hits

Nytt panser 666

 • 28.04.2015 kl. 20:20

Hei dere! Dagen i dag har for det meste bestått av tre ting; svette teskjorter, sjokomelk og morsomme folk. Med andre ord håndballdag for trondheims videregående elever. Det var nemlig den årlige skolecupen som Heimdal vgs arrangerer, med masse lag fra de ulike skolene. Og som vanlig vant Heimdals både gutte- og jentelag hehe. Jeg og Maja fikk ikke vært med å spille med jentene, fordi det var NM-samling samtidig. Men alt var heldigvis på samme plass, så vi var sammen mellom treningene. Vi var ferdig halv fem, så jeg og Maja fant et kjent fjes, Katy, og dro på en aldri så liten roadtrip med høy musikk og yoghurtis.

Akkurat nå sitter jeg utslitt og nydusjet i kveldssola og koooser meg med frukt og godt. Herlighet for en mai-stemning jeg har nå. Gleder meg sånn til torsdagen (natt til fredag), aka 1.maiii ♥

Radioen er forresten en Juice Mini fra Elkjøp som jeg fikk i posten for litt siden, link her. Skjult #reklame hehe

Forresten så må jeg bare følge opp episoden dere så vidt fikk høre om her om dagen. Da det gikk en gjeng gutter forbi huset mitt og plutselig hoppet på panseret på bila mi. Pappa fikk med seg alt fra stuevinduet og sprang ut og ropte etter dem. Med hode som en kriminell tolvåring fant pappa dem i et hjørnet på nærmeste bensinstasjon og ringte politiet som kom med blålys og hele pakka. Selvfølgelig ble det en bulk formet som en barnerumpe, knekt panser og en saftig sum på 25 000 kr tilsammen. De som gjorde det var under 18 år og ikke så villige til å betale noe som helst egentlig, så det er bare så kjipt og unødvendig. Men i går fikk jeg meg nytt panser. Jeg har jo egentlig slike kule, hvite striper på det, men det får jeg ikke før om to uker da haha så slik ser den ut i dag ↓ .. Stakkars lille bila mi :(

Underskudd av søvn

 • 27.04.2015 kl. 16:36

Hei! Da jeg satte meg ned for å blogge lørdagsmorgen fikk jeg min favorittbeskjed "Startdisken er full" så bare fuck off no blogging this weekend (%!!@*`^Ψ´´!?#) Jeg jobber med å legge over bildene mine til en dropbox, så jeg kan slette en stor del av dem etterpå. Men i tillegg har jeg vært hjemme alene hele helga, så ikke noe pappahjelp å få engang.  Jeg setter utroolig stor pris på dere som ikke gir opp bloggen min i disse vanskelige tider haha.. Det betyr veldig mye å se at jeg fortsatt har dere ♥

Det har uansett vært en finfin helg, og huset mitt har vært hotell everyday and night. På fredag hadde vi en tradisjonell jentekveld hjemme hos meg med alle i gjengen som ikke var bortreist. Det ble Stjernegrillen-burger og Senkveld, etterfult av en sleepover som ikke besto veldig mye av søvn..

Dagen etter sløvet vi lenge foran tven før vi fikk ræva i gir og dro på 3T for en real økt. På kvelden kom Markus (my bestbuddy) som den eneste tilgjengelige vennen min uten kjæreste. Vi fant oss venner etterhvert da, og det ble nok engang fullt hus med burger og sleepover hjemme hos meg. #nach #nyg #vol2. And we woke up like

Hvordan har helga deres vært?

Totally Spies

 • 24.04.2015 kl. 17:48

Hei dere! Hvordan gåår det?? I går var det Heimdalfest med med temaet superheroes vs supervillains, og da var jeg selvfølgelig min helt, Sam, i Totally Spies hehe. Det ble Totally Spies med en liten vri ettersom vi kjørte byen rundt etter en rød drakt uten hell. Så da ble det Totally Nyg da, med Ida som Clover i blå drakt, meg som Sam i grønn og Johanna som Alex i gul. Det ble en utrolig morsom kveld hvertfall. I morrest var det ikke like morsomt å våkne opp til gym i første timen hahah shit lærer aldri.. Jaja det ble en kort skoledag med jordbær og is til lunsj.

