenstiden traff meg som et slag i trynet, at når jeg er ferdig med det her skal jeg bli en bedre blogger. Fram til nå vil jeg ikke akkurat si jeg fortjener noen medalje, men det er ikke for sent å rette opp i. Derfor har jeg tenkt å gjøre noe sjukt kleint og artig for dere. Jeg har nemlig fått noen kommentarer i det siste, med ønske om en "never have I ever"-videoblogg med meg og mine venninner. Og ettersom jeg ikke lenger merker så stor forskjell på når jeg er innenfor og utenfor komfortsonen min, så kommer jeg kanskje ikke til å dø av kleinhet. Å få lurt med jentene på dette er derimot en annen sak.. Neida det er en spontan og lite høytidelig gjeng vi har med å gjøre, så dette har jeg trua på.

Deres jobb blir da å legge igjen kommentarer under dette innlegget som passer til utfordringen. Dere skriver for eks: (jeg har aldri) datet samme gutt som en i gjengen, løyet om alderen min, skulket skolen osv osv. Og jeg trenger vel ikke nevne at vi ikke kommer til å ta med ting som er mye drøyere enn de jeg nettopp nevnte haha. Det skal være morsomt sant, ikke gi barna mareritt. 

Her er noen eksempelvideoer, fra the ellen show. Bare å stjele litt inspirasjon derfra.

Kjør på, legg igjen kommentarer

På med bunaden

 • 16.06.2016 kl. 21:33

Hei dere! I går hadde vi vitnemålsutdeling og avslutningsfest for å feire 13 år overstått skolegang og 3 uforglemmelige år på Heimdal vgs. Det ble jo litt stress ettersom jeg kom direkte fra hytta og måtte hoppe rett i bunaden, som ikke hadde vært brukt på et år, men det gikk akkurat. Så etter en time med utdeling av vitnemål og litt underholdning for foreldrene, så bar det til vorspiel med klassen. Vi brukte en feit sum penger fra russekassa på drikke, så det ble en del.  Etterpå dro hele trinnet sammen til et eller annet vann og fortsatte festen. 

Fine klassen, minus de som alltid kommer for sent ♥ 

Mamma og pappa ♥Meg, Loui, Thea og Martine ♥

Costa del Inderøya

 • 15.06.2016 kl. 15:21

Hei dere! Da er jeg tilbake på Heimdal etter noen herlige dager med roadtrip, hyttetur, bading, soling og grilling på Inderøya. Dere har kanskje sett litt hva vi har holdt på med både på snapchat og bloggen, så det er vel ikke så mye å skrive. Bortsett fra en litt uventet motorstopp med båten (som pappa kjørte utover til hytta og klarte å fikse på fem minutter, så vi fikk prøve igjen), så har ting gått strålende.


 

I går dro fem av oss hjem til Trondheim, pga jobb og litt forskjellig. Så da dro jeg og Johanna, som ikke gidda og dra hjem helt enda, og plukket opp Katrine på togstasjonen, så var det bare oss tre. Vi grillet til middag. Eller det vil si, vi prøvde virkelig, men endte opp med å steke burgerne i panna på kjøkkenet. Ingen Grillkongen Craig blant oss dessverre. 


Nå må jeg skynde meg å dyppe ansiktet i sminke og kroppen i bunad, før det er avslutning med klassen om EN TIME!?!? jesus, hadebra jeg må løpe. Vi blogges!

Båt er barnemat

 • 13.06.2016 kl. 17:45

Hei dere! På lørdagen var jeg på innflyttningsfest til to venninner og det ble en lang og morsom kveld. Noe som resulterte i litt dårlig form fra morgenen av i går, men det gikk fort over. Dagen gikk ut på å ligge i hagen til Johanna med resten av squaden, og da kvelden kom sigende ble det luftet en tanke om å dra på hyttetur. Så vi ringte alle som ikke var der og fikk med oss de som kunne. En time senere var sju jenter i full gang på vei ut døra med hver sin lille bag. Og tre timer etter det, var vi her. 

