hits

shopping i Fredrikstad

 • 30.06.2014 kl. 20:06

Heihei! Tid for en update fra Hvaler ♥ ♥ ♥ I går satt vi inne omtrent hele dagen og spiste og så fotballkamp, men det er veldig koselig å bare ta det helt med ro noen ganger også. Vi kjøpte oss abbonement på tv2 Sumo og fikk se Nederland - Mexico.I dag tok vi turen til Fredrikstad for en liten shoppingtur. Midt på dagen ble det plutselig stoor sol og blå himmel så vi satte oss ute på brygga etter et lite måltid på Wayne's Coffee.Jeg kjøpte meg blant annet denne bokaOog Johanna kjøpte seg denne.

Hva synes dere om bildene?

Ankommet Hvaler

 • 28.06.2014 kl. 18:01

Heii! I går kveld tok jeg, Hanna, Johanna og mama Johanna fly til Oslo og ble hentet der og kjørt til Hvalerhuset ♥ Etter to timer i bil med konstant "Mitt skip er lastet med" var det over gjennomsnittet godt å komme frem å sette grandisen i ovnen. Ble en sen kveld og vi kom oss ikke i seng før halv tre, noe som resulterte i frokost klokka to i dag. 

I dag er det overskyet så vi har bare sittet inne å spist sjokkis og spilt monopol, men det er jo livet. Så blir det noe så kreativt som taco til middag.Hvordan har dagen deres hvert?

hjem fra håndballsamling

 • 27.06.2014 kl. 16:01

Heeeello! Herlighet som jeg har savnet bloggen haha, helt seriøst. Føles som jeg har vært borte i tre uker... Endelig er jeg hjemme, and it feels so good! Har vært på håndballsamling i fire dager, med to harde treninger hver dag. Når jeg dro hadde jeg både feber og litt av hvert, så det var vell ikke så lurt å dra i første runde, men det gikk bra. Det har vært fire dager med masse latter (,svette og tårer) haha neida joda. Hadde ikke planlagt noe innlegg med bilder fra oppholdet, men fant noen fine (stygge) bilder på mobilen.

De to bildene med nugatti og daimkake var da jeg kom hjem, det første jeg kastet meg over var alt jeg fant av sjokolade. De to nederste bildene til høyre av meg og Maja forklarer vell dagene i korte trekk haha. - Opp tidlig, sent i seng, økologisk havregrøt og lukten av svette :)

Men jeg har ikke tid til å slappe av lenge, om noen timer tar jeg fly med Hanna og Johanna til Hvaler ♥♥♥

Hvordan har de siste dagene deres hvert? Noen som har savnet meii? haha obligatorisk å svare ja på det siste spørsmålet assa.

nytt design og header

 • 24.06.2014 kl. 10:00

Hei! Som dere sikkert har lagt merke til så har jeg nytt design og ny header! Jeg er veldig fornøyd, det var påtide med en forandring. Liker at den er så sommerlig og fargerik. Det var min gode venn i Soft Webdesign som nok en gang lagde designet mitt. Dere finner facebooksiden deres her.

Hva synes dere om designet? ♥

photoshoot med 3t

 • 23.06.2014 kl. 14:32

Hei! I dag ringte vekkerklokka halv sju og da var det bare å hive seg rundt og komme seg av gårde på photoshoot. Det var jeg, Johanna, Aurora, Knut og Markus som ble fotografert og det hele var faktisk veldig morsomt. Vi holdt på fra åtte til tolv så spiste vi lunsj på kontoret. Tok noen få bilder backstage haha. Ellers så fikk vi faktisk alt vi ble fotografert i, det var på en måte betalingen vår. Fikk masse fine treningsklær i alle verdens farger og mønstre fra merker som Reebok, Helly Hansen og Adidas. Klærne kommer ut til salgs på 3t shop i løpet av august.

mine fine to ♥Hva synes dere?

ryddings i klesskapet

 • 22.06.2014 kl. 17:20Hei dere! I dag har jeg sortert så og si alle klærne jeg har (hadde) i klesskapet og kastet ut 60% av det hele haha. Kanskje har jeg plass til litt nye sommerklær. I tillegg til det så har jeg jogget i skogen med mamma, noe som var veldig herlig nå som sola gløttet litt tilbake på Heimdal. I nuet sitter jeg helt utslitt i sofaen med ny sesong av pretty little liars og havregrøt med honning og kanel.

