hits

for en slitsom dag..

 • 31.05.2013 kl. 22:28

Hei! I dag har vært en sykt lang og slitsom, men morsom dag. Den startet med den løpekonkurransen jeg snakket om tidligere, åååh det var slitsomt. Jeg og Hanna løp i mål sammen og kom på 5 plass av jentene på skolen hehe. Etter løpet var alle helt døde i kroppen og gjennomsvette, og vi skulle faktisk ha vanlig skole etter det. Men det hadde jeg aldri blitt med på, så vi godsnakket litt med rektoren og vi fikk fri resten av dagen. Og da dro vi ikke hjem og skrudde på en film og spiste sjokolade, neeeiida vi dro på 3t og kjørte en hard styrkeøkt wihuu, WE ARE CRAZY.

Jeg spiste middag hos Johanna istad, ettersom jeg var hjemme alene var det ingen som kunne lage mat til meg så da måtte jeg finne meg en annen familie å søke ly hos. Etter det dro vi til Anna og nå sitter vi her og har Channing Tatum movie night.
Ha en fin kveld videre, gårsdagens innkjøp kommer i morgen forresten hehe sorry bout that!♥

3 sommerlige antrekk

 • 31.05.2013 kl. 16:56


Dongerijakke fra Bikbok, tupetopp fra Primark, skjørt fra American Apparel i London. Topp fra Pull&Bear, skjørt fra Sharia, sko fra Bianco.
Topp fra Batoko, shorts fra Runwaydreamz, sko fra en skobutikk i Afrika.

Hvilket antrekk likte dere best?

cosytime på solsiden

 • 30.05.2013 kl. 22:54

Hei herlige dere! Jeg sto opp klokka sju i dag og jogget, jeeess så sporty altså. Da jeg kom på skolen satt alle der, bortsett fra de som hadde eksamen oog de som hadde fått med seg at vi startet klokka ti. Så vi jentene dro på butikken og kjøpte is og satte oss ute på verandaen min og solet oss til vi ble solbrente. På skolen hadde vi ikke en dritt å gjøre så vi endte opp med slåball og film haha, sykt lærerik dag! Vi sluttet klokka 1 og da dro vi til solsiden og spiste på Graffi.

Kjøpte noe småtteri som jeg kan vise dere i morgen. Var på 3t med Anna og Johanna for litt siden og nå sitter vi å slapper av hjemme hos meg. Vi har noe som kalles 'Stabbursløpet' i morgen, vi går jo på Stabbursmoen Skole og det er et sånt årlig løp på ca 4.6km. Og det er konkurranse og jeg kommer til å tape, dette blir GØY. Derfor spiser jeg is nå.

meg og thea
Hvis noen skulle lure så bestilte jeg kyllingfilèt og sjokolademilkshake. MILKSHAKEN ER SYK
martine og kat

Hva har dere gjort i det fine været? Eller regnet for den del......

trening, trening og atter trening

 • 29.05.2013 kl. 23:18

Hei og good kveld (eller morgen) kommer ann på når dere ser dette hehe. Jeg sa jo at jeg skulle lage middag i dag, og da ble det noe så fantastisk avansert som pølse med brød. Men det passet egentlig perfekt. Satt ute i sola og spiste alt for mange pølser i forhold til at vi hadde trening to timer senere. Treninga var som vanlig steinhard, men jeg liker det faktisk, føler jeg har blitt mye bedre trent etter den nye treneren! Det var jo forresten håndballtrening, men vi hadde ikke hall så vi trente styrke og hurtighet ute.

Er såå herlig å sitte ute i kveldssola om kveldene. Nå er klokka kvart over elleve og HÆ oi jeg må legge meg hahaha.. Ja det jeg skulle si var at det er så herlig at det fortsatt er sol selv om klokka er over elleve liksom!


Mange har spurt om hvorfor jeg har så mange håndballsko osv og det er fordi jeg liker å variere, og det er også veldig bra for føttene å variere mellom flere typer joggesko. Så jeg bruker de hvite til håndballsko, de lilla til treningssentersko og de gule og grønne til løpesko, sånn ute å jogger liksom. Alle er forresten fra Asics.

suupervær in trondhæim

 • 29.05.2013 kl. 16:34

Fikk nettopp en telefon fra mamma, der hun sa at verken hun eller pappa kom hjem til middag. Derfor, som husets storesøster tar jeg nå på meg ansvaret for dagens middag. Ikke at jeg har noe talent på kjøkkenet akkurat heh... Jaja, jeg overrasker stadig. Det er forresten suuuupervær i Trondheim og minst 25 grader i skyggen, det er helt sykt! Kom hjem fra skolen og satte meg ute med jordbær, blåbær og is, men det var faktisk FOR varmt til å sitte ute haha.

