hits

En helg med mange planer

 • 31.03.2017 kl. 20:17

Hei dere! Er det ikke deilig at det er så lyst ute? Jeg elsker det. Dagene blir så mye lengre og alt føles lettere på en måte jeg ikke kan forklare. Og endelig er det fredag igjen! Herlighet, ukene går så fort. Denne helga er det mye som skjer, eller i hvert fall mer enn de helgene når jeg bare ligger inne og ser Greys haha. I kveld skal jeg slappe av med jentene, jeg kom nettopp hjem fra håndballtrening, så nå blir det digg å hive i seg noe fredagsgodt og bare gjøre ingenting. Men i morgen begynner timeplanen min å leve litt. Jeg har håndballtrening i morgen tidlig med forberedelse til kamp på søndagen. Så har jeg frisørtime klokka to, middag med grandparents klokka fire, og så bursdag til Sannis med en hel jentegjeng ♥ På søndagen er det siste kamp i Grundigligaen, Byåsen elite mot Larvik(!) og jeg skal være med heh :)):):):) Gleder meii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin fredagskveld! 

Nocco made me run

 • 30.03.2017 kl. 16:44

Hei dere! Denne dagen har hittil vært skikkelig bra. Jeg har hatt en god følelse inni meg fra jeg våknet av meg selv og bestemte meg for å dra å trene i morrest, til jeg fant meg selv halvsovende i forelesningssalen på Dragvoll og bestemte meg for å dra hjem uten dårlig samvittighet. Og enda sitter jeg her med en god følelse. Jeg satt i forelesningen den første timen og jeg prøvde virkelig å sette meg inn i det mannen foran tavla snakket om, men alt gikk inn det ene øret og ut det andre. Så da tenkte jeg det var bedre å bruke tid på å finpusse semesteroppgaven som skal leveres klokka 12.00 i morgen. Gleder meg til å få det av skuldrene. 

Økta mi i morrest var digg. Jeg ble skikkelig gira etter jeg fikk i meg en sup av Nocco Tropical, og intervallene gikk som smurt. Jeg kjørte først 30/30x10, på incline 2 og hastighet 17 de første to, 17,5 de neste fire og 18 siste fire. Deretter gikk jeg på mølla i fem minutter, før jeg kjørte en rask runde med 17/13x10 på samme incline og litt høyere hastighet (mellom 18 og 19). Etterpå trente jeg bevegelighet og balanse.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne var goooood ♥ Ny favoritt. Og med to fulle brett av denne smaken sier jeg meg meget fornøyd. Jeg fikk tilsendt 4 brett fra Nocco - et med pære, et med fersken og to med tropical - så tusen tusen takk for det! Noccodrunk fra mårra til kveld framover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har på meg klær fra 3T-Shop. Tights HER i størrelse XS. Jeg anbefaler denne størrelsen, selv er jeg egentlig en medium, men den sitter perfekt og egner seg både til løping og styrke (det er ikke alle tightser som egner seg like godt til løping). Toppen finner dere HER, den har jeg i størrelse medium. Skoene jeg har på meg er mine favoritter for tiden og jeg bruker dem hver dag (egentlig Pernille sine, men sharing is caring, right) anyways, dere finner dem HER.

Hvilken Nocco er deres favoritt?

Dagstur til Drammen

 • 29.03.2017 kl. 10:08

Morn morn ♥ Nå sitter jeg og spiser pannekakefrokost før jeg skal reise avgårde til Drammen med Byåsenjentene. Vi spiller kamp mot Glassverket klokka seks i kveld. Den sendes faktisk på Eurosport Norge, så det blir spennende. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

60 gram havregryn

1 most banan

1 egg

litt melk/vann

(+kanel, kardemomme, bakepulver) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsk oss lykke til i kveld! Blogges i morgen ♥

10 strake

 • 28.03.2017 kl. 14:30

Hei dere! I helga var jeg i Oslo med håndballgirlsa, eller @utleirajentan som vi kaller oss på instagram (follow oss og følg med på ferden♥). Vi dro på lørdagsmorgenen og spilte første kamp, mot Oppsal, klokka fire. Vi vant den 25-32. På kvelden spiste vi pasta og pizza på Olivia, og de hadde glutenfri pizza wihu. Resten av kvelden gikk ut på å lete etter en 7eleven eller noe i den duren som solgte smågodt. Vi fant en til slutt og utslitte som vi var dro vi tilbake på hotellet, spiste godteriet vårt i senga og så på norsk humor til vi sovnet før klokka slo tolv. 

Dagen etter fikk nyte en god hotellfrokost før vi tok turen til Operahuset og Aker brygge i nydelig sommervær. Klokka fire var det duket til ny kamp, mot Bækkelaget. Det var en mye mere spennende kamp, som vi til slutt vant 27-31. Nå ligger vi på tredjeplass på tabellen og har 10 strake seiere på rad!

Jeg tok ikke så mange bilder på turen som jeg egentlig hadde tenkt, men jeg la ut en del på mystory. Det er bare å legge meg til der, mathildeholc ♥ Husk uten K på slutten hehe..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

→ Matti, Marty, Ida, Johanna, June og Sanne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laget meg en diigg pasta-pesto-kylling-salat som jeg tok med meg på lørdag, til å spise før kamp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag videre! ♥

Går våren i møte med ny klokke

 • 27.03.2017 kl. 14:41

annonse

Hei dere! Nå tenkte jeg å vise dere en skjønnhet av en klokke, perfekt til den kommende vår- og sommersesongen, like kledelig til hverdags som på fest. Daniel Wellington har nemlig lansert en ny kolleksjon - Classic Petite med mesh strap. Mesh beskriver måten materialet i båndet er vevd sammen på, med jevnt fordelte, små hull. En klassisk look som går til det aller meste. 

