hits

Vårt nye hjem

 • 19.03.2018 kl. 21:58

God kveld mine venner! Jeg sitter nå i mitt nye hjem og nyter en sen middag med samboern, haha. Sounds nothing like me, men det er kanskje noe jeg kan bli vant til etterhvert. Det har vært en lang men fin mandag. Jeg dro på styrketrening i morrest og trente tung bein med styrketreneren vår. Da jeg kom hjem var jeg hungriii og fant meg noen sushibiter i kjøleskapet som smakte heaven. Jeg gjorde litt skole, så nyeste episode av Heimebane og spiste mer mat før jeg dro på håndballtrening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter håndballtreninga som var ferdig klokka seks, pakket jeg med meg saker og ting for et helt liv og kjørte til mitt nye hjem for de neste dagene. Jeg har seriøst med meg SÅ mye haha, men sånn blir det med to treninger om dagen i tillegg til skole. Jeg og Maja dro på butikken og kjøpte inn mat og nå sitter vi her og ser  gårsdagens kamp mellom Storhamar og Vipers på handballtv.no.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser fram til en ny dag i morgen, håper dere får en fin dag ♥

Jeg flytter ut denne uka

 • 18.03.2018 kl. 22:41

Hei dere! Jeg har hatt en finfin helg. På fredag lagde jeg og Anna tunfiskpizza, som er en av våre absolutt favoritter, med masse juicy nam oppå og så en dokumentar; The Push på Netflix. Den var hands down sjuuuk. Jeg og Anna digger sånne serier og filmer som er helt mindfucked og leaves you shaking. Den handler om en mentalist som utfører et eksperiment og viser hvordan mennesker kan la seg manipulere til å begå kriminelle handlinger uten å stille spørsmål. Den anbefales. 

På lørdag dro jeg på toill-dag (crazy days) og klarte å komme hjem uten en eneste handlepose, DET er creds til meg. Det var også målet mitt, så goal achieved. På kvelden jobbet jeg på Downtown. Og denne søndagen har bare vært utrolig chill.

Tiiilbake til overskriften, som kan oppfattes som en clickbait-overskrift. Det er sannheten som står der, bare på anabole steroider. Jeg skal nemlig ikke flytte ut for godt denne uka, jeg skal kun flytte ut denne uka, så skal jeg flytte hjem igjen haha. Jeg og Maja skal teste tilværelsen som samboere og flytter inn hos Tonje, keepern på laget som skal reise bort, på samling. Vi skal altså bo der fram til torsdag og passe på hunden og holde liv i redet. Så det kan bli funny. 

Vi blogges ♥

casual i caps på café

 • 16.03.2018 kl. 19:20

GOD FREDAG ♥ Helt frivillig hadde jeg stilt klokka på 06.45 i dag. Hadde ingen verdens ting jeg skulle gjøre fra morgenen av egentlig, men noen ganger synes jeg det er godt å få i gang kroppen synkront med soloppgangen og dessuten blir jo fredagen mye lengre enn om jeg skulle stått opp klokka ti. Så jeg spiste en boks med makrell i tomat med knekkebrød. Jeg sier makrell med knekkebrød og ikke knekkebrød med makrell på grunn av fordelingen. Makrellen står nemlig som et 5 cm høyt betong-tak over knekkebrødet og tar det meste av oppmerksomheten. Men nok om det (hva i fan er det å snakke om haha?)

Jeg dro på trening med Maja, var hjemme klokka ni og spiste frokost nummer to, en omelett. Så satte jeg bare pris på den fine fredagen, været, at jeg var ferdigtrent og avtalte å møte Martine på café i byen. Vi tok med noen bøker og gjorde et forsøk på å gjøre litt skole i mellom slurkene av kaffe og bitene av bolle. Vi endte opp med window shopping på Solsiden for å se hvilke skatter som blir solgt på Crazy Days i morgen. Sjæl blir jeg nok sittende hjemme når dørene åpnes, jeg hater slike supersalg, blir superstressa og ender bare opp med å kjøpe noe som ikke er på salg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caps fra Gestuz (Carma)

Genser fra Elvine

Bukse fra Monki

Rumpetaske fra Adidas (Nelly)

Sko fra Adidas (Junkyard)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi satte oss på Dromedar Solsiden. Veldig koselig plass og de har glutenfri brownies ♥ Jeg dro rett fra byen til håndballtrening. Nå sitter jeg hjemme, nydusjet og skal bare ta denne fredagskvelden helt med ro. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan var deres dag?