I morgen tiiidlig skal jeg på photoshoot for 3t, med blant annet kjæresten min haha, men mer om det kan jeg fortelle i morgen :) Vi blogges!Hva har dere gjort i dag?♥

mine ferieplaner

 • 21.06.2014 kl. 14:38

Hei! Nå er det endelig sommerferie, og det har jeg ventet så lenge på! Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om mine ferieplaner. På tirsdagen drar jeg til Orkanger på håndballsamling i fire dager. Gruer meg litt til det haha, kunne jo vært hjem og slappet av, meen jaja levva livet. Dagen etter jeg kommer hjem derfra, kan det se ut som at jeg tar turen til Hvaler med Johanna og blir der noen dager. Det er tradisjon og også en av de beste opplevelsene om sommeren. Når jeg kommer hjem fra Hvaler drar jeg rett til syden med familien. Vi skal først en uke på cruise som går gjennom Spania, Frankrike og Italia og deretter en uke på hotell i Barcelona. Resten av sommeren har jeg ikke planlagt enda, men finner vell på noe morsomt. Her er noen billder fra sommeren i fjor.Hva er deres planer for sommeren?

thank god for tapas

 • 20.06.2014 kl. 18:21

Hei! Som sagt så var jeg jo på avslutningsfest med klassen i går, og før vi dro til selve festen hadde jeg og noen jenter et kooselig tapasmåltid. Vi bestemte oss for å kjøre tapaskveld bare noen timer før vi skulle møtes, så vi hadde litt tight schedule, men det gikk fint. Jeg lagde et overraskende godt foccaciabrød for første gang, brukte denne oppskriften, bare uten hvitløk- og basilikumoljen og selvfølgelig med glutenfritt mel. Tok halve mengden grovt mel og halve lyst. Ellers hadde vi asparges i serranoskinke, oppskrift her, ost og kjeks, stekt tomat med parmesanost og diverse frukter.

Louise, Thea, Therese og KatiLene og Martine

Noen som ble fristet av maten?

gårsdagens antrekk

 • 20.06.2014 kl. 16:06

Hei! I går hadde klassen min avslutningsfest hjemme hos en av oss og det var en veldig morsom kveld. Jeg har noen bilder på kameraet mitt, men det ligger hjemme hos ei venninne, så jeg henter det senere. Rakk å ta noen bilder før jeg dro, så her er gårsdagens antrekk.body fra Monki, shorts fra Urban Outfitters

Hva synes dere? ♥

17 år og barnebursdag

 • 18.06.2014 kl. 17:58

I går kveld holdt hele jentegjengen surpriseparty for tre av våre kjæreste medlemmer. Kunne ikke skrive noe om det på bloggen for forhåpentligvis leser de den(??)? Hahaha. Ettersom vi aldri er noe spesielt flinke til å planlegge noe som helst så skjedde hele greia ganske spontant. Vi startet ikke å ordentlig planlegge før dagen før, fordi vi var sikre på at de kom til å komme opp i muntlig. Var også veldig vanskelig å få alle tre bursdagsbarna i hus på nogenlunde samme tidspunkt, når vi fant ut at den ene plutselig befant seg på bh-shopping i byen *kremt*. Men etter to timer venting, tre ganger "SURPRIISE" og tre bursdagssanger, ble det endelig tid for de 100 kakende vi hadde bakt. Og som dere ser på bildene under så tenkte vi å virkelig utnytte det siste året som barn.Bestemte oss for å droppe finstasen og heller ha en casual kveld med joggisen på. På en eller annen måte klarte jeg ikke å få et eneste bilde av noen av bursdagsbarna men men. De har forresten ikke bursdag på samme dag, men bare noen dager i mellom så vi tenkte kapisshh tre fluer i en smekk. Og det var da altså Hanna, Trine og Maja som ble feiret med cola og kaker.

