hits

treningsprogram - mage

 • 30.06.2015 kl. 11:41

Man kommer langt med en sterk kjernemuskulatur! En personlig trener på 3T har satt opp et mageprogram som tar godt på magen.


Planken

♦ start fra mageliggende

♦ plasser albuene rett under skulderleddet

♦ løft kroppen fra gulvet

Sideplanken

♦ Ligg på siden og plasser albuen rett under skulder

♦ Løft hoften opp fra gulvet slik at kroppen blir strak og hold posisjonen.

♦ Løft av øverste arm og fot for å gjøre det tyngre

Tips! Er planken for tung å gjøre? Da kan du sette knærne ned i gulvet, slik at belastningen blir mindre. Vil du ha tyngre belastning kan du prøve å gjøre det i slyngene! Les mer om det her

 


♦ Ligg på rygg og trekk knærne inn mot brystet, trykk deg godt sammen

♦ Strekk ut armer og ben og forleng utover. Hold korsryggen ned i gulvet

♦ Sveip armene i en sirkel og trekk knærne tilbake mot brystet, som i utgangsposisjonen

Tips! Liker du denne øvelsen er nok Pilates noe for deg! Les mer om Pilates på 3T her.

 


♦ Sitt på kne med ansiktet mot kabeltrinsen

♦ Ta tak i tauet og plasser hendene ved hodet

♦ Bøy overkroppen sammen med magemuskulaturen

♦ Kom rolig tilbake til utgangspunkt og snu bevegelsen før magemusklene slapper av.


«Reka»

♦ Plasser begge føtter i slynga med ansiktet vendt fra ankerpunktet.

♦ Albuene plasseres på gulvet rett under skuldrene.

♦ Trekk begge knær inn mot albue til det er 90 grader i hofteleddet.

♦ Øvelsen gjøres tyngre ved å plassere hendene i bakken i stedet for albuene.

Seteløft

Samme utgangspunkt som «Reka», men i stedet for å bøye knærne inn mot brystet løfter du heller setet oppover med strake bein.

 

♦ Fest føttene under fottøtten på benken

♦ Legg deg bakover med en skive foran brystet

♦ Løft overkroppen opp og crunch magen godt sammen

♦ Senk deg rolig ned igjen

Tips! Stopp før du når 90 grader i hofteleddet, slik at magen holdes aktiv hele tiden.

  Tights fra Run&Relax her, genser fra Helly Hansen her


Hva synes dere om programmet?

Living the good life

 • 29.06.2015 kl. 13:31

Hei, nå er det lenge siden sist! Jeg kunne startet dagen med å bekrefte at jeg er en dårlig blogger som ikke prioriterer bloggen. Men vet dere hva, jeg har hatt det så herlig de siste dagene at det ville vært en skam og sittet inne å blogget. Jeg må jo leve litt sånn at jeg i det hele tatt har noe å dele med dere! Hele helga har det vært 20 grader og sol, noe som endelig fikk tilbake troen på norsk sommer, for det er ingenting som er bedre enn det når den først er her!

På lørdagen startet jeg dagen med å jogge hjem til Katrine og rive henne ut av whatever she was doing, for å trene i granåsen. Så vi jogget dit, tok trappene tre ganger og jogget hjem igjen. Svett som feen, og det er så deilig. Alle klærne dere ser på oss er fra 3tshop.no

Så tok jeg turen til Solsiden med jentene på kvelden, og det var god stemning ettersom det hadde vært Rosenborg-Molde kamp. Solsiden må jo være hjertet i Trondheim på kvelder som denne, med sonedgang, musikk, mennesker og mat ved havet. Vi spiste på Egon (glutenfri pizza jippi). Så dro vi hjem til en kompis senere og danset hele natta. Klokka fire kjørte vi hjem, og sola hadde allerede rukket å kommet høyt på himmelen.Dagen etter ble jeg vekket klokka elleve med frokost ute på verandaen, so much for my beautysleep. Litt etter var det bare å ta av taket på bilen og kjøre til nærmeste ledige volleyballbane med en hel gjeng. Vi grillet, spiste is og solet oss hele dagen.


... Og jeg ble solbrent nok en gang haha. Vises ikke så godt på bildet, men halsen og under puppene. Ups. Man ser det jo ikke før man kommer hjem på kvelden, og da er det litt sent, men men jeg er bare glad for at vi får se litt sol i det hele tatt.
Hvordan har helga deres vært?

trivelig dag

 • 25.06.2015 kl. 15:29

Hei dere! I går ble en travel dag, gjorde mye mere enn jeg egentlig hadde tenkt. Jeg startet jo dagen med å dra på martna i byen med mimmi og Pernille. Vi spiste også lunsj på en koselig resturant Kalas på Bakklandet i byen. Sjuki god fiskesuppe.

