hits

Sjarmerende treningsrom

 • 21.04.2018 kl. 13:05

Hei, god lørdag! Jeg våknet halv åtte i morrest av vinden utenfor vinduene mine. Jeg lukket vinduene men de bare slo opp igjen, og rullgardinene blafret og lagde så mye støy at klokka ni kastet jeg inn håndkleet og sto opp. Jeg spiste en skål med frokostblanding og drakk et glass sjokomelk, så tok jeg på meg det første jeg fant av treningsklær og gikk ned til verdens fineste, mest classy og moderne treningsrom gjennom tidene.

Dere lukter ironien her ikke sant? Haha her har vi tilgang til landets fineste treningssenter, men det er klart at vi skal holde på nedi kjelleren. Jeg og mamma kjørte 4x4 på mølle. Jeg så på håndballkamp og mamma så "planeten vår" på Netflix i mens, haha.

For dere som lurer på hastighet osv; jeg begynte på 13, 13.5, 13.5 og 14 km/t på siste drag, med 1-1.5 incline. 4 minutter på, 2 minutter av. Dævv til slutt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har endelig fått installert et beist av en hangup-rack. Den er sykt massiv, men man føler seg veldig trygg på at den holder i hvert fall. Og som dere ser; veldig fine omgivelser å trene i, som for eksempel en hauu med dopapir og gamle klær. Litt av sjarmen det. 

Nå skal jeg og mams nyte en fortjent pannekakefrokost, før jeg skal plukke opp Hanna og ta en tur til byen. I kveld skal jeg på party, med CSK-gjengen, dunno what to wear tho. Kanskje jeg finner noe i byen. Ha en fin dag videre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mildt vårvær

 • 19.04.2018 kl. 14:37

Mildere vær betyr bort med parkas og Uggs. Jeg brukte faktisk parkasen i går kveld, fordi jeg hater så ekstremt mye å fryse. Men samtidig er jeg litt sånn NÅ er det april, det er vår og det betyr at man skal legge bort parkasen uansett hvor kaldt det er. Så jeg har funnet frem regnjakka og flere tynnere jakker som egner seg bedre til vårvær. Dette var min skoleoutfit i går. 

Regnjakke fra Samsøe

Sko fra Blue on Blue Shoes

Genser fra Topshop

Bukse fra Carma

Nå skal jeg snart på håndballtrening. Etter treninga har vi bestilt pizza i garderoben og drar rett derfra på konsert med Sondre Justad på Samfundet. Ha en fin dag, remember: snart fredag!

All this food

 • 18.04.2018 kl. 11:09

Hei! I går var jeg på min aller første babyshower, til skjønneste Teodora på laget. Vi dro hjem til Hanna rett etter trening, og Teo trodde hun bare skulle spise middag hjemme hos henne, så var hele laget der og overrasket henne. Det ble en utrolig koselig kveld med SÅ mye god mat, kaker og gaver, også en hel bunsj med herlige damer da (+ en baby, Alstad sin skjønne Amanda).

I morgen skal forresten samme gjengen på konsert med Sondre Justad. De kjøpte billetter for typ et halv år siden ellerno, jeg kjøpte i går. Kan ikke en sang, kan bare setningen "KJENN AT DET RIV I HJERTET" og thats it. Men det blir sikkert morsomt uansett ♥ lenge leve små happenings i hverdagen. Her er noen bilder (av maten) fra i går, ehe.

All this food....... Og vet dere hva det beste er? Teo har også cøliaki haha, så det ble jo bursdag og julaften på en gang for oss, glutenfree-heaven. 

Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg lagde den kaka dere ser på bildet under, men sannheten er den at jeg lagde de kjeksene dere såvidt ser bakom til høyre :) Ja, de som ser ut som brødskiver. Men det viktigste var at de var glutenfrie og smakte godt. Kaka var det Silje og Oda som lagde, helt utrolig at den er hjemmelaget, ser ut som den er kjøpt og betalt. 

SE SÅ MYE MAT

Nå skal jeg stikke på skolen for å få med meg siste forelesning, ha en strålende dag! 