Hva synes dere om bildene?

Vippserum fra Xlash

 • 18.06.2014 kl. 15:07

reklame

Hei! Nå tenkte jeg å skrive et innlegg om et produkt jeg mottok i posten i går. Det er et vippeserum fra Xlash som skal gjøre vippene mørkere, tykkere og lengere etter kun 3 uker! Nå har jo jeg nettopp satt på vippeextensions så jeg må prøve det ut når jeg er ferdig med det. Men for dere andre som ikke vil bruke altfor mye penger på extensions så er jo dette perfekt og mye bedre for vippene.

Man hører om slike vidunderprodukter annenhver dag, men dette produktet har jeg faktisk trua på. Xlash er også blitt kåret til det beste og mest solgte vippeforlengende middelet på markedet og har 100% fornøyd garanti, som vil si at hvis du ikke er fornøyd får du pengene tilbake.

HER er nettsiden deres og gjerne lik facebooksiden deres HER Under ser dere et bilde av før- og etter bruk av Xlash. Det er forresten ikke meg på bildet :)Fordeler med Xlash:

♥ gjør vippene lengre, tykkere og mørkere

♥ produktet er laget av 100% planteekstrakter

♥ er ikke testet på dyr

♥ 100% fornøyd garanti

Akkurat nå kan dere få 100 kr avslag hvis dere bruker rabattkoden MATHILDE (trykk her) Den varer fra i dag og tilogmed fredag.

Noen som har prøvd det, eller ønsker å prøve det?

den store skjønnhetsdagen

 • 17.06.2014 kl. 18:19

Heihei! I dag ringte vekkerklokka klokka åtte, og jeg skulle ikke på skolen, men jeg skulle til byen. Og hvorfor måtte jeg stå opp klokka åtte på en fridag for å dra til byen? Jo fordi jeg skulle sette på vippeextensions haha. Dro på Glimt på Solsiden og lå på en hard seng i to timer, men resultatet var verdt ventetiden. Når jeg kom hjem fra byen hadde jeg en halvtime på meg før jeg skulle til frisøren haha, høres kanskje stress ut, men gikk faktisk utmerket. Så i dag har jeg altså satt på vipper oog klippet håret mitt for første gang på over et år :) smiiiilefjes.

Resultatet av klippingen ↓ og neii haha jeg har ikke farget det, det er bare lyset. Det ble kanskje ikke såå mye forskjell, men det føles hvertfall mye bedre. 

Og her ser dere litt hvordan det ser ut med vippene.

genseren er fra Acne

Hva synes dere om håret og vippene haha?

klager ikke

 • 16.06.2014 kl. 16:43

Hei dere! Uken fortsetter med frii og jeg klager ikke. Helga var utrolig morsom, var så deilig å spille håndball igjen og vi dro hjem med både seier, tap og uavgjort. I går kveld var hele gjengen helt utslitt, satt halvvåkne hjemme hos meg og så VM og spiste popcorn til langt på natt. Har faktisk fulgt med på VM, troor jeg heier på Brasil? haha..

I dag har jeg og Knut bare slappet av, startet på nytt med sesong 1 av Prison Break og baket oreokake ♥

Nå skal vi snart på trening, så blir det fajitas til middag etterpå.

Flere som har fri? Hva gjør dere på slike dager som denne?

månedens spørsmål

 • 14.06.2014 kl. 17:56

Kan du leggge ut spotify work out lista di?

Her


har dere alltid frukt og masse sånt hjemme, eller kjøper du det inn?

I huset mitt er frukt et must, må alltid ha tilgjengelig frukt haha.

Jeg skjønner ikke helt hvordan du har tid å energi til å gjøre så mye som du gjør, altså blogg, skole, venner, trening, familie, hytta og kjæreste? Så hvordan får du det til?

