hits

vømmøl here we go

 • 30.05.2015 kl. 12:06

Hei! I dag blir puggingen satt på vent, for jeg har nemlig tenkt meg på vømmøl-festival. Siden det ikke ble noe Findings på meg i år, så går vi til second best på lista, ja nemlig kulturfestival fra oldtida i Verdal. Man skal kle seg ut som gamle folk med ullgenser og hatt tror jeg? Jeg skal bo i hytte med noen kompiser og Thea og Louise som allerede er der. Så det blir sikkert morsomt! Kanskje noen av dere også skal dit?

Mia fant seg forresten en kompis i dag, en hund uten eier som ville være med å leke i hagen her. Helt til mamma begynte å snakke kose-språket sitt til han, da pilte han unna hahaha sorry mother.Nå drar jeg å henter en kompis så blir det roadtrip til Verdal! Tjohei vi blogges i morgen ♥

Movements

 • 29.05.2015 kl. 19:22

Hello hello i dag er jeg i et rart humør haha. Jeg sitter å hører på rar musikk som jeg liker, men som jeg ikke helt skjønner. Jeg har stilt inn hjernen min helt i feriemodus, nå som jeg er ferdig med eksamen, så får jeg beskjed av min beloved teacher at jeg vipper mellom 4 og 5 i et fag, så jeg må ta en muntlig prøve ♥ på mandagen ♥ 30 sider ♥ markedsføring ♥ Så her sitter jeg og hører på rar musikk og har nettopp lest gjennom de 30 sidene, og hvis det gikk an å bli høy, sånn drugs-høy av å lese, så hadde jeg vært det nå. Disse sangene spilles høyt i ørene mine at the moment

Her kommer det noen klassiske kjennetegn som minner meg på at det lever en liten rosablogger inni meg #jordbær #skjokolade #mac #finflaske

Og her kommer det noe som beviser at det bor noe ukjent og merkelig inni meg også. Den sola jeg brukte fem minutter på å tegne, ser ut som er dratt rett ut av en tegning fra 1999. Er faktisk mye vanskeligere enn det ser ut som.

Men ja sånn går pugginga mi, går for det meste i kunst, som dere ser. Hvis noen har noen kule sangtips så er jeg åpen for det meste!

Ha en fin kveld!

Tips til mellommåltid

 • 28.05.2015 kl. 16:00

Hei! Nå tenkte jeg å komme med et lite mellommåltids-tips til dere! Jeg ble inspirert av en venninne for en stund siden, men har aldri kommet så langt å fått postet det. Det består av så enkelt som to ingredienser: mager kesam og sukkerfri saft i valgfri smak, jeg bruker fruktfest som dere ser.Ta kesam i en skål og hell oppi så mye saft som du selv ønsker, noen liker den sikkert sterkere enn andre, men vær litt varsom og smak deg til det.

Det blir på en måte din egen yoghurt med favorittsmaken. Også er det sunt da, kesam er jo både magert og gir en god metthetsfølelse. Så dette anbefaler jeg absolutt!

Det er kanskje ikke så praktisk å gå rundt med en hel boks kesam og en hel flaske saft rundt omkring, men lag deg en liten matboks med mixen og ta den med på skolen for eksempel. Eller ta med kesamen og en drikkeflaske med litt ublandet saft, (så kan du bruke det som blir igjen i drikkeflaska til vanlig saft hehe).

 Noen som har prøvd det før?

(sommer og) skolefri

 • 27.05.2015 kl. 21:01

Hei og god dag! Eller god kveld er det vel nå.. I dag hadde jeg fri fra skolen, i hovedsak fordi karakterene blir satt på fredagen og lærerne har liksom ikke så mye spennende å by på lenger. Så jeg nøt dagen med god frokost og tv fram til klokka fire. - Også leste jeg et blad da! Det var veldig koselig faktisk, har ikke lest blader på flere år, da jeg var stor på Topp og de derre sladderbladene. Jeg leser faktisk Vouge av og til, når jeg tar fly for eksempel, bare fordi det ser veldig eksklusivt ut. Denne gangen var det Shape Up da, og jeg ble så treningsmotivert at jeg dro rett på 3T og var klar for tidenes økt med Anna og Hanna. Så møtte jeg mamma i heisen på 3T som sa at "oii vi skal på middag til mimmi og beste om en time, ♥ bestefar blir 75 år ♥" og bare TADA det som skulle bli one hell of a treningsøkt ble fort en hel masse kake, nam da. Er ikke hver dag jeg ser mine fantastiske, spreke besteforeldre, så det var vedt det. 

Vi blogges i morgen!

NEW LASHES

 • 26.05.2015 kl. 09:00

//Sponset

Rett før 17.mai satte jeg på nye vippeextensions, denne gangen hos Salong Bliss, og jeg ble veldig fornøyd! Så nå tenkte jeg å tilby dere en rabatt, så dere kan få det litt billigere. Alt dere trenger å gjøre er å tilføye ved timebestilling at dere har fått en rabatt av meg.

Ordinærpris: 1590 kr

Studentpris: 1290 kr

Som dere ser er det allerede en studentrabatt, så den rabatten jeg gir dere nå, gjelder i tillegg til den som allerede er der (hvis du er student selvfølgelig)! Jeg gir dere 20 % rabatt og den varer ut juni!

Dere kan bestille time på facebook-siden deres HER, og det letteste er å sende dem en melding på facebook.Hva synes dere?

Treningsprogram - Legday

 • 25.05.2015 kl. 17:29

Når du skal trene bein er det viktig å få med øvelser for både rumpe, forside- og bakside lår. Start med de øvelsene som krever mest energi (f.eks. frivekter/stenger, stor bevegelser, mer motstand osv), for deretter å kjøre de mindre støtteøvelsene til slutt. Det kan også være smart å tøye litt i starten, spesielt hofteleddsbøyer og bakside lår. Da blir man mer bevisst på musklene man skal bruke, pluss at bevegelsesutslag kan gjøres litt større.

Jeg har først valgt å starte med øvelser der begge beina belastes likt gjennom hele øvelsen. Her er det mye stabilisering av kjernemuskulatur, og man kan gjerne legge på litt godt med motstand!

Vil du ha volum på rumpa og beina bør du kjøre 3 sett av hver øvelse, med 10-12 repetisjoner på hvert sett.


Skal du velge en øvelse burde nok valget falle på knebøy. En god baseøvelse som belaster de største muskelgruppene i kroppen samtidig som den er svært funksjonell i forhold til de bevegelser vi gjør i hverdagen.

·       Plasser en vektstang mellom skuldrene og stå med beina i ca hoftebreddes avstand.