Sesongen er over

 • 16.04.2018 kl. 16:27

Hei sann! Da var mandagen her igjen. Jeg fikk ikke blogget noe i går fordi jeg var på reise hele dagen. Sto opp før åtte (på en søndag) for å lage matpakke og pakke baggen. Kampmat ble kylling- og pastasalat. Så gikk turen til Værnes, videre til Gardemoen, Kristiansand og til slutt Arendal. Hvor vi spilte kamp mot Grane, siste seriekamp i debutsesongen i 1.divisjon. Vi avsluttet på beste vis og vant kampen. Vi ender opp på en 6.plass på tabellen, noe som er helt ok. Kjipt at vi ikke tok 5.plassen, men så glemmer vi litt at vi er et nyopprykket 2.divisjonslag som egentlig har gjort en veldig bra prestasjon i forhold til forventningene. Etter en lang dag landet vi i Trondheim klokka 23.45, stuptrøtt men happy.

Så da var sesongen over. Jeg glemmer alltid hva som skjer på denne tiden av året, hva gjør man når det ikke er sesong liksom? Mange tror at ferdig med sesong = FERRI eller partysesong med andre ord, men det stemmer ikke for oss håndballspelare dessverre. Vi kommer nok til å fortsette med håndballtreninger som vanlig fram mot sommeren, ha en del egentreninger i sommer og starte oppkjøring fortere enn vi skjønner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg fått utnyttet litt finvær med en kort joggetur, noe som kjennes DIGGGG. Husker ikke sist jeg jogget ute, julaften tror jeg faktisk det var. Dette var noe annet. Varmt og godt og steikende sol. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag videre!

trening, skole og takeaway

 • 14.04.2018 kl. 23:35

Hei og god lørdag! Denne dagen startet som de fleste andre lørdager, med håndballtrening. Den begynte halv ti, så klokka halv ni satt jeg og spiste frokostblanding i halvsøvne. Det ble litt sent i går kveld, singelklubben aka meg, Markus, Maja, Hanna og Helena (Helena spiller med meg og Maja på byåsen og bor i sokkelleiligheten til Maja) hadde en rolig kveld med godis og gossip ;p 

Etter treninga i morrest dro jeg med to av jentene på laget, Oda og Silje, på Byåsen Butikksenter for å stå der å ha litt show for kidza og dele ut billetter til kampen på onsdag.

Etter det dro jeg hjem til Anna for å gjøre litt sql (=skole på kult språk). Etterhvert bestilte vi takeaway og hadde filmkveld med snacks og Wonder Woman.

I morgen reiser jeg til Arendal for å spille kamp mot Grane, som er siste seriekamp med CSK. Wish us luck ♥ God natt!

Ikke min dag i dag

 • 13.04.2018 kl. 20:34

Det er ikke så spesielt at det er 13.april, men det er når du sier det samtidig som du sier hvilken dag det er, at det får en ubehagelig betydning. Jeg liker ikke fredag den trettende, selv om jeg ikke er noe spess overtroisk så er det bare noe shady med denne dagen. I dag har ikke vært dagen min, haha. Den var egentlig veldig fin til å begynne med. Jeg kjørte Pernille til kjøretime (mamma og pappa har vært bortreist så jeg har vært ekstramamma eller storesøster som det sikkert også kalles for perna de siste dagene), så kjørte jeg rett til 3T og trente stille og rolig for meg selv. Etter det dro jeg hjem og lagde meg brødskive med skinkost og eggerøre, N-A-M, før jeg kjørte til skolen for å lese med to BI-damers. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er rundt ca nå at dagen begynner å få en dalende poengscore. Jeg skulle hente Pernille klokka fire (på skolen trodde jeg), så jeg startet rett over tre for å komme meg helskinna gjennom rush-trafikken, kom til skolen og fant ut at hun var på 3T. Kjørte gjennom rush-traffikken igjen for å hente henne, for så å kjøre gjennom rush-trafikken igjen på vei hjem. I mens jeg sitter i rush-traffikken for tredje gang og kjeder ræva av meg (til tross for New Music Friday på spotify), så finner jeg ut at håndballtreninga startet klokka fire i dag :D og hva er klokka?? Den er 15.59. Så da må jeg beherske meg for å beholde roen og fortsette i mine raske 2 km/t langs en strekning crowded by cars for å sette av Pernille hjemme, for så å kjøre tilbake til byen igjen. GOTTA LOVE RUSH-TRAFIKK. Greit jeg hadde ikke spist ordentlig mat, så jeg kastet i meg en peanut-vanilla-caramel-bar og kom en halvtime for sent til trening=BOT. Jadddddaa det var dagen min i "korte" trekk. Det eneste som manglet var å bli stoppet i fartskontroll og få bot der også. 

