hits

20% på miinto.no

 • 31.03.2014 kl. 11:00

I dag fra klokka 12.00 til i morgen klokka 12.00 er det 24 hour shopping spree på miinto.no. Det vil si at det er 20% rabatt på alle varene på nettsiden! Nettsiden har utrolig mye fint, og merker som blant annet Gant, Barfota, 2nd Day, Tiger of Sweden og Tommy Hilfiger + mange mange flere. Så løp og kjøp alle shoppinggale girls!Militærgrønn vårjakke HER, neglelakk HER, parfyme HER, nydelig genser i korall HER, rosa Gant skjorte HER, t-skjorte fra 2nd Day HER, Valentine Sweater HER, blå og hvit stripet bluse HER, mørkegrønn kjole HER

Noe dere likte?

anorakk fra barfota

 • 30.03.2014 kl. 11:53

Fikk en utrolig fin anorakk i posten rett før helga, fra BuyHelse. Jeg har den i fargen mint, men den kommer også i rosa, creamy, hvit og grå. Den passer perfekt nå som det går mot lysere tider i tillegg til at den likevel er vindtett. Jeg har den i strl. S/M og den passet perfekt! Her har dere de forskjellige variantene, og hvis dere kjøper en anorakk eller hva som helst over 1000 kr får dere velge med dere et gratis skjerf.

Hva synes dere?

slitne barn

 • 29.03.2014 kl. 18:04

God daag! Er så fint vær i Åre, masse sol og sommervarmt. I dag kjørte vi slalom og spiste lunsj med familien, så møtte vi noen kompiser som vi kjørte litt med før vi dro hjem til hytta. Nå sitter alle barna slitne i sofaen og ser på tv, mens jeg blogger haha.

Så The Escape Plan i går kveld og skal se Prisoners i kveld. Den anbefales :) Har dere sett dem?

Elise og Pernille

♥ ♥

slalom weekend

 • 28.03.2014 kl. 15:46

Hei! Nå har jeg det veldig travelt, skal på hyttetur med familien + venninne av pernille + min kjæærest ♥ Er meldt superfint vær, så vi tenker oss på slalom blant annet. Blir godt å komme seg litt bort fra byen og bare kose oss. Jeg må egentlig bare løpe nå hehe, men vi blogges vell i Åre! Ha en superduper helg :):)

Forresten så avslutter jeg konkurransen nå, så trekkes vinneren snart!

fruktkose♥

Hva er deres planer for helga?

tortillapizza

 • 26.03.2014 kl. 22:55

Hei! Ble litt senere blogging enn planlagt. Sluttet faktisk halv ett i dag etter en hel dag med nynorsk, jaaa dere hørte riktig. Men det var ikke så ille da, det siste vi gjorde var å oversette en engelsk sang til nynorsk. Jeg og Markus oversatte "what makes you beautiful" av 1D haha, en utfordring. Og gjett hvem som skal utnytte sin fine sangstemme med å framføre denne fantastiske, nynorske sangen... :) Blir gøy.

Etter skolen kom Knut og vi fikk en snap fra Johanna og typen som lagde tortillapizza, såå da måtte jo vi også det. Det var helt syykt godt og så enkelt! Bare ta en tortillalefse og ta på tomatsaus, skinke eller pepperoni  og ost og eventuelt andre ting og stek i ovnen på 225 grader i noen minutter, til dere ser den er ferdig. Anbefales!

fine kjære med bloggsmoothie♥

I kveld jogget jeg til 3t og trente cardio og styrke med Johanna, og tok et deeilig bad til slutt. Kom hjem til nydelig middag bestående av salat med all verdens godsaker inni og foccaciabrød.God natt alle fine!

Vinn gavekort på 2000 kr

 • 25.03.2014 kl. 22:10

God kveld! Nå er det på tide med nok en konkurranse, og igjen har dere muligheten til å vinne et gavekort på junkyard til en verdi av 2000 kr! Det dere må gjøre er å like fanpagen deres på facebook HER og sjekk ut instagramprofilen deres @junkyardcom. I tillegg må dere linke opp favorittplaggene deres til en maksverdi på 2000 kr i kommentarfeltet og dele dette innlegget på facebook.LYKKE TIL! Avslutter konkurransen etter noen dager :)

vaffeldagen

 • 25.03.2014 kl. 17:15

Hei og god tirsdag! Uten tvil den værste dagen i uka, starter åtte og slutter halv fire, er såå lenge. Det er i hvertfall utrolig godt å komme hjem da, dessuten er det jo vaffeldagen i dag. Det er liksom skille mellom vinter og vår, så det passer jo godt at sola skinner inn alle vinduer i huset. Vafler er noe av det beste jeg vet, men om man ikke vil være så usunn så anbefaler denne oppskriften. Den er sunn og smaker minst like godt som vanlige vafler.