Hvordan er været der dere bor?

need inspiration

 • 28.05.2013 kl. 22:28

Hei peepz how ya doin? Kom hjem fra en sånn håndballsamling for litt siden, haha føler ikke akkurat jeg hører til der, føler jeg bare driter meg ut meeenmen. Jeg synes det er så rart å komme hjem fra skolen om dagene å ikke ha noe å gjøre. Er såå vandt til å må pugge til noe eller skrive noe som skal leveres inn, så jeg skjønner liksom ikke hva som skjer når jeg kommer hjem å setter meg med en film og bare slapper av. Er jo snart sykt stress med muntlig eksamen, så det er bare å utnytte kosetiden for fult! Men jeg er ikke akkurat på den kreative bloggsiden for tiden, så hvis dere har noen ønsker eller tips til hva dere vil lese om, så blir jeg kjempeglad for hver eneste kommentar dere kommer med!♥

Må bare legge ut bildet her, for det er et perfekt eksempel på min kjære far i et nøtteskall "Kan du kjøp en yt og en skyr?" Spør jeg, så kommer jeg hjem til et kjøleskap fullstappet av både det ene og det andre. Jaja godt å komme hjem til etter trening da.
Har forresten også fått meg nye håndballsko, eller det er egentlig løpesko, men jeg liker myye bedre å spille i løpesko så det har jeg alltid gjort. Haha dere husker kanskje de knæsjlilla skoene jeg brukte før, og de grønne jeg hadde før der igjen, og de røde før deeer igjen? Ja jeg tenkte nå å prøve noe så sykt som hvite sko, for det har jeg vell utrolig nok aldri hatt før haha.

♥ nå skal jeg snart legge meg, goood natt

VIDEOBLOGG: MAI 2013

 • 27.05.2013 kl. 23:36

Heei alle i hopa! Da har jeg faktisk redigert ferdig mai-videoen, og for dere som ikke vet hva en mai-video innebærer så er det bare masse småklipp fra årets absolutt beste måned. Åh får ikke sagt hvor mye jeg faktisk elsker mai! Den ultimate grille-med-venner-and-have-the-time-of-your-life måneden. Jaokei da er jeg ferdig med talen min om mitt elsk til mai hahah. Her er mai-videoen folkens. Håper virkelig dere liker den!!

Trykk på 1080hd for a hell of a lot better kvalitet, ned i tannhjulet til høyre.

For dere som lurer så heter sangen Song to the Sea - Dj Antonie
Hva synes dere? :)))))

dagens antrekk

 • 26.05.2013 kl. 20:39

Heihei, vi dro ikke på kino likevell haha. Stakk hodet ut av døra og fant ut at det nærmet seg 50 varmegrader ute og da var jeg ikledd svarte jeans og en genser. Så vi dro på butikken og kjøpte is istede, jaada. Byttet til en løs jumpsuit før det heldigvis, hvis ikke hadde jeg ligget utsvettet og død på bakken nå tror jeg. Ble en litt tidligere kveld enn planlagt da, så da ble det noen outfitbilder til dere♥

Jumpsuit fra Gina Tricot, sko fra Footway (converse) og jakke fra Zara.

Hva synes dere?

sunny sunday

 • 26.05.2013 kl. 16:09

Heeei på dere

For en herlig dag det er, jeg rett og slett elsker søndager. I dag har jeg uutrolig nok ryddet rommet (!!) og vært på trening, halleluja hva har skjedd. Treningen ble jeg vell kanskje lettere sagt tvunget med på, men nå er jeg glad for det kjenner jeg. Trente litt forskjellige styrkeøvelser på 3t med Ida og Johanna. Nå skal jeg dusje før vi faktisk har tenkt oss på kino og se Pitch Perfect haha. Husker ikke sist gang jeg var på kino, men det blir sikkert koselig. Er også litt blandede meninger om filmen, noen sier den er driiitdårlig mens andre synes den er bra, så da er det bare opp til oss å bedømme da. 


Noen som har sett filmen? Isåfall hva synes dere?

profesjonelle skuespillere liksom

 • 25.05.2013 kl. 19:41

Hei dere! Klokka 1 i dag tok jeg og heimdaljentene buss til en plass i Trondheim for å være statister i en reklamefilm for Sonans eller noe. Vi skulle liksom være på eksamensfest og danse og tjohei kle-kle-kleeeint. Vi var der fra ett til fem ca oohmygad det var kjedelig, men sånn er vell livet som profesjonelle skuespillere HEHE.. Etter det dro vi til byen og tok en milkshake på Graffi med Nora og Aurora. Og nåå sitter vi hjem til Ida med nachos ovnen. Blir aldri for mange jentekvelder!Ja og her er da de fineste bildene som ble tatt i dag. Kan jo oppdatere dere iløpet av kvelden hvis dere ønsker deet?♥

Hva har dere gjort i dag?

Ukens Spørsmål

 • 25.05.2013 kl. 11:43

Hvilken bunad har du?

Blå trønderbunad

Har dere basseng på hytta?

yes we have :)

Hadde også norskeksamen i dag, hvilken oppgave valgte du?