Fine byen

Det var så mye godt i de bodene, men jeg var så mett at jeg klarte nesten ikke å se på engang hahaEtter det kjørte jeg hjem og skiftet før jeg hentet Katrine for å dra på Rosenborg-kamp. Jeg er aldri på fotballkamp, men det var faktisk veldig trivelig og god stemning. Rosenborg vant 7-1, men det var bare cupkamp, så.. Ja jeg hørtes ut som en proff kommentator der i et sekund, men jeg skal inrømme at jeg ikke har peiling. Uansett så var det gøy! Vi fikk kanskje ikke sett så mye av kampen, men vi fikk sjekket ut alle spillerne og kartlagt litt hvem som var i vår målgruppe. Så vi kommer til å bli sett mye på fotballkamp framover med andre ord hehe.I nitiden på kvelden, da kampen var ferdig, sto sola fortsatt på himmelen og vi kom på at utvekslingsstudenten i klassen vår hadde hadebra-party før han skal reise tilbake til USA igjen, så vi kjøpte oss en meget enkel middag på Bunnpris før vi kjørte avgårde.Nå skal jeg ut å trene litt, så vi blogges igjen senere!

dagens antrekk

 • 24.06.2015 kl. 16:36

I dag var jeg på byvandring med lillesøster og bestemor, noe som alltid er koselig. Det er martna i Trondheim, som vil si masse boder med forskjellig mat og duppedingser, så det er jo gøy. Nå skal jeg snart på fotballkamp og se Rosenborg mot et eller annet lag, det sier litt om hvor interessert jeg er, men katy hadde en billett til overs så jeg tenkte bare yolo osv. Hehe neida. Jeg har noen flere bilder fra dagen, men først dagens antrekk:

Genser fra Bikbok

Bukse fra Dr.Denim

Kåpe/vest fra Topshop

Sko fra Din Sko

Veske fra Michael KorsHva synes dere?

solbrent allerede

 • 22.06.2015 kl. 10:33

Hei folkens! Nok en solskinnsdag i Trondheim, dessverre varer ikke lykken lenge for det skal være regn i hele neste uke. "Men la oss nyte denne dagen" ble mat og kat enige om, så vi tar turen til byen snart for litt lunsj og kose. Jeg er solbrent som bare det etter at jeg lå og sov i sola i hele går, så livet er herlig, svir som fela.På lørdagen dro jeg og jentene på selvforsvarskurs igjen, runde nummer to. Vi holdt på i drøye tre timer med hardnocka boksing og sparking, ville lett sammenlignet det med en boothcamp. Etter det trente jeg og Anna en time på 3T (kjørte 1 minutters intervaller på høy hastighet med 2 minutter pause, for å fokusere kun på hurtighet x 8), så jeg var mildt sagt utslitt etter dagens firetimers økt. Så dro jeg og Pernille på hytta der mamma og pappa allerede var, og vi fikk en koselig liten helg på hytta. Der det blant annet regnet små kyllinger fra taket, haha for de som follower meg på snap. Et stakkars fuglepar hadde lagt reir på taket, så når bebbiene skulle ut av reiret falt de jo ned. Så mamma hadde lagt puter rundt hele hytta, og dermed falt de mykt haha awi.Hvordan er været ellers i Norge egentlig?

Island for denne gang

 • 20.06.2015 kl. 11:44

Nå har jeg skrevet litt om alle dagene på Island, bortsett fra den siste, og kanskje mest spennende. Det var som vanlig opp klokka åtte, for å bli henta av en sjåfør klokka ni. Han skulle være med oss hele dagen og kjøre oss rundt i fjellene på Island. Han hadde en dritkul bil som var gigantisk og minnet om lekebilen Hot Wheels Monster Jam, vent Mathilde hvorfor husker du akkurat hva lekebilen het?? Okei never mind. Jeg ble hvertfall kvalm etter fem minutter oppover fjellveggen med den, men det var artig.

Det første vi gjorde var å besøke "sprekken" som går gjennom hele Island. De glir lenger og lenger fra hverandre, og en gang kommer det til å eksplodere. Could be today or in a hundred years from now.

pappa og monster jammen

Så kom vi til Gullfossen, der vi først spiste god lunsj sammen med en hel haug turister som besto av 92 % asiatere (vi var de 8 resterende prosentene)

Her ser dere Gullfossen. Den var egentlig mye mer spektakulær enn jeg klarer å få fram på bildet. Det var så sinnsykt mye vann i lufta fordi fossen ble dratt med vinden, så kameraet ble klissvått. Og så er den mye lengre og brattere enn det dere ser.Så kom vi til høydepunktet, nemlig geysirer. Det kan nesten sammenlignes med en vanlig vulkan, bare at det er kokende vann og ikke kokende lava som blir sprutet flere meter opp i lufta. Det var helt utrolig å se på! Jeg så i avisa i forrigårs at en familie hadde stått for nærme, så når den eksloderte i lufta (noe den gjorde vært 6 minutt) så fikk de kokende vann over seg og en eller annen grads forbrenning på kroppen.. Men det gjorde ikke jeiiii så jeg syntes det var utrolig spennende haha.