I dag dro vi på båttur. Tanken var bare å putre til butikken og handle inn middag og slike ting, også dra tilbake til hytta. Men det skulle vise seg å ta litt lengre tid enn forventet. Vi kom oss dit, men når vi skulle hjem igjen fikk vi nemlig ikke start på motoren. Og jeg tenker ingen av de som kjenner oss er veldig sjokkerte når de leser det. For selv om vi var en uke på båtleir og tok sertifikatet noen år tilbake, er sannheten at vi har under gjennomsnittet peiling på båt. Så det endte opp med at vi drukna motoren i bensin og måtte få skyss tilbake til hytta.. Og båten?.. Den står igjen der :) hahaha. 

Vi fikk jo til slutt med oss maten hjem, selv om noe av det var litt smeltet etter tre timer med tapte forsøk på å få liv i båten. Så det blir pasta bolognese til middag.Vi blogges, ha en fin kveld!

To par nye sko

 • 11.06.2016 kl. 10:57

//sponset

I går fikk jeg to par nye sko fra Junkyard i posten. Nå er det jo faktisk sommerferie, så det er kanskje på tide å investere i litt sommersko. Det paret, fra Birkenstock, er perfekt til sommeren, anywhere at anytime. Og paret fra Samsøe er perfekt til sommerens fester. Begge to er også veldig behagelig å ha på. Nå har ikke jeg de mest flatterende føttene, både med blåmerker, sokkemerker (haha lol) og et lag med hvitt dun for å beskytte meg mot kulda, meen det får bare være. Vend fokuset mot skoene haha :):)

Sandaler fra Birkenstock HER 

Sko, Vanessa fra Samsøe HER Hvilket par likte du best?

Vaskeekte sofagris

 • 10.06.2016 kl. 18:14

Hei folkens! Takk for fine kommentarer på forrige innlegg, det er godt å ha flere med samme tanker i hodet ♥ I dag har jeg ikke gjort noen verdens ting, og det har vært utrolig herlig. Jeg går fortsatt i samme klær som jeg tok på meg da jeg våknet, noe som tilfeldigvis var en fotballshorts og en stor treningsgenser. Tar som regel på meg det første jeg finner. Og siden jeg våknet har jeg ligget på sofaen med Pernille og Elise og startet på en serie, Thirteen, på tv2 sumo. Den handler om ei jente som ble kidnappet da hun var 13 år, og kom seg løs nå, 13 år etter og blabla masse spennede. 
Jeg skrev en gang for litt siden at jeg hadde vært med mine "to småsøstre", og fikk masse spørsmål om hvorfor jeg aldri hadde nevnt at jeg hadde enda en søster. Tingen er at vi ikke har så godt forhold, så .. Neida haha det var da Elise jeg refererte til, som er bffen til Perna og så godt som et ekstra familiemedlem i heimen her.

My exotic meal while watching Thirteen ;p

Jeg var innom postkontoret istad og hentet en pakke fra Junkyard, og gjett hva det vaar. Jeg skal vise dere etterpå, her er en liten backstage teaser på hva som kommer. Pena viser stolt frem dagens antrekk som uten tvil er on fleek

Også er a glad da, herlig å sjåHva har dere gjort i dag?

Hvem er du på eksamen?

 • 09.06.2016 kl. 19:38

Nå har jeg litt sånn hodepine innenfor hver tinning og bak øynene, i tillegg er det en utfordring å holde øyelokkene oppe. Jeg er sliten, det er lov å si det. Jeg sov ikke mye i natt og har jobbet konstant med historieboka de siste to dagene. Men sånn er det med eksamen, det gjelder sikkert de fleste av oss. Det er mye press og mye forventninger, både fra seg selv og andre. Så kommer dagen, og bare det å svelge frokosten er et slit. Kanskje er nervene der fra du våkner, kanskje har ikke kroppen oppfattet situasjonen og nervene skyter inn rett før du går inn døra og håndhilser med sensor. Eller finnes det noen der ute av typen som gleder seg til muntlig eksamen? 

Du er ferdig og det er flere måter å reagere på. Kanskje er du av den typen som gleder seg over at du er ferdig med 13 år på skolebenken og ikke kunne gitt mer faen hvilken karakter du får, så lenge du er ferdig. Eller kanskje du er den som har det minst like ille i timene etterpå, når du går rundt å suller og venter på dommen. Så kommer den, karakteren. Den som på en halvtimes intervju skal være like tellende som en standpunktkarakter du har brukt et helt år på å bygge opp ..