Jeg husker ikke hvilket nummer det var på bokmåleksamen, men jeg valgte hvertfall den der vi skulle skrive en faktatekst om våre nasjonale helter. Og på nynorskeksamen valgte jeg oppgave 3 der vi skulle skrive en fortelling om en helt som selv ikke syntes han fortjente heltestatus eller noe sånt tull.

Er det ikke lovt med sminke på eksamen??

Haha jo, men jeg kunne aldri funnet på å hatt på meg sminke på eksamen. Stått opp tidligere for det liksom, heell no.

Hvor gammel er søstera di?

Hun er 13, tror jeg..? Det er 3 år mellom oss og jeg er 16 såå ja 13 haha. Hun vil alltid være 10 år i mine øyne så jeg blir fort forvirret.

Hvor er genseren til Johanna fra??

weekday

er du halvt svensk? siden du snakker så masse svensk :) eller har du bare vert ofte i sverige?

Så vidt jeg vet så slekter jeg ikke noe særlig på svensker, men ja jeg har vært en del i Sverige så jeg antar at det er derfor jeg liker så godt å snakke svensk. Vi har jo hytte i Åre.

Er macbook verdt pengene?

Hm godt spørsmål egentlig. Jeg tviler egentlig på at mac er noe spesielt bedre enn en vanlig pc. Faktisk så er det ganske mye slit med mac, eller hvertfall med min og jeg kjenner mange som også har opplevd det. Jeg ville ha mac i første runde kun for Imovie, og synes jeg helt klart er det beste med mac haha. Stardisken min er ikke veldig stor og ting henger seg ofte opp sånn at jeg må skru den av og på hele tiden. og det er jævlig irriterende!

Hvor er bikinien din fra, den var syykt fin!

Victoria's Secret

Hvor ofte trener du? Og hva gjør dere nå som håndballsesongen er ferdig? Du har sååå fin kropp

åå tusentakk! Nå som håndballsesongen er ferdig har vi minst to treninger i granåsen (noe som vil si driiithard trening) Vi starter med en løpetur på ca 4 km. Hurtighet; intervaller og annen spurting. Utholdenhet; Løpe opp skihopptrappene. Spenst; forskjellige hoppeøvelser i tribunene. Og forskjellige styrkeøvelser. Vi varierer litt, men det går mye i det jeg nettopp sa. Bortsett fra de treningene har vi også noen håndballtreninger, når vi finner en hall. Såå har vi 3t der vi også trener ganske ofte, enten gruppetimer eller styrke og løping i styrkesalen.

hvor er shortsen og toppen din fra?

Shortsen er fra Urban Outfitters i London og toppen er fra Choies.com

er shenside en trygg nettside

Jeg er veldig fornøyd med servicen deres og jeg har hvertfall aldri hatt noen dårlige opplevelser med dem.

Kan du ikke lage en video sammen med venninene dine eller noe sånnt?

Jeg har jo laget noen, men så fort mai er overstått kommer jeg ut med en mai video, med venninnene mine :)

føles så godt med helg

 • 24.05.2013 kl. 19:32

JEESS skriftlig eksamen overstått! Føler ikke det har gått sånn kjeempe bra, men helt ok I guess. Det føles hvertfall såå godt med helg nå! Rett etter dagens eksamen måtte jeg omtrent løpe hjem for å sminke meg for så å dra på 'damelunsj' med alle venninnene til mimmi hahaha, ikke spør.. Neida, hun og en venninne feiret 70 årsdagen sin sammen og det var veldig koselig! Mimmi feiret jo bursdagen sin med familien i Afrika, men dette var liksom med venninnene, haha visste ikke at folk fortsatt hadde barnebursdag i den alderen, men det er jo helt supert det!

Nå har jeg tenkt meg en tur til Nora, får se hva vi finner på i løpet av kvelden. kisskiss


fine bursdagsbarnet (pil ned) ♥♥

Dagens antrekk: Bluse fra Sheinside.com, bukse fra Dr.Denim og sko fra Bianco. Haha woow lenge siden outfit, må starte med det igjen eller hvaa?!

Hva synes dere om bildene?

god natt sov godt natta

 • 22.05.2013 kl. 22:06

heej babes

Nå skal jeg legge meg, men jeg tenkte bare å stikke innom bloggen en tur før the big day. Jeg som mange andre ungdommer i Norge, er litt smånervøs akkurat nå. Vi har nemlig norskseksamen i morgen. Det er så rart, for det er liksom dette vi har gått på skole i ti år for. Det er liksom det vi, eller hvertfall jeg, har gruet meg til i ti år! Haha sykt at jeg faktisk har eksamen I MORGEN ææh jeg skjønner ikke. Føler jeg er en åttendeklassing eller noe enda, God I'm not ready for this.


haha fine mat og kat som (liksom) øver til norsk. neejjdå

Ønsker alle dere som kom opp i norsk, massemasse lykke til i morgen! Jeg trenger også litt lykke, so wish me luck♥♥!

rørende youtube-videoer

 • 22.05.2013 kl. 16:22

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favoritt youtube videoer. Mange av disse videoene er så rørende og det er det som er så fint med dem. Det er så typisk meg å søke opp en bestemt video eller sang på youtube, også popper det opp flere og flere videoer når den videoen jeg skulle se er ferdig og daa blir jeg sittende til jeg har så tørre øyne at jeg ikke klarer å se mer og dermed sovner jeg. Men haha nå mister jeg fokus her. Enjooy.