De kommer i sølv og rosegull, med svart og hvitt design. Hele kolleksjonen finner dere HER. Bruk rabattkoden min "MATHILDEHOLCK15" og få 15 % på hele nettbutikken fram til 30.april! ♥ Flere enn meg som liker den nye kolleksjonen?

8 tips til å krydre en kjedelig hverdag

 • 26.03.2017 kl. 16:00

Vi har vel alle kommet til det punktet en gang, der vi spør oss selv hva vi egentlig holder på med i livet. Like, is this it? Er det dette jeg skal gjøre resten av livet? Var det dette jeg ønsket meg? Det kan være du kjeder deg ved tanken på jobben din, kjæresten din eller hjemmet ditt for eksempel. Da har jeg åtte tips til hvordan du kan få litt ekstra farge i den ellers så grå hverdagen. Først, lukk øynene og pust inn noen store åndedrag nå før du leser dette, vær åpen for nye ting og ha en positiv holdning til de punktene som kommer under. 

1. Gjør en ting utenom det vanlige hver dag

Det trenger ikke være noe stort. Det kan være å dra på en yogatime som det første eller siste du gjør den dagen. Enten for en deilig måte å starte dagen på, eller for å koble helt av før du legger deg. Det kan være å ta seg en joggetur på en halvtime, eller gå til butikken istedefor å kjøre bil. Det kan være ta turen innom Kaffebrenneriet og kjøpe seg en kaffe på vei til skolen eller jobb.  


 

2. Lag en to-do-liste 

Det kan være det perfekte verktøy i en stressende hverdag. Jeg vet i hvert fall med meg selv at det er skikkelig dritt å legge seg på kvelden og komme på at jeg har glemt noe av det jeg skulle gjort i løpet av dagen. På denne måten får du mer struktur på dagen, og så er det ingenting som er bedre enn å kunne stryke ut en ting på lista når du er ferdig med det. 

3. Ommøbler rommet ditt

Det er ikke noe man gjør så ofte kanskje, men når man først gjør det så er det skikkelig oppfriskende, ikke sant? Bare en enkel forflytning, av en sofa eller en kommode, kan få det til å føles som at rommet er helt nytt. For meg så er bare det å rydde rommet nok. Det gir meg overskudd å ha et ryddig rom, så hvorfor er det så tungt å rydde det? 

4. Fokuser på det positive

Når du sitter på bussen og ser ut vinduet, hva ser du egentlig? Ser du en grå by, med slitte bygninger og triste folk på et tyggisbelagt fortau? Eller ser du fuglene som flyr på himmelen som sakte men sikkert lysner, og grønne trær som svaier i vinden og vakre mennesker som du lurer på hvor skal? Sett fokuset ditt bestemt på det positive og du vil få et mer optimistisk mind-set og se på ting med andre øyne. 

5. Gjør noe med håret ditt

Det har vært mitt triks den siste tiden. Når livet holder på å bikke over til den kjedelige siden, jeg holder på å gå meg fast i det samme mønsteret og når folk spør meg hva jeg har gjort i det siste så er svaret mitt "nesjj du vet, e ikke så my som skjer", så drar jeg til frisøren. Jeg klippet meg kort. Så klippet jeg meg kortere. Så klippet jeg pannelugg. Det har fungert altså, endelig litt forandring når man ser seg i speilet om morgenen. Men nå begynner jeg å gå tom for slike ting å gjøre, må gå over til noe mer ekstremt snart. 

6. Gjør den ene tingen du prøver å unngå.

For meg kan det være en mail jeg lar være å svare på fordi jeg ikke gidder å sette meg inn i den, så jeg bare utsetter, og utsetter og utsetter... Det kan være en time til rådgiveren på skolen, eller til gynekologen som du prøver å unngå, eller en samtale som du virkelig gruer deg til å ha. Det blir en ekstra byrde å gå rundt med, uten at du kanskje tenker over at det er akkurat det som tynger deg, jo fortere du kommer i gang og gjør det som skal gjøres, jo fortere er du ferdig og kan føle deg lettet etterpå.

7. Planlegg noe

Enten det er en weekend i en annen by med kjæresten, eller bare en casual hyttetur med jentegjengen. Planlegg noe, som du kan se fram til og glede deg til! Det er litt av en hverdagsmotivasjon i seg selv. For meg er det ferie med familien til LA som gir meg et ekstra kick i rompa om dagene, jeg planlegger ting i hodet og skriver ned ting jeg vil shoppe. Nå er det bare 3 uker til, I can't wait!!!

 8. Gå utenfor komfortsonen

Vi har alle en komfortsone, som det er alt for lett å forbli på innsiden av. Men det gjelder å utfordre seg selv. Det sies nemlig at livet begynner i enden av komfortsonen. Hvis man ikke pusher seg selv litt ekstra, vil man aldri oppnå noe nytt, man vil alltid ligge å duppe i sonen sin. Si ja til å holde det foredraget du ble spurt om å holde. Si ja til å hospitere opp til et høyere nivå enn der du er. Si ja til en date med han som spurte deg forleden dag, kanskje det blir din store kjærlighet? Tør å ta noen sjanser som livet byr på. 