Det samme spørsmålet blir jeg stilt ofte av meg selv og andre. Det er sant jeg gjør veldig mye, men når det er sagt så går jeg på skole med venner, kjæresten er venn med mine venner, jeg drar på hytta med kjæreste eller venner, trener med venner og blogger om hytta, trening, venner og kjæreste. Hahah det ga sikkert ingen mening, men det jeg prøver å si er at, alt på en måte går sammen så det ikke blir så mye likevel.

Skal du gå realfag eller samfunn?

Samfunn - økonomi, rettslære og markedsføring

Hvordan språk har du, og er dette siste året eller skal du ha det tredje året også?

Jeg har tysk, og jeg skal bare gå to år ja

Hvor er shortsen og genseren fra?

Om jeg ikke husker helt feil så har jeg kjøpt shortsen på Urban Outfitters, og genseren er kjøpt på en butikk som ikke finnes lenger i Sverige heh sry


Pleier du å spise sunt i hverdagen? Er det sånn at du sier nei til kake liksom?

Jeg pleier å spise så sunt som mulig i hverdagene. Det er ikke så ofte jeg kan si ja til kake fordi jeg som regel ikke tåler det, men hvis jeg først blir tilbytt en glutenfri kake, da skal jeg låve deg at jeg gir blanke i hvilken dag det er haha.

Når du sier du jogget bort helgens godsaker, hvordan gjorde du det? Hvor langt jogget du? Jogger du hver dag?

Nei det var jo ikke helt seriøst at jeg hadde jogget bort helgas godsaker, men jeg jogget i en time og nei jeg jogger ikke hver dag.

Hva har du med til lunsj på skolen? Og har dere kantine med sunn mat? Eller går det i sjokomelk og boller på skolen?

Det går absolutt ikke i sjokomelk og boller nei. Noen ganger har jeg med kyllingsalat eller brødskive med et eller annet på, andre ganger kan jeg kjøpe salat i salatbaren i kantina. Vi har mye usunt i kantina, men også en del sunt som salat og diverse yoghurter osv.

Hvor mange trappetrinn er det i Granåsen? Og hvordan orker du å løpe opp der? Det er jo så langt eller?

Vet ikke nøyaktig hvor mange, men det er langt ja haha. Det er helt jævlig, men no pain no gain er det ikke det de sier ;p

Hvor ser du Orange?

♥ ♥ Netflix ♥ ♥ 


Hvor ofte trener du?

Prøver å få til å trene hver dag

Kan du ha spørsmålsrunde med kjæresten der begge svarer?

ææii den er jeg skeptisk på haha

Angrer du på at du valgte studiespesialisering? Ville du gått noe annet f.eks. idrett?

Angrer ikke et sekund :)

får du mye fregner om sommern? det ser ikke ut som du har fegner.. syntes du det er fint med fregner?

Ja jeg får masse fregner, men de vises ikke så godt fordi de er så lyse. Jeg synes det er kjempesøtt og sjarmerende med fregner haha. Okei når jeg ser på bilder fra sommeren i fjor nå, så vises dem jo ikke i det hele tatt... wtf skal ikke jeg liksom være ginger.


Hvilket kamera bruker du? :-)

EOS 600D

Har noen av de andre jentene blogg?

Nope

Jeg klarer ikke å klikke på linken, kan du fortelle hvor du fikk dekselet med lader fra? Kjempesmart for konsert osv. 

Her er link til dekselet :)

Hvis du har bruker på Polyvore, hva heter du da? :)

Jeg har ikke bruker

Hva er det du dypper jordbærene oppi? Så utrolig godt ut!:)

En glutenfri frokostblanding som heter Kick! Den er utrolig god. Selges på vanlige matbutikker som rema, rimi osv.


Tåler du havre når du har Cøliaki?

Jepp

Kan man få kjøpt glutenfri oreokake, eller lager du selv?

Jeg lager selv, har skrevet oppskrift på den HER

Bruker du pulsklokke? Hvordan modell har du? Og anbefaler du den? Og isåfall hvor får man kjøpt den?

Ja bruker en fra Suunto som er best i test, så den anbefales. Kjøpte den på 3t.

Er du glad i å ta fly og syns du de går fint å fly over lange strekninger ?