Nå skal jeg ta meg en chillpill og spise sushi med familien ♥

Håper dere har hatt en bedre dag enn meg! Og ha en fortsatt fin kveld ♥

Oppskrift på kremet pasta med kylling

 • 12.04.2018 kl. 20:36

Her kommer oppskrift på en utrolig enkel og rask middag å lage, i tillegg er den sunn og god. Det er pasta i créme fraîche (fikk jeg til de symbolgreiene nå eller?) med kylling og spinat, mmmm nam. Dette lagde jeg til middag i dag, til meg og Pernille. Vi spiste ikke opp halvparten engang, jeg suger til å beregne hvor mye jeg skal lage av ting, så da peiser jeg som regel på med alt for mye. Uansett bedre med for mye enn for lite. Jeg skriver nå sånn ca hvor mye jeg lagde da, så får dere bare lage ut i fra hvor mye dere spiser og hvor mange dere er. 

Det dere trenger er

400 gram kylling

250 gram asta - jeg bruker en glutenfri og økologisk pasta fra Rema, den er STEINgod og den blir ikke tørr dagen etter, men holder seg fersk og god så den kan varmes opp til senere

1 boks med créme fraîche - jeg bruker lett, men det bestemmer dere selv

1 egg

1 fedd hvitløk - ikke vær redd for at det smaker for mye, créme fraîchen toner ned mesteparten av smaken så det er bare å dure på med salt, pepper og hvitløk

1 pose spinat - det ser kanskje mye ut, men når spinaten stekes i panna krymper den kjempemye 

Slik gjør dere:

Kok opp vann og kok pastaen som anvist på pakken. Samtidig steker du kyllingen. Jeg skjærer de opp i mindre biter før jeg legger dem i panna med en dæsj olje. Finhakk hvitløken og tilsett den og salt og pepper i kyllingen.

Når pastaen er ferdigkokt heller du av vannet før du legger pastaen tilbake i kjelen. Tilsett créme fraîche (jeg brukte nesten en hel boks, men trenger kanskje ikke så mye) og masse salt og pepper, rør om på lav varme. Tilsett et egg og rør det forsiktig inn. 

Når kyllingbitene er ferdigstekt, hell dem over i kjelen med kremet pasta og stek spinaten i den panna du stekte kyllingen (eventuelt ta en ny stekepanne haha). Freees spinaten på høy varme, ikke sånn at de brenner seg fast, men sånn at de krymper og blir "våte". Fordel dem gjerne på flere runder da det er veldig mye spinat. Hell spinaten til slutt over i kjelen og VOILÀ finito! 

Superenkelt og godt! 

Håper det smaker!

Shoot med Høyer

 • 11.04.2018 kl. 16:11

Heisann og god lillelørdag! Sola skinner fortsatt i Trøndelagen og i dag ble været utnyttet med en aldri så liten photoshoot fra morgenen av. Jeg, Vera og Maren fra Byåsen elite ga alt på photoshoot med Høyer for å forhåpentligvis bli oppdaget og kunne tjene penger som modeller istedenfor håndballspillere. Neida, men vi gjorde så godt vi kunne som modeller for sommerens kolleksjon. Vi er sannsynligvis ikke jentene med mest femi-kroppsfasong, med tanke på rumpe, lår, armer og alt som er, men jeg synes det er herlig at de ikke bare bruker modeller i størrelse zeeero. Vi damer kommer jo i alle slags former og fasonger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var noen sneakpeeks fra shooten. Nå skal jeg hoppe inn i vinterklærne og dra på Trondheim Skishow med noen jenter! 