·       Sett deg tilbake som om du skulle sett deg på en stol, og skyv deg opp igjen samme veien som du kom.

·       Stabiliser i magen, og pass på at knær og tær peker i samme retning.

Tips: Plasser beina litt lengere fra hverandre hvis du ønsker å gå i en dypere knebøy. Pass på at du har en naturlig svai i ryggen!

Høres enkelt ut, ikke sant? Vel, her er det mye teknikk å jobbe med! Les mer om hvordan du gjør knebøy korrekt i dette innlegget


Denne øvelsen tar godt på bakside lår!

 • ♦ Behold en liten knekk i knærne, unngå å overstrekke kneleddet bakover
 • ♦ Hold en stolt holdning og trekk skuldrene godt bak på ryggen
 • La overkroppen gå fremover mens rumpa føres bakover
 • Hold stanga tett inn mot kroppen hele tiden
 • Stopp omtrent ved 90 grader.

Tips: Stabiliser godt i magen hele tiden!

 • Plasser bakerste fot på et forhøyet underlag.
 • Hold brystkassen høyt og senk kroppen med tyngdepunktet på hælen av fremste fot.
 • Press hoften fremover slik at hofteleddsbøyeren strekkes ut.
 • Senk deg rolig og kontroller hele veien ned slik at kneet nesten kommer hele veien til gulvet. Skyv deg eksplosivt opp igjen med vekten på fremste fot.

Tips: Vil du har mer fokus på baksiden kan du sette foten lenger frem og lene overkroppen fremover for å få en større strekk over setet.

·       Sitt med overkroppen på en benk og plasser ei stang med vektskiver over hoftene.

·       Hold hoftene i hoftebreddes avstand og ca 90 grader i kneledd.

·       Løft setet så høyt opp du klarer og spenn godt i setemuskulatur - senk deg deretter rolig ned til utgangspunktet.

Tips: Skvis rumpa godt sammen på toppen, og hold der et ekstra sekund!


 

 • Fest en stropp rundt ankelen, still deg et godt stykke fra kabelen og ta tak i apparatet med hendene. Husk å stabilisere i magemusklene!
 • Spark foten eksplosivt bakover så høyt den vil gå. Hold overkroppen i ro.
 • Senk foten kontrollert og rolig tilbake til utgangsposisjon.

Tips: I full ekstensjon, skvis setemusklene sammen i et sekund for å få maksimal kontraksjon av muskelen. 

Ettbens beinpress

 • ◊ Plasser den ene foten på plattformen, la den andre foten hvile i gulvet.
 • La tærne peke svakt utover, pass på at rotasjonen kommer fra hoften. Hold knær og tær i samme retning!
 • Senk beinpressen rolig og kontrollert ned mot bekkenet. La kneet gå svakt utover, slik at det peker i samme retning som tærne. Unngå at kneet faller innover.
 • Skyv plattformen bort fra bekkenet slik at foten blir strak. Pass på at du holder en liten bøy i kneet slik at du ikke "henger" på kneleddet.

Tips: Hold et halvsekund ekstra i bunnposisjon, og skyv deg eksplosivt opp igjen!
Tights fra 3T-shop HER, topp HER - har small i tightsen og medium i toppen

Følg 3T sin treningsblogg for flere tips og treningsmotivasjon, HER

Hva synes dere om programmet?

Filmanbefalinger

 • 25.05.2015 kl. 14:06

Hei heii! Jeg vet ikke med dere, men jeg fikk en bråstart på dagen ved at jeg trodde det var skole - og at jeg var forsent ute som vanlig.. Men takk Gud, for disse helligdagene, de gjør virkelig livet lettere. Jeg, Anna og Johanna bestemte oss for å kjøre hjem fra hytta i går kveld, sånn at vi våkner opp hjemme en dag før skolen begynner, føler det gjør helga lengere. Så dagen i går besto av en kort spasertur i fjæra, i sol og sommervær med svirrende insekt og faenskap, neida var koselig haha. Så hadde vi filmmaraton resten av dagen, før vi lagde god gammaldags Sodd til middag. Fordi, som sagt tidligere, så rakk alle butikkene å stenge før vi fikk kjøpt inn middager til helga, noe som resulterer i Sodd og ferdigmat. Så kjørte vi hjem i plaskregn på kvelden, ingenting er bedre enn det. ← Og det var faktisk ikke ironi. Høy musikk, godis og bestevenninner på roadtrip ♥

Vi leide tre filmer for å ha med på hytteturen; The Captive - handler om ei jente som blir kidnappet av en pedofil, så etter åtte år kommer det fram nye bevis i saken, og den blir tatt opp på nytt. Den var sykt ekkel, men bra, anbefales. Lone Survivor - fire marinejegere skal sette en Taliban-enhet ut av spill, og med tittelen på filmen er det ikke vanskelig å forstå at det ikke blir noe happy ending for alle. Det var to timer med konstant spenning, anbefales! og Bridesmades som vi har sett hundre ganger, men som er like morsom hver gang, og kommer som en god nummer to etter She's the Man på topplista over komedier.Siden det er mandag og uka starter på igjen i morgen, tenkte jeg å dele et nytt treningsinnlegg på bloggen senere i dag. Denne gangen et treningsprogram for en bestemt muskelgruppe, kunne dere tenke dere det eller? Og hvilken muskelgruppe tror dere får kjørt seg da montro? ;-))))) Gjettekonkurranse woho

Sjømenn med blærekatar

 • 23.05.2015 kl. 17:51

God pinseaften! (Haha sier man det?) jaja whatever, lørdag er det hvertfall. I går kveld da vi kom fram på hytta ble det, ikke veldig overraskende, fredagstaco og det passet oss midt i blinken. Herlighet så godt å komme bort fra alt mas og styr, med skole og alt annet.

I morges våknet vi egentlig akkurat samtidig og møttes litt uforventet på badet, halvveis naken og halvveis i søvne hahah. Etter frokosten bestemte vi oss for å utforske livet på sjøen, og tok årene fatt, (neida var heldigvis motor på båten).

Og slik så vi ut da vi kom inn igjen. Jeg spår blærekatar og ekstrem forkjølelse i vår fremtid. Vi kunne like gjerne badet i sjøen liksom.