Små gleder i hverdagen

 • 15.03.2018 kl. 16:45

Hei dere!

Før syntes jeg torsdager var den lengste, tyngste, med andre ord; verste dagen i uka, men nowadays liker jeg faktisk torsdager. Torsdagen starter litt sent etter min beregning, jeg har ikke på vekking før klokka halv ni, noe som er diigg. Da har jeg huset for meg selv (nesten for meg selv, det merkes at Mia er hjemme for hun bjeffer for hver en bevegelse som skjer utenfor), men resten av familien har forlatt redet. Så jeg står opp, lager meg en stor havregrøt og begynner på trening klokka halv ti. Vi har felles trening på Olympiatoppen hver torsdagsmorgen, spesifikke øvelser for hver posisjon på banen + en felles styrkesirkel til slutt. 

Etter treninga har det blitt tradisjon at jeg kjører hjem til Anna og spiser lunsj der, vi lager en haug med havrepannekaker every time. Oppskriften finner dere under my latest instagram post. Det er så kos å lage seg sånne små gleder i hverdagen.

Jeg har håndballtrening om noen minutter, haha 45 minutter da. Så jeg har akkurat slukt en tallerken med kyllingwok-rester, satt av litt tid til bloggen og skal hoppe i treningsklær straks. Kommer nok hjem til en ny og spennende middag etter trening også. Så jeg får i meg nok mat, ska'kke stå på det. 

Shoes for champs

 • 14.03.2018 kl. 18:36

Heisann hoppsan

Det er lillelørdag eller humpday eller hva man bruker å kalle det, kanskje bare onsdag. En finfin dag i hvert fall. Det har vært så fint vær de siste dagene, solskinn og klar himmel. Det liker vi. Det gjør noe med humøret. 

I dag sto jeg opp halv åtte, lagde meg frokost og dro på 3T. Jeg kjørte litt alternativ tung bein, ettersom jeg stuka fingeren i kampen på søndag har jeg litt vansker med å holde rundt ting med høyre hånd, som manualer og stenger osv. Så da ble det styrke i treningsapparatene som står og støver ned på sentrene. Jeg bruker i hvert fall yytterst sjeldent de apparatene, men det er gøy med litt variasjon. (Bruker dere apparatene?) Uansett, jeg kjørte blant annet beinpress med både ett og to bein, leg extension og leg curl, først 10 reps, så 8 reps litt tyngre, og 6 reps enda litt tyngre. I tillegg har jeg fått meg nye løftesko som jeg så vidt har rukket å tatt i bruk. De er fra Reebok og er råkule, får meg til å se ut som jeg løfter mye tyngre enn jeg gjør ;P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere finner dem HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

what ya'll think about thooooooose

Rett innstilling

 • 12.03.2018 kl. 21:18

Da var det mandag igjen da dere! Men det går helt fint i det man innser at livet ikke er så ille, uansett hvilken prøve som kommer snikende mot slutten av uka, om du har signa up for en nattvakt for mye enn du egentlig kjenner at du gidder, om du har booka deg på en gruppetime du gruer deg til, om kjæresten har bedt om en pause eller om du har blitt forkjøla. Enkelte ting kan man ikke gjøre noe med, bortsett fra å gjøre det beste ut av det, andre ting er det kanskje bare du som kan gjøre noe med. Det meste handler om å ha rett innstilling. Gå denne uka i møte med en positiv innstilling og vær den beste versjonen av deg selv!

Jeg startet mandagen trøtt som bare det, men kom meg avgårde til treningssenteret før klokka ni i morrest. Det ble en sen kveld i Bergen i går. Vi spilte håndballkamp mot Viking, og vi vant 29-31, noe som gjorde turen sååå verdt det. Når det er sagt hadde turen vært verdt det uansett, en så herlig gjeng å reise rundt i landet med. Jeg forstuet langfingeren tidlig i kampen, så i dag er den relativt blå og stor nå i dag. Det irriterer meg litt, når jeg må stå over dagens håndballtrening og føler meg litt redusert, men som sagt; enkelte ting kan man ikke gjøre noe med. Så da er det bare å rigge opp sykkelen på sidelinja og kjøre alternativ trening. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Humøret på topp da jeg kom hjem til nyydelig kyllingwok. Så her sitter jeg god og mett og likevel knaskende på lettsaltede cashewnøtter og et stort glass pepsi max. Making the best outta any situation. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fortsatt fin kveld!

