hits

pakkepakkepakke

 • 30.06.2013 kl. 19:29

hoola ♥

Hadde en morsom kveld i går, haha, tror ikke jeg trenger å si noe mer om deet jeg. I morrest spiste vi frokost før vi dro hjem til meg og bare slappet av. Det er pakking som står på planen for i kveld, åh hater det, det er så stress. Skal pakke for 2 UKER(!!) på en gang. Først en uke på cup i Gøteborg ogsåå en uke på hvaler med verdens beste jenter. Can't waait! Jeg, mamma, Anna og moren til Anna kjører grytidlig i morgen, og kommer hjem etter 10 timer eller noe sånt. Må lete frem de gamle sesongene av Frustrerte Fruer osv så det ikke blir kleint ;pxD=P hehehe just kidding. Men vi må jo ha nooe å gjøre på den lange bilturen. Jeg gleder meg, er lite jeg liker bedre enn en skikkelig roadtrip ass.

Har nettopp spist middag ute med familien, og nå har mamma plutselig bestemt seg for å bake banankake haha, men jeg klager ikke på det jeg. Lukter brent banan i hele huset, naaaam hehe

taco hos Anna

 • 29.06.2013 kl. 19:41

Hei! Nå er jeg og Anna stappmette etter kveldens taccco, nam det har aldri vært så godt. Okei det sier jeg hver gang haha. Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg skal skrive, har ikke gjort noe som helst i dag. Har heller ingen overskrift ååh begynner å miste kreativiteten når det kommer til overskrifter ass. Har skrevet flere hundre overskrifter gjennom tida liksom. Så i dag ble det haha kleint bilde, kjører ny stiiil. Og ikke for å glemme den fine dotten jeg har i panna. 

Hva er deres planer for kvelden?

what to dooo

 • 29.06.2013 kl. 12:51

Hei og good morgen! Endelig tilbake i min egen seng igjen. På Orkanger lå jeg og Thea sammen på en sånn oppblåstbar madrass, hvis dere skjønner hva jeg mener. Og med vår flaks var det jo SELVFØLGELIG hull i den madrassen. Rett før vi la oss så pumpet vi den opp helt, klistret et gnagsårplaster over og ante fred og ingen fare. Dere kan vell tenke dere til at vi ikke akkurat våknet opp i noen myk seng dagen etter, vi våknet opp på gulvet faktisk, det var ikke noe luft igjen i madrassen hahaha.

I dag våknet jeg av meg selv i elleve-tiden og så noen episoder av Jericho på netflix. Det er en serie, jeg klarer ikke å sette meg ordentlig inn i den, men jeg har ikke noe bedre å se på sååå jeg er villig til å prøve. Hva annet enn å se på serier skal man gjøre på en dag som denne uansett? Sommeren her kommer til å gå ut på å ligge inne å se på serier og spise... Trist, men sant. Alle venninnene reiser bort i dag, så det er bare jeg og Anna igjen. Vi finner vell på noe gøøy, men vi blogges senere ♥
Forresten så vil jeg anbefale dere å ta turen innom youtubekanalen til Cecce. Hun lager utrolig bra videoer der hun blant annet viser diverse kamerainnstillinger og ulike måter å redigere bilder, men også mye annet. Klikk på linken for å komme til kanalen hennes HER

Hva synes du om bildene? :)

no blir det burger

 • 28.06.2013 kl. 15:10

HEEELLO

Åh så godt å være hjemme fra Orkanger! Fire dager med håndball kjennes for å si det sånn. I dag hadde vi utetrening i torden, lyn og PLASKregn, har aldri opplevd så mye regn i Norge før. Men det gjorde det bare ekstra deilig å komme hjem egentlig. Rense huden ordentlig og spise noe annet enn den standare 'cup-maten'. Har ikke spist så mye annet enn sjokolade og osteloff egentlig. Så nå ligger jeg i sofaen, omringet av dyner og pledd og tre brødskiver med laks ♥♥

Det har vært fire dager med mye trening, men også veldig mye latter og morsomme moments, har blitt kjent med såå mange herlige mennesker. Skulle gjerne laget en superkul kollasj med superkule bilder fra oppholdet, men jeg har faktisk ingen bilder :( SååreeyTror ikke jeg skal gidde å gjøre noe som helst annet enn å se på serier på netflix i dag, men en ting er hvertfall sikkert, og det er at jeg skal ha stjernegrillenburger i kveld!!!

Hva har dere gjort mens jeg har slitt meg ut på håndballsamling daa?

Ukens Spørsmål

 • 26.06.2013 kl. 14:00


På den vine videoen din der du springer med såpebobler også filmer dere Nora, er det hennes latter?

