hits

croptop & blue denim

 • 29.05.2016 kl. 18:55

Nå er det sikkert en del som sitter med en liten klump i magen og gruer seg til nynorsk eksamen i morgen. Jeg kom heldigvis ikke opp, men sitter likevel her mer Johanna og Anna som "jobber med nynorsk", noe som høres veldig fint ut når man sier det, men ikke fungerer like bra i praksis. Jeg har jo norsk på tirsdag, så det er vel ikke en dårlig ide å forberede seg litt for min del heller, men hvordan skal man liksom forberede seg?? Lese en bok eller hva .. I dunno. Personlig vil jeg mye heller bake en kake og se en film nå, så vi får se hvor samvittigheten min bærer meg. Her var gårsdagens antrekk:Bukse fra H&M, topp fra Bikbok, sko fra Marc by MJ

Hva synes dere?

Hyttenabo

 • 28.05.2016 kl. 19:41

Hei dere! En kjapp tur til og fra hytta og vipps så var jeg back home igjen. Det var bare det jeg trengte. Hadde en fantastisk fin kveld i går, med reker og vin på hytta til mimmi og beste. Det er den hytta jeg har vokst opp med som barn, helt til mamma og pappa kjøpte en egen hytte, ikke mer enn en 10 minutters båttur i fra. Så nå er vi mer eller mindre hyttenaboer. Resten av kvelden var det idol, senkveld og skam som sto på planen. 

Her ser dere hytta deres.


Og her er bursdagsbarnet, som fikk blant annet en hatt i bursdagsgave


Nå drar jeg til Aurora en tur med noen jenter, så vi blogges vel om ikke lenge vi!

Fri sjel

 • 27.05.2016 kl. 15:47

Hei folkens! Helga har ankommet og jeg tar meg nok en biltur, med countrymusikk på høytalerne og solskinn inn takviduet, til hytta med søstersen. Mam og pap kjører egen bil, så jeg og Pernille kan dra hjem i morgen. Jeg har nemlig fått for meg en greie, at helga blir mye lengre når jeg gjør to fundamentale ting. "Fundamentale" haha, ja sånn for eksempel å sove en natt på hytta og en natt hjemme. Så da gjør jeg det. Jeg elsker jo å kjøre bil, så å kjøre fram og tilbake til hytta har jeg ingenting i mot. I tillegg har jeg fått for meg at countrymusikk er den rette musikksjangeren på roadtrip. Så da går det en del i Dolly Parton og Brad Paisley, noe som er fantastisk avslappende og får meg til å føle meg skikkelig fri.

Genser fra Urban Outfitters, bukse fra Dr.denim og en gammel dongerijakke fra who knows.


Vi blogges!! Kos dere masse denne fine fredagen ♥ 

1 down 3 more to go

 • 27.05.2016 kl. 14:34

Da er jeg ferdig med en av fire eksamener, wihuu. Rettslære var egentlig ganske stress, men sykt godt å være ferdig med. Det er sånn med rettslære at det er ingen fasit, du kan tolke og drøfte deg til nesten hva som helst, så lenge du finner en lov for det. Noe som er ganske irriterende enkelte ganger, sånn som nå, når jeg er ferdig med eksamen og hører at de andre har helt andre svar enn meg haha... Well well, ekke no å gjørra med nå sei. 

Etter eksamen dro jeg å trente med Anna og Johanna. Endelig er jeg bittelitt i gang med treningen igjen, er fortsatt livredd for å få tilbakefall og bli syk igjen tho, så det går for det meste i elipse og lett styrke i starten. Senere på kvelden, etter treningen, tok vi med oss Nora, Louise og Katrine og spiste på Graffi Solsiden. Det var koselig, trengte litt kos for å fjerne eksamensstresset fra skuldrene. 
Fine Loui og Nora 

Hvordan har deres eksamener gått hittil?

CLOUD BREAD

 • 25.05.2016 kl. 16:36

Har noen av dere hørt om cloud bread? .. Det hadde i hvert fall ikke jeg da jeg leste om det først i går. Det er tydeligvis et slags brød, laget av kun tre ingredienser, nemlig egg, kremost og bakepulver. Så det tok ikke lang tid fra det kom meg til kunnskap, til jeg sto klar med redskapene på kjøkkenet, det måtte jo bare prøves. Så buckle up, her kommer oppskriften på det artigste, mest cornye brødet jeg har vært borti. (Jeg brukte 3 egg, 3 ss med kremost og 1/2 ts bakepulver).

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.
DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

DCIM\100GOPRO\GOPR0790.

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

DCIM\100GOPRO\GOPR0792.

Ble de ikke utrolig fine?? Jeg ble nesten litt småforelsket i dem. Det skal sies at de ser bedre ut enn de smaker (haha), men det er bare fordi de ser skikkelig gode ut, og så smaker de ikke så mye. Men derfor har jeg et lite tips: bruk krydderost i stedet for naturell, for litt ekstra smak. Men det passer perfekt som en liten snack, enten med eller uten pålegg. Og ettersom det inneholder kun tre ingredienser, og ingen av dem er spesielt fyfy, så er det ganske så sunt. Lite fett og carbs, og mye protein fra eggene. Et lite tips: Sørg for at det ikke kommer noen deler av eggeplommen i den røra med eggehvite, det kan ødelegge for den luftige konsistensen den skal få. Den blir nemlig lik en luftig svamp i konsistensen haha. LYKKE TIL! 

Hva synes dere? Noen som har prøvd det før?

