hits

Balance is key

 • 30.05.2017 kl. 13:08

God dag mine venner! I dag våknet jeg av meg selv klokka seks og var pling våken. Jeg vurderte sterkt å stå opp siden jeg uansett skulle opp om en times tid, men det endte med at jeg gikk for å tisse og la meg til å sove igjen. Så våknet jeg av vekkerklokka klokka sju og var stuptrøtt ofc. Er alltid trøtt når jeg må opp, derimot når jeg ikke må det så er det bare digg å våkne tidlig. Well well. Klokka åtte dro jeg på trening, og nå sitter jeg ute i sola og spiser lunsj og leser til eksamen. Jeg skal ikke late som jeg har stått ved grillen og laget meg dette flotte måltidet til lunsj, det er nok middagsrester fra i går, men jeg sier ikke neitakk til det. 

Om ikke lenge må jeg si hade til eksamenslesing for a while, jeg skal nemlig partye resten av dagen haha. Trening > Skole > Fæst  ville vært facebook-statusen min noen år tilbake. Vi har nemlig lagsfest (med byåsen), så det blir gøyy. Kanskje ikke den beste oppladningen til eksamen på fredag, men balance is key eller??Sitter her og leser, men har mest lyst til å bare slenge meg i denne sofaen og sole vampyrkroppen litt. Er jo så fiiiint vær ♥ Ha en fin dag!!


 

OUTFIT

 • 28.05.2017 kl. 20:20
Jakke fra Scotch&Soda

T-Shirt fra Pull&Bear

Bukse fra Monki

Sko fra SupergaWatcha thiinkk?

Sol og såpebobler

 • 28.05.2017 kl. 12:20

Hei dere, god søndag! Til tross for at jeg har vært litt småsyk i helga med en forkjølelse, så har det vært en finfin helg. På fredagen lagde jeg og Trine taco og startet på en serie sammen, The Killing på Netflix. Vi hadde en gjennomført girlsnight, mens resten av jentene enten var med typen, på jobb eller andre ting. Svært sjeldent vi er bare to stykker sammen på en fredagskveld. Vi lakkerte negler og tok maske, haha what a cliche. 

I går våknet jeg sent og spiste frokost med mami før hele familien ordnet seg og dro til mimmi og beste. Beste hadde bursdag så det ble en koselig liten feiring med tidlig middag og kake ♥ Elsker å være på besøk hos dem, det er så fint der og jeg blir inspirert av alt. Det så dere kanskje på mystory både på snap og insta haha, veldig mye bilder. 

min lille bebbi ♥


mami, mimmi og beste ♥

Gårsdagens antrekk kommer i eget innlegg litt senere. Ha en herlig søndag! 

Månedens favoritter: Mai

 • 27.05.2017 kl. 13:34

Favorittsang

U-RITE: THEY.

Månedens craving

Blåbær i bøtter og spann. Det går ned på høykant her i heimen. Spar har nemlig fått inn store, friske, crispy blåbær i bøtter. De koster 60 kr per stykk. Vi har kjøpt inn typ en om dagen for tiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens opptur

Det må vel være at jeg signerte kontrakt med Byåsen elite.

Månedens nedtur

Ikke for å være irriterende optimistisk, men jeg kan ikke komme på noen spesiell nedtur denne måneden. Muligens the fact at jeg brygger på en solid forkjølelse akkurat nå, håper virkelig den gir seg... Ain't nobody got time for that

Favoritt frokost

Varm havregrøt med masse snacks

45 gram havregryn med skummet melk (så det dekker godt over grynene). Jeg varierer litt mellom å koke på plata, noe som tar litt lenger tid, og å koke den i mikroen, noe jeg føler ikke er like bra fordi det sikkert forgifter maten på en eller annen måte men whatever yoloy. Så tilsetter jeg en halv most banan, en spiseskje cottage cheese, hakkede valnøtter og enten rosiner eller ferske bær hvis vi har det. +++ kanel ofc. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritt lunsj

2 egg + 2 knekkebrød med kaviar + 2 knekkebrød med noe annet pålegg

Favoritt serie

Jeg må jo si at jeg så ferdig 13 reasons why, men ikke fordi det var så himla bra, mer fordi jeg bare må se ferdig når jeg først har startet på noe - og fordi det har vært så sinnsykt mye snakk om den serien. Jeg synes den var helt OK, og det var sikkert et forsøk på å gjøre noe bra for ungdom som har det vondt, men jeg har fått inntrykk av at det har ført til mer elendighet. Uansett så skal ikke jeg uttale meg så veldig mye om innholdet i den serien, for det er mye av det jeg ikke har opplevd selv, og dermed ikke kan sette meg inn i. Men ja, det jeg prøver å si er at det ikke er månedens favorittserie. Det som derimot kanskje er månedens favorittserie er Midnattsol på NRK, som jeg startet på nettopp. Jeg elsker slike typiske thrillerserier med psycho folk som tar helt av.