Åh dette er en av de søteste videoene jeg vet av. Jeg skjønte ikke hva som skjedde før den var halvveis og da begynte jeg å gråte av glede haha!

Her er auditionen til en dansegruppe på Americas Got Talent og jeg har aldri blitt så rørt av en dans før. Her tok jeg meg også i å brase ut i tårer, men denne gangen tror jeg ikke det var gledestårer, den er jo såå trist!
For å lette litt på stemninga for dere som har sett de to over her nå, haha kanskje dere sitter å gråter sånn som meg. Her er en video av Panda, det er altså navnet på den store, søte damen haha. For en herlig personlighet hun har.
Oog tilbake til gråtevideo. Denne er også helt utrolig rørende.
Verdens søteste gutt, herlighet! Denne er kanskje ikke så rørende da men haha.
Sikkert mange som allerede har sett denne, men jaja. Jeg er egentlig ikke noe særlig justin bieber fan, men jeg blir bare så glad av at hun jenta blir så glad haha.
Hva synes dere? Noen som hadde sett dem frafør av?

tilbake på skolen

 • 21.05.2013 kl. 15:49

Tjoheii nå er det eksamensuke og jeg må egentlig øve til norsk nå. Fikk passord og greier på skolen i dag for å komme meg inn på en nettside for å se forberedningspapirer til eksamen. Så nå skal jeg liksom skrive ut de papirene og øve, kanskje ikke det som fristet meest akkurat nå men.... Skal på håndballtrening i kveld, blir sannsynligvis ganske hardt ettersom jeg har spist så sykt mye dritt i helga. Og forresten dere som hadde matteeksamen i dag! Hvordan gikk deet? ♥♥

dagens lusj nomnom

the weekend

 • 20.05.2013 kl. 19:19

Hei folkens! Føler det er lenge siden sist, er vell egentlig bare en dag haha. På lørdagen dro jeg fra marinen i byen og rett til hytta på innerøya med tog. Var en lang og kjedelig togtur og det var bare så vidt jeg kom med, for jeg kunne ikke bruke kortet mitt av en eller annen grunn også hadde jeg ikke med nok kontanter, men med min sjarm så fikk jeg være med likevell HEEH xD Jeg har noen bilder fra helga da.

Har ikke blogget 17.mai-bildene, men det er så lenge siden nå at de er ikke så spennende lenger haha. Her er et fint bilde av søstersen da.
På lørdagen var vi jo som sagt på marinen, vi var en heel jentegjeng og det var så koselig! Herlighet så varmt det var, holdt på å smelte der vi satt å grillet i solsteiken. Vi måtte flytte oss i skyggen etterhvert.

Såå kom jeg endelig frem til hytta i 9-tiden på kvelden. dagen etter var det seriøst syden der! Lå å solet meg og badet hele dagen, deeeeet er livet det.


♥♥

Flere som har hatt en fin helg?

 

herlig sommervær

 • 18.05.2013 kl. 15:17

Jeg får ikke sagt hvor herlig det er å endelig ha sommervær i Trondheim! Jeg våkner mye tidligere om dagene fordi jeg våkner med solen skinnende inn vinduet, etterfulgt av at mine levende bomullsdotter (hundene haha) kommer å slikker meg i ansiktet. Når jeg våknet i dag bestemte jeg meg for å ta en joggetur i finværet, and so I did. Nå har familien dratt på hytta så det e foollj fæst i huset med musikken på det høyeste ;-))) Jeg skal begynne å sminke meg nå før jeg drar til marinen for å grille med maasse koselige jenter. Jeg drar på hytta senere, men jeg tror deverre ikke det er nett der.....:( Crying.. Men jeg får hvertfall god tid til å lage mai-video til dere! (og sole meg og bade ofc)
 bildene er fra i går forresten, men vi kan late som vi tok dem nå nettopp hehe. Skal sikkert se ca sånn ut i dag også såå.

Noen som vil ha mai-video eller? :))

gratulerer med dagen dere!

 • 17.05.2013 kl. 21:05

Heeia! Gratulerer med dagen alle sammen! Jeg har hatt en utrolig fin men slitsom dag, og jeg har tatt masse bilder yeeess. Jeg kan snakke mer om selve dagen senere, men aakkurat nå sitter jeg, Johanna, Hanna, Anna, Katrine og Nora hjemme hos Aurora, ja hun er her hun også forresten haha. Det er superfint vær og så varmt herlighet! Vi har nettop spist pizza på verandaen og nå sitter vi ute med is og godteri og kooser oss. Elsker slike jentekvelder! Her er bildedryss fra nuet.