Eksamenstid

 • 24.05.2016 kl. 19:05

Og fortsatt sitter jeg innesperret i hula mi og ser serie og driver en intens recovery av kroppen. Eller det vil si, i går prøvde jeg meg på ei litta treningsøkt bare for å sjekke hvordan kroppen ville reagere på det. Noe som resulterte i tildels verre hoste, så jeg tør ikke å gjøre det i dag. Nå er det slettes ikke lenge til eksamen, og jeg gidder ikke å sitte der med kols og rennende nese. I tillegg til Netflix så har jo selvfølgelig lovboka vært en ganske nær venn de siste dagene, ettersom jeg skal ha eksamen i rettslære i overmorgen. Så jeg får vel fortsette å bla litt i boka og gjøre meg kjent med diverse lover og regler.Motivasjon på en post-it lapp fra fiol, thank you 

Til nå har jeg sett ferdig siste episode av Orphan Black på Netflix og siste episode av Empire på Viaplay, og har nå begynt på Revenge. I tillegg har jeg strevd med selvkontrollen når det kommer til Skam. De legger jo ut teasere fra episodene som kommer hver fredag, og til nå har jeg vært flink til å holde meg og spare alt til fredagen, men nåååå klarer jeg ikke mer. Det er jo helt latterlig at den serien er så spennende, men den er jo det haha. Hver og en på VGS, og på ungdomsskolen for den del, må jo kjenne seg igjen på en eller annen måte. 

For alle dere andre som også har eksamen i nærmeste framtid, masse masse lykke til !! Jeg har trua på at vi klarer dette !!!

Spørsmål og svar om russetiden

 • 23.05.2016 kl. 13:38

DCIM\100GOPRO\GOPR0570.

Hei, jeg er russ om 2 år og lurer på om hvilken str jeg burde ha på bokstavene mine som jeg skal styrke på russebuksa? Det er 7 bokstaver i etternavnet, hvordan skal jeg få plass?

Det er ikke noe problem å få plass til det. Jeg har to venninner som har 7 bokstaver og brukte størrelse 10 på bokstavene. Det kommer selvfølgelig litt an på hvor lange bein du har, så hvis du er usikker så kan du ta en størrelse mindre.

kunne du skrevet litt om russeklærne dine? hva du bestilte? størrelser, modeller, pris osv? og hvilken side bestilte du fra?

Jeg bestilte fra russedress, medium superstretch i bukse og ellers bestilte jeg bokstaver (husk stretch-bokstaver hvis du har stretchbukse!!!), fleece, sko og noe småtteri som tusj, fløyte, caps osv. Det var en del av en pakkepris. Jeg vet ikke hva pakkene inneholder nå, men det er lurt å gå for et slikt tilbud som står på nettsiden. 

Hvorfor valgte du snekkerbukse?

Fordi jeg føler alle fra Oslo og plassene rundt der har dress, så jeg tenkte at det var på sin plass å reppe den originale Trondheimsrussen. Jeg vurderte dress et lite sekund fordi mange av dere var helt sånn "hææø du må jo ha dress?!?! wtf liksom det er kulest" osv, men så sa mamabear Johanna til meg "Når bynt du liksom å bry dæ om ka andre synes?" Og da våknet jeg fra den lille drømmen og det var ikke noe mer å diskutere. 

fikk du trent noe, og hvordan var kostholdet ditt?

Haha det startet greit, jeg var ute kanskje annenhver dag så jeg trente de dagene jeg ikke hadde vært ute kvelden før. Men så ble det ikke mye tid til det etter hvert og så ble jeg jo syk også. Konklusjon jeg trente to ganger i løpet av russetiden. Kostholdet besto en god del av mc.donalds og bk ass :):):) 

Spilte du håndball i russedtida?

Nei vi har pause fra håndballen i mai

Hvilke str har Thea og Martine i russedressen sin?:)

XS, om jeg ikke husker helt feil

Hva drakk du mest i russetiden?

Jeg er ikke noen fan av å drikke vin og lignende for å bli full, det liker jeg bedre å kose meg med hvis dere skjønner (hobbyalkoholiker). Neida, men derfor går det absolutt mest i absolut vodka og blander med brus i alle slags farger og smaker. 

Hva hadde du på deg med russebuksa?

Kjøpte en del basice topper og gensere til russetiden. Det gikk for det meste i svarte og hvite tskjorter med hettegenser eller fleece over.

Hva ble russenavnet ditt?

Miss nevr gonna happn

Mistet du noen verdisaker i løpet av russetiden?

Nei .. eller jo .. halve oppholdet i Stavanger var jeg uten telefon, fordi jeg klarte å miste den idet jeg ble most i døra på vei inn på bussen. Det var første kvelden/natta og jeg og Nora brukte sikkert to timer på å komme oss hjem til hotellet. Det var nesten så jeg merket at telefonen falt ut av lomma, men instinktet mitt sa til meg at det sto mellom liv og død å komme seg på bussen her, så samma hva som faller ut av lommene, vi skal på. Heldigvis var telefonen hele 3 cm unna å bli påkjørt av bussen, og en snill pike plukket den opp og passet på den. Dagen etter møttes vi på en av konsertene og jeg fikk barnet mitt tilbake ♥ Takk for at det fortsatt finnes snille mennesker i verden. 

Var du ute hver dag?

Det føltes jo litt unaturlig i starten, at du plutselig var klin kokos om du ikke var ute å drakk deg dritings mandag, tirsdag, onsdag og torsdag liksom. Men etterhvert ble det mer rutine og det ble artigere og artigere for hver dag.

Var du mye hangover?

Ikke en dag, eller jo etter dåpen kanskje .. og etter en litt uheldig smell første helga .. og vel 17.mai var jeg litt redusert haha. Men jeg var aldri så dårlig at jeg ikke kunne være med på noe dagen etter, det lot jeg ikke skje.

Har du vært på skolen alle dagene i russetida? Eller har dere tatt dere "fridager"?

Å være på skolen i russetida var slitsomt, men hella fun. Hadde som regel vært ut kvelden før, hadde mye morsomt å prate om, spilte russesanger i kantina og tok russeknuter. Jeg hadde en "studiedag" dagen etter dåpen da haha. Som russeprest så jeg det som helt nødvendig. Det er altså en lovlig fridag som man skal bruke til å studere til en prøve eller noe sånt. Vi har to slike studiedager i løpet av året, og jeg har vært smart og spart mine til slutt. 