Denne fine lørdagen

 • 10.03.2018 kl. 18:04

Hei folkens, god lørdag! Takk for fine tilbakemeldinger på innlegget mitt i går, artig at så mange engasjerer seg i saken. I dag har jeg vært på håndballtrening, starter som regel lørdagen med det. Det var kampforberedende trening. Byåsen har kamp mot Glassverket i morgen, så det var hovedfokus. Jeg har også kamp i morgen med CSK, mot Viking i Bergen. 

Etter treningen dro jeg hjem og fikk i meg litt hurtigmat, som vil si cottage cheese og müsli. Jeg hadde plans med mine budds, om lunsj i byen så jeg ville ikke spise meg stappings før det. Jeg, Thea, Martine og Trine hoppet i en bil og kjørte sammen ned til byen, møtte Johanna der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Vi spiste på Frati, nyydelig mat der. Glutenfri pasta <3333333 Sorry posjonsbilde. Spiste hele tallerkenen tho. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Dagens outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Bukse fra Monki

Genser fra Carma (2nd day)

Sko fra Frk. Wickstrøm (Blue on Blue)

Jakke fra Zara

Skjerf fra Holzweiler

Veske fra Valentino

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

meg og martybeb

Ha en fin kveld!

Debatten

 • 09.03.2018 kl. 14:59

Hei! Var det noen som fikk med seg debatten på NRK1 i går? Jeg så den til frokosten min i morrest. Frokosten min var forøvrig en havregrøt og en kopp kaffe, men det har dere sett en million ganger før. Likevel bør jeg begynne legge ut bilde av det oftere nå, ettersom det kanskje blir forbudt å legge ut bilder av maten sin på sosiale medier i fremtiden. Det var muligens å dra den litt langt, men det var faktisk en av tingene som ble tatt opp på debatten. Hvordan bloggere og andre influencere bør være veeldig varsomme når det kommer til å legge ut bilder av hva de spiser, hvor mye de spiser, hvordan de trener osv osv, fordi det påvirker følgerne. 

Jeg er enig i mye av det som ble sagt på begge "sidene", med Ulrikke Falch på den ene siden og Kristine Ullebø på den andre. Begge snakker om mangfold, påvirkning og aksept, men samtidig som begge kommer med gode poeng tror jeg de glemmer litt i kampens hete, hva de egentlig representerer. Jeg synes det blir feil når vi skal begynne å pirke på at bloggere legger ut bilder av middagen sin eller hvor tunge vekter de løfter på trening. Vi har bloggere som passer til alle og en hver. Noen legger ut oppskrifter på kremboller, andre om sunnere alternativ, noen blogger om trening, andre om mote, noen om angst, andre om kjærlighet. I stede for å prøve å gjøre alle mer like ved å komme med en lang rekke nye retningslinjer som gjør at man ikke kan poste det man vil, kan vi heller prøve å godta at folk er forskjellige. 

Jeg synes det er fint at så mange i denne bransjen er så ulike. Det gjør det mulig å se at det finnes flere måter å leve på og at det ikke er noen fasit på hva du skal drive med eller hvordan du skal se ut. Det gjør også at det er rom for de fleste å kjenne seg litt igjen i en eller annen blogger. Kristine blogger stolt om en lys framtid som modell, livet på casting og ellers på cafe i Oslo. Ulrikke snakker ut om feminisme og kjønnsnormer og kombinerer det med en dose humor. Begge har tilhengere som ønsker å være med dem på ferden. Og det er jo ingen tvil om at folk synes det er interessant, følgerskaren snakker ganske klart for seg. Men grunnen til at så mange leser krisssy sin blogg er fordi hun blogger på sin måte, med bilder av mat, bilder av seg selv, bilder av vin. Og grunnen til at så mange følger Falch på instagram er fordi hun gjør sin egen greie hun også. Er ikke det bare herlig da? 

