hits

helg på hytta

 • 30.05.2014 kl. 15:44

Hei dere! Var deilig når vekkeklokka ringte halv sju i morrest og jeg hadde sovet tre timer haha. Satt oppe med Hanna hele natta og bare chillet, tida gikk veldig fort kan man si. Hadde bare to timer på skolen i dag, var derfor jeg ikke tok det noe seriøst. Overlevde dagen på iskaffe og film i timene. Nå sitter Katrine og Anna hjemme hos meg og vi skal snart ta toget til hytta. Blir en koselig helg med masse samfunnsfag ♥ ♥ ♥ har nemlig framføring på mandagen, og det er det aller siste før sommerferien wii. Så vi må bare holde ut litt til. Men vi snakkes senere finejumpsuit fra Cotton On

God helg!

solbrent pike

 • 29.05.2014 kl. 18:42

Heii! I går ble en sen kveld, jeg var nemlig på bursdag, noe som var utrolig morsomt. Så jeg ble vekket i morrest av kjæresten og vi lagde frokost sammen og spiste ute. I hele dag har jeg ligget og solet meg (og blitt solbrent) hehh. Når det nærmet seg middagstid ble jeg og søstersen sulten på grandiosa så da ble det grandiosa.Nå har jeg ordnet meg og skal kjøre av gårde til en kompis for å grille, ha en fin kveld!!

Jumpsuit fra Bikbok og sko fra Toms

Hva synes dere om antrekket?

herlig morgen

 • 28.05.2014 kl. 17:38

Hei dere! Det er ikke hver dag jeg legger meg uten å sette på vekkeklokke til morgenen etter, men i morrest våknet jeg helt av meg selv uten noe mas eller stress. Huset var tomt da jeg sto opp og jeg må jo innrømme at det var godt haha. Jeg tok på meg shorts og t-skjorte og scootret ned til butikken for å hente en pakke og kjøpe melon og iste. Når jeg kom tilbake ordnet jeg meg nydelig frokost og satte meg ute på hverandaen med Mia i sola.

Det er eggerøre med alt av grønt jeg fant i kjøleskapet.Hvordan har dagen deres vært?

så godt som ferie

 • 27.05.2014 kl. 22:43

Hei! I dag så vi film i alle timene på skolen, og slik blir det sikkert framover mot sommerferien. Etter karakterene er satt er det ingen som gidder å bry seg uansett. Jeg har fri i dag og i morgen, så har jeg to timer på fredagen som jeg vurderer å ta meg fri fra :):):) Da blir det jo nesten som en liten vinterferie, fri fra tirsdag til mandag digg. Etter en hard trening i granåsen med laget i dag kom kjæresten, som forresten hadde eksamen i dag. Vi lagde god kveldsmat med vaffler og frukt og inviterte hele familien hihi. Kooselig♥♥Er det sånn på skolen deres også for tiden?

3 summer looks

 • 26.05.2014 kl. 20:33
Satte sammen tre forskjellige stiler til sommeren, gleder meg sånn til å gå rundt i lette, lyse klær. Jeg vet ikke hvor klærne er fra, bare plukket dem fra Polyvore.com, men det er jo lov til å bli inspirert.

Hvilken likte dere best?

kos på en søndag

 • 25.05.2014 kl. 21:34

God kveld dere! I dag har jeg ikke gjort veldig mye spennende, så har ikke så mye å blogge om. Men jeg har trent da! Wihu hadde min første legday, dere vet "never skip legday" osv. Ja det er faktisk første gang jeg har hatt sånn ordentlig legday. Det brant i lår og legger, så det var helt perfekt og komme hjem til et varmt bad og masse god snacks.

Nå sitter jeg slengt i sofaen og ser Management på FEM, har faktisk aldri sett den før, men jeg tror den er morsom haha. I morgen er det mandag og ny uke, men det visste dere sikkert fra før av. Jahh god natt!♥Hvordan har helga deres vært?

nytt i klesskapet

 • 25.05.2014 kl. 14:49

Hei! Tenkte å vise dere mine siste nyheter i klesskapet. Tidligere i uken var jeg på G-max, det er en stor utgave av G-sport, og kjøpte noen shortser. Var jo så fint vær i forrige uke, så da ble det nødvendig med treningsshortser fra Nike ofc.

