hits

straks maai

 • 30.04.2013 kl. 18:05

Hei! Åh da er det snart mai, noe som vil si sommer jeeeeii! I nuet sitter jeg ute og griller i sola med mine beste og det ser ut til å bli en herlig kveld. Jeg hadde to prøver i dag som egentlig gikk kjempebra. Etter skolen dro alle jentene på butikken å handlet inn til tidenes grillkveld. Håper dere får en herlig kveld, siste kvelden i april husk! I morgen er det mai, med tusen fridager, ååh jeg er så glad akkurat nå haha.

 

Martine, Anna og Theanydelige Thea og IdaHanna, Ida og Thea
Ida og meii
fineste Johanna
♥♥ Ble bare portrettbilder jo hahah jaja håper det går greit

Hva er deres planer for kvelden da jenteer? (og gutter) hehee

flinke skolepiker

 • 29.04.2013 kl. 22:34

Heihåå! Har et par prøver i morgen så det er grunnen til mitt lille fravær, back on track tomorrow! Når jeg kom hjem fra skolen i dag hadde pappa hentet en pakke på postkontoret til meg fra Footway. Jeg vant nemlig et gavekort derfra på bloggen til Kristine Ullebø for veeldig lenge siden, og jeg har ikke fått ræva i gir og bestilt meg før nå haha. Uansett så er jeg så idiot at jeg bestilte helt feil størrelse.... Jeg bestilte 41 og det er hvertfall to størrelser for mye haha, jeg vet jo at jeg bruker 39?!?! Jaja jeg returnerer dem i morgen.


Kom nettopp hjem fra min puggevenn Johanna, vi har øvd hele kvelden på engelsk og RLE- prøve, er så sliten nå. Skal ta meg en herlig dusj før jeg faller i søvn. Goodnight sweeties♥

Hva har dere gjort i dag?

sommerfølelse

 • 28.04.2013 kl. 15:20

Heei dere! Hadde en finfin kveld hjemme hos meg med jentene i går, kjenner jeg begynner å få sommerfølelse! Det blir ikke ordentlig mørkt før 11-tiden og det er så herlig. Vi spiste pizza og det ble mye latter og kos. Så tok vi noen bilder i solnedgangen, aah SUMMERFEELING! Jeg tror ikke dere kan se for dere hvor mye jeg gleder meg til sommerferie nå, klarer nesten ikke vente!

Anna og Ida
Johanna puuz♥♥

Martine, Ida, Johanna, Anna, Thea og meijj
hahaha fatties

Flere som begynner å kjenne litt sommerfølelse?

solsiden photoshoot

 • 27.04.2013 kl. 21:07

Heeei babes!

Jeg og Martine hadde på vekking til klokka 10 i morrest, men seelvfølgelig lå vi å slumret til klokka 11. Da sto vi opp og lagde oss heerlig frokost før vi sminket oss og tok bussen til byen med Johanna for å møte Ida og Solveig. Vi shoppet litt og spiste en youghurtis fra Narvesen, det er sååå godt haha mye bedre enn vanlig softice.

Martine og meeii ♥Fiineste Johanna

Etter det dro jeg på Graffi og spiste lunsj med Aurora og Nora. Vi måtte jo selvfølgelig ta bloggbilder, så vi tok turen på brygga på solsiden. ALT FOR DERE♥


I kveld kommer noen jenter over og vi skal koooose oss! Håper dere får en strålende kveld!

gårsdagens gode gjerning

 • 27.04.2013 kl. 12:03

Hei! I går hadde vi trening, men jeg er forkjølet, noe jeg har vært i EN MÅNED (!!!) så jeg dro hjem. Når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å bake muffins til min kjære Thea, som egentlig skulle operere i går natt, men så fikk hun farang så hun spydde hele natten og kunne ikke operere :( Så jeg skyndte meg og bakte noen søte muffins som jeg pakket inn også syklet jeg (hahaha ja jeg syklet) bort til henne. På veien fant jeg ut at sykkelen manglet bremser da HEEH bra mat. Men det var hvertfall gårsdagens gode gjerning!


Senere på kvelden kom Martine og Anna og vi leide filmen 'Historien om PI' og kjøpte burgeren vi alltid kjøper fra Stjernegrillen. Haha jeg tror seriøst vi er de eneste som holder den burgersjappa fra å gå konkurs, er baare vi som er der. Skulle egentlig publisere dette innlegget i går, men hele gjengen sovnet under filmen.

Martine lå over i natt og nå sitter vi å spiser frokost før vi tar turen til byen med noen jenter. Blogges senere!♥

Hva er deres planer for dagen?

new in fra batoko.com

 • 26.04.2013 kl. 18:23

Husker dere da jeg hadde en sånn 'my wishlist' greie i påska? Hvertfall så var Coca-Cola og Jack Daniel's toppene på den ønskelista. Rett etter det fikk jeg sponset dem, og jeg ble såå glad for de er jo råkule, er dere ikke enig?? Rød Coca-Cola HER. Svart Jack Daniel's HER, hvit HER. Jeg fant ingen link til den hvite colaen, den er nok utsolgt. Men jeg må bare si at jeg er utrolig fornøyd med toppene, det var onesize og de passet meg perfekt. Anbefaler alle å ta turen innom nettsiden deres, batoko.com. De har så mange dritkule topper og shortser til en billig penge!


Hva synes dere?

Ukens Spørsmål

 • 25.04.2013 kl. 20:34

Hei dere! Jeg fikk litt dårligere tid enn planlagt, så jeg rakk ikke å lage noe video denne gangen. Men neste gang satser jeg på å få det til, så hvis noen har noe de lurer på til da så er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget :) Håper dere forstår.


Hei. Jeg lurte på om du egentlig har Cøliaki... Du har nevnt flere ganger mat som er glutenfritt... Å spise glutenfritt er ikke en "diett" hvis du tror det... Det er folk som har en funksjonshemning som må spise den!