Håper dere får en finfin kveld videre folkens, vi blogges!

eksamenstider

 • 16.05.2013 kl. 09:37

Ja heii og god morgen dere! Mange har spurt meg hva jeg kom opp i på skriftlig eksamen, og jeg har vell egentlig bare glemt å skrive om det haha. Men jeg kom opp i norsk da! Er selvfølgelig ikke misfornøyd med det, med tanke på de stakkars barna som kom opp i matte, herreguud så glad jeg er for at jeg ikke kom opp i matte! Jeg ville helt klart komme opp i engelsk, men det ble norsk. Det som er utrolig kjipt med norskeksamen er at jeg har TO eksamener, nynorsk og bokmål..... HEELT IDIOTISK spør du meg, men jaja det kan jeg ikke gjøre noe med.

I dag er det matteforberedningsdag, men vi resten må på skolen da. Det er bare kosedag tror jeg. Vi starter klokka ti og da skal vi se film, hahaha stakkars mattebarn sier jeg bare. Sender varme tanker.Rakk å lage meg herlig frokost og ta litt bilder til bloggen i dag, før skolen, jippi. Og legg merke til at jeg ikke ble så sjollete eller skjoldete eller hvordan dere foretrekker det, jeg bryr meg egentlig ikke, men ja se hvor flink jeg var :):) Vi slutter kvart over tre og har trening klokka halv fire...... Men ja nå må jeg dra på skolen, hadebra!

Har noen av dere også kommet opp i eksamen, isåfall hva?

nå skal jeg bli sjollete jess

 • 15.05.2013 kl. 22:38

Hei og god kveld! Ble litt sent det her, men jeg kom hjem fra trening klokken ni og så dro jeg på spontantur til nærmeste shoppingsenter for å kjøpe diverse selvbruningsmidler haha. Svett og god i slipperser og heimdaldrakt trasket en nok så sliten ginger rundt på city syd :)) var sikkert kjempe pen. Jaja jeg fikk kjøpt det jeg skulle da. Kjøpte to forskjellige selvbruninger ettersom jeg er verdens mest ubesluttsomme og et par slipperser. Haha ikke blir overasket om dere ser snurten av en stykk ekstremt sjollete matholck i løpet av uka.

Var 30% salg på selbruningene på Vita så der gjorde jeg jo et kupp, husker desverre ikke hva de kostet. Og slippersene kjøpte jeg på InterSport.

Kom forresten over noen superfine videoer som noen blogglesere har laget av meg og til meg, ååh jeg blir så glad når jeg ser sånt. Kan ikke tro at dere faktisk setter dere ned å bruker tid på å lage noe så fint til meg. Jeg blir helt rørt egentlig når jeg ser sånt! Jeg fant ikke noe blogglink til den øverste videoen. Men hvis noen lager slike videoer til meg, så må dere si ifra for jeg vil jo gjerne se dem! :)

new in from sheinside

 • 15.05.2013 kl. 17:17

Hei! Da jeg kom hjem fra skolen i går hadde jeg fått en pakke fra sheinside med tre overdeler jeg valgte meg ut for litt siden. Det var et lite lyspunkt etter den ikke så heldige 3eren jeg fikk i spansk haha. Så da tenkte jeg bare å vise dere det jeg fikk. Jeg har lagt til direktelink til hvert plagg.

Den berømte galaxy-genseren, den er så fiin. Og så herlig stoff både utenpå og hvertfall inni! Link HER
Tror ikke det er igjen noen av denne t-skjorta, men de har i hvit HER og svart HER
Kjempesøt turkis skjorte, blir sikkert masse brukt i sommer. Direktelink HER.

Noe dere likte?

og slik gikk det til...

 • 14.05.2013 kl. 21:42

Hei dere søøte

Ja som dere vet så hadde vi jo prøvemuntlig i dag og dere er sikkert litt spente på hvordan det gikk eeeller. Det gikk egentlig veldig dårlig haha, det var faktisk så ydmykende. Læreren satt i fem minutter og spurte meg spørsmål på spansk og for det første så skjønte jeg kanskje 5% av det hun sa, meen så skulle jeg jo svare på det i tillegg!! Nei jeg skulle filmet det og vist det til dere... Hadde blitt komedie, I promise. Okei jeg mener ikke å skremme dere som er yngre altså, ELLER JO FAKTISK. You have no idea! Men hvertfall daa, så fikk jeg 3 :):):) Hahaha jeg har vell fått 3er en eller to ganger før, men jaja det er spansk og jeg kunne ikke øvd mer enn jeg gjorde, I did my best and that's what matters. Er dere stolte over meg uansett eller?.... :) heeehe. Mamma og pappa er hvertfall glad i meg fortsatt hehh jess.

Etter alle hadde framført dro vi hjem til Johanna og spiste is og jordbær og koooset oss i sola.