Vi fortjente en stor dose vaffler da vi kom hjem fra den våte båtturen. Og siden det har vi ligget på sofaen med The Kardashian på skjermen og slappet av (sovet). I kveld kommer pappa, og vi gledet oss til å få god middag servert, helt til vi fant ut at ALLE butikkene er stengt nå, siden det er helligdag, så vi har ikke noe å spise. Eller pappa ringte nettopp og sa han hadde funnet en bensinstasjon der de hadde Sodd og pizza, jess #score perfectHvordan har dagen deres vært? ♥

langtur norge rundt

 • 22.05.2015 kl. 22:52

Heia bloggen!!! Først nå begynner det å gå opp for meg at jeg er ferdig med eksamen (sorry skulle ikke nevne det ordet mer, det var siste gangen). Så jeg fikk med meg Anna og Johanna på hyttetur etter skolen i dag - en roadttrip som varte i fem timer <3 en tur som egentlig tar en og en halv time <3 Den besto av en hel del kø pga motorsykkerulykke, yoghurtis-pause og storhandel. Også sleit vi kanskje liitt med navigasjonen.. For å si det sånn, så utviklet vi ikke et veldig suksessfullt vennskap med Dorris (vi oppkalte gps'en på bila etter den dumme fisken i Nemo). 

Jeg hadde et håp om å publisere dette innlegget føør jeg dro, men dere kjenner jo meg og min evne til dårlig planlegging og tidsberegning. Så det var det egentlig bare å glemme. For slik satt jeg et kvarter før Johanna ringte å spurte om vi skulle dra nå - helt inn i Masterchef USA og med tom bag foran meg.Her skulle jeg ta selfie, men de lagde veldig fin mat på Masterchef, og MAThilde var sulten

Ha en fin fredagskveld (med taco og Thomas & Harald !!)

Ferie på forskudd

 • 21.05.2015 kl. 17:39

HEEI åh guud så deilig med overstått eksamen! I sju dager nå har jeg ikke gjort annet enn å stått opp, kjørt til skolen, dratt på kontoret på 3t og gjort økonomi, dratt hjem klokka 22.00 og lagt meg med en gang. REPEAT repeat repeat. For første gang på en uke har jeg slappet av! Hahah høres ut som jeg har vært i krigen, det har ikke vært så ille da. Men likevel føles det godt å kunne si at jeg har ferie!!! Okei kanskje ikke teoretisk, men mentalt er jeg langt inn i juni by now. Hvordan eksamen gikk? Æii jeg skulle hatt dobbel så lang tid, følte jeg bare måtte skrable ned det jeg rakk, hadde egentlig mye mere på hjertet .. :(( Sånn, det vil være mine siste ord om eksamen på en lang stund. Nå er jeg gira på å arrangere yolohyttetur med de av vennene mine som vil være med etter skolen i morgen. Blir spennende å se om jeg ender opp alene. Hjerte.Flere som tar litt forskuddsferie eller?

mission soon complete

 • 16.05.2015 kl. 15:48

Hei! Til nå har jeg hatt langhelg, og hver dag siden onsdag har føltes som en lørdag. Til tross for at jeg har sittet på et kontor på 3T og lest til økonomieksamen hver dag. Men på kvelden har jeg hatt det koselig, både med nygkveld, filmkveld, tikka masala og brownie-kveld, og partykveld i kveld. Akkurat nå sitter jeg fremdeles på 3T med en kaffe og en skål cottage cheese, eple, honning og kanel (får meg til å føle meg som en travel, 40 årig 2barnsmor, JA) Men det er ganske chill her da, har hele etasjen for oss selv, så det eneste forstyrrende her er vannkrigen som oppstår mellom oss når vi blir sinte på hverandre, det får oss litt ut av fokus. Hat-elsk-hjerte.

  Slik har lunjsen sett ut hver dag. Men det er godt da.

I går kveld var jeg og Katrine på underskudd av søvn igjen, så vi bestemte oss for å ta et glass rødt hver (enda engang 40 år og 2barnsmor, trenger bare en ektemann jeg kan bytte ut kat med nå, sorry kat gla i deg) så vi ikke kunne kjøre noen plass og måtte bli hjemme uansett. Så ble det tikka masala og rødvin, med brownies og is til dessert. Jeg vet ikke om jeg har sagt det, men jeg og kat har en mission se-alle-fast-and-furious-filmene-før-vi-kan-se-nr.7, så vi er på nummer fem nå. Vi har et lite ønske om å rekke å se alle før sjua blir ferdig på kino, men jeg tror vi må legge fra oss det. Vi så en i går kveld, så rakk vi bare å leie femmeren, før vi sovnet. - Og sov i nesten 12 timer..

 

 
Opp i skriftlig eksamen

 • 13.05.2015 kl. 18:23

I dag var den nervepirrende dagen som alle gruer seg til, nemlig opptrekk til eksamen. Alle vet jo at vi kommer opp i noe (bortsett fra vg1 da, hvor jeg likevel var så uheldig å komme opp), men spørsmålet er i hva og når (og HVORFOR - men det er en sak mellom høyere makter). Eksamen gir oss rike, bortskjemte, norske barn en påminnelse om hvor urettferdig verden er. For det er så sykt at vi kan komme opp i yndlingsfaget vårt og få 6, og vi kan komme opp i det værste faget vi kan tenke oss, og få 2+. Men det at det er helt tilfeldig gjør det liksom rettferdig.

Jeg kom opp i skriftlig økonomi. Skriflig hadde jeg mest håpet på, og økonomi hadde jeg minst håpet på av de skriftlige fagene, men jaja life is good. En av mine kjæreste venner, Loui kom opp i matte S1, så jeg får ikke klage. Dessuten kom jeg opp sammen med fem av bestevennene mine, så alt er bare fryd og gammen her vi sitter på et av 3T's kontorer og prøver å forstå den økonomiske tankegangen, som ser ut til å mangle hos meg da :) Her er meg i dag, stæsjet opp skikkelig for opptrekk som dere ser.hair everywhere, må klippes snart!!

Tshirt fra Brands350, bukse fra Carlings, cardigan fra Marlene Birger

Hvordan var deres opptrekksdag? :/

eksamen=snart sommer

 • 12.05.2015 kl. 18:00

Hei! Jeg har vært i irriterende godt humør de siste dagene haha, dønn serr. Jeg har én sang, eller nei én setning av en sang på hjernen. Klassen min kan nok skrive under på at det går dem på nervene, men greia er at hele klassen får den på hjernen, og når alle er irriterende er det jo ingen som legger merke til det. I tillegg er det deilig å tenke på at det snart er helg igjen, det er jo bare mandag til onsdag denne uka, da føles alt så mye lettere. Det er jo selvfølgelig ikke like deilig å tenke på at det er opptrekk til skriftlig eksamen i morgen, meen eksamen=sommer rett rundt hjørnet. Jeg vet ikke om det er nasjonalt, men jeg tipper de fleste har opptrekk i morgen, eller? Ellers så er det morsomt med så mye gode tilbakemeldinger fra spørsmålsrunden om trening, og bare så dere vet det så kommer det flere innlegg om trening snart!

