hits

leggooo

 • 27.04.2016 kl. 16:33

Hei folkens! Da er det tiiiiiiid. Norsk heldags er over. Jeg skal til Anna med gjengen nå snart og løfte taket med stemninga vi klør etter å få ut. Det er så rart da, det er dette vi har ventet på de siste tre årene på videregående. Så nå må jeg egentlig bare dra, håper jeg dere får en fin kveld! Følg med på snap hehe

Håper ingen medruss ser dette innlegget før dåpen haha, lever på kanten her #yolo. Dette er nemlig noen av russenavnene som blir plassert på hodet til en uskyldig russ i kveld.


 

klar for å bli døpt

 • 26.04.2016 kl. 19:31

Hello babes. I morgen er det russekickoff for real, den beryktede dåpen finner sted for Heimdalsrussen, og jeg er jo da prest med to andre boys hehe. I tillegg slipper vi russesangen vår. Jeg har selv skrevet en stor del av sangen, så det føles eekstra godt at den er ferdig nå. Jeg har vært under litt press de siste ukene med russerevy, russesang og russeluer i tillegg til håndball og skole, men nå kjenner jeg at det nærmer seg slutten på alt strezzzet. Jeg savner å blogge, men jeg hater når jeg bare gjør det fordi jeg får dårlig samvittighet av å være fraværende. Derfor har bloggen blitt satt litt på vent noen dager, fram til jeg har tid til å blogge skikkelig. Jeg elsker jo egentlig å blogge, så det er dumt å bare gjøre det for å gjøre det, da blir det kjedelig også. 

En ting jeg lurer på da. Som dere sikkert vet så har jeg planer om å rulle rundt i en rød snekkerbukse i noen dager framover, så outfit bloggen <<33 kan jo bli litt kjedelig. Dagene kommer vel til å gå en del i samme mønster, så jeg bare lurer på om dere vil at jeg skal ta bilder av hverdagen min og blogge om det, even tho det sikkert blir mye av det samme? Let me know i hvertfall, eller om det er andre ting dere vil jeg skal blogge om gjennom russetiden. 

Hvorfor jeg har med så mye bilder av mat kan jo tolkes på flere måter, en av grunnene kan jo være fordi pizza og fastfood sikkert blir en god del av kostholdet framover, og en annen grunn er at det fristet sykt med pizza nå. Og jentene på bildene over kommer dere selvfølgelig også til å se mye av framover. Vi har forresten laget en snapbruker, så følg Nygelig på snap for daily updates i vår russetid. Vi blogges!

Rett rundt hjørnet

 • 24.04.2016 kl. 21:07

Hei dere! Helga her har vært avslappende for det meste. På fredagen var jeg utslitt etter alt med revyen, for første gang denne uka kunne jeg senke skuldrene og puste ut haha. Jeg, Johanna, Nora, Maja og Markus bestilte oss fastfood og satt foran tven og chillan heile kvelden. På lørdagen gjorde jeg faktisk lekser på dagen, med noen av jentene. Vi spiste frokost sammen og øvde til historieprøve. Så tok oss en tur på City Syd og spiste koselig lunsj der som belønning for godt arbeid. 
I dag har jeg ikke gjort mye. Har fortsatt sittet en del med historie. Prøven er på tirsdag, og jeg har håndball i morgen så får ikke gjort så mye da heller. Nå gleder jeg meg bare helt sykt til russetida som er reeeett rundt hjørnet. Vi har russedåp på onsdagen, og førstkommende helg braker det løs for real. Ah gleder meg!! Flere som føler det slik nå eller?

 

Revy premiere

 • 21.04.2016 kl. 22:04

Hei folkens! Long time no see. Som dere sikkert skjønner så har det vært en del travle dager uka her, med tanke på revyen. Vi øvde i hele går og i hele dag før generalprøven klokka to, og premieren klokka seks. Det har vært sinnsykt stress, MEN GUD SÅ MORSOMT. En fantastisk herlig gjeng å jobbe med, og så artig å leke skuespiller hehe. I morgen er det på´n igjen, så vi gleeder oss. Klokka 18.00 på Heimdal vgs :):):):) 100 kr for barn og student, 200 kr for voksen

NEW IN

 • 18.04.2016 kl. 17:09

//samarbeid

Etter skolen i dag dro jeg innom postkontoret og hentet en pakke jeg har gledet meg til å få. Nemlig 13 flotte deksler i samarbeid med CaseApp! ← direktelink. På nettsiden kan man designe egne deksler til telefonen og skins til laptops, og det er superenkelt. Vi så det som en gylden mulighet til å designe NYG-deksler både med tanke på russetida og ellers. Så det er jo et tips til andre russegrupper og vennegjenger der ute ♥

I tillegg har jeg fått muligheten til å gi dere en rabattkode, koden er MATHOLCK20 og den varer til 8.mai!


