hits

yesterdays

 • 31.03.2016 kl. 16:39

I går kveld var jeg som sagt på Una med håndballaget og spiste drøssevis av gratis pizza, hehe nam ♥ Jeg trodde jeg skulle rekke å komme hjem og blogge litt før sengetid, men det ble en senere kveld enn forventet. Så da jeg kom hjem halv elleve gikk jeg allerede så godt som i søvne. Så her kommer yesterdays outfit.Genser fra Bikbok, Poncho fra Abercrombie & Fitch, klokke fra Michael KorsHva synes du?

Årets første fregner

 • 30.03.2016 kl. 18:30

Hei folkens! I dag hadde jeg heldags i markedsføring, heldigvis varer ikke skoledagen lengre enn til klokka ett. Da jeg kom hjem måtte jeg bare innse at det var det for fint vær til å ikke være ute, så for å være litt effektiv så tok jeg meg en aldri så liten joggetur. Og det er forklaringen på overskriften, jeg fikk nemlig et par fregner i kinnene. En funfact om meg er nemlig at jeg har oransje hår og oppsiktsvekkende lite fregner i forhold, bare se på bildet under. Etter joggeturen ble jeg så høy på livet at jeg dro på butikken og handlet det jeg hadde råd til av frukt og grønt haha. Så dro jeg hjem og lagde kyllingsalat til middag. Og btw når jeg leser dette høres det ut som jeg går på en streng diett, det gjør jeg altså ikke. Derfor kan jeg med glede innrømme at jeg skal jeg skal på Una i kveld og spise med håndballaget. Det gleder jeg meg faktisk til nå kjenner jeg, elsker pizzaen der så høyt. 


Her er salaten in the making. Jeg kan legge ut oppskrift hvis dere vil det ♥

Monday Vibes

 • 29.03.2016 kl. 15:07

(faen det er tirsdag ja, så det nå)

Så jeg og kjæledyret mitt er ganske enige om hvordan livet står til for øyeblikket. Som dere kanskje ser. Jeg var oppe klokka halv seks i morrest for å trene med Anna før skolen. Snakk om å invitere hverdagen inn med åpne armer. Heldigvis var skoledagen relativt kort, så nå sitter jeg å venter på å kjøre til håndballtrening. 

Bildet av Mia overdriver situasjonen litt da, jeg er ikke døende, som det kanskje ser ut som hun er. Livet er egentlig ganske bra og utenom skolen så koser jeg meg for det meste. Det er sol ute og snøen smelter, så jeg ser lys i tunnelen. Men jeg skal slutte å snakke så mye om skole og stresse dere og meg selv mer enn nødvendig. Bare pust ut, legg dere på bakken i noen minutter og tenk over noe dere har grunn til å være takknemlig for. Nå ser jeg for meg alle dere liggende som på bildet under haha. 

Ha en faen så fin dag så blogges vi kjære venner!

Over og ut

 • 28.03.2016 kl. 19:18

Jeg vil ikke være den kjipe personen i livet deres som understreker det vi alle vet, men som ingen ønsker å snakke om. Likevel tar jeg en rå-sjans og sier det anyway. I morgen er påska 2016 herved over og siste innspurt før sommeren setter sine spor i hverdagen... Jæddæ kan ikke si jeg gleder meg, men vi må vel bare gjennom det. Plutselig er ikke russetiden og sommerferien så langt unna heller. Jeg har uansett hatt ei knakanes bra påske og føler ikke jeg har gått glipp av noe (bortsett fra bittelitt afterski med 20 års aldersgrense) (tar det igjen neste år si), så det er jo deilig. I kveld skal jeg bare ta det med ro, filmkveld med noen kompiser og skvise ut de siste dråpene av ferien. 


Flere som er fornøyde med årets påske?