Den hinsides lykken traff veggen da Trondheim slo til med lyn, torden og plaskregn etter skolen i dag, men nå ka de se ut som sola skinner litt igjen. Høres ut som en metafor for livet mitt, kanskje det er det hvem vet.Nå skal jeg slappe av med et eller annet underholdende og nyte denne godsaken. Har noen en søtkoseligfinromantisktristglad film å anbefale? Vet ikke nøyaktig hvor mange filmer det finnes i den kategorien, men er verdt å spørre likevel :)

Svar på spørsmål om trening del 2

 • 10.05.2015 kl. 14:48

Hvordan trene for å redusere mest mulig fettprosent?

For å redusere fettprosent bør man trene både intervalltrening og tung styrke. Å løpe intervaller på 4*4 gir deg økt oksygenopptak, som gjør at du forbrenner mer i hverdagen. Tung styrketrening vil også bidra til at forbrenningen øker. I tillegg er 4*4 intervaller med løping og tung styrketrening svært energikrevende, så man vil forbrenne mer under selve treningsøktene også. Når man trener på denne måten er det veldig viktig at man spiser nok. Den største feilen mange gjør er at de trener med for lite næring i kroppen eller fyller ikke på nok etterpå. Det fører til at kroppen ikke klarer å prestere like bra og effekten av treningen blir dårligere. Her kan du lese om hvordan du gjennomfører 4*4 intervalltrening. Her finner du styrkeprogram for hele kroppen.  Under styrkeprogrammet kjører du da 4-6 repetisjoner av hver øvelse, med 4-6 sett per øvelse. Kjør så tungt du klarer! 

Forslag til gode og effektive øvelser som fjerner magefett? jeg her litt mer magefett enn det som er vanlig for en på min størrelse, så om du har noen tips til gode cardio trening (ikke jogging, sykling osv) øvelser hadde jeg blitt veldig glad! jeg lurer også på om dansing er bra trening? jeg ønsker å fjerne magefett, og jeg danser, men er det en effektiv måte å trene vekk fett på?

Man kan ikke forbrenne fett på utvalgte steder på kroppen, så det er en myte at man kan trene bort fettet på magen uten å trene bort annet fett. For å forbrenne fett er det beste å trene intervalltrening med løping (4*4) og trene tung styrketrening. Dersom du ikke liker å løpe eller sykle er det liten vits i å gjøre det, og da kan dans være et godt alternativ! Så lenge du jobber med høy nok intensitet (danser stort og sterkt) vil du forbrenne kalorier. I tillegg bør du trene styrke, noe som både er bra for fettforbrenning + at man blir en bedre danser! Videre kan det være smart å spise sunnere, dersom du ønsker mindre fett på magen. Ofte lagres en del «usunt fett» her, fordi man drikker brus/juice eller spiser usunt. Også lettbrus er smart å kutte her! Spis sunt, drikk vann og tren styrke ved siden av dansingen. 

Har du alternativ til kondisjonstrening for å forbrenne mye fett som ikke er løping? (Har skade i foten, og løping er derfor en vanskelig øvelse å utføre)

Da kan det være et fint alternativ å sykle, enten utendørs eller på spinning. Dersom det også er vondt kan du prøve ellipsemaskin, romaskin eller svømming med høy intensitet!


Hvis det jeg vil er å bli ordentlig tynn på en måte, hvordan kan jeg trene da? bare løping? styrke? hvordan kan jeg få bort fett på magen?  

Det å bli «ordentlig tynn» burde aldri være et mål. Men man kan trene for å bli sterk og få mindre fettprosent, slik at man ser bedre proporsjonert ut. Da er det smart å kombinere intervalltrening 4*4 med løping og tung styrketrening med baseøvelser, med 4-6 repetisjoner per øvelse og 4 sett per øvelse. Da vil du ikke gå opp i muskelstørrelse. 

Hei! Jeg sliter en del med vekta mi, og lurer på om du har noen kondisjons - og styrkeøvelser for å gå fort ned i vekt?

Det er ALDRI en god ide å gå fort ned i vekt, for da kommer nemlig vekta like for tilbake igjen. Dersom du vil gå ned i vekt, og holde den borte, må du gjøre det på riktig måte! Og da er løsningen følgende: du må forbrenne mer kcalorier enn du putter inn i kroppen. Det gjør du slik:

1.     Spis sunn og næringsrik mat. Unngå ferdigmat, sukker og brus/juice. Spis ren mat og pass på at du får i deg all næringen som du trenger. Det fungerer ikke å spise alt for lite. Spis heller sunt, men nok!

2.     Øk intensiteten på treningen din. Tren 4*4 intervaller med løping og tren tung styrketrening. Ikke kast bort tiden på trening som ikke gir resultatene du ønsker. Her er gode styrkeøvelser du kan gjøre: 

sånn ca. hvor mange timer i uka trener du egentlig? sånn i gjennomsnitt?

Hmm jeg trener ca en gang om dagen, og da trener jeg gjerne opp til to timer. Kan være jeg tar meg treningsfri på en lørdag eller søndag, men ja dere skjønner ca.

Hvor mange økter har du om dagen?

Fra en til to i gjennomsnitt tenker jeg

Jeg har veldig lett for å slutte når jeg blir litt sliten, og tror ikke jeg går helt i kjelleren, spesielt på mølla. Har du tips til hvordan man kan holde til absolutt max punkt, og hvordan man vet at man yter max på mølla?

Det er viktig å ha nok næring i kroppen når man skal løpe på mølla. Er man i underskudd kan man fort bli sliten. Kroppen har ikke nok drivstoff for å prestere! Det er derfor viktig å fylle på med god næring før treningen, ca 1 og en halv time før. Spis et måltid bestående av proteiner, sunt fett, grønnsaker og langsomme karbohydrater. Skal du løpe lengere enn 90 minutter kan du gjerne fylle på med ekstra karbohydrater i forkant (f.eks. grovt brød eller fullkornspasta), og en sportdrikke underveis.

Videre kan det være lurt å bruke pulsklokke. Det kan jo være at du kjører for hardt for tidlig, og at du bruker opp energien for raskt. Når du bruker pulsklokke er det lettere å planlegge intensiteten på løpeøkten. Dersom målet er at du skal kjøre deg helt ned i kjelleren, må du kjøre på med hardere intensitet og kortere økter. F.eks. 4*4 intervaller med høy intensitet.

Noen tips når man skal trene når man har mensen? Har det hjulpet for deg når det gjelder mensen ved trene og ha et sunt kosthold?