Jeg går ikke på noe glutenfri diett nei haha. Hvis du ser på det som en funksjonshemming så er vell jeg funksjonshemmet for jeg har cøliaki :)

Va slags goteri kan du spise siden du är gluten ? :)

Det som er glutenfritt veell. Neida joda, jeg kan spise det meste, det er veldig lite godteri med hvetemel.

hvor skal du i sommer?

Nesten hver sommer drar vi på hytta og tenkter at det blir fint vær i Norge. Så tar vi oss i å sitte inne med ullklær og pøsende regn utenfor, så da tar vi ofte turen sørover likevell. Men uansett så skal jeg på håndballcup, sannsynlighvis syden og forhåpentlighvis masse koselige hytteturer og sene sommerkvelder med mine kjæreste venner.

Hvilken sjamo/balsam/hårkur bruker du for å få håret ditt så mykt?

Jeg bruker shampoo og balsam fra S Factor og en hårkur fra Maroccanoil en gang i blant.

Hvilket kamera og objekt har du?:-)

Canon Eos 600D med 50mm kameralinse.

Hvis du blir tatt ut i jr.landslaget i håndball takker du nei?

Hahah altså hvis jeg hadde blitt invitert på teselskap hjemme hos Channing Tatum ville jeg vell heller ikke takket nei, det er bare det at sannsynligheten for at det skjer er minimal.

Er det ikke sykt slitsomt at de nærmeste vennene dine heter Anna, Hanna og Johanna? Haha hadde klikka for meg serr

Neeh er jo veldig vant til det da, men det har vært noen episoder med det haha. Foreksempel når vi har vært på rideleirer, båtleir eller bestilt andre ting "Hei jeg skal reservere plass til Hanna, Johanna, Anna, Thea, Mathilde, Martine Katrine".

Hvilken farge/hva heter fargen du har i bobbi brown fondationen din?

Den er i fargen Porcelain. Jeg kjøpte den i London så det er ikke sikkert de har akkurat den i Norge.


Kan du legge ut en video der du bare snakker engelsk, trenger ikke å være lang :) du snakker så bra engelsk! utrolig misunnelig! :D

Det hadde vært såå kleint, eller jeg snakker jo egentlig mye engelsk i videobloggene uansett da haha.. Jaja vi får se!

hvilken skole skal du gå på i videregående?

Jeg har søkt på Heimdal vgs og håper på å komme inn der.

blir du sur om noen spør om du kan lese bloggen dems??

Nei selvfølgelig ikke! det er mange som spør om jeg kan ta en titt på bloggen deres, og jeg har ikke tid til å dra innom hver eneste en, men jeg gjør det veldig ofte faktisk.

Kan du legge ut et bilde av deg i "fjortis perioden"

Åh jeg hadde såå mange bilder fra den tiden på en pc, men den er kastet eller noe så jeg har mistet alle :((( Så dere får nøye dere med en kollasj jeg hadde i et innlegg for en stund siden.


Kan du lage flere videoer fra dagene dine med venner og slikt?

Ja absolutt, jeg synes selv det er kjempemorsomt med sånne videoer, så hvis dere ønsker det såå.

Hvor høy er du? Er du den høyeste i klassen?

Jeg er ca 172-173 og nei jeg er ikke høyest i klassen. De fleste guttene er høyere og noen jenter, men jeg er langt i fra lavest.

 

Hvis dere lurer på noe til neste gang, legg igjen en kommentar :) Den kommer på videoblogg!

mat by matholck

 • 24.04.2013 kl. 21:42

Hei fiine dere! Begynte litt senere på skolen i dag, så jeg tok meg tiden til å sminke meg og se to episoder SLK (for dere som skjønner). Skoledagen var egentlig ganske dritt helt til jeg fikk tilbake norsktentamen. Tør dere gjette hva jeg fikk?...... Jeg fikk 6! Tjoho jeg er superfornøyd med det hvertfall, kunne jo strengt tatt ikke blitt bedre. Så da ble dagen betydelig bedre!

Etter skolen slappet jeg av litt før Johanna kom for å pugge til sam.fag prøve. Åh jeg kjenner det begynner å bli litt for mye skole nå, gjør jo ikke annet enn å pugge hele tiden.. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommerferien! Og det er jo faktisk ikke så alt for lenge til heller.

Etter skolen bestemte jeg meg for å eksperimentere litt på kjøkkenet. Jeg synes havrepannekaker er litt oppskrytt så jeg tenkte å prøve å lage en litt bedre versjon, men fortsatt sunne selvfølgelig. Så her er havrepancakes by matholck ♥

♥ ca 1/2 dl (50 g) fint havregryn (jeg brukte kanskje litt mer enn det)

♥ 2 egg

♥ 1 ss kesam og litt melk

♥ 1 ts bakepulver, litt kardemomme og litt kanel

Anbefaler dere å prøve pannekakene, de var dritgode! Ha en fin kveld videre ♥

heimdalruss 2013

 • 24.04.2013 kl. 16:35

Hei! Da er det snaart mai og også russetid. Det er jo ganske stort fokus på russesanger for tiden så jeg ville poste den russesangen jeg liker best. Jeg synes heimdal sin russelåt er årets beste uten tviil og det er jeg sikker på det er flere som vil si seg enig i! Hva synes dere?

Hvilken russelåt synes dere er årets beste?


Jeg vurderer forresten å kjøre Ukens Spørsmål på videoblogg denne uka. Kommer an på hva dere liker best. So what would you like to have, vanlig ukens spørsmål eller på video?

på vei hjem til meg

 • 23.04.2013 kl. 20:19

Jeg bestilte meg nettopp noe greier fra Sheinside.com, Coverbrands og Footway. Toppene fra sheinside er forresten sponset, men ikke resten da. Jeg elsker følelsen av å ha bestilt noe på nett, for da går jeg rundt å gleder meg til å få pakken på døra hihi. Bare klikk på navnet nedenfor så kommer dere direkte til produktet.

Turkis skjorte, Bahama Mama, grå t-skjorte, galaxy genser, kost fra too faced, blå converse, pudder fra too faced

Noe dere likte?