 

Tester sjokomelk

 • 26.03.2017 kl. 09:30

Har dere sett at Litago har kommet med sjokomelk uten tilsatt sukker eller søtstoffer? Altså en ting er sukkerfritt, det hører vi jo om errrwhere these days, men uten søtningsstoffer også da gitt! Når jeg tenker meg om så har den vel vært på markedet en stund, men den har kommet i stor kartong nå. 

Jeg er et skikkelig sjokolademenneske, jeg eelsker sjokolade og sjokomelk og stort sett alt med sjoko i (det eneste jeg er litt skeptisk til er kombinasjonen sjokolade og lakris, men hvis jeg hadde lagt inn en innsats ville jeg sikkert falt pladask for det også). Uansett, poenget mitt er at jeg naturligvis ikke drikker vanlig sjokomelk hver dag, ettersom det ikke er veldig sunt i store mengder. Derfor er jeg er stor på Tine sin Styrk med kakaosmak. Det er skummetmelk med kakaosmak og veldig lite sukker, så det sier seg selv at den ikke er like juicy som vanlig fat sjokomelk med lots of sugar, men et godt alternativ i hverdagen vil jeg si. Uansett er det digg å få en sjokomelk som smaker vanlig sjokomelk, bare at den ikke inneholder sukker eller søtning. For det gjør den virkelig, spør du meg i hvert fall, den smaker helt vanlig sjokomelk. Nammm my new fav. Jeg gir den en 5'er. Hadde den vært av ekstra lett melk i stedenfor vanlig lettmelk hadde den fått en 6'er. Men det er bare min mening, maby imma freak. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere smakt den? 

Videoblogg: Q&A del 3 trening, kosthold og håndball

 • 25.03.2017 kl. 08:34

Her kommer endelig siste del av spørsmålsrunden, og jeg veet det har tatt en evighet haha, sorry bout tthat. Men her er den i hvert fall. Jeg satt å vurderte sterkt om jeg skulle spille inn alt på nytt i går, men da hadde jeg jo serr aldri blitt ferdig. Det er bare sånn at etter hver gang jeg har spilt inn en videoblogg og ser den etterpå, så tenker jeg at jeg ville svart på en litt annen måte, eller sagt noe annet. Men det er sikkert det som popper opp i hodet mitt først som er the real truth. 

Uansett, jeg håper virkelig dere liker den og at jeg ikke blir grilla og spist til middag av noen :) Har dere flere spørsmål angående dette så kan vi holde en liten dialog i kommentarfeltet, så kan jeg svare kjapt på det dere lurer på. Skru på god kvalitet på videoen og enjoyy ♥ Gi meg gjerne en thumbs up hvis dere føler for det også hihi. 

Hva synes dere?

Pakker kofferten igjen

 • 24.03.2017 kl. 18:37

God fredag da dere! Blir aldri lei av å si det når denne dagen kommer. Fredagsfølelsen er noe for seg selv altså. Jeg våknet av meg selv i morrest, med sola skinnende inn ruta, en halvtime før vekkeklokka ringte. Så jeg sto opp, tok en dusj, lagde meg en klassiker til frokost, og nøt den med Greys på skjermen. Deretter dro jeg på forelesning som begynte 10.15. Jeg har sluttet å gidde å sminke meg for tiden, så da tar det jo null komma niks å ordne seg. Jeg var ferdig klokka 12 og da var det bare å fyre opp New Music Norway på Spotify i bila på vei hjem. Ikke så mye stæsj å skryte av der egentlig, bortsett fra David Guetta og gjengen med sin nye sang, som folk hater skikkelig på, men som jeg seff digger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld vet jeg bare at jeg skal spise en skikkelig burger og se norske talenter. Og i morgen tidlig drar jeg med håndballaget (Utleira denne gangen♥) til Oslo for å spille to kamper, mot Oppsal på lørdag, og Bækkelaget på søndag. Jeg gleder meiiiii. Sees i Oslo eller??♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en digg kveld med masse kos!

Oh happy day

 • 23.03.2017 kl. 14:48

Jeg har glemt å vise dere hva mamma kom hjem med til meg her om dagen. Hun var nettopp på venninnetur i Åre og det er vel ingen hemmelighet at jeg eeelsker matbutikker i Sverige. De har så mye godt, og så masse glutenfritt, sukkerfritt og ja you name it. De har kommet litt lenger enn Norge på den fronten, men det gjør meg ikke noe særlig, det gjør det bare enda bedre å ta turen til nabolandet en gang i blant. Såå ja mamma kjøpte med en svær bærepose med masse nammenam til mei. Happy matholck. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posen består av forskjellige smaker Kvarg, Propud Proteinpudding, og Propud Milkshake

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har ikke smakt alle proteinpuddingene enda, bare sjokolade, vanilje og lemon cheesecake. Har jordbær, karamell og appelsin&sjokolade til gode. Yummy. 

Hvilke er dine favoritter?

Sunn banankake

 • 22.03.2017 kl. 17:00

Jeg lar meg lett inspirere av andre, og blir alltid veldig inspirert når jeg kjøper meg Shape Up en gang i blant. Bladet altså, det er jo litt koselig å lese blader også, ikke bare blogg og nettavis. Så da ble jeg inspirert til å lage denne sunne og saftige banankaken, som ikke tar mer enn 90 sekunder å lage from scratch! Dere må bare prøve den. Perfekt som en snack, dessert, frokost eller mellommåltid, og den er helt uten helseprodukter. 


Bland sammen:

4 ss havregryn/havremel (her kan egentlig all slags tørrvare brukes). Jeg brukte 2 ss havregryn, 1 ss mandelmel og 1 ss kokosmel.