Favorittfilm

Jeg tror ikke jeg tar feil når jeg sier jeg kun har sett en film denne månenden, og det var på torsdagen. Jeg så Fast 8 på kino, så det blir kanskje månedens favorittfilm da, ettersom det er den eneste jeg har sett haha. Jeg digger Fast-filmene, ikke fordi selve handlingen er sånn kjempe bra, eller fordi jeg blir så imponert over hvordan de alltid klarer å overleve disse kollisjonene når de sannsynligvis hadde dødd 172 ganger hver i løpet av filmen, meeen fordi man får et forhold til hver og en av rollene og I lov'em all ♥

Favoritt pålegg 

Jo nå skal dere høre. Kaviar er månedens favorittpålegg. Denne ble nominert til "månedens craving"-kategori også faktisk, men blåbær slo kaviaren med noen stemmer.. Det er bare så rart, jeg har aldri vært noen kaviar-person, men så plutselig spiser jeg knekkebrød med kaviar og egg til lunsj hver dag i en periode. SYKT NAM. 

Favorittdrikke

Nocco Tropical

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittrestaurant

Olivia på Solsiden. Helt ny restaurant med god mat og fint lokale. Jeg anbefaler pizzaen der! Mmm

Favorittprodukt

Matt kompaktpudder fra Chanel. Jeg kan få veldig shiny hud til tider og da er det greit å matte det ned litt med et (kritthvitt) pudder :-) Kjøpte det i LA. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittklesplagg

Hard one. Jeg må innrømme at jeg har gått rundt i den samme outfiten hele måneden her (leser til eksamen sant). Det er snakk om one specific rød joggebukse fra Nike, og en fleecejakke vi fikk fra et av hotellene vi bodde på da vi var i Sør-Afrika for en stund siden, Tintswalo. Hvis jeg ikke husker helt feil så fikk jeg den fordi jeg kastet opp på den genseren jeg hadde på meg. Matforgiftet :-) Gode tider i Afrika. Den fleecejakka means a lot to me 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coffe to go

 • 26.05.2017 kl. 09:02

God morgen! Litt fravær fra bloggen i går, men det går vel an å skylde på helligdagen for det eller? For selv om det var helligdag så følte jeg meg travelt opptatt med ting fra morgen til kveld. Jeg hadde trening fra morgenen av, og dro hjemom for å dusje og pakke med meg litt proteins etter det, for så å ta med meg det hjem til Johanna og lese til eksamen der. Jeg var der helt til tiden var inne for å hente opp Katrine og dra på kino med henne. Det er et triks det er lurt å prøve ut altså, dra på kino eller gjør noe sånt på torsdagskvelden, da føles det som fredag og helgen blir myye lengre! Wihuu, dunno why nobody ever thought'bout that lol. Vi så Fast8, det er liksom vår greie. Vi har sett alle filmene sammen, så det er en tradisjon vi ikke kan bryte. Flaks at hun var ferdig med folkehøyskole nå så vi rakk å se den på kino. 

I dag er enda en matpakkedag med coffe on the run. Nå skal jeg nemlig roadtrippe til nabolandet med Trine og Katrine for å handle masse artig svensk mat. Jeg sa jo at jeg begynte å gå tom for det, så da er det på tide å fylle opp lagrene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

↑ mager kesam med zero saft, cottage cheese, banan, gojibær, musli og kokos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
søt jente (12) med matpakken sin under arma klar for dagen

Ferdig for denne gang

 • 24.05.2017 kl. 20:09

Hei dere! Nå har jeg akkurat spist pannekaker til middag, noe som smakte litt for godt og endte opp med at jeg sitter her alt for mett i dette øyeblikk. Men jeg skal ikke klage, det er ganske luksus å komme hjem fra en litt vel gjørmete løpetur i granåsen, til nystekte pannekaker og en smørblid mamma. Sånt blir man glad av. I tillegg er jeg ferdig med de fysiske testene med håndballaget, for denne gang. Jeg hadde jo bip-test i går, og ettersom jeg skrev at jeg skulle ta den, så hadde jeg allerede bestemt meg for at jeg skulle dele resultatet med dere uansett hvordan det gikk. Vel, jeg klarte litt over 11, noe jeg sier meg fornøyd med. Verre blir det etter sommeren når målet er å slå det. For dere som ikke har løpt bip-testen så skjønner dere sikkert ikke så mye, men dere som har løpt den vet hvor jævlig den er. Selv om det verste går på det mentale før testen. Jeg psyker meg ned så gææli, så jeg er jo kvalm når selve testen starter :( Skjønner ikke at jeg gidder. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld så blogges vi ♥

