hits

Storeslem

 • 30.04.2014 kl. 18:06

Hello! Fikk masse fine tips i forrige innlegg, taakk for det! Holder på å pakke til Berlin nå, har det egentlig ganske travelt også. Har kvelden fullstappet av planer og imorgen tidlig drar jeg. Og nåå kom Knut så da drar vi på grillfest!

Lurte forresten på om dere kunne gjøre meg en tjeneste, å stemme på Heimdal VGS sin russesang "Storeslem". Bare gå innpå linken HER og klikk liker under sangen til Heimdal Russ 2014. I tillegg hvis dere er ekstra søte, send SMS med kodeord: SANG <mellomrom> 4 til 2242.

Ha en strålende kveld!

til berlin første mai

 • 29.04.2014 kl. 19:40

I morgen er det siste dag før mai, rene helvette med mattetentamen og greier. Meeen så fort den er ferdig er det lys i tunellen for da skal mai feires inn. Skal grille med venninnene og kjærestene på kvelden ♥♥ Etter tre døgn med desperasjon etter en plass å grille, har vi endelig slått oss til ro hjemme hos en av oss. Håper at det ikke snør da, hjerte smilefjes. 

Den første mai drar jeg faktisk til Berlin med storfamilien, altså mam, pap, sis, onkel, onkel og besteforeldrene mine. Reisen fikk vi som en del av julegaven fra mimmi og beste, gleder meii. Selv om mimmi har satt opp et stramt skjema over hva vi skal gjøre mens vi er der, setter jeg stoor pris på om dere kommer med tips til hva vi kan se og gjøre der. Hvis noen av dere har vært der eller skal dit selv. Alt fra shopping (masse shopping takk) til parker og museum (gjentar; ikke så mye museum, mest shopping takk) :):):):):)


Noen som har vært i Berlin? Hvis du har tips til foreksempel en butikk jeg burde stikke innom, skriv adressen i kommentarfeltet ♥

grønn og herlig

 • 28.04.2014 kl. 19:28

Heii igjen! Lenge siden sist, eller fredagen hvertfall. Som dere sikkert vet var jeg på Lillehammer i helga og spilte Baldus-cup med laget. Det var utrolig morsomt og helt syykt fint vær. Trodde seriøst jeg var i syden. Med solskinn, håndball, tivoli og jentene kunne det neesten ikke blitt bedre.. Eller vi kunne jo ha vunnet da haha.... Vi tapte semifinalen på "sudden death" altså første målet vinner. Helt forjævlig, og bare flaks og uflaks, men sånn er det. Hadde vi vunnet den, hadde vi nok vunnet hele greia spør du meii haha.

Haha bildet nederst i midten er så festlig, har det til bakgrunnsbilde og smiler hver gang jeg ser det. Vi lastet ned en app som het OKHELLO så vi videochattet på hotellrommene, hahah noe så morsomt.

Ellers så kom vi hjem sent i går kveld, utslitte hele gjengen og møtte rett opp på spynorsk, ups mente nynorsk prøve i morrest, dere kan jo tenke dere hvordan det gikk. Har mattetentamen på onsdagen, så i dag og i morgen må det settes av til det, og planene for resten av uka skal jeg fortelle dere litt senere :)

håndballweekend

 • 25.04.2014 kl. 10:25

Hei folkens! Da er der fem minutter til jeg skal kjøre til bussen. Jeg skal nemlig til Lillehammer med laget i helga for å spille Baldus-cup. Gleder meg kjempemye til fire timers busstur heeehe, blir alltid morsomt med den herlige gjengen da. Vi skal forresten sove på SAS-hotellet og ikke på noen skole, for de som lurer på det. Nå rekker jeg ikke si så mye mer, så vi blogges!

Var på butikken for å handle inn litt godsaker til turen.Noen flere som skal på Baldus i helga?

2048

 • 24.04.2014 kl. 22:36Hei! Litt randomt, men over ser dere mitt fantastiske, sunne og gode mellommåltid, som jeg tenkte å vise dere. Værsågood :) I dag var klassen på kino og så en eller annen krigsthriller som jeg ikke husker hva heter, såå det var jo greit. Etter filmen dro jeg, Markus, Johanna og Anna på torget og kjøpte oss en shviiindyr yoghurtis nammis. Deretter gikk vi faktisk --- hold dere fast --- på biblioteket i byen for å gjøre lekser hahahaha. Vi ristet av oss Markus da, så dro vi dit og øvde til tyskprøve som er i morgen og mattetentamen i neste uke. Er ikke vi bra flinke hæ??