dette var dagens frokost, naamHva skal dere gjøre i dag?

finfin vårjakke

 • 24.03.2014 kl. 17:06

Hei! Nå sitter jeg hjemme hos Johanna og spiser kyllingburger, naam. Stekte kylling og hadde det i grove rundstykker med salat og dressing. I dag blir det puggedag, vi har nemlig geo-prøve i morgen. Jeg tenkte egentlig bare å vise dere det jeg kjøpte meg på lørdagen, når jeg var i byen. Både dekselet og jakka er forresten kjøpt på Høyer i Trondheim.

 Superdupersøtt deksel fra Marc Jacobs 450 kr

 Lett dunjakke fra Colmar 2999 kr

Hva synes dere om jakka og dekselet?

for en laang dag

 • 23.03.2014 kl. 21:59

Hei! Skulle egentlig skrive et innlegg før jeg la meg i går, men tiden gikk så fort så jeg sovnet mens jeg holdt på haha. Måtte legge meg tidlig fordi jeg skulle opp klokka seks i dag. Laget dro til Molde for å spille to kamper. Kjørte en gigabuss i fem timer, det var faktisk veldig koselig og morsomt, men det er det jo alltid med den gjengen. Kostholdet i dag har bestått av energisjokolader, sjokomelk, sjokoladekake og pizza hahah score. Vi tapte den første, mildt sagt haha ups og vant den andre. Vi måtte vinne en av dem for å komme til sluttspillet, såå det klarte vi!

Nå er jeg så sliten og trøtt at jeg skal legge meg med en gang. Følte bare jeg måtte stikke innom og informere dere litt om livet mitt. Starter ikke før kvart på ti i morgen så det blir godt å sove litt lenger enn vanlig. GOD NATT ♥♥

dagens antrekk

 • 22.03.2014 kl. 20:08

Hei dere! Våknet av meg selv klokka åtte i dag og fikk rett og slett ikke sove etter det uansett hvor hardt jeg prøvde. Så jeg så en episode Pretty Little Liars i senga, helt til det var igjen 5% batteri og jeg løp rundt i huset som en gal (desverre forgjeves) for når jeg kom tilbake var den like død som beina mine. En fantastisk fin start på dagen. Har hatt en ellers fin dag da heldigvis haha. Dro til byen med jentene klokka ett og spiste sushi på Sabrura på Byhaven, nyyydelig sushi. Vi spiste så mye vi ville for 189 kr, det er jo helt sykt. Satt der nesten hele dagen hahah. Kjøpte meg en fin vårjakke og et mobildeksel som jeg kan vise dere senere! Nå må jeg stikke, så vi blogges i kveld :):) Her er dagens antrekk.


  mami ville være model for a day

Jakke fra en eller annen butikk på 60-tallet sikkert, genser fra Nike, bukse fra Dr.Denim og sko fra Nike

Hva synes dere om antrekket?

watermelon cravings

 • 21.03.2014 kl. 17:31

Heello! Startet dagen i dag på 3t med fem av jentene, er så deilig å spise frokosten de har der etter man har trent. Frokosten var egentlig hovedgrunnen til at vi dro haha. Hadde en ellers fin skoledag som sluttet halv to. Så bar det seg rett hjem for å spise min, jeg vet ikke, femte vannmelonen denne uka?? Haha shit innser ikke før nå hvor mye det faktisk er. Jeg har skikkelig cravings på vannmelon for tida, tar meg selv i å sitte å spise en halv vannmelon med skje hele tiden. Det er så sykt godt, jeg tror jeg spiser sorbé-is liksom haha.