Før eksamensperioden tar av

 • 10.04.2018 kl. 20:20

Det er så deilig med litt vårfølelse! Kan ikke huske sist det var plussgrader i Trondheim, men nå kommer de snikende fram bak skyggene. Jeg merker at det letter på kropp og sinn. I dag dro jeg hjemmefra halv åtte med to treningsbagger og en skolesekk på slep. Ikke no stress når sola skinner inn vinduene ♥ ♥ ♥ Først var det basistrening med laget klokka åtte, deretter dusjet jeg på Olympiatoppen og kjørte rett ned til BI. Eksamensperioden er her og jeg har første eksamen om tre uker(!) det kommer til å gå sykt fort, så det er bare å sette i gang og værra nørd. Jeg og Marit satte oss på biblioteket klokka ti og gjorde oppgaver i statistikk, fram til forelesning, som varte fra 12.30 til 15.15. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter forelesning kjørte jeg innom en butikk og handlet litt pre-workout på farta før håndballtrening. En banan, en yoghurt og en YT proteinshake som påfyll etterpå. ((((jeg hadde spist annen mat i tillegg litt før assa))))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg svett og fornøyd i bilen, neida jeg sitter nydusjet på kjøkkenet og blogger, men ut i fra bildene ser det ut som jeg fortsatt sitter i bilen. #treningstrynet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom hjem til nydelig middag, ikke bare smakte den nydelig, men se hvor nydelig den ser ut. Den er ROSA ♥ Wok med svinekjøtt, risnudler og forskjellig kål. Det er rødkålen som gjør den så rosa og fin. Nå skal jeg faktisk hive meg rundt og plukke opp Hanna, for vi skal på kino. Hverdagskos er gull verdt. Viktig å skvise ut det man kan av tid nå før eksamensperioden klikker helt i vinkel. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld! 

Søndagskosen

 • 09.04.2018 kl. 21:13

Hei dere! I går var en bra søndag. Jeg sov til klokka elleve og våknet til fellesfrokost med familien. Etter en sen frokost satte jeg meg i stua og så litt videoer av gamle kamper for å forberede meg til kamp mot Fana. Klokka tre kom mimmi og beste for å spise middag med oss. Pernille ble jo 18 i forrige uke, så det ble en liten bursdagsfeiring. Vi hadde nydelig cæsar salat ala mamma, den er best i verden. Jeg synes det er så rart for vi er de eneste på kloden jeg vet om som lager cæsar salat som kosemat hjemme. Det finnes jo på de aller fleste menyer hos de aller fleste restauranter, men det er ingen som lager det selv?? Bare oss, og det er blant denne familiens topp 5 favoritt-matretter uten tvil. 

Jeg måtte dra midt i selskapet, for å prøve å komme tidsnok til oppmøte, noe jeg klarte helt på håret. Vi spilte kamp mot Fana klokka seks. Vi tapte med 4 mål til slutt, noe som skal sies å være OK. De rykker opp til elite neste sesong, så de er gode, ingen tvil om det. Etter kampen kom jeg hjem til at Hanna og Maja satt i stua hjemme hos meg. Litt senere kom Trine og Anna og ble med på søndagskosen med potetgull og brownies. 

Litt shopping og litt kviser

 • 07.04.2018 kl. 18:21

Hei! Det som er litt kjedelig nå er at jeg egentlig har gjort veldig mye i dag, vært på farta hele dagen, men jeg har null bilder å poste...... Så hva gjør man da? Jeg orker ikke rigge opp kamerastativet og stille meg opp sminkefri i joggisen heller. Eller gjør jeg? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dis is me right now.