#caseapp

Hva synes dere om dekslene?

Sunday funday?

 • 17.04.2016 kl. 18:25

Halla peepz! - hvis det er sosialt akseptert å skrive det fortsatt. Har vel kanskje aldri vært det. Anyways, nå ligger jeg under dyna og skriver halvveis i søvne, så det er kanskje på tide å poppe en av de sju redbullene som står på kjølerommet og komme meg ut av huset en tur. I går ble det en sen kveld. Etter en sjutimers rehearsal til revyen dro jeg på date med Nora og roramora på Graffi i midtbyen. Det var veldig koselig og leenge siden sist gang. Etter middagsdaten, da klokka begynte å nærme seg tolv, dro jeg og snyltet litt lørdagsgodt hjemme hos Trine med Louise og Johanna, og satt våken til langt på natt. Noe som kjentes da jeg hadde på vekking halv ti i morrest. Så var det på´n igjen med revy-øving i dag. Revyen er torsdag og fredag denne uken (!!!) omg ikke lenge til. 

Vi har lånt en sal på 3T til øving, så jeg har vært mer der i helga enn jeg har vært hjemme. 


Vi blogges!

revy revy

 • 16.04.2016 kl. 16:25

Hei folkens, da er det endelig helg igjen! Det vises på bloggen at jeg har hatt mye å gjøre denne uka hvert fall. Legg merke til at jeg skrev "hvert fall" i to ord(!!) Jeg får en kommentar etter hvert innlegg om at jeg skriver hvertfall i et ord, så jeg prøver så godt jeg kan å rette opp i mine feil. Akkurat nå er jeg på revy-øving og har vært det i fire timer. I kveld har jeg planer med Nora og Aurora, så vi får se hva vi finner på. Dette er meg i dag, blir som vanlig fotografert av paparazzi når jeg er kul og setter meg inn i bila da


Genser fra Junkyard, caps fra Carma


Hva er deres planer for dagen?

BFree wraps

 • 12.04.2016 kl. 21:47

Hei! Denne uka nådde kroppen min femte gir på stresskalaen, nå kjenner jeg virkelig at det går mot slutten av videregående. Det skjedde ikke på vei til skolen eller under en prøve, nei det skjedde midt i svarteste natta faktisk. Jeg bråvåknet i natt og tok meg selv i å skru på nattlyset og skrive ned noen replikker og ideer til russerevyen på notater på mobilen. Jeg skrev det ned, lukka telefonen og slukket lyset før jeg gikk tilbake til skjønnhetssøvnen. Da jeg våknet trodde jeg at jeg hadde drømt det, men fant så notatene med en hel del skrivefeil på telefonen. Vi har nemlig russerevy (et show russen steller i stand med skuespill og masse artig) neste uke, så det er en hel del øving som står på planen i tillegg til håndball, andre forberedelser til russetida og ikke minst skole..

Uansett tenkte jeg nå å komme med et godt tips til skolemat eller kanskje helst lunsj når man har kommet hjem fra skolen, til alle dere andre som også opplever en stressende hverdag for tiden. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, en slags sunn quesedilla eller calzone?? Det er hvertfall utrolig godt, sunt og enkelt! 

Jeg elsker merket BFree, de tortillalefsene er utrolig gode og glutenfri såklart. Jeg kjøper dem i vanlig butikk, Rema, Meny osv. Jeg bruker å ta to lefser, varmer dem litt i pannen så de får en sprø kant, og kler på dem ketchup, hvitost og skinke (kalkunfilet). Det enkle er ofte det beste.nammm jeg blir frista sjæl jeg      (dette er ingen annonse, hvis noen skulle tro det)​

mine valgfag

 • 10.04.2016 kl. 20:01

Jeg har lovt å fortelle dere litt om valgfagene mine på videregående og hva jeg synes om dem, så deet skal jeg gjøre nå. Førsteåret hadde vi ikke valgfag, men i andre valgte jeg rettslære, markedsføring og økonomi. Jeg likte både markedsføring og rettslære ganske godt og lå stadig mellom karakter 5 og 6 i begge, økonomi derimot sleit jeg med for å være helt ærlig. Det var noe dritt syntes jeg. Det var liksom et ekstra mattefag i mine øyne, altså ikke noen favoritt. Jeg klarte å jobbe meg til en 4'er i standpunkt, men da jeg kom opp i økonomi skriftlig eksamen var livet absolutt ingen dans på roser. Jeg endte opp med en 3'er der.