Når du har mensen kan du trene som før. Faktisk kan trening hjelpe mot menstruasjonssmerter. Men dersom du har veldig vondt kan det være en løsning å trene med litt lavere intensitet den uken, f.eks. gå lange turer eller lett styrketrening. Likevel er det noe annet med trening i form av blant annet håndball. Det diskuteres om jenter har større sjans for å ryke korsbåndet under mensen, dette kan ha noe med at elastiteten i kneet øker i løpet av syklusen.

Jeg er veldig glad i trening, og synes det er så gøy med framgang. Dessverre så har jeg ikke tid til å trene styrke så ofte, da jeg trener fotball flere ganger i uken i tillegg til skole. Dette synes jeg er veldig kjipt siden jeg synes det er gøy og jeg vil gjerne få sterkere overkropp, (spesielt mage) da jeg har over gjennomsnittet mye muskler i beina. Har du noen forslag på lette øvelser jeg kan gjennomføre hjemme som ikke tar så alt for lang tid? Jeg har litt fett over hoftene som ikke hadde gjort noe å få vekk

Vil du bli sterkere er det absolutt best å trene med ekstra belastning i form av vekter. Men dersom du ikke har det tilgjengelig kan det være et alternativ å trene pushups (bryst og bakside armer), pullups (rygg og framside armer) og planke (mage/rygg)!

Når jeg trener mister jeg masse fett av puppene, og de krymper, eller altså blir mindre, hater det. Noen tips til å unngå dette? Og ja jeg bruker sport BH.

Puppene består av fett, og når du forbrenner vil også puppene bli mindre dessverre. Man kan ikke velge hvor fettet skal forbrennes fra. Den eneste måten å forsikre seg om at puppene ikke blir mindre, er ikke å gå ned i fettprosent. Det spiller ingen rolle hvordan bh man bruker, fettet forsvinner uansett.

Hei! Jeg trener både styrke og kondisjon flere ganger i uken har lyst på bedre kondisjon og bedre styrke. Men føler når jeg løper trener jeg vekk musklene og at det blir tyngre å løpe pga. har trent mye styrke, hva bør jeg gjøre?

Du løper ikke vekk musklene, men det er forståelig at du føler at det er tyngre å løpe etter styrke. En mulighet er å legge inn løpingen først i treningsøkten, så tar du styrkeøkten etterpå. Deretter må du passe på at du får restituert nok før neste treningsøkt, ca 48 timer. Det blir lengere treningsøkter, men færre per uke. 

Noen bra intervall øvelser?

Jeg nevnte en del intervall øvelser med løping i forrige innlegg, så jeg kan gi dere noen litt andre typer. Øvelser med kroppsvekt er f.eks. burpees, froskehopp, spensthopp, bruke hoppetau, hoppende utfall og mountain climbers. Det er øvelser med høy intensitet og som engasjerer store muskelgrupper i kroppen.

Hva er ditt favorittmerke innen treningstøy?

Reebok, Adidas og Nike 

Er det verdt å betale "såpass" mye for 2XU?

Jeg synes 2xu og Skins er de beste tightsene, så for min del er det verdt det. Jeg må ha en tights som jeg slipper å må dra på meg hele tiden mens jeg løper, og disse to sitter som støpt på huden.

Hvilken pulsklokke anbefaler du?:D

Jeg bruker en Suunto Ambit 2S, anbefaler den!

Hvor kjøpte du den treningstightsen du hadde på deg?

På 3T-shop, her


Trener du best sammen med venner eller alene?

Med venninnene mine, vi pusher og motiverer hverandre veldig

Hva synes du om gruppetimene på 3t? Hvilken liker du best?

Jeg liker de faktisk veldig godt, men jeg er ikke så flink til å komme meg i rutine. På håndballtrening må jeg alltid være on time, så jeg liker at jeg kan dra på 3T akkurat når det passer meg. De jeg liker best er pulsstep, rumpe og hotflow.

Hva er maxpulsen din?

Det har jeg ikke målt, men den høyeste pulsen jeg har sett på pulsklokka mi er 206

Er det mye kroppspress der du bor?

Jeg kjenner ikke såå mye på kroppspresset, men de aller fleste jeg kjenner er svært opptatt av trening. Det handler ikke så mye om å ha finest kropp lenger, men heller om å være godt trent. Det blir jo selvfølgelig et kroppspress det også, men ikke på den "jeg må være tynnest mulig" måten. Jeg er hvertfall veldig der at jeg vil være sterk og ha muskler, tigh gap er ikke det jeg prøver å oppnå liksom.

Hvordan klarer du så mye trening uten å få vondt i for eksempel leggene eller knærne?

Akkurat med det tror jeg bare jeg har vært heldig. Jeg er utrolig redd for å ryke korsbåndet eller et eller annet som vil ødelegge for meg. Jeg husker bare da jeg hadde lyskestrekk, og var ute fra håndballen et par måneder, hvor sykt ille det var. Men det er viktig å tenke på skadeforebyggende trening, spesielt innen idretter som håndball.

Har det hendt at du har mistet motivasjonen helt? Har du isåfall noen tips for å få den tilbake igjen?

Hmm det har hendt at jeg har gått en hel uke uten trening, og tatt meg selv i å tenke "æii jeg har ikke trent på ei uke, hvorfor gidde å starte nå", men så tar jeg meg en økt og husker hvorfor jeg liker så godt å trene! Det gjelder bare å dra seg litt i nakkekinnet å komme seg på trening, for da er det værste allerede gjort, også man selvfølgelig keep it up da!Hvor høy er du? Veier du?(du må ikke svare)

173 cm og 70 kg ca

hva synes du om "thigh gap"?, og har du det?

Neii jeg har ikke det. Hmm jeg synes det er fint på de som passer til det!

 Er du fornøyd med kroppen din?

Det er jo alltid noe å pirke på, men jeg gidder ikke å sette meg så veldig inn i det, fokuserer heller på det som er bra og det som muligens kan bli bedre. Jeg liker både treningen og kostholdet mitt slik det er nå, så jeg er ikke interessert i noen drastiske forandringer.

har du høy forbrenning?

Nja jeg troor jeg har ganske høy forbrenning. Jeg merker det veldig når jeg spiser, ettersom jeg trener en del så forbrenner jeg det jeg spiser fort, og blir fort sulten igjen haha

Hvordan holder du motivasjonen oppe?

Skole, trening, familie og venner er egentlig det jeg lever for, så alle disse tingene hjelper meg med motivasjon på ulike måter. Jeg bilr motivert til trening av familen og vennene mine. Men samtidig så er det ikke noe jeg liker bedre enn å trene, så bare følelsen i seg selv er den største motivasjonen.

Trener du ofte ute eller mest på treningssenteret?