Sunnifisert sommerdessert

 • 24.05.2017 kl. 09:15

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, noe som betyr at man får servert fruktsalat med vaniljesaus, bær med sukker og fløte, og iskrem til dessert ofte. Og jeg elsker jo selvfølgelig alt av det der, men jeg har ikke planer om å spise det hver dag (selv om det frister). Hvis man derimot finner sunnere alternativer til disse herlighetene så blir det ikke så ille. Det er ikke meningen å ødelegge vaniljesausen for dere, I luuuv vaniljesaus og får jeg det servert til dessert av besteforeldrene mine så spiser jeg det ofc. Men la oss si at vi befinner oss i eget hjem, da er det som regel litt enklere å velge et sunnere alternativ uten å føle seg uhøflig. Så her kommer et sunnere alternativ til bær med vaniljesaus. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser så har jeg brukt Propud vanilje-milkshake som saus over blåbærene. I tillegg kan man jo strø litt sukrin eller lignende over, hvis man vil ha det enda søtere, men fortsatt sukkerfritt. Nå har det jo kommet vaniljesaus zero også, men jeg falt for denne varianten. Så folkens, en superenkel, sunn og god dessert vi kan spise så mye vi vil av! Blir ikke bedre enn det si. Nå må jeg komme meg til Sverige igjen snart, for å hamstre mer av disse produktene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Summer - we ready for u ♥ Jumpsuit fra Missguided, glemte av denne på innkjøpsvideoen fra LA. 

Min gode venn bip-testen

 • 23.05.2017 kl. 15:09

Hei folkens! Masse positiv respons på forrige innlegg, det gir masse positiv energi og motivasjon til en blogger! Tusen takk for det ♥ Denne uken startet fort og gæli med styrketester på mandagsmorgen med byåsenjentene. Jeg har ikke testet styrken min siden gymmen på videregående, så jeg må innrømme at jeg var litt rusten på det område. Vi testet i mye forskjellig, som kraft, spenst og styrke i bein og overkropp. Heldigvis er ikke dette resultatet såå viktig, det er testingen etter sommeren som betyr noe, og er en pekepinn på hvor bra man har trent i perioden. I ettermiddag står det nye tester for tur. Denne skal vi teste blant annet hurtighet og utholdenhet. Og jeg må face min (ikkesåveldiggode)venn bip-testen. Jeg har ikke sprunget bip-test på flere år, så det gruer jeg meg litt til :) Sov litt dårlig i natt for å si det sånn. Men jeg prøver å minne meg selv på at det kun er for min egen del og for å se forbedring etter sommeren, jeg kan ikke sammenligne meg med alle andre. Jeg er bare så rask og utholdende som jeg er in this moment, det er ingenting å gjøre med akkurat nå. Det får bare gå som det går sant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her var lunsjen min etter dagens morgentrening med mage/rygg. Omelett med salat og knekkebrød med krydderost. Den følelsen når du er sulten og bare smeller sammen det du finner i kjøleskapet. Godt blir det som regel uansett. Og nå sitter jeg hjemme hos Louise med Katrine og alle tre leser til hver sin eksamen. Stay strong girls, snart ferdig. Dagens moteriktige antrekk:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en strålende dag! ♥

Skal bli bedre

 • 22.05.2017 kl. 22:27

Hei! Hvordan går det med dere for tiden? Jeg lurer på hvordan dagene deres ser ut og hva dere fyller dagene deres med. Er det eksamensperiode fylt med stress og inntak av svart kaffe på høykant? Er det post-russetid med influensa og en evig hangover? Er det jobb fra åtte til fire, eller er det kanskje sommerferie allerede?

Det er rart hvordan det er helt naturlig for meg å skrive om det jeg gjør om dagene, til dere, uten å vite veldig mye om hvem jeg skriver til og hva dere driver med om dagene. Jeg vet hvem noen av dere er, noen av dere kommenterer med bloggadressen deres og da tar jeg gjerne turen innom for litt input og inspirasjon (jeg skal forresten bli bedre til å kommentere deres blogger også). Men jeg har jo en hel del flere lesere enn jeg har folk som kommenterer, så det er vanskelig å gjette seg til hvem dere er.

Men enda vanskeligere er det for meg å vite hva dere egentlig ønsker å lese om. Jeg har blogget om så veldig mye forskjellig opp gjennom tidene, så det er vanskelig å vite nøyaktig hvorfor dere gidder å stikke innom akkurat min blogg hver dag. Før var jeg litt mer sånn kunne ta 7 bilder av en blomst og legge ut, eller leke modell foran selvutløseren i solnedgangen og adde en catchy overskrift. Så kom jeg inn i en periode med mer trening og kosthold på bloggen. Gjennom hele tiden har det vært mye om meg og vennene mine, fordi vi finner på så mye sammen og fordi vi har et så godt forhold til hverandre. Og nå for tiden er det vel mest hverdagsinnlegg. Jeg elsker jo at dere liker bloggen min, tro meg, jeg er evig takknemlig for hver og én av dere, uansett hvorfor dere gjør det. Men hva er det egentlig dere liker å lese om? 