Og forresten så passer vi en hund i to uker fra nå! Haha det er faktisk enda en Coton og han heter Amigo. Eierne er gode venner av mamma og pappa så vi kjenner både dem og Amigo godt. Åh de er såå søte sammen, ser ut som to vandrene bomullsdotter!

har ikke tid til dette

 • 13.05.2013 kl. 18:39

HEEI

Er så typisk at når jeg har noe sykt viktig skolearbeid å gjøre, så blir plutslig alt annet så mye mer interessant. Akkurat nå kunne jeg ryddet rommet eller gått tur i skogen eller ridd på en sebra eller hva faen, alt annet en spansk......... Var forberedelsesdag i dag så vi hadde fri fra skolen, men jeg satt på skolen fra ni til fire jeg :) heh. Hvis jeg sitter hjemme så ender jeg opp med å bake en kake eller noe, så for å konsentrere meg litt satt jeg like greit på skolen.


Jeg har absolutt ikke tid til å blogge eller noe som helst akkurat nå, men jeg føler på en måte bloggen er en plikt så jeg klaarer ikke å unngå det. Men ja nå må jeg øve jeg!!! Plis ønsk meg lykke til, JEG TRENGER DET.
videoblogg: innkjøp

 • 12.05.2013 kl. 13:27

Hei, her er innkjøpsvideoen til dere! Haha det er så typisk meg, jeg skal liksom bare spille inn en liiten innkjøpsvideo, og det ender meg at jeg bare sitter å kødder og den blir mye lenger enn nødvendig... Jaja jeg håper dere liker videoen selv om jeg er så rar. Skru på 1080hd i tannhjulet til høyre på videoen for bedre kvalitet.

Hva synes dere?

happy familyy

 • 11.05.2013 kl. 23:53

Heeeiheii! Jeg rakk ikke redigere videoen i kveld grunnet mangel på lader og at vi hadde planer for kvelden, men jeg tenker egentlig å gjøre det i natt, ooo badgirl hysj. Og den skaal komme i morgen! Uansett så tok jeg noen bilder i kveld. Thea og Martine kom hjem fra Fosen i kveld så vi spiste middag hjem til meg med Johanna and the rest of the family, kooselig.

Jeg hadde egentlig booket time på 3t klokka 10 i morgen, men jeg vurdere å avbestille haha..... Neida joda, jeg klarer ikke bestemme meg om jeg gidder. Anyways her er bildene.

martine, meg og thea♥

happy familyyy

fine modell inez =)

Hva har dere gjort i dag?

bloggkrise

 • 11.05.2013 kl. 19:51

Hei! Var en tur i byen i dag med Katrine og Johanna i fiinværet. Var for varmt i bukse og genser, så nå sitter jeg her i topp og shorts og blogger. Nam det lukter grillmat på verandaen, åh gleder meg til middag. Johanna, Thea og Martine kommer til middag også skal vi til Katrine etterpå med en gjeng herlige jenter.

Forresten så har jeg en liten bloggkrise. Macladeren min er nemlig ødelagt og alle databutikkene er stengt for dagen og i morgen er det stengt sååååå jeg sliter. Jeg låner Johanna sin nå da og jeg vurderer egentlig bare å ligge over til henne for å lade macen haha...


Her er dagens innkjøp. Jeg tenkte å spille inn en innkjøpsvideo til dere ettersom det er ganske etterspurt. Haha okei jeg har egentlig spilt inn det allerede, såå den kommer snart!

Noen som vil ha innkjøpsvideo?

min fredag

 • 10.05.2013 kl. 21:46

Hei fiine dere♥

Hadde fri fra skolen i dag også, noe som får det til å føles som ut som at det er søndag, for det har vært så lang helg allerede. Men selv om det er fri så måtte dagen brukes på spansk og trening. Jeg ligger vell mildt sagt litt dårlig ann når det gjelder prøvemuntlig, men jaja det er spansk, hva kan man forvente. I tretiden dro jeg og Johanna til 3t for å bole litt =) heehe. Vi hadde personlig trener før jeg dro på en gruppetime. Kom hjem klokka seks, så dusjet jeg og spiste sushi med familien. Og nåå sitter jeg hjemme til Katrine med Hanna og Johanna og ser Nytt på Nytt med maasse god mat.

Her er to litt over the top kleine bilder av meg. Ikke hat meg da pliiz

Hva har dere gjort denne fine fredagen?

coca cola

 • 10.05.2013 kl. 12:26Gikk helt på tryne med redigering i dag, haha morsomt da. Elsker å bare sitte å redigere bilder til de blir heelt annerledes enn de var når jeg startet. Disse ble kanskje litt deprimerende, men jaaja. Toppene er fra Batoko.com

Hva synes dere om bildene?

starter dagen med trening

 • 09.05.2013 kl. 14:17

God morgen babes! Hadde en kjempefin kveld i går, men det ble litt sent så det var vanskelig å komme seg opp i morrest. Ble vekt av Johanna som ringte å sa vi skulle på 3t snart. Så jeg sto opp og spiste før vi dro med noen jenter fra laget. Så herlig å starte dagen med trening! Johanna kommer snart så skal vi øve til spansk, heeeldighvis så kom begge av oss opp i det og ikke bare en av oss. Vi er kanskje sju eller ni stykker i spanskklassen, som dere vet så er jeg veldig dårlig til å beregne slikt, men ca så mange tror jeg vi er. Derfor visste vi nesten at vi kom til å komme opp i spansk. Åå hvor jeg missunder dere som har fri nå og ikke skal gjøre spansk.....