Denne shortsen var faktisk for barn, så jeg kjøpte den i XL haha, kostet 250 kr.

Denne har jeg i S og den kostet 300 kr.

Så var jeg jo i byen i går og kjøpte en herlig jumpsuit på Bikbok i S for 245 kr. Har fått dilla på jumpsuiter og maxiskjørt, det er jo såå behagelig.Noe dere likte?

overskrifter overskrifter

 • 24.05.2014 kl. 19:33

Hei dere! Jeg har skikkelig problemer med overskrifter på innlegg for tiden, er kanskje ikke så rart, jeg har jo tross alt brukt opp det meste av dem. Jeg kommer hvertfall ikke på noe spennende for tiden... Uansett, jeg var en tur i byen tidligere i dag med Hanna og Johanna. Vi spiste nydelig lunsj på Bari, de har forresten glutenfritt brød :):):):) Vi klarte endelig å styre bort fra Graffi ettersom vi spiser der hver gang vi er i byen, meeen skuffende nok måtte vi ty til dessert på Graffi (milkshake ups). Nå har jeg kastet av meg dongeribuksa og hoppet inn i noe langt mer komfortabelt og skal etterhvert ta turen til typen. Håper alle har hatt en finfin lørdag så langt og kos dere masse videre i kveld!♥Kjedelig outfit menmen, ble litt travelt i morrest. Genseren er fra Vila, jakka er fra noe vanskelig jeg ikke vet hvordan skrives og buksa er fra Bikbok.

Hva har dere gjort eller skal gjøre i dag?

popcorn og te

 • 23.05.2014 kl. 19:40

Hei dere! Godt med fredag igjen, uka har vart kjempelenge og det føles deilig å endelig kan senke skuldrene litt. Jeg startet faktisk dagen min klokka 06.00 med en aldri så liten joggetur i soloppgangen. Fortsatte dagen min med skole og en aldri så liten trening etter skolen også, litt intervaller men mostly styrke. Etter treninga dro vi direkte til Gmax (det er G-sport bare mye større) og en søt, liten butikk vedsiden av som solgte litt av hvert egentlig. Kjøpte en pakke Pukka Te som skal rense huden haha og en pose popcorn bare fordi den var så utrolig søt. Butikken het Traktøren.

Nå skal jeg på tacokveld hos Maja, så vi blogges i morgen!♥

overstått eksamen

 • 21.05.2014 kl. 21:02
Heii! Da er eksamen endelig overstått, skulle til å si bestått, men det vet jeg jo ikke helt haha. Synes oppgavene var skikkelig dårlig for å være ærlig. Det bruker å liksom være nooen oppgaver som passer meg, men denne gangen hatet jeg alle haha feck. Men men, jeg er ferdig og det var verdt å ha "skolefri" i to dager. For de som lurer så valgte jeg 1B og 2A ;);) Etter skolen slappet jeg av med twinsa på verandaen før det ble en velfortjent burger til middag. Har bare sløvet i sola i hele dag og det har vært deilig. Nå skal jeg ta med et bad og se friends til jeg sovner.

dis is how I feel rigt now

upostede bilder fra i sommer

forberedelser til eksamen

 • 20.05.2014 kl. 20:59

Hei dere! Som kjent så kom jeg og resten av klassen min opp i engelsk skriftlig eksamen, som er i morgen. Det er liksom det siste ille før sommerferien nå føler jeg, og egentlig er det ikke så ille heller. Altså jeg kunne ha sittet med mattebøker og privat mattelærer twentyfourseven siden dagen vi ble trukket opp og likevell kommet hjem med en treer på eksamen. Så ja, det kunne vært verre haha.

forberedelsesdag 1:

I går hadde jeg og noen av jentene kosekveld på terrassen med vaffler med nugatti, jordbær, is og vannmelon i både røde og gule varianter. Den gule var faktisk overraskende god! Ble ikke såå mye øving at det er til å skyte av akkurat haha, men koselig det var det.

  theababy

forberedelsesdag 2:

I dag var jo den ordentlige forberedelsesdagen, og vi var på skolen fra 09.00 til 11.00 ca, for opplysninger og diverse. Jeg sov nesten ingenting i natt og våknet med skikkelig dårlig form, så det passet jo utmerket. Etter skolen dro jeg til Johanna og vi koset oss i sola med en halv vannmelon hver og verdens fineste kaniner hihi♥♥ Fikk tilbake den dårlige formen og dro hjem og sov fra klokka fire til åtte haha shit. Nå sitter jeg ute i solnedgangen og leser gjennom forberelsesheftet for en gangs skyld. Ønsk meg lykke til i morgen, tror jeg kommer til å trenge det!

tips til kveldskos

 • 19.05.2014 kl. 19:59Lagde noe sinnsykt godt til kveldsmat i går og spiste det mens jeg så reprise av finalen i X factor USA. Det var en finfin måte å avslutte helga på.

Det dere trenger er: Røket laks, philadelphia naturell, dill, rødløk og tortillalefser

Dere smører på philadelphia naturell på vanlige tortillalefser og legger laks i skiver oppå. Så hakker dere dill og rødløk og strør over. Til slutt ruller dere sammen lefsa og skjærer på langs, sånn at det kommer en lakseskive i hver rull og stikker små spisepinner(?) i dem. Det er superenkelt å lage, sunt og en fest i munnen, anbefales som kveldskos eller mellommåltid! Noen ganger er det litt vanskelig å håndtere glutenfrie tortillalefser, så da kan man skjære lefsa til to halvdeler og legge dem oppå hverandre med alt det gode inni, funker supert!

fine Elise og Pernille

Noen som har smakt det før?

tradisjonen består

 • 18.05.2014 kl. 22:41

Hei! Tok middagen på marinen i dag, grillmat i sommervær på 18 mai. Gjorde det samme i fjor, så nå kan vi vell kalle det tradisjon. Dette har uten tvil vært den beste helga på så lenge jeg kan huske! Vil ikke at den skal slutte, så må holde meg oppe så lenge jeg kan haha. Uka her blir litt annereldes enn vanlig pga eksamen, og selvsagt er det meldt rekordvær hele veko, men jaja får sitte ute i sola å lese til eksamen med en is i høyre hånd. God natt alle fine♥♥

mine beste tjeier

en fantastisk 17 mai

 • 18.05.2014 kl. 15:20

Heii alle sammen, god morgen! Jeg hadde en perfekt 17 mai i går med alle mine beste. Startet dagen med champagnefrokost med jentene, før vi dro til byen senere på dagen og så russetoget. Etter vi hadde vært der i noen timer dro jeg og Knut hjem til han og spiste kake og koset oss. Om morgenen regnet det skikkelig, men etter klokka ti lysnet det med engang og resten av dagen var det knallsol og blå himmel! Kunne ikke vært bedre vær. På kvelden hadde vi fest hjemme hos kat med bare herlige mennesker og det var såå morsomt haha. Har noen få bilder fra dagen:

annapia

<- martine thea ->
♥♥♥

Hvordan var deres 17.mai?


ikke noe tull på oss

 • 16.05.2014 kl. 19:28

Heihei! Nå er sikkert mange av dere i gang med kveldens artigheter, hvis artigheter i det hele tatt er et godkjent ord. Jeg derimot kom nettopp hjem fra Granåsen med Anna og Johanna og vi har trent som bare det (for andre gang i dag bare for å meddele det). Nå skal jeg hjemme hos Trine med girlza og vi skal bare kose oss med pizza, sushi, is og alt vi måtte ønske. Ikke noe tull på oss i kveld nei, sunn ungdom hehe.

Jeg må forresten si at jeg la ut den siste videobloggen på en annen youtubebruker enn den jeg egentlig bruker haha, så jeg har slettet den der og lagt den ut på min ordentlige bruker HER. Jeg har ikke noen bilder å komme med fra dagen, så jeg slenger med et bilde fra i fjor på denne tida av året. Noen som ser noen forandring haha?Hva er planene deres for kvelden?♥

eksamen jah

 • 15.05.2014 kl. 21:15

Veldig mye snakk om eksamen for tiden og det er jo forståelig. Det var jo eksamenstrekk i dag og jeg og resten av klassen min ble seelvfølgelig trekt opp, som den eneste førsteklassen, maks uflaks kalles det.... Heldigvis er det engelsk og ikke matte, så det er egentlig ikke så ille. Ser faktisk veldig positivt på det, fordi da er det veldig liten sjanse for å komme opp i muntlig, og det er så mye verre spør du meg! Eksamen er på onsdagen og forberedningsdagen på tirsdag, så i helga skal jeg utnytte friheten for fullt!Noen andre som kom opp til eksamen?