Etter det kjørte vi på toppen av en gigavulkan, som selvfølgelig ikke er aktiv lenger, men holy det var litt scary likevel. Det var ikke lov å gå nedi denne her, og det er vel en grunn til det..På vei hjem dro vi innom plantasjen til han som kjørte oss, og det var bare så utrolig søtt der at det fortjener et bilde på bloggen. De dyrket tomater og lagde alle slags økologiske dressinger, sauser, salsa ja masse godt som vi kjøpte.

Ja det var egentlig alt for denne gang. Jeg anbefaler virkelig Island for reiseglade folk som vil oppleve verden. Det var utrolig mye spennende å gjøre der. Også må jeg bare si at jeg har verdens herligste besteforeldre som tar meg med på slike turer. Er det ikke løvesafari i Afrika, så er det hvalsafari på Island, og er det ikke ridning så er det segway liksom. De er de mest yoloe grandparentsene jeg vet om haha, sier ja til alt og klager aldri på noe. Det er ikke alle bestemødre som galloperer på hest og kjører i vulkaner altså, det nekter jeg å tro.
Hva synes dere om bildene?

trøndelag byr på finvær

 • 19.06.2015 kl. 15:22

I dag er det faktisk finvær i Trondheim, noe jeg ikke har sett mye til siden i fjorsommer. Det er så rart, helt fra mai i fjor var det finvær heele sommeren, mens i år har det vært dårlig helt til langt inn i juni og jeg tør ikke si noe om hvordan det skal fortsette. Uansett må sommerdagen nytes, så jeg tok turen til byen for å sette på vipper på Salong Bliss og tusle litt rundt etterpå. Jeg sovner hver gang jeg setter på vipper fordi det er så godt, og i dag våknet jeg av at jeg selv snorket hahaha jeez. Må være interessant å være vippedamen min, snakker sikkert i søvne å.          

Kjole fra Urban Outfitters, cardigan fra Samsøe, sko fra Bianco


Hva synes dere om antrekket?

roadtrip på segway

 • 18.06.2015 kl. 20:18

Hei sann! Nå er jeg tilbake på norsk jord, og jeg kom hjem i går kveld. Kroppen min ville så gjerne bare slappe av og hoppe i seng etter en hel dag med reising, men hodet mitt klarte å psyke meg opp til å få med noen av jentene ut haha. Så jeg dro på meg noen fancy klær og løp ned til bussen med en gang. Var jo en stund siden jeg hadde sett dem så det var koselig med en flaske vin på Solsiden.

Jeg har jo to dager på Island jeg ikke har fortalt dere om, så her har jeg noen bilder fra mandagen. Først på dagen dro vi på et kunstmuseum, det er bare noe familien (jeg, Pernille og pappa) har lært å godta når mimmi tar oss med på slike ekslusive turer, det er det minste vi kan gjøre. Det ble (heldigvis) en kort tur, før jeg og søstersen gikk oss en tur i shoppinggata (som forresten bare solgte ullklær og allværsjakker) og fant oss en søt, liten cafè med glutenfri Crepè!! Det er jo en vinner, spesielt når du bestiller med nutella, snickers og jordbær, craycraay.

Litt senere på dagen skulle vi på segway-sightseeing rundt om Reykjavik, noe som var utrolig morsomt! Jeg har så lyst på segway nå haha.Etter det igjen, fant vi oss et ordentlig kjøpesenter, Kringlan het det. Der var det masse bra butikker som Mac, Topshop, Urban, og jeg kommer ikke på noen nå haha. De hadde en stor sportsbutikk med masse Nike og Adidas også. Ellers så har vi spist sykt mye god mat. Som blant annet denne kvelden, hvor vi hadde seksretters middag, såå god mat. Og er det noe de kan, så er det fisk og lam, det er sikkerstikk på Island.Hva synes dere om bildene?

outfit

 • 16.06.2015 kl. 08:00

Kjole Vero Moda

Cardigan Samsøe

Skinnjakke Choies

Sko Bianco

Veske Marc Jacobs

Hva synes dere?