1 moden banan (mos den med en gaffel før du blander den inn i røra)

1 egg

1/2 bakepulver 

Hell røra i en kopp eller liten skål og sett i mikroen i ca 1 minutt. Yess sunn banankake på under 2 minutter!

Topp med mørk sjokolade og/eller bær 

And finally DIG IN ♥

Prøv den og si hva dere synes ♥

En snartur til Skien

 • 22.03.2017 kl. 09:00

God morgen! I dag reiser jeg med Byåsen elite til Skien for å spille mot Gjerpen i kveld. Vi tar fly og natter over i Sandefjord, og kommer hjem igjen tidlig torsdag morgen. Nok en reiseonsdag på meg, men det er bare gøy. Ønsk oss lykke til på kampen! ♥ Det kommer mer på bloggen senere i dag, så vi blogges senere!

Ha en fin onsdag!

Det er greit å være annerledes

 • 21.03.2017 kl. 09:25

Hei alle sammen! I dag er det en litt spesiell dag, det er nemlig verdens Downs syndrom-dag. For å markere denne dagen går jeg med to forskjellige sokker, fordi det er greit å være annerledes. Jeg har på meg en rosa og en lilla sokk. I et hus med kun svarte og hvite adidas-sokker var det en lettelse å finne disse søte Reebok-sokkene i forskjellige farger. Jeg utfordrer dere til å gjøre det samme i dag ♥ 

Send meg en snap med bilde av at du og vennene dine har på to forskjellige sokker, så kanskje jeg poster dem på mystory! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå drar jeg på skolen, ha en fin dag dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tar du utfordringen??

En liten forsmak på sommeren

 • 20.03.2017 kl. 21:21

Hei! Håper alle har hatt en super mandag! Jeg hadde en rolig morgen med god frokost og litt skriving av semesteroppgave, men hvor mye er det mulig å gjøre når man sitter hjemme alene med sola skinnende inn vinduet og Meredith Grey roper på deg fra stua? Ikke mye. Så jeg lagde meg smoothie og begynte en tidlig oppladning til trening. Først fysio og så håndballtrening, der jeg klarte å tråkke over på den foten jeg allerede har betennelse i hæla i, great. Jaja sitter og iser ned både det ene og det andre nå og er klar igjen i morgen. Her er en liten forsmak på sommeren til dere ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Frossen mango

Frossen banan (for konsistensens skyld, trenger ikke være frossen)

Biola zero med smak av mango (kan bruke vanlig melk eller juice her)

Isbiter

Jeg beklager at jeg ikke har mer spesifikk ingrediensliste, men jeg putter bare oppi uten å tenke over hvor mye av alt. Men smoothie er veldig enkelt å jobbe med, for du smaker bare underveis om smak og konsistens er passelig, er den for tykk tilsetter du mer væske, og er den for tynn så tilsetter du mer frukt. Bare tenk at det aldri er noen fasit på smoothie. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Gir bort klær

 • 19.03.2017 kl. 13:38

Hei dere, god søndag! I går hadde familien kollektiv rydde-og-kaste-klær-man-ikke-bruker-dag, noe som egentlig er litt deilig, i hvert fall når man begynner å se enden. Vi innså at det var på tide å virkelig gå gjennom alt vi eier av klær og kaste ut det vi ikke bruker lenger, og det er mye, ettersom vi ytterst sjeldent har slike ryddedager. Jeg liker ikke å rydde og man kan sjeldent se gulvet på rommet mitt, men plutselig treffer jeg en nerve, som får meg til å gjennomføre en skikkelig ryddings. Men det må være tidlig på dagen, og det må være lyst og fint vær for at jeg får det til haha, weird. Det var heldigvis det i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her var det bare å sette i gang, vanskelig å vite hvor man i det hele tatt skulle sette i gang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SÅ mye klær, jeg skjønner ikke. SÅ deilig å kvitte seg med det. Jeg prøvde meg på Tise og fikk solgt noe, men jeg har ikke tålmodighet til det der fant jeg ut, så nå gir jeg det bort. Noe på loppemarked og noe til Frelsesarmeen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fikk jeg rydda rommet også, endelig. Ser nesten nakent ut uten alt rotet mitt :/ Men det er mye bedre å være på rommet når det er ryddig, jeg sitter her nå faktisk og koser meg med sollys inn vinduet og god musikk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en strålende dag!

Erfaringer som RUSS

 • 18.03.2017 kl. 18:26

Jeg var jo russ i fjor og jeg vet at det er mange spørsmål man gjerne vil ha svar på og tips man vil ta med seg inn i russetiden, så her kommer noen tips fra meg til dere. Det er kanskje ekstra viktig at vi (dere) jenter står sammen og passer på hverandre i russetiden.

Skriv telefonnummeret til en av dine nærmeste venninner, enten på mobildekselet eller ha det som bakgrunnsbilde på mobilen. Min russegruppe lagde egendesignede deksler med telefonnummeret til en i gjengen på. Vi skrev bare if found call ..(også et nummer). Og det var utrolig smart. Jeg mistet telefonen min på LS, og da var jeg veldig takknemlig for at vi var forberedt på det. En snill jente plukket opp telefonen min og vi møttes dagen etter så jeg fikk den tilbake. Aahh det var en lettelse. 

Spis nok mat. Det blir ofte glemt i all moroa, men altså jo mer moro du ønsker deg, jo mer bør du være bevisst på å få i deg nok mat. Det at man blir fortere full og dårlig når man har spist lite, gjelder vel de aller fleste. 