Etter å ha spist et par hundre vannmeloner fant jeg ut at jeg ville løpe meg en tur. Høres helt ekstremt ut siden jeg trente i morrest, men vi trente ikke akkurat så hardt, varmet opp bare for å tøye skikkelig bare. Så en løpetur på mølla etter skolen gjorde susen, hehe fitspo som feen.også litt photoshoot da

Ha en super dag videre, vi blogges!

this thursday

 • 20.03.2014 kl. 16:40

Heii! Er så irriterende at snøen har lagt seg igjen i Trondheim. Hadde skikkelig vårstemning for en uke siden, med scooter, converse og vårjakker. Nå er det rett tilbake til Uggs og parkas for en stund ser det ut som.. Etter skolen skulle jeg egentlig til Knut, men jeg drar i kveld istede. Så jeg har bare slappet av foran pc skjermen med The Lying Game, helt til nå. Her er noen kule bilder fra den kule dagen min.

dagens fashionista-outfit

gikk en tur med min kjære doggii

lagde meg god lunsj

så pen ut xD .. kødda

Det var dagens hverdagsinnlegg haha, sikkert kjempeinteressant. Hva har dere gjort i dag?

ikke nok med det

 • 19.03.2014 kl. 21:08

God kveld! Kom nettopp hjem fra en totimers treningsøkt med Anna. Sprang 1 min med 30 sek pause fem ganger etterfulgt av 20/10 fem ganger, og styrke på armer og mage. Men ikke nok med deet, avsluttet med en halvtime yogastrech ♥ ♥ ♥ deilig. Nå skal jeg spise litt kveldsmat og kose meg før jeg tar kvelden. Hadde matteprøve i dag og sluttet klokka tolv, noe som var herlig. Så jeg dro hjem og lagde meg tidenes rosablogglunsj, men ikke nok med at det ser fantastisk ut, det smaker jo fantastisk også. Ser ut som jeg går på en skikkelig diett, men jeg spiste desverre liiitt mer enn et knekkebrød da (sju stk ups hehe sulten pike)

ahh nam, noen må vell bli fristet av dette

God natt alle fine ♥

brrring it on

 • 19.03.2014 kl. 14:43

Hei! Lenge siden siist, skikkelig lenge egentlig. Hadde ikke bloggmuligheter i helga og uka her startet brått med masse mattepugging, så jeg har bare ikke rukket det. Men ja tilbake til helga, vi var jo i Oslo og spilte aller siste bringrunde :(( Vi vant to og tapte en, og er fornøyd med det! Ellers så var vi i byen på lørdag etter kampen og shoppet og koset oss. Det var hvertfall en utrolig herlig helg med håndballjentene, kommer til å savne bring..

Hvordan var helga deres? og hvordan gikk det med dere andre håndballbabes?

Oslo baby

 • 14.03.2014 kl. 14:28

Hei! Kom nettopp hjem fra skolen og jeg må bare få med at jeg fikk 6- på tysk muntlig prøven i dag wihuu! So happy. Akkurat nå frister det mest å legge seg under et pledd og sovne, men jeg må pakke til Oslo. Skal kjøre til flyplassen i fem tida, så jeg har en del ting jeg må få unnagjort før den tid for å si det såånn. Skjønte at jeg ikke kom til å ha tid til å ta bilder osv etter skolen, så jeg fant noen bilder på macen som jeg hadde det morsomt med å redigere på skolen. Haha er litt kleint, men jeg elsker å redigere så bildene blir helt rare og fargerike. Liitt variasjon i bildene på bloggen min haha artig da, noen dager (bare noen dager) er det lov å være klein blogger. Som om jeg ikke er det hver dag.

Jeg gleder meg masse til å møte jentene på flyplassen og sjekke inn på hotell i Oslo. Høres ut som vi skal på tidenes jentetur, men for dere som ikke har fått det med seg så skal vi kun spille håndball heh. Uansett ha en super helg og nyt hvert minutt ♥ ♥ansiktsmaske fra REN

 • 13.03.2014 kl. 22:32

God kveld! Tenkte å komme med en aldri så liten produktanbefaling før helga. Som jeg har sagt før er jeg ikke noe fan av å brette ut om betalte meninger, altså å breefe rundt om hvor bra sponsede produkter er, uansett om jeg faktisk liker dem eller ikke. Hvertfall får jeg et inntrykk av at dere ikke helt stoler på meningene fordi vi bloggere får betalt for å skrive det. Derfor liker jeg også å anbefale dere mine egne produkter som jeg legger elsk på. Og i dag skal jeg anbefale dere en ansiktsmaske fra REN.