high on science

 • 14.05.2014 kl. 21:40

Halleluja ferdig med naturfagprøven! Som sagt så hadde jeg studiedag i går, så jeg og Johanna planla å sitte i biblioteket på skolen (friviiiilliig) for å jobbe med naturfagen. Dagen startet utmerket med at ingen fiol, okei Johanna er et langt navn så jeg kaller henne bare fiol. Uansett ingen fiol tok telefonen, så selvfølgelig hadde hun sovnet av. En ivrig matholck dro derfor å vekket henne og sammen tok de veien til biblioteket. Vi satt med naturfagen i 14 timer i går, og det er INKLUDERT mat og tissepauser hahah shit. Så ble det science-sleepover in the end of the day.

Bildene under beskriver kostholdet de siste dagene. Vet ikke om det er så ille jeg, is og sjokolade er ganske nødvendig i slike tunge tider og sushi og kyllingburger er jo sunt i tillegg. Ble litt overivrig da vi fant en ny yoghurtis-type på Kiwi, så ja vi kjøpte tre forskjellige smaker. Anbefales da, var steeikgodt.Hvordan har starten på uka deres vært?

sunn og god middag

 • 12.05.2014 kl. 22:28

Dagen i dag har for det meste bestått av å øve til heldags naturfagprøve på onsdagen. I tillegg har jeg og noen av venninnene søkt om studiedag i morgen for å fortsette puggingen. Vi har nemlig en studiedag i året som vi kan bruke til å øve til foreksempel naturfagprøve. Så istede for å glemme at vi har den, why not take it now. Rett etter skolen dro jeg og mamma en kjapp tur til byen for å utvide bunaden min. Ja jeg sa det. Utvide den, hahahah eg har blitt tjokkare enn eg va på den tida. Liker å tro at magemusklene buler ut eller noe, men det nok på tide å face the fact ass. Mens vi var i byen ble underbevisstheten min ubevisst svært tiltrukket av sushien på Sabrura på Byhaven, så det ble takeaway sushi til middag, jeeii nam.

I går var Anna hos meg hele dagen for å skrive innlevering (og spise kindersjokolade fra taxfree) no wonder I cant fit my bunad..... Til middag lagde vi nydelig kyllingburger. Hele innlegget her skulle egentlig handle om å anbefale denne fantastiske middagen da, men som vanlig klarer jeg å snakke om masse annet istede. Den består hvertfall av stekte kyllingbiter, i burgerbrød som man smører en liten dæsj pesto på (grove rundstykker hvis man vil ha det ekstra sunt), salat, diverse grønnsaker og hjemmelaget kesam-dressing.

Dressingen besto av naturell mat-kesam, litt honning, salt og pepper, litt sitronsaft og basilikum. Den passer perfekt til kyllingburgeren! Anbefaler seriøst denne middagen, kjempeenkel og supergod.Noen som har smakt det?

Videoblogg: Innkjøp fra Berlin

 • 11.05.2014 kl. 18:41

Hei! Da fikk jeg endelig spilt inn videoblogg og rørt sammen alt til litt av ei røre, haha tullsjur. Jeg glemte selvfølgelig av noe, og droppet å vise de fantastisk spennende trusene jeg kjøpte på Victoria's Secret, men det går vell bra. Uansett, håper dere liker videoen!