En ting som irriterer meg

 • 27.03.2016 kl. 19:49

Dette er egentlig ikke noe sinna-innlegg, det er mer et innlegg til opplysning for dere om en ting som irriterer meg. Nå skal dere høre. Det finnes to forskjellige byturer, sant - vi har den der man har pyntet seg litt ekstra og skal spise lunsj på restaurant med jentene etter shoppingen - og vi har den der man løper rundt i joggis for å rekke alle butikkene og er dævvsliten og vil hjem, men er så sulten at man bare må kaste i seg en Big Bite. Ikke sant? Men nei i vennegjengen min så finnes ikke den siste byturen, nettopp fordi å spise Big Bite ikke er et alternativ for glutenfrie meg, og dermed blir som regel ikke det et alternativ hos jentene heller da. Det er bare så synd at Big Bite ikke klarer å tilby det synes jeg, liksom hvor vanskelig kan det egentlig være? Upper Crust som holder til blant annet på Værnes og Gardemoen får det til dem. Veldig likt konsept når det gjelder disse baguettene. Så jeg søkte litt rundt på Facebook i håp om å finne en eller annen annen person der ute som også ser på dette som et irritasjonsmoment, men jeg fant ingen sider. Så derfor var jeg så artig at jeg har opprettet en splitter ny facebook-side for anledningen. Feel free to like it, uansett om dere bryr dere eller ikke, HER ♥ Legg merke til at en person allerede liker siden! Og legg deretter merke til at det er meg selv. 


Haha hva synes dere?

Undercover kjendis

 • 26.03.2016 kl. 18:23

Hei dere! Kvelden i går må uten tvil kunne plasseres på topp 3 av de artigste kveldene. Det var 20 års aldersgrense på Bygget så vi orket ikke engang prøve å komme oss inn der. Istede dro vi på vors til noen gutter i ei hytte et lite stykke unna. Og hele gjengen var bare i utrolig godt humør og form haha, så det var veldig god schremning i følge meg selv på snap. Her er noen bilder vi tok på vårt lille pre-vors i leiligheten vår før vi dro ut. 
Genser fra Only, den er mørkeblå.

I dag har vi ikke gjort mye nytt. Sen frokost, kald dusj, en tur i byen, lunsj. Og nå sitter jeg her og blogger omringet av mine to sovende elefanter. Nora snorker tilogmed. 


Hanna som undercover kjendis i Hollywood

Hvordan står det til med dere?

Langfredag update

 • 25.03.2016 kl. 14:03

Hellu folkens! I går ble en morsom dag med afterski etterfulgt av en livlig kveld ute. Vi endte opp på Bygget, som liksom er ´the shit her da. Vi var der derimot ikke så lenge haha, så vi dro på Max og kjøpte nattmat og tok livet med ro på hytta resten av natta. I morrest var vi oppe halv tolv og spiste frokost med familien. Nå er de andre ute på skitur, mens vi har tatt badstue og renset kroppen for gårsdagen. Nå sitter vi med hvert vårt speil og ordner oss litt lett før vi skal ned i byen en tur. Så vi blogges senere med videre update om vårt superkule luxusliv ;pp
Nora in position

Go morgen

 • 24.03.2016 kl. 11:57

God morgen alle fine! I dag våknet jeg av meg selv før klokka ni. Så jeg sto opp og tok en dusj med god musikk på høytalerne. Bortsett fra meg var hytta fortsatt i dyp søvn. Etterhvert våknet mamma og pappa så ble det fellesfrokost. Etter frokosten dro jeg ned til sentrum og plukket opp Hanna og Nora som hadde ankommet. Så vi får se hva kvelden bringer. Her er meg i morrest da jeg prøvde å ta noen alminnelige bilder og mamma absolutt ville være med <3<3
 

Bra vær ass

 • 23.03.2016 kl. 17:29

Meldt dårlig vær i Åre denne påska sa dem. Vell det har ikke vært annet enn blå himmel og sol i hele dag, så den teorien kan skylles ned i do. Dette er da et forsøk på å overbevise meg selv om at det å ikke dra til syden denne ferien var en god ide. Men det føles absolutt ikke feil å sitte ute på balkongen med familien nå etter en så herlig dag i bakken. I morgen kommer Nora og Hanna oppover. Her er noen bilder fra dagen, dere kan også følge meg på snapchat mathildeholck. 

Hvordan er været hos dere?

Trivsel med stor T

 • 22.03.2016 kl. 19:03

Hei! Da er påska godt i gang og jeg kan ikke si jeg ikke trives. Jeg og Nora byttet påskeegg i går og fyttisatan (beklager harry språkbruk) så dere det på mystory? Gikk ikke an å lukke det ordentlig engang. Så etter treninga i går ble jeg sittende med godis og serie helt til jeg fikk besøk av to kompiser. Vi satt bare å chillan og skrev litt på russesangen vår i noen timer. Etterhvert kom Katrine og når klokka nærmet seg elleve bestilte vi oss takeawaypizza og tok turen til noen andre venner, som allerede var i godformen da vi ankom. 