Hvor mye betalte dere for NYG-sangen?

Vi fikk en egen pris fordi vi inngikk et samarbeid med han som lagde den, så vi fikk det relativt billig. Link til den på spotify HER. 


 

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

 

Var det andre fra trondheim der?

Ja det var noen der, men ikke veldig mange som jeg vet. Vi kjente vel bare en gjeng fra Kvt og Strinda. 

Føler mange drar til Tryvann for å dra som en samlet gjeng, følte dere dere litt alene blant alle fra andre plasser i Norge siden dere dro til LS?

Nei absolutt ikke. Vi dro til LS kun fordi vi hadde mye mere lyst til å dra dit. Vi tenkte kanskje at Tryvann var mest for busser. 

Dere la også ut på mystory noe sånt som at LS sugde, så dere retta dere opp, men lå det noe bak det?

Haha var vel Nora som skrev det. Noe sånt som "Stavanger du sug", og deretter "men vi elske dæ lell" haha. Det var den natten vi endte opp i Sandnes på grunn av bussystemet vi ikke forsto. Så hun klekka vel litt på bussene bare, ikke selve LS <333

Hva synes du om Stavanger? :-)

Fantastisk fin by! 

Hvordan var det med toaletter der? 

Det var slike grønne "bokser" over alt, altså ute-doer da. Og selv om det er det værste jeg vet, var det egentlig sykt greit. For med så mange folk, kunne vi ikke brukt toalettet på en restaurant eller noe sånt. Det hadde blitt kaos. Også var det heldigvis antibak-stasjoner rundt omkring i tillegg. 

Var dere sammen hele gjengen hele tiden eller delte dere dere?

Det var vanskelig å være hele gjengen hele tiden, ettersom vi var så mange. Men vi gikk aldri alene, og som oftest i grupper på seks og seks osv. Men var ofte sammen alle også. 

Skal du lage videoblogg?

Har filmet en del fra mai, så jeg skal prøve det ja!

Hvordan kamera har du brukt her? er det vidvinkel objektiv eller gopro?

GoPro Hvilket kamera hadde du med deg?

Jeg hadde ikke med speilrefleksen, så brukte GoProen flittig wherever I went. Den var det mest verdifulle jeg hadde der, med så mye fine minner. 

Hva var greia med å henge NYG klistermerker på guttaboys? hahah, dere er så skjønne, griner <3

Haha jo takk snille deg, det var ikke noe greie, kun for moro skyld :)

Er du på en buss/bil?

Nei, det er dessverre (eller heldigvis) veldig lite av det i Trondheim

Hvor mye betalte dere per pers for hele oppholdet under LS med tanke på festivalpass, hotell, fly osv?

LS i seg selv kostet litt forskjellig avhengig av hvilken billett man kjøpte. Det ble jo utsolgt på no time, så noen av oss måtte være kreative når det gjalt billettene. Jeg betalte 2400 kr, for LS Refresh som det het. Det var dyrere fordi man hadde tilgang til masse sånne beautygreier som gratis dusj, sminke, glattetang osv. Helt unødvendig egentlig, men det var den eneste billetten jeg fikk tak i haha. 

Flyet kostet 1199 til sammen begge veiene.

Hotellet kostet 3184 kr, men jeg delte jo rom med to av jentene, så litt over tusen per pers.

Hvilket hotell lå dere på når dere var på landstreffet i stavanger?? vi er en jentegjeng fra trondheim som har tenkt å bestille nå snart og vi finner ikke noooooe ledig?? og hvordan gjorde dere det med fly? ble det dyrt?

Vi lå på Scandic Forum, men vi var mye senere ute enn dere, så det er rart om alt er fullt allerede. Vi var der midt oppi hotell-streiken så vi var veldig utsatt, heldigvis ble ikke vårt hotell tatt ut, men om det hadde blitt det og ingen andre hotell var ledige, ville vi kanskje sovet i telt eller slike små hytter som LS leide ut. Hadde nesten ikke tid til å sove uansett, så er ikke så farlig hvor man bor. Men trivelig å våkne opp på et rent og fint hotellrom da, skal ikke benekte det.

Var hotellet langt unna plassen?

Ja et stykke. Jeg trodde det skulle være nærmere, men det tok faktisk 45 minutter med buss, (mye kortere tid med taxi vel og merke).

Brukte du mye penger utenom det du allerede hadde betalt for?

Ja gikk overraskende mye til transport og mat faktisk. Det var litt herk å ta de bussene som gikk til og fra Kongeparken, ettersom det tok så lang tid, så vi tok for det meste taxi.

Hva hadde du pakket med deg?

Veldig lite, hadde med meg en joggebukse og koseshorts for å chille på hotellrommet i. Kanskje fire enkle topper, NYG-hettejakka og en annen hettejakke. To par sko, converse og adidas. Toalettmappe, glattetang og slike ting. Og selvfølgelig penger, mobil, flybillett, LS-billett, GoPro, ladere og bærbar mobillader. Jeg pakket i en bag, og hadde en sekk som håndbagasje. 

Følte du deg trygg på festivalområdet?

Det var vakter over alt på området til enhver tid, så jeg følte meg absolutt trygg

Fikk dere ha med drikke inn på området?

Vi fikk ha medbragt drikke på områdene med busser, tivoli og matplasser - men ikke på konsertområdene. Så problemet var jo at når alle skulle på konsertene så hadde vi ikke noe plass å ha drikken vår. Mange la drikken i poser under steiner og andre plasser for å hente det senere. En viktig detalj å legge til, er at drikken måtte være forseglet og ikke være over 20 %

Hvor mye kostet det for drikke der, og hva solgte de?