Haha ja det er jo teoretisk sett hennes latter, men hun ler jo ikke sånn til vanlig da......

Ville du byttet pernille mot noen andre mennesker?

Ja ville kanskje byttet henne mot Selena Gomez <3 Omg ;pPpp Neida selvfølgelig ville jeg ikke det, har verdens beste søster.kan du og pernille lage en videoblogg ilag der dere svarer på spørsmål vi stiller dere

hmm kanskje det

du blogger bare om at du er med jenter, er du aldri med gutter?

Det er kanskje sant det, men det er bare fordi mine guttevenner ikke er så fotogene he he

har du noe på gang med noen eller er kjærlighetslivet helt dødt?

La oss si det sånn da, kjærlighetslivet mitt er sånn ca like dødt som du ville vært om du det ble påkjørt av en trailer og deretter spist av en hai xD


Hva løper du 3000 meteren på? Og har du god kondis? :)

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg løper på hverken 3000m eller 60m, er såå lenge siden jeg tok tiden på det. Jeg tror ikke jeg har noe spesielt bra kondis at the moment heller.

Hvilket kamera har du?

Det samme som jeg hadde sist gang dere spurte haha, canon eos 600d

Du har et helt unikt utseende, har du mye fregner, eller dekker du det til med sminke?

Åh tusentakk! Jeg har en del fregner i ansiktet, men de er så lyse at de vises nesten ikke. Jeg sminker ikke over dem bevisst nei, jeg synes det er kjempefint med fregner!

Skal dere til Larvik på pw-cup neste år eller noen kommende cuper?

Ikke på pw-cup nei, skal på partille i Gøteborg

Hvordan bunad er det tvillingjentene har? :)

De har kystdrakt


Hvordan gikk det med skriftlig eksamen? Hva fikk du i bokmål og nynorsk?

Fikk karakter 4 på begge, og jeg er egentlig fornøyd med det. Er bare så glad alt det styret der er over og at det endelig er ferie!

blir ikke tvillingene (martine og thea?) lei av å være med hverandre?

ææi altså samtidig som de er tvillinger så er de også bestevenninner så det blir jo litt som å bo med bestevenninna haha

skal du ha botox?

Har ikke noen plan om det nei. Hvis du sikter til 'Saving up for Botox' sparebøssa mi, så har jeg den bare fordi den er råkul. Kjøpte den på Åre Tobakk i Åre sentrum.

Har du noen gang gått på en annen sport enn håndball?

Jeg har gått på ballett, fotball, allidrett(?), turn, ridning, klatring og dans som jeg kommer på nå haha

Hvor gammel er foreldrene dine?:)

De er 46 begge to.

Kan vi ikke få en roomtour? :)

Jeg har lagt ut en rom-video allerede, og det er gjort veldig lite endringer siden sist såå her er den.

Noe dere lurer på til neste gang?

sunt og godt sommertips

 • 25.06.2013 kl. 17:00

Da tenkte jeg å komme med et lite sommertips til dere! Det er jo helt opplagt at det er iskrem som er favorittmaten om sommeren, og hvis dere spiser så mye is som meg så vil vi rulle snart hele gjengen. Derfor kommer jeg nå med et superenkelt og sunt alternativ for is om sommeren!

Det dere trenger er en valgfri yoghurt (lønner seg kanskje mest med vaniljeyoghurt) og en skjei (skje?) (spoon?) okei dere skjønner

Dere starter med å lage et hull gjennom papiret på toppen av yoghurten med en skarp kniv. Lag bare så stor åpning som skjeien trenger.

Når de ser sånn ca sånn ut (pil ned) skal de bare settes i fryseren og der bør de stå i 5-6 timer før de er gjennomfrosne. For å få selve isen ut av yoghurtboksen når den er ferdig, er det lurt å holde den under kokvarmt vann i noen sekunder før dere lirker den ut av boksen.

Og da, om dere ikke har klart å rote til hele greia, så skal de se mer eller mindre slik ut:


Lett, sunt, godt og peerfekt for sommeren!

Noen som vil prøve det ut?

mine ferieplaner

 • 25.06.2013 kl. 14:00

Orkanger

På tirsdagen (i dag) drar jeg med noen av jentene fra laget til Orkanger fordi vi er valgt ut på en sånn håndballtalentsamling. Vi skal være der i fire dager, med mange andre håndballspillere fra Sør-Trønderlag.

Partille

Noen dagen etter jeg kommer hjem fra Orkanger, drar jeg og håndballaget til Göteborg i Sverige på håndballcup. Vi skal spille ute på kunstgressbaner så hele gjengen har kjøpt seg fotballsko haha. Blir sikkert en morsom tur med både håndball, tivoli og SHOPPING.