Akkurat nå har det vært en periode med masse tanker i hodet, spesielt om håndball og studier - hvor ser jeg meg selv om 3 år, hva er drømmen, hvor langt ønsker jeg å nå, hvilken klubb skal jeg signere, hvilket studie skal jeg søke. Og innimellom disse tankene så har det vært mange treninger og mye eksamenslesing. Så kommer bloggen i tillegg til dette, og jeg hater at det blir en slags stressfaktor. Og da blir det ikke bra gjennomført heller, så jeg føler bloggen har vært litt kjedelig i det siste. Men jeg skal bli bedre. Når eksamen er overstått, og jeg kommer litt inn i nye rutiner på nytt lag, og ikke minst når sommerferien kommer sigende frem, da skal jeg bli bedre. Og jeg gleder meg - guud som jeg gleder meg til sommerferie ♥ ♥ ♥Noen funny throwbacks from back in the dayz ♥

 

Hangover??

 • 21.05.2017 kl. 20:24

Hei dere! Etter overskriften å dømme skulle man kunne gjette at jeg var ute på byen i natt til klokka tre og våknet opp og følte meg skikkelig hangover i morrest. Og hvis dere gjettet det, så gjettet dere forsåvidt riktig. På dager som denne så føler jeg meg hangover, og med dager som denne så mener jeg dager etter jeg har jobbet natt på Downtown. Så teknisk sett var jeg ute på byen til klokka tre i natt - bare at jeg var hun damen som du kjeftet på fordi du syntes det var så alt for dyrt å komme inn. Well well jeg tar meg ikke så nær av de surpompene som rager på meg av den grunn, er ikke slik at det er jeg som bestemmer prisen der jeg sitter uskyldig i coveren. Dessuten kan du jo takke deg selv, for det er ingen som tvinger deg til å være der, og 9/10 ganger så betaler du deg inn uansett. Men jeg vil heller sende en liten hilsen til dere søte, snille menneskene som sier fine ting og er høflige. Jeg synes det er veldig stas når det kommer bort noen som sier de liker bloggen min (selv om vedkomne kanskje mest sannsynlig ikke ville sagt det i edru tilstand haha) ♥ Det gjør uansett kvelden noen hakk bedre. 

Så i morrest våknet jeg ikke før etter klokka tolv, noe som var sykt digg. Ikke hadde jeg noen planer for dagen heller, så det var ingen grunn til å stresse. Jeg lagde meg en deiiilig frokost og lå på sofaen i noen timer. Jeg startet på en ny thrillerserie på NRK, Midnattsol. Det er bare lagt ut to episoder av den enda, men de varer i en time hver så det var jo som å se en lang film. Den virket i hvert fall veldig spennende. Etter at jeg hadde ligget nok timer på sofaen, bestemte jeg meg for å ta turen til 3T for en liten økt, slapp som jeg var. Men det gikk greit, det er jo som regel veien til treningssenteret som er den verste. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld! ♥

En gjeng bedrevitere

 • 20.05.2017 kl. 15:45

Hei dere! Det kjennes litt feil ut at det er helg allerede, ettersom onsdagen var slik en lykkens dag med bare god mat og godt selskap hele dagen, men jeg klager absolutt ikke. Fredagen kommer sjelden for tidlig. I går hadde vi familiemiddag (jeg kaller oss familie fordi det føles slik, men på vårt eget språk heter vi NYG&NYB) hjemme hos Katrine, med taco på menyen. Jeg og katy handlet inn og lagde tacoen i femtiden, og resten begynte å komme trallende inn døra en times tid senere. For dere som lurer på hvordan vi gjør det med betaling når vi er så mange som skal spise sammen, så gjør vi det veldig enkelt - en betaler, så deler vi beløpet og vippser. Resten av kvelden var det dårlig stemning fordi vi spilte Bezzerwizzer. Det er et familiespill som handler om å være "bedreviter", og når vi har et par bedrevitere i gjengen, så blir det harde, interne, ufine konkurranser dem imellom ♥ Men jeg tuller, det ble selvfølgelig ikke dårlig stemning av den grunn, det bare spicer opp litt og gjør det 1000 ganger artigere å vinne, noe dreamteamet "Singleladies" bestående av meg, Louise og Thea nettopp gjorde, hehe. Her er noen piiics. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mine fine bestevenner ♥