På konsertområdene solgte de øl, breezer, cider, vin osv. Husker ikke hvor mye det kostet jeg, men har en anelse om at det kostet en del, i følge bankkontoen min i hvert fall.

Var det umulig å snike med seg drikke inn?

Njææ ikke umulig. Det sto vakter å sjekket oss på vei inn til konsertene, men altså det gikk an å lure med seg noe drikke inn i bhen eller underbuksa liksom haha. Første og siste gangen vi prøvde det hadde Hadrian en sekk på ryggen med typ ti kalinka-flasker oppi. Vi hadde lenge stått å diskutert hvor vi skulle legge dem, så tenkte vi bare faen heller vi bare går. Og da var det bare å si hadebra til nesten et dusin fulle flasker alkohol haha.... Stupid

Gikk det fint med kjæresten til venninna de? Han ble jo hentet på ei båre..

Det var ingen av kjærestene som ble hentet på båre? Haha huff

Hvordan var det med mat der?

Det var flere områder med masse ulike boder, med taco, pizza, kebab, sushi, bakt potet og alt mulig rart. Ikke såå allergivennlig for slike problembarn som meg, meg gikk greit da. Anbefaler bakt potet, anbefaler ikke tacotallerken. 

Ble dere kjent med nye folk der?

Ble kjent med en del andre ja, var veldig mange som kom bort å slo av en prat

Hva var det beste og det værste med landstreffet?

Hmm det beste var kanskje Mac Miller konserten. Det var så fint vær og så mange folk, og det var den første store konserten på lørdagen. Fram til da hadde folk sittet på gresset og nynnet til Postgirobygget, men da Miller kom reiste alle seg og var heelt med. Og da han spilte Donald Trump, da var stemninga ubeskrivelig. Det værste var helt klart bussene til og fra landstreffet, det gir jeg terningkast 2. Smile læl :)

Hva synes du om at så mange blogglesere kom bort til deg?

Kjempeartig! Jeg hadde aldri i verden trodd at så mange kom til å si hei og ville ta en selfie, jeg har aldri opplevd så mange blogglesere på en og samme tid. Det var skikkelig kult å møte så mange av dere.  

Tok du noen karuseller?

Heell ye, Nora tvang meg med på Spidern en gang, noe jeg var svært henrykt over etterpå. FOR et kick!! 

Er du glad for at du valgte LS over Tryvann?

Kanskje den beste beslutningen i mitt liv haha. Var sikkert kjempeartig på Tryvann, men jeg eeer så glad for at jeg valgte LS. 

Vil du anbefale Landstreffet til neste års russ?

Absolutt, ikke engang vurder noe annet! LS er en gigantisk festival, med noen av de største artistene i verden, mat og drikke, fint vær, russebusser, gale, ville russ, musikk og venner - alt samlet på et sted. Du får det rett og slett ikke bedre

kan du lage et innlegg etter russetiden der du deler erfaringer, hva man bør gjøre og ikke bør i russetiden? Kanskje hva du anbefaler i forhold til å være med på for både trondheimsruss i forhold til treff osv og for andre? Bare generelt om dine erfaringer :D

Seff kan jeg dele mine erfaringer! Legg igjen en kommentar hvis det er noe konkret av erfaringer dere vil høre om. Håper dere fikk svar på det dere lurte på angående russetiden. Hvis dere føler noe mangler, så bare spør i innlegget her, så svarer jeg med en kommentar tilbake ♥


 

Enkle tips mot forkjølelse

 • 22.05.2016 kl. 16:50

Hold deg god og varm. Finn deg en serie på netflix, legg deg under dyna med en stor kopp med varm drikke og prøv å kos deg. Det kan være godt for kroppen å holde seg unna stress og anstrengelser, så ta det med ro og la bakteriene få vandre sakte men sikkert ut av kroppen.

Drikk mye vann, enten det er varmt eller kaldt og unngå å bli dehydrert.

Spis sunn mat. Fisk og grovbrød, grønnsaker, frukt og bær, proppfulle av atioksidanter, vitaminer og mineraler. Og uansett hvor vanskelig det måtte være, prøv å unngå godteri og søtsaker, det har en tendens til å bryte ned immunforsvaret.

Gå med en varm buff rundt halsen for å holde varmen og for ikke å bli truffet av uventede vindpust.

Ingefær te skal visstnok fungere som en kur mot forkjølelse. Ingefær er en gammel medisinplante som kan virke rensende for kroppen.

Få i deg nok med søvn. Legg deg til normal tid, trekk for gardinene slik at det blir helt mørkt i rommet og la kroppen få hvile så lenge den trenger.

Drikk appelsinjuice som en måte for å få i seg nok C-vitamin. Eller så kan du selvfølgelig ta C-vitamin tabletter eller lignende.Mimmi (mormor) sendte meg en melding her om dagen, om en kur mot sår hals som meg mååtte prøve. Hun sa den skulle være bedre enn all hostesaft til sammen. Det man trenger er en kopp med varmt vann, en skive sitron og en skje honning. Jeg hadde ikke sitron at the time så jeg prøvde med lime istede. Sitronen brukes vel mest fordi den er sur og på grunn av vitaminene, men limen har vel de fleste av fordelene den også. Jeg har ikke blitt frisk enda og kan ikke skryte på den dokumentert effekt, men det smaker slettes ikke verst. Så jeg kan vel anbefale å prøve det!

Har dere noen tips eller kjerringråd mot den forbannede forkjølelsen?