Derfor valgte jeg bort økonomi tredjeåret haha, og godt var det! Man har nemlig muligheten til å bytte et fag sisteåret (hvertfall på Heimdal??) Så jeg byttet til politikk og menneskerettigheter, noe jeg er veldig fornøyd med. Det handler mye om aktuelle temaer som vi hører om på nyhetene, så det gjelder å være litt oppdatert. Det skal likevel sies at jeg absolutt ikke valgte faget fordi jeg er så oppdatert, mer omvendt. Jeg ville rett og slett få mer kunnskap om politikk, og det har jeg fått. Ellers er det mye skriving av tekster og innleveringer - og lite pugging og prøver. 

I faget markedsføring og ledelse er det en del teori. Det handler om salg, strategier og analyser. Okei nå fikk jeg det til å høres drittkjedelig ut da. Men jeg synes generelt markedsføring er interessant og ser ikke bort i fra at jeg kanskje kommer til å jobbe med det i framtiden, så derfor liker jeg det. 

Rettslære er nok det mest spennende faget uten tvil. Det er en del teori her også, dere har kanskje sett boka Norges Lover før? Det er jo det faget handler om da, lover og lovbrutt og syltynne linjer mellom disse. Tvister der vi skal finne ut som vedkomne er skyldig eller ikke. Og det som er så deilig og irriterende på samme tid er at det som regel ikke er noe fasit, alt handler om tolking og argumenter for og mot. Så du bør like å diskutere og ha en mening. 

meg første videregående hehe

Kjølig på ryggen

 • 09.04.2016 kl. 17:15

Hei! Jeg har egentlig ikke så mye spennende å dele akkurat nå. Jeg hadde besøk av noen venner i går kveld og vi bare hadde vår standard fredagskveld med max chill stemning ;p Jeg la meg ikke før det hadde begynt å lysne i fem tiden haha (må utnytte helga til alt den er verdt), så det ble en sen morgen i dag. Jeg våknet klokka tolv i morrest, kastet i meg en havregrøt og dro på 3T. I kveld har jeg ikke store planer, men har i tankene at det blir en rolig kveld hvertfall. Her er noen flere bilder (av meg og min nakne rygg ;pp=) fra i går hahaGenser fra Acne

familydinner

 • 08.04.2016 kl. 20:35

Hei! I dag har vært en fin dag hittil, med kort skoledag og koselig familiemiddag. Vi sluttet halv tolv og hadde egentrening i siste timen så jeg, Johanna og Anna gjorde ferdig programmet vårt og tok en velfortjent helg etter det. Så kom mimmi og beste på middag klokka fem. Det ble reker i sola (gjennom vinduet vel og merke) (det begynte å snø etterhvert også vel og merke), men det var veldig godt. Nå er Nora her og vi ser idol <33333 Det er finale i kveld husk. Kveldens antrekk


Bukse fra H&M og genser fra Acne
Hva gjør dere som start på denne helga?

Comeback på håndballbanen

 • 07.04.2016 kl. 19:41

Hei dere! I dag arrangerte idrettselevene på skolen den årlige håndballturneringen for byens Vgs elever. Det er like artig hver gang det, spesielt i år kanskje, siden NYG stilte med eget lag haha. Kan tenke meg at enkelte av de andre lagene hadde noen teite fordommer der vi gikk rundt i nyg-draktene våre, men godt er det da at vi ikke gidder å bruke noe av energien vår på å bry oss om det, den energien brukte vi heller på å gjennomføre 3/3 strake tap med glans! Det er jo bare jeg og Johanna som egentlig spiller håndball av de som var med, resten ga seg noen år tilbake, så for dem ble det skikkelig comeback. Så vi hadde vel ikke forventet å vinne, men det var utrolig morsomt likevel!


Etter turneringa kjørte vi til City Lade og kjøpte oss frozen yoghurt, de har den aller beste! I tillegg hadde de en konkurranse der som gikk ut på at hvis du fikk til at isen din ble akkurat 100, 200, 300 osv gram/hg, så fikk du den gratis. Så da ble jo vi settan der, og to av oss klarte det faktisk haha.  

Her ser dere laget da! Meg, Martine, Thea, Katrine, Johanna, Anna, Louise og rompa til Nora

Kylling- og pastasalat

 • 06.04.2016 kl. 20:31

Her kommer oppskrift på en enkel, sunn og god kyllingsalat. Den er fin å lage store doser av slik at man kan ha med som skolemat flere dager, eller bare som en enkel middag. For de som bruker glutenfri pasta vil jeg anbefale å holde den skilt fra salaten når den stør i kjøleskapet, og heller varme den opp litt igjen før man tar den dosen man trenger. Til meg har hvert fall pastaen en tendens til å bli hard og kornete når den har ligget kaldt, og blir derfor mye bedre når jeg varmer den litt i mikroen, også slipper jeg da å varme hele salaten, for det kan umulig være noen suksess. 