Hva synes dere?♥

movienight

 • 10.05.2014 kl. 18:27

Heii! I går var det fredag, var det ikke? Jo jeg har bare skikkelig søndagsfølelse, men det er jo bra for da får jeg liksom en ekstra fridag i morgen. Etter skolen i går dro jeg, Anna og Johanna på 3t og trente maasse, så vi kunne ta helga med god samvittighet. Senere på kvelden hadde vi filmkveld, jeg og min kjære og Anna og sin kjære, med frukt og sjokolade og (GLUTENFRI NYDELIG) pizza blant annet :)

I dag sto jeg opp tidlig for å spille inn innkjøpsvideo, som jeg sikkert må redigere i natt, haha jess. Var en tur i byen for litt siden med Trine og Johanna og spiste lunsj på Graffi, koselig som alltid. Vi får håpe at videobloggen kommer i løpet av morgendagen, hvis ikke ser det dårlig ut. For i morgen må jeg skrive en geografi innlevering og mandag og tirsdag går til øving til naturfagprøve på onsdagen.

meg som prøver forskjellige plasser å spille inn videobloggen på hahaha

Hva har dere gjort i dag?♥

glutenfri grandiosa!

 • 09.05.2014 kl. 19:56

Jaa dere hørte rett! Haha sikkert ikke så veldig mange av dere som bryr seg, men noen av dere vet jeg gjør det. De har nemlig fått glutenfri grandiosa i vanlige matvarebutikker, jeg har sett det både på Kiwi og Rimi hittil. Ble helt utltragira da jeg så det, så gikk inn til innkjøp på tre pizzaer haha. Har ikke smakt den enda, men skal gjøre det i helga har jeg tenkt. Så glem alt det jeg sa i forrige innlegg om shape up og trening og blablabla nå er det pizza all day every day. Hehe neida xD Noen som har smakt den?

Og nå som vi først snakker om glutenfri mat så vil jeg anbefale dere en serie med økologiske kryddermikser fra Raske Retter. Har prøvd noen av dem og de er kjempegode, sånn seriøst. Du bare følger instruksene på baksiden, og blander kryddermiksen med de råvarene som trengs. Det går på et kvarter og er nydelig! Og de er selvølgelig glutenfrie.

shape up

 • 08.05.2014 kl. 21:16

Hei! Godt å være tilbake til treninga etter nesten to uker med fravær. I går kveld bestemte jeg meg sånn halvveis for trene før skolen i dag, var veldig frem og tilbake haha. Til slutt tok jeg til fornuft og satte på vekkeklokka til 06.00. Heldigvis var det fint vær da jeg våknet så det var ikke så ille. Sprang en form for intervaller på 1 min x 5 med aktive pauser på mølla hjemme, og etter det jogget jeg en stund. Var skikkelig skikkelig godt! Jeg var ferdigdusja klokka sju og da ble det nydelig frokost. Havregrøt med banan, kanel og sukrin og vannmelom ved siden av ♥♥Så det ikke fantastisk godt ut??

Svar på spørsmål om Berlin

 • 07.05.2014 kl. 18:12

Hvilket hotell bor du på og hvordan var det? :)

Kempinski Hotel Bristol, det var utrolig fint og herlig frokost buffée - det er det viktigste spør du meg haha

Hva het handlegata dere bodde i?

Kurfürstendamm

Hadde du internett på hotellet eller brukte du 3G ?:)

Jeg kjøpte nettilgang på hotellet for tre dager for ca 7 euro pr dag. Brukte litt 3G her og der også.

hvordan var været?

Første dagen var det som å være i syden, andre dagen regnet det skikkelig og var grått hele dagen og de to neste dagene var det fint vær igjen.


Kan du lage innkjøpsvideo?❤️❤️

Hmm ja jeg skal prøve å få til det altså

Hvor lang var flyturen?

På vei til Berlin hadde vi direktefly, så det tok ca to timer. Men hjem igjen mellomlandet vi i København, så det tok litt lenger tid.

ligger de fleste butikkene i nærheten av hverdandre?

Ja hvis du handler i Kurfürstendamm så har du alt du trenger der, vil jeg si. Når du går nedover den gata har du butikker på begge sidene av veien, butikker som Pimpkie, Bershka, Pull&Bear, Urban Outfitters, Hilfiger, Karen Millen, Nike Town, (Topshop ligger på et kjøpesenter KaDeWe som også ligger i denne gata).

Var det Victoria's Secret der?

Jeg troor kanskje at det er, men jeg var ikke på den, så jeg vet egentlig ikke. Jeg har heller ikke hørt så mye om det, så jeg lurer på om det kan være en sånn VS med bare bodysplasher, parfymer og truser. Jeg var på VS på flyplassen i København, og der var det bare sånne ting, så jeg kjøpte noen truser hehe.