Dagstur til USA

 • 22.05.2016 kl. 12:23

Hei folkens! Etter vi hadde badet og koset oss på hytta i går så var planen å kjøre hjem. Johanna skulle jobbe på kvelden, så vi dro dit bare for å sove en natt. På vei hjem kjørte vi innom en dritkul plass, som ligger plassert midt på hovedveien gjennom Levanger. Pick up Café het den. Hele plassen var ekstremt gjennomført med inspirasjon fra USA og jeg ble helt amazed haha. I tillegg til restauranten var det en gammel amerikansk bensinstasjon utenfor, til pynt bare, sykt kult. Før vi traff på restauranten og stoppet der, satt vi å hørte på country musikk i bila, med sola skinnende inn vinduene og grønt landskap så langt vi kunne se. Derfor passet det oss perfekt med en slik plass oppå det hele. De hadde glutenfri burger og en av de beeedre milkshakene jeg har smakt <33333Å sette livet på pause

 • 21.05.2016 kl. 19:04

Etter skolen i går fikk jeg skikkelig lyst til å dra bort litt, sette livet på pause i noen timer og bare slappe av. Så hva er vel mer perfekt da enn en aldri så liten hyttetur ut i ødemarka? Jeg fikk med meg Louise og Johanna og kjørte av gårde til Innerøya. Vi hadde med oss noen bøker for å lese til eksamen, men i tillegg fikk vi selvfølgelig som alltid tid til kos. Da vi nærmet oss hytta dro vi innom butikken og handlet inn til fredagstaco. Vi bladde litt i bøkene våre da vi kom fram, og la en slagplan for hvordan vi skulle angripe de ulike fagene. Så, ikke lenger ble det taco, idol, brownies og is, og til slutt senkveld. Før det ble sen kveld, og de tre slitne jentene gikk å la seg.

I morrest var det plutselig skikkelig finvær. Ingen av oss hadde engang giddet å sjekke værvarslingen, så vi fikk oss en overraskelse. Dagen i dag har gått ut på å spise, lese og bade (i et badekar? hva heter det?) ♥ ♥ ♥ Hytta er mer eller mindre ferdig nå, mangler noen småting her og der, men det er veldig fint og greit å være der. Hva synes dere om bildene?

Våre russenavn

 • 20.05.2016 kl. 19:45


Har fått en del spørsmål om hva russenavnene til jentene i gjengen ble, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele det, og legge til en liten bakgrunnshistorie for hvert navn. Jeg var jo prest så jeg døpte jo jentene mine, men hele klassen bidro altså med navnene. De navnene dere savner er idrettsjentene som går 4 år på skolen og derfor bare var "liksomruss" med oss i år, så tar ikke de med. 

Johanna fikk Alkobanken litt fordi faren hennes eier Trondheims største nattklubb, men mest fordi hun brukte det til vår fordel og delte ut i hytt og gevær fra vi var små drittunger som ikke hadde tilgang til slike ulovligheter

Thea fikk Firstprice, noe som ikke beskriver henne i det hele tatt - Noe som også da var poenget. Thea kunne aldri spist noe fra merket til Bunnpris som heter Firstprice, det er nemlig veldig viktig med ordentlig kvalitet på maten til denne frøkna. Så det er altså ikke fordi hun er billig eller noe sånt haha

Martine ble døpt til Top Gear rett og slett fordi hun er en fare for alle i trafikken når hun sitter bak rattet. Ferdig med det

Hanna ble døpt Cèsar Millan, det er han kjente hundehviskeren vi har sett på tv sant. Hun fikk det navnet på grunn av hennes kjærlighet til hunder, og spesielt sin egen hund, som hun lett kan droppe jentekveld for å være med

Louise fikk navnet The Pose, noe som var mest på guttene i klassens initiativ av en eller grunn haha. Loui har nemlig en egen "pose" når hun tar selfies, som vi resten synes er veldig artig da. Vi prøver å lære loui å ha selvironi rundt det da hehe <3<3 

Anna fikk navnet Tunnelen. For de som skjønner det så er det sykt artig. Sier ikke noe mer om det haha

Lene fikk Sex on fire fordi hun hadde et uhell engang, da hun prøvde å være romantisk og ordnet med levende lys en sen aften. Noe som endte i flammer

Trine fikk russenavnet Queen Bitch fordi hun er TIDENES BITCH, neida hun er egentlig snill jeg lover :) Hun står opp for sine meninger og sine nærmeste venner  uansett tid, sted og hvem som måtte lide for det

Katrine fikk en fortjent O.C.D nettopp fordi hun må leve med en rekke generelle tvangstanker everyday. For å overdrive liitt da, så må ting altså være perfekt til enhver tid rundt vår kjære katy

Nora ble døpt "Sjefen" og her var det også guttene som hadde en stor rolle i valget haha. (Sannsynligvis fordi de alltid gjør som hun sier) og fordi hun som regel er den i gjengen som tar sjefsrollen når det trengs

Og jeg fikk navnet Miss nevr gonna happn. Det var det også klassen som fant på, og kommer vel av at jeg ikke er den mest ideelle kjærestejenta og er verdensmester i å friendzone alle drømmeprinsene der ute :/


Hva ble du døpt?

#LIFE

 • 19.05.2016 kl. 18:01

Hei mine venner, hvordan går det med dere? Det er ikke bare en replikk, men jeg mener det, jeg lurer på hvordan det går med dere haha. Alle dere rødkledde og blåkledde som har festet som aldri før, alle dere andre som har grillet og spist jordbær dyppet i sjokolade med venner i mai, dere som har gjort skolearbeid og trent, eller dere som har sett romantiske komedier med kjæresten, hvordan står det til og hvilken av kategoriene følte du deg truffet av?

Det var opptrekk i skriftlig eksamen for ikke lenge siden og jeg kom opp i rettslære som er den 26.mai, norsk som er den 31.mai og politikk som er den 2.juni. Jeg synes det er litt godt å ha dem spredt over tre uker, så blir det ikke en helvettesuke i full panikk og depresjon liksom. Uansett, nå er det sommerferie som er motivasjonen. Så jeg må overleve tre skriftlige eksamener og en muntlig, før jeg skal slå ut vingene, lette fra bakken og føle meg fri som fuglen.