Hvaler

Når Partille er ferdig kjører jeg, Anna, Hanna, Thea, Martine, Ida og Johanna direkte på hytta til Johanna på Hvaler! Er tradisjon å være der om sommeren, seriøst verdens herligste plass! Huset er alltid fullt, nesten som et hotell for kjentfolk haha. Ser virkelig fram til det.

Oslo

I mens jeg er på Hvaler tipper jeg at familien kommer til å ta turen sørover de også, blant annet til Oslo, og da kommer jeg vell dit tilslutt jeg og. Bruker alltid å ta turen til Oslo om sommeren.

Hytteturer

Nå har ikke vi jentene satt spesielle datoer når vi skal på hytteturer enda, men det blir vell etterhvert, for hytteturer deet skal vi på! Vi har mange forskjellige hytter vi kan dra på, så det blir ikke noe problem! Skal også på hytta med familien♥


Båtturer

Familien bruker alltid å dra på båttur rundt i Trondheimsfjorden og bo i båten, har nesten alltid med oss venner også. Det er uten tvil noe av det koseligste jeg vet om! Våkner i senga mi til lukten av stekte rundstykker og så har vi fellesfrokost ute på 'verandaen' eller hva man kaller det på båter haha. Eeelsker det


(Syden)

Haha vet ikke om resten av familien er like gira som meg når det kommer til syden i sommer. De sier at om det bare blir regn i Norge, såå kan vi kanskje ta en sydentur. Jeg er derimot supergira og skal gjøre alt jeg har i min makt for å dra med meg familien til lange hvite sandstrender og solbrenthet i syden.

Hva er deres planer for sommeren?

better days

 • 24.06.2013 kl. 13:50

For det første må jeg bare si tuuusen takk for all støtte fra dere♥ Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på det, dere er helt utrolige! Jeg satt med øynene fulle av tårer når jeg leste alle kommentarene deres. Mange som fortalte om sine egne historer, og jeg synes det er helt fantastisk at dere vil dele det med meg.

I går lå jeg inntullet i dyner og pledd i sofaen og så diverse filmer som 'P.S I Love You' og 'Love in Manhattan' på netflix. Etterhvert forsto jeg at det ikke kom til å hjelpe mot noe som helst, så jeg, mamma og Pernille spiste krabbe til middag naam. Etter det sminket jeg meg, ettersom jeg var helt opphovnet i ansiktet, og dro en tur til Thea og Martine med Daniel og Tobias. Og i dag startet jeg dagen med en treningsøkt på 3T. Det er virkelig godt å få tankene på noe annet.I morgen drar jeg faktisk på en håndballsamling med noen av jentene fra laget, og blir borte i hele fire dager, men jeg skal prøve å forhåndskrive noen innlegg sånn at jeg ikke forsvinner helt for dere. Jeg burde kanskje lage et innlegg om mine sommerplaner, hva synes dere om det? ♥

hey little fighter

 • 22.06.2013 kl. 18:32

Som dere vet så hadde jeg ikke akkurat dagen min i går. Alt var bare galt og jeg følte meg dårlig hele dagen, uten at jeg visste hvorfor. Det er ikke typisk meg å være sånn. Det var fredag, sommerferie, sol, jeg var i byen med venner og skulle på bursdag etterpå. Alt var jo egentlig helt perfekt, men likevell tok jeg meg selv i å brase ut i gråt for ingenting.

Husker dere innlegget jeg skrev for en stund siden, 'sweet dreams'. Vell, det handlet om at min kjæreste Tante Bente, hadde kreft som etterhvert spredte seg i kroppen. Jeg skriver 'hadde' fordi i går kveld døde hun. Hun døde stille og fredelig med sine kjære rundt seg.

Hun var en sånn tante man drømmer om å ha. En så god person som hun var, skal man lete lenge etter. Barndommen min hadde vært langt fra så bra uten henne, og jeg er så ubeskrivelig takknemlig for at jeg har hatt en så herlig tante i livet ♥♥