Anyways here we goo

Hakk opp alt av grønnsaker og salat. Jeg brukte salathode, agurk, paprika og tomat. 

Stek kyllingfilet i småbiter og kok pasta (så mye dere selv ønsker), jeg brukte 450 gram kylling
Jeg prøvde å improvisere litt på en dressing til salaten, som faktisk ble veldig god. Det jeg brukte var: 1 ss mager kesam, en dæsj akasjehonning, noen dråper sitronsaft, et dryss med pepper og 1 ts sennep. Jeg tok seff ikke noen mål, bare peiset på slik jeg følte for. Dressingen uten sennepen er også et alternativ, da blir den syrlig og søt, men med sennepen blir det litt mer action. Jeg bruker den samme dressingen på kyllingburger osv. 

 

Idrettheltenes hemmeligheter

 • 05.04.2016 kl. 19:15

God kveld i stua kjære lesere! Jeg kom nettopp ut av dusjen etter håndballtrening og sitter nå med middagen foran meg og prøver å drøye tida så mye som mulig, så jeg slipper å starte med leksene. Jeg har heldags i politikk i morgen og må forberede meg så mye som mulig på det. En annen jente i familien som kanskje har det hakket verre nå, er søstersen, som kom opp i spansk prøvemuntlig i dag. I tillegg til det har hun bursdag på forberedelsedagen i morgen, så det blir kanskje ikke så koselig som ønsket, men hun skal få kake da. 

//samarbeid

Med det samme jeg nevnte håndball kom jeg på at jeg skal vise dere en bok jeg fikk i posten her om dagen. Det er Thomas Frydenberg som har skrevet den, og den handler, som tittelen forteller oss, om norske idrettshelter og deres tanker, meninger og tips. Jeg har ikke lest den ferdig enda, men tenkte det kunne være greit å vise den til dere uansett. Og av de sidene jeg har lest har jeg blitt både inspirert og motivert. Boken er tilgjengelig hos bokhandlere både i butikk og på netttights og tatovering

 • 04.04.2016 kl. 20:19

Hei folkens! Jeg fikk en litt kvass kommentar om at jeg ikke viste fram tightsen ordentlig i forrige innlegg, og det har jo vedkomne helt rett i. Av en eller grunn hadde jeg ikke med noen bilder av den haha, så her ser dere den hvertfall litt bedre. Grunnen til at jeg ikke hadde noe lyst til å legge ut disse bildene, er på grunn av den sexy tatoveringa mi på høyre overarm som vises veldig godt. Jeg har nemlig tatt tatovering som dere ser. Kødda, faen min andre forsinka aprilsnarr, jeg som lovte å ikke komme med flere. "Tatoveringa" satt igjen etter togaparty haha, og ettersom jeg er en svært dårlig kandidat på redigering og retusjering av bilder, så fikk den belyse sitt ytre på bloggen. 
Tightsen finner dere her, ellers vil jeg anbefale dere å klikke innom 3T sin blogg, der de skriver mye om oppskrifter til sunn mat og trening, 3t.wordpress.com

Hva synes dere?

Nytt fra 3T-shop

 • 03.04.2016 kl. 13:33

//samarbeid

Hei god søndag! I dag lå jeg å slumret i senga med sola inn vinduet fram til klokka tolv. Det er jo ikke noe som er bedre enn å vite at du ikke har noe du trenger å stresse med, så det er bare å ligge der til du blir lei liksom. Nå har jeg spist frokost og har planer om å trene litt. I kveld skal jeg på landskamp, Norge-Island i Trondheim spektrum. Vi blogges!

Jeg finner ikke toppen på nettsiden at the moment, men HER er den i grønn og HER er den i en lignende type

Tightsen finner dere HER, sportsbhen er en gammel modell så dere finner de nye sportsbhene HER. Begge deler er fra Adidas.
Hva synes dere om treningstøyet?