I morrest bestemte jeg og Pernille oss for å kjøre til Åre, hvor mamma og pappa allerede hadde flytta inn for ferien. Så vi tok det med ro, spiste frokost og koset oss før vi dro på en kort shoppingtur og kjørte straka vegen til Sveriges fineste lille by. Så nå sitter vi her i stua og spiller kort og lukter at det blir servert nydelig tapas til middag, namm. 


Hva gjør dere i påskeferien?

Nocco addicted

 • 21.03.2016 kl. 11:44

Hei og god morgen! I dag er det mandag, så selv om det er påske må kroppen få en pause fra sofaen og påskeegget. Jeg har vært trio med Anna og Katrine siden tidlig i går. Først dro vi på 3T, så dro vi rett på kino og så Allegiant. Det er den tredje filmen i serien om Tris og Four i Divergent, vi eelsker de filmene. Etter kinoen dro vi hjem til Katrine og spiste nachos med Trine, Hanna, Nora og Markus. Så lå jeg og Anna over til Katrine og nå sitter vi tre og slapper av ved frokostbordet og forbereder oss på ei litta treningsøkt.


Kate og Anna ♥ 

Noccooo eller no carbs company som det står for. Vi har blitt hekta på smaken fersken, de selges på 3T-senterene. De har også andre smaker som pære og bringebær og rabarbra. #reklame #ad
Har dere smakt dem?

Bare moro på Toga

 • 20.03.2016 kl. 14:03

Hei! Her kommer noen bilder av hvordan jeg så ut på togaparty hehe. Jeg vet det er meningen å egentlig bare surre et laken rundt kroppen og si seg ferdig med antrekket, men så kreativ var jeg ikke. Så jeg dro på Bar e Moro i byen og kjøpte kostyme til 290 kr. Jeg drar alltid dit når det er noe utkledning av any kind, de har det meste. I tillegg til kjolen hadde jeg på meg noen armbånd og greier fra H&M, egentlig en sånn krans med blader på hodet, og sånne golden-tattoos som man limer på armene osv. Jeg hadde ikke fått på meg det på bildene under, for de ble selvfølgelig tatt i en veldig stresset setting på fem minutter. 

Hva synes dere?

gla påsk mine venner!

 • 19.03.2016 kl. 14:10

Hei dere! Nå er påska herved i gang og alt av skole skal ut av hodet mitt i de kommende dagene. Etter skolen i går dro jeg og noen av jentene til byen for å kjøpe inn til vår årlige påskeegg-giveaway. Jentene med kjæreste lager til sine kjære, og de single lager til hverandre haha ♥ Alle kunne ikke gjøre det sammen denne gangen på grunn av mye skole og jobb, så vi ble seks stykker på fredag. Etter vi hadde kjøpt inn mye artigheter til påskeeggene, dro vi hjem til Lene og fylte dem opp. I tillegg bakte vi brownies for å innvie ferien, aahh nam.


Det var så godt å endelig kunne puste ut og hele dagen tenkte jeg bare 

Så var neste steg på planen å ordne seg til party. Pernille krøllet håret mitt jippi. Det var temafest for russen, og dere kan kanskje gjette hva temaet var ut i fra det nederste bildet? (og insta/snap hehe). Jeg kan vise dere bedre bilder av antrekket og hvor jeg kjøpte det senere, hvis dere vil?
 

Dagens antrekk

 • 15.03.2016 kl. 18:42

Hei dere! Nå er vi snart halvveis i uka og det er ikke nådeløst lenge til ferie lenger, jippi. Jeg skryter ikke så veldig ofte av meg selv på skolen, men nå synes jeg at jeg fortjener litt skryt. Jeg fikk nemlig en 6 på innlevering i markedsføring i går, og en 5+ på en rettslæreprøve i dag (!) omgomg føles godt. Det er jo to av valgfagene mine. Det er en del av dere som har spurt om jeg kan skrive litt om hva jeg synes om valgfagene mine, så hvis det fortsatt er interesse for det så kan jeg godt gjøre det (?) Det kjennes at det nærmer seg skoleslutt, når uka består av minst 4 ting som enten skal leveres, framføres eller ha prøve i. Alt blir hopet opp på slutten uansett.. Jaja det betyr bare at russetiden is coming up. 