Jeg er ikke noen seriøs blogger, som skriver om triste eller alvorlige ting. Men jeg skriver om hverdagen min, og når hverdagen min blir berørt av slike situasjoner som denne, så er det godt å få det ut. Jeg vil også minne dere på å være takknemlig for de små godene i livet, som man ellers ikke tenker så mye over. Før man vet ordet av det kan det være borte. Det er så forferdelig urettferdig og trist, jeg kjenner jeg haater kreft så sterkt. Her kommer den å river den unge og friske tanten min rett ut av hendene mine. Men det er desverre sånn livet er. Og det er faktisk bare en ting med livet som er sikkert, og det er at alle kommer til å dø. Ikke vet vi når, hvor, hvordan eller hvorfor, men vi skal alle dø en gang. Så det gjelder å være takknemlig for det man har og leve livet mens man har sjansen.Nå sitter jeg på rommet mitt og spiser Ben&Jerry's og skal sette på en film. Jeg må bare prøve å få tankene på noe annet, og med verdens beste venner, familie og blogglesere så blir det nok fort bedre. Jeg er så takknemlig for alle de fine kommentarene jeg får av dere, og jeg lover dere at jeg leser gjennom hver eneste en, samtidig som jeg smiler. Dere lyser opp dagen min ♥ tusentakk. 

bursdagsbaaarn

 • 21.06.2013 kl. 23:57

Hei og god kveld! I dag har vært en stressfull dag om jeg skal si det mildt. Var på trening + spillermøte fra klokka ti til ett, deretter dro jeg og Johanna til byen for å kjøpe noe vi kunne ha på oss på kveldens bursdagsfeiring. Shoppingen min gikk rett i dass, og jeg kom hjem nesten tomhendt. Kjøpte en topp til 50 kr bare. Så kom jeg hjem og begynte å grine fordi jeg ikke hadde noe å ha på meg hahah. Kom gråtende inn døra til Johanna og fikk meg en søt, liten kjole.

Var en kjempe koselig kveld hjem til bursdagsbarnet Trine, som egentlig ikke har bursdag før i juli daa, men vi feiret det nå. Jeg fikk desverre vondt i hodet, sannsynlighvis fordi jeg kun har spist kake i dag haha, så jeg dro hjem etter en stund. Her er noen bilder fra kvelden♥

Fine Lene

Anna og bursdagsbarnet!

Thea og Anna (og litt Martine til venstre)♥ Hva har dere gjort i dag?

avslutningsfesten

 • 21.06.2013 kl. 01:39

Da er ti år på gode, gamle Stabbursmoen skole over og videregående blir neste steg. Sykt rart å tenke på at jeg ikke går på noen skole nå haha! Jeg hadde som sagt en fantastisk kveld med verdens herligste klassekamerater og lærere, den kunne rett og slett ikke blitt bedre. Jeg har vell egentlig glemt å si at jeg faktisk var konferansier eller toastmaster eller hva man kaller det på avslutningsfesten, så det var litt stress rundt det. Jeg klarer ALDRI å holde meg unna slike ting, blir alltid valgt ut til sånt... Jaja, det er jo sånn jeg er, ekstremt oppmerksomhetsyk rett og slett hahaha neida.

Jeg lovte meg selv før kvelden at jeg ikke skulle gråte, men halleluja tårene trillet da vi skulle si hade til våre kjære lærere og medelever.

Thea, meg og Martine♥
Hanna, Thea, meg, Martine og Anna♥

I elleve-tolv-tiden dro nesten alle fra klassen til en kjær turplass vi har brukt å vært såå mange ganger opp gjennom tidene. Det kom også en del elever fra naboskolen, så det ble jo ekstra bra stemning. Der var vi omtrent hele natten og hadde det heelt topp!

det er sommerferie!!

 • 20.06.2013 kl. 21:26

Hei dere! Jeg hadde en fantastisk fin kveld med masse herlige folk fra klassen i går. Jeg har noen bilder, men det består mest av dårlige mobilbilder, jeg skal uansett vise dere noen av dem senere. Men akkurat nå sitter jeg, Johanna, Anna, Thea, Martine og Trine på verandaen til Anna og griller og spiser masse godt. Jeg kan enda ikke tro at vi faktisk har sommerferie, men vi prøver så godt vi kan å gni det inn nå.

Har dere også fått sommerferie?

da er kvelden snart her

 • 19.06.2013 kl. 16:33

Heii! Nå må jeg begynne å årdne meg til avslutninga snart, skal jo ha på bunad og greier. Håper jeg rekker å blogge noen bilder før jeg drar, men jeg kan ikke love noe. For alle andre som har avslutning i kveld, ha en heerlig kveld og kos dere massemasse med medelever og venner! Det skal jeg hvertfall. Kan ikke tro at vi faktisk slutter på ungdomskolen, etter 10 år (!!!) på Stabbursmoen Skole, syykt.

Akkurat nå er jeg ikledd min elskede kosedress fra Cubus, ååh den er så deilig. Men som sagt, jeg må begynne å årdne meg..