.. Det er en million måter å reagere på. Noen gråter av skuffelse fordi de fikk en femmer i religion, målet var jo seks. Andre kan med god samvittighet dra på smilebåndene av en treer i norsk. Vi har også dem som får bestemme middagen etter å ha fått en velfortjent sekser i historie. Mens det blir tårevått for de som fikk blackout eller endte opp med en toer på grunn av en sensor som mistenkes å være nært beslektet Voldemort. Alle reaksjoner er helt lov. La kroppen få ut glede eller frustrasjon på sin måte. 

Om ikke lenge vil det gå opp for oss at det er ferie og tid for å senke skuldrene. Og med tiden vil vi forstå at eksamen ikke er livet. Den karakteren betyr ikke alt. Det finnes viktigere ting i livet, sant? Bare bruk to sekunder og sett alt i perspektiv, hvor jævlig lite betyr ikke den karakteren i forhold til livet ellers? God helse, gode venner og i det hele tatt tilgang til skole. Det er slike ting som faktisk betyr noe i det store bildet. 

Legg merke til at det var en karakter jeg droppet, i reaksjonsbeskrivelsen min over. Den gørrkjedelige, men likevel trygge fireren. Det er her jeg kommer inn i bildet. Jeg kom opp i historie, der temaet var "en historisk begivenhet som har endret verden". Så jeg valgte kommunismens fall, et ganske bredt tema egentlig. Jeg følte at det gikk veldig bra, så det er litt fælt å innrømme det, men jeg trodde jeg skulle få fem, haha. Uansett det ble en firer. Jeg gråt en skvett, av blandede følelser. Det var nok litt skuffelse blandet med en hel del lettelse. Men nå er jeg ferdig med det, og ENDELIG ER DET SOMMERFERIE! Jeg er helt ferdig på VGS. Det i seg selv er grunn nok til å feire, drit i karakteren - den kan vi ikke gjøre noe med akkurat nå uansett. La oss skåle sammen på lørdagen, enten det er for en toer, en firer en sekser eller alt innimellom ♥

tidslinjer i hytt og gevær

 • 07.06.2016 kl. 18:24

Hei sann da tjohei. I dag var det eksamenstrekk i muntlig, og jeg klarte å ha så dårlig karma at jeg kom opp i historie. Jajja. Så dagen har gått ut på å ligge ute på verandaen å lese i historieboka uten mål og mening. Temaet får vi i morgen, så før den tid er det bare å lese litt om alt og håpe på det beste. Ikke så happy hun på bildene over. For å si det sånn så ble jeg ganske sjalu da jeg så hun på bildet under. No worries liksom, bare ligger i sengen sin og sover, og ellers så spiser hun når det passer henne og får kos av alle rundt. I wanna have that :( (Okei det hørtes litt ut som meg egentlig haha..) Men på en annen side så hadde det kanskje ikke vært like godt å ta ferie uten litt helvette først. Det er det siste jeg gjør på VGS så det er bare bite tennene sammen. 


 

Jeg lagde meg en crazy god lunsj også. Tunfisk-sandwich, aanbefaler dere å prøve. Oppskriften min finner dere HER

Flere som kom opp i muntlig? 

sunday spa day

 • 05.06.2016 kl. 19:35

Hei babes! Søndag er og forblir den mest behagelige dagen i uka. Det værste som finnes er jo å ha planer på en søndag, ved mindre planene er spa på Britannia da selvfølgelig. Noe som var min plan. Jeg, mamma, mimmi og Pernille tok oss en etterlengtet spa-dag. Etter det spiste vi lunsj i byen, og jeg ble så døsig etter massasjen at jeg holdt på å sovne haha. Jeg rakk akkurat å se litt serie da jeg kom hjem, før forslaget om volleyball og soling kom på gruppechaten. Så da tok det ikke lang tid før vi hadde volleyballturnering på Lianvatnet. 