Sunshine Crystals

 • 23.04.2013 kl. 19:08

hei hei hallåå

I dag er det som dere helt sikkert vet tirsdag, og det vil si at jeg er ikledd en gammel joggebukse og sminkefritt ansikt. Har ikke hatt noen syk interesse av å sette opp et kamerastativ å begynne å knipse av meg selv i dag haha, og dere er sikkert ikke noe spesielt interessert i å være vitne til det heller. Så derfor slenger jeg med noen gamle bilder. Håper dere har hatt en fin dag, vi blogges snart♥
Hva synes dere om bildene?

upostet lørdagsinnlegg

 • 22.04.2013 kl. 21:29

Hei! Har nok en GIGAprøve i morgen, så dagen har gått ut på å pugge, as always. Men derfor passer det jo fint at jeg ikke publiserte et innlegg fra lørdagskvelden. Så selv om det sikkert er helt uinteressant for dere så måå jeg jo bare publisere dette innlegget ettersom jeg var en så flink blogger å tok med kameraet mitt.

Uansett da, etter den siste kampen på lørdagen ble Nora med meg hjem. Jeg bare dusjet raskt før vi dro på Stjernegrillen med Johanna, Anna og Hanna, der vi kjøpte den vanlige (SYYKE) burgeren. Deretter dro vi til Johanna og så film, til hele gjengen sovnet, unntatt meg da...... heh. Etter det dro jeg og Nora hjem til meg, og tok kvelden.


fra venstre: Anna, Johanna, Hanna og meii


Nora fant ut at hun ikke likte det hun hadde stappet godteriposen full av, det var for surt skjønner dere. Såå det endte opp med at jeg spiste hele dritten på en gang, TJOHO #yolo #sWag
"Hanna smil daaa" :):):):) "Åh ser du ikke at æ spise?!?!"


♥♥♥

Hva synes dere om bildene?

VINNERE AV TILLERCUP 2013

 • 21.04.2013 kl. 22:08

Ææææh nå er jeg så sliten og FORNØYD! Vi vant heeele greia og har ikke tapt ÈN eneste kamp. Har spilt sju kamper tilsammen i helga, mot CSK, Stjørdal, Volda, Rollon og Skåla og jeg vil si vi gruste så godt som alle de lagene (haha ikke for å skryte ass). Men såå spilte vi Semifinale mot Byåsen 1 og det var helt sykt! Når kampen var ferdig sto det 10-10 på tavla, så det ble "sudden death" eller "første målet vinner". Og da kom feilene, begge lagene stresset og mistet baller, bommet osv haha, det va så spennede dere aaner ikke! Tilslutt fikk vi straffe og dere kan jo se for dere hvor mye press det lå på Johanna, som tok den. Også BOMMER HUN, men scoret på retur!!!! Jeg skjelver enda etter kampen der, holdt seriøst på å kaste opp hahhaha. Så kom finalen der vi vant 14-8 over Byåsen 2. JEG ER SÅ FORNØYD og ikke minst stolt over laget mitt!! ♥♥HEIMDAL♥♥

Og hvis noen skulle lure så ja, jeg er hun taperen med lillla sko... hahah
Thea ble kåret til banens beste, etter en suuuper jobb som keeper!!
Og nå sitter jeg hjem med en glamorøs middag bestående av laksepatè og masse annet godt. Har ikke spist ordentlig mat siden klokka åtte i morrest! #eatclean #fit #healthy #SULTENFORFAEN

koselørdag

 • 20.04.2013 kl. 17:20

Hei! Da er dagens første håndballkamp overstått med 10-måls seier over CSK, noe vi er veldig fornøyd med. Sto opp klokka 8 og kampen var ferdig ca 10, og jeg har ikke giddet å gjort en dritt i mellomtiden, bare sittet i sofaen med Katrine, prison break og godterii. Har en kamp i kveld også, mot Volda tror jeg. Wish us luck♥

♥KOOOOSE♥
verdens fineste kat♥

Håper dere får en super lørdag! Skal prøve å vinne for dere altsåå♥ see you later

nok en håndballhelg

 • 19.04.2013 kl. 23:12

Heihei mine kjæære

I nuet sitter jeg plantet i en sofa med Nora, Ida, Elise og Johanna og kooser oss med Senkveld. Men ja jeg fortalte jo at jeg var i byen etter skolen. Vi hadde en syykt travel ettermiddag, dere aner ikke hvor vi stresset. Vi sluttet halv tre på skolen, dro til byen ti på tre og vi rakk akkurat å shoppe litt før vi måtte i hive i oss graffimaten vår, for så å dra videre. Neste stopp var Heimdal VGS der vi så Russerevyen som faktisk var driitbra! Haha gikk over all forventning. Når den var ferdig dro vi reeett til en håndballhall og heiet på laget vårt. Vi har nemlig håndballcup i helga, Tillercup. Men ettersom vi har to lag så skal ikke vi spille før i morgen tidlig. Men ja vi snakkes i morgen da!

Her er noen bilder fra dagen♥♥


 

Hva er deres planer for helga da snupper?

mitt lille innkjøp

 • 19.04.2013 kl. 20:43

Heei dere! Var en tur i byen i dag etter skolen med Ida, Johanna og Hanna. Det var selvfølgelig kooselig som alltid, men mer om det siden. Jeg tenkte bare å vise dere det lille innkjøpet mitt før jeg risikerer å dø av taco-overspising straks. Forhåpentlighvis, altså hvis man ser bort i fra sjangsen for at jeg faller om etter alt for mye middag, så stikker jeg til noen venninner etterpå.

Anywaaays, så kjøpte jeg meg litt småtteri i byen. En joggebukse fra Bikbok i str S (hvis noen skulle lure haha) til 300 kr og et mobildeksel fra Marc Jacobs, kjøpt på Cosmo til 300 kr. Jeg mistet nemlig det jeg kjøpte for litt siden :(..