Det er en mild og god ansiktsmaske mot uren hud, som forhindrer utbrudd og roer ned huden. Den er ikke av den sorten som lukter godteri eller fake jordbær, men den har en så naturlig og ren lukt som jeg forbinder med spa haha. Den er veldig tykk så det er enkelt å legge den på ansiktet og skylde den av igjen med en varm klut. Det er helt klart den beste ansiktsmasken jeg har prøvd, både fordi den lukter så godt og fordi den føles veldig bra for huden. Jeg tar den to ganger i uken og huden blir silkemyk og deilig etterpå. Jeg bestilte min på Coverbrands, dere finner den HER. Noen som har prøvd noen produkter fra REN?God natt mine kjære lesere ♥ ♥

leksetorsdag

 • 13.03.2014 kl. 17:11

Hei! Hadde fri i går og tilbrangte det meste av dagen med typen (tihi) og hadde trening på kvelden. I morgen har vi tysk muntlig prøve, så jeg og Anna er hjemme hos meg nå og øver (ser friends* fecck må starte snart) En annen ting som skjer i morgen er at jeg drar til Oslo med laget, siste bringrunde, blir gøøy. Det er fellesrunde med alle lagene, både for gutter og jenter, så kanskje det er noen av dere som også skal dit? Har ikke så mye mer å sii, men det kommer en anbefaling senere i kveld. Det er lenge siden, så håper dere er interessert!

Ha en herlig torsdag! ♥

nytt fra junkyard

 • 11.03.2014 kl. 17:39

Hei! Hentet en pakke i går med masse fine ting fra junkyard, jippii. De har forresten fri frakt hvis du handler over 399 kr til og med 16.mars, løp og kjøøp. Tenkte kanskje å kjøre en konkurranse i samarbeid med dem snart, noen som vil det?

Topp fra Cheap Monday 100 kr her

Sko fra Nike 1199 kr her

Tights fra Nike 299 kr her. Det er forresten ikke sånn typisk treningsstoff, men vanlig stoff, bare så dere vet det.

Mine elskede joggebukser fra Nike 399 kr her. Denne bestilte jeg til Pernille, i xs. Hun er veldig tynn og den er tight til henne. Det er hun på bildet over.

Noe dere likte?

first class

 • 10.03.2014 kl. 18:50

 Hei! Kom hjem klissblaut og iskald fra skolen for et par timer siden, hadde utegym - helt katastrofalt i dette været. Så når jeg kom hjem la jeg meg i et kokvarmt bad med te, nøtter og netflix og ringte pappa for å bestille en god, gammeldags risengrynsgrøt til middag. Nå skal jeg ikke på skolen før på torsdag wiii. I morgen skal jeg på en håndballsamling som varer hele dagen og på onsdag har vi fri igjen.

Bildet til venstre la jeg ut på instagram i går. Hadde kosekveld med jentene hjemme hos Anna med sushi og popcorn og masse godt hihi. Bildet til høyre er jo daa fra mitt førsteklasses bad etter skolen. Nå skal jeg bare chillen litt før jeg skal begynne å irritere hjernen min med dillemmaer igjen. Først og fremst trening - ikke trening? Fml...

datenight

 • 09.03.2014 kl. 11:00

jakke fra Armani

Kom hjem fra byen for en stund siden, var på date med Hanna og Johanna. Vi spiste nydelig tapas på Sebastian og tok overraskende nok en milkshake på Graffi etterpå, kjempe koos.

Haha begynte å skrive dette innlegget i går kveld når jeg kom hjem fra byen, som dere sikkert skjønte. Men så fikk jeg besøk av Knut, Hanna og Magnus, så jeg glemte å skrive det ferdig. Vi hadde en koselig dobbeldate med skrekkfilm og godteri. Første skrekkfilmen på årevis, haha jeg haater skrekkfilmer. "Devil" het den, den var egentlig ganske bra, men jeg kommer sikkert til å ha problemer med å ta heis i fremtiden.. Nå skal jeg snart møte resten av jentene som også var på hver sin date i går hihih oppsummeringssøndag it is.

Anbefaler dere å ta turen innom Sebastian på Solsiden.

Hvordan var deres lørdag?

french toast

 • 08.03.2014 kl. 13:43

Hei dere! Gikk rundt på skolen i søvne på fredagen, var så sykt sliten og hadde nesten ikke sovet. Så når Knut kom etter skolen tok det ikke lang tid før vi slukna på sofaen. Våknet to timer senere og da var det på tide med middag, så vi ringte Katrine og hun hadde ingenting å gjøre så hun kom å lagde kyllingburgere til heeile gjengen haha, shit det var godt. På kvelden spilte jeg kamp mot Ranheim og vi vaant :):)

mine kjære ♥♥

I dag våknet jeg og Pernille av at hunden gikk amok for ingen grunn, så jeg sto opp og gikk en liten tur med udyret (neida hih ilu mia). Etter det lagde vi oss french toast also known as arme riddere og så "The Millers" haha den var faktisk veldig morsom. Senere tenker jeg meg til byen etterfulgt av tacokveld. Hva er deres planer for dagen?