Islandshest og hvalsafari

 • 15.06.2015 kl. 22:36

Hei dere! Nå ligger jeg utslitt på hotellsenga etter dagens oppdagelsesferd. Det er noe nytt hver dag og vi skal ikke gå glipp av noe på denne øya haha! I går var dagen så fullstappa at jeg hadde ikke sjangs til å presse inn det minste blogginnlegg. Og da jeg kom tilbake på hotellet på kvelden var jeg så sliten at jeg sovnet med en gang. Men herlighet for en dag! Den startet med ridning i fjellet på Islandshest. Jeg hadde ikke ridd på flere år, men ble forelsket i hester igjen. Når vi galopperte i fjellet, herreguud for en følelse! Og naturen var så utrolig fin.


Da vi kom tilbake var det bare å skifte om til hvalsafari-klær??? Hva har man på seg liksom. Heldigvis fikk vi hver vår gigantiske kjeldress, og hadde det ikke vært for den hadde jeg frosset ihjel. Men vi fikk sett både en stor hval og flere delfiner, så det var morsomt! I tillegg kjørte vi en sånn liten gummibåt, eller ikke såå liten da men, den ble hvertfall kastet rundt på de store bølgene og det kilte sånn i magen hahaha. Det var så rart for vi kjørte midt ut på havet, så alt vi så var isfjell langt lagt borte, mens sola skinte og været var fantastisk fint.


Nå skal vi ut å spise, så vi blogges senere med kveldens antrekk! Hva synes dere om bildene?

gårsdagens antrekk

 • 14.06.2015 kl. 17:00Skjørt Cotton On

Jakke B Denim

Solbriller Rayban

Tshirt Levi's fra Junkyard, som forresten har Summer Sale, så dere kan spare opp til 70 % på tusenvis av produkter

Hva synes dere?

One of the 25 Wonders of the World

 • 14.06.2015 kl. 01:39

Hei! Nå sitter jeg i kveldssola på hotelrommet på Island og blogger, klokka er bare halv tolv her og nærmere langt på natt hjemme hos dere. Neida det er bare to timer forskjell, men det utgjør en bitteliten jetleg. Jeg rakk vel ikke å informere dere så mye om at jeg skulle til Island. Men jeg er her med mamma, pappa, Pernille, mine onkler Kjartan og Frode, og mimmi og beste ♥ Hvis jeg ikke har misforstått så feirer vi beste sin 75 årsdag med turen her. Jeg har aldri vært på Island før, men ut i fra det jeg har fått med meg  bare i løpet av dagen her, så er det fantastisk fint her! Og når vi landet virket det mer som vi landet på en annen planet enn et annet land, pga lavasteiner (og vulkangreier).

Det første vi gjorde da vi landet var å kjøre med en minibuss til en lagune, en grunn bukt som er avstengt fra havet. Vann med svært høy temperatur hentes fra grunnen, nær lavaflyt og ledes ut til lagunen som får en konstant varm temperatur. Det var helt utrolig å være der. Vi kjørte et stykke, helt øde med bare fjell og lavasteiner, og plutselig stiger paradis opp mellom fjellene. Det kan egentlig ikke forklares, dere må besøke det for å forstå! Lagunen regnes som en av de "25 wonders of the world", og det er ikke uten grunn.

Smurte oss inn i leiremaske for å få beibihud

Så var det roadtrip i minibussen til hotellet med musikk på ørene og litt healthy snacks. Vi bor i Islands hovedstad, Reykjavik, og jeg prøver å forstå byen. Den gir meg en blandet følelse av Kreta og Lofoten på en måte. Det er veldig lite og søtt akkurat her vi bor, med en liten sentrum og supermarkeder som minner meg om syden, men så dreier det seg mye om fisk og vikinger her, så ja det er litt forvirrende haha.

I morgen skal vi ri på islandshester, first thing in the morning, på langtur. Det blir spennende! Noen år siden jeg har ridd nå, og grunnen til det er vel egentlig fordi jeg er litt redd hester, til tross for noen år med ridning og tre år på rad med rideleir haha, ikke spør meg hvorfor. Men jeg gleder meg!Hva synes dere om bildene?

workout and pancakes

 • 12.06.2015 kl. 18:03

Hei! I morrest våknet jeg halv tolv, og gledet meg til å se sesong tre av Orange is the New Black, som kom ut i dag!! Så ringte Katrine og brukte fem minutter på å overtfale meg til å bli med på 3T. Så det ble en kort frokost, knekkebrød med cottage cheese og banan ♥ Aldri prøvd den kompinasjonen før, men det var veldig godt. Så trente vi i to timer, intervaller og styrke.

Kjøpte toppen på G-MaxI bilen på vei hjem fra 3T ringte jeg frisøren for å høre om de hadde noe ledig i dag, og de hadde en ledig time om fem minutter haha. Så jeg kjappet meg hjem og tok en dusj og skiftet på fem min, jeg kan være supereffektiv hvis jeg vil. Rakk ikke å spise noe, så da er det fint å kaste i seg noe av denne godsaken, QuestBar S'mores nam my fav.