Ha all alkohol klar på forhånd. Det blir lite tid til å dra på polet i russetiden, og dessutene forsvinner pengene på kontoen som snø i april.

DCIM100GOPROGOPR0570.

Kjøp deg noen billige tøysko som du ikke trenger å være redd for. Jeg brukte faktisk mine kritthvite Adidas Sam Smith og de lever fortsatt, men jeg hadde ikke tenkt på det på forhånd. Jeg brukte også uggs på de kaldeste kveldene. Ga blanke faen hvordan jeg så ut og kledde meg etterhvert. 

Kjøp inn en del basic klær som du kan ha på i russetiden. Jeg tenkte det kom til å bli jævlig chill med den buksa, for det er liksom bare å hive den på seg og være klar for fest. Men problemet var jo hva jeg skulle ha på meg på overkroppen. Jeg hadde liksom ikke en million kule t-skjorter fra før av, og jeg ble lei av å bruke de samme toppene flere ganger. Så ha det i bakhodet, og gjøre klart litt enkle topper og gensere.

Drikk alltid vann før du legger deg. Jeg hadde dønn serr alltid en 1-liters flaske med vann på nattbordet, og hadde konkurranse med meg selv om å drikke mest mulig av den før jeg la meg. Det gjorde susen altså, jeg var ikke hangover en dag i mai. Bortsett fra 17 mai haha, da var jeg ferdig. 

Ha med deg russekort til enhver tid. Kort sagt så blir du fort upopulær blant barneskolebarna hvis du er tom for russekort. Det kan medføre rasende småbarn, og en del hatefulle kommentarer rettet mot en stakkars russ :( #mobbing #angrep #sinnasmåbarn

Dra på skolen! Ikke bare unngår du fravær, men så er det faktisk utrolig morsomt også. Det er en del av det, og litt av sjarmen. Å møte bakruse medruss i klasserommet etter en artig kveld var ikke noe jeg ville gå glipp av.

Ta mange bilder og fiilm, det eeer så verdifullt i tiden etterpå. Jeg kan sitte en hel dag å se på bilder og mimre tilbake.

Lag deg en RT2017 liste på spotify, den kommer til å bli din beste venn. Så enkelt å bare fyre opp den på vors. 

Og sist men ikke minst, nyyyyyt tiden. Det er mitt aller viktigste tips av erfaring. Det er en fantastisk tid, so don't let it go to waste. Drit i om du er fyllesjuk, forkjøla, fette lei av livet eller har en religion-prøve dagen etter DRA UT OG LEV LIVET dønn serr. Dårlig forbilde, kanskje, men når jeg ser tilbake på det var det verdt det. Pass på hverandre og have the time of your life!!

Hva synes dere om innlegget? Har dere spørsmål eller kommentarer så er det bare å dele i kommentarfeltet ♥

Tidlig morgen og sen frokost

 • 17.03.2017 kl. 14:03

God fredag! Jeg har vært på farta helt siden klokka seks i morrest, og kjenner først nå at jeg trenger litt hvile. Men jeg elsker å stå opp tidlig, så lenge det er nogenlunde frivillig haha, jeg hatet det naturligvis på VGS. Men i dag sto jeg opp klar for å gripe dagen klokka seks, og kjørte to boys som trengte skyss til jobb, så kjørte jeg til fysio for å sjekke hæla mi klokka åtte, og deretter dro jeg på en pulsspinn-time klokka ti. Jeg har egentlig treningskamp i ettermiddag, Utleira mot Byåsen elite, men på grunn av betenneslen i hæla ser det ut som jeg må stå over og la den hvile. Da er det fint man har pulsspinn. 

Nå sitter jeg her med nystekte, hjemmelagde rundstykker foran meg og lar meg selv inspirere av innholdet i månedens utgave av Shape Up. Finner alltid loads of motivation der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppskrift på rundstykkene HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin fredag! 

Intervaller under vann

 • 16.03.2017 kl. 17:52

Hei alle fine ♥ I dag var jeg på trening med min gode PT, før jeg dro på skolen og var der til jeg dro hjem for å spise middag med familyen. Jeg skal på håndballtrening senere, men akkurat nå skal jeg chillen med noen episoder Greys, lese litt blad, høre på musikk, drikke te og blogge. Hverdagsluksus kalles det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går prøvde jeg igjen ut noe nytt, ikke på matfronten denne gangen, men på treningsfronten. Forresten, først så må jeg beklage at jeg er så fjern at jeg legger ut oppskrift på spinatpannekaker og glemmer å skrive at det er spinat i dem haha. Jeg har skrevet det om nå. Men ja jeg, Maja og Ida løp intervaller i går, i basseng! Maja har pådratt seg en håndballskade og jeg sliter litt med en betennelse i hæla for tiden, så da er det ingenting som er bedre for kroppen enn å trene i vann, der det er null belastning på noe som helst. Det var veldig annerledes, men jeg liker variasjon og å prøve ut nye ting, så jeg synes det var morsomt, og ikke minst slitsomt. Vi hadde på oss en flyte-vest/belte-greie som henger ved bassenget på 3T-Rosten, som hjalp oss å holde oss over vann når vi løp. Vi kjørte først 2-minuttere med 1 minutt pause x 10, så en runde med 17/13 x 10. Og på 2-minutterne varierte vi litt hvert 30-sekund, mellom høye kneløft, små raske steg, hendene i lufta osv. Hvis noen skulle lure så løp vi ikke på gulvet i bassenget, men på dypet, så vi touchet ikke bakken. Det anbefales for å holde seg unna overbelastning, eller bare for variasjon i treningen. Å kjøre de samme intervallene kan bli sinnsykt kjedelig i lengden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere prøvd det før??