Nå var poenget det at unge jenter blir eksponert for ekstremt mye kroppspress, men som det også blir sagt på debatten; unge jenter er ikke objekter som ikke er i stand til å ta noen kritisk vurdering på noen ting. Det handler om å være litt bestemt og selv ta ansvar for det man stiller seg åpne for å lese om. Personlig har jeg tatt helt avstand fra bloggere som Isabell Raad som ikke tar noe hensyn til unge lesere og grad av egen påvirkningskraft. Jeg har valgt å ta avstand fra dem fordi det ikke gir meg noe positivt å lese dem. Det er mitt valg.

Jeg tror nok debatten i sin helhet ville vært bedre med en paradise-blogger som Raad, som lett skriver om en sponset behandling av kosmetisk kirurgi på bloggen, enn Kristine som egentlig bare har noen lettkledde bilder å forsvare, men så har vel ikke disse bloggerne nok argumenter å bygge opp under sin egen sak til at de tør å stille på debatten. For det er jo der problemet ligger, at de påvirker unge jenter med sine plastiske inngrep som de får betalt for å skrive om og framstiller det som noe så normalt som å barbere leggene. Jeg føler at akkurat når det gjelder det, så burde kanskje friheten snevres litt inn. Når det gjelder alt det andre, så tenker jeg bare fuck it. Du ser ikke meg bli helt stressa av å høre hvor mye eller lite Kim K veier eller spiser. Jeg vet at hun er et helt annet individ enn meg, på samme måte som at hun foretrekker eggene sine hardkokt og jeg bløtkokt, så veier hun noe annet enn meg. Thats life. Vi må forstå at det ikke er noe galt i å være annerledes. Det er bare fint. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var bare noen tanker.....  Ha en god fredag, spis fredagstaco og gjerne legg ut bilde av det ♥

L E M O N A D E

 • 08.03.2018 kl. 19:53

When life gives you lemons - squeeze em. 

Husker dere bursdagen til mimmi, den med kunst som tema? Vel, alle bordene i lokalet vi hadde leid var inspirert av hvert sitt maleri, og det ene var pyntet med mengder av ekte sitroner (ikke spør meg hvilket maleri), så da festen var over satt vi jo igjen med haugevis av stoore, fine sitroner, og det er klart de ikke kunne kastes. Så dere skjønner hvordan dette ender. Jeg sitter på kjøkkenet med 50 sitroner foran meg. 

Og hva gjør man da...... Lager lemonade ♥ Det er mamma som har stått for produseringen av den. Først lagde hun en runde med vanlig sukker, deretter med sukrin. Jeg tror hun sa at hun hadde 1/5 med ren sitronsaft og 4/5 med vann + en del søtning. Personlig liker jeg også bare å ha noen skiver i vannglasset mitt. I tillegg til dette bruker jeg sitronene til å lage hjemmelaget ingefær-shots, noe jeg har blitt helt frelst av. Tar en shot hver morgen. 

Gratulerer med dagen alle flotte kvinnemennesker der ute ♥ Ha en fortsatt fin kveld!

9/10 suksesser

 • 07.03.2018 kl. 11:26

Jeg har litt sånn sannsynlighetsregning og brøkdeler klistret til hjernen at the moment, det er nemlig tema i statistikken. Vi regner ut hva sannsynligheten er for å få x antall suksesser på y antall forsøk og bla bla bla. Men det passet greit med dagens blogginnlegg. Jeg har bakt brød skjønner dere. Noe som nesten alltid blir bra, men så kan man tydeligvis ikke forvente suksess hver gang da haha.. 

Jeg bakte favoritten, glutenfritt proteinbrød av havregryn, cottage cheese og egg. Gjort det mange ganger før, både som rundstykker og brød. Men denne gangen  satt brødet bom fast i formen da det var ferdigstekt. 

Oppskrift

1 stor boks cottage cheese (400g?) evt. kesam

4 egg

havremel og havregryn, 200-250 gram av hver ca (jeg tok egentlig alt det tørre på slump)

1 ss bakepulver

1 ts salt

Bland sammen cottagecheese og egg med en stavmikser og deretter inn det tørre. La blandingen svelle i noen minutter. Sett nederst i ovnen på 175 grader i 45-50 minutter. 