Da jeg kom hjem med kort hår og tom mage (okei kortere hår hvertfall) satte jeg i gang med pannekake-making og nå sitter jeg godt plantet i sofaen og ser Orange. Jeg så også ferdig Orphan Black, det tok meg vel fire dager å se 3 sesonger, shit det var en bra serie. Jeg.har.ikke.noe.liv.Ha en fin fredagskveld!

watch out

 • 11.06.2015 kl. 13:28

Hei god dag! Da har jeg endelig sett ferdig alle Fast-filmene, oog jeg har sommerferie! Etter siste skoledag på tirsdag dro jeg og Katrine hjem til meg og kjøpte Fast & Furious 6 for å kjappe oss å se den, før vi dro på kino samme kvelden med Anna, Lene og Johanna og så sjueren. Enn at vi rakk å se alle filmene før den gikk ut på kino, i tillegg fikk vi sitte i en kongesal som var knøttliten med store, myke stoler og masse plass haha.

På onsdagen dro jeg til byen med jentene for å shoppe litt og spise lunsj. Det viktigste innkjøpet vårt var tannbeskyttere, the reason why ser dere lenger ned. Vi klagde på været hele dagen, så det var bare på sin plass at sola kom fram utpå dagen, en vakker dag i JUNI. På denne tiden av året i fjor gikk jeg rundt i shorts og bikini og var allerede solbrent..Graffi my love

Fiol nøgd med oreoshake

uten tvil den beste i byen

Jakke fra MaxMara, sko fra Bianco, bukse fra Pieces og skjorte fra Only

Etter byturen var det bare å komme seg hjem og skifte til noe mer behagelig før det brakte løs på selvforsvarskurs. Det er jo sydentur og russetid og generelt masse festligheter i framtiden til Nyg, så vi tenkte det kunne være smart å leie inn en privat person for å holde kurs for oss om hvordan vi skal kunne forsvare oss selv ved overgrep, og gi vedkomne en ekstra knockout med det samme. Vi holdt på å tre timer i går kveld, og skal ha flere timer framover. Det ble en ekstra treningsøkt med mye latter og (blod), vi ble litt ivrige, så treneren vår fikk kjørt seg. Vi så helt forferdelige ut da hahah:Anbefaler flere å finne et lignende kurs i nærheten av der dere bor, eller finn en privatperson som kan lære dere noen triks!

treningsprogram - overkropp

 • 08.06.2015 kl. 20:12

Dette styrkeprogrammet består av gode øvelser for overkroppen, med fokus på rygg, bryst og skuldre. Også forside og bakside av armene vil få jobbet godt her. Programmet starter med baseøvelser som er mer energikrevende, og avsluttes med øvelser som krever mindre energi.

Har du noen spørsmål til noen av øvelsene eller andre ting knyttet til trening og mat så kan du stille spørsmålene her. Følger du treningsbloggen 3T-TRENING får du mange tips til gode treningsøvelser, hvordan du skal trene og hvilken mat som er bra å spise.  Sjekk ut bloggen!


Du trener den store brystmuskel, bakside overarm og forside skulder.

◊ Legg deg i en slik posisjon at du har øynene rett under stanga og beina godt plantet i bakken.

Spenn opp brystet og trekk skuldrene ned og inn mot midten av ryggraden slik at det kun er rumpa og øvre del av rygg som er i kontakt med benken.

Grepet på stanga skal være litt bredere enn skulderbredden og stanga skal ligge i nedre del av håndflaten.

Senk stangen kontrollert til den berører brystet på det øverste punktet.

Press opp igjen med noe større hastighet.
 

Vil du bli bedre i benkpress? Les her!


Du trener øvre del av rygg, fremside av overarm og bakside av skulder

♦ Grip stangen med et skulderbredt grep.

Senk overkroppen fremover i hofteleddene med RETT rygg.

Start bevegelsen med å dra skuldrene bak.

Bøy albueleddet og dra stangen opp mot magen med armene nært kroppen.

Press skulderbladene godt sammen.Du trener fremre del av skulder, brystmuskel og bakside overarm.

Grip stangen med skulderbreddes avstand.

Skyt brystet frem.

Start løftet ca fra hakespissen. Press stangen opp i en svak bue bakover slik at stangen ender over hodet.
Følg gjerne 3T på Snapchat! Søk opp brukernavnet «dine30med3t» for å få treningstips og motivasjon på Snapchat.Du trener øvre del av rygg og fremside av overarm.