Glutenfrie spinatpannekaker

 • 15.03.2017 kl. 12:20

I dag prøvde jeg noe nytt, nemlig grønne pannekaker mmm. Som dere sikkert allerede har skjønt så er det spinat som er årsaken til den freshe fargen. Det er hovedsaklig vanlige havrepannekaker, med en liten vri. De ble utrolig gode! Her er oppskriften:

30 gram havregryn + 15 gram annet mel (jeg brukte glutenfritt kokosmel)

1 egg 

2 ss mager kesam (kan bruke naturell yoghurt eller noe lignende)

1/2 ts bakepulver

2 ts søtning (jeg brukte vanlig sukrin)

en klype salt

en neve spinat

Jeg tok alt i en blender for å få en smooth blanding, og regulerte med vann til jeg fikk en passe tykk konsistens. Jeg fikk 7 små pannekaker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva tror dere om disse? Prøv de ut og si meg hva dere synes!

Del gjerne innlegget videre ♥

Månedens favoritter

 • 14.03.2017 kl. 14:53

Her kommer en miks av favoritter fra både februar og mars, håper dere liker det!

Favorittserie

Ja jeg er jo litt over gjennomsnittet hekta på Greys, så sånn går nå dagene. 

Månedens craving

Blåbæær mm, det er mitt hverdagsgodteri for tiden

Favorittprodukt

Parfymen min fra Roberto Cavalli, luv it. Kjøpte den i Krakow.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittpålegg

Muligens makrell i tomat at the moment. Det er blant mine alltime favourites faktisk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittdrikke

Hmm jeg vet ikke, Redbull? Nocco? Noe med koffein i hvert fall. Her ser dere min del av kjøla i kjelleren ↓ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittfilm

Jeg har ikke sett mye film den siste måneden, verken i mars eller februar, bortsett fra Fifty Shades på kino, men den ble kanskje ingen favoritt. Men en film som gikk på TVen her en lørdagskveld da jentegjengen var samlet, var We're the Millers, og den er jo bare ekstremt morsom. Den er en favoritt. 

Favorittsang

Hele albumet til Ed Sheeran egentlig, men ettersom jeg allerede er klisjé som velger det som favoritt denne måneden, så kan jeg like gjerne innrømme at de to mest klisjé-sangene også er mine favoritter, nemlig Dive og Perfect

Favoritt klesplagg 

Jeg har faktisk ikke shoppet noe som helst av klær på en god stund, jeg husker faktisk ikke sist jeg kjøpte meg et klesplagg. Men favoritten er kanskje genseren jeg fikk i bursdagsgave av mine bestfriends. Den er fra Gestuz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om innlegget?

Quinoa for dinner

 • 13.03.2017 kl. 21:43

Hei dere! Da jeg kom hjem fra trening i dag prøvde jeg noe nytt til middag. Eller, det vil si jeg kom hjem til ferdig laks og brokkoli, men jeg prøvde et nytt tilbehør. Nemlig Quinoa. Rart nok har jeg aldri prøvd det før, men det var jo veldig godt! Det smakte litt som ris, veldig luftige og myke, men samtidig mettende. Den eneste ulempen er at det tar litt tid å lage, eller det tok vel et kvarters tid med kokingen, så  lang tid tok det ikke. Nå sitter jeg her i sofaen nydusjet og nyter middagen min med siste del av Greys sesong 3. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har forresten mais-dilla og har det på alt for tiden haha. Sykt random.

Ha en fin mandagskveld! 
 

Søndagen som skulle være planfri

 • 12.03.2017 kl. 15:31

Well.. Jeg burde skjønt at når jeg planla å ha en dag helt uten planer, at det kom til å oppstå noe så stressende som akkurat en plan. Haha midt i min tredje episode av Greys ble jeg spurt om å spille en kamp for 4.div laget til Utleira, som forøvrig mangler linjespiller i dag. Og jeg klarer ikke si nei til det, dessuten vil jeg jo alltids spille håndball. Så da er det bare å omstille seg, og gjøre seg klar til kamp om to timer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ei litta tur med hunden først for å våkne
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin søndag dere!

Buns a make her dance

 • 11.03.2017 kl. 18:29

God kveld! I går var jeg hos H2 i Munkegata igjen, og fikk en behandling med hårkur, som gjorde håret mitt silkemykt og lett. I tillegg fikk jeg lurt meg til en stilig hairstyle. Buns med innfletning ♥ Jeg jobber på Downtown hele helga, så dagen i dag har gått ut på å sove, etter treninga som var halv ti i morrest, som det var relativt tungt å stå opp til, etter å ha jobbet i natt, og ettersom jeg sto opp halv seks dagen før fordi vi hadde håndballtrening klokka seks, som det forresten ikke ble noe av fordi vi ikke kom oss inn i hallen, noe vi fant ut da vi sto utenfor hallen midt på natta og frøs. Hahah ah for noen katastrofe-døgn. Jeg merket at jeg holdt pusten mens jeg skrev hele den regla. MEN i morgen er det søndag, så jeg ber om at ingen har lagt noen planer for meg. For jeg har ikke planer om å gjøre noe som helst. Anyways, ha en digg lørdag dere ♥ Vi blogges! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om frisyren?
 

Debut i eliteserien!