Men akkurat nå er jeg forkjøla og lever på hostesaft og vitamintilskudd. Livet er ikke alltid en dans på roser, og det føles veldig greit å innrømme. Så her ligger jeg  egentlig sminkefri og utkjørt i sofaen og ser Revenge mens jeg hoster så jeg ikke hører hva de sier i serien. 
Nesten like #pen som på det første bildet xD

Hvilke fag kom dere opp i?
 

RT OVER OG UT

 • 18.05.2016 kl. 20:44

Kjære sinnsyke, ustabile, idiotiske, MEST FANTASTISKE RUSSETID, tusen takk for alt!! Jeg kan ikke tro det er over, jeg føler livet mitt er over - over på noen uker, som føltes som noen dager. Det har gått så fort, men likevel rakk jeg å venne meg til og elske den usunne livsstilen vi levde helt ut. Mai 2016 har vært noe av det sykeste jeg har opplevd, en eneste stor fest har det vært. Og det å feire den med så mange fine og nye mennesker, i tillegg til my inner circle of soulsisters selvfølgelig. Det har vært noe helt utenom det vanlige, og noe jeg aldri kommer til å glemme. Åh alle dere som har russetiden i vente, må bare gleeeede seg!! Jeg savner det helt seriøst allerede.
Nå er det back to reality. Fikk et slag i trynet da det var skole i morrest, og eksamen om noen dager. Jeg skal prøve så godt jeg kan å spare opp energi til bloggen oppi alt dette, men akkurat nå - etter en rekke dager på flatfylla - skal jeg innrømme at jeg er litt redusert. Nå skal jeg slappe av litt, spise litt mer pavlova og legge meg under dyna snart. VI BLOGGES ♥

NYG på Spotify

 • 15.05.2016 kl. 18:24

Hei! Som dere ser er sangen endelig ute på spotify, bare søk "nyg 2016" så skal den komme opp. Jeg har lagt den til i RT-lista mi på spotify, som dere finner her. Let me know hva dere synes om den :):)

I går var vi på vors med gutta fra Chaplins, og det var utrolig morsomt. Så dro vi sammen til byen på Erik og Kriss, før det ble sleepover hjemme hos meg. Johanna, Louise, Martine og Markus lå over her, så dro vi på fellesfrokost hjemme hos Mona (mammaen til Johanna), som hadde stelt i stand masse godt til oss. 

DCIM\100GOPRO\GOPR0723.

DCIM\100GOPRO\GOPR0732.

DCIM\100GOPRO\GOPR0733.

DCIM\100GOPRO\GOPR0735.
Herlig gjeng altså
 

Det ekke meg, det er deg

 • 14.05.2016 kl. 18:24

Hei dere! I går var det kåring av russesanger i byen, og Heimdal stakk ikke av med seieren haha.. :( Buhu. Men Thora Storm fikk en velfortjent seier, det må jeg innrømme. Det var uansett en artig kveld, og hadde ikke pappa vekt meg klokka ett i dag, hadde jeg sikkert sovet til nå. Jeg dro en kort tur til byen med Pernille og Elise, mine to småsøstre <3<3 Vi kjøpte oss foundation og yogurtis haha, artig innkjøp. 

Nå er jentene hjemme hos meg for å ta en liten dram før vi drar videre på vors til Chaplins-gutta. Så er det Erik og Kriss i Trondheim Spektrum i kveld, gleeder meg. Det nærmer seg slutten på russetida, så da kjører vi helt ut de siste dagene! Ha en fin kveld!

NYG 2016 - VÅR RUSSESANG

 • 12.05.2016 kl. 19:45

Hei folkens! Sent ut som alltid, kommer vi herved med årets NYG-russesang. Det tok oss litt tid å innse at "dæven kanskje vi å ska lage russesang", så da satte vi igang prosjektet rett før første mai da haha. Men det er jo en sang som kan leve lenger enn RT2016, så det går så bra. Vi samarbeidet med Leonard Laurenz, som har gjort en fantastisk jobb. Han har lagt ned mye tid for denne sangen, og den ble akkurat som vi ønsket. Den er ikke på Spotify enda, men den kommer iløpet av noen få dager, så jeg skal oppdatere dere når den er ute. Inntil da er det bare å kose seg med godbiten under her ♥

Til neste års russ vil jeg helt klart anbefale Leonard som russelåtprodusent, så hvis dere er interessert kan dere ta kontakt på Facebook her, eller på mail: leonardlaurenzmusic@gmail.com. I tillegg kan dere følge han på instagram og snap (leonardlaurenz).
Hva synes dere om sangen?

Årets Landstreff

 • 11.05.2016 kl. 14:55

Det tar litt ekstra tid å skrive dette innlegget, fordi jeg smiler og mimrer tilbake for hvert bilde jeg blar gjennom fra helga. Jeg vil bare hoppe rett tilbake til Kongeparken med 25 grader og sol, lykkelige mennesker kledd i rødt og blått, og den festivalstemningen som lå over hele Stavanger by. FOR en opplevelse det var! 

Vi kom fram fredag ettermiddag, og sjekket rett inn på hotellet der vi hadde vors på rommet til meg, Katrine og Johanna. Vi dro en ganske stor gjeng, NYG + de fleste kjærestene som er russ, i tillegg til noen kompiser. Etterhvert tok vi maxitaxi til Kongeparken, der alt skulle foregå. Det var så gøy å ankomme plassen, det var fullt av folk og busser og minnet meg om Disney World i Miami haha. På fredagen var vi på konsert til Karpe, Hardwell og Lil Jon. Det var helt sykt haha, vet ikke hva mer jeg kan si om det. Holdt det gående til laangt på natt, så det ble ikke mye søvn. Dessuten var det litt problemer med bussene som gikk fra parken, så av en eller annen grunn så endte vi opp i Sandnes når vi skulle hjem. Det ble en dyrere taxitur derfra og tilbake til Stavanger, og plutselig sto jeg der uten telefon haha. En utrolig morsom kveld likevel.