Jeg hadde håndballtrening i morrest, etter den tok jeg en kjapp dusj i garderoben, hoppet inn i noe treningsklær og dro en kjapp tur for å gjøre noen ærend i byen. Det var jo tjåkefullt av folk der da seff og jeg viste meg kanskje ikke fra min mest flatterende side der jeg gikk med svett hår og treningstryne. Men å være sminkefri synes jeg er veldig behagelig samtidig som jeg synes det er både friskt og fint! Da jeg var på Aruba smurte jeg ansiktet med en skikkelig feit solkrem som egentlig var til kroppen, så nå popper det små røde kviser ut av panna mi <3 Men kviser er heldigvis ikke verdens undergang har jeg lært meg selv. Jeg har alltid syntes det har vært kult med folk som driter i om de har kviser og heller lar de få puste enn å kvele dem i sminke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gikk og tuslet rundt i byen ganske lenge, møtte på Aurora som jeg ikke har sett på år og dag, så det var veldig koselig. Hun og Kristine (en venninne fra håndballverden) jobber på Retro så jeg fikk litt shoppinghjelp der og kom hjem two items rikere. Så stakk jeg innom Kvikk Bar og fikk meg en digg kyllingsalat og smoothie, før jeg dro på noen håndballgreier. Nå sitter jeg å spiser noe godteri som jeg egentlig ikke liker engang i mens jeg bestiller burger fra Kompis til meg og kalaset. Jentekveld med takeaway-burger hos Sannis er neste stopp. Ha en fin kveld!

Det er freda så hva skjer da

 • 06.04.2018 kl. 16:49

Hei!

Denne morgenen startet grytidlig slik at jeg, mamma, pappa og Mia skulle rekke å overraske Pernille med kake på senga før hun sto opp. Hun ble 18 år i dag!!! Can't believe it. Før var 18 såå stort, liksom voksen, men nå er jo alle små barna rundt omkring 18 år så jeg skjønner ingenting. Anyways, det var en koselig kickstart, så jeg sto like gjerne opp kokte kaffe til meg og mamsen og fikk en rolig start på denne fine fredagen, selv skulle jeg ikke på trening før klokka ni.

Etter treningen min dro jeg hjem til Anna. Vi lagde havrepancakes, så noen episoder av Bloggerne og gjorde litt skole. Nå har jeg akkurat kastet i meg en tallerken med spagetti bolognese, rester fra gårsdagens middag, og sett en episode av PH. Jeg er egentlig ikke noe PH-fan, men denne sesongen synes jeg faktisk er så underholdene. Jeg slutter sannsynligvis å se på hvis Erik ryker da.

Nå skal jeg gjøre meg klar til håndballtrening med CSK, vi har kamp på søndag så det må terpes litt før vi tar i mot Fana på hjemmebane. I kveld skal jeg på tacokveld med to venninner, ei håndballvenninne og ei skolevenninne ♥ HA EN FIN FREDAG DERE! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens spørsmål #46

 • 05.04.2018 kl. 22:33

 

Kordan håndba​ll-lag spille du på no?

Jeg skjønner godt at det kan være forvirrende med alle disse håndballagene haha. Det er litt vanskelig å formulere det med få ord. Jeg har en 3 års-kontrakt med Byåsen elite, men er på utlån til "samarbeidsklubben" Charlottenlund (CSK) i 1.divisjon. Så jeg trener for det meste med Byåsen og spiller kamper for CSK. 

Bilderesultat for matholck mage trening

Hva er planen din for neste håndballsesong? Skal du spille med Byåsen eller CSK?

Det er ikke godt å si, jeg lurer på det samme. Det er veldig avhengig av hvordan situasjonen utspiller seg før neste sesong med tanke på andre spillere som kommer til og fra byen. Jeg skal holde dere oppdatert! 

Har du det bra?

Jo takk som spør <3 Jeg har det bra jeg, trives med både skole og håndball og venner. Ikke noe kjærlighetssorg eller depresjon jeg kan blogge om enda. 