17 mai er vi så gla i

 • 18.05.2017 kl. 22:37

Hei dere! Gratulerer så mye med gårsdagen ♥ 17 mai er en så herlig dag og trapper ubeskjedent opp på topplista over beste dager i året. Det er en festdag uten like, og champagne for breakfast er, om ikke helt innafor, helt obligatorisk. Dermed går man rundt og kjenner på boblene i glasset kontinuerlig gjennom hele dagen, fra morgen til kveld. Vi var jo ekstremt heldig med været her i Trondheim da - blå himmel, sol og varmegrader. Og jeg tør påstå at så og si alle trønderne jeg kjenner, som feiret nasjonaldagen i bartebyen, holdt til på Solsiden en eller annen gang i løpet av gårsdagen - for GURI det var fint der. Jeg og jentene + noen kompiser og kjærester hadde bord på San Sebastian på kvelden, og spiste nydelig mat der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra venstre: meg, Johanna, Louise, Lene, Trine, Katrine, Thea, Martine og Hanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse jentene gjør meg overlykkelig ♥ Som dere ser så savnet vi noen squadmembers i år da. Nora, Anna og Markus + de 3 russejentene som kjørte sitt eget løp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det noe jeg gjør 17.mai så er det å spise. Jeg føler jeg spiser hele tiden. Går litterally fra det ene måltidet til det andre. Starter dagen med champagnefrokost (og kake), går rett derfra til lunsj med familien (og mere kake), og derfra til byen for å spise middag på restaurant, og ender opp hjemme med (guess what) rester etter dagen, som vil si masse KAKE. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere alle hadde en fantastisk feiring av nasjonaldagen, så er det bare å glede seg til neste år ♥

Det var på hengende håret

 • 16.05.2017 kl. 18:15

God 16 mai da dere (med andre ord: har dere prøvd bunaden eller?) ! Kan bare drite i alt styret om sommerkroppen, det er bunadskroppen som faktisk betyr noe. Hvert år fortrenger jeg selvfølgelig sannsynligheten for at den har blitt for liten, så jeg prøver den dagen før i håp om at den passer. Og passer den ikke da, nei da var det veldig dumt. Men heldigvis så fikk jeg den på meg nok et år. Kan kanskje ikke spise så mye kake som jeg hadde sett for meg (det var kanskje litt for mye uansett), men så lenge den går igjen så er jeg fornøyd. 

I dag var jeg hos H2 Bleach & Sisters på Mercursenteret og fikk håret fiksa til i morgen. Det var på tide å klippe luggen, og det er digg å ikke ha den hengene i øynene. Det var flinke Telma som klippet meg og krøllet håret mitt. Jeg håper det holder seg til i morgen, så jeg slipper å gjøre noe når jeg står opp. Jeg skal nemlig jobbe i natt, på Downtown, så jeg er sikkert helt skutt i morgen tidlig da, haha great. Jeg på champagne-frokost med jentene klokka ni, så jeg må vel ta til takke med 4-5 timers søvn. Gleder meg uansett masse til 17 maiiii♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser fra NA-KD

Bukse fra American Apparel

Sko fra Superga (kjøpt på Høyer)

Flere som gleder seg til i morgen??

Sykehusbesøk

 • 14.05.2017 kl. 16:10

Hei dere! Er det ikke deilig med så fint vær ute? I hvert fall er det det i Trondheim. På fredag, etter vi hadde vært til Katrine, dro jeg på Solsiden med noen venninner og spiste på Olivia. Det var nyydelig mat, and ofc I ate pizza, veldig svak for pizza. På lørdag sov jeg lenge, og tok meg en joggetur i sola da jeg sto opp. På dagen tok jeg og Pernille noen bilder til en haul med NA-KD på instagramstory, kanskje dere så den? Etter det dro jeg med Johanna og Maja for å besøke russejenta vår på sykehuset, haha ikke spør. La oss bare si at russetida tærer på kroppen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter et par timer på sykehuset, dro vi hjem til Maja og spiste taco på verandaen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i helga?

Katten er hjemme

 • 12.05.2017 kl. 18:21

Hei dere! I dag er det fredag og min kjære katyyy kommer hjem for godt! Hun har vært på folkehøyskole på Karmøy et år (ettt helt år)! Og endelig er hun tilbake. Hun har vært hjemom noen ganger i løpet av året, men sist hun var hjemme, i påska, så var jeg i LA, så nå har jeg faktisk ikke sett henne siden jul. I den anledningen stelte vi jentene som er hjemme istand et lite surprise-party til henne, med vaffler og frukt. Så hun ble kjempehappy når hun kom hjem ♥Nå skal jeg på Solsiden med utleirajentene ♥ Vi skal spise på Olivia, som er en ny restaurant der. Jeg gleder meiii. Ha en herlig kveld dere! 


 

Rutinemennesker

 • 11.05.2017 kl. 19:25

Hei god dag! Så morsomt med masse respons på forrige innlegg, dere er herlige! Akkurat nå er det en kort pause i håndballen, på treningene har vi frivillig ballspill, og ellers blir det mye tid til 3T. Byåsen elite skal forresten samarbeide med 3T neste sesong, noe som gjør situasjonen litt enklere for min del haha, de har jo vært i samarbeid med Impulse fram til nå. I går var jeg, Maja, Hanna og Johanna på Tabata etterfulgt av Yoga, på 3T-Ilsvika. Døden, men digg etterpå.

Og ellers gjør jeg ikke så mye om dagene, annet enn å lese til eksamen. Jeg og Johanna er så rutinemennesker, så de tre siste dagene har jeg kommet til henne klokka ni og spist frokost - så leser vi til klokken elleve - da tar vi oss en pære og et eple hver, skjærer det opp i biter og setter oss for å lese igjen - vi leser til klokken ett - da spiser vi lunsj, vi spiser knekkebrød med kaviar og egg (har tydeligvis fått craving på det begge to, og vi var egentlig aldri noe kaviar-fans til å begynne med) - prater og ser på dødskjedelige bolig-program (som Johanna elsker) i en times tid - også leser vi igjen til klokka blir fire. Story of our lives thiz days. 