Vi bodde på Scandic Forum, og det var utrolig fint. Jeg lå på tremannsrom, så det var større enn de andre sine, noe som passet meg midt i blinken. Vi lå i femtende etasje og hadde enorme vinduer med utsikt, så når jeg la meg ned på senga og så rundt i rommet følte jeg at jeg lå i en penthouse suite i NYC hehe.

DCIM\100GOPRO\GOPR0658.

På lørdagen våknet jeg først i åttetiden på grunn av varmen og det sterke sollyset haha, så sto jeg opp klokka ti og gikk ned med noen av jentene for å sjekke ut frokosten, som var overraskende bra i forhold til at deler av hotellet streiket. Vi chillet en stund fra morgenen av, ordnet oss litt, vorset litt og noen tok turen til byen for å oppleve litt byliv i Stavanger. Jeg og Katrine tok bussen sammen til Kongeparken, vi måtte dra litt tidligere enn resten ettersom jeg hadde klart å miste telefonen min dagen før, og skulle møte ei søt jente som hadde funnet den hehe ♥ Første konsert på lørdag startet klokka tre, og da var det Postgirobygget med sine kjente klassikere.

DCIM\100GOPRO\GOPR0670.

Hadrian, Ruben, Pb, Anna, Trine, meg, Nora, Johanna og Katrine


Videre fortsatte lørdagen med Mac Miller, Wiz Kalifa, Chainsmokers, Martin Garrix og Galantis. Jeg var på ALLE konsertene. Det er seks store konserter på en dag det. Jeg tror kanskje favoritten var Mac Miller, så Wiz og Garrix. Ellers så besto helga av øyeblikk jeg aldri vil glemme, og jeg tror de fleste av de som var der føler det samme som meg! Jeg kan ikke sette fingeren på nøyaktig hva det var som gjorde helga så spesiell, men alt sammen gjorde den perfekt. 

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

DCIM\100GOPRO\GOPR0678.

Jeg skal svare på litt praktiske spørsmål, slik som priser og alkohol osv i et annet innlegg.. Så det kommer!!

Russekort

 • 10.05.2016 kl. 19:04

Jeg viste dere russekortet mitt rett etter jeg fikk det, før russetida begynte, men mange har spurt i det siste om de kan få se det igjen. Og det skal dere jo sjølvsagt få lov til. Her er et litt bedre bilde. 

I helga er det kåring av beste russesang mellom skolene i Trondheim, og de tre beste får opptre i Trondheim Spektrum. Jeg har så lyst at vår skole skal få opptre, så hvis dere orker å ta dere tiden til det, så send en melding: Sang 7 til 2242, eller trykk liker på DETTE innlegget ♥

Idyll

 • 10.05.2016 kl. 11:12

Hei dere! I går fungerte ikke blogg.no til meg, så jeg fikk ikke lastet opp bilder til innleggene mine. Derfor ble alt litt forskyvet på grunn av det, og innlegg om LS kommer etter hvert. Uansett, i går var en skikkelig fin dag. Klassen var først sammen på kino og så Pyromanen, så dro vi hjem til favorittlærern vår og spiste herlig lunsj ute i hagen. Så mens jentene stelte i stand med mat, lå gutta boys på plena og hadde vorspiel haha ♥

DCIM\100GOPRO\GOPR0693.

DCIM\100GOPRO\GOPR0701.

DCIM\100GOPRO\GOPR0696.Thea, Nora og fiolDCIM\100GOPRO\GOPR0702.Etterlot oss spor på veggen til Kjersti hehe, finn NYGmerket ;ppDCIM\100GOPRO\GOPR0692.
Fine småjentene som holdt oss med selskap og stadig ville ha oss med å hoppe på trampolinen deres, (noe som var siinnsykt artig haha)
DCIM\100GOPRO\GOPR0708.
Anna, Johanna, Louise, Thea, Lene, Martine, Katrine, Therese og Eren 
DCIM\100GOPRO\GOPR0711.
Hva synes dere om bildene?

Mitt fantastiske LS

 • 08.05.2016 kl. 21:28

Heii dere! For en heerlig helg det har vært! Ikke for å overdrive eller noe, men seriøst dette er noe av det beste og mest minnerike jeg noen gang har opplevd. Konsertene, stemningen, været, plassen og ikke minst menneskene! Russ 2016 og Landstreff i Stavanger har gått over all forventning. Jeg har mye mer å fortelle og vise dere, men akkurat nå er kroppen min tusen ganger redusert etter helgas åtte timer med søvn til sammen, så jeg kjenner jeg må hvile hodet på en pute nå haha. Vi blogges i morgen, med mer om Landstreffet! Hvis dere har noen spesifikke undringer om noe fra helga, så kjør på og spør her. Dessuten må jeg bare si at det er utrolig morsomt å møte dere in real, og at så mange kommer bort å sier hei! Det kan ofte føles som jeg blogger til en vegg, men å faktisk se dere og sette ansikt på leserne mine er jo fantastisk! Takk så mye for at jeg har så kule lesere som dere, setter enorm pris på det!