Jeg har forresten spilt inn en sminkevideo som kommer snart. Ikke i løpet av helga da, pga spansken, men så snart jeg får til :) Også holder jeg på med nytt design og header. Noen som er keen på det eller? hahah keen...? Kul du da matern

en av tusen grillkvelder

 • 08.05.2013 kl. 23:34

Heii! Ja det er mai og tid for herlige kvelder i solnedgangen med venner. Haha jeg har kanskje sett litt for mye på weheartit..... Nei men nå sitter vi i hagen til Johanna og griller. "Vi" er meg, Johanna, Anna, Katrine og Ida :)) Jeg har ikke orket å ta noen sykt fine bilder eller redigert dem, men jeg tenkte dere sikkert ville ha en liten oppdatering bare.

I morgen blir det spanskøving og trening, men vi blogges sikkert!

♥Håper dere får en heeeerlig kveld!

NEEEEI PLIS

 • 08.05.2013 kl. 18:51

NEINEINEINEEEEI!! Jeg begynte seriøst å grine i klasserommet da vi fikk høre hvilket fag vi kom opp i på prøvemuntlig. For dere som ikke vet hva det er, så er det på en måte en eksamentest, sånn for å være klar til eksamen. Men man får jo karakter på det, så det er jo jævlig viktig uansett. Hvertfall da så kom jeg opp i SPANSK. Det kunne faktisk ikke blitt værre!! Bare for å få det helt klart så kan jeg ikke en dritt i spansk. Jo jeg kan å si hei og hund og taco..... Så dere kan jo tenke dere hvordan dette vil gå.

Jeg dro hjem gråtkvalt og lagde meg en kosekrok med dyner og puter på verandaen, kjøpte melon, sjokolade og jordbær og så prison break i sola. Heldighvis har jeg hele helga på meg, men FOR en forferdelig helg det skal bli.


Jeg ser kanskje glad ut, men etter tre års bloggerfaring vet jeg hvordan å smile når jeg egentlig har mest lyst til å knuse ei rute eller rive et hus :) Kunsten å være blogger for å si det sånn. Smiling on the outside, crying on the inside osv.

Noen som har noen litt morsommere planer for helga enn meg?

SUMMERTIMES

 • 07.05.2013 kl. 16:10

Hei og good tirsdag! Har fri fra i morgen av så dette blir på en måte en torsdag. Mai er så herlig for det er bare den siste uka som ikke har en fridag, resten av ukene i mai har minst en fridag! Noe som gjør det mye kortere til sommerferie føler jeg. Vi sluttet ett i dag og helt siden da har jeg sittet å hørt på 'summertimes' spillelista mi på spotify mens jeg har mimret tilbake til sommeren i fjor. Sett gjennom tusenvis av sommerbilder som jeg har på macen, på tide å slette noen tror jeg. Jeg fant frem noen bilder som dere kan få se, noen har dere vell sett før men.

'Summertimes' lista mi kan dere finne HERHva synes du om bildene?

jeg kommer til å dø

 • 06.05.2013 kl. 21:44

Hei dere! Kom nettopp hjem fra (VERDENS HARDESTE) trening :) Jeg tror jeg aldri har vært så sliten i hele mitt liv! Haha jeg er faktisk dønn seriøs, jeg holdt på å spy. Vi hadde første trening med vår nye trener, skjønner dere. Fikk vite i går at vi skulle få ny trener, så alle var jo litt spent på dagens økt.. Det er helt klart at han vil få opp kondisen og styrken i laget haha herlighet, TO TIMER med full spurt og styrke!!! På de to første bildene var jeg glad og fornøyd, husker jeg gledet meg til trening.


Og disse bildene er fra etter treningen........

Herlig nå da, men tanken på at vi har trening i morgen og dagen etter det igjen også gjør meg skjelven. Jeg kommer til å dø. Jaja jeg må hvertfall si at jeg er veldig glad for at dere likte videobloggen, så det kommer vell flere etterhvert. Hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal videoblogge om, så må dere gjeeerne kommentere det her :)

videoblogg: ukens spørsmål

 • 05.05.2013 kl. 21:23

Da er videoen ferdigredigert. Håper dere liker den og jeg blir kjempe glad om dere legger igjen en kommentar he he. Uansett here you go♥ Skru på 1080hd i tannhjulet til høyre for mye bedre kvalitet!