Se så nydelig det så ut da jeg tok det ut av ovnen. 

Også bare BAM som en kid som nekter å komme ut av mors mage. Måtte skrape det ut med kniv, jeez det hørtes brutalt ut i kontekst med den kidden. Uansett, poenget er at jeg husker nå at jeg har brukt bakepapir i brødformen tidligere. Så dette innlegget er en pekepinn til meg selv slik at jeg skal huske det til neste gang(!!!!) 

Men til tross for et mislykket forsøk, smakte det UTROLIG godt, kanskje bedre enn om det hadde vært feilfritt. Bunnen skrapte jeg som sagt ut og det ble en nydelig, knasende skorpe, perfekt med pålegg på. 

I 8 av 10 tilfeller blir det philadelphia, røkt laks og egg på brødskiva mi. Nå skal jeg pakke sekken og kjøre av gårde til forelesning. 

Ha en fin dag og prøv å tenk positivt i situasjoner som ikke går helt etter planen! ♥

Morgenkaffen

 • 06.03.2018 kl. 11:40

God morgen!

Jeg har akkurat fått i meg litt lunsj og skal ordne meg til å dra på skolen nå. Jeg var på trening i morrest, bare en time med basis mage&rygg. Deilig med en såppas effektiv økt om morgenen. Jeg styrer forresten snappen til Byåsen i noen dager nå, så hvis dere er interessert er det bare å følge byaasenelite på snapchat. 

Forresten, for noen uker siden kjøpte jeg en kaffemaskin til mamma, i morsdagsgave, og jeg må bare vise den til dere. Det er en Kalita Wave, kjøpte den på Dromedar faktisk. And we love it ♥ Den er utrolig enkel. Bare å koke opp varmt vann og helle i filteret så er den ferdig på null komma niks. Hvis dere lurer på hvordan den fungerer mer detaljert, kan dere se videoen HER på youtube. Fikk bare en trang til å vise dere her jeg sitter og nyter min varme kopp med kaffe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag! 

THERAPY

 • 04.03.2018 kl. 22:00

God søndagskveld! Er det flere enn meg som ligger og lader opp til ny uke med å chillen max foran TV'en med noe snacks nå? Det er jo en form for terapi det. Selv om jeg poster bilder av en sporty meg i yogapositur må dere ikke bli lurt av det. Jeg ble bare inspirert av at mamma akkurat kom hjem fra yoga og føler seg skikkelig bra nå. Vi har da ulike former for terapi. Jeg har ikke ligget her hele dagen da. Jeg spilte kamp klokka seks, så kroppen min er helt dø nå og har sannsynligvis godt av å ligge her å ikke røre noe særlig på seg. Vi spilte kamp mot Aker, som vi tapte til tross for en bra førsteomgang. Tapte ganske greit på slutten, da det rakna fullstending og vi endte opp med sjumåls-tap. IRRRRiterende men sånt skjer. 

Antrekket er fra 3T-Shop. Vi har fått inn helt sykt mye fint fra Casall på shoppen, sjekk det ut HER

Ha en fin kveld videre, vi blogges! 

Masse inspo på inspira

 • 03.03.2018 kl. 18:56

God lørdag! I dag våknet jeg av meg selv klokka åtte, av at jeg måtte tisse vel å merke, så det var egentlig litt irr, men jeg bestemte meg for å stå opp uansett. Jeg skulle tross alt på håndballtrening klokka ti, så jeg satte meg like gjerne i sofaen, under et ullpledd med havregrøten min og så litt Modern Family før jeg måtte kjøre av gårde til Spektrum. 

Etter treninga var det bare å slappe av med en god lunsj og en ny episode av The Americans på Netflix. Rett før klokka tre kjørte jeg og hentet Trine, før vi dro på 3T-Rosten på et kurs om ernæring og styrketrening med Martin Norum, som en del av 3T-inspira. Det er en haug med gruppetimer og kurs for ansatte på 3T som holdes hele helga. Veldig spennende og gøyy. 

Hele antrekket fra 3T-Shop //sponset

Hva har dere gjort i dag?