Form en H for Heimdal

 • 07.05.2016 kl. 11:24

Som dere fra Trondheim kanskje har fått med dere, så har alle årets skole-russelåter kommet ut nå. Adressa har skrevet om det, som de gjør hvert år og gitt terninkast. Personlig synes jeg det er sykt teit å være så streng med terningkastene haha. Jeg skal ikke legge skjul på at skolen min fikk en karakter langt under det jeg ville blitt fornøyd med på en prøve, men liksom hva sammenligner de russesangene med? Alesso og Adele og gjengen eller? Haha klekk da matholck, neida jeg bryr meg faktisk ikke om Adressas vurdering. Jeg og gjengen fra låtgruppa synes jeg har gjort en bra jobb, vi er jo langt i fra profesjonelle, men har greid å stifte sammen en hel sang likevel. Og uansett, det viktigste er at skolen elsker den, og jeg elsker den. Så jeg hååper dere vil ta dere tiden å stemme på Heimdal sin russesang - Form en H - klikk HER og stem på Heimdal! Da blir jeg superduper glad ♥

Hva ville dere gitt, om dere skulle gitt terninkast på den? :)

Neste stopp: Stavanger

 • 06.05.2016 kl. 12:00

Da er det dags for å dra til oljebyen, Stavanger. Flyet vårt går i to tiden, så vi kjører til flyplassen nå. Vi skal bo på Scandic Forum, eller Trine og Nora bor på et annet hotell fordi de bestilte en stund før oss. Men vi gleeeeder oss! Flere som skal dit??
meg, trine og anna ♥

Fri som fuglen

 • 05.05.2016 kl. 16:51

God fri-dag folkens! Jeg tenker det er godt for alle, ikke bare russen, at det er fri i dag. Det ble hvert fall en sen kveld i går for oss, og vi våknet ikke før de fleste hadde vært ferdig på skolen i dag uansett. Vi feiret som sagt bursdagen til Loui, med taco (nam) på verandaen i sola. Etter det dro vi på nytt vors med en del flere, før vi vendte snuten mot D12, som er festplassen til trondheimsrussen i år. Kvelden endte med takeaway fra burger king og sleepover hjemme hos meg. Her er noen bilder fra kvelden.

DCIM\100GOPRO\GOPR0601.

DCIM\100GOPRO\GOPR0599.

DCIM\100GOPRO\GOPR0618.

DCIM\100GOPRO\GOPR0605.

DCIM\100GOPRO\GOPR0607.

DCIM\100GOPRO\GOPR0611.

DCIM\100GOPRO\GOPR0613.

I morgen tar vi flyet til Stavanger for å oppleve Landstreffet! Vi blogges før den tid ♥ Hva synes dere om bildene?

Nå snakker vi

 • 04.05.2016 kl. 17:27

Endelig er det ordentlig finvær i Trondheim!! Det har vært blå himmel og sol i heele dag, dagen blir så mye bedre da! Hanna sluttet på skolen klokka ti i dag og kom hjem til meg og spiste frokost på verandaen etter det. Jeg hadde fri, så det passet meg perfekt.


Etter frokosten dro vi til byen og møtte Johanna og Louise, som allerede var på lunsjmåltidet. De hadde hatt skole da, vel og merke. I kveld skal vi feire Louise, som hadde bursdag i gåår. Så det blir vors hjem til henne før vi drar ut å gjør russestreker ;pp Hehe neida. Det meste av byturen gikk ut på å finne gave til Loui da, endte opp med noe veeldig fint fra oss jentene, hihi.

DCIM\100GOPRO\GOPR0585.

DCIM\100GOPRO\GOPR0588.

DCIM\100GOPRO\GOPR0596.
Tok turen innom Kvikk Bar på Torget og fikk meg en smoothie som smakte sommer og sol, med jordbær og mango ♥ ♥ ♥ Så spiste vi lunsj på Egon.

DCIM\100GOPRO\GOPR0597.

Ha en strålende dag, så blogges vi!

Russebuksa mi

 • 03.05.2016 kl. 20:06

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan russebuksa mi ser ut. Så da tenkte jeg å legge ut noen bilder av den. Jeg bestilte den på Russedress og har strl medium i den typen som heter Redline. Jeg vurderte small, fordi alle sa den kom til å vie seg ut, men altså det er jo kanskje greit å få den på seg i første runde også haha, hvis ikke kommer den nå hvert fall til å vie seg ut. Jeg kjøpte stretch, og da er det jo meningen å kjøpe stretch-bokstaver - noe jeg ikke hadde fått med meg da. De burde idiotsikre informasjonen på nettsiden, slik at sånne som meg får det med seg. Så bokstavene mine skallet av med en gang haha. Jeg rakk ikke å komme meg inn i mai måned før jeg måtte ha nye bokstaver. Så jeg bare skrapet av det som var igjen, og satte på ordentlig trykk, så nå håper jeg de sitter. Buksa mi ser altså slik ut nå ↓ med HOLCK nedover venstre fot og en gull H på rompa, NYG-logoen og "nei er nei" på høyre fot, og NYG nedover leggen bak. Og en hvit paljett M på magen.
Hva synes dere?

Måneden i mitt hjerte

 • 01.05.2016 kl. 17:54

Jeg kan lukte det, høre det og føle det - at mai måned har ankommet! Den beste måneden i året, no doubt. Russetida startet altså teoretisk sett i dag, men praktisk sett har vi allerede holdt det gående i fire dager, non-stop. Det er heeerlig da. Det startet på onsdagen, med dåp. Jeg ble da døpt "miss nevr gonna happn" haha. På torsdagen vorset vi til Maja og dro først i russeteltet til noen boys, før vi dro på en fest i byen. Fredagen ble jo da en spesiell skoledag ettersom vi hadde en ganske stor religion-prøve og ingen var i sånn super form... Jaja. På kvelden vorset jeg med Hanna og Johanna og resten av jentene fra håndballaget før vi dro på privatfest. Og i går feiret vi bursdagen til Idamor ♥ ♥ ♥ // samarbeid

På fredagen satte jeg på vippeextensions, etter en liten periode med pause fra det. Jeg satte på hos Delaram på Delieyelashes (← facebook og instagram). Det er jo veldig praktisk med vipper i russetida, spør du meg hvert fall. Trenger ikke bruke lang tid på hverken å finne ut hva man skal ha på seg eller å sminke seg. Kan egentlig bare kaste på håret og si I woke up like this med hånda på hjertet.


Jeg skal prøve å oppdatere dere mer framover, og svare på spørsmål dere kommer med! Ha en fin kveld! 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no