Hvor ser du deg selv om 5 og 10 år? :)

Jeg synes det er litt scary å tenke på, man vet jo aldri hva som vil skje. Det er litt forskjell på fem og ti år da, om fem år har det kanskje ikke skjedd så mange drastiske forandringer, men om ti år da er jeg 31, da er jeg jo skikkelig voksen....(ikke for å stresse dere over tredve som leser dette altså).  

Blir det ikke mindre rot av å trakte vanlig kaffe, i en kaffetrakter?

Nei det er faktisk null stress. Det er litt som å lage en stor kopp te. Altså jeg koker vann i vanlig vannkoker. Tar to scoops kaffepulver i filteret og heller deretter vannet i rolige, sirklete(?) bevegelser over filteret, så kaffen renner ferdig ned i kanna. Etterpå er det bare å kaste filteret med kaffepulveret oppi. Ikke no rot og søl. Derimot, nyydelig kaffe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er dette havremelet glutenfritt?

Jeg bruker faktisk hverken glutenfritt havregryn eller havremel. Det er fordi vanlig havregryn/mel i utgangspunktet er glutenfritt, men man kan ikke garantere at det er 100% glutenfritt fordi det blir behandlet i samme rom som annet mel. Jeg er ikke så hyperallergisk at jeg ikke kan spise noe som "kan inneholde spor av" gluten, sånn som for eksempel vanlig melkesjokolade. Derfor tåler jeg også å spise vanlig havregryn. 

Jeg lurte på noe angående intervalltrening på mølla! For er det ikke veldig mye styr, feks. med 17/13 intervaller eller andre korte intervaller? Jeg mener med å manuelt trykke ned tempoet eller skru det opp igjen? Eller har du stilt det inn automatisk? Håper du svarer :)

Hei sann! Dette hørtes tungvindt ut. På korte intervaller skrur jeg ikke ned tempoet i pausene, det har man ikke sjans til å rekke. Du kan jo prøve, men med høy nok hastighet skal du være så andpusten at du ikke en gang rekker å si onomatopoetikon i pausene. Jeg bare plasserer bena på sidene av mølla og står framoverbøyd og hikster etter luft i 13 sek før jeg begynner å løpe igjen. Etter 10 drag så tar jeg en lengre pause og da skrur jeg ned tempoet og går i to minutter. 

Hvor gammel er Pernille? Og hvor gammel er kjæresten hennes? :)

Hun blir 18 år i morgen (6.april) ♥ grattla søss. Hun er født i 2000 og typen er 98er som man sier. 

Hvor på ferie var du?

Aruba, en øy i Karibien. 

Hvilket hotell bor dere på? Hyatt? Jeg har vært på Aruba to ganger tidligere, og skal tilbake nå til sommeren. Det er virkelig paradis på jord uten å være helt øde :D

Vi bodde på Mariott, ikke langt unna Hyatt. Ja det var utrolig fint!

Hva kostet arubaturen med mat, reise, hotell, utflukter osv til sammen for alle fire?

Jeg synes ikke det er helt legit å snakke om sånt, hvor mye en genser koster kan jeg dele, men når det handler om så mye penger syns jeg det blir helt feil. Spesielt fordi jeg ikke betalte selv, det var mams og paps. For de som lurer av den grunn at de kunne tenke seg å reise dit selv, så er det jo bare å søke litt rundt hos reisebyråer. Til dere kan jeg si at det ble en sydentur en del dyrere enn vanlig, på grunn av prisene der nede. For det første var det mest merkebutikker som Gucci, Prada, D&G, Hermes osv, så det var mildt sagt dyrt om man skulle shoppe. Samtidig var restaurantene dyre, det vil si dyrere enn norske priser, noe som i seg selv er ganske dyrt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan unngår du å bli solbrent eller blir du solbrent på stranda ?

Jo nå skal du høre, dette er min strategi: Smøre meg med solfaktor 50, sole meg og bli kritisk solbrent, smøre meg deretter med burn-aid-aftersun for kritisk solbrente idioter, dure på med sunblock dagen etter. med badedrakt. i skyggen. resten av uka. 

Hvor er bikinitoppen fra?