Og til slutt en liten beskjed til dere fine russebarn der ute. Selv om jeg er ferdig med russetid, så har jeg fortsatt noen girlfriends som går 4-årig idrett og dermed er russ i år, så for å hjelpe dem å få noen stemmer på årets russesang-konkurranse så deler jeg den med dere, og de blir veldig happy om dere sender SMS: Sang 8 til 2242, eller går inn på facebook siden til maibilletten og liker innlegget til Heimdal. Her er sangen.

Byåsen elite neste sesong

 • 10.05.2017 kl. 21:25

Hei dere! Her kommer en spennende nyhet, eller spennende for meg i hvert fall, men kanskje også for noen håndballinteresserte der ute. Noen har kanskje allerede sett det på instagram eller facebook, jeg har iallefall rukket å fått noen hyggelige kommentarer allerede. Jeg har nemlig signert kontrakt med Byåsen elite! Jeg kan egentlig ikke helt tro det - jeg liksom, elitespiller?? Jeg har jo vært med byåsenjentene en del på trening og kamp den siste tiden, men at jeg skulle få tilbudt proffkontrakt hadde jeg virkelig ikke trodd. Og jeg har ikke skrevet om det her, først og fremst fordi jeg følte det var litt "skrytete" og visste ikke helt hvordan jeg skulle si det uten å høres veldig cocky ut, men også fordi jeg ikke helt trodde på det selv. 

Det er en del som har spurt om håndballhistorien min, men sannheten er at den er ikke så spennende. Jeg begynte på håndball da jeg var seks år, i Heimdal , men det er uten tvil de to sesongene jeg spilte i Utleira som har hatt størst betydning for utviklingen min. Jeg gikk over til Utleira i mai 2015 sammen med Hanna og Johanna, og det var først da jeg begynte å kjenne på hvor mye håndball egentlig betydde for meg, og jeg begynte å tenke at jeg var villig til å jobbe så mye som nødvendig for å nå mitt fulle potensiale og bli så god som jeg kan bli. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte på Utleira, og står trenerne, støtteapparatet og spillerne evig takknemlig for alle de fine øyeblikkene. Vi avsluttet sesongen på best mulig vis, vi tapte ingen kamper etter jul, det er helt utrolig! Dessverre så tapte vi for mange kamper før jul, og klarte ikke å nå målet om opprykk til 1.divisjon.. Jeg har fått venner for livet på Utleira, og det er trist å ikke skal spille på samme lag som dem lenger, men vi kommer til å stå hverandre nær fortsatt, det er jeg sikker på ♥

Mange fine moments i oransj drakt ♥Nå er jeg klar for å ta et steg videre og begi meg ut på nye eventyr, og hvis dere vil være med meg på ferden så er dere hjertelige velkommen til det ♥


 

On my lips

 • 09.05.2017 kl. 20:43

Jeg elsker å ha farger på leppene, enten det er rødt, rosa, burgunder eller whatever. Det nye har jo liksom vært matt lipgloss, jeg har prøvd både Kylie og Anastasia sine, og liker dem veldig godt. Så jeg tenkte å prøve ut en fra Nyx også. Jeg blir veldig lett tiltrukket av fine freshe farger, så denne gangen falt jeg for en oransje matt lipgloss, wihuu. Jeg kjøpte den på h&m og kostet sikkert ikke veldig mye. Kvaliteten er ikke like bra som de to andre, spør du meg, men fargene er utrolig søte og de er billige så it's worth a shot. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen heter Buenos Aires

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OUTFIT

 • 08.05.2017 kl. 14:11T-shirt fra Bikbok

Belte fra Necessary Clothing, LA

Sko fra Aldo

Hva synes dere om antrekket?

Hæla i taket

 • 07.05.2017 kl. 17:00

I går kveld feiret vi bursdagen til Louise, som ble 20 tidligere i uka. Vi var alle jentene som er hjemme og som hadde mulighet, men vi følte likevel at vi var så få. Det er fortsatt en del av oss som bor andre plasser, som Anna i LA, Katy på folkehøyskole, Nora i Bodø og Markus i militæret, men nå kommer sommeren og folk begynner å vende snuten hjemover igjen ♥ Gårsdagen var uansett utrolig morsom. Først hadde vi familydinner med tapas og vin, så skrudde vi opp volumet på musikken utover kvelden og det ble full fest. Vi var åtte jenter, halvparten 20 år og halvparten under, så istedenfor å skille oss i to lag så dro vi voksne damerne (høhø) på 18-årsplass. Jeg skulle gjerne vært på DT, men vi har det jo morsomt uansett hvor vi er så lenge vi er sammen (helt til enkelte presterer å bli kastet ut da).. Well well alt i alt en herrrrlig aften. Her er noen bilder.Hva synes dere om bildene?