Bildene over var de fire siste bildene på telefonen, så jeg slengte med dem. Fra øverst til venstre: Jeg og mark spiser yoghurtis ♥ Jeg og knut har det funny ♥ Har blitt hekta på et spill som heter 2048, anbefales dere blir klinsinnsyke av det ♥ Flinke johannanerden på biblioteket ♥


sommer og smoothie

 • 22.04.2014 kl. 21:18

Hei dere! Er helt fantastisk vær i Trondheim for tiden (nå håper jeg virkelig ikke at det blir dårlig fordi jeg sier dette). Klokka er snart halv ti og kveldssola skinner fortsatt inn vinduet. Etter skolen i dag dro jeg, Anna og Johanna til Granåsen, som er en slags park (??øh) der folk ofte trener. Det er masse fine skogsløyper der og hoppbakke, så vi kan løpe i trappene og tribunene. Helt jævlig da, men så værde etterpå. Har ordnet meg med pulsbelte og klokke og plutselig ble treninga mye morsommere, det anbefales!

Kom hjem og var helt gelè i kroppen, så jeg lagde meg mat og slengte meg ned med en film på sofaen. Fant ut i dag at jeg har engelsk tentamen i morgen, heh jaa.. Tar det med ro, viktig det å, eller..? Anywaays det er mange som spør om oppskrifter på smoothiene mine, så her har dere en jeg kom fram til i kveld. Smaken av sommer! Gi gjerne tilbakemelding og tips til andre smoothier jeg kan teste!Ha en fin kveld ♥

Frisk Hud

 • 21.04.2014 kl. 17:57

I dag har jeg tenkt å anbefale dere en bok som nettopp har kommet ut i butikkene. Den er skrevet av Rolah O. Lønning, hun er en lege som har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin. Boka er en guide til vakker og problemfri hud, som inneholder bilder og anbefalinger til produkter som hjelper mot ulike problemer. Den omhandler blant annet tørr hud, fet og uren hud, anti-aldring, celluliter, mat og trening for frisk hud og redusering av strekkmerker. Jeg har sett gjennom boka og synes den er veldig fin og hjelpsom. Hvis dere er interesserte i boka kan dere finne den HER eller i bokhandlere over hele landet.Noen som fattet interesse for boka? :):)

ski i sommervær

 • 20.04.2014 kl. 20:34

Heii alla ihop, endelig tilbake på norsk jord. Det får det til å høres ut som jeg har vært veldig langt borte, noe jeg altså ikke har. Men en uke i Sverige får det til å føles langt nok ut. Jeg rekker ikke være hjemme så veldig lenge, fordi jeg skal ta turen til min gjeng kill squad som allerede er samlet med burgere og hele pakka ute på hverandaen i kveldssola. Blir godt å gjenforenes etter en ukes fravær fra hverandre haha.

Selv om vi kjørte hjem fra hytta i dag, tok vi oss en siste tur i bakken. Det var så varmt at vi lett kunne kjørt i t-skjorte, holdt bokstavelig talt på å svime av haha.Så pakket vi og ordnet oss en liten smoothie før det baar seg heimat til trondheim.

Ha en strålende kveld!

månedens spørsmål

 • 19.04.2014 kl. 23:03

Kan du plis skrive et innlegg om helix piercingen din? Tok du med pistol eller nål? Hos frisør eller studio?

Jeg tror ikke jeg trenger å skrive et helt innlegg om det haha. Jeg tok det på en frisør på Trondheim Torg, med pistol.

Hvor høy er du?

Rundt 173 - 174 cm

Hvor mange push-ups greier du?

Haha jeg har faktisk en 50 days challenge med meg selv, der jeg tar en armheving mer for hver dag. Startet med 1, så 2 osv og jeg skal helt opp til 50. Er på 27 nå haha jessda.

Bare lurer på en ting, hvilken sportsbh bruker du til vanlig?

Forskjellige fra Nike

weheartit

Hvordan trener du mage?

Jeg trener egentlig ikke så mye styrke på magen. Mange tror at jo flere sit-ups du klarer jo finere mage får du, men det er ikke helt rett. Fordi du kan jo bygge så mye muskler du vil på magen, men du må også kvitte deg med fettet, ved å foreksempel løpe. Dessuten så trener du veldig mye mage uten at du merker det. Når du tar andre øvelser som blant annet knebøy så strammer du magen og dermed trener du den. Du kan få six-pack uten å ta en eneste sit-up. Men intervaller er fint, løp i 20 sek på tredemølle med høy hastighet og 10 sek pause x 10.