Når jeg var sånn typ tre år så eeelsket jeg å fly, men etter det som skjedde i Thailand fikk jeg litt skrekk for det meste, så jeg hatet det en periode. Men nå igjen så liker jeg det fordi som regel skal jeg someplace good når jeg tar fly.

Hvordan møttes du og Knut?

Vi har veldig mange fellesvenner så vi møtte på hverandre flere ganger og ble venner og snakket veldig mye, såå ble vi etterhvert litt mer enn venner da tihi. Long story short :):):)

Kan du anbefale Speedfight? hva er bra/dårlig med den?

Hm jaa jeg anbefaler den. Det som er bra med den i forhold til andre scootre synes jeg, er at den er mye tyngre og stødigere, når jeg kjører noe annet nå føles det som jeg sitter på et leketøy i forhold. Men den går ikke like fort som de andre, eller hvertfall ikke min da.

Noe dere lurer på til neste gang?

oppladning

 • 14.06.2014 kl. 13:56

Heii! Hadde skikkelig lørdagsfølelse i går, først med to håndballkamper og etterpå kosekveld with my killsquad. I dag fortsetter cupen og jeg har oppmøte en halvtime. Både jeg og Pernille er med på cupen så huset er fullt av grønne svette klær overalt hahaha.

Min oppladnings-mat-rutine egner seg egentlig ikke på en rosablogg i det heletatt, stakkars små jenter som leser bloggen får sikkert mareritt av den grove sildebrødskiva. Men jaja sunt er det og fra mitt perspektiv er det perfeksjon haha.

Jeg tenker å kjøre månedens spørsmål senere i dag, så hvis dere har noe dere føler burde være med så spør i innlegget her :)

ingen ulykkesdag

 • 13.06.2014 kl. 16:54

Heii! Til tross for at det er fredag den 13, ble jeg faktisk ikke trukket opp i muntlig. Var ingenting som tydet på at jeg skulle komme opp, ettersom jeg kom opp i skriftlig, meeen det har skjedd før!! Møtte opp på skolen og fikk gladnyheten før jeg dro hjem, satte på nattalista på macen og sov en times tid.I tolv tiden fikk jeg besøk av en herlig gjeng som var sulten på lunsj og feiring av sommerferie. Vi lagde et festmåltid med masse god mat. Etter maten og en lang samtale om livet og døden, bestemte vi oss for å være litt barnslige å spille brettspill haha. Vi spilte Cluedo, et eller annet mordspill, var veldig morsomt da.

Nå må jeg ordne meg til håndballkamp, det er nemlig Trondheimscup i helga. Noe som vil si masse håndball ♥ ♥ ♥

Flere som slapp unna muntlig eksamen??

dagens antrekk

 • 10.06.2014 kl. 17:12

Heihei! I dag var første skoledagen på en uke, og noe som føles som en hel sommerferie. Bare ventet på at læreren skulle spørre oss hvordan sommeren vår hadde vært haha.Vi hadde egentlig skole fra åtte til halv fire i dag, men altså det er jo ikke en dritt å gjøre på skolen, karakterene er satt så det er heller ingen som bryr seg. Derfor startet dagen med en lang tur i sola med klassen, for å kjøpe iis. Etter det fikk vi to og en halv time pause. Så jeg, Johanna og Anna kjøpte oss frukt og godsaker og dro hjem på verandaen for å bli angrepet av uttallige insekter gjentatte ganger. Ellers var det koselig da.Flere har sagt at de savner flere outfits på bloggen, så her har dere dagens antrekk!

Hva synes dere?

orange is the neew

 • 09.06.2014 kl. 22:22

God kveld dere! I går var jeg ute og spiste i byen med to venninner, noe som var utrolig koselig. Når det begynte å bli sent tok alle turen til vær sin kjæreste. Endte opp med å se Orange is the new Black hele natta haha. Sesong to har jo nettopp kommet ut, og jeg har ventet i et åår på den. Så det blir nok sommerens SLK (social life killer)...