Trener helt klart mest på treningssenter, da på 3T Rosten. Men jeg kan godt jogge meg en tur ute eller løpe trappene i Granåsen også.

Hva trener du? styrke, løping, svømming eller håndball osv.

Styrketrening, kondisjon, og håndball som går på begge deler.

Har du tips til treningsmotivasjon? Personlig sliter jeg veldig med det å bare komme i gang.

Du bør sette deg mål; hva vil du oppnå på hvor lang tid og hvorfor. Vær viljesterk og målbevist. Hvis du ikke har troen på deg selv, vil ingen andre ha det heller. Så kan du gjøre det litt interessant: Skriv treningsdagbok og se framgangen, bruk pulsklokke og følg med på puls og forbrente kalorier, kjøp deg nye treningsklær slik at du får lyst til å trene.


Hva synes dere?

Søte jenter på piknik

 • 09.05.2015 kl. 20:51

Hei! I dag har vært en litt spesiell dag. Hanna og Nora lå over, og vi la oss for natten da det lysnet til ny dag klokka seks i morrest. Våknet fire timer senere og fikk besøk av Johanna på senga. Utpå dagen bestemte vi oss for å hente Katrine, finne oss en park i byen og dra på piknik. Det er helt utrolig fint vær i Trondheim! Nå er klokka snart ni på kvelden og sola skinner fortsatt. I kveld står det sushi på menyen for min del, og planen er kosekveld med noen Nyg og Nyber. Så må jeg forresten minne dere på å stemme på russesangen til Heimdal (hvis dere ikke allerede har gjort det♥) Send "sang 4" til 2242

Så mye kjærleik stappet i en bil <3<3<3

Hvordan har dagen deres vært?

Konfirmasjonsbilder

 • 08.05.2015 kl. 17:39

Hei og god fredag alle sammen! Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra konfirmasjonen til Pernille forrige søndag. Det var en kristelig (kirkelig??) konfirmasjon som naturligvis startet i kirka, så fortsatte selskapet på Harmonien, som er et veldig fint bygg i byen. Konfirmasjoner er så fine med taler og videoer og slektninger. - Og ikke minst god mat og kasse kaker hehe. Vi spiste laks til forrett, indrefilet til hovedrett og créme brûlée (jeg måtte søke opp for å få de apostrofene riktig) til dessert. Namnamm. Såå her er noen av de mange bildene jeg tok.

Mamma, Pernille og pappa

Elise og PernilleEn fin anledning til å vise dere den fine yndlingsringen min som jeg fikk i bursdagsgave av jentene ♥ Looove it

Happy family i bunad ♥

Hva synes dere om bildene?

Svar på spørsmål om trening del 1

 • 07.05.2015 kl. 19:47

Her kommer del 1 av spørsmålsrunden om trening. Dere hadde veldig mange spørsmål, så jeg fant ut at det ble enklest å dele det i to deler.

hvor ofte skeier du ut med usunne ting, og hva er din "guilty pleasure", eller favoritt snack?

Jeg skeier ut med mye godt i helgene hehe, det er liksom premien for å være flink i ukedagene. Min guilty pleasure er Smash og sjokonøtter ♥ ♥ ♥ 

Hvor lang tid tar det før du spiser etter en gjennomført økt?

Etter en økt er jeg som regel skrubbsulten både fordi det ofte er flere timer siden jeg har spist og fordi kroppen trenger noe å bygge på. Så jeg spiser så fort som mulig etter treningen.

Spiser du mye siden du trener en del?

Spiser sikkert ganske normaltJeg har et spørsmål angående proteiner. Tar du noen form for proteinpulver, bccaa eller lignende? Er ei ganske aktiv jente, trener 4-5 ganger i uka og har som mål å bygge en sterkere kropp-må derfor ha en del proteiner for å bygge muskler. Spiser proteinrike måltider som cottage cheese, egg, fisk og kjøtt. Så mitt spørsmål til deg er følgende; anbefaler du å ta proteinpulver eller bccaa for et bedre resultat, eller får man nok proteiner gjennom et variert og sunt kosthold? Anbefaler du proteinshake/pulver for å oppnå resultatene raskere?

Jeg bruker ikke noen form for proteintilskudd. Jeg velger heller å få i meg proteinene gjennom et sunt og variert kosthold. Du kan jo sjekke kostholdet ditt ? kroppen trenger ca 1,5 gram per kilo kroppsvekt. Er det en dag du vet at du har spist lite proteiner så kan du jo alltids drikke en proteinshake eller spise en proteinbar, men det er ikke nødvendig for at du skal klare å bygge en sterkere kropp. Får du i deg proteiner slik du beskriver over her at du gjør, holder det for å klare å bygge en sterkere kropp. 

hvordan er kostholdet ditt?

Veldig norsk hvis jeg kan si det haha. Det går mye i grovbrød med makrell til frokost, laks, brokkoli og potet til middag og kokt egg og sild til kveldsmat haha nam, mine små livretter. Så ja det er ikke noe diettkosthold, men det er god, gammeldags, sunn mat med masse proteiner, fiber og sunt fett.

ca Hvor mange kalorier spiser du hver dag?

Vet du det aner jeg ikke ..? Hadde kanskje vært interessant å funnet ut.

Har du noen gang telt/teller du kalorier?

Jeg må innrømme at jeg noen ganger tar en titt bakom yoghurten eller hva enn det er. Selv om jeg har bestemt meg for at jeg skal kjøpe den, så ser jeg bare av ren nysgjerrighet. Men jeg er ikke en av de som legger den tilbake på hylla når jeg hvor mye det er altså.

Hva bør man spise før styrketrening?

Før styrketrening er det lurt å spise proteiner. La dette komme fra f.eks. kylling, fisk, storfekjøtt, svinekjøtt eller egg. Unngå fett, det kan ofte vær tungt å fordøye under en treningsøkt. Du trenger også noen karbohydrater, f.eks. grovt brød eller fullkornspasta/ris. Etter treningen kan du fylle på med  f.eks. banan, melk, havregryn, nøtter, tørket frukt og proteinrik mat. 

Hva bør man spise før og etter kondisjonstrening?

Innta lettomsettelig energi ca 1 ½ time før trening, i hovedsak bestående av proteiner og karbohydrater. Du trenger også litt fett, men ikke mye da det ikke er så avgjørende for selve treningsøkten.  Grovt brød med kjøttpålegg, fullkornspasta, grønnsaker eller linser og bønner er god mat før kondisjonstrening. Dersom du må spise litt nærmere treningen kan du f.eks. spise yoghurt, smoothie eller kornblanding. Etter treningen er det viktig å få i seg næring innen det har gått en time. Da kan det være greit å drikke et glass melk, spise nøtter, tørket frukt, kesam eller proteinrik yoghurt. Dersom du rekker å spise et større måltid innen time kan det være kylling, fisk, grønnsaker, havregryn, potet og pasta. 