Nelly. Både topp og truse i samme fine burgunder farge. Trusa er den som går litt oppover på hoftene og er en nice liten g-streng egentlig. Dere skjønner hvilken jeg mener sant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor kjøpte du levis shortsen på bildet?

Hm jeg husker ikke hvilken butikk. Hvis jeg skal gjette så muligens Urban Outfitters eller så har jeg funnet den i kjelleren. 

Hvor er badedrakten fra?

Den er fra Monki, veldig fin rygg på den. Kjøpte den rett før jeg dro så den er sikkert i butikken enda, både i svart og rusty orange. Tenkte at hvis jeg tok sistnevnte ville det se ut som jeg gikk naken på stranda, så det ble svart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det noe spesielt nippel cover du brukte under badedrakten i det innlegge "JOKES ON ME" ? (↑)

Nej bruker aldri nipple cover jeg, synes ikke nippler er noe farlig

Hvorfor skriver du aldri hvor tingene er fra?

Sorry no reason, kan bli flinkere på det

Har du alltid hatt markert mage eller er det noe som kom med treningen? Hvilke øvelser gjør du som har gitt deg markert mage?

Nei altså jeg har ikke hatt markert mage siden jeg var 13 år haha. Hvis jeg hadde kvittet meg med litt magefett så hadde det kanskje kommet frem noe i dagens lys, for musklene finnes under der et sted. Men jeg er jo glad i mat da vet dere. For ikke å rakke for mye ned på meg selv, så må jeg innrømme at trening gjør susen. Jeg trener spesifikk mage minst en gang i uka, da trener jeg med en partner. For eksempel alle mulige former i "trillebår-posisjon" der en holder beina til den andre som står i armhevingposisjon og slipper en og en fot. Også utallige former for sit-ups, sidehev, toe to bar. Jeg merker stor forskjell etter at jeg begynte med faste core-økter, så å legge til noen basic mageøvelser en til to ganger i uka anbefales. Tålmodighet er dessverre et viktig begrep her. 

Bilderesultat for matholck mat

Hvor mye trener du i uka? Hva trener du og ca hvor mange timer?

Har seks håndballøkter i uka, på mellom 1½ og 2 timer (fri på søndager). I tillegg trener jeg en eller annen form for styrke/bevegelighet om morgenen hver dag, bruker som oftest rundt 1½ time på det. 

Spiser du godteri, kaker og is? Eventuelt hvor ofte?

Ye man. Holder det til helgene. Men sånn for å ta et eksempel da, på tirsdag ble jeg tilbudt glutenfri sjokoladekake hos en venninne etter skolen og da sier jeg ikke nei takk fordi det er tirsdag. Livet er til for å leve og da sier man fanken ikke nei takk når noe sånt byr seg. Godteri spiser jeg i helg og ferie. Is kommer jeg mest sannsynlig til å spise hver dag når sommeren kommer. Får prøve å ta en lollipop innimellom så det ikke bare blir snickers og royal trippel (selv om de er bezt). 

Hva trener du med i knebøy, frivending og benkpress?

Utfordrer meg selv på 60-tallet i frontbøy (jeg tar front istedenfor vanlig knebøy fordi det er bedre for ryggen min), 40-50 i frivending, og benkpress er det veldig lenge siden jeg har trent. Tok 50 sist jeg husker. 

Hva spiser du som regel utløpet av en dag vs i helgene

Hmmm i hverdagene spiser jeg sunn, god, fargerik, norsk kost. Det vil si havregrøt til frokost, brødskive med egg og kaviar til lunsj, yoghurt og frukt til mellommåltid eller enda en havregrøt før håndballtrening, laks eller kjøttkaker med ris eller potet og grønnsaker til middag og eventuelt ei litta dessert til kveldmat, det kan være en bolle med vaniljekesam, frukt og kornblanding. Dette var bare typiske eksempler, jeg er ikke så monoton at jeg bare spiser det der haha. I HELGENE DERIMOT spiser jeg det jeg vil :) rundstykker til frokost, sushi til lunsj og pizza til kvelds for å sei det sålles. 