When food is life

 • 02.03.2018 kl. 18:51

Hallo i luken og god fredag dere! Deilig med tidlig fredagskveld for min del. Til vanlig har jeg trening med CSK på fredagskveldene, men i dag hadde de ikke trening, så jeg trente med Byåsen, som har trening fra fire til halv seks, så ja poenget var at det er digg med tidlig helg. Har håndballtrening i morgen tidlig så den varer ikke så lenge, men fredagsfølelsen nytes så lenge den kan. Jeg skal stikke bort til Trine (aka the sisterhood-apartment) for å spise taco med jentene snart. Vi har vel så godt som flytta inn der og har egen nøkkel haha. I går jobbet Trine til sent, så jeg Anna, Johanna og Hanna dro hjem dit og lagde i stand felles kveldsmat til hun kom hjem, aw. 

Her kommer en oppsummering av gårsdagen. Legg merke til at det bare er bilder av mat. Kalles ikke matholck for ingen grunn vet dere. Men altså når maten man spiser er så fotogen som det her så får det være greit. 

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg dro på trening fra morgenen av. Kastet i meg to lomper med ost og skinke før jeg dro på 3T i åtte-tiden. Jeg løp intervaller. Gjør alt jeg kan for å unngå 4/4 så jeg prøvde ut en ny variant. Jeg kjørte 4 min x 2 (2 min pause mellom dragene), 2 min x 4 (1 min pause mellom dragene), 1 min x 6 (30 sek pause), 30 sek x 8 (30 sek pause). Den anbefales. Etter det kjørte jeg til Anna og vi lagde pannekakefrokost/lunsj. 

Oppskrift: 120 gram havremel, 3 egg, 2 bananer, 2 ss cottage cheese og en slant med kokosmelk. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi satt med skole resten av dagen fram til klokka tre, da lagde vi oss middag. Så enkelt som laksefilet med en søtpotet hver og salat. 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Etter middag dro jeg på 3T igjen for en liten bonus-styrkeøkt. Så dro jeg og så håndballkamp, CSK herrer (som spiller i 1div) mot Kolstad (som spiller i eliteserien). Krone-kampen hett den. Den var til støtte for CSK, de (vi) sliter nemlig veldig økonomisk, både damene og herrene og trenger all støtte de kan få for å kunne bli værende i 1 divisjon neste sesong. 

Til slutt i går ble det en rolig og koselig kveldsmat med rundstykker, egg og masse godt pålegg. En lang og innholdsrik dag. 

Processed with VSCO with hb1 preset

NÅ skal det bli godt med taco, VI BLOGGES ♥

Dress up like an eskimo

 • 01.03.2018 kl. 12:12

Statusoppdatering? Fortsatt singel og fortsatt forkjøla. Ingen drastiske endringer i tilværelsen enn så lenge. Formen er bedre da, det skal sies. Jeg har prøvd meg på håndballtrening denne uka, den første endte jeg opp med å dra hjem fra og den andre holdt jeg ut. I dag og i går har jeg fått svettet ut på mølla, for å forberede kroppen på at jeg ikke har tenkt å bry meg om at jeg er forkjøla lenger. Taktikken min med å trene bort forkjølelsen har ikke funket veldig bra. For meg tror jeg nok den beste kuren er å ligge pal på sofaen, under dyna i noen dager til jeg blir frisk, men det er for sent nå, jeg har allerede vært en uke bort fra håndballtrening og bare trent alternativt, så nå er jeg klar for å trene håndball igjen. 

En ting jeg har lært er at jeg må ha på meg nok klær. Folk faller som fluer rundt meg med influensa og det er fordi de går med kortsokker og nike free run i 20 minus. For JA det er faen meg 20 minus ute i Trondheim nå. Og da ser det bare dumt ut, spør du meg, å gå med bare ankler. I tillegg har jeg en pappa som ikke lar meg gå ut døra før jeg er kledd opp nok til å overleve fjortendager som eskimo i Sibir. Så på BI om dagen går jeg ikledd ullgenser og bukse med ullundertøy under, lue, votter, skjerf og vintersko, mens resten av damerne går i tights og sneakers <3 Blir ikke like stas når sommeren kommer for dem da, de går jo i de samme klærne året rundt xD peace out.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no