Flere som har avslutningsfest i kveld?♥

kveldskos

 • 18.06.2013 kl. 21:46

Åh kveldsola skinner inn vinduene på rommet og jeg koser meg med frukt og yoghurt og norske sommersanger på spotify. Er ikke livet bare heerlig. Vurderer å sette meg i kosekroken min å se en film på netflix, hmm hvilken film skal jeg velge? Noen som har en å anbefale? ♥

I morgen på skolen er det forberedninger til avslutninga, som er i morgen kveld. Jeg gruer meg litt til selve avslutninga egentlig, men gleder meg til 'festen' med klassen etterpå. Vi blogges før det!!


For dere babes som har glutenallergi som meg, så er den "Crunch" fra Finax veeldig god både med melk og yoghurt. Kjøper den på vanlige matbutikker, som Rimi foreksempel.

skjer en gang i året

 • 18.06.2013 kl. 15:57

Hei sunshines! Ferien er så nære nå at jeg skjønner ikke hva som skjer, er bare en skoledag igjen! Kommer nok til å ta et par uker før jeg virkelig innser at det er sommerferie haha. Jeg har hvertfall fått unnagjort min årlige rydding på rommet før sommeren, og det er så heerlig! Det er ikke noe sånn at det er en fast dato i året hvor jeg rydder rommet, men det er bare det at det desverre kun skjer én gang i året. Altså joda jeg rydder rommet av og til, men nå har jeg liksom sortert klær, kastet maasse som jeg ikke bruker og funnet masse som jeg hadde glemt at jeg hadde haha. Føler meg som en helt ny person etter jeg har ryddet rommet, og da er det faktisk koselig å være der.dagens antrekk

 • 17.06.2013 kl. 22:46

Så koselig å se at dere likte headeren og designet, er jo tross alt dere som skal lese bloggen såå. Anywaays her er halvparten av det jeg hadde på meg i dag haha, fant ut at jeg bare tok bilder av 50% av meg, men jaja dere får se genseren da :)

genseren er fra Sheinside

Hva synes dere?

min årlige hårklipp

 • 17.06.2013 kl. 21:20

Hei snupper! I dag etter skolen dro jeg og min beste Anna til byen for å klippe oss. Det er faktisk nesten akkurat et år siden jeg klippet meg sist, det var på Kreta i fjor sommer, så det var mildt sagt påtide med en hårklipp. Vi dro selvfølgelig på H2 Byhaven. Er alltid like skremmende å klippe seg, for man sier "Jaa eh skal bare stusse, plis ta så lite som mulig liksom heh.." Også ender man opp korthåra. Frysører skjønner ikke forskjellen på 2 cm og 10 cm. Men jeg ble faktisk ganske fornøyd denne gangen, er så utrolig deilig med sunt og friskt hår igjen!

Etter frysøren dro vi en tur på Wokaway og spiste lunsj♥


Her er et bilde av håret mitt, før og etter jeg klippet det. Ser tydelig hvor slitt det var før!

Nytt design og header!

 • 16.06.2013 kl. 23:33

Da har fine Cecce enda en gang laget et kjempefint design til meg og jeg er superfornøyd! Var på tide med ett litt sommerlig design nå kjente jeg.
Ja som sagt er det Cecce som har laget det og dere må besøke bloggen hennes http://fotoogwebdesign.blogg.no/. Hun tar utrolig herlige bilder, og som dere vet så lager hun såå fine design! Helt klart verdt å ta turen innom bloggen hennes.
my weekend

 • 16.06.2013 kl. 21:10

Heii dere! Jeg ser at Pernille gjorde en utmerket jobb som gårsdagens blogger haha, morsomt deet da. Jeg tenkte bare å si litt om helga mi, også har jeg nemlig tatt et par bilder til dere. På fredag var jeg, Hanna, Johanna og Anna hjem til Trine på tacokveld, og det er jo alltid like koselig med familiemiddag.


I går hadde jeg en super kveld med maasse kjentfolk. Jeg vet ikke egentlig hva mer jeg kan si om den, men jeg hadde det hvertfall utrolig morsomt haha. Tok en del bilder med mobilen, så jeg laget en liten kollasj.


Jeg, Anna og Trine tok taxi hjem etter festen og lå over til Anna. Spiste litt nattmat før hele gjengen slukna. I morrest spiste vi burger til frokost med Nora og Johanna, så leide vi en film og kooset oss med frukt, is, godteri og potetgull ♥♥

Flere som har hatt en fin helg?

feire overstått eksamen

 • 15.06.2013 kl. 18:43

Hei! Akkurat nå løper matholck rundt i huset som en gal for å rekke en buss. Hun skal nemlig feire overstått eksamen med vennene sine. Og det er da jeg, søstra hennes, Pernille tar over jobbben som blogger. Hun sa at det var ekstreeemt viktig at jeg husket på å linke til Nora sin blogg med det samme jeg holdt på, så ja dere må ta turen innom www.noratran.blogg.no. Nora skal nemlig bo fem uker i Vietnam i sommer og blogge derfra. Det var egentlig alt jeg hadde å si, her er Mathildes antrekk for kvelden! Toppen er fra Bikbok og buksa er fra Dr.Denim.