Her er dagens antrekk


Bukse fra Carlings, jakke fra Forever 21, t-skjorte fra Junkyard, sko fra Junkyard, skjerf fra Acne Tycks? ♥

Hårserum fra MayBeauty

 • 14.03.2016 kl. 19:24

//samarbeid

I disse dager med høyt forbruk av hairextensions og glattetang er det viktig at ikke selve håret går i glemmeboka. Uansett hvordan frisyre eller farge man har på håret, er det ingenting som er finere enn sunt og friskt hår. Med litt hjelp på veien trenger ikke det være så vanskelig å oppnå. For en stund siden fikk jeg et hårserum fra MayBeauty.

 Jeg påfører den nederst i tuppene når jeg kommer ut av dusjen, og lar håret tørke naturlig. Jeg har ganske langt hår så det har fort en tendens til å se pistrete og krusete ut, da er det perfekt med dette hårserumet. Det blir mykere og lettere å håntere og det ser mye friskere ut, så det anbefales å prøve! Jeg gir dere 30 % avslag med rabattkoden matserum30, bare trykk her.

Nugatti zero

 • 13.03.2016 kl. 21:41

Hei håå hvordan står det til med dere? Jeg prøver å skvise ut det siste av helga, ved å se modern family og spise is med sjokoladesaus. Jeg tror det er min måte å forberede meg mentalt på helvetesuka som kommer snikende rundt hjørnet. Motivasjonen er jo selvfølgelig påskeferie da! I dag spilte Utleira sesongens siste kamp, og vi vant med to mål mot CSK, noe som var herlig. Jeg har klart å blitt forkjøla så jeg må holde meg litt unna trening de neste dagene for å bli frisk og rask igjen. Jeg tenke å vise dere innkjøpene fra i går, men jeg rakk det ikke før sola gikk ned så jeg tar det siden! Ellers så har jeg ikke så mye å komme med. Bortsett fra at jeg måtte la nysgjerrigheten vinne da jeg så den nye Nugatti Zero i hylla på Spar, så etter skolen på fredagen ble det vaffler og nugatti, naam (hjerteøyne).Den var faktisk veldig god, smakte mer eller mindre det samme som den orginale. Bare at den ikke var like fløyelsmyk, litt mer kornete.Jeg brukte denne vaffelmixen ↓ Glutenfri, sukkerfri og proteinrik. Kjøpt på vanlig matbutikk.Flere som har smakt den, isåfall hva synes dere?

masse masse salg

 • 12.03.2016 kl. 18:22

Hei dere! I dag var jeg i byen med Louise og Johanna og shoppet litt, det var jo tross alt tolljjjj dag = masse salg. Jeg kjøpte meg et par sko og noen topper. Ellers så spiste vi lunsj på Graffi og bare gikk rundt i sola. I kveld har jeg ikke så mye på planen, jeg skal på Byåsen sin russerevy snart med Anna, og bare slappe av med jentene etter det. Dette er meg i dag :):)


 

sovende elefanter

 • 11.03.2016 kl. 19:18

Hei dere! Endelig fredag, jeg kan ikke få sagt hvor godt det er å puste ut. De siste dagene har jeg sittet konstant å pugget til religionsprøve, og har jeg ikke gjort det, har jeg enten vært limt fast til skolebenken eller tråkket over på håndballtrening. Thats right, i går kveld, 10 min igjen av treninga og HELVETE der røyk den. Er selvfølgelig ikke noe alvorlig, en overtråkk begynner å bli som taco på fredager, men det er bare sykt irriterende. Vi har sesongens siste kamp på søndagen og det er ikke noe jeg heller vil enn å spille den! Så jeg må bli frisk og rask til da. 