Etter en nydelig frokost og Poppers Pingviner på TVen i morrest, dro jeg hjem og bestemte meg for å jogge bort helgas godsaker. And so I did :):):)

Nå ligger jeg på sofaen og ser → Orange ← det er såå bra. Det er vell en blanding av drama og sykt sær humor eller noe haha. Nesten som en parodi på Prison Break for jenter, passer meg perfekt.Flere som ser det? Hvis du er hekta på en annen SLK, hvilken?

to sultne piker

 • 08.06.2014 kl. 19:23

Hei! Fint at dere likte de forhåndskrevne innleggene mine. Det har vært litt tamt på kommentarfronten i det siste, så jeg håper ikke jeg blogger kjedeligere enn vanlig eller noe, da må dere si fra!! Jeg har hvertfall hatt en finfin helg på hytta med god mat og masse kortspill. Har vært litt overskyet, men varmt i lufta så det var ikke noe problem. I dag var det finest, men vi bestemte oss for å dra hjem med toget. Fikk slikket litt sol og saltvann før vi dro likevel.To sultne piker kom hjem til et ikke så fristende kjøleskap, men klarte å frese sammen litt egg og grillpølse haha. Nå skal jeg chillen i to sekunder før jeg må ordne meg å dra til Solsiden. Skal møte Johanna og Hanna for å spise pizza i kveldssola på Una og kose oss.


Hvordan har helga deres vært?

summer favourites

 • 08.06.2014 kl. 10:00

Om sommeren er det alltid greit å kutte ned tung sminke og kun påføre lette produkter på huden. Jeg har seks produkter som egner seg supert til sommeren og som kommer til å bli brukt mye fra min side.

Bobbi Brown concealer - Dekker perfekt og er veldig enkel å påføre ettersom det er i stick-form. Kjøpt på Kicks på Byhaven i Trondheim og jeg har fargen 2 Sand. bareMinerals pudderfoundation - Mange unge jenter bruker flytende foundation i ansiktet hver dag, og det er ikke spesielt bra for huden. Huden får ikke puste og man kan lett få urenheter, derfor anbefaler jeg å prøve pudderfoundation. Det er bedre for huden og du kjenner nesten ikke at du har det på deg. Jeg er fast bruker av bareMinerals' pudderfoundation og har det i fargen Fairly Light N10. Kjøpt på Coverbrands.

Too Faced Chocolate Powder - Gir en utrolig fin og mørk brunfarge som ikke blir oransje. I tillegg lukter det sjokolade, men det har dere sikkert fått med dere ettersom omtrent alle Norges bloggere har anbefalt dette pudderet haha. The Balm Instain Cheek Stain - Blush med en fantastisk fin rosafarge. Man trenger ikke mye av det på kinnbena for å få en fin og sommerlig glød i ansiktet. Kjøpte begge produktene på Coverbrands.

Smashbox O-Plump - lipgloss med plump-effekt, altså den svir litt på leppene og gir mer volum på dem. Men mest av alt liker jeg den fordi den gir en fin rosafarge på leppene. Kjøpte den på Kicks på Trondheim Torg. Dior Addict Extreme fargen 639 - Gir en fin rosa/korall farge som sitter lenge. Om sommeren elsker jeg å bruke sterke korallfarger og da er denne lebestiften perfekt. Kjøpes på diverse parfymerier.

Hva er deres sommerfavoritter?

nytt fra miinto

 • 07.06.2014 kl. 10:00

Hei! Dette innlegget er forhåndsskrevet. Denne gangen har jeg forberedt meg litt på langhelg uten internett, så jeg har laget noen innlegg på forhånd. For en liten stund siden mottok jeg en kjole fra Kouture og et par sko fra Toms, fra miinto.no

kjolen fra Kouture finner dere her

skoene finner dere her, jeg har de i strl 39, og de vier seg ut etter kort tid

Noe dere likte?

pinsehelg

 • 06.06.2014 kl. 14:49

Hei♥ Nå er det vell snart endelig langhelg for alle dere som har vært på skolen denne uka. Jeg derimot har jo hatt fri helt siden onsdagen, men blir aldri for mye fri. I dag drar jeg på hyttetur igjen, haha tredje hytturen på en og en halv uke eller noe. Skal til innerøya igjen, og denne gangen med familien og kjæresten. Blir der til mandagen, så det blir herlig. Vi drar i ettermiddag, men jeg skal prøve å få jogget meg en liten tur før avgang, er jo såå fint vær, føler ikke jeg kan trene inne. 