 

Hei! Lurer på hvordan det går med cøliakien og alkohol sammen? :) Kjenner ei som har cøliaki, og hun kan ikke drikke alkohol (på grunn av gjæren, såvidt jeg har forstått).

Hm jeg kan ikke drikke vanlig øl, bortsett fra Corona, fordi det er så veldig lavt innhold av gluten i akkurat den. Det er likevell litt, så jeg vil ikke anbefale det til en med sterke allergiske reaksjoner. Ellers er det flere alkoholholdige drikker uten gluten, som foreksempel vin.

Hvor har du kjøpt ralph lauren t-shirten?

Fikk den fra kjæresten ♥♥ (den er fra Zalando)Når man har cøliaki, slutter kroppen å vokse sånn som puppene liksom?

Haha neii

Har alle i gjengen din kjæreste? åååå

Hmm så og si, de fleste har vell det nå ja hehe

hvordan er det å ha fått kjæreste? :)

Neii det er veldig fint og koselig, haha vet ikke hva jeg skal si.

hvor redigerer du lyset på bilder? hvordan?

Jeg redigerer bildene lysere i Gimp, det kan lastes ned gratis, bare søk på google. Under ser dere forskjellen - den øverste delen av bildet er før og den nederste er etter.


Bruker du selvbruning, og isåfall hvilken? :)

St. Tropez Intensifier på kroppen og en spray for ansiktet fra Garnier.

hvor kjøper du glutenfrie tacolefser?

Jeg kjøper det faktisk på nærmeste Ica-butikk, men også på Meny blant annet.

glutenfri tortillapizza

Hva er ditt favoritt klesmerke?

Hmm Nike

Såå fint! Skjørtet var jo bare rå lekkert! hvilken modell og størrelse er det?

Vet ikke hvilken modell, men størrelse S eeeller M husker ikke helt, dette var sikkert kjempe mye til hjelp haha..

Hva synes dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

GLAD PÅSK

 • 19.04.2014 kl. 14:45

Litt sen påskeanbefaling for husmødre og festfruer som drikker seg fin på vin i påska. Kjøp et stort påskeegg og lag et hull i enden av egget. Så trenger du en boksvin slik at du kan ta ut posen inni og legge den inni egget med hodet ut hullet.

Sunn kveldsmat på hytta, er det påske så er det påske. Også instashoot da ofc, søsterset sin forresten (pernilleholck)

Har ikke så mye å fortelle egentlig. Sitter på hytta og nyter siste dagen i Åre, vi drar nemlig hjem i løpet av morgendagen.. Vil ikke at påska skal bli over :((

Hvordan er påska deres?

langfredag

 • 18.04.2014 kl. 21:07

God Langfredag! Hvis man sier sånt.. Jeg vet ikke god jul, god langfredag - same shiit, neida jo. I dag var det perfekt påskevær i åre, sol og blå himmel hele dagen. Vi sto opp tidlig, spiste frokost og dro ut i bakken. Heerlig!

Vi kom hjem med et par fregner ekstra og helt utslitte av sola. Så ble det litt kos på verandaen med kortspill, smoothie og godis, før vi rett og slett sovnet - og våknet til middag tihi.

Nå sitter vi ute på verandaen igjen i solnedgangen, inntullet i dyner og hører på musikk. Skal gå inn å se film snart, noen som har noen filmtips til tre søte piker?

Reebok

 • 17.04.2014 kl. 12:40

Hei! Tenkte å vise dere noe nytt treningstøy jeg fikk i samarbeid med 3t for en stund siden. De kommer på 3T-Shop i løpet av høsten, jeg kan si fra når de er i butikken. Både sports-bhen og toppen er fra Reebok, og jeg synes begge er superfreshe og ikke minst behagelig.

sportsbhen har samme "rygg" som toppen forresten

Hva synes dere?

påskemarsipan

 • 15.04.2014 kl. 21:08

Heihei! I går kveld var en kjempekoselig kveld med rora og nora, er så sjeldent vi møtes pga skole og avstand. Vi spiste burger og så She's the Man, men så nesten ingenting av filmen fordi vi hadde så mye å prate om haha. Satt og pratet hele natten om alt og ingenting.