God på grill

 • 07.05.2017 kl. 14:58

Hei dere! Mai-helg nummer to er overstått, og vi ligger godt an på grillstatistikken. Fredagen var en nydelig dag. Den startet med joggeturen til meg, Johanna og Trine. Så dro jeg på skolen, i siste forelesning for dette semesteret. Etter skolen dro jeg med noen av jentene på City Lade og kjøpte yoghurtis. Den er den beeeste (Funky Frozen), også er det halv pris hver første fredag i måneden. Så det har mer eller mindre blitt en tradisjon hver fjerde fredag. Etter yoghurtisen dro vi og handlet inn til grilling, så grillet vi ute på verandaen hjemme hos Trine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanne, Martine, Louise, meg og Trine ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en kjempetrivelig kveld, og så fikk vi ladet opp til lørdagen (altså gårsdagen) hvor vi feiret Loui 20 år. Bilder fra kvelden kommer senere ♥

Real housewives of Heimdal

 • 05.05.2017 kl. 13:48

God fridge!! Wait, skulle skrive god fredag, men autocorrect rettet opp til fridge?? Det er sikkert en påminnelse om at det er helg og lov til å fylle kjøleskapet med masse godt. Ja jeg velger å tenke det. I dag hadde jeg på vekking halv åtte for å hoppe opp av senga og dra på en aldri så liten morning-joggg med Johanna og Trine. Så vi bare jogget casually gjennom Bell Air og Malibu (Kattem og Skjetlein) i morgensola :) Digg. 

Det tok en times tid, og da vi kom hjem gikk jeg en liten tur med Hollywood-doggen min, og lagde meg en sunn og god frokost som så ut som en mill, bare for å fullføre hele Housewife-feelingen. Skikkelig konemateriale her altså (((singel!))) neida, haha, joda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gresk yoghurt, cottage cheese, valnøtter, bringebær, banan og honning ♥ Mmm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Behind the fancy scenes så ser jeg egentlig slik ut. Sminkefri covered in Adidas, klar for yoghurtis med jentegjengen. For det er FREDAG ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er deres planer for denne fine fredagen?

Bytur og kveldstrening

 • 04.05.2017 kl. 20:38

Hei folkens! Beklager dårlig update i dag, blir liksom slik at jeg venter til dagen er ferdiglevd før jeg setter meg ned med kveldsmaten og blogger om dagen som har vært. Vel, i dag sto jeg opp tidlig og spiste frokostblanding før jeg jogget meg en tur i det fine været. Eller, det vil si åtte grader og overskyet/litt sol, men det er egentlig det perfekte joggevær. Etter det spiste jeg en kjapp frokost nr 2 (to knekkebrød med strandaskinke), sminket meg litt og kjørte avgårde til byen for å møte Hanna og Trine. Vi ruslet bare rundt om i byen og gikk innom noen butikker, helt til vi ble sultne og satte oss ned på Graffi. Jeg husker det var en tid vi spiste på Graffi minst en gang i uka, og måtte ty til forbud mot å spise der en periode. Men jeg mener det, Graffi-shaken er fortsatt uslåelig. Så vi spiste der i dag (for første gang på lenge), og det var nydelig. Blir nok flere restaurantbesøk framover nå som været blir finere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter byen dro jeg på spillermøte med Utleiragjengen for å høre om neste sesong og litt sånt. Mer om det kan jeg si senere. Men nå skal jeg en tur på 3T-Ilsvika med Trine og Johanna. Vi har blitt litt forelsket i kveldstreninger, og ettersom Ilsvika er selvbetjent og åpent sent på kvelden, passer det perf. 

Nå gleder jeg meg til heeeeelg, flere som gjør det eller?♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Fordeler og ulemper med pannelugg

 • 03.05.2017 kl. 12:01

Det er en del som spør meg om hvordan livet er med pannelugg, og jeg skjønner jo at dere er nysgjerrige på det egentlig, for det kan virke veldig upraktisk til tider. For eksempel på håndballbanen, og ellers på trening. Men så har det sine positive sider også, så jeg tenkte å lage et innlegg med 3 ups and 3 downs med pannelugg. So here we go

Ulemper ---

1. Vi starter selvfølgelig med denne; annoying as hell hvis luggen sliter seg løs fra fliseklemmeren (sier vi det eller er det bare Voe som får kalle det fliseklemmer?) på håndballtrening og legger seg som et pledd over panna mi. En ting er hvis jeg er på 3T, da kan jeg jo bare feste den igjen, men på håndballtrening har jeg fullt av klister på hendene og gjør det bare vondt verre hvis jeg begynner å fikle i håret. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Håret mitt vokser fort, noe som resulterer i at luggen må stusses ofte. Men som dere kanskje så på mystoryen min på snap i helga så trenger jeg ikke å gå langt for å få den stusset. En drunk bestevenninne er alt som skal til. 