topp fra Urban Outfitters, skjørt fra Pimpkie

God helg alle fine! Hva er deres planer for pinsehelga?♥

ekte friluftsliv

 • 05.06.2014 kl. 20:04

Heihei! Da er jeg hjemme igjen etter en suuper hyttetur. Har rukket å gjøre så utrolig mye morsomt på to dager, og tanken på at vi eegentlig skulle vært på skolen. I går startet vi dagen med å gå på fjelltur etter frokosten haha. Jeg er absolutt ikke noe tur-menneske, men med venninnene kan det bare ikke slå feil. Resten av dagen gikk ut på å spille volleyball og kubb på plena og ha en økt med syk bootcamp (styrketrening) i sola. Har vært ute nesten hele oppholdet, og det er jo så deilig. Til middag lagde vi alles favoritt, grillet laks i folie med masse gode grønnsaker, også kalt havets skattekiste. Satt oppe til klokka fire i natt og spilte Alias, verdens morsomste spill haha.

I dag var det sykt stress for å rekke to busser og en hurtigbåt for å komme hjem haha, var like før vi måtte ty til haiking hjem til Trondheim. Heldigvis har hele gjengen god karma så det gikk bra da hehe.

sliten gjeng som venter på bussen

vet ikke hvorfor det ble så dårlig kvalitet, men morsomt bilde likevel

Hvordan har dere hatt det? Hva synes dere om bildene?

idyll på fosen

 • 04.06.2014 kl. 11:00

Hei! Da ble det tid for litt blogging likevel. Hadde en utrolig fin dag i går med jentene. Tok hurtigbåten fra byen og tok turen videre til en matbutikk på Brekstad der vi kjøpte opp omtrent hele sjappa. Etter en time på butikken ble vi hentet av en maxi-taxi som kjørte oss til hytta haha. Så ble det utendørs taco til middag.Var ikke plass til alt vi kjøpte i kjøleskapet da haha, luksusproblem ;p

idyll ♥♥

Hva synes dere om bildene?

en uke med frii

 • 03.06.2014 kl. 17:51

Heii alle fine sommerglade barn! Jeg er ganske happy nå som har fri en uke. Har pakket og er (nesten) (okei ikke helt) klar for å dra på hyttetur med jentene. Blir hentet opp ti minutter og som vanlig sparer jeg alt jeg må gjøre helt til slutt, noe som aldri er noen særlig god løsning. Jeg tar med mac og kamera just in case det skjer noe superawesome som jeg bare må blogge om. Hvis ikke så snakkes vi på torsdagen!

Flere som har fri?? isåfall kooos dere masse

Fra den ene hytta til den andre

 • 02.06.2014 kl. 21:03

Hei! Som dere kanskje vet så var jeg på hytta med familien + tre nesten-familiemedlemmer i helga. Vi har jo ny hytte på innerøya så det var godt å endelig flytte inn der. Er selvfølgelig en del ting som mangler og som ikke er helt ferdig enda, men gleder meg veldig til den er heelt ferdig. Vi dro faktisk ikke på hytta i hovedsak for å kose oss, vi dro for å jobbe med en framføring vi hadde i dag, så det er dessverre det helga for det meste har gått ut på. Ble uansett en fin helg med soling og bading innimellom arbeidet.

mine herlige jenter

Nå kom jeg nettopp hjem fra 3t og skal til å hoppe i dusjen, men sitter ute å spiser litt frokostblanding først. Må forresten meddele at jeg og resten av jentegjengen som går på samme skole har fri fra onsdag til tirsdag. Derfor fant vi ut at vi drar på Fosen på hytta til Katrine i noen dager, vi drar i morgen etter skolen. Er såå typisk oss å finne på slike ting nesten for sent, men bare nesten, det ordner seg alltid.Hva har dere herlige gjort i helga?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no