I morrest litt utpå dagen dro familien + Anna (min frende) og Elise (Pernille sin frende) på hyttetur til Åre. Vi har kjøpt inn haugevis av påskemarsipan, for de selger ikke faktisk ikke marsipan i Sverige haha det er helt utrolig. Da vi kom frem tok vi det bare med ro med masse godteri og potetgull og spilte brettspill hihi. Og nå har jeg og Anna nettopp kommet hjem fra joggetur!! Shit jeg er stolt og jeevelig sliten.

elli, pep og pernaFlere som er på hytta i påska?

motebloggern

 • 14.04.2014 kl. 18:26

Heihei! Startet dagen i dag med å rydde unna gamle klær som ikke brukes lenger før jeg scootret i et konstant fossefall på vei til 3t. Det pøøøøøsregnet, så nesten ingenting når jeg kjørte. Etter jeg hadde trent prøvde jeg å drøye tiden så mye som mulig ved å ligge å drikke sjokomelk og høre på musikk i en sofa på kontoret til pappa. Etter typ tre timer uten at regnet hadde stoppet måtte jeg nesten dra. Så jeg fant meg en giga dress i et skap som jeg fikk låne hahah, det var ikke noe smoking akkurat, mer som en gammel, blå kjeledress. Men den funka eksepsjonelt i regnet, så hvorfor ikke. Så veldig bra ut når jeg trasset gjennom resepsjonen :):) Hehe ja jeg er moteblogger osv
Etter en deilig dusj ble jeg sittende med The Lying Game og en kopp kakao, og her sitter jeg enda, minus kakaoen da, den er drukket opp. Tror jeg lager meg enda en... Uansett, om litt kommer Aurora og Nora (jaaaaaa jeg er fortsatt venninne med rora) og vi skal kose oss med en tradisjonell stjernegrillen-burger, naam.Hvordan er været hos dere??

vinneren av junkyardkonkurransen

 • 13.04.2014 kl. 23:12

Den følelsen når du vet det er søndag og du i noen sekunder begynner å forberede deg mentalt på skole dagen etter før du innser at det er påskeferie!! Jeii happy. I helga har jeg vært med kjæresten og vi har bare koset oss med god mat, film og masse påskegodt. Noen av dere gjettet at vi var i byen i forrige uke for å kjøpe påskeegg til boysa og deet var jo riktig. Vi fylte opp tidenes påskeegg med så mye snavvel og snop at det var vanskelig å holde seg unna, er ikke vi bra søøte da? hehe.Kanskje dere har merket at jeg ofte blogger små kollasjer med mobilbilder for tiden, og jeg vet ikke helt hva dere synes om det. Er så tungvindt å bære rundt på kameraet til enhver tid, mens iphonen har jeg jo med meg overalt uansett. Har selvfølgelig ikke lagt kameraet på hylla da, jeg elsker jo å ta bilder med det, men ja tenkte bare å høre deres mening! :) Under er nok en liten kollasj av masse mat som vi har laget i helga haha kanskje ikke så interessant.. Ingen av oss er til å skryte så sykt av på kjøkkenet, men vi overrasker oss selv hele tiden!


Jeg har forresten trukket vinneren av junkyardkonkurransen og denne gangen var det Andrea Olsen som gikk av med seieren, gratulerer! Junkyard vil kontakte deg på mail. Og jeg beklager at det kom så sent, så jeg har en liten trøstepremie til dere andre. Dere får 20% på alle varene på junkyard hvis dere bruker rabattkoden matholck !

heimdal party peeps

 • 12.04.2014 kl. 16:55

Heia bloggen! Haha Knut sitter vedsiden av meg og flirer av hvor klisjè det er.... Det er en grunn til at folk ikke får se på når jeg blogger, jeg blir så klein haha. Jaja uuansett, går kveld var en utrolig morsom kveld med masse herlige folk. Som jeg sa i går så startet den hjemme hos Anna med mine fine jentutter og fortsatte videre til heimdalfesten. Er jo alltid vorset som er best, med masse latter og god mat.

anna, mei og martine

martine og idatrine og thea

mei og pep ♥

Hva synes dere om bildene?

kveldens antrekk

 • 11.04.2014 kl. 19:03Hei alle fine! Var godt å komme hjem fra skolen i dag og innse at det faktisk endelig er påskeferie på ordentlig. Hadde bare kake og kos i sistetimen og lagde et lite fredagsmåltid bestående av tortillapizza med Pernille når jeg kom hjem. Nå skal jeg og flere jenter hjemme hos Anna før vi drar videre på heimdal release party, altså en skolefest der blant annet årets russelåt blir avslørt hehe jeii gleder meg faktisk. Så jeg håper det blir en fin kveld og håper alle dere koser dere også! Nyt første dagen i påska med masse påskegodt ♥♥ Ha en fin kveld!