På onsdagen skulle jeg egentlig være artig å blogge om dagen min på Falstad, men så blæi det ikke tid til det altså. (Puggepugge). Så her er noen bilder. Dagen startet med et smil klokka halv seks <333 da var det morgenkaffe og modern family før jeg dro på 3T med Johanna og Anna. Shit nå høres jeg ut som den perfekte idealkvinnen/fotballfrue. Etter trening gikk turen til Falstad med klassen. Jeg og Markus sov ca hele veien fram og tilbake. Var en fin tur da selv om selve plassen er veldig uhyggelig. 


Det var heldigvis flere som sov haha ↓
 

grattis damer

 • 08.03.2016 kl. 20:46

Hei dere! Først må jeg bare gratulere alle fantastiske kvinnemennesker med dagen i dag, 8 mars ♥ Jeg fikk et spørsmål i morrest om det virkelig er nødvendig å fortsatt markere denne dagen, og jeg tenkte bare selvfølgelig er det det. Selv om vi gjennom de siste årene har tatt store skritt i riktig retning og situasjonen har bedret seg i verden, har vi fortsatt ikke nådd målstreken. Vi må ikke glemme at i land der kvinner fortsatt må tie, er muligheten til å få markere en slik kvinnedag fortsatt bare en drøm.

Ellers så har det vært en herlig dag egentlig, fantastisk fint vær i Trondheim og jeg får sånn vårfølelse. Jeg kom nettopp hjem fra håndballtrening nå og har mest lyst til å sette meg ned med Modern Family, som jeg så enkelt har klart å blitt hekta på, meeen jeg må finne selvkontrollen og pugge til religionsprøven på fredag. I morgen skal jeg til Falstad med klassen, så det blir vel spennende. Vi blogges! ♥ 

Hvordan ser dere på kvinnedagen?

månedens spørsmål

 • 06.03.2016 kl. 22:03

Hvor mange ganger i uken trener du?

Håndball mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Egentrening onsdag og i helgene når jeg ikke har kamp

Har du lyst å bli boende i Trondheim hele livet?

Jeg vil ut å oppleve verden og kanskje bo i utlandet en stund, men jeg vil settle med mann og barn i Trondheim ja

Hvor er kjolen din og Nora sin fra?

Den grå fikk jeg av Miinto, merket Kouture. Den Nora har på kjøpte jeg på Nelly.

// Lurer på hvilken krølltang du bruker?

Disse krøllene var det Loui som lagde med sin krølletang, hun kjøpte den i London merket het Aria i think

Kunne du hatt en innlegg hvor du postet ukensmenyen din en hel uke?

Det har jeg gjort før, men kan vel gjøre det igjen! :)

Kan du spise vanlig havregryn og havremel?

Ja jeg gjør det. Jeg vet det finnes en havregryn som det står spesifikt "glutenfri" på, men jeg tåler matvarer som kan inneholde spor av gluten. 

Hva for deg bedre humør på en dårlig dag?

Nygkveld med ben&jerrys og she's the man 

Lyst på kjæreste?
Det hadde sikkert vært koselig, men jeg stresser ikke med det hehe

Trener du mage ofte? Og har du noen tips til gode hjemmeøvelser for mage?:)

Jeg trener egentlig ikke så ofte mage, har blitt lært at magen blir trent ved å gjøre andre basise styrkeøvelser. Men når jeg gjør det så er jeg stor fan av slyngeøvelser og romaskinen slik dere ser under. 

Dine planer etter vgs?

Nei jeg prøver å finne på noe, men det er ikke så lett. Så mange muligheter, but yet so hard. Jeg vil egentlig reise masse og oppleve verden, men så holder håndballen meg litt tilbake igjen, så mulig jeg blir hjemme en stund til

Dine 3 beste egenskaper og 3 ting du ikke liker så godt med deg selv?

Hmm okei beste er kanskje at jeg tør å gå utenfor komfortsonen min, at jeg ikke tar meg selv så høytidelig og at jeg er mega sosial. Så noe jeg ikke liker hmm, at jeg er veldig uryddig, sykt dårlig til å planlegge og har skremmende dårlig retningssans. Veldig irriterende til tider. 

And I have the only one question: what should I do for Thea AND Martine to communicate with me?

Haha good question, det er ikke alltid like lett. Send dem litt gourmet mat, noen oster og en scampi ellerno i posten så blir de sjarmert.

Hva er det beste me nyg?