Hva synes dere?


treningsklær-shopping

 • 15.06.2013 kl. 13:29

God morgen! I forigårs var jeg på treningsklær-shopping med mamma og pappa, noe som er morsomt når jeg finner masse fine treningsklær, men gørrkjedelig når jeg må vente på at dem haha. Jeg gjorde liksom all shoppingen ferdig på XXL og lite visste jeg om at de hadde planlagt å ta turen innom alle treningsbutikkene i byen. Haha okei jeg overdriver, uaanseett her er det jeg kjøpte meg. Oi nå kom jeg på at jeg ikke vet hva noe av det jeg kjøpte meg kostet......... Haha ja okei, alt er fra XXL.Så stakk jeg en tur innom Vita og kjøpte litt småtteri

Hva synes dere?

nytt fra sheinside

 • 14.06.2013 kl. 18:32

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra sheinside.com, så jeg tenkte å vise dere hva jeg fikk.

Denimskjorte HER
Rolling Stones genser (som krympet i vasken haha) HER
Shorts HER

Noe dere likte?

ukens spørsmål

 • 13.06.2013 kl. 23:19

kan du legge ut oppskriften på oreokaken? :)

Jeg har skrevet en oppskrift før som dere kan finne HER

Hvordan gikk det i finalen? Vant dåkker eller tapt dåkker? Uansett dritbra spilt!

Haha åå jeg har helt glemt å si det. Jo vi kom jo finalen mot Aksla og det var veldig spennende, meen desverre så tapte vi med et liiite mål. Det ble 2.plass og det er jo litt kjipt, men det gikk helt fint.

Hvilken maskara bruker du? Du har såå fine vipper!

Først tusentakk haha, jeg bruker ikke noen spesiell maskara. Akkurat nå bruker jeg Telescopic fra LOREAL

Hvilket redigeringsprogram har du brukt på mai videoen?

Imovie :)

Hvor spiller du på håndballbanen? og er du ekstremt god?

Jeg spiller midtback og nei jeg er ikke ekstremt god haha

Bor du, Erica og Aurora på den rike delen av byen siden alle har så fine hus?

Jeg har egentlig ikke noen oppfatning av at det er en rik og en 'fattig' del av byen, men om jeg ikke tar helt feil så bor vi på hver sin side av byen såå ja nei.

Har håret ditt vokst mye?

Ja håret mitt vokser ganske fort. Jeg klippet meg sist i sommer tror jeg haha, så jeg skal klippe meg nå snart.

hva med å skifte til et mer sommerlig design?

Kommer når som helst :)

Hvor er det gule mobildekselet ditt fra?

Marc by Marc Jacobs, kjøpt på Cosmo

Hvor er Nike shortsen fra?

Den er fra XXL


Hva heter sangen på 04:36 i mai-videoen?

Read all about it - Emeli Sandè

Hvor er den fineste plassen du har vært?

Sør-Afrika heelt klart, er så vakkert der at jeg har ikke oord.

Noe dere lurer på til neste gang?

fin start på dagen

 • 13.06.2013 kl. 09:42

Hei! Vi starter senere på skolen for tiden, for det er jo ikke noe å gjøre der egentlig. Så derfor bestemte jeg meg for å ta en joggetur i sola, heerlig. Hanna kom inn døra for litt siden, så nå sitter vi ute å spiser frokost. Vi blogges etter skolen!årets første bad

 • 12.06.2013 kl. 15:57

Hei! Godt å være tilbake på bloggen, trengte litt tid, men nå er det bedre. I dag dro klassen til Munkholmen, som er en øy i Trondheim, man tar en sånn turistbåt for å komme seg over dit. Vi hadde kjøpt inn grillmat og det var kjempekoselig og vi var såå heldige med været. Jeg, Martine og Katrine badet faktisk!