 • 10.03.2017 kl. 17:55

Hei folkens! Sorry mitt fravær de siste to dagene. Det har vært noen dager der både hodet og kroppen har vært opptatt med en del håndball og trening. Dere som har fulgt bloggen min en stund, eller dere som har fulgt den hele veien, har jo også fulgt meg gjennom en del tider med mye håndball. Det har ikke vært sånn kjempe stort fokus på det, ettersom jeg har tenkt at flertallet av leserne mine kanskje ikke interesserer seg så veldig for det. Men når jeg tenker meg om så syntes jeg jo faktisk det var litt spennende å lese om da Erica gikk på cheerleading, så kanskje ikke det er helt døden å lese om håndball heller..? I dunno. Men saken er den at håndballen tar en ganske stor plass i hverdagen min, og ettersom dette er en blogg om livet mitt, så blir det litt unaturlig for meg å ikke nevne det. Og kanskje spesielt nå, for akkurat nå har det skjedd noe veldig spennende i min lille håndballverden, jeg debuterte nemlig i eliteserien på onsdagen! For Byåsen elite, mot Stabæk. Jeg var jo med dem til Hamar forrige onsdag, men spilte ikke noe. På onsdagen derimot kom jeg på banen. Og selv om jeg bare spilte de siste sju minuttene (sju og et halvt i følge Johanna, hahaxD), og keeperen reddet det ene skuddet jeg fyrte av, så var det sinnsykt artig. Jeg hadde så mange følelser inni meg da jeg kom hjem fra den kampen, jeg var både stolt og skuffa over meg selv. Jeg sto og så meg selv i speilet, og i det ene øyeblikket bare gliste jeg og tenkte fyyttiiii så bra, og i det andre holdt jeg på å klikke på meg selv for at jeg ikke satt den j*vla ballen i mål, aarrrgh er det muulig da. Men jeg må bare gjenta til meg selv at gjort er gjort, det går ikke an å endre på, gled deg heller over det positive, og det kan komme flere sjanser. Kampen kan dere se her. 

 

En cute og svett matholck etter trening <3

Prøver å plante et tre

 • 08.03.2017 kl. 15:07

Hei, gratulerer med dagen jenter! I dag sto jeg opp samtidig som resten av familien, noe som sjeldent skjer egentlig. Jeg står til vanlig opp rett etter at de har forlatt huset, men på onsdager har jeg skole klokka kvart over åtte, så da blir det en tidlig morgen i uka. Noe som er helt greit, i hvert fall nå når det er så lyst og fint ute. Jeg mener det, for et væær! Nå sitter jeg hjemme og prøver å gjøre litt skole, men jeg må seriøst ha noe slags alvorlige konsentrasjonsproblemer. Så da ender jeg opp med å blogge da. Jeg tror ikke det er meningen at jeg skal studere jeg... Jeg prøvde tilogmed å laste ned en app "Forest" som skulle hjelpe meg å fokusere mer, men jeg endte bare opp med å drepe trær :(

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld får jeg et nytt forsøk i eliteserien. Byåsen elite spiller mot Stabæk i Nidarøhallen halv sju. Jeg gru-gleder meg :):):)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjøpte disse søte posene med snacks på Nabocash. De var så cute at jeg bare måtte, og de var gode også! (og glutenfri ofc). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en strålende dag! 

My everyday breakfast

 • 07.03.2017 kl. 21:42

Hei! Vil dere høre en ting dere ikke visste om meg? Jeg spiser det samme til frokost så og si hver eneste dag. Det er ikke typisk meg egentlig, ettersom jeg er veldig variert i kostholdet ellers og liker forandring. Men frokosten er den samme, uansett om jeg skal på skolen, trening eller jobb. Den slår aldri feil. Det er altså ikke mer avansert enn havregrøt egentlig. Men hemmeligheten er å tilsette noe ekstra i den for å gjøre den litt mer spennende. Så hver dag tilsetter jeg en halv smashed banan og 1-2 spiseskjeer cottage cheese. Jeg tilsetter begge de ingrediensene når grøten er ferdig, men rører det inn på lav varme. Så krydrer jeg med kanel og sukrin. På denne måten blir havregrøt aldri kjedelig for min del. Men når jeg (hvis jeg) en gang blir lei, så skal jeg finne på noe annet å putte oppi og si fra til dere, I promise. Men dere må prøve denne altså, I love it ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg som alltid tar bilde av alt jeg spiser, tok faktisk iikke bilde av denne når den var ferdig, like whaaat?! Men jaja det ser ut som en vanlig grøt haha.

Hva består deres favoritt-havregrøt av? ♥

Drikker du nok vann?

 • 06.03.2017 kl. 22:18

Er ikke det en evig debatt, om hvor mye vann man skal drikke på en dag? Ikke vet jeg hvor mye man skal ha i seg, men jeg drikker uansett mye vann på en dag. Jeg tenker at det er bedre å drikke mye vann, enn å drikke lite vann. Jeg trener jo en del, og da drikker jeg selvfølgelig vann, men også ellers når jeg gjør lekser, ser serie eller what ever egentlig. Cluet er å ha med seg en drikkeflaske hvor en du går. For det er ingen som gidder å gå til kjøkkenet eller på toalettet, hvis du er på skole eller jobb, for å fylle opp glasset hvert tiende minutt. Med en flaske så er det problemet betydelig redusert. Da er det eneste irritasjonsmomentet at man må tisse stadig vekk haha. Men jeg har hørt at det er bra for kroppen :pp Jeg leste en plass at man kunne gange kroppsvekten sin med 0,03 for å finne ut hvor mange liter vann man skal ha i seg i løpet av en dag. Jeg fikk 2,1 liter - noe jeg leeettt overstrider. 