Ta tak rundt stangen med fingrene vendt fra deg, ca 5-10 cm ut fra skuldrene dine

Få full strekk i ryggen

Trekk stanga ned mot brystkassen din, samtidig som du løfter brystet oppover

Hold et par sekunder før du rolig slipper stanga til utgangsposisjon
Du trener øvre/midtre del av rygg, bakside skulder og fremside av overarm

Ta takk i grepet, sitt slik at du kan oppnå en god strekk over ryggen og mellom skulderbladene før du starter

Dra ryggen opp i loddrett stilling og skyt brystet fram (hendene har ikke begynt å bøye seg enda)

Fortsett bevegelsen veg å trekke albuene bakover, trekke skulderbladene godt sammen og trykk brystet fram

Hold et par sekunder før du rolig slipper stanga tilbake til utgangsposisjon


Tights fra Helly Hansen HER

Topp fra Helly Hansen HERDu trener den store brystmuskel og fremside av skulder

-        Legg deg på ryggen med armene strukket opp over ansiktet, med en manual i hver hånd. Hold en liten bøy i albueleddet.

-       Pass på å støtte nakken og hold ryggen rett

-        Senk armene strakt ut til siden til vektene er på linje med skuldrene.

-        Kontrollert før armene tilbake til utgangsposisjon


 

Har du lyst å bli medlem på 3T? Da kan du lese om ungdomsmedlemsskap her, eller studentmedlemskap her


Midtre del av skulder

-        Stå rett med en vekt i hver arm. La armene få møtes foran hoftene.

-        Hold en lett bøy i albueleddet

-        Før armene rett ut til siden til vekten og albue er på høyde med skulderen. Ikke løft høyere enn dette.

-        Søk oppover med albue og lillefingerside av hånden.

-        Senk vektene rolig tilbake til utgangsposisjon.


 


I neste innlegg om trening skal du få gode øvelser for magen som fungerer veldig bra, følg med!Hva synes dere?

50 spørsmål

 • 07.06.2015 kl. 19:59

Hvor høy er du? Jeg var 173 sist jeg målte, men mamma og pappa sier hele tiden at det ser ut som jeg har vokst, så jeg må nok nærme meg 2 meter snart i følge dem.

Hvilken film så du sist? Fast & Furious Five

Hvem ringte du sist? Katrine

Hvem ringte deg sist? Skjult nummer

Når våknet du i dag? i elleve tiden

Hva sto det på den siste meldingen du fikk? "Shit dæven"

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sender sms hele tiden, eller jeg bruker Telegram mye

Hva har du alltid i vesken? Jeg bruker egentlig ikke veske, men jeg har gjerne med meg mobil, pengbok, ob, carmex, solbriller og concealer

Hva er ditt favorittsted? Oi den er vanskelig. Det fineste stedet jeg har vært må være Afrika, men det er jo likevel ikke mitt favorittsted. Kanskje hytta i Åre eller på Innerøya haha

Hvilket sted foretrekker du minst? Spøkelseshuset i Tusenfryd og generelt utedoer

Har du noen gang kysset en jente? Haha ja

Hvilken julesang er din favoritt? Åh vil ikke tenke på jul nå, men Winter Wonderland av Bing Crosby

Når er neste gang du skal utenlands? Jeg skal faktisk til Island neste uke

En ting som er irriterende med å blogge? At jeg ikke alltid har så mye spennende å dele, men føler jeg må blogge likevel

Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Shit om ti år.. Da er jeg 28 år og forhåpentligvis har jeg en jobb som jeg elsker, en forlovede (hehe), de samme gode bestevennene jeg har i dag, i tillegg til flere venner og bekjente. Men vet dere va, jeg befinner meg nok fortsatt i Trondheim.

Sover du med eller uten klær om natten? Uten hehe

Hva skremte deg om natten som barn? Åh long story short: Da jeg var seks år og gikk på SFO var jeg og jentene noen drittunger haha, og en dag bestemte vi oss for å bruke skole pc-ene til å se på trailere til skumle filmer. Jeg kommer seriøst ALDRI til å få det synet ut av hodet, når The Grudge-damen kryper ned en trapp. Jeg vet ikke helt hvordan Grudge skrives, men ikke faen om jeg søker det opp på google for å si det sånn. Så ja det har jeg vært redd for siden den gang, og kommer med stor sannsynlighet til å ha mareritt om henne i natt også pga dette.