(hardt liv som populær lizm)

Hva synes dere om det SYYKE innkjøpet mitt? haha vi blogges om ikke så lengee

social life killer

 • 18.04.2013 kl. 22:24

heeei babes

Kom nettopp hjem fra en totimers treningssamling så nå er jeg jævlig klar for å sette meg ned med litt mat og prison break. Haha beklager at jeg sier prison break ca 123424 ganger per innlegg, men dette er jo i grunn en blogg om livet mitt og det har vell blitt en stor del av livet mitt haha. Trist, men sant.... Okei for at dere ikke skal bli lei av å høre om det så kan vi heller kalle det for SLK. Så Prison Break = Social Life Killer aka SLK, ookei? Good. Hele skoledagen har også gått ut på å sett SLK, (søker fred i et lite, rødt trehus, som dere ser på bildet under). Har sett hele sesong 1 og halve sesong 2 på ca en uke. Seriøst eeelsker prisoo... Obs jeg mener SLK ♥♥

Så daa skal jeg ta meg en varm dusj før jeg hopper i seng med Michael Scofield. Eller nei det kom litt feil, ja dere skjønner hva jeg mener haha...... Oi så ikke før nå at det er med en mac på alle bildene haha, nå får jeg sikkert haters pågrunn av det, jaja. Stay strong mat, don't let them bring you down ;p VI BLOGGES I MORGEN♥ goodnightHvordan har deres dag vært?

de siste dagene

 • 18.04.2013 kl. 07:57

GOD (grytidlig) MORGEN♥ åh jeg har så dårlig samvittighet ovenfor dere, fordi jeg har blogget så dårlig i det siste. Utrolig nok har jeg fått overaskende lite klaging og det synes jeg er bra, for ting blir absolutt ikke bedre av det. Jeg håper dere forstår at det har hvert veldig mye skole og håndball i det siste pga tentamen og håndballcup, så det eneste jeg har gjort er vell å spilt håndball, pugget, spist, (sett masse prison break) og sovet. Det virker også som dere er litt lite interesserte. Er så kjedelig å blogge når dere ikke kommenterer.. Men jeg er såå takknemlig for dere som kommenterer og selvfølgelig dere som ikke gjør det også, er jo takknemlig for at dere leser bloggen min i det hele tatt :) I neste uke håper jeg bloggingen blir bedre!

Her er noen bilder fra de siste dagene.


det er kveldsmat - kosekveld med jentene - låser oss inn på jentedoen(haha) - lunsj etter en vellykket svømmetime - deilig junkfood middag og prison break - fine meg - jeg ser prison break mens resten av jentene sovna - koser med vovven - leker hollywoodfrue med botox - pugger til prøve med frukt og kos - gråter fordi prison break er så trist - spiser salat - (ser prison break)

Er det noe spesielt dere vil se på bloggen? ♥

nytt fra sheinside.com

 • 17.04.2013 kl. 18:44

Hei dere! Tenkte å vise dere litt klær jeg fikk i posten av sheinside.com her om dagen. Dere må bare ta turen innom nettsiden deres, de har såå masse fint! Spesielt genserne er så fine, bare trykk på 'topper' og så 'sweatshirts'. Jeg må bare beklage, men både batman- og kenzo genseren er faktisk utsolgt nå, så det finnes ikke link til dem.

Digger denne batman-genseren, den har sånn kosestoff på innsiden, så det er nok en av de deiligste genserne jeg noen gang har hatt på meg, helt sant! Jeg hadde den på meg på tentamen i dag, og det sier litt, for da har jeg på meg det mest behagelige jeg kan finne i klesskapet. Det er liksom den ultimate kosegenseren, også er den jo dritkul i tilegg.
Kjempefin (og billig!) Kenzo-look-a-like. Veldig lett og behagelig å ha på seg.

Veldig fin, rosa kjole med gullpaljetter på skuldrene. Passer kjempefint til sommeren. Det eneste som er litt negativt er at underskjørtet er litt kort og 'hoved'skjørtet er litt gjennomsiktig, men det går helt fint. LINK

Noe dere likte?♥

Clinique Anti-blemish Solutions

 • 16.04.2013 kl. 18:22

Hei! Det er kjempelenge siden jeg har hatt en produktanbefaling og det er jo egentlig litt dumt, for jeg synes hvertfall at det er litt interessant når folk blogger om produkter de synes er bra og vil anbefale! Så jeg er sikker på at noen av dere også synes det. Jeg vet at mange av dere ikke liker når jeg og andre bloggere for den del, blogger om produkter vi har fått sponset fordi dere tror at meningene bare er bullshit, og det skjønner jeg jo veldig godt. Så selv om jeg aldri har løyet til dere om mine egne meninger så skal jeg anbefale noen produkter i dag, som ikke er sponset, men som jeg helt ærlig er veldig fornøyd med. Så hva sier dere til det? :)

Produktene jeg skal anbefale til dere er fra Clinique, et merke som jeg virkelig eelsker. Alt er så rent og naturlig med det synes jeg. Jeg er en trofast kunde av clinique-produkter og holder meg til deres renser og kremer hvertfall. Jeg har ikke tenkt å skrive om alle produktene, men om de jeg er aller mest fornøyd med. Nemlig serien "Anti-blemish Solutions". Hele 'hovedserien' består av en ansiktsskum, en ansiktsrens, en kvise-uttørker og en krem.

Det som er så bra med disse produktene er at de er så sterke at de gir utslag etter bare et par ganger, også svir det helt syykt de første gangene haha, men det synes jeg bare er skikkelig bra for da føler jeg at det hjelper. Hvis man har en ny, rød kvise og tar på kvise-uttørkeren på kvelden før man legger seg så er den så godt som helt inntørket neste morgen. Min faste kveldsrutine er:

♥ skylde ansiktet med kaldt vann

♥ påføre ansiktsskummet i hele ansiktet

♥ skyll av med en våt klut

♥ påføre ansiktsrensen med en bommulpad

♥ smøre inn ansiktet med fuktighetskremen

♥ påføre kvise-uttørkeren der det trengs

trykk på linken for å komme til nettsiden Blush.no, der du kan bestille reisepakken med Anti-blemish Solutions (den er litt mindre, men mer praktisk) LINK. Jeg har både den orginale og reiseutgaven, de er helt like, bare størrelsen er forskjellig.
Link til kviseuttørkeren HER
Jeg kan sikkert kjøre en anbefaling på de andre clinique-produktene mine en annen gang, hvis noen skulle ønske det! Jeg håper dere likte produktanmeldelsen, si fra hvis dere ønsker flere av dem!