At vi har vært gjennom så mye sammen og kjenner hverandre inn og ut, frem og tilbake, opp og ned

Kunne du komt med litt flere innlegg kanskje om trening og kosthold og slikt?:)

Jeg skal se hva jeg får til! Kunne det vært interesse for en ny spørsmålsrunde rundt det?

Trener du rumpa noe spesielt? Liksom har du noen gode øvelser for den?

Nei trener ikke noe spesielt for rumpe egentlig, men hip-thrust, markløft og bulgarsk utfall er fine øvelser

Hvilket kamera og objektiv bruker du?

Jeg har Canon 600D og et objektiv med 50 mm linse

tjener du mye penger på bloggen?

Gidder egentlig ikke være så høytidelig rundt dette, jeg tjener minstelønna på blogg.no som er 2500 kr i måneden, men så har jeg noen avtaler med sponsorer i tillegg.

Om du ikke spilte håndball, hva ville du gjort da?

Jeg ville hatt to ekstra hull i øret, vært en utrolig god danser med en drøm om å bli proff i utlandet, hatt kjæreste og sannsynligvis en tatovering kun få visste om

Snuser du?

En gang i blant 

Før dere kunne dra ut på byen osv, og dere var typ 16 år uten at foreldrene deres syntes at det var grei at dere kunne drikke alkohol; hvor hadde dere fester?

(hjemme alene when no one knew) eller så dro vi til andre partypeople 

hvordan holder dere gjengen borte fra drama, og hva gjør dere om det skjer?

De fleste i gjengen er veldig dramasky, altså liker å holde seg langt unna drama og opptrer som fredsmeglere hvis det dukker opp noe. Og liksom drama med andre utenfor gjengen er vi hvertfall ikke gira på, har sjeldent noe i mot andre. Og selv om noen har en tendens til å tro vi er veldig skumle, så er vi egentlig veldig kule snille jenter altså (for det meste), hehe xD

DCIM\100GOPRO\GOPR0512.

tenker du mye på kosthold?

Ja eller ikke sånn ekstremt, men jeg liker å spise sunt. Jeg elsker jo M&M og ben&jerrys seff, kunne sikkert spist det hver dag, men å være inne i en sunn rutine er herlig og jeg føler meg myye bedre da. 

hvor mange armhevinger klarer du å ta

Det har jeg ikke testet haha, hmm det må jeg finne ut av. Tipper 10 militær og 20 vanlig 

Hvorfor er markus alltid med dere? Er han kjæreste med noen i nyg?

Ikke kjæreste med noen nei, bare bestevenn med hele gjengen

hva drikker dere på fest?

We got champagne and vodka

Hvor i Åre har dere hytte?

Litt ovenfor sentrum, Solbringen heter det 

kunne du lagt ut roadtrip-listen din?

ROΛDTRIP

Kan du svare på hvor du har kjøpt den blå adidas joggedressen du viste i et tidligere innlegg?

Jeg kjøpte den på JD Sports i London

Hvile utesteder med 18årsgrense er det i Trondheim?

Akkurat nå sliter vi litt faktisk. Karma var jo vårt kjære hjem, men det er nede for en stund nå og jeg er litt usikker på når det åpner igjen. Ellers så er Nattergalen, der vi feiret nyttårsaften, åpen for 18. Også var det vel snakk om at Frimurerlogen skulle åpne for 18, alle disse er veldig sentralt i midtbyen. 

blir du ofte gjenkjent på gata? har folk stoppet deg for å ta bilde eller autograf?

Har blitt spurt om både det ene og det andre haha, men jeg vil ikke si at det skjer ofte, merker heller blikkene som flyr med vinden

ser du på deg selv som et forbilde?

Dette er et litt vrient spørsmål. Jeg vedder på at det blir styr nå hvis jeg antyder selv at jeg er et forbilde, hva tror hun at hun æær liksom. Neida et forbilde er jo noen man ser opp til, av forskjellige årsaker. Noen kan si jeg er et dårlig forbilde fordi jeg er åpen om alkohol og greier på bloggen, mens andre kanskje ser på akkurat ærlighet som et kriterie for et godt forbilde. Bloggen min er ikke til for å skape et bilde av noe som er perfekt, men mer for å skape et ærlig bilde av en normal jente som ikke pynter så veldig på sannheten. Pynter litt da, med vippeextensions og pudder, men ellers haha.. Så kanskje jeg er et forbilde for noen langt, langt der ute.