Kjøpte egentlig hele antrekket når jeg var i byen på onsdag, så ja dette var innkjøpet og kveldens antrekk. Skjørt fra Zara, topp og tupetopp fra Bikbok.

Hva synes dere?

kaketorsdag

 • 10.04.2014 kl. 21:43

Hei dere! De siste dagene før påskeferien har vært veldig bra og avslappende egentlig, er ferdig med alle prøver og framføringer og det er så herlig. Etter skolen i dag tok jentegjengen buss til byen for å koose oss og kjøpe inn noen litt spesielle ting til påska, som er hemmelig at the moment, men som jeg kan fortelle dere om noen dager haha! Det var uansett veldig koselig med en god, gammeldags bytur med mine beste girls. Etter den uvanlige shoppingen dro vi hjem til Katrine og spiste middag og kake ♥♥♥ jeg spiste selvfølgelig alt for mye kake, så det føltes ut som jeg bare rullet gjennom hele håndballtreninga etterpå, jess felt so good... Men var værde da, kaka var siick.

flinke theakokken

♥ ♥

Noen som tør å gjette hva vi skulle kjøpe i byen hiihi

sen skoledag

 • 09.04.2014 kl. 21:53

Hei! Klokka er 21.53 og jeg kom hjem fra skolen for litt under en time siden, tiidenes lengste skoledag (neida hehe). Vi begynte ikke på skolen før klokka seks i kveld, av en eller annen fantastisk grunn. Det eneste vi gjorde var å spise kjekser, drikke te og se Slumdog Millionaire, som forresten er en film ;);) Vi hadde hvertfall fri på dagen, noe som var utrolig herlig. I går kveld kom Katrine til meg for å kose, og jeg holdt på å lage bananpannekaker så det passet jo fint. Så våknet vi i morrest og scootret til 3t med Anna og Johanna for å løpe og trene styrke. Fiin start på dagen!Etter det dro jeg til byen med Katrine og tvillingene for å shoppe litt nødvendigheter til påskens festligheter. Kan vise dere innkjøpet senere! Genseren på bildene over er forresten fra Batoko.God natt!♥

de siste dagene

 • 08.04.2014 kl. 18:43

Hei! Hele gårsdagen gikk bort til å øve til engelskframføring med noen to venninner. Eller vi gjorde ganske mye annet og da, men man kan ikke forvente noe annet vell. Vi lagde nydelig wok til middag bestående av masse grønnsaker, kylling og risnudler juummyy. Så dro vi en liten tur på 3t før vi kom hjem igjen og lagde et herlig fruktfat og fortsatte med jobbinga. Bildene ser dere nedenfor. Haha det kom med et ganske randomt bilde fra helga av meg og Thea og de enorme yoghurtisene vi kjøpte oss, jaja. La ut et bilde på instagram av dem også (mathildeholck).

På søndagen hadde min kjære søster bursdag og ble 14 år, så vi hadde brownies til frokost og finfin middag til kvelds!

♥♥♥

Hvordan har de siste dagene deres vært?

sundayy outfit

 • 06.04.2014 kl. 17:46

Hei! Hadde tre kamper i går, vant to og tapte en. Hadde nok det kjipeste tapet vi noensinne har tapt, med ett mål. Hadde vi vunnet hadde vi kommet til semifinale, men neiiidå.. Uansett var det en veldig morsom dag da, med masse håndball og bøttevis med yoghurtis mellom kampene. Jeg og Thea dro til Solsiden og kjøpte yoghurtis til 400 kr tilsammen hahaha, healthy girls med bra oppladning til kamp. Skjedde en skade i den siste kampen som gjorde at vi måtte stoppe kampen og vente en halvtime til ambulansen kom, så vi kom hjem i elleve tiden på kvelden. Kom hjem til nydelig sushi da, deet var perfekt. Hvordan har helga deres vært? ♥ Her er dagens antrekk.genser fra element, jakke fra colmar, bukse fra nike, sko fra helly hansen

Hva synes dere?