Etter skolen dro jeg på butikken for å kjøpe litt medisin, altså smash ♥ ♥ ♥ Så lagde jeg meg ostesmørbrød og la meg inntulla i en dyne i sofaen og startet på en tilfeldig episode av White Collar. Herlighet så lykkelig jeg var da, er forsåvidt like lykkelig fortsatt haha. I kveld kommer jentene på sleepover hihi, det må være noe av det beste jeg vet. Skal huske å ta noen bilder til dere!

Hva synes dere om kostymet? Hahah..

spørsmålsrunde om trening

 • 20.04.2015 kl. 17:58

Hei og god mandag - Ny uke, nye muligheter! Som dere sikkert vet så er jo trening en stor del av livet mitt, og mange av dere virker veldig interesserte i hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det. Så nå har jeg endelig tenkt å ta et stort steg, og faktisk vise dere noen treningsprogram til ulike muskelgrupper og ta bilder som viser underveis. Jeg har inngått et samarbeid med 3T-Treningssenter slik at de hjelper meg å sette opp passende treningsprogram, tar bilder og hjelper til med å svare på eventuelle spørsmål dere har.

Derfor tenkte jeg nå å kjøre en liten spørsmålsrunde med spørsmål om trening og litt rundt det, så jeg vet litt hva jeg skal gå ut i fra i programmene.

Spør i vei folkens!

mat & fiol day

 • 18.04.2015 kl. 13:51

Hei! I går ble en utrolig lang dag og innholdsrik dag. Den startet med skole fram til halv tolv, før det ble helg. Så jeg og Johanna - nei vent litt, det er alltid så rart å skrive Johanna for vi kaller henne bare fiol egentlig, så heretter skriver jeg fiol okei? Hvorfor vi kaller henne det vet jeg egentlig ikke haha, hun heter Viola til mellomnavn så har det bare blitt sånn. Men hvertfall da, vi bestemte oss for å gjøre om denne fredagen til en lørdag. Så vi dro på 3T og trente en stund før vi ordnet oss og dro til byen for å shoppe litt av hvert. Her var antrekket mitt:Genser fra Bikbok, bukse fra Carlings, jakken er jeg usikker hvor er fra..

Vi spiste lunsj på Sushi Bar i byen, og guuud det var nydelig. Vi bestilte litt av hvert og ikke minst alt for mye, men vi fikk selvfølgelig ned alt uten problem. Da vi kom hjem fra byen ventet vi ikke lenge før Markus hentet oss, så dro vi på håndballkamp med Ida og Trine for å se Maja spille mere håndball haha. Supportive friends. Og senere på kvelden var jeg, fiol og Markus hjemme hos meg og så senkveld og slappet av.

Jeg kjøpte meg en Morocconoil på H2 til 329 kr, en St. Tropez self tan på Vita til 499 kr, Foundation fra Bobbi Brown på Kicks til rundt 300 kr tror jeg, en concealer fra Este Lauder til 266 kr og en paraply til 80 kr fordi det begynte å plaskregne uten varsel.


Hva synes dere?

back in buizniz

 • 16.04.2015 kl. 19:46

Halleluja! Nå går Macen's sykefravær endelig mot slutten, og når jeg forstår meg på alt det nye av oppdateringer og redigeringsprogram som er programert så blir det så gæælii tid for bra blogging igjen. Det har ikke skjedd så sykt mye de siste dagene, jeg har funnet tiiiidenes morsomste app som heter Dubsmash, jeg har fått en 6- på tysk muntligprøve, treneren på håndballaget mitt har slutta og as we speak så er pappa ute å kjører på jakt etter en guttegjeng som bestemte seg for å hoppe på panseret på bila mi og lage tidenes bulk. Men bortsett fra det liksom så er livet ganske normalt. I morgen er det fredag og helg, noe som blir veldig deilig etter en uke med fire dager med prøver. Livet på studiespess er ikke barebare det heller. Her var antrekket mitt på tirsdag:Genser fra H&M, bukse fra Bikbok, klokke fra DW og sko fra New BalanceHva synes dere?