Var du på hollister?

Nei faktisk ikke :( rakk ikke alt..

Hvilke butikker var du på?

Forever 21, Nike Town, Bershka, Pull&Bear, Hilfiger, Pimpkie, Urban Outfitters, Peek and Cloppenburg, Mac, Michael Kors, Cotton On og sikkert flere jeg ikke husker


Hvordan er shoppingen i Berlin?

Den er jette braa. Var som London bare litt mer hjemmekoselig, haha did that make sense?

Hadde de sephora eller noen slags annen butikk som lignet på sephora, isåfall hva het den?

Jeg så ikke noen Sephora, men det kan jo være det er der. De har mange store parfymerier med all slags sminke fra forskjellige merker, ellers så har de også Mac, vet ikke om det ligner på Sephora jeg.

Og var dere innom Primark?

Nei veet du hva, jeg var på Primark i London sist gang jeg var der og det var nok for Primark for hele livet mitt. Det var så mye folk og så mye klær og så billig at jeg fikk dårlig samvittighet av å handle der.

 

Hvilke butikker anbefaler du i Berlin? :)

Urban Outfitters og Cotton On i Kurfürstendamm og Nike Town lenger ned i samme gata. Anbefaler også en department store som heter Peek and Cloppenburg. Der har de masse fine merker som Ralph Lauren, Gant, Hilfiger, Armani osv osv.

Hvor lenge var butikkene åpne?

Vet ikke når de åpnet, men ser for meg at det er tidlig nok. De stengte litt forskjellig, men de fleste stengte vell rundt 20-21 tiden. KaDeWe (kjøpesenter) hadde søndagsåpent fra 13-18.

Jeg lurer litt på hva du gjør med den glutenfri kosten din når du drar rundt på tur.. Er det som regel enkelt og greit å få tak i glutenfritt på resturanger osv, eller har du med medbrakt? Jeg har også cøliaki og for enn eller annen grunn så dropper jeg å dra på turer pga stress med kosten..

Åh nei det må du ikke gjøre, det er jo ikke stress i det hele tatt. Vi dro tidlig om morgenen, så pappa stekte rundt seks rundstykker, jeg spiste to og tok med fire av dem på turen hvis jeg skulle bli sulten og vi ikke skulle finne noe glutenfritt. Som oftest er det ikke noe vanskelig å finne det heller, på Værnes har de blant annet glutenfrie baguetter på Upper Crust. Når vi kom til hotellet hadde pappa allerede avtalt med dem at de skulle steke opp rundstykker til meg hver morgen, og de som ble igjen tok vi med oss på tur. Ofte får man brød og smør før maten på restauranter, og da spiser jeg mine kjære rundstykker haha. Maten jeg bestiller på restauranter er som regel glutenfritt uansett, men pappa spør alltid om de har noe likevel og daa tar jeg det haha.


Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

back home

 • 05.05.2014 kl. 18:57

Hei! Var godt å komme hjem å sove i sin egen seng i går. Kom hjem i tolv tiden, så det ble en sen kveld. Heldigvis startet jeg sent i dag så det var ikke så ille. Nå er det på tide å komme seg inn i litt rutiner igjen, med trening blant annet. Har ikke trent siden Lillehammer haha, altså en uke siden. Fytti det er alt for lenge. Jaja (starter i morgen) hehh shit.

Hvis noen har noen spørsmål om Berlin turen så kan dere spørre her, så skal jeg prøve så godt jeg kan å svare ♥

spiste lunsj i skyene

 • 03.05.2014 kl. 23:49

Hei! Etter en dag med regn kom heldigvis sola tilbake, og det var nydelig vær i dag! Vi startet dagen med å se på noen historiske monomenter fra andre verdenskrig blant annet. Vi var innom Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og en memorial for alle de 6 millioner jødene som ble drept under krigen. Etter det spiste vi lunsj i et 300 meters høyt tårn, noe som var ganske spesielt. Resten av dagen gikk vi rundt i sånne fine gater med masse forskjellige markeder og butikker.