Hva synes dere?

starten på en ny uke

 • 15.04.2013 kl. 20:14

Hei dere! I dag hadde vi mattetentamen, noe som gikk ganske dårlig... Følte ikke jeg fikk til nooe som helst, og håper jeg ikke får 2 liksom! Jeg har bare fått 4 og 5 på mattetentamen før, men denne gangen, hell no. Så det var dagens deprimerende del. Etter skolen satt jeg og Anna å deppa ute i gangen en liten stund før begge dro hver til sitt for å se Prison Break haha. Vi hadde trening klokka fire, så før det bestemte jeg meg for å prøve noe nytt, nemlig bananpannekaker! Har hørt litt om det og tenkte jeg bare måtte prøve det. Oppskriften ser dere nedenfor.

Det var helt greit, litt kvalmt haha, men det smakte litt som en banankake eller noe. Verdt å prøve da :)

Etterpå dro jeg som sagt på trening, haaaard trening på 3t åh jeg er sliten enda. Og når jeg kom hjem derfra dro jeg rett på butikken og kjøpte ukens dose av frukt. Har blitt som en rutine, hver mandag lager jeg fruktsalat som holder ut uka. Geeeniaaalt!


(måtte bare posere med en ananas for å vise at jeg ikke kødder liksom) Så nå er kjøleskapet fylt opp med masse sunne greier. Setter høye krav på meg selv ass. Jaja vii blogges♥♥♥ klemzz

Ukens Spørsmål

 • 14.04.2013 kl. 15:13

Hei! Har sakte men sikkert sluttet med ukens spørsmål, men jeg har tenkt å starte med det igjen! Såå her er denne ukens spørsmål og hvis det er noe dere lurer på til neste gang, så legg igjen en kommentar i dette inlegget.

hvilket lag spiller du på?

Heimdal j16 :)

Lurer på hva du ønsker å oppnå med håndballen?

Helt ærlig så ønsker jeg ikke å oppnå noe som helst egentlig. Har spilt håndball i nesten ti år bare for at jeg synes det er morsomt og så spiller jo bestevenninnene mine på samme lag så. Også ser jeg jo på det som trening da, jeg trener jo håndball flere ganger i uken. Har ikke noe plan om å bli verdenskjent håndballspiller for å si det sånn haha.

hvilken størrelse har du i gensrene?

Jeg synes Choies genserene er veldig små i størrelsene så jeg bruker å bestille M eller L hvis det ikke er onesize.

Hvorfor ser u på pb nå?

Har aldri vært noe spesielt interessert i Prison Break før nå. Har aldri tenkt over når folk har snakket om det liksom. Men så begynte en venninne å se det og hun sa det var HELT SYKT så jeg tenkte ookei jeg må vell prøve. Og nå er jeg så stuck foran skjermen og har sett hele sesong 1 på noen få dager.

På hvilken nettside ser du Prison Break?

Netflix.

Hvordan redigerte du bildene?

I Picasa lager jeg kollasjen også redigerer jeg effekten i Pixlr.com (det er helt gratis)

e du svensk?

Haha neei, jeg bare liker å tro at jeg kan å snakke litt svensk da.

HVAAA ER DEN LEFSA DU SPSIER? HVOR FÅR DU KJØPT DET?

Jeg skjønner ikke hva som er så siiinnsykt spennende med den lefsa jeg spiser hahaha. Hver gang jeg legger ut bilde eller skriver at jeg spiser lefse så utløses en hel lefsedebatt i kommentarfeltet! Det er en tjukklefse som kjøpes på helsekost og er glutenfri. Den er sykt god og smaker ikke glutenfritt i det hele tatt. Okei da har jeg sagt det, håper ikke det er noe mer dere lurer på angående den lefsa, haha jeg sitter og ler for meg selv akkurat nå.

jeg bare lurte på hvilken hunderase det er?

Coton de Tulear.

Er du fan av justin bieber?

Nei vil ikke kalle meg noe fan av han nei, men jeg er hvertfall ikke 'hater' haha. Likte den tiden når han sang One Time og One Less Lonely Girl ogsånn jeg.... Boyfriend blir litt over the top for synes jeg.

Har du et kjendisforbilde?

Ja Miley Cyrus faktisk, har vært fan av henne helt siden starten av Hannah Montana.

har du egetli fregner?

Ja faktisk så har jeg det, men de er så lyse at de nesten ikke vises og spesielt med litt sminke forsvinner de helt. Men om sommeren vises de mye mere da. (bildet under er fra i fjor sommer)

Hvem tar bildene dine?

Enten så tar søsteren min, Pernille dem, hun er kjempefliink. Eller så bruker jeg kamerastativet mitt.

Hvor er klokka fra?

Den er fra Guess, jeg kjøpte den på flyplassen i Amsterdam.Noe dere lurer på til neste gang?

WWF

 • 13.04.2013 kl. 23:35

Jeg eelsker denne pandatoppen fra Choies! Pandaen er logoen til WWF som står for World Wildlife Fund og har som oppgave å redde truede arter, trooor jeg. Jeg har ikke helt satt meg inn i det der, så ikke skyt meg om jeg tar feil da haha.