meg sånn ca i dag

 • 12.04.2015 kl. 16:27

Hei og happy sunday ♥ Akkurat nå sitter jeg i pysjamas med mattebøkene foran meg og kombinerer pugging og blogging, mens Anna lager mat. Skal snart kjøre med jentene til byen for å se vår egen Maja debutere for Byåsen Elite (!!!) I går var jeg på kino med noen venner og så Insurgent, altså oppfølgeren til min favorittfilm Divergent. Kanskje noen av dere så det på mystorien min haha. Det er hvertfall utroolig mange som har lagt meg til på snapchat og det er bare morsomt! Etter kinoen dro jeg og Kat hjem til meg og spiste taco, før Thea og Martine + boyfriend dro til en kompis med noen flere venner og slappet av hele kvelden.

Så HER er da meg IDAG woho jeg ser nesten ut som jeg er dratt rett ut av tjueelleve hehehah.. Neida bildene er, som dere sikkert forstår, dratt rett ut av 2011.

 you so pretty it hurts jes, love the nude lips, the fake tan and the gorgeous thing you do with your face

 bffffs da <33 ilu og slikt

Hva synes dere om dagens antrekk?

tilbake til ungdomskolen

 • 10.04.2015 kl. 16:56

Hei dere! Nå er det litt for lenge siden jeg har gitt fra meg en lyd på bloggen. Dere skjønner at macen har vært bortreist denne uka, så da har liksom hele bloggeren i meg forsvunnet med den. Den står på et kontor og blir oppdatert og kopiert og dehydrert og alt som er haha. Neida den er i gode hender og jeg håper å få den tilbake i morgen. Akkurat nå blogger jeg derfor på den ikke så veldig samarbeidsvillige pcen som bare står alene i stua. Det som er så supert er at jeg har tuuuuusenvis av bilder på den. - Fra 2009 og oppover til 2012.. Derfor får dere nøye dere med noen eldgamle bilder fra storhetstiden vår. Eller faktisk så har vi en enda større tid, som vi bare kaller "tia", dere kan bare ikke se for dere, fjortiss får en helt ny betydning hahah.. Men det er en annen histore.
Hvis dere vil jeg skal blogge mer før macen kommer tilbake, har jeg bare gamle bilder å by på, men jeg kan jo kjøre noen gamle outfits og litt sånt for moro skyld. Hva synes dere om det? :)

GOD HELG ♥


Videoblogg - Åre 2015

 • 06.04.2015 kl. 19:59

Hei! Det var godt å komme hjem og sove i sin egen seng igjen, etter å ha vært på hytta så lenge. Selv om jeg sikkert kunne hatt ferie hele året, blir det nok helt greit å komme tilbake til rutiner. Kostholdet mitt har vært på et slikt nivå, at jeg like gjerne kunne ha drukket fem store kopper smeltet smør for å sammenligne inntaket av marsipan og sjokolade liksom. Men så va det forbanna verdt det også haha, helt ærlig. I natt, etter litt for mange redbulls og litt for lite søvn, samlet jeg sammen ei bøtte av videoklipp fra den første påskehelga med gjengen, og ordnet en liten video.

Jeg vet ikke helt om jeg skal si det her, men noe fucket seg på videoen da jeg lastet den opp i youtube, så bildet henger etter lyden noen plasser. Jeg kunne jo bare latet som det var meningen, men det er det altså ikke.. Selvfølgelig var det noe som skulle gå galt, og for å være ærlig så irriterer det meg noe inni granskogen, men jeg bare gidder ikke å gjøre noe med det nå haha. Så hvis alle bare later som at det er kult, så er det supert. Håper dere liker den, til tross for dens skavanker :)

Hva synes dere om videoen?