Jeg fikk meg ei splitter ny, superfresh, knallgrønn glassflaske fra 3T-Shop her om dagen, som hjelper meg med å få i meg nok vann. Vann blir jo mye morsommere å drikke når man drikker fra en sexy flaske vel? De har også gul, svart og rosa. En annen ting man kan gjøre for å gjøre vann litt morsommere å drikke, er å ha litt saft oppi (med eller uten sukker), men bare litt saft. Jeg synes faktisk svak saft er mye bedre enn sterk saft. Er den ikke fiiin? Dere finner den her


 

Basicly

 • 05.03.2017 kl. 16:54

Søndager med fint vær og null planer er rett og slett bare digg. Jeg sov lenge i morrest og våknet til fellesfrokost med mamma og pappa. Nå er søstersen på hyttetur, parents ute på ski, ergo er det stillhet i heimen og jeg har fått lest litt politics. Litt ski på Tven må jeg også innrømme at det har vært. Nå skal jeg snart dra med noen håndballjenter og se Kolstadguttene spille i Trondheim Spektrum. Jeg mener det, denne søndagen er basicly oppskriften på så digg en søndag kan være for meg. I går var også en fin dag. Jeg var på skolen (faktisk), kjørte en tur til City Lade og kjøpte favoritt-yoghurtisen med katy og Trine, spiste krabbe og reker med mamma og pappa og tilbragte resten av kvelden hjemme hos Hanna med girlsquaden, Candyking og We're the Millers på Tven. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Genser og bukse fra Carlings (dr.denim)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har helgen deres vært?

Freddda

 • 03.03.2017 kl. 20:58

God fredag folkens! Jeg har ikke så mye å komme med nå egentlig, sitter og ser norske talenter med Trine og skal hjem til Katrine og spise taco etterpå. Det var en lang og usammenhengende setning haha. Jeg er litt sliten kjenner jeg. Var tidlig oppe i morrest for å dra på forelesning, dro hjem og leste litt før håndballtrening, og her sitter jeg nå, ferdigtrent og sulten på fredagstaco. I morgen er det opp og hopp for håndballtrening klokka halv ti igjen. Så må jeg komme meg en tur på skolen (iknooow its lørdag men fuck semesteroppgaven!!) for å skrive semesteroppgave :) Gledings til det altså heh. Ha en fin fredagskveld da, så snakkes vi senere ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Håndballkamp og lite søvn

 • 02.03.2017 kl. 18:03

Hei! Litt etter klokka to i natt kom jeg hjem etter turen med Byåsen-jentene til og fra Hamar. Vi spilte mot Storhamar i går klokka seks og vant 32-28. Det var skikkelig stemning i hallen, masse publikum og kampen ble streamet på håndballtv. Jeg har aldri vært med på en kamp i eliteserien før, så det var nytt for meg og det var utrolig kult å få være med. Selv om jeg satt på benken og ikke kom ut på banen, så hadde jeg full forståelse for det. Jeg hadde ikke forventet å få spille, det var bare en fornøyelse å sitte der i Byåsen-drakt og være en del av laget. 

Det ble en sen kveld og kort natt på meg. Klokka åtte ringte vekkeklokka igjen og da var det trening med PT på Ilsvika som sto for tur. Jeg dusjet der etter økta og kjørte rett på skolen etter det. Nå sitter jeg på kjøkkenbordet hjemme og drikker Nocco i et forsøk på å ikke sovne etter middagen, må holde meg våken til kveldens håndballtrening. Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel og grå, si. 


 

Favoritt post-workout shake

 • 01.03.2017 kl. 10:00

For det første så er jeg jo et milkshake-barn, det er ikke noe nytt. Milkshake er noe av det beste jeg vet. Jeg var alltid den som drakk opp sidemannens milkshake etter å ha drukket opp min, når hun ikke klarte mer. And the thicker, the better, så Mc.Donalds sin har alltid vært en favoritt, men Graffi sin sjoko-shake har overgått alle andre. Uansett nå sitter jeg bare å dagdrømmer om milkshake, så det skal jeg slutte med, var ikke meningen å friste dere til å ta en kjapp drive-thru på mccern altså. Poenget mitt var egentlig å si at det ikke er så kjipt å være et milkshake-barn, når det er så enkelt å lage en sunnere erstatning!

Jeg har jo delt mine supre shakes med dere før. En med dadler som hovedingrediens, en med frossen banan, og en med svarte bønner tror jeg til og med det var en vending. Vel her kommer det enda en, med Propud som hovedingrediens. Mmmm denne er sinnsykt god! Her er det jeg bruker i shaken:

1/2 flaske med Propud

1 hel frossen banan (ha på lager i fryseren til når du trenger det)

Litt svart kaffe

1 teskje med peanøttsmør

1/2 eller 1 helt glass med isbiter


Ha alt sammen i en blender og kjør til den er klumpfri. Jo mer istbiter du bruker, jo tykkere blir den. Både kaffe og peanøttsmør kan selvfølgelig sløyfes. 
Jeg bruker kaffe fordi jeg elsker kaffesmaken, men Propud har også en shake med smak av cappuccino, så da blir det jo litt enklere. De har også vanilje, som jeg ikke har smakt enda. 

Denne shaken trenger ikke bare benyttes som post-workout altså, selv liker jeg helst å spise ordentlig mat etter trening. Den kan like godt nytes som en milkshake på en lørdagskveld, eller som hangover-cure en søndag formiddag. Try it and let me know what u think ♥

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no