Hva synes dere om bildene?♥

håndballivet på Levanger

 • 13.04.2013 kl. 13:34

Hei babes!! Var en tidlig morgen for heimdaljentene i dag, sto opp sju for å årdne meg før vi kjørte til Levanger en time etter. And guess what, vi tapte første kampen mot Løvetann IL, elns. Neida Langevåg hahahah sorry, ikke artig.. :-)))) Men vi vant i går kveld da mot Byåsen, så vi mangler bare en kamp og den MÅ vi vinne, hvis ikke ryker vi rett hjem. Neste kamp er ikke før halv fem så siden 11 har vi sittet på et kontor på 3T-Levanger og slappet av, spist og gjort litt matte haha. Her er noen bilder fra dagen.På det øverste bildet er jeg, Hanna, Johanna og Anna, hvis noen skulle lure.

Noen av dere som går på håndball?

tentamen nr 16 overstått

 • 12.04.2013 kl. 16:08


Heii og god fredag!! Endelig er min sekstende tentamen overstått og jeg har bare to igjen. Jeg hadde forresten tentamen i går, ikke i dag, men jeg rakk ikke blogge noe særlig i går fordi jeg pugget matte all day long. Men ja jeg kan ikke tro at jeg har hatt så mange tentamener og at jeg straks er ferdig. Jeg føler ikke at jeg er gammel nok til å ta eksamen da haha, jeg har liksom fryktet det i hele TI ÅR og nå skjer det snart. Off nei jeg gruer meg, EENN om jeg kommer opp i matte eller spansk?!?!??! Da kan jeg like gjerne legge opp alt og flykte :((

Haha uansett, norsktentamen gikk helt fint da. Alt jeg tenkte på var hvor mye jeg gledet meg til å komme hjem til Prison Break ;p Nå kjenner jeg at hele kroppen bare er dødssliten av skole og at det blir godt med helg. Meeen tingen er at det blir ikke akkurat noe kosehelg, som jeg er vant til. Vi skal som sagt på Levanger å spille sluttspill. Jeg sa feil her om dagen, det er ikke cup vi skal på, men sluttspill for de som kom videre fra serien osvosv. Vi drar snart, for å spille den første kampen, wish us luck


(bildene under er ikke fra i dag) Genseren er fra Carlings

God helg! Vi blogges babes♥

you got me speechless

 • 11.04.2013 kl. 22:42

skjørt fra Stradiavius, jakke fra H&M, topp fra Bikbok

Hva synes dere om bildene?

a.d.d.i.c.t.e.d

 • 10.04.2013 kl. 19:35

Wohoo da er det norsktentamen i morgen, mattetentamen på mandag og engelsktentamen neste torsdag, looking forward! Har sittet hjem til Johanna med Anna og Katrine nå for å prøve å få unnagjort litt matteøving, men det er så kjedelig at jeg døør. Det passer kanskje ikke helt supert at vi har håndballcup på Levanger i helga, ettersom det er mattetentamen på mandag heh. Det er derfor vi prøver å gjøre litt nå. En ting er at det er kjedelig og at jeg ikke skjønner noe av det, men en annen ting som jeg synes er ennå verre er tanken på Prison Break. Fyyflate for en serie!!!! Jeg er så hekta at jeg får ikke til å tenke på noe annet. Jeg sier til meg selv "nei Mathilde, du skal ikke gå i den fella igjen" men wops der satt jeg................... ANBEFALER DEN TIL ALLE, eller ikke, kommer ann på om dere vil ødelegge alt som heter sosialt liv og skole :)sånn by the way så er Johanna og Anna endelig forlovet!! Blir storbryllup i sommer da ;pppxD hahahah see så søte


Flere enn meg som har gått i 'serie-fella'?

inspiration from africa

 • 09.04.2013 kl. 21:59Hva synes dere om bildene?

the bloggercrib/sykestua

 • 09.04.2013 kl. 14:36

Good morning sunshines! Våknet med den samme motorsagen i halsen i dag og dro på skolen først, meen etter noen timer klarte jeg ikke å få med meg noe som helst og jeg hostet som et heelvet. Så nå sitter jeg her i sofaen med Prison Break foran meg på skjermen og halstabletter og te ved min venstre side. Ja jeg har forresten begynt å se Prison Break, eller jeg begynte akkurat nå da, men det virker skikkelig spennende og det startet liksom rett på med en gang! Hater slike bøker og serier der det tar en eevighet før det skjer noe action, så god tålmodighet har jeg ikke.. Her er forresten the bloggercrib/sykestua.
Haha fikk forresten beskjed om at jeg var å se i adressavisa i dag. Var kanskje ikke en så veldig positiv artikkel, men jeg skjønner ikke hva denne personen mener med at vi ødelegger fremtiden vår? Jaja vi har vell forskjellige meninger om blogg, og det er jo lov det :)

Hva tenker dere om avisartikkelen, synes dere unge bloggere ødelegger fremtiden sin?

vinn justin bieber billetter!

 • 08.04.2013 kl. 22:48

Hei! Da har jeg fått gleden av å dele ut seks biletter (ståplasser) til Justin Bieber konserten 18. April på Telenor Arena, i sammarbeid med Karma.no. Men dette er en litt annerledes konkurranse, det er liksom ikke vinnerne som vinner, men de har muligheten til å gi dem videre til noen som virkelig fortjener det! Hvis dere kjenner noen som:

♥ Gir uten å forvente noe tilbake

♥ En god kompis/venninne

♥ En som kanskje har vært en helt for noen

♥ En som kanskje føler seg utenfor

♥ Eller kanskje en som bare ikke fikk tak i billett

For å nominere sin kandidat så drar dere inn på DENNE siden og melder på den du synes fortjener det. Og det som er litt morsomt med denne konkurransen er at Karma ønsker at overrekkelsen helst skal dokumenteres, slik at du som gir bort denne herlige gaven skal filme når du overrasker vennen din! Så det kan jo bli ganske morsomt!

Gjerne legg igjen en kommentar om hvorfor akkurat du eller den personen du vil gi den til, fortjener det! Vinnerne trekkes veldig snart så det gjelder å være raske! LYKKE TIL ALLESAMMEN.
Del gjerne innlegget videre :)

fruktsalat ála matholck

 • 08.04.2013 kl. 18:25

Hei fine dere!