Så i helga har jeg altså vært på spa, ryddet rommet (som jeg ikke hadde ryddet siden før russetiden) oog vasket sminkekostene mine! Ikke værst. Det gjør jeg alt for sjeldent, så jeg er veldig fornøyd med meg selv når jeg først gjør det. Håper ikke det er bare jeg som vasker dem en gang i året? :):)


 

Et helt halvt år

 • 04.06.2016 kl. 19:57

Heii! I går kveld va jeg som sagt på kino og så Et helt halv år, og guuuud for en fin film. Jeg gråt fra midten av filmen og ut helt til siste scene. Og med en gang filmen var ferdig fikk jeg lyst til å se den igjen og igjen, sykt girly av meg haha. Jeg skal innrømme at vi vurderte å snike oss inn for å se den en gang til, men vi bestemte oss heller for å ty til en flaske rødvin. Det hørtes nå litt dystert ut. Neida vi tok turen til Solsiden og satte oss der i solnedgangen. Det er alltid koselig, satt der i flere timer og snakket om livet, slik vi alltid gjør.

I dag var det deilig å våkne sent ut på dagen, uten noe som helst planlagt. Så jeg ryddet rommet, så den nye episoden av Orphan Black og dro til byen med en bil full av fine jenter. Nå sitter vi en gjeng hjemme hos meg og ser håndballkamp.
Flere som har sett filmen eller lest boka?

when life gives you lemons

 • 03.06.2016 kl. 15:50

Hello hello! Endelig fredag, føles ut som uka her har vart en evighet. I tillegg til å ha hatt to skriftlige eksamener, har jeg også vært på besøk hos både legen og tannlegen. Sistnevnte var jeg hos i dag, fordi jeg har så sinnsykt vondt i ei visdomstann som begynner å se dagslys. Og ellers så har jeg fortsatt virusinfeksjon i kroppen etter O store russetid, i tillegg til litt øyekatarr på det ene øye da, jess det er livet. Men bortsett fra det så er hverdagen toppers.

Nå skal jeg bestille meg masse sushi og ta med på verandaen til Ida med noen av jentene, så skal vi på kino og se Et helt halvt år ♥ ♥ ♥Jeg følte meg egentlig ganske søt da jeg tok skoene fatt og gikk til tannlegen i dag. Jeg kjører jo over alt hele tiden, men det er faktisk undervurdert å gå litt. Så dro jeg innom butikken og kjøpte to sitroner og en kurv med jordbær. Jordbærene er en ting, men hvorfor jeg følte en trang til å kjøpe meg sitroner, er jeg litt usikker på. Hva er deres planer for dagen?

Ferdig med skriftlig eksamen

 • 02.06.2016 kl. 17:01

Jeg vet ikke om jeg er letta eller stressa over det, men en ting er helt sikker, og det er at jeg er ferdig med alle skriftlige eksamener!! (for now) Jeg beklager til de som sendte meg spørsmål på bloggen i går, om hva jeg øvde på til politikk eksamen i dag. Jeg tok meg ikke tid til å logge inn på blogg.no engang. Jeg hadde nemlig egentlig gledet meg litt til eksamen i politikk, helt til jeg fikk temaet i går....: Norsk politikk. Like for real?? Erna Solberg og sånt? Jeg hadde håpet på noe litt mer i Donald Trump-duren. Og til å være et så spennende fag måtte jaggu meg personen som laga oppgaven være lei av livet. Men shit au det er ikke noe å gjørra med nå.

..Okei hva skjedde med språket mitt her, jeg bare spør. "Jaggu", "shit au" og "gjørra" hahahaha hva faen. Eksamenstid gjør meg tullete i hodet (jeg var såå nære å skrive "hue" istedefor hodet der, henta meg heldigvis inn i siste liten). Og med dette punktumet glemmer vi alt som nettopp skjedde.


Dette er fra søndagskvelden da jeg, Markus og Katrine koset oss med masse godt ute på verandaen, mens resten av gjengen stressa seg gjennom nynorske gloser til eksamen dagen etter. Jeg lå over til Katy og vi spiste god frokost i sola, før vi tuslet til skolen i tolv tiden for en lynrask skoledag den mandagen. 

Hvordan har eksamenene deres gått?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no