Hva er den største premien du har vunnet? En sånn gigasjokolade på tivoli, deehven det var stas

Hva er din beste egenskap? Jeg er utadvent og snill hehe :)

Hva er din verste egenskap? Jeg blir fort irritert og vil knuse ting (haha psyko), men er også veldig kortsint da

Hvor mange puter har du i sengen? 4 :) en ekstra for å beskytte meg mot damen i trappen

Hva er det rareste du har spist? Jeg har faktisk spist veldig mye rart, men en Eos-lipsyl var noe for seg selv. Neida jeg skal sikkert svare en matrett, men jeg kommer ikke på noe nå

Hvilken iskrem er din favoritt? Den laidbacke matholck svarer Ben&Jerrys Peanut Butter Cup og Chunky Monkey uten tvil, (og den sunne, fornuftige matholck svarer DUGG fersken og fruit sorbet)Hva var drømmejobben din som barn? Å være danser i musikkvideoene til de kjekke popstjernene på tv

Hvilken dessert er din favoritt? Brownies og is <33

Kan du spille poker? Nei egentlig ikke (har spilt klespoker men det er vel noe annet?)

Liker du kaffe? Absolutt, jeg liker alle typer, men helst helt svart faktisk

Hva drikker du helst frokost? Jeg drikker vann, men jeg ville helst foretrukket smoothie hver morgen ja

Hvem var den siste du delte seng med? Haha spennende, neida lå fint plassert mellom Hanna og Johanna i natt

Potetgull eller smågodt? Smågodt totally

Har du vært innlagt på sykehus? Hmm i Thailand da jeg ble brent av en giftig manet, og 16. mai for noen år siden da jeg brakk armen på treningsstudio

Blir du lett forelsket? Crusher i ny person hver dag, but I've never been in love

Hvordan gjør man et godt intrykk på deg? Jeg liker folk som sprer glede og energi, og som er morsomme uten at de prøver for hardt

Hva bruker du helst penger på? Mat haha, bruker ikke penger på så mye annet egentlig. Shopper litt her og der, men ikke så ofte

Hva har du spist i dag? To brødskiver med egg og laks til frokost, og et knekkebrød med brunost og en kopp kakao til lunsj, og blomkålsuppe nå. Alle tre måltidene har funnet sted i sofaen til Johanna med Orphan Black på skjermen, vi har snart sett hele sesong 1 på en dag.

Hva er ditt favorittprogram på tv? Har ikke noe fav program på tv, men alt som har med karda$$ian å gjøre ser jeg gjerne

En grønnsak du ikke liker? Er ikke noe særlig fan av tomat, selv om jeg prøver hardt å like det

Er du partyjenta eller den stille og rolige? Jeg er nok mer partyjenta hehe

Hva har du helst på deg? Joggebukse, hettegenser og slippers

Vil du ha barn? Ja, men ikke i nærmeste framtid neii hehe

Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan bittelitt spansk og en del tysk fra skolen, men ikke noe å skyte av haha også engelsk da seff

Foretrekker du havet eller basseng? Jeg er litt redd havet, men det er jo helt fantastisk å bade i det, såå jeg vet ikke

Er foreldrene dine gift eller skilt? Happily married

Hvilken øyefarge har du? Grønn

Er du sosial? Ja det vil jeg si

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Haha sokker!

Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg ikke på musikk, men det siste jeg hørte på var California Roll - Snoop Dogg

Fortell noe leserne dine antageligvis ikke vet om deg? Jeg klarer ikke å skrelle bananer, shit det høres ganske sykt ut når jeg sier det. Eller jeg kan skrelle dem så fort de er "åpnet" men jeg har ikke åpnet en banan på flere år, fordi jeg synes det er ekkelt.

Den siste boken du leste? Et helt halvt år

Er du singel?  Jepp, singel livsnyter som ikke vil knytte meg til noe eller noen, hjerte
Hva synes dere om slike innlegg?

Long time no see

 • 06.06.2015 kl. 20:58

Hei dere! I går kveld grillet jeg med fine jentene mine, før halvparten av oss dro videre på fest. Så jeg, Hanna, Johanna, Nora og Maja kjørte rundt med full bil og anlegg på full guffe til langt på natt og observerte fulle ungdommer langs landeveien. (Vi hadde øynene åpne for voldtekt !!!) Det var nemlig en voldtekt rett bortenfor huset til Katrine i forrige uke, så det sier jeg dere alle, ikke gå alene om natten, og ja egentlig ikke gå om natten i det hele tatt. Og forresten har jeg åpnet snappen min for dere som lurer, legg til mathildeholck :)I dag har jeg og Nora vært hjemme hos vår kjære venn Aurora som vi ikke hadde sett på hundre år! Det var selvfølgelig kjempekoselig ♥ Vi bakte brownies og snakket om alt som har skjedd siden sist vi møttes, noe som viste seg å være masse!

i dag var jeg pen:

Og nå er det lørdagskveld, noe som uten diskusjon betydde fredagstaco for to, litt over gjennomsnittlig, sultne jenter. Også fikk vi nettopp besøk av Markus og Martine så nå blir det tydeligvis Champions League, ser det ut som.. Oooog DER scoret Barcelona! Wihu, jeg bryr meg egentlig ikke, men det er jo stemning :)Hva har dere gjort i dag?