Ny regnjakke

 • 02.04.2016 kl. 18:02

Hei dere! Nå er jeg hjemme igjen etter en bytur med MASSE shopping. Neida forsinka aprilsnarr hehe, kjøpte en caps. Nå er jeg ferdig med alle aprilsnarrene for i år, jeg lover. Jeg var hovedsak i byen for Pernille sin skyld, hun har bursdag på onsdagen og ønsker seg en veske, så da må storesøss være med å velge. Hun kom hjem tomhendt, men mamma er i Oslo atm så vi får se hva som skjer. Nå har jeg dratt av meg dongeribuksa og det meste, men her var hvertfall dagens antrekk. 
Regnjakke fra Fleischer Couture (kjøpte den på Carma), Genser fra Urban Outfitters, bukse fra Dr.denim og støvler fra Burberry

Hva synes dere? 

aprilsnarr eller ikke

 • 02.04.2016 kl. 13:03


Hei folkens! Dette er meg, to dager etter siste behandling av restylane. Det var jo en kjempeide å legge ut innlegget på 1.april, så ingen trodde på meg. Og de som ikke trodde på meg, er enten for vanskelig å lure eller kjenner meg for godt til å vite at jeg ikke har tatt restylane. For jeg har jo selvfølgelig ikke tatt det, og kommer heller ikke til å ta det! Det var en aprilsnarr wihoo artig. Det er sikkert bare 60% som får med seg at dette faktisk var tull nå, som den gangen for fire år siden da jeg made a joke om at Johanna og Anna var kommet ut av skapet og blitt kjærester. Folk spør meg fortsatt om det er sant.

Men uansett, DET VAR TULL ♥ Nå drar jeg til byen med Pernille, outfit kommer senere. Ha en fin dag! 


Var du en av de som gikk på eller??

Min erfaring med restylane

 • 01.04.2016 kl. 15:39

Dette innlegget har jeg egentlig skrevet for lenge siden, men har aldri visst helt når jeg skulle publisere det. Det har gått en del rykter en god stund om at jeg har tatt botox i leppene, dette er ikke sant, jeg har aldri prøvd botox. Men når det kommer spørsmål om jeg har tatt restylane i leppene har det vært vanskeligere å svare. Jeg prøvde nemlig restylane en gang for omtrent 5 måneder siden, på en klinikk her i Trondheim. Dette kommer kanskje som et sjokk for noen, ettersom jeg alltid har vært så klar på at jeg ikke skulle ta det, og fordi jeg har vært flink til å skjule det. Uansett, jeg ble ganske fornøyd, men bestemte meg for at jeg ikke skulle fortsette med det og heller ikke skulle si det til noen andre enn de nærmeste. Jeg hadde heldigvis vett til å ikke ta alt for mye, så det var ikke så lett å legge merke til forskjellen. Men så har det seg slik at restylane i leppene ikke varer i all evighet, og når det begynte å gå ut ble jeg selvfølgelig fristet igjen.Min andre time hos den samme klinikken hadde jeg i går ettermiddag. Problemet med denne gangen var at jeg ville ha litt mer enn sist, så jeg tok en hel sprøyte (tok en halv den første gangen). Denne gangen var det mye mer ubehagelig og jeg trodde aldri damen skulle bli ferdig å stikke i leppene mine med sprøyten. Får vondt i magen bare jeg tenker på det. Men lite visste jeg da om at det kom til å bli verre etter hvert. Jeg visste jo før jeg begynte med dette at det gikk an å få bivirkninger, men tenkte bare hva er sjansen? Så i går kveld da jeg kom hjem kjente jeg at det begynte å prikke rundt leppene og at de var ekstremt hovne. I tillegg hadde jeg fått et sår under midten av overleppa av sprøytestikkene som det dunket noe forferdelig i og som bare ble større og rødere. Klinikken hadde stengt da jeg ringte, men jeg dro på apoteket og fikk en balsam som skulle lindre smerten. Den kremen og paracet ble flittig brukt under hele skoledagen i dag. 

Uansett, dette innlegget er ikke ment som en oppfordring, kanskje mer en advarsel. Jeg skulle aldri la meg selv påvirke av alle som har gjort slike endringer på utsende før meg, men gjort er gjort og jeg kan ikke ta det tilbake. En ting er likevel sikkert og det er at jeg ikke skal gjøre det igjen. Jeg skal bare la det gå ut av seg selv, og si meg fornøyd med mine egne lepper i framtiden. Æsj dette ble et langt innlegg, men det var vel på tide å dele sannheten med dere. Jeg fikk et spørsmål av en bloggleser senest i går om jeg hadde tatt restylane for hun så meg komme ut av klinikken, og jeg følte det ble for dumt å lyve. Så ja nå vet dere. Før- og etter bilder ser dere ved å sammenligne bildene i dette innlegget og bildene i forrige innlegg, der bildene ble tatt dagen før behandlingen. 

Del gjerne deres tanker rundt dette

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no