africa throw back

 • 05.04.2014 kl. 18:54

Så gjennom noen gamle bilder fra afrikaturen og begynte å redigere litt lys og nyanser, så ble jeg helt hekta og redigerte masse morsomme bilder. Har ikke noe annet å blogge om akkurat nå, så hvorfor ikke dele disse bildene med dere. Kan godt henne jeg har langt dem ut før, men med litt annen redigering denne gangen. Alle bildene er selvfølgelig mine daa, hvis noen skulle lure på det.Hva synes dere om bildene? Hvilket likte dere best? :)

elsk-hat-forhold

 • 04.04.2014 kl. 23:44

God fredagskveld! Er sånn ca ti minutter fra å sovne med hodet på macen og bli der til i morgen, skal prøve å holde ut da. Skal uansett opp tidlig i morgen for å spille kamp, så jeg må vell legge meg snart for å være hvertfall litt opplagt. Håndballkampen i kveld var morsom og helt jævlig på samme tid, har sånn elsk-hat-forhold til de kampene som er litt over gjennomsnittet spennende. Etter en hel kamp med konstant kniving, tapte vi desverre. Men jaja har tre kamper i morgen også!

Etter kampen var det rett hjem for å dusje for å dra videre på middag med mamma, pappa, søstersen, besteforeldre og onkel. Vi spiste helt NYDELIG mat på Ai Suma i byen. Må bare dele at jeg faktisk spiste stekt andebryst med gåselever, it was deeeelicious. fine siss, liksom sossete i dag vi da ;);) får vell litt pepper for det tenker jeg haha

God natt! ♥♥

smilefjes x2

 • 04.04.2014 kl. 15:28

Hei dere! I dag er det skikkelig sommervær i Trondheim, prøver å se bort ifra faktum at det faktisk snødde i går haha, men idaag er det sommer. Det første jeg gjorde etter at vi sluttet i dag var å tryne i gjørma på vei til bussen :) smilefjes. Det andre jeg gjorde etter at vi sluttet i dag var, etter å endelig ha kommet meg til bussen, finne ut at jeg mistet telefonen i gjørma da jeg falt :) smilefjes x2. Haha kunne jo fortsatt å fortalt om dagen min på denne måten, men det hadde nok blitt litt slitsomt. Eller jo en gang til - det første jeg skal gjøre etter jeg har publisert innlegget her da, er å skifte til håndballkamp. Gleeder meii.

Dette er dagens (overraskende nok) pyntete outfitcardigan fra Bikbok, t-shirt fra Ralph Lauren

Hva synes dere om antrekket?

dagens outfit

 • 03.04.2014 kl. 20:41

Nå har jeg tatt påskeferie, jeg vet det er igjen en uke, men det er så godt som ferie. Alle prøvene er overstått og har igjen bare en koselig engelsk framføring haha, det går så fint. Etter skolen i dag kom kjæresten og han hadde med to giiga sjokolader og jordbær ♥♥♥ I tillegg til det lagde vi vaffler og koset oss. I helga blir det mye stress. Vi kom videre til sluttspillet i serien og har fire innledende kamper på fredag og lørdag, og eeeeventuelt finaler på søndagen ;) Men det blir sikkert morsomt!

dagens outfit: joggedress fra Junkyard, eeeelsker denFlere som har tatt påskeferie kanskje??

tips til skolemat

 • 02.04.2014 kl. 15:22

Hei! Hadde skole fra åtte til ett i dag med naturfag, liker egentlig at vi har fagdag hver onsdag, dagen går så fort. Vi hadde prøve i førstetimen og jeg føler det gikk helt greit.. Nå gikk den sikkert til heelvet haha. Etter skolen dro jeg hjem for å sove egentlig, fordi jeg ikke har sovet så mye det siste døgnet pga sene treninger og mye prøvepugging. Kaffe er vell det eneste som har holdt meg gående, haha høres veldig gammeldags ut men. Uansett så var jeg selvfølgelig ikke trøtt når jeg kom hjem, så jeg har bare sett serier og koset meg.

Jeg tenkte å komme med et tips til en sunn og god lunsj på skolen. Det er også veldig enkelt hvis du er motivert og setter av bare liitt tid. Det er rett og slett å lage en enkel salat kvelden før og sette den i kjøleskapet til dagen etter, og den er akkurat like god. Stek litt kylling i små biter, hakk opp salat, mais, agurk, tomat og eventuelt andre ting.

Ser ikke dette fantastisk godt ut? Så kan man hvertfall glede seg til lunsj!Nå skal jeg på trening så vi blogges senere!

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no