Våknet i morrest med reine motorsagen i halsen.. Med andre ord helt jævlig hoste, jepp looks like I'm forkjøla. Men som den superhelten jeg er så dro jeg på skolen likevell. Hadde en kjempeherlig 2 timers mattetime først på dagen, det gjorde dagen min enda mer kjempherlig :)))) haha fine smilefjes mathilde, calm down..

Jaja når jeg kom hjem lagde jeg meg fruktsalat noe som har blitt en vane, i starten av hver uke så lager jeg det og det holder ut hele uka. Fikk også en forsinket bursdagsgave av onklene mine fra Oslo, en superfin treningsgenser fra Nike. Er den ikke fiin?
Fra venstre er det ananas, cantaloupe melon, honningmelon og fersken. Haha jeg høres så proff ut når jeg sier cantaloupemelon, men sannheten er at jeg begynte å søke opp oransje melon osv på google nettopp for å finne det ut. Ikke hadde jeg aanelse om at det var det den het.

Håper dere får en fin mandag videre! Vi blogges♥

bday siiss

 • 07.04.2013 kl. 17:58

God daag! I går kveld var jeg, Anna og Johanna hjem til Katrine og koset oss med burger fra Stjernegrillen, som er best btw, og masse godteri og film. Vi leide Taken 2 og Twilight Breaking Dawn part 2. Jeg synes Taken-filmene er så bra, elsker dem! Men den andre, altså Twilightfilmen ble jeg skikkelig skuffa over. Jeg hadde forventet en skikkelig eksplosjon av spennendehet (haha er det et ord) ja hvertfall masse spenning osv, men den var bare skikkelig dårlig...... Og jeg har alltid vært twilight-fan liksom! Vi trodde seriøst det var skjult kamera og at filmen var bare kødd og at noen kom til å si "hahaha at dere virkelig trodde at filmen var sånn xD" But no... Så ja jeg er skikkelig skuffa... Haha men det var en kjempekoselig kveld da, som aaalltid med mine herlige jenter♥

Anywaaays, i dag har vi hatt familiebursdag for Pernille som ble 13 år i går! Stoorpie har hu blitt no♥ Her er et lite bildedryss fra bursdagen.
mimmi, meg og mia♥♥
Pernille og mimmi (haha mormor forresten)


verdens beste søster♥ loooveyou
fineste Amalie
 fjortizzer altså ;pp
Pernille og mamsii

Legg igjen en liten gratulasjon til min fine søster da! :)

nytt fra choies.com

 • 06.04.2013 kl. 19:39

Da tenkte jeg å vise dere det nye jeg fikk fra choies.com her om dagen. Jeg fikk fire gensere, to topper, et armbånd/ring og et par øredobber! Og er suuperfornøyd. Grunnen til at jeg valgte så mange 'fake chanel' gensere er fordi jeg ga den ene til Katrine, så hun fikk den svarte, mens jeg har den grå og den rosa. Dirkektelink over hvert bilde.

Kjempekul topp med ørneprint, HER Grå fake Chanel, HER Denne er helt klart en av mine favoritter. Det er så herlig rosafarge! Direktelink HER
Det var denne jeg ga til Katrine. HER
Denne finner du HER Åh elsker denne pandatoppen♥♥ Men jeg har leitet gjennom heele nettsiden og finner den ikke :(( so sooorey
Ring/Armbånd HER og øredobber HER

Noe dere likte?

herlig fredagskveld

 • 05.04.2013 kl. 23:14

Good kveld! I nuet sitter jeg hjemme hos Johanna med mine fiine jenter. Haha hvorfor sier jeg at de er fine, vi er ikke fine nå. Kom nettopp hjem fra trening, har dusjet og vært på butikken såå nå sitter vi her og koser oss. Jeg tok faktisk noen bilder i lunsjen i dag. Hver fredag så drar vi jo hjem til meg i friminuttet og spiser sjokolade og osteloff med skinkeost. Okei vi gjør egentlig det hver dag, bare at vi ikke er så usunne da.

Forresten så skal jeg på håndballtrening fra 12-16 i morgen så det blir jo superDIGG. nei......... Jaja vi snakkes vell etter det vi da. I mellomtiden får dere kose dere med bilder fra dagen min.
fineste martine♥

Og her er gjengen nå. Fra venstre: Johanna, Thea, Anna, Katrine, Martine og Ida.

Koos dere masse i kveld mine kjæreste lesere. Kanskje dere ikke vet det, men jeg setter faktisk sånn pris på dere! Tusentakk for at dere i det hele tatt leser bloggen min♥♥ looveyou guys

gladfredag

 • 05.04.2013 kl. 18:28

Ååh så deilig med fredag igjen! Er av en eller annen grunn veldig glad i dag, ikke at jeg ikke er det hver dag, men spesielt glad i dag. Så jeg prøver å tenke på hva som kan forårsake slik en gledeseksplosjon. Joda i går fikk jeg en stor pakke fra Choies.com med maaasse fine klær som jeg skal vise dere senere. I dag hadde jeg musikkprøve som gikk helt greit og engelskframføring som jeg fikk 6 på, haha yeey me. Også er det jo tross alt fredag og helg da, så jeg har ganske mange gode grunner til å være glad egentlig.

Når jeg kom hjem fra skolen tenkte jeg å ta bilder av klærne jeg fikk, og jeg synes det er så morsomt å ta bilder (av meg selv) hahahaha neida :P Men derfor ble det noen ekstra bilder som jeg slenger med nå. Jeg drar på trening om ti min ÅÅHERRE nå gjorde jeg det igjen, glemmer helt klokka HADE jeg må skifte. Vi blogges!♥


"det er så stygt det du gjør med leppene dine" OKEI :)))

Flere som er superhappy i dag eller?

Har tattovert tunga!

 • 04.04.2013 kl. 23:29

Heii! Jeg har lenge villet tattovert tunga, men jeg har ikke turt, MEN i dag gjorde jeg det faktisk! Se så kult det ble!!!