Hvordan er en bra nyg fest?

Vi har som regel vors ikke fest, så kan gå ut i fra vors. Først og fremst masse drikke, gjerne fargerike hjemmelagde drinker, kortstokk, party favours (kødda) et heindundranes annlegg (helt avhengig av kule naboer) og et bord som kan danses på. 

Er det mye drama på fest siden dere er så mange i en gjeng og mange har kjæreste?

Nei er lite med det, kjærestene er goodboys så det går veldig fint

Har du jobb?

Nei jeg blogger og spiller håndball, så det tar opp mye tid, men jeg må vel komme meg ut i arbeidslivet snart 

Har du lyst til å flytte ut ganske kjapt etter vgs, eller fortsatt bli boende hos mor og far der det fortsatt er ganske trygt? ahah

Haha jeg vil egentlig bli boende hos mamma og pappa så lenge jeg kan (før det blir creepy). 30 år og boende hos parents er kanskje ikke så kult

Hvilken concealer bruker du?

Fra Este Lauder

Hvordan har du håret når du sover haha?

Jeg takler egentlig ikke å ha det løst for da ligger jeg liksom å bader i hår, så enten høy slakk hestehale/topp eller flette

Trener absolutt alle i gjengen din?

Noen mer enn andre haha, alle trener ikke så mye som vi som spiller håndball

Har du russebukse eller dress?

Bukse, så nå blir jeg vel drept av Oslo-russen ;p

Skal du på noen av de store russe arrangementene?

Jeg skal på Landstreffet i Stavanger, også er jeg litt usikker på Tryvann

Hvordan ser russekortet ditt ut?

Haha herr we go xDhvor bodde dere på russekickoff i Åre?

Tott

Hva kostet det?

Rundt 3k tror jeg

rente dere slalom?

Ikke vi nei, men det var noen få som gjorde det

var det mange folk der?

Ja det var en del, i underkant av tusen stk tipper jeg

hvordan var stemningen?

Det var sykt bra stemning hele helga, skikkelig artig

Hva gleder du deg mest til med russetiden?

Ah gleder meg til alt haha, men LS mest kanskje

Hvor mye har du totalt investert i russetiden så langt? altså russebukse, nyg logo, hettejakker, ol.?

For russebukse og sånt utstyr så betalte jeg vel 2 200 kr. Logoen designet vi selv, Martine tegnet (!) også fikk vi fikset hettegensere med en god deal. Tror vi betalte 500 kr per pers for hettegenser og vanlig hvit genser med logo. I tillegg bestilte vi klistermerker med logoen på, som ble rundt 1 800 kr. Så har vi noen andre greier på gang hehe. 


 

how to be single

 • 06.03.2016 kl. 13:51

Hei dere! I går rakk jeg tydeligvis å gjøre masse. Jeg, Hanna og Johanna lagde en usedvanlig tidlig lørdagsmiddag, tikka masala klokka fem. Vi skulle nemlig på håndballkamp og kino etterpå, så det måtte bli så tidlig. Kinoen startet klokka ni og vi så selvfølgelig "how to be single", haha den var veldig artig og spesiell, man må liksom ha sett den. 

På fredagen var jeg jo som tidligere nevnt på restaurant med familien, det vil si mamma, pappa og Pernille + mimmi, beste og onklene mine fra Oslo. Vi spiste helt nydelig mat på Emilies og hadde en liten feiring av at mimmi og beste har gullbryllup i år. Jeg husker ikke hvor mange retter vi fikk, men seks tror jeg. Ahh så godt, her er tre av dem.