orange is the new green

 • 05.06.2015 kl. 15:04

Hei! I dag sluttet jeg tidlig på skolen og har bare sittet i min lille hule og sett serie og spist mat haha. I kveld skal jeg på håndballtrening, med Utleira, faktisk, før jeg skal grille med jentene. For de som har lest bloggen lenge så vet dere at jeg har vært en trofast Heimdal-spiller i tolv år! Jeg har alltid sagt at jeg heller slutter på håndball enn å bytte lag, men så kommer vi til det punktet at Heimdal først mister en del spillere så laget blir halvert og deretter mister treneren. Det siste året har vi vært akkurat nok til et lag, og vi klarte oss utrolig bra i forhold til at vi ikke hadde noen innbyttere. Så samtidig som de andre lagene hadde dobbel rekke, spilte våre spillere hele kampen uten pause. Men nå gikk det ikke lenger, så 18-laget vårt har gått i oppløsning, noe som egentlig er skikkelig trist. Så mange herlige jenter har gått på laget, og blant dem alle bestevennene mine, og vi har hatt et utrolig bra mijø og masse morsomme stunder, samt de emosjonelle stundene med blod, svette og tårer. Men så har det jo seg slik at, selv om Heimdal j18 ikke lenger er et lag, er jeg definitivt ikke er klar for å gi opp håndball enda. Derfor valgte jeg, Johanna og Hanna å takke ja til tilbudet vi fikk fra Utleira, og har fått en kontrakt vi må signere. Så ikke bli overrasket hvis du ser oss i oransj drakt fremover (noe som blir fantastisk fint med tanke på håret mitt da hehe..) Grunnen til at jeg forteller dere det, er fordi det var en del av dere som hadde sett det på Facebook og ville høre hvorfor jeg har byttet. So now you know ♥ Sikkert bare en 10 % som bryr seg, meen likevel haha.

Hva skal dere bruke fredagskvelden på?

Denne lille lørdagen

 • 03.06.2015 kl. 20:08

Hei dere! I dag hadde vi fri fra skolen, så jeg utnyttet det med å sove til halv tolv. Hadde det ikke vært for at barne- og ungsdomsskolen som ligger to meter unna huset mitt, har friminutt halv tolv and the whole thing turns in to a jungle of kids, hadde jeg sikkert kunne sovet lenger også. Men det var like greit å komme seg opp og ut på trening.

Jeg og jentene vurderte å dra på en kort hyttetur i går kveld og komme tilbake i kveld, men det ble litt stress med sein håndballtrening osv. Så vi tok jentekvelden hjemme hos meg istede, kjøpte inn masse god frukt og snakket om alt og ingenting hele kvelden.

Akkurat nå ligger jeg her, og klør meg i øyet fordi jeg har fått en slags blemme i øyelokket som klør noe jævlig <3 Det var ikke det jeg egentlig skulle si, men det jeg skriver her kommer liksom rett fra hjertet. Jeg ser faktisk på en serie, Under the Dome, som jeg prøver å komme inn i, men vet ikke helt hvordan det går. Jeg sliter med å finne en serie jeg kan bli skikkelig hekta på, men venter selvfølgelig i spenning på sesong 3 av Orange is the new Black, som kommer snart!

Nå tenker jeg å kjøre meg en tur og hente katy, sånn at vi kan se neste Fast & Furious-film på lista, nemlig nr fem.Hvilken serie ser dere på?

Første sommermåned!

 • 01.06.2015 kl. 21:31

Hei igjen! Nå var det plutselig mandag og jeg startet uka med en velfortjent 5/6 i den muntlige vippeprøven min i markedsføring (hehe skrytskryt sorry). Det var ikke det som fristet mest å gjøre da jeg kom hjem fra hyttetur og fest på søndagen, så jeg fortjener litt creds synes jeg haha. På lørdagen dro jeg og en kompis på roadtrip til Inderøya for å bo i ei hytte med noen venner, og dra på Vømmøl-festival. Det ble kanskje ikke en suksess for min del, men starten på kvelden var veldig artig, også ble det noen morsomme historier og fortelle dagen etter. Som for eksempel at jeg våknet midt på natten med en svart katt i sengen, og morgenen etter hadde jeg kloremerker både her og der haha.

//reklame

For å snakke om noe helt annet, så er det 1.juni i dag, og første sommermåned! Wii jeg og jentene holder på og styrer litt med sydenturen i sommer, den kommer bare nærmere og nærmere og jeg gleder meg såånn. I anledning sommer har jeg fått æren av å prøve ut sommerens Nivea Lip Butter smak, i kokos ♥ Kom i sommerstemning, løp og kjøp den på H&M-butikkene i sommer!Hvordan har helga deres vært?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no