Trine og Anna♥
Hans♥

Haha møtte også en hel jentegjeng som ville ta bilde med meg. Blir alltid veldig overrasket, men det er koselig da. Vi tok bare et bilde med kameraet mitt så here you go♥

Flere som har tatt sitt første bad allerede?

sweet dreams

 • 10.06.2013 kl. 23:02

Hei! Som dere vet så var jeg med mine bestevenninner før i dag, helt til jeg fikk en ganske trist telefon som snudde kraftig på humøret. Stemningen ble litt rar og jeg dro hjem rett etter det. Jeg hater når bloggere skiver slike ting, for jeg blir såå nysgjerrig. Men jeg vil ikke gå så mye lenger innpå det, annet enn at jeg kan si at det er noen i familien som er alt for ung til å være så syk som hun er. Uansett så tenkte jeg dere kunne få vite at det, vite at jeg ikke har det så greit akkurat nå. Håper dere skjønner det, god natt♥♥


perfect day

 • 10.06.2013 kl. 18:33

Jeg hadde på vekking til klokka sju i morrest for at jeg liksom skulle trene, men nei nei nei, når jeg sto opp var det ikke noe vits i å prøve engang. Så jeg la meg til å sove igjen og våknet klokka kvart på ti. Da hadde jeg et kvarter før jeg startet på skolen. Vi gjorde ikke noe spesielt på skolen da, karakterene er jo satt så jeg er hvertfall fast bestemt på at jeg ikke skal løfte en finger for noe som helst skolearbeid før sommeren. Etter skolen dro jeg, Katrine, Johanna, Martine, Thea og Hanna (og Anna kom litt senere) hjem til tvillingene og bakte fem oreokaker hahaha. Blir ikke det samme uten en egen oreokake i brødform.Var såå koselig. Er ikke så ofte alle vi sju har tid til å kose, enten er det en mindre eller en for mye haha. Vi bakte først oreokaker ogsåå så vi She's the man, og det er jo liksom filmen vår. Favorittfilmen til alle oss, vi blir aldri lei av den, og jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger vi har sett den.

Noen som ble fristet?

masse grønne hjerter

 • 09.06.2013 kl. 14:00

Hei! Åh kjenner det verker i hele kroppen, og jeg har blåflekker overalt haha. Men det hører jo med når det er cuphelg. Vi spilte fire kamper i går, tapte mot Aksla og vant mot Heimdal 2, Byåsen 2 og Byåsen 3. I dag spilte vi mot Byåsen 1 og vant, såå vi er i finalen :)))))) Akkurat nå ligger jeg slengt i sofaen med mat og high school musical på tven, men jeg er såå GIIIRA. Kampen er om to timer, såå ønsk oss lykke til da!

Og draktene våre er grønne ja (masse grønne hjerter), jeg bare varmer opp i en blå skjorte, oom noen skulle lure.

GOODBYE MAY

 • 08.06.2013 kl. 23:58

HEEI, er kanskje litt sent ute med et sånn savner-mai-innlegg, meen ettersom jeg elsker mai sånn så måtte jeg bare ha det likevell. Så her er noen bilder fra min mai og noen av mine aller beste moments. Jeg har jo også laget en mai-video da, så for dere som ikke har sett den, her er en link :) HEREYOUGONatt til første mai kommer jeg aldri til å glemme hahah, det skjedde så mye morsomt og så mye rart. Jeg, Hanna, Johanna, Thea, Martine, Katrine og Anna lå over til Katrine, og frokosten dagen etter, jeg har aldri ledd så mye som vi gjorde under den frokosten haha.


Mange heerlige jentekvelder med mange herlige jenter! Kamilla og meg 16.mai, ble også en finfin kveld.
17.mai startet med tog og bunad med heimdaljentene, så dro vi til byen og senere til Aurora og hadde en koselig kveld.
18.mai dro mange jenter til Marinen og grillet før jeg tok toget til hytta på innerøya.

Flere som har hatt en fin mai 2013?

rutiner rutiner

 • 07.06.2013 kl. 23:33

Jeg har kommet litt ut av bloggrutinene, og jeg føler faktisk at det er ganske avslappende å ikke alltid MÅ blogge. Jeg har alltid sett på det som en selvfølge at jeg må blogge miinst et innlegg hver dag, mens nå i eksamenstiden har jeg liksom hatt en unnskyldning til og ikke gjøre det, og jeg vet jeg ikke burde si det, men det har vært heerlig. Uansett jeg lover at jeg skal prøve å komme meg tilbake på topp, men dette blir også en veldig travel helg med håndballcup osv såå ja vi får se. Hahaha høres ut som jeg slår opp med dere.Haha fant en dritbarnslig, men morsom greie på Rema til 30 kr som jeg bare mååtte ha. Så i kveld har jeg løpt rundt som en unge med såpebobler wiihuu. Jeg, Nora, Johanna og Katrine sitter hjem til Johanna med burger fra Stjernegrillen og lader opp til kamp klokka ni i morgen tidlig JESS. Ønsk oss lykke til daa.