Yes I know, I'm like totally hilarious. Var sikkert flere tusen som gikk på den syke spøken min da haha, neida jeg har ikke tattovert tunga. Eller jo men ikke på ekte ;ppp Er en sånn godteritattovering som jeg synes var såå morsom da............. Haha hvor taper er ikke jeg, jaja var søt da.
Som planlagt så dro jeg til Johanna i kveld for å pugge, blir jo selvfølgelig mest tull og sånt meeeeeen vi fikk gjort litt da. Har med andre ord ikke alle odds på min side i morgen med både prøve og framføring.                              fineste miin♥

Hva synes dere om min fete tungetattoo?

dagens antrekk

 • 04.04.2013 kl. 17:45

Hei dere! I dag var klassen på teater i byen og så Bør Børson Jr. Haha den var jo helt grei den, lo kanskje ikke like mye som læreren som satt vedsiden av oss hahaha. Lo mer av henne enn selve skuespillet. Var noen flere skoler der, det var egentlig veldig fult av elever. Er alltid like kleint når det blir sånne gruperinger og ingen prater med noen andre enn de fra klassen haha, jaja. Når vi skulle dra så manglet det en elev så vi måtte vente en god stund i byen før vi fant ut at vedkomne var på en egen buss haha, så vi kom hjem litt sent da.

Resten av kvelden går med til å pugge til musikkprøve og engelskfremføring. Stikker vell en tur til Johanna senere, for å pugge og bake haha, ender alltid opp med det. Dette er dagens antrekk.


genser fra Monki, skjorte fra Guess, bukse fra Dr.Denim

Hva synes dere om antrekket?

tar en joggetur bare

 • 03.04.2013 kl. 15:53

Hei! Sluttet halv tolv i dag fordi vi avspaserte i gym, ååå så herlig. Dro hjem til Johanna med Hanna og bare slappet av og pratet. I to tiden dro jeg hjem og tok meg en joggetur på min kjære tredemølle. Haha har lagt merke til at noen sier 3D-mølle, men jeg tror det er feil..? Nå skal ikke jeg si det for sikkert, typisk meg å drite meg fullstendig ut når det gjelder slike ting. Men jeg tror det heter 'trede' da.

For dere som lurer så løper jeg ca 20-40 min på tredemølla og hvis jeg bare løper i tjue min så er det ofte intervall med veldig høy hastighet, etterfulgt av styrke (vekter, situps, armhevinger, planke osv) etter det. Jeg holder ikke på med noe prosjekt om å få bra kropp eller spise sunt, men jeg trener bare for å holde meg i form og for min egen del, ikke for noen andre. Nå har jeg verken trent eller spist sunt på over en uke, så derfor er det godt å komme litt tilbake på bane. Og jeg vet mange lurer på hvilke mageøvelser jeg gjør, men jeg er så kjedelig at jeg gjør bare det vanlige, som de jeg nevnte over her. Også har jeg veldig høy forbrenning, noe som gjør at jeg ikke legger på meg noe særlig rundt magen :) Og bare så dere vet det, så skriver jeg ikke slike innlegg eller legger ut slike bilder for å presse noen til noe, men bare som en motivasjon på en måte. Og ja gjerne kall meg tjukk, sikkert noen som føler at det er nødvendig å kalle meg det, men som sagt så trener jeg ikke for noen andre enn meg selv.                                                           
treningskjorte fra Nike, kjøpt på xxl. Tights fra 2XU

tilbake til hverdagsrutiner

 • 02.04.2013 kl. 20:38

Hei! Kjenner nesten det var litt godt å komme tilbake til hverdagsrutiner igjen, se kjentfolk på skolen og ikke minst møte mine tre elskede bestevenninner (Hanna, Johanna og Anna) som har vært i syden! Kjenner jeg har savnet dem såånn. Kan bli vanskelig å venne av seg all godterispisingen da haha, har jo ikke gjort annet i påska enn å spise drittmat! Okei herregud, jeg må på butikken å kjøpe meg en melon eller noe. Jaja nå sitter jeg å ser på videoer fra Afrika, skal jo prøve å skrape sammen en videoblogg av disse greiene, men det er så mange! Kommer til å ta en evighet.

Lagde meg havregrøt i sta og det er jo ganske godt, og også sunt! Tenkte bare å anbefale det med det samme. Ta ca 1 dl havregryn og bland med 1,5 dl vann eller melk og ta på fullt i mikroen i 1-2 minutter. Men pass på mens den holder på, for det koker over! Snakker av egen erfaring heh...For å være heeeeelt ærlig med dere, som den ærlige personen jeg er, så kan jeg meddele at jeg tok av bærene :/;pPpXD hahaha tipper de nærmeste vennene mine tenker dette når de ser slike bilder "Haha lol hu spist IKKE det der, hu kasta det og bestilt en burger eller nå" The ugly truth......... Haha neida jeg spiste jo faktisk havregrøten da.

Hvordan var det for dere å komme tilbake på skolen? (hvis dere ikke fortsatt har fri da)

slutten av påskeferien

 • 01.04.2013 kl. 18:12

 heeeia

Da er det siste dagen i påskeferien, oog det er første april. Jeg hadde egentlig tenkt å sla til med en drit awesome aprilsnarr, meen jeg giddet ikke. Så derfor tenkte jeg å si litt om helga mi istede. Jeg dro hjem fra Åre på lørdagsmorgenen og kom fram klokka tolv. Fra tolv til seks satt jeg i den samme stolen og hørte på musikk, lakkerte neglene og spiste. Senere på kvelden kom min elskede rora, som skulle natteover. Vi bestilte pizza og det ble en herlig kveld med masse latter haha. Vi tok utrolig nok bare ET bilde, hvaa faen er ikke vi bloggers liksom?? Jaja på søndag kom Thea og Martine og vi gjorde ikke en dritt. Så kom Katrine og vi så Spider Man haha. Syk helg.

Nå sitter jeg hjem til Nora med Elise og vi spiser potetgull og sjokolade. Vil konkludere med at dette har vært en helg fylt med latter mat og .. mat. 

Har noen av dere slått til med en spøk? Forteell om den

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no