Hvilken mat vil du anbefale før en løpetur på 7-8km?

Spis et måltid bestående av proteiner, sunt fett, grønnsaker og langsomme karbohydrater, ca 1 ½ time før du skal ut på løpetur. Det kan f.eks. være kylling, fisk, grønnsaker, nøtter, linser eller grovt brød. 

Fokuserer du mye på kosthold når du trener så mye?

Mye og mye, jeg liker å spise sunn mat og føler meg mye bedre da, men jeg har ikke noe strengt fokus på kosthold sånn egentlig.

Kunne også trenge noen tips til hvordan man kan spise sunnere og unngå å spise godteri i ukedagene;)

Unngå sukker og for mye salt. Velg rene matvarer, unngå ferdigmat (både take-away og mat som kommer fra pose eller er ferdig men frossen), drikk mye vann og unngå lettbrus. Lag deg sunne alternativer når du har lyst på noe søtt, f.eks. friske og sunne smoothies, eller gresk yoghurt med frukt eller bær. Les mer om kosthold og vektnedgang her.  


hvor ofte trener du styrke?(antall ganger i uka), og hvor ofte bør man trene styrke for å få gode resultater?

Jeg trener styrke så og si hver dag, som regel med en fridag på lørdag eller søndag. Når håndballsesongen starter igjen, blir det kanskje mindre tid til generell styrketrening.

Gode sko for styrketrening?

Jeg bruker vanlige løpesko, de samme som jeg jogger på mølla med. Jeg kan også bruke nikesko, men de løper jeg aldri med fordi de har for lite demping.

 Hvor ofte bør man trene styrke for å få gode resultater?

Det kommer helt an på hvilke resultater du ønsker, men får du til å trene to gode styrkeøkter i løpet av en uke har du et godt utgangspunkt. Da gjelder dette hele kroppen. Dersom du deler opp f.eks. overkropp og underkropp blir det fire styrkeøkter. Regelen er at musklene skal få trent to ganger i løpet av en uke. Det er også viktig med hvile mellom hver gang du trener styrke på en muskel, ca 48 timer.  Du kan lese mer om riktig treningsmengde her.

Hvor mange øvelser bør man (har du) inkludere i en treningsøkt, og hvor mange repetisjoner bør man ta?

Det er avhengig av hvilke resultater du er ute etter, men ca 5 øvelser bruker å være normalt. Antall repetisjoner kan variere mellom 4-12, og sett kan være fra 3-6 per øvelse. Dersom du ønsker å bygge litt volum (f.eks. sprettrumpe) bør du ligge på mellom 8-12 repetisjoner og 3 sett og trene hypertrofi. Er du ute etter å bli sterkest mulig løfter du tyngre med 4-6 repetisjoner og 4-6 sett per øvelse, da trener du maksstyrke. Her finner du et bra program for hele kroppen satt opp av Personlig Trener på 3T-Treningssenter. 

Tips eller øvelser til å få en mer markert mage?

Mage trener du faktisk veldig bra ved å gjøre baseøvelser! Da får man trent kjernemuskulaturen gjennom stabilisering, og det vil gjøre deg mye sterkere i både mage og rygg (i tillegg til musklene øvelsen belaster). F.eks. er knebøy og markløft med tunge vekter veldig god trening for magen. Slyngetrening er også bra å trene dersom du vil trene magen. Her finner du gode øvelser du kan gjøre i slyngen. Du kan også trene øvelser bare med kroppsvekt. Her finner du gode mageøvelser uten utstyr. Yoga og Pilates er også bra treningsformer for å styrke magemusklene. 

hva liker du best å trene?

Styrketrening for bryst, rygg og armer er kanskje det jeg synes er artigst å trene av styrkeøvelsene.

Om man ønsker større og fastere rumpe, bør man trene med tunge vekter og færre reps, eller litt lettere vekter og mange reps?

For en større og mer spretten rumpe bør man trene hypertrofi. Det betyr at man kjører mellom 10-12 repetisjoner og ca 3 sett per øvelse. Prøv disse øvelsene, de tar godt på rumpa og vil garantert gi den et løft.


Vet du om noen bra rumpeøvelser med vekter unntatt markløft og knebøy? Gjerne noe som gjør rumpa større

Disse øvelsene fungerer bra! ← link

Beste øvelse for rumpe?

Isolert for rumpa er nok Hip Thrust med mye belastning, en favoritt blant mange!

Trener du mest styrke eller kondis?

Trener begge ganske likt, har som regel lagt inn både styrke og kondis i en økt.

Har du noen tips for arm-trening? 

Noen velger å trene armene isolert, mens andre velger å kjøre baseøvelser som inkluderer armene. Baseøvelser inkluderer flere muskelgrupper samtidig, slik at øvelsene er mer energikrevende. For triceps (bakside overarmer) er benkpress en ypperlig øvelse. Der trener man i hovedsak brystmuskulatur, men får samtidig massevis på baksiden av overarmene! I tillegg er stående eller sittende ro gode øvelser som i hovedsak trener rygg, men også tar veldig bra på fremsiden av armene (biceps). Les mer om disse øvelsene her.

Dersom du ønsker isolerte øvelser kan du kjøre følgende øvelser i tillegg til baseøvelsene:

-          Bicepscurl med manualer

-          Stående franskpress med manualer eller skive

-          Tricepspress i kabel

hvis du jogger deg en tur, hvor lenge og hvor langt?

Hmm varierer litt, men fra 5 km på 30 min til 1 mil på en time


Hvor langt springer du på coopertesten? Hvordan trener du kondisjon?

Coopertesten har jeg faktisk aldri prøvd, har sluppet billig unna for å si det sånn hehe

Når du trener cardio, åssen type intervaller kjører du? Hvilken hastighet på dragene og hvordan varmer du opp?

Jeg varmer som regel opp med cardio i form av gåtur i oppoverbakke på tredemølla. Jeg vet ikke om alle tredemøller er like, men på 3T bruker jeg hvertfall nivå 7 på både høyde og hastighet, og går i alt fra 10-30 minutter, kommer litt an på dagsform og hva jeg skal trene etterpå. Etter jeg har gått kjører jeg gjerne geriljaintervaller (20/10) en til to ganger på høy hastighet. Varierer litt der, men gjerne nivå 18 på hastighet, eller nivå 15 på hastighet og nivå 4 på høyde, og ellers legger jeg inn litt rolig jogging her og der.

Hvordan har du tid og energi til å trene håndball og styrketrening?