3. Når jeg våkner opp om morgenen ser jeg ut som Ronja Røverdatter eller Karius/Baktus (åpenbart den av dem med oransje hår). Men mamma sier jeg er søt, så det går bra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordeler +++

1. Jeg er ikke redd for å gå lei av det, fordi om jeg vil så setter håret i en hestehale og fester luggen enkelt i en spenne på toppen av hodet, og dermed ser det ikke ut som jeg noen gang har hatt pannelugg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Når jeg har gått liitt for lenge uten å dusje håret og jeg har det travelt, så er det bare å vaske og føne panneluggen og plutselig har jeg helt fressht hår (i hvert fall ser det sånn ut) 

3. Det å ha pannelugg åpner for dobbelt så mange måter å style håret på, bare fordi at for hver frisyre jeg kan ha uten pannelugg, kan jeg også nå ha pannelugg. Fletter, krøller, hestehale, hårtopp, errrrthing. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nå ble det like mange ulemper som fordeler her da, men jeg vil si det er flere fordeler! Til dere som spør så nejjj jeg angrer absolutt ikke på at jeg gjorde det, jeg elsker faktisk å ha pannelugg. Og til dere som spør hvorfor jeg klippet pannelugg, så er svaret at jeg fikk lyst til det, så jeg tenkte why not? :)

Jeg styler ikke håret hver dag, tvert i mot, jeg styler håret kanskje en gang i måneden. Jeg har et veldig samarbeidsvillig hår, så det legger seg egentlig der jeg sier at det skal legge seg. Jeg sier bare deckkk også legger det seg flatt lizzom ;p Neida men seriously, jeg glatter sjeldent håret og aldri panneluggen, den bare lufttørker eller fønes eventuelt. Det kunne sikkert blitt gjort finere, men det har jeg rett og slett ikke tid til. Kom som du er sier Mc.Donalds, och jag lyssnar på det.

For dere som vil ha pannelugg, men ikke tør å ta steget, DO IT its fun ♥ Det er bare hår og det vokser ut igjen. Dessuten er det digg med en forandring! 

Har dere flere spørsmål om pannelugg eller andre hårgreier, legg igjen en kommentar så svarer jeg i kommentarfeltet! ♥

Sunn og frisk yoghurtis-kake

 • 02.05.2017 kl. 17:14

Hei! Nå tenkte jeg å komme med et lite dessert-tips til de av dere som sitter hjemme og er fysen på noe godt, samtidig som dere er fullt klare over at det er tirsdag og samvittigheten sier at dere gjerne skulle vært litt sunn nå etter langhelga. Så her kommer en enkel, sunn og god dessert, nemlig yoghurtis-kake med mørk sjokolade og bringebær. Dere trenger ikke mer enn 3 ingredienser, som dere ser på bildet under. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere kan bruke hvilken som helst yoghurt, bær/frukt og sjokolade. Jeg brukte gresk vaniljeyoghurt, en neve bringebær og noen ruter hakket mørk sjokolade med bringebær. Det ble utrolig friskt og godt! 

Bare bre yoghurten utover i en form, og tilsett bær og sjokolade. Deretter setter dere formen i fryseren og venter lenge nok til at den har stivnet. Så hvis dere drar på butikken og handler inn nå, så blir det dessert til kvelds!! Jippi :):)) Ta den ut av fryseren og la den tine noen minutter før dere skjærer den opp, hvis den er veldig tykk kan det være vanskelig å skjære gjennom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som ble fristet av denne herligheten? ♥

Mai måned er her

 • 01.05.2017 kl. 23:57

Hei dere! Denne helga har vært herlig og laang. Det føles sykt lenge siden fredagen, med pastamiddag og ukens SKAM-episode med jentene. Både fredag og lørdag satt vi bare hjem og bitchet om hvor kjedelige vi var for tiden haha. Så på søndagen fikk vi fart på sakene og sørget for at vi fant på noe sprell. Jeg spilte kamp med byåsen mot Larvik klokka seks, hvor vi tapte med ett mål, noe som egentlig er utrolig bra med tanke på hvor god Larvik er. Så vi sier oss fornøyd med den, og ser fram til ny kamp mot dem i Larvik på onsdagen. Etter kampen kjørte jeg hjem og fikk update i planene som var lagt for kvelden. Så det endte opp med at jeg, Trine, Lene, Thea, Martine og Louise dro til Moina, kjæresten til Martine, og grillet på terrassen hans med noen kompiser. Jeg fikk også faktisk jomfruturen min på Downtown i løpet av kvelden, wihuu. Første gang jeg er ute på byen etter jeg ble 20, og så crazy var jeg at mens resten kjøpte seg øl, brukte jeg 70 kroner på en Burn. Men det var morsomt da, og en perfekt start på mai måned. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loui ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Martine, meg og Louise

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moina med raske shades og bobler i glasset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser fram til flere slike øyeblikk i mai ♥

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no