Ni dager i Åre

 • 04.04.2015 kl. 19:44

Hei hei hallo! Ikke for å være pessimist eller noe, men nå går det jo faktisk mot slutten av ferien. Jeg synes den har vart utrolig lenge da, kanskje fordi jeg har vært i Åre i ni dager nå, noe som faktisk er litt vel lenge. Jeg har vært med på sykt mye morsomt og det virker som jeg på en uke har levd et helt liv haha. I går kveld fant jeg meg utrolig nok noen venner, mine bønner ble hørt. Så det ble nok en festlig kveld. I dag dro jeg i bakken med mamma og pappa, og spiste lunsj med en kompis (og Petter Northug som satt to meter unna) hehe. Her er meg nå, i min kosedress fra Bikbok og et nytt sett fletter.

Haha har nesten ikke vipper igjen

Vi blogges ♥

ny hårsveis

 • 03.04.2015 kl. 18:16

I går ble det pappas biff etterfulgt av ben&jerrys og film med småjentene. Og det var ikke så mye mere spennende å si om gårsdagen. Pappa fikk det til å se ut som et drap på kjøkkenbenken, da han skjærte opp biffen, men sattan den var god ja!I dag ser jeg skikkelig rocka ut på håret, eller det trodde jeg hvertfall helt til Pernille sa jeg var kjempesøt :) WTF jeg skulle jo se ut om en badass rapper med fletter. Jaja uansett.. Jeg har enda ikke funnet meg noen venner i Åre, så dagene sløves for det meste bort på sofaen. Eller i dag var jeg faktisk en tur i byen og møtte tre søte jenter som ville ta bilde, da ble jeg glad, ble desverre ikke invitert på noe afterski da :( Men dagen er ung, og tar jeg ikke helt feil så er det langfredag, så jeg har god tid på meg til å finne på noe å gjøre i kveld hehe.Hva synes dere om sveisen?

en glad påskekylling

 • 02.04.2015 kl. 20:23

Hei! I dag har vært en litt annerledes dag enn de andre påskedagene mine. I dag har jeg faktisk jogget meg en tur og spist en frukt, og etter mine pinefulle fem kilometer sovnet og ble liggende i to timer. Haha neida de var faktisk ikke så pinefulle, jeg sprang så fort som aldri før, hadde sikkert masse overskudd. Før jeg sovnet rakk jeg å dusje og ta en avslappende tur i badstua, så det var utrolig herlig.

me all dressed up for joggetur

.. and me all dressed of for badstua

Og nå sitter jeg som støpt foran AppleTV'en og ser ferdig siste sesong av Suits, etter det aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt, so let the last two episodes go slow.

Det blir for det meste bilder og litt uniteressant fakta om min feriehverdag på bloggen for tiden, men jeg er tydeligvis ikke i det kreative hjørnet akkurat nå. Så om dere kan komme med noen forslag til hva jeg burde blogge om, eller si hva dere synes om hverdagsinnleggene, så hadde jeg blitt en glad påskekylling (haha ble litt mye det kanskje).. :-) Uansett ha en finfin kveld!

Hyttelivet i Åre

 • 01.04.2015 kl. 18:22

Hei! I dag våknet jeg av vekkerklokka til katy, hun skulle nemlig ta toget hjem for å ta turen videre til hytta si, så da ble det jo privatsjåføren (altså meg) sin jobb å føre henne trygt til toget. Da jeg våknet igjen noen timer senere trodde jeg alt bare var en drøm, men så innså jeg at jeg lå alene i sengen :(

I dag sto vi på ski til vi ble lei, spiste god lunsj i bakken og nøt det fine været. Likevel er det alltid så forbanna godt å komme hjem og hoppe ut av astronaut-skoene. Best feeling ever.

Så nå koser vi oss bare på hytta med kortspill og påskegodt, det er jo det påska handler om, er dere ikke enig? Gleder meg til pappas biff i kveld, den er rett og slett ubeskrivelig god! Vi blogges ♥ ♥ ♥

mamma og mia ♥

Ha en fin kveld!

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no