Og slik så jeg ut

månedens spørsmål kommer senere!

earlybird

 • 05.03.2016 kl. 13:29

God morgen alle store og små, håper dere hadde en fin fredag i går ♥ Jeg var på restaurant med familien og spiste nydelig mat, jeg har noen bilder på lager som jeg kan legge ut senere i dag. Akkurat nå føles det som jeg spiser min tredje frokost, eller kanskje min andre lunsj blir mer riktig. Jeg var nemlig oppe klokka sju i morrest for å spise og dra på trening, så kom jeg hjem halv tolv, hoppet i dusjen og ble sittende utmattet med en nydelig frokost ↓ som jeg seff ikke ble mett av. Så nå en times tid senere varslet magen om at den ville ha mer mat, og så snill som jeg er så fikk den det. Det ble så enkelt som akkurat det samme en gang til haha. Så nå ligger jeg her og koser meg med kakao og Modern Family av alle ting. Men snart må jeg finne en nettside jeg kan se gårsdagens episode av idol på (tv2.no??), ettersom jeg ikke fikk sett den i går, så IKKE spoile ;);):): 

Ha en strålende dag! 

daydreamz

 • 03.03.2016 kl. 14:03


weheartit. 

Jeg har egentlig ikke så mye å dele med dere akkurat nå. I morgen er det fredag, noe som er motivasjon til å komme seg gjennom torsdagen. Om en liten stund skal jeg til Levanger å spille håndballkamp, så jeg rekker ikke gjøre så mye annet verken før eller etter det. Men vi blogges vel i morgen! ♥

4 havregrøter

 • 02.03.2016 kl. 14:42

I morrest måtte jeg ha leksjon i havregrøtlaging for mamma, som hadde gått tom for sine søte, små havregrøt-poser fra enten Møllerens eller Bjørn. Dere vet hvilke jeg prater om sant?...

Det er jo greit med slike poser osv, veldig enkelt og effektivt. Men jeg foretrekker likevel å lage min egen grøt fra bunnen av. Så nå tenkte jeg, med min mor i tankene, å komme med fire alternativer til ulike havregrøter. Jeg har ofte havregrøt til frokost og da er jeg avhengig at det går litt fort så jeg bruker mikroen, men det er sikkert mange som foretrekker å koke den i en kjele. Det har ikke så mye å si.

1. Den klassiske

Bland sammen 1 dl havregryn og ca 1,5 dl melk i en skål og sett i mikroen på varm temperatur // eller ha det i en kjele og kok på medium eller varm // eller bruk 1,5 dl kokende vann og rør inn i havregrynene. Når grøten har blitt tykk og ser ferdig ut, la den avkjøle og pynt den med for eksempel banan og jordbær eller honning og nøtter, og selvfølgelig sukker og kanel. 

2. Den kalde eplegrøten

Denne er en alltime-favourite som gjør havregrøten ti ganger mer spennende. Jeg har lagt ut oppskrift på den tidligere, dere finner den HER

3. Skogsbærgrøt

Den samme grunnblandingen som i 1, men rett før den er ferdig kokt (ta den ut litt tidligere hvis du har den i mikroen) så heller du oppi en dose med valgfrie bær, jeg bruker en skogsbærblanding man finner i frysedisken på butikken. Så lar du den koke litt med bærene så de smelter og grøten får en nydelig rosa/lilla farge. Ta gjerne over litt akasjehonning eller sukrin. 

4. Sjokoladegrøt

Den samme grunnblandingen som i 1 og 3, med melk og havregryn. Når den er varm, gjerne litt før den er ferdig, så putter jeg en rute med mørk sjokolade og rører den inn så den smelter i grøten. Det går også an å bruke en ss med kakaopulver istede. Topp den med litt hakket sjokolade eller sukrin. Hva er deres favoritt? Tips blir gladlig tatt i mot ♥

Fikk meg en god latter

 • 01.03.2016 kl. 13:04

 

Hahah jesus nå sitter jeg og ler godt av meg selv. Og ikke som en sånn dæven jeg er morsom-artig men mer sånn hva faen er det jeg driver med-artig. Da jeg var i Åre med jentene nå i ferien så kom vi på å snakke om morsomme ting vi har gjort gjennom tidene. Så var det et svakt minne vi hadde, om at noen av oss, for 4 år siden, hadde ringt på dører rundt på Heimdal for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp, og for å gjøre det lille ekstra for innsamlingen så fant vi på en sang da, som vi sang på dørene til folk haha. Og dette svake minnet fikk meg til å lete litt i dybden, men veldig dypt trengte jeg ikke lete før jeg fant denne videoen på youtube faktisk. Liksom hva skjer her. Og for en random samling av filmklipp haha, litt bøssebæring og litt grønnsaksmoothie.  
Er det noen som husker denne?
Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no