vm i hverdagskos

 • 06.03.2014 kl. 18:19

Hei dere! Hadde som sagt håndballturnering i dag, med masse artige skoler fra trondheim. Ble to heimdallag mot hverandre i både gutte og jente finalen haha ♥♥heimdal♥♥ beezt. Har håndballtrening i kveld også, men det er ikke før klokka ni, så jeg har masse tid til serier og kos før den tid. Haha jeg må høres ut som tidenes slask som bare ligger å ser serier hele tiden. Jeg gjør faktisk myye annet slit også altså haha, meen jeg skal inrømme at jeg er flink til å kose meg. I går foreksempel dro jeg, Johanna og Katrine hjem til Anna og lagde pannekaker og frukt og snakket om gutter og livet, haha klisjée. Hadde det vært vm i hverdagskos hadde nok jeg og gjengen min vært gode kandidater for å seiii det sånn. 

Smakte granateple for første gang siden .. Hm siden jeg var stuck i jungelen i Thailand og det var det eneste jeg kunne spise. Var en litt koseligere opplevelse denne gangen og det var hvertfall utroolig godt og friskt!

fiine kat og anna ♥

Flere som ville deltatt i hverdagskos-vm? haha skulle helt klart vært en egen sport altså

stoorfornøyd

 • 05.03.2014 kl. 18:01

Heei! Hadde fri i dag, noe jeg virkelig trengte. Våknet halv elleve og spiste litt før jeg hadde en skikkelig hard økt på tredemølla hjemme. Greit å ha mitt lille studio, så slipper jeg å kjøre til 3t hver dag. Etter det ryddet jeg hele huset, (neida) gjorde jo ikke det, men rommet hvertfall da hehe. Det er ikke noe som skjer veldig ofte så jeg er storfornøyd. Har egentlig fri i morgen også, skal være med på håndballturnering med flere skoler i trondheim haha jesss blir væll aartig.


smoothien her var faktisk utrolig god :):)

Nå skal jeg legge meg i senga mi, på mitt ryddige rom, med noe godt å tygge på og se The Lying Game. Haha jeg har seriøst et problem når det gjelder serier, overlever ikke uten å være hekta på en eller annen serie på netflix. Etterpå tenker jeg å kjøre scooteren (som jeg endelig har tatt ut igjen) hjem til Anna en tur og lage pannekaker eller noe haha. Så søte er viii da.

imponert eller??

søndagens kokkekunster

 • 02.03.2014 kl. 15:40

johanna og meii fra gårsdagen

Heii, og god morgen til alle late mennesker som nettopp har stått opp. Jeg derimot sto opp klokka ti, vekt av ringeklokka på døra opp på rommet mitt. Haha dere skjønner, jeg har ringeklokke på rommet slik at mamma og pappa kan trykke på en knapp ned på kjøkkenet når de skal ha tak i meg, enten det er frokost, middag eller at jeg må rydde ett eller annet. Var en artig tanke når jeg fikk den, nå er den bare en smuuuule irriterende... Men jaja snakk om å spore av. Jeg skulle si at når jeg sto opp var det ingenting som fristet mer enn snickerskake, så jeg og mami satte i gang med våre kokkekunster, noe som resulterte i en dødsdeilig perfeksjon av en kake. Skal på middag til besteforeldrene mine etterpå så vi tar den med dit tihi.

I kveld var egentlig planen å skrive ferdig novelletolkninga heeeh, men jeg vurderer å droppe det for oppsummeringssøndag med gjengen. Det er jo egentlig obligatorisk. Kanskje jeg burde skrive den nå da, ja god idè haha hade!

På en skala fra en til ti hvoor mye fristet ikke den kaka nå?

mor og datter dag

 • 01.03.2014 kl. 17:22

Hei dere! Våknet klokka halv ni i morrest og som den eneste våkne personen i huset lagde jeg meg en koselig liten frokost som jeg tok med meg opp i senga igjen, med intet annet enn gossip girl på skjermen. Enn at jeg så siste episoden i dag!! Seks sesonger med tidenes beste serie, åh savner det allerede. Etter mitt lille morgen-maraton bestemte jeg og mamma oss for å ta en joggetur, and soo we did.

Etter joggeturen lagde vi smoothie før vi dro på en mini shopping bestående av mat (masse masse mat) og treningsklær fra XXL. Koselig mor og datter dag. I kveld skal jeg på bursdag såå det blir vell gøyy xD Kanskje jeg rekker å legge ut noen outfitpics før jeg drar.Hva har dere gjort i dag?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no