ALDRI VÆRT SÅ GLAD

 • 06.06.2013 kl. 20:57HEEEI JEG ER SÅ GLAD NÅ! Åååh enn at det jeg har gruet meg til i 10 år er helt over! Jeg var så nervøs i morrest, jeg trodde jeg skulle besvime, kaste opp eller i værste fall dø. Det er noe av det værste jeg har vært med på, seriøst. Men når jeg kom inn gikk det egentlig ganske greit, ble bare litt grilla når de begynte å stille spørsmål, men når jeg var ferdig klarte jeg ikke å bry meg om en dritt. Det eneste jeg tenkte var JEG ER FERDIG JEG ER FRIII. Jeg fikk karakter 4, og jeg hadde vell egentlig forventet 5 av meg selv, men jeg gjorde så godt som jeg kunne og hvis det ikke var godt nok SÅ KUNNE JEG IKKE BRYDD MEG MINDRE, FOR JEG ER FRII. Hahaha sorry caps look, men det er akkurat sånn jeg føler det. Åh føler jeg har kommet i mål etter å ha løpt jorda rundt, jeg smiiiiler.Sender masse lykke til dere som skal opp i morgen! Skal tenke på dere (ved mindre jeg sover ;pPPPpPp) hahahahah okei sorry for den, jeg bare måtte.

jeg bare eelsker naturfag :)

 • 04.06.2013 kl. 21:39

Hei folkens! Jeg håper dere skjønner hvorfor jeg ikke er helt i 100 med blogginga akkurat nå, og for de som ikke skjønner det så er det på grunn av muntlig eksamen. Vi ble trukket opp i faget i dag, så har vi to dager på å forberede oss. Husker dere den gangen jeg fortalte om at neesten hver gang jeg har en smiley i overskifta så er det ironi, så det er vell ikke vanskelig å gjette at jeg ikke jubler over å ha kommet opp i NATURFAG...  Det er hvertfall på topp 3 - lista mi av de desidert værste fagene jeg kunne blitt trukket opp i. Molekyler og atomer og Gud vet hva. Men jaja jeg skal ikke gjøre det til noe værre enn det er, jeg skal lære meg tre temaer utenat NUULL STRESS he he he. Men ja jeg må vell komme i gang igjen, så snakkes vi i morgen!


Nå som jeg har eksamen og alt, så spiser jeg så mye hahah. Jeg spiser for å ha en unnskyldning til å ikke øve og jeg spiser for å trøstespise.. Har blitt hekta på kokt egg, for jeg lærte meg nemlig nettopp å koke egg (6er i mat&helse HÆÆ) Bildene under forresten gamle.

Flere som kom opp i muntlig i dag? Er dere fornøyde med faget og temaet eller? :)

standpunktkarakterene mine

 • 03.06.2013 kl. 16:51

Hei! Akkurat nå nyter jeg kanskje den siste dagen min før jeg blir trukket opp i muntlig eksamen. Jeg blir enten trukket opp i morgen eller på onsdag og jeg håper såånn det blir i morgen for da får jeg fri på fredag! Vi fikk forresten standpunktkarakterene i dag, altså snittet, og jeg må innrømme at jeg aldri har vært så fornøyd. Tør dere gjette hva jeg fikk?? .....

..... Jeg har alltid fått 4.9 og det har jeg vært kjempefornøyd med, men denne gangen fikk jeg faktisk 5.1!! JEEEI SO HAPPY. Dette er jo selvfølgelig utenom eksamen da, men halleluja uansett.


haha fin pose ;p;pppp


Flere som har fått igjen standpunktet? Isåfall hva fikk dere? :)

innkjøp

 • 01.06.2013 kl. 17:34

Her kommer innkjøpet fra torsdagen. Fikk tydeligvis et Cubus-kick fordi jeg ble helt gal etter koseklær fra Cubus haha. Var bare såvidt jeg klarte å holde meg fra å kjøpe tre joggedresser i forskjellige farger.

Lilla shorts fra Cubus, den kostet 49 kr tror jeg, eller mindre kanskje. grønn joggedress fra Cubus i verdens herligste farge og stoff, 200 kr per del. Anbefaler dere seriøst disse joggedressene, de er sååååå gode. Jakken kjøpte jeg i L og buksa i M.
Samme bukse i fersken farget, den ser mer rosa ut på bildet enn den egentlig er, men de har den i rosa også. Denne kjøpte jeg i S. Haha klarte ikke helt å bestemme meg for størrelse som dere ser.
Bikini fra HM, 99 kr for trusa og 149 kr for overdelen.
Kvisegreie fra Kicks 155 kr

Noe dere likte?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no