Hvor høy er du?

173 

Favoritt snop / både sunn og usunn

Favoritt sunn snop er alt av frukt, bær, grønnsaker og dip og proteinbarer for eks. Usunn, oh dear..... smågodt er jeg veldig svak for. Alt som er surt og søtt med knæsje farger og seff sjokolade. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det beste med Trondheim?

Jeg liker Trondheim fordi det verken er noen stor by eller noen lita bygd. Jeg kjenner plenty folk i denne byen, noe som er både positivt å negativt haha. Jeg liker å treffe på kjentfolk, men samtidig kan du ikke akkurat hooke up med noen uten at vedkomne har vært borti halve byn. For å sette det litt på spissen. You trøndere know what I mean. 

Hvor vil du bo i fremtiden?

Jeg kunne tenke meg å prøvd ut et annet land, en annen by et eller annet en gang i livet, men jeg har et ønske om å slå meg til ro her i Trondheim in the end faktisk. 

Kan du ha roomtour

Hadde en for en stund siden, har ikke forandret noe siden da. 

Noe dere lurer på til neste gang?

Spørsmål om ting og tang

 • 04.04.2018 kl. 17:19

Ah hvorfor har jeg en trang til å starte alle innleggene mine med sånn "heisann sveisann, hallo i luken, sjallabais, åssen går'e" type of introduksjon?? Jeg setter meg ned med macen og helt naturlig taster fingrene mine inn disse rare hilsningene. Vel, det er vel kanskje slik jeg sier hei til mine friends da.

Jeg tenkte å komme i gang med ukens spørsmål, har vært litt slækk på det i det siste. Dessuten er det mange som lurer på ting og tang om Aruba-turen, så dere kan bare skrive det dere lurer på som en kommentar under dette innlegget, så skal jeg prøve å få svart på spørsmålene i et innlegg så fort som mulig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-Shirt fra NA-KD 

Shorts fra Levi's

Sandaler fra Frk.Wickstrøm

Solbriller fra gøøøcci

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare spør i vei

Jokes on me

 • 03.04.2018 kl. 21:14

Heisann hoppsan og god tirsdag! Digg at denne uka på en måte startet i dag, ettersom det var helligdag i går, så helga kommer en dag fortere. Verdan (vårt interne ord for en hverdag fylt med overfladiske i-landsproblemer som jobb, trening, skole, strezz og innbytterpuls) kom som et shmell i bakhodet. Jeg fikk ikke sove før klokka ett i natt, noe som gjorde det usedvanlig smertefullt å stå opp klokka sju for å dra på trening i morrest. Etter treninga fikk jeg meg enda et shmell da jeg skulle sminke meg med ny foundation som jeg kjøpte på Tax Free i Amsterdam, og den var laget for en Beyoncé etter en måned med babyolje i Thailand. Den var mørkebrun :) Så takk for hjelpa damen på Tax Free og credz for artig aprilsnarr, jokes on me :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Døgnvillhet

 • 02.04.2018 kl. 18:16

Hei dere! Siste feriedag i påska, håper dere nyter den. Jeg er hjemme i Trondheim igjen, landet på Værnes i går kveld, kjørte hjem, bestilte en pizza og tok den med hjem til Maja. Ble en lang og koselig kveld der med Markus og Hanna, singelklubben som vi har selverklært oss. Jeg er ganske døgnvill nå og kroppen skjønner ikke heelt hva som skjer. Jeg var i hvert fall stuptrøtt i morrest (klokka tolv) da jeg dro meg opp for å dra på 3T. Klokka var da seks om morgenen på Aruba, so I guess it makes sense I was tired. Etter en økt på 3T gikk jeg, Maja, Hanna, Markus, Johanna og Tonje på tur i det fine påskeværet. Så litt norsk påske fikk jeg også. Jeg lengter tilbake til Aruba likevel, er ikke klar for å gå tilbake til hverdann :( Selv om den kommer smygende allerede nå, har håndballtrening i kveld, så I'm back at it etter en uke ferie. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har påska deres vært?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no