Hva synes dere?

da var helga over

 • 05.05.2013 kl. 15:51

Hei dere! Da var plutselig helga over igjen, herlighet så fort det går. Jaja på fredag var jeg bare hjemme med familien og spiste nydelig mat. Og i går var jeg som sagt hjemme hele dagen og dro til Anna med Trine og Johanna senere på kvelden. Vi spiste nachos og vafler og koooset oss.Jeg dro nettopp hjem fra Anna og kom hjem til ferdigstekte muffins. Sitter nå ute i sola med mamma og Pernille og redigerer en video som forhåpentlighvis kommer senere i dag!Håper alle får en herlig søndag! Noen som gleder seg til videoblogg forresten? :))) ..plis si ja haha

tidenes blogglørdag

 • 04.05.2013 kl. 16:37

Hei! Hadde egentlig tenkt meg en tur til byen i dag, men jeg giddet bare ikke, så jeg tenkte å ha tidenes bloggdag istede! Jeg har nettopp spilt en sminkevideo, så skal jeg spille inn enda en video nå. Hadde noen problemer med å laste over bilder til macen så derfor kom innlegget her litt sent. Jeg sto opp med sola skinnende inn vinduet klokka ti i morrest. Så stekte jeg meg rundstykker, lagde smoothie og skjærte opp frukt, heeerlig. Jeg satt vell en times tid med prison break mens jeg spiste og lakkerte neglene haha. Har bare åtte episoder igjen forresten!! :(( Men ja nå skal jeg spille inn neste videoblogg!

Senere har jeg planer om å ha kosekveld med noen av jentene og liggeover til Anna♥ Hva er deres planer for dagen?
african inspired

 • 03.05.2013 kl. 23:05

åh elsker disse bildene, får skikkelig afrikafølelse av å se på dem. Toppen er forresten fra Forever 21

Hva synes du om bildene?

er det fredag så er det fredag

 • 03.05.2013 kl. 20:24

GOD FREDAG! Så herlig med helg etter denne helvettesuka, lengste uka på lenge. Ettersom det var fri på onsdag så føles det ut som dette blir den tredje helga i uka her. Er egentlig skikkelig forvirret haha. Etter skolen i dag dro jeg på butikken å kjøpte det som fristet meg aller mest når jeg satt i spansktimen, og det var fem ting. Selv om de fem tingene kanskje ikke er den vanligste kombinasjonen så bestemte jeg meg for å klæsje alt sammen og spise det. Altså det er ikke akkurat fredag hver dag, så man må jo vise sin kjærlighet når den er her :))


Slik ble resultatet. Haha noen synes kanskje det ser litt kvalmt ut, men det var helt sinnsyykt godt!! Rart at jeg ikke har hørt om kombinasjonen popcorn, sjokolade og is før. Jaja det er sikkert et eller annet geni der ute som allerede har laget det, men jeg liker å kalle meg grunnleggeren av sjokopopcornisen XD
♥♥søskenkjærleik♥♥

Haha noen som har hørt om dessérten min frafør av?

nytt fra Coverbrands

 • 02.05.2013 kl. 19:47

Hei jenter! Jeg sier jenter fordi dette innlegget er ganske jentete og de få guttene som leser bloggen min har sikkert krysset meg ut allerede, og nå har sikkert mange av jentene også gjort det fordi jeg prater bare bullshit.... Haha hva er det jeg holder på meed. ANYWAYS så skulle jeg bare skrive om de nye produktene mine fra Coverbrands. Dere husker kanskje at jeg fortalte at jeg hadde bestilt meg disse produktene, eller hva? Og jeg må bare si det, at disse produktene ikke er sponset.

Men ja elsker solpudderet fra Bahama Mama. Det gir en matt og litt grålig brunfarge, noe jeg synes er myye bedre enn sånn oransjgyllen farge for da kan det ofte se for my ut. Og det andre pudderet liker jeg også. Det er for å legge over fondationen for å få den til å se bedre ut og sitte lenger. Og kosten er jo bare helt herlig!

Link til bahama mama HER, det andre pudderet HER og kosten HER

Noen andre som har prøvd noe av det?

vårjakker

 • 01.05.2013 kl. 19:58

Hei dere! Nå er det endelig mai og tiden er inne for lettere klær. Selv om jeg alltid blir forkjølet på denne tiden av året fordi jeg undervurderer kulda, så kan jeg ikke unngå å gå i denim og skinnjakker. Jeg får sånn sommerfølelse av det! Jeg har funnet noen vårjakker som jeg tenkte å vise dere. De er fra litt forskjellige nettsider og til litt forskjellige priser, men jeg går ut i fra at mine lesere også er ganske forskjellig så det går vell bra. HERE YOU GO

Grå denim jacket fra Urban Outfitters, 600 kr. Grønn jakke fra Bubbleroom, 600 kr

Skinnjakke med nagler fra Nelly, 799 kr. Dongeri jakke fra Urban outfitters, 348 kr

Også fant jeg noen litt dyrere skinnjakker fra Nelly. Jeg liker den til venstre spesielt godt! Den til høyre finner du HER og den til venstre finner du HER.

Noen dere likte? Vet dere om noen nettsider med fine vårjakker?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no