Det går på en måte litt inn i hverandre. Jeg trener håndball for å bli godt trent (og fordi det er den treningen jeg liker best), og jeg trener styrke for å bli god i håndball, (og godt trent på andre måter).

Hva er den mest effektive treningen for deg?

Hmm mest effektiv.. Det kommer an på hvilken effekt jeg er ute etter da, men håndball gir meg både kondisjontrening og styrke samtidig, så det passer meg midt i blinken.

bruker du pulsklokke når du spiller håndball?

Nei, selv om det sikkert hadde vært kult å prøvd det

 Kunne du hatt et innlegg der du gir tips om å bli bedre i håndball? Hadde satt stor pris på det<33

Jeg har selv følt en stigende kurve det siste året, og det kommer nok av stor viljestyrke og mye trening. Nå er ikke jeg noen ekspert på hvordan man blir bedre i håndball, men for min del ble jeg mye bedre da jeg begynte å spille med 2.div laget til Heimdal bestående av større, sterkere og eldre spillere. 

Hvis spørsmålet ditt ikke kom med, så kommer det sikkert i neste del! Da handler det mer om fettprosent, vektredusering og treningsmengde. Hva synes dere om svarene hittil? ♥

Ragnarok i Mai

 • 06.05.2015 kl. 20:31

En av de tingene jeg liker best med mai, er russetida. Haha høres kanskje teit ut, ettersom jeg verken er eller har vært russ enda, men bare hele stemninga over det. Det at alle fester 17 dager i strekk er jo bare helt fantastisk, og guud som jeg gleder meg. Og det at man ikke trenger å tenke på hva man skal ha på seg, det blir nå vel den samme røde snekkerbuksa og en fleece-jakke med et flagg på. Men det som gjør tida litt ekstra morsom for oss som ikke er russ, og for de som er det selvfølgelig, er jo russesangene! Jeg er jo pliktig til å si at Heimdal sin er best ettersom jeg bor her og går på Heimdal vgs, men den eeeer faktisk sykt bra helt ærlig, også er den litt annerledes enn alle andre!

Hadde vært superdupert om dere kunne stemt på sangen ved å sende SMS: SANG 4 til 2242 ♥♥ 

Hvilken russesang synes dere er best i år?

ingen superwoman

 • 06.05.2015 kl. 15:26

Hei folkens! Akkurat nå kjenner jeg at jeg bare vil krype under en varm dyne i et kaldt mørkt, rom og ta igjen alle timene jeg ligger etter med søvn. Jeg husker ikke sist jeg sov en hel natt uten å våkne av at jeg enten blir kidnappet av britiske narkomane eller påkjørt av mattelæreren min. Jeg har sånne perioder hvor jeg enten må på do hver natt, eller snakker så høyt i søvne at jeg våkner av det, eller som nå, at jeg rett og slett har mareritt. Skulle likt å visst hva de betyr. Men jeg tror greia er at jeg bare er utrolig sliten, og det at jeg tror redbull og kaffe gjør meg til superwoman, for det gir dessverre bare limited powers og kortvarig lykke.

I uka her har jeg hatt studiedag på mandag for å øve til matte heldags som var i går. Rett etter matteprøven i går dro jeg hjem for å pugge ræva av meg til økonomi, som det var heldags i idag. Men i dag måtte jeg stresse meg så langt jeg kom på prøven, for å rekke håndballsamling klokka 12. Akkurat nå kom jeg nettopp inn døra fra samlinga, og skal tilbake om en halvtime for å trene mer. I morgen er det også to treninger med NM-laget (som jeg forresten bare trener med!). Og oppi alt dette så skal det blogges. Så ja det at bloggingen min har vært bra i det siste, er like usannsynlig som at Kylie Jenner iiikke har botox i leppa. Men jeg håper bare dere skjønner litt at det eer eksamenstid og at jeg har mye annet på skuldrene akkurat nå. Jeg har lovet dere svar på spørsmålene deres, og de kommer så snart som jeg bare får til. Etter siste samlinga i kveld er bloggen førsteprio, I promise!

Her er forresten fra 1.mai da jeg satt hele fredagen fra morgen til kveld på kontoret til pappa og lagde konfirmasjonsvideo til Pernille (masse klipp fra vi var bittesmå osv) med et måltid i magen, nemlig denne fitness-burgeren som jeg så stolt viser frem på bloggen... Mc.Donalds faktisk. Jeg har forresten en del bilder fra konfirmasjonen som jeg vil vise dere også. Faen (unnskyld) det er så mye jeg vil blogge om, men jeg må bare få tid!! HADE nå må jeg faktisk løpe igjen, say hello to my stressy hverdag.

Vi blogges!!

Grilling første mai

 • 02.05.2015 kl. 14:00

Heii! Nå er endelig mai i her, og det er så herlig. På torsdagen feiret vi første mai på bursdagsvors til Ida og Louise. Ingenting er vel bedre enn grilling i kveldssola første mai? I går, på fredag var jeg med Magnus, Hanna, Johanna og Katrine og vi var fast bestemt på å se 2 Fast and 2 Furious. Vi har bestemt oss for at vi må se alle filmene før vi kan se den siste. Vi fikset ikke filmen hjemme hos katy, så etter en time dro vi hjem til meg for å se den der. Men det funka jo for fela ikke her heller, så da var klokka nærmere ett, jeg var nærmere forbanna og vi ga opp haha. Nå sitter jeg og katy derimot å ser den på en annen tv i huset, for her funka det tydeligvis. Sykt nyttig infor for dere hahah, men det viktige er at vi FIKK SETT FILMEN.

Ole og MartineMat og fiol

Hvordan har deres start på mai vært?

Brands 350 sommerkolleksjon

 • 01.05.2015 kl. 18:00

reklame

Nå går det raskt mot sommer, og butikkene fylles med sommerklær. Personlig har jeg blitt en stor fan av nettshopping og synes det er både lettere og morsommere. I samarbeid med nettsiden brands350.com skal jeg vise dere to topper fra sommerkolleksjonen deres. Brands350 er en nettside som selger ekte merkeklær fra USA for en utrolig billig penge. I sommerkolleksjonen finner dere blant annet teskjorter i alle sommerens farger fra merker som Ralph Lauren og Hilfiger. I tillegg gir jeg dere muligheten til å få 10% rabatt på alle varene på nettsiden, bare skriv inn kupongkoden MATHILDE10

Rosa- og hvitstripet T-skjorte fra Hilfiger til 299 kr HER

Svart Ralph Lauren T-skjorte til 299 kr HER, jeg har begge skjortene i medium.

Hva synes dere? Hvilken likte dere best?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no