I de gatene med markeder var det veldig mye rart å se på, her ser dere foreksempel en koffert med et basseng og en elektrisk båt laget av sammensatt søppel oppi haha, båtene solgte de altså.

Slik så memorialen ut, det skal symbolisere gravene til jødene. Det var veldig stort og vi kunne gå mellom dem og sitte på dem faktisk.Her ser dere tårnet, som faktisk ble brukt til å spionere med under krigen. Var litt sånn som tyholttårnet i Trondheim, det går rundt så vi får sett hele byen. Jeg, personlig ble nesten bilsyk av å snurre rundt mens jeg spiste.

Utsikten var nydelig!

Fine Pernille ♥

Så fikk dere litt historisk fakta om andre verdenskrig også! Hva synes dere om bildene?

regnfull dag

 • 02.05.2014 kl. 23:51

Heii! I dag var en regnfull dag i Berlin, regnet nesten hele dagen og byen var full av fargerike paraplyer. Vi startet dagen med noen kulturelle sammenkomster, for å si det på noe fint språk. Jeg vet ikke om dere har skjønt det enda, men jeg er ikke noe særlig kulturell eller kunstnerisk person av meg. Jeg synes det er veldig fascinerende med folk som er det da, beundrer dem for at de kan gå rundt en hel dag på museum og se på bilder av alt fra stoler eller husvegger til hatter fra 60-tallet. Er det ikke fantastisk hvor forskjellige mennesker er :):):)

Etter lunsj fikk jeg viljen min og det ble en del shopping, jeeii. Vi bor jo som sagt i tidenes flotteste shoppinggate, med butikker som Bershka, Forever 21, Pull&Bear, Urban Outfitters, Nike og Topshop.Dro tilbake til hotellet etter noen timer for mye for føttene våre, var helt ødelagt haha. Fikk slappet av en liten stund før vi ordnet oss til middag.Tok ikke opp kameraet én gang mens jeg var ute i dag, men i morgen er det meldt finere vær så da håper jeg det blir rom for litt bilder :)

Day one in Berlin

 • 01.05.2014 kl. 22:32

Hei! Jeg sitter å tvangsspiser sjokolade fra minibaren på hotellrommet nå, i håp om å holde meg våken lenge nok til å klare å publisere dette innlegget. Shit lang setning, pust. Klokka er jo ikke elleve enda, men en hel dag med reising og masse gøy tapper energien. Vi reiste fra Heimdal i halv ti tiden og spiste frokost da vi kom på flyplassen.De har forresten nydelig glutenfrie baguetter på Upper Crust på flyplassen, bare spør i disken.

Vi kom fram til hotellet i tre tiden og dro rett ut i byen for å se litt og dra på et museum jessss, hihi holdt på å dø fordi jeg var så sulten :) Var artig.Fikk i meg en giga biff og da ble jenta fornøyd

Ellers så bor vi i europas kanskje flotteste shoppinggate, jeg mener det, den er fantastisk. I dag var alt stengt ettersom det er første mai, men i morgen må jeg ta meg en titt i butikkene, og det gleeder jeg meg til! Her var dagens antrekk:

T-skjorte fra Tommy Hilfiger og sko fra Helly HansenHva synes dere om bildene? // Har dere noen spesielle ønsker om hva jeg kan blogge om mens jeg er her? I såfall, legg igjen en kommentar!♥

kvelden før dagen

 • 01.05.2014 kl. 21:26

Hei! Nå ligger jeg på hotellet i Berlin og har skaffet meg internett av topp kvalitet for hele oppholdet, så blogging det blir det. Jeg har masse bilder fra dagen som jeg kan vise dere etterpå, men først tenkte jeg å vise dere noen bilder fra gårsdagen, eller kvelden hvertfall. Som sagt tidligere så hadde vi jentene - orker ikke si alle navnene, men vi var 11 + kjærestene - grillkveld for å feire natt til første mai. Vi startet klokka seks da så vi feiret egentlig ikke "natt til første" men mer som "kveld til første" eller noe i den duren. Når klokka nærmet seg halv ett hadde vell hele gjengen slukna haha. Men det var en herlig kveld med alle de herligste menneskene jeg vet om!

Hvordan var deres kveld/natt?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no